Περσίας maniacs

Κουκλάκι φαίνεται το μωρό σου,να σου ζήσει...βάλε όταν μπορέσεις και πιο πολλές φωτογραφίες να τη δούμε καλύτερα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Βασικά βρήκες και το όνομά του...:)Χιονούλη θα τον λέω
Mπραβο!!! Να σου ζήσει ο Χιονούλης σου ο κούκλος!!!!
θαραλέο το μικρό σου μπράβο....

:) δεν χρειάζεται γαλατάκι εφόσον τρώει κίττεν. είναι καλυμένος για τους επόμενους 7 με 8 μήνες.
να το μάθεις να το χτενίζεις καθημερινά. με χτενα την κοιλίτσα με βούρτσα πλάτη ουρά και οδοντόβουρτσα τα μουστάκια :) αν δεν το μαθεις στο μέλλον θα τραβάς τα μαλλιά σου
και μία στο τόσο μπάνιο για να ανανεώνεται το τρίχωμα
Οντως ούτε γάλα χρειάζεται αλλά και πρέπει να κάνεις όλα αυτα που σου αναφέρει η Σταυρούλα αν θες να μην έχεις ποτέ πρόβλημα με το τρίχωμά του και το μπάνιο του. Συχνά μπάνιο, βούρτσισμα καθημερινό από τώρα, και επίσης κ τα ματάκια του καθάρισμα γιατί στα περσικά συνήθως τρέχουν (αν δεις ΄οτι τρέχουν δακρυα).

Ο μικρούλης είναι 2 μηνών και 1 μέρας ακριβώς:)Όσο για την τροφή του πήρα και PURINA PRO PLAN για γατάκια αλλά δεν ξέρω ποια προτιμάει ακόμα του έχω δώσει μόνο από την ROYAL CANIN..έχετε εσείς καμιά ιδέα ποια είναι πιο καλή;Εσείς τι δίνετε στα δικά σας;
Σαφώς και η royal canin είναι καλλίτερη. Μην του δώσεις άλλη κ του χαλάσεις το εντερο. Μην ανακατέψεις τις τροφές!
Καλησπέρα κ απο μένα!!!
Μετα από πολυυυυυυυύ ψάξιμο αποφάσισα κ υιοθέτησα τη Φαίδρα!!!!!!!!!!!!!!Μπορείτε να την δείτε στο αvatar ...
...την λάτρεψα απ τη πρώτη στιγμή!!!!
Συγχαρητήρια!!!! Καλώς ήρθες και να το χαίρεσαι το κουκλί σου. Αναμένουμε φωτο σύντομα να την καμαρώσουμε!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

πως σας φαίνεται;;Δεν είναι γλύκας;
ειναι ενας κουκλος ο Χιονουλης σου!να τον χαιρεσαι!!!ευτυχισμενη ζωη μαζι!!!:)

Καλησπέρα κ απο μένα!!!
Μετα από πολυυυυυυυύ ψάξιμο αποφάσισα κ υιοθέτησα τη Φαίδρα!!!!!!!!!!!!!!Μπορείτε να την δείτε στο αvatar ...
...την λάτρεψα απ τη πρώτη στιγμή!!!!
Πολυ ωραιο ονομα της διαλεξες!!!μπραβο:)ευτυχισμενη ζωη και σε σας!!!!:)

ειναι ενας κουκλος ο Χιονουλης σου!να τον χαιρεσαι!!!ευτυχισμενη ζωη μαζι!!!:)
Σε ευχαριστώ και εγώ και ο Χιονούλης:kiss:

Σκεφτομαι τωρα τα χαλια...αμα τα στρωσω θα αρχισει ο Μαρκο να τα χαλαει?Γιατι ηταν πολυ μικρος οταν τα ξεστρωσαμε και δεν πρεπει να τα καταλαβε και πολυ!Τι λετε?Τι εμπειριες εχετε?:hmm:

Ωραιο το ονομα,ωραια και η Φαιδρα!Ιμαλαϊων ειναι;

Σκεφτομαι τωρα τα χαλια...αμα τα στρωσω θα αρχισει ο Μαρκο να τα χαλαει?Γιατι ηταν πολυ μικρος οταν τα ξεστρωσαμε και δεν πρεπει να τα καταλαβε και πολυ!Τι λετε?Τι εμπειριες εχετε?:hmm:
Έχεις φωτογραφίες του απ'οταν ήταν πιο μικρούλης;Είμαι πολύ περίεργη να το δω αυτό...:)όσο για τα χαλιά αν έχει μάθει σε ονυχοδρόμιο δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα αλλίως...

Έχεις φωτογραφίες του απ'οταν ήταν πιο μικρούλης;Είμαι πολύ περίεργη να το δω αυτό...:)όσο για τα χαλιά αν έχει μάθει σε ονυχοδρόμιο δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα αλλίως...
Εχω αλλα δεν ειναι γιουτινο και δεν πολυ τρελλενεται γι`αυτο...:(
Ναι εχω απο τοτε που ηρθε στο σπιτι 5 βδομαδων...οριστε...
409.jpg

Εχω και αλλες πολλες στο Gallery:D

:inlove::inlove::inlove:
Εχω αλλα δεν ειναι γιουτινο και δεν πολυ τρελλενεται γι`αυτο...:(
Ναι εχω απο τοτε που ηρθε στο σπιτι 5 βδομαδων...οριστε...
409.jpg

Εχω και αλλες πολλες στο Gallery:D
Τα ματάκια του άλλαξαν τελείως...από πράσινα κίτρινα λές να αλλάξουν και του δικού μου;

Τα ματάκια του άλλαξαν τελείως...από πράσινα κίτρινα λές να αλλάξουν και του δικού μου;
Ηταν πολυ μωρο και αλλαξε το χρωμα οπως στα ανθρωπινα μωρα...το δικο σου τι χρωμα εχει τωρα?

Ηταν πολυ μωρο και αλλαξε το χρωμα οπως στα ανθρωπινα μωρα...το δικο σου τι χρωμα εχει τωρα?
Πράσινο προς το λαδί

Χιονούλη τον έβγαλες τελικά ε? Καλό είναι, του πάει:D
Τα μάτια του δε νομίζω να μείνουν πράσινα. Βάλε και καμιά πιο καθαρη φωτογραφία ντε, δε φαίνονται τα ματάκια του :P

Θα προσπαθήσω να τον βγάλω καλύτερες φωτογραφίες σήμερα με ψηφιακή οι άλλες ήταν από κινητό και δεν φαίνεται καλά...πάντος κίτρινα δεν πιστεύω να γίνουν τα ματάκια του γτ λευκό γατάκι με κίτρινα μάτια δεν έχω δει ποτέ

Θα προσπαθήσω να τον βγάλω καλύτερες φωτογραφίες σήμερα με ψηφιακή οι άλλες ήταν από κινητό και δεν φαίνεται καλά...πάντος κίτρινα δεν πιστεύω να γίνουν τα ματάκια του γτ λευκό γατάκι με κίτρινα μάτια δεν έχω δει ποτέ
Δες το τωρα:D
70005042.JPG

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back