moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2008 στις 16:58 Η moukelis έγραψε: #1.641 03-08-08 16:58 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: το ξερεις οτι δεν σου μιλαω εεεεεεεε Click για ανάπτυξη... Δε μου μιλάς ε;Να στείλω τον Σειριο να σε κανονισει;;; Δε σου άρεσε η στρουμπουλή μας Μόιρα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2008 στις 23:02 Η fantom-girl: #1.642 03-08-08 23:02 ΓΕΝΝΑΜΕΕΕΕΕΕΕ !!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 03:26 Η staman2 έγραψε: #1.643 04-08-08 03:26 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: ελπιζω να μην την πηρες απο πετ σοπ γιατι σιγουρα δεν ειναι τσιντσιλα και τα τσιντσιλα εχουν 2πλο μανδια απλα ειναι πιο μαλακο το τριχομα της υπαρχουν 2 ειδη τσιντσιλα το τσιντσιλα σαν ειδοσ και το τσιντσιλα σαν χρωμα το τσιντσιλα σαν χρωμα συνανταται σε ολα τα περσικα το τσιντσιλα σαν ειδος ειναι ξεχωιρστο ειδος περσικης και εχει διαφορα χρωματα. Click για ανάπτυξη... Οχι δεν την πήρα βέβαια από pet shop. Ποτέ ζώα από μαγαζιά. Την πήρα από ιδιώτη που εχει φέρει κ τις δυο του από το εξωτερικό. Εχει μάλιστα κρατήσει κι άλλα δυο από τις γέννες της γατούλας του. Την έχω φωτογραφία στο gallery είναι η Νάλα κ μπορείς να τη δεις κ σε μένα σαν χρήστη, αλλά κ στης κόρης μου στο vasiliki86. Τι να σου πω. Δεν είχα κ πριν αυτή τη ράτσα, απλά επειδή την συγκρίνω με τον Πέρση που είναι κατ΄εξοχήν περσικός με πλακουτσή μουρίτσα κ το τρίχωμα των περσικών το γνωστό ,η Νάλα έχει πιο μεταξένιο κ λεπτό κ βέβαια είναι άλλο είδος ως προς τα υπόλοιπα.Είναι σχετικά μικρόσωμη σε σχέση με την μητέρα της και με τα άλλα γατια μου.Είναι η Ναλα μου κ την λατρεύω... Καλή συνέχεια και πάλι στη ΓΕΝΝΑ ΣΑΣ!!!! Με το καλό τα κουκλιά σας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 10:30 Η elvenstar: #1.644 04-08-08 10:30 Fantom τι έγινε γέννησε; πόσα μωράκια έχετε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 10:38 Η Raisa έγραψε: #1.645 04-08-08 10:38 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Fantom τι έγινε γέννησε; πόσα μωράκια έχετε; Click για ανάπτυξη... Αλήθεια τι έγινε τελικά????? Μη μας κρατάς σε αγωνία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2008 στις 15:44 Η Fotini έγραψε: #1.646 07-08-08 15:44 Αφιερωμένο στους λάτρεις των Περσικών... Γατάκια Περσίας 2 μηνών Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2008 στις 17:08 Η elvenstar: #1.647 07-08-08 17:08 Fotini ευχαριστούμε για την ευγενική σου προσφορά είναι τέλεια περσοφατσάκια Υπάρχει και αυτό https://www.youtube.com/watch?v=Ka2Q0vGVmTw&feature=related το Νο1 γατάκι νομίζω είναι άπαιχτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2008 στις 18:06 Η moukelis έγραψε: #1.648 07-08-08 18:06 Παιδιά δεν ήξερα ότι υπάρχουν και μπλε περσάκια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2008 στις 19:33 Η prince έγραψε: #1.649 07-08-08 19:33 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Παιδιά δεν ήξερα ότι υπάρχουν και μπλε περσάκια! Click για ανάπτυξη... Έτσι ήταν ο Prince όταν μου τον χάρησε ο φίλος μου. Μετά το χρώμα σκούρινε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2008 στις 19:35 Η moukelis έγραψε: #1.650 07-08-08 19:35 Αρχική Δημοσίευση από prince: Έτσι ήταν ο Prince όταν μου τον χάρησε ο φίλος μου. Μετά το χρώμα σκούρινε.... Click για ανάπτυξη... Αλήθεια;Εμένα γενικά τα περσικά δε μου πολυαρέσουν λόγω της μουρίτσας και της τρίχας τους,αλλά με αυτά ξετρελάθηκα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2008 στις 19:58 Η elvenstar: #1.651 07-08-08 19:58 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Παιδιά δεν ήξερα ότι υπάρχουν και μπλε περσάκια! Click για ανάπτυξη... Ναι υπάρχουν τα blue smoke persian κ τα black smoke persian που είναι φ ο β ε ρ α!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2008 στις 20:14 Η moukelis έγραψε: #1.652 07-08-08 20:14 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ναι υπάρχουν τα blue smoke persian κ τα black smoke persian που είναι φ ο β ε ρ α!!!! Click για ανάπτυξη... Είναι απλά τέλεια,πολύ όμορφα...Φαντάζομαι οι τιμές τους θα ειναι αστρονομικές σε σχέση με τους κλασσικους χρωματισμους ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2008 στις 20:20 Ο πυρροθριξ: #1.653 07-08-08 20:20 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ναι υπάρχουν τα blue smoke persian κ τα black smoke persian που είναι φ ο β ε ρ α!!!! Click για ανάπτυξη... ε βαλε μας καμια φωτο-παραδειγμα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2008 στις 20:21 Ο πυρροθριξ: #1.654 07-08-08 20:21 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Είναι απλά τέλεια,πολύ όμορφα...Φαντάζομαι οι τιμές τους θα ειναι αστρονομικές σε σχέση με τους κλασσικους χρωματισμους ε; Click για ανάπτυξη... εγω ξερω τα λευκα ειναι τα πιο ακριβα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2008 στις 20:34 Η elvenstar: #1.655 07-08-08 20:34 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Είναι απλά τέλεια,πολύ όμορφα...Φαντάζομαι οι τιμές τους θα ειναι αστρονομικές σε σχέση με τους κλασσικους χρωματισμους ε; Click για ανάπτυξη... αυτό είναι ένα δείγμα του blue. Υπαρχουν κ τα teacup που είναι γλύκες αν βρω θα σας βάλω κ φωτο. Κατά τη γνώμη μου τα μαύρα είναι πιο σπανια στα περσικά γιατί λευκά βλέπω συχνά ενώ μπλε και κυρίως μαύρα είναι πιο σπάνια, όσο για τιμές εξαρτάται από τον εκτροφέα χαρτια ηλικία κλπ νομίζω ότι ξεκινάνε από 700 κ ανεβαίνουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2008 στις 21:03 Η fantom-girl: #1.656 07-08-08 21:03 τα πιο σπανια παιδες ειναι Blue Eyed White Copper Eyed White Odd Eyed White Blue Cream Chinchilla Van Blue Tabby Van red και στοιχιζουν πανω απο 800 ευρω.... Blue tabby van Blue Cream Chinchilla Van Blue Eyed White Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2008 στις 21:32 Η fantom-girl: #1.657 07-08-08 21:32 ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΜΕΤΑΞΥ DOLL FACE ΚΑΙ ΤΣΙΝΤΣΙΛΑ Ακουω διαρκως να λενε ολοι οι ειδιμονες των περσικων γατιων να λενε μια εκφραση "αχ τι ωραιο γατακι μαμα ελα να δεις ενα doll face" Οχι λεω κοριτσακι ειναι τσιτσιλα! λοιπον τα Ντολ φαισε απο τα τσιντσιλα εχουν πολλες διαφορες τα doll face ειναι υποκατηγορια των απλων περσικων εχουν βαρυ τριχωμα τα αφτια τους ειναι στρογγυλα και πιο μικρα δεν εχουν μαυρο περιγραμμα γυρω απο τα ματια το προσωπο εχει αλλες αναλωγιες τα μαγουλα ειναι πιο στρουμπουλα ειναι γενικα πιο βαρια γατα αλλαζει τριχωμα τουλαχιστο μια φορα τον χρονο η ουρα ειναι μακρυτερη και πιο φουντοτη τα πισω ποδια ειναι πιο κοντα απο τα μπροστινα εχουν προβληματα αναπνοης οπως και τα κλασσικα περσικα γατια CHINCHILLA Ειναι αλλη ρατσα περσικων γατιων (οπως τα εξοτικ και τα ιμαλαιων) εχουν απαλο τριχωμα με ελαφρυ υποστρωμα εχουν τριγωνικα αυτια τα οποια ειναι βαλμενα μαλλον προς την κορυφη του κεφαλιου τα ματια ειναι πιο μικρα απο των απλων περσικων γατιων αλλα με μαυρο περιγραμμα σε ορισμενους χρωματισμους (π.χ τα κρεμ απαγορευται το μαυρο περιγραμμα ματιων) το πρωσωπο προσεγγυζει στην απλη γατα ειναι ελαφρυ ζωο τα θυλικα φτανουν τα 3,5 κιλα ενω τα αρσενικα τα 4 -5 αλλαζουν τριχωμα 5 φορες στην ζωη τους η ουρα ειναι κοντοτερη απο των περσικων και παντα μα παντα εχει κλιση προς τα κατω και οχι προς τα επανω τα ποδια εχουν το ιδιο μικος δεν εχουν κανενα αναπνευστικο προβλημα τελος εχω να πω οτι υπαρχει και χρωμα τσιντσιλα το οποιο ειναι στην βαση ασπρο και στο μηκος της η τριχα ειναι μαλλον γκρι τσιντσιλα σαν χρωμα συνανταται σε ολα τα ειδη των περσικων γατιων οποτε οταν λεω οτι εχω ενα περσικο τσιντσιλα ενωω οτι εχω ενα extrim face,peki face, doll face περσικο γατακι με χρωματισμο τσιντσιλα οταν ομως λεω οτι εχω ενα τσιντσιλα γατι ενωω οτι εχω ενα γατι με τα παραπνω χαρακτηριστικα αλλα το χρωμα του ειναι ή ασιμενιο ή χρυσο ή κρεμ ή μπλε ή μαυρο ή λιλα ή σοκολατι ή λευκο ή ταρτουγα αν εχει ταμπιες δεν ειναι τσιντσιλα!!!!! ειναι περσικο με τσιντσιλα διασταυρωση καθως στα τσιντσιλα απαγωρευονται τα ταμπιεσ!!!!!!!!! αυτο λεει ο νεος νομος πο ξεχωρισε τα τσιντσιλα σαν νεα ρατσα και πλεον δεν διαγωνιζονται μαζι με τα περσικα στην ιδια κατηγορια αλλα σε ξεχωριστη κατι που προσπαθουμε στην αμερικη τα τελευται 10 χρονια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2008 στις 21:36 Η elvenstar: #1.658 07-08-08 21:36 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: τα πιο σπανια παιδες ειναι Blue Eyed White Copper Eyed White Odd Eyed White Blue Cream Chinchilla Van Blue Tabby Van red και στοιχιζουν πανω απο 800 ευρω.... Blue tabby van Blue Cream Chinchilla Vanνα πάι Blue Eyed White Click για ανάπτυξη... Δε θα έβαζα μαζί σου στοιχημα για χρώματα περσικών Τι έγινε με τη γατούλα σου γέννησε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2008 στις 21:41 Η fantom-girl: #1.659 07-08-08 21:41 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Δε θα έβαζα μαζί σου στοιχημα για χρώματα περσικών Τι έγινε με τη γατούλα σου γέννησε; Click για ανάπτυξη... Παραδοξος ολα προς το παρον πανε καλα αν και γεννισαμε 7 μερες νωριτερα μεταφεραμε τα μωρα και την μαμα στην Ρεδαιστο εξω απο την θερμη οπου ειναι μια κληνικη ζωων γιατι θελουν ειδικη ιατρικη παρακολουθηση ειμαστε ακομα στην εντατικη αλλα ειμαστε ΟΛΟΙ ζωντανοι δεν ειχαμε ουτε μια απολεια ακομα τουλαχιστον περιμενουμε ποτε θα μας δωσουν εξητιριο ολοι ειναι ερωτευμενοι μαζι μας και η μαμα γατα ειναι εξαντλημενη και με το ζορι τα ταιζει οποτε.... θα πρεπει να μεινουν λιγο στην κλινικη και βλεπουμε..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2008 στις 21:49 Η elvenstar: #1.660 07-08-08 21:49 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: Παραδοξος ολα προς το παρον πανε καλα αν και γεννισαμε 7 μερες νωριτερα μεταφεραμε τα μωρα και την μαμα στην Ρεδαιστο εξω απο την θερμη οπου ειναι μια κληνικη ζωων γιατι θελουν ειδικη ιατρικη παρακολουθηση ειμαστε ακομα στην εντατικη αλλα ειμαστε ΟΛΟΙ ζωντανοι δεν ειχαμε ουτε μια απολεια ακομα τουλαχιστον περιμενουμε ποτε θα μας δωσουν εξητιριο ολοι ειναι ερωτευμενοι μαζι μας και η μαμα γατα ειναι εξαντλημενη και με το ζορι τα ταιζει οποτε.... θα πρεπει να μεινουν λιγο στην κλινικη και βλεπουμε..... Click για ανάπτυξη... Την καημενούλα ευτυχώς όλα πήγαν καλά! Λογικό είναι να είναι εξαντλημένη από τη γέννα κ όλα όσα πέρασε. Όταν θα βγουν από την κλινική να μας βάλεις κ φωτογραφίες από τα ζουζούνια γιατί στα British κάθε μέρα έχουν φωτορεπορταζ κ θέλουμε κ εμείς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 82 83 84 85 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 83 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 83 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: το ξερεις οτι δεν σου μιλαω εεεεεεεε Click για ανάπτυξη... Δε μου μιλάς ε;Να στείλω τον Σειριο να σε κανονισει;;; Δε σου άρεσε η στρουμπουλή μας Μόιρα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2008 στις 23:02 Η fantom-girl: #1.642 03-08-08 23:02 ΓΕΝΝΑΜΕΕΕΕΕΕΕ !!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 03:26 Η staman2 έγραψε: #1.643 04-08-08 03:26 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: ελπιζω να μην την πηρες απο πετ σοπ γιατι σιγουρα δεν ειναι τσιντσιλα και τα τσιντσιλα εχουν 2πλο μανδια απλα ειναι πιο μαλακο το τριχομα της υπαρχουν 2 ειδη τσιντσιλα το τσιντσιλα σαν ειδοσ και το τσιντσιλα σαν χρωμα το τσιντσιλα σαν χρωμα συνανταται σε ολα τα περσικα το τσιντσιλα σαν ειδος ειναι ξεχωιρστο ειδος περσικης και εχει διαφορα χρωματα. Click για ανάπτυξη... Οχι δεν την πήρα βέβαια από pet shop. Ποτέ ζώα από μαγαζιά. Την πήρα από ιδιώτη που εχει φέρει κ τις δυο του από το εξωτερικό. Εχει μάλιστα κρατήσει κι άλλα δυο από τις γέννες της γατούλας του. Την έχω φωτογραφία στο gallery είναι η Νάλα κ μπορείς να τη δεις κ σε μένα σαν χρήστη, αλλά κ στης κόρης μου στο vasiliki86. Τι να σου πω. Δεν είχα κ πριν αυτή τη ράτσα, απλά επειδή την συγκρίνω με τον Πέρση που είναι κατ΄εξοχήν περσικός με πλακουτσή μουρίτσα κ το τρίχωμα των περσικών το γνωστό ,η Νάλα έχει πιο μεταξένιο κ λεπτό κ βέβαια είναι άλλο είδος ως προς τα υπόλοιπα.Είναι σχετικά μικρόσωμη σε σχέση με την μητέρα της και με τα άλλα γατια μου.Είναι η Ναλα μου κ την λατρεύω... Καλή συνέχεια και πάλι στη ΓΕΝΝΑ ΣΑΣ!!!! Με το καλό τα κουκλιά σας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 10:30 Η elvenstar: #1.644 04-08-08 10:30 Fantom τι έγινε γέννησε; πόσα μωράκια έχετε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 10:38 Η Raisa έγραψε: #1.645 04-08-08 10:38 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Fantom τι έγινε γέννησε; πόσα μωράκια έχετε; Click για ανάπτυξη... Αλήθεια τι έγινε τελικά????? Μη μας κρατάς σε αγωνία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2008 στις 15:44 Η Fotini έγραψε: #1.646 07-08-08 15:44 Αφιερωμένο στους λάτρεις των Περσικών... Γατάκια Περσίας 2 μηνών Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2008 στις 17:08 Η elvenstar: #1.647 07-08-08 17:08 Fotini ευχαριστούμε για την ευγενική σου προσφορά είναι τέλεια περσοφατσάκια Υπάρχει και αυτό https://www.youtube.com/watch?v=Ka2Q0vGVmTw&feature=related το Νο1 γατάκι νομίζω είναι άπαιχτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2008 στις 18:06 Η moukelis έγραψε: #1.648 07-08-08 18:06 Παιδιά δεν ήξερα ότι υπάρχουν και μπλε περσάκια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2008 στις 19:33 Η prince έγραψε: #1.649 07-08-08 19:33 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Παιδιά δεν ήξερα ότι υπάρχουν και μπλε περσάκια! Click για ανάπτυξη... Έτσι ήταν ο Prince όταν μου τον χάρησε ο φίλος μου. Μετά το χρώμα σκούρινε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2008 στις 19:35 Η moukelis έγραψε: #1.650 07-08-08 19:35 Αρχική Δημοσίευση από prince: Έτσι ήταν ο Prince όταν μου τον χάρησε ο φίλος μου. Μετά το χρώμα σκούρινε.... Click για ανάπτυξη... Αλήθεια;Εμένα γενικά τα περσικά δε μου πολυαρέσουν λόγω της μουρίτσας και της τρίχας τους,αλλά με αυτά ξετρελάθηκα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2008 στις 19:58 Η elvenstar: #1.651 07-08-08 19:58 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Παιδιά δεν ήξερα ότι υπάρχουν και μπλε περσάκια! Click για ανάπτυξη... Ναι υπάρχουν τα blue smoke persian κ τα black smoke persian που είναι φ ο β ε ρ α!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2008 στις 20:14 Η moukelis έγραψε: #1.652 07-08-08 20:14 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ναι υπάρχουν τα blue smoke persian κ τα black smoke persian που είναι φ ο β ε ρ α!!!! Click για ανάπτυξη... Είναι απλά τέλεια,πολύ όμορφα...Φαντάζομαι οι τιμές τους θα ειναι αστρονομικές σε σχέση με τους κλασσικους χρωματισμους ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2008 στις 20:20 Ο πυρροθριξ: #1.653 07-08-08 20:20 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ναι υπάρχουν τα blue smoke persian κ τα black smoke persian που είναι φ ο β ε ρ α!!!! Click για ανάπτυξη... ε βαλε μας καμια φωτο-παραδειγμα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2008 στις 20:21 Ο πυρροθριξ: #1.654 07-08-08 20:21 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Είναι απλά τέλεια,πολύ όμορφα...Φαντάζομαι οι τιμές τους θα ειναι αστρονομικές σε σχέση με τους κλασσικους χρωματισμους ε; Click για ανάπτυξη... εγω ξερω τα λευκα ειναι τα πιο ακριβα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2008 στις 20:34 Η elvenstar: #1.655 07-08-08 20:34 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Είναι απλά τέλεια,πολύ όμορφα...Φαντάζομαι οι τιμές τους θα ειναι αστρονομικές σε σχέση με τους κλασσικους χρωματισμους ε; Click για ανάπτυξη... αυτό είναι ένα δείγμα του blue. Υπαρχουν κ τα teacup που είναι γλύκες αν βρω θα σας βάλω κ φωτο. Κατά τη γνώμη μου τα μαύρα είναι πιο σπανια στα περσικά γιατί λευκά βλέπω συχνά ενώ μπλε και κυρίως μαύρα είναι πιο σπάνια, όσο για τιμές εξαρτάται από τον εκτροφέα χαρτια ηλικία κλπ νομίζω ότι ξεκινάνε από 700 κ ανεβαίνουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2008 στις 21:03 Η fantom-girl: #1.656 07-08-08 21:03 τα πιο σπανια παιδες ειναι Blue Eyed White Copper Eyed White Odd Eyed White Blue Cream Chinchilla Van Blue Tabby Van red και στοιχιζουν πανω απο 800 ευρω.... Blue tabby van Blue Cream Chinchilla Van Blue Eyed White Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2008 στις 21:32 Η fantom-girl: #1.657 07-08-08 21:32 ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΜΕΤΑΞΥ DOLL FACE ΚΑΙ ΤΣΙΝΤΣΙΛΑ Ακουω διαρκως να λενε ολοι οι ειδιμονες των περσικων γατιων να λενε μια εκφραση "αχ τι ωραιο γατακι μαμα ελα να δεις ενα doll face" Οχι λεω κοριτσακι ειναι τσιτσιλα! λοιπον τα Ντολ φαισε απο τα τσιντσιλα εχουν πολλες διαφορες τα doll face ειναι υποκατηγορια των απλων περσικων εχουν βαρυ τριχωμα τα αφτια τους ειναι στρογγυλα και πιο μικρα δεν εχουν μαυρο περιγραμμα γυρω απο τα ματια το προσωπο εχει αλλες αναλωγιες τα μαγουλα ειναι πιο στρουμπουλα ειναι γενικα πιο βαρια γατα αλλαζει τριχωμα τουλαχιστο μια φορα τον χρονο η ουρα ειναι μακρυτερη και πιο φουντοτη τα πισω ποδια ειναι πιο κοντα απο τα μπροστινα εχουν προβληματα αναπνοης οπως και τα κλασσικα περσικα γατια CHINCHILLA Ειναι αλλη ρατσα περσικων γατιων (οπως τα εξοτικ και τα ιμαλαιων) εχουν απαλο τριχωμα με ελαφρυ υποστρωμα εχουν τριγωνικα αυτια τα οποια ειναι βαλμενα μαλλον προς την κορυφη του κεφαλιου τα ματια ειναι πιο μικρα απο των απλων περσικων γατιων αλλα με μαυρο περιγραμμα σε ορισμενους χρωματισμους (π.χ τα κρεμ απαγορευται το μαυρο περιγραμμα ματιων) το πρωσωπο προσεγγυζει στην απλη γατα ειναι ελαφρυ ζωο τα θυλικα φτανουν τα 3,5 κιλα ενω τα αρσενικα τα 4 -5 αλλαζουν τριχωμα 5 φορες στην ζωη τους η ουρα ειναι κοντοτερη απο των περσικων και παντα μα παντα εχει κλιση προς τα κατω και οχι προς τα επανω τα ποδια εχουν το ιδιο μικος δεν εχουν κανενα αναπνευστικο προβλημα τελος εχω να πω οτι υπαρχει και χρωμα τσιντσιλα το οποιο ειναι στην βαση ασπρο και στο μηκος της η τριχα ειναι μαλλον γκρι τσιντσιλα σαν χρωμα συνανταται σε ολα τα ειδη των περσικων γατιων οποτε οταν λεω οτι εχω ενα περσικο τσιντσιλα ενωω οτι εχω ενα extrim face,peki face, doll face περσικο γατακι με χρωματισμο τσιντσιλα οταν ομως λεω οτι εχω ενα τσιντσιλα γατι ενωω οτι εχω ενα γατι με τα παραπνω χαρακτηριστικα αλλα το χρωμα του ειναι ή ασιμενιο ή χρυσο ή κρεμ ή μπλε ή μαυρο ή λιλα ή σοκολατι ή λευκο ή ταρτουγα αν εχει ταμπιες δεν ειναι τσιντσιλα!!!!! ειναι περσικο με τσιντσιλα διασταυρωση καθως στα τσιντσιλα απαγωρευονται τα ταμπιεσ!!!!!!!!! αυτο λεει ο νεος νομος πο ξεχωρισε τα τσιντσιλα σαν νεα ρατσα και πλεον δεν διαγωνιζονται μαζι με τα περσικα στην ιδια κατηγορια αλλα σε ξεχωριστη κατι που προσπαθουμε στην αμερικη τα τελευται 10 χρονια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2008 στις 21:36 Η elvenstar: #1.658 07-08-08 21:36 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: τα πιο σπανια παιδες ειναι Blue Eyed White Copper Eyed White Odd Eyed White Blue Cream Chinchilla Van Blue Tabby Van red και στοιχιζουν πανω απο 800 ευρω.... Blue tabby van Blue Cream Chinchilla Vanνα πάι Blue Eyed White Click για ανάπτυξη... Δε θα έβαζα μαζί σου στοιχημα για χρώματα περσικών Τι έγινε με τη γατούλα σου γέννησε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2008 στις 21:41 Η fantom-girl: #1.659 07-08-08 21:41 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Δε θα έβαζα μαζί σου στοιχημα για χρώματα περσικών Τι έγινε με τη γατούλα σου γέννησε; Click για ανάπτυξη... Παραδοξος ολα προς το παρον πανε καλα αν και γεννισαμε 7 μερες νωριτερα μεταφεραμε τα μωρα και την μαμα στην Ρεδαιστο εξω απο την θερμη οπου ειναι μια κληνικη ζωων γιατι θελουν ειδικη ιατρικη παρακολουθηση ειμαστε ακομα στην εντατικη αλλα ειμαστε ΟΛΟΙ ζωντανοι δεν ειχαμε ουτε μια απολεια ακομα τουλαχιστον περιμενουμε ποτε θα μας δωσουν εξητιριο ολοι ειναι ερωτευμενοι μαζι μας και η μαμα γατα ειναι εξαντλημενη και με το ζορι τα ταιζει οποτε.... θα πρεπει να μεινουν λιγο στην κλινικη και βλεπουμε..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2008 στις 21:49 Η elvenstar: #1.660 07-08-08 21:49 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: Παραδοξος ολα προς το παρον πανε καλα αν και γεννισαμε 7 μερες νωριτερα μεταφεραμε τα μωρα και την μαμα στην Ρεδαιστο εξω απο την θερμη οπου ειναι μια κληνικη ζωων γιατι θελουν ειδικη ιατρικη παρακολουθηση ειμαστε ακομα στην εντατικη αλλα ειμαστε ΟΛΟΙ ζωντανοι δεν ειχαμε ουτε μια απολεια ακομα τουλαχιστον περιμενουμε ποτε θα μας δωσουν εξητιριο ολοι ειναι ερωτευμενοι μαζι μας και η μαμα γατα ειναι εξαντλημενη και με το ζορι τα ταιζει οποτε.... θα πρεπει να μεινουν λιγο στην κλινικη και βλεπουμε..... Click για ανάπτυξη... Την καημενούλα ευτυχώς όλα πήγαν καλά! Λογικό είναι να είναι εξαντλημένη από τη γέννα κ όλα όσα πέρασε. Όταν θα βγουν από την κλινική να μας βάλεις κ φωτογραφίες από τα ζουζούνια γιατί στα British κάθε μέρα έχουν φωτορεπορταζ κ θέλουμε κ εμείς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 82 83 84 85 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 83 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 83 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ΓΕΝΝΑΜΕΕΕΕΕΕΕ !!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 03:26 Η staman2 έγραψε: #1.643 04-08-08 03:26 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: ελπιζω να μην την πηρες απο πετ σοπ γιατι σιγουρα δεν ειναι τσιντσιλα και τα τσιντσιλα εχουν 2πλο μανδια απλα ειναι πιο μαλακο το τριχομα της υπαρχουν 2 ειδη τσιντσιλα το τσιντσιλα σαν ειδοσ και το τσιντσιλα σαν χρωμα το τσιντσιλα σαν χρωμα συνανταται σε ολα τα περσικα το τσιντσιλα σαν ειδος ειναι ξεχωιρστο ειδος περσικης και εχει διαφορα χρωματα. Click για ανάπτυξη... Οχι δεν την πήρα βέβαια από pet shop. Ποτέ ζώα από μαγαζιά. Την πήρα από ιδιώτη που εχει φέρει κ τις δυο του από το εξωτερικό. Εχει μάλιστα κρατήσει κι άλλα δυο από τις γέννες της γατούλας του. Την έχω φωτογραφία στο gallery είναι η Νάλα κ μπορείς να τη δεις κ σε μένα σαν χρήστη, αλλά κ στης κόρης μου στο vasiliki86. Τι να σου πω. Δεν είχα κ πριν αυτή τη ράτσα, απλά επειδή την συγκρίνω με τον Πέρση που είναι κατ΄εξοχήν περσικός με πλακουτσή μουρίτσα κ το τρίχωμα των περσικών το γνωστό ,η Νάλα έχει πιο μεταξένιο κ λεπτό κ βέβαια είναι άλλο είδος ως προς τα υπόλοιπα.Είναι σχετικά μικρόσωμη σε σχέση με την μητέρα της και με τα άλλα γατια μου.Είναι η Ναλα μου κ την λατρεύω... Καλή συνέχεια και πάλι στη ΓΕΝΝΑ ΣΑΣ!!!! Με το καλό τα κουκλιά σας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 10:30 Η elvenstar: #1.644 04-08-08 10:30 Fantom τι έγινε γέννησε; πόσα μωράκια έχετε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 10:38 Η Raisa έγραψε: #1.645 04-08-08 10:38 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Fantom τι έγινε γέννησε; πόσα μωράκια έχετε; Click για ανάπτυξη... Αλήθεια τι έγινε τελικά????? Μη μας κρατάς σε αγωνία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2008 στις 15:44 Η Fotini έγραψε: #1.646 07-08-08 15:44 Αφιερωμένο στους λάτρεις των Περσικών... Γατάκια Περσίας 2 μηνών Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2008 στις 17:08 Η elvenstar: #1.647 07-08-08 17:08 Fotini ευχαριστούμε για την ευγενική σου προσφορά είναι τέλεια περσοφατσάκια Υπάρχει και αυτό https://www.youtube.com/watch?v=Ka2Q0vGVmTw&feature=related το Νο1 γατάκι νομίζω είναι άπαιχτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2008 στις 18:06 Η moukelis έγραψε: #1.648 07-08-08 18:06 Παιδιά δεν ήξερα ότι υπάρχουν και μπλε περσάκια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2008 στις 19:33 Η prince έγραψε: #1.649 07-08-08 19:33 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Παιδιά δεν ήξερα ότι υπάρχουν και μπλε περσάκια! Click για ανάπτυξη... Έτσι ήταν ο Prince όταν μου τον χάρησε ο φίλος μου. Μετά το χρώμα σκούρινε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2008 στις 19:35 Η moukelis έγραψε: #1.650 07-08-08 19:35 Αρχική Δημοσίευση από prince: Έτσι ήταν ο Prince όταν μου τον χάρησε ο φίλος μου. Μετά το χρώμα σκούρινε.... Click για ανάπτυξη... Αλήθεια;Εμένα γενικά τα περσικά δε μου πολυαρέσουν λόγω της μουρίτσας και της τρίχας τους,αλλά με αυτά ξετρελάθηκα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2008 στις 19:58 Η elvenstar: #1.651 07-08-08 19:58 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Παιδιά δεν ήξερα ότι υπάρχουν και μπλε περσάκια! Click για ανάπτυξη... Ναι υπάρχουν τα blue smoke persian κ τα black smoke persian που είναι φ ο β ε ρ α!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2008 στις 20:14 Η moukelis έγραψε: #1.652 07-08-08 20:14 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ναι υπάρχουν τα blue smoke persian κ τα black smoke persian που είναι φ ο β ε ρ α!!!! Click για ανάπτυξη... Είναι απλά τέλεια,πολύ όμορφα...Φαντάζομαι οι τιμές τους θα ειναι αστρονομικές σε σχέση με τους κλασσικους χρωματισμους ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2008 στις 20:20 Ο πυρροθριξ: #1.653 07-08-08 20:20 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ναι υπάρχουν τα blue smoke persian κ τα black smoke persian που είναι φ ο β ε ρ α!!!! Click για ανάπτυξη... ε βαλε μας καμια φωτο-παραδειγμα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2008 στις 20:21 Ο πυρροθριξ: #1.654 07-08-08 20:21 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Είναι απλά τέλεια,πολύ όμορφα...Φαντάζομαι οι τιμές τους θα ειναι αστρονομικές σε σχέση με τους κλασσικους χρωματισμους ε; Click για ανάπτυξη... εγω ξερω τα λευκα ειναι τα πιο ακριβα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2008 στις 20:34 Η elvenstar: #1.655 07-08-08 20:34 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Είναι απλά τέλεια,πολύ όμορφα...Φαντάζομαι οι τιμές τους θα ειναι αστρονομικές σε σχέση με τους κλασσικους χρωματισμους ε; Click για ανάπτυξη... αυτό είναι ένα δείγμα του blue. Υπαρχουν κ τα teacup που είναι γλύκες αν βρω θα σας βάλω κ φωτο. Κατά τη γνώμη μου τα μαύρα είναι πιο σπανια στα περσικά γιατί λευκά βλέπω συχνά ενώ μπλε και κυρίως μαύρα είναι πιο σπάνια, όσο για τιμές εξαρτάται από τον εκτροφέα χαρτια ηλικία κλπ νομίζω ότι ξεκινάνε από 700 κ ανεβαίνουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2008 στις 21:03 Η fantom-girl: #1.656 07-08-08 21:03 τα πιο σπανια παιδες ειναι Blue Eyed White Copper Eyed White Odd Eyed White Blue Cream Chinchilla Van Blue Tabby Van red και στοιχιζουν πανω απο 800 ευρω.... Blue tabby van Blue Cream Chinchilla Van Blue Eyed White Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2008 στις 21:32 Η fantom-girl: #1.657 07-08-08 21:32 ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΜΕΤΑΞΥ DOLL FACE ΚΑΙ ΤΣΙΝΤΣΙΛΑ Ακουω διαρκως να λενε ολοι οι ειδιμονες των περσικων γατιων να λενε μια εκφραση "αχ τι ωραιο γατακι μαμα ελα να δεις ενα doll face" Οχι λεω κοριτσακι ειναι τσιτσιλα! λοιπον τα Ντολ φαισε απο τα τσιντσιλα εχουν πολλες διαφορες τα doll face ειναι υποκατηγορια των απλων περσικων εχουν βαρυ τριχωμα τα αφτια τους ειναι στρογγυλα και πιο μικρα δεν εχουν μαυρο περιγραμμα γυρω απο τα ματια το προσωπο εχει αλλες αναλωγιες τα μαγουλα ειναι πιο στρουμπουλα ειναι γενικα πιο βαρια γατα αλλαζει τριχωμα τουλαχιστο μια φορα τον χρονο η ουρα ειναι μακρυτερη και πιο φουντοτη τα πισω ποδια ειναι πιο κοντα απο τα μπροστινα εχουν προβληματα αναπνοης οπως και τα κλασσικα περσικα γατια CHINCHILLA Ειναι αλλη ρατσα περσικων γατιων (οπως τα εξοτικ και τα ιμαλαιων) εχουν απαλο τριχωμα με ελαφρυ υποστρωμα εχουν τριγωνικα αυτια τα οποια ειναι βαλμενα μαλλον προς την κορυφη του κεφαλιου τα ματια ειναι πιο μικρα απο των απλων περσικων γατιων αλλα με μαυρο περιγραμμα σε ορισμενους χρωματισμους (π.χ τα κρεμ απαγορευται το μαυρο περιγραμμα ματιων) το πρωσωπο προσεγγυζει στην απλη γατα ειναι ελαφρυ ζωο τα θυλικα φτανουν τα 3,5 κιλα ενω τα αρσενικα τα 4 -5 αλλαζουν τριχωμα 5 φορες στην ζωη τους η ουρα ειναι κοντοτερη απο των περσικων και παντα μα παντα εχει κλιση προς τα κατω και οχι προς τα επανω τα ποδια εχουν το ιδιο μικος δεν εχουν κανενα αναπνευστικο προβλημα τελος εχω να πω οτι υπαρχει και χρωμα τσιντσιλα το οποιο ειναι στην βαση ασπρο και στο μηκος της η τριχα ειναι μαλλον γκρι τσιντσιλα σαν χρωμα συνανταται σε ολα τα ειδη των περσικων γατιων οποτε οταν λεω οτι εχω ενα περσικο τσιντσιλα ενωω οτι εχω ενα extrim face,peki face, doll face περσικο γατακι με χρωματισμο τσιντσιλα οταν ομως λεω οτι εχω ενα τσιντσιλα γατι ενωω οτι εχω ενα γατι με τα παραπνω χαρακτηριστικα αλλα το χρωμα του ειναι ή ασιμενιο ή χρυσο ή κρεμ ή μπλε ή μαυρο ή λιλα ή σοκολατι ή λευκο ή ταρτουγα αν εχει ταμπιες δεν ειναι τσιντσιλα!!!!! ειναι περσικο με τσιντσιλα διασταυρωση καθως στα τσιντσιλα απαγωρευονται τα ταμπιεσ!!!!!!!!! αυτο λεει ο νεος νομος πο ξεχωρισε τα τσιντσιλα σαν νεα ρατσα και πλεον δεν διαγωνιζονται μαζι με τα περσικα στην ιδια κατηγορια αλλα σε ξεχωριστη κατι που προσπαθουμε στην αμερικη τα τελευται 10 χρονια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2008 στις 21:36 Η elvenstar: #1.658 07-08-08 21:36 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: τα πιο σπανια παιδες ειναι Blue Eyed White Copper Eyed White Odd Eyed White Blue Cream Chinchilla Van Blue Tabby Van red και στοιχιζουν πανω απο 800 ευρω.... Blue tabby van Blue Cream Chinchilla Vanνα πάι Blue Eyed White Click για ανάπτυξη... Δε θα έβαζα μαζί σου στοιχημα για χρώματα περσικών Τι έγινε με τη γατούλα σου γέννησε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2008 στις 21:41 Η fantom-girl: #1.659 07-08-08 21:41 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Δε θα έβαζα μαζί σου στοιχημα για χρώματα περσικών Τι έγινε με τη γατούλα σου γέννησε; Click για ανάπτυξη... Παραδοξος ολα προς το παρον πανε καλα αν και γεννισαμε 7 μερες νωριτερα μεταφεραμε τα μωρα και την μαμα στην Ρεδαιστο εξω απο την θερμη οπου ειναι μια κληνικη ζωων γιατι θελουν ειδικη ιατρικη παρακολουθηση ειμαστε ακομα στην εντατικη αλλα ειμαστε ΟΛΟΙ ζωντανοι δεν ειχαμε ουτε μια απολεια ακομα τουλαχιστον περιμενουμε ποτε θα μας δωσουν εξητιριο ολοι ειναι ερωτευμενοι μαζι μας και η μαμα γατα ειναι εξαντλημενη και με το ζορι τα ταιζει οποτε.... θα πρεπει να μεινουν λιγο στην κλινικη και βλεπουμε..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2008 στις 21:49 Η elvenstar: #1.660 07-08-08 21:49 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: Παραδοξος ολα προς το παρον πανε καλα αν και γεννισαμε 7 μερες νωριτερα μεταφεραμε τα μωρα και την μαμα στην Ρεδαιστο εξω απο την θερμη οπου ειναι μια κληνικη ζωων γιατι θελουν ειδικη ιατρικη παρακολουθηση ειμαστε ακομα στην εντατικη αλλα ειμαστε ΟΛΟΙ ζωντανοι δεν ειχαμε ουτε μια απολεια ακομα τουλαχιστον περιμενουμε ποτε θα μας δωσουν εξητιριο ολοι ειναι ερωτευμενοι μαζι μας και η μαμα γατα ειναι εξαντλημενη και με το ζορι τα ταιζει οποτε.... θα πρεπει να μεινουν λιγο στην κλινικη και βλεπουμε..... Click για ανάπτυξη... Την καημενούλα ευτυχώς όλα πήγαν καλά! Λογικό είναι να είναι εξαντλημένη από τη γέννα κ όλα όσα πέρασε. Όταν θα βγουν από την κλινική να μας βάλεις κ φωτογραφίες από τα ζουζούνια γιατί στα British κάθε μέρα έχουν φωτορεπορταζ κ θέλουμε κ εμείς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 82 83 84 85 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 83 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 83 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: ελπιζω να μην την πηρες απο πετ σοπ γιατι σιγουρα δεν ειναι τσιντσιλα και τα τσιντσιλα εχουν 2πλο μανδια απλα ειναι πιο μαλακο το τριχομα της υπαρχουν 2 ειδη τσιντσιλα το τσιντσιλα σαν ειδοσ και το τσιντσιλα σαν χρωμα το τσιντσιλα σαν χρωμα συνανταται σε ολα τα περσικα το τσιντσιλα σαν ειδος ειναι ξεχωιρστο ειδος περσικης και εχει διαφορα χρωματα. Click για ανάπτυξη... Οχι δεν την πήρα βέβαια από pet shop. Ποτέ ζώα από μαγαζιά. Την πήρα από ιδιώτη που εχει φέρει κ τις δυο του από το εξωτερικό. Εχει μάλιστα κρατήσει κι άλλα δυο από τις γέννες της γατούλας του. Την έχω φωτογραφία στο gallery είναι η Νάλα κ μπορείς να τη δεις κ σε μένα σαν χρήστη, αλλά κ στης κόρης μου στο vasiliki86. Τι να σου πω. Δεν είχα κ πριν αυτή τη ράτσα, απλά επειδή την συγκρίνω με τον Πέρση που είναι κατ΄εξοχήν περσικός με πλακουτσή μουρίτσα κ το τρίχωμα των περσικών το γνωστό ,η Νάλα έχει πιο μεταξένιο κ λεπτό κ βέβαια είναι άλλο είδος ως προς τα υπόλοιπα.Είναι σχετικά μικρόσωμη σε σχέση με την μητέρα της και με τα άλλα γατια μου.Είναι η Ναλα μου κ την λατρεύω... Καλή συνέχεια και πάλι στη ΓΕΝΝΑ ΣΑΣ!!!! Με το καλό τα κουκλιά σας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 10:30 Η elvenstar: #1.644 04-08-08 10:30 Fantom τι έγινε γέννησε; πόσα μωράκια έχετε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 10:38 Η Raisa έγραψε: #1.645 04-08-08 10:38 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Fantom τι έγινε γέννησε; πόσα μωράκια έχετε; Click για ανάπτυξη... Αλήθεια τι έγινε τελικά????? Μη μας κρατάς σε αγωνία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2008 στις 15:44 Η Fotini έγραψε: #1.646 07-08-08 15:44 Αφιερωμένο στους λάτρεις των Περσικών... Γατάκια Περσίας 2 μηνών Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2008 στις 17:08 Η elvenstar: #1.647 07-08-08 17:08 Fotini ευχαριστούμε για την ευγενική σου προσφορά είναι τέλεια περσοφατσάκια Υπάρχει και αυτό https://www.youtube.com/watch?v=Ka2Q0vGVmTw&feature=related το Νο1 γατάκι νομίζω είναι άπαιχτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2008 στις 18:06 Η moukelis έγραψε: #1.648 07-08-08 18:06 Παιδιά δεν ήξερα ότι υπάρχουν και μπλε περσάκια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2008 στις 19:33 Η prince έγραψε: #1.649 07-08-08 19:33 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Παιδιά δεν ήξερα ότι υπάρχουν και μπλε περσάκια! Click για ανάπτυξη... Έτσι ήταν ο Prince όταν μου τον χάρησε ο φίλος μου. Μετά το χρώμα σκούρινε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2008 στις 19:35 Η moukelis έγραψε: #1.650 07-08-08 19:35 Αρχική Δημοσίευση από prince: Έτσι ήταν ο Prince όταν μου τον χάρησε ο φίλος μου. Μετά το χρώμα σκούρινε.... Click για ανάπτυξη... Αλήθεια;Εμένα γενικά τα περσικά δε μου πολυαρέσουν λόγω της μουρίτσας και της τρίχας τους,αλλά με αυτά ξετρελάθηκα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2008 στις 19:58 Η elvenstar: #1.651 07-08-08 19:58 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Παιδιά δεν ήξερα ότι υπάρχουν και μπλε περσάκια! Click για ανάπτυξη... Ναι υπάρχουν τα blue smoke persian κ τα black smoke persian που είναι φ ο β ε ρ α!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2008 στις 20:14 Η moukelis έγραψε: #1.652 07-08-08 20:14 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ναι υπάρχουν τα blue smoke persian κ τα black smoke persian που είναι φ ο β ε ρ α!!!! Click για ανάπτυξη... Είναι απλά τέλεια,πολύ όμορφα...Φαντάζομαι οι τιμές τους θα ειναι αστρονομικές σε σχέση με τους κλασσικους χρωματισμους ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2008 στις 20:20 Ο πυρροθριξ: #1.653 07-08-08 20:20 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ναι υπάρχουν τα blue smoke persian κ τα black smoke persian που είναι φ ο β ε ρ α!!!! Click για ανάπτυξη... ε βαλε μας καμια φωτο-παραδειγμα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2008 στις 20:21 Ο πυρροθριξ: #1.654 07-08-08 20:21 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Είναι απλά τέλεια,πολύ όμορφα...Φαντάζομαι οι τιμές τους θα ειναι αστρονομικές σε σχέση με τους κλασσικους χρωματισμους ε; Click για ανάπτυξη... εγω ξερω τα λευκα ειναι τα πιο ακριβα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2008 στις 20:34 Η elvenstar: #1.655 07-08-08 20:34 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Είναι απλά τέλεια,πολύ όμορφα...