Περσίας maniacs

αυτη μπαααα ειναι ενα τραγικο λαθος της φυσης...... εν ονοματη Γολιαθ αχαχαχχαχαχαχαχαχχααα ειναι ο γατος του ξαδελφου μου στην Αμερικη εχει ριζες main coon ειναι απιστευτος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Κατσε για να καταλαβω...Εσυ εισαι εδω η στην Αμερικη?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

αχαχαχαχχαχαχαχαχ εγω ειμαι εδω σε κανα 2 χρονακια στην μανουλα μου να μπω στην δουλεια εχω τελειωσει κτηνιατρος στην Αμερικη και ηρθα εδω για διακοπες μου αρεσε και εμεινα κ σποθδασα και δοιηκ επιχειρησεων αχαχχαχχαχαχχαχαα εγω μαλλον ειμαι η τρελλη........

Γιατι βρε..εδω ειναι ωραια...εχω γυρισει αρκετες χορες και εδω μ`αρεσει περισσοτερο(Αμερικη δεν εχω παει ομως)και ειμαι και ξενη(δεν υποστηριζω την Ελλαδα επειδι ειμαι απο δω):lol::lol::lol:

Καλησπερα fantom θελω να σε ρωτησω μερικα πραγματα μιας και βλεπω οτι ξερεις πολλα σχετικα με το θεμα.1 σου στελνω μια φοτο της μπουμπουκας μου αν μπορεις να μου διευκρινησεις τι ρατσα ειναι κτλ.(την βρηκα στο δρομο μωρακι)
2.Ειναι 8 μηνων τωρα και εδω και ενα μηνα αρχισε να κατουραει παντου, και μιαουριζει ολο το βραδυ,απο οτι διαβασα θελει γαμπρο και πρεπει να την στειρωσω,αυτο που θελω να ρωτησω ειναι μηπως υπαρχει αλλη λυση?γιατι εκτος οτι θελω να με κανει παππου καποια στιγμη αργοτερα, την λυπαμαι και δεν θελω να πονεσει,επισης αν δεν υπαρχει αλλη λυση και πρεπει να στειρωθει ακουσα οτι πρεπει να ζευγαρωσει εστω μια φορα,τι λες γι αυτο????
Καλή σου μέρα και να σου ζήσει η κουκλίτσα!:up:
Δεν γνωρίζω τι ράτσας είναι το μικρουλάκι σου,αλλά ξέρω να σου πω ότι χειρότερο κακό της κάνεις αν την αφήσεις αστείρωτη.Οι γάτες παράγουν ορμόνες κάθε μήνα,όπως και οι γυναίκες.Μόνο που στον ανθρώπινο οργανισμό οι ορμόνες μετά το τέλος του "οίστρου" διαλύονται και πέφτουν ξανά τα επίπεδά τους μέχρι τον επόμενο μήνα.Στις γάτες δε συμβαίνει το ίδιο,με αποτέλεσμα να συσσωρεύονται και να δημιουργούν καρκίνο και πυομήτρια.Οπότε αν έχει οίστρο και δεν τη ζευγαρώσεις,θα υποφέρεις κι εσύ από τον οίστρο,που θα έρχεται ολοένα και πιο συχνά μήνα με τον μήνα,και η γατούλα σου.
Δεν υπάρχει ιατρική έρευνα που να επιβεβαιώνει ότι αν δεν έχει ζευγαρώσει πριν τη στείρωση,η στείρωση θα της κάνει κακό.Εναλλακτική της στείρωσης είναι η ένεση ορμονών,αλλά δεν θα τη διάλεγα ποτέ για τη γάτα που,επειδή πρέπει να γίνεται κάθε 6 μήνες,το υγρό είναι παχύρρεστο,και πονάει πολύ.Ενώ αντιθέτως η επέμβαση είναι μονο θέμα μερικών ωρών,και προσοχής μερικών ωρών μέχρι να ξυπνήσει και να συνέλθει.Όσο για το αν θες να γίνεις παππούς,θα πρέπει να ξέρεις ότι οι γάτες διατρέχουν σοβαρό κίνδυνο σε κάθε γέννα,και ότι καλό θα ήταν να έχεις βρει σπιτάκι για όλα τα γατάκια,για να μην καταλήξουν στις ρόδες κάποιου αυτοκινήτου,ή στο δρόμο,όπως βρήκες την κουκλίτσα σου.Μη μπερδεύεις τα ανθρώπινα συναισθήματα με αυτά των ζώων...
Δε στα λέω εκ του ασφαλούς,έχω έγκυο γάτα που ζευγάρωσε μικρή επειδή οι δικοί μου δεν ήθελαν να τη στειρώσω.Τώρα δεν ξέρουμε αν θα τα βγάλει πέρα στη γέννα,ή αν θα φροντίσει τα μικρά της όπως πρέπει.Το γατάκι που περιμένω να πάρω την Κυριακή είναι επίσης θηλυκό,και έχω ήδη κανονίσει τη στείρωση του μόλις φτάσει στην κατάλληλη ηλικία.
Ελπίζω να μη σε κούρασα,συγνώμη για το "σεντόνι".:)

Ετσι ειναι Μουκελης...Συμφωνω!!!

Eιναι μια καινουρια μας φωτο...Ακουω ...Μεγαλωσαμε καθολου?

Συνημμένα

• marko στην κουζινα.jpg
    marko στην κουζινα.jpg
    22,9 KB · Εμφανίσεις: 50
Μεγαλώσατε και πολύ μάλιστα Ζοριτσα!! Μπράβο σας!!!:up:

Eιναι μια καινουρια μας φωτο...Ακουω ...Μεγαλωσαμε καθολου?
Αχ βρε Zorica,είναι σαν ζωγραφιστό...:inlove::inlove::inlove:
Αν δεν ήμουν τόσο υπέρ της στείρωσης,θα τον λιγουρευόμασταν για γαμπρό!:redface:

Οχι μόνο μεγαλώσατε αλλά και ομορφύνατε κι άλλο:inlove::inlove::inlove::inlove:

Κούκλος είναι zorica...και δείχνει πιό όμορφος τώρα που είναι μεγαλύτερος! Ν'αρχίσεις να τον χτενίζεις γιατί όπως τον βλέπω, σαν αρκουδάκι θα γίνει :lol:

Καλή σου μέρα και να σου ζήσει η κουκλίτσα!:up:
Δεν γνωρίζω τι ράτσας είναι το μικρουλάκι σου,αλλά ξέρω να σου πω ότι χειρότερο κακό της κάνεις αν την αφήσεις αστείρωτη.Οι γάτες παράγουν ορμόνες κάθε μήνα,όπως και οι γυναίκες.Μόνο που στον ανθρώπινο οργανισμό οι ορμόνες μετά το τέλος του "οίστρου" διαλύονται και πέφτουν ξανά τα επίπεδά τους μέχρι τον επόμενο μήνα.Στις γάτες δε συμβαίνει το ίδιο,με αποτέλεσμα να συσσωρεύονται και να δημιουργούν καρκίνο και πυομήτρια.Οπότε αν έχει οίστρο και δεν τη ζευγαρώσεις,θα υποφέρεις κι εσύ από τον οίστρο,που θα έρχεται ολοένα και πιο συχνά μήνα με τον μήνα,και η γατούλα σου.
Δεν υπάρχει ιατρική έρευνα που να επιβεβαιώνει ότι αν δεν έχει ζευγαρώσει πριν τη στείρωση,η στείρωση θα της κάνει κακό.Εναλλακτική της στείρωσης είναι η ένεση ορμονών,αλλά δεν θα τη διάλεγα ποτέ για τη γάτα που,επειδή πρέπει να γίνεται κάθε 6 μήνες,το υγρό είναι παχύρρεστο,και πονάει πολύ.Ενώ αντιθέτως η επέμβαση είναι μονο θέμα μερικών ωρών,και προσοχής μερικών ωρών μέχρι να ξυπνήσει και να συνέλθει.Όσο για το αν θες να γίνεις παππούς,θα πρέπει να ξέρεις ότι οι γάτες διατρέχουν σοβαρό κίνδυνο σε κάθε γέννα,και ότι καλό θα ήταν να έχεις βρει σπιτάκι για όλα τα γατάκια,για να μην καταλήξουν στις ρόδες κάποιου αυτοκινήτου,ή στο δρόμο,όπως βρήκες την κουκλίτσα σου.Μη μπερδεύεις τα ανθρώπινα συναισθήματα με αυτά των ζώων...
Δε στα λέω εκ του ασφαλούς,έχω έγκυο γάτα που ζευγάρωσε μικρή επειδή οι δικοί μου δεν ήθελαν να τη στειρώσω.Τώρα δεν ξέρουμε αν θα τα βγάλει πέρα στη γέννα,ή αν θα φροντίσει τα μικρά της όπως πρέπει.Το γατάκι που περιμένω να πάρω την Κυριακή είναι επίσης θηλυκό,και έχω ήδη κανονίσει τη στείρωση του μόλις φτάσει στην κατάλληλη ηλικία.
Ελπίζω να μη σε κούρασα,συγνώμη για το "σεντόνι".:)

Καλημερα σας μαλλιαροί σύντροφοι,συμφωνώ αλλά να συμπληρώσω ότι τα ορμονούχα σκευάσματα αποφυγής οίστρου ειτε ενέσιμα είτε με μορφή χαπιών προδιαθέτουν κατά πολύ στη δημιουργία πυομήτρας, η οποια είναι πολύ δύσκολο να διαγνωστεί στη γάτα και άρα πολύ επικίνδυνο, καλό είναι λοιπόν αν δεν θες μικρά να τη στειρώσεις μετά τους 6 μήνες.

Α,αλήθεια Βάσια;Δεν το ήξερα.Ξέρω μόνο ότι καλύτερα να "υποβάλλεις" το γατελάκι σου μια φορά σε μια επέμβαση,παρά να το ταλαιπωρείς κάθε εξάμηνο...Αυτό για τα πυομήτρια ανησυχητικό παντως,δεν το γνώριζα...

Καλημερα σας μαλλιαροί σύντροφοι,συμφωνώ αλλά να συμπληρώσω ότι τα ορμονούχα σκευάσματα αποφυγής οίστρου ειτε ενέσιμα είτε με μορφή χαπιών προδιαθέτουν κατά πολύ στη δημιουργία πυομήτρας, η οποια είναι πολύ δύσκολο να διαγνωστεί στη γάτα και άρα πολύ επικίνδυνο, καλό είναι λοιπόν αν δεν θες μικρά να τη στειρώσεις μετά τους 6 μήνες.

Ετσι είναι. Ούτε χαπάκια, ούτε ενέσεις. Η στείρωση είναι πολύ πιο ασφαλής διαδικασία.

βέβαια παιδιά, τα ορμονικά σκευάσματα επηρεάζουν πολύ τον οιστρικό κύκλο των ζώων και κατ' επέκταση την μήτρα τους αλλά και τους μαστούς.Αν είναι να αναστειλουμε φαρμακευτικά τον οίστρο ενός ζώου θα πρέπει οπωσδήποτε το ζώο να γεννήσει την επόμενη φορά που θα έρθει σε οίστρο για να αποφύγουμε καταστάσεις πυομήτρας.Βασικά μια φίλη και συνάδελφος κτηνίατρος που έκανε μια ένεση στη γάτα της γιατί ήρθε σε οίστρο και δεν μπορούσε να τη στειρώσει τότε, έκανε μια ένεση μέχρι να περάσει και το ζώο στειρώθηκε μετά απο 2 μήνες, σας πληροφορώ ότι η μήτρα της ήταν ήδη "πειραγμένη" και αν έκανε κι αλλη δεν ξέρω τι θα γινόταν...οπότε στείρωση ή "παντρειά"....

Μεγαλώσατε και πολύ μάλιστα Ζοριτσα!! Μπράβο σας!!!:up:

Αχ βρε Zorica,είναι σαν ζωγραφιστό...:inlove::inlove::inlove:
Αν δεν ήμουν τόσο υπέρ της στείρωσης,θα τον λιγουρευόμασταν για γαμπρό!:redface:

Οχι μόνο μεγαλώσατε αλλά και ομορφύνατε κι άλλο:inlove::inlove::inlove::inlove:
Ευχαριστουμε:redface::redface::redface:
Κούκλος είναι zorica...και δείχνει πιό όμορφος τώρα που είναι μεγαλύτερος! Ν'αρχίσεις να τον χτενίζεις γιατί όπως τον βλέπω, σαν αρκουδάκι θα γίνει :lol:
Καθε δευτερη μερα κανω προσπαθια για να τον χτενισω αλλα δαγκωνει την βουρτσα και μετα τα δαχτυλα μου:lol::lol:

Δεν τη γλυτωνουμε την στειρωση απ`οτι βλεπω με τιποτα..:hmm:

Ζορίτσα, ο Μαρκούλης είναι σκέτη γλύκα:inlove::inlove::inlove::inlove:
Και όσο μεγαλώνει τόσο πιο όμορφος θα γίνεται:up:

Ζορίτσα, ο Μαρκούλης είναι σκέτη γλύκα:inlove::inlove::inlove::inlove:
Και όσο μεγαλώνει τόσο πιο όμορφος θα γίνεται:up:
Eυχαριστυμε Ραισα :redface::redface::redface:

Zorica εχετε και νεό μελος, τον Νίκο!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back