Elena_p
Δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lita
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lita
Πολύ δραστήριο μέλος
Elena_p
Δραστήριο μέλος
θα ήθελα να ρωτήσω και κάτι ακόμα!πήγα να δω κάτι περσικά γατακια απο μια αγγελια που ειδα στο mycat και σκέφτομαι να πάρω ενα μικρο κουκλακι που είδα!όσο αφορα την γνησιοτητα του θα πρέπει απλα να εμπιστευτω την κυρία που μου το δίνει!μου έδειξε τους γονεις!Τη μάνα δεν τη θυμάμαι καλά αλλα ο πατέρας έναι με πλακουτσοτο πρόσωπο !
Το ότι ένα γατάκι δεν έχει πλακουτσωτό πρόσωπο δε σημαίνει ότι δεν είναι γνήσιο. Ο δικός μου δεν έχει πλακουτσωτή μουσούδα αλλά είναι γνησιότατος. Βέβαια δε μιλαμε να έχει μια μύτη ένα μέτρο
Οσο γι'αυτά που είδες, έχε υπόψη σου ότι αν ο ένας γονέας έιναι extreme (πλακουτσωτός δλδ) και ο άλλος doll-face, το πιθανότερο είναι τα γατάκια να είναι doll-face. Αν έδειχνες καμιά φωτογραφία θα σου έλεγα σίγουρα
Elena_p
Δραστήριο μέλος
προσπάθησα αλλα δεν έμεινε έγκυος θα ξανα προσπαθήσω οταν θα ειναι παλι σε οιστρο.
Οταν με το καλό γεννήσει, θα μας βάλεις φωτό τα μικρά (και τον πατέρα) και θα σου πω

Lita
Πολύ δραστήριο μέλος
Elena_p
Δραστήριο μέλος
τα γατάκια ειναι με μυτουλα και να σου πω την αληθεια μου αρεσουν περισσοτερο με μυτη!απλα ρωταω αν ειναι προτιμότερο γενικα να εμπιστευόμαστε ιδιώτες απο οτι τα πετ σοπ!
Τα πετ σοπ ούτε απ'εξω δε θέλω να τα βλέπω. Επίσης, έχω κακή πείρα απο εκτροφείο τη μια και μοναδική φορά που αγόρασα γάτα απο'κει. Για ιδιώτες εξαρτάται..εφόσον βλέπεις τους γονείς (συμβουλή: τη μητέρα να προσέχεις περισσότερο) και τα αδερφάκια, δεν είναι κακή λύση, τουλάχιστον παίρνεις ένα γατάκι από σπιτικό περιβάλλον. Αυτή είναι η γνώμη μου τουλάχιστον.
ΥΓ Δεν αμφιβάλλω ότι θα υπάρχουν και καλά εκτροφεία, ίσως εγώ ήμουν άτυχη.
Να ρωτήσω και κάτι άλλο (αν θέλεις απαντάς). Τι τιμή σου είπαν?
Lita
Πολύ δραστήριο μέλος
Lita
Πολύ δραστήριο μέλος
Elena_p
Δραστήριο μέλος
ψάχνω να βρω και αρσενικο συγκεκριμενα και δεν μπορεσαμε να καταλαβουμε τι ειναι γιατι ειναι πολυ μικρα
Τι χρώματα είναι? Α, και να σου πω ότι 300 είναι πολλά για ιδιώτη (κατά την ταπεινή μου άποψη) εκτός αν στο δώσει εμβολιασμένο.
Lita
Πολύ δραστήριο μέλος

Elena_p
Δραστήριο μέλος

Σε ρώτησα για τα χρώματα μήπως μαντέψω το φύλο γιατί κάποιοι συνδυασμοί βγαίνουν μόνο σε κορίτσια αλλά αφού μου λες μονόχρωμα, δύσκολα τα πράγματα.
Πάντως αν μου πεις χρώμα γονιών και μικρών, μπορώ να κάνω μια προσπάθεια

ΥΓ Σκοπεύεις το αγοράκι να το ζευγαρώσεις με τη δικιά σου όταν μεγαλώσει? Γιατί αν είναι έτσι, να το σκεφτείς καλά το χρώμα που θα επιλέξεις.
Lita
Πολύ δραστήριο μέλος

Elena_p
Δραστήριο μέλος
ασπρος ειναι ο πατέρας η μάνα πρεπει να ειναι διχρωμη ασπρο με γκριζο νομίζω!Ασε με ειδαν μελλοντικη χαζομαμα και δεν μου ειπαν τπτ για καλυτερη τιμη και να σου πω ντρεπομαι να το προτεινω και εγω!![]()
Τα μικρά τι χρώμα είναι? Μ'αυτούς τους συνδυασμούς θα μπορούσαν να προκύψουν ένα σωρό χρώματα.
Lita
Πολύ δραστήριο μέλος

αυτο για το ζευγαρωμα να σου το σκέφτομαι γιατι ο κτηνίατρος μου ειπε οτι αν ειναι να μην τη ζευγαρωσω να τη στειρωσω και δεν θέλω και επιπροσθετα θα ηθελα να μεγαλώσω και την οικογενεια!

Lita
Πολύ δραστήριο μέλος
Elena_p
Δραστήριο μέλος
αυτο για το ζευγαρωμα να σου το σκέφτομαι γιατι ο κτηνίατρος μου ειπε οτι αν ειναι να μην τη ζευγαρωσω να τη στειρωσω και δεν θέλω και επιπροσθετα θα ηθελα να μεγαλώσω και την οικογενεια!
![]()
Ενας λόγος παραπάνω για να το ψάξεις καλύτερα το θέμα. Να ξέρεις ότι το άσπρο-γκρι στα περσικά είναι σπάνιο. Πρόσεξε μη βρεθείς κάποια στιγμή με γατάκια κάθε άλλο παρά περσικά!
Elena_p
Δραστήριο μέλος
εχει άσπρο γκρι σκουρο γκρι και καφετια και νομίζω είχε και δίχρωμα καφετια με άσπρο
Αυτό το 'καφετί' δε μου πολυαρέσει, εκτός αν εννοείς κόκκινο..στα περσικά καφετί δεν υπάρχει (υπάρχει το σοκολατί που όμως είναι σπανιότατο).
Lita
Πολύ δραστήριο μέλος
Lita
Πολύ δραστήριο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool