zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 02:45 Η zorica έγραψε: #2.381 21-09-08 02:45 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Είναι πολύ καλά η κουκλάρα μου. Τώρα καθεται πλαι μου και με παρακολουθεί. Οταν τη σηκώνω αγκαλιά είναι πουπουλάκι το μωρό μου. Ανάλαφρη και απαλή σαν βελούδο. Μωρέ καθώς τη χάιδευα έπιασα στο λαιμουδάκι της από κάτω από τη σιαγόνα, και στα πλαϊνά των μαγούλων της στη βάση του τριχώματος κατι καπαλάκια σαν να έχουν γίνει από ξύσιμο. Το δέρμα της είναι η αλήθεια είναι πολύ λεπτό κ πού κ πού την βλέπω που ξύνεται όμως όχι ιδιαίτερα. Οπως ξύνονται όλα τους σε φυσιολογικά πλαίσια. Θα την πάω στο γιατρό να μου πει τι είναι αυτό. Σαν να το έχει ξύσει με δύναμη κ να το έχει γδάρει κ να έχει ξεραθεί το γδάρσιμο. Αλλά στο δέρμα δεν υπάρχει τίποτα. Μήπως έχει καμια δερματίτιδα??? Click για ανάπτυξη... Δες το καλυτερα γιατι οταν επαθε ο Μαρκο μυκητες τοτε εμαθα οτι οι σποροι μπορει να ειναι παντου(και ας μη βγαινει το γατι απο το σπιτι)τους φερνουμε και εμεις στα παπουτσια μας απ`εξω και μπορουν να καθονται ετσι ζωντανοι σποροι μεχρι και 8 μηνες οσπου να βρουνε φιλοξενια βλ.τα ζωακια μας.Γι`αυτο απαρετητα και μεσα και εξω αποπαρασιτωση. Ελπιζω να μην ειναι τιποτα.Εσυ κανε ομως προλιπτικα ε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:09 Η zorica έγραψε: #2.382 21-09-08 09:09 Kαλημερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:55 Η moukelis έγραψε: #2.383 21-09-08 09:55 Καλημέρα Ζορίτσα. Ξερεις σημερα ειναι η μεγαλη μερα που οι βιρμανοι παραλαμβανουν δυο απο τα μικρα τους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:01 Η prince έγραψε: #2.384 21-09-08 10:01 καλήμερα και από δω. τι κάνουν τα τριχωτά σας τετράποδα; πώς τα πάτε με τις γατότριχες; γμτ ο γιατρός λέει ότι η ρέινα δεν έχει ανάγκη από βιταμίνες ΄και ας μαδάει. αλλάζει τρίχωμα λέει. Ευκαιρία εργασίας για όποια ενδιαφέρεται.... Μισθός ικανοποιητικός, και μπόνους... περιγραφή εργασίας σκούπισμα και σφουγγάρισμα 3 φορές ημερισίως (προπονούμαι για τον γάτο του φίλου μου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:23 Η zorica έγραψε: #2.385 21-09-08 10:23 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλημέρα Ζορίτσα. Ξερεις σημερα ειναι η μεγαλη μερα που οι βιρμανοι παραλαμβανουν δυο απο τα μικρα τους! Click για ανάπτυξη... Ναι το ξερω.Τι χαρα,τρελενομαι με ΟΛΑ τα μικρα Αρχική Δημοσίευση από prince: καλήμερα και από δω. τι κάνουν τα τριχωτά σας τετράποδα; πώς τα πάτε με τις γατότριχες; γμτ ο γιατρός λέει ότι η ρέινα δεν έχει ανάγκη από βιταμίνες ΄και ας μαδάει. αλλάζει τρίχωμα λέει. Ευκαιρία εργασίας για όποια ενδιαφέρεται.... Μισθός ικανοποιητικός, και μπόνους... περιγραφή εργασίας σκούπισμα και σφουγγάρισμα 3 φορές ημερισίως (προπονούμαι για τον γάτο του φίλου μου) Click για ανάπτυξη... Ξερεις μπορει να ειναι και απο το στρες...η τριχοπτωση..Απλα θελει λιγο χρονο για να συνηθησει το Πρινσακο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:33 Η zorica έγραψε: #2.386 21-09-08 12:33 Αυτος ο Ιμαλαϊων πραγματικα μου μοιαζει με τον Μαρκο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα RCCA6PHB98CAX2ESY4CAEBRK79CAG4FRCECAOLVFRFCAO7KR1WCAJT2YA2CAHN6443CA3L3Y2YCAYZ0FA3CAPXJ7YCCATIVOURCA RCCA6PHB98CAX2ESY4CAEBRK79CAG4FRCECAOLVFRFCAO7KR1WCAJT2YA2CAHN6443CA3L3Y2YCAYZ0FA3CAPXJ7YCCATIVOURCA 2,5 KB · Εμφανίσεις: 27 zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:35 Η zorica έγραψε: #2.387 21-09-08 12:35 Και εδω μερικες πολυ χαριτωμενες φωτο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 021.jpg 25,4 KB · Εμφανίσεις: 5 026.jpg 31,1 KB · Εμφανίσεις: 115 staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:50 Η staman2 έγραψε: #2.388 21-09-08 13:50 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Αυτος ο Ιμαλαϊων πραγματικα μου μοιαζει με τον Μαρκο Click για ανάπτυξη... Καλημερα κορίτσια!!! Πραγματικά αυτός ο γατουλης μοιάζει με τον Μάρκο σου. Καλά τρελαίνομαι στην ιδέα ότι σήμερα θα έχουν στα χέρια τους τα βιρμανάκια. Είναι για φίλημα όλα τα μικρούλια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:53 Η staman2 έγραψε: #2.389 21-09-08 13:53 Αρχική Δημοσίευση από prince: καλήμερα και από δω. τι κάνουν τα τριχωτά σας τετράποδα; πώς τα πάτε με τις γατότριχες; γμτ ο γιατρός λέει ότι η ρέινα δεν έχει ανάγκη από βιταμίνες ΄και ας μαδάει. αλλάζει τρίχωμα λέει. Ευκαιρία εργασίας για όποια ενδιαφέρεται.... Μισθός ικανοποιητικός, και μπόνους... περιγραφή εργασίας σκούπισμα και σφουγγάρισμα 3 φορές ημερισίως (προπονούμαι για τον γάτο του φίλου μου) Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Σταυρούλα μου!! Τι κάνουν τα ζουζούνια? Μην ανησυχείς για τη Ρέινα, εκτός του ότι μπορεί να είναι κ από το στρες της αλλαγής περιβάλλοντος, μπορεί να είναι κ από την εποχή. Ο Πέρσης τώρα μαδάει πάλι πάρα πολύ. Ολόκληρες τούφες όσες φορές και αν τον βουρτσίζω.. Θα ηρεμήσει μετά τον Οκτώβρη δυστυχώς. Τουλάχιστον αν κρίνω από τον Πέρση μου έτσι είναι... Ενώ η Νάλα είναι διαφορετικά . Πώς πάει η συμφιλίωση? Η Ρέινα τρώει τώρα?? Να μου τα φιλήσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:50 Η prince έγραψε: #2.390 21-09-08 15:50 Η ρέινα τρώει όσο μπορεί. μπουκώνεται.... ξέρει ότι σε λίγο θα μαζέψω τα μπώλ.. τρώει και του πρίνς ότνα δεν την βλέπω να την μαλώσω... Απορώ με τον πρίνς που την αφήνει να του τρώει το φαγητό ενώ δεν την αφήνει να ανέβει στο ψηλό ράφι του ονυχοδρόμιού του... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:51 Η staman2 έγραψε: #2.391 21-09-08 16:51 Αρχική Δημοσίευση από prince: Η ρέινα τρώει όσο μπορεί. μπουκώνεται.... ξέρει ότι σε λίγο θα μαζέψω τα μπώλ.. τρώει και του πρίνς ότνα δεν την βλέπω να την μαλώσω... Απορώ με τον πρίνς που την αφήνει να του τρώει το φαγητό ενώ δεν την αφήνει να ανέβει στο ψηλό ράφι του ονυχοδρόμιού του... Click για ανάπτυξη... Μωρέ έχουν δικούς τους κωδικούς τα ζωάκια. Ισως του αρέσει η μυρωδιά της κ γι αυτό την αφήνει να τρώει απο το φαγητό του. Ετσι συμφιλιώνονται σιγά σιγά. Τώρα για το ονυχοδρόμιο τι να σου πω. Τα παίρνει στο κρανίο ρε παιδί μου το αγόρι σου. Σου λέει: Ποια είναι αυτή η τσουράπω που ήρθε εγκάθετη χωρίς να την επιλέξω εγώ??? Αλλωστε είπαμε ο Πρίνς είναι σκυλόγατος στη συμπεριφορά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:54 Η staman2 έγραψε: #2.392 21-09-08 16:54 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Δες το καλυτερα γιατι οταν επαθε ο Μαρκο μυκητες τοτε εμαθα οτι οι σποροι μπορει να ειναι παντου(και ας μη βγαινει το γατι απο το σπιτι)τους φερνουμε και εμεις στα παπουτσια μας απ`εξω και μπορουν να καθονται ετσι ζωντανοι σποροι μεχρι και 8 μηνες οσπου να βρουνε φιλοξενια βλ.τα ζωακια μας.Γι`αυτο απαρετητα και μεσα και εξω αποπαρασιτωση. Ελπιζω να μην ειναι τιποτα.Εσυ κανε ομως προλιπτικα ε... Click για ανάπτυξη... Ζορίτσα σ΄ευχαριστώ για τη συμβουλή. Θα την πάω να την κοιτάξει ο γιατρός. Δεν το αντιμετώπισα με τα άλλα δυο ποτέ κ τώρα μου φαίνεται περίεργο. δεν δείχνει όμως καθόλου να την ενοχλεί. Τι να πω.. πάντως τα καπαλάκια τα πιάνο που και πού. Μήπως έχει ευαίσθητο δέρμα. Θα δείξει εντος της εβδομάδος η εξέταση... Στην Τήνο ήταν υπέροχα. Είχε έναν ρομαντικό μουντό καιρό με ψιλόβροχο αλλά όχι κρύο κ αέρα. Μου άρεσε αν κ πέρασα μόνη μου όλο το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι που φάγαμε όλοι μαζί μετά από την δουλειά που είχε ο σύζυγος και 5,30 φύγαμε για Αθήνα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:57 Η prince έγραψε: #2.393 21-09-08 16:57 το καλό είναι ότι ξέφυγες από τη ρουτίνα... τι άλλο θα έκανες ένα ολόκληρο σαββάτο; θα χτένιζες γάτες; θα έφτιαχνες γλυκό για τη σκυλίτσα; σε ζηλεύω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:08 Η staman2 έγραψε: #2.394 21-09-08 17:08 Αρχική Δημοσίευση από prince: το καλό είναι ότι ξέφυγες από τη ρουτίνα... τι άλλο θα έκανες ένα ολόκληρο σαββάτο; θα χτένιζες γάτες; θα έφτιαχνες γλυκό για τη σκυλίτσα; σε ζηλεύω Click για ανάπτυξη... Καλά ήταν. Τώρα ετοιμάζομαι να βάλω ηλεκτρική σκούπα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:59 Η zorica έγραψε: #2.395 22-09-08 00:59 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλά ήταν. Τώρα ετοιμάζομαι να βάλω ηλεκτρική σκούπα Click για ανάπτυξη... Tωρα θα τελειωσαν ολες οι δουλιες πια Εγω επρεπε σημερα να κανω μπανιο τον Μαρκο επειδι τον πασαλειψε η μικρη μου κορι με ενα γλειφιτζουρι και εγινε ο γατος τι να σας πω...κολυμμενα ολα επανω του!!!Και εκει που τον ειχα στεγνωσει και με το πιστολακι (για πρωτη φορα στη ζωη του)και τον χτενισα μετα,εγινε σαν βαμβακι...Μετα ομως αρχισε να γλειφεται μονος του και τα χαλασε ολα τα μαλλια που ειναι στο λαιμο.Τωρα ειναι χαλια εκει που τα εφτιαξε μονος του!!! Γιατι το εκανε αυτο?Δεν του αρεσε η κομμωση που του εκανα η εχει να κανει κατι με μυρωδιες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 01:22 Η staman2 έγραψε: #2.396 22-09-08 01:22 Μην ανησυχείς. Σίγουρα δεν του άρεσε η κόμωση που του έκανες. χιχιχι. Και σίγουρα αύριο που θα έχει στεγνώσει από τα σάλια του, θα είναι πάλι ένας κούκλος μ΄ένα τρίχωμα σαν βαμβάκι. Ολα γλείφονται για πολλές ώρες μετά το μπάνιο τους... Και σίγουρα μυρίζουν κ το σαμπουάν κ τους φαίνεται ξένο... Να δεις εμένα τα δικά μου που μυρίζουν το ένα το άλλο περίεργα μετά από το μπάνιο τους με τις ώρες. Και όταν κάνει το ένα μπάνιο, το άλλο καταλαβαίνει ότι έρχεται η σειρά του κ εκεί να δεις πλάκα...Κοιτάζουν ύποπτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 01:41 Η zorica έγραψε: #2.397 22-09-08 01:41 Στο μπανιο ενταξει,το εχει ξανακανει και καθεται...οχι πως του αρεσει αλλα δεν νιαουριζει να φυγει και καταλαβαινει οτι τον κραταω μεχρι τελικης πτωσης.Με το πιστολακι ομως επαθε!!!Με το ενα χερι τον κρατουσα να μη φυγει(εκανε 100 προσπαθειες)και με το αλλο τον στεγνωνα.Και μετα απο τοση ταλαιπωρια μου και του,χαλασε το τριχωμα με το γλειψε,γλειψε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 01:57 Η staman2 έγραψε: #2.398 22-09-08 01:57 Ναι με το πιστολάκι είναι ένα προβλημα. Κι εμένα το φοβούνται πολύ. Αυτή τη φορά έκανα ένα άλλο κόλπο. Το έβαλα σε κάποια απόσταση και χτυπούσε προς εμένα που τον είχα αγκαλιά και τον χτένιζα απαλά και με τα δάχτυλα του ξεμπέρδευα λίγες λίγες τις τριχες. Του μίλαγα διαρκώς κι έτσι ήταν κάπως καλλίτερα. νόμιζε πως μας χτυπά κ τους δυο μας ο ζεστός αέρας. Ενώ τις άλλες φορές που τον στέγνωνα το κράταγα εγώ κι φοβόταν. Τώρα το ακούμπισα στο πλάι του νιπτηρα κι εγώ καθόμουν μαζί του κοντά στο σεσουάρ. Δοκίμασέ το την άλλη φορα. Επίσης τους στέγνωσα με 3 πετσέτες το καθένα πολύ ώρα πριν το σεσουάρ για να απορροφήσουν τα πολλά νερά... Πάω να ξαπλώσω γιατί νύσταξα και το πρωί έχω ξύπνημα κατά τις 6.30 κ δύσκολη μέρα. Καληνύχτα Ζορίτσα και φιλάκια στο Μαρκουλίνι σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 02:06 Η zorica έγραψε: #2.399 22-09-08 02:06 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ναι με το πιστολάκι είναι ένα προβλημα. Κι εμένα το φοβούνται πολύ. Αυτή τη φορά έκανα ένα άλλο κόλπο. Το έβαλα σε κάποια απόσταση και χτυπούσε προς εμένα που τον είχα αγκαλιά και τον χτένιζα απαλά και με τα δάχτυλα του ξεμπέρδευα λίγες λίγες τις τριχες. Του μίλαγα διαρκώς κι έτσι ήταν κάπως καλλίτερα. νόμιζε πως μας χτυπά κ τους δυο μας ο ζεστός αέρας. Ενώ τις άλλες φορές που τον στέγνωνα το κράταγα εγώ κι φοβόταν. Τώρα το ακούμπισα στο πλάι του νιπτηρα κι εγώ καθόμουν μαζί του κοντά στο σεσουάρ. Δοκίμασέ το την άλλη φορα. Επίσης τους στέγνωσα με 3 πετσέτες το καθένα πολύ ώρα πριν το σεσουάρ για να απορροφήσουν τα πολλά νερά... Πάω να ξαπλώσω γιατί νύσταξα και το πρωί έχω ξύπνημα κατά τις 6.30 κ δύσκολη μέρα Καληνύχτα Ζορίτσα και φιλάκια στο Μαρκουλίνι σου. Click για ανάπτυξη... Και εγω διπλη πετσετα ειχα βαλε γιατι με ειχε μουσκεψει ολοκληρη με την μονη.Αλλη φορα θα το δοκιμασω ετσι που λες εσυ... Καληνυχτα και καλη`βδομαδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:32 Η zorica έγραψε: #2.400 22-09-08 11:32 Aυτο εδω ειναι για καλημερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα lioncut.jpg 34,2 KB · Εμφανίσεις: 27 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 118 119 120 121 122 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 120 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 120 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από staman2: Είναι πολύ καλά η κουκλάρα μου. Τώρα καθεται πλαι μου και με παρακολουθεί. Οταν τη σηκώνω αγκαλιά είναι πουπουλάκι το μωρό μου. Ανάλαφρη και απαλή σαν βελούδο. Μωρέ καθώς τη χάιδευα έπιασα στο λαιμουδάκι της από κάτω από τη σιαγόνα, και στα πλαϊνά των μαγούλων της στη βάση του τριχώματος κατι καπαλάκια σαν να έχουν γίνει από ξύσιμο. Το δέρμα της είναι η αλήθεια είναι πολύ λεπτό κ πού κ πού την βλέπω που ξύνεται όμως όχι ιδιαίτερα. Οπως ξύνονται όλα τους σε φυσιολογικά πλαίσια. Θα την πάω στο γιατρό να μου πει τι είναι αυτό. Σαν να το έχει ξύσει με δύναμη κ να το έχει γδάρει κ να έχει ξεραθεί το γδάρσιμο. Αλλά στο δέρμα δεν υπάρχει τίποτα. Μήπως έχει καμια δερματίτιδα??? Click για ανάπτυξη... Δες το καλυτερα γιατι οταν επαθε ο Μαρκο μυκητες τοτε εμαθα οτι οι σποροι μπορει να ειναι παντου(και ας μη βγαινει το γατι απο το σπιτι)τους φερνουμε και εμεις στα παπουτσια μας απ`εξω και μπορουν να καθονται ετσι ζωντανοι σποροι μεχρι και 8 μηνες οσπου να βρουνε φιλοξενια βλ.τα ζωακια μας.Γι`αυτο απαρετητα και μεσα και εξω αποπαρασιτωση. Ελπιζω να μην ειναι τιποτα.Εσυ κανε ομως προλιπτικα ε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:09 Η zorica έγραψε: #2.382 21-09-08 09:09 Kαλημερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:55 Η moukelis έγραψε: #2.383 21-09-08 09:55 Καλημέρα Ζορίτσα. Ξερεις σημερα ειναι η μεγαλη μερα που οι βιρμανοι παραλαμβανουν δυο απο τα μικρα τους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:01 Η prince έγραψε: #2.384 21-09-08 10:01 καλήμερα και από δω. τι κάνουν τα τριχωτά σας τετράποδα; πώς τα πάτε με τις γατότριχες; γμτ ο γιατρός λέει ότι η ρέινα δεν έχει ανάγκη από βιταμίνες ΄και ας μαδάει. αλλάζει τρίχωμα λέει. Ευκαιρία εργασίας για όποια ενδιαφέρεται.... Μισθός ικανοποιητικός, και μπόνους... περιγραφή εργασίας σκούπισμα και σφουγγάρισμα 3 φορές ημερισίως (προπονούμαι για τον γάτο του φίλου μου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:23 Η zorica έγραψε: #2.385 21-09-08 10:23 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλημέρα Ζορίτσα. Ξερεις σημερα ειναι η μεγαλη μερα που οι βιρμανοι παραλαμβανουν δυο απο τα μικρα τους! Click για ανάπτυξη... Ναι το ξερω.Τι χαρα,τρελενομαι με ΟΛΑ τα μικρα Αρχική Δημοσίευση από prince: καλήμερα και από δω. τι κάνουν τα τριχωτά σας τετράποδα; πώς τα πάτε με τις γατότριχες; γμτ ο γιατρός λέει ότι η ρέινα δεν έχει ανάγκη από βιταμίνες ΄και ας μαδάει. αλλάζει τρίχωμα λέει. Ευκαιρία εργασίας για όποια ενδιαφέρεται.... Μισθός ικανοποιητικός, και μπόνους... περιγραφή εργασίας σκούπισμα και σφουγγάρισμα 3 φορές ημερισίως (προπονούμαι για τον γάτο του φίλου μου) Click για ανάπτυξη... Ξερεις μπορει να ειναι και απο το στρες...η τριχοπτωση..Απλα θελει λιγο χρονο για να συνηθησει το Πρινσακο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:33 Η zorica έγραψε: #2.386 21-09-08 12:33 Αυτος ο Ιμαλαϊων πραγματικα μου μοιαζει με τον Μαρκο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα RCCA6PHB98CAX2ESY4CAEBRK79CAG4FRCECAOLVFRFCAO7KR1WCAJT2YA2CAHN6443CA3L3Y2YCAYZ0FA3CAPXJ7YCCATIVOURCA RCCA6PHB98CAX2ESY4CAEBRK79CAG4FRCECAOLVFRFCAO7KR1WCAJT2YA2CAHN6443CA3L3Y2YCAYZ0FA3CAPXJ7YCCATIVOURCA 2,5 KB · Εμφανίσεις: 27 zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:35 Η zorica έγραψε: #2.387 21-09-08 12:35 Και εδω μερικες πολυ χαριτωμενες φωτο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 021.jpg 25,4 KB · Εμφανίσεις: 5 026.jpg 31,1 KB · Εμφανίσεις: 115 staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:50 Η staman2 έγραψε: #2.388 21-09-08 13:50 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Αυτος ο Ιμαλαϊων πραγματικα μου μοιαζει με τον Μαρκο Click για ανάπτυξη... Καλημερα κορίτσια!!! Πραγματικά αυτός ο γατουλης μοιάζει με τον Μάρκο σου. Καλά τρελαίνομαι στην ιδέα ότι σήμερα θα έχουν στα χέρια τους τα βιρμανάκια. Είναι για φίλημα όλα τα μικρούλια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:53 Η staman2 έγραψε: #2.389 21-09-08 13:53 Αρχική Δημοσίευση από prince: καλήμερα και από δω. τι κάνουν τα τριχωτά σας τετράποδα; πώς τα πάτε με τις γατότριχες; γμτ ο γιατρός λέει ότι η ρέινα δεν έχει ανάγκη από βιταμίνες ΄και ας μαδάει. αλλάζει τρίχωμα λέει. Ευκαιρία εργασίας για όποια ενδιαφέρεται.... Μισθός ικανοποιητικός, και μπόνους... περιγραφή εργασίας σκούπισμα και σφουγγάρισμα 3 φορές ημερισίως (προπονούμαι για τον γάτο του φίλου μου) Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Σταυρούλα μου!! Τι κάνουν τα ζουζούνια? Μην ανησυχείς για τη Ρέινα, εκτός του ότι μπορεί να είναι κ από το στρες της αλλαγής περιβάλλοντος, μπορεί να είναι κ από την εποχή. Ο Πέρσης τώρα μαδάει πάλι πάρα πολύ. Ολόκληρες τούφες όσες φορές και αν τον βουρτσίζω.. Θα ηρεμήσει μετά τον Οκτώβρη δυστυχώς. Τουλάχιστον αν κρίνω από τον Πέρση μου έτσι είναι... Ενώ η Νάλα είναι διαφορετικά . Πώς πάει η συμφιλίωση? Η Ρέινα τρώει τώρα?? Να μου τα φιλήσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:50 Η prince έγραψε: #2.390 21-09-08 15:50 Η ρέινα τρώει όσο μπορεί. μπουκώνεται.... ξέρει ότι σε λίγο θα μαζέψω τα μπώλ.. τρώει και του πρίνς ότνα δεν την βλέπω να την μαλώσω... Απορώ με τον πρίνς που την αφήνει να του τρώει το φαγητό ενώ δεν την αφήνει να ανέβει στο ψηλό ράφι του ονυχοδρόμιού του... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:51 Η staman2 έγραψε: #2.391 21-09-08 16:51 Αρχική Δημοσίευση από prince: Η ρέινα τρώει όσο μπορεί. μπουκώνεται.... ξέρει ότι σε λίγο θα μαζέψω τα μπώλ.. τρώει και του πρίνς ότνα δεν την βλέπω να την μαλώσω... Απορώ με τον πρίνς που την αφήνει να του τρώει το φαγητό ενώ δεν την αφήνει να ανέβει στο ψηλό ράφι του ονυχοδρόμιού του... Click για ανάπτυξη... Μωρέ έχουν δικούς τους κωδικούς τα ζωάκια. Ισως του αρέσει η μυρωδιά της κ γι αυτό την αφήνει να τρώει απο το φαγητό του. Ετσι συμφιλιώνονται σιγά σιγά. Τώρα για το ονυχοδρόμιο τι να σου πω. Τα παίρνει στο κρανίο ρε παιδί μου το αγόρι σου. Σου λέει: Ποια είναι αυτή η τσουράπω που ήρθε εγκάθετη χωρίς να την επιλέξω εγώ??? Αλλωστε είπαμε ο Πρίνς είναι σκυλόγατος στη συμπεριφορά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:54 Η staman2 έγραψε: #2.392 21-09-08 16:54 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Δες το καλυτερα γιατι οταν επαθε ο Μαρκο μυκητες τοτε εμαθα οτι οι σποροι μπορει να ειναι παντου(και ας μη βγαινει το γατι απο το σπιτι)τους φερνουμε και εμεις στα παπουτσια μας απ`εξω και μπορουν να καθονται ετσι ζωντανοι σποροι μεχρι και 8 μηνες οσπου να βρουνε φιλοξενια βλ.τα ζωακια μας.Γι`αυτο απαρετητα και μεσα και εξω αποπαρασιτωση. Ελπιζω να μην ειναι τιποτα.Εσυ κανε ομως προλιπτικα ε... Click για ανάπτυξη... Ζορίτσα σ΄ευχαριστώ για τη συμβουλή. Θα την πάω να την κοιτάξει ο γιατρός. Δεν το αντιμετώπισα με τα άλλα δυο ποτέ κ τώρα μου φαίνεται περίεργο. δεν δείχνει όμως καθόλου να την ενοχλεί. Τι να πω.. πάντως τα καπαλάκια τα πιάνο που και πού. Μήπως έχει ευαίσθητο δέρμα. Θα δείξει εντος της εβδομάδος η εξέταση... Στην Τήνο ήταν υπέροχα. Είχε έναν ρομαντικό μουντό καιρό με ψιλόβροχο αλλά όχι κρύο κ αέρα. Μου άρεσε αν κ πέρασα μόνη μου όλο το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι που φάγαμε όλοι μαζί μετά από την δουλειά που είχε ο σύζυγος και 5,30 φύγαμε για Αθήνα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:57 Η prince έγραψε: #2.393 21-09-08 16:57 το καλό είναι ότι ξέφυγες από τη ρουτίνα... τι άλλο θα έκανες ένα ολόκληρο σαββάτο; θα χτένιζες γάτες; θα έφτιαχνες γλυκό για τη σκυλίτσα; σε ζηλεύω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:08 Η staman2 έγραψε: #2.394 21-09-08 17:08 Αρχική Δημοσίευση από prince: το καλό είναι ότι ξέφυγες από τη ρουτίνα... τι άλλο θα έκανες ένα ολόκληρο σαββάτο; θα χτένιζες γάτες; θα έφτιαχνες γλυκό για τη σκυλίτσα; σε ζηλεύω Click για ανάπτυξη... Καλά ήταν. Τώρα ετοιμάζομαι να βάλω ηλεκτρική σκούπα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:59 Η zorica έγραψε: #2.395 22-09-08 00:59 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλά ήταν. Τώρα ετοιμάζομαι να βάλω ηλεκτρική σκούπα Click για ανάπτυξη... Tωρα θα τελειωσαν ολες οι δουλιες πια Εγω επρεπε σημερα να κανω μπανιο τον Μαρκο επειδι τον πασαλειψε η μικρη μου κορι με ενα γλειφιτζουρι και εγινε ο γατος τι να σας πω...κολυμμενα ολα επανω του!!!Και εκει που τον ειχα στεγνωσει και με το πιστολακι (για πρωτη φορα στη ζωη του)και τον χτενισα μετα,εγινε σαν βαμβακι...Μετα ομως αρχισε να γλειφεται μονος του και τα χαλασε ολα τα μαλλια που ειναι στο λαιμο.Τωρα ειναι χαλια εκει που τα εφτιαξε μονος του!!! Γιατι το εκανε αυτο?Δεν του αρεσε η κομμωση που του εκανα η εχει να κανει κατι με μυρωδιες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 01:22 Η staman2 έγραψε: #2.396 22-09-08 01:22 Μην ανησυχείς. Σίγουρα δεν του άρεσε η κόμωση που του έκανες. χιχιχι. Και σίγουρα αύριο που θα έχει στεγνώσει από τα σάλια του, θα είναι πάλι ένας κούκλος μ΄ένα τρίχωμα σαν βαμβάκι. Ολα γλείφονται για πολλές ώρες μετά το μπάνιο τους... Και σίγουρα μυρίζουν κ το σαμπουάν κ τους φαίνεται ξένο... Να δεις εμένα τα δικά μου που μυρίζουν το ένα το άλλο περίεργα μετά από το μπάνιο τους με τις ώρες. Και όταν κάνει το ένα μπάνιο, το άλλο καταλαβαίνει ότι έρχεται η σειρά του κ εκεί να δεις πλάκα...Κοιτάζουν ύποπτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 01:41 Η zorica έγραψε: #2.397 22-09-08 01:41 Στο μπανιο ενταξει,το εχει ξανακανει και καθεται...οχι πως του αρεσει αλλα δεν νιαουριζει να φυγει και καταλαβαινει οτι τον κραταω μεχρι τελικης πτωσης.Με το πιστολακι ομως επαθε!!!Με το ενα χερι τον κρατουσα να μη φυγει(εκανε 100 προσπαθειες)και με το αλλο τον στεγνωνα.Και μετα απο τοση ταλαιπωρια μου και του,χαλασε το τριχωμα με το γλειψε,γλειψε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 01:57 Η staman2 έγραψε: #2.398 22-09-08 01:57 Ναι με το πιστολάκι είναι ένα προβλημα. Κι εμένα το φοβούνται πολύ. Αυτή τη φορά έκανα ένα άλλο κόλπο. Το έβαλα σε κάποια απόσταση και χτυπούσε προς εμένα που τον είχα αγκαλιά και τον χτένιζα απαλά και με τα δάχτυλα του ξεμπέρδευα λίγες λίγες τις τριχες. Του μίλαγα διαρκώς κι έτσι ήταν κάπως καλλίτερα. νόμιζε πως μας χτυπά κ τους δυο μας ο ζεστός αέρας. Ενώ τις άλλες φορές που τον στέγνωνα το κράταγα εγώ κι φοβόταν. Τώρα το ακούμπισα στο πλάι του νιπτηρα κι εγώ καθόμουν μαζί του κοντά στο σεσουάρ. Δοκίμασέ το την άλλη φορα. Επίσης τους στέγνωσα με 3 πετσέτες το καθένα πολύ ώρα πριν το σεσουάρ για να απορροφήσουν τα πολλά νερά... Πάω να ξαπλώσω γιατί νύσταξα και το πρωί έχω ξύπνημα κατά τις 6.30 κ δύσκολη μέρα. Καληνύχτα Ζορίτσα και φιλάκια στο Μαρκουλίνι σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 02:06 Η zorica έγραψε: #2.399 22-09-08 02:06 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ναι με το πιστολάκι είναι ένα προβλημα. Κι εμένα το φοβούνται πολύ. Αυτή τη φορά έκανα ένα άλλο κόλπο. Το έβαλα σε κάποια απόσταση και χτυπούσε προς εμένα που τον είχα αγκαλιά και τον χτένιζα απαλά και με τα δάχτυλα του ξεμπέρδευα λίγες λίγες τις τριχες. Του μίλαγα διαρκώς κι έτσι ήταν κάπως καλλίτερα. νόμιζε πως μας χτυπά κ τους δυο μας ο ζεστός αέρας. Ενώ τις άλλες φορές που τον στέγνωνα το κράταγα εγώ κι φοβόταν. Τώρα το ακούμπισα στο πλάι του νιπτηρα κι εγώ καθόμουν μαζί του κοντά στο σεσουάρ. Δοκίμασέ το την άλλη φορα. Επίσης τους στέγνωσα με 3 πετσέτες το καθένα πολύ ώρα πριν το σεσουάρ για να απορροφήσουν τα πολλά νερά... Πάω να ξαπλώσω γιατί νύσταξα και το πρωί έχω ξύπνημα κατά τις 6.30 κ δύσκολη μέρα Καληνύχτα Ζορίτσα και φιλάκια στο Μαρκουλίνι σου. Click για ανάπτυξη... Και εγω διπλη πετσετα ειχα βαλε γιατι με ειχε μουσκεψει ολοκληρη με την μονη.Αλλη φορα θα το δοκιμασω ετσι που λες εσυ... Καληνυχτα και καλη`βδομαδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:32 Η zorica έγραψε: #2.400 22-09-08 11:32 Aυτο εδω ειναι για καλημερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα lioncut.jpg 34,2 KB · Εμφανίσεις: 27 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 118 119 120 121 122 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 120 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 120 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Kαλημερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:55 Η moukelis έγραψε: #2.383 21-09-08 09:55 Καλημέρα Ζορίτσα. Ξερεις σημερα ειναι η μεγαλη μερα που οι βιρμανοι παραλαμβανουν δυο απο τα μικρα τους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:01 Η prince έγραψε: #2.384 21-09-08 10:01 καλήμερα και από δω. τι κάνουν τα τριχωτά σας τετράποδα; πώς τα πάτε με τις γατότριχες; γμτ ο γιατρός λέει ότι η ρέινα δεν έχει ανάγκη από βιταμίνες ΄και ας μαδάει. αλλάζει τρίχωμα λέει. Ευκαιρία εργασίας για όποια ενδιαφέρεται.... Μισθός ικανοποιητικός, και μπόνους... περιγραφή εργασίας σκούπισμα και σφουγγάρισμα 3 φορές ημερισίως (προπονούμαι για τον γάτο του φίλου μου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:23 Η zorica έγραψε: #2.385 21-09-08 10:23 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλημέρα Ζορίτσα. Ξερεις σημερα ειναι η μεγαλη μερα που οι βιρμανοι παραλαμβανουν δυο απο τα μικρα τους! Click για ανάπτυξη... Ναι το ξερω.Τι χαρα,τρελενομαι με ΟΛΑ τα μικρα Αρχική Δημοσίευση από prince: καλήμερα και από δω. τι κάνουν τα τριχωτά σας τετράποδα; πώς τα πάτε με τις γατότριχες; γμτ ο γιατρός λέει ότι η ρέινα δεν έχει ανάγκη από βιταμίνες ΄και ας μαδάει. αλλάζει τρίχωμα λέει. Ευκαιρία εργασίας για όποια ενδιαφέρεται.... Μισθός ικανοποιητικός, και μπόνους... περιγραφή εργασίας σκούπισμα και σφουγγάρισμα 3 φορές ημερισίως (προπονούμαι για τον γάτο του φίλου μου) Click για ανάπτυξη... Ξερεις μπορει να ειναι και απο το στρες...η τριχοπτωση..Απλα θελει λιγο χρονο για να συνηθησει το Πρινσακο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:33 Η zorica έγραψε: #2.386 21-09-08 12:33 Αυτος ο Ιμαλαϊων πραγματικα μου μοιαζει με τον Μαρκο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα RCCA6PHB98CAX2ESY4CAEBRK79CAG4FRCECAOLVFRFCAO7KR1WCAJT2YA2CAHN6443CA3L3Y2YCAYZ0FA3CAPXJ7YCCATIVOURCA RCCA6PHB98CAX2ESY4CAEBRK79CAG4FRCECAOLVFRFCAO7KR1WCAJT2YA2CAHN6443CA3L3Y2YCAYZ0FA3CAPXJ7YCCATIVOURCA 2,5 KB · Εμφανίσεις: 27 zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:35 Η zorica έγραψε: #2.387 21-09-08 12:35 Και εδω μερικες πολυ χαριτωμενες φωτο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 021.jpg 25,4 KB · Εμφανίσεις: 5 026.jpg 31,1 KB · Εμφανίσεις: 115 staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:50 Η staman2 έγραψε: #2.388 21-09-08 13:50 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Αυτος ο Ιμαλαϊων πραγματικα μου μοιαζει με τον Μαρκο Click για ανάπτυξη... Καλημερα κορίτσια!!! Πραγματικά αυτός ο γατουλης μοιάζει με τον Μάρκο σου. Καλά τρελαίνομαι στην ιδέα ότι σήμερα θα έχουν στα χέρια τους τα βιρμανάκια. Είναι για φίλημα όλα τα μικρούλια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:53 Η staman2 έγραψε: #2.389 21-09-08 13:53 Αρχική Δημοσίευση από prince: καλήμερα και από δω. τι κάνουν τα τριχωτά σας τετράποδα; πώς τα πάτε με τις γατότριχες; γμτ ο γιατρός λέει ότι η ρέινα δεν έχει ανάγκη από βιταμίνες ΄και ας μαδάει. αλλάζει τρίχωμα λέει. Ευκαιρία εργασίας για όποια ενδιαφέρεται.... Μισθός ικανοποιητικός, και μπόνους... περιγραφή εργασίας σκούπισμα και σφουγγάρισμα 3 φορές ημερισίως (προπονούμαι για τον γάτο του φίλου μου) Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Σταυρούλα μου!! Τι κάνουν τα ζουζούνια? Μην ανησυχείς για τη Ρέινα, εκτός του ότι μπορεί να είναι κ από το στρες της αλλαγής περιβάλλοντος, μπορεί να είναι κ από την εποχή. Ο Πέρσης τώρα μαδάει πάλι πάρα πολύ. Ολόκληρες τούφες όσες φορές και αν τον βουρτσίζω.. Θα ηρεμήσει μετά τον Οκτώβρη δυστυχώς. Τουλάχιστον αν κρίνω από τον Πέρση μου έτσι είναι... Ενώ η Νάλα είναι διαφορετικά . Πώς πάει η συμφιλίωση? Η Ρέινα τρώει τώρα?? Να μου τα φιλήσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:50 Η prince έγραψε: #2.390 21-09-08 15:50 Η ρέινα τρώει όσο μπορεί. μπουκώνεται.... ξέρει ότι σε λίγο θα μαζέψω τα μπώλ.. τρώει και του πρίνς ότνα δεν την βλέπω να την μαλώσω... Απορώ με τον πρίνς που την αφήνει να του τρώει το φαγητό ενώ δεν την αφήνει να ανέβει στο ψηλό ράφι του ονυχοδρόμιού του... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:51 Η staman2 έγραψε: #2.391 21-09-08 16:51 Αρχική Δημοσίευση από prince: Η ρέινα τρώει όσο μπορεί. μπουκώνεται.... ξέρει ότι σε λίγο θα μαζέψω τα μπώλ.. τρώει και του πρίνς ότνα δεν την βλέπω να την μαλώσω... Απορώ με τον πρίνς που την αφήνει να του τρώει το φαγητό ενώ δεν την αφήνει να ανέβει στο ψηλό ράφι του ονυχοδρόμιού του... Click για ανάπτυξη... Μωρέ έχουν δικούς τους κωδικούς τα ζωάκια. Ισως του αρέσει η μυρωδιά της κ γι αυτό την αφήνει να τρώει απο το φαγητό του. Ετσι συμφιλιώνονται σιγά σιγά. Τώρα για το ονυχοδρόμιο τι να σου πω. Τα παίρνει στο κρανίο ρε παιδί μου το αγόρι σου. Σου λέει: Ποια είναι αυτή η τσουράπω που ήρθε εγκάθετη χωρίς να την επιλέξω εγώ??? Αλλωστε είπαμε ο Πρίνς είναι σκυλόγατος στη συμπεριφορά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:54 Η staman2 έγραψε: #2.392 21-09-08 16:54 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Δες το καλυτερα γιατι οταν επαθε ο Μαρκο μυκητες τοτε εμαθα οτι οι σποροι μπορει να ειναι παντου(και ας μη βγαινει το γατι απο το σπιτι)τους φερνουμε και εμεις στα παπουτσια μας απ`εξω και μπορουν να καθονται ετσι ζωντανοι σποροι μεχρι και 8 μηνες οσπου να βρουνε φιλοξενια βλ.τα ζωακια μας.Γι`αυτο απαρετητα και μεσα και εξω αποπαρασιτωση. Ελπιζω να μην ειναι τιποτα.Εσυ κανε ομως προλιπτικα ε... Click για ανάπτυξη... Ζορίτσα σ΄ευχαριστώ για τη συμβουλή. Θα την πάω να την κοιτάξει ο γιατρός. Δεν το αντιμετώπισα με τα άλλα δυο ποτέ κ τώρα μου φαίνεται περίεργο. δεν δείχνει όμως καθόλου να την ενοχλεί. Τι να πω.. πάντως τα καπαλάκια τα πιάνο που και πού. Μήπως έχει ευαίσθητο δέρμα. Θα δείξει εντος της εβδομάδος η εξέταση... Στην Τήνο ήταν υπέροχα. Είχε έναν ρομαντικό μουντό καιρό με ψιλόβροχο αλλά όχι κρύο κ αέρα. Μου άρεσε αν κ πέρασα μόνη μου όλο το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι που φάγαμε όλοι μαζί μετά από την δουλειά που είχε ο σύζυγος και 5,30 φύγαμε για Αθήνα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:57 Η prince έγραψε: #2.393 21-09-08 16:57 το καλό είναι ότι ξέφυγες από τη ρουτίνα... τι άλλο θα έκανες ένα ολόκληρο σαββάτο; θα χτένιζες γάτες; θα έφτιαχνες γλυκό για τη σκυλίτσα; σε ζηλεύω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:08 Η staman2 έγραψε: #2.394 21-09-08 17:08 Αρχική Δημοσίευση από prince: το καλό είναι ότι ξέφυγες από τη ρουτίνα... τι άλλο θα έκανες ένα ολόκληρο σαββάτο; θα χτένιζες γάτες; θα έφτιαχνες γλυκό για τη σκυλίτσα; σε ζηλεύω Click για ανάπτυξη... Καλά ήταν. Τώρα ετοιμάζομαι να βάλω ηλεκτρική σκούπα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:59 Η zorica έγραψε: #2.395 22-09-08 00:59 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλά ήταν. Τώρα ετοιμάζομαι να βάλω ηλεκτρική σκούπα Click για ανάπτυξη... Tωρα θα τελειωσαν ολες οι δουλιες πια Εγω επρεπε σημερα να κανω μπανιο τον Μαρκο επειδι τον πασαλειψε η μικρη μου κορι με ενα γλειφιτζουρι και εγινε ο γατος τι να σας πω...κολυμμενα ολα επανω του!!!Και εκει που τον ειχα στεγνωσει και με το πιστολακι (για πρωτη φορα στη ζωη του)και τον χτενισα μετα,εγινε σαν βαμβακι...Μετα ομως αρχισε να γλειφεται μονος του και τα χαλασε ολα τα μαλλια που ειναι στο λαιμο.Τωρα ειναι χαλια εκει που τα εφτιαξε μονος του!!! Γιατι το εκανε αυτο?Δεν του αρεσε η κομμωση που του εκανα η εχει να κανει κατι με μυρωδιες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 01:22 Η staman2 έγραψε: #2.396 22-09-08 01:22 Μην ανησυχείς. Σίγουρα δεν του άρεσε η κόμωση που του έκανες. χιχιχι. Και σίγουρα αύριο που θα έχει στεγνώσει από τα σάλια του, θα είναι πάλι ένας κούκλος μ΄ένα τρίχωμα σαν βαμβάκι. Ολα γλείφονται για πολλές ώρες μετά το μπάνιο τους... Και σίγουρα μυρίζουν κ το σαμπουάν κ τους φαίνεται ξένο... Να δεις εμένα τα δικά μου που μυρίζουν το ένα το άλλο περίεργα μετά από το μπάνιο τους με τις ώρες. Και όταν κάνει το ένα μπάνιο, το άλλο καταλαβαίνει ότι έρχεται η σειρά του κ εκεί να δεις πλάκα...Κοιτάζουν ύποπτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 01:41 Η zorica έγραψε: #2.397 22-09-08 01:41 Στο μπανιο ενταξει,το εχει ξανακανει και καθεται...οχι πως του αρεσει αλλα δεν νιαουριζει να φυγει και καταλαβαινει οτι τον κραταω μεχρι τελικης πτωσης.Με το πιστολακι ομως επαθε!!!Με το ενα χερι τον κρατουσα να μη φυγει(εκανε 100 προσπαθειες)και με το αλλο τον στεγνωνα.Και μετα απο τοση ταλαιπωρια μου και του,χαλασε το τριχωμα με το γλειψε,γλειψε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 01:57 Η staman2 έγραψε: #2.398 22-09-08 01:57 Ναι με το πιστολάκι είναι ένα προβλημα. Κι εμένα το φοβούνται πολύ. Αυτή τη φορά έκανα ένα άλλο κόλπο. Το έβαλα σε κάποια απόσταση και χτυπούσε προς εμένα που τον είχα αγκαλιά και τον χτένιζα απαλά και με τα δάχτυλα του ξεμπέρδευα λίγες λίγες τις τριχες. Του μίλαγα διαρκώς κι έτσι ήταν κάπως καλλίτερα. νόμιζε πως μας χτυπά κ τους δυο μας ο ζεστός αέρας. Ενώ τις άλλες φορές που τον στέγνωνα το κράταγα εγώ κι φοβόταν. Τώρα το ακούμπισα στο πλάι του νιπτηρα κι εγώ καθόμουν μαζί του κοντά στο σεσουάρ. Δοκίμασέ το την άλλη φορα. Επίσης τους στέγνωσα με 3 πετσέτες το καθένα πολύ ώρα πριν το σεσουάρ για να απορροφήσουν τα πολλά νερά... Πάω να ξαπλώσω γιατί νύσταξα και το πρωί έχω ξύπνημα κατά τις 6.30 κ δύσκολη μέρα. Καληνύχτα Ζορίτσα και φιλάκια στο Μαρκουλίνι σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 02:06 Η zorica έγραψε: #2.399 22-09-08 02:06 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ναι με το πιστολάκι είναι ένα προβλημα. Κι εμένα το φοβούνται πολύ. Αυτή τη φορά έκανα ένα άλλο κόλπο. Το έβαλα σε κάποια απόσταση και χτυπούσε προς εμένα που τον είχα αγκαλιά και τον χτένιζα απαλά και με τα δάχτυλα του ξεμπέρδευα λίγες λίγες τις τριχες. Του μίλαγα διαρκώς κι έτσι ήταν κάπως καλλίτερα. νόμιζε πως μας χτυπά κ τους δυο μας ο ζεστός αέρας. Ενώ τις άλλες φορές που τον στέγνωνα το κράταγα εγώ κι φοβόταν. Τώρα το ακούμπισα στο πλάι του νιπτηρα κι εγώ καθόμουν μαζί του κοντά στο σεσουάρ. Δοκίμασέ το την άλλη φορα. Επίσης τους στέγνωσα με 3 πετσέτες το καθένα πολύ ώρα πριν το σεσουάρ για να απορροφήσουν τα πολλά νερά... Πάω να ξαπλώσω γιατί νύσταξα και το πρωί έχω ξύπνημα κατά τις 6.30 κ δύσκολη μέρα Καληνύχτα Ζορίτσα και φιλάκια στο Μαρκουλίνι σου. Click για ανάπτυξη... Και εγω διπλη πετσετα ειχα βαλε γιατι με ειχε μουσκεψει ολοκληρη με την μονη.Αλλη φορα θα το δοκιμασω ετσι που λες εσυ... Καληνυχτα και καλη`βδομαδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:32 Η zorica έγραψε: #2.400 22-09-08 11:32 Aυτο εδω ειναι για καλημερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα lioncut.jpg 34,2 KB · Εμφανίσεις: 27 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 118 119 120 121 122 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 120 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 120 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλημέρα Ζορίτσα. Ξερεις σημερα ειναι η μεγαλη μερα που οι βιρμανοι παραλαμβανουν δυο απο τα μικρα τους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:01 Η prince έγραψε: #2.384 21-09-08 10:01 καλήμερα και από δω. τι κάνουν τα τριχωτά σας τετράποδα; πώς τα πάτε με τις γατότριχες; γμτ ο γιατρός λέει ότι η ρέινα δεν έχει ανάγκη από βιταμίνες ΄και ας μαδάει. αλλάζει τρίχωμα λέει. Ευκαιρία εργασίας για όποια ενδιαφέρεται.... Μισθός ικανοποιητικός, και μπόνους... περιγραφή εργασίας σκούπισμα και σφουγγάρισμα 3 φορές ημερισίως (προπονούμαι για τον γάτο του φίλου μου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:23 Η zorica έγραψε: #2.385 21-09-08 10:23 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλημέρα Ζορίτσα. Ξερεις σημερα ειναι η μεγαλη μερα που οι βιρμανοι παραλαμβανουν δυο απο τα μικρα τους! Click για ανάπτυξη... Ναι το ξερω.Τι χαρα,τρελενομαι με ΟΛΑ τα μικρα Αρχική Δημοσίευση από prince: καλήμερα και από δω. τι κάνουν τα τριχωτά σας τετράποδα; πώς τα πάτε με τις γατότριχες; γμτ ο γιατρός λέει ότι η ρέινα δεν έχει ανάγκη από βιταμίνες ΄και ας μαδάει. αλλάζει τρίχωμα λέει. Ευκαιρία εργασίας για όποια ενδιαφέρεται.... Μισθός ικανοποιητικός, και μπόνους... περιγραφή εργασίας σκούπισμα και σφουγγάρισμα 3 φορές ημερισίως (προπονούμαι για τον γάτο του φίλου μου) Click για ανάπτυξη... Ξερεις μπορει να ειναι και απο το στρες...η τριχοπτωση..Απλα θελει λιγο χρονο για να συνηθησει το Πρινσακο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:33 Η zorica έγραψε: #2.386 21-09-08 12:33 Αυτος ο Ιμαλαϊων πραγματικα μου μοιαζει με τον Μαρκο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα RCCA6PHB98CAX2ESY4CAEBRK79CAG4FRCECAOLVFRFCAO7KR1WCAJT2YA2CAHN6443CA3L3Y2YCAYZ0FA3CAPXJ7YCCATIVOURCA RCCA6PHB98CAX2ESY4CAEBRK79CAG4FRCECAOLVFRFCAO7KR1WCAJT2YA2CAHN6443CA3L3Y2YCAYZ0FA3CAPXJ7YCCATIVOURCA 2,5 KB · Εμφανίσεις: 27 zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:35 Η zorica έγραψε: #2.387 21-09-08 12:35 Και εδω μερικες πολυ χαριτωμενες φωτο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 021.jpg 25,4 KB · Εμφανίσεις: 5 026.jpg 31,1 KB · Εμφανίσεις: 115 staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:50 Η staman2 έγραψε: #2.388 21-09-08 13:50 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Αυτος ο Ιμαλαϊων πραγματικα μου μοιαζει με τον Μαρκο Click για ανάπτυξη... Καλημερα κορίτσια!!! Πραγματικά αυτός ο γατουλης μοιάζει με τον Μάρκο σου. Καλά τρελαίνομαι στην ιδέα ότι σήμερα θα έχουν στα χέρια τους τα βιρμανάκια. Είναι για φίλημα όλα τα μικρούλια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:53 Η staman2 έγραψε: #2.389 21-09-08 13:53 Αρχική Δημοσίευση από prince: καλήμερα και από δω. τι κάνουν τα τριχωτά σας τετράποδα; πώς τα πάτε με τις γατότριχες; γμτ ο γιατρός λέει ότι η ρέινα δεν έχει ανάγκη από βιταμίνες ΄και ας μαδάει. αλλάζει τρίχωμα λέει. Ευκαιρία εργασίας για όποια ενδιαφέρεται.... Μισθός ικανοποιητικός, και μπόνους... περιγραφή εργασίας σκούπισμα και σφουγγάρισμα 3 φορές ημερισίως (προπονούμαι για τον γάτο του φίλου μου) Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Σταυρούλα μου!! Τι κάνουν τα ζουζούνια? Μην ανησυχείς για τη Ρέινα, εκτός του ότι μπορεί να είναι κ από το στρες της αλλαγής περιβάλλοντος, μπορεί να είναι κ από την εποχή. Ο Πέρσης τώρα μαδάει πάλι πάρα πολύ. Ολόκληρες τούφες όσες φορές και αν τον βουρτσίζω.. Θα ηρεμήσει μετά τον Οκτώβρη δυστυχώς. Τουλάχιστον αν κρίνω από τον Πέρση μου έτσι είναι... Ενώ η Νάλα είναι διαφορετικά . Πώς πάει η συμφιλίωση? Η Ρέινα τρώει τώρα?? Να μου τα φιλήσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:50 Η prince έγραψε: #2.390 21-09-08 15:50 Η ρέινα τρώει όσο μπορεί. μπουκώνεται.... ξέρει ότι σε λίγο θα μαζέψω τα μπώλ.. τρώει και του πρίνς ότνα δεν την βλέπω να την μαλώσω... Απορώ με τον πρίνς που την αφήνει να του τρώει το φαγητό ενώ δεν την αφήνει να ανέβει στο ψηλό ράφι του ονυχοδρόμιού του... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:51 Η staman2 έγραψε: #2.391 21-09-08 16:51 Αρχική Δημοσίευση από prince: Η ρέινα τρώει όσο μπορεί. μπουκώνεται.... ξέρει ότι σε λίγο θα μαζέψω τα μπώλ.. τρώει και του πρίνς ότνα δεν την βλέπω να την μαλώσω... Απορώ με τον πρίνς που την αφήνει να του τρώει το φαγητό ενώ δεν την αφήνει να ανέβει στο ψηλό ράφι του ονυχοδρόμιού του... Click για ανάπτυξη... Μωρέ έχουν δικούς τους κωδικούς τα ζωάκια. Ισως του αρέσει η μυρωδιά της κ γι αυτό την αφήνει να τρώει απο το φαγητό του. Ετσι συμφιλιώνονται σιγά σιγά. Τώρα για το ονυχοδρόμιο τι να σου πω. Τα παίρνει στο κρανίο ρε παιδί μου το αγόρι σου. Σου λέει: Ποια είναι αυτή η τσουράπω που ήρθε εγκάθετη χωρίς να την επιλέξω εγώ??? Αλλωστε είπαμε ο Πρίνς είναι σκυλόγατος στη συμπεριφορά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:54 Η staman2 έγραψε: #2.392 21-09-08 16:54 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Δες το καλυτερα γιατι οταν επαθε ο Μαρκο μυκητες τοτε εμαθα οτι οι σποροι μπορει να ειναι παντου(και ας μη βγαινει το γατι απο το σπιτι)τους φερνουμε και εμεις στα παπουτσια μας απ`εξω και μπορουν να καθονται ετσι ζωντανοι σποροι μεχρι και 8 μηνες οσπου να βρουνε φιλοξενια βλ.τα ζωακια μας.Γι`αυτο απαρετητα και μεσα και εξω αποπαρασιτωση. Ελπιζω να μην ειναι τιποτα.Εσυ κανε ομως προλιπτικα ε... Click για ανάπτυξη... Ζορίτσα σ΄ευχαριστώ για τη συμβουλή. Θα την πάω να την κοιτάξει ο γιατρός. Δεν το αντιμετώπισα με τα άλλα δυο ποτέ κ τώρα μου φαίνεται περίεργο. δεν δείχνει όμως καθόλου να την ενοχλεί. Τι να πω.. πάντως τα καπαλάκια τα πιάνο που και πού. Μήπως έχει ευαίσθητο δέρμα. Θα δείξει εντος της εβδομάδος η εξέταση... Στην Τήνο ήταν υπέροχα. Είχε έναν ρομαντικό μουντό καιρό με ψιλόβροχο αλλά όχι κρύο κ αέρα. Μου άρεσε αν κ πέρασα μόνη μου όλο το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι που φάγαμε όλοι μαζί μετά από την δουλειά που είχε ο σύζυγος και 5,30 φύγαμε για Αθήνα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:57 Η prince έγραψε: #2.393 21-09-08 16:57 το καλό είναι ότι ξέφυγες από τη ρουτίνα... τι άλλο θα έκανες ένα ολόκληρο σαββάτο; θα χτένιζες γάτες; θα έφτιαχνες γλυκό για τη σκυλίτσα; σε ζηλεύω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:08 Η staman2 έγραψε: #2.394 21-09-08 17:08 Αρχική Δημοσίευση από prince: το καλό είναι ότι ξέφυγες από τη ρουτίνα... τι άλλο θα έκανες ένα ολόκληρο σαββάτο; θα χτένιζες γάτες; θα έφτιαχνες γλυκό για τη σκυλίτσα; σε ζηλεύω Click για ανάπτυξη... Καλά ήταν. Τώρα ετοιμάζομαι να βάλω ηλεκτρική σκούπα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:59 Η zorica έγραψε: #2.395 22-09-08 00:59 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλά ήταν. Τώρα ετοιμάζομαι να βάλω ηλεκτρική σκούπα Click για ανάπτυξη... Tωρα θα τελειωσαν ολες οι δουλιες πια Εγω επρεπε σημερα να κανω μπανιο τον Μαρκο επειδι τον πασαλειψε η μικρη μου κορι με ενα γλειφιτζουρι και εγινε ο γατος τι να σας πω...κολυμμενα ολα επανω του!!!Και εκει που τον ειχα στεγνωσει και με το πιστολακι (για πρωτη φορα στη ζωη του)και τον χτενισα μετα,εγινε σαν βαμβακι...Μετα ομως αρχισε να γλειφεται μονος του και τα χαλασε ολα τα μαλλια που ειναι στο λαιμο.Τωρα ειναι χαλια εκει που τα εφτιαξε μονος του!!! Γιατι το εκανε αυτο?Δεν του αρεσε η κομμωση που του εκανα η εχει να κανει κατι με μυρωδιες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 01:22 Η staman2 έγραψε: #2.396 22-09-08 01:22 Μην ανησυχείς. Σίγουρα δεν του άρεσε η κόμωση που του έκανες. χιχιχι. Και σίγουρα αύριο που θα έχει στεγνώσει από τα σάλια του, θα είναι πάλι ένας κούκλος μ΄ένα τρίχωμα σαν βαμβάκι. Ολα γλείφονται για πολλές ώρες μετά το μπάνιο τους... Και σίγουρα μυρίζουν κ το σαμπουάν κ τους φαίνεται ξένο... Να δεις εμένα τα δικά μου που μυρίζουν το ένα το άλλο περίεργα μετά από το μπάνιο τους με τις ώρες. Και όταν κάνει το ένα μπάνιο, το άλλο καταλαβαίνει ότι έρχεται η σειρά του κ εκεί να δεις πλάκα...Κοιτάζουν ύποπτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 01:41 Η zorica έγραψε: #2.397 22-09-08 01:41 Στο μπανιο ενταξει,το εχει ξανακανει και καθεται...οχι πως του αρεσει αλλα δεν νιαουριζει να φυγει και καταλαβαινει οτι τον κραταω μεχρι τελικης πτωσης.Με το πιστολακι ομως επαθε!!!Με το ενα χερι τον κρατουσα να μη φυγει(εκανε 100 προσπαθειες)και με το αλλο τον στεγνωνα.Και μετα απο τοση ταλαιπωρια μου και του,χαλασε το τριχωμα με το γλειψε,γλειψε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 01:57 Η staman2 έγραψε: #2.398 22-09-08 01:57 Ναι με το πιστολάκι είναι ένα προβλημα. Κι εμένα το φοβούνται πολύ. Αυτή τη φορά έκανα ένα άλλο κόλπο. Το έβαλα σε κάποια απόσταση και χτυπούσε προς εμένα που τον είχα αγκαλιά και τον χτένιζα απαλά και με τα δάχτυλα του ξεμπέρδευα λίγες λίγες τις τριχες. Του μίλαγα διαρκώς κι έτσι ήταν κάπως καλλίτερα. νόμιζε πως μας χτυπά κ τους δυο μας ο ζεστός αέρας. Ενώ τις άλλες φορές που τον στέγνωνα το κράταγα εγώ κι φοβόταν. Τώρα το ακούμπισα στο πλάι του νιπτηρα κι εγώ καθόμουν μαζί του κοντά στο σεσουάρ. Δοκίμασέ το την άλλη φορα. Επίσης τους στέγνωσα με 3 πετσέτες το καθένα πολύ ώρα πριν το σεσουάρ για να απορροφήσουν τα πολλά νερά... Πάω να ξαπλώσω γιατί νύσταξα και το πρωί έχω ξύπνημα κατά τις 6.30 κ δύσκολη μέρα. Καληνύχτα Ζορίτσα και φιλάκια στο Μαρκουλίνι σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 02:06 Η zorica έγραψε: #2.399 22-09-08 02:06 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ναι με το πιστολάκι είναι ένα προβλημα. Κι εμένα το φοβούνται πολύ. Αυτή τη φορά έκανα ένα άλλο κόλπο. Το έβαλα σε κάποια απόσταση και χτυπούσε προς εμένα που τον είχα αγκαλιά και τον χτένιζα απαλά και με τα δάχτυλα του ξεμπέρδευα λίγες λίγες τις τριχες. Του μίλαγα διαρκώς κι έτσι ήταν κάπως καλλίτερα. νόμιζε πως μας χτυπά κ τους δυο μας ο ζεστός αέρας. Ενώ τις άλλες φορές που τον στέγνωνα το κράταγα εγώ κι φοβόταν. Τώρα το ακούμπισα στο πλάι του νιπτηρα κι εγώ καθόμουν μαζί του κοντά στο σεσουάρ. Δοκίμασέ το την άλλη φορα. Επίσης τους στέγνωσα με 3 πετσέτες το καθένα πολύ ώρα πριν το σεσουάρ για να απορροφήσουν τα πολλά νερά... Πάω να ξαπλώσω γιατί νύσταξα και το πρωί έχω ξύπνημα κατά τις 6.30 κ δύσκολη μέρα Καληνύχτα Ζορίτσα και φιλάκια στο Μαρκουλίνι σου. Click για ανάπτυξη... Και εγω διπλη πετσετα ειχα βαλε γιατι με ειχε μουσκεψει ολοκληρη με την μονη.Αλλη φορα θα το δοκιμασω ετσι που λες εσυ... Καληνυχτα και καλη`βδομαδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:32 Η zorica έγραψε: #2.400 22-09-08 11:32 Aυτο εδω ειναι για καλημερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα lioncut.jpg 34,2 KB · Εμφανίσεις: 27 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 118 119 120 121 122 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 120 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 120 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
καλήμερα και από δω. τι κάνουν τα τριχωτά σας τετράποδα; πώς τα πάτε με τις γατότριχες; γμτ ο γιατρός λέει ότι η ρέινα δεν έχει ανάγκη από βιταμίνες ΄και ας μαδάει. αλλάζει τρίχωμα λέει. Ευκαιρία εργασίας για όποια ενδιαφέρεται.... Μισθός ικανοποιητικός, και μπόνους... περιγραφή εργασίας σκούπισμα και σφουγγάρισμα 3 φορές ημερισίως (προπονούμαι για τον γάτο του φίλου μου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:23 Η zorica έγραψε: #2.385 21-09-08 10:23 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλημέρα Ζορίτσα. Ξερεις σημερα ειναι η μεγαλη μερα που οι βιρμανοι παραλαμβανουν δυο απο τα μικρα τους! Click για ανάπτυξη... Ναι το ξερω.Τι χαρα,τρελενομαι με ΟΛΑ τα μικρα Αρχική Δημοσίευση από prince: καλήμερα και από δω. τι κάνουν τα τριχωτά σας τετράποδα; πώς τα πάτε με τις γατότριχες; γμτ ο γιατρός λέει ότι η ρέινα δεν έχει ανάγκη από βιταμίνες ΄και ας μαδάει. αλλάζει τρίχωμα λέει. Ευκαιρία εργασίας για όποια ενδιαφέρεται.... Μισθός ικανοποιητικός, και μπόνους... περιγραφή εργασίας σκούπισμα και σφουγγάρισμα 3 φορές ημερισίως (προπονούμαι για τον γάτο του φίλου μου) Click για ανάπτυξη... Ξερεις μπορει να ειναι και απο το στρες...η τριχοπτωση..Απλα θελει λιγο χρονο για να συνηθησει το Πρινσακο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:33 Η zorica έγραψε: #2.386 21-09-08 12:33 Αυτος ο Ιμαλαϊων πραγματικα μου μοιαζει με τον Μαρκο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα RCCA6PHB98CAX2ESY4CAEBRK79CAG4FRCECAOLVFRFCAO7KR1WCAJT2YA2CAHN6443CA3L3Y2YCAYZ0FA3CAPXJ7YCCATIVOURCA RCCA6PHB98CAX2ESY4CAEBRK79CAG4FRCECAOLVFRFCAO7KR1WCAJT2YA2CAHN6443CA3L3Y2YCAYZ0FA3CAPXJ7YCCATIVOURCA 2,5 KB · Εμφανίσεις: 27 zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:35 Η zorica έγραψε: #2.387 21-09-08 12:35 Και εδω μερικες πολυ χαριτωμενες φωτο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 021.jpg 25,4 KB · Εμφανίσεις: 5 026.jpg 31,1 KB · Εμφανίσεις: 115 staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:50 Η staman2 έγραψε: #2.388 21-09-08 13:50 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Αυτος ο Ιμαλαϊων πραγματικα μου μοιαζει με τον Μαρκο Click για ανάπτυξη... Καλημερα κορίτσια!!! Πραγματικά αυτός ο γατουλης μοιάζει με τον Μάρκο σου. Καλά τρελαίνομαι στην ιδέα ότι σήμερα θα έχουν στα χέρια τους τα βιρμανάκια. Είναι για φίλημα όλα τα μικρούλια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:53 Η staman2 έγραψε: #2.389 21-09-08 13:53 Αρχική Δημοσίευση από prince: καλήμερα και από δω. τι κάνουν τα τριχωτά σας τετράποδα; πώς τα πάτε με τις γατότριχες; γμτ ο γιατρός λέει ότι η ρέινα δεν έχει ανάγκη από βιταμίνες ΄και ας μαδάει. αλλάζει τρίχωμα λέει. Ευκαιρία εργασίας για όποια ενδιαφέρεται.... Μισθός ικανοποιητικός, και μπόνους... περιγραφή εργασίας σκούπισμα και σφουγγάρισμα 3 φορές ημερισίως (προπονούμαι για τον γάτο του φίλου μου) Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Σταυρούλα μου!! Τι κάνουν τα ζουζούνια? Μην ανησυχείς για τη Ρέινα, εκτός του ότι μπορεί να είναι κ από το στρες της αλλαγής περιβάλλοντος, μπορεί να είναι κ από την εποχή. Ο Πέρσης τώρα μαδάει πάλι πάρα πολύ. Ολόκληρες τούφες όσες φορές και αν τον βουρτσίζω.. Θα ηρεμήσει μετά τον Οκτώβρη δυστυχώς. Τουλάχιστον αν κρίνω από τον Πέρση μου έτσι είναι... Ενώ η Νάλα είναι διαφορετικά . Πώς πάει η συμφιλίωση? Η Ρέινα τρώει τώρα?? Να μου τα φιλήσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:50 Η prince έγραψε: #2.390 21-09-08 15:50 Η ρέινα τρώει όσο μπορεί. μπουκώνεται.... ξέρει ότι σε λίγο θα μαζέψω τα μπώλ.. τρώει και του πρίνς ότνα δεν την βλέπω να την μαλώσω... Απορώ με τον πρίνς που την αφήνει να του τρώει το φαγητό ενώ δεν την αφήνει να ανέβει στο ψηλό ράφι του ονυχοδρόμιού του... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:51 Η staman2 έγραψε: #2.391 21-09-08 16:51 Αρχική Δημοσίευση από prince: Η ρέινα τρώει όσο μπορεί. μπουκώνεται.... ξέρει ότι σε λίγο θα μαζέψω τα μπώλ.. τρώει και του πρίνς ότνα δεν την βλέπω να την μαλώσω... Απορώ με τον πρίνς που την αφήνει να του τρώει το φαγητό ενώ δεν την αφήνει να ανέβει στο ψηλό ράφι του ονυχοδρόμιού του... Click για ανάπτυξη... Μωρέ έχουν δικούς τους κωδικούς τα ζωάκια. Ισως του αρέσει η μυρωδιά της κ γι αυτό την αφήνει να τρώει απο το φαγητό του. Ετσι συμφιλιώνονται σιγά σιγά. Τώρα για το ονυχοδρόμιο τι να σου πω. Τα παίρνει στο κρανίο ρε παιδί μου το αγόρι σου. Σου λέει: Ποια είναι αυτή η τσουράπω που ήρθε εγκάθετη χωρίς να την επιλέξω εγώ??? Αλλωστε είπαμε ο Πρίνς είναι σκυλόγατος στη συμπεριφορά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:54 Η staman2 έγραψε: #2.392 21-09-08 16:54 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Δες το καλυτερα γιατι οταν επαθε ο Μαρκο μυκητες τοτε εμαθα οτι οι σποροι μπορει να ειναι παντου(και ας μη βγαινει το γατι απο το σπιτι)τους φερνουμε και εμεις στα παπουτσια μας απ`εξω και μπορουν να καθονται ετσι ζωντανοι σποροι μεχρι και 8 μηνες οσπου να βρουνε φιλοξενια βλ.τα ζωακια μας.Γι`αυτο απαρετητα και μεσα και εξω αποπαρασιτωση. Ελπιζω να μην ειναι τιποτα.Εσυ κανε ομως προλιπτικα ε... Click για ανάπτυξη... Ζορίτσα σ΄ευχαριστώ για τη συμβουλή. Θα την πάω να την κοιτάξει ο γιατρός. Δεν το αντιμετώπισα με τα άλλα δυο ποτέ κ τώρα μου φαίνεται περίεργο. δεν δείχνει όμως καθόλου να την ενοχλεί. Τι να πω.. πάντως τα καπαλάκια τα πιάνο που και πού. Μήπως έχει ευαίσθητο δέρμα. Θα δείξει εντος της εβδομάδος η εξέταση... Στην Τήνο ήταν υπέροχα. Είχε έναν ρομαντικό μουντό καιρό με ψιλόβροχο αλλά όχι κρύο κ αέρα. Μου άρεσε αν κ πέρασα μόνη μου όλο το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι που φάγαμε όλοι μαζί μετά από την δουλειά που είχε ο σύζυγος και 5,30 φύγαμε για Αθήνα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:57 Η prince έγραψε: #2.393 21-09-08 16:57 το καλό είναι ότι ξέφυγες από τη ρουτίνα... τι άλλο θα έκανες ένα ολόκληρο σαββάτο; θα χτένιζες γάτες; θα έφτιαχνες γλυκό για τη σκυλίτσα; σε ζηλεύω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:08 Η staman2 έγραψε: #2.394 21-09-08 17:08 Αρχική Δημοσίευση από prince: το καλό είναι ότι ξέφυγες από τη ρουτίνα... τι άλλο θα έκανες ένα ολόκληρο σαββάτο; θα χτένιζες γάτες; θα έφτιαχνες γλυκό για τη σκυλίτσα; σε ζηλεύω Click για ανάπτυξη... Καλά ήταν. Τώρα ετοιμάζομαι να βάλω ηλεκτρική σκούπα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:59 Η zorica έγραψε: #2.395 22-09-08 00:59 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλά ήταν. Τώρα ετοιμάζομαι να βάλω ηλεκτρική σκούπα Click για ανάπτυξη... Tωρα θα τελειωσαν ολες οι δουλιες πια Εγω επρεπε σημερα να κανω μπανιο τον Μαρκο επειδι τον πασαλειψε η μικρη μου κορι με ενα γλειφιτζουρι και εγινε ο γατος τι να σας πω...κολυμμενα ολα επανω του!!!Και εκει που τον ειχα στεγνωσει και με το πιστολακι (για πρωτη φορα στη ζωη του)και τον χτενισα μετα,εγινε σαν βαμβακι...Μετα ομως αρχισε να γλειφεται μονος του και τα χαλασε ολα τα μαλλια που ειναι στο λαιμο.Τωρα ειναι χαλια εκει που τα εφτιαξε μονος του!!! Γιατι το εκανε αυτο?Δεν του αρεσε η κομμωση που του εκανα η εχει να κανει κατι με μυρωδιες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 01:22 Η staman2 έγραψε: #2.396 22-09-08 01:22 Μην ανησυχείς. Σίγουρα δεν του άρεσε η κόμωση που του έκανες. χιχιχι. Και σίγουρα αύριο που θα έχει στεγνώσει από τα σάλια του, θα είναι πάλι ένας κούκλος μ΄ένα τρίχωμα σαν βαμβάκι. Ολα γλείφονται για πολλές ώρες μετά το μπάνιο τους... Και σίγουρα μυρίζουν κ το σαμπουάν κ τους φαίνεται ξένο... Να δεις εμένα τα δικά μου που μυρίζουν το ένα το άλλο περίεργα μετά από το μπάνιο τους με τις ώρες. Και όταν κάνει το ένα μπάνιο, το άλλο καταλαβαίνει ότι έρχεται η σειρά του κ εκεί να δεις πλάκα...Κοιτάζουν ύποπτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 01:41 Η zorica έγραψε: #2.397 22-09-08 01:41 Στο μπανιο ενταξει,το εχει ξανακανει και καθεται...οχι πως του αρεσει αλλα δεν νιαουριζει να φυγει και καταλαβαινει οτι τον κραταω μεχρι τελικης πτωσης.Με το πιστολακι ομως επαθε!!!Με το ενα χερι τον κρατουσα να μη φυγει(εκανε 100 προσπαθειες)και με το αλλο τον στεγνωνα.Και μετα απο τοση ταλαιπωρια μου και του,χαλασε το τριχωμα με το γλειψε,γλειψε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 01:57 Η staman2 έγραψε: #2.398 22-09-08 01:57 Ναι με το πιστολάκι είναι ένα προβλημα. Κι εμένα το φοβούνται πολύ. Αυτή τη φορά έκανα ένα άλλο κόλπο. Το έβαλα σε κάποια απόσταση και χτυπούσε προς εμένα που τον είχα αγκαλιά και τον χτένιζα απαλά και με τα δάχτυλα του ξεμπέρδευα λίγες λίγες τις τριχες. Του μίλαγα διαρκώς κι έτσι ήταν κάπως καλλίτερα. νόμιζε πως μας χτυπά κ τους δυο μας ο ζεστός αέρας. Ενώ τις άλλες φορές που τον στέγνωνα το κράταγα εγώ κι φοβόταν. Τώρα το ακούμπισα στο πλάι του νιπτηρα κι εγώ καθόμουν μαζί του κοντά στο σεσουάρ. Δοκίμασέ το την άλλη φορα. Επίσης τους στέγνωσα με 3 πετσέτες το καθένα πολύ ώρα πριν το σεσουάρ για να απορροφήσουν τα πολλά νερά... Πάω να ξαπλώσω γιατί νύσταξα και το πρωί έχω ξύπνημα κατά τις 6.30 κ δύσκολη μέρα. Καληνύχτα Ζορίτσα και φιλάκια στο Μαρκουλίνι σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 02:06 Η zorica έγραψε: #2.399 22-09-08 02:06 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ναι με το πιστολάκι είναι ένα προβλημα. Κι εμένα το φοβούνται πολύ. Αυτή τη φορά έκανα ένα άλλο κόλπο. Το έβαλα σε κάποια απόσταση και χτυπούσε προς εμένα που τον είχα αγκαλιά και τον χτένιζα απαλά και με τα δάχτυλα του ξεμπέρδευα λίγες λίγες τις τριχες. Του μίλαγα διαρκώς κι έτσι ήταν κάπως καλλίτερα. νόμιζε πως μας χτυπά κ τους δυο μας ο ζεστός αέρας. Ενώ τις άλλες φορές που τον στέγνωνα το κράταγα εγώ κι φοβόταν. Τώρα το ακούμπισα στο πλάι του νιπτηρα κι εγώ καθόμουν μαζί του κοντά στο σεσουάρ. Δοκίμασέ το την άλλη φορα. Επίσης τους στέγνωσα με 3 πετσέτες το καθένα πολύ ώρα πριν το σεσουάρ για να απορροφήσουν τα πολλά νερά... Πάω να ξαπλώσω γιατί νύσταξα και το πρωί έχω ξύπνημα κατά τις 6.30 κ δύσκολη μέρα Καληνύχτα Ζορίτσα και φιλάκια στο Μαρκουλίνι σου. Click για ανάπτυξη... Και εγω διπλη πετσετα ειχα βαλε γιατι με ειχε μουσκεψει ολοκληρη με την μονη.Αλλη φορα θα το δοκιμασω ετσι που λες εσυ... Καληνυχτα και καλη`βδομαδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:32 Η zorica έγραψε: #2.400 22-09-08 11:32 Aυτο εδω ειναι για καλημερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα lioncut.jpg 34,2 KB · Εμφανίσεις: 27 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 118 119 120 121 122 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 120 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 120 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλημέρα Ζορίτσα. Ξερεις σημερα ειναι η μεγαλη μερα που οι βιρμανοι παραλαμβανουν δυο απο τα μικρα τους! Click για ανάπτυξη... Ναι το ξερω.Τι χαρα,τρελενομαι με ΟΛΑ τα μικρα Αρχική Δημοσίευση από prince: καλήμερα και από δω. τι κάνουν τα τριχωτά σας τετράποδα; πώς τα πάτε με τις γατότριχες; γμτ ο γιατρός λέει ότι η ρέινα δεν έχει ανάγκη από βιταμίνες ΄και ας μαδάει. αλλάζει τρίχωμα λέει. Ευκαιρία εργασίας για όποια ενδιαφέρεται.... Μισθός ικανοποιητικός, και μπόνους... περιγραφή εργασίας σκούπισμα και σφουγγάρισμα 3 φορές ημερισίως (προπονούμαι για τον γάτο του φίλου μου) Click για ανάπτυξη... Ξερεις μπορει να ειναι και απο το στρες...η τριχοπτωση..Απλα θελει λιγο χρονο για να συνηθησει το Πρινσακο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:33 Η zorica έγραψε: #2.386 21-09-08 12:33 Αυτος ο Ιμαλαϊων πραγματικα μου μοιαζει με τον Μαρκο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα RCCA6PHB98CAX2ESY4CAEBRK79CAG4FRCECAOLVFRFCAO7KR1WCAJT2YA2CAHN6443CA3L3Y2YCAYZ0FA3CAPXJ7YCCATIVOURCA RCCA6PHB98CAX2ESY4CAEBRK79CAG4FRCECAOLVFRFCAO7KR1WCAJT2YA2CAHN6443CA3L3Y2YCAYZ0FA3CAPXJ7YCCATIVOURCA 2,5 KB · Εμφανίσεις: 27 zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:35 Η zorica έγραψε: #2.387 21-09-08 12:35 Και εδω μερικες πολυ χαριτωμενες φωτο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 021.jpg 25,4 KB · Εμφανίσεις: 5 026.jpg 31,1 KB · Εμφανίσεις: 115 staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:50 Η staman2 έγραψε: #2.388 21-09-08 13:50 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Αυτος ο Ιμαλαϊων πραγματικα μου μοιαζει με τον Μαρκο Click για ανάπτυξη... Καλημερα κορίτσια!!! Πραγματικά αυτός ο γατουλης μοιάζει με τον Μάρκο σου. Καλά τρελαίνομαι στην ιδέα ότι σήμερα θα έχουν στα χέρια τους τα βιρμανάκια. Είναι για φίλημα όλα τα μικρούλια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:53 Η staman2 έγραψε: #2.389 21-09-08 13:53 Αρχική Δημοσίευση από prince: καλήμερα και από δω. τι κάνουν τα τριχωτά σας τετράποδα; πώς τα πάτε με τις γατότριχες; γμτ ο γιατρός λέει ότι η ρέινα δεν έχει ανάγκη από βιταμίνες ΄και ας μαδάει. αλλάζει τρίχωμα λέει. Ευκαιρία εργασίας για όποια ενδιαφέρεται.... Μισθός ικανοποιητικός, και μπόνους... περιγραφή εργασίας σκούπισμα και σφουγγάρισμα 3 φορές ημερισίως (προπονούμαι για τον γάτο του φίλου μου) Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Σταυρούλα μου!! Τι κάνουν τα ζουζούνια? Μην ανησυχείς για τη Ρέινα, εκτός του ότι μπορεί να είναι κ από το στρες της αλλαγής περιβάλλοντος, μπορεί να είναι κ από την εποχή. Ο Πέρσης τώρα μαδάει πάλι πάρα πολύ. Ολόκληρες τούφες όσες φορές και αν τον βουρτσίζω.. Θα ηρεμήσει μετά τον Οκτώβρη δυστυχώς. Τουλάχιστον αν κρίνω από τον Πέρση μου έτσι είναι... Ενώ η Νάλα είναι διαφορετικά . Πώς πάει η συμφιλίωση? Η Ρέινα τρώει τώρα?? Να μου τα φιλήσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:50 Η prince έγραψε: #2.390 21-09-08 15:50 Η ρέινα τρώει όσο μπορεί. μπουκώνεται.... ξέρει ότι σε λίγο θα μαζέψω τα μπώλ.. τρώει και του πρίνς ότνα δεν την βλέπω να την μαλώσω... Απορώ με τον πρίνς που την αφήνει να του τρώει το φαγητό ενώ δεν την αφήνει να ανέβει στο ψηλό ράφι του ονυχοδρόμιού του... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:51 Η staman2 έγραψε: #2.391 21-09-08 16:51 Αρχική Δημοσίευση από prince: Η ρέινα τρώει όσο μπορεί. μπουκώνεται.... ξέρει ότι σε λίγο θα μαζέψω τα μπώλ.. τρώει και του πρίνς ότνα δεν την βλέπω να την μαλώσω... Απορώ με τον πρίνς που την αφήνει να του τρώει το φαγητό ενώ δεν την αφήνει να ανέβει στο ψηλό ράφι του ονυχοδρόμιού του... Click για ανάπτυξη... Μωρέ έχουν δικούς τους κωδικούς τα ζωάκια. Ισως του αρέσει η μυρωδιά της κ γι αυτό την αφήνει να τρώει απο το φαγητό του. Ετσι συμφιλιώνονται σιγά σιγά. Τώρα για το ονυχοδρόμιο τι να σου πω. Τα παίρνει στο κρανίο ρε παιδί μου το αγόρι σου. Σου λέει: Ποια είναι αυτή η τσουράπω που ήρθε εγκάθετη χωρίς να την επιλέξω εγώ??? Αλλωστε είπαμε ο Πρίνς είναι σκυλόγατος στη συμπεριφορά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:54 Η staman2 έγραψε: #2.392 21-09-08 16:54 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Δες το καλυτερα γιατι οταν επαθε ο Μαρκο μυκητες τοτε εμαθα οτι οι σποροι μπορει να ειναι παντου(και ας μη βγαινει το γατι απο το σπιτι)τους φερνουμε και εμεις στα παπουτσια μας απ`εξω και μπορουν να καθονται ετσι ζωντανοι σποροι μεχρι και 8 μηνες οσπου να βρουνε φιλοξενια βλ.τα ζωακια μας.Γι`αυτο απαρετητα και μεσα και εξω αποπαρασιτωση. Ελπιζω να μην ειναι τιποτα.Εσυ κανε ομως προλιπτικα ε... Click για ανάπτυξη... Ζορίτσα σ΄ευχαριστώ για τη συμβουλή. Θα την πάω να την κοιτάξει ο γιατρός. Δεν το αντιμετώπισα με τα άλλα δυο ποτέ κ τώρα μου φαίνεται περίεργο. δεν δείχνει όμως καθόλου να την ενοχλεί. Τι να πω.. πάντως τα καπαλάκια τα πιάνο που και πού. Μήπως έχει ευαίσθητο δέρμα. Θα δείξει εντος της εβδομάδος η εξέταση... Στην Τήνο ήταν υπέροχα. Είχε έναν ρομαντικό μουντό καιρό με ψιλόβροχο αλλά όχι κρύο κ αέρα. Μου άρεσε αν κ πέρασα μόνη μου όλο το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι που φάγαμε όλοι μαζί μετά από την δουλειά που είχε ο σύζυγος και 5,30 φύγαμε για Αθήνα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:57 Η prince έγραψε: #2.393 21-09-08 16:57 το καλό είναι ότι ξέφυγες από τη ρουτίνα... τι άλλο θα έκανες ένα ολόκληρο σαββάτο; θα χτένιζες γάτες; θα έφτιαχνες γλυκό για τη σκυλίτσα; σε ζηλεύω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:08 Η staman2 έγραψε: #2.394 21-09-08 17:08 Αρχική Δημοσίευση από prince: το καλό είναι ότι ξέφυγες από τη ρουτίνα... τι άλλο θα έκανες ένα ολόκληρο σαββάτο; θα χτένιζες γάτες; θα έφτιαχνες γλυκό για τη σκυλίτσα; σε ζηλεύω Click για ανάπτυξη... Καλά ήταν. Τώρα ετοιμάζομαι να βάλω ηλεκτρική σκούπα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:59 Η zorica έγραψε: #2.395 22-09-08 00:59 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλά ήταν. Τώρα ετοιμάζομαι να βάλω ηλεκτρική σκούπα Click για ανάπτυξη... Tωρα θα τελειωσαν ολες οι δουλιες πια Εγω επρεπε σημερα να κανω μπανιο τον Μαρκο επειδι τον πασαλειψε η μικρη μου κορι με ενα γλειφιτζουρι και εγινε ο γατος τι να σας πω...κολυμμενα ολα επανω του!!!Και εκει που τον ειχα στεγνωσει και με το πιστολακι (για πρωτη φορα στη ζωη του)και τον χτενισα μετα,εγινε σαν βαμβακι...Μετα ομως αρχισε να γλειφεται μονος του και τα χαλασε ολα τα μαλλια που ειναι στο λαιμο.Τωρα ειναι χαλια εκει που τα εφτιαξε μονος του!!! Γιατι το εκανε αυτο?Δεν του αρεσε η κομμωση που του εκανα η εχει να κανει κατι με μυρωδιες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 01:22 Η staman2 έγραψε: #2.396 22-09-08 01:22 Μην ανησυχείς. Σίγουρα δεν του άρεσε η κόμωση που του έκανες. χιχιχι. Και σίγουρα αύριο που θα έχει στεγνώσει από τα σάλια του, θα είναι πάλι ένας κούκλος μ΄ένα τρίχωμα σαν βαμβάκι. Ολα γλείφονται για πολλές ώρες μετά το μπάνιο τους... Και σίγουρα μυρίζουν κ το σαμπουάν κ τους φαίνεται ξένο... Να δεις εμένα τα δικά μου που μυρίζουν το ένα το άλλο περίεργα μετά από το μπάνιο τους με τις ώρες. Και όταν κάνει το ένα μπάνιο, το άλλο καταλαβαίνει ότι έρχεται η σειρά του κ εκεί να δεις πλάκα...Κοιτάζουν ύποπτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 01:41 Η zorica έγραψε: #2.397 22-09-08 01:41 Στο μπανιο ενταξει,το εχει ξανακανει και καθεται...οχι πως του αρεσει αλλα δεν νιαουριζει να φυγει και καταλαβαινει οτι τον κραταω μεχρι τελικης πτωσης.Με το πιστολακι ομως επαθε!!!Με το ενα χερι τον κρατουσα να μη φυγει(εκανε 100 προσπαθειες)και με το αλλο τον στεγνωνα.Και μετα απο τοση ταλαιπωρια μου και του,χαλασε το τριχωμα με το γλειψε,γλειψε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 01:57 Η staman2 έγραψε: #2.398 22-09-08 01:57 Ναι με το πιστολάκι είναι ένα προβλημα. Κι εμένα το φοβούνται πολύ. Αυτή τη φορά έκανα ένα άλλο κόλπο. Το έβαλα σε κάποια απόσταση και χτυπούσε προς εμένα που τον είχα αγκαλιά και τον χτένιζα απαλά και με τα δάχτυλα του ξεμπέρδευα λίγες λίγες τις τριχες. Του μίλαγα διαρκώς κι έτσι ήταν κάπως καλλίτερα. νόμιζε πως μας χτυπά κ τους δυο μας ο ζεστός αέρας. Ενώ τις άλλες φορές που τον στέγνωνα το κράταγα εγώ κι φοβόταν. Τώρα το ακούμπισα στο πλάι του νιπτηρα κι εγώ καθόμουν μαζί του κοντά στο σεσουάρ. Δοκίμασέ το την άλλη φορα. Επίσης τους στέγνωσα με 3 πετσέτες το καθένα πολύ ώρα πριν το σεσουάρ για να απορροφήσουν τα πολλά νερά... Πάω να ξαπλώσω γιατί νύσταξα και το πρωί έχω ξύπνημα κατά τις 6.30 κ δύσκολη μέρα. Καληνύχτα Ζορίτσα και φιλάκια στο Μαρκουλίνι σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 02:06 Η zorica έγραψε: #2.399 22-09-08 02:06 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ναι με το πιστολάκι είναι ένα προβλημα. Κι εμένα το φοβούνται πολύ. Αυτή τη φορά έκανα ένα άλλο κόλπο. Το έβαλα σε κάποια απόσταση και χτυπούσε προς εμένα που τον είχα αγκαλιά και τον χτένιζα απαλά και με τα δάχτυλα του ξεμπέρδευα λίγες λίγες τις τριχες. Του μίλαγα διαρκώς κι έτσι ήταν κάπως καλλίτερα. νόμιζε πως μας χτυπά κ τους δυο μας ο ζεστός αέρας. Ενώ τις άλλες φορές που τον στέγνωνα το κράταγα εγώ κι φοβόταν. Τώρα το ακούμπισα στο πλάι του νιπτηρα κι εγώ καθόμουν μαζί του κοντά στο σεσουάρ. Δοκίμασέ το την άλλη φορα. Επίσης τους στέγνωσα με 3 πετσέτες το καθένα πολύ ώρα πριν το σεσουάρ για να απορροφήσουν τα πολλά νερά... Πάω να ξαπλώσω γιατί νύσταξα και το πρωί έχω ξύπνημα κατά τις 6.30 κ δύσκολη μέρα Καληνύχτα Ζορίτσα και φιλάκια στο Μαρκουλίνι σου. Click για ανάπτυξη... Και εγω διπλη πετσετα ειχα βαλε γιατι με ειχε μουσκεψει ολοκληρη με την μονη.Αλλη φορα θα το δοκιμασω ετσι που λες εσυ... Καληνυχτα και καλη`βδομαδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:32 Η zorica έγραψε: #2.400 22-09-08 11:32 Aυτο εδω ειναι για καλημερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα lioncut.jpg 34,2 KB · Εμφανίσεις: 27 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 118 119 120 121 122 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 120 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 120 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αυτος ο Ιμαλαϊων πραγματικα μου μοιαζει με τον Μαρκο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:35 Η zorica έγραψε: #2.387 21-09-08 12:35 Και εδω μερικες πολυ χαριτωμενες φωτο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 021.jpg 25,4 KB · Εμφανίσεις: 5 026.jpg 31,1 KB · Εμφανίσεις: 115 staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:50 Η staman2 έγραψε: #2.388 21-09-08 13:50 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Αυτος ο Ιμαλαϊων πραγματικα μου μοιαζει με τον Μαρκο Click για ανάπτυξη... Καλημερα κορίτσια!!! Πραγματικά αυτός ο γατουλης μοιάζει με τον Μάρκο σου. Καλά τρελαίνομαι στην ιδέα ότι σήμερα θα έχουν στα χέρια τους τα βιρμανάκια. Είναι για φίλημα όλα τα μικρούλια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:53 Η staman2 έγραψε: #2.389 21-09-08 13:53 Αρχική Δημοσίευση από prince: καλήμερα και από δω. τι κάνουν τα τριχωτά σας τετράποδα; πώς τα πάτε με τις γατότριχες; γμτ ο γιατρός λέει ότι η ρέινα δεν έχει ανάγκη από βιταμίνες ΄και ας μαδάει. αλλάζει τρίχωμα λέει. Ευκαιρία εργασίας για όποια ενδιαφέρεται.... Μισθός ικανοποιητικός, και μπόνους... περιγραφή εργασίας σκούπισμα και σφουγγάρισμα 3 φορές ημερισίως (προπονούμαι για τον γάτο του φίλου μου) Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Σταυρούλα μου!! Τι κάνουν τα ζουζούνια? Μην ανησυχείς για τη Ρέινα, εκτός του ότι μπορεί να είναι κ από το στρες της αλλαγής περιβάλλοντος, μπορεί να είναι κ από την εποχή. Ο Πέρσης τώρα μαδάει πάλι πάρα πολύ. Ολόκληρες τούφες όσες φορές και αν τον βουρτσίζω.. Θα ηρεμήσει μετά τον Οκτώβρη δυστυχώς. Τουλάχιστον αν κρίνω από τον Πέρση μου έτσι είναι... Ενώ η Νάλα είναι διαφορετικά . Πώς πάει η συμφιλίωση? Η Ρέινα τρώει τώρα?? Να μου τα φιλήσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:50 Η prince έγραψε: #2.390 21-09-08 15:50 Η ρέινα τρώει όσο μπορεί. μπουκώνεται.... ξέρει ότι σε λίγο θα μαζέψω τα μπώλ.. τρώει και του πρίνς ότνα δεν την βλέπω να την μαλώσω... Απορώ με τον πρίνς που την αφήνει να του τρώει το φαγητό ενώ δεν την αφήνει να ανέβει στο ψηλό ράφι του ονυχοδρόμιού του... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:51 Η staman2 έγραψε: #2.391 21-09-08 16:51 Αρχική Δημοσίευση από prince: Η ρέινα τρώει όσο μπορεί. μπουκώνεται.... ξέρει ότι σε λίγο θα μαζέψω τα μπώλ.. τρώει και του πρίνς ότνα δεν την βλέπω να την μαλώσω... Απορώ με τον πρίνς που την αφήνει να του τρώει το φαγητό ενώ δεν την αφήνει να ανέβει στο ψηλό ράφι του ονυχοδρόμιού του... Click για ανάπτυξη... Μωρέ έχουν δικούς τους κωδικούς τα ζωάκια. Ισως του αρέσει η μυρωδιά της κ γι αυτό την αφήνει να τρώει απο το φαγητό του. Ετσι συμφιλιώνονται σιγά σιγά. Τώρα για το ονυχοδρόμιο τι να σου πω. Τα παίρνει στο κρανίο ρε παιδί μου το αγόρι σου. Σου λέει: Ποια είναι αυτή η τσουράπω που ήρθε εγκάθετη χωρίς να την επιλέξω εγώ??? Αλλωστε είπαμε ο Πρίνς είναι σκυλόγατος στη συμπεριφορά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:54 Η staman2 έγραψε: #2.392 21-09-08 16:54 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Δες το καλυτερα γιατι οταν επαθε ο Μαρκο μυκητες τοτε εμαθα οτι οι σποροι μπορει να ειναι παντου(και ας μη βγαινει το γατι απο το σπιτι)τους φερνουμε και εμεις στα παπουτσια μας απ`εξω και μπορουν να καθονται ετσι ζωντανοι σποροι μεχρι και 8 μηνες οσπου να βρουνε φιλοξενια βλ.τα ζωακια μας.Γι`αυτο απαρετητα και μεσα και εξω αποπαρασιτωση. Ελπιζω να μην ειναι τιποτα.Εσυ κανε ομως προλιπτικα ε... Click για ανάπτυξη... Ζορίτσα σ΄ευχαριστώ για τη συμβουλή. Θα την πάω να την κοιτάξει ο γιατρός. Δεν το αντιμετώπισα με τα άλλα δυο ποτέ κ τώρα μου φαίνεται περίεργο. δεν δείχνει όμως καθόλου να την ενοχλεί. Τι να πω.. πάντως τα καπαλάκια τα πιάνο που και πού. Μήπως έχει ευαίσθητο δέρμα. Θα δείξει εντος της εβδομάδος η εξέταση... Στην Τήνο ήταν υπέροχα. Είχε έναν ρομαντικό μουντό καιρό με ψιλόβροχο αλλά όχι κρύο κ αέρα. Μου άρεσε αν κ πέρασα μόνη μου όλο το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι που φάγαμε όλοι μαζί μετά από την δουλειά που είχε ο σύζυγος και 5,30 φύγαμε για Αθήνα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:57 Η prince έγραψε: #2.393 21-09-08 16:57 το καλό είναι ότι ξέφυγες από τη ρουτίνα... τι άλλο θα έκανες ένα ολόκληρο σαββάτο; θα χτένιζες γάτες; θα έφτιαχνες γλυκό για τη σκυλίτσα; σε ζηλεύω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:08 Η staman2 έγραψε: #2.394 21-09-08 17:08 Αρχική Δημοσίευση από prince: το καλό είναι ότι ξέφυγες από τη ρουτίνα... τι άλλο θα έκανες ένα ολόκληρο σαββάτο; θα χτένιζες γάτες; θα έφτιαχνες γλυκό για τη σκυλίτσα; σε ζηλεύω Click για ανάπτυξη... Καλά ήταν. Τώρα ετοιμάζομαι να βάλω ηλεκτρική σκούπα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:59 Η zorica έγραψε: #2.395 22-09-08 00:59 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλά ήταν. Τώρα ετοιμάζομαι να βάλω ηλεκτρική σκούπα Click για ανάπτυξη... Tωρα θα τελειωσαν ολες οι δουλιες πια Εγω επρεπε σημερα να κανω μπανιο τον Μαρκο επειδι τον πασαλειψε η μικρη μου κορι με ενα γλειφιτζουρι και εγινε ο γατος τι να σας πω...κολυμμενα ολα επανω του!!!Και εκει που τον ειχα στεγνωσει και με το πιστολακι (για πρωτη φορα στη ζωη του)και τον χτενισα μετα,εγινε σαν βαμβακι...Μετα ομως αρχισε να γλειφεται μονος του και τα χαλασε ολα τα μαλλια που ειναι στο λαιμο.Τωρα ειναι χαλια εκει που τα εφτιαξε μονος του!!! Γιατι το εκανε αυτο?Δεν του αρεσε η κομμωση που του εκανα η εχει να κανει κατι με μυρωδιες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 01:22 Η staman2 έγραψε: #2.396 22-09-08 01:22 Μην ανησυχείς. Σίγουρα δεν του άρεσε η κόμωση που του έκανες. χιχιχι. Και σίγουρα αύριο που θα έχει στεγνώσει από τα σάλια του, θα είναι πάλι ένας κούκλος μ΄ένα τρίχωμα σαν βαμβάκι. Ολα γλείφονται για πολλές ώρες μετά το μπάνιο τους... Και σίγουρα μυρίζουν κ το σαμπουάν κ τους φαίνεται ξένο... Να δεις εμένα τα δικά μου που μυρίζουν το ένα το άλλο περίεργα μετά από το μπάνιο τους με τις ώρες. Και όταν κάνει το ένα μπάνιο, το άλλο καταλαβαίνει ότι έρχεται η σειρά του κ εκεί να δεις πλάκα...Κοιτάζουν ύποπτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 01:41 Η zorica έγραψε: #2.397 22-09-08 01:41 Στο μπανιο ενταξει,το εχει ξανακανει και καθεται...οχι πως του αρεσει αλλα δεν νιαουριζει να φυγει και καταλαβαινει οτι τον κραταω μεχρι τελικης πτωσης.Με το πιστολακι ομως επαθε!!!Με το ενα χερι τον κρατουσα να μη φυγει(εκανε 100 προσπαθειες)και με το αλλο τον στεγνωνα.Και μετα απο τοση ταλαιπωρια μου και του,χαλασε το τριχωμα με το γλειψε,γλειψε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 01:57 Η staman2 έγραψε: #2.398 22-09-08 01:57 Ναι με το πιστολάκι είναι ένα προβλημα. Κι εμένα το φοβούνται πολύ. Αυτή τη φορά έκανα ένα άλλο κόλπο. Το έβαλα σε κάποια απόσταση και χτυπούσε προς εμένα που τον είχα αγκαλιά και τον χτένιζα απαλά και με τα δάχτυλα του ξεμπέρδευα λίγες λίγες τις τριχες. Του μίλαγα διαρκώς κι έτσι ήταν κάπως καλλίτερα. νόμιζε πως μας χτυπά κ τους δυο μας ο ζεστός αέρας. Ενώ τις άλλες φορές που τον στέγνωνα το κράταγα εγώ κι φοβόταν. Τώρα το ακούμπισα στο πλάι του νιπτηρα κι εγώ καθόμουν μαζί του κοντά στο σεσουάρ. Δοκίμασέ το την άλλη φορα. Επίσης τους στέγνωσα με 3 πετσέτες το καθένα πολύ ώρα πριν το σεσουάρ για να απορροφήσουν τα πολλά νερά... Πάω να ξαπλώσω γιατί νύσταξα και το πρωί έχω ξύπνημα κατά τις 6.30 κ δύσκολη μέρα. Καληνύχτα Ζορίτσα και φιλάκια στο Μαρκουλίνι σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 02:06 Η zorica έγραψε: #2.399 22-09-08 02:06 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ναι με το πιστολάκι είναι ένα προβλημα. Κι εμένα το φοβούνται πολύ. Αυτή τη φορά έκανα ένα άλλο κόλπο. Το έβαλα σε κάποια απόσταση και χτυπούσε προς εμένα που τον είχα αγκαλιά και τον χτένιζα απαλά και με τα δάχτυλα του ξεμπέρδευα λίγες λίγες τις τριχες. Του μίλαγα διαρκώς κι έτσι ήταν κάπως καλλίτερα. νόμιζε πως μας χτυπά κ τους δυο μας ο ζεστός αέρας. Ενώ τις άλλες φορές που τον στέγνωνα το κράταγα εγώ κι φοβόταν. Τώρα το ακούμπισα στο πλάι του νιπτηρα κι εγώ καθόμουν μαζί του κοντά στο σεσουάρ. Δοκίμασέ το την άλλη φορα. Επίσης τους στέγνωσα με 3 πετσέτες το καθένα πολύ ώρα πριν το σεσουάρ για να απορροφήσουν τα πολλά νερά... Πάω να ξαπλώσω γιατί νύσταξα και το πρωί έχω ξύπνημα κατά τις 6.30 κ δύσκολη μέρα Καληνύχτα Ζορίτσα και φιλάκια στο Μαρκουλίνι σου. Click για ανάπτυξη... Και εγω διπλη πετσετα ειχα βαλε γιατι με ειχε μουσκεψει ολοκληρη με την μονη.Αλλη φορα θα το δοκιμασω ετσι που λες εσυ... Καληνυχτα και καλη`βδομαδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:32 Η zorica έγραψε: #2.400 22-09-08 11:32 Aυτο εδω ειναι για καλημερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα lioncut.jpg 34,2 KB · Εμφανίσεις: 27 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 118 119 120 121 122 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 120 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 120 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Και εδω μερικες πολυ χαριτωμενες φωτο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:50 Η staman2 έγραψε: #2.388 21-09-08 13:50 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Αυτος ο Ιμαλαϊων πραγματικα μου μοιαζει με τον Μαρκο Click για ανάπτυξη... Καλημερα κορίτσια!!! Πραγματικά αυτός ο γατουλης μοιάζει με τον Μάρκο σου. Καλά τρελαίνομαι στην ιδέα ότι σήμερα θα έχουν στα χέρια τους τα βιρμανάκια. Είναι για φίλημα όλα τα μικρούλια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:53 Η staman2 έγραψε: #2.389 21-09-08 13:53 Αρχική Δημοσίευση από prince: καλήμερα και από δω. τι κάνουν τα τριχωτά σας τετράποδα; πώς τα πάτε με τις γατότριχες; γμτ ο γιατρός λέει ότι η ρέινα δεν έχει ανάγκη από βιταμίνες ΄και ας μαδάει. αλλάζει τρίχωμα λέει. Ευκαιρία εργασίας για όποια ενδιαφέρεται.... Μισθός ικανοποιητικός, και μπόνους... περιγραφή εργασίας σκούπισμα και σφουγγάρισμα 3 φορές ημερισίως (προπονούμαι για τον γάτο του φίλου μου) Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Σταυρούλα μου!! Τι κάνουν τα ζουζούνια? Μην ανησυχείς για τη Ρέινα, εκτός του ότι μπορεί να είναι κ από το στρες της αλλαγής περιβάλλοντος, μπορεί να είναι κ από την εποχή. Ο Πέρσης τώρα μαδάει πάλι πάρα πολύ. Ολόκληρες τούφες όσες φορές και αν τον βουρτσίζω.. Θα ηρεμήσει μετά τον Οκτώβρη δυστυχώς. Τουλάχιστον αν κρίνω από τον Πέρση μου έτσι είναι... Ενώ η Νάλα είναι διαφορετικά . Πώς πάει η συμφιλίωση? Η Ρέινα τρώει τώρα?? Να μου τα φιλήσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:50 Η prince έγραψε: #2.390 21-09-08 15:50 Η ρέινα τρώει όσο μπορεί. μπουκώνεται.... ξέρει ότι σε λίγο θα μαζέψω τα μπώλ.. τρώει και του πρίνς ότνα δεν την βλέπω να την μαλώσω... Απορώ με τον πρίνς που την αφήνει να του τρώει το φαγητό ενώ δεν την αφήνει να ανέβει στο ψηλό ράφι του ονυχοδρόμιού του... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:51 Η staman2 έγραψε: #2.391 21-09-08 16:51 Αρχική Δημοσίευση από prince: Η ρέινα τρώει όσο μπορεί. μπουκώνεται.... ξέρει ότι σε λίγο θα μαζέψω τα μπώλ.. τρώει και του πρίνς ότνα δεν την βλέπω να την μαλώσω... Απορώ με τον πρίνς που την αφήνει να του τρώει το φαγητό ενώ δεν την αφήνει να ανέβει στο ψηλό ράφι του ονυχοδρόμιού του... Click για ανάπτυξη... Μωρέ έχουν δικούς τους κωδικούς τα ζωάκια. Ισως του αρέσει η μυρωδιά της κ γι αυτό την αφήνει να τρώει απο το φαγητό του. Ετσι συμφιλιώνονται σιγά σιγά. Τώρα για το ονυχοδρόμιο τι να σου πω. Τα παίρνει στο κρανίο ρε παιδί μου το αγόρι σου. Σου λέει: Ποια είναι αυτή η τσουράπω που ήρθε εγκάθετη χωρίς να την επιλέξω εγώ??? Αλλωστε είπαμε ο Πρίνς είναι σκυλόγατος στη συμπεριφορά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:54 Η staman2 έγραψε: #2.392 21-09-08 16:54 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Δες το καλυτερα γιατι οταν επαθε ο Μαρκο μυκητες τοτε εμαθα οτι οι σποροι μπορει να ειναι παντου(και ας μη βγαινει το γατι απο το σπιτι)τους φερνουμε και εμεις στα παπουτσια μας απ`εξω και μπορουν να καθονται ετσι ζωντανοι σποροι μεχρι και 8 μηνες οσπου να βρουνε φιλοξενια βλ.τα ζωακια μας.Γι`αυτο απαρετητα και μεσα και εξω αποπαρασιτωση. Ελπιζω να μην ειναι τιποτα.Εσυ κανε ομως προλιπτικα ε... Click για ανάπτυξη... Ζορίτσα σ΄ευχαριστώ για τη συμβουλή. Θα την πάω να την κοιτάξει ο γιατρός. Δεν το αντιμετώπισα με τα άλλα δυο ποτέ κ τώρα μου φαίνεται περίεργο. δεν δείχνει όμως καθόλου να την ενοχλεί. Τι να πω.. πάντως τα καπαλάκια τα πιάνο που και πού. Μήπως έχει ευαίσθητο δέρμα. Θα δείξει εντος της εβδομάδος η εξέταση... Στην Τήνο ήταν υπέροχα. Είχε έναν ρομαντικό μουντό καιρό με ψιλόβροχο αλλά όχι κρύο κ αέρα. Μου άρεσε αν κ πέρασα μόνη μου όλο το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι που φάγαμε όλοι μαζί μετά από την δουλειά που είχε ο σύζυγος και 5,30 φύγαμε για Αθήνα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:57 Η prince έγραψε: #2.393 21-09-08 16:57 το καλό είναι ότι ξέφυγες από τη ρουτίνα... τι άλλο θα έκανες ένα ολόκληρο σαββάτο; θα χτένιζες γάτες; θα έφτιαχνες γλυκό για τη σκυλίτσα; σε ζηλεύω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:08 Η staman2 έγραψε: #2.394 21-09-08 17:08 Αρχική Δημοσίευση από prince: το καλό είναι ότι ξέφυγες από τη ρουτίνα... τι άλλο θα έκανες ένα ολόκληρο σαββάτο; θα χτένιζες γάτες; θα έφτιαχνες γλυκό για τη σκυλίτσα; σε ζηλεύω Click για ανάπτυξη... Καλά ήταν. Τώρα ετοιμάζομαι να βάλω ηλεκτρική σκούπα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:59 Η zorica έγραψε: #2.395 22-09-08 00:59 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλά ήταν. Τώρα ετοιμάζομαι να βάλω ηλεκτρική σκούπα Click για ανάπτυξη... Tωρα θα τελειωσαν ολες οι δουλιες πια Εγω επρεπε σημερα να κανω μπανιο τον Μαρκο επειδι τον πασαλειψε η μικρη μου κορι με ενα γλειφιτζουρι και εγινε ο γατος τι να σας πω...κολυμμενα ολα επανω του!!!Και εκει που τον ειχα στεγνωσει και με το πιστολακι (για πρωτη φορα στη ζωη του)και τον χτενισα μετα,εγινε σαν βαμβακι...Μετα ομως αρχισε να γλειφεται μονος του και τα χαλασε ολα τα μαλλια που ειναι στο λαιμο.Τωρα ειναι χαλια εκει που τα εφτιαξε μονος του!!! Γιατι το εκανε αυτο?Δεν του αρεσε η κομμωση που του εκανα η εχει να κανει κατι με μυρωδιες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 01:22 Η staman2 έγραψε: #2.396 22-09-08 01:22 Μην ανησυχείς. Σίγουρα δεν του άρεσε η κόμωση που του έκανες. χιχιχι. Και σίγουρα αύριο που θα έχει στεγνώσει από τα σάλια του, θα είναι πάλι ένας κούκλος μ΄ένα τρίχωμα σαν βαμβάκι. Ολα γλείφονται για πολλές ώρες μετά το μπάνιο τους... Και σίγουρα μυρίζουν κ το σαμπουάν κ τους φαίνεται ξένο... Να δεις εμένα τα δικά μου που μυρίζουν το ένα το άλλο περίεργα μετά από το μπάνιο τους με τις ώρες. Και όταν κάνει το ένα μπάνιο, το άλλο καταλαβαίνει ότι έρχεται η σειρά του κ εκεί να δεις πλάκα...Κοιτάζουν ύποπτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 01:41 Η zorica έγραψε: #2.397 22-09-08 01:41 Στο μπανιο ενταξει,το εχει ξανακανει και καθεται...οχι πως του αρεσει αλλα δεν νιαουριζει να φυγει και καταλαβαινει οτι τον κραταω μεχρι τελικης πτωσης.Με το πιστολακι ομως επαθε!!!Με το ενα χερι τον κρατουσα να μη φυγει(εκανε 100 προσπαθειες)και με το αλλο τον στεγνωνα.Και μετα απο τοση ταλαιπωρια μου και του,χαλασε το τριχωμα με το γλειψε,γλειψε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 01:57 Η staman2 έγραψε: #2.398 22-09-08 01:57 Ναι με το πιστολάκι είναι ένα προβλημα. Κι εμένα το φοβούνται πολύ. Αυτή τη φορά έκανα ένα άλλο κόλπο. Το έβαλα σε κάποια απόσταση και χτυπούσε προς εμένα που τον είχα αγκαλιά και τον χτένιζα απαλά και με τα δάχτυλα του ξεμπέρδευα λίγες λίγες τις τριχες. Του μίλαγα διαρκώς κι έτσι ήταν κάπως καλλίτερα. νόμιζε πως μας χτυπά κ τους δυο μας ο ζεστός αέρας. Ενώ τις άλλες φορές που τον στέγνωνα το κράταγα εγώ κι φοβόταν. Τώρα το ακούμπισα στο πλάι του νιπτηρα κι εγώ καθόμουν μαζί του κοντά στο σεσουάρ. Δοκίμασέ το την άλλη φορα. Επίσης τους στέγνωσα με 3 πετσέτες το καθένα πολύ ώρα πριν το σεσουάρ για να απορροφήσουν τα πολλά νερά... Πάω να ξαπλώσω γιατί νύσταξα και το πρωί έχω ξύπνημα κατά τις 6.30 κ δύσκολη μέρα. Καληνύχτα Ζορίτσα και φιλάκια στο Μαρκουλίνι σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 02:06 Η zorica έγραψε: #2.399 22-09-08 02:06 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ναι με το πιστολάκι είναι ένα προβλημα. Κι εμένα το φοβούνται πολύ. Αυτή τη φορά έκανα ένα άλλο κόλπο. Το έβαλα σε κάποια απόσταση και χτυπούσε προς εμένα που τον είχα αγκαλιά και τον χτένιζα απαλά και με τα δάχτυλα του ξεμπέρδευα λίγες λίγες τις τριχες. Του μίλαγα διαρκώς κι έτσι ήταν κάπως καλλίτερα. νόμιζε πως μας χτυπά κ τους δυο μας ο ζεστός αέρας. Ενώ τις άλλες φορές που τον στέγνωνα το κράταγα εγώ κι φοβόταν. Τώρα το ακούμπισα στο πλάι του νιπτηρα κι εγώ καθόμουν μαζί του κοντά στο σεσουάρ. Δοκίμασέ το την άλλη φορα. Επίσης τους στέγνωσα με 3 πετσέτες το καθένα πολύ ώρα πριν το σεσουάρ για να απορροφήσουν τα πολλά νερά... Πάω να ξαπλώσω γιατί νύσταξα και το πρωί έχω ξύπνημα κατά τις 6.30 κ δύσκολη μέρα Καληνύχτα Ζορίτσα και φιλάκια στο Μαρκουλίνι σου. Click για ανάπτυξη... Και εγω διπλη πετσετα ειχα βαλε γιατι με ειχε μουσκεψει ολοκληρη με την μονη.Αλλη φορα θα το δοκιμασω ετσι που λες εσυ... Καληνυχτα και καλη`βδομαδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:32 Η zorica έγραψε: #2.400 22-09-08 11:32 Aυτο εδω ειναι για καλημερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα lioncut.jpg 34,2 KB · Εμφανίσεις: 27 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 118 119 120 121 122 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 120 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 120 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από zorica: Αυτος ο Ιμαλαϊων πραγματικα μου μοιαζει με τον Μαρκο Click για ανάπτυξη... Καλημερα κορίτσια!!! Πραγματικά αυτός ο γατουλης μοιάζει με τον Μάρκο σου. Καλά τρελαίνομαι στην ιδέα ότι σήμερα θα έχουν στα χέρια τους τα βιρμανάκια. Είναι για φίλημα όλα τα μικρούλια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:53 Η staman2 έγραψε: #2.389 21-09-08 13:53 Αρχική Δημοσίευση από prince: καλήμερα και από δω. τι κάνουν τα τριχωτά σας τετράποδα; πώς τα πάτε με τις γατότριχες; γμτ ο γιατρός λέει ότι η ρέινα δεν έχει ανάγκη από βιταμίνες ΄και ας μαδάει. αλλάζει τρίχωμα λέει. Ευκαιρία εργασίας για όποια ενδιαφέρεται.... Μισθός ικανοποιητικός, και μπόνους... περιγραφή εργασίας σκούπισμα και σφουγγάρισμα 3 φορές ημερισίως (προπονούμαι για τον γάτο του φίλου μου) Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Σταυρούλα μου!! Τι κάνουν τα ζουζούνια? Μην ανησυχείς για τη Ρέινα, εκτός του ότι μπορεί να είναι κ από το στρες της αλλαγής περιβάλλοντος, μπορεί να είναι κ από την εποχή. Ο Πέρσης τώρα μαδάει πάλι πάρα πολύ. Ολόκληρες τούφες όσες φορές και αν τον βουρτσίζω.. Θα ηρεμήσει μετά τον Οκτώβρη δυστυχώς. Τουλάχιστον αν κρίνω από τον Πέρση μου έτσι είναι... Ενώ η Νάλα είναι διαφορετικά . Πώς πάει η συμφιλίωση? Η Ρέινα τρώει τώρα?? Να μου τα φιλήσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:50 Η prince έγραψε: #2.390 21-09-08 15:50 Η ρέινα τρώει όσο μπορεί. μπουκώνεται.... ξέρει ότι σε λίγο θα μαζέψω τα μπώλ.. τρώει και του πρίνς ότνα δεν την βλέπω να την μαλώσω... Απορώ με τον πρίνς που την αφήνει να του τρώει το φαγητό ενώ δεν την αφήνει να ανέβει στο ψηλό ράφι του ονυχοδρόμιού του... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:51 Η staman2 έγραψε: #2.391 21-09-08 16:51 Αρχική Δημοσίευση από prince: Η ρέινα τρώει όσο μπορεί. μπουκώνεται.... ξέρει ότι σε λίγο θα μαζέψω τα μπώλ.. τρώει και του πρίνς ότνα δεν την βλέπω να την μαλώσω... Απορώ με τον πρίνς που την αφήνει να του τρώει το φαγητό ενώ δεν την αφήνει να ανέβει στο ψηλό ράφι του ονυχοδρόμιού του... Click για ανάπτυξη... Μωρέ έχουν δικούς τους κωδικούς τα ζωάκια. Ισως του αρέσει η μυρωδιά της κ γι αυτό την αφήνει να τρώει απο το φαγητό του. Ετσι συμφιλιώνονται σιγά σιγά. Τώρα για το ονυχοδρόμιο τι να σου πω. Τα παίρνει στο κρανίο ρε παιδί μου το αγόρι σου. Σου λέει: Ποια είναι αυτή η τσουράπω που ήρθε εγκάθετη χωρίς να την επιλέξω εγώ??? Αλλωστε είπαμε ο Πρίνς είναι σκυλόγατος στη συμπεριφορά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:54 Η staman2 έγραψε: #2.392 21-09-08 16:54 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Δες το καλυτερα γιατι οταν επαθε ο Μαρκο μυκητες τοτε εμαθα οτι οι σποροι μπορει να ειναι παντου(και ας μη βγαινει το γατι απο το σπιτι)τους φερνουμε και εμεις στα παπουτσια μας απ`εξω και μπορουν να καθονται ετσι ζωντανοι σποροι μεχρι και 8 μηνες οσπου να βρουνε φιλοξενια βλ.τα ζωακια μας.Γι`αυτο απαρετητα και μεσα και εξω αποπαρασιτωση. Ελπιζω να μην ειναι τιποτα.Εσυ κανε ομως προλιπτικα ε... Click για ανάπτυξη... Ζορίτσα σ΄ευχαριστώ για τη συμβουλή. Θα την πάω να την κοιτάξει ο γιατρός. Δεν το αντιμετώπισα με τα άλλα δυο ποτέ κ τώρα μου φαίνεται περίεργο. δεν δείχνει όμως καθόλου να την ενοχλεί. Τι να πω.. πάντως τα καπαλάκια τα πιάνο που και πού. Μήπως έχει ευαίσθητο δέρμα. Θα δείξει εντος της εβδομάδος η εξέταση... Στην Τήνο ήταν υπέροχα. Είχε έναν ρομαντικό μουντό καιρό με ψιλόβροχο αλλά όχι κρύο κ αέρα. Μου άρεσε αν κ πέρασα μόνη μου όλο το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι που φάγαμε όλοι μαζί μετά από την δουλειά που είχε ο σύζυγος και 5,30 φύγαμε για Αθήνα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:57 Η prince έγραψε: #2.393 21-09-08 16:57 το καλό είναι ότι ξέφυγες από τη ρουτίνα... τι άλλο θα έκανες ένα ολόκληρο σαββάτο; θα χτένιζες γάτες; θα έφτιαχνες γλυκό για τη σκυλίτσα; σε ζηλεύω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:08 Η staman2 έγραψε: #2.394 21-09-08 17:08 Αρχική Δημοσίευση από prince: το καλό είναι ότι ξέφυγες από τη ρουτίνα... τι άλλο θα έκανες ένα ολόκληρο σαββάτο; θα χτένιζες γάτες; θα έφτιαχνες γλυκό για τη σκυλίτσα; σε ζηλεύω Click για ανάπτυξη... Καλά ήταν. Τώρα ετοιμάζομαι να βάλω ηλεκτρική σκούπα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:59 Η zorica έγραψε: #2.395 22-09-08 00:59 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλά ήταν. Τώρα ετοιμάζομαι να βάλω ηλεκτρική σκούπα Click για ανάπτυξη... Tωρα θα τελειωσαν ολες οι δουλιες πια Εγω επρεπε σημερα να κανω μπανιο τον Μαρκο επειδι τον πασαλειψε η μικρη μου κορι με ενα γλειφιτζουρι και εγινε ο γατος τι να σας πω...κολυμμενα ολα επανω του!!!Και εκει που τον ειχα στεγνωσει και με το πιστολακι (για πρωτη φορα στη ζωη του)και τον χτενισα μετα,εγινε σαν βαμβακι...Μετα ομως αρχισε να γλειφεται μονος του και τα χαλασε ολα τα μαλλια που ειναι στο λαιμο.Τωρα ειναι χαλια εκει που τα εφτιαξε μονος του!!! Γιατι το εκανε αυτο?Δεν του αρεσε η κομμωση που του εκανα η εχει να κανει κατι με μυρωδιες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 01:22 Η staman2 έγραψε: #2.396 22-09-08 01:22 Μην ανησυχείς. Σίγουρα δεν του άρεσε η κόμωση που του έκανες. χιχιχι. Και σίγουρα αύριο που θα έχει στεγνώσει από τα σάλια του, θα είναι πάλι ένας κούκλος μ΄ένα τρίχωμα σαν βαμβάκι. Ολα γλείφονται για πολλές ώρες μετά το μπάνιο τους... Και σίγουρα μυρίζουν κ το σαμπουάν κ τους φαίνεται ξένο... Να δεις εμένα τα δικά μου που μυρίζουν το ένα το άλλο περίεργα μετά από το μπάνιο τους με τις ώρες. Και όταν κάνει το ένα μπάνιο, το άλλο καταλαβαίνει ότι έρχεται η σειρά του κ εκεί να δεις πλάκα...Κοιτάζουν ύποπτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 01:41 Η zorica έγραψε: #2.397 22-09-08 01:41 Στο μπανιο ενταξει,το εχει ξανακανει και καθεται...οχι πως του αρεσει αλλα δεν νιαουριζει να φυγει και καταλαβαινει οτι τον κραταω μεχρι τελικης πτωσης.Με το πιστολακι ομως επαθε!!!Με το ενα χερι τον κρατουσα να μη φυγει(εκανε 100 προσπαθειες)και με το αλλο τον στεγνωνα.Και μετα απο τοση ταλαιπωρια μου και του,χαλασε το τριχωμα με το γλειψε,γλειψε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 01:57 Η staman2 έγραψε: #2.398 22-09-08 01:57 Ναι με το πιστολάκι είναι ένα προβλημα. Κι εμένα το φοβούνται πολύ. Αυτή τη φορά έκανα ένα άλλο κόλπο. Το έβαλα σε κάποια απόσταση και χτυπούσε προς εμένα που τον είχα αγκαλιά και τον χτένιζα απαλά και με τα δάχτυλα του ξεμπέρδευα λίγες λίγες τις τριχες. Του μίλαγα διαρκώς κι έτσι ήταν κάπως καλλίτερα. νόμιζε πως μας χτυπά κ τους δυο μας ο ζεστός αέρας. Ενώ τις άλλες φορές που τον στέγνωνα το κράταγα εγώ κι φοβόταν. Τώρα το ακούμπισα στο πλάι του νιπτηρα κι εγώ καθόμουν μαζί του κοντά στο σεσουάρ. Δοκίμασέ το την άλλη φορα. Επίσης τους στέγνωσα με 3 πετσέτες το καθένα πολύ ώρα πριν το σεσουάρ για να απορροφήσουν τα πολλά νερά... Πάω να ξαπλώσω γιατί νύσταξα και το πρωί έχω ξύπνημα κατά τις 6.30 κ δύσκολη μέρα. Καληνύχτα Ζορίτσα και φιλάκια στο Μαρκουλίνι σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 02:06 Η zorica έγραψε: #2.399 22-09-08 02:06 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ναι με το πιστολάκι είναι ένα προβλημα. Κι εμένα το φοβούνται πολύ. Αυτή τη φορά έκανα ένα άλλο κόλπο. Το έβαλα σε κάποια απόσταση και χτυπούσε προς εμένα που τον είχα αγκαλιά και τον χτένιζα απαλά και με τα δάχτυλα του ξεμπέρδευα λίγες λίγες τις τριχες. Του μίλαγα διαρκώς κι έτσι ήταν κάπως καλλίτερα. νόμιζε πως μας χτυπά κ τους δυο μας ο ζεστός αέρας. Ενώ τις άλλες φορές που τον στέγνωνα το κράταγα εγώ κι φοβόταν. Τώρα το ακούμπισα στο πλάι του νιπτηρα κι εγώ καθόμουν μαζί του κοντά στο σεσουάρ. Δοκίμασέ το την άλλη φορα. Επίσης τους στέγνωσα με 3 πετσέτες το καθένα πολύ ώρα πριν το σεσουάρ για να απορροφήσουν τα πολλά νερά... Πάω να ξαπλώσω γιατί νύσταξα και το πρωί έχω ξύπνημα κατά τις 6.30 κ δύσκολη μέρα Καληνύχτα Ζορίτσα και φιλάκια στο Μαρκουλίνι σου. Click για ανάπτυξη... Και εγω διπλη πετσετα ειχα βαλε γιατι με ειχε μουσκεψει ολοκληρη με την μονη.Αλλη φορα θα το δοκιμασω ετσι που λες εσυ... Καληνυχτα και καλη`βδομαδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:32 Η zorica έγραψε: #2.400 22-09-08 11:32 Aυτο εδω ειναι για καλημερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα lioncut.jpg 34,2 KB · Εμφανίσεις: 27 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 118 119 120 121 122 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 120 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 120 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από prince: καλήμερα και από δω. τι κάνουν τα τριχωτά σας τετράποδα; πώς τα πάτε με τις γατότριχες; γμτ ο γιατρός λέει ότι η ρέινα δεν έχει ανάγκη από βιταμίνες ΄και ας μαδάει. αλλάζει τρίχωμα λέει. Ευκαιρία εργασίας για όποια ενδιαφέρεται.... Μισθός ικανοποιητικός, και μπόνους... περιγραφή εργασίας σκούπισμα και σφουγγάρισμα 3 φορές ημερισίως (προπονούμαι για τον γάτο του φίλου μου) Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Σταυρούλα μου!! Τι κάνουν τα ζουζούνια? Μην ανησυχείς για τη Ρέινα, εκτός του ότι μπορεί να είναι κ από το στρες της αλλαγής περιβάλλοντος, μπορεί να είναι κ από την εποχή. Ο Πέρσης τώρα μαδάει πάλι πάρα πολύ. Ολόκληρες τούφες όσες φορές και αν τον βουρτσίζω.. Θα ηρεμήσει μετά τον Οκτώβρη δυστυχώς. Τουλάχιστον αν κρίνω από τον Πέρση μου έτσι είναι... Ενώ η Νάλα είναι διαφορετικά . Πώς πάει η συμφιλίωση? Η Ρέινα τρώει τώρα?? Να μου τα φιλήσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:50 Η prince έγραψε: #2.390 21-09-08 15:50 Η ρέινα τρώει όσο μπορεί. μπουκώνεται.... ξέρει ότι σε λίγο θα μαζέψω τα μπώλ.. τρώει και του πρίνς ότνα δεν την βλέπω να την μαλώσω... Απορώ με τον πρίνς που την αφήνει να του τρώει το φαγητό ενώ δεν την αφήνει να ανέβει στο ψηλό ράφι του ονυχοδρόμιού του... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:51 Η staman2 έγραψε: #2.391 21-09-08 16:51 Αρχική Δημοσίευση από prince: Η ρέινα τρώει όσο μπορεί. μπουκώνεται.... ξέρει ότι σε λίγο θα μαζέψω τα μπώλ.. τρώει και του πρίνς ότνα δεν την βλέπω να την μαλώσω... Απορώ με τον πρίνς που την αφήνει να του τρώει το φαγητό ενώ δεν την αφήνει να ανέβει στο ψηλό ράφι του ονυχοδρόμιού του... Click για ανάπτυξη... Μωρέ έχουν δικούς τους κωδικούς τα ζωάκια. Ισως του αρέσει η μυρωδιά της κ γι αυτό την αφήνει να τρώει απο το φαγητό του. Ετσι συμφιλιώνονται σιγά σιγά. Τώρα για το ονυχοδρόμιο τι να σου πω. Τα παίρνει στο κρανίο ρε παιδί μου το αγόρι σου. Σου λέει: Ποια είναι αυτή η τσουράπω που ήρθε εγκάθετη χωρίς να την επιλέξω εγώ??? Αλλωστε είπαμε ο Πρίνς είναι σκυλόγατος στη συμπεριφορά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:54 Η staman2 έγραψε: #2.392 21-09-08 16:54 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Δες το καλυτερα γιατι οταν επαθε ο Μαρκο μυκητες τοτε εμαθα οτι οι σποροι μπορει να ειναι παντου(και ας μη βγαινει το γατι απο το σπιτι)τους φερνουμε και εμεις στα παπουτσια μας απ`εξω και μπορουν να καθονται ετσι ζωντανοι σποροι μεχρι και 8 μηνες οσπου να βρουνε φιλοξενια βλ.τα ζωακια μας.Γι`αυτο απαρετητα και μεσα και εξω αποπαρασιτωση. Ελπιζω να μην ειναι τιποτα.Εσυ κανε ομως προλιπτικα ε... Click για ανάπτυξη... Ζορίτσα σ΄ευχαριστώ για τη συμβουλή. Θα την πάω να την κοιτάξει ο γιατρός. Δεν το αντιμετώπισα με τα άλλα δυο ποτέ κ τώρα μου φαίνεται περίεργο. δεν δείχνει όμως καθόλου να την ενοχλεί. Τι να πω.. πάντως τα καπαλάκια τα πιάνο που και πού. Μήπως έχει ευαίσθητο δέρμα. Θα δείξει εντος της εβδομάδος η εξέταση... Στην Τήνο ήταν υπέροχα. Είχε έναν ρομαντικό μουντό καιρό με ψιλόβροχο αλλά όχι κρύο κ αέρα. Μου άρεσε αν κ πέρασα μόνη μου όλο το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι που φάγαμε όλοι μαζί μετά από την δουλειά που είχε ο σύζυγος και 5,30 φύγαμε για Αθήνα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:57 Η prince έγραψε: #2.393 21-09-08 16:57 το καλό είναι ότι ξέφυγες από τη ρουτίνα... τι άλλο θα έκανες ένα ολόκληρο σαββάτο; θα χτένιζες γάτες; θα έφτιαχνες γλυκό για τη σκυλίτσα; σε ζηλεύω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:08 Η staman2 έγραψε: #2.394 21-09-08 17:08 Αρχική Δημοσίευση από prince: το καλό είναι ότι ξέφυγες από τη ρουτίνα... τι άλλο θα έκανες ένα ολόκληρο σαββάτο; θα χτένιζες γάτες; θα έφτιαχνες γλυκό για τη σκυλίτσα; σε ζηλεύω Click για ανάπτυξη... Καλά ήταν. Τώρα ετοιμάζομαι να βάλω ηλεκτρική σκούπα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:59 Η zorica έγραψε: #2.395 22-09-08 00:59 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλά ήταν. Τώρα ετοιμάζομαι να βάλω ηλεκτρική σκούπα Click για ανάπτυξη... Tωρα θα τελειωσαν ολες οι δουλιες πια Εγω επρεπε σημερα να κανω μπανιο τον Μαρκο επειδι τον πασαλειψε η μικρη μου κορι με ενα γλειφιτζουρι και εγινε ο γατος τι να σας πω...κολυμμενα ολα επανω του!!!Και εκει που τον ειχα στεγνωσει και με το πιστολακι (για πρωτη φορα στη ζωη του)και τον χτενισα μετα,εγινε σαν βαμβακι...Μετα ομως αρχισε να γλειφεται μονος του και τα χαλασε ολα τα μαλλια που ειναι στο λαιμο.Τωρα ειναι χαλια εκει που τα εφτιαξε μονος του!!! Γιατι το εκανε αυτο?Δεν του αρεσε η κομμωση που του εκανα η εχει να κανει κατι με μυρωδιες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 01:22 Η staman2 έγραψε: #2.396 22-09-08 01:22 Μην ανησυχείς. Σίγουρα δεν του άρεσε η κόμωση που του έκανες. χιχιχι. Και σίγουρα αύριο που θα έχει στεγνώσει από τα σάλια του, θα είναι πάλι ένας κούκλος μ΄ένα τρίχωμα σαν βαμβάκι. Ολα γλείφονται για πολλές ώρες μετά το μπάνιο τους... Και σίγουρα μυρίζουν κ το σαμπουάν κ τους φαίνεται ξένο... Να δεις εμένα τα δικά μου που μυρίζουν το ένα το άλλο περίεργα μετά από το μπάνιο τους με τις ώρες. Και όταν κάνει το ένα μπάνιο, το άλλο καταλαβαίνει ότι έρχεται η σειρά του κ εκεί να δεις πλάκα...Κοιτάζουν ύποπτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 01:41 Η zorica έγραψε: #2.397 22-09-08 01:41 Στο μπανιο ενταξει,το εχει ξανακανει και καθεται...οχι πως του αρεσει αλλα δεν νιαουριζει να φυγει και καταλαβαινει οτι τον κραταω μεχρι τελικης πτωσης.Με το πιστολακι ομως επαθε!!!Με το ενα χερι τον κρατουσα να μη φυγει(εκανε 100 προσπαθειες)και με το αλλο τον στεγνωνα.Και μετα απο τοση ταλαιπωρια μου και του,χαλασε το τριχωμα με το γλειψε,γλειψε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 01:57 Η staman2 έγραψε: #2.398 22-09-08 01:57 Ναι με το πιστολάκι είναι ένα προβλημα. Κι εμένα το φοβούνται πολύ. Αυτή τη φορά έκανα ένα άλλο κόλπο. Το έβαλα σε κάποια απόσταση και χτυπούσε προς εμένα που τον είχα αγκαλιά και τον χτένιζα απαλά και με τα δάχτυλα του ξεμπέρδευα λίγες λίγες τις τριχες. Του μίλαγα διαρκώς κι έτσι ήταν κάπως καλλίτερα. νόμιζε πως μας χτυπά κ τους δυο μας ο ζεστός αέρας. Ενώ τις άλλες φορές που τον στέγνωνα το κράταγα εγώ κι φοβόταν. Τώρα το ακούμπισα στο πλάι του νιπτηρα κι εγώ καθόμουν μαζί του κοντά στο σεσουάρ. Δοκίμασέ το την άλλη φορα. Επίσης τους στέγνωσα με 3 πετσέτες το καθένα πολύ ώρα πριν το σεσουάρ για να απορροφήσουν τα πολλά νερά... Πάω να ξαπλώσω γιατί νύσταξα και το πρωί έχω ξύπνημα κατά τις 6.30 κ δύσκολη μέρα. Καληνύχτα Ζορίτσα και φιλάκια στο Μαρκουλίνι σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 02:06 Η zorica έγραψε: #2.399 22-09-08 02:06 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ναι με το πιστολάκι είναι ένα προβλημα. Κι εμένα το φοβούνται πολύ. Αυτή τη φορά έκανα ένα άλλο κόλπο. Το έβαλα σε κάποια απόσταση και χτυπούσε προς εμένα που τον είχα αγκαλιά και τον χτένιζα απαλά και με τα δάχτυλα του ξεμπέρδευα λίγες λίγες τις τριχες. Του μίλαγα διαρκώς κι έτσι ήταν κάπως καλλίτερα. νόμιζε πως μας χτυπά κ τους δυο μας ο ζεστός αέρας. Ενώ τις άλλες φορές που τον στέγνωνα το κράταγα εγώ κι φοβόταν. Τώρα το ακούμπισα στο πλάι του νιπτηρα κι εγώ καθόμουν μαζί του κοντά στο σεσουάρ. Δοκίμασέ το την άλλη φορα. Επίσης τους στέγνωσα με 3 πετσέτες το καθένα πολύ ώρα πριν το σεσουάρ για να απορροφήσουν τα πολλά νερά... Πάω να ξαπλώσω γιατί νύσταξα και το πρωί έχω ξύπνημα κατά τις 6.30 κ δύσκολη μέρα Καληνύχτα Ζορίτσα και φιλάκια στο Μαρκουλίνι σου. Click για ανάπτυξη... Και εγω διπλη πετσετα ειχα βαλε γιατι με ειχε μουσκεψει ολοκληρη με την μονη.Αλλη φορα θα το δοκιμασω ετσι που λες εσυ... Καληνυχτα και καλη`βδομαδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:32 Η zorica έγραψε: #2.400 22-09-08 11:32 Aυτο εδω ειναι για καλημερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα lioncut.jpg 34,2 KB · Εμφανίσεις: 27 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 118 119 120 121 122 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 120 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 120 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Η ρέινα τρώει όσο μπορεί. μπουκώνεται.... ξέρει ότι σε λίγο θα μαζέψω τα μπώλ.. τρώει και του πρίνς ότνα δεν την βλέπω να την μαλώσω... Απορώ με τον πρίνς που την αφήνει να του τρώει το φαγητό ενώ δεν την αφήνει να ανέβει στο ψηλό ράφι του ονυχοδρόμιού του... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:51 Η staman2 έγραψε: #2.391 21-09-08 16:51 Αρχική Δημοσίευση από prince: Η ρέινα τρώει όσο μπορεί. μπουκώνεται.... ξέρει ότι σε λίγο θα μαζέψω τα μπώλ.. τρώει και του πρίνς ότνα δεν την βλέπω να την μαλώσω... Απορώ με τον πρίνς που την αφήνει να του τρώει το φαγητό ενώ δεν την αφήνει να ανέβει στο ψηλό ράφι του ονυχοδρόμιού του... Click για ανάπτυξη... Μωρέ έχουν δικούς τους κωδικούς τα ζωάκια. Ισως του αρέσει η μυρωδιά της κ γι αυτό την αφήνει να τρώει απο το φαγητό του. Ετσι συμφιλιώνονται σιγά σιγά. Τώρα για το ονυχοδρόμιο τι να σου πω. Τα παίρνει στο κρανίο ρε παιδί μου το αγόρι σου. Σου λέει: Ποια είναι αυτή η τσουράπω που ήρθε εγκάθετη χωρίς να την επιλέξω εγώ??? Αλλωστε είπαμε ο Πρίνς είναι σκυλόγατος στη συμπεριφορά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:54 Η staman2 έγραψε: #2.392 21-09-08 16:54 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Δες το καλυτερα γιατι οταν επαθε ο Μαρκο μυκητες τοτε εμαθα οτι οι σποροι μπορει να ειναι παντου(και ας μη βγαινει το γατι απο το σπιτι)τους φερνουμε και εμεις στα παπουτσια μας απ`εξω και μπορουν να καθονται ετσι ζωντανοι σποροι μεχρι και 8 μηνες οσπου να βρουνε φιλοξενια βλ.τα ζωακια μας.Γι`αυτο απαρετητα και μεσα και εξω αποπαρασιτωση. Ελπιζω να μην ειναι τιποτα.Εσυ κανε ομως προλιπτικα ε... Click για ανάπτυξη... Ζορίτσα σ΄ευχαριστώ για τη συμβουλή. Θα την πάω να την κοιτάξει ο γιατρός. Δεν το αντιμετώπισα με τα άλλα δυο ποτέ κ τώρα μου φαίνεται περίεργο. δεν δείχνει όμως καθόλου να την ενοχλεί. Τι να πω.. πάντως τα καπαλάκια τα πιάνο που και πού. Μήπως έχει ευαίσθητο δέρμα. Θα δείξει εντος της εβδομάδος η εξέταση... Στην Τήνο ήταν υπέροχα. Είχε έναν ρομαντικό μουντό καιρό με ψιλόβροχο αλλά όχι κρύο κ αέρα. Μου άρεσε αν κ πέρασα μόνη μου όλο το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι που φάγαμε όλοι μαζί μετά από την δουλειά που είχε ο σύζυγος και 5,30 φύγαμε για Αθήνα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:57 Η prince έγραψε: #2.393 21-09-08 16:57 το καλό είναι ότι ξέφυγες από τη ρουτίνα... τι άλλο θα έκανες ένα ολόκληρο σαββάτο; θα χτένιζες γάτες; θα έφτιαχνες γλυκό για τη σκυλίτσα; σε ζηλεύω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:08 Η staman2 έγραψε: #2.394 21-09-08 17:08 Αρχική Δημοσίευση από prince: το καλό είναι ότι ξέφυγες από τη ρουτίνα... τι άλλο θα έκανες ένα ολόκληρο σαββάτο; θα χτένιζες γάτες; θα έφτιαχνες γλυκό για τη σκυλίτσα; σε ζηλεύω Click για ανάπτυξη... Καλά ήταν. Τώρα ετοιμάζομαι να βάλω ηλεκτρική σκούπα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:59 Η zorica έγραψε: #2.395 22-09-08 00:59 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλά ήταν. Τώρα ετοιμάζομαι να βάλω ηλεκτρική σκούπα Click για ανάπτυξη... Tωρα θα τελειωσαν ολες οι δουλιες πια Εγω επρεπε σημερα να κανω μπανιο τον Μαρκο επειδι τον πασαλειψε η μικρη μου κορι με ενα γλειφιτζουρι και εγινε ο γατος τι να σας πω...κολυμμενα ολα επανω του!!!Και εκει που τον ειχα στεγνωσει και με το πιστολακι (για πρωτη φορα στη ζωη του)και τον χτενισα μετα,εγινε σαν βαμβακι...Μετα ομως αρχισε να γλειφεται μονος του και τα χαλασε ολα τα μαλλια που ειναι στο λαιμο.Τωρα ειναι χαλια εκει που τα εφτιαξε μονος του!!! Γιατι το εκανε αυτο?Δεν του αρεσε η κομμωση που του εκανα η εχει να κανει κατι με μυρωδιες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 01:22 Η staman2 έγραψε: #2.396 22-09-08 01:22 Μην ανησυχείς. Σίγουρα δεν του άρεσε η κόμωση που του έκανες. χιχιχι. Και σίγουρα αύριο που θα έχει στεγνώσει από τα σάλια του, θα είναι πάλι ένας κούκλος μ΄ένα τρίχωμα σαν βαμβάκι. Ολα γλείφονται για πολλές ώρες μετά το μπάνιο τους... Και σίγουρα μυρίζουν κ το σαμπουάν κ τους φαίνεται ξένο... Να δεις εμένα τα δικά μου που μυρίζουν το ένα το άλλο περίεργα μετά από το μπάνιο τους με τις ώρες. Και όταν κάνει το ένα μπάνιο, το άλλο καταλαβαίνει ότι έρχεται η σειρά του κ εκεί να δεις πλάκα...Κοιτάζουν ύποπτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 01:41 Η zorica έγραψε: #2.397 22-09-08 01:41 Στο μπανιο ενταξει,το εχει ξανακανει και καθεται...οχι πως του αρεσει αλλα δεν νιαουριζει να φυγει και καταλαβαινει οτι τον κραταω μεχρι τελικης πτωσης.Με το πιστολακι ομως επαθε!!!Με το ενα χερι τον κρατουσα να μη φυγει(εκανε 100 προσπαθειες)και με το αλλο τον στεγνωνα.Και μετα απο τοση ταλαιπωρια μου και του,χαλασε το τριχωμα με το γλειψε,γλειψε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 01:57 Η staman2 έγραψε: #2.398 22-09-08 01:57 Ναι με το πιστολάκι είναι ένα προβλημα. Κι εμένα το φοβούνται πολύ. Αυτή τη φορά έκανα ένα άλλο κόλπο. Το έβαλα σε κάποια απόσταση και χτυπούσε προς εμένα που τον είχα αγκαλιά και τον χτένιζα απαλά και με τα δάχτυλα του ξεμπέρδευα λίγες λίγες τις τριχες. Του μίλαγα διαρκώς κι έτσι ήταν κάπως καλλίτερα. νόμιζε πως μας χτυπά κ τους δυο μας ο ζεστός αέρας. Ενώ τις άλλες φορές που τον στέγνωνα το κράταγα εγώ κι φοβόταν. Τώρα το ακούμπισα στο πλάι του νιπτηρα κι εγώ καθόμουν μαζί του κοντά στο σεσουάρ. Δοκίμασέ το την άλλη φορα. Επίσης τους στέγνωσα με 3 πετσέτες το καθένα πολύ ώρα πριν το σεσουάρ για να απορροφήσουν τα πολλά νερά... Πάω να ξαπλώσω γιατί νύσταξα και το πρωί έχω ξύπνημα κατά τις 6.30 κ δύσκολη μέρα. Καληνύχτα Ζορίτσα και φιλάκια στο Μαρκουλίνι σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 02:06 Η zorica έγραψε: #2.399 22-09-08 02:06 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ναι με το πιστολάκι είναι ένα προβλημα. Κι εμένα το φοβούνται πολύ. Αυτή τη φορά έκανα ένα άλλο κόλπο. Το έβαλα σε κάποια απόσταση και χτυπούσε προς εμένα που τον είχα αγκαλιά και τον χτένιζα απαλά και με τα δάχτυλα του ξεμπέρδευα λίγες λίγες τις τριχες. Του μίλαγα διαρκώς κι έτσι ήταν κάπως καλλίτερα. νόμιζε πως μας χτυπά κ τους δυο μας ο ζεστός αέρας. Ενώ τις άλλες φορές που τον στέγνωνα το κράταγα εγώ κι φοβόταν. Τώρα το ακούμπισα στο πλάι του νιπτηρα κι εγώ καθόμουν μαζί του κοντά στο σεσουάρ. Δοκίμασέ το την άλλη φορα. Επίσης τους στέγνωσα με 3 πετσέτες το καθένα πολύ ώρα πριν το σεσουάρ για να απορροφήσουν τα πολλά νερά... Πάω να ξαπλώσω γιατί νύσταξα και το πρωί έχω ξύπνημα κατά τις 6.30 κ δύσκολη μέρα Καληνύχτα Ζορίτσα και φιλάκια στο Μαρκουλίνι σου. Click για ανάπτυξη... Και εγω διπλη πετσετα ειχα βαλε γιατι με ειχε μουσκεψει ολοκληρη με την μονη.