elvenstar
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa
Περιβόητο μέλος
https://www.youtube.com/watch?v=3CFKiMsyhQM&NR=1 βρήκα αυτό το αστείο βιντεάκι με δύο περσικά κ είπα να το βάλω εδώ για βραδινή προβολή με ποπ κόρν
Τέλειο!!! Πού ωραίο φτιαγμένο

Το είδα και χωρίς ποπ κορν

elvenstar
Επιφανές μέλος
Raisa
Περιβόητο μέλος
γεια σας!!!!!!!
μπορω αν θελετε να σας ενημερωνω για ολους τους διαγωνισμους που διεξαγωνται στις χωρες της Ευρωπης και τις Αμερικης ,το κοστος αλλα και αν η γατα σας πληρει ολες τις προυποθεσεις για να παει σε διαγωνισμο και ποιες ειναι οι πιθανοτητες να περασει ή να κοπει!!!!
(Η μητερα μου ειναι κριτης συχνα σε διαγωνισμους καθως ανηκει σε ενα αρκετα μεγαλο φιλοζωικο σωματειο)
Αυτό ισχύει μόνο για πέρσικες ή και για άλλες ράτσες;;

fantom-girl
Δραστήριο μέλος
Αυτό ισχύει μόνο για πέρσικες ή και για άλλες ράτσες;;![]()

για ολες τις γατες επειδη τυχαινει να εχω βρεθει σε παρα πολλουσ διαγωνισμουςΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa
Περιβόητο μέλος
για ολες τις γατες επειδη τυχαινει να εχω βρεθει σε παρα πολλουσ διαγωνισμους
Και τι χρειάζεσαι για να εκτιμήσεις μια γάτα ;;;

fantom-girl
Δραστήριο μέλος
2ον να δω το τριχωμα της
3ον τι τρωει
4ον οι πατουσες
5ον η μυτη
6ον τα ματια
7ον αν εχει αρωστισει
8ον αν εχει γεννησει
9ον αν εχει στειρωθει
10ον αποσταση ποδιων
11ον αποσταση αυτιων
12ον σταση του σωματος
13ον χαρακτηρας
Raisa
Περιβόητο μέλος

elvenstar
Επιφανές μέλος
Βάσια13859
Διακεκριμένο μέλος
elvenstar
Επιφανές μέλος
Πως τα λέμε κ αυτά απλά ετυχες στην περίπτωση μη νομίσει κ κανείς ότι έχουμε τις γάτες για διαγωνισμούς. Ίσως εσεις οι Birmanmaniacs είστε πιο οργανωμένοι εκεί γιατί μαζευτήκατε πολοί ενώ εδώ δεν έχουμε σπάσει ακόμα τον πάγο.δεν λέτε για κανα παιχνίδι των τριχόμπαλων ή για καμια αταξία τους?
Βάσια13859
Διακεκριμένο μέλος
γεια σας!!!!!!!
1 νορβηγικου δασους
Βρήκαμε και 2οαχ και νιώθαμε μοναξία,κρίμα μόνο που είναι αρσενικό και στειρωμένο
Μια και ξέρεις τόσα πολλά να σε ρωτήσω κάτι;Όταν οι μόνομοι κάτοικοι ήταν δυο και έγλυφαν ο ένας τον άλλο ο μικρός μου δεν είχε κόμπους,τώρα η κυλίτσα από κάτω είναι γεμάτη,έχω κόψει μερικούς αλλά δεν με αφήνει,τον χτενίζω 2 φορές την ημέρα άλλα αντι να λιγοστεύουν αυξάνονται.Που να τον κουρέψω;
zorica
Διάσημο μέλος
Ναι? Να τον χαιρεσαι!!!γεια σας!!!!!!!
1 νορβηγικου δασους
Βρήκαμε και 2οαχ και νιώθαμε μοναξία,κρίμα μόνο που είναι αρσενικό και στειρωμένο
Μια και ξέρεις τόσα πολλά να σε ρωτήσω κάτι;Όταν οι μόνομοι κάτοικοι ήταν δυο και έγλυφαν ο ένας τον άλλο ο μικρός μου δεν είχε κόμπους,τώρα η κυλίτσα από κάτω είναι γεμάτη,έχω κόψει μερικούς αλλά δεν με αφήνει,τον χτενίζω 2 φορές την ημέρα άλλα αντι να λιγοστεύουν αυξάνονται.Που να τον κουρέψω;
Φωτο,Φωτο!!!

zorica(Αυγή μου γλυκεία) σε μένα το λες; γιατί ο Πίτσης είναι τέτοια ράτσα,αλλό δεν έχουμε τώρα σπίτι 

ξεραίλα σκέτη.Ένα γατόνι ίσον κανένα γατόνι
elvenstar
Επιφανές μέλος
Ελπίζω να πέρασες καλά εδώ γιατί οι Τρικαλινοί είναι λίγοπολλοί!μην νομίζεις ότι είμαστε και πλήθος, απλά έχουμε πολλούς "περαστικούς" και είμαστε και λίγο μπλα μπλαδες και γεμίζουμε τις σελίδες.Τα ξέρω τα Τρίκαλα πολύ καλά πάντως, σπούδασα κτηνιατρική και έκανα διδακτορικό στην Καρδίτσα, οπότε έμεινα εκεί για 9 χρόνια, καταλαβαίνεις μια ζωή!και βέβαια στα Τρίκαλα πηγαίναμε πολύ συχνά, όπως και Ελάτη και Περτούλη, τι φαγητό έχουμε κάνει εκει, αχ!
καιρός για Maniac topicΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Βάσια13859
Διακεκριμένο μέλος
Ελπίζω να πέρασες καλά εδώ γιατί οι Τρικαλινοί είναι λίγο. Κτηνίατρος;;; Δεν ξαναέρχεσαι πάλι προς τα εδώ γιατί δεν υπάρχει ούτε ένας της προκοπής. Μπράβο για τα χνουδωτά Νορβιγικά![]()
καιρός για Maniac topic
Ερχομαι αρκετά συχνά, αν θες κάτι πες μου, έχω και πολύ καλούς συναδέλφους στο πανεπιστήμιο, αλλά και μια εξαίρετη κλινική στη Λαρισα, ότι χρειάζεσαι εδώ είμαστε....πάντως εγώ γνωρισα την πόλη με την καλή της όψη, έχω πολύ καλές αναμνήσεις..
elvenstar
Επιφανές μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool