fantom-girl
Δραστήριο μέλος
Για ποιο από τα δύο περσάκια μου λες την Candy ή τον Bat;
εκεινο στο αβαταρ

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fantom-girl
Δραστήριο μέλος
elvenstar
Επιφανές μέλος
έχει αρκετά αφού να φανταστεις όταν κοιμάτε ροχαλίζει. Γιατί ρωτάς είναι σοβαρό;εχει καθολου αναπνευστικα προβληματα ή μπα?
fantom-girl
Δραστήριο μέλος
έχει αρκετά αφού να φανταστεις όταν κοιμάτε ροχαλίζει. Γιατί ρωτάς είναι σοβαρό;
ελα μωρε ολα τα εχτριμ εχουν προβληματα μην στεναχωριεσαι μια γατα της μητερας μου εκανε 2 teacup περσικα 2 θυλικα το ενα λιλα και το αλλο σολιντ αν θες μπορω να φερω 1 αλλα σε 7 μηνεσ η τιμη τουσ ειναι 3,500 $ + εξοδα αποστολης δηλαδη κανα 2,000 ευρω ισως τα εξωδα ειναι λιγο παραπανω υπολογισε
Elena_p
Δραστήριο μέλος
ελα μωρε ολα τα εχτριμ εχουν προβληματα μην στεναχωριεσαι μια γατα της μητερας μου εκανε 2 teacup περσικα 2 θυλικα το ενα λιλα και το αλλο σολιντ
Σολιντ τι?
fantom-girl
Δραστήριο μέλος
Σολιντ τι?
solid white
fantom-girl
Δραστήριο μέλος
fantom-girl
Δραστήριο μέλος
αλλα οκ
θα βγει καπου στα 2.500 ευρω αλλα θα μπορει να παει παγκοσμια σε διαγονισμουςΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar
Επιφανές μέλος
μετά από 7 μήνες δηλαδή 1 χρονών θα είναι περίπου το γατάκι;ελα μωρε ολα τα εχτριμ εχουν προβληματα μην στεναχωριεσαι μια γατα της μητερας μου εκανε 2 teacup περσικα 2 θυλικα το ενα λιλα και το αλλο σολιντ αν θες μπορω να φερω 1 αλλα σε 7 μηνεσ η τιμη τουσ ειναι 3,500 $ + εξοδα αποστολης δηλαδη κανα 2,000 ευρω ισως τα εξωδα ειναι λιγο παραπανω υπολογισε
Elena_p
Δραστήριο μέλος
Βάλε και καμιά φωτό αμα βρεις..τα lilac είναι πολύ ωραία γατάκια.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fantom-girl
Δραστήριο μέλος
μετά από 7 μήνες δηλαδή 1 χρονών θα είναι περίπου το γατάκι;
ναι καπου 8 μηνων και μαλλον θα ερθει και στειρωμενο δεν ξερω αν θεσ μπορω να ρωτησω το λιλα ειναι πολυ σπανιο ισως ειναι και πιο ακριβο δεν ξερω στειλε π.μ γιατι φευγω οκ???

fantom-girl
Δραστήριο μέλος
Εμ είπα κι εγώ σκέτο σόλιντ είναι?Βάλε και καμιά φωτό αμα βρεις..τα lilac είναι πολύ ωραία γατάκια.

οχι ειναι σολιντ ταββιες 

elvenstar
Επιφανές μέλος
Πραγματικά κ νομίζω ότι είναι κ σπανια γιατί μόνο μία φορά έτυχε να δω λιλά (σε φωτο εννοώ) αλλά μου άρέσουν κ τα κατάμαυρα κ τα μπλέ είδα προσφατα σε σελίδες εκτροφέων κ τρελάθηκα. Ηθελα πιο μικρό γατάκι μωρέ όχι τόσο μεγάλο κ σίγουρα στειρωμένο.Εμ είπα κι εγώ σκέτο σόλιντ είναι?Βάλε και καμιά φωτό αμα βρεις..τα lilac είναι πολύ ωραία γατάκια.
Elena_p
Δραστήριο μέλος

Raisa
Περιβόητο μέλος

Κορίτσια, η Ζορίτσα τι απέγινε;;;
έχω να τη δω πολύ καιρό
Elena_p
Δραστήριο μέλος
Τι γλυκιά φατσούλα είναι αυτή.....
Κορίτσια, η Ζορίτσα τι απέγινε;;;έχω να τη δω πολύ καιρό
![]()
Χμμμ καλά λες. Οντως χάθηκε

Lita
Πολύ δραστήριο μέλος
Συνημμένα
Elena_p
Δραστήριο μέλος
καλησπερα τωρα διαβασα την απαντηση για τη Lita οποτε σας δειχνω και άλλες φώτο!
Μοιάζει με περσική doll-face, αν και το χρώμα θα έπρεπε να είναι πιο σκούρο. Οπως έγραψα και κάπου πιο πάνω, στις διασταυρώσεις των doll-face πολλές φορές χάνονται στοιχεία της ράτσας με αποτέλεσμα το γατί να φαίνεται σαν απλά άλλη μια μακρύτριχη γάτα.
Ξέρεις τίποτα για τους γονείς της?
Lita
Πολύ δραστήριο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool