Περσίας maniacs

4-6-2005.jpg

παρτε και μια τον Τιμυ μας κοιτώντας μας στα μάτια!!!!
_922788.jpg
Και είναι και ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ!:lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

DSC00278.jpg
Και ο Πέρσης σε πλήρη χαλάρωση!!:rolleyes:
_791914.jpg
Και ακόμη μια... Εεεε σας αποζημίωσα?? Να δω πώς θα ξυπνήσω αυριο για δουλειά στις 6.30 Καληνύχτα:up::up::up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

οκ ζήλεψα τα μανάρια σου... :)

κουκλιά....

Θα κυνηγίσω και γώ τα δικά μου για φωτογραφία σήμερα... Άντε να σας δείξω και τον νέο μας (απο βδομάδα μάλλον) συγκάτοικο γάτο :). Το απόγευμα λοιπόν θα σου δείξω εγώ κύριε τίμυ πανιώνιε ότι μπορούμε και μείς να στηθούμε για φωτο...

Μάλλον δεν θα γίνει καλά το ματάκι του δυστηχώς δεν πειράζει όμως σώσαμε το άλλο ματάκι κ αυτό με ικανοποιεί γιατί αν δεν το έβρισκα θα ήταν εντελως τυφλό

Τέλειος!!!!!!!!!! πόσο μηνών ειναι φαίνεται μεγάλος, φταίει η φωτογραφία ή ειναι μεγαλόσωμο το γατάκι;
αχ κριμα το καημενουλη..τυχερος μεσα στην ατυχια του βεβαια!!!
τωρα εχει μεγαλωσει!!ειναι 5 μηνων,δεν τον λες και τερας αλλα καλουλης ειναι για τους μηνες του!

ποιος εγω?
Ναι βρε εσύ!!! Μας έχεις ξεσηκώσει σε όλα τα θέματα. Μας έχεις πάρει τα μυαλά!!! Μας ανοίγεις την όρεξη!!!!χε χε

Ναι Ελενάκι υπάρχει τέτοιο χρώμα

Είναι πανέμορφα και τα δυο σου. Να τα χαίρεσαι Δανάη.
σ'ευχαριστω πολυ!!!!:)

Kαλά, δίνω ρέστα! Είναι ασύληπτα τα γατούλια που παρουσιάζετε!!!! Τόσο όμορφα!!! Τι λέτε θα βρω εγώ το πορτοκαλούλι χνουδωτούλι που φαντάζομαι?
σιγουρα!!!!:)

ομως μετα σαν να βρικολακιαστηκε...λιγακι
IMG_1001.JPG
κουκλος!!!!

Είσες ειναι σαν τσιντιλα αλλά εξτριμ απλά
Φ Α Ν Τ Α Σ Τ Ι Κ Ο!!!! και να φανταστείς ότι εμένα δεν μ πολυαρέσουν τα λευκά αλλα αυτο ειναι τέλειο
ωχ!!!τωρα το λες?κι εγω σε φλωμωσα χθες!!!!

DSC00307.jpg
Ναλίτα περιμένοντας τον Σεβάχ να κατέβει από την πολυκατοικία...
σ'εχω ερωτευτειιιιι:inlove::inlove::inlove:

Νάλα νυσταγμένη
1_885067.jpg
και νυσταγμενη κουκλα ειναι παναθεματην!!!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:
DSC00278.jpg
Και ο Πέρσης σε πλήρη χαλάρωση!!
_791914.jpg
Και ακόμη μια... Εεεε σας αποζημίωσα?? Να δω πώς θα ξυπνήσω αυριο για δουλειά στις 6.30 Καληνύχτα:up::up:
αυτος εχασε την μυτη του!!!!:lol::lol::lol::lol:

οκ ζήλεψα τα μανάρια σου... :)

κουκλιά....

Θα κυνηγίσω και γώ τα δικά μου για φωτογραφία σήμερα... Άντε να σας δείξω και τον νέο μας (απο βδομάδα μάλλον) συγκάτοικο γάτο :). Το απόγευμα λοιπόν θα σου δείξω εγώ κύριε τίμυ πανιώνιε ότι μπορούμε και μείς να στηθούμε για φωτο...
Ναι ναι περιμένουμε να σας καμαρώσουμε. Αλήθεια τι ομάδα είστε??:)

αχ κριμα το καημενουλη..τυχερος μεσα στην ατυχια του βεβαια!!!
τωρα εχει μεγαλωσει!!ειναι 5 μηνων,δεν τον λες και τερας αλλα καλουλης ειναι για τους μηνες του!

σ'ευχαριστω πολυ!!!!:)
Μα ειναι η αλήθεια είναι πανέμορφος!!:D

σιγουρα!!!!:)

κουκλος!!!!

ωχ!!!τωρα το λες?κι εγω σε φλωμωσα χθες!!!!

σ'εχω ερωτευτειιιιι:inlove::inlove::inlove:

και νυσταγμενη κουκλα ειναι παναθεματην!!!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Δεν είναι κουκλίτσα η Ναλίτα μου??:D

αυτος εχασε την μυτη του!!!!:lol::lol::lol::lol:
Αααα για σε παρακαλώ πολύ. Λίγα τα λόγια σου για τον κούκλο μου!! Ναι βρε έχουμε γαλλική μυτούλα. Και την φωτο την έβαλα για τους λάτρεις της φυλής . Αντεεεε.:up::up::up:

Βρε Αναστασια μου ,εσυ δεν μου ειχες πει οταν μιλουσαμε στο τηλεφωνο οτι τα τσιντσιλλα δεν κομπιαζουν?λαθος θυμαμαι?

Αααα για σε παρακαλώ πολύ. Λίγα τα λόγια σου για τον κούκλο μου!! Ναι βρε έχουμε γαλλική μυτούλα. Και την φωτο την έβαλα για τους λάτρεις της φυλής . Αντεεεε.:up::up::up:[/quote]
συγνωμη,συγνωμη!!!!
αλλα εχω αδυναμια στα τσιντσιλλα!!!!!:redface:

Τα μωρά μου.... :)

Η κυρία αγναντεύει το δωμάτιό μου από τον εξώστη της....

reina0046.jpg

Ο κύριος την ίδια στιγμή παραμονεύει από κάτω....

prince0185.jpg

είδατε τρίχωμα ο πρίνς.... Ακόμη γεμίζει το χειμωνιάτικό του :)
Ελπίζω να δώ και στην ρεινάτα μου τέτοιο τρίχωμα

Ο γάτος του καλού μου ο Πάρης... Περσικό με μύτη :Ρ

Είναι ο χάρος βγήκε παγανιά; Είναι σοκολά ζεστό. Το βράδυ δεν φαίνεται. Είναι όμως πολύ ήρεμο. Μαρμελάδας. Ελπίζω να ξυπνήσει από την επαφή με τον πρίνς.... Μπορείς να το κρατάς με τις ώρες. Όσο και να δυσανασχετεί δεν γρατζουνάει δεν δαγκώνει. ΑΠλά κουνάει την ουρά και ελπίζει....

Καμαρώστε μας... Ο Παρης μας θα γίνει σύντομα συγκάτοικός μας και θα σας λέω και αυτούνού τα νέα του....είναι γεννημένος 01/2008

paris.JPG

Κουκλοι!Σταυρουλα μην βαζεις καλε φλας και βγαινει με κιτρινα ματια η Ρεϊνα...

Ναι ναι περιμένουμε να σας καμαρώσουμε. Αλήθεια τι ομάδα είστε??:)
ΘΡΥΛΟΟΟΟΟΟΣΣΣΣΣ!
Τι τελεια γατακια κ σκυλάκια που έχεις Αναστασία μου; Δεν ξέρω πιο ειναι το πιο ομορφο τελικά μάλλον όλα!!! κ η φωτογραφίες καταπληκτικές, ειδικά αυτή του Τιμυ με το κουκλάκι του είναι κορυφάια:lol::lol::lol:

είναι δρακουλιάρα ε; :Ρ δεν πειράζει.. το έχει στο αίμα της... ξέρεις πόσα πρινσο-τσούλουφα βρίσκω στο πάτωμα κάθε μερα;

Αλήθεια ο πάρης πώς σου φάνηκε;

Πολυ ομορφος,αν και νομιζω οτι το χρωμα του πρεπει να ειναι πιο γλυκο απο κοντα.Περιεργη φατσουλα εχει...

ξέρεις πόσα πρινσο-τσούλουφα βρίσκω στο πάτωμα κάθε μερα;
:lol::lol::lol::lol:
Αλήθεια ο πάρης πώς σου φάνηκε;

Ο Πάρης ειναι τέλειος λέω εγώ (αν κ αν ειχε εξτριμ μουριτσα θα ήταν κάπως καλύτερος) γιατί δεν βρίσκω κ εγω τέτοια γατιά να κάθονται κ να υπομένουν τα χάδια

μιλάμε περνάει τα πάνδινα... έτσι και τον πιάσουν αγκαλιά δεν τον αφήνουν ούτε για το ψιλό του.... και δεν γκρινιάζει.. απλά κατουράει εκεί στην αγκαλιά..

μιλάμε περνάει τα πάνδινα... έτσι και τον πιάσουν αγκαλιά δεν τον αφήνουν ούτε για το ψιλό του.... και δεν γκρινιάζει.. απλά κατουράει εκεί στην αγκαλιά..
Μωρε ένα τετοιο θέλω (οχι να με κατουράει), αλλά ειναι καλύτερο ακόμα κ αυτό από τα δικά μου που με έχουν χ...νη

και μένα έτσι με έχουν. αν κάνω αγκαλιά τον πρίνς χωρίς να θέλει θέλω αυτόματα τραυμαπλάστ...

και μένα έτσι με έχουν. αν κάνω αγκαλιά τον πρίνς χωρίς να θέλει θέλω αυτόματα τραυμαπλάστ...
Ο Μπατ δεν θέλει ποτε να τον παιρνω αγκαλια κάνει σαν δαιμονισμένος, πως είναι ο Μάρκος πιο πάνω ακριβώς έτσι (Ζορίτσα:bleh:)

Βρε Αναστασια μου ,εσυ δεν μου ειχες πει οταν μιλουσαμε στο τηλεφωνο οτι τα τσιντσιλλα δεν κομπιαζουν?λαθος θυμαμαι?
Ναι Δανάη μου εγώ στο είχα πει. Τα τσιντσιλά δεν κομπιάζουν τοσο εύκολα. Και το τρίχωμά τους δεν θέλει τοσο συχνα βούρτσισμα όσο των περσικών. Εγώ τη Νάλα βέβαι τη βουρτσίζω 1 φορά τη μέρα. Οχι γιατί της είναι απαραίτητο αλλά για να συνηθίζει γιατί οταν την πήρα στην ηλικία των 4 μηνών δεν είχε συνηθίσει σε βουρτσισμα ούτε σε μπάνιο, με αποτέλεσμα να είναι λίγο υστερική όταν την βούρτσιζα. Τώρα όμως το συνήθισε μια χαρα. Τον Πέρση αντίθετα πάλι αν δεν τον βουρτσίσω 2 φορές τη μέρα, την επομένη έχει ψιλο κομπάκια πίσω από τα αυτιά κ τις μασχαλίτσες του. Ειναι άλλο τρίχωμα. Της Νάλας είναι σαν μεταξι, του Πέρση σαν βαμβακι, ανάλαφρα κ τα δυο ως προς την υφή .

Αααα για σε παρακαλώ πολύ. Λίγα τα λόγια σου για τον κούκλο μου!! Ναι βρε έχουμε γαλλική μυτούλα. Και την φωτο την έβαλα για τους λάτρεις της φυλής . Αντεεεε.:up:
συγνωμη,συγνωμη!!!!
αλλα εχω αδυναμια στα τσιντσιλλα!!!!!:redface:[/quote]

Ναιιι?? Εγώ πάλι έχω αδυναμία και στα δύο είδη:mad:

Τα μωρά μου....

Η κυρία αγναντεύει το δωμάτιό μου από τον εξώστη της....

reina0046.jpg

Ο κύριος την ίδια στιγμή παραμονεύει από κάτω....

prince0185.jpg

είδατε τρίχωμα ο πρίνς.... Ακόμη γεμίζει το χειμωνιάτικό του :)
Ελπίζω να δώ και στην ρεινάτα μου τέτοιο τρίχωμα
Και φυσικά θα την δεις με τέτοιο και καλλίτερο τρίχωμα αγαπητή μου!!! Ερχεται σύντομα η στιγμή. Να μου την φιλήσεις την ντελικάτη κούκλα σου:up:

Ο Πάρης ειναι τέλειος λέω εγώ (αν κ αν ειχε εξτριμ μουριτσα θα ήταν κάπως καλύτερος) γιατί δεν βρίσκω κ εγω τέτοια γατιά να κάθονται κ να υπομένουν τα χάδια
Σωστά Ελενάκι. Κι εμένα μου αρέσει πολύ ο Πάρης. (Παρόλο που οι εξτριμ μυτίτσες με τραβάνε παρισσότερο) Είναι πολύ εντυπωσιακός κ όμορφος. Εχει υπέροχο χρώμα δε.:rolleyes:

:lol::lol::lol:

ΘΡΥΛΟΟΟΟΟΟΣΣΣΣΣ!
Τι τελεια γατακια κ σκυλάκια που έχεις Αναστασία μου; Δεν ξέρω πιο ειναι το πιο ομορφο τελικά μάλλον όλα!!! κ η φωτογραφίες καταπληκτικές, ειδικά αυτή του Τιμυ με το κουκλάκι του είναι κορυφάια:lol::lol::lol:
Σ΄ευχαριστώ, σ΄ευχαριστώ πολύ. Μα εσύ δεν πας πίσω με αυτόν τον πανέμορφο κούκλο σου τον Μπατουλίνο. Καλά η φωτο κατω στην υπογραφή σου είναι ΤΕΛΕΙΑ. Τι βλέμμα εχει ο άτιμος!!Τρελαινομαι για τη μουρίτσα του!!!:up:

Ο Μπατ δεν θέλει ποτε να τον παιρνω αγκαλια κάνει σαν δαιμονισμένος, πως είναι ο Μάρκος πιο πάνω ακριβώς έτσι (Ζορίτσα:bleh:)
:lol:Κι ο Πέρσης αποφεύγει τις αγκαλιές αλλά κάθεται κότα για κανένα 5λεπτο. Μετά αρχίζει να προσπαθεί να βρει διέξοδο να φύγει.Αλλά ποτέ δεν βγάζει νύχια το μωράκι μου. Είναι αγιο γατάκι.:redface::redface:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back