Περσίας maniacs

ooooo με την καμμια δεν ειναι ιμαλαιων ειναι περσιαν καθαρο πλακουτσομουρικο της sli8erin παντα
γιατι πιο πανω ειπωθηκε αυτο και μπερδευτικα.!!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Οι περσικές με σημάδια "Ιμαλαΐων" ονομάζονται colorpoints o γάτος μου δηλαδή -που έχω στην υπογραφή- είναι colorpoints κ συγκεκριμένα seal

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Απ΄όσο κατάλαβα, γενικά είναι ποικιλία της Περσικής.
Σύμφωνα με τη wikipedia στην Αμερική χρησιμοποιείται ο όρος Himalayan ενώ στην Ευρώπη ο colorpoint Persian, οπότε ίσως η σύγχυση να προκύπτει από εκεί.:hmm:

Σύμφωνα με τη wikipedia στην Αμερική χρησιμοποιείται ο όρος Himalayan ενώ στην Ευρώπη ο colorpoint Persian, οπότε ίσως η σύγχυση να προκύπτει από εκεί.:hmm:
Πάλι οι Αμερικάνοι φταίνε!:mad:

αααααααα...τωρα το καταλαβα!!!!!ευχαριστω πολυ!!!:)

Είχα...

κάποιες μέρες να μπω κ έπαθα σοκ με όσα έχουν γραφτεί.Καταρχήν να πω ένα ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στη yasmin κ στη slitherin...Κορίτσια ΔΕ κατουράει πλέον στο σπίτι παρά μόνο στη λεκάνη της!!!! :up: Μετά από δοκιμές με διάφορες άμμους κατέληξε στη κρυστάλλινη η κοκόνα μου...ΤΙ να κάνω? Από τις πιο ακριβές,αλλά αφού βρήκα αποτέλεσμα δε το ρισκάρω για να είμαι με τη σφουγγαρίστρα πάλι στο χέρι!Το θέμα με τους κόμπους δε έχει λυθεί ακόμη...θα πέσει πρώτα ξύρισμα κ μετά.Έχω πάρει 6 διαφορετικές βούρτσες.Τις 2 τελευταίες τις είδα σε ένα μέρος που είχες βάλει yasmin κ πήγα κ τις πήρα! ΔΕ κάθετε ...δε κάθετε... Ας ελπίσω με το ξύρισμα κ μετά σιγά σιγά να μάθει.. Να ρωτήσω? Έχω μια βούρτσα που μαζεύει τις τρίχες από ρούχα κ.λπ. Αλλά φυσικά δε τις παίρνει όλες κ όταν βάζω πλυντήριο δε βλέπω καμία βελτίωση.Παίζει κανα τρικ για αυτό? Σε λίγο φεύγω...Καλό μας βράδυ κ αύριο πάλι!:)

Για φαντάσου, τελικά ήταν η άμμος που την πείραζε. Χαίρομαι που λύθηκε το πρόβλημα, άντε να ξενοιάσεις κι εσύ!:up:

η 'αμμος

ήταν ένα θέμα..όταν την έβγαλα από το μπάνιο κ έβαλα τη λεκάνη πάλι στο ίδιο μέρος ...προφανώς της μύρισε κ μετά από μερικές μέρες ξανά κατούρησε από έξω.Το καθάρισα πάλι τρελά κ με ξύδι,αλλά έβαλα κ ένα πατάκι από πάνω για να μη της μυρίσει πάλι. Τώρα έχουν περάσει 5 μέρες κ μηδέν ίχνος...φτου φτου φτου... ελπίζω να κρατήσει... Rukaki?είδες? Χάρη σε σένα έμαθα να συμμετέχω στη παρέα σας...κ μου αρέσει.. Φιλάκια σε όλους..

κάποιες μέρες να μπω κ έπαθα σοκ με όσα έχουν γραφτεί.Καταρχήν να πω ένα ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στη yasmin κ στη slitherin...Κορίτσια ΔΕ κατουράει πλέον στο σπίτι παρά μόνο στη λεκάνη της!!!! :up: Μετά από δοκιμές με διάφορες άμμους κατέληξε στη κρυστάλλινη η κοκόνα μου...ΤΙ να κάνω? Από τις πιο ακριβές,αλλά αφού βρήκα αποτέλεσμα δε το ρισκάρω για να είμαι με τη σφουγγαρίστρα πάλι στο χέρι!Το θέμα με τους κόμπους δε έχει λυθεί ακόμη...θα πέσει πρώτα ξύρισμα κ μετά.Έχω πάρει 6 διαφορετικές βούρτσες.Τις 2 τελευταίες τις είδα σε ένα μέρος που είχες βάλει yasmin κ πήγα κ τις πήρα! ΔΕ κάθετε ...δε κάθετε... Ας ελπίσω με το ξύρισμα κ μετά σιγά σιγά να μάθει.. Να ρωτήσω? Έχω μια βούρτσα που μαζεύει τις τρίχες από ρούχα κ.λπ. Αλλά φυσικά δε τις παίρνει όλες κ όταν βάζω πλυντήριο δε βλέπω καμία βελτίωση.Παίζει κανα τρικ για αυτό? Σε λίγο φεύγω...Καλό μας βράδυ κ αύριο πάλι!:)
Αντζη αυτό για τους κόμπους ούτε κ εγώ το έχω λύση πολλά απο τα κορίτσια έχουν πει ότι θέλει 3 φορές χτένισμα την ημέρα κ αν διαβάσεις πιο πίσω το νήμα η fantom έχει δόσει μία μαλακτική που μπορείς να φτιάξεις μόνη σου, και είπε ότι αυτή ξεμπερδεύει τους κόμπους

μετα απο πολυ καιρο ναμαστε και μεις..
η ντιζι το νεο μελος του σπιτιου

dizzi4.jpg

dizzi5.jpg

εμεις τι ειμαστε?:confused:

πω πω ομορφιές η ντίζη!!!!!:inlove::inlove::inlove::inlove:

Εσείς είσαστε κούκλες:up: μάλλον όπως κατάλαβα κ εγώ με τόσα ιδιαίτερα πρέπει να είναι persian silver shaded

:inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove:κούκλα!!!!!

Καλημέρα στις Μακρυμάλες Ανατολίτισσες!! :hello::hello:

Εσείς είσαστε κούκλες:up: μάλλον όπως κατάλαβα κ εγώ με τόσα ιδιαίτερα πρέπει να είναι persian silver shaded
Εμείς τα Βιρμανίας σ'αυτό το χρωματισμό τα ονομάζουμε blue tortie (μπλε ταρταρούγα) μπορεί να είναι και λιλά δεν φαίνεται καλά στη φωτο... :hmm:

Καλημερα ...Βροχη,καρεκλοποδαρα εδω..:mad:
Το μωρό σου πως πάει Ζόριτσα? Πάχυνε το ζουζούνι μας??

Οχι Γιουλι μου ακομα του μετραω ολα τα κοκκαλακια...αυτο ελεγα τωρα και σε ενα αλλο ποστ..μα περασαν τωρα αρκετες μερες που του εκανα αποπαρασιτωση που νομιζα οτι ειναι απ`αυτο αδυνατος..μηπως επειδι ειναι στην αναπτηξη?Τρωει συνεχεια..τι να πω:hmm::(

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back