fantom-girl
Δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fantom-girl
Δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Elena_p
Δραστήριο μέλος
Καλησπέρα σας αυριο θα σας δειξω φωτο απο την μικρη χνουδομπαλιτσα μου!Η κυρία δεχτηκε να μου κάνει καλυτερη τιμηοποτε νεο μέλος θα μπει μέσα στο Περσίας maniacs !Αυριο θα παω να παρω το μίκρο οποτε θέλω να ξέρω αν θα πρέπει να το πάω στο γιατρο άμεσα ειναι ενος μήνα και κάτι!
Αντε με το καλό
Aμέσως μόλις τον πάρεις να τον πας να του ρίξεις μια ματιά. Αποπαρασίτωση έχει κάνει?Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πες μου τουλαχιστον μερικα πραματα οπως χρωμα ματιων κιλα πατουσες
Εγώ,μέσα είμαι.
Μάτια κεχριμπαρενια ,κιλά κουρεμένος 3.700
Elena_p
Δραστήριο μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
Άντε θα περιμένουμε με ανυπομονησία να δούμε την ομορφια σου!Καλησπέρα σας αυριο θα σας δειξω φωτο απο την μικρη χνουδομπαλιτσα μου!Η κυρία δεχτηκε να μου κάνει καλυτερη τιμηοποτε νεο μέλος θα μπει μέσα στο Περσίας maniacs !Αυριο θα παω να παρω το μίκρο οποτε θέλω να ξέρω αν θα πρέπει να το πάω στο γιατρο άμεσα ειναι ενος μήνα και κάτι!

@ggeliki
Εκκολαπτόμενο μέλος
ποπι μου μάλλον θέλω και εγώ ένα!!!!
Θα μου κρατήσεις????

Από μια ένα μωρό οι μεγάλοι για τις κοπέλες τους ,ένα μαγισσούλα,ένα fantom-girl ,ένα η Αντζελα.Εμεις κομμάτι πίτσας

έτσι τα λέμε δεν θα κρατήσουμε;για να μας φερει η fantom-girl,θυληκιά απ'εξω για να ζευγαρώνει μαι φορά το χρόνο μάλλον πως το χλωμό το βλέπω.Να ακούγατε τώρα πως φωνάζει το μικρό για ύπνο να τρελαθείτε!Το Αλητάκι ξαπλωμένο μεταξυ πληκτολογίου και χεριών

fantom-girl
Δραστήριο μέλος
Μακάρι να γεννήσει 6 για πρώτες ανάγκεςΑπό μια ένα μωρό οι μεγάλοι για τις κοπέλες τους ,ένα μαγισσούλα,ένα fantom-girl ,ένα η Αντζελα.Εμεις κομμάτι πίτσας
έτσι τα λέμε δεν θα κρατήσουμε;για να μας φερει η fantom-girl,θυληκιά απ'εξω για να ζευγαρώνει μαι φορά το χρόνο μάλλον πως το χλωμό το βλέπω.Να ακούγατε τώρα πως φωνάζει το μικρό για ύπνο να τρελαθείτε!Το Αλητάκι ξαπλωμένο μεταξυ πληκτολογίου και χεριών
![]()
κοριτσακι θες???? πως σου φαινεται η lucky charms????
ειναι μαλλον η τελευταια της γεννιας της η μητερα της ειναι πενταπρωταθλητρια της california στα νορβιγικου δασους.......

θες λεπτομεριες???????
Ναι θέλω λεπτομέριες

moukelis
Επιφανές μέλος

Sia
Νεοφερμένο μέλος
για δώστε μου τα φώτα σας και πείτε μου τι είναι το γατόνι μου..-θεωρούσα οτι οι περσίας εχουν πολύ πλακουτσωτή μουρη, αυτή λίγο το ανατρέπει..)
τη χάριζαν λογω αλλεργίας , την ειδα, κυριολεκτικά την ερωτευθηκα και ,,τωρα είμαστε 3 στο κρεβάτι,,( σκύλος-γάτα-άνθρωπος
)σας τη παραχωρώ για "ανάλυση"
οι φώτο ειναι τραβηγμένες σε περιπου ηλικίας 2 μηνών,,τώρα εχει πολυ περισσότερο τριχωμα

moukelis
Επιφανές μέλος
Δεν έχουν όλε οι Περσίας πλακουτσωτή μουρίτσα,υπάρχουν οι extreme και οι doll face.Επειδή πρέπει να αποχωρήσω,θα σε διαφωτίσουν περισσότερο οι ειδικοι!

Κι άλλο νορβηγάκι;;;Ωραίο Πόπι,θα κάνεις μωρά να εξαπλωθεί το είδος στην Ελλάδα;(όχι εσύ καλέ,ο Πρίγκηπας)![]()
Δωράκι πραγματικά το σκέφτομαι,ένα mini εκτροφείο ας πούμε,ξέρεις εκτος από σας πόσοι άλλοι που έχουν γνωρίσει τον Πρικιπάκο μου περιμένουν παιδάκι του;Είναι που δεν μπορώ να βάλω φωτογραφίες να δείτε πως έχει το μικρό

moukelis
Επιφανές μέλος

.Τι να πουλήσω Δωράκι αγάπη;σε πουλιέται και δεν αγοράζεται αυτό το πράγμα!
Lita
Πολύ δραστήριο μέλος
Εδω ειμαστε λοιπον!ενα ακομα μελος στην παρεα !ονομα δεν εχουμε ακομα γιατι δεν μπορω να καταλαβω αν ειναι αγορακι ή κοριτσακι!
Συνημμένα
Raisa
Περιβόητο μέλος
...τελικά δεν άντεξες ν΄αντισταθείς, έτσι;;

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool