Περσίας maniacs

Αυτές οι φωτογραφίες βέβαια είναι όταν ήταν πιο μικρούλα κ είναι τραβηγμένες απο κινητό γιατί δεν έχω μηχανή θα προσπαθήσω να βρω κ καμία πιο προσφατη κ καθαρή αυτή ειναι πιο κοντινή απο αυτή στο Αβαταρ

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αυτές οι φωτογραφίες βέβαια είναι όταν ήταν πιο μικρούλα κ είναι τραβηγμένες απο κινητό γιατί δεν έχω μηχανή θα προσπαθήσω να βρω κ καμία πιο προσφατη κ καθαρή αυτή ειναι πιο κοντινή απο αυτή στο Αβαταρ

εχει καθολου αναπνευστικα προβληματα ή μπα?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

εχει καθολου αναπνευστικα προβληματα ή μπα?
έχει αρκετά αφού να φανταστεις όταν κοιμάτε ροχαλίζει. Γιατί ρωτάς είναι σοβαρό;

έχει αρκετά αφού να φανταστεις όταν κοιμάτε ροχαλίζει. Γιατί ρωτάς είναι σοβαρό;

ελα μωρε ολα τα εχτριμ εχουν προβληματα μην στεναχωριεσαι μια γατα της μητερας μου εκανε 2 teacup περσικα 2 θυλικα το ενα λιλα και το αλλο σολιντ αν θες μπορω να φερω 1 αλλα σε 7 μηνεσ η τιμη τουσ ειναι 3,500 $ + εξοδα αποστολης δηλαδη κανα 2,000 ευρω ισως τα εξωδα ειναι λιγο παραπανω υπολογισε

ελα μωρε ολα τα εχτριμ εχουν προβληματα μην στεναχωριεσαι μια γατα της μητερας μου εκανε 2 teacup περσικα 2 θυλικα το ενα λιλα και το αλλο σολιντ

Σολιντ τι?

solid lilac το αλλο

απλα εμεις solid εννοουμε παντα το καταλευκο

αλλα οκ ;) θα βγει καπου στα 2.500 ευρω αλλα θα μπορει να παει παγκοσμια σε διαγονισμους

ελα μωρε ολα τα εχτριμ εχουν προβληματα μην στεναχωριεσαι μια γατα της μητερας μου εκανε 2 teacup περσικα 2 θυλικα το ενα λιλα και το αλλο σολιντ αν θες μπορω να φερω 1 αλλα σε 7 μηνεσ η τιμη τουσ ειναι 3,500 $ + εξοδα αποστολης δηλαδη κανα 2,000 ευρω ισως τα εξωδα ειναι λιγο παραπανω υπολογισε
μετά από 7 μήνες δηλαδή 1 χρονών θα είναι περίπου το γατάκι;

Εμ είπα κι εγώ σκέτο σόλιντ είναι?:lol: Βάλε και καμιά φωτό αμα βρεις..τα lilac είναι πολύ ωραία γατάκια.

μετά από 7 μήνες δηλαδή 1 χρονών θα είναι περίπου το γατάκι;

ναι καπου 8 μηνων και μαλλον θα ερθει και στειρωμενο δεν ξερω αν θεσ μπορω να ρωτησω το λιλα ειναι πολυ σπανιο ισως ειναι και πιο ακριβο δεν ξερω στειλε π.μ γιατι φευγω οκ???:cool:

Εμ είπα κι εγώ σκέτο σόλιντ είναι?:lol: Βάλε και καμιά φωτό αμα βρεις..τα lilac είναι πολύ ωραία γατάκια.

:P:P:P:P:P:Pοχι ειναι σολιντ ταββιες :D:D:D:D:D:D

Πραγματικά κ νομίζω ότι είναι κ σπανια γιατί μόνο μία φορά έτυχε να δω λιλά (σε φωτο εννοώ) αλλά μου άρέσουν κ τα κατάμαυρα κ τα μπλέ είδα προσφατα σε σελίδες εκτροφέων κ τρελάθηκα. Ηθελα πιο μικρό γατάκι μωρέ όχι τόσο μεγάλο κ σίγουρα στειρωμένο.

Να και μια γλυκιά λιλά φατσούλα, το χρώμα που μοιάζει με γκρι αλλά δεν είναι, μοιάζει με μπλε αλλά δεν είναι και ανάλογα με το φωτισμό φαίνεται και ροζ. Τρομερό χρώμα:D

555.jpg

Τι γλυκιά φατσούλα είναι αυτή.....:inlove:

Κορίτσια, η Ζορίτσα τι απέγινε;;;:hmm: έχω να τη δω πολύ καιρό:(

Τι γλυκιά φατσούλα είναι αυτή.....:inlove:

Κορίτσια, η Ζορίτσα τι απέγινε;;;:hmm: έχω να τη δω πολύ καιρό:(

Χμμμ καλά λες. Οντως χάθηκε:hmm:

καλησπερα τωρα διαβασα την απαντηση για τη Lita οποτε σας δειχνω και άλλες φώτο!

Συνημμένα

• DSC00041.jpg
    DSC00041.jpg
    53,6 KB · Εμφανίσεις: 29
  • DSC00024.jpg
    DSC00024.jpg
    170,4 KB · Εμφανίσεις: 35
  • Lita.jpg
    Lita.jpg
    21,7 KB · Εμφανίσεις: 30
καλησπερα τωρα διαβασα την απαντηση για τη Lita οποτε σας δειχνω και άλλες φώτο!

Μοιάζει με περσική doll-face, αν και το χρώμα θα έπρεπε να είναι πιο σκούρο. Οπως έγραψα και κάπου πιο πάνω, στις διασταυρώσεις των doll-face πολλές φορές χάνονται στοιχεία της ράτσας με αποτέλεσμα το γατί να φαίνεται σαν απλά άλλη μια μακρύτριχη γάτα.
Ξέρεις τίποτα για τους γονείς της?

οχι την πήρα απο ένα πέτ σοπ στο κέντρο

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back