staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 02:58 Η staman2 έγραψε: #3.301 20-10-08 02:58 παρτε και μια τον Τιμυ μας κοιτώντας μας στα μάτια!!!! Και είναι και ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 03:01 Η staman2 έγραψε: #3.302 20-10-08 03:01 Και ο Πέρσης σε πλήρη χαλάρωση!! Και ακόμη μια... Εεεε σας αποζημίωσα?? Να δω πώς θα ξυπνήσω αυριο για δουλειά στις 6.30 Καληνύχτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 13:26 Η prince έγραψε: #3.303 20-10-08 13:26 οκ ζήλεψα τα μανάρια σου... κουκλιά.... Θα κυνηγίσω και γώ τα δικά μου για φωτογραφία σήμερα... Άντε να σας δείξω και τον νέο μας (απο βδομάδα μάλλον) συγκάτοικο γάτο . Το απόγευμα λοιπόν θα σου δείξω εγώ κύριε τίμυ πανιώνιε ότι μπορούμε και μείς να στηθούμε για φωτο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 13:34 Ο πυρροθριξ: #3.304 20-10-08 13:34 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Μάλλον δεν θα γίνει καλά το ματάκι του δυστηχώς δεν πειράζει όμως σώσαμε το άλλο ματάκι κ αυτό με ικανοποιεί γιατί αν δεν το έβρισκα θα ήταν εντελως τυφλό Τέλειος!!!!!!!!!! πόσο μηνών ειναι φαίνεται μεγάλος, φταίει η φωτογραφία ή ειναι μεγαλόσωμο το γατάκι; Click για ανάπτυξη... αχ κριμα το καημενουλη..τυχερος μεσα στην ατυχια του βεβαια!!! τωρα εχει μεγαλωσει!!ειναι 5 μηνων,δεν τον λες και τερας αλλα καλουλης ειναι για τους μηνες του! Αρχική Δημοσίευση από staman2: Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ποιος εγω? Ναι βρε εσύ!!! Μας έχεις ξεσηκώσει σε όλα τα θέματα. Μας έχεις πάρει τα μυαλά!!! Μας ανοίγεις την όρεξη!!!!χε χε Ναι Ελενάκι υπάρχει τέτοιο χρώμα Είναι πανέμορφα και τα δυο σου. Να τα χαίρεσαι Δανάη. Click για ανάπτυξη... σ'ευχαριστω πολυ!!!! Αρχική Δημοσίευση από Anima: Kαλά, δίνω ρέστα! Είναι ασύληπτα τα γατούλια που παρουσιάζετε!!!! Τόσο όμορφα!!! Τι λέτε θα βρω εγώ το πορτοκαλούλι χνουδωτούλι που φαντάζομαι? Click για ανάπτυξη... σιγουρα!!!! Αρχική Δημοσίευση από zorica: ομως μετα σαν να βρικολακιαστηκε...λιγακι Click για ανάπτυξη... κουκλος!!!! Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Είσες ειναι σαν τσιντιλα αλλά εξτριμ απλά Φ Α Ν Τ Α Σ Τ Ι Κ Ο!!!! και να φανταστείς ότι εμένα δεν μ πολυαρέσουν τα λευκά αλλα αυτο ειναι τέλειο Click για ανάπτυξη... ωχ!!!τωρα το λες?κι εγω σε φλωμωσα χθες!!!! Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ναλίτα περιμένοντας τον Σεβάχ να κατέβει από την πολυκατοικία... Click για ανάπτυξη... σ'εχω ερωτευτειιιιι Αρχική Δημοσίευση από staman2: Νάλα νυσταγμένη Click για ανάπτυξη... και νυσταγμενη κουκλα ειναι παναθεματην!!!!! Αρχική Δημοσίευση από staman2: Και ο Πέρσης σε πλήρη χαλάρωση!! Και ακόμη μια... Εεεε σας αποζημίωσα?? Να δω πώς θα ξυπνήσω αυριο για δουλειά στις 6.30 Καληνύχτα Click για ανάπτυξη... αυτος εχασε την μυτη του!!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 15:11 Η staman2 έγραψε: #3.305 20-10-08 15:11 Αρχική Δημοσίευση από prince: οκ ζήλεψα τα μανάρια σου... κουκλιά.... Θα κυνηγίσω και γώ τα δικά μου για φωτογραφία σήμερα... Άντε να σας δείξω και τον νέο μας (απο βδομάδα μάλλον) συγκάτοικο γάτο . Το απόγευμα λοιπόν θα σου δείξω εγώ κύριε τίμυ πανιώνιε ότι μπορούμε και μείς να στηθούμε για φωτο... Click για ανάπτυξη... Ναι ναι περιμένουμε να σας καμαρώσουμε. Αλήθεια τι ομάδα είστε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 15:16 Η staman2 έγραψε: #3.306 20-10-08 15:16 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: αχ κριμα το καημενουλη..τυχερος μεσα στην ατυχια του βεβαια!!! τωρα εχει μεγαλωσει!!ειναι 5 μηνων,δεν τον λες και τερας αλλα καλουλης ειναι για τους μηνες του! Αρχική Δημοσίευση από staman2: σ'ευχαριστω πολυ!!!! Μα ειναι η αλήθεια είναι πανέμορφος!! σιγουρα!!!! κουκλος!!!! ωχ!!!τωρα το λες?κι εγω σε φλωμωσα χθες!!!! σ'εχω ερωτευτειιιιι και νυσταγμενη κουκλα ειναι παναθεματην!!!!! Δεν είναι κουκλίτσα η Ναλίτα μου?? αυτος εχασε την μυτη του!!!! Click για ανάπτυξη... Αααα για σε παρακαλώ πολύ. Λίγα τα λόγια σου για τον κούκλο μου!! Ναι βρε έχουμε γαλλική μυτούλα. Και την φωτο την έβαλα για τους λάτρεις της φυλής . Αντεεεε. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 17:19 Ο πυρροθριξ: #3.307 20-10-08 17:19 Βρε Αναστασια μου ,εσυ δεν μου ειχες πει οταν μιλουσαμε στο τηλεφωνο οτι τα τσιντσιλλα δεν κομπιαζουν?λαθος θυμαμαι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 17:20 Ο πυρροθριξ: #3.308 20-10-08 17:20 Αααα για σε παρακαλώ πολύ. Λίγα τα λόγια σου για τον κούκλο μου!! Ναι βρε έχουμε γαλλική μυτούλα. Και την φωτο την έβαλα για τους λάτρεις της φυλής . Αντεεεε.[/quote] συγνωμη,συγνωμη!!!! αλλα εχω αδυναμια στα τσιντσιλλα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 19:13 Η prince έγραψε: #3.309 20-10-08 19:13 Τα μωρά μου.... Η κυρία αγναντεύει το δωμάτιό μου από τον εξώστη της.... Ο κύριος την ίδια στιγμή παραμονεύει από κάτω.... είδατε τρίχωμα ο πρίνς.... Ακόμη γεμίζει το χειμωνιάτικό του Ελπίζω να δώ και στην ρεινάτα μου τέτοιο τρίχωμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 19:41 Η prince έγραψε: #3.310 20-10-08 19:41 Ο γάτος του καλού μου ο Πάρης... Περσικό με μύτη :Ρ Είναι ο χάρος βγήκε παγανιά; Είναι σοκολά ζεστό. Το βράδυ δεν φαίνεται. Είναι όμως πολύ ήρεμο. Μαρμελάδας. Ελπίζω να ξυπνήσει από την επαφή με τον πρίνς.... Μπορείς να το κρατάς με τις ώρες. Όσο και να δυσανασχετεί δεν γρατζουνάει δεν δαγκώνει. ΑΠλά κουνάει την ουρά και ελπίζει.... Καμαρώστε μας... Ο Παρης μας θα γίνει σύντομα συγκάτοικός μας και θα σας λέω και αυτούνού τα νέα του....είναι γεννημένος 01/2008 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 19:44 Η moukelis έγραψε: #3.311 20-10-08 19:44 Κουκλοι!Σταυρουλα μην βαζεις καλε φλας και βγαινει με κιτρινα ματια η Ρεϊνα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 19:46 Η elvenstar: #3.312 20-10-08 19:46 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ναι ναι περιμένουμε να σας καμαρώσουμε. Αλήθεια τι ομάδα είστε?? Click για ανάπτυξη... ΘΡΥΛΟΟΟΟΟΟΣΣΣΣΣ! Τι τελεια γατακια κ σκυλάκια που έχεις Αναστασία μου; Δεν ξέρω πιο ειναι το πιο ομορφο τελικά μάλλον όλα!!! κ η φωτογραφίες καταπληκτικές, ειδικά αυτή του Τιμυ με το κουκλάκι του είναι κορυφάια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 19:47 Η prince έγραψε: #3.313 20-10-08 19:47 είναι δρακουλιάρα ε; :Ρ δεν πειράζει.. το έχει στο αίμα της... ξέρεις πόσα πρινσο-τσούλουφα βρίσκω στο πάτωμα κάθε μερα; Αλήθεια ο πάρης πώς σου φάνηκε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 19:57 Η moukelis έγραψε: #3.314 20-10-08 19:57 Πολυ ομορφος,αν και νομιζω οτι το χρωμα του πρεπει να ειναι πιο γλυκο απο κοντα.Περιεργη φατσουλα εχει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 19:58 Η elvenstar: #3.315 20-10-08 19:58 Αρχική Δημοσίευση από prince: ξέρεις πόσα πρινσο-τσούλουφα βρίσκω στο πάτωμα κάθε μερα; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από prince: Αλήθεια ο πάρης πώς σου φάνηκε; Click για ανάπτυξη... Ο Πάρης ειναι τέλειος λέω εγώ (αν κ αν ειχε εξτριμ μουριτσα θα ήταν κάπως καλύτερος) γιατί δεν βρίσκω κ εγω τέτοια γατιά να κάθονται κ να υπομένουν τα χάδια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 20:02 Η prince έγραψε: #3.316 20-10-08 20:02 μιλάμε περνάει τα πάνδινα... έτσι και τον πιάσουν αγκαλιά δεν τον αφήνουν ούτε για το ψιλό του.... και δεν γκρινιάζει.. απλά κατουράει εκεί στην αγκαλιά.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 20:15 Η elvenstar: #3.317 20-10-08 20:15 Αρχική Δημοσίευση από prince: μιλάμε περνάει τα πάνδινα... έτσι και τον πιάσουν αγκαλιά δεν τον αφήνουν ούτε για το ψιλό του.... και δεν γκρινιάζει.. απλά κατουράει εκεί στην αγκαλιά.. Click για ανάπτυξη... Μωρε ένα τετοιο θέλω (οχι να με κατουράει), αλλά ειναι καλύτερο ακόμα κ αυτό από τα δικά μου που με έχουν χ...νη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 20:17 Η prince έγραψε: #3.318 20-10-08 20:17 και μένα έτσι με έχουν. αν κάνω αγκαλιά τον πρίνς χωρίς να θέλει θέλω αυτόματα τραυμαπλάστ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 20:26 Η elvenstar: #3.319 20-10-08 20:26 Αρχική Δημοσίευση από prince: και μένα έτσι με έχουν. αν κάνω αγκαλιά τον πρίνς χωρίς να θέλει θέλω αυτόματα τραυμαπλάστ... Click για ανάπτυξη... Ο Μπατ δεν θέλει ποτε να τον παιρνω αγκαλια κάνει σαν δαιμονισμένος, πως είναι ο Μάρκος πιο πάνω ακριβώς έτσι (Ζορίτσα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 00:49 Η staman2 έγραψε: #3.320 21-10-08 00:49 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: Βρε Αναστασια μου ,εσυ δεν μου ειχες πει οταν μιλουσαμε στο τηλεφωνο οτι τα τσιντσιλλα δεν κομπιαζουν?λαθος θυμαμαι? Click για ανάπτυξη... Ναι Δανάη μου εγώ στο είχα πει. Τα τσιντσιλά δεν κομπιάζουν τοσο εύκολα. Και το τρίχωμά τους δεν θέλει τοσο συχνα βούρτσισμα όσο των περσικών. Εγώ τη Νάλα βέβαι τη βουρτσίζω 1 φορά τη μέρα. Οχι γιατί της είναι απαραίτητο αλλά για να συνηθίζει γιατί οταν την πήρα στην ηλικία των 4 μηνών δεν είχε συνηθίσει σε βουρτσισμα ούτε σε μπάνιο, με αποτέλεσμα να είναι λίγο υστερική όταν την βούρτσιζα. Τώρα όμως το συνήθισε μια χαρα. Τον Πέρση αντίθετα πάλι αν δεν τον βουρτσίσω 2 φορές τη μέρα, την επομένη έχει ψιλο κομπάκια πίσω από τα αυτιά κ τις μασχαλίτσες του. Ειναι άλλο τρίχωμα. Της Νάλας είναι σαν μεταξι, του Πέρση σαν βαμβακι, ανάλαφρα κ τα δυο ως προς την υφή . Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: Αααα για σε παρακαλώ πολύ. Λίγα τα λόγια σου για τον κούκλο μου!! Ναι βρε έχουμε γαλλική μυτούλα. Και την φωτο την έβαλα για τους λάτρεις της φυλής . Αντεεεε. Click για ανάπτυξη... συγνωμη,συγνωμη!!!! αλλα εχω αδυναμια στα τσιντσιλλα!!!!![/quote] Ναιιι?? Εγώ πάλι έχω αδυναμία και στα δύο είδη Αρχική Δημοσίευση από prince: Τα μωρά μου.... Η κυρία αγναντεύει το δωμάτιό μου από τον εξώστη της.... Ο κύριος την ίδια στιγμή παραμονεύει από κάτω.... είδατε τρίχωμα ο πρίνς.... Ακόμη γεμίζει το χειμωνιάτικό του Ελπίζω να δώ και στην ρεινάτα μου τέτοιο τρίχωμα Click για ανάπτυξη... Και φυσικά θα την δεις με τέτοιο και καλλίτερο τρίχωμα αγαπητή μου!!! Ερχεται σύντομα η στιγμή. Να μου την φιλήσεις την ντελικάτη κούκλα σου Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ο Πάρης ειναι τέλειος λέω εγώ (αν κ αν ειχε εξτριμ μουριτσα θα ήταν κάπως καλύτερος) γιατί δεν βρίσκω κ εγω τέτοια γατιά να κάθονται κ να υπομένουν τα χάδια Click για ανάπτυξη... Σωστά Ελενάκι. Κι εμένα μου αρέσει πολύ ο Πάρης. (Παρόλο που οι εξτριμ μυτίτσες με τραβάνε παρισσότερο) Είναι πολύ εντυπωσιακός κ όμορφος. Εχει υπέροχο χρώμα δε. Αρχική Δημοσίευση από prince: και μένα έτσι με έχουν. αν κάνω αγκαλιά τον πρίνς χωρίς να θέλει θέλω αυτόματα τραυμαπλάστ... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: ΘΡΥΛΟΟΟΟΟΟΣΣΣΣΣ! Τι τελεια γατακια κ σκυλάκια που έχεις Αναστασία μου; Δεν ξέρω πιο ειναι το πιο ομορφο τελικά μάλλον όλα!!! κ η φωτογραφίες καταπληκτικές, ειδικά αυτή του Τιμυ με το κουκλάκι του είναι κορυφάια Click για ανάπτυξη... Σ΄ευχαριστώ, σ΄ευχαριστώ πολύ. Μα εσύ δεν πας πίσω με αυτόν τον πανέμορφο κούκλο σου τον Μπατουλίνο. Καλά η φωτο κατω στην υπογραφή σου είναι ΤΕΛΕΙΑ. Τι βλέμμα εχει ο άτιμος!!Τρελαινομαι για τη μουρίτσα του!!! Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ο Μπατ δεν θέλει ποτε να τον παιρνω αγκαλια κάνει σαν δαιμονισμένος, πως είναι ο Μάρκος πιο πάνω ακριβώς έτσι (Ζορίτσα) Click για ανάπτυξη... Κι ο Πέρσης αποφεύγει τις αγκαλιές αλλά κάθεται κότα για κανένα 5λεπτο. Μετά αρχίζει να προσπαθεί να βρει διέξοδο να φύγει.Αλλά ποτέ δεν βγάζει νύχια το μωράκι μου. Είναι αγιο γατάκι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 164 165 166 167 168 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 166 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 166 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
παρτε και μια τον Τιμυ μας κοιτώντας μας στα μάτια!!!! Και είναι και ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 03:01 Η staman2 έγραψε: #3.302 20-10-08 03:01 Και ο Πέρσης σε πλήρη χαλάρωση!! Και ακόμη μια... Εεεε σας αποζημίωσα?? Να δω πώς θα ξυπνήσω αυριο για δουλειά στις 6.30 Καληνύχτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 13:26 Η prince έγραψε: #3.303 20-10-08 13:26 οκ ζήλεψα τα μανάρια σου... κουκλιά.... Θα κυνηγίσω και γώ τα δικά μου για φωτογραφία σήμερα... Άντε να σας δείξω και τον νέο μας (απο βδομάδα μάλλον) συγκάτοικο γάτο . Το απόγευμα λοιπόν θα σου δείξω εγώ κύριε τίμυ πανιώνιε ότι μπορούμε και μείς να στηθούμε για φωτο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 13:34 Ο πυρροθριξ: #3.304 20-10-08 13:34 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Μάλλον δεν θα γίνει καλά το ματάκι του δυστηχώς δεν πειράζει όμως σώσαμε το άλλο ματάκι κ αυτό με ικανοποιεί γιατί αν δεν το έβρισκα θα ήταν εντελως τυφλό Τέλειος!!!!!!!!!! πόσο μηνών ειναι φαίνεται μεγάλος, φταίει η φωτογραφία ή ειναι μεγαλόσωμο το γατάκι; Click για ανάπτυξη... αχ κριμα το καημενουλη..τυχερος μεσα στην ατυχια του βεβαια!!! τωρα εχει μεγαλωσει!!ειναι 5 μηνων,δεν τον λες και τερας αλλα καλουλης ειναι για τους μηνες του! Αρχική Δημοσίευση από staman2: Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ποιος εγω? Ναι βρε εσύ!!! Μας έχεις ξεσηκώσει σε όλα τα θέματα. Μας έχεις πάρει τα μυαλά!!! Μας ανοίγεις την όρεξη!!!!χε χε Ναι Ελενάκι υπάρχει τέτοιο χρώμα Είναι πανέμορφα και τα δυο σου. Να τα χαίρεσαι Δανάη. Click για ανάπτυξη... σ'ευχαριστω πολυ!!!! Αρχική Δημοσίευση από Anima: Kαλά, δίνω ρέστα! Είναι ασύληπτα τα γατούλια που παρουσιάζετε!!!! Τόσο όμορφα!!! Τι λέτε θα βρω εγώ το πορτοκαλούλι χνουδωτούλι που φαντάζομαι? Click για ανάπτυξη... σιγουρα!!!! Αρχική Δημοσίευση από zorica: ομως μετα σαν να βρικολακιαστηκε...λιγακι Click για ανάπτυξη... κουκλος!!!! Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Είσες ειναι σαν τσιντιλα αλλά εξτριμ απλά Φ Α Ν Τ Α Σ Τ Ι Κ Ο!!!! και να φανταστείς ότι εμένα δεν μ πολυαρέσουν τα λευκά αλλα αυτο ειναι τέλειο Click για ανάπτυξη... ωχ!!!τωρα το λες?κι εγω σε φλωμωσα χθες!!!! Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ναλίτα περιμένοντας τον Σεβάχ να κατέβει από την πολυκατοικία... Click για ανάπτυξη... σ'εχω ερωτευτειιιιι Αρχική Δημοσίευση από staman2: Νάλα νυσταγμένη Click για ανάπτυξη... και νυσταγμενη κουκλα ειναι παναθεματην!!!!! Αρχική Δημοσίευση από staman2: Και ο Πέρσης σε πλήρη χαλάρωση!! Και ακόμη μια... Εεεε σας αποζημίωσα?? Να δω πώς θα ξυπνήσω αυριο για δουλειά στις 6.30 Καληνύχτα Click για ανάπτυξη... αυτος εχασε την μυτη του!!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 15:11 Η staman2 έγραψε: #3.305 20-10-08 15:11 Αρχική Δημοσίευση από prince: οκ ζήλεψα τα μανάρια σου... κουκλιά.... Θα κυνηγίσω και γώ τα δικά μου για φωτογραφία σήμερα... Άντε να σας δείξω και τον νέο μας (απο βδομάδα μάλλον) συγκάτοικο γάτο . Το απόγευμα λοιπόν θα σου δείξω εγώ κύριε τίμυ πανιώνιε ότι μπορούμε και μείς να στηθούμε για φωτο... Click για ανάπτυξη... Ναι ναι περιμένουμε να σας καμαρώσουμε. Αλήθεια τι ομάδα είστε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 15:16 Η staman2 έγραψε: #3.306 20-10-08 15:16 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: αχ κριμα το καημενουλη..τυχερος μεσα στην ατυχια του βεβαια!!! τωρα εχει μεγαλωσει!!ειναι 5 μηνων,δεν τον λες και τερας αλλα καλουλης ειναι για τους μηνες του! Αρχική Δημοσίευση από staman2: σ'ευχαριστω πολυ!!!! Μα ειναι η αλήθεια είναι πανέμορφος!! σιγουρα!!!! κουκλος!!!! ωχ!!!τωρα το λες?κι εγω σε φλωμωσα χθες!!!! σ'εχω ερωτευτειιιιι και νυσταγμενη κουκλα ειναι παναθεματην!!!!! Δεν είναι κουκλίτσα η Ναλίτα μου?? αυτος εχασε την μυτη του!!!! Click για ανάπτυξη... Αααα για σε παρακαλώ πολύ. Λίγα τα λόγια σου για τον κούκλο μου!! Ναι βρε έχουμε γαλλική μυτούλα. Και την φωτο την έβαλα για τους λάτρεις της φυλής . Αντεεεε. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 17:19 Ο πυρροθριξ: #3.307 20-10-08 17:19 Βρε Αναστασια μου ,εσυ δεν μου ειχες πει οταν μιλουσαμε στο τηλεφωνο οτι τα τσιντσιλλα δεν κομπιαζουν?λαθος θυμαμαι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 17:20 Ο πυρροθριξ: #3.308 20-10-08 17:20 Αααα για σε παρακαλώ πολύ. Λίγα τα λόγια σου για τον κούκλο μου!! Ναι βρε έχουμε γαλλική μυτούλα. Και την φωτο την έβαλα για τους λάτρεις της φυλής . Αντεεεε.[/quote] συγνωμη,συγνωμη!!!! αλλα εχω αδυναμια στα τσιντσιλλα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 19:13 Η prince έγραψε: #3.309 20-10-08 19:13 Τα μωρά μου.... Η κυρία αγναντεύει το δωμάτιό μου από τον εξώστη της.... Ο κύριος την ίδια στιγμή παραμονεύει από κάτω.... είδατε τρίχωμα ο πρίνς.... Ακόμη γεμίζει το χειμωνιάτικό του Ελπίζω να δώ και στην ρεινάτα μου τέτοιο τρίχωμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 19:41 Η prince έγραψε: #3.310 20-10-08 19:41 Ο γάτος του καλού μου ο Πάρης... Περσικό με μύτη :Ρ Είναι ο χάρος βγήκε παγανιά; Είναι σοκολά ζεστό. Το βράδυ δεν φαίνεται. Είναι όμως πολύ ήρεμο. Μαρμελάδας. Ελπίζω να ξυπνήσει από την επαφή με τον πρίνς.... Μπορείς να το κρατάς με τις ώρες. Όσο και να δυσανασχετεί δεν γρατζουνάει δεν δαγκώνει. ΑΠλά κουνάει την ουρά και ελπίζει.... Καμαρώστε μας... Ο Παρης μας θα γίνει σύντομα συγκάτοικός μας και θα σας λέω και αυτούνού τα νέα του....είναι γεννημένος 01/2008 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 19:44 Η moukelis έγραψε: #3.311 20-10-08 19:44 Κουκλοι!Σταυρουλα μην βαζεις καλε φλας και βγαινει με κιτρινα ματια η Ρεϊνα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 19:46 Η elvenstar: #3.312 20-10-08 19:46 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ναι ναι περιμένουμε να σας καμαρώσουμε. Αλήθεια τι ομάδα είστε?? Click για ανάπτυξη... ΘΡΥΛΟΟΟΟΟΟΣΣΣΣΣ! Τι τελεια γατακια κ σκυλάκια που έχεις Αναστασία μου; Δεν ξέρω πιο ειναι το πιο ομορφο τελικά μάλλον όλα!!! κ η φωτογραφίες καταπληκτικές, ειδικά αυτή του Τιμυ με το κουκλάκι του είναι κορυφάια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 19:47 Η prince έγραψε: #3.313 20-10-08 19:47 είναι δρακουλιάρα ε; :Ρ δεν πειράζει.. το έχει στο αίμα της... ξέρεις πόσα πρινσο-τσούλουφα βρίσκω στο πάτωμα κάθε μερα; Αλήθεια ο πάρης πώς σου φάνηκε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 19:57 Η moukelis έγραψε: #3.314 20-10-08 19:57 Πολυ ομορφος,αν και νομιζω οτι το χρωμα του πρεπει να ειναι πιο γλυκο απο κοντα.Περιεργη φατσουλα εχει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 19:58 Η elvenstar: #3.315 20-10-08 19:58 Αρχική Δημοσίευση από prince: ξέρεις πόσα πρινσο-τσούλουφα βρίσκω στο πάτωμα κάθε μερα; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από prince: Αλήθεια ο πάρης πώς σου φάνηκε; Click για ανάπτυξη... Ο Πάρης ειναι τέλειος λέω εγώ (αν κ αν ειχε εξτριμ μουριτσα θα ήταν κάπως καλύτερος) γιατί δεν βρίσκω κ εγω τέτοια γατιά να κάθονται κ να υπομένουν τα χάδια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 20:02 Η prince έγραψε: #3.316 20-10-08 20:02 μιλάμε περνάει τα πάνδινα... έτσι και τον πιάσουν αγκαλιά δεν τον αφήνουν ούτε για το ψιλό του.... και δεν γκρινιάζει.. απλά κατουράει εκεί στην αγκαλιά.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 20:15 Η elvenstar: #3.317 20-10-08 20:15 Αρχική Δημοσίευση από prince: μιλάμε περνάει τα πάνδινα... έτσι και τον πιάσουν αγκαλιά δεν τον αφήνουν ούτε για το ψιλό του.... και δεν γκρινιάζει.. απλά κατουράει εκεί στην αγκαλιά.. Click για ανάπτυξη... Μωρε ένα τετοιο θέλω (οχι να με κατουράει), αλλά ειναι καλύτερο ακόμα κ αυτό από τα δικά μου που με έχουν χ...νη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 20:17 Η prince έγραψε: #3.318 20-10-08 20:17 και μένα έτσι με έχουν. αν κάνω αγκαλιά τον πρίνς χωρίς να θέλει θέλω αυτόματα τραυμαπλάστ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 20:26 Η elvenstar: #3.319 20-10-08 20:26 Αρχική Δημοσίευση από prince: και μένα έτσι με έχουν. αν κάνω αγκαλιά τον πρίνς χωρίς να θέλει θέλω αυτόματα τραυμαπλάστ... Click για ανάπτυξη... Ο Μπατ δεν θέλει ποτε να τον παιρνω αγκαλια κάνει σαν δαιμονισμένος, πως είναι ο Μάρκος πιο πάνω ακριβώς έτσι (Ζορίτσα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 00:49 Η staman2 έγραψε: #3.320 21-10-08 00:49 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: Βρε Αναστασια μου ,εσυ δεν μου ειχες πει οταν μιλουσαμε στο τηλεφωνο οτι τα τσιντσιλλα δεν κομπιαζουν?λαθος θυμαμαι? Click για ανάπτυξη... Ναι Δανάη μου εγώ στο είχα πει. Τα τσιντσιλά δεν κομπιάζουν τοσο εύκολα. Και το τρίχωμά τους δεν θέλει τοσο συχνα βούρτσισμα όσο των περσικών. Εγώ τη Νάλα βέβαι τη βουρτσίζω 1 φορά τη μέρα. Οχι γιατί της είναι απαραίτητο αλλά για να συνηθίζει γιατί οταν την πήρα στην ηλικία των 4 μηνών δεν είχε συνηθίσει σε βουρτσισμα ούτε σε μπάνιο, με αποτέλεσμα να είναι λίγο υστερική όταν την βούρτσιζα. Τώρα όμως το συνήθισε μια χαρα. Τον Πέρση αντίθετα πάλι αν δεν τον βουρτσίσω 2 φορές τη μέρα, την επομένη έχει ψιλο κομπάκια πίσω από τα αυτιά κ τις μασχαλίτσες του. Ειναι άλλο τρίχωμα. Της Νάλας είναι σαν μεταξι, του Πέρση σαν βαμβακι, ανάλαφρα κ τα δυο ως προς την υφή . Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: Αααα για σε παρακαλώ πολύ. Λίγα τα λόγια σου για τον κούκλο μου!! Ναι βρε έχουμε γαλλική μυτούλα. Και την φωτο την έβαλα για τους λάτρεις της φυλής . Αντεεεε. Click για ανάπτυξη... συγνωμη,συγνωμη!!!! αλλα εχω αδυναμια στα τσιντσιλλα!!!!![/quote] Ναιιι?? Εγώ πάλι έχω αδυναμία και στα δύο είδη Αρχική Δημοσίευση από prince: Τα μωρά μου.... Η κυρία αγναντεύει το δωμάτιό μου από τον εξώστη της.... Ο κύριος την ίδια στιγμή παραμονεύει από κάτω.... είδατε τρίχωμα ο πρίνς.... Ακόμη γεμίζει το χειμωνιάτικό του Ελπίζω να δώ και στην ρεινάτα μου τέτοιο τρίχωμα Click για ανάπτυξη... Και φυσικά θα την δεις με τέτοιο και καλλίτερο τρίχωμα αγαπητή μου!!! Ερχεται σύντομα η στιγμή. Να μου την φιλήσεις την ντελικάτη κούκλα σου Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ο Πάρης ειναι τέλειος λέω εγώ (αν κ αν ειχε εξτριμ μουριτσα θα ήταν κάπως καλύτερος) γιατί δεν βρίσκω κ εγω τέτοια γατιά να κάθονται κ να υπομένουν τα χάδια Click για ανάπτυξη... Σωστά Ελενάκι. Κι εμένα μου αρέσει πολύ ο Πάρης. (Παρόλο που οι εξτριμ μυτίτσες με τραβάνε παρισσότερο) Είναι πολύ εντυπωσιακός κ όμορφος. Εχει υπέροχο χρώμα δε. Αρχική Δημοσίευση από prince: και μένα έτσι με έχουν. αν κάνω αγκαλιά τον πρίνς χωρίς να θέλει θέλω αυτόματα τραυμαπλάστ... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: ΘΡΥΛΟΟΟΟΟΟΣΣΣΣΣ! Τι τελεια γατακια κ σκυλάκια που έχεις Αναστασία μου; Δεν ξέρω πιο ειναι το πιο ομορφο τελικά μάλλον όλα!!! κ η φωτογραφίες καταπληκτικές, ειδικά αυτή του Τιμυ με το κουκλάκι του είναι κορυφάια Click για ανάπτυξη... Σ΄ευχαριστώ, σ΄ευχαριστώ πολύ. Μα εσύ δεν πας πίσω με αυτόν τον πανέμορφο κούκλο σου τον Μπατουλίνο. Καλά η φωτο κατω στην υπογραφή σου είναι ΤΕΛΕΙΑ. Τι βλέμμα εχει ο άτιμος!!Τρελαινομαι για τη μουρίτσα του!!! Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ο Μπατ δεν θέλει ποτε να τον παιρνω αγκαλια κάνει σαν δαιμονισμένος, πως είναι ο Μάρκος πιο πάνω ακριβώς έτσι (Ζορίτσα) Click για ανάπτυξη... Κι ο Πέρσης αποφεύγει τις αγκαλιές αλλά κάθεται κότα για κανένα 5λεπτο. Μετά αρχίζει να προσπαθεί να βρει διέξοδο να φύγει.Αλλά ποτέ δεν βγάζει νύχια το μωράκι μου. Είναι αγιο γατάκι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 164 165 166 167 168 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 166 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 166 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Και ο Πέρσης σε πλήρη χαλάρωση!! Και ακόμη μια... Εεεε σας αποζημίωσα?? Να δω πώς θα ξυπνήσω αυριο για δουλειά στις 6.30 Καληνύχτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 13:26 Η prince έγραψε: #3.303 20-10-08 13:26 οκ ζήλεψα τα μανάρια σου... κουκλιά.... Θα κυνηγίσω και γώ τα δικά μου για φωτογραφία σήμερα... Άντε να σας δείξω και τον νέο μας (απο βδομάδα μάλλον) συγκάτοικο γάτο . Το απόγευμα λοιπόν θα σου δείξω εγώ κύριε τίμυ πανιώνιε ότι μπορούμε και μείς να στηθούμε για φωτο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 13:34 Ο πυρροθριξ: #3.304 20-10-08 13:34 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Μάλλον δεν θα γίνει καλά το ματάκι του δυστηχώς δεν πειράζει όμως σώσαμε το άλλο ματάκι κ αυτό με ικανοποιεί γιατί αν δεν το έβρισκα θα ήταν εντελως τυφλό Τέλειος!!!!!!!!!! πόσο μηνών ειναι φαίνεται μεγάλος, φταίει η φωτογραφία ή ειναι μεγαλόσωμο το γατάκι; Click για ανάπτυξη... αχ κριμα το καημενουλη..τυχερος μεσα στην ατυχια του βεβαια!!! τωρα εχει μεγαλωσει!!ειναι 5 μηνων,δεν τον λες και τερας αλλα καλουλης ειναι για τους μηνες του! Αρχική Δημοσίευση από staman2: Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ποιος εγω? Ναι βρε εσύ!!! Μας έχεις ξεσηκώσει σε όλα τα θέματα. Μας έχεις πάρει τα μυαλά!!! Μας ανοίγεις την όρεξη!!!!χε χε Ναι Ελενάκι υπάρχει τέτοιο χρώμα Είναι πανέμορφα και τα δυο σου. Να τα χαίρεσαι Δανάη. Click για ανάπτυξη... σ'ευχαριστω πολυ!!!! Αρχική Δημοσίευση από Anima: Kαλά, δίνω ρέστα! Είναι ασύληπτα τα γατούλια που παρουσιάζετε!!!! Τόσο όμορφα!!! Τι λέτε θα βρω εγώ το πορτοκαλούλι χνουδωτούλι που φαντάζομαι? Click για ανάπτυξη... σιγουρα!!!! Αρχική Δημοσίευση από zorica: ομως μετα σαν να βρικολακιαστηκε...λιγακι Click για ανάπτυξη... κουκλος!!!! Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Είσες ειναι σαν τσιντιλα αλλά εξτριμ απλά Φ Α Ν Τ Α Σ Τ Ι Κ Ο!!!! και να φανταστείς ότι εμένα δεν μ πολυαρέσουν τα λευκά αλλα αυτο ειναι τέλειο Click για ανάπτυξη... ωχ!!!τωρα το λες?κι εγω σε φλωμωσα χθες!!!! Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ναλίτα περιμένοντας τον Σεβάχ να κατέβει από την πολυκατοικία... Click για ανάπτυξη... σ'εχω ερωτευτειιιιι Αρχική Δημοσίευση από staman2: Νάλα νυσταγμένη Click για ανάπτυξη... και νυσταγμενη κουκλα ειναι παναθεματην!!!!! Αρχική Δημοσίευση από staman2: Και ο Πέρσης σε πλήρη χαλάρωση!! Και ακόμη μια... Εεεε σας αποζημίωσα?? Να δω πώς θα ξυπνήσω αυριο για δουλειά στις 6.30 Καληνύχτα Click για ανάπτυξη... αυτος εχασε την μυτη του!!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 15:11 Η staman2 έγραψε: #3.305 20-10-08 15:11 Αρχική Δημοσίευση από prince: οκ ζήλεψα τα μανάρια σου... κουκλιά.... Θα κυνηγίσω και γώ τα δικά μου για φωτογραφία σήμερα... Άντε να σας δείξω και τον νέο μας (απο βδομάδα μάλλον) συγκάτοικο γάτο . Το απόγευμα λοιπόν θα σου δείξω εγώ κύριε τίμυ πανιώνιε ότι μπορούμε και μείς να στηθούμε για φωτο... Click για ανάπτυξη... Ναι ναι περιμένουμε να σας καμαρώσουμε. Αλήθεια τι ομάδα είστε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 15:16 Η staman2 έγραψε: #3.306 20-10-08 15:16 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: αχ κριμα το καημενουλη..τυχερος μεσα στην ατυχια του βεβαια!!! τωρα εχει μεγαλωσει!!ειναι 5 μηνων,δεν τον λες και τερας αλλα καλουλης ειναι για τους μηνες του! Αρχική Δημοσίευση από staman2: σ'ευχαριστω πολυ!!!! Μα ειναι η αλήθεια είναι πανέμορφος!! σιγουρα!!!! κουκλος!!!! ωχ!!!τωρα το λες?κι εγω σε φλωμωσα χθες!!!! σ'εχω ερωτευτειιιιι και νυσταγμενη κουκλα ειναι παναθεματην!!!!! Δεν είναι κουκλίτσα η Ναλίτα μου?? αυτος εχασε την μυτη του!!!! Click για ανάπτυξη... Αααα για σε παρακαλώ πολύ. Λίγα τα λόγια σου για τον κούκλο μου!! Ναι βρε έχουμε γαλλική μυτούλα. Και την φωτο την έβαλα για τους λάτρεις της φυλής . Αντεεεε. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 17:19 Ο πυρροθριξ: #3.307 20-10-08 17:19 Βρε Αναστασια μου ,εσυ δεν μου ειχες πει οταν μιλουσαμε στο τηλεφωνο οτι τα τσιντσιλλα δεν κομπιαζουν?λαθος θυμαμαι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 17:20 Ο πυρροθριξ: #3.308 20-10-08 17:20 Αααα για σε παρακαλώ πολύ. Λίγα τα λόγια σου για τον κούκλο μου!! Ναι βρε έχουμε γαλλική μυτούλα. Και την φωτο την έβαλα για τους λάτρεις της φυλής . Αντεεεε.[/quote] συγνωμη,συγνωμη!!!! αλλα εχω αδυναμια στα τσιντσιλλα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 19:13 Η prince έγραψε: #3.309 20-10-08 19:13 Τα μωρά μου.... Η κυρία αγναντεύει το δωμάτιό μου από τον εξώστη της.... Ο κύριος την ίδια στιγμή παραμονεύει από κάτω.... είδατε τρίχωμα ο πρίνς.... Ακόμη γεμίζει το χειμωνιάτικό του Ελπίζω να δώ και στην ρεινάτα μου τέτοιο τρίχωμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 19:41 Η prince έγραψε: #3.310 20-10-08 19:41 Ο γάτος του καλού μου ο Πάρης... Περσικό με μύτη :Ρ Είναι ο χάρος βγήκε παγανιά; Είναι σοκολά ζεστό. Το βράδυ δεν φαίνεται. Είναι όμως πολύ ήρεμο. Μαρμελάδας. Ελπίζω να ξυπνήσει από την επαφή με τον πρίνς.... Μπορείς να το κρατάς με τις ώρες. Όσο και να δυσανασχετεί δεν γρατζουνάει δεν δαγκώνει. ΑΠλά κουνάει την ουρά και ελπίζει.... Καμαρώστε μας... Ο Παρης μας θα γίνει σύντομα συγκάτοικός μας και θα σας λέω και αυτούνού τα νέα του....είναι γεννημένος 01/2008 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 19:44 Η moukelis έγραψε: #3.311 20-10-08 19:44 Κουκλοι!Σταυρουλα μην βαζεις καλε φλας και βγαινει με κιτρινα ματια η Ρεϊνα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 19:46 Η elvenstar: #3.312 20-10-08 19:46 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ναι ναι περιμένουμε να σας καμαρώσουμε. Αλήθεια τι ομάδα είστε?? Click για ανάπτυξη... ΘΡΥΛΟΟΟΟΟΟΣΣΣΣΣ! Τι τελεια γατακια κ σκυλάκια που έχεις Αναστασία μου; Δεν ξέρω πιο ειναι το πιο ομορφο τελικά μάλλον όλα!!! κ η φωτογραφίες καταπληκτικές, ειδικά αυτή του Τιμυ με το κουκλάκι του είναι κορυφάια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 19:47 Η prince έγραψε: #3.313 20-10-08 19:47 είναι δρακουλιάρα ε; :Ρ δεν πειράζει.. το έχει στο αίμα της... ξέρεις πόσα πρινσο-τσούλουφα βρίσκω στο πάτωμα κάθε μερα; Αλήθεια ο πάρης πώς σου φάνηκε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 19:57 Η moukelis έγραψε: #3.314 20-10-08 19:57 Πολυ ομορφος,αν και νομιζω οτι το χρωμα του πρεπει να ειναι πιο γλυκο απο κοντα.Περιεργη φατσουλα εχει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 19:58 Η elvenstar: #3.315 20-10-08 19:58 Αρχική Δημοσίευση από prince: ξέρεις πόσα πρινσο-τσούλουφα βρίσκω στο πάτωμα κάθε μερα; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από prince: Αλήθεια ο πάρης πώς σου φάνηκε; Click για ανάπτυξη... Ο Πάρης ειναι τέλειος λέω εγώ (αν κ αν ειχε εξτριμ μουριτσα θα ήταν κάπως καλύτερος) γιατί δεν βρίσκω κ εγω τέτοια γατιά να κάθονται κ να υπομένουν τα χάδια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 20:02 Η prince έγραψε: #3.316 20-10-08 20:02 μιλάμε περνάει τα πάνδινα... έτσι και τον πιάσουν αγκαλιά δεν τον αφήνουν ούτε για το ψιλό του.... και δεν γκρινιάζει.. απλά κατουράει εκεί στην αγκαλιά.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 20:15 Η elvenstar: #3.317 20-10-08 20:15 Αρχική Δημοσίευση από prince: μιλάμε περνάει τα πάνδινα... έτσι και τον πιάσουν αγκαλιά δεν τον αφήνουν ούτε για το ψιλό του.... και δεν γκρινιάζει.. απλά κατουράει εκεί στην αγκαλιά.. Click για ανάπτυξη... Μωρε ένα τετοιο θέλω (οχι να με κατουράει), αλλά ειναι καλύτερο ακόμα κ αυτό από τα δικά μου που με έχουν χ...νη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 20:17 Η prince έγραψε: #3.318 20-10-08 20:17 και μένα έτσι με έχουν. αν κάνω αγκαλιά τον πρίνς χωρίς να θέλει θέλω αυτόματα τραυμαπλάστ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 20:26 Η elvenstar: #3.319 20-10-08 20:26 Αρχική Δημοσίευση από prince: και μένα έτσι με έχουν. αν κάνω αγκαλιά τον πρίνς χωρίς να θέλει θέλω αυτόματα τραυμαπλάστ... Click για ανάπτυξη... Ο Μπατ δεν θέλει ποτε να τον παιρνω αγκαλια κάνει σαν δαιμονισμένος, πως είναι ο Μάρκος πιο πάνω ακριβώς έτσι (Ζορίτσα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 00:49 Η staman2 έγραψε: #3.320 21-10-08 00:49 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: Βρε Αναστασια μου ,εσυ δεν μου ειχες πει οταν μιλουσαμε στο τηλεφωνο οτι τα τσιντσιλλα δεν κομπιαζουν?λαθος θυμαμαι? Click για ανάπτυξη... Ναι Δανάη μου εγώ στο είχα πει. Τα τσιντσιλά δεν κομπιάζουν τοσο εύκολα. Και το τρίχωμά τους δεν θέλει τοσο συχνα βούρτσισμα όσο των περσικών. Εγώ τη Νάλα βέβαι τη βουρτσίζω 1 φορά τη μέρα. Οχι γιατί της είναι απαραίτητο αλλά για να συνηθίζει γιατί οταν την πήρα στην ηλικία των 4 μηνών δεν είχε συνηθίσει σε βουρτσισμα ούτε σε μπάνιο, με αποτέλεσμα να είναι λίγο υστερική όταν την βούρτσιζα. Τώρα όμως το συνήθισε μια χαρα. Τον Πέρση αντίθετα πάλι αν δεν τον βουρτσίσω 2 φορές τη μέρα, την επομένη έχει ψιλο κομπάκια πίσω από τα αυτιά κ τις μασχαλίτσες του. Ειναι άλλο τρίχωμα. Της Νάλας είναι σαν μεταξι, του Πέρση σαν βαμβακι, ανάλαφρα κ τα δυο ως προς την υφή . Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: Αααα για σε παρακαλώ πολύ. Λίγα τα λόγια σου για τον κούκλο μου!! Ναι βρε έχουμε γαλλική μυτούλα. Και την φωτο την έβαλα για τους λάτρεις της φυλής . Αντεεεε. Click για ανάπτυξη... συγνωμη,συγνωμη!!!! αλλα εχω αδυναμια στα τσιντσιλλα!!!!![/quote] Ναιιι?? Εγώ πάλι έχω αδυναμία και στα δύο είδη Αρχική Δημοσίευση από prince: Τα μωρά μου.... Η κυρία αγναντεύει το δωμάτιό μου από τον εξώστη της.... Ο κύριος την ίδια στιγμή παραμονεύει από κάτω.... είδατε τρίχωμα ο πρίνς.... Ακόμη γεμίζει το χειμωνιάτικό του Ελπίζω να δώ και στην ρεινάτα μου τέτοιο τρίχωμα Click για ανάπτυξη... Και φυσικά θα την δεις με τέτοιο και καλλίτερο τρίχωμα αγαπητή μου!!! Ερχεται σύντομα η στιγμή. Να μου την φιλήσεις την ντελικάτη κούκλα σου Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ο Πάρης ειναι τέλειος λέω εγώ (αν κ αν ειχε εξτριμ μουριτσα θα ήταν κάπως καλύτερος) γιατί δεν βρίσκω κ εγω τέτοια γατιά να κάθονται κ να υπομένουν τα χάδια Click για ανάπτυξη... Σωστά Ελενάκι. Κι εμένα μου αρέσει πολύ ο Πάρης. (Παρόλο που οι εξτριμ μυτίτσες με τραβάνε παρισσότερο) Είναι πολύ εντυπωσιακός κ όμορφος. Εχει υπέροχο χρώμα δε. Αρχική Δημοσίευση από prince: και μένα έτσι με έχουν. αν κάνω αγκαλιά τον πρίνς χωρίς να θέλει θέλω αυτόματα τραυμαπλάστ... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: ΘΡΥΛΟΟΟΟΟΟΣΣΣΣΣ! Τι τελεια γατακια κ σκυλάκια που έχεις Αναστασία μου; Δεν ξέρω πιο ειναι το πιο ομορφο τελικά μάλλον όλα!!! κ η φωτογραφίες καταπληκτικές, ειδικά αυτή του Τιμυ με το κουκλάκι του είναι κορυφάια Click για ανάπτυξη... Σ΄ευχαριστώ, σ΄ευχαριστώ πολύ. Μα εσύ δεν πας πίσω με αυτόν τον πανέμορφο κούκλο σου τον Μπατουλίνο. Καλά η φωτο κατω στην υπογραφή σου είναι ΤΕΛΕΙΑ. Τι βλέμμα εχει ο άτιμος!!Τρελαινομαι για τη μουρίτσα του!!! Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ο Μπατ δεν θέλει ποτε να τον παιρνω αγκαλια κάνει σαν δαιμονισμένος, πως είναι ο Μάρκος πιο πάνω ακριβώς έτσι (Ζορίτσα) Click για ανάπτυξη... Κι ο Πέρσης αποφεύγει τις αγκαλιές αλλά κάθεται κότα για κανένα 5λεπτο. Μετά αρχίζει να προσπαθεί να βρει διέξοδο να φύγει.Αλλά ποτέ δεν βγάζει νύχια το μωράκι μου. Είναι αγιο γατάκι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 164 165 166 167 168 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 166 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 166 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
οκ ζήλεψα τα μανάρια σου... κουκλιά.... Θα κυνηγίσω και γώ τα δικά μου για φωτογραφία σήμερα... Άντε να σας δείξω και τον νέο μας (απο βδομάδα μάλλον) συγκάτοικο γάτο . Το απόγευμα λοιπόν θα σου δείξω εγώ κύριε τίμυ πανιώνιε ότι μπορούμε και μείς να στηθούμε για φωτο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 13:34 Ο πυρροθριξ: #3.304 20-10-08 13:34 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Μάλλον δεν θα γίνει καλά το ματάκι του δυστηχώς δεν πειράζει όμως σώσαμε το άλλο ματάκι κ αυτό με ικανοποιεί γιατί αν δεν το έβρισκα θα ήταν εντελως τυφλό Τέλειος!!!!!!!!!! πόσο μηνών ειναι φαίνεται μεγάλος, φταίει η φωτογραφία ή ειναι μεγαλόσωμο το γατάκι; Click για ανάπτυξη... αχ κριμα το καημενουλη..τυχερος μεσα στην ατυχια του βεβαια!!! τωρα εχει μεγαλωσει!!ειναι 5 μηνων,δεν τον λες και τερας αλλα καλουλης ειναι για τους μηνες του! Αρχική Δημοσίευση από staman2: Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ποιος εγω? Ναι βρε εσύ!!! Μας έχεις ξεσηκώσει σε όλα τα θέματα. Μας έχεις πάρει τα μυαλά!!! Μας ανοίγεις την όρεξη!!!!χε χε Ναι Ελενάκι υπάρχει τέτοιο χρώμα Είναι πανέμορφα και τα δυο σου. Να τα χαίρεσαι Δανάη. Click για ανάπτυξη... σ'ευχαριστω πολυ!!!! Αρχική Δημοσίευση από Anima: Kαλά, δίνω ρέστα! Είναι ασύληπτα τα γατούλια που παρουσιάζετε!!!! Τόσο όμορφα!!! Τι λέτε θα βρω εγώ το πορτοκαλούλι χνουδωτούλι που φαντάζομαι? Click για ανάπτυξη... σιγουρα!!!! Αρχική Δημοσίευση από zorica: ομως μετα σαν να βρικολακιαστηκε...λιγακι Click για ανάπτυξη... κουκλος!!!! Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Είσες ειναι σαν τσιντιλα αλλά εξτριμ απλά Φ Α Ν Τ Α Σ Τ Ι Κ Ο!!!! και να φανταστείς ότι εμένα δεν μ πολυαρέσουν τα λευκά αλλα αυτο ειναι τέλειο Click για ανάπτυξη... ωχ!!!τωρα το λες?κι εγω σε φλωμωσα χθες!!!! Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ναλίτα περιμένοντας τον Σεβάχ να κατέβει από την πολυκατοικία... Click για ανάπτυξη... σ'εχω ερωτευτειιιιι Αρχική Δημοσίευση από staman2: Νάλα νυσταγμένη Click για ανάπτυξη... και νυσταγμενη κουκλα ειναι παναθεματην!!!!! Αρχική Δημοσίευση από staman2: Και ο Πέρσης σε πλήρη χαλάρωση!! Και ακόμη μια... Εεεε σας αποζημίωσα?? Να δω πώς θα ξυπνήσω αυριο για δουλειά στις 6.30 Καληνύχτα Click για ανάπτυξη... αυτος εχασε την μυτη του!!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 15:11 Η staman2 έγραψε: #3.305 20-10-08 15:11 Αρχική Δημοσίευση από prince: οκ ζήλεψα τα μανάρια σου... κουκλιά.... Θα κυνηγίσω και γώ τα δικά μου για φωτογραφία σήμερα... Άντε να σας δείξω και τον νέο μας (απο βδομάδα μάλλον) συγκάτοικο γάτο . Το απόγευμα λοιπόν θα σου δείξω εγώ κύριε τίμυ πανιώνιε ότι μπορούμε και μείς να στηθούμε για φωτο... Click για ανάπτυξη... Ναι ναι περιμένουμε να σας καμαρώσουμε. Αλήθεια τι ομάδα είστε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 15:16 Η staman2 έγραψε: #3.306 20-10-08 15:16 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: αχ κριμα το καημενουλη..τυχερος μεσα στην ατυχια του βεβαια!!! τωρα εχει μεγαλωσει!!ειναι 5 μηνων,δεν τον λες και τερας αλλα καλουλης ειναι για τους μηνες του! Αρχική Δημοσίευση από staman2: σ'ευχαριστω πολυ!!!! Μα ειναι η αλήθεια είναι πανέμορφος!! σιγουρα!!!! κουκλος!!!! ωχ!!!τωρα το λες?κι εγω σε φλωμωσα χθες!!!! σ'εχω ερωτευτειιιιι και νυσταγμενη κουκλα ειναι παναθεματην!!!!! Δεν είναι κουκλίτσα η Ναλίτα μου?? αυτος εχασε την μυτη του!!!! Click για ανάπτυξη... Αααα για σε παρακαλώ πολύ. Λίγα τα λόγια σου για τον κούκλο μου!! Ναι βρε έχουμε γαλλική μυτούλα. Και την φωτο την έβαλα για τους λάτρεις της φυλής . Αντεεεε. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 17:19 Ο πυρροθριξ: #3.307 20-10-08 17:19 Βρε Αναστασια μου ,εσυ δεν μου ειχες πει οταν μιλουσαμε στο τηλεφωνο οτι τα τσιντσιλλα δεν κομπιαζουν?λαθος θυμαμαι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 17:20 Ο πυρροθριξ: #3.308 20-10-08 17:20 Αααα για σε παρακαλώ πολύ. Λίγα τα λόγια σου για τον κούκλο μου!! Ναι βρε έχουμε γαλλική μυτούλα. Και την φωτο την έβαλα για τους λάτρεις της φυλής . Αντεεεε.[/quote] συγνωμη,συγνωμη!!!! αλλα εχω αδυναμια στα τσιντσιλλα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 19:13 Η prince έγραψε: #3.309 20-10-08 19:13 Τα μωρά μου.... Η κυρία αγναντεύει το δωμάτιό μου από τον εξώστη της.... Ο κύριος την ίδια στιγμή παραμονεύει από κάτω.... είδατε τρίχωμα ο πρίνς.... Ακόμη γεμίζει το χειμωνιάτικό του Ελπίζω να δώ και στην ρεινάτα μου τέτοιο τρίχωμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 19:41 Η prince έγραψε: #3.310 20-10-08 19:41 Ο γάτος του καλού μου ο Πάρης... Περσικό με μύτη :Ρ Είναι ο χάρος βγήκε παγανιά; Είναι σοκολά ζεστό. Το βράδυ δεν φαίνεται. Είναι όμως πολύ ήρεμο. Μαρμελάδας. Ελπίζω να ξυπνήσει από την επαφή με τον πρίνς.... Μπορείς να το κρατάς με τις ώρες. Όσο και να δυσανασχετεί δεν γρατζουνάει δεν δαγκώνει. ΑΠλά κουνάει την ουρά και ελπίζει.... Καμαρώστε μας... Ο Παρης μας θα γίνει σύντομα συγκάτοικός μας και θα σας λέω και αυτούνού τα νέα του....είναι γεννημένος 01/2008 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 19:44 Η moukelis έγραψε: #3.311 20-10-08 19:44 Κουκλοι!Σταυρουλα μην βαζεις καλε φλας και βγαινει με κιτρινα ματια η Ρεϊνα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 19:46 Η elvenstar: #3.312 20-10-08 19:46 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ναι ναι περιμένουμε να σας καμαρώσουμε. Αλήθεια τι ομάδα είστε?? Click για ανάπτυξη... ΘΡΥΛΟΟΟΟΟΟΣΣΣΣΣ! Τι τελεια γατακια κ σκυλάκια που έχεις Αναστασία μου; Δεν ξέρω πιο ειναι το πιο ομορφο τελικά μάλλον όλα!!! κ η φωτογραφίες καταπληκτικές, ειδικά αυτή του Τιμυ με το κουκλάκι του είναι κορυφάια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 19:47 Η prince έγραψε: #3.313 20-10-08 19:47 είναι δρακουλιάρα ε; :Ρ δεν πειράζει.. το έχει στο αίμα της... ξέρεις πόσα πρινσο-τσούλουφα βρίσκω στο πάτωμα κάθε μερα; Αλήθεια ο πάρης πώς σου φάνηκε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 19:57 Η moukelis έγραψε: #3.314 20-10-08 19:57 Πολυ ομορφος,αν και νομιζω οτι το χρωμα του πρεπει να ειναι πιο γλυκο απο κοντα.Περιεργη φατσουλα εχει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 19:58 Η elvenstar: #3.315 20-10-08 19:58 Αρχική Δημοσίευση από prince: ξέρεις πόσα πρινσο-τσούλουφα βρίσκω στο πάτωμα κάθε μερα; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από prince: Αλήθεια ο πάρης πώς σου φάνηκε; Click για ανάπτυξη... Ο Πάρης ειναι τέλειος λέω εγώ (αν κ αν ειχε εξτριμ μουριτσα θα ήταν κάπως καλύτερος) γιατί δεν βρίσκω κ εγω τέτοια γατιά να κάθονται κ να υπομένουν τα χάδια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 20:02 Η prince έγραψε: #3.316 20-10-08 20:02 μιλάμε περνάει τα πάνδινα... έτσι και τον πιάσουν αγκαλιά δεν τον αφήνουν ούτε για το ψιλό του.... και δεν γκρινιάζει.. απλά κατουράει εκεί στην αγκαλιά.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 20:15 Η elvenstar: #3.317 20-10-08 20:15 Αρχική Δημοσίευση από prince: μιλάμε περνάει τα πάνδινα... έτσι και τον πιάσουν αγκαλιά δεν τον αφήνουν ούτε για το ψιλό του.... και δεν γκρινιάζει.. απλά κατουράει εκεί στην αγκαλιά.. Click για ανάπτυξη... Μωρε ένα τετοιο θέλω (οχι να με κατουράει), αλλά ειναι καλύτερο ακόμα κ αυτό από τα δικά μου που με έχουν χ...νη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 20:17 Η prince έγραψε: #3.318 20-10-08 20:17 και μένα έτσι με έχουν. αν κάνω αγκαλιά τον πρίνς χωρίς να θέλει θέλω αυτόματα τραυμαπλάστ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 20:26 Η elvenstar: #3.319 20-10-08 20:26 Αρχική Δημοσίευση από prince: και μένα έτσι με έχουν. αν κάνω αγκαλιά τον πρίνς χωρίς να θέλει θέλω αυτόματα τραυμαπλάστ... Click για ανάπτυξη... Ο Μπατ δεν θέλει ποτε να τον παιρνω αγκαλια κάνει σαν δαιμονισμένος, πως είναι ο Μάρκος πιο πάνω ακριβώς έτσι (Ζορίτσα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 00:49 Η staman2 έγραψε: #3.320 21-10-08 00:49 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: Βρε Αναστασια μου ,εσυ δεν μου ειχες πει οταν μιλουσαμε στο τηλεφωνο οτι τα τσιντσιλλα δεν κομπιαζουν?λαθος θυμαμαι? Click για ανάπτυξη... Ναι Δανάη μου εγώ στο είχα πει. Τα τσιντσιλά δεν κομπιάζουν τοσο εύκολα. Και το τρίχωμά τους δεν θέλει τοσο συχνα βούρτσισμα όσο των περσικών. Εγώ τη Νάλα βέβαι τη βουρτσίζω 1 φορά τη μέρα. Οχι γιατί της είναι απαραίτητο αλλά για να συνηθίζει γιατί οταν την πήρα στην ηλικία των 4 μηνών δεν είχε συνηθίσει σε βουρτσισμα ούτε σε μπάνιο, με αποτέλεσμα να είναι λίγο υστερική όταν την βούρτσιζα. Τώρα όμως το συνήθισε μια χαρα. Τον Πέρση αντίθετα πάλι αν δεν τον βουρτσίσω 2 φορές τη μέρα, την επομένη έχει ψιλο κομπάκια πίσω από τα αυτιά κ τις μασχαλίτσες του. Ειναι άλλο τρίχωμα. Της Νάλας είναι σαν μεταξι, του Πέρση σαν βαμβακι, ανάλαφρα κ τα δυο ως προς την υφή . Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: Αααα για σε παρακαλώ πολύ. Λίγα τα λόγια σου για τον κούκλο μου!! Ναι βρε έχουμε γαλλική μυτούλα. Και την φωτο την έβαλα για τους λάτρεις της φυλής . Αντεεεε. Click για ανάπτυξη... συγνωμη,συγνωμη!!!! αλλα εχω αδυναμια στα τσιντσιλλα!!!!![/quote] Ναιιι?? Εγώ πάλι έχω αδυναμία και στα δύο είδη Αρχική Δημοσίευση από prince: Τα μωρά μου.... Η κυρία αγναντεύει το δωμάτιό μου από τον εξώστη της.... Ο κύριος την ίδια στιγμή παραμονεύει από κάτω.... είδατε τρίχωμα ο πρίνς.... Ακόμη γεμίζει το χειμωνιάτικό του Ελπίζω να δώ και στην ρεινάτα μου τέτοιο τρίχωμα Click για ανάπτυξη... Και φυσικά θα την δεις με τέτοιο και καλλίτερο τρίχωμα αγαπητή μου!!! Ερχεται σύντομα η στιγμή. Να μου την φιλήσεις την ντελικάτη κούκλα σου Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ο Πάρης ειναι τέλειος λέω εγώ (αν κ αν ειχε εξτριμ μουριτσα θα ήταν κάπως καλύτερος) γιατί δεν βρίσκω κ εγω τέτοια γατιά να κάθονται κ να υπομένουν τα χάδια Click για ανάπτυξη... Σωστά Ελενάκι. Κι εμένα μου αρέσει πολύ ο Πάρης. (Παρόλο που οι εξτριμ μυτίτσες με τραβάνε παρισσότερο) Είναι πολύ εντυπωσιακός κ όμορφος. Εχει υπέροχο χρώμα δε. Αρχική Δημοσίευση από prince: και μένα έτσι με έχουν. αν κάνω αγκαλιά τον πρίνς χωρίς να θέλει θέλω αυτόματα τραυμαπλάστ... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: ΘΡΥΛΟΟΟΟΟΟΣΣΣΣΣ! Τι τελεια γατακια κ σκυλάκια που έχεις Αναστασία μου; Δεν ξέρω πιο ειναι το πιο ομορφο τελικά μάλλον όλα!!! κ η φωτογραφίες καταπληκτικές, ειδικά αυτή του Τιμυ με το κουκλάκι του είναι κορυφάια Click για ανάπτυξη... Σ΄ευχαριστώ, σ΄ευχαριστώ πολύ. Μα εσύ δεν πας πίσω με αυτόν τον πανέμορφο κούκλο σου τον Μπατουλίνο. Καλά η φωτο κατω στην υπογραφή σου είναι ΤΕΛΕΙΑ. Τι βλέμμα εχει ο άτιμος!!Τρελαινομαι για τη μουρίτσα του!!! Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ο Μπατ δεν θέλει ποτε να τον παιρνω αγκαλια κάνει σαν δαιμονισμένος, πως είναι ο Μάρκος πιο πάνω ακριβώς έτσι (Ζορίτσα) Click για ανάπτυξη... Κι ο Πέρσης αποφεύγει τις αγκαλιές αλλά κάθεται κότα για κανένα 5λεπτο. Μετά αρχίζει να προσπαθεί να βρει διέξοδο να φύγει.Αλλά ποτέ δεν βγάζει νύχια το μωράκι μου. Είναι αγιο γατάκι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 164 165 166 167 168 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 166 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 166 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Μάλλον δεν θα γίνει καλά το ματάκι του δυστηχώς δεν πειράζει όμως σώσαμε το άλλο ματάκι κ αυτό με ικανοποιεί γιατί αν δεν το έβρισκα θα ήταν εντελως τυφλό Τέλειος!!!!!!!!!! πόσο μηνών ειναι φαίνεται μεγάλος, φταίει η φωτογραφία ή ειναι μεγαλόσωμο το γατάκι; Click για ανάπτυξη... αχ κριμα το καημενουλη..τυχερος μεσα στην ατυχια του βεβαια!!! τωρα εχει μεγαλωσει!!ειναι 5 μηνων,δεν τον λες και τερας αλλα καλουλης ειναι για τους μηνες του! Αρχική Δημοσίευση από staman2: Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ποιος εγω? Ναι βρε εσύ!!! Μας έχεις ξεσηκώσει σε όλα τα θέματα. Μας έχεις πάρει τα μυαλά!!! Μας ανοίγεις την όρεξη!!!!χε χε Ναι Ελενάκι υπάρχει τέτοιο χρώμα Είναι πανέμορφα και τα δυο σου. Να τα χαίρεσαι Δανάη. Click για ανάπτυξη... σ'ευχαριστω πολυ!!!! Αρχική Δημοσίευση από Anima: Kαλά, δίνω ρέστα! Είναι ασύληπτα τα γατούλια που παρουσιάζετε!!!! Τόσο όμορφα!!! Τι λέτε θα βρω εγώ το πορτοκαλούλι χνουδωτούλι που φαντάζομαι? Click για ανάπτυξη... σιγουρα!!!! Αρχική Δημοσίευση από zorica: ομως μετα σαν να βρικολακιαστηκε...λιγακι Click για ανάπτυξη... κουκλος!!!! Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Είσες ειναι σαν τσιντιλα αλλά εξτριμ απλά Φ Α Ν Τ Α Σ Τ Ι Κ Ο!!!! και να φανταστείς ότι εμένα δεν μ πολυαρέσουν τα λευκά αλλα αυτο ειναι τέλειο Click για ανάπτυξη... ωχ!!!τωρα το λες?κι εγω σε φλωμωσα χθες!!!! Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ναλίτα περιμένοντας τον Σεβάχ να κατέβει από την πολυκατοικία... Click για ανάπτυξη... σ'εχω ερωτευτειιιιι Αρχική Δημοσίευση από staman2: Νάλα νυσταγμένη Click για ανάπτυξη... και νυσταγμενη κουκλα ειναι παναθεματην!!!!! Αρχική Δημοσίευση από staman2: Και ο Πέρσης σε πλήρη χαλάρωση!! Και ακόμη μια... Εεεε σας αποζημίωσα?? Να δω πώς θα ξυπνήσω αυριο για δουλειά στις 6.30 Καληνύχτα Click για ανάπτυξη... αυτος εχασε την μυτη του!!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 15:11 Η staman2 έγραψε: #3.305 20-10-08 15:11 Αρχική Δημοσίευση από prince: οκ ζήλεψα τα μανάρια σου... κουκλιά.... Θα κυνηγίσω και γώ τα δικά μου για φωτογραφία σήμερα... Άντε να σας δείξω και τον νέο μας (απο βδομάδα μάλλον) συγκάτοικο γάτο . Το απόγευμα λοιπόν θα σου δείξω εγώ κύριε τίμυ πανιώνιε ότι μπορούμε και μείς να στηθούμε για φωτο... Click για ανάπτυξη... Ναι ναι περιμένουμε να σας καμαρώσουμε. Αλήθεια τι ομάδα είστε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 15:16 Η staman2 έγραψε: #3.306 20-10-08 15:16 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: αχ κριμα το καημενουλη..τυχερος μεσα στην ατυχια του βεβαια!!! τωρα εχει μεγαλωσει!!ειναι 5 μηνων,δεν τον λες και τερας αλλα καλουλης ειναι για τους μηνες του! Αρχική Δημοσίευση από staman2: σ'ευχαριστω πολυ!!!! Μα ειναι η αλήθεια είναι πανέμορφος!! σιγουρα!!!! κουκλος!!!! ωχ!!!τωρα το λες?κι εγω σε φλωμωσα χθες!!!! σ'εχω ερωτευτειιιιι και νυσταγμενη κουκλα ειναι παναθεματην!!!!! Δεν είναι κουκλίτσα η Ναλίτα μου?? αυτος εχασε την μυτη του!!!! Click για ανάπτυξη... Αααα για σε παρακαλώ πολύ. Λίγα τα λόγια σου για τον κούκλο μου!! Ναι βρε έχουμε γαλλική μυτούλα. Και την φωτο την έβαλα για τους λάτρεις της φυλής . Αντεεεε. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 17:19 Ο πυρροθριξ: #3.307 20-10-08 17:19 Βρε Αναστασια μου ,εσυ δεν μου ειχες πει οταν μιλουσαμε στο τηλεφωνο οτι τα τσιντσιλλα δεν κομπιαζουν?λαθος θυμαμαι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 17:20 Ο πυρροθριξ: #3.308 20-10-08 17:20 Αααα για σε παρακαλώ πολύ. Λίγα τα λόγια σου για τον κούκλο μου!! Ναι βρε έχουμε γαλλική μυτούλα. Και την φωτο την έβαλα για τους λάτρεις της φυλής . Αντεεεε.[/quote] συγνωμη,συγνωμη!!!! αλλα εχω αδυναμια στα τσιντσιλλα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 19:13 Η prince έγραψε: #3.309 20-10-08 19:13 Τα μωρά μου.... Η κυρία αγναντεύει το δωμάτιό μου από τον εξώστη της.... Ο κύριος την ίδια στιγμή παραμονεύει από κάτω.... είδατε τρίχωμα ο πρίνς.... Ακόμη γεμίζει το χειμωνιάτικό του Ελπίζω να δώ και στην ρεινάτα μου τέτοιο τρίχωμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 19:41 Η prince έγραψε: #3.310 20-10-08 19:41 Ο γάτος του καλού μου ο Πάρης... Περσικό με μύτη :Ρ Είναι ο χάρος βγήκε παγανιά; Είναι σοκολά ζεστό. Το βράδυ δεν φαίνεται. Είναι όμως πολύ ήρεμο. Μαρμελάδας. Ελπίζω να ξυπνήσει από την επαφή με τον πρίνς.... Μπορείς να το κρατάς με τις ώρες. Όσο και να δυσανασχετεί δεν γρατζουνάει δεν δαγκώνει. ΑΠλά κουνάει την ουρά και ελπίζει.... Καμαρώστε μας... Ο Παρης μας θα γίνει σύντομα συγκάτοικός μας και θα σας λέω και αυτούνού τα νέα του....είναι γεννημένος 01/2008 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 19:44 Η moukelis έγραψε: #3.311 20-10-08 19:44 Κουκλοι!Σταυρουλα μην βαζεις καλε φλας και βγαινει με κιτρινα ματια η Ρεϊνα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 19:46 Η elvenstar: #3.312 20-10-08 19:46 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ναι ναι περιμένουμε να σας καμαρώσουμε. Αλήθεια τι ομάδα είστε?? Click για ανάπτυξη... ΘΡΥΛΟΟΟΟΟΟΣΣΣΣΣ! Τι τελεια γατακια κ σκυλάκια που έχεις Αναστασία μου; Δεν ξέρω πιο ειναι το πιο ομορφο τελικά μάλλον όλα!!! κ η φωτογραφίες καταπληκτικές, ειδικά αυτή του Τιμυ με το κουκλάκι του είναι κορυφάια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 19:47 Η prince έγραψε: #3.313 20-10-08 19:47 είναι δρακουλιάρα ε; :Ρ δεν πειράζει.. το έχει στο αίμα της... ξέρεις πόσα πρινσο-τσούλουφα βρίσκω στο πάτωμα κάθε μερα; Αλήθεια ο πάρης πώς σου φάνηκε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 19:57 Η moukelis έγραψε: #3.314 20-10-08 19:57 Πολυ ομορφος,αν και νομιζω οτι το χρωμα του πρεπει να ειναι πιο γλυκο απο κοντα.Περιεργη φατσουλα εχει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 19:58 Η elvenstar: #3.315 20-10-08 19:58 Αρχική Δημοσίευση από prince: ξέρεις πόσα πρινσο-τσούλουφα βρίσκω στο πάτωμα κάθε μερα; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από prince: Αλήθεια ο πάρης πώς σου φάνηκε; Click για ανάπτυξη... Ο Πάρης ειναι τέλειος λέω εγώ (αν κ αν ειχε εξτριμ μουριτσα θα ήταν κάπως καλύτερος) γιατί δεν βρίσκω κ εγω τέτοια γατιά να κάθονται κ να υπομένουν τα χάδια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 20:02 Η prince έγραψε: #3.316 20-10-08 20:02 μιλάμε περνάει τα πάνδινα... έτσι και τον πιάσουν αγκαλιά δεν τον αφήνουν ούτε για το ψιλό του.... και δεν γκρινιάζει.. απλά κατουράει εκεί στην αγκαλιά.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 20:15 Η elvenstar: #3.317 20-10-08 20:15 Αρχική Δημοσίευση από prince: μιλάμε περνάει τα πάνδινα... έτσι και τον πιάσουν αγκαλιά δεν τον αφήνουν ούτε για το ψιλό του.... και δεν γκρινιάζει.. απλά κατουράει εκεί στην αγκαλιά.. Click για ανάπτυξη... Μωρε ένα τετοιο θέλω (οχι να με κατουράει), αλλά ειναι καλύτερο ακόμα κ αυτό από τα δικά μου που με έχουν χ...νη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 20:17 Η prince έγραψε: #3.318 20-10-08 20:17 και μένα έτσι με έχουν. αν κάνω αγκαλιά τον πρίνς χωρίς να θέλει θέλω αυτόματα τραυμαπλάστ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 20:26 Η elvenstar: #3.319 20-10-08 20:26 Αρχική Δημοσίευση από prince: και μένα έτσι με έχουν. αν κάνω αγκαλιά τον πρίνς χωρίς να θέλει θέλω αυτόματα τραυμαπλάστ... Click για ανάπτυξη... Ο Μπατ δεν θέλει ποτε να τον παιρνω αγκαλια κάνει σαν δαιμονισμένος, πως είναι ο Μάρκος πιο πάνω ακριβώς έτσι (Ζορίτσα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 00:49 Η staman2 έγραψε: #3.320 21-10-08 00:49 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: Βρε Αναστασια μου ,εσυ δεν μου ειχες πει οταν μιλουσαμε στο τηλεφωνο οτι τα τσιντσιλλα δεν κομπιαζουν?λαθος θυμαμαι? Click για ανάπτυξη... Ναι Δανάη μου εγώ στο είχα πει. Τα τσιντσιλά δεν κομπιάζουν τοσο εύκολα. Και το τρίχωμά τους δεν θέλει τοσο συχνα βούρτσισμα όσο των περσικών. Εγώ τη Νάλα βέβαι τη βουρτσίζω 1 φορά τη μέρα. Οχι γιατί της είναι απαραίτητο αλλά για να συνηθίζει γιατί οταν την πήρα στην ηλικία των 4 μηνών δεν είχε συνηθίσει σε βουρτσισμα ούτε σε μπάνιο, με αποτέλεσμα να είναι λίγο υστερική όταν την βούρτσιζα. Τώρα όμως το συνήθισε μια χαρα. Τον Πέρση αντίθετα πάλι αν δεν τον βουρτσίσω 2 φορές τη μέρα, την επομένη έχει ψιλο κομπάκια πίσω από τα αυτιά κ τις μασχαλίτσες του. Ειναι άλλο τρίχωμα. Της Νάλας είναι σαν μεταξι, του Πέρση σαν βαμβακι, ανάλαφρα κ τα δυο ως προς την υφή . Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: Αααα για σε παρακαλώ πολύ. Λίγα τα λόγια σου για τον κούκλο μου!! Ναι βρε έχουμε γαλλική μυτούλα. Και την φωτο την έβαλα για τους λάτρεις της φυλής . Αντεεεε. Click για ανάπτυξη... συγνωμη,συγνωμη!!!! αλλα εχω αδυναμια στα τσιντσιλλα!!!!![/quote] Ναιιι?? Εγώ πάλι έχω αδυναμία και στα δύο είδη Αρχική Δημοσίευση από prince: Τα μωρά μου.... Η κυρία αγναντεύει το δωμάτιό μου από τον εξώστη της.... Ο κύριος την ίδια στιγμή παραμονεύει από κάτω.... είδατε τρίχωμα ο πρίνς.... Ακόμη γεμίζει το χειμωνιάτικό του Ελπίζω να δώ και στην ρεινάτα μου τέτοιο τρίχωμα Click για ανάπτυξη... Και φυσικά θα την δεις με τέτοιο και καλλίτερο τρίχωμα αγαπητή μου!!! Ερχεται σύντομα η στιγμή. Να μου την φιλήσεις την ντελικάτη κούκλα σου Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ο Πάρης ειναι τέλειος λέω εγώ (αν κ αν ειχε εξτριμ μουριτσα θα ήταν κάπως καλύτερος) γιατί δεν βρίσκω κ εγω τέτοια γατιά να κάθονται κ να υπομένουν τα χάδια Click για ανάπτυξη... Σωστά Ελενάκι. Κι εμένα μου αρέσει πολύ ο Πάρης. (Παρόλο που οι εξτριμ μυτίτσες με τραβάνε παρισσότερο) Είναι πολύ εντυπωσιακός κ όμορφος. Εχει υπέροχο χρώμα δε. Αρχική Δημοσίευση από prince: και μένα έτσι με έχουν. αν κάνω αγκαλιά τον πρίνς χωρίς να θέλει θέλω αυτόματα τραυμαπλάστ... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: ΘΡΥΛΟΟΟΟΟΟΣΣΣΣΣ! Τι τελεια γατακια κ σκυλάκια που έχεις Αναστασία μου; Δεν ξέρω πιο ειναι το πιο ομορφο τελικά μάλλον όλα!!! κ η φωτογραφίες καταπληκτικές, ειδικά αυτή του Τιμυ με το κουκλάκι του είναι κορυφάια Click για ανάπτυξη... Σ΄ευχαριστώ, σ΄ευχαριστώ πολύ. Μα εσύ δεν πας πίσω με αυτόν τον πανέμορφο κούκλο σου τον Μπατουλίνο. Καλά η φωτο κατω στην υπογραφή σου είναι ΤΕΛΕΙΑ. Τι βλέμμα εχει ο άτιμος!!Τρελαινομαι για τη μουρίτσα του!!! Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ο Μπατ δεν θέλει ποτε να τον παιρνω αγκαλια κάνει σαν δαιμονισμένος, πως είναι ο Μάρκος πιο πάνω ακριβώς έτσι (Ζορίτσα) Click για ανάπτυξη... Κι ο Πέρσης αποφεύγει τις αγκαλιές αλλά κάθεται κότα για κανένα 5λεπτο. Μετά αρχίζει να προσπαθεί να βρει διέξοδο να φύγει.Αλλά ποτέ δεν βγάζει νύχια το μωράκι μου. Είναι αγιο γατάκι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 164 165 166 167 168 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 166 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 166 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από prince: οκ ζήλεψα τα μανάρια σου... κουκλιά.... Θα κυνηγίσω και γώ τα δικά μου για φωτογραφία σήμερα... Άντε να σας δείξω και τον νέο μας (απο βδομάδα μάλλον) συγκάτοικο γάτο . Το απόγευμα λοιπόν θα σου δείξω εγώ κύριε τίμυ πανιώνιε ότι μπορούμε και μείς να στηθούμε για φωτο... Click για ανάπτυξη... Ναι ναι περιμένουμε να σας καμαρώσουμε. Αλήθεια τι ομάδα είστε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 15:16 Η staman2 έγραψε: #3.306 20-10-08 15:16 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: αχ κριμα το καημενουλη..τυχερος μεσα στην ατυχια του βεβαια!!! τωρα εχει μεγαλωσει!!ειναι 5 μηνων,δεν τον λες και τερας αλλα καλουλης ειναι για τους μηνες του! Αρχική Δημοσίευση από staman2: σ'ευχαριστω πολυ!!!! Μα ειναι η αλήθεια είναι πανέμορφος!! σιγουρα!!!! κουκλος!!!! ωχ!!!τωρα το λες?κι εγω σε φλωμωσα χθες!!!! σ'εχω ερωτευτειιιιι και νυσταγμενη κουκλα ειναι παναθεματην!!!!! Δεν είναι κουκλίτσα η Ναλίτα μου?? αυτος εχασε την μυτη του!!!! Click για ανάπτυξη... Αααα για σε παρακαλώ πολύ. Λίγα τα λόγια σου για τον κούκλο μου!! Ναι βρε έχουμε γαλλική μυτούλα. Και την φωτο την έβαλα για τους λάτρεις της φυλής . Αντεεεε. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 17:19 Ο πυρροθριξ: #3.307 20-10-08 17:19 Βρε Αναστασια μου ,εσυ δεν μου ειχες πει οταν μιλουσαμε στο τηλεφωνο οτι τα τσιντσιλλα δεν κομπιαζουν?λαθος θυμαμαι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 17:20 Ο πυρροθριξ: #3.308 20-10-08 17:20 Αααα για σε παρακαλώ πολύ. Λίγα τα λόγια σου για τον κούκλο μου!! Ναι βρε έχουμε γαλλική μυτούλα. Και την φωτο την έβαλα για τους λάτρεις της φυλής . Αντεεεε.[/quote] συγνωμη,συγνωμη!!!! αλλα εχω αδυναμια στα τσιντσιλλα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 19:13 Η prince έγραψε: #3.309 20-10-08 19:13 Τα μωρά μου.... Η κυρία αγναντεύει το δωμάτιό μου από τον εξώστη της.... Ο κύριος την ίδια στιγμή παραμονεύει από κάτω.... είδατε τρίχωμα ο πρίνς.... Ακόμη γεμίζει το χειμωνιάτικό του Ελπίζω να δώ και στην ρεινάτα μου τέτοιο τρίχωμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 19:41 Η prince έγραψε: #3.310 20-10-08 19:41 Ο γάτος του καλού μου ο Πάρης... Περσικό με μύτη :Ρ Είναι ο χάρος βγήκε παγανιά; Είναι σοκολά ζεστό. Το βράδυ δεν φαίνεται. Είναι όμως πολύ ήρεμο. Μαρμελάδας. Ελπίζω να ξυπνήσει από την επαφή με τον πρίνς.... Μπορείς να το κρατάς με τις ώρες. Όσο και να δυσανασχετεί δεν γρατζουνάει δεν δαγκώνει. ΑΠλά κουνάει την ουρά και ελπίζει.... Καμαρώστε μας... Ο Παρης μας θα γίνει σύντομα συγκάτοικός μας και θα σας λέω και αυτούνού τα νέα του....είναι γεννημένος 01/2008 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 19:44 Η moukelis έγραψε: #3.311 20-10-08 19:44 Κουκλοι!Σταυρουλα μην βαζεις καλε φλας και βγαινει με κιτρινα ματια η Ρεϊνα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 19:46 Η elvenstar: #3.312 20-10-08 19:46 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ναι ναι περιμένουμε να σας καμαρώσουμε. Αλήθεια τι ομάδα είστε?? Click για ανάπτυξη... ΘΡΥΛΟΟΟΟΟΟΣΣΣΣΣ! Τι τελεια γατακια κ σκυλάκια που έχεις Αναστασία μου; Δεν ξέρω πιο ειναι το πιο ομορφο τελικά μάλλον όλα!!! κ η φωτογραφίες καταπληκτικές, ειδικά αυτή του Τιμυ με το κουκλάκι του είναι κορυφάια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 19:47 Η prince έγραψε: #3.313 20-10-08 19:47 είναι δρακουλιάρα ε; :Ρ δεν πειράζει.. το έχει στο αίμα της... ξέρεις πόσα πρινσο-τσούλουφα βρίσκω στο πάτωμα κάθε μερα; Αλήθεια ο πάρης πώς σου φάνηκε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 19:57 Η moukelis έγραψε: #3.314 20-10-08 19:57 Πολυ ομορφος,αν και νομιζω οτι το χρωμα του πρεπει να ειναι πιο γλυκο απο κοντα.Περιεργη φατσουλα εχει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 19:58 Η elvenstar: #3.315 20-10-08 19:58 Αρχική Δημοσίευση από prince: ξέρεις πόσα πρινσο-τσούλουφα βρίσκω στο πάτωμα κάθε μερα; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από prince: Αλήθεια ο πάρης πώς σου φάνηκε; Click για ανάπτυξη... Ο Πάρης ειναι τέλειος λέω εγώ (αν κ αν ειχε εξτριμ μουριτσα θα ήταν κάπως καλύτερος) γιατί δεν βρίσκω κ εγω τέτοια γατιά να κάθονται κ να υπομένουν τα χάδια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 20:02 Η prince έγραψε: #3.316 20-10-08 20:02 μιλάμε περνάει τα πάνδινα... έτσι και τον πιάσουν αγκαλιά δεν τον αφήνουν ούτε για το ψιλό του.... και δεν γκρινιάζει.. απλά κατουράει εκεί στην αγκαλιά.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 20:15 Η elvenstar: #3.317 20-10-08 20:15 Αρχική Δημοσίευση από prince: μιλάμε περνάει τα πάνδινα... έτσι και τον πιάσουν αγκαλιά δεν τον αφήνουν ούτε για το ψιλό του.... και δεν γκρινιάζει.. απλά κατουράει εκεί στην αγκαλιά.. Click για ανάπτυξη... Μωρε ένα τετοιο θέλω (οχι να με κατουράει), αλλά ειναι καλύτερο ακόμα κ αυτό από τα δικά μου που με έχουν χ...νη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 20:17 Η prince έγραψε: #3.318 20-10-08 20:17 και μένα έτσι με έχουν. αν κάνω αγκαλιά τον πρίνς χωρίς να θέλει θέλω αυτόματα τραυμαπλάστ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 20:26 Η elvenstar: #3.319 20-10-08 20:26 Αρχική Δημοσίευση από prince: και μένα έτσι με έχουν. αν κάνω αγκαλιά τον πρίνς χωρίς να θέλει θέλω αυτόματα τραυμαπλάστ... Click για ανάπτυξη... Ο Μπατ δεν θέλει ποτε να τον παιρνω αγκαλια κάνει σαν δαιμονισμένος, πως είναι ο Μάρκος πιο πάνω ακριβώς έτσι (Ζορίτσα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 00:49 Η staman2 έγραψε: #3.320 21-10-08 00:49 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: Βρε Αναστασια μου ,εσυ δεν μου ειχες πει οταν μιλουσαμε στο τηλεφωνο οτι τα τσιντσιλλα δεν κομπιαζουν?λαθος θυμαμαι? Click για ανάπτυξη... Ναι Δανάη μου εγώ στο είχα πει. Τα τσιντσιλά δεν κομπιάζουν τοσο εύκολα. Και το τρίχωμά τους δεν θέλει τοσο συχνα βούρτσισμα όσο των περσικών. Εγώ τη Νάλα βέβαι τη βουρτσίζω 1 φορά τη μέρα. Οχι γιατί της είναι απαραίτητο αλλά για να συνηθίζει γιατί οταν την πήρα στην ηλικία των 4 μηνών δεν είχε συνηθίσει σε βουρτσισμα ούτε σε μπάνιο, με αποτέλεσμα να είναι λίγο υστερική όταν την βούρτσιζα. Τώρα όμως το συνήθισε μια χαρα. Τον Πέρση αντίθετα πάλι αν δεν τον βουρτσίσω 2 φορές τη μέρα, την επομένη έχει ψιλο κομπάκια πίσω από τα αυτιά κ τις μασχαλίτσες του. Ειναι άλλο τρίχωμα. Της Νάλας είναι σαν μεταξι, του Πέρση σαν βαμβακι, ανάλαφρα κ τα δυο ως προς την υφή . Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: Αααα για σε παρακαλώ πολύ. Λίγα τα λόγια σου για τον κούκλο μου!! Ναι βρε έχουμε γαλλική μυτούλα. Και την φωτο την έβαλα για τους λάτρεις της φυλής . Αντεεεε. Click για ανάπτυξη... συγνωμη,συγνωμη!!!! αλλα εχω αδυναμια στα τσιντσιλλα!!!!![/quote] Ναιιι?? Εγώ πάλι έχω αδυναμία και στα δύο είδη Αρχική Δημοσίευση από prince: Τα μωρά μου.... Η κυρία αγναντεύει το δωμάτιό μου από τον εξώστη της.... Ο κύριος την ίδια στιγμή παραμονεύει από κάτω.... είδατε τρίχωμα ο πρίνς.... Ακόμη γεμίζει το χειμωνιάτικό του Ελπίζω να δώ και στην ρεινάτα μου τέτοιο τρίχωμα Click για ανάπτυξη... Και φυσικά θα την δεις με τέτοιο και καλλίτερο τρίχωμα αγαπητή μου!!! Ερχεται σύντομα η στιγμή. Να μου την φιλήσεις την ντελικάτη κούκλα σου Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ο Πάρης ειναι τέλειος λέω εγώ (αν κ αν ειχε εξτριμ μουριτσα θα ήταν κάπως καλύτερος) γιατί δεν βρίσκω κ εγω τέτοια γατιά να κάθονται κ να υπομένουν τα χάδια Click για ανάπτυξη... Σωστά Ελενάκι. Κι εμένα μου αρέσει πολύ ο Πάρης. (Παρόλο που οι εξτριμ μυτίτσες με τραβάνε παρισσότερο) Είναι πολύ εντυπωσιακός κ όμορφος. Εχει υπέροχο χρώμα δε. Αρχική Δημοσίευση από prince: και μένα έτσι με έχουν. αν κάνω αγκαλιά τον πρίνς χωρίς να θέλει θέλω αυτόματα τραυμαπλάστ... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: ΘΡΥΛΟΟΟΟΟΟΣΣΣΣΣ! Τι τελεια γατακια κ σκυλάκια που έχεις Αναστασία μου; Δεν ξέρω πιο ειναι το πιο ομορφο τελικά μάλλον όλα!!! κ η φωτογραφίες καταπληκτικές, ειδικά αυτή του Τιμυ με το κουκλάκι του είναι κορυφάια Click για ανάπτυξη... Σ΄ευχαριστώ, σ΄ευχαριστώ πολύ. Μα εσύ δεν πας πίσω με αυτόν τον πανέμορφο κούκλο σου τον Μπατουλίνο. Καλά η φωτο κατω στην υπογραφή σου είναι ΤΕΛΕΙΑ. Τι βλέμμα εχει ο άτιμος!!Τρελαινομαι για τη μουρίτσα του!!! Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ο Μπατ δεν θέλει ποτε να τον παιρνω αγκαλια κάνει σαν δαιμονισμένος, πως είναι ο Μάρκος πιο πάνω ακριβώς έτσι (Ζορίτσα) Click για ανάπτυξη... Κι ο Πέρσης αποφεύγει τις αγκαλιές αλλά κάθεται κότα για κανένα 5λεπτο. Μετά αρχίζει να προσπαθεί να βρει διέξοδο να φύγει.Αλλά ποτέ δεν βγάζει νύχια το μωράκι μου. Είναι αγιο γατάκι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 164 165 166 167 168 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 166 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 166 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: αχ κριμα το καημενουλη..τυχερος μεσα στην ατυχια του βεβαια!!! τωρα εχει μεγαλωσει!!ειναι 5 μηνων,δεν τον λες και τερας αλλα καλουλης ειναι για τους μηνες του! Αρχική Δημοσίευση από staman2: σ'ευχαριστω πολυ!!!! Μα ειναι η αλήθεια είναι πανέμορφος!! σιγουρα!!!! κουκλος!!!! ωχ!!!τωρα το λες?κι εγω σε φλωμωσα χθες!!!! σ'εχω ερωτευτειιιιι και νυσταγμενη κουκλα ειναι παναθεματην!!!!! Δεν είναι κουκλίτσα η Ναλίτα μου?? αυτος εχασε την μυτη του!!!! Click για ανάπτυξη... Αααα για σε παρακαλώ πολύ. Λίγα τα λόγια σου για τον κούκλο μου!! Ναι βρε έχουμε γαλλική μυτούλα. Και την φωτο την έβαλα για τους λάτρεις της φυλής . Αντεεεε. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 17:19 Ο πυρροθριξ: #3.307 20-10-08 17:19 Βρε Αναστασια μου ,εσυ δεν μου ειχες πει οταν μιλουσαμε στο τηλεφωνο οτι τα τσιντσιλλα δεν κομπιαζουν?λαθος θυμαμαι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 17:20 Ο πυρροθριξ: #3.308 20-10-08 17:20 Αααα για σε παρακαλώ πολύ. Λίγα τα λόγια σου για τον κούκλο μου!! Ναι βρε έχουμε γαλλική μυτούλα. Και την φωτο την έβαλα για τους λάτρεις της φυλής . Αντεεεε.[/quote] συγνωμη,συγνωμη!!!! αλλα εχω αδυναμια στα τσιντσιλλα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 19:13 Η prince έγραψε: #3.309 20-10-08 19:13 Τα μωρά μου.... Η κυρία αγναντεύει το δωμάτιό μου από τον εξώστη της.... Ο κύριος την ίδια στιγμή παραμονεύει από κάτω.... είδατε τρίχωμα ο πρίνς.... Ακόμη γεμίζει το χειμωνιάτικό του Ελπίζω να δώ και στην ρεινάτα μου τέτοιο τρίχωμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 19:41 Η prince έγραψε: #3.310 20-10-08 19:41 Ο γάτος του καλού μου ο Πάρης... Περσικό με μύτη :Ρ Είναι ο χάρος βγήκε παγανιά; Είναι σοκολά ζεστό. Το βράδυ δεν φαίνεται. Είναι όμως πολύ ήρεμο. Μαρμελάδας. Ελπίζω να ξυπνήσει από την επαφή με τον πρίνς.... Μπορείς να το κρατάς με τις ώρες. Όσο και να δυσανασχετεί δεν γρατζουνάει δεν δαγκώνει. ΑΠλά κουνάει την ουρά και ελπίζει.... Καμαρώστε μας... Ο Παρης μας θα γίνει σύντομα συγκάτοικός μας και θα σας λέω και αυτούνού τα νέα του....είναι γεννημένος 01/2008 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 19:44 Η moukelis έγραψε: #3.311 20-10-08 19:44 Κουκλοι!Σταυρουλα μην βαζεις καλε φλας και βγαινει με κιτρινα ματια η Ρεϊνα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 19:46 Η elvenstar: #3.312 20-10-08 19:46 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ναι ναι περιμένουμε να σας καμαρώσουμε. Αλήθεια τι ομάδα είστε?? Click για ανάπτυξη... ΘΡΥΛΟΟΟΟΟΟΣΣΣΣΣ! Τι τελεια γατακια κ σκυλάκια που έχεις Αναστασία μου; Δεν ξέρω πιο ειναι το πιο ομορφο τελικά μάλλον όλα!!! κ η φωτογραφίες καταπληκτικές, ειδικά αυτή του Τιμυ με το κουκλάκι του είναι κορυφάια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 19:47 Η prince έγραψε: #3.313 20-10-08 19:47 είναι δρακουλιάρα ε; :Ρ δεν πειράζει.. το έχει στο αίμα της... ξέρεις πόσα πρινσο-τσούλουφα βρίσκω στο πάτωμα κάθε μερα; Αλήθεια ο πάρης πώς σου φάνηκε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 19:57 Η moukelis έγραψε: #3.314 20-10-08 19:57 Πολυ ομορφος,αν και νομιζω οτι το χρωμα του πρεπει να ειναι πιο γλυκο απο κοντα.Περιεργη φατσουλα εχει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 19:58 Η elvenstar: #3.315 20-10-08 19:58 Αρχική Δημοσίευση από prince: ξέρεις πόσα πρινσο-τσούλουφα βρίσκω στο πάτωμα κάθε μερα; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από prince: Αλήθεια ο πάρης πώς σου φάνηκε; Click για ανάπτυξη... Ο Πάρης ειναι τέλειος λέω εγώ (αν κ αν ειχε εξτριμ μουριτσα θα ήταν κάπως καλύτερος) γιατί δεν βρίσκω κ εγω τέτοια γατιά να κάθονται κ να υπομένουν τα χάδια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 20:02 Η prince έγραψε: #3.316 20-10-08 20:02 μιλάμε περνάει τα πάνδινα... έτσι και τον πιάσουν αγκαλιά δεν τον αφήνουν ούτε για το ψιλό του.... και δεν γκρινιάζει.. απλά κατουράει εκεί στην αγκαλιά.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 20:15 Η elvenstar: #3.317 20-10-08 20:15 Αρχική Δημοσίευση από prince: μιλάμε περνάει τα πάνδινα... έτσι και τον πιάσουν αγκαλιά δεν τον αφήνουν ούτε για το ψιλό του.... και δεν γκρινιάζει.. απλά κατουράει εκεί στην αγκαλιά.. Click για ανάπτυξη... Μωρε ένα τετοιο θέλω (οχι να με κατουράει), αλλά ειναι καλύτερο ακόμα κ αυτό από τα δικά μου που με έχουν χ...νη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 20:17 Η prince έγραψε: #3.318 20-10-08 20:17 και μένα έτσι με έχουν. αν κάνω αγκαλιά τον πρίνς χωρίς να θέλει θέλω αυτόματα τραυμαπλάστ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 20:26 Η elvenstar: #3.319 20-10-08 20:26 Αρχική Δημοσίευση από prince: και μένα έτσι με έχουν. αν κάνω αγκαλιά τον πρίνς χωρίς να θέλει θέλω αυτόματα τραυμαπλάστ... Click για ανάπτυξη... Ο Μπατ δεν θέλει ποτε να τον παιρνω αγκαλια κάνει σαν δαιμονισμένος, πως είναι ο Μάρκος πιο πάνω ακριβώς έτσι (Ζορίτσα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 00:49 Η staman2 έγραψε: #3.320 21-10-08 00:49 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: Βρε Αναστασια μου ,εσυ δεν μου ειχες πει οταν μιλουσαμε στο τηλεφωνο οτι τα τσιντσιλλα δεν κομπιαζουν?λαθος θυμαμαι? Click για ανάπτυξη... Ναι Δανάη μου εγώ στο είχα πει. Τα τσιντσιλά δεν κομπιάζουν τοσο εύκολα. Και το τρίχωμά τους δεν θέλει τοσο συχνα βούρτσισμα όσο των περσικών. Εγώ τη Νάλα βέβαι τη βουρτσίζω 1 φορά τη μέρα. Οχι γιατί της είναι απαραίτητο αλλά για να συνηθίζει γιατί οταν την πήρα στην ηλικία των 4 μηνών δεν είχε συνηθίσει σε βουρτσισμα ούτε σε μπάνιο, με αποτέλεσμα να είναι λίγο υστερική όταν την βούρτσιζα. Τώρα όμως το συνήθισε μια χαρα. Τον Πέρση αντίθετα πάλι αν δεν τον βουρτσίσω 2 φορές τη μέρα, την επομένη έχει ψιλο κομπάκια πίσω από τα αυτιά κ τις μασχαλίτσες του. Ειναι άλλο τρίχωμα. Της Νάλας είναι σαν μεταξι, του Πέρση σαν βαμβακι, ανάλαφρα κ τα δυο ως προς την υφή . Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: Αααα για σε παρακαλώ πολύ. Λίγα τα λόγια σου για τον κούκλο μου!! Ναι βρε έχουμε γαλλική μυτούλα. Και την φωτο την έβαλα για τους λάτρεις της φυλής . Αντεεεε. Click για ανάπτυξη... συγνωμη,συγνωμη!!!! αλλα εχω αδυναμια στα τσιντσιλλα!!!!![/quote] Ναιιι?? Εγώ πάλι έχω αδυναμία και στα δύο είδη Αρχική Δημοσίευση από prince: Τα μωρά μου.... Η κυρία αγναντεύει το δωμάτιό μου από τον εξώστη της.... Ο κύριος την ίδια στιγμή παραμονεύει από κάτω.... είδατε τρίχωμα ο πρίνς.... Ακόμη γεμίζει το χειμωνιάτικό του Ελπίζω να δώ και στην ρεινάτα μου τέτοιο τρίχωμα Click για ανάπτυξη... Και φυσικά θα την δεις με τέτοιο και καλλίτερο τρίχωμα αγαπητή μου!!! Ερχεται σύντομα η στιγμή. Να μου την φιλήσεις την ντελικάτη κούκλα σου Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ο Πάρης ειναι τέλειος λέω εγώ (αν κ αν ειχε εξτριμ μουριτσα θα ήταν κάπως καλύτερος) γιατί δεν βρίσκω κ εγω τέτοια γατιά να κάθονται κ να υπομένουν τα χάδια Click για ανάπτυξη... Σωστά Ελενάκι. Κι εμένα μου αρέσει πολύ ο Πάρης. (Παρόλο που οι εξτριμ μυτίτσες με τραβάνε παρισσότερο) Είναι πολύ εντυπωσιακός κ όμορφος. Εχει υπέροχο χρώμα δε. Αρχική Δημοσίευση από prince: και μένα έτσι με έχουν. αν κάνω αγκαλιά τον πρίνς χωρίς να θέλει θέλω αυτόματα τραυμαπλάστ... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: ΘΡΥΛΟΟΟΟΟΟΣΣΣΣΣ! Τι τελεια γατακια κ σκυλάκια που έχεις Αναστασία μου; Δεν ξέρω πιο ειναι το πιο ομορφο τελικά μάλλον όλα!!! κ η φωτογραφίες καταπληκτικές, ειδικά αυτή του Τιμυ με το κουκλάκι του είναι κορυφάια Click για ανάπτυξη... Σ΄ευχαριστώ, σ΄ευχαριστώ πολύ. Μα εσύ δεν πας πίσω με αυτόν τον πανέμορφο κούκλο σου τον Μπατουλίνο. Καλά η φωτο κατω στην υπογραφή σου είναι ΤΕΛΕΙΑ. Τι βλέμμα εχει ο άτιμος!!Τρελαινομαι για τη μουρίτσα του!!! Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ο Μπατ δεν θέλει ποτε να τον παιρνω αγκαλια κάνει σαν δαιμονισμένος, πως είναι ο Μάρκος πιο πάνω ακριβώς έτσι (Ζορίτσα) Click για ανάπτυξη... Κι ο Πέρσης αποφεύγει τις αγκαλιές αλλά κάθεται κότα για κανένα 5λεπτο. Μετά αρχίζει να προσπαθεί να βρει διέξοδο να φύγει.Αλλά ποτέ δεν βγάζει νύχια το μωράκι μου. Είναι αγιο γατάκι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 164 165 166 167 168 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 166 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 166 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Βρε Αναστασια μου ,εσυ δεν μου ειχες πει οταν μιλουσαμε στο τηλεφωνο οτι τα τσιντσιλλα δεν κομπιαζουν?λαθος θυμαμαι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 17:20 Ο πυρροθριξ: #3.308 20-10-08 17:20 Αααα για σε παρακαλώ πολύ. Λίγα τα λόγια σου για τον κούκλο μου!! Ναι βρε έχουμε γαλλική μυτούλα. Και την φωτο την έβαλα για τους λάτρεις της φυλής . Αντεεεε.[/quote] συγνωμη,συγνωμη!!!! αλλα εχω αδυναμια στα τσιντσιλλα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 19:13 Η prince έγραψε: #3.309 20-10-08 19:13 Τα μωρά μου.... Η κυρία αγναντεύει το δωμάτιό μου από τον εξώστη της.... Ο κύριος την ίδια στιγμή παραμονεύει από κάτω.... είδατε τρίχωμα ο πρίνς.... Ακόμη γεμίζει το χειμωνιάτικό του Ελπίζω να δώ και στην ρεινάτα μου τέτοιο τρίχωμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 19:41 Η prince έγραψε: #3.310 20-10-08 19:41 Ο γάτος του καλού μου ο Πάρης... Περσικό με μύτη :Ρ Είναι ο χάρος βγήκε παγανιά; Είναι σοκολά ζεστό. Το βράδυ δεν φαίνεται. Είναι όμως πολύ ήρεμο. Μαρμελάδας. Ελπίζω να ξυπνήσει από την επαφή με τον πρίνς.... Μπορείς να το κρατάς με τις ώρες. Όσο και να δυσανασχετεί δεν γρατζουνάει δεν δαγκώνει. ΑΠλά κουνάει την ουρά και ελπίζει.... Καμαρώστε μας... Ο Παρης μας θα γίνει σύντομα συγκάτοικός μας και θα σας λέω και αυτούνού τα νέα του....είναι γεννημένος 01/2008 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 19:44 Η moukelis έγραψε: #3.311 20-10-08 19:44 Κουκλοι!Σταυρουλα μην βαζεις καλε φλας και βγαινει με κιτρινα ματια η Ρεϊνα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 19:46 Η elvenstar: #3.312 20-10-08 19:46 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ναι ναι περιμένουμε να σας καμαρώσουμε. Αλήθεια τι ομάδα είστε?? Click για ανάπτυξη... ΘΡΥΛΟΟΟΟΟΟΣΣΣΣΣ! Τι τελεια γατακια κ σκυλάκια που έχεις Αναστασία μου; Δεν ξέρω πιο ειναι το πιο ομορφο τελικά μάλλον όλα!!! κ η φωτογραφίες καταπληκτικές, ειδικά αυτή του Τιμυ με το κουκλάκι του είναι κορυφάια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 19:47 Η prince έγραψε: #3.313 20-10-08 19:47 είναι δρακουλιάρα ε; :Ρ δεν πειράζει.. το έχει στο αίμα της... ξέρεις πόσα πρινσο-τσούλουφα βρίσκω στο πάτωμα κάθε μερα; Αλήθεια ο πάρης πώς σου φάνηκε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 19:57 Η moukelis έγραψε: #3.314 20-10-08 19:57 Πολυ ομορφος,αν και νομιζω οτι το χρωμα του πρεπει να ειναι πιο γλυκο απο κοντα.Περιεργη φατσουλα εχει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 19:58 Η elvenstar: #3.315 20-10-08 19:58 Αρχική Δημοσίευση από prince: ξέρεις πόσα πρινσο-τσούλουφα βρίσκω στο πάτωμα κάθε μερα; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από prince: Αλήθεια ο πάρης πώς σου φάνηκε; Click για ανάπτυξη... Ο Πάρης ειναι τέλειος λέω εγώ (αν κ αν ειχε εξτριμ μουριτσα θα ήταν κάπως καλύτερος) γιατί δεν βρίσκω κ εγω τέτοια γατιά να κάθονται κ να υπομένουν τα χάδια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 20:02 Η prince έγραψε: #3.316 20-10-08 20:02 μιλάμε περνάει τα πάνδινα... έτσι και τον πιάσουν αγκαλιά δεν τον αφήνουν ούτε για το ψιλό του.... και δεν γκρινιάζει.. απλά κατουράει εκεί στην αγκαλιά.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 20:15 Η elvenstar: #3.317 20-10-08 20:15 Αρχική Δημοσίευση από prince: μιλάμε περνάει τα πάνδινα... έτσι και τον πιάσουν αγκαλιά δεν τον αφήνουν ούτε για το ψιλό του.... και δεν γκρινιάζει.. απλά κατουράει εκεί στην αγκαλιά.. Click για ανάπτυξη... Μωρε ένα τετοιο θέλω (οχι να με κατουράει), αλλά ειναι καλύτερο ακόμα κ αυτό από τα δικά μου που με έχουν χ...νη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 20:17 Η prince έγραψε: #3.318 20-10-08 20:17 και μένα έτσι με έχουν. αν κάνω αγκαλιά τον πρίνς χωρίς να θέλει θέλω αυτόματα τραυμαπλάστ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 20:26 Η elvenstar: #3.319 20-10-08 20:26 Αρχική Δημοσίευση από prince: και μένα έτσι με έχουν. αν κάνω αγκαλιά τον πρίνς χωρίς να θέλει θέλω αυτόματα τραυμαπλάστ... Click για ανάπτυξη... Ο Μπατ δεν θέλει ποτε να τον παιρνω αγκαλια κάνει σαν δαιμονισμένος, πως είναι ο Μάρκος πιο πάνω ακριβώς έτσι (Ζορίτσα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 00:49 Η staman2 έγραψε: #3.320 21-10-08 00:49 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: Βρε Αναστασια μου ,εσυ δεν μου ειχες πει οταν μιλουσαμε στο τηλεφωνο οτι τα τσιντσιλλα δεν κομπιαζουν?λαθος θυμαμαι? Click για ανάπτυξη... Ναι Δανάη μου εγώ στο είχα πει. Τα τσιντσιλά δεν κομπιάζουν τοσο εύκολα. Και το τρίχωμά τους δεν θέλει τοσο συχνα βούρτσισμα όσο των περσικών. Εγώ τη Νάλα βέβαι τη βουρτσίζω 1 φορά τη μέρα. Οχι γιατί της είναι απαραίτητο αλλά για να συνηθίζει γιατί οταν την πήρα στην ηλικία των 4 μηνών δεν είχε συνηθίσει σε βουρτσισμα ούτε σε μπάνιο, με αποτέλεσμα να είναι λίγο υστερική όταν την βούρτσιζα. Τώρα όμως το συνήθισε μια χαρα. Τον Πέρση αντίθετα πάλι αν δεν τον βουρτσίσω 2 φορές τη μέρα, την επομένη έχει ψιλο κομπάκια πίσω από τα αυτιά κ τις μασχαλίτσες του. Ειναι άλλο τρίχωμα. Της Νάλας είναι σαν μεταξι, του Πέρση σαν βαμβακι, ανάλαφρα κ τα δυο ως προς την υφή . Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: Αααα για σε παρακαλώ πολύ. Λίγα τα λόγια σου για τον κούκλο μου!! Ναι βρε έχουμε γαλλική μυτούλα. Και την φωτο την έβαλα για τους λάτρεις της φυλής . Αντεεεε. Click για ανάπτυξη... συγνωμη,συγνωμη!!!! αλλα εχω αδυναμια στα τσιντσιλλα!!!!![/quote] Ναιιι?? Εγώ πάλι έχω αδυναμία και στα δύο είδη Αρχική Δημοσίευση από prince: Τα μωρά μου.... Η κυρία αγναντεύει το δωμάτιό μου από τον εξώστη της.... Ο κύριος την ίδια στιγμή παραμονεύει από κάτω.... είδατε τρίχωμα ο πρίνς.... Ακόμη γεμίζει το χειμωνιάτικό του Ελπίζω να δώ και στην ρεινάτα μου τέτοιο τρίχωμα Click για ανάπτυξη... Και φυσικά θα την δεις με τέτοιο και καλλίτερο τρίχωμα αγαπητή μου!!! Ερχεται σύντομα η στιγμή. Να μου την φιλήσεις την ντελικάτη κούκλα σου Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ο Πάρης ειναι τέλειος λέω εγώ (αν κ αν ειχε εξτριμ μουριτσα θα ήταν κάπως καλύτερος) γιατί δεν βρίσκω κ εγω τέτοια γατιά να κάθονται κ να υπομένουν τα χάδια Click για ανάπτυξη... Σωστά Ελενάκι. Κι εμένα μου αρέσει πολύ ο Πάρης. (Παρόλο που οι εξτριμ μυτίτσες με τραβάνε παρισσότερο) Είναι πολύ εντυπωσιακός κ όμορφος. Εχει υπέροχο χρώμα δε. Αρχική Δημοσίευση από prince: και μένα έτσι με έχουν. αν κάνω αγκαλιά τον πρίνς χωρίς να θέλει θέλω αυτόματα τραυμαπλάστ... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: ΘΡΥΛΟΟΟΟΟΟΣΣΣΣΣ! Τι τελεια γατακια κ σκυλάκια που έχεις Αναστασία μου; Δεν ξέρω πιο ειναι το πιο ομορφο τελικά μάλλον όλα!!! κ η φωτογραφίες καταπληκτικές, ειδικά αυτή του Τιμυ με το κουκλάκι του είναι κορυφάια Click για ανάπτυξη... Σ΄ευχαριστώ, σ΄ευχαριστώ πολύ. Μα εσύ δεν πας πίσω με αυτόν τον πανέμορφο κούκλο σου τον Μπατουλίνο. Καλά η φωτο κατω στην υπογραφή σου είναι ΤΕΛΕΙΑ. Τι βλέμμα εχει ο άτιμος!!Τρελαινομαι για τη μουρίτσα του!!! Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ο Μπατ δεν θέλει ποτε να τον παιρνω αγκαλια κάνει σαν δαιμονισμένος, πως είναι ο Μάρκος πιο πάνω ακριβώς έτσι (Ζορίτσα) Click για ανάπτυξη... Κι ο Πέρσης αποφεύγει τις αγκαλιές αλλά κάθεται κότα για κανένα 5λεπτο. Μετά αρχίζει να προσπαθεί να βρει διέξοδο να φύγει.Αλλά ποτέ δεν βγάζει νύχια το μωράκι μου. Είναι αγιο γατάκι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 164 165 166 167 168 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 166 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 166 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αααα για σε παρακαλώ πολύ. Λίγα τα λόγια σου για τον κούκλο μου!! Ναι βρε έχουμε γαλλική μυτούλα. Και την φωτο την έβαλα για τους λάτρεις της φυλής . Αντεεεε.[/quote] συγνωμη,συγνωμη!!!! αλλα εχω αδυναμια στα τσιντσιλλα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 19:13 Η prince έγραψε: #3.309 20-10-08 19:13 Τα μωρά μου.... Η κυρία αγναντεύει το δωμάτιό μου από τον εξώστη της.... Ο κύριος την ίδια στιγμή παραμονεύει από κάτω.... είδατε τρίχωμα ο πρίνς.... Ακόμη γεμίζει το χειμωνιάτικό του Ελπίζω να δώ και στην ρεινάτα μου τέτοιο τρίχωμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 19:41 Η prince έγραψε: #3.310 20-10-08 19:41 Ο γάτος του καλού μου ο Πάρης... Περσικό με μύτη :Ρ Είναι ο χάρος βγήκε παγανιά; Είναι σοκολά ζεστό. Το βράδυ δεν φαίνεται. Είναι όμως πολύ ήρεμο. Μαρμελάδας. Ελπίζω να ξυπνήσει από την επαφή με τον πρίνς.... Μπορείς να το κρατάς με τις ώρες. Όσο και να δυσανασχετεί δεν γρατζουνάει δεν δαγκώνει. ΑΠλά κουνάει την ουρά και ελπίζει.... Καμαρώστε μας... Ο Παρης μας θα γίνει σύντομα συγκάτοικός μας και θα σας λέω και αυτούνού τα νέα του....είναι γεννημένος 01/2008 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 19:44 Η moukelis έγραψε: #3.311 20-10-08 19:44 Κουκλοι!Σταυρουλα μην βαζεις καλε φλας και βγαινει με κιτρινα ματια η Ρεϊνα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 19:46 Η elvenstar: #3.312 20-10-08 19:46 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ναι ναι περιμένουμε να σας καμαρώσουμε. Αλήθεια τι ομάδα είστε?? Click για ανάπτυξη... ΘΡΥΛΟΟΟΟΟΟΣΣΣΣΣ! Τι τελεια γατακια κ σκυλάκια που έχεις Αναστασία μου; Δεν ξέρω πιο ειναι το πιο ομορφο τελικά μάλλον όλα!!! κ η φωτογραφίες καταπληκτικές, ειδικά αυτή του Τιμυ με το κουκλάκι του είναι κορυφάια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 19:47 Η prince έγραψε: #3.313 20-10-08 19:47 είναι δρακουλιάρα ε; :Ρ δεν πειράζει.. το έχει στο αίμα της... ξέρεις πόσα πρινσο-τσούλουφα βρίσκω στο πάτωμα κάθε μερα; Αλήθεια ο πάρης πώς σου φάνηκε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 19:57 Η moukelis έγραψε: #3.314 20-10-08 19:57 Πολυ ομορφος,αν και νομιζω οτι το χρωμα του πρεπει να ειναι πιο γλυκο απο κοντα.Περιεργη φατσουλα εχει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 19:58 Η elvenstar: #3.315 20-10-08 19:58 Αρχική Δημοσίευση από prince: ξέρεις πόσα πρινσο-τσούλουφα βρίσκω στο πάτωμα κάθε μερα; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από prince: Αλήθεια ο πάρης πώς σου φάνηκε; Click για ανάπτυξη... Ο Πάρης ειναι τέλειος λέω εγώ (αν κ αν ειχε εξτριμ μουριτσα θα ήταν κάπως καλύτερος) γιατί δεν βρίσκω κ εγω τέτοια γατιά να κάθονται κ να υπομένουν τα χάδια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 20:02 Η prince έγραψε: #3.316 20-10-08 20:02 μιλάμε περνάει τα πάνδινα... έτσι και τον πιάσουν αγκαλιά δεν τον αφήνουν ούτε για το ψιλό του.... και δεν γκρινιάζει.. απλά κατουράει εκεί στην αγκαλιά.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 20:15 Η elvenstar: #3.317 20-10-08 20:15 Αρχική Δημοσίευση από prince: μιλάμε περνάει τα πάνδινα... έτσι και τον πιάσουν αγκαλιά δεν τον αφήνουν ούτε για το ψιλό του.... και δεν γκρινιάζει.. απλά κατουράει εκεί στην αγκαλιά.. Click για ανάπτυξη... Μωρε ένα τετοιο θέλω (οχι να με κατουράει), αλλά ειναι καλύτερο ακόμα κ αυτό από τα δικά μου που με έχουν χ...νη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 20:17 Η prince έγραψε: #3.318 20-10-08 20:17 και μένα έτσι με έχουν. αν κάνω αγκαλιά τον πρίνς χωρίς να θέλει θέλω αυτόματα τραυμαπλάστ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 20:26 Η elvenstar: #3.319 20-10-08 20:26 Αρχική Δημοσίευση από prince: και μένα έτσι με έχουν. αν κάνω αγκαλιά τον πρίνς χωρίς να θέλει θέλω αυτόματα τραυμαπλάστ... Click για ανάπτυξη... Ο Μπατ δεν θέλει ποτε να τον παιρνω αγκαλια κάνει σαν δαιμονισμένος, πως είναι ο Μάρκος πιο πάνω ακριβώς έτσι (Ζορίτσα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 00:49 Η staman2 έγραψε: #3.320 21-10-08 00:49 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: Βρε Αναστασια μου ,εσυ δεν μου ειχες πει οταν μιλουσαμε στο τηλεφωνο οτι τα τσιντσιλλα δεν κομπιαζουν?λαθος θυμαμαι? Click για ανάπτυξη... Ναι Δανάη μου εγώ στο είχα πει. Τα τσιντσιλά δεν κομπιάζουν τοσο εύκολα. Και το τρίχωμά τους δεν θέλει τοσο συχνα βούρτσισμα όσο των περσικών. Εγώ τη Νάλα βέβαι τη βουρτσίζω 1 φορά τη μέρα. Οχι γιατί της είναι απαραίτητο αλλά για να συνηθίζει γιατί οταν την πήρα στην ηλικία των 4 μηνών δεν είχε συνηθίσει σε βουρτσισμα ούτε σε μπάνιο, με αποτέλεσμα να είναι λίγο υστερική όταν την βούρτσιζα. Τώρα όμως το συνήθισε μια χαρα. Τον Πέρση αντίθετα πάλι αν δεν τον βουρτσίσω 2 φορές τη μέρα, την επομένη έχει ψιλο κομπάκια πίσω από τα αυτιά κ τις μασχαλίτσες του. Ειναι άλλο τρίχωμα. Της Νάλας είναι σαν μεταξι, του Πέρση σαν βαμβακι, ανάλαφρα κ τα δυο ως προς την υφή . Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: Αααα για σε παρακαλώ πολύ. Λίγα τα λόγια σου για τον κούκλο μου!! Ναι βρε έχουμε γαλλική μυτούλα. Και την φωτο την έβαλα για τους λάτρεις της φυλής . Αντεεεε. Click για ανάπτυξη... συγνωμη,συγνωμη!!!! αλλα εχω αδυναμια στα τσιντσιλλα!!!!![/quote] Ναιιι?? Εγώ πάλι έχω αδυναμία και στα δύο είδη Αρχική Δημοσίευση από prince: Τα μωρά μου.... Η κυρία αγναντεύει το δωμάτιό μου από τον εξώστη της.... Ο κύριος την ίδια στιγμή παραμονεύει από κάτω.... είδατε τρίχωμα ο πρίνς.... Ακόμη γεμίζει το χειμωνιάτικό του Ελπίζω να δώ και στην ρεινάτα μου τέτοιο τρίχωμα Click για ανάπτυξη... Και φυσικά θα την δεις με τέτοιο και καλλίτερο τρίχωμα αγαπητή μου!!! Ερχεται σύντομα η στιγμή. Να μου την φιλήσεις την ντελικάτη κούκλα σου Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ο Πάρης ειναι τέλειος λέω εγώ (αν κ αν ειχε εξτριμ μουριτσα θα ήταν κάπως καλύτερος) γιατί δεν βρίσκω κ εγω τέτοια γατιά να κάθονται κ να υπομένουν τα χάδια Click για ανάπτυξη... Σωστά Ελενάκι. Κι εμένα μου αρέσει πολύ ο Πάρης. (Παρόλο που οι εξτριμ μυτίτσες με τραβάνε παρισσότερο) Είναι πολύ εντυπωσιακός κ όμορφος. Εχει υπέροχο χρώμα δε. Αρχική Δημοσίευση από prince: και μένα έτσι με έχουν. αν κάνω αγκαλιά τον πρίνς χωρίς να θέλει θέλω αυτόματα τραυμαπλάστ... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: ΘΡΥΛΟΟΟΟΟΟΣΣΣΣΣ! Τι τελεια γατακια κ σκυλάκια που έχεις Αναστασία μου; Δεν ξέρω πιο ειναι το πιο ομορφο τελικά μάλλον όλα!!! κ η φωτογραφίες καταπληκτικές, ειδικά αυτή του Τιμυ με το κουκλάκι του είναι κορυφάια Click για ανάπτυξη... Σ΄ευχαριστώ, σ΄ευχαριστώ πολύ. Μα εσύ δεν πας πίσω με αυτόν τον πανέμορφο κούκλο σου τον Μπατουλίνο. Καλά η φωτο κατω στην υπογραφή σου είναι ΤΕΛΕΙΑ. Τι βλέμμα εχει ο άτιμος!!Τρελαινομαι για τη μουρίτσα του!!! Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ο Μπατ δεν θέλει ποτε να τον παιρνω αγκαλια κάνει σαν δαιμονισμένος, πως είναι ο Μάρκος πιο πάνω ακριβώς έτσι (Ζορίτσα) Click για ανάπτυξη... Κι ο Πέρσης αποφεύγει τις αγκαλιές αλλά κάθεται κότα για κανένα 5λεπτο. Μετά αρχίζει να προσπαθεί να βρει διέξοδο να φύγει.Αλλά ποτέ δεν βγάζει νύχια το μωράκι μου. Είναι αγιο γατάκι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 164 165 166 167 168 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 166 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 166 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Τα μωρά μου.... Η κυρία αγναντεύει το δωμάτιό μου από τον εξώστη της.... Ο κύριος την ίδια στιγμή παραμονεύει από κάτω.... είδατε τρίχωμα ο πρίνς.... Ακόμη γεμίζει το χειμωνιάτικό του Ελπίζω να δώ και στην ρεινάτα μου τέτοιο τρίχωμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 19:41 Η prince έγραψε: #3.310 20-10-08 19:41 Ο γάτος του καλού μου ο Πάρης... Περσικό με μύτη :Ρ Είναι ο χάρος βγήκε παγανιά; Είναι σοκολά ζεστό. Το βράδυ δεν φαίνεται. Είναι όμως πολύ ήρεμο. Μαρμελάδας. Ελπίζω να ξυπνήσει από την επαφή με τον πρίνς.... Μπορείς να το κρατάς με τις ώρες. Όσο και να δυσανασχετεί δεν γρατζουνάει δεν δαγκώνει. ΑΠλά κουνάει την ουρά και ελπίζει.... Καμαρώστε μας... Ο Παρης μας θα γίνει σύντομα συγκάτοικός μας και θα σας λέω και αυτούνού τα νέα του....είναι γεννημένος 01/2008 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 19:44 Η moukelis έγραψε: #3.311 20-10-08 19:44 Κουκλοι!Σταυρουλα μην βαζεις καλε φλας και βγαινει με κιτρινα ματια η Ρεϊνα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 19:46 Η elvenstar: #3.312 20-10-08 19:46 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ναι ναι περιμένουμε να σας καμαρώσουμε. Αλήθεια τι ομάδα είστε?? Click για ανάπτυξη... ΘΡΥΛΟΟΟΟΟΟΣΣΣΣΣ! Τι τελεια γατακια κ σκυλάκια που έχεις Αναστασία μου; Δεν ξέρω πιο ειναι το πιο ομορφο τελικά μάλλον όλα!!! κ η φωτογραφίες καταπληκτικές, ειδικά αυτή του Τιμυ με το κουκλάκι του είναι κορυφάια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 19:47 Η prince έγραψε: #3.313 20-10-08 19:47 είναι δρακουλιάρα ε; :Ρ δεν πειράζει.. το έχει στο αίμα της... ξέρεις πόσα πρινσο-τσούλουφα βρίσκω στο πάτωμα κάθε μερα; Αλήθεια ο πάρης πώς σου φάνηκε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 19:57 Η moukelis έγραψε: #3.314 20-10-08 19:57 Πολυ ομορφος,αν και νομιζω οτι το χρωμα του πρεπει να ειναι πιο γλυκο απο κοντα.Περιεργη φατσουλα εχει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 19:58 Η elvenstar: #3.315 20-10-08 19:58 Αρχική Δημοσίευση από prince: ξέρεις πόσα πρινσο-τσούλουφα βρίσκω στο πάτωμα κάθε μερα; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από prince: Αλήθεια ο πάρης πώς σου φάνηκε; Click για ανάπτυξη... Ο Πάρης ειναι τέλειος λέω εγώ (αν κ αν ειχε εξτριμ μουριτσα θα ήταν κάπως καλύτερος) γιατί δεν βρίσκω κ εγω τέτοια γατιά να κάθονται κ να υπομένουν τα χάδια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 20:02 Η prince έγραψε: #3.316 20-10-08 20:02 μιλάμε περνάει τα πάνδινα... έτσι και τον πιάσουν αγκαλιά δεν τον αφήνουν ούτε για το ψιλό του.... και δεν γκρινιάζει.. απλά κατουράει εκεί στην αγκαλιά.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 20:15 Η elvenstar: #3.317 20-10-08 20:15 Αρχική Δημοσίευση από prince: μιλάμε περνάει τα πάνδινα... έτσι και τον πιάσουν αγκαλιά δεν τον αφήνουν ούτε για το ψιλό του.... και δεν γκρινιάζει.. απλά κατουράει εκεί στην αγκαλιά.. Click για ανάπτυξη... Μωρε ένα τετοιο θέλω (οχι να με κατουράει), αλλά ειναι καλύτερο ακόμα κ αυτό από τα δικά μου που με έχουν χ...νη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 20:17 Η prince έγραψε: #3.318 20-10-08 20:17 και μένα έτσι με έχουν. αν κάνω αγκαλιά τον πρίνς χωρίς να θέλει θέλω αυτόματα τραυμαπλάστ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 20:26 Η elvenstar: #3.319 20-10-08 20:26 Αρχική Δημοσίευση από prince: και μένα έτσι με έχουν. αν κάνω αγκαλιά τον πρίνς χωρίς να θέλει θέλω αυτόματα τραυμαπλάστ... Click για ανάπτυξη... Ο Μπατ δεν θέλει ποτε να τον παιρνω αγκαλια κάνει σαν δαιμονισμένος, πως είναι ο Μάρκος πιο πάνω ακριβώς έτσι (Ζορίτσα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 00:49 Η staman2 έγραψε: #3.320 21-10-08 00:49 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: Βρε Αναστασια μου ,εσυ δεν μου ειχες πει οταν μιλουσαμε στο τηλεφωνο οτι τα τσιντσιλλα δεν κομπιαζουν?λαθος θυμαμαι? Click για ανάπτυξη... Ναι Δανάη μου εγώ στο είχα πει. Τα τσιντσιλά δεν κομπιάζουν τοσο εύκολα. Και το τρίχωμά τους δεν θέλει τοσο συχνα βούρτσισμα όσο των περσικών. Εγώ τη Νάλα βέβαι τη βουρτσίζω 1 φορά τη μέρα. Οχι γιατί της είναι απαραίτητο αλλά για να συνηθίζει γιατί οταν την πήρα στην ηλικία των 4 μηνών δεν είχε συνηθίσει σε βουρτσισμα ούτε σε μπάνιο, με αποτέλεσμα να είναι λίγο υστερική όταν την βούρτσιζα. Τώρα όμως το συνήθισε μια χαρα. Τον Πέρση αντίθετα πάλι αν δεν τον βουρτσίσω 2 φορές τη μέρα, την επομένη έχει ψιλο κομπάκια πίσω από τα αυτιά κ τις μασχαλίτσες του. Ειναι άλλο τρίχωμα. Της Νάλας είναι σαν μεταξι, του Πέρση σαν βαμβακι, ανάλαφρα κ τα δυο ως προς την υφή . Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: Αααα για σε παρακαλώ πολύ. Λίγα τα λόγια σου για τον κούκλο μου!! Ναι βρε έχουμε γαλλική μυτούλα. Και την φωτο την έβαλα για τους λάτρεις της φυλής . Αντεεεε. Click για ανάπτυξη... συγνωμη,συγνωμη!!!! αλλα εχω αδυναμια στα τσιντσιλλα!!!!![/quote] Ναιιι?? Εγώ πάλι έχω αδυναμία και στα δύο είδη Αρχική Δημοσίευση από prince: Τα μωρά μου.... Η κυρία αγναντεύει το δωμάτιό μου από τον εξώστη της.... Ο κύριος την ίδια στιγμή παραμονεύει από κάτω.... είδατε τρίχωμα ο πρίνς.... Ακόμη γεμίζει το χειμωνιάτικό του Ελπίζω να δώ και στην ρεινάτα μου τέτοιο τρίχωμα Click για ανάπτυξη... Και φυσικά θα την δεις με τέτοιο και καλλίτερο τρίχωμα αγαπητή μου!!! Ερχεται σύντομα η στιγμή. Να μου την φιλήσεις την ντελικάτη κούκλα σου Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ο Πάρης ειναι τέλειος λέω εγώ (αν κ αν ειχε εξτριμ μουριτσα θα ήταν κάπως καλύτερος) γιατί δεν βρίσκω κ εγω τέτοια γατιά να κάθονται κ να υπομένουν τα χάδια Click για ανάπτυξη... Σωστά Ελενάκι. Κι εμένα μου αρέσει πολύ ο Πάρης. (Παρόλο που οι εξτριμ μυτίτσες με τραβάνε παρισσότερο) Είναι πολύ εντυπωσιακός κ όμορφος. Εχει υπέροχο χρώμα δε. Αρχική Δημοσίευση από prince: και μένα έτσι με έχουν. αν κάνω αγκαλιά τον πρίνς χωρίς να θέλει θέλω αυτόματα τραυμαπλάστ... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: ΘΡΥΛΟΟΟΟΟΟΣΣΣΣΣ! Τι τελεια γατακια κ σκυλάκια που έχεις Αναστασία μου; Δεν ξέρω πιο ειναι το πιο ομορφο τελικά μάλλον όλα!!! κ η φωτογραφίες καταπληκτικές, ειδικά αυτή του Τιμυ με το κουκλάκι του είναι κορυφάια Click για ανάπτυξη... Σ΄ευχαριστώ, σ΄ευχαριστώ πολύ. Μα εσύ δεν πας πίσω με αυτόν τον πανέμορφο κούκλο σου τον Μπατουλίνο. Καλά η φωτο κατω στην υπογραφή σου είναι ΤΕΛΕΙΑ. Τι βλέμμα εχει ο άτιμος!!Τρελαινομαι για τη μουρίτσα του!!! Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ο Μπατ δεν θέλει ποτε να τον παιρνω αγκαλια κάνει σαν δαιμονισμένος, πως είναι ο Μάρκος πιο πάνω ακριβώς έτσι (Ζορίτσα) Click για ανάπτυξη... Κι ο Πέρσης αποφεύγει τις αγκαλιές αλλά κάθεται κότα για κανένα 5λεπτο. Μετά αρχίζει να προσπαθεί να βρει διέξοδο να φύγει.Αλλά ποτέ δεν βγάζει νύχια το μωράκι μου. Είναι αγιο γατάκι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 164 165 166 167 168 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 166 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 166 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ο γάτος του καλού μου ο Πάρης... Περσικό με μύτη :Ρ Είναι ο χάρος βγήκε παγανιά; Είναι σοκολά ζεστό. Το βράδυ δεν φαίνεται. Είναι όμως πολύ ήρεμο. Μαρμελάδας. Ελπίζω να ξυπνήσει από την επαφή με τον πρίνς.... Μπορείς να το κρατάς με τις ώρες. Όσο και να δυσανασχετεί δεν γρατζουνάει δεν δαγκώνει. ΑΠλά κουνάει την ουρά και ελπίζει.... Καμαρώστε μας... Ο Παρης μας θα γίνει σύντομα συγκάτοικός μας και θα σας λέω και αυτούνού τα νέα του....είναι γεννημένος 01/2008 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 19:44 Η moukelis έγραψε: #3.311 20-10-08 19:44 Κουκλοι!Σταυρουλα μην βαζεις καλε φλας και βγαινει με κιτρινα ματια η Ρεϊνα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 19:46 Η elvenstar: #3.312 20-10-08 19:46 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ναι ναι περιμένουμε να σας καμαρώσουμε. Αλήθεια τι ομάδα είστε?? Click για ανάπτυξη... ΘΡΥΛΟΟΟΟΟΟΣΣΣΣΣ! Τι τελεια γατακια κ σκυλάκια που έχεις Αναστασία μου; Δεν ξέρω πιο ειναι το πιο ομορφο τελικά μάλλον όλα!!! κ η φωτογραφίες καταπληκτικές, ειδικά αυτή του Τιμυ με το κουκλάκι του είναι κορυφάια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 19:47 Η prince έγραψε: #3.313 20-10-08 19:47 είναι δρακουλιάρα ε; :Ρ δεν πειράζει.. το έχει στο αίμα της... ξέρεις πόσα πρινσο-τσούλουφα βρίσκω στο πάτωμα κάθε μερα; Αλήθεια ο πάρης πώς σου φάνηκε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 19:57 Η moukelis έγραψε: #3.314 20-10-08 19:57 Πολυ ομορφος,αν και νομιζω οτι το χρωμα του πρεπει να ειναι πιο γλυκο απο κοντα.Περιεργη φατσουλα εχει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 19:58 Η elvenstar: #3.315 20-10-08 19:58 Αρχική Δημοσίευση από prince: ξέρεις πόσα πρινσο-τσούλουφα βρίσκω στο πάτωμα κάθε μερα; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από prince: Αλήθεια ο πάρης πώς σου φάνηκε; Click για ανάπτυξη... Ο Πάρης ειναι τέλειος λέω εγώ (αν κ αν ειχε εξτριμ μουριτσα θα ήταν κάπως καλύτερος) γιατί δεν βρίσκω κ εγω τέτοια γατιά να κάθονται κ να υπομένουν τα χάδια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 20:02 Η prince έγραψε: #3.316 20-10-08 20:02 μιλάμε περνάει τα πάνδινα... έτσι και τον πιάσουν αγκαλιά δεν τον αφήνουν ούτε για το ψιλό του.... και δεν γκρινιάζει.. απλά κατουράει εκεί στην αγκαλιά.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 20:15 Η elvenstar: #3.317 20-10-08 20:15 Αρχική Δημοσίευση από prince: μιλάμε περνάει τα πάνδινα... έτσι και τον πιάσουν αγκαλιά δεν τον αφήνουν ούτε για το ψιλό του.... και δεν γκρινιάζει.. απλά κατουράει εκεί στην αγκαλιά.. Click για ανάπτυξη... Μωρε ένα τετοιο θέλω (οχι να με κατουράει), αλλά ειναι καλύτερο ακόμα κ αυτό από τα δικά μου που με έχουν χ...νη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 20:17 Η prince έγραψε: #3.318 20-10-08 20:17 και μένα έτσι με έχουν. αν κάνω αγκαλιά τον πρίνς χωρίς να θέλει θέλω αυτόματα τραυμαπλάστ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 20:26 Η elvenstar: #3.319 20-10-08 20:26 Αρχική Δημοσίευση από prince: και μένα έτσι με έχουν. αν κάνω αγκαλιά τον πρίνς χωρίς να θέλει θέλω αυτόματα τραυμαπλάστ... Click για ανάπτυξη... Ο Μπατ δεν θέλει ποτε να τον παιρνω αγκαλια κάνει σαν δαιμονισμένος, πως είναι ο Μάρκος πιο πάνω ακριβώς έτσι (Ζορίτσα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 00:49 Η staman2 έγραψε: #3.320 21-10-08 00:49 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: Βρε Αναστασια μου ,εσυ δεν μου ειχες πει οταν μιλουσαμε στο τηλεφωνο οτι τα τσιντσιλλα δεν κομπιαζουν?λαθος θυμαμαι? Click για ανάπτυξη... Ναι Δανάη μου εγώ στο είχα πει. Τα τσιντσιλά δεν κομπιάζουν τοσο εύκολα. Και το τρίχωμά τους δεν θέλει τοσο συχνα βούρτσισμα όσο των περσικών. Εγώ τη Νάλα βέβαι τη βουρτσίζω 1 φορά τη μέρα. Οχι γιατί της είναι απαραίτητο αλλά για να συνηθίζει γιατί οταν την πήρα στην ηλικία των 4 μηνών δεν είχε συνηθίσει σε βουρτσισμα ούτε σε μπάνιο, με αποτέλεσμα να είναι λίγο υστερική όταν την βούρτσιζα. Τώρα όμως το συνήθισε μια χαρα. Τον Πέρση αντίθετα πάλι αν δεν τον βουρτσίσω 2 φορές τη μέρα, την επομένη έχει ψιλο κομπάκια πίσω από τα αυτιά κ τις μασχαλίτσες του. Ειναι άλλο τρίχωμα. Της Νάλας είναι σαν μεταξι, του Πέρση σαν βαμβακι, ανάλαφρα κ τα δυο ως προς την υφή . Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: Αααα για σε παρακαλώ πολύ. Λίγα τα λόγια σου για τον κούκλο μου!! Ναι βρε έχουμε γαλλική μυτούλα. Και την φωτο την έβαλα για τους λάτρεις της φυλής . Αντεεεε. Click για ανάπτυξη... συγνωμη,συγνωμη!!!! αλλα εχω αδυναμια στα τσιντσιλλα!!!!![/quote] Ναιιι?? Εγώ πάλι έχω αδυναμία και στα δύο είδη Αρχική Δημοσίευση από prince: Τα μωρά μου.... Η κυρία αγναντεύει το δωμάτιό μου από τον εξώστη της.... Ο κύριος την ίδια στιγμή παραμονεύει από κάτω.... είδατε τρίχωμα ο πρίνς.... Ακόμη γεμίζει το χειμωνιάτικό του Ελπίζω να δώ και στην ρεινάτα μου τέτοιο τρίχωμα Click για ανάπτυξη... Και φυσικά θα την δεις με τέτοιο και καλλίτερο τρίχωμα αγαπητή μου!!! Ερχεται σύντομα η στιγμή. Να μου την φιλήσεις την ντελικάτη κούκλα σου Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ο Πάρης ειναι τέλειος λέω εγώ (αν κ αν ειχε εξτριμ μουριτσα θα ήταν κάπως καλύτερος) γιατί δεν βρίσκω κ εγω τέτοια γατιά να κάθονται κ να υπομένουν τα χάδια Click για ανάπτυξη... Σωστά Ελενάκι. Κι εμένα μου αρέσει πολύ ο Πάρης. (Παρόλο που οι εξτριμ μυτίτσες με τραβάνε παρισσότερο) Είναι πολύ εντυπωσιακός κ όμορφος. Εχει υπέροχο χρώμα δε. Αρχική Δημοσίευση από prince: και μένα έτσι με έχουν. αν κάνω αγκαλιά τον πρίνς χωρίς να θέλει θέλω αυτόματα τραυμαπλάστ... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: ΘΡΥΛΟΟΟΟΟΟΣΣΣΣΣ! Τι τελεια γατακια κ σκυλάκια που έχεις Αναστασία μου; Δεν ξέρω πιο ειναι το πιο ομορφο τελικά μάλλον όλα!!! κ η φωτογραφίες καταπληκτικές, ειδικά αυτή του Τιμυ με το κουκλάκι του είναι κορυφάια Click για ανάπτυξη... Σ΄ευχαριστώ, σ΄ευχαριστώ πολύ. Μα εσύ δεν πας πίσω με αυτόν τον πανέμορφο κούκλο σου τον Μπατουλίνο. Καλά η φωτο κατω στην υπογραφή σου είναι ΤΕΛΕΙΑ. Τι βλέμμα εχει ο άτιμος!!Τρελαινομαι για τη μουρίτσα του!!! Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ο Μπατ δεν θέλει ποτε να τον παιρνω αγκαλια κάνει σαν δαιμονισμένος, πως είναι ο Μάρκος πιο πάνω ακριβώς έτσι (Ζορίτσα) Click για ανάπτυξη... Κι ο Πέρσης αποφεύγει τις αγκαλιές αλλά κάθεται κότα για κανένα 5λεπτο. Μετά αρχίζει να προσπαθεί να βρει διέξοδο να φύγει.Αλλά ποτέ δεν βγάζει νύχια το μωράκι μου. Είναι αγιο γατάκι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 164 165 166 167 168 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 166 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 166 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Κουκλοι!Σταυρουλα μην βαζεις καλε φλας και βγαινει με κιτρινα ματια η Ρεϊνα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 19:46 Η elvenstar: #3.312 20-10-08 19:46 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ναι ναι περιμένουμε να σας καμαρώσουμε. Αλήθεια τι ομάδα είστε?? Click για ανάπτυξη... ΘΡΥΛΟΟΟΟΟΟΣΣΣΣΣ! Τι τελεια γατακια κ σκυλάκια που έχεις Αναστασία μου; Δεν ξέρω πιο ειναι το πιο ομορφο τελικά μάλλον όλα!!! κ η φωτογραφίες καταπληκτικές, ειδικά αυτή του Τιμυ με το κουκλάκι του είναι κορυφάια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 19:47 Η prince έγραψε: #3.313 20-10-08 19:47 είναι δρακουλιάρα ε; :Ρ δεν πειράζει.. το έχει στο αίμα της... ξέρεις πόσα πρινσο-τσούλουφα βρίσκω στο πάτωμα κάθε μερα; Αλήθεια ο πάρης πώς σου φάνηκε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 19:57 Η moukelis έγραψε: #3.314 20-10-08 19:57 Πολυ ομορφος,αν και νομιζω οτι το χρωμα του πρεπει να ειναι πιο γλυκο απο κοντα.Περιεργη φατσουλα εχει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 19:58 Η elvenstar: #3.315 20-10-08 19:58 Αρχική Δημοσίευση από prince: ξέρεις πόσα πρινσο-τσούλουφα βρίσκω στο πάτωμα κάθε μερα; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από prince: Αλήθεια ο πάρης πώς σου φάνηκε; Click για ανάπτυξη... Ο Πάρης ειναι τέλειος λέω εγώ (αν κ αν ειχε εξτριμ μουριτσα θα ήταν κάπως καλύτερος) γιατί δεν βρίσκω κ εγω τέτοια γατιά να κάθονται κ να υπομένουν τα χάδια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 20:02 Η prince έγραψε: #3.316 20-10-08 20:02 μιλάμε περνάει τα πάνδινα... έτσι και τον πιάσουν αγκαλιά δεν τον αφήνουν ούτε για το ψιλό του.... και δεν γκρινιάζει.. απλά κατουράει εκεί στην αγκαλιά.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 20:15 Η elvenstar: #3.317 20-10-08 20:15 Αρχική Δημοσίευση από prince: μιλάμε περνάει τα πάνδινα... έτσι και τον πιάσουν αγκαλιά δεν τον αφήνουν ούτε για το ψιλό του.... και δεν γκρινιάζει.. απλά κατουράει εκεί στην αγκαλιά.. Click για ανάπτυξη... Μωρε ένα τετοιο θέλω (οχι να με κατουράει), αλλά ειναι καλύτερο ακόμα κ αυτό από τα δικά μου που με έχουν χ...νη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 20:17 Η prince έγραψε: #3.318 20-10-08 20:17 και μένα έτσι με έχουν. αν κάνω αγκαλιά τον πρίνς χωρίς να θέλει θέλω αυτόματα τραυμαπλάστ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 20:26 Η elvenstar: #3.319 20-10-08 20:26 Αρχική Δημοσίευση από prince: και μένα έτσι με έχουν. αν κάνω αγκαλιά τον πρίνς χωρίς να θέλει θέλω αυτόματα τραυμαπλάστ... Click για ανάπτυξη... Ο Μπατ δεν θέλει ποτε να τον παιρνω αγκαλια κάνει σαν δαιμονισμένος, πως είναι ο Μάρκος πιο πάνω ακριβώς έτσι (Ζορίτσα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 00:49 Η staman2 έγραψε: #3.320 21-10-08 00:49 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: Βρε Αναστασια μου ,εσυ δεν μου ειχες πει οταν μιλουσαμε στο τηλεφωνο οτι τα τσιντσιλλα δεν κομπιαζουν?λαθος θυμαμαι? Click για ανάπτυξη... Ναι Δανάη μου εγώ στο είχα πει. Τα τσιντσιλά δεν κομπιάζουν τοσο εύκολα. Και το τρίχωμά τους δεν θέλει τοσο συχνα βούρτσισμα όσο των περσικών. Εγώ τη Νάλα βέβαι τη βουρτσίζω 1 φορά τη μέρα. Οχι γιατί της είναι απαραίτητο αλλά για να συνηθίζει γιατί οταν την πήρα στην ηλικία των 4 μηνών δεν είχε συνηθίσει σε βουρτσισμα ούτε σε μπάνιο, με αποτέλεσμα να είναι λίγο υστερική όταν την βούρτσιζα. Τώρα όμως το συνήθισε μια χαρα. Τον Πέρση αντίθετα πάλι αν δεν τον βουρτσίσω 2 φορές τη μέρα, την επομένη έχει ψιλο κομπάκια πίσω από τα αυτιά κ τις μασχαλίτσες του. Ειναι άλλο τρίχωμα. Της Νάλας είναι σαν μεταξι, του Πέρση σαν βαμβακι, ανάλαφρα κ τα δυο ως προς την υφή . Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: Αααα για σε παρακαλώ πολύ. Λίγα τα λόγια σου για τον κούκλο μου!! Ναι βρε έχουμε γαλλική μυτούλα. Και την φωτο την έβαλα για τους λάτρεις της φυλής . Αντεεεε. Click για ανάπτυξη... συγνωμη,συγνωμη!!!! αλλα εχω αδυναμια στα τσιντσιλλα!!!!![/quote] Ναιιι?? Εγώ πάλι έχω αδυναμία και στα δύο είδη Αρχική Δημοσίευση από prince: Τα μωρά μου.... Η κυρία αγναντεύει το δωμάτιό μου από τον εξώστη της.... Ο κύριος την ίδια στιγμή παραμονεύει από κάτω.... είδατε τρίχωμα ο πρίνς.... Ακόμη γεμίζει το χειμωνιάτικό του Ελπίζω να δώ και στην ρεινάτα μου τέτοιο τρίχωμα Click για ανάπτυξη... Και φυσικά θα την δεις με τέτοιο και καλλίτερο τρίχωμα αγαπητή μου!!! Ερχεται σύντομα η στιγμή. Να μου την φιλήσεις την ντελικάτη κούκλα σου Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ο Πάρης ειναι τέλειος λέω εγώ (αν κ αν ειχε εξτριμ μουριτσα θα ήταν κάπως καλύτερος) γιατί δεν βρίσκω κ εγω τέτοια γατιά να κάθονται κ να υπομένουν τα χάδια Click για ανάπτυξη... Σωστά Ελενάκι. Κι εμένα μου αρέσει πολύ ο Πάρης. (Παρόλο που οι εξτριμ μυτίτσες με τραβάνε παρισσότερο) Είναι πολύ εντυπωσιακός κ όμορφος. Εχει υπέροχο χρώμα δε. Αρχική Δημοσίευση από prince: και μένα έτσι με έχουν. αν κάνω αγκαλιά τον πρίνς χωρίς να θέλει θέλω αυτόματα τραυμαπλάστ... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: ΘΡΥΛΟΟΟΟΟΟΣΣΣΣΣ! Τι τελεια γατακια κ σκυλάκια που έχεις Αναστασία μου; Δεν ξέρω πιο ειναι το πιο ομορφο τελικά μάλλον όλα!!! κ η φωτογραφίες καταπληκτικές, ειδικά αυτή του Τιμυ με το κουκλάκι του είναι κορυφάια Click για ανάπτυξη... Σ΄ευχαριστώ, σ΄ευχαριστώ πολύ. Μα εσύ δεν πας πίσω με αυτόν τον πανέμορφο κούκλο σου τον Μπατουλίνο. Καλά η φωτο κατω στην υπογραφή σου είναι ΤΕΛΕΙΑ. Τι βλέμμα εχει ο άτιμος!!Τρελαινομαι για τη μουρίτσα του!!! Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ο Μπατ δεν θέλει ποτε να τον παιρνω αγκαλια κάνει σαν δαιμονισμένος, πως είναι ο Μάρκος πιο πάνω ακριβώς έτσι (Ζορίτσα) Click για ανάπτυξη... Κι ο Πέρσης αποφεύγει τις αγκαλιές αλλά κάθεται κότα για κανένα 5λεπτο. Μετά αρχίζει να προσπαθεί να βρει διέξοδο να φύγει.Αλλά ποτέ δεν βγάζει νύχια το μωράκι μου. Είναι αγιο γατάκι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 164 165 166 167 168 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 166 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 166 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ναι ναι περιμένουμε να σας καμαρώσουμε. Αλήθεια τι ομάδα είστε?? Click για ανάπτυξη... ΘΡΥΛΟΟΟΟΟΟΣΣΣΣΣ! Τι τελεια γατακια κ σκυλάκια που έχεις Αναστασία μου; Δεν ξέρω πιο ειναι το πιο ομορφο τελικά μάλλον όλα!!! κ η φωτογραφίες καταπληκτικές, ειδικά αυτή του Τιμυ με το κουκλάκι του είναι κορυφάια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 19:47 Η prince έγραψε: #3.313 20-10-08 19:47 είναι δρακουλιάρα ε; :Ρ δεν πειράζει.. το έχει στο αίμα της... ξέρεις πόσα πρινσο-τσούλουφα βρίσκω στο πάτωμα κάθε μερα; Αλήθεια ο πάρης πώς σου φάνηκε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 19:57 Η moukelis έγραψε: #3.314 20-10-08 19:57 Πολυ ομορφος,αν και νομιζω οτι το χρωμα του πρεπει να ειναι πιο γλυκο απο κοντα.Περιεργη φατσουλα εχει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 19:58 Η elvenstar: #3.315 20-10-08 19:58 Αρχική Δημοσίευση από prince: ξέρεις πόσα πρινσο-τσούλουφα βρίσκω στο πάτωμα κάθε μερα; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από prince: Αλήθεια ο πάρης πώς σου φάνηκε; Click για ανάπτυξη... Ο Πάρης ειναι τέλειος λέω εγώ (αν κ αν ειχε εξτριμ μουριτσα θα ήταν κάπως καλύτερος) γιατί δεν βρίσκω κ εγω τέτοια γατιά να κάθονται κ να υπομένουν τα χάδια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 20:02 Η prince έγραψε: #3.316 20-10-08 20:02 μιλάμε περνάει τα πάνδινα... έτσι και τον πιάσουν αγκαλιά δεν τον αφήνουν ούτε για το ψιλό του.... και δεν γκρινιάζει.. απλά κατουράει εκεί στην αγκαλιά.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 20:15 Η elvenstar: #3.317 20-10-08 20:15 Αρχική Δημοσίευση από prince: μιλάμε περνάει τα πάνδινα... έτσι και τον πιάσουν αγκαλιά δεν τον αφήνουν ούτε για το ψιλό του.... και δεν γκρινιάζει.. απλά κατουράει εκεί στην αγκαλιά.. Click για ανάπτυξη... Μωρε ένα τετοιο θέλω (οχι να με κατουράει), αλλά ειναι καλύτερο ακόμα κ αυτό από τα δικά μου που με έχουν χ...νη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 20:17 Η prince έγραψε: #3.318 20-10-08 20:17 και μένα έτσι με έχουν. αν κάνω αγκαλιά τον πρίνς χωρίς να θέλει θέλω αυτόματα τραυμαπλάστ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 20:26 Η elvenstar: #3.319 20-10-08 20:26 Αρχική Δημοσίευση από prince: και μένα έτσι με έχουν. αν κάνω αγκαλιά τον πρίνς χωρίς να θέλει θέλω αυτόματα τραυμαπλάστ... Click για ανάπτυξη... Ο Μπατ δεν θέλει ποτε να τον παιρνω αγκαλια κάνει σαν δαιμονισμένος, πως είναι ο Μάρκος πιο πάνω ακριβώς έτσι (Ζορίτσα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 00:49 Η staman2 έγραψε: #3.320 21-10-08 00:49 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: Βρε Αναστασια μου ,εσυ δεν μου ειχες πει οταν μιλουσαμε στο τηλεφωνο οτι τα τσιντσιλλα δεν κομπιαζουν?λαθος θυμαμαι? Click για ανάπτυξη... Ναι Δανάη μου εγώ στο είχα πει. Τα τσιντσιλά δεν κομπιάζουν τοσο εύκολα. Και το τρίχωμά τους δεν θέλει τοσο συχνα βούρτσισμα όσο των περσικών. Εγώ τη Νάλα βέβαι τη βουρτσίζω 1 φορά τη μέρα. Οχι γιατί της είναι απαραίτητο αλλά για να συνηθίζει γιατί οταν την πήρα στην ηλικία των 4 μηνών δεν είχε συνηθίσει σε βουρτσισμα ούτε σε μπάνιο, με αποτέλεσμα να είναι λίγο υστερική όταν την βούρτσιζα. Τώρα όμως το συνήθισε μια χαρα. Τον Πέρση αντίθετα πάλι αν δεν τον βουρτσίσω 2 φορές τη μέρα, την επομένη έχει ψιλο κομπάκια πίσω από τα αυτιά κ τις μασχαλίτσες του. Ειναι άλλο τρίχωμα. Της Νάλας είναι σαν μεταξι, του Πέρση σαν βαμβακι, ανάλαφρα κ τα δυο ως προς την υφή . Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: Αααα για σε παρακαλώ πολύ. Λίγα τα λόγια σου για τον κούκλο μου!! Ναι βρε έχουμε γαλλική μυτούλα. Και την φωτο την έβαλα για τους λάτρεις της φυλής . Αντεεεε. Click για ανάπτυξη... συγνωμη,συγνωμη!!!! αλλα εχω αδυναμια στα τσιντσιλλα!!!!![/quote] Ναιιι?? Εγώ πάλι έχω αδυναμία και στα δύο είδη Αρχική Δημοσίευση από prince: Τα μωρά μου.... Η κυρία αγναντεύει το δωμάτιό μου από τον εξώστη της.... Ο κύριος την ίδια στιγμή παραμονεύει από κάτω.... είδατε τρίχωμα ο πρίνς.... Ακόμη γεμίζει το χειμωνιάτικό του Ελπίζω να δώ και στην ρεινάτα μου τέτοιο τρίχωμα Click για ανάπτυξη... Και φυσικά θα την δεις με τέτοιο και καλλίτερο τρίχωμα αγαπητή μου!!! Ερχεται σύντομα η στιγμή. Να μου την φιλήσεις την ντελικάτη κούκλα σου Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ο Πάρης ειναι τέλειος λέω εγώ (αν κ αν ειχε εξτριμ μουριτσα θα ήταν κάπως καλύτερος) γιατί δεν βρίσκω κ εγω τέτοια γατιά να κάθονται κ να υπομένουν τα χάδια Click για ανάπτυξη... Σωστά Ελενάκι. Κι εμένα μου αρέσει πολύ ο Πάρης. (Παρόλο που οι εξτριμ μυτίτσες με τραβάνε παρισσότερο) Είναι πολύ εντυπωσιακός κ όμορφος. Εχει υπέροχο χρώμα δε. Αρχική Δημοσίευση από prince: και μένα έτσι με έχουν. αν κάνω αγκαλιά τον πρίνς χωρίς να θέλει θέλω αυτόματα τραυμαπλάστ... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: ΘΡΥΛΟΟΟΟΟΟΣΣΣΣΣ! Τι τελεια γατακια κ σκυλάκια που έχεις Αναστασία μου; Δεν ξέρω πιο ειναι το πιο ομορφο τελικά μάλλον όλα!!! κ η φωτογραφίες καταπληκτικές, ειδικά αυτή του Τιμυ με το κουκλάκι του είναι κορυφάια Click για ανάπτυξη... Σ΄ευχαριστώ, σ΄ευχαριστώ πολύ. Μα εσύ δεν πας πίσω με αυτόν τον πανέμορφο κούκλο σου τον Μπατουλίνο. Καλά η φωτο κατω στην υπογραφή σου είναι ΤΕΛΕΙΑ. Τι βλέμμα εχει ο άτιμος!!Τρελαινομαι για τη μουρίτσα του!!! Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ο Μπατ δεν θέλει ποτε να τον παιρνω αγκαλια κάνει σαν δαιμονισμένος, πως είναι ο Μάρκος πιο πάνω ακριβώς έτσι (Ζορίτσα) Click για ανάπτυξη... Κι ο Πέρσης αποφεύγει τις αγκαλιές αλλά κάθεται κότα για κανένα 5λεπτο. Μετά αρχίζει να προσπαθεί να βρει διέξοδο να φύγει.Αλλά ποτέ δεν βγάζει νύχια το μωράκι μου. Είναι αγιο γατάκι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 164 165 166 167 168 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 166 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 166 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
είναι δρακουλιάρα ε; :Ρ δεν πειράζει.. το έχει στο αίμα της... ξέρεις πόσα πρινσο-τσούλουφα βρίσκω στο πάτωμα κάθε μερα; Αλήθεια ο πάρης πώς σου φάνηκε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 19:57 Η moukelis έγραψε: #3.314 20-10-08 19:57 Πολυ ομορφος,αν και νομιζω οτι το χρωμα του πρεπει να ειναι πιο γλυκο απο κοντα.Περιεργη φατσουλα εχει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 19:58 Η elvenstar: #3.315 20-10-08 19:58 Αρχική Δημοσίευση από prince: ξέρεις πόσα πρινσο-τσούλουφα βρίσκω στο πάτωμα κάθε μερα; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από prince: Αλήθεια ο πάρης πώς σου φάνηκε; Click για ανάπτυξη... Ο Πάρης ειναι τέλειος λέω εγώ (αν κ αν ειχε εξτριμ μουριτσα θα ήταν κάπως καλύτερος) γιατί δεν βρίσκω κ εγω τέτοια γατιά να κάθονται κ να υπομένουν τα χάδια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 20:02 Η prince έγραψε: #3.316 20-10-08 20:02 μιλάμε περνάει τα πάνδινα... έτσι και τον πιάσουν αγκαλιά δεν τον αφήνουν ούτε για το ψιλό του.... και δεν γκρινιάζει.. απλά κατουράει εκεί στην αγκαλιά.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 20:15 Η elvenstar: #3.317 20-10-08 20:15 Αρχική Δημοσίευση από prince: μιλάμε περνάει τα πάνδινα... έτσι και τον πιάσουν αγκαλιά δεν τον αφήνουν ούτε για το ψιλό του.... και δεν γκρινιάζει.. απλά κατουράει εκεί στην αγκαλιά.. Click για ανάπτυξη... Μωρε ένα τετοιο θέλω (οχι να με κατουράει), αλλά ειναι καλύτερο ακόμα κ αυτό από τα δικά μου που με έχουν χ...νη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 20:17 Η prince έγραψε: #3.318 20-10-08 20:17 και μένα έτσι με έχουν. αν κάνω αγκαλιά τον πρίνς χωρίς να θέλει θέλω αυτόματα τραυμαπλάστ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 20:26 Η elvenstar: #3.319 20-10-08 20:26 Αρχική Δημοσίευση από prince: και μένα έτσι με έχουν. αν κάνω αγκαλιά τον πρίνς χωρίς να θέλει θέλω αυτόματα τραυμαπλάστ... Click για ανάπτυξη... Ο Μπατ δεν θέλει ποτε να τον παιρνω αγκαλια κάνει σαν δαιμονισμένος, πως είναι ο Μάρκος πιο πάνω ακριβώς έτσι (Ζορίτσα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 00:49 Η staman2 έγραψε: #3.320 21-10-08 00:49 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: Βρε Αναστασια μου ,εσυ δεν μου ειχες πει οταν μιλουσαμε στο τηλεφωνο οτι τα τσιντσιλλα δεν κομπιαζουν?λαθος θυμαμαι? Click για ανάπτυξη... Ναι Δανάη μου εγώ στο είχα πει. Τα τσιντσιλά δεν κομπιάζουν τοσο εύκολα. Και το τρίχωμά τους δεν θέλει τοσο συχνα βούρτσισμα όσο των περσικών. Εγώ τη Νάλα βέβαι τη βουρτσίζω 1 φορά τη μέρα. Οχι γιατί της είναι απαραίτητο αλλά για να συνηθίζει γιατί οταν την πήρα στην ηλικία των 4 μηνών δεν είχε συνηθίσει σε βουρτσισμα ούτε σε μπάνιο, με αποτέλεσμα να είναι λίγο υστερική όταν την βούρτσιζα. Τώρα όμως το συνήθισε μια χαρα. Τον Πέρση αντίθετα πάλι αν δεν τον βουρτσίσω 2 φορές τη μέρα, την επομένη έχει ψιλο κομπάκια πίσω από τα αυτιά κ τις μασχαλίτσες του. Ειναι άλλο τρίχωμα. Της Νάλας είναι σαν μεταξι, του Πέρση σαν βαμβακι, ανάλαφρα κ τα δυο ως προς την υφή . Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: Αααα για σε παρακαλώ πολύ. Λίγα τα λόγια σου για τον κούκλο μου!! Ναι βρε έχουμε γαλλική μυτούλα. Και την φωτο την έβαλα για τους λάτρεις της φυλής . Αντεεεε. Click για ανάπτυξη... συγνωμη,συγνωμη!!!! αλλα εχω αδυναμια στα τσιντσιλλα!!!!![/quote] Ναιιι?? Εγώ πάλι έχω αδυναμία και στα δύο είδη Αρχική Δημοσίευση από prince: Τα μωρά μου.... Η κυρία αγναντεύει το δωμάτιό μου από τον εξώστη της.... Ο κύριος την ίδια στιγμή παραμονεύει από κάτω.... είδατε τρίχωμα ο πρίνς.... Ακόμη γεμίζει το χειμωνιάτικό του Ελπίζω να δώ και στην ρεινάτα μου τέτοιο τρίχωμα Click για ανάπτυξη... Και φυσικά θα την δεις με τέτοιο και καλλίτερο τρίχωμα αγαπητή μου!!! Ερχεται σύντομα η στιγμή. Να μου την φιλήσεις την ντελικάτη κούκλα σου Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ο Πάρης ειναι τέλειος λέω εγώ (αν κ αν ειχε εξτριμ μουριτσα θα ήταν κάπως καλύτερος) γιατί δεν βρίσκω κ εγω τέτοια γατιά να κάθονται κ να υπομένουν τα χάδια Click για ανάπτυξη... Σωστά Ελενάκι. Κι εμένα μου αρέσει πολύ ο Πάρης. (Παρόλο που οι εξτριμ μυτίτσες με τραβάνε παρισσότερο) Είναι πολύ εντυπωσιακός κ όμορφος. Εχει υπέροχο χρώμα δε. Αρχική Δημοσίευση από prince: και μένα έτσι με έχουν. αν κάνω αγκαλιά τον πρίνς χωρίς να θέλει θέλω αυτόματα τραυμαπλάστ... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: ΘΡΥΛΟΟΟΟΟΟΣΣΣΣΣ! Τι τελεια γατακια κ σκυλάκια που έχεις Αναστασία μου; Δεν ξέρω πιο ειναι το πιο ομορφο τελικά μάλλον όλα!!! κ η φωτογραφίες καταπληκτικές, ειδικά αυτή του Τιμυ με το κουκλάκι του είναι κορυφάια Click για ανάπτυξη... Σ΄ευχαριστώ, σ΄ευχαριστώ πολύ. Μα εσύ δεν πας πίσω με αυτόν τον πανέμορφο κούκλο σου τον Μπατουλίνο. Καλά η φωτο κατω στην υπογραφή σου είναι ΤΕΛΕΙΑ. Τι βλέμμα εχει ο άτιμος!!Τρελαινομαι για τη μουρίτσα του!!! Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ο Μπατ δεν θέλει ποτε να τον παιρνω αγκαλια κάνει σαν δαιμονισμένος, πως είναι ο Μάρκος πιο πάνω ακριβώς έτσι (Ζορίτσα) Click για ανάπτυξη... Κι ο Πέρσης αποφεύγει τις αγκαλιές αλλά κάθεται κότα για κανένα 5λεπτο. Μετά αρχίζει να προσπαθεί να βρει διέξοδο να φύγει.Αλλά ποτέ δεν βγάζει νύχια το μωράκι μου. Είναι αγιο γατάκι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 164 165 166 167 168 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 166 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 166 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Πολυ ομορφος,αν και νομιζω οτι το χρωμα του πρεπει να ειναι πιο γλυκο απο κοντα.Περιεργη φατσουλα εχει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 19:58 Η elvenstar: #3.315 20-10-08 19:58 Αρχική Δημοσίευση από prince: ξέρεις πόσα πρινσο-τσούλουφα βρίσκω στο πάτωμα κάθε μερα; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από prince: Αλήθεια ο πάρης πώς σου φάνηκε; Click για ανάπτυξη... Ο Πάρης ειναι τέλειος λέω εγώ (αν κ αν ειχε εξτριμ μουριτσα θα ήταν κάπως καλύτερος) γιατί δεν βρίσκω κ εγω τέτοια γατιά να κάθονται κ να υπομένουν τα χάδια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 20:02 Η prince έγραψε: #3.316 20-10-08 20:02 μιλάμε περνάει τα πάνδινα... έτσι και τον πιάσουν αγκαλιά δεν τον αφήνουν ούτε για το ψιλό του.... και δεν γκρινιάζει.. απλά κατουράει εκεί στην αγκαλιά.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 20:15 Η elvenstar: #3.317 20-10-08 20:15 Αρχική Δημοσίευση από prince: μιλάμε περνάει τα πάνδινα... έτσι και τον πιάσουν αγκαλιά δεν τον αφήνουν ούτε για το ψιλό του.... και δεν γκρινιάζει.. απλά κατουράει εκεί στην αγκαλιά.. Click για ανάπτυξη... Μωρε ένα τετοιο θέλω (οχι να με κατουράει), αλλά ειναι καλύτερο ακόμα κ αυτό από τα δικά μου που με έχουν χ...νη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 20:17 Η prince έγραψε: #3.318 20-10-08 20:17 και μένα έτσι με έχουν. αν κάνω αγκαλιά τον πρίνς χωρίς να θέλει θέλω αυτόματα τραυμαπλάστ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 20:26 Η elvenstar: #3.319 20-10-08 20:26 Αρχική Δημοσίευση από prince: και μένα έτσι με έχουν. αν κάνω αγκαλιά τον πρίνς χωρίς να θέλει θέλω αυτόματα τραυμαπλάστ... Click για ανάπτυξη... Ο Μπατ δεν θέλει ποτε να τον παιρνω αγκαλια κάνει σαν δαιμονισμένος, πως είναι ο Μάρκος πιο πάνω ακριβώς έτσι (Ζορίτσα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 00:49 Η staman2 έγραψε: #3.320 21-10-08 00:49 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: Βρε Αναστασια μου ,εσυ δεν μου ειχες πει οταν μιλουσαμε στο τηλεφωνο οτι τα τσιντσιλλα δεν κομπιαζουν?λαθος θυμαμαι? Click για ανάπτυξη... Ναι Δανάη μου εγώ στο είχα πει. Τα τσιντσιλά δεν κομπιάζουν τοσο εύκολα. Και το τρίχωμά τους δεν θέλει τοσο συχνα βούρτσισμα όσο των περσικών. Εγώ τη Νάλα βέβαι τη βουρτσίζω 1 φορά τη μέρα. Οχι γιατί της είναι απαραίτητο αλλά για να συνηθίζει γιατί οταν την πήρα στην ηλικία των 4 μηνών δεν είχε συνηθίσει σε βουρτσισμα ούτε σε μπάνιο, με αποτέλεσμα να είναι λίγο υστερική όταν την βούρτσιζα. Τώρα όμως το συνήθισε μια χαρα. Τον Πέρση αντίθετα πάλι αν δεν τον βουρτσίσω 2 φορές τη μέρα, την επομένη έχει ψιλο κομπάκια πίσω από τα αυτιά κ τις μασχαλίτσες του. Ειναι άλλο τρίχωμα. Της Νάλας είναι σαν μεταξι, του Πέρση σαν βαμβακι, ανάλαφρα κ τα δυο ως προς την υφή . Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: Αααα για σε παρακαλώ πολύ. Λίγα τα λόγια σου για τον κούκλο μου!! Ναι βρε έχουμε γαλλική μυτούλα. Και την φωτο την έβαλα για τους λάτρεις της φυλής . Αντεεεε. Click για ανάπτυξη... συγνωμη,συγνωμη!!!! αλλα εχω αδυναμια στα τσιντσιλλα!!!!![/quote] Ναιιι?? Εγώ πάλι έχω αδυναμία και στα δύο είδη Αρχική Δημοσίευση από prince: Τα μωρά μου.... Η κυρία αγναντεύει το δωμάτιό μου από τον εξώστη της.... Ο κύριος την ίδια στιγμή παραμονεύει από κάτω.... είδατε τρίχωμα ο πρίνς.... Ακόμη γεμίζει το χειμωνιάτικό του Ελπίζω να δώ και στην ρεινάτα μου τέτοιο τρίχωμα Click για ανάπτυξη... Και φυσικά θα την δεις με τέτοιο και καλλίτερο τρίχωμα αγαπητή μου!!! Ερχεται σύντομα η στιγμή. Να μου την φιλήσεις την ντελικάτη κούκλα σου Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ο Πάρης ειναι τέλειος λέω εγώ (αν κ αν ειχε εξτριμ μουριτσα θα ήταν κάπως καλύτερος) γιατί δεν βρίσκω κ εγω τέτοια γατιά να κάθονται κ να υπομένουν τα χάδια Click για ανάπτυξη... Σωστά Ελενάκι. Κι εμένα μου αρέσει πολύ ο Πάρης. (Παρόλο που οι εξτριμ μυτίτσες με τραβάνε παρισσότερο) Είναι πολύ εντυπωσιακός κ όμορφος. Εχει υπέροχο χρώμα δε. Αρχική Δημοσίευση από prince: και μένα έτσι με έχουν. αν κάνω αγκαλιά τον πρίνς χωρίς να θέλει θέλω αυτόματα τραυμαπλάστ... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: ΘΡΥΛΟΟΟΟΟΟΣΣΣΣΣ! Τι τελεια γατακια κ σκυλάκια που έχεις Αναστασία μου; Δεν ξέρω πιο ειναι το πιο ομορφο τελικά μάλλον όλα!!! κ η φωτογραφίες καταπληκτικές, ειδικά αυτή του Τιμυ με το κουκλάκι του είναι κορυφάια Click για ανάπτυξη... Σ΄ευχαριστώ, σ΄ευχαριστώ πολύ. Μα εσύ δεν πας πίσω με αυτόν τον πανέμορφο κούκλο σου τον Μπατουλίνο. Καλά η φωτο κατω στην υπογραφή σου είναι ΤΕΛΕΙΑ. Τι βλέμμα εχει ο άτιμος!!Τρελαινομαι για τη μουρίτσα του!!! Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ο Μπατ δεν θέλει ποτε να τον παιρνω αγκαλια κάνει σαν δαιμονισμένος, πως είναι ο Μάρκος πιο πάνω ακριβώς έτσι (Ζορίτσα) Click για ανάπτυξη... Κι ο Πέρσης αποφεύγει τις αγκαλιές αλλά κάθεται κότα για κανένα 5λεπτο. Μετά αρχίζει να προσπαθεί να βρει διέξοδο να φύγει.Αλλά ποτέ δεν βγάζει νύχια το μωράκι μου. Είναι αγιο γατάκι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 164 165 166 167 168 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 166 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 166 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από prince: ξέρεις πόσα πρινσο-τσούλουφα βρίσκω στο πάτωμα κάθε μερα; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από prince: Αλήθεια ο πάρης πώς σου φάνηκε; Click για ανάπτυξη... Ο Πάρης ειναι τέλειος λέω εγώ (αν κ αν ειχε εξτριμ μουριτσα θα ήταν κάπως καλύτερος) γιατί δεν βρίσκω κ εγω τέτοια γατιά να κάθονται κ να υπομένουν τα χάδια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 20:02 Η prince έγραψε: #3.316 20-10-08 20:02 μιλάμε περνάει τα πάνδινα... έτσι και τον πιάσουν αγκαλιά δεν τον αφήνουν ούτε για το ψιλό του.... και δεν γκρινιάζει.. απλά κατουράει εκεί στην αγκαλιά.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 20:15 Η elvenstar: #3.317 20-10-08 20:15 Αρχική Δημοσίευση από prince: μιλάμε περνάει τα πάνδινα... έτσι και τον πιάσουν αγκαλιά δεν τον αφήνουν ούτε για το ψιλό του.... και δεν γκρινιάζει.. απλά κατουράει εκεί στην αγκαλιά.. Click για ανάπτυξη... Μωρε ένα τετοιο θέλω (οχι να με κατουράει), αλλά ειναι καλύτερο ακόμα κ αυτό από τα δικά μου που με έχουν χ...νη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 20:17 Η prince έγραψε: #3.318 20-10-08 20:17 και μένα έτσι με έχουν. αν κάνω αγκαλιά τον πρίνς χωρίς να θέλει θέλω αυτόματα τραυμαπλάστ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 20:26 Η elvenstar: #3.319 20-10-08 20:26 Αρχική Δημοσίευση από prince: και μένα έτσι με έχουν. αν κάνω αγκαλιά τον πρίνς χωρίς να θέλει θέλω αυτόματα τραυμαπλάστ... Click για ανάπτυξη... Ο Μπατ δεν θέλει ποτε να τον παιρνω αγκαλια κάνει σαν δαιμονισμένος, πως είναι ο Μάρκος πιο πάνω ακριβώς έτσι (Ζορίτσα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 00:49 Η staman2 έγραψε: #3.320 21-10-08 00:49 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: Βρε Αναστασια μου ,εσυ δεν μου ειχες πει οταν μιλουσαμε στο τηλεφωνο οτι τα τσιντσιλλα δεν κομπιαζουν?λαθος θυμαμαι? Click για ανάπτυξη... Ναι Δανάη μου εγώ στο είχα πει. Τα τσιντσιλά δεν κομπιάζουν τοσο εύκολα. Και το τρίχωμά τους δεν θέλει τοσο συχνα βούρτσισμα όσο των περσικών. Εγώ τη Νάλα βέβαι τη βουρτσίζω 1 φορά τη μέρα. Οχι γιατί της είναι απαραίτητο αλλά για να συνηθίζει γιατί οταν την πήρα στην ηλικία των 4 μηνών δεν είχε συνηθίσει σε βουρτσισμα ούτε σε μπάνιο, με αποτέλεσμα να είναι λίγο υστερική όταν την βούρτσιζα. Τώρα όμως το συνήθισε μια χαρα. Τον Πέρση αντίθετα πάλι αν δεν τον βουρτσίσω 2 φορές τη μέρα, την επομένη έχει ψιλο κομπάκια πίσω από τα αυτιά κ τις μασχαλίτσες του. Ειναι άλλο τρίχωμα. Της Νάλας είναι σαν μεταξι, του Πέρση σαν βαμβακι, ανάλαφρα κ τα δυο ως προς την υφή . Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: Αααα για σε παρακαλώ πολύ. Λίγα τα λόγια σου για τον κούκλο μου!! Ναι βρε έχουμε γαλλική μυτούλα. Και την φωτο την έβαλα για τους λάτρεις της φυλής . Αντεεεε. Click για ανάπτυξη... συγνωμη,συγνωμη!!!! αλλα εχω αδυναμια στα τσιντσιλλα!!!!![/quote] Ναιιι?? Εγώ πάλι έχω αδυναμία και στα δύο είδη Αρχική Δημοσίευση από prince: Τα μωρά μου.... Η κυρία αγναντεύει το δωμάτιό μου από τον εξώστη της.... Ο κύριος την ίδια στιγμή παραμονεύει από κάτω.... είδατε τρίχωμα ο πρίνς.... Ακόμη γεμίζει το χειμωνιάτικό του Ελπίζω να δώ και στην ρεινάτα μου τέτοιο τρίχωμα Click για ανάπτυξη... Και φυσικά θα την δεις με τέτοιο και καλλίτερο τρίχωμα αγαπητή μου!!! Ερχεται σύντομα η στιγμή. Να μου την φιλήσεις την ντελικάτη κούκλα σου Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ο Πάρης ειναι τέλειος λέω εγώ (αν κ αν ειχε εξτριμ μουριτσα θα ήταν κάπως καλύτερος) γιατί δεν βρίσκω κ εγω τέτοια γατιά να κάθονται κ να υπομένουν τα χάδια Click για ανάπτυξη... Σωστά Ελενάκι. Κι εμένα μου αρέσει πολύ ο Πάρης. (Παρόλο που οι εξτριμ μυτίτσες με τραβάνε παρισσότερο) Είναι πολύ εντυπωσιακός κ όμορφος. Εχει υπέροχο χρώμα δε. Αρχική Δημοσίευση από prince: και μένα έτσι με έχουν. αν κάνω αγκαλιά τον πρίνς χωρίς να θέλει θέλω αυτόματα τραυμαπλάστ... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: ΘΡΥΛΟΟΟΟΟΟΣΣΣΣΣ! Τι τελεια γατακια κ σκυλάκια που έχεις Αναστασία μου; Δεν ξέρω πιο ειναι το πιο ομορφο τελικά μάλλον όλα!!! κ η φωτογραφίες καταπληκτικές, ειδικά αυτή του Τιμυ με το κουκλάκι του είναι κορυφάια Click για ανάπτυξη... Σ΄ευχαριστώ, σ΄ευχαριστώ πολύ. Μα εσύ δεν πας πίσω με αυτόν τον πανέμορφο κούκλο σου τον Μπατουλίνο. Καλά η φωτο κατω στην υπογραφή σου είναι ΤΕΛΕΙΑ. Τι βλέμμα εχει ο άτιμος!!Τρελαινομαι για τη μουρίτσα του!!! Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ο Μπατ δεν θέλει ποτε να τον παιρνω αγκαλια κάνει σαν δαιμονισμένος, πως είναι ο Μάρκος πιο πάνω ακριβώς έτσι (Ζορίτσα) Click για ανάπτυξη... Κι ο Πέρσης αποφεύγει τις αγκαλιές αλλά κάθεται κότα για κανένα 5λεπτο. Μετά αρχίζει να προσπαθεί να βρει διέξοδο να φύγει.Αλλά ποτέ δεν βγάζει νύχια το μωράκι μου. Είναι αγιο γατάκι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 164 165 166 167 168 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 166 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 166 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
μιλάμε περνάει τα πάνδινα... έτσι και τον πιάσουν αγκαλιά δεν τον αφήνουν ούτε για το ψιλό του.... και δεν γκρινιάζει.. απλά κατουράει εκεί στην αγκαλιά.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 20:15 Η elvenstar: #3.317 20-10-08 20:15 Αρχική Δημοσίευση από prince: μιλάμε περνάει τα πάνδινα... έτσι και τον πιάσουν αγκαλιά δεν τον αφήνουν ούτε για το ψιλό του.... και δεν γκρινιάζει.. απλά κατουράει εκεί στην αγκαλιά.. Click για ανάπτυξη... Μωρε ένα τετοιο θέλω (οχι να με κατουράει), αλλά ειναι καλύτερο ακόμα κ αυτό από τα δικά μου που με έχουν χ...νη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 20:17 Η prince έγραψε: #3.318 20-10-08 20:17 και μένα έτσι με έχουν. αν κάνω αγκαλιά τον πρίνς χωρίς να θέλει θέλω αυτόματα τραυμαπλάστ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 20:26 Η elvenstar: #3.319 20-10-08 20:26 Αρχική Δημοσίευση από prince: και μένα έτσι με έχουν. αν κάνω αγκαλιά τον πρίνς χωρίς να θέλει θέλω αυτόματα τραυμαπλάστ... Click για ανάπτυξη... Ο Μπατ δεν θέλει ποτε να τον παιρνω αγκαλια κάνει σαν δαιμονισμένος, πως είναι ο Μάρκος πιο πάνω ακριβώς έτσι (Ζορίτσα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 00:49 Η staman2 έγραψε: #3.320 21-10-08 00:49 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: Βρε Αναστασια μου ,εσυ δεν μου ειχες πει οταν μιλουσαμε στο τηλεφωνο οτι τα τσιντσιλλα δεν κομπιαζουν?λαθος θυμαμαι? Click για ανάπτυξη... Ναι Δανάη μου εγώ στο είχα πει. Τα τσιντσιλά δεν κομπιάζουν τοσο εύκολα. Και το τρίχωμά τους δεν θέλει τοσο συχνα βούρτσισμα όσο των περσικών. Εγώ τη Νάλα βέβαι τη βουρτσίζω 1 φορά τη μέρα. Οχι γιατί της είναι απαραίτητο αλλά για να συνηθίζει γιατί οταν την πήρα στην ηλικία των 4 μηνών δεν είχε συνηθίσει σε βουρτσισμα ούτε σε μπάνιο, με αποτέλεσμα να είναι λίγο υστερική όταν την βούρτσιζα. Τώρα όμως το συνήθισε μια χαρα. Τον Πέρση αντίθετα πάλι αν δεν τον βουρτσίσω 2 φορές τη μέρα, την επομένη έχει ψιλο κομπάκια πίσω από τα αυτιά κ τις μασχαλίτσες του. Ειναι άλλο τρίχωμα. Της Νάλας είναι σαν μεταξι, του Πέρση σαν βαμβακι, ανάλαφρα κ τα δυο ως προς την υφή . Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: Αααα για σε παρακαλώ πολύ. Λίγα τα λόγια σου για τον κούκλο μου!! Ναι βρε έχουμε γαλλική μυτούλα. Και την φωτο την έβαλα για τους λάτρεις της φυλής . Αντεεεε. Click για ανάπτυξη... συγνωμη,συγνωμη!!!! αλλα εχω αδυναμια στα τσιντσιλλα!!!!![/quote] Ναιιι?? Εγώ πάλι έχω αδυναμία και στα δύο είδη Αρχική Δημοσίευση από prince: Τα μωρά μου.... Η κυρία αγναντεύει το δωμάτιό μου από τον εξώστη της.... Ο κύριος την ίδια στιγμή παραμονεύει από κάτω.... είδατε τρίχωμα ο πρίνς.... Ακόμη γεμίζει το χειμωνιάτικό του Ελπίζω να δώ και στην ρεινάτα μου τέτοιο τρίχωμα Click για ανάπτυξη... Και φυσικά θα την δεις με τέτοιο και καλλίτερο τρίχωμα αγαπητή μου!!! Ερχεται σύντομα η στιγμή. Να μου την φιλήσεις την ντελικάτη κούκλα σου Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ο Πάρης ειναι τέλειος λέω εγώ (αν κ αν ειχε εξτριμ μουριτσα θα ήταν κάπως καλύτερος) γιατί δεν βρίσκω κ εγω τέτοια γατιά να κάθονται κ να υπομένουν τα χάδια Click για ανάπτυξη... Σωστά Ελενάκι. Κι εμένα μου αρέσει πολύ ο Πάρης. (Παρόλο που οι εξτριμ μυτίτσες με τραβάνε παρισσότερο) Είναι πολύ εντυπωσιακός κ όμορφος. Εχει υπέροχο χρώμα δε. Αρχική Δημοσίευση από prince: και μένα έτσι με έχουν. αν κάνω αγκαλιά τον πρίνς χωρίς να θέλει θέλω αυτόματα τραυμαπλάστ... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: ΘΡΥΛΟΟΟΟΟΟΣΣΣΣΣ! Τι τελεια γατακια κ σκυλάκια που έχεις Αναστασία μου; Δεν ξέρω πιο ειναι το πιο ομορφο τελικά μάλλον όλα!!! κ η φωτογραφίες καταπληκτικές, ειδικά αυτή του Τιμυ με το κουκλάκι του είναι κορυφάια Click για ανάπτυξη... Σ΄ευχαριστώ, σ΄ευχαριστώ πολύ. Μα εσύ δεν πας πίσω με αυτόν τον πανέμορφο κούκλο σου τον Μπατουλίνο. Καλά η φωτο κατω στην υπογραφή σου είναι ΤΕΛΕΙΑ. Τι βλέμμα εχει ο άτιμος!!Τρελαινομαι για τη μουρίτσα του!!! Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ο Μπατ δεν θέλει ποτε να τον παιρνω αγκαλια κάνει σαν δαιμονισμένος, πως είναι ο Μάρκος πιο πάνω ακριβώς έτσι (Ζορίτσα) Click για ανάπτυξη... Κι ο Πέρσης αποφεύγει τις αγκαλιές αλλά κάθεται κότα για κανένα 5λεπτο. Μετά αρχίζει να προσπαθεί να βρει διέξοδο να φύγει.Αλλά ποτέ δεν βγάζει νύχια το μωράκι μου. Είναι αγιο γατάκι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 164 165 166 167 168 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 166 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 166 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από prince: μιλάμε περνάει τα πάνδινα... έτσι και τον πιάσουν αγκαλιά δεν τον αφήνουν ούτε για το ψιλό του.... και δεν γκρινιάζει.. απλά κατουράει εκεί στην αγκαλιά.. Click για ανάπτυξη... Μωρε ένα τετοιο θέλω (οχι να με κατουράει), αλλά ειναι καλύτερο ακόμα κ αυτό από τα δικά μου που με έχουν χ...νη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 20:17 Η prince έγραψε: #3.318 20-10-08 20:17 και μένα έτσι με έχουν. αν κάνω αγκαλιά τον πρίνς χωρίς να θέλει θέλω αυτόματα τραυμαπλάστ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 20:26 Η elvenstar: #3.319 20-10-08 20:26 Αρχική Δημοσίευση από prince: και μένα έτσι με έχουν. αν κάνω αγκαλιά τον πρίνς χωρίς να θέλει θέλω αυτόματα τραυμαπλάστ... Click για ανάπτυξη... Ο Μπατ δεν θέλει ποτε να τον παιρνω αγκαλια κάνει σαν δαιμονισμένος, πως είναι ο Μάρκος πιο πάνω ακριβώς έτσι (Ζορίτσα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 00:49 Η staman2 έγραψε: #3.320 21-10-08 00:49 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: Βρε Αναστασια μου ,εσυ δεν μου ειχες πει οταν μιλουσαμε στο τηλεφωνο οτι τα τσιντσιλλα δεν κομπιαζουν?λαθος θυμαμαι? Click για ανάπτυξη... Ναι Δανάη μου εγώ στο είχα πει. Τα τσιντσιλά δεν κομπιάζουν τοσο εύκολα. Και το τρίχωμά τους δεν θέλει τοσο συχνα βούρτσισμα όσο των περσικών. Εγώ τη Νάλα βέβαι τη βουρτσίζω 1 φορά τη μέρα. Οχι γιατί της είναι απαραίτητο αλλά για να συνηθίζει γιατί οταν την πήρα στην ηλικία των 4 μηνών δεν είχε συνηθίσει σε βουρτσισμα ούτε σε μπάνιο, με αποτέλεσμα να είναι λίγο υστερική όταν την βούρτσιζα. Τώρα όμως το συνήθισε μια χαρα. Τον Πέρση αντίθετα πάλι αν δεν τον βουρτσίσω 2 φορές τη μέρα, την επομένη έχει ψιλο κομπάκια πίσω από τα αυτιά κ τις μασχαλίτσες του. Ειναι άλλο τρίχωμα. Της Νάλας είναι σαν μεταξι, του Πέρση σαν βαμβακι, ανάλαφρα κ τα δυο ως προς την υφή . Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: Αααα για σε παρακαλώ πολύ. Λίγα τα λόγια σου για τον κούκλο μου!! Ναι βρε έχουμε γαλλική μυτούλα. Και την φωτο την έβαλα για τους λάτρεις της φυλής . Αντεεεε. Click για ανάπτυξη... συγνωμη,συγνωμη!!!! αλλα εχω αδυναμια στα τσιντσιλλα!!!!![/quote] Ναιιι?? Εγώ πάλι έχω αδυναμία και στα δύο είδη Αρχική Δημοσίευση από prince: Τα μωρά μου.... Η κυρία αγναντεύει το δωμάτιό μου από τον εξώστη της.... Ο κύριος την ίδια στιγμή παραμονεύει από κάτω.... είδατε τρίχωμα ο πρίνς.... Ακόμη γεμίζει το χειμωνιάτικό του Ελπίζω να δώ και στην ρεινάτα μου τέτοιο τρίχωμα Click για ανάπτυξη... Και φυσικά θα την δεις με τέτοιο και καλλίτερο τρίχωμα αγαπητή μου!!! Ερχεται σύντομα η στιγμή. Να μου την φιλήσεις την ντελικάτη κούκλα σου Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ο Πάρης ειναι τέλειος λέω εγώ (αν κ αν ειχε εξτριμ μουριτσα θα ήταν κάπως καλύτερος) γιατί δεν βρίσκω κ εγω τέτοια γατιά να κάθονται κ να υπομένουν τα χάδια Click για ανάπτυξη... Σωστά Ελενάκι. Κι εμένα μου αρέσει πολύ ο Πάρης. (Παρόλο που οι εξτριμ μυτίτσες με τραβάνε παρισσότερο) Είναι πολύ εντυπωσιακός κ όμορφος. Εχει υπέροχο χρώμα δε. Αρχική Δημοσίευση από prince: και μένα έτσι με έχουν. αν κάνω αγκαλιά τον πρίνς χωρίς να θέλει θέλω αυτόματα τραυμαπλάστ... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: ΘΡΥΛΟΟΟΟΟΟΣΣΣΣΣ! Τι τελεια γατακια κ σκυλάκια που έχεις Αναστασία μου; Δεν ξέρω πιο ειναι το πιο ομορφο τελικά μάλλον όλα!!! κ η φωτογραφίες καταπληκτικές, ειδικά αυτή του Τιμυ με το κουκλάκι του είναι κορυφάια Click για ανάπτυξη... Σ΄ευχαριστώ, σ΄ευχαριστώ πολύ. Μα εσύ δεν πας πίσω με αυτόν τον πανέμορφο κούκλο σου τον Μπατουλίνο. Καλά η φωτο κατω στην υπογραφή σου είναι ΤΕΛΕΙΑ. Τι βλέμμα εχει ο άτιμος!!Τρελαινομαι για τη μουρίτσα του!!! Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ο Μπατ δεν θέλει ποτε να τον παιρνω αγκαλια κάνει σαν δαιμονισμένος, πως είναι ο Μάρκος πιο πάνω ακριβώς έτσι (Ζορίτσα) Click για ανάπτυξη... Κι ο Πέρσης αποφεύγει τις αγκαλιές αλλά κάθεται κότα για κανένα 5λεπτο. Μετά αρχίζει να προσπαθεί να βρει διέξοδο να φύγει.Αλλά ποτέ δεν βγάζει νύχια το μωράκι μου. Είναι αγιο γατάκι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 164 165 166 167 168 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 166 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 166 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
και μένα έτσι με έχουν. αν κάνω αγκαλιά τον πρίνς χωρίς να θέλει θέλω αυτόματα τραυμαπλάστ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 20:26 Η elvenstar: #3.319 20-10-08 20:26 Αρχική Δημοσίευση από prince: και μένα έτσι με έχουν. αν κάνω αγκαλιά τον πρίνς χωρίς να θέλει θέλω αυτόματα τραυμαπλάστ... Click για ανάπτυξη... Ο Μπατ δεν θέλει ποτε να τον παιρνω αγκαλια κάνει σαν δαιμονισμένος, πως είναι ο Μάρκος πιο πάνω ακριβώς έτσι (Ζορίτσα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 00:49 Η staman2 έγραψε: #3.320 21-10-08 00:49 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: Βρε Αναστασια μου ,εσυ δεν μου ειχες πει οταν μιλουσαμε στο τηλεφωνο οτι τα τσιντσιλλα δεν κομπιαζουν?λαθος θυμαμαι? Click για ανάπτυξη... Ναι Δανάη μου εγώ στο είχα πει. Τα τσιντσιλά δεν κομπιάζουν τοσο εύκολα. Και το τρίχωμά τους δεν θέλει τοσο συχνα βούρτσισμα όσο των περσικών. Εγώ τη Νάλα βέβαι τη βουρτσίζω 1 φορά τη μέρα. Οχι γιατί της είναι απαραίτητο αλλά για να συνηθίζει γιατί οταν την πήρα στην ηλικία των 4 μηνών δεν είχε συνηθίσει σε βουρτσισμα ούτε σε μπάνιο, με αποτέλεσμα να είναι λίγο υστερική όταν την βούρτσιζα. Τώρα όμως το συνήθισε μια χαρα. Τον Πέρση αντίθετα πάλι αν δεν τον βουρτσίσω 2 φορές τη μέρα, την επομένη έχει ψιλο κομπάκια πίσω από τα αυτιά κ τις μασχαλίτσες του. Ειναι άλλο τρίχωμα. Της Νάλας είναι σαν μεταξι, του Πέρση σαν βαμβακι, ανάλαφρα κ τα δυο ως προς την υφή . Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: Αααα για σε παρακαλώ πολύ. Λίγα τα λόγια σου για τον κούκλο μου!! Ναι βρε έχουμε γαλλική μυτούλα. Και την φωτο την έβαλα για τους λάτρεις της φυλής . Αντεεεε. Click για ανάπτυξη... συγνωμη,συγνωμη!!!! αλλα εχω αδυναμια στα τσιντσιλλα!!!!![/quote] Ναιιι?? Εγώ πάλι έχω αδυναμία και στα δύο είδη Αρχική Δημοσίευση από prince: Τα μωρά μου.... Η κυρία αγναντεύει το δωμάτιό μου από τον εξώστη της.... Ο κύριος την ίδια στιγμή παραμονεύει από κάτω.... είδατε τρίχωμα ο πρίνς.... Ακόμη γεμίζει το χειμωνιάτικό του Ελπίζω να δώ και στην ρεινάτα μου τέτοιο τρίχωμα Click για ανάπτυξη... Και φυσικά θα την δεις με τέτοιο και καλλίτερο τρίχωμα αγαπητή μου!!! Ερχεται σύντομα η στιγμή. Να μου την φιλήσεις την ντελικάτη κούκλα σου Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ο Πάρης ειναι τέλειος λέω εγώ (αν κ αν ειχε εξτριμ μουριτσα θα ήταν κάπως καλύτερος) γιατί δεν βρίσκω κ εγω τέτοια γατιά να κάθονται κ να υπομένουν τα χάδια Click για ανάπτυξη... Σωστά Ελενάκι. Κι εμένα μου αρέσει πολύ ο Πάρης. (Παρόλο που οι εξτριμ μυτίτσες με τραβάνε παρισσότερο) Είναι πολύ εντυπωσιακός κ όμορφος. Εχει υπέροχο χρώμα δε. Αρχική Δημοσίευση από prince: και μένα έτσι με έχουν. αν κάνω αγκαλιά τον πρίνς χωρίς να θέλει θέλω αυτόματα τραυμαπλάστ... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: ΘΡΥΛΟΟΟΟΟΟΣΣΣΣΣ! Τι τελεια γατακια κ σκυλάκια που έχεις Αναστασία μου; Δεν ξέρω πιο ειναι το πιο ομορφο τελικά μάλλον όλα!!! κ η φωτογραφίες καταπληκτικές, ειδικά αυτή του Τιμυ με το κουκλάκι του είναι κορυφάια Click για ανάπτυξη... Σ΄ευχαριστώ, σ΄ευχαριστώ πολύ. Μα εσύ δεν πας πίσω με αυτόν τον πανέμορφο κούκλο σου τον Μπατουλίνο. Καλά η φωτο κατω στην υπογραφή σου είναι ΤΕΛΕΙΑ. Τι βλέμμα εχει ο άτιμος!!Τρελαινομαι για τη μουρίτσα του!!! Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ο Μπατ δεν θέλει ποτε να τον παιρνω αγκαλια κάνει σαν δαιμονισμένος, πως είναι ο Μάρκος πιο πάνω ακριβώς έτσι (Ζορίτσα) Click για ανάπτυξη... Κι ο Πέρσης αποφεύγει τις αγκαλιές αλλά κάθεται κότα για κανένα 5λεπτο. Μετά αρχίζει να προσπαθεί να βρει διέξοδο να φύγει.Αλλά ποτέ δεν βγάζει νύχια το μωράκι μου. Είναι αγιο γατάκι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 164 165 166 167 168 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 166 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 166 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από prince: και μένα έτσι με έχουν. αν κάνω αγκαλιά τον πρίνς χωρίς να θέλει θέλω αυτόματα τραυμαπλάστ... Click για ανάπτυξη... Ο Μπατ δεν θέλει ποτε να τον παιρνω αγκαλια κάνει σαν δαιμονισμένος, πως είναι ο Μάρκος πιο πάνω ακριβώς έτσι (Ζορίτσα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 00:49 Η staman2 έγραψε: #3.320 21-10-08 00:49 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: Βρε Αναστασια μου ,εσυ δεν μου ειχες πει οταν μιλουσαμε στο τηλεφωνο οτι τα τσιντσιλλα δεν κομπιαζουν?λαθος θυμαμαι? Click για ανάπτυξη... Ναι Δανάη μου εγώ στο είχα πει. Τα τσιντσιλά δεν κομπιάζουν τοσο εύκολα. Και το τρίχωμά τους δεν θέλει τοσο συχνα βούρτσισμα όσο των περσικών. Εγώ τη Νάλα βέβαι τη βουρτσίζω 1 φορά τη μέρα. Οχι γιατί της είναι απαραίτητο αλλά για να συνηθίζει γιατί οταν την πήρα στην ηλικία των 4 μηνών δεν είχε συνηθίσει σε βουρτσισμα ούτε σε μπάνιο, με αποτέλεσμα να είναι λίγο υστερική όταν την βούρτσιζα. Τώρα όμως το συνήθισε μια χαρα. Τον Πέρση αντίθετα πάλι αν δεν τον βουρτσίσω 2 φορές τη μέρα, την επομένη έχει ψιλο κομπάκια πίσω από τα αυτιά κ τις μασχαλίτσες του. Ειναι άλλο τρίχωμα. Της Νάλας είναι σαν μεταξι, του Πέρση σαν βαμβακι, ανάλαφρα κ τα δυο ως προς την υφή . Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: Αααα για σε παρακαλώ πολύ. Λίγα τα λόγια σου για τον κούκλο μου!! Ναι βρε έχουμε γαλλική μυτούλα. Και την φωτο την έβαλα για τους λάτρεις της φυλής . Αντεεεε. Click για ανάπτυξη... συγνωμη,συγνωμη!!!! αλλα εχω αδυναμια στα τσιντσιλλα!!!!![/quote] Ναιιι?? Εγώ πάλι έχω αδυναμία και στα δύο είδη Αρχική Δημοσίευση από prince: Τα μωρά μου.... Η κυρία αγναντεύει το δωμάτιό μου από τον εξώστη της.... Ο κύριος την ίδια στιγμή παραμονεύει από κάτω.... είδατε τρίχωμα ο πρίνς.... Ακόμη γεμίζει το χειμωνιάτικό του Ελπίζω να δώ και στην ρεινάτα μου τέτοιο τρίχωμα Click για ανάπτυξη... Και φυσικά θα την δεις με τέτοιο και καλλίτερο τρίχωμα αγαπητή μου!!! Ερχεται σύντομα η στιγμή. Να μου την φιλήσεις την ντελικάτη κούκλα σου Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ο Πάρης ειναι τέλειος λέω εγώ (αν κ αν ειχε εξτριμ μουριτσα θα ήταν κάπως καλύτερος) γιατί δεν βρίσκω κ εγω τέτοια γατιά να κάθονται κ να υπομένουν τα χάδια Click για ανάπτυξη... Σωστά Ελενάκι. Κι εμένα μου αρέσει πολύ ο Πάρης. (Παρόλο που οι εξτριμ μυτίτσες με τραβάνε παρισσότερο) Είναι πολύ εντυπωσιακός κ όμορφος. Εχει υπέροχο χρώμα δε. Αρχική Δημοσίευση από prince: και μένα έτσι με έχουν. αν κάνω αγκαλιά τον πρίνς χωρίς να θέλει θέλω αυτόματα τραυμαπλάστ... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: ΘΡΥΛΟΟΟΟΟΟΣΣΣΣΣ! Τι τελεια γατακια κ σκυλάκια που έχεις Αναστασία μου; Δεν ξέρω πιο ειναι το πιο ομορφο τελικά μάλλον όλα!!! κ η φωτογραφίες καταπληκτικές, ειδικά αυτή του Τιμυ με το κουκλάκι του είναι κορυφάια Click για ανάπτυξη... Σ΄ευχαριστώ, σ΄ευχαριστώ πολύ. Μα εσύ δεν πας πίσω με αυτόν τον πανέμορφο κούκλο σου τον Μπατουλίνο. Καλά η φωτο κατω στην υπογραφή σου είναι ΤΕΛΕΙΑ. Τι βλέμμα εχει ο άτιμος!!Τρελαινομαι για τη μουρίτσα του!!! Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ο Μπατ δεν θέλει ποτε να τον παιρνω αγκαλια κάνει σαν δαιμονισμένος, πως είναι ο Μάρκος πιο πάνω ακριβώς έτσι (Ζορίτσα) Click για ανάπτυξη... Κι ο Πέρσης αποφεύγει τις αγκαλιές αλλά κάθεται κότα για κανένα 5λεπτο. Μετά αρχίζει να προσπαθεί να βρει διέξοδο να φύγει.Αλλά ποτέ δεν βγάζει νύχια το μωράκι μου. Είναι αγιο γατάκι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: Βρε Αναστασια μου ,εσυ δεν μου ειχες πει οταν μιλουσαμε στο τηλεφωνο οτι τα τσιντσιλλα δεν κομπιαζουν?λαθος θυμαμαι? Click για ανάπτυξη... Ναι Δανάη μου εγώ στο είχα πει. Τα τσιντσιλά δεν κομπιάζουν τοσο εύκολα. Και το τρίχωμά τους δεν θέλει τοσο συχνα βούρτσισμα όσο των περσικών. Εγώ τη Νάλα βέβαι τη βουρτσίζω 1 φορά τη μέρα. Οχι γιατί της είναι απαραίτητο αλλά για να συνηθίζει γιατί οταν την πήρα στην ηλικία των 4 μηνών δεν είχε συνηθίσει σε βουρτσισμα ούτε σε μπάνιο, με αποτέλεσμα να είναι λίγο υστερική όταν την βούρτσιζα. Τώρα όμως το συνήθισε μια χαρα. Τον Πέρση αντίθετα πάλι αν δεν τον βουρτσίσω 2 φορές τη μέρα, την επομένη έχει ψιλο κομπάκια πίσω από τα αυτιά κ τις μασχαλίτσες του. Ειναι άλλο τρίχωμα. Της Νάλας είναι σαν μεταξι, του Πέρση σαν βαμβακι, ανάλαφρα κ τα δυο ως προς την υφή . Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: Αααα για σε παρακαλώ πολύ. Λίγα τα λόγια σου για τον κούκλο μου!! Ναι βρε έχουμε γαλλική μυτούλα. Και την φωτο την έβαλα για τους λάτρεις της φυλής . Αντεεεε. Click για ανάπτυξη... συγνωμη,συγνωμη!!!! αλλα εχω αδυναμια στα τσιντσιλλα!!!!![/quote] Ναιιι?? Εγώ πάλι έχω αδυναμία και στα δύο είδη Αρχική Δημοσίευση από prince: Τα μωρά μου.... Η κυρία αγναντεύει το δωμάτιό μου από τον εξώστη της.... Ο κύριος την ίδια στιγμή παραμονεύει από κάτω.... είδατε τρίχωμα ο πρίνς.... Ακόμη γεμίζει το χειμωνιάτικό του Ελπίζω να δώ και στην ρεινάτα μου τέτοιο τρίχωμα Click για ανάπτυξη... Και φυσικά θα την δεις με τέτοιο και καλλίτερο τρίχωμα αγαπητή μου!!! Ερχεται σύντομα η στιγμή. Να μου την φιλήσεις την ντελικάτη κούκλα σου Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ο Πάρης ειναι τέλειος λέω εγώ (αν κ αν ειχε εξτριμ μουριτσα θα ήταν κάπως καλύτερος) γιατί δεν βρίσκω κ εγω τέτοια γατιά να κάθονται κ να υπομένουν τα χάδια Click για ανάπτυξη... Σωστά Ελενάκι. Κι εμένα μου αρέσει πολύ ο Πάρης. (Παρόλο που οι εξτριμ μυτίτσες με τραβάνε παρισσότερο) Είναι πολύ εντυπωσιακός κ όμορφος. Εχει υπέροχο χρώμα δε. Αρχική Δημοσίευση από prince: και μένα έτσι με έχουν. αν κάνω αγκαλιά τον πρίνς χωρίς να θέλει θέλω αυτόματα τραυμαπλάστ... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: ΘΡΥΛΟΟΟΟΟΟΣΣΣΣΣ! Τι τελεια γατακια κ σκυλάκια που έχεις Αναστασία μου; Δεν ξέρω πιο ειναι το πιο ομορφο τελικά μάλλον όλα!!! κ η φωτογραφίες καταπληκτικές, ειδικά αυτή του Τιμυ με το κουκλάκι του είναι κορυφάια Click για ανάπτυξη... Σ΄ευχαριστώ, σ΄ευχαριστώ πολύ. Μα εσύ δεν πας πίσω με αυτόν τον πανέμορφο κούκλο σου τον Μπατουλίνο. Καλά η φωτο κατω στην υπογραφή σου είναι ΤΕΛΕΙΑ. Τι βλέμμα εχει ο άτιμος!!Τρελαινομαι για τη μουρίτσα του!!! Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ο Μπατ δεν θέλει ποτε να τον παιρνω αγκαλια κάνει σαν δαιμονισμένος, πως είναι ο Μάρκος πιο πάνω ακριβώς έτσι (Ζορίτσα) Click για ανάπτυξη... Κι ο Πέρσης αποφεύγει τις αγκαλιές αλλά κάθεται κότα για κανένα 5λεπτο. Μετά αρχίζει να προσπαθεί να βρει διέξοδο να φύγει.Αλλά ποτέ δεν βγάζει νύχια το μωράκι μου. Είναι αγιο γατάκι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.