Περσίας maniacs

Ο.Κ.Τοτε καλη νυχτα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τα ειδατε τα ομορφουλικα που τα πουλαει η φιλη της Αννας?Πω,πω...εγω θα τα επερνα ΟΛΑ!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Kανεις εδω...?

Hello!!Ωραια ε?

Συνημμένα

• post-517-1210876773_thumb.jpg
    post-517-1210876773_thumb.jpg
    3,6 KB · Εμφανίσεις: 58
:P
To ειχα σκεφτει και εγω...

Ναι?Κατσε να περασω απ`το σπιτι σου μια βολτα και θα δεις...μετα θα ζητας γατακι απο τον Αη Βασιλη...:lol::lol:
:lol::lol::lol::lol::lol:
Nαι αλλά όταν θα ρθει να το φέρει θα κρατήσω κ τον Αη Βασίλη:whistle:

Τι έγινε Περσάκια,όλοι διακοπές πήγατε;

Τελευταία επεξεργασία:
καλε τι κουκλος εγινε ο γατος Zorica, φτου φτου κουκλί σκετο![:)

Αχ, βαχ γατούνι και γατό μαμά λιώνουν από ζέστη....

Τι έγινε Περσάκια,όλοι διακοπές πήγατε;
Οχι ακομα...σε λιγες μερες ομως:P
καλε τι κουκλος εγινε ο γατος Zorica, φτου φτου κουκλί σκετο![:)
Ευχαριστουμε Βασια:up:
Αχ, βαχ γατούνι και γατό μαμά λιώνουν από ζέστη....
Καπως ετσι...

Γεια σας, μέχρι τώρα δεν είχα περάσει από τους Περσίας maniacs και πολύ κακώς, καθότι έχουμε ένα περσικό στην οικογένεια (η μητέρα μου συγκεκριμένα) και έχουμε το γνωστό πρόβλημα με τους κόμπους:/:. Διάβασα κάποια πράγματα για σιλικόνη, μαλακτικά... αλλά βρε παιδιά είναι πολλές σελίδες:blink: για να διαβάσω όλα και αν έχει αποτέλεσμα. Μήπως είναι εύκολο να μου κάνει κάποιος μια σύντομη ενημέρωση; Και αν τελικά έχει αποτέλεσμα;
Αν και προς το παρόν τον κουρέψαμε καλό θα είναι να ξέρουμε κάποια πράγματα για όταν θα αρχίσει να μακραίνει πάλι η τρίχα.
Ευχαριστώ προκαταβολικά:).

Γεια σας, μέχρι τώρα δεν είχα περάσει από τους Περσίας maniacs και πολύ κακώς, καθότι έχουμε ένα περσικό στην οικογένεια (η μητέρα μου συγκεκριμένα) και έχουμε το γνωστό πρόβλημα με τους κόμπους:/:. Διάβασα κάποια πράγματα για σιλικόνη, μαλακτικά... αλλά βρε παιδιά είναι πολλές σελίδες:blink: για να διαβάσω όλα και αν έχει αποτέλεσμα. Μήπως είναι εύκολο να μου κάνει κάποιος μια σύντομη ενημέρωση; Και αν τελικά έχει αποτέλεσμα;
Αν και προς το παρόν τον κουρέψαμε καλό θα είναι να ξέρουμε κάποια πράγματα για όταν θα αρχίσει να μακραίνει πάλι η τρίχα.
Ευχαριστώ προκαταβολικά:).
O δικος μου γατος δεν εχει φουντωσει τοσο πολυ για να εχουμε το προβλημα με τις τριχες...προσ το παρον.Δεν ξερω τι κανουν οι αλλοι...
Βαλε και μια φωτο να σε καμαρωσουμε γατουνι!!!:up:

Προς το παρόν έχω μια στο κινητό μου που δε φαίνεται πολύ καλά, αλλά αύριο θα προσπαθήσω να τοονν τραβήξω καμία καλή να μας καμαρώσετε και μας:).

