Το κοκκίνισμα των θηλών 20 ημέρες μετά το ζευγάρωμα είναι η πρώτη ένδειξη.
Φυσικά εαν ξαναέχετε οίστρο... το ξεχνάμε... και ξαναδοκιμάζουμε...![]()
Ευχαριστώ Γιούλη,αλλά τη μαμά δεν την έχουμε εμείς,εμείς έχουμε τον ανεύθυνο πατέρα

,αλλά εμείς ενδιαφερόμαστε για τα εγγόνια μας,όχι σαν και αυτόν που μόνο αυτό ήξερε να κάνει και τώρα απολάμβάνει χάδια και η άλλη είναι με το τεστ εγκυμοσύνης στα χέρια

και περιμένουμε να δούμε τι θα δείξει για να πούμε σε 10 ανθρωπους τα αποτελέσματά του τεστ!Η καημένη η Τζίντζερ θα πρέπει να ήταν κουνέλα
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica
Διάσημο μέλος
KΟΥΚΛΑΡΑ ειναι η γατουλα!!!η τιμη ειναι 400-450 μαλλον ομως 400, αυτο το λεω γιατι ο ενδιαμεσος που μου το ειπε δεν θυμαται καλα!θα μαθω αν ειναι ακομα διαθεσιμη και το τηλεφωνο του ιδιοκτητη για να συννενοηθείτε!όντως ειναι κουκλα παιδια μεχρι κι εγω την ερωτευτηκα!
Με το καλο και τα μωρακια!!Ευχαριστώ Γιούλη,αλλά τη μαμά δεν την έχουμε εμείς,εμείς έχουμε τον ανεύθυνο πατέρα,αλλά εμείς ενδιαφερόμαστε για τα εγγόνια μας,όχι σαν και αυτόν που μόνο αυτό ήξερε να κάνει και τώρα απολάμβάνει χάδια και η άλλη είναι με το τεστ εγκυμοσύνης στα χέρια
και περιμένουμε να δούμε τι θα δείξει για να πούμε σε 10 ανθρωπους τα αποτελέσματά του τεστ!Η καημένη η Τζίντζερ θα πρέπει να ήταν κουνέλα
![]()
Ποτε θα ξερουμε τα ευχαριστα νεα σιγουρα?Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fantom-girl
Δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa
Περιβόητο μέλος
τα ματια την αποκλειουν κατευθειαν απο καθαροαιμη εχει green eyes πραγμα που αποκλειει την γατα απευθειας απο καθε διαγωνισμο αν την θελετε για ομορφια παρτε την αλλα ειχε κατι αλλο μεσα στην οικογενεια της μαλλον persian απλο με αποτελεσμα το χρωμα των ματιων
Πού είσαι εσύ καλέ;;;;; Πρώτα χάνεσαι για μέρες και μετά μπαίνεις, και το μόνο που κάνεις είναι παρατηρήσεις

Γκρινιάρααααα!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fantom-girl
Δραστήριο μέλος
Πού είσαι εσύ καλέ;;;;; Πρώτα χάνεσαι για μέρες και μετά μπαίνεις, και το μόνο που κάνεις είναι παρατηρήσειςΓκρινιάρααααα!!!
εισαι ξυπνια??? να σε παρω τηλ?????

GINA-ERMIS
Νεοφερμένο μέλος
Επειδη ενδιαφερομαι για λευκο γατακι μακρυτριχο για να το κανω καπου δωρο και διαθετω τοσα χρηματα...θα δω αν θα προλαβω.
Αλλα ηθελα πιο μικρο σε ηλικια...

Αληθεια παιδια...εχετε υπ΄οψιν σας που θα μπορουσα να βρω μικρο γατακι λευκο αγκυρας ή τσιντσιλα...???
Δεν με νοιαζει η ρατσα, απλα δεν θελουμε περσικο με την χαρακτηριστικη μουσουδα.
Εχω βαλει αγγελια, απλα το γραφω κι εδω που ειμαστε οι fans των μαλλιαρων!!!!
Elena_p
Δραστήριο μέλος
Elena_p
Δραστήριο μέλος
τα ματια την αποκλειουν κατευθειαν απο καθαροαιμη εχει green eyes πραγμα που αποκλειει την γατα απευθειας απο καθε διαγωνισμο αν την θελετε για ομορφια παρτε την αλλα ειχε κατι αλλο μεσα στην οικογενεια της μαλλον persian απλο με αποτελεσμα το χρωμα των ματιων
Επειδή με ενδιαφέρουν γενικά τα διάφορα είδη περσικών, το έψαξα λίγο το θέμα, ρώτησα και μερικούς φίλους και μάλλον έχεις δίκιο. Βασικά, σε όσους έδειξα τη φωτογραφία μου είπαν ότι πρόκειται για shaded silver persian, όχι τσιντσιλά...θα ήθελα να δω το pedigree της πάντως απο περιέργεια

Βάσια13859
Διακεκριμένο μέλος
Elena_p
Δραστήριο μέλος
Βάσια13859
Διακεκριμένο μέλος
GINA-ERMIS
Νεοφερμένο μέλος
Aυτο εκανα χτες βραδυ...αλλα ηταν πολυ αργα για να παιρνω τηλεφωνα.GINA..τη Χρυσή Ευκαιρία την κοίταξες? Υπάρχουν αρκετά γατάκια και Αγκύρας και Περσικά και Ιμαλαίων.
Τωρα που γυρισα απο τη δουλεια...θα ξεκινησω να δω αν θα βρω κατι.
zorica
Διάσημο μέλος
Anima
Πολύ δραστήριο μέλος
Επειδή με ενδιαφέρουν γενικά τα διάφορα είδη περσικών, το έψαξα λίγο το θέμα, ρώτησα και μερικούς φίλους και μάλλον έχεις δίκιο. Βασικά, σε όσους έδειξα τη φωτογραφία μου είπαν ότι πρόκειται για shaded silver persian, όχι τσιντσιλά...θα ήθελα να δω το pedigree της πάντως απο περιέργεια![]()
Δεν νοιάζομαι πως ονομάζεται η ράτσα της, πάντως δεν έχει πατηκωτή μυτούλα και μοιάζει στα χαρακτηριστικά του κεφαλιού της και στο ύφος με τον Χουχουδίτο. Άρα μπορεί να είναι αυτό που λένε τσιντσιλά. Το ότι δεν είναι πατηκωτή η μύτη της είναι κατά τη γνώμη μου προσόν γιατί οι πατηκωτές δημιουργούν αρκετά προβλήματα και επιπλέον δείχνουν πάντα σα λίγο θυμωμένες. Να τη χαίρεστε την Πεντάμορφη!
Raisa
Περιβόητο μέλος
Παιδια εχω τρελλαθει...Πηγα σημερα ξανα στη ιατρο να τον δει γιατι εχουν περασει 2 βδομαδες και αυτος δεν δειχνει πολυ καλυτερα!!!Και του εδωσε φαρμακο για μυκτες(40 ευρω παρακαλω)χωρις καμια εξεταση!!!
Βρε Ζορίτσα, μήπως πρέπει να πας σε άλλο γιατρό;;;
Αυτά που λες δεν γίνονται!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Βάσια13859
Διακεκριμένο μέλος
Βάσια13859
Διακεκριμένο μέλος
Βρε Ζορίτσα, μήπως πρέπει να πας σε άλλο γιατρό;;;Αυτά που λες δεν γίνονται!!
![]()
δεν ειχες πει οτι εκανε εξεταση για μυκητες, καλλιεργεια δηλαδη, βγηκε αυτη?
Elena_p
Δραστήριο μέλος
Δεν νοιάζομαι πως ονομάζεται η ράτσα της, πάντως δεν έχει πατηκωτή μυτούλα και μοιάζει στα χαρακτηριστικά του κεφαλιού της και στο ύφος με τον Χουχουδίτο. Άρα μπορεί να είναι αυτό που λένε τσιντσιλά. Το ότι δεν είναι πατηκωτή η μύτη της είναι κατά τη γνώμη μου προσόν γιατί οι πατηκωτές δημιουργούν αρκετά προβλήματα και επιπλέον δείχνουν πάντα σα λίγο θυμωμένες. Να τη χαίρεστε την Πεντάμορφη!
H μύτη δεν έχει σχέση με το αν είναι τσιντσιλά...όντως οι τσιντσιλά δεν έχουν πατημένη μουσούδα αλλά και γενικά όλες οι περσικές (που σ'αυτες ανήκουν και οι τσιντσιλά) είναι ή doll face (σαν τον Χουχουδίτο και σαν τον δικό μου γάτο, ο οποίος είναι doll face και καμία σχέση δεν έχει με τσιντσιλά) που σημαίνει ότι η μύτη δεν είναι πλακουτσωτή ή extreme που η μύτη είναι μέσα και είναι αυτές που παίρνουν μέρος σε εκθέσεις κλπ.
Κι εγώ προτιμώ τις doll face.
Elena_p
Δραστήριο μέλος
Παιδια εχω τρελλαθει...Πηγα σημερα ξανα στη ιατρο να τον δει γιατι εχουν περασει 2 βδομαδες και αυτος δεν δειχνει πολυ καλυτερα!!!Και του εδωσε φαρμακο για μυκτες(40 ευρω παρακαλω)χωρις καμια εξεταση!!!
Βρε συ, δεν παίρνεις το γατάκι ν'ανέβεις μια μέρα Αθήνα να πας σ'ενα καλό κτηνίατρο? Μην είναι και τίποτα άλλο και σου το αρρωστήσει άδικα!
Anima
Πολύ δραστήριο μέλος
Δεν ξέρω ποιος έχει στ' αλήθεια το απόλυτο δίκιο αλλά αυτό το επιχείρημα που ανέφερα που φαίνεται πως στέκει.
Εν πάσει περιπτώσει εγώ τις περσικές τις ξεχωρίζω ως τώρα σε δύο κατηγορίες: σ' αυτές με την πλακουτσωτή μύτη και σ' αυτές με την κανονική μύτη και ...μ' αρέσουν οι δεύτερες.
Τώρα για τη Ζόριτσα, συμφωνώ και γω ότι θα άξιζε να το δει ένας ακόμη γιατρός.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool