Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2008 στις 14:51 Η Μαρία Γάτσιου: #4.081 30-10-08 14:51 Κουκλάκι φαίνεται το μωρό σου,να σου ζήσει...βάλε όταν μπορέσεις και πιο πολλές φωτογραφίες να τη δούμε καλύτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2008 στις 14:57 Η staman2 έγραψε: #4.082 30-10-08 14:57 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Βασικά βρήκες και το όνομά του...Χιονούλη θα τον λέω Click για ανάπτυξη... Mπραβο!!! Να σου ζήσει ο Χιονούλης σου ο κούκλος!!!! Αρχική Δημοσίευση από prince: θαραλέο το μικρό σου μπράβο.... δεν χρειάζεται γαλατάκι εφόσον τρώει κίττεν. είναι καλυμένος για τους επόμενους 7 με 8 μήνες. να το μάθεις να το χτενίζεις καθημερινά. με χτενα την κοιλίτσα με βούρτσα πλάτη ουρά και οδοντόβουρτσα τα μουστάκια αν δεν το μαθεις στο μέλλον θα τραβάς τα μαλλιά σου και μία στο τόσο μπάνιο για να ανανεώνεται το τρίχωμα Click για ανάπτυξη... Οντως ούτε γάλα χρειάζεται αλλά και πρέπει να κάνεις όλα αυτα που σου αναφέρει η Σταυρούλα αν θες να μην έχεις ποτέ πρόβλημα με το τρίχωμά του και το μπάνιο του. Συχνά μπάνιο, βούρτσισμα καθημερινό από τώρα, και επίσης κ τα ματάκια του καθάρισμα γιατί στα περσικά συνήθως τρέχουν (αν δεις ΄οτι τρέχουν δακρυα). Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Ο μικρούλης είναι 2 μηνών και 1 μέρας ακριβώςΌσο για την τροφή του πήρα και PURINA PRO PLAN για γατάκια αλλά δεν ξέρω ποια προτιμάει ακόμα του έχω δώσει μόνο από την ROYAL CANIN..έχετε εσείς καμιά ιδέα ποια είναι πιο καλή;Εσείς τι δίνετε στα δικά σας; Click για ανάπτυξη... Σαφώς και η royal canin είναι καλλίτερη. Μην του δώσεις άλλη κ του χαλάσεις το εντερο. Μην ανακατέψεις τις τροφές! Αρχική Δημοσίευση από vaso: Καλησπέρα κ απο μένα!!! Μετα από πολυυυυυυυύ ψάξιμο αποφάσισα κ υιοθέτησα τη Φαίδρα!!!!!!!!!!!!!!Μπορείτε να την δείτε στο αvatar ... ...την λάτρεψα απ τη πρώτη στιγμή!!!! Click για ανάπτυξη... Συγχαρητήρια!!!! Καλώς ήρθες και να το χαίρεσαι το κουκλί σου. Αναμένουμε φωτο σύντομα να την καμαρώσουμε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2008 στις 14:57 Ο πυρροθριξ: #4.083 30-10-08 14:57 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: πως σας φαίνεται;;Δεν είναι γλύκας; Click για ανάπτυξη... ειναι ενας κουκλος ο Χιονουλης σου!να τον χαιρεσαι!!!ευτυχισμενη ζωη μαζι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2008 στις 14:59 Ο πυρροθριξ: #4.084 30-10-08 14:59 Αρχική Δημοσίευση από vaso: Καλησπέρα κ απο μένα!!! Μετα από πολυυυυυυυύ ψάξιμο αποφάσισα κ υιοθέτησα τη Φαίδρα!!!!!!!!!!!!!!Μπορείτε να την δείτε στο αvatar ... ...την λάτρεψα απ τη πρώτη στιγμή!!!! Click για ανάπτυξη... Πολυ ωραιο ονομα της διαλεξες!!!μπραβοευτυχισμενη ζωη και σε σας!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2008 στις 15:00 Η Μαρία Γάτσιου: #4.085 30-10-08 15:00 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ειναι ενας κουκλος ο Χιονουλης σου!να τον χαιρεσαι!!!ευτυχισμενη ζωη μαζι!!! Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ και εγώ και ο Χιονούλης:kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2008 στις 15:01 Η zorica έγραψε: #4.086 30-10-08 15:01 Σκεφτομαι τωρα τα χαλια...αμα τα στρωσω θα αρχισει ο Μαρκο να τα χαλαει?Γιατι ηταν πολυ μικρος οταν τα ξεστρωσαμε και δεν πρεπει να τα καταλαβε και πολυ!Τι λετε?Τι εμπειριες εχετε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2008 στις 15:02 Η moukelis έγραψε: #4.087 30-10-08 15:02 Ωραιο το ονομα,ωραια και η Φαιδρα!Ιμαλαϊων ειναι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2008 στις 15:08 Η Μαρία Γάτσιου: #4.088 30-10-08 15:08 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Σκεφτομαι τωρα τα χαλια...αμα τα στρωσω θα αρχισει ο Μαρκο να τα χαλαει?Γιατι ηταν πολυ μικρος οταν τα ξεστρωσαμε και δεν πρεπει να τα καταλαβε και πολυ!Τι λετε?Τι εμπειριες εχετε? Click για ανάπτυξη... Έχεις φωτογραφίες του απ'οταν ήταν πιο μικρούλης;Είμαι πολύ περίεργη να το δω αυτό...όσο για τα χαλιά αν έχει μάθει σε ονυχοδρόμιο δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα αλλίως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2008 στις 15:11 Η zorica έγραψε: #4.089 30-10-08 15:11 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Έχεις φωτογραφίες του απ'οταν ήταν πιο μικρούλης;Είμαι πολύ περίεργη να το δω αυτό...όσο για τα χαλιά αν έχει μάθει σε ονυχοδρόμιο δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα αλλίως... Click για ανάπτυξη... Εχω αλλα δεν ειναι γιουτινο και δεν πολυ τρελλενεται γι`αυτο... Ναι εχω απο τοτε που ηρθε στο σπιτι 5 βδομαδων...οριστε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2008 στις 15:12 Η zorica έγραψε: #4.090 30-10-08 15:12 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Έχεις φωτογραφίες του απ'οταν ήταν πιο μικρούλης;Είμαι πολύ περίεργη να το δω αυτό...όσο για τα χαλιά αν έχει μάθει σε ονυχοδρόμιο δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα αλλίως... Click για ανάπτυξη... Εχω και αλλες πολλες στο Gallery Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2008 στις 15:14 Η Μαρία Γάτσιου: #4.091 30-10-08 15:14 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Εχω αλλα δεν ειναι γιουτινο και δεν πολυ τρελλενεται γι`αυτο... Ναι εχω απο τοτε που ηρθε στο σπιτι 5 βδομαδων...οριστε... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2008 στις 15:17 Η zorica έγραψε: #4.092 30-10-08 15:17 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Click για ανάπτυξη... Ειδες ποσο πολυ αλλαξε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2008 στις 15:21 Η Μαρία Γάτσιου: #4.093 30-10-08 15:21 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Εχω και αλλες πολλες στο Gallery Click για ανάπτυξη... Τα ματάκια του άλλαξαν τελείως...από πράσινα κίτρινα λές να αλλάξουν και του δικού μου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2008 στις 15:26 Η zorica έγραψε: #4.094 30-10-08 15:26 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Τα ματάκια του άλλαξαν τελείως...από πράσινα κίτρινα λές να αλλάξουν και του δικού μου; Click για ανάπτυξη... Ηταν πολυ μωρο και αλλαξε το χρωμα οπως στα ανθρωπινα μωρα...το δικο σου τι χρωμα εχει τωρα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2008 στις 15:27 Η Μαρία Γάτσιου: #4.095 30-10-08 15:27 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Ηταν πολυ μωρο και αλλαξε το χρωμα οπως στα ανθρωπινα μωρα...το δικο σου τι χρωμα εχει τωρα? Click για ανάπτυξη... Πράσινο προς το λαδί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2008 στις 15:28 Η zorica έγραψε: #4.096 30-10-08 15:28 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Πράσινο προς το λαδί Click για ανάπτυξη... Τοσο σκουρα?Πιστευω πως θα αλλαξει το χρωμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Louiza26 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Louiza26 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 165 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2008 στις 15:29 Η Louiza26 έγραψε: #4.097 30-10-08 15:29 Χιονούλη τον έβγαλες τελικά ε? Καλό είναι, του πάει Τα μάτια του δε νομίζω να μείνουν πράσινα. Βάλε και καμιά πιο καθαρη φωτογραφία ντε, δε φαίνονται τα ματάκια του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2008 στις 15:33 Η zorica έγραψε: #4.098 30-10-08 15:33 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Πράσινο προς το λαδί Click για ανάπτυξη... Εδω ο Μαρκο ηταν 3 μηνων...και αλλαξε ηδη το χρωμα των ματιων... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2008 στις 15:36 Η Μαρία Γάτσιου: #4.099 30-10-08 15:36 Θα προσπαθήσω να τον βγάλω καλύτερες φωτογραφίες σήμερα με ψηφιακή οι άλλες ήταν από κινητό και δεν φαίνεται καλά...πάντος κίτρινα δεν πιστεύω να γίνουν τα ματάκια του γτ λευκό γατάκι με κίτρινα μάτια δεν έχω δει ποτέ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2008 στις 15:39 Η zorica έγραψε: #4.100 30-10-08 15:39 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Θα προσπαθήσω να τον βγάλω καλύτερες φωτογραφίες σήμερα με ψηφιακή οι άλλες ήταν από κινητό και δεν φαίνεται καλά...πάντος κίτρινα δεν πιστεύω να γίνουν τα ματάκια του γτ λευκό γατάκι με κίτρινα μάτια δεν έχω δει ποτέ Click για ανάπτυξη... Δες το τωρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 203 204 205 206 207 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 205 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 205 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Κουκλάκι φαίνεται το μωρό σου,να σου ζήσει...βάλε όταν μπορέσεις και πιο πολλές φωτογραφίες να τη δούμε καλύτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2008 στις 14:57 Η staman2 έγραψε: #4.082 30-10-08 14:57 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Βασικά βρήκες και το όνομά του...Χιονούλη θα τον λέω Click για ανάπτυξη... Mπραβο!!! Να σου ζήσει ο Χιονούλης σου ο κούκλος!!!! Αρχική Δημοσίευση από prince: θαραλέο το μικρό σου μπράβο.... δεν χρειάζεται γαλατάκι εφόσον τρώει κίττεν. είναι καλυμένος για τους επόμενους 7 με 8 μήνες. να το μάθεις να το χτενίζεις καθημερινά. με χτενα την κοιλίτσα με βούρτσα πλάτη ουρά και οδοντόβουρτσα τα μουστάκια αν δεν το μαθεις στο μέλλον θα τραβάς τα μαλλιά σου και μία στο τόσο μπάνιο για να ανανεώνεται το τρίχωμα Click για ανάπτυξη... Οντως ούτε γάλα χρειάζεται αλλά και πρέπει να κάνεις όλα αυτα που σου αναφέρει η Σταυρούλα αν θες να μην έχεις ποτέ πρόβλημα με το τρίχωμά του και το μπάνιο του. Συχνά μπάνιο, βούρτσισμα καθημερινό από τώρα, και επίσης κ τα ματάκια του καθάρισμα γιατί στα περσικά συνήθως τρέχουν (αν δεις ΄οτι τρέχουν δακρυα). Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Ο μικρούλης είναι 2 μηνών και 1 μέρας ακριβώςΌσο για την τροφή του πήρα και PURINA PRO PLAN για γατάκια αλλά δεν ξέρω ποια προτιμάει ακόμα του έχω δώσει μόνο από την ROYAL CANIN..έχετε εσείς καμιά ιδέα ποια είναι πιο καλή;Εσείς τι δίνετε στα δικά σας; Click για ανάπτυξη... Σαφώς και η royal canin είναι καλλίτερη. Μην του δώσεις άλλη κ του χαλάσεις το εντερο. Μην ανακατέψεις τις τροφές! Αρχική Δημοσίευση από vaso: Καλησπέρα κ απο μένα!!! Μετα από πολυυυυυυυύ ψάξιμο αποφάσισα κ υιοθέτησα τη Φαίδρα!!!!!!!!!!!!!!Μπορείτε να την δείτε στο αvatar ... ...την λάτρεψα απ τη πρώτη στιγμή!!!! Click για ανάπτυξη... Συγχαρητήρια!!!! Καλώς ήρθες και να το χαίρεσαι το κουκλί σου. Αναμένουμε φωτο σύντομα να την καμαρώσουμε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2008 στις 14:57 Ο πυρροθριξ: #4.083 30-10-08 14:57 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: πως σας φαίνεται;;Δεν είναι γλύκας; Click για ανάπτυξη... ειναι ενας κουκλος ο Χιονουλης σου!να τον χαιρεσαι!!!ευτυχισμενη ζωη μαζι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2008 στις 14:59 Ο πυρροθριξ: #4.084 30-10-08 14:59 Αρχική Δημοσίευση από vaso: Καλησπέρα κ απο μένα!!! Μετα από πολυυυυυυυύ ψάξιμο αποφάσισα κ υιοθέτησα τη Φαίδρα!!!!!!!!!!!!!!Μπορείτε να την δείτε στο αvatar ... ...την λάτρεψα απ τη πρώτη στιγμή!!!! Click για ανάπτυξη... Πολυ ωραιο ονομα της διαλεξες!!!μπραβοευτυχισμενη ζωη και σε σας!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2008 στις 15:00 Η Μαρία Γάτσιου: #4.085 30-10-08 15:00 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ειναι ενας κουκλος ο Χιονουλης σου!να τον χαιρεσαι!!!ευτυχισμενη ζωη μαζι!!! Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ και εγώ και ο Χιονούλης:kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2008 στις 15:01 Η zorica έγραψε: #4.086 30-10-08 15:01 Σκεφτομαι τωρα τα χαλια...αμα τα στρωσω θα αρχισει ο Μαρκο να τα χαλαει?Γιατι ηταν πολυ μικρος οταν τα ξεστρωσαμε και δεν πρεπει να τα καταλαβε και πολυ!Τι λετε?Τι εμπειριες εχετε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2008 στις 15:02 Η moukelis έγραψε: #4.087 30-10-08 15:02 Ωραιο το ονομα,ωραια και η Φαιδρα!Ιμαλαϊων ειναι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2008 στις 15:08 Η Μαρία Γάτσιου: #4.088 30-10-08 15:08 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Σκεφτομαι τωρα τα χαλια...αμα τα στρωσω θα αρχισει ο Μαρκο να τα χαλαει?Γιατι ηταν πολυ μικρος οταν τα ξεστρωσαμε και δεν πρεπει να τα καταλαβε και πολυ!Τι λετε?Τι εμπειριες εχετε? Click για ανάπτυξη... Έχεις φωτογραφίες του απ'οταν ήταν πιο μικρούλης;Είμαι πολύ περίεργη να το δω αυτό...όσο για τα χαλιά αν έχει μάθει σε ονυχοδρόμιο δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα αλλίως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2008 στις 15:11 Η zorica έγραψε: #4.089 30-10-08 15:11 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Έχεις φωτογραφίες του απ'οταν ήταν πιο μικρούλης;Είμαι πολύ περίεργη να το δω αυτό...όσο για τα χαλιά αν έχει μάθει σε ονυχοδρόμιο δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα αλλίως... Click για ανάπτυξη... Εχω αλλα δεν ειναι γιουτινο και δεν πολυ τρελλενεται γι`αυτο... Ναι εχω απο τοτε που ηρθε στο σπιτι 5 βδομαδων...οριστε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2008 στις 15:12 Η zorica έγραψε: #4.090 30-10-08 15:12 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Έχεις φωτογραφίες του απ'οταν ήταν πιο μικρούλης;Είμαι πολύ περίεργη να το δω αυτό...όσο για τα χαλιά αν έχει μάθει σε ονυχοδρόμιο δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα αλλίως... Click για ανάπτυξη... Εχω και αλλες πολλες στο Gallery Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2008 στις 15:14 Η Μαρία Γάτσιου: #4.091 30-10-08 15:14 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Εχω αλλα δεν ειναι γιουτινο και δεν πολυ τρελλενεται γι`αυτο... Ναι εχω απο τοτε που ηρθε στο σπιτι 5 βδομαδων...οριστε... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2008 στις 15:17 Η zorica έγραψε: #4.092 30-10-08 15:17 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Click για ανάπτυξη... Ειδες ποσο πολυ αλλαξε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2008 στις 15:21 Η Μαρία Γάτσιου: #4.093 30-10-08 15:21 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Εχω και αλλες πολλες στο Gallery Click για ανάπτυξη... Τα ματάκια του άλλαξαν τελείως...από πράσινα κίτρινα λές να αλλάξουν και του δικού μου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2008 στις 15:26 Η zorica έγραψε: #4.094 30-10-08 15:26 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Τα ματάκια του άλλαξαν τελείως...από πράσινα κίτρινα λές να αλλάξουν και του δικού μου; Click για ανάπτυξη... Ηταν πολυ μωρο και αλλαξε το χρωμα οπως στα ανθρωπινα μωρα...το δικο σου τι χρωμα εχει τωρα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2008 στις 15:27 Η Μαρία Γάτσιου: #4.095 30-10-08 15:27 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Ηταν πολυ μωρο και αλλαξε το χρωμα οπως στα ανθρωπινα μωρα...το δικο σου τι χρωμα εχει τωρα? Click για ανάπτυξη... Πράσινο προς το λαδί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2008 στις 15:28 Η zorica έγραψε: #4.096 30-10-08 15:28 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Πράσινο προς το λαδί Click για ανάπτυξη... Τοσο σκουρα?Πιστευω πως θα αλλαξει το χρωμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Louiza26 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Louiza26 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 165 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2008 στις 15:29 Η Louiza26 έγραψε: #4.097 30-10-08 15:29 Χιονούλη τον έβγαλες τελικά ε? Καλό είναι, του πάει Τα μάτια του δε νομίζω να μείνουν πράσινα. Βάλε και καμιά πιο καθαρη φωτογραφία ντε, δε φαίνονται τα ματάκια του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2008 στις 15:33 Η zorica έγραψε: #4.098 30-10-08 15:33 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Πράσινο προς το λαδί Click για ανάπτυξη... Εδω ο Μαρκο ηταν 3 μηνων...και αλλαξε ηδη το χρωμα των ματιων... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2008 στις 15:36 Η Μαρία Γάτσιου: #4.099 30-10-08 15:36 Θα προσπαθήσω να τον βγάλω καλύτερες φωτογραφίες σήμερα με ψηφιακή οι άλλες ήταν από κινητό και δεν φαίνεται καλά...πάντος κίτρινα δεν πιστεύω να γίνουν τα ματάκια του γτ λευκό γατάκι με κίτρινα μάτια δεν έχω δει ποτέ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2008 στις 15:39 Η zorica έγραψε: #4.100 30-10-08 15:39 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Θα προσπαθήσω να τον βγάλω καλύτερες φωτογραφίες σήμερα με ψηφιακή οι άλλες ήταν από κινητό και δεν φαίνεται καλά...πάντος κίτρινα δεν πιστεύω να γίνουν τα ματάκια του γτ λευκό γατάκι με κίτρινα μάτια δεν έχω δει ποτέ Click για ανάπτυξη... Δες το τωρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 203 204 205 206 207 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 205 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 205 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Βασικά βρήκες και το όνομά του...Χιονούλη θα τον λέω Click για ανάπτυξη... Mπραβο!!! Να σου ζήσει ο Χιονούλης σου ο κούκλος!!!! Αρχική Δημοσίευση από prince: θαραλέο το μικρό σου μπράβο.... δεν χρειάζεται γαλατάκι εφόσον τρώει κίττεν. είναι καλυμένος για τους επόμενους 7 με 8 μήνες. να το μάθεις να το χτενίζεις καθημερινά. με χτενα την κοιλίτσα με βούρτσα πλάτη ουρά και οδοντόβουρτσα τα μουστάκια αν δεν το μαθεις στο μέλλον θα τραβάς τα μαλλιά σου και μία στο τόσο μπάνιο για να ανανεώνεται το τρίχωμα Click για ανάπτυξη... Οντως ούτε γάλα χρειάζεται αλλά και πρέπει να κάνεις όλα αυτα που σου αναφέρει η Σταυρούλα αν θες να μην έχεις ποτέ πρόβλημα με το τρίχωμά του και το μπάνιο του. Συχνά μπάνιο, βούρτσισμα καθημερινό από τώρα, και επίσης κ τα ματάκια του καθάρισμα γιατί στα περσικά συνήθως τρέχουν (αν δεις ΄οτι τρέχουν δακρυα). Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Ο μικρούλης είναι 2 μηνών και 1 μέρας ακριβώςΌσο για την τροφή του πήρα και PURINA PRO PLAN για γατάκια αλλά δεν ξέρω ποια προτιμάει ακόμα του έχω δώσει μόνο από την ROYAL CANIN..έχετε εσείς καμιά ιδέα ποια είναι πιο καλή;Εσείς τι δίνετε στα δικά σας; Click για ανάπτυξη... Σαφώς και η royal canin είναι καλλίτερη. Μην του δώσεις άλλη κ του χαλάσεις το εντερο. Μην ανακατέψεις τις τροφές! Αρχική Δημοσίευση από vaso: Καλησπέρα κ απο μένα!!! Μετα από πολυυυυυυυύ ψάξιμο αποφάσισα κ υιοθέτησα τη Φαίδρα!!!!!!!!!!!!!!Μπορείτε να την δείτε στο αvatar ... ...την λάτρεψα απ τη πρώτη στιγμή!!!! Click για ανάπτυξη... Συγχαρητήρια!!!! Καλώς ήρθες και να το χαίρεσαι το κουκλί σου. Αναμένουμε φωτο σύντομα να την καμαρώσουμε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2008 στις 14:57 Ο πυρροθριξ: #4.083 30-10-08 14:57 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: πως σας φαίνεται;;Δεν είναι γλύκας; Click για ανάπτυξη... ειναι ενας κουκλος ο Χιονουλης σου!να τον χαιρεσαι!!!ευτυχισμενη ζωη μαζι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2008 στις 14:59 Ο πυρροθριξ: #4.084 30-10-08 14:59 Αρχική Δημοσίευση από vaso: Καλησπέρα κ απο μένα!!! Μετα από πολυυυυυυυύ ψάξιμο αποφάσισα κ υιοθέτησα τη Φαίδρα!!!!!!!!!!!!!!Μπορείτε να την δείτε στο αvatar ... ...την λάτρεψα απ τη πρώτη στιγμή!!!! Click για ανάπτυξη... Πολυ ωραιο ονομα της διαλεξες!!!μπραβοευτυχισμενη ζωη και σε σας!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2008 στις 15:00 Η Μαρία Γάτσιου: #4.085 30-10-08 15:00 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ειναι ενας κουκλος ο Χιονουλης σου!να τον χαιρεσαι!!!ευτυχισμενη ζωη μαζι!!! Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ και εγώ και ο Χιονούλης:kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2008 στις 15:01 Η zorica έγραψε: #4.086 30-10-08 15:01 Σκεφτομαι τωρα τα χαλια...αμα τα στρωσω θα αρχισει ο Μαρκο να τα χαλαει?Γιατι ηταν πολυ μικρος οταν τα ξεστρωσαμε και δεν πρεπει να τα καταλαβε και πολυ!Τι λετε?Τι εμπειριες εχετε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2008 στις 15:02 Η moukelis έγραψε: #4.087 30-10-08 15:02 Ωραιο το ονομα,ωραια και η Φαιδρα!Ιμαλαϊων ειναι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2008 στις 15:08 Η Μαρία Γάτσιου: #4.088 30-10-08 15:08 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Σκεφτομαι τωρα τα χαλια...αμα τα στρωσω θα αρχισει ο Μαρκο να τα χαλαει?Γιατι ηταν πολυ μικρος οταν τα ξεστρωσαμε και δεν πρεπει να τα καταλαβε και πολυ!Τι λετε?Τι εμπειριες εχετε? Click για ανάπτυξη... Έχεις φωτογραφίες του απ'οταν ήταν πιο μικρούλης;Είμαι πολύ περίεργη να το δω αυτό...όσο για τα χαλιά αν έχει μάθει σε ονυχοδρόμιο δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα αλλίως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2008 στις 15:11 Η zorica έγραψε: #4.089 30-10-08 15:11 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Έχεις φωτογραφίες του απ'οταν ήταν πιο μικρούλης;Είμαι πολύ περίεργη να το δω αυτό...όσο για τα χαλιά αν έχει μάθει σε ονυχοδρόμιο δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα αλλίως... Click για ανάπτυξη... Εχω αλλα δεν ειναι γιουτινο και δεν πολυ τρελλενεται γι`αυτο... Ναι εχω απο τοτε που ηρθε στο σπιτι 5 βδομαδων...οριστε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2008 στις 15:12 Η zorica έγραψε: #4.090 30-10-08 15:12 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Έχεις φωτογραφίες του απ'οταν ήταν πιο μικρούλης;Είμαι πολύ περίεργη να το δω αυτό...όσο για τα χαλιά αν έχει μάθει σε ονυχοδρόμιο δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα αλλίως... Click για ανάπτυξη... Εχω και αλλες πολλες στο Gallery Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2008 στις 15:14 Η Μαρία Γάτσιου: #4.091 30-10-08 15:14 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Εχω αλλα δεν ειναι γιουτινο και δεν πολυ τρελλενεται γι`αυτο... Ναι εχω απο τοτε που ηρθε στο σπιτι 5 βδομαδων...οριστε... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2008 στις 15:17 Η zorica έγραψε: #4.092 30-10-08 15:17 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Click για ανάπτυξη... Ειδες ποσο πολυ αλλαξε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2008 στις 15:21 Η Μαρία Γάτσιου: #4.093 30-10-08 15:21 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Εχω και αλλες πολλες στο Gallery Click για ανάπτυξη... Τα ματάκια του άλλαξαν τελείως...από πράσινα κίτρινα λές να αλλάξουν και του δικού μου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2008 στις 15:26 Η zorica έγραψε: #4.094 30-10-08 15:26 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Τα ματάκια του άλλαξαν τελείως...από πράσινα κίτρινα λές να αλλάξουν και του δικού μου; Click για ανάπτυξη... Ηταν πολυ μωρο και αλλαξε το χρωμα οπως στα ανθρωπινα μωρα...το δικο σου τι χρωμα εχει τωρα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2008 στις 15:27 Η Μαρία Γάτσιου: #4.095 30-10-08 15:27 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Ηταν πολυ μωρο και αλλαξε το χρωμα οπως στα ανθρωπινα μωρα...το δικο σου τι χρωμα εχει τωρα? Click για ανάπτυξη... Πράσινο προς το λαδί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2008 στις 15:28 Η zorica έγραψε: #4.096 30-10-08 15:28 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Πράσινο προς το λαδί Click για ανάπτυξη... Τοσο σκουρα?Πιστευω πως θα αλλαξει το χρωμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Louiza26 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Louiza26 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 165 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2008 στις 15:29 Η Louiza26 έγραψε: #4.097 30-10-08 15:29 Χιονούλη τον έβγαλες τελικά ε? Καλό είναι, του πάει Τα μάτια του δε νομίζω να μείνουν πράσινα. Βάλε και καμιά πιο καθαρη φωτογραφία ντε, δε φαίνονται τα ματάκια του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2008 στις 15:33 Η zorica έγραψε: #4.098 30-10-08 15:33 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Πράσινο προς το λαδί Click για ανάπτυξη... Εδω ο Μαρκο ηταν 3 μηνων...και αλλαξε ηδη το χρωμα των ματιων... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2008 στις 15:36 Η Μαρία Γάτσιου: #4.099 30-10-08 15:36 Θα προσπαθήσω να τον βγάλω καλύτερες φωτογραφίες σήμερα με ψηφιακή οι άλλες ήταν από κινητό και δεν φαίνεται καλά...πάντος κίτρινα δεν πιστεύω να γίνουν τα ματάκια του γτ λευκό γατάκι με κίτρινα μάτια δεν έχω δει ποτέ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2008 στις 15:39 Η zorica έγραψε: #4.100 30-10-08 15:39 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Θα προσπαθήσω να τον βγάλω καλύτερες φωτογραφίες σήμερα με ψηφιακή οι άλλες ήταν από κινητό και δεν φαίνεται καλά...πάντος κίτρινα δεν πιστεύω να γίνουν τα ματάκια του γτ λευκό γατάκι με κίτρινα μάτια δεν έχω δει ποτέ Click για ανάπτυξη... Δες το τωρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 203 204 205 206 207 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 205 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 205 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: πως σας φαίνεται;;Δεν είναι γλύκας; Click για ανάπτυξη... ειναι ενας κουκλος ο Χιονουλης σου!να τον χαιρεσαι!!!ευτυχισμενη ζωη μαζι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2008 στις 14:59 Ο πυρροθριξ: #4.084 30-10-08 14:59 Αρχική Δημοσίευση από vaso: Καλησπέρα κ απο μένα!!! Μετα από πολυυυυυυυύ ψάξιμο αποφάσισα κ υιοθέτησα τη Φαίδρα!!!!!!!!!!!!!!Μπορείτε να την δείτε στο αvatar ... ...την λάτρεψα απ τη πρώτη στιγμή!!!! Click για ανάπτυξη... Πολυ ωραιο ονομα της διαλεξες!!!μπραβοευτυχισμενη ζωη και σε σας!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2008 στις 15:00 Η Μαρία Γάτσιου: #4.085 30-10-08 15:00 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ειναι ενας κουκλος ο Χιονουλης σου!να τον χαιρεσαι!!!ευτυχισμενη ζωη μαζι!!! Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ και εγώ και ο Χιονούλης:kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2008 στις 15:01 Η zorica έγραψε: #4.086 30-10-08 15:01 Σκεφτομαι τωρα τα χαλια...αμα τα στρωσω θα αρχισει ο Μαρκο να τα χαλαει?Γιατι ηταν πολυ μικρος οταν τα ξεστρωσαμε και δεν πρεπει να τα καταλαβε και πολυ!Τι λετε?Τι εμπειριες εχετε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2008 στις 15:02 Η moukelis έγραψε: #4.087 30-10-08 15:02 Ωραιο το ονομα,ωραια και η Φαιδρα!Ιμαλαϊων ειναι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2008 στις 15:08 Η Μαρία Γάτσιου: #4.088 30-10-08 15:08 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Σκεφτομαι τωρα τα χαλια...αμα τα στρωσω θα αρχισει ο Μαρκο να τα χαλαει?Γιατι ηταν πολυ μικρος οταν τα ξεστρωσαμε και δεν πρεπει να τα καταλαβε και πολυ!Τι λετε?Τι εμπειριες εχετε? Click για ανάπτυξη... Έχεις φωτογραφίες του απ'οταν ήταν πιο μικρούλης;Είμαι πολύ περίεργη να το δω αυτό...όσο για τα χαλιά αν έχει μάθει σε ονυχοδρόμιο δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα αλλίως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2008 στις 15:11 Η zorica έγραψε: #4.089 30-10-08 15:11 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Έχεις φωτογραφίες του απ'οταν ήταν πιο μικρούλης;Είμαι πολύ περίεργη να το δω αυτό...όσο για τα χαλιά αν έχει μάθει σε ονυχοδρόμιο δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα αλλίως... Click για ανάπτυξη... Εχω αλλα δεν ειναι γιουτινο και δεν πολυ τρελλενεται γι`αυτο... Ναι εχω απο τοτε που ηρθε στο σπιτι 5 βδομαδων...οριστε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2008 στις 15:12 Η zorica έγραψε: #4.090 30-10-08 15:12 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Έχεις φωτογραφίες του απ'οταν ήταν πιο μικρούλης;Είμαι πολύ περίεργη να το δω αυτό...όσο για τα χαλιά αν έχει μάθει σε ονυχοδρόμιο δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα αλλίως... Click για ανάπτυξη... Εχω και αλλες πολλες στο Gallery Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2008 στις 15:14 Η Μαρία Γάτσιου: #4.091 30-10-08 15:14 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Εχω αλλα δεν ειναι γιουτινο και δεν πολυ τρελλενεται γι`αυτο... Ναι εχω απο τοτε που ηρθε στο σπιτι 5 βδομαδων...οριστε... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2008 στις 15:17 Η zorica έγραψε: #4.092 30-10-08 15:17 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Click για ανάπτυξη... Ειδες ποσο πολυ αλλαξε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2008 στις 15:21 Η Μαρία Γάτσιου: #4.093 30-10-08 15:21 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Εχω και αλλες πολλες στο Gallery Click για ανάπτυξη... Τα ματάκια του άλλαξαν τελείως...από πράσινα κίτρινα λές να αλλάξουν και του δικού μου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2008 στις 15:26 Η zorica έγραψε: #4.094 30-10-08 15:26 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Τα ματάκια του άλλαξαν τελείως...από πράσινα κίτρινα λές να αλλάξουν και του δικού μου; Click για ανάπτυξη... Ηταν πολυ μωρο και αλλαξε το χρωμα οπως στα ανθρωπινα μωρα...το δικο σου τι χρωμα εχει τωρα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2008 στις 15:27 Η Μαρία Γάτσιου: #4.095 30-10-08 15:27 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Ηταν πολυ μωρο και αλλαξε το χρωμα οπως στα ανθρωπινα μωρα...το δικο σου τι χρωμα εχει τωρα? Click για ανάπτυξη... Πράσινο προς το λαδί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2008 στις 15:28 Η zorica έγραψε: #4.096 30-10-08 15:28 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Πράσινο προς το λαδί Click για ανάπτυξη... Τοσο σκουρα?Πιστευω πως θα αλλαξει το χρωμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Louiza26 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Louiza26 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 165 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2008 στις 15:29 Η Louiza26 έγραψε: #4.097 30-10-08 15:29 Χιονούλη τον έβγαλες τελικά ε? Καλό είναι, του πάει Τα μάτια του δε νομίζω να μείνουν πράσινα. Βάλε και καμιά πιο καθαρη φωτογραφία ντε, δε φαίνονται τα ματάκια του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2008 στις 15:33 Η zorica έγραψε: #4.098 30-10-08 15:33 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Πράσινο προς το λαδί Click για ανάπτυξη... Εδω ο Μαρκο ηταν 3 μηνων...και αλλαξε ηδη το χρωμα των ματιων... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2008 στις 15:36 Η Μαρία Γάτσιου: #4.099 30-10-08 15:36 Θα προσπαθήσω να τον βγάλω καλύτερες φωτογραφίες σήμερα με ψηφιακή οι άλλες ήταν από κινητό και δεν φαίνεται καλά...πάντος κίτρινα δεν πιστεύω να γίνουν τα ματάκια του γτ λευκό γατάκι με κίτρινα μάτια δεν έχω δει ποτέ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2008 στις 15:39 Η zorica έγραψε: #4.100 30-10-08 15:39 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Θα προσπαθήσω να τον βγάλω καλύτερες φωτογραφίες σήμερα με ψηφιακή οι άλλες ήταν από κινητό και δεν φαίνεται καλά...πάντος κίτρινα δεν πιστεύω να γίνουν τα ματάκια του γτ λευκό γατάκι με κίτρινα μάτια δεν έχω δει ποτέ Click για ανάπτυξη... Δες το τωρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 203 204 205 206 207 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 205 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 205 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από vaso: Καλησπέρα κ απο μένα!!! Μετα από πολυυυυυυυύ ψάξιμο αποφάσισα κ υιοθέτησα τη Φαίδρα!!!!!!!!!!!!!!Μπορείτε να την δείτε στο αvatar ... ...την λάτρεψα απ τη πρώτη στιγμή!!!! Click για ανάπτυξη... Πολυ ωραιο ονομα της διαλεξες!!!μπραβοευτυχισμενη ζωη και σε σας!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2008 στις 15:00 Η Μαρία Γάτσιου: #4.085 30-10-08 15:00 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ειναι ενας κουκλος ο Χιονουλης σου!να τον χαιρεσαι!!!ευτυχισμενη ζωη μαζι!!! Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ και εγώ και ο Χιονούλης:kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2008 στις 15:01 Η zorica έγραψε: #4.086 30-10-08 15:01 Σκεφτομαι τωρα τα χαλια...αμα τα στρωσω θα αρχισει ο Μαρκο να τα χαλαει?Γιατι ηταν πολυ μικρος οταν τα ξεστρωσαμε και δεν πρεπει να τα καταλαβε και πολυ!Τι λετε?Τι εμπειριες εχετε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2008 στις 15:02 Η moukelis έγραψε: #4.087 30-10-08 15:02 Ωραιο το ονομα,ωραια και η Φαιδρα!Ιμαλαϊων ειναι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2008 στις 15:08 Η Μαρία Γάτσιου: #4.088 30-10-08 15:08 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Σκεφτομαι τωρα τα χαλια...αμα τα στρωσω θα αρχισει ο Μαρκο να τα χαλαει?Γιατι ηταν πολυ μικρος οταν τα ξεστρωσαμε και δεν πρεπει να τα καταλαβε και πολυ!Τι λετε?Τι εμπειριες εχετε? Click για ανάπτυξη... Έχεις φωτογραφίες του απ'οταν ήταν πιο μικρούλης;Είμαι πολύ περίεργη να το δω αυτό...όσο για τα χαλιά αν έχει μάθει σε ονυχοδρόμιο δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα αλλίως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2008 στις 15:11 Η zorica έγραψε: #4.089 30-10-08 15:11 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Έχεις φωτογραφίες του απ'οταν ήταν πιο μικρούλης;Είμαι πολύ περίεργη να το δω αυτό...όσο για τα χαλιά αν έχει μάθει σε ονυχοδρόμιο δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα αλλίως... Click για ανάπτυξη... Εχω αλλα δεν ειναι γιουτινο και δεν πολυ τρελλενεται γι`αυτο... Ναι εχω απο τοτε που ηρθε στο σπιτι 5 βδομαδων...οριστε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2008 στις 15:12 Η zorica έγραψε: #4.090 30-10-08 15:12 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Έχεις φωτογραφίες του απ'οταν ήταν πιο μικρούλης;Είμαι πολύ περίεργη να το δω αυτό...όσο για τα χαλιά αν έχει μάθει σε ονυχοδρόμιο δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα αλλίως... Click για ανάπτυξη... Εχω και αλλες πολλες στο Gallery Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2008 στις 15:14 Η Μαρία Γάτσιου: #4.091 30-10-08 15:14 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Εχω αλλα δεν ειναι γιουτινο και δεν πολυ τρελλενεται γι`αυτο... Ναι εχω απο τοτε που ηρθε στο σπιτι 5 βδομαδων...οριστε... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2008 στις 15:17 Η zorica έγραψε: #4.092 30-10-08 15:17 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Click για ανάπτυξη... Ειδες ποσο πολυ αλλαξε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2008 στις 15:21 Η Μαρία Γάτσιου: #4.093 30-10-08 15:21 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Εχω και αλλες πολλες στο Gallery Click για ανάπτυξη... Τα ματάκια του άλλαξαν τελείως...από πράσινα κίτρινα λές να αλλάξουν και του δικού μου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2008 στις 15:26 Η zorica έγραψε: #4.094 30-10-08 15:26 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Τα ματάκια του άλλαξαν τελείως...από πράσινα κίτρινα λές να αλλάξουν και του δικού μου; Click για ανάπτυξη... Ηταν πολυ μωρο και αλλαξε το χρωμα οπως στα ανθρωπινα μωρα...το δικο σου τι χρωμα εχει τωρα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2008 στις 15:27 Η Μαρία Γάτσιου: #4.095 30-10-08 15:27 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Ηταν πολυ μωρο και αλλαξε το χρωμα οπως στα ανθρωπινα μωρα...το δικο σου τι χρωμα εχει τωρα? Click για ανάπτυξη... Πράσινο προς το λαδί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2008 στις 15:28 Η zorica έγραψε: #4.096 30-10-08 15:28 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Πράσινο προς το λαδί Click για ανάπτυξη... Τοσο σκουρα?Πιστευω πως θα αλλαξει το χρωμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Louiza26 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Louiza26 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 165 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2008 στις 15:29 Η Louiza26 έγραψε: #4.097 30-10-08 15:29 Χιονούλη τον έβγαλες τελικά ε? Καλό είναι, του πάει Τα μάτια του δε νομίζω να μείνουν πράσινα. Βάλε και καμιά πιο καθαρη φωτογραφία ντε, δε φαίνονται τα ματάκια του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2008 στις 15:33 Η zorica έγραψε: #4.098 30-10-08 15:33 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Πράσινο προς το λαδί Click για ανάπτυξη... Εδω ο Μαρκο ηταν 3 μηνων...και αλλαξε ηδη το χρωμα των ματιων... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2008 στις 15:36 Η Μαρία Γάτσιου: #4.099 30-10-08 15:36 Θα προσπαθήσω να τον βγάλω καλύτερες φωτογραφίες σήμερα με ψηφιακή οι άλλες ήταν από κινητό και δεν φαίνεται καλά...πάντος κίτρινα δεν πιστεύω να γίνουν τα ματάκια του γτ λευκό γατάκι με κίτρινα μάτια δεν έχω δει ποτέ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2008 στις 15:39 Η zorica έγραψε: #4.100 30-10-08 15:39 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Θα προσπαθήσω να τον βγάλω καλύτερες φωτογραφίες σήμερα με ψηφιακή οι άλλες ήταν από κινητό και δεν φαίνεται καλά...πάντος κίτρινα δεν πιστεύω να γίνουν τα ματάκια του γτ λευκό γατάκι με κίτρινα μάτια δεν έχω δει ποτέ Click για ανάπτυξη... Δες το τωρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 203 204 205 206 207 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 205 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 205 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ειναι ενας κουκλος ο Χιονουλης σου!να τον χαιρεσαι!!!ευτυχισμενη ζωη μαζι!!! Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ και εγώ και ο Χιονούλης:kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2008 στις 15:01 Η zorica έγραψε: #4.086 30-10-08 15:01 Σκεφτομαι τωρα τα χαλια...αμα τα στρωσω θα αρχισει ο Μαρκο να τα χαλαει?Γιατι ηταν πολυ μικρος οταν τα ξεστρωσαμε και δεν πρεπει να τα καταλαβε και πολυ!Τι λετε?Τι εμπειριες εχετε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2008 στις 15:02 Η moukelis έγραψε: #4.087 30-10-08 15:02 Ωραιο το ονομα,ωραια και η Φαιδρα!Ιμαλαϊων ειναι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2008 στις 15:08 Η Μαρία Γάτσιου: #4.088 30-10-08 15:08 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Σκεφτομαι τωρα τα χαλια...αμα τα στρωσω θα αρχισει ο Μαρκο να τα χαλαει?Γιατι ηταν πολυ μικρος οταν τα ξεστρωσαμε και δεν πρεπει να τα καταλαβε και πολυ!Τι λετε?Τι εμπειριες εχετε? Click για ανάπτυξη... Έχεις φωτογραφίες του απ'οταν ήταν πιο μικρούλης;Είμαι πολύ περίεργη να το δω αυτό...όσο για τα χαλιά αν έχει μάθει σε ονυχοδρόμιο δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα αλλίως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2008 στις 15:11 Η zorica έγραψε: #4.089 30-10-08 15:11 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Έχεις φωτογραφίες του απ'οταν ήταν πιο μικρούλης;Είμαι πολύ περίεργη να το δω αυτό...όσο για τα χαλιά αν έχει μάθει σε ονυχοδρόμιο δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα αλλίως... Click για ανάπτυξη... Εχω αλλα δεν ειναι γιουτινο και δεν πολυ τρελλενεται γι`αυτο... Ναι εχω απο τοτε που ηρθε στο σπιτι 5 βδομαδων...οριστε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2008 στις 15:12 Η zorica έγραψε: #4.090 30-10-08 15:12 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Έχεις φωτογραφίες του απ'οταν ήταν πιο μικρούλης;Είμαι πολύ περίεργη να το δω αυτό...όσο για τα χαλιά αν έχει μάθει σε ονυχοδρόμιο δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα αλλίως... Click για ανάπτυξη... Εχω και αλλες πολλες στο Gallery Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2008 στις 15:14 Η Μαρία Γάτσιου: #4.091 30-10-08 15:14 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Εχω αλλα δεν ειναι γιουτινο και δεν πολυ τρελλενεται γι`αυτο... Ναι εχω απο τοτε που ηρθε στο σπιτι 5 βδομαδων...οριστε... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2008 στις 15:17 Η zorica έγραψε: #4.092 30-10-08 15:17 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Click για ανάπτυξη... Ειδες ποσο πολυ αλλαξε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2008 στις 15:21 Η Μαρία Γάτσιου: #4.093 30-10-08 15:21 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Εχω και αλλες πολλες στο Gallery Click για ανάπτυξη... Τα ματάκια του άλλαξαν τελείως...από πράσινα κίτρινα λές να αλλάξουν και του δικού μου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2008 στις 15:26 Η zorica έγραψε: #4.094 30-10-08 15:26 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Τα ματάκια του άλλαξαν τελείως...από πράσινα κίτρινα λές να αλλάξουν και του δικού μου; Click για ανάπτυξη... Ηταν πολυ μωρο και αλλαξε το χρωμα οπως στα ανθρωπινα μωρα...το δικο σου τι χρωμα εχει τωρα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2008 στις 15:27 Η Μαρία Γάτσιου: #4.095 30-10-08 15:27 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Ηταν πολυ μωρο και αλλαξε το χρωμα οπως στα ανθρωπινα μωρα...το δικο σου τι χρωμα εχει τωρα? Click για ανάπτυξη... Πράσινο προς το λαδί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2008 στις 15:28 Η zorica έγραψε: #4.096 30-10-08 15:28 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Πράσινο προς το λαδί Click για ανάπτυξη... Τοσο σκουρα?Πιστευω πως θα αλλαξει το χρωμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Louiza26 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Louiza26 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 165 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2008 στις 15:29 Η Louiza26 έγραψε: #4.097 30-10-08 15:29 Χιονούλη τον έβγαλες τελικά ε? Καλό είναι, του πάει Τα μάτια του δε νομίζω να μείνουν πράσινα. Βάλε και καμιά πιο καθαρη φωτογραφία ντε, δε φαίνονται τα ματάκια του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2008 στις 15:33 Η zorica έγραψε: #4.098 30-10-08 15:33 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Πράσινο προς το λαδί Click για ανάπτυξη... Εδω ο Μαρκο ηταν 3 μηνων...και αλλαξε ηδη το χρωμα των ματιων... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2008 στις 15:36 Η Μαρία Γάτσιου: #4.099 30-10-08 15:36 Θα προσπαθήσω να τον βγάλω καλύτερες φωτογραφίες σήμερα με ψηφιακή οι άλλες ήταν από κινητό και δεν φαίνεται καλά...πάντος κίτρινα δεν πιστεύω να γίνουν τα ματάκια του γτ λευκό γατάκι με κίτρινα μάτια δεν έχω δει ποτέ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2008 στις 15:39 Η zorica έγραψε: #4.100 30-10-08 15:39 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Θα προσπαθήσω να τον βγάλω καλύτερες φωτογραφίες σήμερα με ψηφιακή οι άλλες ήταν από κινητό και δεν φαίνεται καλά...πάντος κίτρινα δεν πιστεύω να γίνουν τα ματάκια του γτ λευκό γατάκι με κίτρινα μάτια δεν έχω δει ποτέ Click για ανάπτυξη... Δες το τωρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 203 204 205 206 207 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 205 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 205 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Σκεφτομαι τωρα τα χαλια...αμα τα στρωσω θα αρχισει ο Μαρκο να τα χαλαει?Γιατι ηταν πολυ μικρος οταν τα ξεστρωσαμε και δεν πρεπει να τα καταλαβε και πολυ!Τι λετε?Τι εμπειριες εχετε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2008 στις 15:02 Η moukelis έγραψε: #4.087 30-10-08 15:02 Ωραιο το ονομα,ωραια και η Φαιδρα!Ιμαλαϊων ειναι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2008 στις 15:08 Η Μαρία Γάτσιου: #4.088 30-10-08 15:08 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Σκεφτομαι τωρα τα χαλια...αμα τα στρωσω θα αρχισει ο Μαρκο να τα χαλαει?Γιατι ηταν πολυ μικρος οταν τα ξεστρωσαμε και δεν πρεπει να τα καταλαβε και πολυ!Τι λετε?Τι εμπειριες εχετε? Click για ανάπτυξη... Έχεις φωτογραφίες του απ'οταν ήταν πιο μικρούλης;Είμαι πολύ περίεργη να το δω αυτό...όσο για τα χαλιά αν έχει μάθει σε ονυχοδρόμιο δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα αλλίως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2008 στις 15:11 Η zorica έγραψε: #4.089 30-10-08 15:11 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Έχεις φωτογραφίες του απ'οταν ήταν πιο μικρούλης;Είμαι πολύ περίεργη να το δω αυτό...όσο για τα χαλιά αν έχει μάθει σε ονυχοδρόμιο δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα αλλίως... Click για ανάπτυξη... Εχω αλλα δεν ειναι γιουτινο και δεν πολυ τρελλενεται γι`αυτο... Ναι εχω απο τοτε που ηρθε στο σπιτι 5 βδομαδων...οριστε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2008 στις 15:12 Η zorica έγραψε: #4.090 30-10-08 15:12 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Έχεις φωτογραφίες του απ'οταν ήταν πιο μικρούλης;Είμαι πολύ περίεργη να το δω αυτό...όσο για τα χαλιά αν έχει μάθει σε ονυχοδρόμιο δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα αλλίως... Click για ανάπτυξη... Εχω και αλλες πολλες στο Gallery Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2008 στις 15:14 Η Μαρία Γάτσιου: #4.091 30-10-08 15:14 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Εχω αλλα δεν ειναι γιουτινο και δεν πολυ τρελλενεται γι`αυτο... Ναι εχω απο τοτε που ηρθε στο σπιτι 5 βδομαδων...οριστε... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2008 στις 15:17 Η zorica έγραψε: #4.092 30-10-08 15:17 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Click για ανάπτυξη... Ειδες ποσο πολυ αλλαξε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2008 στις 15:21 Η Μαρία Γάτσιου: #4.093 30-10-08 15:21 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Εχω και αλλες πολλες στο Gallery Click για ανάπτυξη... Τα ματάκια του άλλαξαν τελείως...από πράσινα κίτρινα λές να αλλάξουν και του δικού μου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2008 στις 15:26 Η zorica έγραψε: #4.094 30-10-08 15:26 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Τα ματάκια του άλλαξαν τελείως...από πράσινα κίτρινα λές να αλλάξουν και του δικού μου; Click για ανάπτυξη... Ηταν πολυ μωρο και αλλαξε το χρωμα οπως στα ανθρωπινα μωρα...το δικο σου τι χρωμα εχει τωρα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2008 στις 15:27 Η Μαρία Γάτσιου: #4.095 30-10-08 15:27 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Ηταν πολυ μωρο και αλλαξε το χρωμα οπως στα ανθρωπινα μωρα...το δικο σου τι χρωμα εχει τωρα? Click για ανάπτυξη... Πράσινο προς το λαδί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2008 στις 15:28 Η zorica έγραψε: #4.096 30-10-08 15:28 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Πράσινο προς το λαδί Click για ανάπτυξη... Τοσο σκουρα?Πιστευω πως θα αλλαξει το χρωμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Louiza26 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Louiza26 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 165 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2008 στις 15:29 Η Louiza26 έγραψε: #4.097 30-10-08 15:29 Χιονούλη τον έβγαλες τελικά ε? Καλό είναι, του πάει Τα μάτια του δε νομίζω να μείνουν πράσινα. Βάλε και καμιά πιο καθαρη φωτογραφία ντε, δε φαίνονται τα ματάκια του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2008 στις 15:33 Η zorica έγραψε: #4.098 30-10-08 15:33 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Πράσινο προς το λαδί Click για ανάπτυξη... Εδω ο Μαρκο ηταν 3 μηνων...και αλλαξε ηδη το χρωμα των ματιων... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2008 στις 15:36 Η Μαρία Γάτσιου: #4.099 30-10-08 15:36 Θα προσπαθήσω να τον βγάλω καλύτερες φωτογραφίες σήμερα με ψηφιακή οι άλλες ήταν από κινητό και δεν φαίνεται καλά...πάντος κίτρινα δεν πιστεύω να γίνουν τα ματάκια του γτ λευκό γατάκι με κίτρινα μάτια δεν έχω δει ποτέ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2008 στις 15:39 Η zorica έγραψε: #4.100 30-10-08 15:39 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Θα προσπαθήσω να τον βγάλω καλύτερες φωτογραφίες σήμερα με ψηφιακή οι άλλες ήταν από κινητό και δεν φαίνεται καλά...πάντος κίτρινα δεν πιστεύω να γίνουν τα ματάκια του γτ λευκό γατάκι με κίτρινα μάτια δεν έχω δει ποτέ Click για ανάπτυξη... Δες το τωρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 203 204 205 206 207 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 205 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 205 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ωραιο το ονομα,ωραια και η Φαιδρα!Ιμαλαϊων ειναι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2008 στις 15:08 Η Μαρία Γάτσιου: #4.088 30-10-08 15:08 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Σκεφτομαι τωρα τα χαλια...αμα τα στρωσω θα αρχισει ο Μαρκο να τα χαλαει?Γιατι ηταν πολυ μικρος οταν τα ξεστρωσαμε και δεν πρεπει να τα καταλαβε και πολυ!Τι λετε?Τι εμπειριες εχετε? Click για ανάπτυξη... Έχεις φωτογραφίες του απ'οταν ήταν πιο μικρούλης;Είμαι πολύ περίεργη να το δω αυτό...όσο για τα χαλιά αν έχει μάθει σε ονυχοδρόμιο δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα αλλίως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2008 στις 15:11 Η zorica έγραψε: #4.089 30-10-08 15:11 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Έχεις φωτογραφίες του απ'οταν ήταν πιο μικρούλης;Είμαι πολύ περίεργη να το δω αυτό...όσο για τα χαλιά αν έχει μάθει σε ονυχοδρόμιο δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα αλλίως... Click για ανάπτυξη... Εχω αλλα δεν ειναι γιουτινο και δεν πολυ τρελλενεται γι`αυτο... Ναι εχω απο τοτε που ηρθε στο σπιτι 5 βδομαδων...οριστε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2008 στις 15:12 Η zorica έγραψε: #4.090 30-10-08 15:12 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Έχεις φωτογραφίες του απ'οταν ήταν πιο μικρούλης;Είμαι πολύ περίεργη να το δω αυτό...όσο για τα χαλιά αν έχει μάθει σε ονυχοδρόμιο δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα αλλίως... Click για ανάπτυξη... Εχω και αλλες πολλες στο Gallery Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2008 στις 15:14 Η Μαρία Γάτσιου: #4.091 30-10-08 15:14 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Εχω αλλα δεν ειναι γιουτινο και δεν πολυ τρελλενεται γι`αυτο... Ναι εχω απο τοτε που ηρθε στο σπιτι 5 βδομαδων...οριστε... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2008 στις 15:17 Η zorica έγραψε: #4.092 30-10-08 15:17 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Click για ανάπτυξη... Ειδες ποσο πολυ αλλαξε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2008 στις 15:21 Η Μαρία Γάτσιου: #4.093 30-10-08 15:21 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Εχω και αλλες πολλες στο Gallery Click για ανάπτυξη... Τα ματάκια του άλλαξαν τελείως...από πράσινα κίτρινα λές να αλλάξουν και του δικού μου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2008 στις 15:26 Η zorica έγραψε: #4.094 30-10-08 15:26 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Τα ματάκια του άλλαξαν τελείως...από πράσινα κίτρινα λές να αλλάξουν και του δικού μου; Click για ανάπτυξη... Ηταν πολυ μωρο και αλλαξε το χρωμα οπως στα ανθρωπινα μωρα...το δικο σου τι χρωμα εχει τωρα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2008 στις 15:27 Η Μαρία Γάτσιου: #4.095 30-10-08 15:27 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Ηταν πολυ μωρο και αλλαξε το χρωμα οπως στα ανθρωπινα μωρα...το δικο σου τι χρωμα εχει τωρα? Click για ανάπτυξη... Πράσινο προς το λαδί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2008 στις 15:28 Η zorica έγραψε: #4.096 30-10-08 15:28 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Πράσινο προς το λαδί Click για ανάπτυξη... Τοσο σκουρα?Πιστευω πως θα αλλαξει το χρωμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Louiza26 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Louiza26 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 165 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2008 στις 15:29 Η Louiza26 έγραψε: #4.097 30-10-08 15:29 Χιονούλη τον έβγαλες τελικά ε? Καλό είναι, του πάει Τα μάτια του δε νομίζω να μείνουν πράσινα. Βάλε και καμιά πιο καθαρη φωτογραφία ντε, δε φαίνονται τα ματάκια του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2008 στις 15:33 Η zorica έγραψε: #4.098 30-10-08 15:33 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Πράσινο προς το λαδί Click για ανάπτυξη... Εδω ο Μαρκο ηταν 3 μηνων...και αλλαξε ηδη το χρωμα των ματιων... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2008 στις 15:36 Η Μαρία Γάτσιου: #4.099 30-10-08 15:36 Θα προσπαθήσω να τον βγάλω καλύτερες φωτογραφίες σήμερα με ψηφιακή οι άλλες ήταν από κινητό και δεν φαίνεται καλά...πάντος κίτρινα δεν πιστεύω να γίνουν τα ματάκια του γτ λευκό γατάκι με κίτρινα μάτια δεν έχω δει ποτέ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2008 στις 15:39 Η zorica έγραψε: #4.100 30-10-08 15:39 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Θα προσπαθήσω να τον βγάλω καλύτερες φωτογραφίες σήμερα με ψηφιακή οι άλλες ήταν από κινητό και δεν φαίνεται καλά...πάντος κίτρινα δεν πιστεύω να γίνουν τα ματάκια του γτ λευκό γατάκι με κίτρινα μάτια δεν έχω δει ποτέ Click για ανάπτυξη... Δες το τωρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 203 204 205 206 207 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 205 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 205 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από zorica: Σκεφτομαι τωρα τα χαλια...αμα τα στρωσω θα αρχισει ο Μαρκο να τα χαλαει?Γιατι ηταν πολυ μικρος οταν τα ξεστρωσαμε και δεν πρεπει να τα καταλαβε και πολυ!Τι λετε?Τι εμπειριες εχετε? Click για ανάπτυξη... Έχεις φωτογραφίες του απ'οταν ήταν πιο μικρούλης;Είμαι πολύ περίεργη να το δω αυτό...όσο για τα χαλιά αν έχει μάθει σε ονυχοδρόμιο δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα αλλίως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2008 στις 15:11 Η zorica έγραψε: #4.089 30-10-08 15:11 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Έχεις φωτογραφίες του απ'οταν ήταν πιο μικρούλης;Είμαι πολύ περίεργη να το δω αυτό...όσο για τα χαλιά αν έχει μάθει σε ονυχοδρόμιο δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα αλλίως... Click για ανάπτυξη... Εχω αλλα δεν ειναι γιουτινο και δεν πολυ τρελλενεται γι`αυτο... Ναι εχω απο τοτε που ηρθε στο σπιτι 5 βδομαδων...οριστε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2008 στις 15:12 Η zorica έγραψε: #4.090 30-10-08 15:12 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Έχεις φωτογραφίες του απ'οταν ήταν πιο μικρούλης;Είμαι πολύ περίεργη να το δω αυτό...όσο για τα χαλιά αν έχει μάθει σε ονυχοδρόμιο δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα αλλίως... Click για ανάπτυξη... Εχω και αλλες πολλες στο Gallery Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2008 στις 15:14 Η Μαρία Γάτσιου: #4.091 30-10-08 15:14 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Εχω αλλα δεν ειναι γιουτινο και δεν πολυ τρελλενεται γι`αυτο... Ναι εχω απο τοτε που ηρθε στο σπιτι 5 βδομαδων...οριστε... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2008 στις 15:17 Η zorica έγραψε: #4.092 30-10-08 15:17 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Click για ανάπτυξη... Ειδες ποσο πολυ αλλαξε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2008 στις 15:21 Η Μαρία Γάτσιου: #4.093 30-10-08 15:21 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Εχω και αλλες πολλες στο Gallery Click για ανάπτυξη... Τα ματάκια του άλλαξαν τελείως...από πράσινα κίτρινα λές να αλλάξουν και του δικού μου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2008 στις 15:26 Η zorica έγραψε: #4.094 30-10-08 15:26 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Τα ματάκια του άλλαξαν τελείως...από πράσινα κίτρινα λές να αλλάξουν και του δικού μου; Click για ανάπτυξη... Ηταν πολυ μωρο και αλλαξε το χρωμα οπως στα ανθρωπινα μωρα...το δικο σου τι χρωμα εχει τωρα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2008 στις 15:27 Η Μαρία Γάτσιου: #4.095 30-10-08 15:27 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Ηταν πολυ μωρο και αλλαξε το χρωμα οπως στα ανθρωπινα μωρα...το δικο σου τι χρωμα εχει τωρα? Click για ανάπτυξη... Πράσινο προς το λαδί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2008 στις 15:28 Η zorica έγραψε: #4.096 30-10-08 15:28 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Πράσινο προς το λαδί Click για ανάπτυξη... Τοσο σκουρα?Πιστευω πως θα αλλαξει το χρωμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Louiza26 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Louiza26 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 165 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2008 στις 15:29 Η Louiza26 έγραψε: #4.097 30-10-08 15:29 Χιονούλη τον έβγαλες τελικά ε? Καλό είναι, του πάει Τα μάτια του δε νομίζω να μείνουν πράσινα. Βάλε και καμιά πιο καθαρη φωτογραφία ντε, δε φαίνονται τα ματάκια του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2008 στις 15:33 Η zorica έγραψε: #4.098 30-10-08 15:33 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Πράσινο προς το λαδί Click για ανάπτυξη... Εδω ο Μαρκο ηταν 3 μηνων...και αλλαξε ηδη το χρωμα των ματιων... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2008 στις 15:36 Η Μαρία Γάτσιου: #4.099 30-10-08 15:36 Θα προσπαθήσω να τον βγάλω καλύτερες φωτογραφίες σήμερα με ψηφιακή οι άλλες ήταν από κινητό και δεν φαίνεται καλά...πάντος κίτρινα δεν πιστεύω να γίνουν τα ματάκια του γτ λευκό γατάκι με κίτρινα μάτια δεν έχω δει ποτέ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2008 στις 15:39 Η zorica έγραψε: #4.100 30-10-08 15:39 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Θα προσπαθήσω να τον βγάλω καλύτερες φωτογραφίες σήμερα με ψηφιακή οι άλλες ήταν από κινητό και δεν φαίνεται καλά...πάντος κίτρινα δεν πιστεύω να γίνουν τα ματάκια του γτ λευκό γατάκι με κίτρινα μάτια δεν έχω δει ποτέ Click για ανάπτυξη... Δες το τωρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 203 204 205 206 207 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 205 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 205 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Έχεις φωτογραφίες του απ'οταν ήταν πιο μικρούλης;Είμαι πολύ περίεργη να το δω αυτό...όσο για τα χαλιά αν έχει μάθει σε ονυχοδρόμιο δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα αλλίως... Click για ανάπτυξη... Εχω αλλα δεν ειναι γιουτινο και δεν πολυ τρελλενεται γι`αυτο... Ναι εχω απο τοτε που ηρθε στο σπιτι 5 βδομαδων...οριστε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2008 στις 15:12 Η zorica έγραψε: #4.090 30-10-08 15:12 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Έχεις φωτογραφίες του απ'οταν ήταν πιο μικρούλης;Είμαι πολύ περίεργη να το δω αυτό...όσο για τα χαλιά αν έχει μάθει σε ονυχοδρόμιο δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα αλλίως... Click για ανάπτυξη... Εχω και αλλες πολλες στο Gallery Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2008 στις 15:14 Η Μαρία Γάτσιου: #4.091 30-10-08 15:14 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Εχω αλλα δεν ειναι γιουτινο και δεν πολυ τρελλενεται γι`αυτο... Ναι εχω απο τοτε που ηρθε στο σπιτι 5 βδομαδων...οριστε... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2008 στις 15:17 Η zorica έγραψε: #4.092 30-10-08 15:17 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Click για ανάπτυξη... Ειδες ποσο πολυ αλλαξε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2008 στις 15:21 Η Μαρία Γάτσιου: #4.093 30-10-08 15:21 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Εχω και αλλες πολλες στο Gallery Click για ανάπτυξη... Τα ματάκια του άλλαξαν τελείως...από πράσινα κίτρινα λές να αλλάξουν και του δικού μου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2008 στις 15:26 Η zorica έγραψε: #4.094 30-10-08 15:26 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Τα ματάκια του άλλαξαν τελείως...από πράσινα κίτρινα λές να αλλάξουν και του δικού μου; Click για ανάπτυξη... Ηταν πολυ μωρο και αλλαξε το χρωμα οπως στα ανθρωπινα μωρα...το δικο σου τι χρωμα εχει τωρα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2008 στις 15:27 Η Μαρία Γάτσιου: #4.095 30-10-08 15:27 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Ηταν πολυ μωρο και αλλαξε το χρωμα οπως στα ανθρωπινα μωρα...το δικο σου τι χρωμα εχει τωρα? Click για ανάπτυξη... Πράσινο προς το λαδί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2008 στις 15:28 Η zorica έγραψε: #4.096 30-10-08 15:28 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Πράσινο προς το λαδί Click για ανάπτυξη... Τοσο σκουρα?Πιστευω πως θα αλλαξει το χρωμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Louiza26 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Louiza26 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 165 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2008 στις 15:29 Η Louiza26 έγραψε: #4.097 30-10-08 15:29 Χιονούλη τον έβγαλες τελικά ε? Καλό είναι, του πάει Τα μάτια του δε νομίζω να μείνουν πράσινα. Βάλε και καμιά πιο καθαρη φωτογραφία ντε, δε φαίνονται τα ματάκια του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2008 στις 15:33 Η zorica έγραψε: #4.098 30-10-08 15:33 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Πράσινο προς το λαδί Click για ανάπτυξη... Εδω ο Μαρκο ηταν 3 μηνων...και αλλαξε ηδη το χρωμα των ματιων... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2008 στις 15:36 Η Μαρία Γάτσιου: #4.099 30-10-08 15:36 Θα προσπαθήσω να τον βγάλω καλύτερες φωτογραφίες σήμερα με ψηφιακή οι άλλες ήταν από κινητό και δεν φαίνεται καλά...πάντος κίτρινα δεν πιστεύω να γίνουν τα ματάκια του γτ λευκό γατάκι με κίτρινα μάτια δεν έχω δει ποτέ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2008 στις 15:39 Η zorica έγραψε: #4.100 30-10-08 15:39 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Θα προσπαθήσω να τον βγάλω καλύτερες φωτογραφίες σήμερα με ψηφιακή οι άλλες ήταν από κινητό και δεν φαίνεται καλά...πάντος κίτρινα δεν πιστεύω να γίνουν τα ματάκια του γτ λευκό γατάκι με κίτρινα μάτια δεν έχω δει ποτέ Click για ανάπτυξη... Δες το τωρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 203 204 205 206 207 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 205 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 205 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Έχεις φωτογραφίες του απ'οταν ήταν πιο μικρούλης;Είμαι πολύ περίεργη να το δω αυτό...όσο για τα χαλιά αν έχει μάθει σε ονυχοδρόμιο δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα αλλίως... Click για ανάπτυξη... Εχω και αλλες πολλες στο Gallery Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2008 στις 15:14 Η Μαρία Γάτσιου: #4.091 30-10-08 15:14 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Εχω αλλα δεν ειναι γιουτινο και δεν πολυ τρελλενεται γι`αυτο... Ναι εχω απο τοτε που ηρθε στο σπιτι 5 βδομαδων...οριστε... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2008 στις 15:17 Η zorica έγραψε: #4.092 30-10-08 15:17 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Click για ανάπτυξη... Ειδες ποσο πολυ αλλαξε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2008 στις 15:21 Η Μαρία Γάτσιου: #4.093 30-10-08 15:21 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Εχω και αλλες πολλες στο Gallery Click για ανάπτυξη... Τα ματάκια του άλλαξαν τελείως...από πράσινα κίτρινα λές να αλλάξουν και του δικού μου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2008 στις 15:26 Η zorica έγραψε: #4.094 30-10-08 15:26 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Τα ματάκια του άλλαξαν τελείως...από πράσινα κίτρινα λές να αλλάξουν και του δικού μου; Click για ανάπτυξη... Ηταν πολυ μωρο και αλλαξε το χρωμα οπως στα ανθρωπινα μωρα...το δικο σου τι χρωμα εχει τωρα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2008 στις 15:27 Η Μαρία Γάτσιου: #4.095 30-10-08 15:27 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Ηταν πολυ μωρο και αλλαξε το χρωμα οπως στα ανθρωπινα μωρα...το δικο σου τι χρωμα εχει τωρα? Click για ανάπτυξη... Πράσινο προς το λαδί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2008 στις 15:28 Η zorica έγραψε: #4.096 30-10-08 15:28 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Πράσινο προς το λαδί Click για ανάπτυξη... Τοσο σκουρα?Πιστευω πως θα αλλαξει το χρωμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Louiza26 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Louiza26 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 165 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2008 στις 15:29 Η Louiza26 έγραψε: #4.097 30-10-08 15:29 Χιονούλη τον έβγαλες τελικά ε? Καλό είναι, του πάει Τα μάτια του δε νομίζω να μείνουν πράσινα. Βάλε και καμιά πιο καθαρη φωτογραφία ντε, δε φαίνονται τα ματάκια του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2008 στις 15:33 Η zorica έγραψε: #4.098 30-10-08 15:33 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Πράσινο προς το λαδί Click για ανάπτυξη... Εδω ο Μαρκο ηταν 3 μηνων...και αλλαξε ηδη το χρωμα των ματιων... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2008 στις 15:36 Η Μαρία Γάτσιου: #4.099 30-10-08 15:36 Θα προσπαθήσω να τον βγάλω καλύτερες φωτογραφίες σήμερα με ψηφιακή οι άλλες ήταν από κινητό και δεν φαίνεται καλά...πάντος κίτρινα δεν πιστεύω να γίνουν τα ματάκια του γτ λευκό γατάκι με κίτρινα μάτια δεν έχω δει ποτέ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2008 στις 15:39 Η zorica έγραψε: #4.100 30-10-08 15:39 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Θα προσπαθήσω να τον βγάλω καλύτερες φωτογραφίες σήμερα με ψηφιακή οι άλλες ήταν από κινητό και δεν φαίνεται καλά...πάντος κίτρινα δεν πιστεύω να γίνουν τα ματάκια του γτ λευκό γατάκι με κίτρινα μάτια δεν έχω δει ποτέ Click για ανάπτυξη... Δες το τωρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 203 204 205 206 207 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 205 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 205 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από zorica: Εχω αλλα δεν ειναι γιουτινο και δεν πολυ τρελλενεται γι`αυτο... Ναι εχω απο τοτε που ηρθε στο σπιτι 5 βδομαδων...οριστε... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2008 στις 15:17 Η zorica έγραψε: #4.092 30-10-08 15:17 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Click για ανάπτυξη... Ειδες ποσο πολυ αλλαξε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2008 στις 15:21 Η Μαρία Γάτσιου: #4.093 30-10-08 15:21 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Εχω και αλλες πολλες στο Gallery Click για ανάπτυξη... Τα ματάκια του άλλαξαν τελείως...από πράσινα κίτρινα λές να αλλάξουν και του δικού μου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2008 στις 15:26 Η zorica έγραψε: #4.094 30-10-08 15:26 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Τα ματάκια του άλλαξαν τελείως...από πράσινα κίτρινα λές να αλλάξουν και του δικού μου; Click για ανάπτυξη... Ηταν πολυ μωρο και αλλαξε το χρωμα οπως στα ανθρωπινα μωρα...το δικο σου τι χρωμα εχει τωρα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2008 στις 15:27 Η Μαρία Γάτσιου: #4.095 30-10-08 15:27 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Ηταν πολυ μωρο και αλλαξε το χρωμα οπως στα ανθρωπινα μωρα...το δικο σου τι χρωμα εχει τωρα? Click για ανάπτυξη... Πράσινο προς το λαδί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2008 στις 15:28 Η zorica έγραψε: #4.096 30-10-08 15:28 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Πράσινο προς το λαδί Click για ανάπτυξη... Τοσο σκουρα?Πιστευω πως θα αλλαξει το χρωμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Louiza26 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Louiza26 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 165 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2008 στις 15:29 Η Louiza26 έγραψε: #4.097 30-10-08 15:29 Χιονούλη τον έβγαλες τελικά ε? Καλό είναι, του πάει Τα μάτια του δε νομίζω να μείνουν πράσινα. Βάλε και καμιά πιο καθαρη φωτογραφία ντε, δε φαίνονται τα ματάκια του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2008 στις 15:33 Η zorica έγραψε: #4.098 30-10-08 15:33 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Πράσινο προς το λαδί Click για ανάπτυξη... Εδω ο Μαρκο ηταν 3 μηνων...και αλλαξε ηδη το χρωμα των ματιων... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2008 στις 15:36 Η Μαρία Γάτσιου: #4.099 30-10-08 15:36 Θα προσπαθήσω να τον βγάλω καλύτερες φωτογραφίες σήμερα με ψηφιακή οι άλλες ήταν από κινητό και δεν φαίνεται καλά...πάντος κίτρινα δεν πιστεύω να γίνουν τα ματάκια του γτ λευκό γατάκι με κίτρινα μάτια δεν έχω δει ποτέ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2008 στις 15:39 Η zorica έγραψε: #4.100 30-10-08 15:39 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Θα προσπαθήσω να τον βγάλω καλύτερες φωτογραφίες σήμερα με ψηφιακή οι άλλες ήταν από κινητό και δεν φαίνεται καλά...πάντος κίτρινα δεν πιστεύω να γίνουν τα ματάκια του γτ λευκό γατάκι με κίτρινα μάτια δεν έχω δει ποτέ Click για ανάπτυξη... Δες το τωρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 203 204 205 206 207 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 205 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 205 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Click για ανάπτυξη... Ειδες ποσο πολυ αλλαξε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2008 στις 15:21 Η Μαρία Γάτσιου: #4.093 30-10-08 15:21 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Εχω και αλλες πολλες στο Gallery Click για ανάπτυξη... Τα ματάκια του άλλαξαν τελείως...από πράσινα κίτρινα λές να αλλάξουν και του δικού μου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2008 στις 15:26 Η zorica έγραψε: #4.094 30-10-08 15:26 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Τα ματάκια του άλλαξαν τελείως...από πράσινα κίτρινα λές να αλλάξουν και του δικού μου; Click για ανάπτυξη... Ηταν πολυ μωρο και αλλαξε το χρωμα οπως στα ανθρωπινα μωρα...το δικο σου τι χρωμα εχει τωρα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2008 στις 15:27 Η Μαρία Γάτσιου: #4.095 30-10-08 15:27 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Ηταν πολυ μωρο και αλλαξε το χρωμα οπως στα ανθρωπινα μωρα...το δικο σου τι χρωμα εχει τωρα? Click για ανάπτυξη... Πράσινο προς το λαδί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2008 στις 15:28 Η zorica έγραψε: #4.096 30-10-08 15:28 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Πράσινο προς το λαδί Click για ανάπτυξη... Τοσο σκουρα?Πιστευω πως θα αλλαξει το χρωμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Louiza26 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Louiza26 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 165 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2008 στις 15:29 Η Louiza26 έγραψε: #4.097 30-10-08 15:29 Χιονούλη τον έβγαλες τελικά ε? Καλό είναι, του πάει Τα μάτια του δε νομίζω να μείνουν πράσινα. Βάλε και καμιά πιο καθαρη φωτογραφία ντε, δε φαίνονται τα ματάκια του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2008 στις 15:33 Η zorica έγραψε: #4.098 30-10-08 15:33 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Πράσινο προς το λαδί Click για ανάπτυξη... Εδω ο Μαρκο ηταν 3 μηνων...και αλλαξε ηδη το χρωμα των ματιων... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2008 στις 15:36 Η Μαρία Γάτσιου: #4.099 30-10-08 15:36 Θα προσπαθήσω να τον βγάλω καλύτερες φωτογραφίες σήμερα με ψηφιακή οι άλλες ήταν από κινητό και δεν φαίνεται καλά...πάντος κίτρινα δεν πιστεύω να γίνουν τα ματάκια του γτ λευκό γατάκι με κίτρινα μάτια δεν έχω δει ποτέ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2008 στις 15:39 Η zorica έγραψε: #4.100 30-10-08 15:39 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Θα προσπαθήσω να τον βγάλω καλύτερες φωτογραφίες σήμερα με ψηφιακή οι άλλες ήταν από κινητό και δεν φαίνεται καλά...πάντος κίτρινα δεν πιστεύω να γίνουν τα ματάκια του γτ λευκό γατάκι με κίτρινα μάτια δεν έχω δει ποτέ Click για ανάπτυξη... Δες το τωρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 203 204 205 206 207 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 205 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 205 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από zorica: Εχω και αλλες πολλες στο Gallery Click για ανάπτυξη... Τα ματάκια του άλλαξαν τελείως...από πράσινα κίτρινα λές να αλλάξουν και του δικού μου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2008 στις 15:26 Η zorica έγραψε: #4.094 30-10-08 15:26 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Τα ματάκια του άλλαξαν τελείως...από πράσινα κίτρινα λές να αλλάξουν και του δικού μου; Click για ανάπτυξη... Ηταν πολυ μωρο και αλλαξε το χρωμα οπως στα ανθρωπινα μωρα...το δικο σου τι χρωμα εχει τωρα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2008 στις 15:27 Η Μαρία Γάτσιου: #4.095 30-10-08 15:27 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Ηταν πολυ μωρο και αλλαξε το χρωμα οπως στα ανθρωπινα μωρα...το δικο σου τι χρωμα εχει τωρα? Click για ανάπτυξη... Πράσινο προς το λαδί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2008 στις 15:28 Η zorica έγραψε: #4.096 30-10-08 15:28 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Πράσινο προς το λαδί Click για ανάπτυξη... Τοσο σκουρα?Πιστευω πως θα αλλαξει το χρωμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Louiza26 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Louiza26 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 165 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2008 στις 15:29 Η Louiza26 έγραψε: #4.097 30-10-08 15:29 Χιονούλη τον έβγαλες τελικά ε? Καλό είναι, του πάει Τα μάτια του δε νομίζω να μείνουν πράσινα. Βάλε και καμιά πιο καθαρη φωτογραφία ντε, δε φαίνονται τα ματάκια του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2008 στις 15:33 Η zorica έγραψε: #4.098 30-10-08 15:33 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Πράσινο προς το λαδί Click για ανάπτυξη... Εδω ο Μαρκο ηταν 3 μηνων...και αλλαξε ηδη το χρωμα των ματιων... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2008 στις 15:36 Η Μαρία Γάτσιου: #4.099 30-10-08 15:36 Θα προσπαθήσω να τον βγάλω καλύτερες φωτογραφίες σήμερα με ψηφιακή οι άλλες ήταν από κινητό και δεν φαίνεται καλά...