Αντε,μας εχει φαει αγωνια...ποσο μεγαλος ειναι,τι χρωμα εχει κτλ.:up:

Λευκός είναι και έχει ελάχιστο γκρίζο στι κεφάλι του (το πήρε από τον πατέρα του, η μαμά του είναι ολόλευκη) αλλά το γκρίζο δε φαίνεται σχεδόν καθόλου. Είναι 5 χρονών.

Εγώ για του κόμπους συνιστώ καθημερινό χτένισμα. Αν δεν μπορείς να τους ξεμπλέξεις προσπάθησε να κόψεις όσο το δυνατόν λιγότερη τρίχα. Και να το χτενίζετε καθημερινά. Θέλει πολύ περιποίηση... Εγώ το κάνω δύο φορές την ημέρα (αλλά εγώ είμαι υπερβολική)... :) Αλλά έτσι δεν έχουμε κόμπους :)

Εγώ για του κόμπους συνιστώ καθημερινό χτένισμα. Αν δεν μπορείς να τους ξεμπλέξεις προσπάθησε να κόψεις όσο το δυνατόν λιγότερη τρίχα. Και να το χτενίζετε καθημερινά. Θέλει πολύ περιποίηση... Εγώ το κάνω δύο φορές την ημέρα (αλλά εγώ είμαι υπερβολική)... :) Αλλά έτσι δεν έχουμε κόμπους :)
Δηλαδή prince το μόνο που κάνεις είναι συχνό χτενισμα; δεν του βάζεις κάτι στο τρίχωμα; από χτένες τι έχεις εγώ νομίζω πως έχω πάρει σχεδόν τα πάντα από χτένες εκτός από μια που μοιάζει με τη βούρτσα που χτενιζόμαστε εμείς

Τον χτενίζω μία ή δύο φορές την ημέρα με μεταλλική βουρτσα. Έχω και ένα πλαστικό μικρό που μοιάζει με τσατσαρα για την κοιλιά.
Δεν νομίζω ότι μετράει το λούσιμο μία στις δεκαπέντε.
Α! κάθε δυο τρεις μέρες βουτάω τη βουρτσα σε καυτό νερό. Αυτά.
Βοηθάει κι αυτός χτενίζεται συνέχεια. ΑΛλά δεν κάνω κατι άλλο. φτάνει το χτένισμα.

Χτένισμα περσικής

Ακριβώς έτσι κάνω κι εγώ. Έχω 2 περσικές και τις χτενίζω κάθε μέρα 2 φορές. Το έχουν συνηθίσει. Μάλιστα ο ένας πέφτει ανάσκελα και σηκώνει τα ποδαράκια του και τα τεντώνει χουρχουρίζοντας. Επίσης δακρύζουν τα ματάκια του και κάθε πρωί τα σκουπίζω απαλα με χαρτομάντηλο. Για το χρώμα που αφήνουν τα δάκρυα έχω σωθεί με την λοσιον της εταιρείας Yv sain Bernard για τα μάτια. Είναι φτιαγμένη με βάση το χαμομήλι.
Χρησιμοποιώ κι εγώ μεταλλικές χτένες και μια βούρτσα με ψιλές ακίδες μεταλλικές για ξέμπλεγμα.
Ο Prince είναι ένας κούκλος. Να τον χαίρεσαι

Τον χαίρομαι; χμ μάλλον αυτός με χαίρεται :Ρ Πάντως τελευταία μου κάνει αγάπες.... Έρχεται στις 3 το πρωί ο αθεόβοβος και με δαγκώνει γλυκά να μετακινηθώ ελαφρά από κει που βρίσκομαι για να ξαπλώσει εκείνος και μετά βάζει μπρος το κομπρεσερ για δύο ώρες τουλάχιστον΄. Και εννοείται ότι μετά δεν κοιμάται. Θέλει να του βάλω να φάει και να βγει στο μπαλκόνι.... (υπόψην ότι καμία άλλη στιγμή της ημέρας δεν θέλει χάδια αγκαλιές ή έστω και να ανέβει στο κρεβάτι).

Ο δικος μου ειναι πολυ χαδιαρης και μου ερχεται συχνα για χαδια αλλα απο τα παιδια κρυβεται η τους δαγκωνει στο μαλακο αφου τον εχουν πρηξει!!!:lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back