Περσίας maniacs

Kαλημέρα!!
ο παπουτσωμένος γάτος!! :lol::lol:
Καλημερα,ειδα και επαθα...Τι κουκλια εχεις φερει βρε Γιουλη:up:.Περασες ομορφα?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Και εγω διπλη πετσετα ειχα βαλε γιατι με ειχε μουσκεψει ολοκληρη με την μονη.Αλλη φορα θα το δοκιμασω ετσι που λες εσυ...
Καληνυχτα και καλη`βδομαδα;)

Πραγματικά είναι για να φας όλο το φαϊ σου. Καλα το καημένο πως το έκαναν έτσι??? ΚΑΛΗΜΕΡΑ και καλή εβδομάδα.:)

Νικολέτα σε περιμένω με χαρά το Σάββατο.!!!! :)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ναι με το πιστολάκι είναι ένα προβλημα. Κι εμένα το φοβούνται πολύ. Αυτή τη φορά έκανα ένα άλλο κόλπο. Το έβαλα σε κάποια απόσταση και χτυπούσε προς εμένα που τον είχα αγκαλιά και τον χτένιζα απαλά και με τα δάχτυλα του ξεμπέρδευα λίγες λίγες τις τριχες. Του μίλαγα διαρκώς κι έτσι ήταν κάπως καλλίτερα. νόμιζε πως μας χτυπά κ τους δυο μας ο ζεστός αέρας. Ενώ τις άλλες φορές που τον στέγνωνα το κράταγα εγώ κι φοβόταν. Τώρα το ακούμπισα στο πλάι του νιπτηρα κι εγώ καθόμουν μαζί του κοντά στο σεσουάρ. Δοκίμασέ το την άλλη φορα. Επίσης τους στέγνωσα με 3 πετσέτες το καθένα πολύ ώρα πριν το σεσουάρ για να απορροφήσουν τα πολλά νερά...
Πάω να ξαπλώσω γιατί νύσταξα και το πρωί έχω ξύπνημα κατά τις 6.30 κ δύσκολη μέρα.
Καληνύχτα Ζορίτσα και φιλάκια στο Μαρκουλίνι σου.

Κορίτσια... να ρωτήσω, το σεσουάρ μετά το μπάνιο είναι απαραίτητο? Μήπως αυτή η θερμότητα κάνει κακό στη γούνα τους? :hmm:

Kαλημέρα!!
ο παπουτσωμένος γάτος!! :lol::lol:
Γιούλη καλημέρα!!! Πώς πήγε το ταξίδι? Τα ζουζούνια καλά??? :D

Κορίτσια... να ρωτήσω, το σεσουάρ μετά το μπάνιο είναι απαραίτητο? Μήπως αυτή η θερμότητα κάνει κακό στη γούνα τους? :hmm:
Ξερεις,σιγουρα δεν κανει καλο(οπως και στα δικα μας μαλλια)αλλα απο την αλλη εχω ακουσει οτι ευκολα παθαινουν πνευμονια και για αυτο τον περιλαβα.Το καλοκαιρι τον αφησα αλλα τωρα με το κρυο...το θεωρησα απαρετητο να τον στεγνωσω ετσι...:(

Καλημερα,ειδα και επαθα...Τι κουκλια εχεις φερει βρε Γιουλη:up:.Περασες ομορφα?
Ηταν πολύ όμορφα αλλά για πολύ λίγο!!
Το εκτροφείο (δηλ. το σπίτι τους) πολύ οργανωμένο και καθαρό... έχουν 3 θηλυκές κι έναν στειρωμένο αρσενικό. Τις πάνε σε επιβήτορες άλλου εκτροφείου.
Ειχαν κι ένα μωρό 3 εβδομάδων κουκλί!! Έχω βάλει φωτό στους Βirmans!! Εμαθα πολλά χρήσιμα πράγματα για τη ράτσα, αλλά ήταν και πολύ πολύ φιλόξενοι!! :up:
Οσο για τα μωρά μας απίστευτα συνεράσιμα! Δεν με κούρασαν καθόλου!! Κοιμόντουσαν σε όλο το ταξείδι!! :up:

Πραγματικά είναι για να φας όλο το φαϊ σου. Καλα το καημένο πως το έκαναν έτσι??? ΚΑΛΗΜΕΡΑ και καλή εβδομάδα.:)

Νικολέτα σε περιμένω με χαρά το Σάββατο.!!!! :)
Καλημερα.Νικολετα ειναι η...?:redface:

Γιούλη μου είναι δυστυχώς απαραίτητο. Γιατί η τρίχα -στα περσικά τουλάχισταον- είναι σε διπλό στρώμα και πολύ πυκνή. Οπότε αν τα αφήσεις υγρα θα αρρωστήσουν. Αργεί πολύ να στεγνώσει το τρίχωμά τους κ μετά από λίγο αρχίζουν να τρέμουν απ΄το κρύο. Βέβαια όταν τα στεγνώνουμε πρέπει να μην το έχουμε κατ΄ευθείαν επάνω τους αλλά να το κουνάμε και να μην είναι στο φουλ. Τουλάχιστον αυτό έχω εισπράξει ως τώρα με τον Πέρση ιδίως. Γιατί η Νάλα έχει πιο εύκολο τρίχωμα κ στεγνώνει κ πιο γρήγορα.:P
Τι κουκλιά είναι αυτά τα γατιά που έφερες?????

Γιούλη καλημέρα!!! Πώς πήγε το ταξίδι? Τα ζουζούνια καλά??? :D
Αστα... η Δανάη δεν κοιμήθηκε όλη νύχτα... κάνανε απίστευτα παιχνίδια μέχρι τις 5 το πρωί... αυτό γιατί ο μικρός κοιμόταν από το πρωί μέχρι το άπόγευμα στα γατοφόρο! :/:ο δε μπαμπάς του μικρού έχει χάσει τα λογικά του... εντελώς χαζομπαμπάς.
Όσο για τον erefer του Βασίλη... ε... κι αυτοί έχουν χαζέψει!!! :up:

Ηταν πολύ όμορφα αλλά για πολύ λίγο!!
Το εκτροφείο (δηλ. το σπίτι τους) πολύ οργανωμένο και καθαρό... έχουν 3 θηλυκές κι έναν στειρωμένο αρσενικό. Τις πάνε σε επιβήτορες άλλου εκτροφείου.
Ειχαν κι ένα μωρό 3 εβδομάδων κουκλί!! Έχω βάλει φωτό στους Βirmans!! Εμαθα πολλά χρήσιμα πράγματα για τη ράτσα, αλλά ήταν και πολύ πολύ φιλόξενοι!! :up:
Οσο για τα μωρά μας απίστευτα συνεράσιμα! Δεν με κούρασαν καθόλου!! Κοιμόντουσαν σε όλο το ταξείδι!! :up:
Με αεροπλανο ηρθες σιγουρα.Που τα βαζουν,διπλα σου σε κλουβακι?

Καλημερα.Νικολετα ειναι η...?:redface:

Καλημέρα Ζοριτσα. Η Νικολέτα είναι η "Raisa". Το Σάββατο έρχεται Αθήνα με την γκρινιάρα που θα την πάρει μια γειτόνισσά μου κ φίλη... Οπότε έχω ήδη ξετρελαθεί στην ιδέα ότι θα την ζουλίξω τη μικρή...:lol::lol::lol:
Ο Μαρκούλης συνήλθε από το μπάνιο?Να μου τον φιλήσεις στην απαλή του κοιλίτσα!!!!

Γιούλη μου είναι δυστυχώς απαραίτητο. Γιατί η τρίχα -στα περσικά τουλάχισταον- είναι σε διπλό στρώμα και πολύ πυκνή. Οπότε αν τα αφήσεις υγρα θα αρρωστήσουν. Αργεί πολύ να στεγνώσει το τρίχωμά τους κ μετά από λίγο αρχίζουν να τρέμουν απ΄το κρύο. Βέβαια όταν τα στεγνώνουμε πρέπει να μην το έχουμε κατ΄ευθείαν επάνω τους αλλά να το κουνάμε και να μην είναι στο φουλ. Τουλάχιστον αυτό έχω εισπράξει ως τώρα με τον Πέρση ιδίως. Γιατί η Νάλα έχει πιο εύκολο τρίχωμα κ στεγνώνει κ πιο γρήγορα.:P
Τι κουκλιά είναι αυτά τα γατιά που έφερες?????
α... μάλιστα..ευχαριστώ... επομένως ούτε εγώ μάλλον χρειάζεται να στεγνώνω! :)
Όμορφα είναι και τα 2 νέα μας αγόρια... και καλά πλάσματα!!

Με αεροπλανο ηρθες σιγουρα.Που τα βαζουν,διπλα σου σε κλουβακι?
Ναι... Και τα δύο στην ίδια γατοφόρο στα πόδια μου... :)

Καλημέρα Ζοριτσα. Η Νικολέτα είναι η "Raisa". Το Σάββατο έρχεται Αθήνα με την γκρινιάρα που θα την πάρει μια γειτόνισσά μου κ φίλη... Οπότε έχω ήδη ξετρελαθεί στην ιδέα ότι θα την ζουλίξω τη μικρή...:lol::lol::lol:
Ο Μαρκούλης συνήλθε από το μπάνιο?Να μου τον φιλήσεις στην απαλή του κοιλίτσα!!!!
Ουπς..:redface::redface::redface:ΝΤΡΟΠΗ μου!!!Τοσο καιρο...τι να πω η γαϊδαρα...
Ναι ο Μαρκο ολα καλα.Σας ζηλευω που βρησκεστε και θα ζουλιξεις και τη μικρη.:P

Ναι... Και τα δύο στην ίδια γατοφόρο στα πόδια μου... :)
Απο χαρτια ειχες μπελαδες στο τελωνειο.Πως γινεται?

α... μάλιστα..ευχαριστώ... επομένως ούτε εγώ μάλλον χρειάζεται να στεγνώνω! :)
Όμορφα είναι και τα 2 νέα μας αγόρια... και καλά πλάσματα!!

Νομίζω πως χρειάζεται να τα στεγνώνεις κι εσύ γιατί είναι επικίνδυνο να τα αφήνεις βρεγμένα αν έχουν μακριά τρίχα. Τη Νάλα τη στεγνώνω κι αυτήν αλλά στεγνώνει πιο γρήγορα από τον Πέρση. Μην το ρισκάρεις και τα αφήνεις να στεγνώσουν μόνα τους...

Ουπς..:redface::redface::redface:ΝΤΡΟΠΗ μου!!!Τοσο καιρο...τι να πω η γαϊδαρα...
Ναι ο Μαρκο ολα καλα.Σας ζηλευω που βρησκεστε και θα ζουλιξεις και τη μικρη.:P

Καθόλου ντροπή σου. Εγώ να δεις πόσες φορές είμαι αφηρημένη και δεν συνδυάζω πράγματα γιατί έχω πολλά στο μυαλό μου... Τι να κάνουμε ένα μυαλό έχουμε. Το ξέρω ότι είμαι τυχερούλα που θα αγκαλιάσω τη γκρινιάρα... Μα εμένα η αδυναμία μου είναι ο χουρχούρης. Τον έχω ερωτευτεί αυτόν τον γάτο απ΄τη πρώτη φωτο που είδα...έχει κάτι το ιδιαίτερο στο μουτράκι του κ στα μάτια του...:rolleyes::rolleyes:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back