Αλλη φορα θα το δοκιμασω ετσι που λες εσυ... Καληνυχτα και καλη`βδομαδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:32 Η zorica έγραψε: #2.400 22-09-08 11:32 Aυτο εδω ειναι για καλημερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα lioncut.jpg 34,2 KB · Εμφανίσεις: 27 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 118 119 120 121 122 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 120 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 120 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από prince: Η ρέινα τρώει όσο μπορεί. μπουκώνεται.... ξέρει ότι σε λίγο θα μαζέψω τα μπώλ.. τρώει και του πρίνς ότνα δεν την βλέπω να την μαλώσω... Απορώ με τον πρίνς που την αφήνει να του τρώει το φαγητό ενώ δεν την αφήνει να ανέβει στο ψηλό ράφι του ονυχοδρόμιού του... Click για ανάπτυξη... Μωρέ έχουν δικούς τους κωδικούς τα ζωάκια. Ισως του αρέσει η μυρωδιά της κ γι αυτό την αφήνει να τρώει απο το φαγητό του. Ετσι συμφιλιώνονται σιγά σιγά. Τώρα για το ονυχοδρόμιο τι να σου πω. Τα παίρνει στο κρανίο ρε παιδί μου το αγόρι σου. Σου λέει: Ποια είναι αυτή η τσουράπω που ήρθε εγκάθετη χωρίς να την επιλέξω εγώ??? Αλλωστε είπαμε ο Πρίνς είναι σκυλόγατος στη συμπεριφορά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:54 Η staman2 έγραψε: #2.392 21-09-08 16:54 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Δες το καλυτερα γιατι οταν επαθε ο Μαρκο μυκητες τοτε εμαθα οτι οι σποροι μπορει να ειναι παντου(και ας μη βγαινει το γατι απο το σπιτι)τους φερνουμε και εμεις στα παπουτσια μας απ`εξω και μπορουν να καθονται ετσι ζωντανοι σποροι μεχρι και 8 μηνες οσπου να βρουνε φιλοξενια βλ.τα ζωακια μας.Γι`αυτο απαρετητα και μεσα και εξω αποπαρασιτωση. Ελπιζω να μην ειναι τιποτα.Εσυ κανε ομως προλιπτικα ε... Click για ανάπτυξη... Ζορίτσα σ΄ευχαριστώ για τη συμβουλή. Θα την πάω να την κοιτάξει ο γιατρός. Δεν το αντιμετώπισα με τα άλλα δυο ποτέ κ τώρα μου φαίνεται περίεργο. δεν δείχνει όμως καθόλου να την ενοχλεί. Τι να πω.. πάντως τα καπαλάκια τα πιάνο που και πού. Μήπως έχει ευαίσθητο δέρμα. Θα δείξει εντος της εβδομάδος η εξέταση... Στην Τήνο ήταν υπέροχα. Είχε έναν ρομαντικό μουντό καιρό με ψιλόβροχο αλλά όχι κρύο κ αέρα. Μου άρεσε αν κ πέρασα μόνη μου όλο το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι που φάγαμε όλοι μαζί μετά από την δουλειά που είχε ο σύζυγος και 5,30 φύγαμε για Αθήνα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:57 Η prince έγραψε: #2.393 21-09-08 16:57 το καλό είναι ότι ξέφυγες από τη ρουτίνα... τι άλλο θα έκανες ένα ολόκληρο σαββάτο; θα χτένιζες γάτες; θα έφτιαχνες γλυκό για τη σκυλίτσα; σε ζηλεύω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:08 Η staman2 έγραψε: #2.394 21-09-08 17:08 Αρχική Δημοσίευση από prince: το καλό είναι ότι ξέφυγες από τη ρουτίνα... τι άλλο θα έκανες ένα ολόκληρο σαββάτο; θα χτένιζες γάτες; θα έφτιαχνες γλυκό για τη σκυλίτσα; σε ζηλεύω Click για ανάπτυξη... Καλά ήταν. Τώρα ετοιμάζομαι να βάλω ηλεκτρική σκούπα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:59 Η zorica έγραψε: #2.395 22-09-08 00:59 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλά ήταν. Τώρα ετοιμάζομαι να βάλω ηλεκτρική σκούπα Click για ανάπτυξη... Tωρα θα τελειωσαν ολες οι δουλιες πια Εγω επρεπε σημερα να κανω μπανιο τον Μαρκο επειδι τον πασαλειψε η μικρη μου κορι με ενα γλειφιτζουρι και εγινε ο γατος τι να σας πω...κολυμμενα ολα επανω του!!!Και εκει που τον ειχα στεγνωσει και με το πιστολακι (για πρωτη φορα στη ζωη του)και τον χτενισα μετα,εγινε σαν βαμβακι...Μετα ομως αρχισε να γλειφεται μονος του και τα χαλασε ολα τα μαλλια που ειναι στο λαιμο.Τωρα ειναι χαλια εκει που τα εφτιαξε μονος του!!! Γιατι το εκανε αυτο?Δεν του αρεσε η κομμωση που του εκανα η εχει να κανει κατι με μυρωδιες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 01:22 Η staman2 έγραψε: #2.396 22-09-08 01:22 Μην ανησυχείς. Σίγουρα δεν του άρεσε η κόμωση που του έκανες. χιχιχι. Και σίγουρα αύριο που θα έχει στεγνώσει από τα σάλια του, θα είναι πάλι ένας κούκλος μ΄ένα τρίχωμα σαν βαμβάκι. Ολα γλείφονται για πολλές ώρες μετά το μπάνιο τους... Και σίγουρα μυρίζουν κ το σαμπουάν κ τους φαίνεται ξένο... Να δεις εμένα τα δικά μου που μυρίζουν το ένα το άλλο περίεργα μετά από το μπάνιο τους με τις ώρες. Και όταν κάνει το ένα μπάνιο, το άλλο καταλαβαίνει ότι έρχεται η σειρά του κ εκεί να δεις πλάκα...Κοιτάζουν ύποπτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 01:41 Η zorica έγραψε: #2.397 22-09-08 01:41 Στο μπανιο ενταξει,το εχει ξανακανει και καθεται...οχι πως του αρεσει αλλα δεν νιαουριζει να φυγει και καταλαβαινει οτι τον κραταω μεχρι τελικης πτωσης.Με το πιστολακι ομως επαθε!!!Με το ενα χερι τον κρατουσα να μη φυγει(εκανε 100 προσπαθειες)και με το αλλο τον στεγνωνα.Και μετα απο τοση ταλαιπωρια μου και του,χαλασε το τριχωμα με το γλειψε,γλειψε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 01:57 Η staman2 έγραψε: #2.398 22-09-08 01:57 Ναι με το πιστολάκι είναι ένα προβλημα. Κι εμένα το φοβούνται πολύ. Αυτή τη φορά έκανα ένα άλλο κόλπο. Το έβαλα σε κάποια απόσταση και χτυπούσε προς εμένα που τον είχα αγκαλιά και τον χτένιζα απαλά και με τα δάχτυλα του ξεμπέρδευα λίγες λίγες τις τριχες. Του μίλαγα διαρκώς κι έτσι ήταν κάπως καλλίτερα. νόμιζε πως μας χτυπά κ τους δυο μας ο ζεστός αέρας. Ενώ τις άλλες φορές που τον στέγνωνα το κράταγα εγώ κι φοβόταν. Τώρα το ακούμπισα στο πλάι του νιπτηρα κι εγώ καθόμουν μαζί του κοντά στο σεσουάρ. Δοκίμασέ το την άλλη φορα. Επίσης τους στέγνωσα με 3 πετσέτες το καθένα πολύ ώρα πριν το σεσουάρ για να απορροφήσουν τα πολλά νερά... Πάω να ξαπλώσω γιατί νύσταξα και το πρωί έχω ξύπνημα κατά τις 6.30 κ δύσκολη μέρα. Καληνύχτα Ζορίτσα και φιλάκια στο Μαρκουλίνι σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 02:06 Η zorica έγραψε: #2.399 22-09-08 02:06 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ναι με το πιστολάκι είναι ένα προβλημα. Κι εμένα το φοβούνται πολύ. Αυτή τη φορά έκανα ένα άλλο κόλπο. Το έβαλα σε κάποια απόσταση και χτυπούσε προς εμένα που τον είχα αγκαλιά και τον χτένιζα απαλά και με τα δάχτυλα του ξεμπέρδευα λίγες λίγες τις τριχες. Του μίλαγα διαρκώς κι έτσι ήταν κάπως καλλίτερα. νόμιζε πως μας χτυπά κ τους δυο μας ο ζεστός αέρας. Ενώ τις άλλες φορές που τον στέγνωνα το κράταγα εγώ κι φοβόταν. Τώρα το ακούμπισα στο πλάι του νιπτηρα κι εγώ καθόμουν μαζί του κοντά στο σεσουάρ. Δοκίμασέ το την άλλη φορα. Επίσης τους στέγνωσα με 3 πετσέτες το καθένα πολύ ώρα πριν το σεσουάρ για να απορροφήσουν τα πολλά νερά... Πάω να ξαπλώσω γιατί νύσταξα και το πρωί έχω ξύπνημα κατά τις 6.30 κ δύσκολη μέρα Καληνύχτα Ζορίτσα και φιλάκια στο Μαρκουλίνι σου. Click για ανάπτυξη... Και εγω διπλη πετσετα ειχα βαλε γιατι με ειχε μουσκεψει ολοκληρη με την μονη.Αλλη φορα θα το δοκιμασω ετσι που λες εσυ... Καληνυχτα και καλη`βδομαδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:32 Η zorica έγραψε: #2.400 22-09-08 11:32 Aυτο εδω ειναι για καλημερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα lioncut.jpg 34,2 KB · Εμφανίσεις: 27 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 118 119 120 121 122 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 120 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 120 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από zorica: Δες το καλυτερα γιατι οταν επαθε ο Μαρκο μυκητες τοτε εμαθα οτι οι σποροι μπορει να ειναι παντου(και ας μη βγαινει το γατι απο το σπιτι)τους φερνουμε και εμεις στα παπουτσια μας απ`εξω και μπορουν να καθονται ετσι ζωντανοι σποροι μεχρι και 8 μηνες οσπου να βρουνε φιλοξενια βλ.τα ζωακια μας.Γι`αυτο απαρετητα και μεσα και εξω αποπαρασιτωση. Ελπιζω να μην ειναι τιποτα.Εσυ κανε ομως προλιπτικα ε... Click για ανάπτυξη... Ζορίτσα σ΄ευχαριστώ για τη συμβουλή. Θα την πάω να την κοιτάξει ο γιατρός. Δεν το αντιμετώπισα με τα άλλα δυο ποτέ κ τώρα μου φαίνεται περίεργο. δεν δείχνει όμως καθόλου να την ενοχλεί. Τι να πω.. πάντως τα καπαλάκια τα πιάνο που και πού. Μήπως έχει ευαίσθητο δέρμα. Θα δείξει εντος της εβδομάδος η εξέταση... Στην Τήνο ήταν υπέροχα. Είχε έναν ρομαντικό μουντό καιρό με ψιλόβροχο αλλά όχι κρύο κ αέρα. Μου άρεσε αν κ πέρασα μόνη μου όλο το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι που φάγαμε όλοι μαζί μετά από την δουλειά που είχε ο σύζυγος και 5,30 φύγαμε για Αθήνα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:57 Η prince έγραψε: #2.393 21-09-08 16:57 το καλό είναι ότι ξέφυγες από τη ρουτίνα... τι άλλο θα έκανες ένα ολόκληρο σαββάτο; θα χτένιζες γάτες; θα έφτιαχνες γλυκό για τη σκυλίτσα; σε ζηλεύω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:08 Η staman2 έγραψε: #2.394 21-09-08 17:08 Αρχική Δημοσίευση από prince: το καλό είναι ότι ξέφυγες από τη ρουτίνα... τι άλλο θα έκανες ένα ολόκληρο σαββάτο; θα χτένιζες γάτες; θα έφτιαχνες γλυκό για τη σκυλίτσα; σε ζηλεύω Click για ανάπτυξη... Καλά ήταν. Τώρα ετοιμάζομαι να βάλω ηλεκτρική σκούπα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:59 Η zorica έγραψε: #2.395 22-09-08 00:59 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλά ήταν. Τώρα ετοιμάζομαι να βάλω ηλεκτρική σκούπα Click για ανάπτυξη... Tωρα θα τελειωσαν ολες οι δουλιες πια Εγω επρεπε σημερα να κανω μπανιο τον Μαρκο επειδι τον πασαλειψε η μικρη μου κορι με ενα γλειφιτζουρι και εγινε ο γατος τι να σας πω...κολυμμενα ολα επανω του!!!Και εκει που τον ειχα στεγνωσει και με το πιστολακι (για πρωτη φορα στη ζωη του)και τον χτενισα μετα,εγινε σαν βαμβακι...Μετα ομως αρχισε να γλειφεται μονος του και τα χαλασε ολα τα μαλλια που ειναι στο λαιμο.Τωρα ειναι χαλια εκει που τα εφτιαξε μονος του!!! Γιατι το εκανε αυτο?Δεν του αρεσε η κομμωση που του εκανα η εχει να κανει κατι με μυρωδιες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 01:22 Η staman2 έγραψε: #2.396 22-09-08 01:22 Μην ανησυχείς. Σίγουρα δεν του άρεσε η κόμωση που του έκανες. χιχιχι. Και σίγουρα αύριο που θα έχει στεγνώσει από τα σάλια του, θα είναι πάλι ένας κούκλος μ΄ένα τρίχωμα σαν βαμβάκι. Ολα γλείφονται για πολλές ώρες μετά το μπάνιο τους... Και σίγουρα μυρίζουν κ το σαμπουάν κ τους φαίνεται ξένο... Να δεις εμένα τα δικά μου που μυρίζουν το ένα το άλλο περίεργα μετά από το μπάνιο τους με τις ώρες. Και όταν κάνει το ένα μπάνιο, το άλλο καταλαβαίνει ότι έρχεται η σειρά του κ εκεί να δεις πλάκα...Κοιτάζουν ύποπτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 01:41 Η zorica έγραψε: #2.397 22-09-08 01:41 Στο μπανιο ενταξει,το εχει ξανακανει και καθεται...οχι πως του αρεσει αλλα δεν νιαουριζει να φυγει και καταλαβαινει οτι τον κραταω μεχρι τελικης πτωσης.Με το πιστολακι ομως επαθε!!!Με το ενα χερι τον κρατουσα να μη φυγει(εκανε 100 προσπαθειες)και με το αλλο τον στεγνωνα.Και μετα απο τοση ταλαιπωρια μου και του,χαλασε το τριχωμα με το γλειψε,γλειψε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 01:57 Η staman2 έγραψε: #2.398 22-09-08 01:57 Ναι με το πιστολάκι είναι ένα προβλημα. Κι εμένα το φοβούνται πολύ. Αυτή τη φορά έκανα ένα άλλο κόλπο. Το έβαλα σε κάποια απόσταση και χτυπούσε προς εμένα που τον είχα αγκαλιά και τον χτένιζα απαλά και με τα δάχτυλα του ξεμπέρδευα λίγες λίγες τις τριχες. Του μίλαγα διαρκώς κι έτσι ήταν κάπως καλλίτερα. νόμιζε πως μας χτυπά κ τους δυο μας ο ζεστός αέρας. Ενώ τις άλλες φορές που τον στέγνωνα το κράταγα εγώ κι φοβόταν. Τώρα το ακούμπισα στο πλάι του νιπτηρα κι εγώ καθόμουν μαζί του κοντά στο σεσουάρ. Δοκίμασέ το την άλλη φορα. Επίσης τους στέγνωσα με 3 πετσέτες το καθένα πολύ ώρα πριν το σεσουάρ για να απορροφήσουν τα πολλά νερά... Πάω να ξαπλώσω γιατί νύσταξα και το πρωί έχω ξύπνημα κατά τις 6.30 κ δύσκολη μέρα. Καληνύχτα Ζορίτσα και φιλάκια στο Μαρκουλίνι σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 02:06 Η zorica έγραψε: #2.399 22-09-08 02:06 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ναι με το πιστολάκι είναι ένα προβλημα. Κι εμένα το φοβούνται πολύ. Αυτή τη φορά έκανα ένα άλλο κόλπο. Το έβαλα σε κάποια απόσταση και χτυπούσε προς εμένα που τον είχα αγκαλιά και τον χτένιζα απαλά και με τα δάχτυλα του ξεμπέρδευα λίγες λίγες τις τριχες. Του μίλαγα διαρκώς κι έτσι ήταν κάπως καλλίτερα. νόμιζε πως μας χτυπά κ τους δυο μας ο ζεστός αέρας. Ενώ τις άλλες φορές που τον στέγνωνα το κράταγα εγώ κι φοβόταν. Τώρα το ακούμπισα στο πλάι του νιπτηρα κι εγώ καθόμουν μαζί του κοντά στο σεσουάρ. Δοκίμασέ το την άλλη φορα. Επίσης τους στέγνωσα με 3 πετσέτες το καθένα πολύ ώρα πριν το σεσουάρ για να απορροφήσουν τα πολλά νερά... Πάω να ξαπλώσω γιατί νύσταξα και το πρωί έχω ξύπνημα κατά τις 6.30 κ δύσκολη μέρα Καληνύχτα Ζορίτσα και φιλάκια στο Μαρκουλίνι σου. Click για ανάπτυξη... Και εγω διπλη πετσετα ειχα βαλε γιατι με ειχε μουσκεψει ολοκληρη με την μονη.Αλλη φορα θα το δοκιμασω ετσι που λες εσυ... Καληνυχτα και καλη`βδομαδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:32 Η zorica έγραψε: #2.400 22-09-08 11:32 Aυτο εδω ειναι για καλημερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα lioncut.jpg 34,2 KB · Εμφανίσεις: 27 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 118 119 120 121 122 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 120 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 120 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
το καλό είναι ότι ξέφυγες από τη ρουτίνα... τι άλλο θα έκανες ένα ολόκληρο σαββάτο; θα χτένιζες γάτες; θα έφτιαχνες γλυκό για τη σκυλίτσα; σε ζηλεύω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:08 Η staman2 έγραψε: #2.394 21-09-08 17:08 Αρχική Δημοσίευση από prince: το καλό είναι ότι ξέφυγες από τη ρουτίνα... τι άλλο θα έκανες ένα ολόκληρο σαββάτο; θα χτένιζες γάτες; θα έφτιαχνες γλυκό για τη σκυλίτσα; σε ζηλεύω Click για ανάπτυξη... Καλά ήταν. Τώρα ετοιμάζομαι να βάλω ηλεκτρική σκούπα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:59 Η zorica έγραψε: #2.395 22-09-08 00:59 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλά ήταν. Τώρα ετοιμάζομαι να βάλω ηλεκτρική σκούπα Click για ανάπτυξη... Tωρα θα τελειωσαν ολες οι δουλιες πια Εγω επρεπε σημερα να κανω μπανιο τον Μαρκο επειδι τον πασαλειψε η μικρη μου κορι με ενα γλειφιτζουρι και εγινε ο γατος τι να σας πω...κολυμμενα ολα επανω του!!!Και εκει που τον ειχα στεγνωσει και με το πιστολακι (για πρωτη φορα στη ζωη του)και τον χτενισα μετα,εγινε σαν βαμβακι...Μετα ομως αρχισε να γλειφεται μονος του και τα χαλασε ολα τα μαλλια που ειναι στο λαιμο.Τωρα ειναι χαλια εκει που τα εφτιαξε μονος του!!! Γιατι το εκανε αυτο?Δεν του αρεσε η κομμωση που του εκανα η εχει να κανει κατι με μυρωδιες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 01:22 Η staman2 έγραψε: #2.396 22-09-08 01:22 Μην ανησυχείς. Σίγουρα δεν του άρεσε η κόμωση που του έκανες. χιχιχι. Και σίγουρα αύριο που θα έχει στεγνώσει από τα σάλια του, θα είναι πάλι ένας κούκλος μ΄ένα τρίχωμα σαν βαμβάκι. Ολα γλείφονται για πολλές ώρες μετά το μπάνιο τους... Και σίγουρα μυρίζουν κ το σαμπουάν κ τους φαίνεται ξένο... Να δεις εμένα τα δικά μου που μυρίζουν το ένα το άλλο περίεργα μετά από το μπάνιο τους με τις ώρες. Και όταν κάνει το ένα μπάνιο, το άλλο καταλαβαίνει ότι έρχεται η σειρά του κ εκεί να δεις πλάκα...Κοιτάζουν ύποπτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 01:41 Η zorica έγραψε: #2.397 22-09-08 01:41 Στο μπανιο ενταξει,το εχει ξανακανει και καθεται...οχι πως του αρεσει αλλα δεν νιαουριζει να φυγει και καταλαβαινει οτι τον κραταω μεχρι τελικης πτωσης.Με το πιστολακι ομως επαθε!!!Με το ενα χερι τον κρατουσα να μη φυγει(εκανε 100 προσπαθειες)και με το αλλο τον στεγνωνα.Και μετα απο τοση ταλαιπωρια μου και του,χαλασε το τριχωμα με το γλειψε,γλειψε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 01:57 Η staman2 έγραψε: #2.398 22-09-08 01:57 Ναι με το πιστολάκι είναι ένα προβλημα. Κι εμένα το φοβούνται πολύ. Αυτή τη φορά έκανα ένα άλλο κόλπο. Το έβαλα σε κάποια απόσταση και χτυπούσε προς εμένα που τον είχα αγκαλιά και τον χτένιζα απαλά και με τα δάχτυλα του ξεμπέρδευα λίγες λίγες τις τριχες. Του μίλαγα διαρκώς κι έτσι ήταν κάπως καλλίτερα. νόμιζε πως μας χτυπά κ τους δυο μας ο ζεστός αέρας. Ενώ τις άλλες φορές που τον στέγνωνα το κράταγα εγώ κι φοβόταν. Τώρα το ακούμπισα στο πλάι του νιπτηρα κι εγώ καθόμουν μαζί του κοντά στο σεσουάρ. Δοκίμασέ το την άλλη φορα. Επίσης τους στέγνωσα με 3 πετσέτες το καθένα πολύ ώρα πριν το σεσουάρ για να απορροφήσουν τα πολλά νερά... Πάω να ξαπλώσω γιατί νύσταξα και το πρωί έχω ξύπνημα κατά τις 6.30 κ δύσκολη μέρα. Καληνύχτα Ζορίτσα και φιλάκια στο Μαρκουλίνι σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 02:06 Η zorica έγραψε: #2.399 22-09-08 02:06 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ναι με το πιστολάκι είναι ένα προβλημα. Κι εμένα το φοβούνται πολύ. Αυτή τη φορά έκανα ένα άλλο κόλπο. Το έβαλα σε κάποια απόσταση και χτυπούσε προς εμένα που τον είχα αγκαλιά και τον χτένιζα απαλά και με τα δάχτυλα του ξεμπέρδευα λίγες λίγες τις τριχες. Του μίλαγα διαρκώς κι έτσι ήταν κάπως καλλίτερα. νόμιζε πως μας χτυπά κ τους δυο μας ο ζεστός αέρας. Ενώ τις άλλες φορές που τον στέγνωνα το κράταγα εγώ κι φοβόταν. Τώρα το ακούμπισα στο πλάι του νιπτηρα κι εγώ καθόμουν μαζί του κοντά στο σεσουάρ. Δοκίμασέ το την άλλη φορα. Επίσης τους στέγνωσα με 3 πετσέτες το καθένα πολύ ώρα πριν το σεσουάρ για να απορροφήσουν τα πολλά νερά... Πάω να ξαπλώσω γιατί νύσταξα και το πρωί έχω ξύπνημα κατά τις 6.30 κ δύσκολη μέρα Καληνύχτα Ζορίτσα και φιλάκια στο Μαρκουλίνι σου. Click για ανάπτυξη... Και εγω διπλη πετσετα ειχα βαλε γιατι με ειχε μουσκεψει ολοκληρη με την μονη.Αλλη φορα θα το δοκιμασω ετσι που λες εσυ... Καληνυχτα και καλη`βδομαδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:32 Η zorica έγραψε: #2.400 22-09-08 11:32 Aυτο εδω ειναι για καλημερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα lioncut.jpg 34,2 KB · Εμφανίσεις: 27 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 118 119 120 121 122 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 120 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 120 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από prince: το καλό είναι ότι ξέφυγες από τη ρουτίνα... τι άλλο θα έκανες ένα ολόκληρο σαββάτο; θα χτένιζες γάτες; θα έφτιαχνες γλυκό για τη σκυλίτσα; σε ζηλεύω Click για ανάπτυξη... Καλά ήταν. Τώρα ετοιμάζομαι να βάλω ηλεκτρική σκούπα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:59 Η zorica έγραψε: #2.395 22-09-08 00:59 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλά ήταν. Τώρα ετοιμάζομαι να βάλω ηλεκτρική σκούπα Click για ανάπτυξη... Tωρα θα τελειωσαν ολες οι δουλιες πια Εγω επρεπε σημερα να κανω μπανιο τον Μαρκο επειδι τον πασαλειψε η μικρη μου κορι με ενα γλειφιτζουρι και εγινε ο γατος τι να σας πω...