Φαντάζομαι οι τιμές τους θα ειναι αστρονομικές σε σχέση με τους κλασσικους χρωματισμους ε; Click για ανάπτυξη... αυτό είναι ένα δείγμα του blue. Υπαρχουν κ τα teacup που είναι γλύκες αν βρω θα σας βάλω κ φωτο. Κατά τη γνώμη μου τα μαύρα είναι πιο σπανια στα περσικά γιατί λευκά βλέπω συχνά ενώ μπλε και κυρίως μαύρα είναι πιο σπάνια, όσο για τιμές εξαρτάται από τον εκτροφέα χαρτια ηλικία κλπ νομίζω ότι ξεκινάνε από 700 κ ανεβαίνουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2008 στις 21:03 Η fantom-girl: #1.656 07-08-08 21:03 τα πιο σπανια παιδες ειναι Blue Eyed White Copper Eyed White Odd Eyed White Blue Cream Chinchilla Van Blue Tabby Van red και στοιχιζουν πανω απο 800 ευρω.... Blue tabby van Blue Cream Chinchilla Van Blue Eyed White Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2008 στις 21:32 Η fantom-girl: #1.657 07-08-08 21:32 ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΜΕΤΑΞΥ DOLL FACE ΚΑΙ ΤΣΙΝΤΣΙΛΑ Ακουω διαρκως να λενε ολοι οι ειδιμονες των περσικων γατιων να λενε μια εκφραση "αχ τι ωραιο γατακι μαμα ελα να δεις ενα doll face" Οχι λεω κοριτσακι ειναι τσιτσιλα! λοιπον τα Ντολ φαισε απο τα τσιντσιλα εχουν πολλες διαφορες τα doll face ειναι υποκατηγορια των απλων περσικων εχουν βαρυ τριχωμα τα αφτια τους ειναι στρογγυλα και πιο μικρα δεν εχουν μαυρο περιγραμμα γυρω απο τα ματια το προσωπο εχει αλλες αναλωγιες τα μαγουλα ειναι πιο στρουμπουλα ειναι γενικα πιο βαρια γατα αλλαζει τριχωμα τουλαχιστο μια φορα τον χρονο η ουρα ειναι μακρυτερη και πιο φουντοτη τα πισω ποδια ειναι πιο κοντα απο τα μπροστινα εχουν προβληματα αναπνοης οπως και τα κλασσικα περσικα γατια CHINCHILLA Ειναι αλλη ρατσα περσικων γατιων (οπως τα εξοτικ και τα ιμαλαιων) εχουν απαλο τριχωμα με ελαφρυ υποστρωμα εχουν τριγωνικα αυτια τα οποια ειναι βαλμενα μαλλον προς την κορυφη του κεφαλιου τα ματια ειναι πιο μικρα απο των απλων περσικων γατιων αλλα με μαυρο περιγραμμα σε ορισμενους χρωματισμους (π.χ τα κρεμ απαγορευται το μαυρο περιγραμμα ματιων) το πρωσωπο προσεγγυζει στην απλη γατα ειναι ελαφρυ ζωο τα θυλικα φτανουν τα 3,5 κιλα ενω τα αρσενικα τα 4 -5 αλλαζουν τριχωμα 5 φορες στην ζωη τους η ουρα ειναι κοντοτερη απο των περσικων και παντα μα παντα εχει κλιση προς τα κατω και οχι προς τα επανω τα ποδια εχουν το ιδιο μικος δεν εχουν κανενα αναπνευστικο προβλημα τελος εχω να πω οτι υπαρχει και χρωμα τσιντσιλα το οποιο ειναι στην βαση ασπρο και στο μηκος της η τριχα ειναι μαλλον γκρι τσιντσιλα σαν χρωμα συνανταται σε ολα τα ειδη των περσικων γατιων οποτε οταν λεω οτι εχω ενα περσικο τσιντσιλα ενωω οτι εχω ενα extrim face,peki face, doll face περσικο γατακι με χρωματισμο τσιντσιλα οταν ομως λεω οτι εχω ενα τσιντσιλα γατι ενωω οτι εχω ενα γατι με τα παραπνω χαρακτηριστικα αλλα το χρωμα του ειναι ή ασιμενιο ή χρυσο ή κρεμ ή μπλε ή μαυρο ή λιλα ή σοκολατι ή λευκο ή ταρτουγα αν εχει ταμπιες δεν ειναι τσιντσιλα!!!!! ειναι περσικο με τσιντσιλα διασταυρωση καθως στα τσιντσιλα απαγωρευονται τα ταμπιεσ!!!!!!!!! αυτο λεει ο νεος νομος πο ξεχωρισε τα τσιντσιλα σαν νεα ρατσα και πλεον δεν διαγωνιζονται μαζι με τα περσικα στην ιδια κατηγορια αλλα σε ξεχωριστη κατι που προσπαθουμε στην αμερικη τα τελευται 10 χρονια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2008 στις 21:36 Η elvenstar: #1.658 07-08-08 21:36 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: τα πιο σπανια παιδες ειναι Blue Eyed White Copper Eyed White Odd Eyed White Blue Cream Chinchilla Van Blue Tabby Van red και στοιχιζουν πανω απο 800 ευρω.... Blue tabby van Blue Cream Chinchilla Vanνα πάι Blue Eyed White Click για ανάπτυξη... Δε θα έβαζα μαζί σου στοιχημα για χρώματα περσικών Τι έγινε με τη γατούλα σου γέννησε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2008 στις 21:41 Η fantom-girl: #1.659 07-08-08 21:41 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Δε θα έβαζα μαζί σου στοιχημα για χρώματα περσικών Τι έγινε με τη γατούλα σου γέννησε; Click για ανάπτυξη... Παραδοξος ολα προς το παρον πανε καλα αν και γεννισαμε 7 μερες νωριτερα μεταφεραμε τα μωρα και την μαμα στην Ρεδαιστο εξω απο την θερμη οπου ειναι μια κληνικη ζωων γιατι θελουν ειδικη ιατρικη παρακολουθηση ειμαστε ακομα στην εντατικη αλλα ειμαστε ΟΛΟΙ ζωντανοι δεν ειχαμε ουτε μια απολεια ακομα τουλαχιστον περιμενουμε ποτε θα μας δωσουν εξητιριο ολοι ειναι ερωτευμενοι μαζι μας και η μαμα γατα ειναι εξαντλημενη και με το ζορι τα ταιζει οποτε.... θα πρεπει να μεινουν λιγο στην κλινικη και βλεπουμε..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2008 στις 21:49 Η elvenstar: #1.660 07-08-08 21:49 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: Παραδοξος ολα προς το παρον πανε καλα αν και γεννισαμε 7 μερες νωριτερα μεταφεραμε τα μωρα και την μαμα στην Ρεδαιστο εξω απο την θερμη οπου ειναι μια κληνικη ζωων γιατι θελουν ειδικη ιατρικη παρακολουθηση ειμαστε ακομα στην εντατικη αλλα ειμαστε ΟΛΟΙ ζωντανοι δεν ειχαμε ουτε μια απολεια ακομα τουλαχιστον περιμενουμε ποτε θα μας δωσουν εξητιριο ολοι ειναι ερωτευμενοι μαζι μας και η μαμα γατα ειναι εξαντλημενη και με το ζορι τα ταιζει οποτε.... θα πρεπει να μεινουν λιγο στην κλινικη και βλεπουμε..... Click για ανάπτυξη... Την καημενούλα ευτυχώς όλα πήγαν καλά! Λογικό είναι να είναι εξαντλημένη από τη γέννα κ όλα όσα πέρασε. Όταν θα βγουν από την κλινική να μας βάλεις κ φωτογραφίες από τα ζουζούνια γιατί στα British κάθε μέρα έχουν φωτορεπορταζ κ θέλουμε κ εμείς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 82 83 84 85 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 83 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 83 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Fantom τι έγινε γέννησε; πόσα μωράκια έχετε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 10:38 Η Raisa έγραψε: #1.645 04-08-08 10:38 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Fantom τι έγινε γέννησε; πόσα μωράκια έχετε; Click για ανάπτυξη... Αλήθεια τι έγινε τελικά????? Μη μας κρατάς σε αγωνία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2008 στις 15:44 Η Fotini έγραψε: #1.646 07-08-08 15:44 Αφιερωμένο στους λάτρεις των Περσικών... Γατάκια Περσίας 2 μηνών Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2008 στις 17:08 Η elvenstar: #1.647 07-08-08 17:08 Fotini ευχαριστούμε για την ευγενική σου προσφορά είναι τέλεια περσοφατσάκια Υπάρχει και αυτό https://www.youtube.com/watch?v=Ka2Q0vGVmTw&feature=related το Νο1 γατάκι νομίζω είναι άπαιχτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2008 στις 18:06 Η moukelis έγραψε: #1.648 07-08-08 18:06 Παιδιά δεν ήξερα ότι υπάρχουν και μπλε περσάκια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2008 στις 19:33 Η prince έγραψε: #1.649 07-08-08 19:33 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Παιδιά δεν ήξερα ότι υπάρχουν και μπλε περσάκια! Click για ανάπτυξη... Έτσι ήταν ο Prince όταν μου τον χάρησε ο φίλος μου. Μετά το χρώμα σκούρινε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2008 στις 19:35 Η moukelis έγραψε: #1.650 07-08-08 19:35 Αρχική Δημοσίευση από prince: Έτσι ήταν ο Prince όταν μου τον χάρησε ο φίλος μου. Μετά το χρώμα σκούρινε.... Click για ανάπτυξη... Αλήθεια;Εμένα γενικά τα περσικά δε μου πολυαρέσουν λόγω της μουρίτσας και της τρίχας τους,αλλά με αυτά ξετρελάθηκα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2008 στις 19:58 Η elvenstar: #1.651 07-08-08 19:58 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Παιδιά δεν ήξερα ότι υπάρχουν και μπλε περσάκια! Click για ανάπτυξη... Ναι υπάρχουν τα blue smoke persian κ τα black smoke persian που είναι φ ο β ε ρ α!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2008 στις 20:14 Η moukelis έγραψε: #1.652 07-08-08 20:14 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ναι υπάρχουν τα blue smoke persian κ τα black smoke persian που είναι φ ο β ε ρ α!!!! Click για ανάπτυξη... Είναι απλά τέλεια,πολύ όμορφα...Φαντάζομαι οι τιμές τους θα ειναι αστρονομικές σε σχέση με τους κλασσικους χρωματισμους ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2008 στις 20:20 Ο πυρροθριξ: #1.653 07-08-08 20:20 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ναι υπάρχουν τα blue smoke persian κ τα black smoke persian που είναι φ ο β ε ρ α!!!! Click για ανάπτυξη... ε βαλε μας καμια φωτο-παραδειγμα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2008 στις 20:21 Ο πυρροθριξ: #1.654 07-08-08 20:21 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Είναι απλά τέλεια,πολύ όμορφα...Φαντάζομαι οι τιμές τους θα ειναι αστρονομικές σε σχέση με τους κλασσικους χρωματισμους ε; Click για ανάπτυξη... εγω ξερω τα λευκα ειναι τα πιο ακριβα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2008 στις 20:34 Η elvenstar: #1.655 07-08-08 20:34 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Είναι απλά τέλεια,πολύ όμορφα...Φαντάζομαι οι τιμές τους θα ειναι αστρονομικές σε σχέση με τους κλασσικους χρωματισμους ε; Click για ανάπτυξη... αυτό είναι ένα δείγμα του blue. Υπαρχουν κ τα teacup που είναι γλύκες αν βρω θα σας βάλω κ φωτο. Κατά τη γνώμη μου τα μαύρα είναι πιο σπανια στα περσικά γιατί λευκά βλέπω συχνά ενώ μπλε και κυρίως μαύρα είναι πιο σπάνια, όσο για τιμές εξαρτάται από τον εκτροφέα χαρτια ηλικία κλπ νομίζω ότι ξεκινάνε από 700 κ ανεβαίνουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2008 στις 21:03 Η fantom-girl: #1.656 07-08-08 21:03 τα πιο σπανια παιδες ειναι Blue Eyed White Copper Eyed White Odd Eyed White Blue Cream Chinchilla Van Blue Tabby Van red και στοιχιζουν πανω απο 800 ευρω.... Blue tabby van Blue Cream Chinchilla Van Blue Eyed White Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2008 στις 21:32 Η fantom-girl: #1.657 07-08-08 21:32 ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΜΕΤΑΞΥ DOLL FACE ΚΑΙ ΤΣΙΝΤΣΙΛΑ Ακουω διαρκως να λενε ολοι οι ειδιμονες των περσικων γατιων να λενε μια εκφραση "αχ τι ωραιο γατακι μαμα ελα να δεις ενα doll face" Οχι λεω κοριτσακι ειναι τσιτσιλα! λοιπον τα Ντολ φαισε απο τα τσιντσιλα εχουν πολλες διαφορες τα doll face ειναι υποκατηγορια των απλων περσικων εχουν βαρυ τριχωμα τα αφτια τους ειναι στρογγυλα και πιο μικρα δεν εχουν μαυρο περιγραμμα γυρω απο τα ματια το προσωπο εχει αλλες αναλωγιες τα μαγουλα ειναι πιο στρουμπουλα ειναι γενικα πιο βαρια γατα αλλαζει τριχωμα τουλαχιστο μια φορα τον χρονο η ουρα ειναι μακρυτερη και πιο φουντοτη τα πισω ποδια ειναι πιο κοντα απο τα μπροστινα εχουν προβληματα αναπνοης οπως και τα κλασσικα περσικα γατια CHINCHILLA Ειναι αλλη ρατσα περσικων γατιων (οπως τα εξοτικ και τα ιμαλαιων) εχουν απαλο τριχωμα με ελαφρυ υποστρωμα εχουν τριγωνικα αυτια τα οποια ειναι βαλμενα μαλλον προς την κορυφη του κεφαλιου τα ματια ειναι πιο μικρα απο των απλων περσικων γατιων αλλα με μαυρο περιγραμμα σε ορισμενους χρωματισμους (π.χ τα κρεμ απαγορευται το μαυρο περιγραμμα ματιων) το πρωσωπο προσεγγυζει στην απλη γατα ειναι ελαφρυ ζωο τα θυλικα φτανουν τα 3,5 κιλα ενω τα αρσενικα τα 4 -5 αλλαζουν τριχωμα 5 φορες στην ζωη τους η ουρα ειναι κοντοτερη απο των περσικων και παντα μα παντα εχει κλιση προς τα κατω και οχι προς τα επανω τα ποδια εχουν το ιδιο μικος δεν εχουν κανενα αναπνευστικο προβλημα τελος εχω να πω οτι υπαρχει και χρωμα τσιντσιλα το οποιο ειναι στην βαση ασπρο και στο μηκος της η τριχα ειναι μαλλον γκρι τσιντσιλα σαν χρωμα συνανταται σε ολα τα ειδη των περσικων γατιων οποτε οταν λεω οτι εχω ενα περσικο τσιντσιλα ενωω οτι εχω ενα extrim face,peki face, doll face περσικο γατακι με χρωματισμο τσιντσιλα οταν ομως λεω οτι εχω ενα τσιντσιλα γατι ενωω οτι εχω ενα γατι με τα παραπνω χαρακτηριστικα αλλα το χρωμα του ειναι ή ασιμενιο ή χρυσο ή κρεμ ή μπλε ή μαυρο ή λιλα ή σοκολατι ή λευκο ή ταρτουγα αν εχει ταμπιες δεν ειναι τσιντσιλα!!!!! ειναι περσικο με τσιντσιλα διασταυρωση καθως στα τσιντσιλα απαγωρευονται τα ταμπιεσ!!!!!!!!! αυτο λεει ο νεος νομος πο ξεχωρισε τα τσιντσιλα σαν νεα ρατσα και πλεον δεν διαγωνιζονται μαζι με τα περσικα στην ιδια κατηγορια αλλα σε ξεχωριστη κατι που προσπαθουμε στην αμερικη τα τελευται 10 χρονια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2008 στις 21:36 Η elvenstar: #1.658 07-08-08 21:36 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: τα πιο σπανια παιδες ειναι Blue Eyed White Copper Eyed White Odd Eyed White Blue Cream Chinchilla Van Blue Tabby Van red και στοιχιζουν πανω απο 800 ευρω.... Blue tabby van Blue Cream Chinchilla Vanνα πάι Blue Eyed White Click για ανάπτυξη... Δε θα έβαζα μαζί σου στοιχημα για χρώματα περσικών Τι έγινε με τη γατούλα σου γέννησε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2008 στις 21:41 Η fantom-girl: #1.659 07-08-08 21:41 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Δε θα έβαζα μαζί σου στοιχημα για χρώματα περσικών Τι έγινε με τη γατούλα σου γέννησε; Click για ανάπτυξη... Παραδοξος ολα προς το παρον πανε καλα αν και γεννισαμε 7 μερες νωριτερα μεταφεραμε τα μωρα και την μαμα στην Ρεδαιστο εξω απο την θερμη οπου ειναι μια κληνικη ζωων γιατι θελουν ειδικη ιατρικη παρακολουθηση ειμαστε ακομα στην εντατικη αλλα ειμαστε ΟΛΟΙ ζωντανοι δεν ειχαμε ουτε μια απολεια ακομα τουλαχιστον περιμενουμε ποτε θα μας δωσουν εξητιριο ολοι ειναι ερωτευμενοι μαζι μας και η μαμα γατα ειναι εξαντλημενη και με το ζορι τα ταιζει οποτε.... θα πρεπει να μεινουν λιγο στην κλινικη και βλεπουμε..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2008 στις 21:49 Η elvenstar: #1.660 07-08-08 21:49 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: Παραδοξος ολα προς το παρον πανε καλα αν και γεννισαμε 7 μερες νωριτερα μεταφεραμε τα μωρα και την μαμα στην Ρεδαιστο εξω απο την θερμη οπου ειναι μια κληνικη ζωων γιατι θελουν ειδικη ιατρικη παρακολουθηση ειμαστε ακομα στην εντατικη αλλα ειμαστε ΟΛΟΙ ζωντανοι δεν ειχαμε ουτε μια απολεια ακομα τουλαχιστον περιμενουμε ποτε θα μας δωσουν εξητιριο ολοι ειναι ερωτευμενοι μαζι μας και η μαμα γατα ειναι εξαντλημενη και με το ζορι τα ταιζει οποτε.... θα πρεπει να μεινουν λιγο στην κλινικη και βλεπουμε..... Click για ανάπτυξη... Την καημενούλα ευτυχώς όλα πήγαν καλά! Λογικό είναι να είναι εξαντλημένη από τη γέννα κ όλα όσα πέρασε. Όταν θα βγουν από την κλινική να μας βάλεις κ φωτογραφίες από τα ζουζούνια γιατί στα British κάθε μέρα έχουν φωτορεπορταζ κ θέλουμε κ εμείς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 82 83 84 85 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 83 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 83 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Fantom τι έγινε γέννησε; πόσα μωράκια έχετε; Click για ανάπτυξη... Αλήθεια τι έγινε τελικά????? Μη μας κρατάς σε αγωνία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2008 στις 15:44 Η Fotini έγραψε: #1.646 07-08-08 15:44 Αφιερωμένο στους λάτρεις των Περσικών... Γατάκια Περσίας 2 μηνών Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2008 στις 17:08 Η elvenstar: #1.647 07-08-08 17:08 Fotini ευχαριστούμε για την ευγενική σου προσφορά είναι τέλεια περσοφατσάκια Υπάρχει και αυτό https://www.youtube.com/watch?v=Ka2Q0vGVmTw&feature=related το Νο1 γατάκι νομίζω είναι άπαιχτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2008 στις 18:06 Η moukelis έγραψε: #1.648 07-08-08 18:06 Παιδιά δεν ήξερα ότι υπάρχουν και μπλε περσάκια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2008 στις 19:33 Η prince έγραψε: #1.649 07-08-08 19:33 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Παιδιά δεν ήξερα ότι υπάρχουν και μπλε περσάκια! Click για ανάπτυξη... Έτσι ήταν ο Prince όταν μου τον χάρησε ο φίλος μου. Μετά το χρώμα σκούρινε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2008 στις 19:35 Η moukelis έγραψε: #1.650 07-08-08 19:35 Αρχική Δημοσίευση από prince: Έτσι ήταν ο Prince όταν μου τον χάρησε ο φίλος μου. Μετά το χρώμα σκούρινε.... Click για ανάπτυξη... Αλήθεια;Εμένα γενικά τα περσικά δε μου πολυαρέσουν λόγω της μουρίτσας και της τρίχας τους,αλλά με αυτά ξετρελάθηκα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2008 στις 19:58 Η elvenstar: #1.651 07-08-08 19:58 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Παιδιά δεν ήξερα ότι υπάρχουν και μπλε περσάκια! Click για ανάπτυξη... Ναι υπάρχουν τα blue smoke persian κ τα black smoke persian που είναι φ ο β ε ρ α!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2008 στις 20:14 Η moukelis έγραψε: #1.652 07-08-08 20:14 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ναι υπάρχουν τα blue smoke persian κ τα black smoke persian που είναι φ ο β ε ρ α!!!! Click για ανάπτυξη... Είναι απλά τέλεια,πολύ όμορφα...Φαντάζομαι οι τιμές τους θα ειναι αστρονομικές σε σχέση με τους κλασσικους χρωματισμους ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2008 στις 20:20 Ο πυρροθριξ: #1.653 07-08-08 20:20 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ναι υπάρχουν τα blue smoke persian κ τα black smoke persian που είναι φ ο β ε ρ α!!!! Click για ανάπτυξη... ε βαλε μας καμια φωτο-παραδειγμα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2008 στις 20:21 Ο πυρροθριξ: #1.654 07-08-08 20:21 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Είναι απλά τέλεια,πολύ όμορφα...Φαντάζομαι οι τιμές τους θα ειναι αστρονομικές σε σχέση με τους κλασσικους χρωματισμους ε; Click για ανάπτυξη... εγω ξερω τα λευκα ειναι τα πιο ακριβα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2008 στις 20:34 Η elvenstar: #1.655 07-08-08 20:34 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Είναι απλά τέλεια,πολύ όμορφα...Φαντάζομαι οι τιμές τους θα ειναι αστρονομικές σε σχέση με τους κλασσικους χρωματισμους ε; Click για ανάπτυξη... αυτό είναι ένα δείγμα του blue. Υπαρχουν κ τα teacup που είναι γλύκες αν βρω θα σας βάλω κ φωτο. Κατά τη γνώμη μου τα μαύρα είναι πιο σπανια στα περσικά γιατί λευκά βλέπω συχνά ενώ μπλε και κυρίως μαύρα είναι πιο σπάνια, όσο για τιμές εξαρτάται από τον εκτροφέα χαρτια ηλικία κλπ νομίζω ότι ξεκινάνε από 700 κ ανεβαίνουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2008 στις 21:03 Η fantom-girl: #1.656 07-08-08 21:03 τα πιο σπανια παιδες ειναι Blue Eyed White Copper Eyed White Odd Eyed White Blue Cream Chinchilla Van Blue Tabby Van red και στοιχιζουν πανω απο 800 ευρω.... Blue tabby van Blue Cream Chinchilla Van Blue Eyed White Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2008 στις 21:32 Η fantom-girl: #1.657 07-08-08 21:32 ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΜΕΤΑΞΥ DOLL FACE ΚΑΙ ΤΣΙΝΤΣΙΛΑ Ακουω διαρκως να λενε ολοι οι ειδιμονες των περσικων γατιων να λενε μια εκφραση "αχ τι ωραιο γατακι μαμα ελα να δεις ενα doll face" Οχι λεω κοριτσακι ειναι τσιτσιλα! λοιπον τα Ντολ φαισε απο τα τσιντσιλα εχουν πολλες διαφορες τα doll face ειναι υποκατηγορια των απλων περσικων εχουν βαρυ τριχωμα τα αφτια τους ειναι στρογγυλα και πιο μικρα δεν εχουν μαυρο περιγραμμα γυρω απο τα ματια το προσωπο εχει αλλες αναλωγιες τα μαγουλα ειναι πιο στρουμπουλα ειναι γενικα πιο βαρια γατα αλλαζει τριχωμα τουλαχιστο μια φορα τον χρονο η ουρα ειναι μακρυτερη και πιο φουντοτη τα πισω ποδια ειναι πιο κοντα απο τα μπροστινα εχουν προβληματα αναπνοης οπως και τα κλασσικα περσικα γατια CHINCHILLA Ειναι αλλη ρατσα περσικων γατιων (οπως τα εξοτικ και τα ιμαλαιων) εχουν απαλο τριχωμα με ελαφρυ υποστρωμα εχουν τριγωνικα αυτια τα οποια ειναι βαλμενα μαλλον προς την κορυφη του κεφαλιου τα ματια ειναι πιο μικρα απο των απλων περσικων γατιων αλλα με μαυρο περιγραμμα σε ορισμενους χρωματισμους (π.χ τα κρεμ απαγορευται το μαυρο περιγραμμα ματιων) το πρωσωπο προσεγγυζει στην απλη γατα ειναι ελαφρυ ζωο τα θυλικα φτανουν τα 3,5 κιλα ενω τα αρσενικα τα 4 -5 αλλαζουν τριχωμα 5 φορες στην ζωη τους η ουρα ειναι κοντοτερη απο των περσικων και παντα μα παντα εχει κλιση προς τα κατω και οχι προς τα επανω τα ποδια εχουν το ιδιο μικος δεν εχουν κανενα αναπνευστικο προβλημα τελος εχω να πω οτι υπαρχει και χρωμα τσιντσιλα το οποιο ειναι στην βαση ασπρο και στο μηκος της η τριχα ειναι μαλλον γκρι τσιντσιλα σαν χρωμα συνανταται σε ολα τα ειδη των περσικων γατιων οποτε οταν λεω οτι εχω ενα περσικο τσιντσιλα ενωω οτι εχω ενα extrim face,peki face, doll face περσικο γατακι με χρωματισμο τσιντσιλα οταν ομως λεω οτι εχω ενα τσιντσιλα γατι ενωω οτι εχω ενα γατι με τα παραπνω χαρακτηριστικα αλλα το χρωμα του ειναι ή ασιμενιο ή χρυσο ή κρεμ ή μπλε ή μαυρο ή λιλα ή σοκολατι ή λευκο ή ταρτουγα αν εχει ταμπιες δεν ειναι τσιντσιλα!!!!! ειναι περσικο με τσιντσιλα διασταυρωση καθως στα τσιντσιλα απαγωρευονται τα ταμπιεσ!!!!!!!!! αυτο λεει ο νεος νομος πο ξεχωρισε τα τσιντσιλα σαν νεα ρατσα και πλεον δεν διαγωνιζονται μαζι με τα περσικα στην ιδια κατηγορια αλλα σε ξεχωριστη κατι που προσπαθουμε στην αμερικη τα τελευται 10 χρονια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2008 στις 21:36 Η elvenstar: #1.658 07-08-08 21:36 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: τα πιο σπανια παιδες ειναι Blue Eyed White Copper Eyed White Odd Eyed White Blue Cream Chinchilla Van Blue Tabby Van red και στοιχιζουν πανω απο 800 ευρω.... Blue tabby van Blue Cream Chinchilla Vanνα πάι Blue Eyed White Click για ανάπτυξη... Δε θα έβαζα μαζί σου στοιχημα για χρώματα περσικών Τι έγινε με τη γατούλα σου γέννησε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2008 στις 21:41 Η fantom-girl: #1.659 07-08-08 21:41 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Δε θα έβαζα μαζί σου στοιχημα για χρώματα περσικών Τι έγινε με τη γατούλα σου γέννησε; Click για ανάπτυξη... Παραδοξος ολα προς το παρον πανε καλα αν και γεννισαμε 7 μερες νωριτερα μεταφεραμε τα μωρα και την μαμα στην Ρεδαιστο εξω απο την θερμη οπου ειναι μια κληνικη ζωων γιατι θελουν ειδικη ιατρικη παρακολουθηση ειμαστε ακομα στην εντατικη αλλα ειμαστε ΟΛΟΙ ζωντανοι δεν ειχαμε ουτε μια απολεια ακομα τουλαχιστον περιμενουμε ποτε θα μας δωσουν εξητιριο ολοι ειναι ερωτευμενοι μαζι μας και η μαμα γατα ειναι εξαντλημενη και με το ζορι τα ταιζει οποτε.... θα πρεπει να μεινουν λιγο στην κλινικη και βλεπουμε..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2008 στις 21:49 Η elvenstar: #1.660 07-08-08 21:49 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: Παραδοξος ολα προς το παρον πανε καλα αν και γεννισαμε 7 μερες νωριτερα μεταφεραμε τα μωρα και την μαμα στην Ρεδαιστο εξω απο την θερμη οπου ειναι μια κληνικη ζωων γιατι θελουν ειδικη ιατρικη παρακολουθηση ειμαστε ακομα στην εντατικη αλλα ειμαστε ΟΛΟΙ ζωντανοι δεν ειχαμε ουτε μια απολεια ακομα τουλαχιστον περιμενουμε ποτε θα μας δωσουν εξητιριο ολοι ειναι ερωτευμενοι μαζι μας και η μαμα γατα ειναι εξαντλημενη και με το ζορι τα ταιζει οποτε.... θα πρεπει να μεινουν λιγο στην κλινικη και βλεπουμε..... Click για ανάπτυξη... Την καημενούλα ευτυχώς όλα πήγαν καλά! Λογικό είναι να είναι εξαντλημένη από τη γέννα κ όλα όσα πέρασε. Όταν θα βγουν από την κλινική να μας βάλεις κ φωτογραφίες από τα ζουζούνια γιατί στα British κάθε μέρα έχουν φωτορεπορταζ κ θέλουμε κ εμείς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 82 83 84 85 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 83 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 83 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αφιερωμένο στους λάτρεις των Περσικών... Γατάκια Περσίας 2 μηνών Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2008 στις 17:08 Η elvenstar: #1.647 07-08-08 17:08 Fotini ευχαριστούμε για την ευγενική σου προσφορά είναι τέλεια περσοφατσάκια Υπάρχει και αυτό https://www.youtube.com/watch?v=Ka2Q0vGVmTw&feature=related το Νο1 γατάκι νομίζω είναι άπαιχτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2008 στις 18:06 Η moukelis έγραψε: #1.648 07-08-08 18:06 Παιδιά δεν ήξερα ότι υπάρχουν και μπλε περσάκια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2008 στις 19:33 Η prince έγραψε: #1.649 07-08-08 19:33 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Παιδιά δεν ήξερα ότι υπάρχουν και μπλε περσάκια! Click για ανάπτυξη... Έτσι ήταν ο Prince όταν μου τον χάρησε ο φίλος μου. Μετά το χρώμα σκούρινε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2008 στις 19:35 Η moukelis έγραψε: #1.650 07-08-08 19:35 Αρχική Δημοσίευση από prince: Έτσι ήταν ο Prince όταν μου τον χάρησε ο φίλος μου. Μετά το χρώμα σκούρινε.... Click για ανάπτυξη... Αλήθεια;Εμένα γενικά τα περσικά δε μου πολυαρέσουν λόγω της μουρίτσας και της τρίχας τους,αλλά με αυτά ξετρελάθηκα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2008 στις 19:58 Η elvenstar: #1.651 07-08-08 19:58 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Παιδιά δεν ήξερα ότι υπάρχουν και μπλε περσάκια! Click για ανάπτυξη... Ναι υπάρχουν τα blue smoke persian κ τα black smoke persian που είναι φ ο β ε ρ α!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2008 στις 20:14 Η moukelis έγραψε: #1.652 07-08-08 20:14 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ναι υπάρχουν τα blue smoke persian κ τα black smoke persian που είναι φ ο β ε ρ α!!!! Click για ανάπτυξη... Είναι απλά τέλεια,πολύ όμορφα...Φαντάζομαι οι τιμές τους θα ειναι αστρονομικές σε σχέση με τους κλασσικους χρωματισμους ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2008 στις 20:20 Ο πυρροθριξ: #1.653 07-08-08 20:20 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ναι υπάρχουν τα blue smoke persian κ τα black smoke persian που είναι φ ο β ε ρ α!!!! Click για ανάπτυξη... ε βαλε μας καμια φωτο-παραδειγμα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2008 στις 20:21 Ο πυρροθριξ: #1.654 07-08-08 20:21 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Είναι απλά τέλεια,πολύ όμορφα...Φαντάζομαι οι τιμές τους θα ειναι αστρονομικές σε σχέση με τους κλασσικους χρωματισμους ε; Click για ανάπτυξη... εγω ξερω τα λευκα ειναι τα πιο ακριβα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2008 στις 20:34 Η elvenstar: #1.655 07-08-08 20:34 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Είναι απλά τέλεια,πολύ όμορφα...Φαντάζομαι οι τιμές τους θα ειναι αστρονομικές σε σχέση με τους κλασσικους χρωματισμους ε; Click για ανάπτυξη... αυτό είναι ένα δείγμα του blue. Υπαρχουν κ τα teacup που είναι γλύκες αν βρω θα σας βάλω κ φωτο. Κατά τη γνώμη μου τα μαύρα είναι πιο σπανια στα περσικά γιατί λευκά βλέπω συχνά ενώ μπλε και κυρίως μαύρα είναι πιο σπάνια, όσο για τιμές εξαρτάται από τον εκτροφέα χαρτια ηλικία κλπ νομίζω ότι ξεκινάνε από 700 κ ανεβαίνουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2008 στις 21:03 Η fantom-girl: #1.656 07-08-08 21:03 τα πιο σπανια παιδες ειναι Blue Eyed White Copper Eyed White Odd Eyed White Blue Cream Chinchilla Van Blue Tabby Van red και στοιχιζουν πανω απο 800 ευρω.... Blue tabby van Blue Cream Chinchilla Van Blue Eyed White Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2008 στις 21:32 Η fantom-girl: #1.657 07-08-08 21:32 ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΜΕΤΑΞΥ DOLL FACE ΚΑΙ ΤΣΙΝΤΣΙΛΑ Ακουω διαρκως να λενε ολοι οι ειδιμονες των περσικων γατιων να λενε μια εκφραση "αχ τι ωραιο γατακι μαμα ελα να δεις ενα doll face" Οχι λεω κοριτσακι ειναι τσιτσιλα! λοιπον τα Ντολ φαισε απο τα τσιντσιλα εχουν πολλες διαφορες τα doll face ειναι υποκατηγορια των απλων περσικων εχουν βαρυ τριχωμα τα αφτια τους ειναι στρογγυλα και πιο μικρα δεν εχουν μαυρο περιγραμμα γυρω απο τα ματια το προσωπο εχει αλλες αναλωγιες τα μαγουλα ειναι πιο στρουμπουλα ειναι γενικα πιο βαρια γατα αλλαζει τριχωμα τουλαχιστο μια φορα τον χρονο η ουρα ειναι μακρυτερη και πιο φουντοτη τα πισω ποδια ειναι πιο κοντα απο τα μπροστινα εχουν προβληματα αναπνοης οπως και τα κλασσικα περσικα γατια CHINCHILLA Ειναι αλλη ρατσα περσικων γατιων (οπως τα εξοτικ και τα ιμαλαιων) εχουν απαλο τριχωμα με ελαφρυ υποστρωμα εχουν τριγωνικα αυτια τα οποια ειναι βαλμενα μαλλον προς την κορυφη του κεφαλιου τα ματια ειναι πιο μικρα απο των απλων περσικων γατιων αλλα με μαυρο περιγραμμα σε ορισμενους χρωματισμους (π.χ τα κρεμ απαγορευται το μαυρο περιγραμμα ματιων) το πρωσωπο προσεγγυζει στην απλη γατα ειναι ελαφρυ ζωο τα θυλικα φτανουν τα 3,5 κιλα ενω τα αρσενικα τα 4 -5 αλλαζουν τριχωμα 5 φορες στην ζωη τους η ουρα ειναι κοντοτερη απο των περσικων και παντα μα παντα εχει κλιση προς τα κατω και οχι προς τα επανω τα ποδια εχουν το ιδιο μικος δεν εχουν κανενα αναπνευστικο προβλημα τελος εχω να πω οτι υπαρχει και χρωμα τσιντσιλα το οποιο ειναι στην βαση ασπρο και στο μηκος της η τριχα ειναι μαλλον γκρι τσιντσιλα σαν χρωμα συνανταται σε ολα τα ειδη των περσικων γατιων οποτε οταν λεω οτι εχω ενα περσικο τσιντσιλα ενωω οτι εχω ενα extrim face,peki face, doll face περσικο γατακι με χρωματισμο τσιντσιλα οταν ομως λεω οτι εχω ενα τσιντσιλα γατι ενωω οτι εχω ενα γατι με τα παραπνω χαρακτηριστικα αλλα το χρωμα του ειναι ή ασιμενιο ή χρυσο ή κρεμ ή μπλε ή μαυρο ή λιλα ή σοκολατι ή λευκο ή ταρτουγα αν εχει ταμπιες δεν ειναι τσιντσιλα!!!!! ειναι περσικο με τσιντσιλα διασταυρωση καθως στα τσιντσιλα απαγωρευονται τα ταμπιεσ!!!!!!!!! αυτο λεει ο νεος νομος πο ξεχωρισε τα τσιντσιλα σαν νεα ρατσα και πλεον δεν διαγωνιζονται μαζι με τα περσικα στην ιδια κατηγορια αλλα σε ξεχωριστη κατι που προσπαθουμε στην αμερικη τα τελευται 10 χρονια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2008 στις 21:36 Η elvenstar: #1.658 07-08-08 21:36 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: τα πιο σπανια παιδες ειναι Blue Eyed White Copper Eyed White Odd Eyed White Blue Cream Chinchilla Van Blue Tabby Van red και στοιχιζουν πανω απο 800 ευρω.... Blue tabby van Blue Cream Chinchilla Vanνα πάι Blue Eyed White Click για ανάπτυξη... Δε θα έβαζα μαζί σου στοιχημα για χρώματα περσικών Τι έγινε με τη γατούλα σου γέννησε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2008 στις 21:41 Η fantom-girl: #1.659 07-08-08 21:41 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Δε θα έβαζα μαζί σου στοιχημα για χρώματα περσικών Τι έγινε με τη γατούλα σου γέννησε; Click για ανάπτυξη... Παραδοξος ολα προς το παρον πανε καλα αν και γεννισαμε 7 μερες νωριτερα μεταφεραμε τα μωρα και την μαμα στην Ρεδαιστο εξω απο την θερμη οπου ειναι μια κληνικη ζωων γιατι θελουν ειδικη ιατρικη παρακολουθηση ειμαστε ακομα στην εντατικη αλλα ειμαστε ΟΛΟΙ ζωντανοι δεν ειχαμε ουτε μια απολεια ακομα τουλαχιστον περιμενουμε ποτε θα μας δωσουν εξητιριο ολοι ειναι ερωτευμενοι μαζι μας και η μαμα γατα ειναι εξαντλημενη και με το ζορι τα ταιζει οποτε.... θα πρεπει να μεινουν λιγο στην κλινικη και βλεπουμε..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2008 στις 21:49 Η elvenstar: #1.660 07-08-08 21:49 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: Παραδοξος ολα προς το παρον πανε καλα αν και γεννισαμε 7 μερες νωριτερα μεταφεραμε τα μωρα και την μαμα στην Ρεδαιστο εξω απο την θερμη οπου ειναι μια κληνικη ζωων γιατι θελουν ειδικη ιατρικη παρακολουθηση ειμαστε ακομα στην εντατικη αλλα ειμαστε ΟΛΟΙ ζωντανοι δεν ειχαμε ουτε μια απολεια ακομα τουλαχιστον περιμενουμε ποτε θα μας δωσουν εξητιριο ολοι ειναι ερωτευμενοι μαζι μας και η μαμα γατα ειναι εξαντλημενη και με το ζορι τα ταιζει οποτε.... θα πρεπει να μεινουν λιγο στην κλινικη και βλεπουμε..... Click για ανάπτυξη... Την καημενούλα ευτυχώς όλα πήγαν καλά! Λογικό είναι να είναι εξαντλημένη από τη γέννα κ όλα όσα πέρασε. Όταν θα βγουν από την κλινική να μας βάλεις κ φωτογραφίες από τα ζουζούνια γιατί στα British κάθε μέρα έχουν φωτορεπορταζ κ θέλουμε κ εμείς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 82 83 84 85 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 83 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 83 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Fotini ευχαριστούμε για την ευγενική σου προσφορά είναι τέλεια περσοφατσάκια Υπάρχει και αυτό https://www.youtube.com/watch?v=Ka2Q0vGVmTw&feature=related το Νο1 γατάκι νομίζω είναι άπαιχτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2008 στις 18:06 Η moukelis έγραψε: #1.648 07-08-08 18:06 Παιδιά δεν ήξερα ότι υπάρχουν και μπλε περσάκια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2008 στις 19:33 Η prince έγραψε: #1.649 07-08-08 19:33 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Παιδιά δεν ήξερα ότι υπάρχουν και μπλε περσάκια! Click για ανάπτυξη... Έτσι ήταν ο Prince όταν μου τον χάρησε ο φίλος μου. Μετά το χρώμα σκούρινε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2008 στις 19:35 Η moukelis έγραψε: #1.650 07-08-08 19:35 Αρχική Δημοσίευση από prince: Έτσι ήταν ο Prince όταν μου τον χάρησε ο φίλος μου. Μετά το χρώμα σκούρινε.... Click για ανάπτυξη... Αλήθεια;Εμένα γενικά τα περσικά δε μου πολυαρέσουν λόγω της μουρίτσας και της τρίχας τους,αλλά με αυτά ξετρελάθηκα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2008 στις 19:58 Η elvenstar: #1.651 07-08-08 19:58 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Παιδιά δεν ήξερα ότι υπάρχουν και μπλε περσάκια! Click για ανάπτυξη... Ναι υπάρχουν τα blue smoke persian κ τα black smoke persian που είναι φ ο β ε ρ α!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2008 στις 20:14 Η moukelis έγραψε: #1.652 07-08-08 20:14 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ναι υπάρχουν τα blue smoke persian κ τα black smoke persian που είναι φ ο β ε ρ α!!!! Click για ανάπτυξη... Είναι απλά τέλεια,πολύ όμορφα...Φαντάζομαι οι τιμές τους θα ειναι αστρονομικές σε σχέση με τους κλασσικους χρωματισμους ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2008 στις 20:20 Ο πυρροθριξ: #1.653 07-08-08 20:20 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ναι υπάρχουν τα blue smoke persian κ τα black smoke persian που είναι φ ο β ε ρ α!!!! Click για ανάπτυξη... ε βαλε μας καμια φωτο-παραδειγμα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2008 στις 20:21 Ο πυρροθριξ: #1.654 07-08-08 20:21 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Είναι απλά τέλεια,πολύ όμορφα...Φαντάζομαι οι τιμές τους θα ειναι αστρονομικές σε σχέση με τους κλασσικους χρωματισμους ε; Click για ανάπτυξη... εγω ξερω τα λευκα ειναι τα πιο ακριβα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2008 στις 20:34 Η elvenstar: #1.655 07-08-08 20:34 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Είναι απλά τέλεια,πολύ όμορφα...Φαντάζομαι οι τιμές τους θα ειναι αστρονομικές σε σχέση με τους κλασσικους χρωματισμους ε; Click για ανάπτυξη... αυτό είναι ένα δείγμα του blue. Υπαρχουν κ τα teacup που είναι γλύκες αν βρω θα σας βάλω κ φωτο. Κατά τη γνώμη μου τα μαύρα είναι πιο σπανια στα περσικά γιατί λευκά βλέπω συχνά ενώ μπλε και κυρίως μαύρα είναι πιο σπάνια, όσο για τιμές εξαρτάται από τον εκτροφέα χαρτια ηλικία κλπ νομίζω ότι ξεκινάνε από 700 κ ανεβαίνουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2008 στις 21:03 Η fantom-girl: #1.656 07-08-08 21:03 τα πιο σπανια παιδες ειναι Blue Eyed White Copper Eyed White Odd Eyed White Blue Cream Chinchilla Van Blue Tabby Van red και στοιχιζουν πανω απο 800 ευρω.... Blue tabby van Blue Cream Chinchilla Van Blue Eyed White Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2008 στις 21:32 Η fantom-girl: #1.657 07-08-08 21:32 ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΜΕΤΑΞΥ DOLL FACE ΚΑΙ ΤΣΙΝΤΣΙΛΑ Ακουω διαρκως να λενε ολοι οι ειδιμονες των περσικων γατιων να λενε μια εκφραση "αχ τι ωραιο γατακι μαμα ελα να δεις ενα doll face" Οχι λεω κοριτσακι ειναι τσιτσιλα! λοιπον τα Ντολ φαισε απο τα τσιντσιλα εχουν πολλες διαφορες τα doll face ειναι υποκατηγορια των απλων περσικων εχουν βαρυ τριχωμα τα αφτια τους ειναι στρογγυλα και πιο μικρα δεν εχουν μαυρο περιγραμμα γυρω απο τα ματια το προσωπο εχει αλλες αναλωγιες τα μαγουλα ειναι πιο στρουμπουλα ειναι γενικα πιο βαρια γατα αλλαζει τριχωμα τουλαχιστο μια φορα τον χρονο η ουρα ειναι μακρυτερη και πιο φουντοτη τα πισω ποδια ειναι πιο κοντα απο τα μπροστινα εχουν προβληματα αναπνοης οπως και τα κλασσικα περσικα γατια CHINCHILLA Ειναι αλλη ρατσα περσικων γατιων (οπως τα εξοτικ και τα ιμαλαιων) εχουν απαλο τριχωμα με ελαφρυ υποστρωμα εχουν τριγωνικα αυτια τα οποια ειναι βαλμενα μαλλον προς την κορυφη του κεφαλιου τα ματια ειναι πιο μικρα απο των απλων περσικων γατιων αλλα με μαυρο περιγραμμα σε ορισμενους χρωματισμους (π.χ τα κρεμ απαγορευται το μαυρο περιγραμμα ματιων) το πρωσωπο προσεγγυζει στην απλη γατα ειναι ελαφρυ ζωο τα θυλικα φτανουν τα 3,5 κιλα ενω τα αρσενικα τα 4 -5 αλλαζουν τριχωμα 5 φορες στην ζωη τους η ουρα ειναι κοντοτερη απο των περσικων και παντα μα παντα εχει κλιση προς τα κατω και οχι προς τα επανω τα ποδια εχουν το ιδιο μικος δεν εχουν κανενα αναπνευστικο προβλημα τελος εχω να πω οτι υπαρχει και χρωμα τσιντσιλα το οποιο ειναι στην βαση ασπρο και στο μηκος της η τριχα ειναι μαλλον γκρι τσιντσιλα σαν χρωμα συνανταται σε ολα τα ειδη των περσικων γατιων οποτε οταν λεω οτι εχω ενα περσικο τσιντσιλα ενωω οτι εχω ενα extrim face,peki face, doll face περσικο γατακι με χρωματισμο τσιντσιλα οταν ομως λεω οτι εχω ενα τσιντσιλα γατι ενωω οτι εχω ενα γατι με τα παραπνω χαρακτηριστικα αλλα το χρωμα του ειναι ή ασιμενιο ή χρυσο ή κρεμ ή μπλε ή μαυρο ή λιλα ή σοκολατι ή λευκο ή ταρτουγα αν εχει ταμπιες δεν ειναι τσιντσιλα!!!!! ειναι περσικο με τσιντσιλα διασταυρωση καθως στα τσιντσιλα απαγωρευονται τα ταμπιεσ!!!!!!!!! αυτο λεει ο νεος νομος πο ξεχωρισε τα τσιντσιλα σαν νεα ρατσα και πλεον δεν διαγωνιζονται μαζι με τα περσικα στην ιδια κατηγορια αλλα σε ξεχωριστη κατι που προσπαθουμε στην αμερικη τα τελευται 10 χρονια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2008 στις 21:36 Η elvenstar: #1.658 07-08-08 21:36 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: τα πιο σπανια παιδες ειναι Blue Eyed White Copper Eyed White Odd Eyed White Blue Cream Chinchilla Van Blue Tabby Van red και στοιχιζουν πανω απο 800 ευρω.... Blue tabby van Blue Cream Chinchilla Vanνα πάι Blue Eyed White Click για ανάπτυξη... Δε θα έβαζα μαζί σου στοιχημα για χρώματα περσικών Τι έγινε με τη γατούλα σου γέννησε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2008 στις 21:41 Η fantom-girl: #1.659 07-08-08 21:41 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Δε θα έβαζα μαζί σου στοιχημα για χρώματα περσικών Τι έγινε με τη γατούλα σου γέννησε; Click για ανάπτυξη... Παραδοξος ολα προς το παρον πανε καλα αν και γεννισαμε 7 μερες νωριτερα μεταφεραμε τα μωρα και την μαμα στην Ρεδαιστο εξω απο την θερμη οπου ειναι μια κληνικη ζωων γιατι θελουν ειδικη ιατρικη παρακολουθηση ειμαστε ακομα στην εντατικη αλλα ειμαστε ΟΛΟΙ ζωντανοι δεν ειχαμε ουτε μια απολεια ακομα τουλαχιστον περιμενουμε ποτε θα μας δωσουν εξητιριο ολοι ειναι ερωτευμενοι μαζι μας και η μαμα γατα ειναι εξαντλημενη και με το ζορι τα ταιζει οποτε.... θα πρεπει να μεινουν λιγο στην κλινικη και βλεπουμε..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2008 στις 21:49 Η elvenstar: #1.660 07-08-08 21:49 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: Παραδοξος ολα προς το παρον πανε καλα αν και γεννισαμε 7 μερες νωριτερα μεταφεραμε τα μωρα και την μαμα στην Ρεδαιστο εξω απο την θερμη οπου ειναι μια κληνικη ζωων γιατι θελουν ειδικη ιατρικη παρακολουθηση ειμαστε ακομα στην εντατικη αλλα ειμαστε ΟΛΟΙ ζωντανοι δεν ειχαμε ουτε μια απολεια ακομα τουλαχιστον περιμενουμε ποτε θα μας δωσουν εξητιριο ολοι ειναι ερωτευμενοι μαζι μας και η μαμα γατα ειναι εξαντλημενη και με το ζορι τα ταιζει οποτε.... θα πρεπει να μεινουν λιγο στην κλινικη και βλεπουμε..... Click για ανάπτυξη... Την καημενούλα ευτυχώς όλα πήγαν καλά! Λογικό είναι να είναι εξαντλημένη από τη γέννα κ όλα όσα πέρασε. Όταν θα βγουν από την κλινική να μας βάλεις κ φωτογραφίες από τα ζουζούνια γιατί στα British κάθε μέρα έχουν φωτορεπορταζ κ θέλουμε κ εμείς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 82 83 84 85 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 83 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 83 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Παιδιά δεν ήξερα ότι υπάρχουν και μπλε περσάκια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2008 στις 19:33 Η prince έγραψε: #1.649 07-08-08 19:33 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Παιδιά δεν ήξερα ότι υπάρχουν και μπλε περσάκια! Click για ανάπτυξη... Έτσι ήταν ο Prince όταν μου τον χάρησε ο φίλος μου. Μετά το χρώμα σκούρινε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2008 στις 19:35 Η moukelis έγραψε: #1.650 07-08-08 19:35 Αρχική Δημοσίευση από prince: Έτσι ήταν ο Prince όταν μου τον χάρησε ο φίλος μου. Μετά το χρώμα σκούρινε.... Click για ανάπτυξη... Αλήθεια;Εμένα γενικά τα περσικά δε μου πολυαρέσουν λόγω της μουρίτσας και της τρίχας τους,αλλά με αυτά ξετρελάθηκα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2008 στις 19:58 Η elvenstar: #1.651 07-08-08 19:58 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Παιδιά δεν ήξερα ότι υπάρχουν και μπλε περσάκια! Click για ανάπτυξη... Ναι υπάρχουν τα blue smoke persian κ τα black smoke persian που είναι φ ο β ε ρ α!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2008 στις 20:14 Η moukelis έγραψε: #1.652 07-08-08 20:14 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ναι υπάρχουν τα blue smoke persian κ τα black smoke persian που είναι φ ο β ε ρ α!!!! Click για ανάπτυξη... Είναι απλά τέλεια,πολύ όμορφα...Φαντάζομαι οι τιμές τους θα ειναι αστρονομικές σε σχέση με τους κλασσικους χρωματισμους ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2008 στις 20:20 Ο πυρροθριξ: #1.653 07-08-08 20:20 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ναι υπάρχουν τα blue smoke persian κ τα black smoke persian που είναι φ ο β ε ρ α!!!! Click για ανάπτυξη... ε βαλε μας καμια φωτο-παραδειγμα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2008 στις 20:21 Ο πυρροθριξ: #1.654 07-08-08 20:21 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Είναι απλά τέλεια,πολύ όμορφα...Φαντάζομαι οι τιμές τους θα ειναι αστρονομικές σε σχέση με τους κλασσικους χρωματισμους ε; Click για ανάπτυξη... εγω ξερω τα λευκα ειναι τα πιο ακριβα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2008 στις 20:34 Η elvenstar: #1.655 07-08-08 20:34 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Είναι απλά τέλεια,πολύ όμορφα...Φαντάζομαι οι τιμές τους θα ειναι αστρονομικές σε σχέση με τους κλασσικους χρωματισμους ε; Click για ανάπτυξη... αυτό είναι ένα δείγμα του blue. Υπαρχουν κ τα teacup που είναι γλύκες αν βρω θα σας βάλω κ φωτο. Κατά τη γνώμη μου τα μαύρα είναι πιο σπανια στα περσικά γιατί λευκά βλέπω συχνά ενώ μπλε και κυρίως μαύρα είναι πιο σπάνια, όσο για τιμές εξαρτάται από τον εκτροφέα χαρτια ηλικία κλπ νομίζω ότι ξεκινάνε από 700 κ ανεβαίνουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2008 στις 21:03 Η fantom-girl: #1.656 07-08-08 21:03 τα πιο σπανια παιδες ειναι Blue Eyed White Copper Eyed White Odd Eyed White Blue Cream Chinchilla Van Blue Tabby Van red και στοιχιζουν πανω απο 800 ευρω.... Blue tabby van Blue Cream Chinchilla Van Blue Eyed White Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2008 στις 21:32 Η fantom-girl: #1.657 07-08-08 21:32 ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΜΕΤΑΞΥ DOLL FACE ΚΑΙ ΤΣΙΝΤΣΙΛΑ Ακουω διαρκως να λενε ολοι οι ειδιμονες των περσικων γατιων να λενε μια εκφραση "αχ τι ωραιο γατακι μαμα ελα να δεις ενα doll face" Οχι λεω κοριτσακι ειναι τσιτσιλα! λοιπον τα Ντολ φαισε απο τα τσιντσιλα εχουν πολλες διαφορες τα doll face ειναι υποκατηγορια των απλων περσικων εχουν βαρυ τριχωμα τα αφτια τους ειναι στρογγυλα και πιο μικρα δεν εχουν μαυρο περιγραμμα γυρω απο τα ματια το προσωπο εχει αλλες αναλωγιες τα μαγουλα ειναι πιο στρουμπουλα ειναι γενικα πιο βαρια γατα αλλαζει τριχωμα τουλαχιστο μια φορα τον χρονο η ουρα ειναι μακρυτερη και πιο φουντοτη τα πισω ποδια ειναι πιο κοντα απο τα μπροστινα εχουν προβληματα αναπνοης οπως και τα κλασσικα περσικα γατια CHINCHILLA Ειναι αλλη ρατσα περσικων γατιων (οπως τα εξοτικ και τα ιμαλαιων) εχουν απαλο τριχωμα με ελαφρυ υποστρωμα εχουν τριγωνικα αυτια τα οποια ειναι βαλμενα μαλλον προς την κορυφη του κεφαλιου τα ματια ειναι πιο μικρα απο των απλων περσικων γατιων αλλα με μαυρο περιγραμμα σε ορισμενους χρωματισμους (π.χ τα κρεμ απαγορευται το μαυρο περιγραμμα ματιων) το πρωσωπο προσεγγυζει στην απλη γατα ειναι ελαφρυ ζωο τα θυλικα φτανουν τα 3,5 κιλα ενω τα αρσενικα τα 4 -5 αλλαζουν τριχωμα 5 φορες στην ζωη τους η ουρα ειναι κοντοτερη απο των περσικων και παντα μα παντα εχει κλιση προς τα κατω και οχι προς τα επανω τα ποδια εχουν το ιδιο μικος δεν εχουν κανενα αναπνευστικο προβλημα τελος εχω να πω οτι υπαρχει και χρωμα τσιντσιλα το οποιο ειναι στην βαση ασπρο και στο μηκος της η τριχα ειναι μαλλον γκρι τσιντσιλα σαν χρωμα συνανταται σε ολα τα ειδη των περσικων γατιων οποτε οταν λεω οτι εχω ενα περσικο τσιντσιλα ενωω οτι εχω ενα extrim face,peki face, doll face περσικο γατακι με χρωματισμο τσιντσιλα οταν ομως λεω οτι εχω ενα τσιντσιλα γατι ενωω οτι εχω ενα γατι με τα παραπνω χαρακτηριστικα αλλα το χρωμα του ειναι ή ασιμενιο ή χρυσο ή κρεμ ή μπλε ή μαυρο ή λιλα ή σοκολατι ή λευκο ή ταρτουγα αν εχει ταμπιες δεν ειναι τσιντσιλα!!!!! ειναι περσικο με τσιντσιλα διασταυρωση καθως στα τσιντσιλα απαγωρευονται τα ταμπιεσ!!!!!!!!! αυτο λεει ο νεος νομος πο ξεχωρισε τα τσιντσιλα σαν νεα ρατσα και πλεον δεν διαγωνιζονται μαζι με τα περσικα στην ιδια κατηγορια αλλα σε ξεχωριστη κατι που προσπαθουμε στην αμερικη τα τελευται 10 χρονια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2008 στις 21:36 Η elvenstar: #1.658 07-08-08 21:36 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: τα πιο σπανια παιδες ειναι Blue Eyed White Copper Eyed White Odd Eyed White Blue Cream Chinchilla Van Blue Tabby Van red και στοιχιζουν πανω απο 800 ευρω.... Blue tabby van Blue Cream Chinchilla Vanνα πάι Blue Eyed White Click για ανάπτυξη... Δε θα έβαζα μαζί σου στοιχημα για χρώματα περσικών Τι έγινε με τη γατούλα σου γέννησε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2008 στις 21:41 Η fantom-girl: #1.659 07-08-08 21:41 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Δε θα έβαζα μαζί σου στοιχημα για χρώματα περσικών Τι έγινε με τη γατούλα σου γέννησε; Click για ανάπτυξη... Παραδοξος ολα προς το παρον πανε καλα αν και γεννισαμε 7 μερες νωριτερα μεταφεραμε τα μωρα και την μαμα στην Ρεδαιστο εξω απο την θερμη οπου ειναι μια κληνικη ζωων γιατι θελουν ειδικη ιατρικη παρακολουθηση ειμαστε ακομα στην εντατικη αλλα ειμαστε ΟΛΟΙ ζωντανοι δεν ειχαμε ουτε μια απολεια ακομα τουλαχιστον περιμενουμε ποτε θα μας δωσουν εξητιριο ολοι ειναι ερωτευμενοι μαζι μας και η μαμα γατα ειναι εξαντλημενη και με το ζορι τα ταιζει οποτε.... θα πρεπει να μεινουν λιγο στην κλινικη και βλεπουμε..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2008 στις 21:49 Η elvenstar: #1.660 07-08-08 21:49 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: Παραδοξος ολα προς το παρον πανε καλα αν και γεννισαμε 7 μερες νωριτερα μεταφεραμε τα μωρα και την μαμα στην Ρεδαιστο εξω απο την θερμη οπου ειναι μια κληνικη ζωων γιατι θελουν ειδικη ιατρικη παρακολουθηση ειμαστε ακομα στην εντατικη αλλα ειμαστε ΟΛΟΙ ζωντανοι δεν ειχαμε ουτε μια απολεια ακομα τουλαχιστον περιμενουμε ποτε θα μας δωσουν εξητιριο ολοι ειναι ερωτευμενοι μαζι μας και η μαμα γατα ειναι εξαντλημενη και με το ζορι τα ταιζει οποτε.... θα πρεπει να μεινουν λιγο στην κλινικη και βλεπουμε..... Click για ανάπτυξη... Την καημενούλα ευτυχώς όλα πήγαν καλά! Λογικό είναι να είναι εξαντλημένη από τη γέννα κ όλα όσα πέρασε. Όταν θα βγουν από την κλινική να μας βάλεις κ φωτογραφίες από τα ζουζούνια γιατί στα British κάθε μέρα έχουν φωτορεπορταζ κ θέλουμε κ εμείς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 82 83 84 85 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 83 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 83 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Παιδιά δεν ήξερα ότι υπάρχουν και μπλε περσάκια! Click για ανάπτυξη... Έτσι ήταν ο Prince όταν μου τον χάρησε ο φίλος μου. Μετά το χρώμα σκούρινε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2008 στις 19:35 Η moukelis έγραψε: #1.650 07-08-08 19:35 Αρχική Δημοσίευση από prince: Έτσι ήταν ο Prince όταν μου τον χάρησε ο φίλος μου. Μετά το χρώμα σκούρινε.... Click για ανάπτυξη... Αλήθεια;Εμένα γενικά τα περσικά δε μου πολυαρέσουν λόγω της μουρίτσας και της τρίχας τους,αλλά με αυτά ξετρελάθηκα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2008 στις 19:58 Η elvenstar: #1.651 07-08-08 19:58 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Παιδιά δεν ήξερα ότι υπάρχουν και μπλε περσάκια! Click για ανάπτυξη... Ναι υπάρχουν τα blue smoke persian κ τα black smoke persian που είναι φ ο β ε ρ α!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2008 στις 20:14 Η moukelis έγραψε: #1.652 07-08-08 20:14 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ναι υπάρχουν τα blue smoke persian κ τα black smoke persian που είναι φ ο β ε ρ α!!!! Click για ανάπτυξη... Είναι απλά τέλεια,πολύ όμορφα...Φαντάζομαι οι τιμές τους θα ειναι αστρονομικές σε σχέση με τους κλασσικους χρωματισμους ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2008 στις 20:20 Ο πυρροθριξ: #1.653 07-08-08 20:20 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ναι υπάρχουν τα blue smoke persian κ τα black smoke persian που είναι φ ο β ε ρ α!!!! Click για ανάπτυξη... ε βαλε μας καμια φωτο-παραδειγμα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2008 στις 20:21 Ο πυρροθριξ: #1.654 07-08-08 20:21 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Είναι απλά τέλεια,πολύ όμορφα...Φαντάζομαι οι τιμές τους θα ειναι αστρονομικές σε σχέση με τους κλασσικους χρωματισμους ε; Click για ανάπτυξη... εγω ξερω τα λευκα ειναι τα πιο ακριβα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2008 στις 20:34 Η elvenstar: #1.655 07-08-08 20:34 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Είναι απλά τέλεια,πολύ όμορφα...Φαντάζομαι οι τιμές τους θα ειναι αστρονομικές σε σχέση με τους κλασσικους χρωματισμους ε; Click για ανάπτυξη... αυτό είναι ένα δείγμα του blue. Υπαρχουν κ τα teacup που είναι γλύκες αν βρω θα σας βάλω κ φωτο. Κατά τη γνώμη μου τα μαύρα είναι πιο σπανια στα περσικά γιατί λευκά βλέπω συχνά ενώ μπλε και κυρίως μαύρα είναι πιο σπάνια, όσο για τιμές εξαρτάται από τον εκτροφέα χαρτια ηλικία κλπ νομίζω ότι ξεκινάνε από 700 κ ανεβαίνουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2008 στις 21:03 Η fantom-girl: #1.656 07-08-08 21:03 τα πιο σπανια παιδες ειναι Blue Eyed White Copper Eyed White Odd Eyed White Blue Cream Chinchilla Van Blue Tabby Van red και στοιχιζουν πανω απο 800 ευρω.... Blue tabby van Blue Cream Chinchilla Van Blue Eyed White Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2008 στις 21:32 Η fantom-girl: #1.657 07-08-08 21:32 ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΜΕΤΑΞΥ DOLL FACE ΚΑΙ ΤΣΙΝΤΣΙΛΑ Ακουω διαρκως να λενε ολοι οι ειδιμονες των περσικων γατιων να λενε μια εκφραση "αχ τι ωραιο γατακι μαμα ελα να δεις ενα doll face" Οχι λεω κοριτσακι ειναι τσιτσιλα! λοιπον τα Ντολ φαισε απο τα τσιντσιλα εχουν πολλες διαφορες τα doll face ειναι υποκατηγορια των απλων περσικων εχουν βαρυ τριχωμα τα αφτια τους ειναι στρογγυλα και πιο μικρα δεν εχουν μαυρο περιγραμμα γυρω απο τα ματια το προσωπο εχει αλλες αναλωγιες τα μαγουλα ειναι πιο στρουμπουλα ειναι γενικα πιο βαρια γατα αλλαζει τριχωμα τουλαχιστο μια φορα τον χρονο η ουρα ειναι μακρυτερη και πιο φουντοτη τα πισω ποδια ειναι πιο κοντα απο τα μπροστινα εχουν προβληματα αναπνοης οπως και τα κλασσικα περσικα γατια CHINCHILLA Ειναι αλλη ρατσα περσικων γατιων (οπως τα εξοτικ και τα ιμαλαιων) εχουν απαλο τριχωμα με ελαφρυ υποστρωμα εχουν τριγωνικα αυτια τα οποια ειναι βαλμενα μαλλον προς την κορυφη του κεφαλιου τα ματια ειναι πιο μικρα απο των απλων περσικων γατιων αλλα με μαυρο περιγραμμα σε ορισμενους χρωματισμους (π.χ τα κρεμ απαγορευται το μαυρο περιγραμμα ματιων) το πρωσωπο προσεγγυζει στην απλη γατα ειναι ελαφρυ ζωο τα θυλικα φτανουν τα 3,5 κιλα ενω τα αρσενικα τα 4 -5 αλλαζουν τριχωμα 5 φορες στην ζωη τους η ουρα ειναι κοντοτερη απο των περσικων και παντα μα παντα εχει κλιση προς τα κατω και οχι προς τα επανω τα ποδια εχουν το ιδιο μικος δεν εχουν κανενα αναπνευστικο προβλημα τελος εχω να πω οτι υπαρχει και χρωμα τσιντσιλα το οποιο ειναι στην βαση ασπρο και στο μηκος της η τριχα ειναι μαλλον γκρι τσιντσιλα σαν χρωμα συνανταται σε ολα τα ειδη των περσικων γατιων οποτε οταν λεω οτι εχω ενα περσικο τσιντσιλα ενωω οτι εχω ενα extrim face,peki face, doll face περσικο γατακι με χρωματισμο τσιντσιλα οταν ομως λεω οτι εχω ενα τσιντσιλα γατι ενωω οτι εχω ενα γατι με τα παραπνω χαρακτηριστικα αλλα το χρωμα του ειναι ή ασιμενιο ή χρυσο ή κρεμ ή μπλε ή μαυρο ή λιλα ή σοκολατι ή λευκο ή ταρτουγα αν εχει ταμπιες δεν ειναι τσιντσιλα!!!!! ειναι περσικο με τσιντσιλα διασταυρωση καθως στα τσιντσιλα απαγωρευονται τα ταμπιεσ!!!!!!!!! αυτο λεει ο νεος νομος πο ξεχωρισε τα τσιντσιλα σαν νεα ρατσα και πλεον δεν διαγωνιζονται μαζι με τα περσικα στην ιδια κατηγορια αλλα σε ξεχωριστη κατι που προσπαθουμε στην αμερικη τα τελευται 10 χρονια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2008 στις 21:36 Η elvenstar: #1.658 07-08-08 21:36 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: τα πιο σπανια παιδες ειναι Blue Eyed White Copper Eyed White Odd Eyed White Blue Cream Chinchilla Van Blue Tabby Van red και στοιχιζουν πανω απο 800 ευρω.... Blue tabby van Blue Cream Chinchilla Vanνα πάι Blue Eyed White Click για ανάπτυξη... Δε θα έβαζα μαζί σου στοιχημα για χρώματα περσικών Τι έγινε με τη γατούλα σου γέννησε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2008 στις 21:41 Η fantom-girl: #1.659 07-08-08 21:41 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Δε θα έβαζα μαζί σου στοιχημα για χρώματα περσικών Τι έγινε με τη γατούλα σου γέννησε; Click για ανάπτυξη... Παραδοξος ολα προς το παρον πανε καλα αν και γεννισαμε 7 μερες νωριτερα μεταφεραμε τα μωρα και την μαμα στην Ρεδαιστο εξω απο την θερμη οπου ειναι μια κληνικη ζωων γιατι θελουν ειδικη ιατρικη παρακολουθηση ειμαστε ακομα στην εντατικη αλλα ειμαστε ΟΛΟΙ ζωντανοι δεν ειχαμε ουτε μια απολεια ακομα τουλαχιστον περιμενουμε ποτε θα μας δωσουν εξητιριο ολοι ειναι ερωτευμενοι μαζι μας και η μαμα γατα ειναι εξαντλημενη και με το ζορι τα ταιζει οποτε.... θα πρεπει να μεινουν λιγο στην κλινικη και βλεπουμε..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2008 στις 21:49 Η elvenstar: #1.660 07-08-08 21:49 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: Παραδοξος ολα προς το παρον πανε καλα αν και γεννισαμε 7 μερες νωριτερα μεταφεραμε τα μωρα και την μαμα στην Ρεδαιστο εξω απο την θερμη οπου ειναι μια κληνικη ζωων γιατι θελουν ειδικη ιατρικη παρακολουθηση ειμαστε ακομα στην εντατικη αλλα ειμαστε ΟΛΟΙ ζωντανοι δεν ειχαμε ουτε μια απολεια ακομα τουλαχιστον περιμενουμε ποτε θα μας δωσουν εξητιριο ολοι ειναι ερωτευμενοι μαζι μας και η μαμα γατα ειναι εξαντλημενη και με το ζορι τα ταιζει οποτε.... θα πρεπει να μεινουν λιγο στην κλινικη και βλεπουμε..... Click για ανάπτυξη... Την καημενούλα ευτυχώς όλα πήγαν καλά! Λογικό είναι να είναι εξαντλημένη από τη γέννα κ όλα όσα πέρασε. Όταν θα βγουν από την κλινική να μας βάλεις κ φωτογραφίες από τα ζουζούνια γιατί στα British κάθε μέρα έχουν φωτορεπορταζ κ θέλουμε κ εμείς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 82 83 84 85 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 83 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 83 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από prince: Έτσι ήταν ο Prince όταν μου τον χάρησε ο φίλος μου. Μετά το χρώμα σκούρινε.... Click για ανάπτυξη... Αλήθεια;Εμένα γενικά τα περσικά δε μου πολυαρέσουν λόγω της μουρίτσας και της τρίχας τους,αλλά με αυτά ξετρελάθηκα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2008 στις 19:58 Η elvenstar: #1.651 07-08-08 19:58 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Παιδιά δεν ήξερα ότι υπάρχουν και μπλε περσάκια! Click για ανάπτυξη... Ναι υπάρχουν τα blue smoke persian κ τα black smoke persian που είναι φ ο β ε ρ α!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2008 στις 20:14 Η moukelis έγραψε: #1.652 07-08-08 20:14 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ναι υπάρχουν τα blue smoke persian κ τα black smoke persian που είναι φ ο β ε ρ α!!!! Click για ανάπτυξη... Είναι απλά τέλεια,πολύ όμορφα...Φαντάζομαι οι τιμές τους θα ειναι αστρονομικές σε σχέση με τους κλασσικους χρωματισμους ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2008 στις 20:20 Ο πυρροθριξ: #1.653 07-08-08 20:20 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ναι υπάρχουν τα blue smoke persian κ τα black smoke persian που είναι φ ο β ε ρ α!!!! Click για ανάπτυξη... ε βαλε μας καμια φωτο-παραδειγμα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2008 στις 20:21 Ο πυρροθριξ: #1.654 07-08-08 20:21 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Είναι απλά τέλεια,πολύ όμορφα...Φαντάζομαι οι τιμές τους θα ειναι αστρονομικές σε σχέση με τους κλασσικους χρωματισμους ε; Click για ανάπτυξη... εγω ξερω τα λευκα ειναι τα πιο ακριβα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2008 στις 20:34 Η elvenstar: #1.655 07-08-08 20:34 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Είναι απλά τέλεια,πολύ όμορφα...Φαντάζομαι οι τιμές τους θα ειναι αστρονομικές σε σχέση με τους κλασσικους χρωματισμους ε; Click για ανάπτυξη... αυτό είναι ένα δείγμα του blue. Υπαρχουν κ τα teacup που είναι γλύκες αν βρω θα σας βάλω κ φωτο. Κατά τη γνώμη μου τα μαύρα είναι πιο σπανια στα περσικά γιατί λευκά βλέπω συχνά ενώ μπλε και κυρίως μαύρα είναι πιο σπάνια, όσο για τιμές εξαρτάται από τον εκτροφέα χαρτια ηλικία κλπ νομίζω ότι ξεκινάνε από 700 κ ανεβαίνουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2008 στις 21:03 Η fantom-girl: #1.656 07-08-08 21:03 τα πιο σπανια παιδες ειναι Blue Eyed White Copper Eyed White Odd Eyed White Blue Cream Chinchilla Van Blue Tabby Van red και στοιχιζουν πανω απο 800 ευρω.... Blue tabby van Blue Cream Chinchilla Van Blue Eyed White Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2008 στις 21:32 Η fantom-girl: #1.657 07-08-08 21:32 ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΜΕΤΑΞΥ DOLL FACE ΚΑΙ ΤΣΙΝΤΣΙΛΑ Ακουω διαρκως να λενε ολοι οι ειδιμονες των περσικων γατιων να λενε μια εκφραση "αχ τι ωραιο γατακι μαμα ελα να δεις ενα doll face" Οχι λεω κοριτσακι ειναι τσιτσιλα! λοιπον τα Ντολ φαισε απο τα τσιντσιλα εχουν πολλες διαφορες τα doll face ειναι υποκατηγορια των απλων περσικων εχουν βαρυ τριχωμα τα αφτια τους ειναι στρογγυλα και πιο μικρα δεν εχουν μαυρο περιγραμμα γυρω απο τα ματια το προσωπο εχει αλλες αναλωγιες τα μαγουλα ειναι πιο στρουμπουλα ειναι γενικα πιο βαρια γατα αλλαζει τριχωμα τουλαχιστο μια φορα τον χρονο η ουρα ειναι μακρυτερη και πιο φουντοτη τα πισω ποδια ειναι πιο κοντα απο τα μπροστινα εχουν προβληματα αναπνοης οπως και τα κλασσικα περσικα γατια CHINCHILLA Ειναι αλλη ρατσα περσικων γατιων (οπως τα εξοτικ και τα ιμαλαιων) εχουν απαλο τριχωμα με ελαφρυ υποστρωμα εχουν τριγωνικα αυτια τα οποια ειναι βαλμενα μαλλον προς την κορυφη του κεφαλιου τα ματια ειναι πιο μικρα απο των απλων περσικων γατιων αλλα με μαυρο περιγραμμα σε ορισμενους χρωματισμους (π.χ τα κρεμ απαγορευται το μαυρο περιγραμμα ματιων) το πρωσωπο προσεγγυζει στην απλη γατα ειναι ελαφρυ ζωο τα θυλικα φτανουν τα 3,5 κιλα ενω τα αρσενικα τα 4 -5 αλλαζουν τριχωμα 5 φορες στην ζωη τους η ουρα ειναι κοντοτερη απο των περσικων και παντα μα παντα εχει κλιση προς τα κατω και οχι προς τα επανω τα ποδια εχουν το ιδιο μικος δεν εχουν κανενα αναπνευστικο προβλημα τελος εχω να πω οτι υπαρχει και χρωμα τσιντσιλα το οποιο ειναι στην βαση ασπρο και στο μηκος της η τριχα ειναι μαλλον γκρι τσιντσιλα σαν χρωμα συνανταται σε ολα τα ειδη των περσικων γατιων οποτε οταν λεω οτι εχω ενα περσικο τσιντσιλα ενωω οτι εχω ενα extrim face,peki face, doll face περσικο γατακι με χρωματισμο τσιντσιλα οταν ομως λεω οτι εχω ενα τσιντσιλα γατι ενωω οτι εχω ενα γατι με τα παραπνω χαρακτηριστικα αλλα το χρωμα του ειναι ή ασιμενιο ή χρυσο ή κρεμ ή μπλε ή μαυρο ή λιλα ή σοκολατι ή λευκο ή ταρτουγα αν εχει ταμπιες δεν ειναι τσιντσιλα!!!!! ειναι περσικο με τσιντσιλα διασταυρωση καθως στα τσιντσιλα απαγωρευονται τα ταμπιεσ!!!!!!!!! αυτο λεει ο νεος νομος πο ξεχωρισε τα τσιντσιλα σαν νεα ρατσα και πλεον δεν διαγωνιζονται μαζι με τα περσικα στην ιδια κατηγορια αλλα σε ξεχωριστη κατι που προσπαθουμε στην αμερικη τα τελευται 10 χρονια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2008 στις 21:36 Η elvenstar: #1.658 07-08-08 21:36 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: τα πιο σπανια παιδες ειναι Blue Eyed White Copper Eyed White Odd Eyed White Blue Cream Chinchilla Van Blue Tabby Van red και στοιχιζουν πανω απο 800 ευρω.... Blue tabby van Blue Cream Chinchilla Vanνα πάι Blue Eyed White Click για ανάπτυξη... Δε θα έβαζα μαζί σου στοιχημα για χρώματα περσικών Τι έγινε με τη γατούλα σου γέννησε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2008 στις 21:41 Η fantom-girl: #1.659 07-08-08 21:41 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Δε θα έβαζα μαζί σου στοιχημα για χρώματα περσικών Τι έγινε με τη γατούλα σου γέννησε; Click για ανάπτυξη... Παραδοξος ολα προς το παρον πανε καλα αν και γεννισαμε 7 μερες νωριτερα μεταφεραμε τα μωρα και την μαμα στην Ρεδαιστο εξω απο την θερμη οπου ειναι μια κληνικη ζωων γιατι θελουν ειδικη ιατρικη παρακολουθηση ειμαστε ακομα στην εντατικη αλλα ειμαστε ΟΛΟΙ ζωντανοι δεν ειχαμε ουτε μια απολεια ακομα τουλαχιστον περιμενουμε ποτε θα μας δωσουν εξητιριο ολοι ειναι ερωτευμενοι μαζι μας και η μαμα γατα ειναι εξαντλημενη και με το ζορι τα ταιζει οποτε.... θα πρεπει να μεινουν λιγο στην κλινικη και βλεπουμε..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2008 στις 21:49 Η elvenstar: #1.660 07-08-08 21:49 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: Παραδοξος ολα προς το παρον πανε καλα αν και γεννισαμε 7 μερες νωριτερα μεταφεραμε τα μωρα και την μαμα στην Ρεδαιστο εξω απο την θερμη οπου ειναι μια κληνικη ζωων γιατι θελουν ειδικη ιατρικη παρακολουθηση ειμαστε ακομα στην εντατικη αλλα ειμαστε ΟΛΟΙ ζωντανοι δεν ειχαμε ουτε μια απολεια ακομα τουλαχιστον περιμενουμε ποτε θα μας δωσουν εξητιριο ολοι ειναι ερωτευμενοι μαζι μας και η μαμα γατα ειναι εξαντλημενη και με το ζορι τα ταιζει οποτε.... θα πρεπει να μεινουν λιγο στην κλινικη και βλεπουμε..... Click για ανάπτυξη... Την καημενούλα ευτυχώς όλα πήγαν καλά! Λογικό είναι να είναι εξαντλημένη από τη γέννα κ όλα όσα πέρασε. Όταν θα βγουν από την κλινική να μας βάλεις κ φωτογραφίες από τα ζουζούνια γιατί στα British κάθε μέρα έχουν φωτορεπορταζ κ θέλουμε κ εμείς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 82 83 84 85 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 83 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 83 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Παιδιά δεν ήξερα ότι υπάρχουν και μπλε περσάκια! Click για ανάπτυξη... Ναι υπάρχουν τα blue smoke persian κ τα black smoke persian που είναι φ ο β ε ρ α!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2008 στις 20:14 Η moukelis έγραψε: #1.652 07-08-08 20:14 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ναι υπάρχουν τα blue smoke persian κ τα black smoke persian που είναι φ ο β ε ρ α!!!! Click για ανάπτυξη... Είναι απλά τέλεια,πολύ όμορφα...Φαντάζομαι οι τιμές τους θα ειναι αστρονομικές σε σχέση με τους κλασσικους χρωματισμους ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2008 στις 20:20 Ο πυρροθριξ: #1.653 07-08-08 20:20 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ναι υπάρχουν τα blue smoke persian κ τα black smoke persian που είναι φ ο β ε ρ α!!!! Click για ανάπτυξη... ε βαλε μας καμια φωτο-παραδειγμα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2008 στις 20:21 Ο πυρροθριξ: #1.654 07-08-08 20:21 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Είναι απλά τέλεια,πολύ όμορφα...Φαντάζομαι οι τιμές τους θα ειναι αστρονομικές σε σχέση με τους κλασσικους χρωματισμους ε; Click για ανάπτυξη... εγω ξερω τα λευκα ειναι τα πιο ακριβα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2008 στις 20:34 Η elvenstar: #1.655 07-08-08 20:34 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Είναι απλά τέλεια,πολύ όμορφα...Φαντάζομαι οι τιμές τους θα ειναι αστρονομικές σε σχέση με τους κλασσικους χρωματισμους ε; Click για ανάπτυξη... αυτό είναι ένα δείγμα του blue. Υπαρχουν κ τα teacup που είναι γλύκες αν βρω θα σας βάλω κ φωτο. Κατά τη γνώμη μου τα μαύρα είναι πιο σπανια στα περσικά γιατί λευκά βλέπω συχνά ενώ μπλε και κυρίως μαύρα είναι πιο σπάνια, όσο για τιμές εξαρτάται από τον εκτροφέα χαρτια ηλικία κλπ νομίζω ότι ξεκινάνε από 700 κ ανεβαίνουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2008 στις 21:03 Η fantom-girl: #1.656 07-08-08 21:03 τα πιο σπανια παιδες ειναι Blue Eyed White Copper Eyed White Odd Eyed White Blue Cream Chinchilla Van Blue Tabby Van red και στοιχιζουν πανω απο 800 ευρω.... Blue tabby van Blue Cream Chinchilla Van Blue Eyed White Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2008 στις 21:32 Η fantom-girl: #1.657 07-08-08 21:32 ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΜΕΤΑΞΥ DOLL FACE ΚΑΙ ΤΣΙΝΤΣΙΛΑ Ακουω διαρκως να λενε ολοι οι ειδιμονες των περσικων γατιων να λενε μια εκφραση "αχ τι ωραιο γατακι μαμα ελα να δεις ενα doll face" Οχι λεω κοριτσακι ειναι τσιτσιλα! λοιπον τα Ντολ φαισε απο τα τσιντσιλα εχουν πολλες διαφορες τα doll face ειναι υποκατηγορια των απλων περσικων εχουν βαρυ τριχωμα τα αφτια τους ειναι στρογγυλα και πιο μικρα δεν εχουν μαυρο περιγραμμα γυρω απο τα ματια το προσωπο εχει αλλες αναλωγιες τα μαγουλα ειναι πιο στρουμπουλα ειναι γενικα πιο βαρια γατα αλλαζει τριχωμα τουλαχιστο μια φορα τον χρονο η ουρα ειναι μακρυτερη και πιο φουντοτη τα πισω ποδια ειναι πιο κοντα απο τα μπροστινα εχουν προβληματα αναπνοης οπως και τα κλασσικα περσικα γατια CHINCHILLA Ειναι αλλη ρατσα περσικων γατιων (οπως τα εξοτικ και τα ιμαλαιων) εχουν απαλο τριχωμα με ελαφρυ υποστρωμα εχουν τριγωνικα αυτια τα οποια ειναι βαλμενα μαλλον προς την κορυφη του κεφαλιου τα ματια ειναι πιο μικρα απο των απλων περσικων γατιων αλλα με μαυρο περιγραμμα σε ορισμενους χρωματισμους (π.χ τα κρεμ απαγορευται το μαυρο περιγραμμα ματιων) το πρωσωπο προσεγγυζει στην απλη γατα ειναι ελαφρυ ζωο τα θυλικα φτανουν τα 3,5 κιλα ενω τα αρσενικα τα 4 -5 αλλαζουν τριχωμα 5 φορες στην ζωη τους η ουρα ειναι κοντοτερη απο των περσικων και παντα μα παντα εχει κλιση προς τα κατω και οχι προς τα επανω τα ποδια εχουν το ιδιο μικος δεν εχουν κανενα αναπνευστικο προβλημα τελος εχω να πω οτι υπαρχει και χρωμα τσιντσιλα το οποιο ειναι στην βαση ασπρο και στο μηκος της η τριχα ειναι μαλλον γκρι τσιντσιλα σαν χρωμα συνανταται σε ολα τα ειδη των περσικων γατιων οποτε οταν λεω οτι εχω ενα περσικο τσιντσιλα ενωω οτι εχω ενα extrim face,peki face, doll face περσικο γατακι με χρωματισμο τσιντσιλα οταν ομως λεω οτι εχω ενα τσιντσιλα γατι ενωω οτι εχω ενα γατι με τα παραπνω χαρακτηριστικα αλλα το χρωμα του ειναι ή ασιμενιο ή χρυσο ή κρεμ ή μπλε ή μαυρο ή λιλα ή σοκολατι ή λευκο ή ταρτουγα αν εχει ταμπιες δεν ειναι τσιντσιλα!!!!! ειναι περσικο με τσιντσιλα διασταυρωση καθως στα τσιντσιλα απαγωρευονται τα ταμπιεσ!!!!!!!!! αυτο λεει ο νεος νομος πο ξεχωρισε τα τσιντσιλα σαν νεα ρατσα και πλεον δεν διαγωνιζονται μαζι με τα περσικα στην ιδια κατηγορια αλλα σε ξεχωριστη κατι που προσπαθουμε στην αμερικη τα τελευται 10 χρονια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2008 στις 21:36 Η elvenstar: #1.658 07-08-08 21:36 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: τα πιο σπανια παιδες ειναι Blue Eyed White Copper Eyed White Odd Eyed White Blue Cream Chinchilla Van Blue Tabby Van red και στοιχιζουν πανω απο 800 ευρω.... Blue tabby van Blue Cream Chinchilla Vanνα πάι Blue Eyed White Click για ανάπτυξη... Δε θα έβαζα μαζί σου στοιχημα για χρώματα περσικών Τι έγινε με τη γατούλα σου γέννησε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2008 στις 21:41 Η fantom-girl: #1.659 07-08-08 21:41 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Δε θα έβαζα μαζί σου στοιχημα για χρώματα περσικών Τι έγινε με τη γατούλα σου γέννησε; Click για ανάπτυξη... Παραδοξος ολα προς το παρον πανε καλα αν και γεννισαμε 7 μερες νωριτερα μεταφεραμε τα μωρα και την μαμα στην Ρεδαιστο εξω απο την θερμη οπου ειναι μια κληνικη ζωων γιατι θελουν ειδικη ιατρικη παρακολουθηση ειμαστε ακομα στην εντατικη αλλα ειμαστε ΟΛΟΙ ζωντανοι δεν ειχαμε ουτε μια απολεια ακομα τουλαχιστον περιμενουμε ποτε θα μας δωσουν εξητιριο ολοι ειναι ερωτευμενοι μαζι μας και η μαμα γατα ειναι εξαντλημενη και με το ζορι τα ταιζει οποτε.... θα πρεπει να μεινουν λιγο στην κλινικη και βλεπουμε..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2008 στις 21:49 Η elvenstar: #1.660 07-08-08 21:49 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: Παραδοξος ολα προς το παρον πανε καλα αν και γεννισαμε 7 μερες νωριτερα μεταφεραμε τα μωρα και την μαμα στην Ρεδαιστο εξω απο την θερμη οπου ειναι μια κληνικη ζωων γιατι θελουν ειδικη ιατρικη παρακολουθηση ειμαστε ακομα στην εντατικη αλλα ειμαστε ΟΛΟΙ ζωντανοι δεν ειχαμε ουτε μια απολεια ακομα τουλαχιστον περιμενουμε ποτε θα μας δωσουν εξητιριο ολοι ειναι ερωτευμενοι μαζι μας και η μαμα γατα ειναι εξαντλημενη και με το ζορι τα ταιζει οποτε.... θα πρεπει να μεινουν λιγο στην κλινικη και βλεπουμε..... Click για ανάπτυξη... Την καημενούλα ευτυχώς όλα πήγαν καλά! Λογικό είναι να είναι εξαντλημένη από τη γέννα κ όλα όσα πέρασε. Όταν θα βγουν από την κλινική να μας βάλεις κ φωτογραφίες από τα ζουζούνια γιατί στα British κάθε μέρα έχουν φωτορεπορταζ κ θέλουμε κ εμείς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 82 83 84 85 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 83 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 83 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ναι υπάρχουν τα blue smoke persian κ τα black smoke persian που είναι φ ο β ε ρ α!!!! Click για ανάπτυξη... Είναι απλά τέλεια,πολύ όμορφα...Φαντάζομαι οι τιμές τους θα ειναι αστρονομικές σε σχέση με τους κλασσικους χρωματισμους ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2008 στις 20:20 Ο πυρροθριξ: #1.653 07-08-08 20:20 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ναι υπάρχουν τα blue smoke persian κ τα black smoke persian που είναι φ ο β ε ρ α!!!! Click για ανάπτυξη... ε βαλε μας καμια φωτο-παραδειγμα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2008 στις 20:21 Ο πυρροθριξ: #1.654 07-08-08 20:21 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Είναι απλά τέλεια,πολύ όμορφα...Φαντάζομαι οι τιμές τους θα ειναι αστρονομικές σε σχέση με τους κλασσικους χρωματισμους ε; Click για ανάπτυξη... εγω ξερω τα λευκα ειναι τα πιο ακριβα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2008 στις 20:34 Η elvenstar: #1.655 07-08-08 20:34 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Είναι απλά τέλεια,πολύ όμορφα...Φαντάζομαι οι τιμές τους θα ειναι αστρονομικές σε σχέση με τους κλασσικους χρωματισμους ε; Click για ανάπτυξη... αυτό είναι ένα δείγμα του blue. Υπαρχουν κ τα teacup που είναι γλύκες αν βρω θα σας βάλω κ φωτο. Κατά τη γνώμη μου τα μαύρα είναι πιο σπανια στα περσικά γιατί λευκά βλέπω συχνά ενώ μπλε και κυρίως μαύρα είναι πιο σπάνια, όσο για τιμές εξαρτάται από τον εκτροφέα χαρτια ηλικία κλπ νομίζω ότι ξεκινάνε από 700 κ ανεβαίνουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2008 στις 21:03 Η fantom-girl: #1.656 07-08-08 21:03 τα πιο σπανια παιδες ειναι Blue Eyed White Copper Eyed White Odd Eyed White Blue Cream Chinchilla Van Blue Tabby Van red και στοιχιζουν πανω απο 800 ευρω.... Blue tabby van Blue Cream Chinchilla Van Blue Eyed White Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2008 στις 21:32 Η fantom-girl: #1.657 07-08-08 21:32 ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΜΕΤΑΞΥ DOLL FACE ΚΑΙ ΤΣΙΝΤΣΙΛΑ Ακουω διαρκως να λενε ολοι οι ειδιμονες των περσικων γατιων να λενε μια εκφραση "αχ τι ωραιο γατακι μαμα ελα να δεις ενα doll face" Οχι λεω κοριτσακι ειναι τσιτσιλα! λοιπον τα Ντολ φαισε απο τα τσιντσιλα εχουν πολλες διαφορες τα doll face ειναι υποκατηγορια των απλων περσικων εχουν βαρυ τριχωμα τα αφτια τους ειναι στρογγυλα και πιο μικρα δεν εχουν μαυρο περιγραμμα γυρω απο τα ματια το προσωπο εχει αλλες αναλωγιες τα μαγουλα ειναι πιο στρουμπουλα ειναι γενικα πιο βαρια γατα αλλαζει τριχωμα τουλαχιστο μια φορα τον χρονο η ουρα ειναι μακρυτερη και πιο φουντοτη τα πισω ποδια ειναι πιο κοντα απο τα μπροστινα εχουν προβληματα αναπνοης οπως και τα κλασσικα περσικα γατια CHINCHILLA Ειναι αλλη ρατσα περσικων γατιων (οπως τα εξοτικ και τα ιμαλαιων) εχουν απαλο τριχωμα με ελαφρυ υποστρωμα εχουν τριγωνικα αυτια τα οποια ειναι βαλμενα μαλλον προς την κορυφη του κεφαλιου τα ματια ειναι πιο μικρα απο των απλων περσικων γατιων αλλα με μαυρο περιγραμμα σε ορισμενους χρωματισμους (π.χ τα κρεμ απαγορευται το μαυρο περιγραμμα ματιων) το πρωσωπο προσεγγυζει στην απλη γατα ειναι ελαφρυ ζωο τα θυλικα φτανουν τα 3,5 κιλα ενω τα αρσενικα τα 4 -5 αλλαζουν τριχωμα 5 φορες στην ζωη τους η ουρα ειναι κοντοτερη απο των περσικων και παντα μα παντα εχει κλιση προς τα κατω και οχι προς τα επανω τα ποδια εχουν το ιδιο μικος δεν εχουν κανενα αναπνευστικο προβλημα τελος εχω να πω οτι υπαρχει και χρωμα τσιντσιλα το οποιο ειναι στην βαση ασπρο και στο μηκος της η τριχα ειναι μαλλον γκρι τσιντσιλα σαν χρωμα συνανταται σε ολα τα ειδη των περσικων γατιων οποτε οταν λεω οτι εχω ενα περσικο τσιντσιλα ενωω οτι εχω ενα extrim face,peki face, doll face περσικο γατακι με χρωματισμο τσιντσιλα οταν ομως λεω οτι εχω ενα τσιντσιλα γατι ενωω οτι εχω ενα γατι με τα παραπνω χαρακτηριστικα αλλα το χρωμα του ειναι ή ασιμενιο ή χρυσο ή κρεμ ή μπλε ή μαυρο ή λιλα ή σοκολατι ή λευκο ή ταρτουγα αν εχει ταμπιες δεν ειναι τσιντσιλα!!!!! ειναι περσικο με τσιντσιλα διασταυρωση καθως στα τσιντσιλα απαγωρευονται τα ταμπιεσ!!!!!!!!! αυτο λεει ο νεος νομος πο ξεχωρισε τα τσιντσιλα σαν νεα ρατσα και πλεον δεν διαγωνιζονται μαζι με τα περσικα στην ιδια κατηγορια αλλα σε ξεχωριστη κατι που προσπαθουμε στην αμερικη τα τελευται 10 χρονια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2008 στις 21:36 Η elvenstar: #1.658 07-08-08 21:36 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: τα πιο σπανια παιδες ειναι Blue Eyed White Copper Eyed White Odd Eyed White Blue Cream Chinchilla Van Blue Tabby Van red και στοιχιζουν πανω απο 800 ευρω.... Blue tabby van Blue Cream Chinchilla Vanνα πάι Blue Eyed White Click για ανάπτυξη... Δε θα έβαζα μαζί σου στοιχημα για χρώματα περσικών Τι έγινε με τη γατούλα σου γέννησε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2008 στις 21:41 Η fantom-girl: #1.659 07-08-08 21:41 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Δε θα έβαζα μαζί σου στοιχημα για χρώματα περσικών Τι έγινε με τη γατούλα σου γέννησε; Click για ανάπτυξη... Παραδοξος ολα προς το παρον πανε καλα αν και γεννισαμε 7 μερες νωριτερα μεταφεραμε τα μωρα και την μαμα στην Ρεδαιστο εξω απο την θερμη οπου ειναι μια κληνικη ζωων γιατι θελουν ειδικη ιατρικη παρακολουθηση ειμαστε ακομα στην εντατικη αλλα ειμαστε ΟΛΟΙ ζωντανοι δεν ειχαμε ουτε μια απολεια ακομα τουλαχιστον περιμενουμε ποτε θα μας δωσουν εξητιριο ολοι ειναι ερωτευμενοι μαζι μας και η μαμα γατα ειναι εξαντλημενη και με το ζορι τα ταιζει οποτε.... θα πρεπει να μεινουν λιγο στην κλινικη και βλεπουμε..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2008 στις 21:49 Η elvenstar: #1.660 07-08-08 21:49 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: Παραδοξος ολα προς το παρον πανε καλα αν και γεννισαμε 7 μερες νωριτερα μεταφεραμε τα μωρα και την μαμα στην Ρεδαιστο εξω απο την θερμη οπου ειναι μια κληνικη ζωων γιατι θελουν ειδικη ιατρικη παρακολουθηση ειμαστε ακομα στην εντατικη αλλα ειμαστε ΟΛΟΙ ζωντανοι δεν ειχαμε ουτε μια απολεια ακομα τουλαχιστον περιμενουμε ποτε θα μας δωσουν εξητιριο ολοι ειναι ερωτευμενοι μαζι μας και η μαμα γατα ειναι εξαντλημενη και με το ζορι τα ταιζει οποτε.... θα πρεπει να μεινουν λιγο στην κλινικη και βλεπουμε..... Click για ανάπτυξη... Την καημενούλα ευτυχώς όλα πήγαν καλά! Λογικό είναι να είναι εξαντλημένη από τη γέννα κ όλα όσα πέρασε. Όταν θα βγουν από την κλινική να μας βάλεις κ φωτογραφίες από τα ζουζούνια γιατί στα British κάθε μέρα έχουν φωτορεπορταζ κ θέλουμε κ εμείς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 82 83 84 85 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 83 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 83 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ναι υπάρχουν τα blue smoke persian κ τα black smoke persian που είναι φ ο β ε ρ α!!!! Click για ανάπτυξη... ε βαλε μας καμια φωτο-παραδειγμα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2008 στις 20:21 Ο πυρροθριξ: #1.654 07-08-08 20:21 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Είναι απλά τέλεια,πολύ όμορφα...Φαντάζομαι οι τιμές τους θα ειναι αστρονομικές σε σχέση με τους κλασσικους χρωματισμους ε; Click για ανάπτυξη... εγω ξερω τα λευκα ειναι τα πιο ακριβα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2008 στις 20:34 Η elvenstar: #1.655 07-08-08 20:34 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Είναι απλά τέλεια,πολύ όμορφα...Φαντάζομαι οι τιμές τους θα ειναι αστρονομικές σε σχέση με τους κλασσικους χρωματισμους ε; Click για ανάπτυξη... αυτό είναι ένα δείγμα του blue. Υπαρχουν κ τα teacup που είναι γλύκες αν βρω θα σας βάλω κ φωτο. Κατά τη γνώμη μου τα μαύρα είναι πιο σπανια στα περσικά γιατί λευκά βλέπω συχνά ενώ μπλε και κυρίως μαύρα είναι πιο σπάνια, όσο για τιμές εξαρτάται από τον εκτροφέα χαρτια ηλικία κλπ νομίζω ότι ξεκινάνε από 700 κ ανεβαίνουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2008 στις 21:03 Η fantom-girl: #1.656 07-08-08 21:03 τα πιο σπανια παιδες ειναι Blue Eyed White Copper Eyed White Odd Eyed White Blue Cream Chinchilla Van Blue Tabby Van red και στοιχιζουν πανω απο 800 ευρω.... Blue tabby van Blue Cream Chinchilla Van Blue Eyed White Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2008 στις 21:32 Η fantom-girl: #1.657 07-08-08 21:32 ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΜΕΤΑΞΥ DOLL FACE ΚΑΙ ΤΣΙΝΤΣΙΛΑ Ακουω διαρκως να λενε ολοι οι ειδιμονες των περσικων γατιων να λενε μια εκφραση "αχ τι ωραιο γατακι μαμα ελα να δεις ενα doll face" Οχι λεω κοριτσακι ειναι τσιτσιλα! λοιπον τα Ντολ φαισε απο τα τσιντσιλα εχουν πολλες διαφορες τα doll face ειναι υποκατηγορια των απλων περσικων εχουν βαρυ τριχωμα τα αφτια τους ειναι στρογγυλα και πιο μικρα δεν εχουν μαυρο περιγραμμα γυρω απο τα ματια το προσωπο εχει αλλες αναλωγιες τα μαγουλα ειναι πιο στρουμπουλα ειναι γενικα πιο βαρια γατα αλλαζει τριχωμα τουλαχιστο μια φορα τον χρονο η ουρα ειναι μακρυτερη και πιο φουντοτη τα πισω ποδια ειναι πιο κοντα απο τα μπροστινα εχουν προβληματα αναπνοης οπως και τα κλασσικα περσικα γατια CHINCHILLA Ειναι αλλη ρατσα περσικων γατιων (οπως τα εξοτικ και τα ιμαλαιων) εχουν απαλο τριχωμα με ελαφρυ υποστρωμα εχουν τριγωνικα αυτια τα οποια ειναι βαλμενα μαλλον προς την κορυφη του κεφαλιου τα ματια ειναι πιο μικρα απο των απλων περσικων γατιων αλλα με μαυρο περιγραμμα σε ορισμενους χρωματισμους (π.χ τα κρεμ απαγορευται το μαυρο περιγραμμα ματιων) το πρωσωπο προσεγγυζει στην απλη γατα ειναι ελαφρυ ζωο τα θυλικα φτανουν τα 3,5 κιλα ενω τα αρσενικα τα 4 -5 αλλαζουν τριχωμα 5 φορες στην ζωη τους η ουρα ειναι κοντοτερη απο των περσικων και παντα μα παντα εχει κλιση προς τα κατω και οχι προς τα επανω τα ποδια εχουν το ιδιο μικος δεν εχουν κανενα αναπνευστικο προβλημα τελος εχω να πω οτι υπαρχει και χρωμα τσιντσιλα το οποιο ειναι στην βαση ασπρο και στο μηκος της η τριχα ειναι μαλλον γκρι τσιντσιλα σαν χρωμα συνανταται σε ολα τα ειδη των περσικων γατιων οποτε οταν λεω οτι εχω ενα περσικο τσιντσιλα ενωω οτι εχω ενα extrim face,peki face, doll face περσικο γατακι με χρωματισμο τσιντσιλα οταν ομως λεω οτι εχω ενα τσιντσιλα γατι ενωω οτι εχω ενα γατι με τα παραπνω χαρακτηριστικα αλλα το χρωμα του ειναι ή ασιμενιο ή χρυσο ή κρεμ ή μπλε ή μαυρο ή λιλα ή σοκολατι ή λευκο ή ταρτουγα αν εχει ταμπιες δεν ειναι τσιντσιλα!!!!! ειναι περσικο με τσιντσιλα διασταυρωση καθως στα τσιντσιλα απαγωρευονται τα ταμπιεσ!!!!!!!!! αυτο λεει ο νεος νομος πο ξεχωρισε τα τσιντσιλα σαν νεα ρατσα και πλεον δεν διαγωνιζονται μαζι με τα περσικα στην ιδια κατηγορια αλλα σε ξεχωριστη κατι που προσπαθουμε στην αμερικη τα τελευται 10 χρονια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2008 στις 21:36 Η elvenstar: #1.658 07-08-08 21:36 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: τα πιο σπανια παιδες ειναι Blue Eyed White Copper Eyed White Odd Eyed White Blue Cream Chinchilla Van Blue Tabby Van red και στοιχιζουν πανω απο 800 ευρω.... Blue tabby van Blue Cream Chinchilla Vanνα πάι Blue Eyed White Click για ανάπτυξη... Δε θα έβαζα μαζί σου στοιχημα για χρώματα περσικών Τι έγινε με τη γατούλα σου γέννησε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2008 στις 21:41 Η fantom-girl: #1.659 07-08-08 21:41 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Δε θα έβαζα μαζί σου στοιχημα για χρώματα περσικών Τι έγινε με τη γατούλα σου γέννησε; Click για ανάπτυξη... Παραδοξος ολα προς το παρον πανε καλα αν και γεννισαμε 7 μερες νωριτερα μεταφεραμε τα μωρα και την μαμα στην Ρεδαιστο εξω απο την θερμη οπου ειναι μια κληνικη ζωων γιατι θελουν ειδικη ιατρικη παρακολουθηση ειμαστε ακομα στην εντατικη αλλα ειμαστε ΟΛΟΙ ζωντανοι δεν ειχαμε ουτε μια απολεια ακομα τουλαχιστον περιμενουμε ποτε θα μας δωσουν εξητιριο ολοι ειναι ερωτευμενοι μαζι μας και η μαμα γατα ειναι εξαντλημενη και με το ζορι τα ταιζει οποτε.... θα πρεπει να μεινουν λιγο στην κλινικη και βλεπουμε..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2008 στις 21:49 Η elvenstar: #1.660 07-08-08 21:49 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: Παραδοξος ολα προς το παρον πανε καλα αν και γεννισαμε 7 μερες νωριτερα μεταφεραμε τα μωρα και την μαμα στην Ρεδαιστο εξω απο την θερμη οπου ειναι μια κληνικη ζωων γιατι θελουν ειδικη ιατρικη παρακολουθηση ειμαστε ακομα στην εντατικη αλλα ειμαστε ΟΛΟΙ ζωντανοι δεν ειχαμε ουτε μια απολεια ακομα τουλαχιστον περιμενουμε ποτε θα μας δωσουν εξητιριο ολοι ειναι ερωτευμενοι μαζι μας και η μαμα γατα ειναι εξαντλημενη και με το ζορι τα ταιζει οποτε.... θα πρεπει να μεινουν λιγο στην κλινικη και βλεπουμε..... Click για ανάπτυξη... Την καημενούλα ευτυχώς όλα πήγαν καλά! Λογικό είναι να είναι εξαντλημένη από τη γέννα κ όλα όσα πέρασε. Όταν θα βγουν από την κλινική να μας βάλεις κ φωτογραφίες από τα ζουζούνια γιατί στα British κάθε μέρα έχουν φωτορεπορταζ κ θέλουμε κ εμείς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 82 83 84 85 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 83 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 83 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Είναι απλά τέλεια,πολύ όμορφα...Φαντάζομαι οι τιμές τους θα ειναι αστρονομικές σε σχέση με τους κλασσικους χρωματισμους ε; Click για ανάπτυξη... εγω ξερω τα λευκα ειναι τα πιο ακριβα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2008 στις 20:34 Η elvenstar: #1.655 07-08-08 20:34 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Είναι απλά τέλεια,πολύ όμορφα...Φαντάζομαι οι τιμές τους θα ειναι αστρονομικές σε σχέση με τους κλασσικους χρωματισμους ε; Click για ανάπτυξη... αυτό είναι ένα δείγμα του blue. Υπαρχουν κ τα teacup που είναι γλύκες αν βρω θα σας βάλω κ φωτο. Κατά τη γνώμη μου τα μαύρα είναι πιο σπανια στα περσικά γιατί λευκά βλέπω συχνά ενώ μπλε και κυρίως μαύρα είναι πιο σπάνια, όσο για τιμές εξαρτάται από τον εκτροφέα χαρτια ηλικία κλπ νομίζω ότι ξεκινάνε από 700 κ ανεβαίνουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2008 στις 21:03 Η fantom-girl: #1.656 07-08-08 21:03 τα πιο σπανια παιδες ειναι Blue Eyed White Copper Eyed White Odd Eyed White Blue Cream Chinchilla Van Blue Tabby Van red και στοιχιζουν πανω απο 800 ευρω.... Blue tabby van Blue Cream Chinchilla Van Blue Eyed White Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2008 στις 21:32 Η fantom-girl: #1.657 07-08-08 21:32 ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΜΕΤΑΞΥ DOLL FACE ΚΑΙ ΤΣΙΝΤΣΙΛΑ Ακουω διαρκως να λενε ολοι οι ειδιμονες των περσικων γατιων να λενε μια εκφραση "αχ τι ωραιο γατακι μαμα ελα να δεις ενα doll face" Οχι λεω κοριτσακι ειναι τσιτσιλα! λοιπον τα Ντολ φαισε απο τα τσιντσιλα εχουν πολλες διαφορες τα doll face ειναι υποκατηγορια των απλων περσικων εχουν βαρυ τριχωμα τα αφτια τους ειναι στρογγυλα και πιο μικρα δεν εχουν μαυρο περιγραμμα γυρω απο τα ματια το προσωπο εχει αλλες αναλωγιες τα μαγουλα ειναι πιο στρουμπουλα ειναι γενικα πιο βαρια γατα αλλαζει τριχωμα τουλαχιστο μια φορα τον χρονο η ουρα ειναι μακρυτερη και πιο φουντοτη τα πισω ποδια ειναι πιο κοντα απο τα μπροστινα εχουν προβληματα αναπνοης οπως και τα κλασσικα περσικα γατια CHINCHILLA Ειναι αλλη ρατσα περσικων γατιων (οπως τα εξοτικ και τα ιμαλαιων) εχουν απαλο τριχωμα με ελαφρυ υποστρωμα εχουν τριγωνικα αυτια τα οποια ειναι βαλμενα μαλλον προς την κορυφη του κεφαλιου τα ματια ειναι πιο μικρα απο των απλων περσικων γατιων αλλα με μαυρο περιγραμμα σε ορισμενους χρωματισμους (π.χ τα κρεμ απαγορευται το μαυρο περιγραμμα ματιων) το πρωσωπο προσεγγυζει στην απλη γατα ειναι ελαφρυ ζωο τα θυλικα φτανουν τα 3,5 κιλα ενω τα αρσενικα τα 4 -5 αλλαζουν τριχωμα 5 φορες στην ζωη τους η ουρα ειναι κοντοτερη απο των περσικων και παντα μα παντα εχει κλιση προς τα κατω και οχι προς τα επανω τα ποδια εχουν το ιδιο μικος δεν εχουν κανενα αναπνευστικο προβλημα τελος εχω να πω οτι υπαρχει και χρωμα τσιντσιλα το οποιο ειναι στην βαση ασπρο και στο μηκος της η τριχα ειναι μαλλον γκρι τσιντσιλα σαν χρωμα συνανταται σε ολα τα ειδη των περσικων γατιων οποτε οταν λεω οτι εχω ενα περσικο τσιντσιλα ενωω οτι εχω ενα extrim face,peki face, doll face περσικο γατακι με χρωματισμο τσιντσιλα οταν ομως λεω οτι εχω ενα τσιντσιλα γατι ενωω οτι εχω ενα γατι με τα παραπνω χαρακτηριστικα αλλα το χρωμα του ειναι ή ασιμενιο ή χρυσο ή κρεμ ή μπλε ή μαυρο ή λιλα ή σοκολατι ή λευκο ή ταρτουγα αν εχει ταμπιες δεν ειναι τσιντσιλα!!!!! ειναι περσικο με τσιντσιλα διασταυρωση καθως στα τσιντσιλα απαγωρευονται τα ταμπιεσ!!!!!!!!! αυτο λεει ο νεος νομος πο ξεχωρισε τα τσιντσιλα σαν νεα ρατσα και πλεον δεν διαγωνιζονται μαζι με τα περσικα στην ιδια κατηγορια αλλα σε ξεχωριστη κατι που προσπαθουμε στην αμερικη τα τελευται 10 χρονια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2008 στις 21:36 Η elvenstar: #1.658 07-08-08 21:36 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: τα πιο σπανια παιδες ειναι Blue Eyed White Copper Eyed White Odd Eyed White Blue Cream Chinchilla Van Blue Tabby Van red και στοιχιζουν πανω απο 800 ευρω.... Blue tabby van Blue Cream Chinchilla Vanνα πάι Blue Eyed White Click για ανάπτυξη... Δε θα έβαζα μαζί σου στοιχημα για χρώματα περσικών Τι έγινε με τη γατούλα σου γέννησε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2008 στις 21:41 Η fantom-girl: #1.659 07-08-08 21:41 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Δε θα έβαζα μαζί σου στοιχημα για χρώματα περσικών Τι έγινε με τη γατούλα σου γέννησε; Click για ανάπτυξη... Παραδοξος ολα προς το παρον πανε καλα αν και γεννισαμε 7 μερες νωριτερα μεταφεραμε τα μωρα και την μαμα στην Ρεδαιστο εξω απο την θερμη οπου ειναι μια κληνικη ζωων γιατι θελουν ειδικη ιατρικη παρακολουθηση ειμαστε ακομα στην εντατικη αλλα ειμαστε ΟΛΟΙ ζωντανοι δεν ειχαμε ουτε μια απολεια ακομα τουλαχιστον περιμενουμε ποτε θα μας δωσουν εξητιριο ολοι ειναι ερωτευμενοι μαζι μας και η μαμα γατα ειναι εξαντλημενη και με το ζορι τα ταιζει οποτε.... θα πρεπει να μεινουν λιγο στην κλινικη και βλεπουμε..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2008 στις 21:49 Η elvenstar: #1.660 07-08-08 21:49 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: Παραδοξος ολα προς το παρον πανε καλα αν και γεννισαμε 7 μερες νωριτερα μεταφεραμε τα μωρα και την μαμα στην Ρεδαιστο εξω απο την θερμη οπου ειναι μια κληνικη ζωων γιατι θελουν ειδικη ιατρικη παρακολουθηση ειμαστε ακομα στην εντατικη αλλα ειμαστε ΟΛΟΙ ζωντανοι δεν ειχαμε ουτε μια απολεια ακομα τουλαχιστον περιμενουμε ποτε θα μας δωσουν εξητιριο ολοι ειναι ερωτευμενοι μαζι μας και η μαμα γατα ειναι εξαντλημενη και με το ζορι τα ταιζει οποτε.... θα πρεπει να μεινουν λιγο στην κλινικη και βλεπουμε..... Click για ανάπτυξη... Την καημενούλα ευτυχώς όλα πήγαν καλά! Λογικό είναι να είναι εξαντλημένη από τη γέννα κ όλα όσα πέρασε. Όταν θα βγουν από την κλινική να μας βάλεις κ φωτογραφίες από τα ζουζούνια γιατί στα British κάθε μέρα έχουν φωτορεπορταζ κ θέλουμε κ εμείς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 82 83 84 85 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 83 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 83 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Είναι απλά τέλεια,πολύ όμορφα...Φαντάζομαι οι τιμές τους θα ειναι αστρονομικές σε σχέση με τους κλασσικους χρωματισμους ε; Click για ανάπτυξη... αυτό είναι ένα δείγμα του blue. Υπαρχουν κ τα teacup που είναι γλύκες αν βρω θα σας βάλω κ φωτο. Κατά τη γνώμη μου τα μαύρα είναι πιο σπανια στα περσικά γιατί λευκά βλέπω συχνά ενώ μπλε και κυρίως μαύρα είναι πιο σπάνια, όσο για τιμές εξαρτάται από τον εκτροφέα χαρτια ηλικία κλπ νομίζω ότι ξεκινάνε από 700 κ ανεβαίνουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2008 στις 21:03 Η fantom-girl: #1.656 07-08-08 21:03 τα πιο σπανια παιδες ειναι Blue Eyed White Copper Eyed White Odd Eyed White Blue Cream Chinchilla Van Blue Tabby Van red και στοιχιζουν πανω απο 800 ευρω.... Blue tabby van Blue Cream Chinchilla Van Blue Eyed White Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2008 στις 21:32 Η fantom-girl: #1.657 07-08-08 21:32 ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΜΕΤΑΞΥ DOLL FACE ΚΑΙ ΤΣΙΝΤΣΙΛΑ Ακουω διαρκως να λενε ολοι οι ειδιμονες των περσικων γατιων να λενε μια εκφραση "αχ τι ωραιο γατακι μαμα ελα να δεις ενα doll face" Οχι λεω κοριτσακι ειναι τσιτσιλα! λοιπον τα Ντολ φαισε απο τα τσιντσιλα εχουν πολλες διαφορες τα doll face ειναι υποκατηγορια των απλων περσικων εχουν βαρυ τριχωμα τα αφτια τους ειναι στρογγυλα και πιο μικρα δεν εχουν μαυρο περιγραμμα γυρω απο τα ματια το προσωπο εχει αλλες αναλωγιες τα μαγουλα ειναι πιο στρουμπουλα ειναι γενικα πιο βαρια γατα αλλαζει τριχωμα τουλαχιστο μια φορα τον χρονο η ουρα ειναι μακρυτερη και πιο φουντοτη τα πισω ποδια ειναι πιο κοντα απο τα μπροστινα εχουν προβληματα αναπνοης οπως και τα κλασσικα περσικα γατια CHINCHILLA Ειναι αλλη ρατσα περσικων γατιων (οπως τα εξοτικ και τα ιμαλαιων) εχουν απαλο τριχωμα με ελαφρυ υποστρωμα εχουν τριγωνικα αυτια τα οποια ειναι βαλμενα μαλλον προς την κορυφη του κεφαλιου τα ματια ειναι πιο μικρα απο των απλων περσικων γατιων αλλα με μαυρο περιγραμμα σε ορισμενους χρωματισμους (π.