Περσίας maniacs

κανενας on line???

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

πες μου τουλαχιστον μερικα πραματα οπως χρωμα ματιων κιλα πατουσες

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλησπέρα σας αυριο θα σας δειξω φωτο απο την μικρη χνουδομπαλιτσα μου!Η κυρία δεχτηκε να μου κάνει καλυτερη τιμη :up:οποτε νεο μέλος θα μπει μέσα στο Περσίας maniacs !Αυριο θα παω να παρω το μίκρο οποτε θέλω να ξέρω αν θα πρέπει να το πάω στο γιατρο άμεσα ειναι ενος μήνα και κάτι!

Αντε με το καλό :)Aμέσως μόλις τον πάρεις να τον πας να του ρίξεις μια ματιά. Αποπαρασίτωση έχει κάνει?

πες μου τουλαχιστον μερικα πραματα οπως χρωμα ματιων κιλα πατουσες

Εγώ,μέσα είμαι.
Μάτια κεχριμπαρενια ,κιλά κουρεμένος 3.700

Είναι λίγο αδυνατούλης ε?

Ναι,όλο τρίχα και ιδεα είμασταν,ο γιατρός συνεστησε junior aκόμα.

Καλησπέρα σας αυριο θα σας δειξω φωτο απο την μικρη χνουδομπαλιτσα μου!Η κυρία δεχτηκε να μου κάνει καλυτερη τιμη :up:οποτε νεο μέλος θα μπει μέσα στο Περσίας maniacs !Αυριο θα παω να παρω το μίκρο οποτε θέλω να ξέρω αν θα πρέπει να το πάω στο γιατρο άμεσα ειναι ενος μήνα και κάτι!
Άντε θα περιμένουμε με ανυπομονησία να δούμε την ομορφια σου!:up:

Αν είναι έτσι:up::up::up::up::up:
Ξέρετε για δηλώστε συμμετοχή,αν και έχουμε 1 μήνα για τα γεννητούρια.
ποπι μου μάλλον θέλω και εγώ ένα!!!!
Θα μου κρατήσεις????:)

Μακάρι να γεννήσει 6 για πρώτες ανάγκες:lol::lol::lol::lol::lol:Από μια ένα μωρό οι μεγάλοι για τις κοπέλες τους ,ένα μαγισσούλα,ένα fantom-girl ,ένα η Αντζελα.Εμεις κομμάτι πίτσας:P:P:P:Pέτσι τα λέμε δεν θα κρατήσουμε;για να μας φερει η fantom-girl,θυληκιά απ'εξω για να ζευγαρώνει μαι φορά το χρόνο μάλλον πως το χλωμό το βλέπω.Να ακούγατε τώρα πως φωνάζει το μικρό για ύπνο να τρελαθείτε!Το Αλητάκι ξαπλωμένο μεταξυ πληκτολογίου και χεριών:lol::lol::lol::lol:

Μακάρι να γεννήσει 6 για πρώτες ανάγκες:lol::lol::lol::lol::lol:Από μια ένα μωρό οι μεγάλοι για τις κοπέλες τους ,ένα μαγισσούλα,ένα fantom-girl ,ένα η Αντζελα.Εμεις κομμάτι πίτσας:P:P:P:Pέτσι τα λέμε δεν θα κρατήσουμε;για να μας φερει η fantom-girl,θυληκιά απ'εξω για να ζευγαρώνει μαι φορά το χρόνο μάλλον πως το χλωμό το βλέπω.Να ακούγατε τώρα πως φωνάζει το μικρό για ύπνο να τρελαθείτε!Το Αλητάκι ξαπλωμένο μεταξυ πληκτολογίου και χεριών:lol::lol::lol::lol:

κοριτσακι θες???? πως σου φαινεται η lucky charms????
baby20320lucky20charmsxl4.jpg

ειναι μαλλον η τελευταια της γεννιας της η μητερα της ειναι πενταπρωταθλητρια της california στα νορβιγικου δασους....... :rolleyes::rolleyes:
θες λεπτομεριες???????