πάντος κίτρινα δεν πιστεύω να γίνουν τα ματάκια του γτ λευκό γατάκι με κίτρινα μάτια δεν έχω δει ποτέ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2008 στις 15:39 Η zorica έγραψε: #4.100 30-10-08 15:39 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Θα προσπαθήσω να τον βγάλω καλύτερες φωτογραφίες σήμερα με ψηφιακή οι άλλες ήταν από κινητό και δεν φαίνεται καλά...πάντος κίτρινα δεν πιστεύω να γίνουν τα ματάκια του γτ λευκό γατάκι με κίτρινα μάτια δεν έχω δει ποτέ Click για ανάπτυξη... Δες το τωρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 203 204 205 206 207 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 205 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 205 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Τα ματάκια του άλλαξαν τελείως...από πράσινα κίτρινα λές να αλλάξουν και του δικού μου; Click για ανάπτυξη... Ηταν πολυ μωρο και αλλαξε το χρωμα οπως στα ανθρωπινα μωρα...το δικο σου τι χρωμα εχει τωρα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2008 στις 15:27 Η Μαρία Γάτσιου: #4.095 30-10-08 15:27 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Ηταν πολυ μωρο και αλλαξε το χρωμα οπως στα ανθρωπινα μωρα...το δικο σου τι χρωμα εχει τωρα? Click για ανάπτυξη... Πράσινο προς το λαδί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2008 στις 15:28 Η zorica έγραψε: #4.096 30-10-08 15:28 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Πράσινο προς το λαδί Click για ανάπτυξη... Τοσο σκουρα?Πιστευω πως θα αλλαξει το χρωμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Louiza26 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Louiza26 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 165 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2008 στις 15:29 Η Louiza26 έγραψε: #4.097 30-10-08 15:29 Χιονούλη τον έβγαλες τελικά ε? Καλό είναι, του πάει Τα μάτια του δε νομίζω να μείνουν πράσινα. Βάλε και καμιά πιο καθαρη φωτογραφία ντε, δε φαίνονται τα ματάκια του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2008 στις 15:33 Η zorica έγραψε: #4.098 30-10-08 15:33 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Πράσινο προς το λαδί Click για ανάπτυξη... Εδω ο Μαρκο ηταν 3 μηνων...και αλλαξε ηδη το χρωμα των ματιων... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2008 στις 15:36 Η Μαρία Γάτσιου: #4.099 30-10-08 15:36 Θα προσπαθήσω να τον βγάλω καλύτερες φωτογραφίες σήμερα με ψηφιακή οι άλλες ήταν από κινητό και δεν φαίνεται καλά...πάντος κίτρινα δεν πιστεύω να γίνουν τα ματάκια του γτ λευκό γατάκι με κίτρινα μάτια δεν έχω δει ποτέ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2008 στις 15:39 Η zorica έγραψε: #4.100 30-10-08 15:39 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Θα προσπαθήσω να τον βγάλω καλύτερες φωτογραφίες σήμερα με ψηφιακή οι άλλες ήταν από κινητό και δεν φαίνεται καλά...πάντος κίτρινα δεν πιστεύω να γίνουν τα ματάκια του γτ λευκό γατάκι με κίτρινα μάτια δεν έχω δει ποτέ Click για ανάπτυξη... Δες το τωρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 203 204 205 206 207 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 205 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 205 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από zorica: Ηταν πολυ μωρο και αλλαξε το χρωμα οπως στα ανθρωπινα μωρα...το δικο σου τι χρωμα εχει τωρα? Click για ανάπτυξη... Πράσινο προς το λαδί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2008 στις 15:28 Η zorica έγραψε: #4.096 30-10-08 15:28 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Πράσινο προς το λαδί Click για ανάπτυξη... Τοσο σκουρα?Πιστευω πως θα αλλαξει το χρωμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Louiza26 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Louiza26 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 165 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2008 στις 15:29 Η Louiza26 έγραψε: #4.097 30-10-08 15:29 Χιονούλη τον έβγαλες τελικά ε? Καλό είναι, του πάει Τα μάτια του δε νομίζω να μείνουν πράσινα. Βάλε και καμιά πιο καθαρη φωτογραφία ντε, δε φαίνονται τα ματάκια του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2008 στις 15:33 Η zorica έγραψε: #4.098 30-10-08 15:33 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Πράσινο προς το λαδί Click για ανάπτυξη... Εδω ο Μαρκο ηταν 3 μηνων...και αλλαξε ηδη το χρωμα των ματιων... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2008 στις 15:36 Η Μαρία Γάτσιου: #4.099 30-10-08 15:36 Θα προσπαθήσω να τον βγάλω καλύτερες φωτογραφίες σήμερα με ψηφιακή οι άλλες ήταν από κινητό και δεν φαίνεται καλά...πάντος κίτρινα δεν πιστεύω να γίνουν τα ματάκια του γτ λευκό γατάκι με κίτρινα μάτια δεν έχω δει ποτέ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2008 στις 15:39 Η zorica έγραψε: #4.100 30-10-08 15:39 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Θα προσπαθήσω να τον βγάλω καλύτερες φωτογραφίες σήμερα με ψηφιακή οι άλλες ήταν από κινητό και δεν φαίνεται καλά...πάντος κίτρινα δεν πιστεύω να γίνουν τα ματάκια του γτ λευκό γατάκι με κίτρινα μάτια δεν έχω δει ποτέ Click για ανάπτυξη... Δες το τωρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 203 204 205 206 207 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 205 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 205 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Πράσινο προς το λαδί Click για ανάπτυξη... Τοσο σκουρα?Πιστευω πως θα αλλαξει το χρωμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Louiza26 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Louiza26 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 165 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2008 στις 15:29 Η Louiza26 έγραψε: #4.097 30-10-08 15:29 Χιονούλη τον έβγαλες τελικά ε? Καλό είναι, του πάει Τα μάτια του δε νομίζω να μείνουν πράσινα. Βάλε και καμιά πιο καθαρη φωτογραφία ντε, δε φαίνονται τα ματάκια του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2008 στις 15:33 Η zorica έγραψε: #4.098 30-10-08 15:33 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Πράσινο προς το λαδί Click για ανάπτυξη... Εδω ο Μαρκο ηταν 3 μηνων...και αλλαξε ηδη το χρωμα των ματιων... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2008 στις 15:36 Η Μαρία Γάτσιου: #4.099 30-10-08 15:36 Θα προσπαθήσω να τον βγάλω καλύτερες φωτογραφίες σήμερα με ψηφιακή οι άλλες ήταν από κινητό και δεν φαίνεται καλά...πάντος κίτρινα δεν πιστεύω να γίνουν τα ματάκια του γτ λευκό γατάκι με κίτρινα μάτια δεν έχω δει ποτέ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2008 στις 15:39 Η zorica έγραψε: #4.100 30-10-08 15:39 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Θα προσπαθήσω να τον βγάλω καλύτερες φωτογραφίες σήμερα με ψηφιακή οι άλλες ήταν από κινητό και δεν φαίνεται καλά...πάντος κίτρινα δεν πιστεύω να γίνουν τα ματάκια του γτ λευκό γατάκι με κίτρινα μάτια δεν έχω δει ποτέ Click για ανάπτυξη... Δες το τωρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 203 204 205 206 207 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 205 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 205 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Χιονούλη τον έβγαλες τελικά ε? Καλό είναι, του πάει Τα μάτια του δε νομίζω να μείνουν πράσινα. Βάλε και καμιά πιο καθαρη φωτογραφία ντε, δε φαίνονται τα ματάκια του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2008 στις 15:33 Η zorica έγραψε: #4.098 30-10-08 15:33 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Πράσινο προς το λαδί Click για ανάπτυξη... Εδω ο Μαρκο ηταν 3 μηνων...και αλλαξε ηδη το χρωμα των ματιων... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2008 στις 15:36 Η Μαρία Γάτσιου: #4.099 30-10-08 15:36 Θα προσπαθήσω να τον βγάλω καλύτερες φωτογραφίες σήμερα με ψηφιακή οι άλλες ήταν από κινητό και δεν φαίνεται καλά...πάντος κίτρινα δεν πιστεύω να γίνουν τα ματάκια του γτ λευκό γατάκι με κίτρινα μάτια δεν έχω δει ποτέ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2008 στις 15:39 Η zorica έγραψε: #4.100 30-10-08 15:39 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Θα προσπαθήσω να τον βγάλω καλύτερες φωτογραφίες σήμερα με ψηφιακή οι άλλες ήταν από κινητό και δεν φαίνεται καλά...πάντος κίτρινα δεν πιστεύω να γίνουν τα ματάκια του γτ λευκό γατάκι με κίτρινα μάτια δεν έχω δει ποτέ Click για ανάπτυξη... Δες το τωρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 203 204 205 206 207 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 205 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 205 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Πράσινο προς το λαδί Click για ανάπτυξη... Εδω ο Μαρκο ηταν 3 μηνων...και αλλαξε ηδη το χρωμα των ματιων... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2008 στις 15:36 Η Μαρία Γάτσιου: #4.099 30-10-08 15:36 Θα προσπαθήσω να τον βγάλω καλύτερες φωτογραφίες σήμερα με ψηφιακή οι άλλες ήταν από κινητό και δεν φαίνεται καλά...πάντος κίτρινα δεν πιστεύω να γίνουν τα ματάκια του γτ λευκό γατάκι με κίτρινα μάτια δεν έχω δει ποτέ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2008 στις 15:39 Η zorica έγραψε: #4.100 30-10-08 15:39 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Θα προσπαθήσω να τον βγάλω καλύτερες φωτογραφίες σήμερα με ψηφιακή οι άλλες ήταν από κινητό και δεν φαίνεται καλά...πάντος κίτρινα δεν πιστεύω να γίνουν τα ματάκια του γτ λευκό γατάκι με κίτρινα μάτια δεν έχω δει ποτέ Click για ανάπτυξη... Δες το τωρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 203 204 205 206 207 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 205 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 205 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Θα προσπαθήσω να τον βγάλω καλύτερες φωτογραφίες σήμερα με ψηφιακή οι άλλες ήταν από κινητό και δεν φαίνεται καλά...πάντος κίτρινα δεν πιστεύω να γίνουν τα ματάκια του γτ λευκό γατάκι με κίτρινα μάτια δεν έχω δει ποτέ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2008 στις 15:39 Η zorica έγραψε: #4.100 30-10-08 15:39 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Θα προσπαθήσω να τον βγάλω καλύτερες φωτογραφίες σήμερα με ψηφιακή οι άλλες ήταν από κινητό και δεν φαίνεται καλά...πάντος κίτρινα δεν πιστεύω να γίνουν τα ματάκια του γτ λευκό γατάκι με κίτρινα μάτια δεν έχω δει ποτέ Click για ανάπτυξη... Δες το τωρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Θα προσπαθήσω να τον βγάλω καλύτερες φωτογραφίες σήμερα με ψηφιακή οι άλλες ήταν από κινητό και δεν φαίνεται καλά...πάντος κίτρινα δεν πιστεύω να γίνουν τα ματάκια του γτ λευκό γατάκι με κίτρινα μάτια δεν έχω δει ποτέ Click για ανάπτυξη... Δες το τωρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.