fantom-girl
Δραστήριο μέλος
Ήμουν exchange student στο Michigan αλλά έκατσα και ένα μήνα San Diego. Αφού είσαι εκεί, πας σε εκθέσεις του CFA, ε?
του ACFA ναι η μητερα μου εχει εκτοφειο μακρυτριχων στην Αμερικη
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sublime
Εκκολαπτόμενο μέλος
Εσυ εχεις εκτροφειο περσικων γατιων στην Ελλαδα????
δικος σου ηταν ο forget me not???????????????
Η Forget me not είναι της Νατάσας απο το Jewelstones. Δικό μου ήταν το αρσενικο blue lynx point που βγήκε καλύτερο αρσενικό γατάκι.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fantom-girl
Δραστήριο μέλος
Η Forget me not είναι της Νατάσας απο το Jewelstones. Δικό μου ήταν το αρσενικο blue lynx point που βγήκε καλύτερο αρσενικό γατάκι.
προσπαθω να θυμηθω.....

sublime
Εκκολαπτόμενο μέλος
του ACFA ναι η μητερα μου εχει εκτοφειο μακρυτριχων στην Αμερικη
Αν έχεις κάνει showing και στην FIFe, ξέρεις οτι τα πράγματα είναι αλλιώς και πιο αυστηρά. Έχω δει champions του CFA που στην FIFe δεν θα κατάφερναν τίποτα. Βέβαια εκτός απο την μορφολογία παίζουν και άλλα στις εκθέσεις. Η μητέρα σου έχει site να ρίξω μια ματιά?
Elena_p
Δραστήριο μέλος
Βάλε και καμιά φωτό ντε