Τι μου κάνεις γλυκεία μου πρωί πρωί!τι απιστευτό κουκλάκι είναι αυτό;Δεν συμφωνείς κι εσύ ότι είναι καταπληκτικά γατάκια;κι αν έχουν περάσει γατούλες από τα χέρια μου!Χώρια που δεν νιαουρίζουν,ποιο πολύ σαν να μιλάνε είναι!Δεν αξίζει να έρθουν και εδω;το μόνο που εχώ έχω καταλάβειπολύ καλά είναι πως θέλουν δροσία.
Ναι θέλω λεπτομέριες:):):):)

Κι άλλο νορβηγάκι;;;Ωραίο Πόπι,θα κάνεις μωρά να εξαπλωθεί το είδος στην Ελλάδα;(όχι εσύ καλέ,ο Πρίγκηπας):P

καλή σας μέρα persian -maniacs και οχι μόνο...:cat:

για δώστε μου τα φώτα σας και πείτε μου τι είναι το γατόνι μου..-θεωρούσα οτι οι περσίας εχουν πολύ πλακουτσωτή μουρη, αυτή λίγο το ανατρέπει..)

τη χάριζαν λογω αλλεργίας , την ειδα, κυριολεκτικά την ερωτευθηκα και ,,τωρα είμαστε 3 στο κρεβάτι,,( σκύλος-γάτα-άνθρωπος:cool:)
σας τη παραχωρώ για "ανάλυση"
οι φώτο ειναι τραβηγμένες σε περιπου ηλικίας 2 μηνών,,τώρα εχει πολυ περισσότερο τριχωμα

Καλημέρα!
Δεν έχουν όλε οι Περσίας πλακουτσωτή μουρίτσα,υπάρχουν οι extreme και οι doll face.Επειδή πρέπει να αποχωρήσω,θα σε διαφωτίσουν περισσότερο οι ειδικοι!:)

Κι άλλο νορβηγάκι;;;Ωραίο Πόπι,θα κάνεις μωρά να εξαπλωθεί το είδος στην Ελλάδα;(όχι εσύ καλέ,ο Πρίγκηπας):P

Δωράκι πραγματικά το σκέφτομαι,ένα mini εκτροφείο ας πούμε,ξέρεις εκτος από σας πόσοι άλλοι που έχουν γνωρίσει τον Πρικιπάκο μου περιμένουν παιδάκι του;Είναι που δεν μπορώ να βάλω φωτογραφίες να δείτε πως έχει το μικρό:/::/:

Ωραία ιδέα,αν έχεις χώρο και δεν τα πουλάς,νομίζω ότι θα έχει μεγάλη ανταπόκριση.Απλά με απασχολεί μήπως κάποιοι προτιμούν δωρεάν ράτσας και μένουν αδεσποτάκια στο δρόμο...:hmm:

Καλή μου και χώρο έχω και αγάπη πολλή υπάρχει,αλλά έχω δώσει αδεσποτάκια με την υπόσχεση να πάρουν και κανένα κομμάτι πίτσα.:lol::lol::lol::lol::lol::lol:.Τι να πουλήσω Δωράκι αγάπη;σε πουλιέται και δεν αγοράζεται αυτό το πράγμα!;)

Να μαστε και εμεις!

Εδω ειμαστε λοιπον!ενα ακομα μελος στην παρεα !ονομα δεν εχουμε ακομα γιατι δεν μπορω να καταλαβω αν ειναι αγορακι ή κοριτσακι!

Συνημμένα

• DSC00110.jpg
    DSC00110.jpg
    130,7 KB · Εμφανίσεις: 39
  • DSC00113.jpg
    DSC00113.jpg
    86,7 KB · Εμφανίσεις: 34
Να σου ζήσει αυτή η απίστευτη φατσούλα.

Λ'ιτα μου, να σου ζήσει το φατσουλίνη:baby:...τελικά δεν άντεξες ν΄αντισταθείς, έτσι;;:D:up:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back