Περσίας maniacs

Σκυλάκι ή γατάκι φωτογραφία πότε θα έχουμε;
Τωρα θα σας το δειξω...ειναι σκυλακι..αγνωστου πατερα ...και αγνωστο πως θα μοιαζει:D...τωρα ειναι τρελλα...η μανα ειναι μικρου μεγεθους σαν ασ πουμε τα πουδλα(πως τα λενε ελληνικα ξεχασα)αλλα χωρις μαλλια...τωρα αναιβαζω μια και μοναδικη φωτο(δεν φαινεται καλα ομως γιατι το εχει αγκαλια η μικρι μου και δεν το αφηνει ουτε για μια στιγμη!!!
Το ονομασαμε ΣΒΟΥΡΑ!!!
Ειναι στο μεγεθος ενος σκατζοχοιρου και ΕΤΣΙ μοιαζει κ`ολας:lol::lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τωρα θα σας το δειξω...ειναι σκυλακι..αγνωστου πατερα ...και αγνωστο πως θα μοιαζει:D...τωρα ειναι τρελλα...η μανα ειναι μικρου μεγεθους σαν ασ πουμε τα πουδλα(πως τα λενε ελληνικα ξεχασα)αλλα χωρις μαλλια...τωρα αναιβαζω μια και μοναδικη φωτο(δεν φαινεται καλα ομως γιατι το εχει αγκαλια η μικρι μου και δεν το αφηνει ουτε για μια στιγμη!!!
Το ονομασαμε ΣΒΟΥΡΑ!!!
Ειναι στο μεγεθος ενος σκατζοχοιρου και ΕΤΣΙ μοιαζει κ`ολας:lol::lol::lol:
τέλειο πρέπει να είναι άντε ανέβασε να δούμε τη σβούρα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ΕΔΩ Ο ΣΒΟΥΡΑΣ!!!:up::up::up:
IMG_1004.JPG

και τα 2 μωρά σου είναι όμορφα:)και η κόρη και ο Σβούρας!

Ο Σβούρας φαίνεται σα να είναι ράτσας αλλά επειδή δεν ξέρω από σκυλιά δε θυμάμαι πως την λένε. Καμάρι η μικρή που έχει το Σβούρα αγκαλιά

και τα 2 μωρά σου είναι όμορφα:)και η κόρη και ο Σβούρας!
Ευχαριστω ...
Εσυ τι αποφασισες?
Τι γατακι θα μας φερεις στην παρεα?
Τα ειδες καθολου?
:)

Ο Σβούρας φαίνεται σα να είναι ράτσας αλλά επειδή δεν ξέρω από σκυλιά δε θυμάμαι πως την λένε. Καμάρι η μικρή που έχει το Σβούρα αγκαλιά
Εμενα που κατι ξερω απο σκυλια ΔΕΝ μου θυμιζει καμια ρατσα...
Η μανα του ειναι γνωστη μας κυρια η οποια και αυτη δεν ειναι ρατσας και την εχουν εξω απο το σπιτι αλλα η κυρια αυτη κυκλοφωρει ελευΘερα και ετσι απεκτησε μωρα...και τωρα θα την στειρωσουν αλλα εχει κανει 3 μωρα ενας θεος ξερει με ποιον...:hmm::)

Κοιτα αυτο Μαρία ειναι Blue Point Doll Face Persian Cat

Σοβαρη κουκλα...
και αυτο ειναι σιλβερ ντολφεις περσιαν

Συνημμένα

• images.jpg
    images.jpg
    2,4 KB · Εμφανίσεις: 78
Εμενα που κατι ξερω απο σκυλια ΔΕΝ μου θυμιζει καμια ρατσα...
Η μανα του ειναι γνωστη μας κυρια η οποια και αυτη δεν ειναι ρατσας και την εχουν εξω απο το σπιτι αλλα η κυρια αυτη κυκλοφωρει ελευΘερα και ετσι απεκτησε μωρα...και τωρα θα την στειρωσουν αλλα εχει κανει 3 μωρα ενας θεος ξερει με ποιον...:hmm::)
Ειναι κουκλί πάντως ότι κ να βγει αργότερα. Η κορουλα σου όπως πάντα κούκλα. Εεεε που θα μοιάξει το παιδί!!! Στην μάνα.:up:

Ευχαριστω ...
Εσυ τι αποφασισες?
Τι γατακι θα μας φερεις στην παρεα?
Τα ειδες καθολου?
:)

Δεν αποφάσισα ακόμα όλα μου αρέσουν αλλά θα προσπαθήσω να βρώ τσιντσιλά ή έστω κάτι εξίσου όμορφο για το χρώμα δεν με νοιάζει και πολύ αρκεί να έχει γλυκιά φατσούλα σαν τη Νάλα...Αύριο από νωρίς θα αρχίσω την έρευνα να δω τι μπορεί να γίνει

A20081014111953.jpg

B20081014111953.jpg

Συγγνώμη αλλά σε αυτό το χρώμα θα μου άρεσε να μοιάζει με τον Μπατ και τον Περση. Δηλ. να είναι πιο πλακουτσωτή η μυτούλα. Στα μόνα περσικά που μου αρέσει να είναι doll face, είναι το χρώμα του Μαρκου, ή μπλε πάλι, όπως του Πρινς, ή σκούρα χρώματα καφέ, πορτοκαλί ίσως, μαύρο.

Σοβαρη κουκλα...
και αυτο ειναι σιλβερ ντολφεις περσιαν
και τα 2 είναι πολύ ωραία αλλά το δεύτερο το ερωτεύτηκα:inlove::inlove:που μπορώ να βρώ ένα τέτοιο μωρουλίνι;Έχει καμιά εδώ να ρωτήσω πληροφορίες;

Συγγνώμη αλλά σε αυτό το χρώμα θα μου άρεσε να μοιάζει με τον Μπατ και τον Περση. Δηλ. να είναι πιο πλακουτσωτή η μυτούλα. Στα μόνα περσικά που μου αρέσει να είναι doll face, είναι το χρώμα του Μαρκου, ή μπλε πάλι, όπως του Πρινς, ή σκούρα χρώματα καφέ, πορτοκαλί ίσως, μαύρο.
να σου πω την αλήθεια εμένα τα πλακουτσωμούρικα μου αρέσουν πάρα πολύ σε όλα τα χρωματα, από τα άλλα μου αρέσουν τα Τσιντσιλα όχι τα dollface γιατί δεν θυμίζουν περσάκια

Να κάνω μια ερώτηση doll face δεν είναι απαραίτητα τσιντσιλά,δηλαδή μπορώ να βρώ πιο εύκολα απλά θα έχει άλλο χρώμα;Δεν με πειράζει αυτό.

Να κάνω μια ερώτηση doll face δεν είναι απαραίτητα τσιντσιλά,δηλαδή μπορώ να βρώ πιο εύκολα απλά θα έχει άλλο χρώμα;Δεν με πειράζει αυτό.
Ελπίζω να μην πέταξα κοτσάνα:redface:τώρα τα μαθαίνω δεν τα ξεχωρίζω καλά

Ειναι κουκλί πάντως ότι κ να βγει αργότερα. Η κορουλα σου όπως πάντα κούκλα. Εεεε που θα μοιάξει το παιδί!!! Στην μάνα.:up:
Μεγα λαθος εδω:lol::lol::lol: η κορη ειναι του μπαμπα...:lol::lol::lol:
Δεν αποφάσισα ακόμα όλα μου αρέσουν αλλά θα προσπαθήσω να βρώ τσιντσιλά ή έστω κάτι εξίσου όμορφο για το χρώμα δεν με νοιάζει και πολύ αρκεί να έχει γλυκιά φατσούλα σαν τη Νάλα...Αύριο από νωρίς θα αρχίσω την έρευνα να δω τι μπορεί να γίνει
για τσιντσιλα θα περιοριστεις σε χρωμα...βγαινουν αμα καταλαβα καλα την Αναστασια μονο σε λευκο με 2 χρωματα μανδια...ετσι δεν ειναι ?
και τα 2 είναι πολύ ωραία αλλά το δεύτερο το ερωτεύτηκα:inlove::inlove:που μπορώ να βρώ ένα τέτοιο μωρουλίνι;Έχει καμιά εδώ να ρωτήσω πληροφορίες;
εδω αυτο ειναι απλο dollface persian που σημαινει οτι δεν ειναι απο τις πλακουτσωτες μουριτσες που συνηθος εχουν οι εκτροφεις...ψαξε το ομως λιγο ακομα να δεις τι σ`αρεσει πραγματικα και λυση θα βρεθει...σου ειπα εχουμε και τηλεφωνα αλλα να μην περνουμε τιφλα...να ξερουμε τι θελουμε;):D

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back