sublime
Εκκολαπτόμενο μέλος
Βάλε και καμιά φωτό ντε![]()
Είναι στο site μου ο "Shadi Blue Ice"
fantom-girl
Δραστήριο μέλος
Δεν εχει καποιο site δυστιχως
Elena_p
Δραστήριο μέλος
Καταπληκτικό χρώμα. Δεν θεωρείται lilac αυτό?
sublime
Εκκολαπτόμενο μέλος
Δεν εχει καποιο site δυστιχωςτην λεω αλλα δεν θελει...επειδη λεει οτι δεν μπορει να ελεγχει το σιτε........ τες παντον. Οντως αλλα ειναι και αλλα τα stantar της FIFE.
Ας βάλει κάποιον να της το φτιάξει. Και εγώ δεν ξέρω να κάνω μόνη μου, πλήρωσα μια κοπέλα να μου το φτιάξει και απλά της δίνω φωτογραφίες κλπ όταν θέλω ανανέωση και μου τα κάνει αυτή. Τί γάτες εκτρέφει?
sublime
Εκκολαπτόμενο μέλος
Καταπληκτικό χρώμα. Δεν θεωρείται lilac αυτό?
Όχι είναι Blue Lynx Point, μοιάζει με το λιλά. Γράφω στο "About Us" οτι δεν έχουμε (ούτε αργότερα) λιλά και σοκολατί.
Το μπλε είναι απο τα αγαπημένα μου χρώματα στις γάτες...(και στους σκύλους
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fantom-girl
Δραστήριο μέλος
Ας βάλει κάποιον να της το φτιάξει. Και εγώ δεν ξέρω να κάνω μόνη μου, πλήρωσα μια κοπέλα να μου το φτιάξει και απλά της δίνω φωτογραφίες κλπ όταν θέλω ανανέωση και μου τα κάνει αυτή. Τί γάτες εκτρέφει?
περσιαν τσιντσιλα solid and silver , Norwegian Forest,Ragdoll ,RagaMuffin τα εκτρεφουν μαζι με την θεια μου ειχαμε και βιρμανιας αλλα σταματισαμε
sublime
Εκκολαπτόμενο μέλος
περσιαν τσιντσιλα solid and silver , Norwegian Forest,Ragdoll ,RagaMuffin τα εκτρεφουν μαζι με την θεια μου ειχαμε και βιρμανιας αλλα σταματισαμε
Α έχετε πολλά!
Η μαμά σου και η θεία σου πρέπει να έχουν τεράστια σπίτια!
Κρίμα, άμα είχε site θα ήθελα να τα δω. Πολλοί με ρωτάνε για τσιντσιλά. Η μητέρα σου στέλνει Ελλάδα αμα της ζητήσουν?Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fantom-girl
Δραστήριο μέλος
Α έχετε πολλά!Η μαμά σου και η θεία σου πρέπει να έχουν τεράστια σπίτια!
Κρίμα, άμα είχε site θα ήθελα να τα δω. Πολλοί με ρωτάνε για τσιντσιλά. Η μητέρα σου στέλνει Ελλάδα αμα της ζητήσουν?
εχουμε υποχρεοτικα απο τον νομο 1 acres για καθε 5 γατες..... διλαδη καπου στα 9 στρεμματα χωρο εντως του σπιτιου απαγορευεται η εκτροφη
οχι δεν στελνει ..... επειδη θελει να γνωριζει που πηγαινει καθε γατα και ειναι υποχρεωμενη απο τον νομο να ρωταει για την υγεια της γατας καθε μηνα μεχρι τον 1 χρονο τησ ζωης της
sublime
Εκκολαπτόμενο μέλος
εχουμε υποχρεοτικα απο τον νομο 1 acres για καθε 5 γατες..... διλαδη καπου στα 9 στρεμματα χωρο εντως του σπιτιου απαγορευεται η εκτροφη
Εντός του σπιτιού απαγορεύεται? Έχουν κάνει εγκαταστάσεις έξω δηλαδή, όπως για την εκτροφή σκύλων ας πούμε?
Σε κάποιο ποστ (δεν θυμάμαι τώρα πού ακριβώς ήταν
) κάποιοι ενδιαφερόντουσαν για κάποιου είδους κτίσμα για γάτα για να παίζει κάποιες ώρες στον κήπο. Άμα έχεις φωτογραφίες απο το δικό σας (και βρεις το ποστ
) πιστεύω θα βοηθούσε κάποιους.
sublime
Εκκολαπτόμενο μέλος
οχι δεν στελνει ..... επειδη θελει να γνωριζει που πηγαινει καθε γατα και ειναι υποχρεωμενη απο τον νομο να ρωταει για την υγεια της γατας καθε μηνα μεχρι τον 1 χρονο τησ ζωης της
Κρίμα με έχουν ρωτήσει αρκετοί για τσιντσιλα και τους δίνω links απο εκτροφεία στο εξωτερικό (ευρώπη κυρίως). Πάντως και εδώ να το έστελνε πάλι πιστεύω θα μπορούσε να μαθαίνει για την υγεία, να ζητάει κάθε μήνα πχ χαρτί απο τον γιατρό οτι όλα οκ. Εσύ τώρα Αμερική μένεις ή Ελλάδα?Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fantom-girl
Δραστήριο μέλος
Κρίμα με έχουν ρωτήσει αρκετοί για τσιντσιλα και τους δίνω links απο εκτροφεία στο εξωτερικό (ευρώπη κυρίως). Πάντως και εδώ να το έστελνε πάλι πιστεύω θα μπορούσε να μαθαίνει για την υγεία, να ζητάει κάθε μήνα πχ χαρτί απο τον γιατρό οτι όλα οκ. Εσύ τώρα Αμερική μένεις ή Ελλάδα?
Ελλαδα μενω εγω μαλλον για μερικα χρονια ακομα
sublime
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σε κάποιο ποστ (δεν θυμάμαι τώρα πού ακριβώς ήταν) κάποιοι ενδιαφερόντουσαν για κάποιου είδους κτίσμα για γάτα για να παίζει κάποιες ώρες στον κήπο. Άμα έχεις φωτογραφίες απο το δικό σας (και βρεις το ποστ
) πιστεύω θα βοηθούσε κάποιους.
![]()
Το βρήκα!

https://www.mypetz.gr/threads/Γατο-αξεσουάρ-κατασκευές.220467/
sublime
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ελλαδα μενω εγω μαλλον για μερικα χρονια ακομα
Εσύ εκτρέφεις γάτες? Στην επόμενη έκθεση του ΕΟΓ (να δούμε πότε θα γίνει
) θα έρθεις?Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fantom-girl
Δραστήριο μέλος
Εσύ εκτρέφεις γάτες? Στην επόμενη έκθεση του ΕΟΓ (να δούμε πότε θα γίνει) θα έρθεις?
οι ενγκυμονουσες γατες μπενουν σε ενα κτισμα τετοιο
Elena_p
Δραστήριο μέλος
shaded silver
shaded golden
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool