Περσίας maniacs

fantom-girl πόσα κιλά γίνεται ένας περσικός γάτος; Αυτή τη στιγμή ο Prince μου είναι 4.800 και ο Πάρης του φίλου μου 4.600... Πόσο να περιμένουμε να φτάσουν; (πλευρά πάντως ακόμα βρίσκουμε μέσα στο τριχομάνι)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

prince ποσο την παιρνεις την συσκευασια των 2κιλων?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

fantom-girl πόσα κιλά γίνεται ένας περσικός γάτος; Αυτή τη στιγμή ο Prince μου είναι 4.800 και ο Πάρης του φίλου μου 4.600... Πόσο να περιμένουμε να φτάσουν; (πλευρά πάντως ακόμα βρίσκουμε μέσα στο τριχομάνι)
O Γιατρός μας είπε ότι ο Βατ θα φτάσει στα 7 κιλά -αν δεν τα έχει φτάσει ήδη- κ να τον προσέχω, ενώ η Κάντι θα είμαστε πολύ ευχασριστημένοι αν φτάσει κάποτε τα 4 κιλά -με τα Περσιαν Κιττεν κ την Καλοπετ έφτασε στα 3800- μάλλον είναι ανάλογα κ στο σωματότυπου της κάθε γάτας, τα Σιλβερ Περσιαν μου είμαι μία κοπέλα από εδώ ότι είναι πιο μικρόσωμα, πάντως γενικά τα περσικά είναι μεσαίας κατηγορίας γατάκια

prince ποσο την παιρνεις την συσκευασια των 2κιλων?

16 ευρώ από κατάστημα ζωοτροφών αλλά είνια κίττεν η δική μου..

Η Κιτεν είναι πιο φθηνή η Περσιαν έχει 20 ευρώ -τουλάχιστον τόσο την παίρνω εγώ-

παιδια απο τα μαγζια που αγοραζεται στελνει επαρχια κανενα?

παιδια απο τα μαγζια που αγοραζεται στελνει επαρχια κανενα?
www.quiko.gr για προσπάθησε εδώ ειναι ένα μεγάλο Πετ στη Θεσσαλονίκη εμένα μου στέλνουν με αντικαταβολή την Καλοπετ από αυτό το κατάστημα, προσπαθησε λίγο αργότερα όμως γιατι η σελ. είδα ότι έχει κάποιο πρόβλημα τώρα.
ή καλύτερα στείλε τους ένα μέιλ εδώ [FONT='Arial','sans-serif'] info@quiko.gr και πες αν έχουν για να σου στείλουν με κουριερ η ταχυδρομείο[/font]

εστειλα mail για να δουμε τι θα γινει τελικα!!!

Παιδιά πάντως όλα τα πετ σοπ κάνουν παραγγελία αν τους ζητήσεις.Εγώ παρήγγειλα χτες royal canin για τεσσάρων μηνών,και μου είπαν ότι θα είναι εδώ σε δυο μέρες.Και δεν είμαι και στο πιο εύκολο μέρος...

Παιδιά πάντως όλα τα πετ σοπ κάνουν παραγγελία αν τους ζητήσεις.Εγώ παρήγγειλα χτες royal canin για τεσσάρων μηνών,και μου είπαν ότι θα είναι εδώ σε δυο μέρες.Και δεν είμαι και στο πιο εύκολο μέρος...
Με τη συγκεκριμένη εταιρεία υπάρχει ένα πρόβλημα επειδή τους βάζει μεγάλο πλαφον αγοράς γι αυτό κ δεν την έχουν όλα τα πετ, ή όλοι οι κτηνίατροι, ίσως από αυτό που παρήγγειλες εσύ να το πήρε από μεταπώληση γι αυτό κ θα το φέρει αμέσως

Όχι μου ειπε οτι θα την παραγγείλει,ίσως δεν γνώριζε σχετικά με το πλαφόν...Πάντως του έδωσα ως εναλλακτική τη Hill's.Να μην είμαι έτοιμη για την μπέμπα μου,άμα δεν τρώει η κοντέσσα whiskas ουτε για μια μερα;:lol:

Όχι μου ειπε οτι θα την παραγγείλει,ίσως δεν γνώριζε σχετικά με το πλαφόν...Πάντως του έδωσα ως εναλλακτική τη Hill's.Να μην είμαι έτοιμη για την μπέμπα μου,άμα δεν τρώει η κοντέσσα whiskas ουτε για μια μερα;:lol:
Μα τέτοιο αφράτο συννεφάκι θα του δώσεις whiskas; ε! Όχι πως θα διατηρήσει το θανατηφόρο της κορμί;

Όχι καλέ,το παιδάκι μου έχει μάθει να τρωει μόνο royal canin,οποτε την παρήγγειλα απο τώρα για να έχει έρθει σε δέκα μέρες που θα έρθουμε παρέα στην Κάλυμνο.Άντε,δεν μπορώ άλλο άγατη...

Παιδιά δοκιμάσατε και την Feet 32 royal canin? Εγώ τέτοια τους δίνω και είναι καταπληκτική. Εχει στρώσει το στομαχάκι του Πέρση μου που είχε διάρροιες κ εμετούς κάποιες φορες. Οσο για τις τριχόμπαλες του δίνω που κι που μια αλοιφή. Το τρίχωμά τους δε, είναι πολύ όμορφο. Ειναι πολύ ισορροπημένη τροφή και έχει χαμηλά λιπαρα. Εγώ προσωπικά εξυπηρετούμαι από κατάστημα της περιοχής μου το οποίο μου την δίνει ανά 5 κιλά μια φορά τον μήνα (για 3 γάτες που έχω). Ανοίγει συνεχώς νέα σακκούλα μεγάλη και εξυπηρετεί τους πελάτες του στη συγκεκριμένη τροφή. Είναι και πάντα φρέσκια. Αν θέλετε πάντως και μένετε εντός Αθηνών να ρωτήσω μήπως μπορεί να σας την φέρνει. Η κοπέλα είναι πολύ εξυπηρετική και σε συμβουλές και σε όλα... Δεν κάνει εμπόριο ζώων και είναι μέλος του pets.gr Η τιμή έρχεται γύρω στα 4,60 το κιλό

Λέγοντας μέλος του pets.gr μην παρεξηγηθώ προς Θεού. Εννοώ ότι είναι ενεργή σε φροντίδα ζώων, στειρώσεις, εμβόλια, τροφές, αδέσποτων κλπ όπως άλλωστε και πολλά μέλη από εδώ μέσα. Απλά το ανέφερα για να σας πω πως δεν είναι απλά έμπορος αλλά αγαπάει με πράξεις τα ζωάκια.
Φιλιά και πάλι

www.quiko.gr για προσπάθησε εδώ ειναι ένα μεγάλο Πετ στη Θεσσαλονίκη εμένα μου στέλνουν με αντικαταβολή την Καλοπετ από αυτό το κατάστημα, προσπαθησε λίγο αργότερα όμως γιατι η σελ. είδα ότι έχει κάποιο πρόβλημα τώρα.
ή καλύτερα στείλε τους ένα μέιλ εδώ [FONT='Arial','sans-serif'] info@quiko.gr και πες αν έχουν για να σου στείλουν με κουριερ η ταχυδρομείο[/font]
Tα δικά μου την καλοπέτ τη φτύνουν! τι λέω, ούτε τη φτύνουν! ούτε να την πλησιάσουν δε θέλουν! Και υποτίθεται ότι είναι ότι πιο νόστιμο!

Και υποτίθεται ότι είναι ότι πιο νόστιμο!

anima δεν μας τα λες καλα την δοκιμασες???????:P:P:P καλη ηταν????? χαχαχαχαχχαχαχαχχααα συγνωμη κοριτσια εχω προβλημα τελευταια οτι και να ακουσω γελαω ! σορρυ!:D:D:D:D:D

συγνωμη κοριτσια εχω προβλημα τελευταια οτι και να ακουσω γελαω ! σορρυ!:D:D:D:D:D
Πως γίνεται να γελάς συνέχεια; Πες μας το μυστικό!!! -αρκεί να είναι νόμιμο ε;-:D
Staman πρέπει να πω ότι είσαι πολύ ευγενική, προσπαθείς να τους εξυπηρετήσεις όλους. Ηθελα να σου απαντήσω κ χθες στα αξεσουαρ αλλά με το πρόβλημα που έχω με το κομπιουτερ (με πετάει κάθε λίγο έξω) δεν μπόρεσα. Θα ήθελα κ εγώ μια πολυκατοικία -για γάτες όχι κανονική- αν μπορείς να μου την πάρεις μόνο που υπάρχει κάποιο πρόβλημα επειδή την Πέμπτη μπαίνω για επέμβαση αν γίνεται να στείλω ένα Κουριερ απο Δευτέρα σπίτι σου να την παραλάβει κ να σου δώσει κ τα χρήματα για την αγορά -αν φυσικά μπορείς-

Mπααα! που να τη δοκιμάσω! Απλά διάβασα και άκουσα τι λένε μερικές κοπέλλες ότι είναι το πιο νόστιμο που ξετρελαίνει τα γατούλια τους και μπλαμπλα κτλ και είπα να πάρω κα γω τέτοιο μεζεκλίκι στα δικά μου!
Και ορίστε τι έγινε!!!!!

Πως γίνεται να γελάς συνέχεια; Πες μας το μυστικό!!! -αρκεί να είναι νόμιμο ε;-:D
Staman πρέπει να πω ότι είσαι πολύ ευγενική, προσπαθείς να τους εξυπηρετήσεις όλους. Ηθελα να σου απαντήσω κ χθες στα αξεσουαρ αλλά με το πρόβλημα που έχω με το κομπιουτερ (με πετάει κάθε λίγο έξω) δεν μπόρεσα. Θα ήθελα κ εγώ μια πολυκατοικία -για γάτες όχι κανονική- αν μπορείς να μου την πάρεις μόνο που υπάρχει κάποιο πρόβλημα επειδή την Πέμπτη μπαίνω για επέμβαση αν γίνεται να στείλω ένα Κουριερ απο Δευτέρα σπίτι σου να την παραλάβει κ να σου δώσει κ τα χρήματα για την αγορά -αν φυσικά μπορείς-

χμμμμμμ δεν μπορω ναπω

οσο για το υπολοιπο δεν το καταλαβα:redface:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back