Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2008 στις 16:57 Η Μαρία Γάτσιου: #4.121 31-10-08 16:57 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Για τι πραγμα τα εμβολιασε και του πεθαναν;Τους γονεις τους ειδες;Εξετασεις εχουν κανει,ειναι υγιεις; Click για ανάπτυξη... Την μητέρα είδα και απ'ότι κατάλαβα δεν την έχει εμβολιάσει για να μου λέει να μην το εμβολιάσω και οτι δεν χρειάζεται...τώρα τι να πώ;Πρώτη φορά τα ακούω αυτά δεν φανταζόμουν οτι το ρισκάρω όταν πάω να κάνω εμβόλια στο γατάκι...Δεν μου είπε πάντος τι εμβόλιο τους είχε κάνει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2008 στις 17:00 Ο πυρροθριξ: #4.122 31-10-08 17:00 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Καλημέρα...Θαυμάστε μας σε νέες πόζεςμεγαλώνει πολύ γρήγορα!(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Click για ανάπτυξη... ειναι ενας κουκλος ο Χιονουλης σου!!! παντως κι εγω συμφωνω με την κοπελα οτι εκτος απο το τετραπλο γατας ,αν δεν ερχεται σε επαφη με αλλες γατες να μην του κανεις αλλα εμβολια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2008 στις 17:04 Η Μαρία Γάτσιου: #4.123 31-10-08 17:04 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ειναι ενας κουκλος ο Χιονουλης σου!!!. Click για ανάπτυξη... Σ'ευχαριστώ..... Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: παντως κι εγω συμφωνω με την κοπελα οτι εκτος απο το τετραπλο γατας ,αν δεν ερχεται σε επαφη με αλλες γατες να μην του κανεις αλλα εμβολια. Click για ανάπτυξη... Δεν έρχεται σε επαφή με άλλες γάτες ούτε βγαίνει έξω,μέσα στο σπίτι θα τον έχω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2008 στις 17:30 Ο πυρροθριξ: #4.124 31-10-08 17:30 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Σ'ευχαριστώ..... Δεν έρχεται σε επαφή με άλλες γάτες ούτε βγαίνει έξω,μέσα στο σπίτι θα τον έχω Click για ανάπτυξη... ε τοτε νομιζω πως τα υπολοιπα εμβολια ειναι περιττα.Επιβαρυνουν και την γατα,δεν υπαρχει λογος να τα κανεις. Μονο το τετραπλο κανε. Οι γονεις ξερεις αν ηταν εμβολιασμενοι? νομιζω πως αυτο που ελεγαν οι υπολοιποι πιο πανω (οτι πεθαινε δηλαδη το γατακι μετα το εμβολιο)οφειλοταν στο οτι μαλλον το γατακι ειχε την ιδια ασθενεια ηδη.Το εμβολιο αυτο κανει,βαζει μεσα την ασθενεια σε ελαφρια μορφη-ετσι ωστε ο οργανισμος να κανει αντισωματα.Αν ομως υπαρχει ηδη η ασθενεια και κανουμε και το εμβολιο υπ[αρχει περιπτωση να πεθανει η γατα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2008 στις 18:30 Η Μαρία Γάτσιου: #4.125 31-10-08 18:30 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ε τοτε νομιζω πως τα υπολοιπα εμβολια ειναι περιττα.Επιβαρυνουν και την γατα,δεν υπαρχει λογος να τα κανεις. Μονο το τετραπλο κανε. Οι γονεις ξερεις αν ηταν εμβολιασμενοι? νομιζω πως αυτο που ελεγαν οι υπολοιποι πιο πανω (οτι πεθαινε δηλαδη το γατακι μετα το εμβολιο)οφειλοταν στο οτι μαλλον το γατακι ειχε την ιδια ασθενεια ηδη.Το εμβολιο αυτο κανει,βαζει μεσα την ασθενεια σε ελαφρια μορφη-ετσι ωστε ο οργανισμος να κανει αντισωματα.Αν ομως υπαρχει ηδη η ασθενεια και κανουμε και το εμβολιο υπ[αρχει περιπτωση να πεθανει η γατα. Click για ανάπτυξη... δεν νομίζω να είναι εμβολιασμένοι οι γονείςπάντος θα του κάνω μόνο το 4πλο δεν το ρισκαρω να μου πάθει κάτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2008 στις 18:41 Η moukelis έγραψε: #4.126 31-10-08 18:41 Παιδια παντως η γιατρος και σημερα που τη ρωτησα μου ειπε οτι καλο θα ηταν να τα κανει τα εμβολια...Ειναι λιγο ισχυρα αλλα δεν ειναι κατι τραγικο,αν ο οργανισμος ειναιενταξει.Μαλιστα παραξενευτηκε γιατι το θεωρουσε δεδομενο οτι θα τα καναμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2008 στις 18:47 Η Μαρία Γάτσιου: #4.127 31-10-08 18:47 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Παιδια παντως η γιατρος και σημερα που τη ρωτησα μου ειπε οτι καλο θα ηταν να τα κανει τα εμβολια...Ειναι λιγο ισχυρα αλλα δεν ειναι κατι τραγικο,αν ο οργανισμος ειναιενταξει.Μαλιστα παραξενευτηκε γιατι το θεωρουσε δεδομενο οτι θα τα καναμε. Click για ανάπτυξη... και εγω δεδομενο το θεωρούσα αλλά τώρα έχω μπει σε σκέψεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2008 στις 18:52 Η Μαρία Γάτσιου: #4.128 31-10-08 18:52 Να κάνω μια ερώτηση;Είδα στο θέμα με τα ονόματα ένα όνομα που μου άρεσε πολύ και τώρα νιώθω άσχημα θα την πειράξει τη νονά του να αντικαταστήσω το Χιονούλη με το Φοίβος;Νομίζω του πάει γάντι του μωρούΕίναι νωρίς ακόμα 2 μέρες τον έχω δεν νομίζω να το έμαθε κιόλας...θα τον φωνάζουμε χαιδευτικά Χιονούλη.Τι λέτε;Δεν είναι πιο ωραίο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2008 στις 18:56 Η moukelis έγραψε: #4.129 31-10-08 18:56 Ωραιο ειναι!Και θα εχει ενα "επισημο" κι ενα χαϊδευτικο!Αν οι γονεις του δεν ειναι εμβολιασμενοι,και μολις εκαναν εμβολια τα προηγουμενα μικρα πεθαιναν,μηπως ειναι φορεις καποιας αρρωστιας που μεταδιδουν στα μικρα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2008 στις 19:08 Η Μαρία Γάτσιου: #4.130 31-10-08 19:08 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ωραιο ειναι!Και θα εχει ενα "επισημο" κι ενα χαϊδευτικο!Αν οι γονεις του δεν ειναι εμβολιασμενοι,και μολις εκαναν εμβολια τα προηγουμενα μικρα πεθαιναν,μηπως ειναι φορεις καποιας αρρωστιας που μεταδιδουν στα μικρα; Click για ανάπτυξη... οχι αυτα που πεθαναν δεν ηταν δικα τους ήταν πριν πάρουν τους γονείς τα προηγούμενα που είχαν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Louiza26 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Louiza26 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 165 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2008 στις 19:18 Η Louiza26 έγραψε: #4.131 31-10-08 19:18 Ωραίο το Φοίβος! Και για τα εμβόλια μην αγχώνεσαι, τοσες γάτες κάνουν εμβόλια και δεν παθαίνουν τίποτα. Την έχω ξανακάνει αυτή τη κουβέντα με τη φίλη μου που έτρεμε μετά το πρώτο περιστατικό αλλά τελικά στη γάτα που έχει τώρα έκανε κανονικά τα εμβόλια και όλα πήγαν μια χαρά. Αλήθεια η μαμά πώς ήταν? Λευκή κι αυτή? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2008 στις 19:20 Η Μαρία Γάτσιου: #4.132 31-10-08 19:20 Αρχική Δημοσίευση από Louiza26: Ωραίο το Φοίβος! Και για τα εμβόλια μην αγχώνεσαι, τοσες γάτες κάνουν εμβόλια και δεν παθαίνουν τίποτα. Την έχω ξανακάνει αυτή τη κουβέντα με τη φίλη μου που έτρεμε μετά το πρώτο περιστατικό αλλά τελικά στη γάτα που έχει τώρα έκανε κανονικά τα εμβόλια και όλα πήγαν μια χαρά. Αλήθεια η μαμά πώς ήταν? Λευκή κι αυτή? Click για ανάπτυξη... Η μαμά είχε περίεργο πολύ ωραίο χρώμα σαν πορτοκαλι πολυ ανοιχτο και ο πατέρας ολόλευκος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Louiza26 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Louiza26 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 165 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2008 στις 19:22 Η Louiza26 έγραψε: #4.133 31-10-08 19:22 Μάλλον εννοείς αυτό που λένε μπεζ στα περσικά γιατι έτσι είναι η γάτα της φίλης μου...θεά Πώς τα πάει ο Φοίβος (να εγκαινιάσουμε και το όνομα)? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2008 στις 19:28 Η Μαρία Γάτσιου: #4.134 31-10-08 19:28 Αρχική Δημοσίευση από Louiza26: Μάλλον εννοείς αυτό που λένε μπεζ στα περσικά γιατι έτσι είναι η γάτα της φίλης μου...θεά Πώς τα πάει ο Φοίβος (να εγκαινιάσουμε και το όνομα)? Click για ανάπτυξη... Μια χαρά τα πάει παίζει τώρα με κάτι δεν βλέπω με τι...γενικά ήσυχος είναι το πρωί έχουμε κάτι γκρίνιες χωρίς λόγο και με ξυπνάει, όλη την υπόλοιπη μέρα αγγελάκι...τρώει,πίνει αρκετό νεράκι και γουργουρίζει πολύ δυνατά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CrazyTourists Εκκολαπτόμενο μέλος Η CrazyTourists αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 288 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2008 στις 19:29 Η CrazyTourists: #4.135 31-10-08 19:29 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Μια χαρά τα πάει παίζει τώρα με κάτι δεν βλέπω με τι... Click για ανάπτυξη... Χαχα!!! Ακόμα και με τον αέρα παίζουνε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Louiza26 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Louiza26 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 165 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2008 στις 19:31 Η Louiza26 έγραψε: #4.136 31-10-08 19:31 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Μια χαρά τα πάει παίζει τώρα με κάτι δεν βλέπω με τι...γενικά ήσυχος είναι το πρωί έχουμε κάτι γκρίνιες χωρίς λόγο και με ξυπνάει, όλη την υπόλοιπη μέρα αγγελάκι...τρώει,πίνει αρκετό νεράκι και γουργουρίζει πολύ δυνατά Click για ανάπτυξη... Αχ το πουλάκι μου Αλήθεια έχεις σκεφτεί αν θα τον στειρώσεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2008 στις 19:31 Η Μαρία Γάτσιου: #4.137 31-10-08 19:31 Αρχική Δημοσίευση από CrazyTourists: Χαχα!!! Ακόμα και με τον αέρα παίζουνε!!! Click για ανάπτυξη... περίργο που το λες αυτό το πρωί κυνηγούσε κάτι αόρατο είχα πεθάνει στα γέλια και είπα ακριβώς αυτό,οτι πάιζει και με τον αέρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2008 στις 19:31 Ο πυρροθριξ: #4.138 31-10-08 19:31 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Παιδια παντως η γιατρος και σημερα που τη ρωτησα μου ειπε οτι καλο θα ηταν να τα κανει τα εμβολια...Ειναι λιγο ισχυρα αλλα δεν ειναι κατι τραγικο,αν ο οργανισμος ειναιενταξει.Μαλιστα παραξενευτηκε γιατι το θεωρουσε δεδομενο οτι θα τα καναμε. Click για ανάπτυξη... τραγικο δεν ειναι αλλα αν δεν χρειαζεται γιατι να τα κανει?δεν ξερω δεν θελω να επιβαρυνω τον οργανισμο τους χωρις λογο. Αλλωστε σπανια οι κτηνιατροι σου λενε να μην κανεις εμβολια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2008 στις 19:33 Ο πυρροθριξ: #4.139 31-10-08 19:33 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: περίργο που το λες αυτό το πρωί κυνηγούσε κάτι αόρατο είχα πεθάνει στα γέλια και είπα ακριβώς αυτό,οτι πάιζει και με τον αέρα Click για ανάπτυξη... πολυ ωραιο το Φοιβος!!!!καλα θα ζησεις στιγμες απειρου καλλους με μια γατα,ποσο μαλλον με ενα γατακι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2008 στις 19:33 Η Μαρία Γάτσιου: #4.140 31-10-08 19:33 Αρχική Δημοσίευση από Louiza26: Αχ το πουλάκι μου Αλήθεια έχεις σκεφτεί αν θα τον στειρώσεις? Click για ανάπτυξη... Μάλλον θα τον στειρώσω γιατί χωρίς pedigree δεν θα θέλει καμία να το ζευγαρώει με τη δικιά της και μόνο με ημίαιμο θα έβρισκα και τα γατάκια μετά δεν ξέρω τι τυχη θα είχαν...ας είναι γερός και έχουμε ακόμα χρόνο για αυτό.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 205 206 207 208 209 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 207 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 207 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Για τι πραγμα τα εμβολιασε και του πεθαναν;Τους γονεις τους ειδες;Εξετασεις εχουν κανει,ειναι υγιεις; Click για ανάπτυξη... Την μητέρα είδα και απ'ότι κατάλαβα δεν την έχει εμβολιάσει για να μου λέει να μην το εμβολιάσω και οτι δεν χρειάζεται...τώρα τι να πώ;Πρώτη φορά τα ακούω αυτά δεν φανταζόμουν οτι το ρισκάρω όταν πάω να κάνω εμβόλια στο γατάκι...Δεν μου είπε πάντος τι εμβόλιο τους είχε κάνει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2008 στις 17:00 Ο πυρροθριξ: #4.122 31-10-08 17:00 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Καλημέρα...Θαυμάστε μας σε νέες πόζεςμεγαλώνει πολύ γρήγορα!(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Click για ανάπτυξη... ειναι ενας κουκλος ο Χιονουλης σου!!! παντως κι εγω συμφωνω με την κοπελα οτι εκτος απο το τετραπλο γατας ,αν δεν ερχεται σε επαφη με αλλες γατες να μην του κανεις αλλα εμβολια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2008 στις 17:04 Η Μαρία Γάτσιου: #4.123 31-10-08 17:04 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ειναι ενας κουκλος ο Χιονουλης σου!!!. Click για ανάπτυξη... Σ'ευχαριστώ..... Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: παντως κι εγω συμφωνω με την κοπελα οτι εκτος απο το τετραπλο γατας ,αν δεν ερχεται σε επαφη με αλλες γατες να μην του κανεις αλλα εμβολια. Click για ανάπτυξη... Δεν έρχεται σε επαφή με άλλες γάτες ούτε βγαίνει έξω,μέσα στο σπίτι θα τον έχω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2008 στις 17:30 Ο πυρροθριξ: #4.124 31-10-08 17:30 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Σ'ευχαριστώ..... Δεν έρχεται σε επαφή με άλλες γάτες ούτε βγαίνει έξω,μέσα στο σπίτι θα τον έχω Click για ανάπτυξη... ε τοτε νομιζω πως τα υπολοιπα εμβολια ειναι περιττα.Επιβαρυνουν και την γατα,δεν υπαρχει λογος να τα κανεις. Μονο το τετραπλο κανε. Οι γονεις ξερεις αν ηταν εμβολιασμενοι? νομιζω πως αυτο που ελεγαν οι υπολοιποι πιο πανω (οτι πεθαινε δηλαδη το γατακι μετα το εμβολιο)οφειλοταν στο οτι μαλλον το γατακι ειχε την ιδια ασθενεια ηδη.Το εμβολιο αυτο κανει,βαζει μεσα την ασθενεια σε ελαφρια μορφη-ετσι ωστε ο οργανισμος να κανει αντισωματα.Αν ομως υπαρχει ηδη η ασθενεια και κανουμε και το εμβολιο υπ[αρχει περιπτωση να πεθανει η γατα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2008 στις 18:30 Η Μαρία Γάτσιου: #4.125 31-10-08 18:30 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ε τοτε νομιζω πως τα υπολοιπα εμβολια ειναι περιττα.Επιβαρυνουν και την γατα,δεν υπαρχει λογος να τα κανεις. Μονο το τετραπλο κανε. Οι γονεις ξερεις αν ηταν εμβολιασμενοι? νομιζω πως αυτο που ελεγαν οι υπολοιποι πιο πανω (οτι πεθαινε δηλαδη το γατακι μετα το εμβολιο)οφειλοταν στο οτι μαλλον το γατακι ειχε την ιδια ασθενεια ηδη.Το εμβολιο αυτο κανει,βαζει μεσα την ασθενεια σε ελαφρια μορφη-ετσι ωστε ο οργανισμος να κανει αντισωματα.Αν ομως υπαρχει ηδη η ασθενεια και κανουμε και το εμβολιο υπ[αρχει περιπτωση να πεθανει η γατα. Click για ανάπτυξη... δεν νομίζω να είναι εμβολιασμένοι οι γονείςπάντος θα του κάνω μόνο το 4πλο δεν το ρισκαρω να μου πάθει κάτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2008 στις 18:41 Η moukelis έγραψε: #4.126 31-10-08 18:41 Παιδια παντως η γιατρος και σημερα που τη ρωτησα μου ειπε οτι καλο θα ηταν να τα κανει τα εμβολια...Ειναι λιγο ισχυρα αλλα δεν ειναι κατι τραγικο,αν ο οργανισμος ειναιενταξει.Μαλιστα παραξενευτηκε γιατι το θεωρουσε δεδομενο οτι θα τα καναμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2008 στις 18:47 Η Μαρία Γάτσιου: #4.127 31-10-08 18:47 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Παιδια παντως η γιατρος και σημερα που τη ρωτησα μου ειπε οτι καλο θα ηταν να τα κανει τα εμβολια...Ειναι λιγο ισχυρα αλλα δεν ειναι κατι τραγικο,αν ο οργανισμος ειναιενταξει.Μαλιστα παραξενευτηκε γιατι το θεωρουσε δεδομενο οτι θα τα καναμε. Click για ανάπτυξη... και εγω δεδομενο το θεωρούσα αλλά τώρα έχω μπει σε σκέψεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2008 στις 18:52 Η Μαρία Γάτσιου: #4.128 31-10-08 18:52 Να κάνω μια ερώτηση;Είδα στο θέμα με τα ονόματα ένα όνομα που μου άρεσε πολύ και τώρα νιώθω άσχημα θα την πειράξει τη νονά του να αντικαταστήσω το Χιονούλη με το Φοίβος;Νομίζω του πάει γάντι του μωρούΕίναι νωρίς ακόμα 2 μέρες τον έχω δεν νομίζω να το έμαθε κιόλας...θα τον φωνάζουμε χαιδευτικά Χιονούλη.