χ τα κρεμ απαγορευται το μαυρο περιγραμμα ματιων) το πρωσωπο προσεγγυζει στην απλη γατα ειναι ελαφρυ ζωο τα θυλικα φτανουν τα 3,5 κιλα ενω τα αρσενικα τα 4 -5 αλλαζουν τριχωμα 5 φορες στην ζωη τους η ουρα ειναι κοντοτερη απο των περσικων και παντα μα παντα εχει κλιση προς τα κατω και οχι προς τα επανω τα ποδια εχουν το ιδιο μικος δεν εχουν κανενα αναπνευστικο προβλημα τελος εχω να πω οτι υπαρχει και χρωμα τσιντσιλα το οποιο ειναι στην βαση ασπρο και στο μηκος της η τριχα ειναι μαλλον γκρι τσιντσιλα σαν χρωμα συνανταται σε ολα τα ειδη των περσικων γατιων οποτε οταν λεω οτι εχω ενα περσικο τσιντσιλα ενωω οτι εχω ενα extrim face,peki face, doll face περσικο γατακι με χρωματισμο τσιντσιλα οταν ομως λεω οτι εχω ενα τσιντσιλα γατι ενωω οτι εχω ενα γατι με τα παραπνω χαρακτηριστικα αλλα το χρωμα του ειναι ή ασιμενιο ή χρυσο ή κρεμ ή μπλε ή μαυρο ή λιλα ή σοκολατι ή λευκο ή ταρτουγα αν εχει ταμπιες δεν ειναι τσιντσιλα!!!!! ειναι περσικο με τσιντσιλα διασταυρωση καθως στα τσιντσιλα απαγωρευονται τα ταμπιεσ!!!!!!!!! αυτο λεει ο νεος νομος πο ξεχωρισε τα τσιντσιλα σαν νεα ρατσα και πλεον δεν διαγωνιζονται μαζι με τα περσικα στην ιδια κατηγορια αλλα σε ξεχωριστη κατι που προσπαθουμε στην αμερικη τα τελευται 10 χρονια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2008 στις 21:36 Η elvenstar: #1.658 07-08-08 21:36 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: τα πιο σπανια παιδες ειναι Blue Eyed White Copper Eyed White Odd Eyed White Blue Cream Chinchilla Van Blue Tabby Van red και στοιχιζουν πανω απο 800 ευρω.... Blue tabby van Blue Cream Chinchilla Vanνα πάι Blue Eyed White Click για ανάπτυξη... Δε θα έβαζα μαζί σου στοιχημα για χρώματα περσικών Τι έγινε με τη γατούλα σου γέννησε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2008 στις 21:41 Η fantom-girl: #1.659 07-08-08 21:41 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Δε θα έβαζα μαζί σου στοιχημα για χρώματα περσικών Τι έγινε με τη γατούλα σου γέννησε; Click για ανάπτυξη... Παραδοξος ολα προς το παρον πανε καλα αν και γεννισαμε 7 μερες νωριτερα μεταφεραμε τα μωρα και την μαμα στην Ρεδαιστο εξω απο την θερμη οπου ειναι μια κληνικη ζωων γιατι θελουν ειδικη ιατρικη παρακολουθηση ειμαστε ακομα στην εντατικη αλλα ειμαστε ΟΛΟΙ ζωντανοι δεν ειχαμε ουτε μια απολεια ακομα τουλαχιστον περιμενουμε ποτε θα μας δωσουν εξητιριο ολοι ειναι ερωτευμενοι μαζι μας και η μαμα γατα ειναι εξαντλημενη και με το ζορι τα ταιζει οποτε.... θα πρεπει να μεινουν λιγο στην κλινικη και βλεπουμε..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2008 στις 21:49 Η elvenstar: #1.660 07-08-08 21:49 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: Παραδοξος ολα προς το παρον πανε καλα αν και γεννισαμε 7 μερες νωριτερα μεταφεραμε τα μωρα και την μαμα στην Ρεδαιστο εξω απο την θερμη οπου ειναι μια κληνικη ζωων γιατι θελουν ειδικη ιατρικη παρακολουθηση ειμαστε ακομα στην εντατικη αλλα ειμαστε ΟΛΟΙ ζωντανοι δεν ειχαμε ουτε μια απολεια ακομα τουλαχιστον περιμενουμε ποτε θα μας δωσουν εξητιριο ολοι ειναι ερωτευμενοι μαζι μας και η μαμα γατα ειναι εξαντλημενη και με το ζορι τα ταιζει οποτε.... θα πρεπει να μεινουν λιγο στην κλινικη και βλεπουμε..... Click για ανάπτυξη... Την καημενούλα ευτυχώς όλα πήγαν καλά! Λογικό είναι να είναι εξαντλημένη από τη γέννα κ όλα όσα πέρασε. Όταν θα βγουν από την κλινική να μας βάλεις κ φωτογραφίες από τα ζουζούνια γιατί στα British κάθε μέρα έχουν φωτορεπορταζ κ θέλουμε κ εμείς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 82 83 84 85 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 83 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 83 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
τα πιο σπανια παιδες ειναι Blue Eyed White Copper Eyed White Odd Eyed White Blue Cream Chinchilla Van Blue Tabby Van red και στοιχιζουν πανω απο 800 ευρω.... Blue tabby van Blue Cream Chinchilla Van Blue Eyed White Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2008 στις 21:32 Η fantom-girl: #1.657 07-08-08 21:32 ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΜΕΤΑΞΥ DOLL FACE ΚΑΙ ΤΣΙΝΤΣΙΛΑ Ακουω διαρκως να λενε ολοι οι ειδιμονες των περσικων γατιων να λενε μια εκφραση "αχ τι ωραιο γατακι μαμα ελα να δεις ενα doll face" Οχι λεω κοριτσακι ειναι τσιτσιλα! λοιπον τα Ντολ φαισε απο τα τσιντσιλα εχουν πολλες διαφορες τα doll face ειναι υποκατηγορια των απλων περσικων εχουν βαρυ τριχωμα τα αφτια τους ειναι στρογγυλα και πιο μικρα δεν εχουν μαυρο περιγραμμα γυρω απο τα ματια το προσωπο εχει αλλες αναλωγιες τα μαγουλα ειναι πιο στρουμπουλα ειναι γενικα πιο βαρια γατα αλλαζει τριχωμα τουλαχιστο μια φορα τον χρονο η ουρα ειναι μακρυτερη και πιο φουντοτη τα πισω ποδια ειναι πιο κοντα απο τα μπροστινα εχουν προβληματα αναπνοης οπως και τα κλασσικα περσικα γατια CHINCHILLA Ειναι αλλη ρατσα περσικων γατιων (οπως τα εξοτικ και τα ιμαλαιων) εχουν απαλο τριχωμα με ελαφρυ υποστρωμα εχουν τριγωνικα αυτια τα οποια ειναι βαλμενα μαλλον προς την κορυφη του κεφαλιου τα ματια ειναι πιο μικρα απο των απλων περσικων γατιων αλλα με μαυρο περιγραμμα σε ορισμενους χρωματισμους (π.χ τα κρεμ απαγορευται το μαυρο περιγραμμα ματιων) το πρωσωπο προσεγγυζει στην απλη γατα ειναι ελαφρυ ζωο τα θυλικα φτανουν τα 3,5 κιλα ενω τα αρσενικα τα 4 -5 αλλαζουν τριχωμα 5 φορες στην ζωη τους η ουρα ειναι κοντοτερη απο των περσικων και παντα μα παντα εχει κλιση προς τα κατω και οχι προς τα επανω τα ποδια εχουν το ιδιο μικος δεν εχουν κανενα αναπνευστικο προβλημα τελος εχω να πω οτι υπαρχει και χρωμα τσιντσιλα το οποιο ειναι στην βαση ασπρο και στο μηκος της η τριχα ειναι μαλλον γκρι τσιντσιλα σαν χρωμα συνανταται σε ολα τα ειδη των περσικων γατιων οποτε οταν λεω οτι εχω ενα περσικο τσιντσιλα ενωω οτι εχω ενα extrim face,peki face, doll face περσικο γατακι με χρωματισμο τσιντσιλα οταν ομως λεω οτι εχω ενα τσιντσιλα γατι ενωω οτι εχω ενα γατι με τα παραπνω χαρακτηριστικα αλλα το χρωμα του ειναι ή ασιμενιο ή χρυσο ή κρεμ ή μπλε ή μαυρο ή λιλα ή σοκολατι ή λευκο ή ταρτουγα αν εχει ταμπιες δεν ειναι τσιντσιλα!!!!! ειναι περσικο με τσιντσιλα διασταυρωση καθως στα τσιντσιλα απαγωρευονται τα ταμπιεσ!!!!!!!!! αυτο λεει ο νεος νομος πο ξεχωρισε τα τσιντσιλα σαν νεα ρατσα και πλεον δεν διαγωνιζονται μαζι με τα περσικα στην ιδια κατηγορια αλλα σε ξεχωριστη κατι που προσπαθουμε στην αμερικη τα τελευται 10 χρονια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2008 στις 21:36 Η elvenstar: #1.658 07-08-08 21:36 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: τα πιο σπανια παιδες ειναι Blue Eyed White Copper Eyed White Odd Eyed White Blue Cream Chinchilla Van Blue Tabby Van red και στοιχιζουν πανω απο 800 ευρω.... Blue tabby van Blue Cream Chinchilla Vanνα πάι Blue Eyed White Click για ανάπτυξη... Δε θα έβαζα μαζί σου στοιχημα για χρώματα περσικών Τι έγινε με τη γατούλα σου γέννησε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2008 στις 21:41 Η fantom-girl: #1.659 07-08-08 21:41 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Δε θα έβαζα μαζί σου στοιχημα για χρώματα περσικών Τι έγινε με τη γατούλα σου γέννησε; Click για ανάπτυξη... Παραδοξος ολα προς το παρον πανε καλα αν και γεννισαμε 7 μερες νωριτερα μεταφεραμε τα μωρα και την μαμα στην Ρεδαιστο εξω απο την θερμη οπου ειναι μια κληνικη ζωων γιατι θελουν ειδικη ιατρικη παρακολουθηση ειμαστε ακομα στην εντατικη αλλα ειμαστε ΟΛΟΙ ζωντανοι δεν ειχαμε ουτε μια απολεια ακομα τουλαχιστον περιμενουμε ποτε θα μας δωσουν εξητιριο ολοι ειναι ερωτευμενοι μαζι μας και η μαμα γατα ειναι εξαντλημενη και με το ζορι τα ταιζει οποτε.... θα πρεπει να μεινουν λιγο στην κλινικη και βλεπουμε..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2008 στις 21:49 Η elvenstar: #1.660 07-08-08 21:49 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: Παραδοξος ολα προς το παρον πανε καλα αν και γεννισαμε 7 μερες νωριτερα μεταφεραμε τα μωρα και την μαμα στην Ρεδαιστο εξω απο την θερμη οπου ειναι μια κληνικη ζωων γιατι θελουν ειδικη ιατρικη παρακολουθηση ειμαστε ακομα στην εντατικη αλλα ειμαστε ΟΛΟΙ ζωντανοι δεν ειχαμε ουτε μια απολεια ακομα τουλαχιστον περιμενουμε ποτε θα μας δωσουν εξητιριο ολοι ειναι ερωτευμενοι μαζι μας και η μαμα γατα ειναι εξαντλημενη και με το ζορι τα ταιζει οποτε.... θα πρεπει να μεινουν λιγο στην κλινικη και βλεπουμε..... Click για ανάπτυξη... Την καημενούλα ευτυχώς όλα πήγαν καλά! Λογικό είναι να είναι εξαντλημένη από τη γέννα κ όλα όσα πέρασε. Όταν θα βγουν από την κλινική να μας βάλεις κ φωτογραφίες από τα ζουζούνια γιατί στα British κάθε μέρα έχουν φωτορεπορταζ κ θέλουμε κ εμείς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 82 83 84 85 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 83 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 83 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΜΕΤΑΞΥ DOLL FACE ΚΑΙ ΤΣΙΝΤΣΙΛΑ Ακουω διαρκως να λενε ολοι οι ειδιμονες των περσικων γατιων να λενε μια εκφραση "αχ τι ωραιο γατακι μαμα ελα να δεις ενα doll face" Οχι λεω κοριτσακι ειναι τσιτσιλα! λοιπον τα Ντολ φαισε απο τα τσιντσιλα εχουν πολλες διαφορες τα doll face ειναι υποκατηγορια των απλων περσικων εχουν βαρυ τριχωμα τα αφτια τους ειναι στρογγυλα και πιο μικρα δεν εχουν μαυρο περιγραμμα γυρω απο τα ματια το προσωπο εχει αλλες αναλωγιες τα μαγουλα ειναι πιο στρουμπουλα ειναι γενικα πιο βαρια γατα αλλαζει τριχωμα τουλαχιστο μια φορα τον χρονο η ουρα ειναι μακρυτερη και πιο φουντοτη τα πισω ποδια ειναι πιο κοντα απο τα μπροστινα εχουν προβληματα αναπνοης οπως και τα κλασσικα περσικα γατια CHINCHILLA Ειναι αλλη ρατσα περσικων γατιων (οπως τα εξοτικ και τα ιμαλαιων) εχουν απαλο τριχωμα με ελαφρυ υποστρωμα εχουν τριγωνικα αυτια τα οποια ειναι βαλμενα μαλλον προς την κορυφη του κεφαλιου τα ματια ειναι πιο μικρα απο των απλων περσικων γατιων αλλα με μαυρο περιγραμμα σε ορισμενους χρωματισμους (π.χ τα κρεμ απαγορευται το μαυρο περιγραμμα ματιων) το πρωσωπο προσεγγυζει στην απλη γατα ειναι ελαφρυ ζωο τα θυλικα φτανουν τα 3,5 κιλα ενω τα αρσενικα τα 4 -5 αλλαζουν τριχωμα 5 φορες στην ζωη τους η ουρα ειναι κοντοτερη απο των περσικων και παντα μα παντα εχει κλιση προς τα κατω και οχι προς τα επανω τα ποδια εχουν το ιδιο μικος δεν εχουν κανενα αναπνευστικο προβλημα τελος εχω να πω οτι υπαρχει και χρωμα τσιντσιλα το οποιο ειναι στην βαση ασπρο και στο μηκος της η τριχα ειναι μαλλον γκρι τσιντσιλα σαν χρωμα συνανταται σε ολα τα ειδη των περσικων γατιων οποτε οταν λεω οτι εχω ενα περσικο τσιντσιλα ενωω οτι εχω ενα extrim face,peki face, doll face περσικο γατακι με χρωματισμο τσιντσιλα οταν ομως λεω οτι εχω ενα τσιντσιλα γατι ενωω οτι εχω ενα γατι με τα παραπνω χαρακτηριστικα αλλα το χρωμα του ειναι ή ασιμενιο ή χρυσο ή κρεμ ή μπλε ή μαυρο ή λιλα ή σοκολατι ή λευκο ή ταρτουγα αν εχει ταμπιες δεν ειναι τσιντσιλα!!!!! ειναι περσικο με τσιντσιλα διασταυρωση καθως στα τσιντσιλα απαγωρευονται τα ταμπιεσ!!!!!!!!! αυτο λεει ο νεος νομος πο ξεχωρισε τα τσιντσιλα σαν νεα ρατσα και πλεον δεν διαγωνιζονται μαζι με τα περσικα στην ιδια κατηγορια αλλα σε ξεχωριστη κατι που προσπαθουμε στην αμερικη τα τελευται 10 χρονια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2008 στις 21:36 Η elvenstar: #1.658 07-08-08 21:36 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: τα πιο σπανια παιδες ειναι Blue Eyed White Copper Eyed White Odd Eyed White Blue Cream Chinchilla Van Blue Tabby Van red και στοιχιζουν πανω απο 800 ευρω.... Blue tabby van Blue Cream Chinchilla Vanνα πάι Blue Eyed White Click για ανάπτυξη... Δε θα έβαζα μαζί σου στοιχημα για χρώματα περσικών Τι έγινε με τη γατούλα σου γέννησε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2008 στις 21:41 Η fantom-girl: #1.659 07-08-08 21:41 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Δε θα έβαζα μαζί σου στοιχημα για χρώματα περσικών Τι έγινε με τη γατούλα σου γέννησε; Click για ανάπτυξη... Παραδοξος ολα προς το παρον πανε καλα αν και γεννισαμε 7 μερες νωριτερα μεταφεραμε τα μωρα και την μαμα στην Ρεδαιστο εξω απο την θερμη οπου ειναι μια κληνικη ζωων γιατι θελουν ειδικη ιατρικη παρακολουθηση ειμαστε ακομα στην εντατικη αλλα ειμαστε ΟΛΟΙ ζωντανοι δεν ειχαμε ουτε μια απολεια ακομα τουλαχιστον περιμενουμε ποτε θα μας δωσουν εξητιριο ολοι ειναι ερωτευμενοι μαζι μας και η μαμα γατα ειναι εξαντλημενη και με το ζορι τα ταιζει οποτε.... θα πρεπει να μεινουν λιγο στην κλινικη και βλεπουμε..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2008 στις 21:49 Η elvenstar: #1.660 07-08-08 21:49 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: Παραδοξος ολα προς το παρον πανε καλα αν και γεννισαμε 7 μερες νωριτερα μεταφεραμε τα μωρα και την μαμα στην Ρεδαιστο εξω απο την θερμη οπου ειναι μια κληνικη ζωων γιατι θελουν ειδικη ιατρικη παρακολουθηση ειμαστε ακομα στην εντατικη αλλα ειμαστε ΟΛΟΙ ζωντανοι δεν ειχαμε ουτε μια απολεια ακομα τουλαχιστον περιμενουμε ποτε θα μας δωσουν εξητιριο ολοι ειναι ερωτευμενοι μαζι μας και η μαμα γατα ειναι εξαντλημενη και με το ζορι τα ταιζει οποτε.... θα πρεπει να μεινουν λιγο στην κλινικη και βλεπουμε..... Click για ανάπτυξη... Την καημενούλα ευτυχώς όλα πήγαν καλά! Λογικό είναι να είναι εξαντλημένη από τη γέννα κ όλα όσα πέρασε. Όταν θα βγουν από την κλινική να μας βάλεις κ φωτογραφίες από τα ζουζούνια γιατί στα British κάθε μέρα έχουν φωτορεπορταζ κ θέλουμε κ εμείς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 82 83 84 85 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 83 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 83 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: τα πιο σπανια παιδες ειναι Blue Eyed White Copper Eyed White Odd Eyed White Blue Cream Chinchilla Van Blue Tabby Van red και στοιχιζουν πανω απο 800 ευρω.... Blue tabby van Blue Cream Chinchilla Vanνα πάι Blue Eyed White Click για ανάπτυξη... Δε θα έβαζα μαζί σου στοιχημα για χρώματα περσικών Τι έγινε με τη γατούλα σου γέννησε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2008 στις 21:41 Η fantom-girl: #1.659 07-08-08 21:41 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Δε θα έβαζα μαζί σου στοιχημα για χρώματα περσικών Τι έγινε με τη γατούλα σου γέννησε; Click για ανάπτυξη... Παραδοξος ολα προς το παρον πανε καλα αν και γεννισαμε 7 μερες νωριτερα μεταφεραμε τα μωρα και την μαμα στην Ρεδαιστο εξω απο την θερμη οπου ειναι μια κληνικη ζωων γιατι θελουν ειδικη ιατρικη παρακολουθηση ειμαστε ακομα στην εντατικη αλλα ειμαστε ΟΛΟΙ ζωντανοι δεν ειχαμε ουτε μια απολεια ακομα τουλαχιστον περιμενουμε ποτε θα μας δωσουν εξητιριο ολοι ειναι ερωτευμενοι μαζι μας και η μαμα γατα ειναι εξαντλημενη και με το ζορι τα ταιζει οποτε.... θα πρεπει να μεινουν λιγο στην κλινικη και βλεπουμε..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2008 στις 21:49 Η elvenstar: #1.660 07-08-08 21:49 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: Παραδοξος ολα προς το παρον πανε καλα αν και γεννισαμε 7 μερες νωριτερα μεταφεραμε τα μωρα και την μαμα στην Ρεδαιστο εξω απο την θερμη οπου ειναι μια κληνικη ζωων γιατι θελουν ειδικη ιατρικη παρακολουθηση ειμαστε ακομα στην εντατικη αλλα ειμαστε ΟΛΟΙ ζωντανοι δεν ειχαμε ουτε μια απολεια ακομα τουλαχιστον περιμενουμε ποτε θα μας δωσουν εξητιριο ολοι ειναι ερωτευμενοι μαζι μας και η μαμα γατα ειναι εξαντλημενη και με το ζορι τα ταιζει οποτε.... θα πρεπει να μεινουν λιγο στην κλινικη και βλεπουμε..... Click για ανάπτυξη... Την καημενούλα ευτυχώς όλα πήγαν καλά! Λογικό είναι να είναι εξαντλημένη από τη γέννα κ όλα όσα πέρασε. Όταν θα βγουν από την κλινική να μας βάλεις κ φωτογραφίες από τα ζουζούνια γιατί στα British κάθε μέρα έχουν φωτορεπορταζ κ θέλουμε κ εμείς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 82 83 84 85 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 83 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 83 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Δε θα έβαζα μαζί σου στοιχημα για χρώματα περσικών Τι έγινε με τη γατούλα σου γέννησε; Click για ανάπτυξη... Παραδοξος ολα προς το παρον πανε καλα αν και γεννισαμε 7 μερες νωριτερα μεταφεραμε τα μωρα και την μαμα στην Ρεδαιστο εξω απο την θερμη οπου ειναι μια κληνικη ζωων γιατι θελουν ειδικη ιατρικη παρακολουθηση ειμαστε ακομα στην εντατικη αλλα ειμαστε ΟΛΟΙ ζωντανοι δεν ειχαμε ουτε μια απολεια ακομα τουλαχιστον περιμενουμε ποτε θα μας δωσουν εξητιριο ολοι ειναι ερωτευμενοι μαζι μας και η μαμα γατα ειναι εξαντλημενη και με το ζορι τα ταιζει οποτε.... θα πρεπει να μεινουν λιγο στην κλινικη και βλεπουμε..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2008 στις 21:49 Η elvenstar: #1.660 07-08-08 21:49 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: Παραδοξος ολα προς το παρον πανε καλα αν και γεννισαμε 7 μερες νωριτερα μεταφεραμε τα μωρα και την μαμα στην Ρεδαιστο εξω απο την θερμη οπου ειναι μια κληνικη ζωων γιατι θελουν ειδικη ιατρικη παρακολουθηση ειμαστε ακομα στην εντατικη αλλα ειμαστε ΟΛΟΙ ζωντανοι δεν ειχαμε ουτε μια απολεια ακομα τουλαχιστον περιμενουμε ποτε θα μας δωσουν εξητιριο ολοι ειναι ερωτευμενοι μαζι μας και η μαμα γατα ειναι εξαντλημενη και με το ζορι τα ταιζει οποτε.... θα πρεπει να μεινουν λιγο στην κλινικη και βλεπουμε..... Click για ανάπτυξη... Την καημενούλα ευτυχώς όλα πήγαν καλά! Λογικό είναι να είναι εξαντλημένη από τη γέννα κ όλα όσα πέρασε. Όταν θα βγουν από την κλινική να μας βάλεις κ φωτογραφίες από τα ζουζούνια γιατί στα British κάθε μέρα έχουν φωτορεπορταζ κ θέλουμε κ εμείς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: Παραδοξος ολα προς το παρον πανε καλα αν και γεννισαμε 7 μερες νωριτερα μεταφεραμε τα μωρα και την μαμα στην Ρεδαιστο εξω απο την θερμη οπου ειναι μια κληνικη ζωων γιατι θελουν ειδικη ιατρικη παρακολουθηση ειμαστε ακομα στην εντατικη αλλα ειμαστε ΟΛΟΙ ζωντανοι δεν ειχαμε ουτε μια απολεια ακομα τουλαχιστον περιμενουμε ποτε θα μας δωσουν εξητιριο ολοι ειναι ερωτευμενοι μαζι μας και η μαμα γατα ειναι εξαντλημενη και με το ζορι τα ταιζει οποτε.... θα πρεπει να μεινουν λιγο στην κλινικη και βλεπουμε..... Click για ανάπτυξη... Την καημενούλα ευτυχώς όλα πήγαν καλά! Λογικό είναι να είναι εξαντλημένη από τη γέννα κ όλα όσα πέρασε. Όταν θα βγουν από την κλινική να μας βάλεις κ φωτογραφίες από τα ζουζούνια γιατί στα British κάθε μέρα έχουν φωτορεπορταζ κ θέλουμε κ εμείς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.