κολυμμενα ολα επανω του!!!Και εκει που τον ειχα στεγνωσει και με το πιστολακι (για πρωτη φορα στη ζωη του)και τον χτενισα μετα,εγινε σαν βαμβακι...Μετα ομως αρχισε να γλειφεται μονος του και τα χαλασε ολα τα μαλλια που ειναι στο λαιμο.Τωρα ειναι χαλια εκει που τα εφτιαξε μονος του!!! Γιατι το εκανε αυτο?Δεν του αρεσε η κομμωση που του εκανα η εχει να κανει κατι με μυρωδιες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 01:22 Η staman2 έγραψε: #2.396 22-09-08 01:22 Μην ανησυχείς. Σίγουρα δεν του άρεσε η κόμωση που του έκανες. χιχιχι. Και σίγουρα αύριο που θα έχει στεγνώσει από τα σάλια του, θα είναι πάλι ένας κούκλος μ΄ένα τρίχωμα σαν βαμβάκι. Ολα γλείφονται για πολλές ώρες μετά το μπάνιο τους... Και σίγουρα μυρίζουν κ το σαμπουάν κ τους φαίνεται ξένο... Να δεις εμένα τα δικά μου που μυρίζουν το ένα το άλλο περίεργα μετά από το μπάνιο τους με τις ώρες. Και όταν κάνει το ένα μπάνιο, το άλλο καταλαβαίνει ότι έρχεται η σειρά του κ εκεί να δεις πλάκα...Κοιτάζουν ύποπτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 01:41 Η zorica έγραψε: #2.397 22-09-08 01:41 Στο μπανιο ενταξει,το εχει ξανακανει και καθεται...οχι πως του αρεσει αλλα δεν νιαουριζει να φυγει και καταλαβαινει οτι τον κραταω μεχρι τελικης πτωσης.Με το πιστολακι ομως επαθε!!!Με το ενα χερι τον κρατουσα να μη φυγει(εκανε 100 προσπαθειες)και με το αλλο τον στεγνωνα.Και μετα απο τοση ταλαιπωρια μου και του,χαλασε το τριχωμα με το γλειψε,γλειψε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 01:57 Η staman2 έγραψε: #2.398 22-09-08 01:57 Ναι με το πιστολάκι είναι ένα προβλημα. Κι εμένα το φοβούνται πολύ. Αυτή τη φορά έκανα ένα άλλο κόλπο. Το έβαλα σε κάποια απόσταση και χτυπούσε προς εμένα που τον είχα αγκαλιά και τον χτένιζα απαλά και με τα δάχτυλα του ξεμπέρδευα λίγες λίγες τις τριχες. Του μίλαγα διαρκώς κι έτσι ήταν κάπως καλλίτερα. νόμιζε πως μας χτυπά κ τους δυο μας ο ζεστός αέρας. Ενώ τις άλλες φορές που τον στέγνωνα το κράταγα εγώ κι φοβόταν. Τώρα το ακούμπισα στο πλάι του νιπτηρα κι εγώ καθόμουν μαζί του κοντά στο σεσουάρ. Δοκίμασέ το την άλλη φορα. Επίσης τους στέγνωσα με 3 πετσέτες το καθένα πολύ ώρα πριν το σεσουάρ για να απορροφήσουν τα πολλά νερά... Πάω να ξαπλώσω γιατί νύσταξα και το πρωί έχω ξύπνημα κατά τις 6.30 κ δύσκολη μέρα. Καληνύχτα Ζορίτσα και φιλάκια στο Μαρκουλίνι σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 02:06 Η zorica έγραψε: #2.399 22-09-08 02:06 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ναι με το πιστολάκι είναι ένα προβλημα. Κι εμένα το φοβούνται πολύ. Αυτή τη φορά έκανα ένα άλλο κόλπο. Το έβαλα σε κάποια απόσταση και χτυπούσε προς εμένα που τον είχα αγκαλιά και τον χτένιζα απαλά και με τα δάχτυλα του ξεμπέρδευα λίγες λίγες τις τριχες. Του μίλαγα διαρκώς κι έτσι ήταν κάπως καλλίτερα. νόμιζε πως μας χτυπά κ τους δυο μας ο ζεστός αέρας. Ενώ τις άλλες φορές που τον στέγνωνα το κράταγα εγώ κι φοβόταν. Τώρα το ακούμπισα στο πλάι του νιπτηρα κι εγώ καθόμουν μαζί του κοντά στο σεσουάρ. Δοκίμασέ το την άλλη φορα. Επίσης τους στέγνωσα με 3 πετσέτες το καθένα πολύ ώρα πριν το σεσουάρ για να απορροφήσουν τα πολλά νερά... Πάω να ξαπλώσω γιατί νύσταξα και το πρωί έχω ξύπνημα κατά τις 6.30 κ δύσκολη μέρα Καληνύχτα Ζορίτσα και φιλάκια στο Μαρκουλίνι σου. Click για ανάπτυξη... Και εγω διπλη πετσετα ειχα βαλε γιατι με ειχε μουσκεψει ολοκληρη με την μονη.Αλλη φορα θα το δοκιμασω ετσι που λες εσυ... Καληνυχτα και καλη`βδομαδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:32 Η zorica έγραψε: #2.400 22-09-08 11:32 Aυτο εδω ειναι για καλημερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα lioncut.jpg 34,2 KB · Εμφανίσεις: 27 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 118 119 120 121 122 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 120 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 120 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλά ήταν. Τώρα ετοιμάζομαι να βάλω ηλεκτρική σκούπα Click για ανάπτυξη... Tωρα θα τελειωσαν ολες οι δουλιες πια Εγω επρεπε σημερα να κανω μπανιο τον Μαρκο επειδι τον πασαλειψε η μικρη μου κορι με ενα γλειφιτζουρι και εγινε ο γατος τι να σας πω...κολυμμενα ολα επανω του!!!Και εκει που τον ειχα στεγνωσει και με το πιστολακι (για πρωτη φορα στη ζωη του)και τον χτενισα μετα,εγινε σαν βαμβακι...Μετα ομως αρχισε να γλειφεται μονος του και τα χαλασε ολα τα μαλλια που ειναι στο λαιμο.Τωρα ειναι χαλια εκει που τα εφτιαξε μονος του!!! Γιατι το εκανε αυτο?Δεν του αρεσε η κομμωση που του εκανα η εχει να κανει κατι με μυρωδιες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 01:22 Η staman2 έγραψε: #2.396 22-09-08 01:22 Μην ανησυχείς. Σίγουρα δεν του άρεσε η κόμωση που του έκανες. χιχιχι. Και σίγουρα αύριο που θα έχει στεγνώσει από τα σάλια του, θα είναι πάλι ένας κούκλος μ΄ένα τρίχωμα σαν βαμβάκι. Ολα γλείφονται για πολλές ώρες μετά το μπάνιο τους... Και σίγουρα μυρίζουν κ το σαμπουάν κ τους φαίνεται ξένο... Να δεις εμένα τα δικά μου που μυρίζουν το ένα το άλλο περίεργα μετά από το μπάνιο τους με τις ώρες. Και όταν κάνει το ένα μπάνιο, το άλλο καταλαβαίνει ότι έρχεται η σειρά του κ εκεί να δεις πλάκα...Κοιτάζουν ύποπτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 01:41 Η zorica έγραψε: #2.397 22-09-08 01:41 Στο μπανιο ενταξει,το εχει ξανακανει και καθεται...οχι πως του αρεσει αλλα δεν νιαουριζει να φυγει και καταλαβαινει οτι τον κραταω μεχρι τελικης πτωσης.Με το πιστολακι ομως επαθε!!!Με το ενα χερι τον κρατουσα να μη φυγει(εκανε 100 προσπαθειες)και με το αλλο τον στεγνωνα.Και μετα απο τοση ταλαιπωρια μου και του,χαλασε το τριχωμα με το γλειψε,γλειψε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 01:57 Η staman2 έγραψε: #2.398 22-09-08 01:57 Ναι με το πιστολάκι είναι ένα προβλημα. Κι εμένα το φοβούνται πολύ. Αυτή τη φορά έκανα ένα άλλο κόλπο. Το έβαλα σε κάποια απόσταση και χτυπούσε προς εμένα που τον είχα αγκαλιά και τον χτένιζα απαλά και με τα δάχτυλα του ξεμπέρδευα λίγες λίγες τις τριχες. Του μίλαγα διαρκώς κι έτσι ήταν κάπως καλλίτερα. νόμιζε πως μας χτυπά κ τους δυο μας ο ζεστός αέρας. Ενώ τις άλλες φορές που τον στέγνωνα το κράταγα εγώ κι φοβόταν. Τώρα το ακούμπισα στο πλάι του νιπτηρα κι εγώ καθόμουν μαζί του κοντά στο σεσουάρ. Δοκίμασέ το την άλλη φορα. Επίσης τους στέγνωσα με 3 πετσέτες το καθένα πολύ ώρα πριν το σεσουάρ για να απορροφήσουν τα πολλά νερά... Πάω να ξαπλώσω γιατί νύσταξα και το πρωί έχω ξύπνημα κατά τις 6.30 κ δύσκολη μέρα. Καληνύχτα Ζορίτσα και φιλάκια στο Μαρκουλίνι σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 02:06 Η zorica έγραψε: #2.399 22-09-08 02:06 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ναι με το πιστολάκι είναι ένα προβλημα. Κι εμένα το φοβούνται πολύ. Αυτή τη φορά έκανα ένα άλλο κόλπο. Το έβαλα σε κάποια απόσταση και χτυπούσε προς εμένα που τον είχα αγκαλιά και τον χτένιζα απαλά και με τα δάχτυλα του ξεμπέρδευα λίγες λίγες τις τριχες. Του μίλαγα διαρκώς κι έτσι ήταν κάπως καλλίτερα. νόμιζε πως μας χτυπά κ τους δυο μας ο ζεστός αέρας. Ενώ τις άλλες φορές που τον στέγνωνα το κράταγα εγώ κι φοβόταν. Τώρα το ακούμπισα στο πλάι του νιπτηρα κι εγώ καθόμουν μαζί του κοντά στο σεσουάρ. Δοκίμασέ το την άλλη φορα. Επίσης τους στέγνωσα με 3 πετσέτες το καθένα πολύ ώρα πριν το σεσουάρ για να απορροφήσουν τα πολλά νερά... Πάω να ξαπλώσω γιατί νύσταξα και το πρωί έχω ξύπνημα κατά τις 6.30 κ δύσκολη μέρα Καληνύχτα Ζορίτσα και φιλάκια στο Μαρκουλίνι σου. Click για ανάπτυξη... Και εγω διπλη πετσετα ειχα βαλε γιατι με ειχε μουσκεψει ολοκληρη με την μονη.Αλλη φορα θα το δοκιμασω ετσι που λες εσυ... Καληνυχτα και καλη`βδομαδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:32 Η zorica έγραψε: #2.400 22-09-08 11:32 Aυτο εδω ειναι για καλημερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα lioncut.jpg 34,2 KB · Εμφανίσεις: 27 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 118 119 120 121 122 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 120 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 120 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Μην ανησυχείς. Σίγουρα δεν του άρεσε η κόμωση που του έκανες. χιχιχι. Και σίγουρα αύριο που θα έχει στεγνώσει από τα σάλια του, θα είναι πάλι ένας κούκλος μ΄ένα τρίχωμα σαν βαμβάκι. Ολα γλείφονται για πολλές ώρες μετά το μπάνιο τους... Και σίγουρα μυρίζουν κ το σαμπουάν κ τους φαίνεται ξένο... Να δεις εμένα τα δικά μου που μυρίζουν το ένα το άλλο περίεργα μετά από το μπάνιο τους με τις ώρες. Και όταν κάνει το ένα μπάνιο, το άλλο καταλαβαίνει ότι έρχεται η σειρά του κ εκεί να δεις πλάκα...Κοιτάζουν ύποπτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 01:41 Η zorica έγραψε: #2.397 22-09-08 01:41 Στο μπανιο ενταξει,το εχει ξανακανει και καθεται...οχι πως του αρεσει αλλα δεν νιαουριζει να φυγει και καταλαβαινει οτι τον κραταω μεχρι τελικης πτωσης.Με το πιστολακι ομως επαθε!!!Με το ενα χερι τον κρατουσα να μη φυγει(εκανε 100 προσπαθειες)και με το αλλο τον στεγνωνα.Και μετα απο τοση ταλαιπωρια μου και του,χαλασε το τριχωμα με το γλειψε,γλειψε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 01:57 Η staman2 έγραψε: #2.398 22-09-08 01:57 Ναι με το πιστολάκι είναι ένα προβλημα. Κι εμένα το φοβούνται πολύ. Αυτή τη φορά έκανα ένα άλλο κόλπο. Το έβαλα σε κάποια απόσταση και χτυπούσε προς εμένα που τον είχα αγκαλιά και τον χτένιζα απαλά και με τα δάχτυλα του ξεμπέρδευα λίγες λίγες τις τριχες. Του μίλαγα διαρκώς κι έτσι ήταν κάπως καλλίτερα. νόμιζε πως μας χτυπά κ τους δυο μας ο ζεστός αέρας. Ενώ τις άλλες φορές που τον στέγνωνα το κράταγα εγώ κι φοβόταν. Τώρα το ακούμπισα στο πλάι του νιπτηρα κι εγώ καθόμουν μαζί του κοντά στο σεσουάρ. Δοκίμασέ το την άλλη φορα. Επίσης τους στέγνωσα με 3 πετσέτες το καθένα πολύ ώρα πριν το σεσουάρ για να απορροφήσουν τα πολλά νερά... Πάω να ξαπλώσω γιατί νύσταξα και το πρωί έχω ξύπνημα κατά τις 6.30 κ δύσκολη μέρα. Καληνύχτα Ζορίτσα και φιλάκια στο Μαρκουλίνι σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 02:06 Η zorica έγραψε: #2.399 22-09-08 02:06 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ναι με το πιστολάκι είναι ένα προβλημα. Κι εμένα το φοβούνται πολύ. Αυτή τη φορά έκανα ένα άλλο κόλπο. Το έβαλα σε κάποια απόσταση και χτυπούσε προς εμένα που τον είχα αγκαλιά και τον χτένιζα απαλά και με τα δάχτυλα του ξεμπέρδευα λίγες λίγες τις τριχες. Του μίλαγα διαρκώς κι έτσι ήταν κάπως καλλίτερα. νόμιζε πως μας χτυπά κ τους δυο μας ο ζεστός αέρας. Ενώ τις άλλες φορές που τον στέγνωνα το κράταγα εγώ κι φοβόταν. Τώρα το ακούμπισα στο πλάι του νιπτηρα κι εγώ καθόμουν μαζί του κοντά στο σεσουάρ. Δοκίμασέ το την άλλη φορα. Επίσης τους στέγνωσα με 3 πετσέτες το καθένα πολύ ώρα πριν το σεσουάρ για να απορροφήσουν τα πολλά νερά... Πάω να ξαπλώσω γιατί νύσταξα και το πρωί έχω ξύπνημα κατά τις 6.30 κ δύσκολη μέρα Καληνύχτα Ζορίτσα και φιλάκια στο Μαρκουλίνι σου. Click για ανάπτυξη... Και εγω διπλη πετσετα ειχα βαλε γιατι με ειχε μουσκεψει ολοκληρη με την μονη.Αλλη φορα θα το δοκιμασω ετσι που λες εσυ... Καληνυχτα και καλη`βδομαδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:32 Η zorica έγραψε: #2.400 22-09-08 11:32 Aυτο εδω ειναι για καλημερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα lioncut.jpg 34,2 KB · Εμφανίσεις: 27 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 118 119 120 121 122 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 120 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 120 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Στο μπανιο ενταξει,το εχει ξανακανει και καθεται...οχι πως του αρεσει αλλα δεν νιαουριζει να φυγει και καταλαβαινει οτι τον κραταω μεχρι τελικης πτωσης.Με το πιστολακι ομως επαθε!!!Με το ενα χερι τον κρατουσα να μη φυγει(εκανε 100 προσπαθειες)και με το αλλο τον στεγνωνα.Και μετα απο τοση ταλαιπωρια μου και του,χαλασε το τριχωμα με το γλειψε,γλειψε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 01:57 Η staman2 έγραψε: #2.398 22-09-08 01:57 Ναι με το πιστολάκι είναι ένα προβλημα. Κι εμένα το φοβούνται πολύ. Αυτή τη φορά έκανα ένα άλλο κόλπο. Το έβαλα σε κάποια απόσταση και χτυπούσε προς εμένα που τον είχα αγκαλιά και τον χτένιζα απαλά και με τα δάχτυλα του ξεμπέρδευα λίγες λίγες τις τριχες. Του μίλαγα διαρκώς κι έτσι ήταν κάπως καλλίτερα. νόμιζε πως μας χτυπά κ τους δυο μας ο ζεστός αέρας. Ενώ τις άλλες φορές που τον στέγνωνα το κράταγα εγώ κι φοβόταν. Τώρα το ακούμπισα στο πλάι του νιπτηρα κι εγώ καθόμουν μαζί του κοντά στο σεσουάρ. Δοκίμασέ το την άλλη φορα. Επίσης τους στέγνωσα με 3 πετσέτες το καθένα πολύ ώρα πριν το σεσουάρ για να απορροφήσουν τα πολλά νερά... Πάω να ξαπλώσω γιατί νύσταξα και το πρωί έχω ξύπνημα κατά τις 6.30 κ δύσκολη μέρα. Καληνύχτα Ζορίτσα και φιλάκια στο Μαρκουλίνι σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 02:06 Η zorica έγραψε: #2.399 22-09-08 02:06 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ναι με το πιστολάκι είναι ένα προβλημα. Κι εμένα το φοβούνται πολύ. Αυτή τη φορά έκανα ένα άλλο κόλπο. Το έβαλα σε κάποια απόσταση και χτυπούσε προς εμένα που τον είχα αγκαλιά και τον χτένιζα απαλά και με τα δάχτυλα του ξεμπέρδευα λίγες λίγες τις τριχες. Του μίλαγα διαρκώς κι έτσι ήταν κάπως καλλίτερα. νόμιζε πως μας χτυπά κ τους δυο μας ο ζεστός αέρας. Ενώ τις άλλες φορές που τον στέγνωνα το κράταγα εγώ κι φοβόταν. Τώρα το ακούμπισα στο πλάι του νιπτηρα κι εγώ καθόμουν μαζί του κοντά στο σεσουάρ. Δοκίμασέ το την άλλη φορα. Επίσης τους στέγνωσα με 3 πετσέτες το καθένα πολύ ώρα πριν το σεσουάρ για να απορροφήσουν τα πολλά νερά... Πάω να ξαπλώσω γιατί νύσταξα και το πρωί έχω ξύπνημα κατά τις 6.30 κ δύσκολη μέρα Καληνύχτα Ζορίτσα και φιλάκια στο Μαρκουλίνι σου. Click για ανάπτυξη... Και εγω διπλη πετσετα ειχα βαλε γιατι με ειχε μουσκεψει ολοκληρη με την μονη.Αλλη φορα θα το δοκιμασω ετσι που λες εσυ... Καληνυχτα και καλη`βδομαδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:32 Η zorica έγραψε: #2.400 22-09-08 11:32 Aυτο εδω ειναι για καλημερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα lioncut.jpg 34,2 KB · Εμφανίσεις: 27 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 118 119 120 121 122 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 120 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 120 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ναι με το πιστολάκι είναι ένα προβλημα. Κι εμένα το φοβούνται πολύ. Αυτή τη φορά έκανα ένα άλλο κόλπο. Το έβαλα σε κάποια απόσταση και χτυπούσε προς εμένα που τον είχα αγκαλιά και τον χτένιζα απαλά και με τα δάχτυλα του ξεμπέρδευα λίγες λίγες τις τριχες. Του μίλαγα διαρκώς κι έτσι ήταν κάπως καλλίτερα. νόμιζε πως μας χτυπά κ τους δυο μας ο ζεστός αέρας. Ενώ τις άλλες φορές που τον στέγνωνα το κράταγα εγώ κι φοβόταν. Τώρα το ακούμπισα στο πλάι του νιπτηρα κι εγώ καθόμουν μαζί του κοντά στο σεσουάρ. Δοκίμασέ το την άλλη φορα. Επίσης τους στέγνωσα με 3 πετσέτες το καθένα πολύ ώρα πριν το σεσουάρ για να απορροφήσουν τα πολλά νερά... Πάω να ξαπλώσω γιατί νύσταξα και το πρωί έχω ξύπνημα κατά τις 6.30 κ δύσκολη μέρα. Καληνύχτα Ζορίτσα και φιλάκια στο Μαρκουλίνι σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 02:06 Η zorica έγραψε: #2.399 22-09-08 02:06 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ναι με το πιστολάκι είναι ένα προβλημα. Κι εμένα το φοβούνται πολύ. Αυτή τη φορά έκανα ένα άλλο κόλπο. Το έβαλα σε κάποια απόσταση και χτυπούσε προς εμένα που τον είχα αγκαλιά και τον χτένιζα απαλά και με τα δάχτυλα του ξεμπέρδευα λίγες λίγες τις τριχες. Του μίλαγα διαρκώς κι έτσι ήταν κάπως καλλίτερα. νόμιζε πως μας χτυπά κ τους δυο μας ο ζεστός αέρας. Ενώ τις άλλες φορές που τον στέγνωνα το κράταγα εγώ κι φοβόταν. Τώρα το ακούμπισα στο πλάι του νιπτηρα κι εγώ καθόμουν μαζί του κοντά στο σεσουάρ. Δοκίμασέ το την άλλη φορα. Επίσης τους στέγνωσα με 3 πετσέτες το καθένα πολύ ώρα πριν το σεσουάρ για να απορροφήσουν τα πολλά νερά... Πάω να ξαπλώσω γιατί νύσταξα και το πρωί έχω ξύπνημα κατά τις 6.30 κ δύσκολη μέρα Καληνύχτα Ζορίτσα και φιλάκια στο Μαρκουλίνι σου. Click για ανάπτυξη... Και εγω διπλη πετσετα ειχα βαλε γιατι με ειχε μουσκεψει ολοκληρη με την μονη.Αλλη φορα θα το δοκιμασω ετσι που λες εσυ... Καληνυχτα και καλη`βδομαδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:32 Η zorica έγραψε: #2.400 22-09-08 11:32 Aυτο εδω ειναι για καλημερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα lioncut.jpg 34,2 KB · Εμφανίσεις: 27 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 118 119 120 121 122 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 120 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 120 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ναι με το πιστολάκι είναι ένα προβλημα. Κι εμένα το φοβούνται πολύ. Αυτή τη φορά έκανα ένα άλλο κόλπο. Το έβαλα σε κάποια απόσταση και χτυπούσε προς εμένα που τον είχα αγκαλιά και τον χτένιζα απαλά και με τα δάχτυλα του ξεμπέρδευα λίγες λίγες τις τριχες. Του μίλαγα διαρκώς κι έτσι ήταν κάπως καλλίτερα. νόμιζε πως μας χτυπά κ τους δυο μας ο ζεστός αέρας. Ενώ τις άλλες φορές που τον στέγνωνα το κράταγα εγώ κι φοβόταν. Τώρα το ακούμπισα στο πλάι του νιπτηρα κι εγώ καθόμουν μαζί του κοντά στο σεσουάρ. Δοκίμασέ το την άλλη φορα. Επίσης τους στέγνωσα με 3 πετσέτες το καθένα πολύ ώρα πριν το σεσουάρ για να απορροφήσουν τα πολλά νερά... Πάω να ξαπλώσω γιατί νύσταξα και το πρωί έχω ξύπνημα κατά τις 6.30 κ δύσκολη μέρα Καληνύχτα Ζορίτσα και φιλάκια στο Μαρκουλίνι σου. Click για ανάπτυξη... Και εγω διπλη πετσετα ειχα βαλε γιατι με ειχε μουσκεψει ολοκληρη με την μονη.Αλλη φορα θα το δοκιμασω ετσι που λες εσυ... Καληνυχτα και καλη`βδομαδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:32 Η zorica έγραψε: #2.400 22-09-08 11:32 Aυτο εδω ειναι για καλημερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα lioncut.jpg 34,2 KB · Εμφανίσεις: 27
Aυτο εδω ειναι για καλημερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.