fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 16:44 Η fantom-girl: #941 08-05-08 16:44 Αρχική Δημοσίευση από sublime: Ήμουν exchange student στο Michigan αλλά έκατσα και ένα μήνα San Diego. Αφού είσαι εκεί, πας σε εκθέσεις του CFA, ε? Click για ανάπτυξη... του ACFA ναι η μητερα μου εχει εκτοφειο μακρυτριχων στην Αμερικη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sublime Εκκολαπτόμενο μέλος Η sublime αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 243 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 16:45 Η sublime έγραψε: #942 08-05-08 16:45 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: Εσυ εχεις εκτροφειο περσικων γατιων στην Ελλαδα???? δικος σου ηταν ο forget me not??????????????? Click για ανάπτυξη... Η Forget me not είναι της Νατάσας απο το Jewelstones. Δικό μου ήταν το αρσενικο blue lynx point που βγήκε καλύτερο αρσενικό γατάκι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 16:47 Η fantom-girl: #943 08-05-08 16:47 Αρχική Δημοσίευση από sublime: Η Forget me not είναι της Νατάσας απο το Jewelstones. Δικό μου ήταν το αρσενικο blue lynx point που βγήκε καλύτερο αρσενικό γατάκι. Click για ανάπτυξη... προσπαθω να θυμηθω..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sublime Εκκολαπτόμενο μέλος Η sublime αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 243 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 16:48 Η sublime έγραψε: #944 08-05-08 16:48 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: του ACFA ναι η μητερα μου εχει εκτοφειο μακρυτριχων στην Αμερικη Click για ανάπτυξη... Αν έχεις κάνει showing και στην FIFe, ξέρεις οτι τα πράγματα είναι αλλιώς και πιο αυστηρά. Έχω δει champions του CFA που στην FIFe δεν θα κατάφερναν τίποτα. Βέβαια εκτός απο την μορφολογία παίζουν και άλλα στις εκθέσεις. Η μητέρα σου έχει site να ρίξω μια ματιά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Elena_p Δραστήριο μέλος Ο Elena_p αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 610 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 16:48 Ο Elena_p έγραψε: #945 08-05-08 16:48 Αρχική Δημοσίευση από sublime: Η Forget me not είναι της Νατάσας απο το Jewelstones. Δικό μου ήταν το αρσενικο blue lynx point που βγήκε καλύτερο αρσενικό γατάκι. Click για ανάπτυξη... Βάλε και καμιά φωτό ντε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sublime Εκκολαπτόμενο μέλος Η sublime αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 243 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 16:51 Η sublime έγραψε: #946 08-05-08 16:51 Αρχική Δημοσίευση από Elena_p: Βάλε και καμιά φωτό ντε Click για ανάπτυξη... Είναι στο site μου ο "Shadi Blue Ice" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 16:55 Η fantom-girl: #947 08-05-08 16:55 Αρχική Δημοσίευση από sublime: Είναι στο site μου ο "Shadi Blue Ice" Click για ανάπτυξη... Δεν εχει καποιο site δυστιχως την λεω αλλα δεν θελει...επειδη λεει οτι δεν μπορει να ελεγχει το σιτε........ τες παντον. Οντως αλλα ειναι και αλλα τα stantar της FIFE. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Elena_p Δραστήριο μέλος Ο Elena_p αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 610 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 16:58 Ο Elena_p έγραψε: #948 08-05-08 16:58 Αρχική Δημοσίευση από sublime: Είναι στο site μου ο "Shadi Blue Ice" Click για ανάπτυξη... Καταπληκτικό χρώμα. Δεν θεωρείται lilac αυτό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sublime Εκκολαπτόμενο μέλος Η sublime αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 243 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 16:59 Η sublime έγραψε: #949 08-05-08 16:59 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: Δεν εχει καποιο site δυστιχως την λεω αλλα δεν θελει...επειδη λεει οτι δεν μπορει να ελεγχει το σιτε........ τες παντον. Οντως αλλα ειναι και αλλα τα stantar της FIFE. Click για ανάπτυξη... Ας βάλει κάποιον να της το φτιάξει. Και εγώ δεν ξέρω να κάνω μόνη μου, πλήρωσα μια κοπέλα να μου το φτιάξει και απλά της δίνω φωτογραφίες κλπ όταν θέλω ανανέωση και μου τα κάνει αυτή. Τί γάτες εκτρέφει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sublime Εκκολαπτόμενο μέλος Η sublime αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 243 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 17:02 Η sublime έγραψε: #950 08-05-08 17:02 Αρχική Δημοσίευση από Elena_p: Καταπληκτικό χρώμα. Δεν θεωρείται lilac αυτό? Click για ανάπτυξη... Όχι είναι Blue Lynx Point, μοιάζει με το λιλά. Γράφω στο "About Us" οτι δεν έχουμε (ούτε αργότερα) λιλά και σοκολατί. Το μπλε είναι απο τα αγαπημένα μου χρώματα στις γάτες...(και στους σκύλους) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 17:06 Η fantom-girl: #951 08-05-08 17:06 Αρχική Δημοσίευση από sublime: Ας βάλει κάποιον να της το φτιάξει. Και εγώ δεν ξέρω να κάνω μόνη μου, πλήρωσα μια κοπέλα να μου το φτιάξει και απλά της δίνω φωτογραφίες κλπ όταν θέλω ανανέωση και μου τα κάνει αυτή. Τί γάτες εκτρέφει? Click για ανάπτυξη... περσιαν τσιντσιλα solid and silver , Norwegian Forest,Ragdoll ,RagaMuffin τα εκτρεφουν μαζι με την θεια μου ειχαμε και βιρμανιας αλλα σταματισαμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sublime Εκκολαπτόμενο μέλος Η sublime αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 243 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 17:09 Η sublime έγραψε: #952 08-05-08 17:09 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: περσιαν τσιντσιλα solid and silver , Norwegian Forest,Ragdoll ,RagaMuffin τα εκτρεφουν μαζι με την θεια μου ειχαμε και βιρμανιας αλλα σταματισαμε Click για ανάπτυξη... Α έχετε πολλά! Η μαμά σου και η θεία σου πρέπει να έχουν τεράστια σπίτια! Κρίμα, άμα είχε site θα ήθελα να τα δω. Πολλοί με ρωτάνε για τσιντσιλά. Η μητέρα σου στέλνει Ελλάδα αμα της ζητήσουν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 17:12 Η fantom-girl: #953 08-05-08 17:12 Αρχική Δημοσίευση από sublime: Α έχετε πολλά! Η μαμά σου και η θεία σου πρέπει να έχουν τεράστια σπίτια! Κρίμα, άμα είχε site θα ήθελα να τα δω. Πολλοί με ρωτάνε για τσιντσιλά. Η μητέρα σου στέλνει Ελλάδα αμα της ζητήσουν? Click για ανάπτυξη... εχουμε υποχρεοτικα απο τον νομο 1 acres για καθε 5 γατες..... διλαδη καπου στα 9 στρεμματα χωρο εντως του σπιτιου απαγορευεται η εκτροφη οχι δεν στελνει ..... επειδη θελει να γνωριζει που πηγαινει καθε γατα και ειναι υποχρεωμενη απο τον νομο να ρωταει για την υγεια της γατας καθε μηνα μεχρι τον 1 χρονο τησ ζωης της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sublime Εκκολαπτόμενο μέλος Η sublime αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 243 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 17:18 Η sublime έγραψε: #954 08-05-08 17:18 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: εχουμε υποχρεοτικα απο τον νομο 1 acres για καθε 5 γατες..... διλαδη καπου στα 9 στρεμματα χωρο εντως του σπιτιου απαγορευεται η εκτροφη Click για ανάπτυξη... Εντός του σπιτιού απαγορεύεται? Έχουν κάνει εγκαταστάσεις έξω δηλαδή, όπως για την εκτροφή σκύλων ας πούμε? Σε κάποιο ποστ (δεν θυμάμαι τώρα πού ακριβώς ήταν) κάποιοι ενδιαφερόντουσαν για κάποιου είδους κτίσμα για γάτα για να παίζει κάποιες ώρες στον κήπο. Άμα έχεις φωτογραφίες απο το δικό σας (και βρεις το ποστ) πιστεύω θα βοηθούσε κάποιους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sublime Εκκολαπτόμενο μέλος Η sublime αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 243 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 17:22 Η sublime έγραψε: #955 08-05-08 17:22 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: οχι δεν στελνει ..... επειδη θελει να γνωριζει που πηγαινει καθε γατα και ειναι υποχρεωμενη απο τον νομο να ρωταει για την υγεια της γατας καθε μηνα μεχρι τον 1 χρονο τησ ζωης της Click για ανάπτυξη... Κρίμα με έχουν ρωτήσει αρκετοί για τσιντσιλα και τους δίνω links απο εκτροφεία στο εξωτερικό (ευρώπη κυρίως). Πάντως και εδώ να το έστελνε πάλι πιστεύω θα μπορούσε να μαθαίνει για την υγεία, να ζητάει κάθε μήνα πχ χαρτί απο τον γιατρό οτι όλα οκ. Εσύ τώρα Αμερική μένεις ή Ελλάδα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 17:26 Η fantom-girl: #956 08-05-08 17:26 Αρχική Δημοσίευση από sublime: Κρίμα με έχουν ρωτήσει αρκετοί για τσιντσιλα και τους δίνω links απο εκτροφεία στο εξωτερικό (ευρώπη κυρίως). Πάντως και εδώ να το έστελνε πάλι πιστεύω θα μπορούσε να μαθαίνει για την υγεία, να ζητάει κάθε μήνα πχ χαρτί απο τον γιατρό οτι όλα οκ. Εσύ τώρα Αμερική μένεις ή Ελλάδα? Click για ανάπτυξη... Ελλαδα μενω εγω μαλλον για μερικα χρονια ακομα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sublime Εκκολαπτόμενο μέλος Η sublime αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 243 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 17:26 Η sublime έγραψε: #957 08-05-08 17:26 Αρχική Δημοσίευση από sublime: Σε κάποιο ποστ (δεν θυμάμαι τώρα πού ακριβώς ήταν) κάποιοι ενδιαφερόντουσαν για κάποιου είδους κτίσμα για γάτα για να παίζει κάποιες ώρες στον κήπο. Άμα έχεις φωτογραφίες απο το δικό σας (και βρεις το ποστ) πιστεύω θα βοηθούσε κάποιους. Click για ανάπτυξη... Το βρήκα! https://www.mypetz.gr/threads/Γατο-αξεσουάρ-κατασκευές.220467/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sublime Εκκολαπτόμενο μέλος Η sublime αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 243 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 17:30 Η sublime έγραψε: #958 08-05-08 17:30 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: Ελλαδα μενω εγω μαλλον για μερικα χρονια ακομα Click για ανάπτυξη... Εσύ εκτρέφεις γάτες? Στην επόμενη έκθεση του ΕΟΓ (να δούμε πότε θα γίνει) θα έρθεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 17:36 Η fantom-girl: #959 08-05-08 17:36 Αρχική Δημοσίευση από sublime: Εσύ εκτρέφεις γάτες? Στην επόμενη έκθεση του ΕΟΓ (να δούμε πότε θα γίνει) θα έρθεις? Click για ανάπτυξη... οι ενγκυμονουσες γατες μπενουν σε ενα κτισμα τετοιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Elena_p Δραστήριο μέλος Ο Elena_p αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 610 μηνύματα. 9 Μαΐου 2008 στις 14:38 Ο Elena_p έγραψε: #960 09-05-08 14:38 2 χρώματα που μου αρέσουν πολύ στα Περσικά, αλλά δύσκολο να τα βρεις. shaded silver shaded golden Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 46 47 48 49 50 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 48 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 48 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από sublime: Ήμουν exchange student στο Michigan αλλά έκατσα και ένα μήνα San Diego. Αφού είσαι εκεί, πας σε εκθέσεις του CFA, ε? Click για ανάπτυξη... του ACFA ναι η μητερα μου εχει εκτοφειο μακρυτριχων στην Αμερικη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sublime Εκκολαπτόμενο μέλος Η sublime αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 243 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 16:45 Η sublime έγραψε: #942 08-05-08 16:45 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: Εσυ εχεις εκτροφειο περσικων γατιων στην Ελλαδα???? δικος σου ηταν ο forget me not??????????????? Click για ανάπτυξη... Η Forget me not είναι της Νατάσας απο το Jewelstones. Δικό μου ήταν το αρσενικο blue lynx point που βγήκε καλύτερο αρσενικό γατάκι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 16:47 Η fantom-girl: #943 08-05-08 16:47 Αρχική Δημοσίευση από sublime: Η Forget me not είναι της Νατάσας απο το Jewelstones. Δικό μου ήταν το αρσενικο blue lynx point που βγήκε καλύτερο αρσενικό γατάκι. Click για ανάπτυξη... προσπαθω να θυμηθω..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sublime Εκκολαπτόμενο μέλος Η sublime αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 243 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 16:48 Η sublime έγραψε: #944 08-05-08 16:48 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: του ACFA ναι η μητερα μου εχει εκτοφειο μακρυτριχων στην Αμερικη Click για ανάπτυξη... Αν έχεις κάνει showing και στην FIFe, ξέρεις οτι τα πράγματα είναι αλλιώς και πιο αυστηρά. Έχω δει champions του CFA που στην FIFe δεν θα κατάφερναν τίποτα. Βέβαια εκτός απο την μορφολογία παίζουν και άλλα στις εκθέσεις. Η μητέρα σου έχει site να ρίξω μια ματιά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Elena_p Δραστήριο μέλος Ο Elena_p αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 610 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 16:48 Ο Elena_p έγραψε: #945 08-05-08 16:48 Αρχική Δημοσίευση από sublime: Η Forget me not είναι της Νατάσας απο το Jewelstones. Δικό μου ήταν το αρσενικο blue lynx point που βγήκε καλύτερο αρσενικό γατάκι. Click για ανάπτυξη... Βάλε και καμιά φωτό ντε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sublime Εκκολαπτόμενο μέλος Η sublime αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 243 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 16:51 Η sublime έγραψε: #946 08-05-08 16:51 Αρχική Δημοσίευση από Elena_p: Βάλε και καμιά φωτό ντε Click για ανάπτυξη... Είναι στο site μου ο "Shadi Blue Ice" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 16:55 Η fantom-girl: #947 08-05-08 16:55 Αρχική Δημοσίευση από sublime: Είναι στο site μου ο "Shadi Blue Ice" Click για ανάπτυξη... Δεν εχει καποιο site δυστιχως την λεω αλλα δεν θελει...επειδη λεει οτι δεν μπορει να ελεγχει το σιτε........ τες παντον. Οντως αλλα ειναι και αλλα τα stantar της FIFE. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Elena_p Δραστήριο μέλος Ο Elena_p αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 610 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 16:58 Ο Elena_p έγραψε: #948 08-05-08 16:58 Αρχική Δημοσίευση από sublime: Είναι στο site μου ο "Shadi Blue Ice" Click για ανάπτυξη... Καταπληκτικό χρώμα. Δεν θεωρείται lilac αυτό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sublime Εκκολαπτόμενο μέλος Η sublime αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 243 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 16:59 Η sublime έγραψε: #949 08-05-08 16:59 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: Δεν εχει καποιο site δυστιχως την λεω αλλα δεν θελει...επειδη λεει οτι δεν μπορει να ελεγχει το σιτε........ τες παντον. Οντως αλλα ειναι και αλλα τα stantar της FIFE. Click για ανάπτυξη... Ας βάλει κάποιον να της το φτιάξει. Και εγώ δεν ξέρω να κάνω μόνη μου, πλήρωσα μια κοπέλα να μου το φτιάξει και απλά της δίνω φωτογραφίες κλπ όταν θέλω ανανέωση και μου τα κάνει αυτή. Τί γάτες εκτρέφει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sublime Εκκολαπτόμενο μέλος Η sublime αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 243 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 17:02 Η sublime έγραψε: #950 08-05-08 17:02 Αρχική Δημοσίευση από Elena_p: Καταπληκτικό χρώμα. Δεν θεωρείται lilac αυτό? Click για ανάπτυξη... Όχι είναι Blue Lynx Point, μοιάζει με το λιλά. Γράφω στο "About Us" οτι δεν έχουμε (ούτε αργότερα) λιλά και σοκολατί. Το μπλε είναι απο τα αγαπημένα μου χρώματα στις γάτες...(και στους σκύλους) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 17:06 Η fantom-girl: #951 08-05-08 17:06 Αρχική Δημοσίευση από sublime: Ας βάλει κάποιον να της το φτιάξει. Και εγώ δεν ξέρω να κάνω μόνη μου, πλήρωσα μια κοπέλα να μου το φτιάξει και απλά της δίνω φωτογραφίες κλπ όταν θέλω ανανέωση και μου τα κάνει αυτή. Τί γάτες εκτρέφει? Click για ανάπτυξη... περσιαν τσιντσιλα solid and silver , Norwegian Forest,Ragdoll ,RagaMuffin τα εκτρεφουν μαζι με την θεια μου ειχαμε και βιρμανιας αλλα σταματισαμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sublime Εκκολαπτόμενο μέλος Η sublime αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 243 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 17:09 Η sublime έγραψε: #952 08-05-08 17:09 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: περσιαν τσιντσιλα solid and silver , Norwegian Forest,Ragdoll ,RagaMuffin τα εκτρεφουν μαζι με την θεια μου ειχαμε και βιρμανιας αλλα σταματισαμε Click για ανάπτυξη... Α έχετε πολλά! Η μαμά σου και η θεία σου πρέπει να έχουν τεράστια σπίτια! Κρίμα, άμα είχε site θα ήθελα να τα δω. Πολλοί με ρωτάνε για τσιντσιλά. Η μητέρα σου στέλνει Ελλάδα αμα της ζητήσουν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 17:12 Η fantom-girl: #953 08-05-08 17:12 Αρχική Δημοσίευση από sublime: Α έχετε πολλά! Η μαμά σου και η θεία σου πρέπει να έχουν τεράστια σπίτια! Κρίμα, άμα είχε site θα ήθελα να τα δω. Πολλοί με ρωτάνε για τσιντσιλά. Η μητέρα σου στέλνει Ελλάδα αμα της ζητήσουν? Click για ανάπτυξη... εχουμε υποχρεοτικα απο τον νομο 1 acres για καθε 5 γατες..... διλαδη καπου στα 9 στρεμματα χωρο εντως του σπιτιου απαγορευεται η εκτροφη οχι δεν στελνει ..... επειδη θελει να γνωριζει που πηγαινει καθε γατα και ειναι υποχρεωμενη απο τον νομο να ρωταει για την υγεια της γατας καθε μηνα μεχρι τον 1 χρονο τησ ζωης της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sublime Εκκολαπτόμενο μέλος Η sublime αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 243 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 17:18 Η sublime έγραψε: #954 08-05-08 17:18 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: εχουμε υποχρεοτικα απο τον νομο 1 acres για καθε 5 γατες..... διλαδη καπου στα 9 στρεμματα χωρο εντως του σπιτιου απαγορευεται η εκτροφη Click για ανάπτυξη... Εντός του σπιτιού απαγορεύεται? Έχουν κάνει εγκαταστάσεις έξω δηλαδή, όπως για την εκτροφή σκύλων ας πούμε? Σε κάποιο ποστ (δεν θυμάμαι τώρα πού ακριβώς ήταν) κάποιοι ενδιαφερόντουσαν για κάποιου είδους κτίσμα για γάτα για να παίζει κάποιες ώρες στον κήπο. Άμα έχεις φωτογραφίες απο το δικό σας (και βρεις το ποστ) πιστεύω θα βοηθούσε κάποιους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sublime Εκκολαπτόμενο μέλος Η sublime αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 243 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 17:22 Η sublime έγραψε: #955 08-05-08 17:22 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: οχι δεν στελνει ..... επειδη θελει να γνωριζει που πηγαινει καθε γατα και ειναι υποχρεωμενη απο τον νομο να ρωταει για την υγεια της γατας καθε μηνα μεχρι τον 1 χρονο τησ ζωης της Click για ανάπτυξη... Κρίμα με έχουν ρωτήσει αρκετοί για τσιντσιλα και τους δίνω links απο εκτροφεία στο εξωτερικό (ευρώπη κυρίως). Πάντως και εδώ να το έστελνε πάλι πιστεύω θα μπορούσε να μαθαίνει για την υγεία, να ζητάει κάθε μήνα πχ χαρτί απο τον γιατρό οτι όλα οκ. Εσύ τώρα Αμερική μένεις ή Ελλάδα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 17:26 Η fantom-girl: #956 08-05-08 17:26 Αρχική Δημοσίευση από sublime: Κρίμα με έχουν ρωτήσει αρκετοί για τσιντσιλα και τους δίνω links απο εκτροφεία στο εξωτερικό (ευρώπη κυρίως). Πάντως και εδώ να το έστελνε πάλι πιστεύω θα μπορούσε να μαθαίνει για την υγεία, να ζητάει κάθε μήνα πχ χαρτί απο τον γιατρό οτι όλα οκ. Εσύ τώρα Αμερική μένεις ή Ελλάδα? Click για ανάπτυξη... Ελλαδα μενω εγω μαλλον για μερικα χρονια ακομα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sublime Εκκολαπτόμενο μέλος Η sublime αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 243 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 17:26 Η sublime έγραψε: #957 08-05-08 17:26 Αρχική Δημοσίευση από sublime: Σε κάποιο ποστ (δεν θυμάμαι τώρα πού ακριβώς ήταν) κάποιοι ενδιαφερόντουσαν για κάποιου είδους κτίσμα για γάτα για να παίζει κάποιες ώρες στον κήπο. Άμα έχεις φωτογραφίες απο το δικό σας (και βρεις το ποστ) πιστεύω θα βοηθούσε κάποιους. Click για ανάπτυξη... Το βρήκα! https://www.mypetz.gr/threads/Γατο-αξεσουάρ-κατασκευές.220467/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sublime Εκκολαπτόμενο μέλος Η sublime αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 243 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 17:30 Η sublime έγραψε: #958 08-05-08 17:30 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: Ελλαδα μενω εγω μαλλον για μερικα χρονια ακομα Click για ανάπτυξη... Εσύ εκτρέφεις γάτες? Στην επόμενη έκθεση του ΕΟΓ (να δούμε πότε θα γίνει) θα έρθεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 17:36 Η fantom-girl: #959 08-05-08 17:36 Αρχική Δημοσίευση από sublime: Εσύ εκτρέφεις γάτες? Στην επόμενη έκθεση του ΕΟΓ (να δούμε πότε θα γίνει) θα έρθεις? Click για ανάπτυξη... οι ενγκυμονουσες γατες μπενουν σε ενα κτισμα τετοιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Elena_p Δραστήριο μέλος Ο Elena_p αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 610 μηνύματα. 9 Μαΐου 2008 στις 14:38 Ο Elena_p έγραψε: #960 09-05-08 14:38 2 χρώματα που μου αρέσουν πολύ στα Περσικά, αλλά δύσκολο να τα βρεις. shaded silver shaded golden Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 46 47 48 49 50 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 48 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 48 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: Εσυ εχεις εκτροφειο περσικων γατιων στην Ελλαδα???? δικος σου ηταν ο forget me not??????????????? Click για ανάπτυξη... Η Forget me not είναι της Νατάσας απο το Jewelstones. Δικό μου ήταν το αρσενικο blue lynx point που βγήκε καλύτερο αρσενικό γατάκι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 16:47 Η fantom-girl: #943 08-05-08 16:47 Αρχική Δημοσίευση από sublime: Η Forget me not είναι της Νατάσας απο το Jewelstones. Δικό μου ήταν το αρσενικο blue lynx point που βγήκε καλύτερο αρσενικό γατάκι. Click για ανάπτυξη... προσπαθω να θυμηθω..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sublime Εκκολαπτόμενο μέλος Η sublime αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 243 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 16:48 Η sublime έγραψε: #944 08-05-08 16:48 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: του ACFA ναι η μητερα μου εχει εκτοφειο μακρυτριχων στην Αμερικη Click για ανάπτυξη... Αν έχεις κάνει showing και στην FIFe, ξέρεις οτι τα πράγματα είναι αλλιώς και πιο αυστηρά. Έχω δει champions του CFA που στην FIFe δεν θα κατάφερναν τίποτα. Βέβαια εκτός απο την μορφολογία παίζουν και άλλα στις εκθέσεις. Η μητέρα σου έχει site να ρίξω μια ματιά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Elena_p Δραστήριο μέλος Ο Elena_p αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 610 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 16:48 Ο Elena_p έγραψε: #945 08-05-08 16:48 Αρχική Δημοσίευση από sublime: Η Forget me not είναι της Νατάσας απο το Jewelstones. Δικό μου ήταν το αρσενικο blue lynx point που βγήκε καλύτερο αρσενικό γατάκι. Click για ανάπτυξη... Βάλε και καμιά φωτό ντε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sublime Εκκολαπτόμενο μέλος Η sublime αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 243 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 16:51 Η sublime έγραψε: #946 08-05-08 16:51 Αρχική Δημοσίευση από Elena_p: Βάλε και καμιά φωτό ντε Click για ανάπτυξη... Είναι στο site μου ο "Shadi Blue Ice" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 16:55 Η fantom-girl: #947 08-05-08 16:55 Αρχική Δημοσίευση από sublime: Είναι στο site μου ο "Shadi Blue Ice" Click για ανάπτυξη... Δεν εχει καποιο site δυστιχως την λεω αλλα δεν θελει...επειδη λεει οτι δεν μπορει να ελεγχει το σιτε........ τες παντον. Οντως αλλα ειναι και αλλα τα stantar της FIFE. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Elena_p Δραστήριο μέλος Ο Elena_p αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 610 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 16:58 Ο Elena_p έγραψε: #948 08-05-08 16:58 Αρχική Δημοσίευση από sublime: Είναι στο site μου ο "Shadi Blue Ice" Click για ανάπτυξη... Καταπληκτικό χρώμα. Δεν θεωρείται lilac αυτό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sublime Εκκολαπτόμενο μέλος Η sublime αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 243 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 16:59 Η sublime έγραψε: #949 08-05-08 16:59 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: Δεν εχει καποιο site δυστιχως την λεω αλλα δεν θελει...επειδη λεει οτι δεν μπορει να ελεγχει το σιτε........ τες παντον. Οντως αλλα ειναι και αλλα τα stantar της FIFE. Click για ανάπτυξη... Ας βάλει κάποιον να της το φτιάξει. Και εγώ δεν ξέρω να κάνω μόνη μου, πλήρωσα μια κοπέλα να μου το φτιάξει και απλά της δίνω φωτογραφίες κλπ όταν θέλω ανανέωση και μου τα κάνει αυτή. Τί γάτες εκτρέφει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sublime Εκκολαπτόμενο μέλος Η sublime αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 243 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 17:02 Η sublime έγραψε: #950 08-05-08 17:02 Αρχική Δημοσίευση από Elena_p: Καταπληκτικό χρώμα. Δεν θεωρείται lilac αυτό? Click για ανάπτυξη... Όχι είναι Blue Lynx Point, μοιάζει με το λιλά. Γράφω στο "About Us" οτι δεν έχουμε (ούτε αργότερα) λιλά και σοκολατί. Το μπλε είναι απο τα αγαπημένα μου χρώματα στις γάτες...(και στους σκύλους) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 17:06 Η fantom-girl: #951 08-05-08 17:06 Αρχική Δημοσίευση από sublime: Ας βάλει κάποιον να της το φτιάξει. Και εγώ δεν ξέρω να κάνω μόνη μου, πλήρωσα μια κοπέλα να μου το φτιάξει και απλά της δίνω φωτογραφίες κλπ όταν θέλω ανανέωση και μου τα κάνει αυτή. Τί γάτες εκτρέφει? Click για ανάπτυξη... περσιαν τσιντσιλα solid and silver , Norwegian Forest,Ragdoll ,RagaMuffin τα εκτρεφουν μαζι με την θεια μου ειχαμε και βιρμανιας αλλα σταματισαμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sublime Εκκολαπτόμενο μέλος Η sublime αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 243 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 17:09 Η sublime έγραψε: #952 08-05-08 17:09 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: περσιαν τσιντσιλα solid and silver , Norwegian Forest,Ragdoll ,RagaMuffin τα εκτρεφουν μαζι με την θεια μου ειχαμε και βιρμανιας αλλα σταματισαμε Click για ανάπτυξη... Α έχετε πολλά! Η μαμά σου και η θεία σου πρέπει να έχουν τεράστια σπίτια! Κρίμα, άμα είχε site θα ήθελα να τα δω. Πολλοί με ρωτάνε για τσιντσιλά. Η μητέρα σου στέλνει Ελλάδα αμα της ζητήσουν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 17:12 Η fantom-girl: #953 08-05-08 17:12 Αρχική Δημοσίευση από sublime: Α έχετε πολλά! Η μαμά σου και η θεία σου πρέπει να έχουν τεράστια σπίτια! Κρίμα, άμα είχε site θα ήθελα να τα δω. Πολλοί με ρωτάνε για τσιντσιλά. Η μητέρα σου στέλνει Ελλάδα αμα της ζητήσουν? Click για ανάπτυξη... εχουμε υποχρεοτικα απο τον νομο 1 acres για καθε 5 γατες..... διλαδη καπου στα 9 στρεμματα χωρο εντως του σπιτιου απαγορευεται η εκτροφη οχι δεν στελνει ..... επειδη θελει να γνωριζει που πηγαινει καθε γατα και ειναι υποχρεωμενη απο τον νομο να ρωταει για την υγεια της γατας καθε μηνα μεχρι τον 1 χρονο τησ ζωης της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sublime Εκκολαπτόμενο μέλος Η sublime αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 243 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 17:18 Η sublime έγραψε: #954 08-05-08 17:18 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: εχουμε υποχρεοτικα απο τον νομο 1 acres για καθε 5 γατες..... διλαδη καπου στα 9 στρεμματα χωρο εντως του σπιτιου απαγορευεται η εκτροφη Click για ανάπτυξη... Εντός του σπιτιού απαγορεύεται? Έχουν κάνει εγκαταστάσεις έξω δηλαδή, όπως για την εκτροφή σκύλων ας πούμε? Σε κάποιο ποστ (δεν θυμάμαι τώρα πού ακριβώς ήταν) κάποιοι ενδιαφερόντουσαν για κάποιου είδους κτίσμα για γάτα για να παίζει κάποιες ώρες στον κήπο. Άμα έχεις φωτογραφίες απο το δικό σας (και βρεις το ποστ) πιστεύω θα βοηθούσε κάποιους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sublime Εκκολαπτόμενο μέλος Η sublime αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 243 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 17:22 Η sublime έγραψε: #955 08-05-08 17:22 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: οχι δεν στελνει ..... επειδη θελει να γνωριζει που πηγαινει καθε γατα και ειναι υποχρεωμενη απο τον νομο να ρωταει για την υγεια της γατας καθε μηνα μεχρι τον 1 χρονο τησ ζωης της Click για ανάπτυξη... Κρίμα με έχουν ρωτήσει αρκετοί για τσιντσιλα και τους δίνω links απο εκτροφεία στο εξωτερικό (ευρώπη κυρίως). Πάντως και εδώ να το έστελνε πάλι πιστεύω θα μπορούσε να μαθαίνει για την υγεία, να ζητάει κάθε μήνα πχ χαρτί απο τον γιατρό οτι όλα οκ. Εσύ τώρα Αμερική μένεις ή Ελλάδα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 17:26 Η fantom-girl: #956 08-05-08 17:26 Αρχική Δημοσίευση από sublime: Κρίμα με έχουν ρωτήσει αρκετοί για τσιντσιλα και τους δίνω links απο εκτροφεία στο εξωτερικό (ευρώπη κυρίως). Πάντως και εδώ να το έστελνε πάλι πιστεύω θα μπορούσε να μαθαίνει για την υγεία, να ζητάει κάθε μήνα πχ χαρτί απο τον γιατρό οτι όλα οκ. Εσύ τώρα Αμερική μένεις ή Ελλάδα? Click για ανάπτυξη... Ελλαδα μενω εγω μαλλον για μερικα χρονια ακομα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sublime Εκκολαπτόμενο μέλος Η sublime αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 243 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 17:26 Η sublime έγραψε: #957 08-05-08 17:26 Αρχική Δημοσίευση από sublime: Σε κάποιο ποστ (δεν θυμάμαι τώρα πού ακριβώς ήταν) κάποιοι ενδιαφερόντουσαν για κάποιου είδους κτίσμα για γάτα για να παίζει κάποιες ώρες στον κήπο. Άμα έχεις φωτογραφίες απο το δικό σας (και βρεις το ποστ) πιστεύω θα βοηθούσε κάποιους. Click για ανάπτυξη... Το βρήκα! https://www.mypetz.gr/threads/Γατο-αξεσουάρ-κατασκευές.220467/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sublime Εκκολαπτόμενο μέλος Η sublime αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 243 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 17:30 Η sublime έγραψε: #958 08-05-08 17:30 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: Ελλαδα μενω εγω μαλλον για μερικα χρονια ακομα Click για ανάπτυξη... Εσύ εκτρέφεις γάτες? Στην επόμενη έκθεση του ΕΟΓ (να δούμε πότε θα γίνει) θα έρθεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 17:36 Η fantom-girl: #959 08-05-08 17:36 Αρχική Δημοσίευση από sublime: Εσύ εκτρέφεις γάτες? Στην επόμενη έκθεση του ΕΟΓ (να δούμε πότε θα γίνει) θα έρθεις? Click για ανάπτυξη... οι ενγκυμονουσες γατες μπενουν σε ενα κτισμα τετοιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Elena_p Δραστήριο μέλος Ο Elena_p αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 610 μηνύματα. 9 Μαΐου 2008 στις 14:38 Ο Elena_p έγραψε: #960 09-05-08 14:38 2 χρώματα που μου αρέσουν πολύ στα Περσικά, αλλά δύσκολο να τα βρεις. shaded silver shaded golden Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 46 47 48 49 50 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 48 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 48 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από sublime: Η Forget me not είναι της Νατάσας απο το Jewelstones. Δικό μου ήταν το αρσενικο blue lynx point που βγήκε καλύτερο αρσενικό γατάκι. Click για ανάπτυξη... προσπαθω να θυμηθω..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sublime Εκκολαπτόμενο μέλος Η sublime αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 243 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 16:48 Η sublime έγραψε: #944 08-05-08 16:48 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: του ACFA ναι η μητερα μου εχει εκτοφειο μακρυτριχων στην Αμερικη Click για ανάπτυξη... Αν έχεις κάνει showing και στην FIFe, ξέρεις οτι τα πράγματα είναι αλλιώς και πιο αυστηρά. Έχω δει champions του CFA που στην FIFe δεν θα κατάφερναν τίποτα. Βέβαια εκτός απο την μορφολογία παίζουν και άλλα στις εκθέσεις. Η μητέρα σου έχει site να ρίξω μια ματιά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Elena_p Δραστήριο μέλος Ο Elena_p αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 610 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 16:48 Ο Elena_p έγραψε: #945 08-05-08 16:48 Αρχική Δημοσίευση από sublime: Η Forget me not είναι της Νατάσας απο το Jewelstones. Δικό μου ήταν το αρσενικο blue lynx point που βγήκε καλύτερο αρσενικό γατάκι. Click για ανάπτυξη... Βάλε και καμιά φωτό ντε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sublime Εκκολαπτόμενο μέλος Η sublime αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 243 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 16:51 Η sublime έγραψε: #946 08-05-08 16:51 Αρχική Δημοσίευση από Elena_p: Βάλε και καμιά φωτό ντε Click για ανάπτυξη... Είναι στο site μου ο "Shadi Blue Ice" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 16:55 Η fantom-girl: #947 08-05-08 16:55 Αρχική Δημοσίευση από sublime: Είναι στο site μου ο "Shadi Blue Ice" Click για ανάπτυξη... Δεν εχει καποιο site δυστιχως την λεω αλλα δεν θελει...επειδη λεει οτι δεν μπορει να ελεγχει το σιτε........ τες παντον. Οντως αλλα ειναι και αλλα τα stantar της FIFE. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Elena_p Δραστήριο μέλος Ο Elena_p αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 610 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 16:58 Ο Elena_p έγραψε: #948 08-05-08 16:58 Αρχική Δημοσίευση από sublime: Είναι στο site μου ο "Shadi Blue Ice" Click για ανάπτυξη... Καταπληκτικό χρώμα. Δεν θεωρείται lilac αυτό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sublime Εκκολαπτόμενο μέλος Η sublime αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 243 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 16:59 Η sublime έγραψε: #949 08-05-08 16:59 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: Δεν εχει καποιο site δυστιχως την λεω αλλα δεν θελει...επειδη λεει οτι δεν μπορει να ελεγχει το σιτε........ τες παντον. Οντως αλλα ειναι και αλλα τα stantar της FIFE. Click για ανάπτυξη... Ας βάλει κάποιον να της το φτιάξει. Και εγώ δεν ξέρω να κάνω μόνη μου, πλήρωσα μια κοπέλα να μου το φτιάξει και απλά της δίνω φωτογραφίες κλπ όταν θέλω ανανέωση και μου τα κάνει αυτή. Τί γάτες εκτρέφει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sublime Εκκολαπτόμενο μέλος Η sublime αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 243 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 17:02 Η sublime έγραψε: #950 08-05-08 17:02 Αρχική Δημοσίευση από Elena_p: Καταπληκτικό χρώμα. Δεν θεωρείται lilac αυτό? Click για ανάπτυξη... Όχι είναι Blue Lynx Point, μοιάζει με το λιλά. Γράφω στο "About Us" οτι δεν έχουμε (ούτε αργότερα) λιλά και σοκολατί. Το μπλε είναι απο τα αγαπημένα μου χρώματα στις γάτες...(και στους σκύλους) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 17:06 Η fantom-girl: #951 08-05-08 17:06 Αρχική Δημοσίευση από sublime: Ας βάλει κάποιον να της το φτιάξει. Και εγώ δεν ξέρω να κάνω μόνη μου, πλήρωσα μια κοπέλα να μου το φτιάξει και απλά της δίνω φωτογραφίες κλπ όταν θέλω ανανέωση και μου τα κάνει αυτή. Τί γάτες εκτρέφει? Click για ανάπτυξη... περσιαν τσιντσιλα solid and silver , Norwegian Forest,Ragdoll ,RagaMuffin τα εκτρεφουν μαζι με την θεια μου ειχαμε και βιρμανιας αλλα σταματισαμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sublime Εκκολαπτόμενο μέλος Η sublime αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 243 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 17:09 Η sublime έγραψε: #952 08-05-08 17:09 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: περσιαν τσιντσιλα solid and silver , Norwegian Forest,Ragdoll ,RagaMuffin τα εκτρεφουν μαζι με την θεια μου ειχαμε και βιρμανιας αλλα σταματισαμε Click για ανάπτυξη... Α έχετε πολλά! Η μαμά σου και η θεία σου πρέπει να έχουν τεράστια σπίτια! Κρίμα, άμα είχε site θα ήθελα να τα δω. Πολλοί με ρωτάνε για τσιντσιλά. Η μητέρα σου στέλνει Ελλάδα αμα της ζητήσουν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 17:12 Η fantom-girl: #953 08-05-08 17:12 Αρχική Δημοσίευση από sublime: Α έχετε πολλά! Η μαμά σου και η θεία σου πρέπει να έχουν τεράστια σπίτια! Κρίμα, άμα είχε site θα ήθελα να τα δω. Πολλοί με ρωτάνε για τσιντσιλά. Η μητέρα σου στέλνει Ελλάδα αμα της ζητήσουν? Click για ανάπτυξη... εχουμε υποχρεοτικα απο τον νομο 1 acres για καθε 5 γατες..... διλαδη καπου στα 9 στρεμματα χωρο εντως του σπιτιου απαγορευεται η εκτροφη οχι δεν στελνει ..... επειδη θελει να γνωριζει που πηγαινει καθε γατα και ειναι υποχρεωμενη απο τον νομο να ρωταει για την υγεια της γατας καθε μηνα μεχρι τον 1 χρονο τησ ζωης της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sublime Εκκολαπτόμενο μέλος Η sublime αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 243 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 17:18 Η sublime έγραψε: #954 08-05-08 17:18 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: εχουμε υποχρεοτικα απο τον νομο 1 acres για καθε 5 γατες..... διλαδη καπου στα 9 στρεμματα χωρο εντως του σπιτιου απαγορευεται η εκτροφη Click για ανάπτυξη... Εντός του σπιτιού απαγορεύεται? Έχουν κάνει εγκαταστάσεις έξω δηλαδή, όπως για την εκτροφή σκύλων ας πούμε? Σε κάποιο ποστ (δεν θυμάμαι τώρα πού ακριβώς ήταν) κάποιοι ενδιαφερόντουσαν για κάποιου είδους κτίσμα για γάτα για να παίζει κάποιες ώρες στον κήπο. Άμα έχεις φωτογραφίες απο το δικό σας (και βρεις το ποστ) πιστεύω θα βοηθούσε κάποιους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sublime Εκκολαπτόμενο μέλος Η sublime αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 243 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 17:22 Η sublime έγραψε: #955 08-05-08 17:22 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: οχι δεν στελνει ..... επειδη θελει να γνωριζει που πηγαινει καθε γατα και ειναι υποχρεωμενη απο τον νομο να ρωταει για την υγεια της γατας καθε μηνα μεχρι τον 1 χρονο τησ ζωης της Click για ανάπτυξη... Κρίμα με έχουν ρωτήσει αρκετοί για τσιντσιλα και τους δίνω links απο εκτροφεία στο εξωτερικό (ευρώπη κυρίως). Πάντως και εδώ να το έστελνε πάλι πιστεύω θα μπορούσε να μαθαίνει για την υγεία, να ζητάει κάθε μήνα πχ χαρτί απο τον γιατρό οτι όλα οκ. Εσύ τώρα Αμερική μένεις ή Ελλάδα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 17:26 Η fantom-girl: #956 08-05-08 17:26 Αρχική Δημοσίευση από sublime: Κρίμα με έχουν ρωτήσει αρκετοί για τσιντσιλα και τους δίνω links απο εκτροφεία στο εξωτερικό (ευρώπη κυρίως). Πάντως και εδώ να το έστελνε πάλι πιστεύω θα μπορούσε να μαθαίνει για την υγεία, να ζητάει κάθε μήνα πχ χαρτί απο τον γιατρό οτι όλα οκ. Εσύ τώρα Αμερική μένεις ή Ελλάδα? Click για ανάπτυξη... Ελλαδα μενω εγω μαλλον για μερικα χρονια ακομα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sublime Εκκολαπτόμενο μέλος Η sublime αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 243 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 17:26 Η sublime έγραψε: #957 08-05-08 17:26 Αρχική Δημοσίευση από sublime: Σε κάποιο ποστ (δεν θυμάμαι τώρα πού ακριβώς ήταν) κάποιοι ενδιαφερόντουσαν για κάποιου είδους κτίσμα για γάτα για να παίζει κάποιες ώρες στον κήπο. Άμα έχεις φωτογραφίες απο το δικό σας (και βρεις το ποστ) πιστεύω θα βοηθούσε κάποιους. Click για ανάπτυξη... Το βρήκα! https://www.mypetz.gr/threads/Γατο-αξεσουάρ-κατασκευές.220467/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sublime Εκκολαπτόμενο μέλος Η sublime αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 243 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 17:30 Η sublime έγραψε: #958 08-05-08 17:30 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: Ελλαδα μενω εγω μαλλον για μερικα χρονια ακομα Click για ανάπτυξη... Εσύ εκτρέφεις γάτες? Στην επόμενη έκθεση του ΕΟΓ (να δούμε πότε θα γίνει) θα έρθεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 17:36 Η fantom-girl: #959 08-05-08 17:36 Αρχική Δημοσίευση από sublime: Εσύ εκτρέφεις γάτες? Στην επόμενη έκθεση του ΕΟΓ (να δούμε πότε θα γίνει) θα έρθεις? Click για ανάπτυξη... οι ενγκυμονουσες γατες μπενουν σε ενα κτισμα τετοιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Elena_p Δραστήριο μέλος Ο Elena_p αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 610 μηνύματα. 9 Μαΐου 2008 στις 14:38 Ο Elena_p έγραψε: #960 09-05-08 14:38 2 χρώματα που μου αρέσουν πολύ στα Περσικά, αλλά δύσκολο να τα βρεις. shaded silver shaded golden Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 46 47 48 49 50 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 48 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 48 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: του ACFA ναι η μητερα μου εχει εκτοφειο μακρυτριχων στην Αμερικη Click για ανάπτυξη... Αν έχεις κάνει showing και στην FIFe, ξέρεις οτι τα πράγματα είναι αλλιώς και πιο αυστηρά. Έχω δει champions του CFA που στην FIFe δεν θα κατάφερναν τίποτα. Βέβαια εκτός απο την μορφολογία παίζουν και άλλα στις εκθέσεις. Η μητέρα σου έχει site να ρίξω μια ματιά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Elena_p Δραστήριο μέλος Ο Elena_p αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 610 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 16:48 Ο Elena_p έγραψε: #945 08-05-08 16:48 Αρχική Δημοσίευση από sublime: Η Forget me not είναι της Νατάσας απο το Jewelstones. Δικό μου ήταν το αρσενικο blue lynx point που βγήκε καλύτερο αρσενικό γατάκι. Click για ανάπτυξη... Βάλε και καμιά φωτό ντε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sublime Εκκολαπτόμενο μέλος Η sublime αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 243 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 16:51 Η sublime έγραψε: #946 08-05-08 16:51 Αρχική Δημοσίευση από Elena_p: Βάλε και καμιά φωτό ντε Click για ανάπτυξη... Είναι στο site μου ο "Shadi Blue Ice" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 16:55 Η fantom-girl: #947 08-05-08 16:55 Αρχική Δημοσίευση από sublime: Είναι στο site μου ο "Shadi Blue Ice" Click για ανάπτυξη... Δεν εχει καποιο site δυστιχως την λεω αλλα δεν θελει...επειδη λεει οτι δεν μπορει να ελεγχει το σιτε........ τες παντον. Οντως αλλα ειναι και αλλα τα stantar της FIFE. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Elena_p Δραστήριο μέλος Ο Elena_p αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 610 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 16:58 Ο Elena_p έγραψε: #948 08-05-08 16:58 Αρχική Δημοσίευση από sublime: Είναι στο site μου ο "Shadi Blue Ice" Click για ανάπτυξη... Καταπληκτικό χρώμα. Δεν θεωρείται lilac αυτό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sublime Εκκολαπτόμενο μέλος Η sublime αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 243 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 16:59 Η sublime έγραψε: #949 08-05-08 16:59 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: Δεν εχει καποιο site δυστιχως την λεω αλλα δεν θελει...επειδη λεει οτι δεν μπορει να ελεγχει το σιτε........ τες παντον. Οντως αλλα ειναι και αλλα τα stantar της FIFE. Click για ανάπτυξη... Ας βάλει κάποιον να της το φτιάξει. Και εγώ δεν ξέρω να κάνω μόνη μου, πλήρωσα μια κοπέλα να μου το φτιάξει και απλά της δίνω φωτογραφίες κλπ όταν θέλω ανανέωση και μου τα κάνει αυτή. Τί γάτες εκτρέφει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sublime Εκκολαπτόμενο μέλος Η sublime αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 243 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 17:02 Η sublime έγραψε: #950 08-05-08 17:02 Αρχική Δημοσίευση από Elena_p: Καταπληκτικό χρώμα. Δεν θεωρείται lilac αυτό? Click για ανάπτυξη... Όχι είναι Blue Lynx Point, μοιάζει με το λιλά. Γράφω στο "About Us" οτι δεν έχουμε (ούτε αργότερα) λιλά και σοκολατί. Το μπλε είναι απο τα αγαπημένα μου χρώματα στις γάτες...(και στους σκύλους) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 17:06 Η fantom-girl: #951 08-05-08 17:06 Αρχική Δημοσίευση από sublime: Ας βάλει κάποιον να της το φτιάξει. Και εγώ δεν ξέρω να κάνω μόνη μου, πλήρωσα μια κοπέλα να μου το φτιάξει και απλά της δίνω φωτογραφίες κλπ όταν θέλω ανανέωση και μου τα κάνει αυτή. Τί γάτες εκτρέφει? Click για ανάπτυξη... περσιαν τσιντσιλα solid and silver , Norwegian Forest,Ragdoll ,RagaMuffin τα εκτρεφουν μαζι με την θεια μου ειχαμε και βιρμανιας αλλα σταματισαμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sublime Εκκολαπτόμενο μέλος Η sublime αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 243 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 17:09 Η sublime έγραψε: #952 08-05-08 17:09 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: περσιαν τσιντσιλα solid and silver , Norwegian Forest,Ragdoll ,RagaMuffin τα εκτρεφουν μαζι με την θεια μου ειχαμε και βιρμανιας αλλα σταματισαμε Click για ανάπτυξη... Α έχετε πολλά! Η μαμά σου και η θεία σου πρέπει να έχουν τεράστια σπίτια! Κρίμα, άμα είχε site θα ήθελα να τα δω. Πολλοί με ρωτάνε για τσιντσιλά. Η μητέρα σου στέλνει Ελλάδα αμα της ζητήσουν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 17:12 Η fantom-girl: #953 08-05-08 17:12 Αρχική Δημοσίευση από sublime: Α έχετε πολλά! Η μαμά σου και η θεία σου πρέπει να έχουν τεράστια σπίτια! Κρίμα, άμα είχε site θα ήθελα να τα δω. Πολλοί με ρωτάνε για τσιντσιλά. Η μητέρα σου στέλνει Ελλάδα αμα της ζητήσουν? Click για ανάπτυξη... εχουμε υποχρεοτικα απο τον νομο 1 acres για καθε 5 γατες..... διλαδη καπου στα 9 στρεμματα χωρο εντως του σπιτιου απαγορευεται η εκτροφη οχι δεν στελνει ..... επειδη θελει να γνωριζει που πηγαινει καθε γατα και ειναι υποχρεωμενη απο τον νομο να ρωταει για την υγεια της γατας καθε μηνα μεχρι τον 1 χρονο τησ ζωης της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sublime Εκκολαπτόμενο μέλος Η sublime αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 243 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 17:18 Η sublime έγραψε: #954 08-05-08 17:18 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: εχουμε υποχρεοτικα απο τον νομο 1 acres για καθε 5 γατες..... διλαδη καπου στα 9 στρεμματα χωρο εντως του σπιτιου απαγορευεται η εκτροφη Click για ανάπτυξη... Εντός του σπιτιού απαγορεύεται? Έχουν κάνει εγκαταστάσεις έξω δηλαδή, όπως για την εκτροφή σκύλων ας πούμε? Σε κάποιο ποστ (δεν θυμάμαι τώρα πού ακριβώς ήταν) κάποιοι ενδιαφερόντουσαν για κάποιου είδους κτίσμα για γάτα για να παίζει κάποιες ώρες στον κήπο. Άμα έχεις φωτογραφίες απο το δικό σας (και βρεις το ποστ) πιστεύω θα βοηθούσε κάποιους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sublime Εκκολαπτόμενο μέλος Η sublime αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 243 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 17:22 Η sublime έγραψε: #955 08-05-08 17:22 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: οχι δεν στελνει ..... επειδη θελει να γνωριζει που πηγαινει καθε γατα και ειναι υποχρεωμενη απο τον νομο να ρωταει για την υγεια της γατας καθε μηνα μεχρι τον 1 χρονο τησ ζωης της Click για ανάπτυξη... Κρίμα με έχουν ρωτήσει αρκετοί για τσιντσιλα και τους δίνω links απο εκτροφεία στο εξωτερικό (ευρώπη κυρίως). Πάντως και εδώ να το έστελνε πάλι πιστεύω θα μπορούσε να μαθαίνει για την υγεία, να ζητάει κάθε μήνα πχ χαρτί απο τον γιατρό οτι όλα οκ. Εσύ τώρα Αμερική μένεις ή Ελλάδα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 17:26 Η fantom-girl: #956 08-05-08 17:26 Αρχική Δημοσίευση από sublime: Κρίμα με έχουν ρωτήσει αρκετοί για τσιντσιλα και τους δίνω links απο εκτροφεία στο εξωτερικό (ευρώπη κυρίως). Πάντως και εδώ να το έστελνε πάλι πιστεύω θα μπορούσε να μαθαίνει για την υγεία, να ζητάει κάθε μήνα πχ χαρτί απο τον γιατρό οτι όλα οκ. Εσύ τώρα Αμερική μένεις ή Ελλάδα? Click για ανάπτυξη... Ελλαδα μενω εγω μαλλον για μερικα χρονια ακομα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sublime Εκκολαπτόμενο μέλος Η sublime αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 243 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 17:26 Η sublime έγραψε: #957 08-05-08 17:26 Αρχική Δημοσίευση από sublime: Σε κάποιο ποστ (δεν θυμάμαι τώρα πού ακριβώς ήταν) κάποιοι ενδιαφερόντουσαν για κάποιου είδους κτίσμα για γάτα για να παίζει κάποιες ώρες στον κήπο. Άμα έχεις φωτογραφίες απο το δικό σας (και βρεις το ποστ) πιστεύω θα βοηθούσε κάποιους. Click για ανάπτυξη... Το βρήκα! https://www.mypetz.gr/threads/Γατο-αξεσουάρ-κατασκευές.220467/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sublime Εκκολαπτόμενο μέλος Η sublime αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 243 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 17:30 Η sublime έγραψε: #958 08-05-08 17:30 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: Ελλαδα μενω εγω μαλλον για μερικα χρονια ακομα Click για ανάπτυξη... Εσύ εκτρέφεις γάτες? Στην επόμενη έκθεση του ΕΟΓ (να δούμε πότε θα γίνει) θα έρθεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 17:36 Η fantom-girl: #959 08-05-08 17:36 Αρχική Δημοσίευση από sublime: Εσύ εκτρέφεις γάτες? Στην επόμενη έκθεση του ΕΟΓ (να δούμε πότε θα γίνει) θα έρθεις? Click για ανάπτυξη... οι ενγκυμονουσες γατες μπενουν σε ενα κτισμα τετοιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Elena_p Δραστήριο μέλος Ο Elena_p αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 610 μηνύματα. 9 Μαΐου 2008 στις 14:38 Ο Elena_p έγραψε: #960 09-05-08 14:38 2 χρώματα που μου αρέσουν πολύ στα Περσικά, αλλά δύσκολο να τα βρεις. shaded silver shaded golden Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 46 47 48 49 50 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 48 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 48 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από sublime: Η Forget me not είναι της Νατάσας απο το Jewelstones. Δικό μου ήταν το αρσενικο blue lynx point που βγήκε καλύτερο αρσενικό γατάκι. Click για ανάπτυξη... Βάλε και καμιά φωτό ντε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sublime Εκκολαπτόμενο μέλος Η sublime αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 243 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 16:51 Η sublime έγραψε: #946 08-05-08 16:51 Αρχική Δημοσίευση από Elena_p: Βάλε και καμιά φωτό ντε Click για ανάπτυξη... Είναι στο site μου ο "Shadi Blue Ice" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 16:55 Η fantom-girl: #947 08-05-08 16:55 Αρχική Δημοσίευση από sublime: Είναι στο site μου ο "Shadi Blue Ice" Click για ανάπτυξη... Δεν εχει καποιο site δυστιχως την λεω αλλα δεν θελει...επειδη λεει οτι δεν μπορει να ελεγχει το σιτε........ τες παντον. Οντως αλλα ειναι και αλλα τα stantar της FIFE. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Elena_p Δραστήριο μέλος Ο Elena_p αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 610 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 16:58 Ο Elena_p έγραψε: #948 08-05-08 16:58 Αρχική Δημοσίευση από sublime: Είναι στο site μου ο "Shadi Blue Ice" Click για ανάπτυξη... Καταπληκτικό χρώμα. Δεν θεωρείται lilac αυτό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sublime Εκκολαπτόμενο μέλος Η sublime αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 243 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 16:59 Η sublime έγραψε: #949 08-05-08 16:59 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: Δεν εχει καποιο site δυστιχως την λεω αλλα δεν θελει...επειδη λεει οτι δεν μπορει να ελεγχει το σιτε........ τες παντον. Οντως αλλα ειναι και αλλα τα stantar της FIFE. Click για ανάπτυξη... Ας βάλει κάποιον να της το φτιάξει. Και εγώ δεν ξέρω να κάνω μόνη μου, πλήρωσα μια κοπέλα να μου το φτιάξει και απλά της δίνω φωτογραφίες κλπ όταν θέλω ανανέωση και μου τα κάνει αυτή. Τί γάτες εκτρέφει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sublime Εκκολαπτόμενο μέλος Η sublime αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 243 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 17:02 Η sublime έγραψε: #950 08-05-08 17:02 Αρχική Δημοσίευση από Elena_p: Καταπληκτικό χρώμα. Δεν θεωρείται lilac αυτό? Click για ανάπτυξη... Όχι είναι Blue Lynx Point, μοιάζει με το λιλά. Γράφω στο "About Us" οτι δεν έχουμε (ούτε αργότερα) λιλά και σοκολατί. Το μπλε είναι απο τα αγαπημένα μου χρώματα στις γάτες...(και στους σκύλους) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 17:06 Η fantom-girl: #951 08-05-08 17:06 Αρχική Δημοσίευση από sublime: Ας βάλει κάποιον να της το φτιάξει. Και εγώ δεν ξέρω να κάνω μόνη μου, πλήρωσα μια κοπέλα να μου το φτιάξει και απλά της δίνω φωτογραφίες κλπ όταν θέλω ανανέωση και μου τα κάνει αυτή. Τί γάτες εκτρέφει? Click για ανάπτυξη... περσιαν τσιντσιλα solid and silver , Norwegian Forest,Ragdoll ,RagaMuffin τα εκτρεφουν μαζι με την θεια μου ειχαμε και βιρμανιας αλλα σταματισαμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sublime Εκκολαπτόμενο μέλος Η sublime αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 243 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 17:09 Η sublime έγραψε: #952 08-05-08 17:09 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: περσιαν τσιντσιλα solid and silver , Norwegian Forest,Ragdoll ,RagaMuffin τα εκτρεφουν μαζι με την θεια μου ειχαμε και βιρμανιας αλλα σταματισαμε Click για ανάπτυξη... Α έχετε πολλά! Η μαμά σου και η θεία σου πρέπει να έχουν τεράστια σπίτια! Κρίμα, άμα είχε site θα ήθελα να τα δω. Πολλοί με ρωτάνε για τσιντσιλά. Η μητέρα σου στέλνει Ελλάδα αμα της ζητήσουν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 17:12 Η fantom-girl: #953 08-05-08 17:12 Αρχική Δημοσίευση από sublime: Α έχετε πολλά! Η μαμά σου και η θεία σου πρέπει να έχουν τεράστια σπίτια! Κρίμα, άμα είχε site θα ήθελα να τα δω. Πολλοί με ρωτάνε για τσιντσιλά. Η μητέρα σου στέλνει Ελλάδα αμα της ζητήσουν? Click για ανάπτυξη... εχουμε υποχρεοτικα απο τον νομο 1 acres για καθε 5 γατες..... διλαδη καπου στα 9 στρεμματα χωρο εντως του σπιτιου απαγορευεται η εκτροφη οχι δεν στελνει ..... επειδη θελει να γνωριζει που πηγαινει καθε γατα και ειναι υποχρεωμενη απο τον νομο να ρωταει για την υγεια της γατας καθε μηνα μεχρι τον 1 χρονο τησ ζωης της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sublime Εκκολαπτόμενο μέλος Η sublime αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 243 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 17:18 Η sublime έγραψε: #954 08-05-08 17:18 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: εχουμε υποχρεοτικα απο τον νομο 1 acres για καθε 5 γατες..... διλαδη καπου στα 9 στρεμματα χωρο εντως του σπιτιου απαγορευεται η εκτροφη Click για ανάπτυξη... Εντός του σπιτιού απαγορεύεται? Έχουν κάνει εγκαταστάσεις έξω δηλαδή, όπως για την εκτροφή σκύλων ας πούμε? Σε κάποιο ποστ (δεν θυμάμαι τώρα πού ακριβώς ήταν) κάποιοι ενδιαφερόντουσαν για κάποιου είδους κτίσμα για γάτα για να παίζει κάποιες ώρες στον κήπο. Άμα έχεις φωτογραφίες απο το δικό σας (και βρεις το ποστ) πιστεύω θα βοηθούσε κάποιους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sublime Εκκολαπτόμενο μέλος Η sublime αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 243 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 17:22 Η sublime έγραψε: #955 08-05-08 17:22 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: οχι δεν στελνει ..... επειδη θελει να γνωριζει που πηγαινει καθε γατα και ειναι υποχρεωμενη απο τον νομο να ρωταει για την υγεια της γατας καθε μηνα μεχρι τον 1 χρονο τησ ζωης της Click για ανάπτυξη... Κρίμα με έχουν ρωτήσει αρκετοί για τσιντσιλα και τους δίνω links απο εκτροφεία στο εξωτερικό (ευρώπη κυρίως). Πάντως και εδώ να το έστελνε πάλι πιστεύω θα μπορούσε να μαθαίνει για την υγεία, να ζητάει κάθε μήνα πχ χαρτί απο τον γιατρό οτι όλα οκ. Εσύ τώρα Αμερική μένεις ή Ελλάδα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 17:26 Η fantom-girl: #956 08-05-08 17:26 Αρχική Δημοσίευση από sublime: Κρίμα με έχουν ρωτήσει αρκετοί για τσιντσιλα και τους δίνω links απο εκτροφεία στο εξωτερικό (ευρώπη κυρίως). Πάντως και εδώ να το έστελνε πάλι πιστεύω θα μπορούσε να μαθαίνει για την υγεία, να ζητάει κάθε μήνα πχ χαρτί απο τον γιατρό οτι όλα οκ. Εσύ τώρα Αμερική μένεις ή Ελλάδα? Click για ανάπτυξη... Ελλαδα μενω εγω μαλλον για μερικα χρονια ακομα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sublime Εκκολαπτόμενο μέλος Η sublime αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 243 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 17:26 Η sublime έγραψε: #957 08-05-08 17:26 Αρχική Δημοσίευση από sublime: Σε κάποιο ποστ (δεν θυμάμαι τώρα πού ακριβώς ήταν) κάποιοι ενδιαφερόντουσαν για κάποιου είδους κτίσμα για γάτα για να παίζει κάποιες ώρες στον κήπο. Άμα έχεις φωτογραφίες απο το δικό σας (και βρεις το ποστ) πιστεύω θα βοηθούσε κάποιους. Click για ανάπτυξη... Το βρήκα! https://www.mypetz.gr/threads/Γατο-αξεσουάρ-κατασκευές.220467/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sublime Εκκολαπτόμενο μέλος Η sublime αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 243 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 17:30 Η sublime έγραψε: #958 08-05-08 17:30 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: Ελλαδα μενω εγω μαλλον για μερικα χρονια ακομα Click για ανάπτυξη... Εσύ εκτρέφεις γάτες? Στην επόμενη έκθεση του ΕΟΓ (να δούμε πότε θα γίνει) θα έρθεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 17:36 Η fantom-girl: #959 08-05-08 17:36 Αρχική Δημοσίευση από sublime: Εσύ εκτρέφεις γάτες? Στην επόμενη έκθεση του ΕΟΓ (να δούμε πότε θα γίνει) θα έρθεις? Click για ανάπτυξη... οι ενγκυμονουσες γατες μπενουν σε ενα κτισμα τετοιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Elena_p Δραστήριο μέλος Ο Elena_p αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 610 μηνύματα. 9 Μαΐου 2008 στις 14:38 Ο Elena_p έγραψε: #960 09-05-08 14:38 2 χρώματα που μου αρέσουν πολύ στα Περσικά, αλλά δύσκολο να τα βρεις. shaded silver shaded golden Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 46 47 48 49 50 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 48 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 48 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Elena_p: Βάλε και καμιά φωτό ντε Click για ανάπτυξη... Είναι στο site μου ο "Shadi Blue Ice" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 16:55 Η fantom-girl: #947 08-05-08 16:55 Αρχική Δημοσίευση από sublime: Είναι στο site μου ο "Shadi Blue Ice" Click για ανάπτυξη... Δεν εχει καποιο site δυστιχως την λεω αλλα δεν θελει...επειδη λεει οτι δεν μπορει να ελεγχει το σιτε........ τες παντον. Οντως αλλα ειναι και αλλα τα stantar της FIFE. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Elena_p Δραστήριο μέλος Ο Elena_p αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 610 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 16:58 Ο Elena_p έγραψε: #948 08-05-08 16:58 Αρχική Δημοσίευση από sublime: Είναι στο site μου ο "Shadi Blue Ice" Click για ανάπτυξη... Καταπληκτικό χρώμα. Δεν θεωρείται lilac αυτό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sublime Εκκολαπτόμενο μέλος Η sublime αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 243 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 16:59 Η sublime έγραψε: #949 08-05-08 16:59 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: Δεν εχει καποιο site δυστιχως την λεω αλλα δεν θελει...επειδη λεει οτι δεν μπορει να ελεγχει το σιτε........ τες παντον. Οντως αλλα ειναι και αλλα τα stantar της FIFE. Click για ανάπτυξη... Ας βάλει κάποιον να της το φτιάξει. Και εγώ δεν ξέρω να κάνω μόνη μου, πλήρωσα μια κοπέλα να μου το φτιάξει και απλά της δίνω φωτογραφίες κλπ όταν θέλω ανανέωση και μου τα κάνει αυτή. Τί γάτες εκτρέφει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sublime Εκκολαπτόμενο μέλος Η sublime αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 243 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 17:02 Η sublime έγραψε: #950 08-05-08 17:02 Αρχική Δημοσίευση από Elena_p: Καταπληκτικό χρώμα. Δεν θεωρείται lilac αυτό? Click για ανάπτυξη... Όχι είναι Blue Lynx Point, μοιάζει με το λιλά. Γράφω στο "About Us" οτι δεν έχουμε (ούτε αργότερα) λιλά και σοκολατί. Το μπλε είναι απο τα αγαπημένα μου χρώματα στις γάτες...(και στους σκύλους) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 17:06 Η fantom-girl: #951 08-05-08 17:06 Αρχική Δημοσίευση από sublime: Ας βάλει κάποιον να της το φτιάξει. Και εγώ δεν ξέρω να κάνω μόνη μου, πλήρωσα μια κοπέλα να μου το φτιάξει και απλά της δίνω φωτογραφίες κλπ όταν θέλω ανανέωση και μου τα κάνει αυτή. Τί γάτες εκτρέφει? Click για ανάπτυξη... περσιαν τσιντσιλα solid and silver , Norwegian Forest,Ragdoll ,RagaMuffin τα εκτρεφουν μαζι με την θεια μου ειχαμε και βιρμανιας αλλα σταματισαμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sublime Εκκολαπτόμενο μέλος Η sublime αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 243 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 17:09 Η sublime έγραψε: #952 08-05-08 17:09 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: περσιαν τσιντσιλα solid and silver , Norwegian Forest,Ragdoll ,RagaMuffin τα εκτρεφουν μαζι με την θεια μου ειχαμε και βιρμανιας αλλα σταματισαμε Click για ανάπτυξη... Α έχετε πολλά! Η μαμά σου και η θεία σου πρέπει να έχουν τεράστια σπίτια! Κρίμα, άμα είχε site θα ήθελα να τα δω. Πολλοί με ρωτάνε για τσιντσιλά. Η μητέρα σου στέλνει Ελλάδα αμα της ζητήσουν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 17:12 Η fantom-girl: #953 08-05-08 17:12 Αρχική Δημοσίευση από sublime: Α έχετε πολλά! Η μαμά σου και η θεία σου πρέπει να έχουν τεράστια σπίτια! Κρίμα, άμα είχε site θα ήθελα να τα δω. Πολλοί με ρωτάνε για τσιντσιλά. Η μητέρα σου στέλνει Ελλάδα αμα της ζητήσουν? Click για ανάπτυξη... εχουμε υποχρεοτικα απο τον νομο 1 acres για καθε 5 γατες..... διλαδη καπου στα 9 στρεμματα χωρο εντως του σπιτιου απαγορευεται η εκτροφη οχι δεν στελνει ..... επειδη θελει να γνωριζει που πηγαινει καθε γατα και ειναι υποχρεωμενη απο τον νομο να ρωταει για την υγεια της γατας καθε μηνα μεχρι τον 1 χρονο τησ ζωης της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sublime Εκκολαπτόμενο μέλος Η sublime αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 243 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 17:18 Η sublime έγραψε: #954 08-05-08 17:18 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: εχουμε υποχρεοτικα απο τον νομο 1 acres για καθε 5 γατες..... διλαδη καπου στα 9 στρεμματα χωρο εντως του σπιτιου απαγορευεται η εκτροφη Click για ανάπτυξη... Εντός του σπιτιού απαγορεύεται? Έχουν κάνει εγκαταστάσεις έξω δηλαδή, όπως για την εκτροφή σκύλων ας πούμε? Σε κάποιο ποστ (δεν θυμάμαι τώρα πού ακριβώς ήταν) κάποιοι ενδιαφερόντουσαν για κάποιου είδους κτίσμα για γάτα για να παίζει κάποιες ώρες στον κήπο. Άμα έχεις φωτογραφίες απο το δικό σας (και βρεις το ποστ) πιστεύω θα βοηθούσε κάποιους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sublime Εκκολαπτόμενο μέλος Η sublime αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 243 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 17:22 Η sublime έγραψε: #955 08-05-08 17:22 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: οχι δεν στελνει ..... επειδη θελει να γνωριζει που πηγαινει καθε γατα και ειναι υποχρεωμενη απο τον νομο να ρωταει για την υγεια της γατας καθε μηνα μεχρι τον 1 χρονο τησ ζωης της Click για ανάπτυξη... Κρίμα με έχουν ρωτήσει αρκετοί για τσιντσιλα και τους δίνω links απο εκτροφεία στο εξωτερικό (ευρώπη κυρίως). Πάντως και εδώ να το έστελνε πάλι πιστεύω θα μπορούσε να μαθαίνει για την υγεία, να ζητάει κάθε μήνα πχ χαρτί απο τον γιατρό οτι όλα οκ. Εσύ τώρα Αμερική μένεις ή Ελλάδα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 17:26 Η fantom-girl: #956 08-05-08 17:26 Αρχική Δημοσίευση από sublime: Κρίμα με έχουν ρωτήσει αρκετοί για τσιντσιλα και τους δίνω links απο εκτροφεία στο εξωτερικό (ευρώπη κυρίως). Πάντως και εδώ να το έστελνε πάλι πιστεύω θα μπορούσε να μαθαίνει για την υγεία, να ζητάει κάθε μήνα πχ χαρτί απο τον γιατρό οτι όλα οκ. Εσύ τώρα Αμερική μένεις ή Ελλάδα? Click για ανάπτυξη... Ελλαδα μενω εγω μαλλον για μερικα χρονια ακομα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sublime Εκκολαπτόμενο μέλος Η sublime αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 243 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 17:26 Η sublime έγραψε: #957 08-05-08 17:26 Αρχική Δημοσίευση από sublime: Σε κάποιο ποστ (δεν θυμάμαι τώρα πού ακριβώς ήταν) κάποιοι ενδιαφερόντουσαν για κάποιου είδους κτίσμα για γάτα για να παίζει κάποιες ώρες στον κήπο. Άμα έχεις φωτογραφίες απο το δικό σας (και βρεις το ποστ) πιστεύω θα βοηθούσε κάποιους. Click για ανάπτυξη... Το βρήκα! https://www.mypetz.gr/threads/Γατο-αξεσουάρ-κατασκευές.220467/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sublime Εκκολαπτόμενο μέλος Η sublime αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 243 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 17:30 Η sublime έγραψε: #958 08-05-08 17:30 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: Ελλαδα μενω εγω μαλλον για μερικα χρονια ακομα Click για ανάπτυξη... Εσύ εκτρέφεις γάτες? Στην επόμενη έκθεση του ΕΟΓ (να δούμε πότε θα γίνει) θα έρθεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 17:36 Η fantom-girl: #959 08-05-08 17:36 Αρχική Δημοσίευση από sublime: Εσύ εκτρέφεις γάτες? Στην επόμενη έκθεση του ΕΟΓ (να δούμε πότε θα γίνει) θα έρθεις? Click για ανάπτυξη... οι ενγκυμονουσες γατες μπενουν σε ενα κτισμα τετοιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Elena_p Δραστήριο μέλος Ο Elena_p αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 610 μηνύματα. 9 Μαΐου 2008 στις 14:38 Ο Elena_p έγραψε: #960 09-05-08 14:38 2 χρώματα που μου αρέσουν πολύ στα Περσικά, αλλά δύσκολο να τα βρεις. shaded silver shaded golden Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 46 47 48 49 50 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 48 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 48 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από sublime: Είναι στο site μου ο "Shadi Blue Ice" Click για ανάπτυξη... Δεν εχει καποιο site δυστιχως την λεω αλλα δεν θελει...επειδη λεει οτι δεν μπορει να ελεγχει το σιτε........ τες παντον. Οντως αλλα ειναι και αλλα τα stantar της FIFE. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Elena_p Δραστήριο μέλος Ο Elena_p αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 610 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 16:58 Ο Elena_p έγραψε: #948 08-05-08 16:58 Αρχική Δημοσίευση από sublime: Είναι στο site μου ο "Shadi Blue Ice" Click για ανάπτυξη... Καταπληκτικό χρώμα. Δεν θεωρείται lilac αυτό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sublime Εκκολαπτόμενο μέλος Η sublime αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 243 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 16:59 Η sublime έγραψε: #949 08-05-08 16:59 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: Δεν εχει καποιο site δυστιχως την λεω αλλα δεν θελει...επειδη λεει οτι δεν μπορει να ελεγχει το σιτε........ τες παντον. Οντως αλλα ειναι και αλλα τα stantar της FIFE. Click για ανάπτυξη... Ας βάλει κάποιον να της το φτιάξει. Και εγώ δεν ξέρω να κάνω μόνη μου, πλήρωσα μια κοπέλα να μου το φτιάξει και απλά της δίνω φωτογραφίες κλπ όταν θέλω ανανέωση και μου τα κάνει αυτή. Τί γάτες εκτρέφει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sublime Εκκολαπτόμενο μέλος Η sublime αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 243 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 17:02 Η sublime έγραψε: #950 08-05-08 17:02 Αρχική Δημοσίευση από Elena_p: Καταπληκτικό χρώμα. Δεν θεωρείται lilac αυτό? Click για ανάπτυξη... Όχι είναι Blue Lynx Point, μοιάζει με το λιλά. Γράφω στο "About Us" οτι δεν έχουμε (ούτε αργότερα) λιλά και σοκολατί. Το μπλε είναι απο τα αγαπημένα μου χρώματα στις γάτες...(και στους σκύλους) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 17:06 Η fantom-girl: #951 08-05-08 17:06 Αρχική Δημοσίευση από sublime: Ας βάλει κάποιον να της το φτιάξει. Και εγώ δεν ξέρω να κάνω μόνη μου, πλήρωσα μια κοπέλα να μου το φτιάξει και απλά της δίνω φωτογραφίες κλπ όταν θέλω ανανέωση και μου τα κάνει αυτή. Τί γάτες εκτρέφει? Click για ανάπτυξη... περσιαν τσιντσιλα solid and silver , Norwegian Forest,Ragdoll ,RagaMuffin τα εκτρεφουν μαζι με την θεια μου ειχαμε και βιρμανιας αλλα σταματισαμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sublime Εκκολαπτόμενο μέλος Η sublime αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 243 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 17:09 Η sublime έγραψε: #952 08-05-08 17:09 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: περσιαν τσιντσιλα solid and silver , Norwegian Forest,Ragdoll ,RagaMuffin τα εκτρεφουν μαζι με την θεια μου ειχαμε και βιρμανιας αλλα σταματισαμε Click για ανάπτυξη... Α έχετε πολλά! Η μαμά σου και η θεία σου πρέπει να έχουν τεράστια σπίτια! Κρίμα, άμα είχε site θα ήθελα να τα δω. Πολλοί με ρωτάνε για τσιντσιλά. Η μητέρα σου στέλνει Ελλάδα αμα της ζητήσουν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 17:12 Η fantom-girl: #953 08-05-08 17:12 Αρχική Δημοσίευση από sublime: Α έχετε πολλά! Η μαμά σου και η θεία σου πρέπει να έχουν τεράστια σπίτια! Κρίμα, άμα είχε site θα ήθελα να τα δω. Πολλοί με ρωτάνε για τσιντσιλά. Η μητέρα σου στέλνει Ελλάδα αμα της ζητήσουν? Click για ανάπτυξη... εχουμε υποχρεοτικα απο τον νομο 1 acres για καθε 5 γατες..... διλαδη καπου στα 9 στρεμματα χωρο εντως του σπιτιου απαγορευεται η εκτροφη οχι δεν στελνει ..... επειδη θελει να γνωριζει που πηγαινει καθε γατα και ειναι υποχρεωμενη απο τον νομο να ρωταει για την υγεια της γατας καθε μηνα μεχρι τον 1 χρονο τησ ζωης της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sublime Εκκολαπτόμενο μέλος Η sublime αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 243 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 17:18 Η sublime έγραψε: #954 08-05-08 17:18 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: εχουμε υποχρεοτικα απο τον νομο 1 acres για καθε 5 γατες..... διλαδη καπου στα 9 στρεμματα χωρο εντως του σπιτιου απαγορευεται η εκτροφη Click για ανάπτυξη... Εντός του σπιτιού απαγορεύεται? Έχουν κάνει εγκαταστάσεις έξω δηλαδή, όπως για την εκτροφή σκύλων ας πούμε? Σε κάποιο ποστ (δεν θυμάμαι τώρα πού ακριβώς ήταν) κάποιοι ενδιαφερόντουσαν για κάποιου είδους κτίσμα για γάτα για να παίζει κάποιες ώρες στον κήπο. Άμα έχεις φωτογραφίες απο το δικό σας (και βρεις το ποστ) πιστεύω θα βοηθούσε κάποιους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sublime Εκκολαπτόμενο μέλος Η sublime αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 243 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 17:22 Η sublime έγραψε: #955 08-05-08 17:22 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: οχι δεν στελνει ..... επειδη θελει να γνωριζει που πηγαινει καθε γατα και ειναι υποχρεωμενη απο τον νομο να ρωταει για την υγεια της γατας καθε μηνα μεχρι τον 1 χρονο τησ ζωης της Click για ανάπτυξη... Κρίμα με έχουν ρωτήσει αρκετοί για τσιντσιλα και τους δίνω links απο εκτροφεία στο εξωτερικό (ευρώπη κυρίως). Πάντως και εδώ να το έστελνε πάλι πιστεύω θα μπορούσε να μαθαίνει για την υγεία, να ζητάει κάθε μήνα πχ χαρτί απο τον γιατρό οτι όλα οκ. Εσύ τώρα Αμερική μένεις ή Ελλάδα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 17:26 Η fantom-girl: #956 08-05-08 17:26 Αρχική Δημοσίευση από sublime: Κρίμα με έχουν ρωτήσει αρκετοί για τσιντσιλα και τους δίνω links απο εκτροφεία στο εξωτερικό (ευρώπη κυρίως). Πάντως και εδώ να το έστελνε πάλι πιστεύω θα μπορούσε να μαθαίνει για την υγεία, να ζητάει κάθε μήνα πχ χαρτί απο τον γιατρό οτι όλα οκ. Εσύ τώρα Αμερική μένεις ή Ελλάδα? Click για ανάπτυξη... Ελλαδα μενω εγω μαλλον για μερικα χρονια ακομα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sublime Εκκολαπτόμενο μέλος Η sublime αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 243 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 17:26 Η sublime έγραψε: #957 08-05-08 17:26 Αρχική Δημοσίευση από sublime: Σε κάποιο ποστ (δεν θυμάμαι τώρα πού ακριβώς ήταν) κάποιοι ενδιαφερόντουσαν για κάποιου είδους κτίσμα για γάτα για να παίζει κάποιες ώρες στον κήπο. Άμα έχεις φωτογραφίες απο το δικό σας (και βρεις το ποστ) πιστεύω θα βοηθούσε κάποιους. Click για ανάπτυξη... Το βρήκα! https://www.mypetz.gr/threads/Γατο-αξεσουάρ-κατασκευές.220467/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sublime Εκκολαπτόμενο μέλος Η sublime αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 243 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 17:30 Η sublime έγραψε: #958 08-05-08 17:30 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: Ελλαδα μενω εγω μαλλον για μερικα χρονια ακομα Click για ανάπτυξη... Εσύ εκτρέφεις γάτες? Στην επόμενη έκθεση του ΕΟΓ (να δούμε πότε θα γίνει) θα έρθεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 17:36 Η fantom-girl: #959 08-05-08 17:36 Αρχική Δημοσίευση από sublime: Εσύ εκτρέφεις γάτες? Στην επόμενη έκθεση του ΕΟΓ (να δούμε πότε θα γίνει) θα έρθεις? Click για ανάπτυξη... οι ενγκυμονουσες γατες μπενουν σε ενα κτισμα τετοιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Elena_p Δραστήριο μέλος Ο Elena_p αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 610 μηνύματα. 9 Μαΐου 2008 στις 14:38 Ο Elena_p έγραψε: #960 09-05-08 14:38 2 χρώματα που μου αρέσουν πολύ στα Περσικά, αλλά δύσκολο να τα βρεις. shaded silver shaded golden Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 46 47 48 49 50 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 48 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 48 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από sublime: Είναι στο site μου ο "Shadi Blue Ice" Click για ανάπτυξη... Καταπληκτικό χρώμα. Δεν θεωρείται lilac αυτό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sublime Εκκολαπτόμενο μέλος Η sublime αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 243 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 16:59 Η sublime έγραψε: #949 08-05-08 16:59 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: Δεν εχει καποιο site δυστιχως την λεω αλλα δεν θελει...επειδη λεει οτι δεν μπορει να ελεγχει το σιτε........ τες παντον. Οντως αλλα ειναι και αλλα τα stantar της FIFE. Click για ανάπτυξη... Ας βάλει κάποιον να της το φτιάξει. Και εγώ δεν ξέρω να κάνω μόνη μου, πλήρωσα μια κοπέλα να μου το φτιάξει και απλά της δίνω φωτογραφίες κλπ όταν θέλω ανανέωση και μου τα κάνει αυτή. Τί γάτες εκτρέφει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sublime Εκκολαπτόμενο μέλος Η sublime αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 243 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 17:02 Η sublime έγραψε: #950 08-05-08 17:02 Αρχική Δημοσίευση από Elena_p: Καταπληκτικό χρώμα. Δεν θεωρείται lilac αυτό? Click για ανάπτυξη... Όχι είναι Blue Lynx Point, μοιάζει με το λιλά. Γράφω στο "About Us" οτι δεν έχουμε (ούτε αργότερα) λιλά και σοκολατί. Το μπλε είναι απο τα αγαπημένα μου χρώματα στις γάτες...(και στους σκύλους) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 17:06 Η fantom-girl: #951 08-05-08 17:06 Αρχική Δημοσίευση από sublime: Ας βάλει κάποιον να της το φτιάξει. Και εγώ δεν ξέρω να κάνω μόνη μου, πλήρωσα μια κοπέλα να μου το φτιάξει και απλά της δίνω φωτογραφίες κλπ όταν θέλω ανανέωση και μου τα κάνει αυτή. Τί γάτες εκτρέφει? Click για ανάπτυξη... περσιαν τσιντσιλα solid and silver , Norwegian Forest,Ragdoll ,RagaMuffin τα εκτρεφουν μαζι με την θεια μου ειχαμε και βιρμανιας αλλα σταματισαμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sublime Εκκολαπτόμενο μέλος Η sublime αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 243 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 17:09 Η sublime έγραψε: #952 08-05-08 17:09 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: περσιαν τσιντσιλα solid and silver , Norwegian Forest,Ragdoll ,RagaMuffin τα εκτρεφουν μαζι με την θεια μου ειχαμε και βιρμανιας αλλα σταματισαμε Click για ανάπτυξη... Α έχετε πολλά! Η μαμά σου και η θεία σου πρέπει να έχουν τεράστια σπίτια! Κρίμα, άμα είχε site θα ήθελα να τα δω. Πολλοί με ρωτάνε για τσιντσιλά. Η μητέρα σου στέλνει Ελλάδα αμα της ζητήσουν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 17:12 Η fantom-girl: #953 08-05-08 17:12 Αρχική Δημοσίευση από sublime: Α έχετε πολλά! Η μαμά σου και η θεία σου πρέπει να έχουν τεράστια σπίτια! Κρίμα, άμα είχε site θα ήθελα να τα δω. Πολλοί με ρωτάνε για τσιντσιλά. Η μητέρα σου στέλνει Ελλάδα αμα της ζητήσουν? Click για ανάπτυξη... εχουμε υποχρεοτικα απο τον νομο 1 acres για καθε 5 γατες..... διλαδη καπου στα 9 στρεμματα χωρο εντως του σπιτιου απαγορευεται η εκτροφη οχι δεν στελνει ..... επειδη θελει να γνωριζει που πηγαινει καθε γατα και ειναι υποχρεωμενη απο τον νομο να ρωταει για την υγεια της γατας καθε μηνα μεχρι τον 1 χρονο τησ ζωης της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sublime Εκκολαπτόμενο μέλος Η sublime αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 243 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 17:18 Η sublime έγραψε: #954 08-05-08 17:18 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: εχουμε υποχρεοτικα απο τον νομο 1 acres για καθε 5 γατες..... διλαδη καπου στα 9 στρεμματα χωρο εντως του σπιτιου απαγορευεται η εκτροφη Click για ανάπτυξη... Εντός του σπιτιού απαγορεύεται? Έχουν κάνει εγκαταστάσεις έξω δηλαδή, όπως για την εκτροφή σκύλων ας πούμε? Σε κάποιο ποστ (δεν θυμάμαι τώρα πού ακριβώς ήταν) κάποιοι ενδιαφερόντουσαν για κάποιου είδους κτίσμα για γάτα για να παίζει κάποιες ώρες στον κήπο. Άμα έχεις φωτογραφίες απο το δικό σας (και βρεις το ποστ) πιστεύω θα βοηθούσε κάποιους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sublime Εκκολαπτόμενο μέλος Η sublime αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 243 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 17:22 Η sublime έγραψε: #955 08-05-08 17:22 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: οχι δεν στελνει ..... επειδη θελει να γνωριζει που πηγαινει καθε γατα και ειναι υποχρεωμενη απο τον νομο να ρωταει για την υγεια της γατας καθε μηνα μεχρι τον 1 χρονο τησ ζωης της Click για ανάπτυξη... Κρίμα με έχουν ρωτήσει αρκετοί για τσιντσιλα και τους δίνω links απο εκτροφεία στο εξωτερικό (ευρώπη κυρίως). Πάντως και εδώ να το έστελνε πάλι πιστεύω θα μπορούσε να μαθαίνει για την υγεία, να ζητάει κάθε μήνα πχ χαρτί απο τον γιατρό οτι όλα οκ. Εσύ τώρα Αμερική μένεις ή Ελλάδα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 17:26 Η fantom-girl: #956 08-05-08 17:26 Αρχική Δημοσίευση από sublime: Κρίμα με έχουν ρωτήσει αρκετοί για τσιντσιλα και τους δίνω links απο εκτροφεία στο εξωτερικό (ευρώπη κυρίως). Πάντως και εδώ να το έστελνε πάλι πιστεύω θα μπορούσε να μαθαίνει για την υγεία, να ζητάει κάθε μήνα πχ χαρτί απο τον γιατρό οτι όλα οκ. Εσύ τώρα Αμερική μένεις ή Ελλάδα? Click για ανάπτυξη... Ελλαδα μενω εγω μαλλον για μερικα χρονια ακομα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sublime Εκκολαπτόμενο μέλος Η sublime αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 243 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 17:26 Η sublime έγραψε: #957 08-05-08 17:26 Αρχική Δημοσίευση από sublime: Σε κάποιο ποστ (δεν θυμάμαι τώρα πού ακριβώς ήταν) κάποιοι ενδιαφερόντουσαν για κάποιου είδους κτίσμα για γάτα για να παίζει κάποιες ώρες στον κήπο. Άμα έχεις φωτογραφίες απο το δικό σας (και βρεις το ποστ) πιστεύω θα βοηθούσε κάποιους. Click για ανάπτυξη... Το βρήκα! https://www.mypetz.gr/threads/Γατο-αξεσουάρ-κατασκευές.220467/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sublime Εκκολαπτόμενο μέλος Η sublime αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 243 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 17:30 Η sublime έγραψε: #958 08-05-08 17:30 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: Ελλαδα μενω εγω μαλλον για μερικα χρονια ακομα Click για ανάπτυξη... Εσύ εκτρέφεις γάτες? Στην επόμενη έκθεση του ΕΟΓ (να δούμε πότε θα γίνει) θα έρθεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 17:36 Η fantom-girl: #959 08-05-08 17:36 Αρχική Δημοσίευση από sublime: Εσύ εκτρέφεις γάτες? Στην επόμενη έκθεση του ΕΟΓ (να δούμε πότε θα γίνει) θα έρθεις? Click για ανάπτυξη... οι ενγκυμονουσες γατες μπενουν σε ενα κτισμα τετοιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Elena_p Δραστήριο μέλος Ο Elena_p αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 610 μηνύματα. 9 Μαΐου 2008 στις 14:38 Ο Elena_p έγραψε: #960 09-05-08 14:38 2 χρώματα που μου αρέσουν πολύ στα Περσικά, αλλά δύσκολο να τα βρεις. shaded silver shaded golden Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 46 47 48 49 50 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 48 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 48 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: Δεν εχει καποιο site δυστιχως την λεω αλλα δεν θελει...επειδη λεει οτι δεν μπορει να ελεγχει το σιτε........ τες παντον. Οντως αλλα ειναι και αλλα τα stantar της FIFE. Click για ανάπτυξη... Ας βάλει κάποιον να της το φτιάξει. Και εγώ δεν ξέρω να κάνω μόνη μου, πλήρωσα μια κοπέλα να μου το φτιάξει και απλά της δίνω φωτογραφίες κλπ όταν θέλω ανανέωση και μου τα κάνει αυτή. Τί γάτες εκτρέφει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sublime Εκκολαπτόμενο μέλος Η sublime αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 243 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 17:02 Η sublime έγραψε: #950 08-05-08 17:02 Αρχική Δημοσίευση από Elena_p: Καταπληκτικό χρώμα. Δεν θεωρείται lilac αυτό? Click για ανάπτυξη... Όχι είναι Blue Lynx Point, μοιάζει με το λιλά. Γράφω στο "About Us" οτι δεν έχουμε (ούτε αργότερα) λιλά και σοκολατί. Το μπλε είναι απο τα αγαπημένα μου χρώματα στις γάτες...(και στους σκύλους) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 17:06 Η fantom-girl: #951 08-05-08 17:06 Αρχική Δημοσίευση από sublime: Ας βάλει κάποιον να της το φτιάξει. Και εγώ δεν ξέρω να κάνω μόνη μου, πλήρωσα μια κοπέλα να μου το φτιάξει και απλά της δίνω φωτογραφίες κλπ όταν θέλω ανανέωση και μου τα κάνει αυτή. Τί γάτες εκτρέφει? Click για ανάπτυξη... περσιαν τσιντσιλα solid and silver , Norwegian Forest,Ragdoll ,RagaMuffin τα εκτρεφουν μαζι με την θεια μου ειχαμε και βιρμανιας αλλα σταματισαμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sublime Εκκολαπτόμενο μέλος Η sublime αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 243 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 17:09 Η sublime έγραψε: #952 08-05-08 17:09 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: περσιαν τσιντσιλα solid and silver , Norwegian Forest,Ragdoll ,RagaMuffin τα εκτρεφουν μαζι με την θεια μου ειχαμε και βιρμανιας αλλα σταματισαμε Click για ανάπτυξη... Α έχετε πολλά! Η μαμά σου και η θεία σου πρέπει να έχουν τεράστια σπίτια! Κρίμα, άμα είχε site θα ήθελα να τα δω. Πολλοί με ρωτάνε για τσιντσιλά. Η μητέρα σου στέλνει Ελλάδα αμα της ζητήσουν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 17:12 Η fantom-girl: #953 08-05-08 17:12 Αρχική Δημοσίευση από sublime: Α έχετε πολλά! Η μαμά σου και η θεία σου πρέπει να έχουν τεράστια σπίτια! Κρίμα, άμα είχε site θα ήθελα να τα δω. Πολλοί με ρωτάνε για τσιντσιλά. Η μητέρα σου στέλνει Ελλάδα αμα της ζητήσουν? Click για ανάπτυξη... εχουμε υποχρεοτικα απο τον νομο 1 acres για καθε 5 γατες..... διλαδη καπου στα 9 στρεμματα χωρο εντως του σπιτιου απαγορευεται η εκτροφη οχι δεν στελνει ..... επειδη θελει να γνωριζει που πηγαινει καθε γατα και ειναι υποχρεωμενη απο τον νομο να ρωταει για την υγεια της γατας καθε μηνα μεχρι τον 1 χρονο τησ ζωης της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sublime Εκκολαπτόμενο μέλος Η sublime αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 243 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 17:18 Η sublime έγραψε: #954 08-05-08 17:18 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: εχουμε υποχρεοτικα απο τον νομο 1 acres για καθε 5 γατες..... διλαδη καπου στα 9 στρεμματα χωρο εντως του σπιτιου απαγορευεται η εκτροφη Click για ανάπτυξη... Εντός του σπιτιού απαγορεύεται? Έχουν κάνει εγκαταστάσεις έξω δηλαδή, όπως για την εκτροφή σκύλων ας πούμε? Σε κάποιο ποστ (δεν θυμάμαι τώρα πού ακριβώς ήταν) κάποιοι ενδιαφερόντουσαν για κάποιου είδους κτίσμα για γάτα για να παίζει κάποιες ώρες στον κήπο. Άμα έχεις φωτογραφίες απο το δικό σας (και βρεις το ποστ) πιστεύω θα βοηθούσε κάποιους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sublime Εκκολαπτόμενο μέλος Η sublime αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 243 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 17:22 Η sublime έγραψε: #955 08-05-08 17:22 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: οχι δεν στελνει ..... επειδη θελει να γνωριζει που πηγαινει καθε γατα και ειναι υποχρεωμενη απο τον νομο να ρωταει για την υγεια της γατας καθε μηνα μεχρι τον 1 χρονο τησ ζωης της Click για ανάπτυξη... Κρίμα με έχουν ρωτήσει αρκετοί για τσιντσιλα και τους δίνω links απο εκτροφεία στο εξωτερικό (ευρώπη κυρίως). Πάντως και εδώ να το έστελνε πάλι πιστεύω θα μπορούσε να μαθαίνει για την υγεία, να ζητάει κάθε μήνα πχ χαρτί απο τον γιατρό οτι όλα οκ. Εσύ τώρα Αμερική μένεις ή Ελλάδα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 17:26 Η fantom-girl: #956 08-05-08 17:26 Αρχική Δημοσίευση από sublime: Κρίμα με έχουν ρωτήσει αρκετοί για τσιντσιλα και τους δίνω links απο εκτροφεία στο εξωτερικό (ευρώπη κυρίως). Πάντως και εδώ να το έστελνε πάλι πιστεύω θα μπορούσε να μαθαίνει για την υγεία, να ζητάει κάθε μήνα πχ χαρτί απο τον γιατρό οτι όλα οκ. Εσύ τώρα Αμερική μένεις ή Ελλάδα? Click για ανάπτυξη... Ελλαδα μενω εγω μαλλον για μερικα χρονια ακομα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sublime Εκκολαπτόμενο μέλος Η sublime αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 243 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 17:26 Η sublime έγραψε: #957 08-05-08 17:26 Αρχική Δημοσίευση από sublime: Σε κάποιο ποστ (δεν θυμάμαι τώρα πού ακριβώς ήταν) κάποιοι ενδιαφερόντουσαν για κάποιου είδους κτίσμα για γάτα για να παίζει κάποιες ώρες στον κήπο. Άμα έχεις φωτογραφίες απο το δικό σας (και βρεις το ποστ) πιστεύω θα βοηθούσε κάποιους. Click για ανάπτυξη... Το βρήκα! https://www.mypetz.gr/threads/Γατο-αξεσουάρ-κατασκευές.220467/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sublime Εκκολαπτόμενο μέλος Η sublime αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 243 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 17:30 Η sublime έγραψε: #958 08-05-08 17:30 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: Ελλαδα μενω εγω μαλλον για μερικα χρονια ακομα Click για ανάπτυξη... Εσύ εκτρέφεις γάτες? Στην επόμενη έκθεση του ΕΟΓ (να δούμε πότε θα γίνει) θα έρθεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 17:36 Η fantom-girl: #959 08-05-08 17:36 Αρχική Δημοσίευση από sublime: Εσύ εκτρέφεις γάτες? Στην επόμενη έκθεση του ΕΟΓ (να δούμε πότε θα γίνει) θα έρθεις? Click για ανάπτυξη... οι ενγκυμονουσες γατες μπενουν σε ενα κτισμα τετοιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Elena_p Δραστήριο μέλος Ο Elena_p αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 610 μηνύματα. 9 Μαΐου 2008 στις 14:38 Ο Elena_p έγραψε: #960 09-05-08 14:38 2 χρώματα που μου αρέσουν πολύ στα Περσικά, αλλά δύσκολο να τα βρεις. shaded silver shaded golden Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 46 47 48 49 50 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 48 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 48 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Elena_p: Καταπληκτικό χρώμα. Δεν θεωρείται lilac αυτό? Click για ανάπτυξη... Όχι είναι Blue Lynx Point, μοιάζει με το λιλά. Γράφω στο "About Us" οτι δεν έχουμε (ούτε αργότερα) λιλά και σοκολατί. Το μπλε είναι απο τα αγαπημένα μου χρώματα στις γάτες...(και στους σκύλους) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 17:06 Η fantom-girl: #951 08-05-08 17:06 Αρχική Δημοσίευση από sublime: Ας βάλει κάποιον να της το φτιάξει. Και εγώ δεν ξέρω να κάνω μόνη μου, πλήρωσα μια κοπέλα να μου το φτιάξει και απλά της δίνω φωτογραφίες κλπ όταν θέλω ανανέωση και μου τα κάνει αυτή. Τί γάτες εκτρέφει? Click για ανάπτυξη... περσιαν τσιντσιλα solid and silver , Norwegian Forest,Ragdoll ,RagaMuffin τα εκτρεφουν μαζι με την θεια μου ειχαμε και βιρμανιας αλλα σταματισαμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sublime Εκκολαπτόμενο μέλος Η sublime αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 243 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 17:09 Η sublime έγραψε: #952 08-05-08 17:09 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: περσιαν τσιντσιλα solid and silver , Norwegian Forest,Ragdoll ,RagaMuffin τα εκτρεφουν μαζι με την θεια μου ειχαμε και βιρμανιας αλλα σταματισαμε Click για ανάπτυξη... Α έχετε πολλά! Η μαμά σου και η θεία σου πρέπει να έχουν τεράστια σπίτια! Κρίμα, άμα είχε site θα ήθελα να τα δω. Πολλοί με ρωτάνε για τσιντσιλά. Η μητέρα σου στέλνει Ελλάδα αμα της ζητήσουν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 17:12 Η fantom-girl: #953 08-05-08 17:12 Αρχική Δημοσίευση από sublime: Α έχετε πολλά! Η μαμά σου και η θεία σου πρέπει να έχουν τεράστια σπίτια! Κρίμα, άμα είχε site θα ήθελα να τα δω. Πολλοί με ρωτάνε για τσιντσιλά. Η μητέρα σου στέλνει Ελλάδα αμα της ζητήσουν? Click για ανάπτυξη... εχουμε υποχρεοτικα απο τον νομο 1 acres για καθε 5 γατες..... διλαδη καπου στα 9 στρεμματα χωρο εντως του σπιτιου απαγορευεται η εκτροφη οχι δεν στελνει ..... επειδη θελει να γνωριζει που πηγαινει καθε γατα και ειναι υποχρεωμενη απο τον νομο να ρωταει για την υγεια της γατας καθε μηνα μεχρι τον 1 χρονο τησ ζωης της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sublime Εκκολαπτόμενο μέλος Η sublime αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 243 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 17:18 Η sublime έγραψε: #954 08-05-08 17:18 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: εχουμε υποχρεοτικα απο τον νομο 1 acres για καθε 5 γατες..... διλαδη καπου στα 9 στρεμματα χωρο εντως του σπιτιου απαγορευεται η εκτροφη Click για ανάπτυξη... Εντός του σπιτιού απαγορεύεται? Έχουν κάνει εγκαταστάσεις έξω δηλαδή, όπως για την εκτροφή σκύλων ας πούμε? Σε κάποιο ποστ (δεν θυμάμαι τώρα πού ακριβώς ήταν) κάποιοι ενδιαφερόντουσαν για κάποιου είδους κτίσμα για γάτα για να παίζει κάποιες ώρες στον κήπο. Άμα έχεις φωτογραφίες απο το δικό σας (και βρεις το ποστ) πιστεύω θα βοηθούσε κάποιους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sublime Εκκολαπτόμενο μέλος Η sublime αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 243 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 17:22 Η sublime έγραψε: #955 08-05-08 17:22 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: οχι δεν στελνει ..... επειδη θελει να γνωριζει που πηγαινει καθε γατα και ειναι υποχρεωμενη απο τον νομο να ρωταει για την υγεια της γατας καθε μηνα μεχρι τον 1 χρονο τησ ζωης της Click για ανάπτυξη... Κρίμα με έχουν ρωτήσει αρκετοί για τσιντσιλα και τους δίνω links απο εκτροφεία στο εξωτερικό (ευρώπη κυρίως). Πάντως και εδώ να το έστελνε πάλι πιστεύω θα μπορούσε να μαθαίνει για την υγεία, να ζητάει κάθε μήνα πχ χαρτί απο τον γιατρό οτι όλα οκ. Εσύ τώρα Αμερική μένεις ή Ελλάδα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 17:26 Η fantom-girl: #956 08-05-08 17:26 Αρχική Δημοσίευση από sublime: Κρίμα με έχουν ρωτήσει αρκετοί για τσιντσιλα και τους δίνω links απο εκτροφεία στο εξωτερικό (ευρώπη κυρίως). Πάντως και εδώ να το έστελνε πάλι πιστεύω θα μπορούσε να μαθαίνει για την υγεία, να ζητάει κάθε μήνα πχ χαρτί απο τον γιατρό οτι όλα οκ. Εσύ τώρα Αμερική μένεις ή Ελλάδα? Click για ανάπτυξη... Ελλαδα μενω εγω μαλλον για μερικα χρονια ακομα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sublime Εκκολαπτόμενο μέλος Η sublime αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 243 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 17:26 Η sublime έγραψε: #957 08-05-08 17:26 Αρχική Δημοσίευση από sublime: Σε κάποιο ποστ (δεν θυμάμαι τώρα πού ακριβώς ήταν) κάποιοι ενδιαφερόντουσαν για κάποιου είδους κτίσμα για γάτα για να παίζει κάποιες ώρες στον κήπο. Άμα έχεις φωτογραφίες απο το δικό σας (και βρεις το ποστ) πιστεύω θα βοηθούσε κάποιους. Click για ανάπτυξη... Το βρήκα! https://www.mypetz.gr/threads/Γατο-αξεσουάρ-κατασκευές.220467/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sublime Εκκολαπτόμενο μέλος Η sublime αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 243 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 17:30 Η sublime έγραψε: #958 08-05-08 17:30 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: Ελλαδα μενω εγω μαλλον για μερικα χρονια ακομα Click για ανάπτυξη... Εσύ εκτρέφεις γάτες? Στην επόμενη έκθεση του ΕΟΓ (να δούμε πότε θα γίνει) θα έρθεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 17:36 Η fantom-girl: #959 08-05-08 17:36 Αρχική Δημοσίευση από sublime: Εσύ εκτρέφεις γάτες? Στην επόμενη έκθεση του ΕΟΓ (να δούμε πότε θα γίνει) θα έρθεις? Click για ανάπτυξη... οι ενγκυμονουσες γατες μπενουν σε ενα κτισμα τετοιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Elena_p Δραστήριο μέλος Ο Elena_p αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 610 μηνύματα. 9 Μαΐου 2008 στις 14:38 Ο Elena_p έγραψε: #960 09-05-08 14:38 2 χρώματα που μου αρέσουν πολύ στα Περσικά, αλλά δύσκολο να τα βρεις. shaded silver shaded golden Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 46 47 48 49 50 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 48 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 48 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από sublime: Ας βάλει κάποιον να της το φτιάξει. Και εγώ δεν ξέρω να κάνω μόνη μου, πλήρωσα μια κοπέλα να μου το φτιάξει και απλά της δίνω φωτογραφίες κλπ όταν θέλω ανανέωση και μου τα κάνει αυτή. Τί γάτες εκτρέφει? Click για ανάπτυξη... περσιαν τσιντσιλα solid and silver , Norwegian Forest,Ragdoll ,RagaMuffin τα εκτρεφουν μαζι με την θεια μου ειχαμε και βιρμανιας αλλα σταματισαμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sublime Εκκολαπτόμενο μέλος Η sublime αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 243 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 17:09 Η sublime έγραψε: #952 08-05-08 17:09 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: περσιαν τσιντσιλα solid and silver , Norwegian Forest,Ragdoll ,RagaMuffin τα εκτρεφουν μαζι με την θεια μου ειχαμε και βιρμανιας αλλα σταματισαμε Click για ανάπτυξη... Α έχετε πολλά! Η μαμά σου και η θεία σου πρέπει να έχουν τεράστια σπίτια! Κρίμα, άμα είχε site θα ήθελα να τα δω. Πολλοί με ρωτάνε για τσιντσιλά. Η μητέρα σου στέλνει Ελλάδα αμα της ζητήσουν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 17:12 Η fantom-girl: #953 08-05-08 17:12 Αρχική Δημοσίευση από sublime: Α έχετε πολλά! Η μαμά σου και η θεία σου πρέπει να έχουν τεράστια σπίτια! Κρίμα, άμα είχε site θα ήθελα να τα δω. Πολλοί με ρωτάνε για τσιντσιλά. Η μητέρα σου στέλνει Ελλάδα αμα της ζητήσουν? Click για ανάπτυξη... εχουμε υποχρεοτικα απο τον νομο 1 acres για καθε 5 γατες..... διλαδη καπου στα 9 στρεμματα χωρο εντως του σπιτιου απαγορευεται η εκτροφη οχι δεν στελνει ..... επειδη θελει να γνωριζει που πηγαινει καθε γατα και ειναι υποχρεωμενη απο τον νομο να ρωταει για την υγεια της γατας καθε μηνα μεχρι τον 1 χρονο τησ ζωης της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sublime Εκκολαπτόμενο μέλος Η sublime αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 243 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 17:18 Η sublime έγραψε: #954 08-05-08 17:18 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: εχουμε υποχρεοτικα απο τον νομο 1 acres για καθε 5 γατες..... διλαδη καπου στα 9 στρεμματα χωρο εντως του σπιτιου απαγορευεται η εκτροφη Click για ανάπτυξη... Εντός του σπιτιού απαγορεύεται? Έχουν κάνει εγκαταστάσεις έξω δηλαδή, όπως για την εκτροφή σκύλων ας πούμε? Σε κάποιο ποστ (δεν θυμάμαι τώρα πού ακριβώς ήταν) κάποιοι ενδιαφερόντουσαν για κάποιου είδους κτίσμα για γάτα για να παίζει κάποιες ώρες στον κήπο. Άμα έχεις φωτογραφίες απο το δικό σας (και βρεις το ποστ) πιστεύω θα βοηθούσε κάποιους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sublime Εκκολαπτόμενο μέλος Η sublime αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 243 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 17:22 Η sublime έγραψε: #955 08-05-08 17:22 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: οχι δεν στελνει ..... επειδη θελει να γνωριζει που πηγαινει καθε γατα και ειναι υποχρεωμενη απο τον νομο να ρωταει για την υγεια της γατας καθε μηνα μεχρι τον 1 χρονο τησ ζωης της Click για ανάπτυξη... Κρίμα με έχουν ρωτήσει αρκετοί για τσιντσιλα και τους δίνω links απο εκτροφεία στο εξωτερικό (ευρώπη κυρίως). Πάντως και εδώ να το έστελνε πάλι πιστεύω θα μπορούσε να μαθαίνει για την υγεία, να ζητάει κάθε μήνα πχ χαρτί απο τον γιατρό οτι όλα οκ. Εσύ τώρα Αμερική μένεις ή Ελλάδα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 17:26 Η fantom-girl: #956 08-05-08 17:26 Αρχική Δημοσίευση από sublime: Κρίμα με έχουν ρωτήσει αρκετοί για τσιντσιλα και τους δίνω links απο εκτροφεία στο εξωτερικό (ευρώπη κυρίως). Πάντως και εδώ να το έστελνε πάλι πιστεύω θα μπορούσε να μαθαίνει για την υγεία, να ζητάει κάθε μήνα πχ χαρτί απο τον γιατρό οτι όλα οκ. Εσύ τώρα Αμερική μένεις ή Ελλάδα? Click για ανάπτυξη... Ελλαδα μενω εγω μαλλον για μερικα χρονια ακομα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sublime Εκκολαπτόμενο μέλος Η sublime αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 243 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 17:26 Η sublime έγραψε: #957 08-05-08 17:26 Αρχική Δημοσίευση από sublime: Σε κάποιο ποστ (δεν θυμάμαι τώρα πού ακριβώς ήταν) κάποιοι ενδιαφερόντουσαν για κάποιου είδους κτίσμα για γάτα για να παίζει κάποιες ώρες στον κήπο. Άμα έχεις φωτογραφίες απο το δικό σας (και βρεις το ποστ) πιστεύω θα βοηθούσε κάποιους. Click για ανάπτυξη... Το βρήκα! https://www.mypetz.gr/threads/Γατο-αξεσουάρ-κατασκευές.220467/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sublime Εκκολαπτόμενο μέλος Η sublime αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 243 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 17:30 Η sublime έγραψε: #958 08-05-08 17:30 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: Ελλαδα μενω εγω μαλλον για μερικα χρονια ακομα Click για ανάπτυξη... Εσύ εκτρέφεις γάτες? Στην επόμενη έκθεση του ΕΟΓ (να δούμε πότε θα γίνει) θα έρθεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 17:36 Η fantom-girl: #959 08-05-08 17:36 Αρχική Δημοσίευση από sublime: Εσύ εκτρέφεις γάτες? Στην επόμενη έκθεση του ΕΟΓ (να δούμε πότε θα γίνει) θα έρθεις? Click για ανάπτυξη... οι ενγκυμονουσες γατες μπενουν σε ενα κτισμα τετοιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Elena_p Δραστήριο μέλος Ο Elena_p αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 610 μηνύματα. 9 Μαΐου 2008 στις 14:38 Ο Elena_p έγραψε: #960 09-05-08 14:38 2 χρώματα που μου αρέσουν πολύ στα Περσικά, αλλά δύσκολο να τα βρεις. shaded silver shaded golden Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 46 47 48 49 50 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 48 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 48 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: περσιαν τσιντσιλα solid and silver , Norwegian Forest,Ragdoll ,RagaMuffin τα εκτρεφουν μαζι με την θεια μου ειχαμε και βιρμανιας αλλα σταματισαμε Click για ανάπτυξη... Α έχετε πολλά! Η μαμά σου και η θεία σου πρέπει να έχουν τεράστια σπίτια! Κρίμα, άμα είχε site θα ήθελα να τα δω. Πολλοί με ρωτάνε για τσιντσιλά. Η μητέρα σου στέλνει Ελλάδα αμα της ζητήσουν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 17:12 Η fantom-girl: #953 08-05-08 17:12 Αρχική Δημοσίευση από sublime: Α έχετε πολλά! Η μαμά σου και η θεία σου πρέπει να έχουν τεράστια σπίτια! Κρίμα, άμα είχε site θα ήθελα να τα δω. Πολλοί με ρωτάνε για τσιντσιλά. Η μητέρα σου στέλνει Ελλάδα αμα της ζητήσουν? Click για ανάπτυξη... εχουμε υποχρεοτικα απο τον νομο 1 acres για καθε 5 γατες..... διλαδη καπου στα 9 στρεμματα χωρο εντως του σπιτιου απαγορευεται η εκτροφη οχι δεν στελνει ..... επειδη θελει να γνωριζει που πηγαινει καθε γατα και ειναι υποχρεωμενη απο τον νομο να ρωταει για την υγεια της γατας καθε μηνα μεχρι τον 1 χρονο τησ ζωης της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sublime Εκκολαπτόμενο μέλος Η sublime αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 243 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 17:18 Η sublime έγραψε: #954 08-05-08 17:18 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: εχουμε υποχρεοτικα απο τον νομο 1 acres για καθε 5 γατες..... διλαδη καπου στα 9 στρεμματα χωρο εντως του σπιτιου απαγορευεται η εκτροφη Click για ανάπτυξη... Εντός του σπιτιού απαγορεύεται? Έχουν κάνει εγκαταστάσεις έξω δηλαδή, όπως για την εκτροφή σκύλων ας πούμε? Σε κάποιο ποστ (δεν θυμάμαι τώρα πού ακριβώς ήταν) κάποιοι ενδιαφερόντουσαν για κάποιου είδους κτίσμα για γάτα για να παίζει κάποιες ώρες στον κήπο. Άμα έχεις φωτογραφίες απο το δικό σας (και βρεις το ποστ) πιστεύω θα βοηθούσε κάποιους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sublime Εκκολαπτόμενο μέλος Η sublime αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 243 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 17:22 Η sublime έγραψε: #955 08-05-08 17:22 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: οχι δεν στελνει ..... επειδη θελει να γνωριζει που πηγαινει καθε γατα και ειναι υποχρεωμενη απο τον νομο να ρωταει για την υγεια της γατας καθε μηνα μεχρι τον 1 χρονο τησ ζωης της Click για ανάπτυξη... Κρίμα με έχουν ρωτήσει αρκετοί για τσιντσιλα και τους δίνω links απο εκτροφεία στο εξωτερικό (ευρώπη κυρίως). Πάντως και εδώ να το έστελνε πάλι πιστεύω θα μπορούσε να μαθαίνει για την υγεία, να ζητάει κάθε μήνα πχ χαρτί απο τον γιατρό οτι όλα οκ. Εσύ τώρα Αμερική μένεις ή Ελλάδα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 17:26 Η fantom-girl: #956 08-05-08 17:26 Αρχική Δημοσίευση από sublime: Κρίμα με έχουν ρωτήσει αρκετοί για τσιντσιλα και τους δίνω links απο εκτροφεία στο εξωτερικό (ευρώπη κυρίως). Πάντως και εδώ να το έστελνε πάλι πιστεύω θα μπορούσε να μαθαίνει για την υγεία, να ζητάει κάθε μήνα πχ χαρτί απο τον γιατρό οτι όλα οκ. Εσύ τώρα Αμερική μένεις ή Ελλάδα? Click για ανάπτυξη... Ελλαδα μενω εγω μαλλον για μερικα χρονια ακομα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sublime Εκκολαπτόμενο μέλος Η sublime αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 243 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 17:26 Η sublime έγραψε: #957 08-05-08 17:26 Αρχική Δημοσίευση από sublime: Σε κάποιο ποστ (δεν θυμάμαι τώρα πού ακριβώς ήταν) κάποιοι ενδιαφερόντουσαν για κάποιου είδους κτίσμα για γάτα για να παίζει κάποιες ώρες στον κήπο. Άμα έχεις φωτογραφίες απο το δικό σας (και βρεις το ποστ) πιστεύω θα βοηθούσε κάποιους. Click για ανάπτυξη... Το βρήκα! https://www.mypetz.gr/threads/Γατο-αξεσουάρ-κατασκευές.220467/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sublime Εκκολαπτόμενο μέλος Η sublime αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 243 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 17:30 Η sublime έγραψε: #958 08-05-08 17:30 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: Ελλαδα μενω εγω μαλλον για μερικα χρονια ακομα Click για ανάπτυξη... Εσύ εκτρέφεις γάτες? Στην επόμενη έκθεση του ΕΟΓ (να δούμε πότε θα γίνει) θα έρθεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 17:36 Η fantom-girl: #959 08-05-08 17:36 Αρχική Δημοσίευση από sublime: Εσύ εκτρέφεις γάτες? Στην επόμενη έκθεση του ΕΟΓ (να δούμε πότε θα γίνει) θα έρθεις? Click για ανάπτυξη... οι ενγκυμονουσες γατες μπενουν σε ενα κτισμα τετοιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Elena_p Δραστήριο μέλος Ο Elena_p αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 610 μηνύματα. 9 Μαΐου 2008 στις 14:38 Ο Elena_p έγραψε: #960 09-05-08 14:38 2 χρώματα που μου αρέσουν πολύ στα Περσικά, αλλά δύσκολο να τα βρεις. shaded silver shaded golden Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 46 47 48 49 50 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 48 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 48 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από sublime: Α έχετε πολλά! Η μαμά σου και η θεία σου πρέπει να έχουν τεράστια σπίτια! Κρίμα, άμα είχε site θα ήθελα να τα δω. Πολλοί με ρωτάνε για τσιντσιλά. Η μητέρα σου στέλνει Ελλάδα αμα της ζητήσουν? Click για ανάπτυξη... εχουμε υποχρεοτικα απο τον νομο 1 acres για καθε 5 γατες..... διλαδη καπου στα 9 στρεμματα χωρο εντως του σπιτιου απαγορευεται η εκτροφη οχι δεν στελνει ..... επειδη θελει να γνωριζει που πηγαινει καθε γατα και ειναι υποχρεωμενη απο τον νομο να ρωταει για την υγεια της γατας καθε μηνα μεχρι τον 1 χρονο τησ ζωης της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sublime Εκκολαπτόμενο μέλος Η sublime αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 243 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 17:18 Η sublime έγραψε: #954 08-05-08 17:18 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: εχουμε υποχρεοτικα απο τον νομο 1 acres για καθε 5 γατες..... διλαδη καπου στα 9 στρεμματα χωρο εντως του σπιτιου απαγορευεται η εκτροφη Click για ανάπτυξη... Εντός του σπιτιού απαγορεύεται? Έχουν κάνει εγκαταστάσεις έξω δηλαδή, όπως για την εκτροφή σκύλων ας πούμε? Σε κάποιο ποστ (δεν θυμάμαι τώρα πού ακριβώς ήταν) κάποιοι ενδιαφερόντουσαν για κάποιου είδους κτίσμα για γάτα για να παίζει κάποιες ώρες στον κήπο. Άμα έχεις φωτογραφίες απο το δικό σας (και βρεις το ποστ) πιστεύω θα βοηθούσε κάποιους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sublime Εκκολαπτόμενο μέλος Η sublime αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 243 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 17:22 Η sublime έγραψε: #955 08-05-08 17:22 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: οχι δεν στελνει ..... επειδη θελει να γνωριζει που πηγαινει καθε γατα και ειναι υποχρεωμενη απο τον νομο να ρωταει για την υγεια της γατας καθε μηνα μεχρι τον 1 χρονο τησ ζωης της Click για ανάπτυξη... Κρίμα με έχουν ρωτήσει αρκετοί για τσιντσιλα και τους δίνω links απο εκτροφεία στο εξωτερικό (ευρώπη κυρίως). Πάντως και εδώ να το έστελνε πάλι πιστεύω θα μπορούσε να μαθαίνει για την υγεία, να ζητάει κάθε μήνα πχ χαρτί απο τον γιατρό οτι όλα οκ. Εσύ τώρα Αμερική μένεις ή Ελλάδα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 17:26 Η fantom-girl: #956 08-05-08 17:26 Αρχική Δημοσίευση από sublime: Κρίμα με έχουν ρωτήσει αρκετοί για τσιντσιλα και τους δίνω links απο εκτροφεία στο εξωτερικό (ευρώπη κυρίως). Πάντως και εδώ να το έστελνε πάλι πιστεύω θα μπορούσε να μαθαίνει για την υγεία, να ζητάει κάθε μήνα πχ χαρτί απο τον γιατρό οτι όλα οκ. Εσύ τώρα Αμερική μένεις ή Ελλάδα? Click για ανάπτυξη... Ελλαδα μενω εγω μαλλον για μερικα χρονια ακομα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sublime Εκκολαπτόμενο μέλος Η sublime αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 243 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 17:26 Η sublime έγραψε: #957 08-05-08 17:26 Αρχική Δημοσίευση από sublime: Σε κάποιο ποστ (δεν θυμάμαι τώρα πού ακριβώς ήταν) κάποιοι ενδιαφερόντουσαν για κάποιου είδους κτίσμα για γάτα για να παίζει κάποιες ώρες στον κήπο. Άμα έχεις φωτογραφίες απο το δικό σας (και βρεις το ποστ) πιστεύω θα βοηθούσε κάποιους. Click για ανάπτυξη... Το βρήκα! https://www.mypetz.gr/threads/Γατο-αξεσουάρ-κατασκευές.220467/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sublime Εκκολαπτόμενο μέλος Η sublime αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 243 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 17:30 Η sublime έγραψε: #958 08-05-08 17:30 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: Ελλαδα μενω εγω μαλλον για μερικα χρονια ακομα Click για ανάπτυξη... Εσύ εκτρέφεις γάτες? Στην επόμενη έκθεση του ΕΟΓ (να δούμε πότε θα γίνει) θα έρθεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 17:36 Η fantom-girl: #959 08-05-08 17:36 Αρχική Δημοσίευση από sublime: Εσύ εκτρέφεις γάτες? Στην επόμενη έκθεση του ΕΟΓ (να δούμε πότε θα γίνει) θα έρθεις? Click για ανάπτυξη... οι ενγκυμονουσες γατες μπενουν σε ενα κτισμα τετοιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Elena_p Δραστήριο μέλος Ο Elena_p αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 610 μηνύματα. 9 Μαΐου 2008 στις 14:38 Ο Elena_p έγραψε: #960 09-05-08 14:38 2 χρώματα που μου αρέσουν πολύ στα Περσικά, αλλά δύσκολο να τα βρεις. shaded silver shaded golden Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 46 47 48 49 50 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 48 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 48 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: εχουμε υποχρεοτικα απο τον νομο 1 acres για καθε 5 γατες..... διλαδη καπου στα 9 στρεμματα χωρο εντως του σπιτιου απαγορευεται η εκτροφη Click για ανάπτυξη... Εντός του σπιτιού απαγορεύεται? Έχουν κάνει εγκαταστάσεις έξω δηλαδή, όπως για την εκτροφή σκύλων ας πούμε? Σε κάποιο ποστ (δεν θυμάμαι τώρα πού ακριβώς ήταν) κάποιοι ενδιαφερόντουσαν για κάποιου είδους κτίσμα για γάτα για να παίζει κάποιες ώρες στον κήπο. Άμα έχεις φωτογραφίες απο το δικό σας (και βρεις το ποστ) πιστεύω θα βοηθούσε κάποιους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sublime Εκκολαπτόμενο μέλος Η sublime αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 243 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 17:22 Η sublime έγραψε: #955 08-05-08 17:22 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: οχι δεν στελνει ..... επειδη θελει να γνωριζει που πηγαινει καθε γατα και ειναι υποχρεωμενη απο τον νομο να ρωταει για την υγεια της γατας καθε μηνα μεχρι τον 1 χρονο τησ ζωης της Click για ανάπτυξη... Κρίμα με έχουν ρωτήσει αρκετοί για τσιντσιλα και τους δίνω links απο εκτροφεία στο εξωτερικό (ευρώπη κυρίως). Πάντως και εδώ να το έστελνε πάλι πιστεύω θα μπορούσε να μαθαίνει για την υγεία, να ζητάει κάθε μήνα πχ χαρτί απο τον γιατρό οτι όλα οκ. Εσύ τώρα Αμερική μένεις ή Ελλάδα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 17:26 Η fantom-girl: #956 08-05-08 17:26 Αρχική Δημοσίευση από sublime: Κρίμα με έχουν ρωτήσει αρκετοί για τσιντσιλα και τους δίνω links απο εκτροφεία στο εξωτερικό (ευρώπη κυρίως). Πάντως και εδώ να το έστελνε πάλι πιστεύω θα μπορούσε να μαθαίνει για την υγεία, να ζητάει κάθε μήνα πχ χαρτί απο τον γιατρό οτι όλα οκ. Εσύ τώρα Αμερική μένεις ή Ελλάδα? Click για ανάπτυξη... Ελλαδα μενω εγω μαλλον για μερικα χρονια ακομα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sublime Εκκολαπτόμενο μέλος Η sublime αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 243 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 17:26 Η sublime έγραψε: #957 08-05-08 17:26 Αρχική Δημοσίευση από sublime: Σε κάποιο ποστ (δεν θυμάμαι τώρα πού ακριβώς ήταν) κάποιοι ενδιαφερόντουσαν για κάποιου είδους κτίσμα για γάτα για να παίζει κάποιες ώρες στον κήπο. Άμα έχεις φωτογραφίες απο το δικό σας (και βρεις το ποστ) πιστεύω θα βοηθούσε κάποιους. Click για ανάπτυξη... Το βρήκα! https://www.mypetz.gr/threads/Γατο-αξεσουάρ-κατασκευές.220467/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sublime Εκκολαπτόμενο μέλος Η sublime αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 243 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 17:30 Η sublime έγραψε: #958 08-05-08 17:30 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: Ελλαδα μενω εγω μαλλον για μερικα χρονια ακομα Click για ανάπτυξη... Εσύ εκτρέφεις γάτες? Στην επόμενη έκθεση του ΕΟΓ (να δούμε πότε θα γίνει) θα έρθεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 17:36 Η fantom-girl: #959 08-05-08 17:36 Αρχική Δημοσίευση από sublime: Εσύ εκτρέφεις γάτες? Στην επόμενη έκθεση του ΕΟΓ (να δούμε πότε θα γίνει) θα έρθεις? Click για ανάπτυξη... οι ενγκυμονουσες γατες μπενουν σε ενα κτισμα τετοιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Elena_p Δραστήριο μέλος Ο Elena_p αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 610 μηνύματα. 9 Μαΐου 2008 στις 14:38 Ο Elena_p έγραψε: #960 09-05-08 14:38 2 χρώματα που μου αρέσουν πολύ στα Περσικά, αλλά δύσκολο να τα βρεις. shaded silver shaded golden Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 46 47 48 49 50 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 48 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 48 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: οχι δεν στελνει ..... επειδη θελει να γνωριζει που πηγαινει καθε γατα και ειναι υποχρεωμενη απο τον νομο να ρωταει για την υγεια της γατας καθε μηνα μεχρι τον 1 χρονο τησ ζωης της Click για ανάπτυξη... Κρίμα με έχουν ρωτήσει αρκετοί για τσιντσιλα και τους δίνω links απο εκτροφεία στο εξωτερικό (ευρώπη κυρίως). Πάντως και εδώ να το έστελνε πάλι πιστεύω θα μπορούσε να μαθαίνει για την υγεία, να ζητάει κάθε μήνα πχ χαρτί απο τον γιατρό οτι όλα οκ. Εσύ τώρα Αμερική μένεις ή Ελλάδα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 17:26 Η fantom-girl: #956 08-05-08 17:26 Αρχική Δημοσίευση από sublime: Κρίμα με έχουν ρωτήσει αρκετοί για τσιντσιλα και τους δίνω links απο εκτροφεία στο εξωτερικό (ευρώπη κυρίως). Πάντως και εδώ να το έστελνε πάλι πιστεύω θα μπορούσε να μαθαίνει για την υγεία, να ζητάει κάθε μήνα πχ χαρτί απο τον γιατρό οτι όλα οκ. Εσύ τώρα Αμερική μένεις ή Ελλάδα? Click για ανάπτυξη... Ελλαδα μενω εγω μαλλον για μερικα χρονια ακομα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sublime Εκκολαπτόμενο μέλος Η sublime αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 243 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 17:26 Η sublime έγραψε: #957 08-05-08 17:26 Αρχική Δημοσίευση από sublime: Σε κάποιο ποστ (δεν θυμάμαι τώρα πού ακριβώς ήταν) κάποιοι ενδιαφερόντουσαν για κάποιου είδους κτίσμα για γάτα για να παίζει κάποιες ώρες στον κήπο. Άμα έχεις φωτογραφίες απο το δικό σας (και βρεις το ποστ) πιστεύω θα βοηθούσε κάποιους. Click για ανάπτυξη... Το βρήκα! https://www.mypetz.gr/threads/Γατο-αξεσουάρ-κατασκευές.220467/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sublime Εκκολαπτόμενο μέλος Η sublime αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 243 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 17:30 Η sublime έγραψε: #958 08-05-08 17:30 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: Ελλαδα μενω εγω μαλλον για μερικα χρονια ακομα Click για ανάπτυξη... Εσύ εκτρέφεις γάτες? Στην επόμενη έκθεση του ΕΟΓ (να δούμε πότε θα γίνει) θα έρθεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 17:36 Η fantom-girl: #959 08-05-08 17:36 Αρχική Δημοσίευση από sublime: Εσύ εκτρέφεις γάτες? Στην επόμενη έκθεση του ΕΟΓ (να δούμε πότε θα γίνει) θα έρθεις? Click για ανάπτυξη... οι ενγκυμονουσες γατες μπενουν σε ενα κτισμα τετοιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Elena_p Δραστήριο μέλος Ο Elena_p αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 610 μηνύματα. 9 Μαΐου 2008 στις 14:38 Ο Elena_p έγραψε: #960 09-05-08 14:38 2 χρώματα που μου αρέσουν πολύ στα Περσικά, αλλά δύσκολο να τα βρεις. shaded silver shaded golden Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 46 47 48 49 50 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 48 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 48 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από sublime: Κρίμα με έχουν ρωτήσει αρκετοί για τσιντσιλα και τους δίνω links απο εκτροφεία στο εξωτερικό (ευρώπη κυρίως). Πάντως και εδώ να το έστελνε πάλι πιστεύω θα μπορούσε να μαθαίνει για την υγεία, να ζητάει κάθε μήνα πχ χαρτί απο τον γιατρό οτι όλα οκ. Εσύ τώρα Αμερική μένεις ή Ελλάδα? Click για ανάπτυξη... Ελλαδα μενω εγω μαλλον για μερικα χρονια ακομα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sublime Εκκολαπτόμενο μέλος Η sublime αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 243 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 17:26 Η sublime έγραψε: #957 08-05-08 17:26 Αρχική Δημοσίευση από sublime: Σε κάποιο ποστ (δεν θυμάμαι τώρα πού ακριβώς ήταν) κάποιοι ενδιαφερόντουσαν για κάποιου είδους κτίσμα για γάτα για να παίζει κάποιες ώρες στον κήπο. Άμα έχεις φωτογραφίες απο το δικό σας (και βρεις το ποστ) πιστεύω θα βοηθούσε κάποιους. Click για ανάπτυξη... Το βρήκα! https://www.mypetz.gr/threads/Γατο-αξεσουάρ-κατασκευές.220467/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sublime Εκκολαπτόμενο μέλος Η sublime αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 243 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 17:30 Η sublime έγραψε: #958 08-05-08 17:30 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: Ελλαδα μενω εγω μαλλον για μερικα χρονια ακομα Click για ανάπτυξη... Εσύ εκτρέφεις γάτες? Στην επόμενη έκθεση του ΕΟΓ (να δούμε πότε θα γίνει) θα έρθεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 17:36 Η fantom-girl: #959 08-05-08 17:36 Αρχική Δημοσίευση από sublime: Εσύ εκτρέφεις γάτες? Στην επόμενη έκθεση του ΕΟΓ (να δούμε πότε θα γίνει) θα έρθεις? Click για ανάπτυξη... οι ενγκυμονουσες γατες μπενουν σε ενα κτισμα τετοιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Elena_p Δραστήριο μέλος Ο Elena_p αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 610 μηνύματα. 9 Μαΐου 2008 στις 14:38 Ο Elena_p έγραψε: #960 09-05-08 14:38 2 χρώματα που μου αρέσουν πολύ στα Περσικά, αλλά δύσκολο να τα βρεις. shaded silver shaded golden Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 46 47 48 49 50 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 48 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 48 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από sublime: Σε κάποιο ποστ (δεν θυμάμαι τώρα πού ακριβώς ήταν) κάποιοι ενδιαφερόντουσαν για κάποιου είδους κτίσμα για γάτα για να παίζει κάποιες ώρες στον κήπο. Άμα έχεις φωτογραφίες απο το δικό σας (και βρεις το ποστ) πιστεύω θα βοηθούσε κάποιους. Click για ανάπτυξη... Το βρήκα! https://www.mypetz.gr/threads/Γατο-αξεσουάρ-κατασκευές.220467/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sublime Εκκολαπτόμενο μέλος Η sublime αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 243 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 17:30 Η sublime έγραψε: #958 08-05-08 17:30 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: Ελλαδα μενω εγω μαλλον για μερικα χρονια ακομα Click για ανάπτυξη... Εσύ εκτρέφεις γάτες? Στην επόμενη έκθεση του ΕΟΓ (να δούμε πότε θα γίνει) θα έρθεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 17:36 Η fantom-girl: #959 08-05-08 17:36 Αρχική Δημοσίευση από sublime: Εσύ εκτρέφεις γάτες? Στην επόμενη έκθεση του ΕΟΓ (να δούμε πότε θα γίνει) θα έρθεις? Click για ανάπτυξη... οι ενγκυμονουσες γατες μπενουν σε ενα κτισμα τετοιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Elena_p Δραστήριο μέλος Ο Elena_p αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 610 μηνύματα. 9 Μαΐου 2008 στις 14:38 Ο Elena_p έγραψε: #960 09-05-08 14:38 2 χρώματα που μου αρέσουν πολύ στα Περσικά, αλλά δύσκολο να τα βρεις. shaded silver shaded golden Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 46 47 48 49 50 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 48 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 48 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: Ελλαδα μενω εγω μαλλον για μερικα χρονια ακομα Click για ανάπτυξη... Εσύ εκτρέφεις γάτες? Στην επόμενη έκθεση του ΕΟΓ (να δούμε πότε θα γίνει) θα έρθεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 17:36 Η fantom-girl: #959 08-05-08 17:36 Αρχική Δημοσίευση από sublime: Εσύ εκτρέφεις γάτες? Στην επόμενη έκθεση του ΕΟΓ (να δούμε πότε θα γίνει) θα έρθεις? Click για ανάπτυξη... οι ενγκυμονουσες γατες μπενουν σε ενα κτισμα τετοιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Elena_p Δραστήριο μέλος Ο Elena_p αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 610 μηνύματα. 9 Μαΐου 2008 στις 14:38 Ο Elena_p έγραψε: #960 09-05-08 14:38 2 χρώματα που μου αρέσουν πολύ στα Περσικά, αλλά δύσκολο να τα βρεις. shaded silver shaded golden Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 46 47 48 49 50 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 48 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 48 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από sublime: Εσύ εκτρέφεις γάτες? Στην επόμενη έκθεση του ΕΟΓ (να δούμε πότε θα γίνει) θα έρθεις? Click για ανάπτυξη... οι ενγκυμονουσες γατες μπενουν σε ενα κτισμα τετοιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Elena_p Δραστήριο μέλος Ο Elena_p αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 610 μηνύματα. 9 Μαΐου 2008 στις 14:38 Ο Elena_p έγραψε: #960 09-05-08 14:38 2 χρώματα που μου αρέσουν πολύ στα Περσικά, αλλά δύσκολο να τα βρεις. shaded silver shaded golden Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
2 χρώματα που μου αρέσουν πολύ στα Περσικά, αλλά δύσκολο να τα βρεις. shaded silver shaded golden Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.