Περσίας maniacs

Λίγο δύσκολο πρέπει να έχεις υπομονή κ να περιμένεις. Εκτος αν ψάξεις σε εκτροφείς νομίζω ότι υπάρχει κ εδώ μέλος που είναι εκτροφέας γιατί δεν ρωτάς. Υπάρχει κ μία περσική γατούλα που την χάριζε μία κοπέλα. Μπορεί να μην ήταν silver τσιντσιλά αλλά ήταν πολύ όμορφη. Τόσο που το σκέφτομαι να την πάρω εγώ αλλά φοβάμαι μη με κυνηγήσουν από το σπίτι:(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

https://www.youtube.com/watch?v=3CFKiMsyhQM&NR=1 βρήκα αυτό το αστείο βιντεάκι με δύο περσικά κ είπα να το βάλω εδώ για βραδινή προβολή με ποπ κόρν

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

https://www.youtube.com/watch?v=3CFKiMsyhQM&NR=1 βρήκα αυτό το αστείο βιντεάκι με δύο περσικά κ είπα να το βάλω εδώ για βραδινή προβολή με ποπ κόρν

Τέλειο!!! Πού ωραίο φτιαγμένο:up:
Το είδα και χωρίς ποπ κορν:D

Έχουν πολύ γέλιο στην αρχή νόμιζα ότι τσακωνόταν πραγματικά κ στο τέλος κατάλαβα ότι είναι φιλαράκια κ ότι παίζουν πάλη όπως λέει κ ο τίτλος

γεια σας!!!!!!!
μπορω αν θελετε να σας ενημερωνω για ολους τους διαγωνισμους που διεξαγωνται στις χωρες της Ευρωπης και τις Αμερικης ,το κοστος αλλα και αν η γατα σας πληρει ολες τις προυποθεσεις για να παει σε διαγωνισμο και ποιες ειναι οι πιθανοτητες να περασει ή να κοπει!!!!
(Η μητερα μου ειναι κριτης συχνα σε διαγωνισμους καθως ανηκει σε ενα αρκετα μεγαλο φιλοζωικο σωματειο)

Αυτό ισχύει μόνο για πέρσικες ή και για άλλες ράτσες;;:D

Αυτό ισχύει μόνο για πέρσικες ή και για άλλες ράτσες;;:D

:up::up:για ολες τις γατες επειδη τυχαινει να εχω βρεθει σε παρα πολλουσ διαγωνισμους

:up::up:για ολες τις γατες επειδη τυχαινει να εχω βρεθει σε παρα πολλουσ διαγωνισμους

Και τι χρειάζεσαι για να εκτιμήσεις μια γάτα ;;;:hmm:

1oN γενεολογικο δεντρο
2ον να δω το τριχωμα της
3ον τι τρωει
4ον οι πατουσες
5ον η μυτη
6ον τα ματια
7ον αν εχει αρωστισει
8ον αν εχει γεννησει
9ον αν εχει στειρωθει
10ον αποσταση ποδιων
11ον αποσταση αυτιων
12ον σταση του σωματος
13ον χαρακτηρας

ΟΚ! Πότε να σε περιμένω:P:whistle::whistle::whistle::whistle::whistle:

Fantom η γατούλα που έχω στο avatar μου είπαν ότι είναι περσική silver οπως την βλέπεις ισχύει ο χαρακτηρισμός; Έχω ένα ακόμα περσικό seal-point που βραβεύτηκε από διαγωνισμό. Ηθελα να ρωτήσω αυτά που βραβεύονται μπορούν να πάρουν πάλι μέρος στον επόμενο διαγωνισμό;

Καλα εδώ με τα pedigree και τις ράτσες έχετε ανεβάσει πολύ το επίπεδο της συζήτησης!δεν λέτε για κανα παιχνίδι των τριχόμπαλων ή για καμια αταξία τους?όχι πως είναι κακό να λέτε για αυτά, αλλά πολύ ανεβεσμένους σας βλέπω έτοιμους για τους διαγωνισμούς.Εμεις οι Birmanmaniacs είμαστε νομίζω λίγο πιο light,τι τρώνε, τι κάνουν, αυτά.παντως ενδιαφέρον έχετε.Raisa ευχαριστούμε για το site τελειες οι φατσούλες, να σαι καλά...

δεν λέτε για κανα παιχνίδι των τριχόμπαλων ή για καμια αταξία τους?
Πως τα λέμε κ αυτά απλά ετυχες στην περίπτωση μη νομίσει κ κανείς ότι έχουμε τις γάτες για διαγωνισμούς. Ίσως εσεις οι Birmanmaniacs είστε πιο οργανωμένοι εκεί γιατί μαζευτήκατε πολοί ενώ εδώ δεν έχουμε σπάσει ακόμα τον πάγο.

πολλοί!μην νομίζεις ότι είμαστε και πλήθος, απλά έχουμε πολλούς "περαστικούς" και είμαστε και λίγο μπλα μπλαδες και γεμίζουμε τις σελίδες.Τα ξέρω τα Τρίκαλα πολύ καλά πάντως, σπούδασα κτηνιατρική και έκανα διδακτορικό στην Καρδίτσα, οπότε έμεινα εκεί για 9 χρόνια, καταλαβαίνεις μια ζωή!και βέβαια στα Τρίκαλα πηγαίναμε πολύ συχνά, όπως και Ελάτη και Περτούλη, τι φαγητό έχουμε κάνει εκει, αχ!

γεια σας!!!!!!!

1 νορβηγικου δασους:up::up::up::up::up:

Βρήκαμε και 2ο :up::up::up:αχ και νιώθαμε μοναξία,κρίμα μόνο που είναι αρσενικό και στειρωμένο:redface:
Μια και ξέρεις τόσα πολλά να σε ρωτήσω κάτι;Όταν οι μόνομοι κάτοικοι ήταν δυο και έγλυφαν ο ένας τον άλλο ο μικρός μου δεν είχε κόμπους,τώρα η κυλίτσα από κάτω είναι γεμάτη,έχω κόψει μερικούς αλλά δεν με αφήνει,τον χτενίζω 2 φορές την ημέρα άλλα αντι να λιγοστεύουν αυξάνονται.Που να τον κουρέψω;

γεια σας!!!!!!!

1 νορβηγικου δασους:up::up::up::up::up:

Βρήκαμε και 2ο :up::up::up:αχ και νιώθαμε μοναξία,κρίμα μόνο που είναι αρσενικό και στειρωμένο:redface:
Μια και ξέρεις τόσα πολλά να σε ρωτήσω κάτι;Όταν οι μόνομοι κάτοικοι ήταν δυο και έγλυφαν ο ένας τον άλλο ο μικρός μου δεν είχε κόμπους,τώρα η κυλίτσα από κάτω είναι γεμάτη,έχω κόψει μερικούς αλλά δεν με αφήνει,τον χτενίζω 2 φορές την ημέρα άλλα αντι να λιγοστεύουν αυξάνονται.Που να τον κουρέψω;
Ναι? Να τον χαιρεσαι!!!
Φωτο,Φωτο!!!

:blink::blink:zorica(Αυγή μου γλυκεία) σε μένα το λες; γιατί ο Πίτσης είναι τέτοια ράτσα,αλλό δεν έχουμε τώρα σπίτι :(:(:(:(ξεραίλα σκέτη.Ένα γατόνι ίσον κανένα γατόνι:/:

πολλοί!μην νομίζεις ότι είμαστε και πλήθος, απλά έχουμε πολλούς "περαστικούς" και είμαστε και λίγο μπλα μπλαδες και γεμίζουμε τις σελίδες.Τα ξέρω τα Τρίκαλα πολύ καλά πάντως, σπούδασα κτηνιατρική και έκανα διδακτορικό στην Καρδίτσα, οπότε έμεινα εκεί για 9 χρόνια, καταλαβαίνεις μια ζωή!και βέβαια στα Τρίκαλα πηγαίναμε πολύ συχνά, όπως και Ελάτη και Περτούλη, τι φαγητό έχουμε κάνει εκει, αχ!
Ελπίζω να πέρασες καλά εδώ γιατί οι Τρικαλινοί είναι λίγο
icon15.gif
. Κτηνίατρος;;; Δεν ξαναέρχεσαι πάλι προς τα εδώ γιατί δεν υπάρχει ούτε ένας της προκοπής. Μπράβο για τα χνουδωτά Νορβιγικά:up: καιρός για Maniac topic

Περσίας μανιακ εδώ!Χαιρετώ την ομήγυρη.Είμαι η Έλλη και στο άβαταρ η Μπιάνκα!!!

Ελπίζω να πέρασες καλά εδώ γιατί οι Τρικαλινοί είναι λίγο
icon15.gif
. Κτηνίατρος;;; Δεν ξαναέρχεσαι πάλι προς τα εδώ γιατί δεν υπάρχει ούτε ένας της προκοπής. Μπράβο για τα χνουδωτά Νορβιγικά:up: καιρός για Maniac topic

Ερχομαι αρκετά συχνά, αν θες κάτι πες μου, έχω και πολύ καλούς συναδέλφους στο πανεπιστήμιο, αλλά και μια εξαίρετη κλινική στη Λαρισα, ότι χρειάζεσαι εδώ είμαστε....πάντως εγώ γνωρισα την πόλη με την καλή της όψη, έχω πολύ καλές αναμνήσεις..

Ευχαριστώ Βασιλική προς το παρόν το μονο πρόβλημα είναι οι κόμποι τους ότι κ να κάνω ειδικά η θηλυκή κομπιάζει αμέσως την κούρεψα κ πάλι τζίβα είναι το μαλλί. Πολύ όμορφη η Bianca σου Έλλη και τι ωραία που κάθεται; Κυρία.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back