Περσίας maniacs

Τέτοιο θέλω να πάρω απλά δεν ξέρω που να το ψάξω:(...
Θα σου δωσω εγω καποια τηλεφωνα αλλα δεν ξερω αν εχουν τωρα τιποτα...
Το ΜΟΝΟ σιγουρο ειναι οτι στα pet shop ΔΕΝ πρεπει να πας!!!;)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Θα σου δωσω εγω καποια τηλεφωνα αλλα δεν ξερω αν εχουν τωρα τιποτα...
Το ΜΟΝΟ σιγουρο ειναι οτι στα pet shop ΔΕΝ πρεπει να πας!!!;)
Καλά δεν θα πήγαινα ποτέ σε pet shop!!Απλά ήλπιζα να υπήρχε καμιά κοπέλα που να είχε τέτοια γατούλα και να περίμενε μωράκια αλλά και ακριβώς έτσι να μην είναι δεν είναι πρόβλημα.Απλά να μην έχει πλακουτσωτή φατσούλα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Γειά σας,αισιοδοξώ σύντομα να μπώ στην όμορφη παρέα σας μιας και ψάχνω για περσικό γατάκι,έχω μια αδυναμία στα άσπρα και συγκεκριμένα αυτά που δεν έχουν πολύ πλακουτσωτή μουσούδα,νομίζω λέγονται doll face,αν κάνω λάθος διορθώστε με...Μήπως μπορείτε να με βοηθήσετε δίνοντάς μου πληροφορίες για το που θα βρώ,στις αγγελίες δεν διευκρινίζουν αν ανήκουν τα γατάκια σε αυτήν την κατηγορία,λέει απλά περσικά...αν έχει κάποια από εσάς και πρόκειται να γεννήσει ας επικοινωνήσει μαζί μου,δεν ξέρω από που να ξεκινήσω,η γατούλα που έχω είναι κεραμιδόγατα και την βρήκα έξω μωρό δεν είχα ποτέ γατούλα ράτσας αλλα είδα τις φωτογραφίες των δικών σας και το αποφάσισα η επόμενή μου γατούλα θα ήθελα να είναι περσική.Συγνώμη αν σας ζάλισα...:redface:
Ομως το ξερεις οτι τα ασπρα ειναι και τα πιο ευεσθητα?:hmm:
Να μην αναφερθω και σε καθημερινη φροντιδα...σαν κατασπρο γουνακι που εχει ...θα πρεπει να μεινει ετσι...κατασπρο...αλλιως κατανταει..;)

Αν θέλεις να βρεις άκρη Μαρία για Τσιντσιλα ρώτα την Αναστασία Staman2 να σου πει τον εκτροφέα που πήρε την Νάλα

Αναστασάκο... δεν βάζεις και μια φωτό της Λουση στο τέλος στην υπογραφή σου? καλά σε foruμ για γάτες είμαστε αλλά βρε παιδί μου δεν είπαμε ότι είναι σκυλόγατο κι αυτό? :lol:
Θα βάλω θα βάλω βρε παιδί μου αλλά δεν ξέρω πώς. Βλέπεις την υπογραφή μου την έφτιαξε η συμπεθέρα από το νησί... η Δωρα βρε παιδί μου που είναι κ τεχνικός μάνατζερ των υπογραφών μας χε χε χε:lol:

καλημερα σε ολους!!!!
καλωσηρθες!!!θα παθεις πλακα με τη γατα!!!ειναι υπεροχοι συντροφοι!!!
Ναι... ναιιιι θα πάθεις πλάκα θα δεις τι έρωτας είναι όλες οι γάτες. Και τα περσάκια είναι τοσο άκακα και αθώα... όχι ότι και τα άλλα πάνε πίσω, αλλά αυτά λίγο παραπάνω είναι εντελώς απονήρευτα... ΣΣΣΣσσσσ μην μας ακούσουν οι βιρμανομάνες όπως λέει κ η Έλενα:P:P:P

σας ευχαριστω ολους... Σούκρε (μεταφραζετε σαν ζαχαρατος ναι, αλλα τον εχω βγαλει ετσι απο το prisson brake που ειμαι ερωτευμενη με τον σουκρε τον μελαχρινουλι αν βλεπετε αυτη τη σειρα,αν δεν την βλεπετε να αρχισετε να την ενοικιαζετε γιατι ειναι τελεια...:)ειναι πολυ φρονιμο το καλο μου ευχομαι να παραμεινει ετσι.χεχε ναι το ξερω πρεπει να μεγαλωσουμε να γινουμε αντρακλες και να ειμαστε κουκλοι..τον εκανα και μπανιο αλλα δεν καθετε να του κτενισω τη κοιλια του και τα μουστακια του ολο λερωμενα ειναι.τρωει συνεχεια δεν τον προλαβενω...χαχαχαχ
Μπράβο, τον έκανες κιολας μπανάκι??? Θα τα πάτε τέλεια. Αλήθεια κάθισε φρόνιμος? Και πρόσεχε πολύ όταν τον κάνεις μπάνιο ΠΑΝΤΑ να τον στεγνώνεις τελείως με σεσουάρ κιόλας γιατί δεν πρέπει καθόλου να μένει πουθενά υγρός. Είναι πολύ ευαίσθητα στα κρυολογήματα!!και μετά το μπάνιο καθόλου σε ρεύματα κ καθόλου έξω στο μπαλκόνι. (Το μπαλκόνι καλό θα είναι να το αποφύγεις εντελώς) Οταν είναι μωράκια δεν έχουν καθόλου αίσθηση του κινδύνου. Και γενικά είναι επικίνδυνα τα μπαλκόνια. Συγγνώμη για το μακρύ μήνυμα κ για τις συμβουλές ίσως να γίνομαι κουραστική αλλά εδώ όλοι μας τα λατρεύουμε τα ζωάκια κ καμιά φορά παρασυρόμαστε... στην πολυλογία ίσως! Και πάλι να σου ζήσει:up:

οταν τον ειδα βρεγμενο ειχα παθει μια φρικη αλλα την ξεπερασα οταν στεγνωσε το μωρο μου [πρωτη φορα βλεπω βρεγμενο περσικο χαχα... ειναι δυσκολο αλλα θα πρεπει να μαθει απο μικρο να κανει μπανιο αλιως θα με πεδεψει πολυ και αποτι διαβασα απο τις συζητησεις σας ειναι τρελλα τρελλα τα γατιαααα :) πολυ χαιρομαι που τουλαχιστον θα συμπασχουμε χαχα
Ναι είναι τα χρυσά μου τα περσικά λίγο γελοία όταν βρέχονται. Μοιάζουν κ θυμωμένα.!! Εχω βάλει κ φωτο του Πέρση βρεγμένου στο μπάνιο παλιότερα, αν βρω πάλι θα ξαναβάλω να γελάσουμε (εννοείται όχι κοροϊδευτικά για να μην παρεξηγηθώ κ ακούσω χλευασμούς παρακαλώ):P

Δεν είναι κανένας κόπος μονό που πάει κάπως αργά το κατέβασμα κ θα περιμένεις λίγες μέρες.
Να καλωσορίσω κ εγώ την νέα φίλη και να της πω ότι την ζηλεύω πολύ γιατί κ εγώ λιγουρευόμουν τα μπλε μωρά. Να σου ζήσει κ να τον χαίρεσαι, πραγματικά τα περσικά είναι τα τελειότερα γατάκια (σσσσ να μη μας ακούσουν οι Βιρμανομάνες)περιμένουμε κ φωτογραφίες πολλές. Όσο για το καθάρισμα των ματιών θα πρέπει να το συνηθίσεις να το κάνεις κάθε μέρα κ ίσως περισσότερο από μία φορές, ειδικά όταν τρέχουν ή παίζουν τα ματάκια γεμίζουν δάκρυα κ αν δεν τα καθαρίσεις κολλάνε στην γούνα τους, εκτός από το πανάκι που σου είπε η Αναστασία, άλλη λύση είναι να πάρεις από το φαρμακείο γάζες κ να τα καθαρίζεις με αυτές κ με φυσιολογικό ορό, επίσης άλλη λύση είναι τα πατς που χρησιμοποιούμε για να ξεβαφόμαστε
Πολύ σωστά αυτά που λέει η Έλενα. :rolleyes:

Σταυρουλα ο Παρης ειναι θαυμα και χαρμα οφθαλμων!!!

/quote]

Ναι ναι ο Πάρης είναι πανέμορφος και πολύ καλούλης ο γλυκός μου.!!Ζορίτσα είστε καλά? Ο Μάρκο? Θελουμε φωτοοοοο:up:
persian%20from%20loretto.jpg

κάπως έτσι για να σας δώσω να καταλάβετε...
Καλώς ήρθες και θα περάσουμε ωραία εδώ. Η γατούλα αυτή της φωτογραφίας είναι περσική τσιντσιλά. :)
:rolleyes:

Ομως το ξερεις οτι τα ασπρα ειναι και τα πιο ευεσθητα?:hmm:
Να μην αναφερθω και σε καθημερινη φροντιδα...σαν κατασπρο γουνακι που εχει ...θα πρεπει να μεινει ετσι...κατασπρο...αλλιως κατανταει..;)
Ναι το ξέρω και είμαι έτοιμη να αναλάβω την ευθύνη,έχω εδώ και 11 χρόνια γατούλα ξέρω να τις φροντίζω βέβαια φαντάζομαι οι περσικές θέλουν αρκετή φροντίδα παραπάνω αλλά δεν με φοβίζει...Όταν λες οι πιο ευαίσθητες εκτός από θέμα τριχώματος εννοείς και σε ασθένιες;:(

Αν θέλεις να βρεις άκρη Μαρία για Τσιντσιλα ρώτα την Αναστασία Staman2 να σου πει τον εκτροφέα που πήρε την Νάλα
Το καλυτερο ειναι ο εκτροφεας...και η Αναστασια εχει τσιντσιλα...αν δεν κανω λαθος και η Αnima επισης...ρωτα τες με πμ...και βλεπουμε:D

Αναστασίααααα βρεθήκαμε όλες μαζί σε μια λογική ώρα επι τέλους:lol::lol::lol::lol:

Ναι το ξέρω και είμαι έτοιμη να αναλάβω την ευθύνη,έχω εδώ και 11 χρόνια γατούλα ξέρω να τις φροντίζω βέβαια φαντάζομαι οι περσικές θέλουν αρκετή φροντίδα παραπάνω αλλά δεν με φοβίζει...Όταν λες οι πιο ευαίσθητες εκτός από θέμα τριχώματος εννοείς και σε ασθένιες;:(
Δυστυχως ...το ξερω σιγουρα για τα ματια τους...οτι τρεχουν παραπανω απ`οτι τα αλλα...και του θειου μου που ειναι κατασπρο ειναι και κουφο...και ειναι συχνο φαινομενο...:(

Το καλυτερο ειναι ο εκτροφεας...και η Αναστασια εχει τσιντσιλα...αν δεν κανω λαθος και η Αnima επισης...ρωτα τες με πμ...και βλεπουμε:D
Δηλαδή μόνο τα τσιντσιλά είναι έτσι;Οι υπόλοιπες περσικές έχουν την κλασσική φατσούλα;Συγνώμη αν σας ζαλίζω απλά να ξέρω τι ακριβώς ψάχνω..και ευχαριστώ για τη βοήθεια

Αναστασίααααα βρεθήκαμε όλες μαζί σε μια λογική ώρα επι τέλους:lol::lol::lol::lol:
Οχι που λεγανε οτι ξενυχταμε...:up::up::up:
και εμεις καθολου δεν...:rolleyes::rolleyes::rolleyes:....:lol:

Δυστυχως ...το ξερω σιγουρα για τα ματια τους...οτι τρεχουν παραπανω απ`οτι τα αλλα...και του θειου μου που ειναι κατασπρο ειναι και κουφο...και ειναι συχνο φαινομενο...:(
:(:(:( Τι άλλα χρώματα υπάρχουν αλλά να είναι σχετικά ανοιχτόχρωμα δεν θέλω μαύρο πχ,είδα και μερικές πληροφορίες στην ενότητα ράτσες θα πάρω και βιβλίο αν είναι που θα χρειαστώ περισσότερες πληροφορίες

Δηλαδή μόνο τα τσιντσιλά είναι έτσι;Οι υπόλοιπες περσικές έχουν την κλασσική φατσούλα;Συγνώμη αν σας ζαλίζω απλά να ξέρω τι ακριβώς ψάχνω..και ευχαριστώ για τη βοήθεια[/quotε]...οχι,οχι τα τσιντσιλα...τα ασπρα περσιας απλα...για τα τσιντσιλα ξερω οτι το τριχωμα τους ειναι και πιο καλο για φροντιδα απο οτι τα περσιας...και για τις αρρωστιες δεν ξερω για αυτες...ρωτα την Αναστασια
;)

Ναι ναι ο Πάρης είναι πανέμορφος και πολύ καλούλης ο γλυκός μου.!!Ζορίτσα είστε καλά? Ο Μάρκο? Θελουμε φωτοοοοο:up:
Δεν μας ειδες με τα ματια του Δρακουλα?:lol::lol::lol:
εβαλε βρε Αναστασια...δεν μπορω και καθε μερα...αλλα το φωτορεπορταζ το δικο σου το θαυμαζα ολο το πρωϊ!!!τελειες οι φωτο...:D

:(:(:( Τι άλλα χρώματα υπάρχουν αλλά να είναι σχετικά ανοιχτόχρωμα δεν θέλω μαύρο πχ,είδα και μερικές πληροφορίες στην ενότητα ράτσες θα πάρω και βιβλίο αν είναι που θα χρειαστώ περισσότερες πληροφορίες
Απο χρωματα υπαρχει οτι μπορεις να φανταστεις...:up:ετσι και εμεις κολλαμε καθε φορα που βλεπουμε κατι καινουριο και τα θελουμε ΟΛΑ!!!:lol::lol::lol:
γι`αυτο κατσε λιγο να τα μαθεις καλυτερα και να το καλοσκεφτεις και να αποφασησεις μια και καλη τι ακριβως θελεις και μετα κανε βουρρρρρρρ:lol::lol::lol:

Απο χρωματα υπαρχει οτι μπορεις να φανταστεις...:up:ετσι και εμεις κολλαμε καθε φορα που βλεπουμε κατι καινουριο και τα θελουμε ΟΛΑ!!!:lol::lol::lol:
γι`αυτο κατσε λιγο να τα μαθεις καλυτερα και να το καλοσκεφτεις και να αποφασησεις μια και καλη τι ακριβως θελεις και μετα κανε βουρρρρρρρ:lol::lol::lol:
ναι με κατάλαβες:redface:τα θέλω όλα...και θα δυσκολευτώ να αποφασίσω αφού ξέρω οτι όπως και να είναι το ίδιο θα το αγαπάω.Απλά επειδή η δικιά μου είναι κοντότριχη σχετικά θα ήθελα πολύ μια μακρύτριχη γατούλα πάντα μου άρεσαν απλά τώρα έχω την ευκαιρία να πάρω,δεν είναι κάτι που αποφάσισα ξαφνικά...και έχω ένα πρότυπο στο μυαλό μου αλλά δεν είναι και απόλυτο ας πούμε η Nala η γατούλα της Αναστασίας είναι πανέμορφη,κάπως έτσι φαντάζομαι τη δικιά μου

ναι με κατάλαβες:redface:τα θέλω όλα...και θα δυσκολευτώ να αποφασίσω αφού ξέρω οτι όπως και να είναι το ίδιο θα το αγαπάω.Απλά επειδή η δικιά μου είναι κοντότριχη σχετικά θα ήθελα πολύ μια μακρύτριχη γατούλα πάντα μου άρεσαν απλά τώρα έχω την ευκαιρία να πάρω,δεν είναι κάτι που αποφάσισα ξαφνικά...και έχω ένα πρότυπο στο μυαλό μου αλλά δεν είναι και απόλυτο ας πούμε η Nala η γατούλα της Αναστασίας είναι πανέμορφη,κάπως έτσι φαντάζομαι τη δικιά μου
κατσε θα απαντησει σε λιγο η Αναστασια...παλι γραφει την ιστορια:P:P:Pολοκληρη:lol::lol::lol:

Σε καταλαβαινω ΑΠΟΛΥΤΑ...για αυτο σου λεω κατσε να τα δεις και μετα αποφασιζεις:D
εγω ας πουμε θελω το επομενο μου γατακι να ειναι ετσι...

Συνημμένα

• images.jpg
    images.jpg
    3,8 KB · Εμφανίσεις: 27
Σε καταλαβαινω ΑΠΟΛΥΤΑ...για αυτο σου λεω κατσε να τα δεις και μετα αποφασιζεις:D
εγω ας πουμε θελω το επομενο μου γατακι να ειναι ετσι...
Ναι σκέτο κουκλί:inlove: καθόλου δεν θα με πείραζε και ένα τέτοιο:happy:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back