Τι λέτε;Δεν είναι πιο ωραίο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2008 στις 18:56 Η moukelis έγραψε: #4.129 31-10-08 18:56 Ωραιο ειναι!Και θα εχει ενα "επισημο" κι ενα χαϊδευτικο!Αν οι γονεις του δεν ειναι εμβολιασμενοι,και μολις εκαναν εμβολια τα προηγουμενα μικρα πεθαιναν,μηπως ειναι φορεις καποιας αρρωστιας που μεταδιδουν στα μικρα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2008 στις 19:08 Η Μαρία Γάτσιου: #4.130 31-10-08 19:08 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ωραιο ειναι!Και θα εχει ενα "επισημο" κι ενα χαϊδευτικο!Αν οι γονεις του δεν ειναι εμβολιασμενοι,και μολις εκαναν εμβολια τα προηγουμενα μικρα πεθαιναν,μηπως ειναι φορεις καποιας αρρωστιας που μεταδιδουν στα μικρα; Click για ανάπτυξη... οχι αυτα που πεθαναν δεν ηταν δικα τους ήταν πριν πάρουν τους γονείς τα προηγούμενα που είχαν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Louiza26 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Louiza26 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 165 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2008 στις 19:18 Η Louiza26 έγραψε: #4.131 31-10-08 19:18 Ωραίο το Φοίβος! Και για τα εμβόλια μην αγχώνεσαι, τοσες γάτες κάνουν εμβόλια και δεν παθαίνουν τίποτα. Την έχω ξανακάνει αυτή τη κουβέντα με τη φίλη μου που έτρεμε μετά το πρώτο περιστατικό αλλά τελικά στη γάτα που έχει τώρα έκανε κανονικά τα εμβόλια και όλα πήγαν μια χαρά. Αλήθεια η μαμά πώς ήταν? Λευκή κι αυτή? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2008 στις 19:20 Η Μαρία Γάτσιου: #4.132 31-10-08 19:20 Αρχική Δημοσίευση από Louiza26: Ωραίο το Φοίβος! Και για τα εμβόλια μην αγχώνεσαι, τοσες γάτες κάνουν εμβόλια και δεν παθαίνουν τίποτα. Την έχω ξανακάνει αυτή τη κουβέντα με τη φίλη μου που έτρεμε μετά το πρώτο περιστατικό αλλά τελικά στη γάτα που έχει τώρα έκανε κανονικά τα εμβόλια και όλα πήγαν μια χαρά. Αλήθεια η μαμά πώς ήταν? Λευκή κι αυτή? Click για ανάπτυξη... Η μαμά είχε περίεργο πολύ ωραίο χρώμα σαν πορτοκαλι πολυ ανοιχτο και ο πατέρας ολόλευκος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Louiza26 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Louiza26 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 165 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2008 στις 19:22 Η Louiza26 έγραψε: #4.133 31-10-08 19:22 Μάλλον εννοείς αυτό που λένε μπεζ στα περσικά γιατι έτσι είναι η γάτα της φίλης μου...θεά Πώς τα πάει ο Φοίβος (να εγκαινιάσουμε και το όνομα)? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2008 στις 19:28 Η Μαρία Γάτσιου: #4.134 31-10-08 19:28 Αρχική Δημοσίευση από Louiza26: Μάλλον εννοείς αυτό που λένε μπεζ στα περσικά γιατι έτσι είναι η γάτα της φίλης μου...θεά Πώς τα πάει ο Φοίβος (να εγκαινιάσουμε και το όνομα)? Click για ανάπτυξη... Μια χαρά τα πάει παίζει τώρα με κάτι δεν βλέπω με τι...γενικά ήσυχος είναι το πρωί έχουμε κάτι γκρίνιες χωρίς λόγο και με ξυπνάει, όλη την υπόλοιπη μέρα αγγελάκι...τρώει,πίνει αρκετό νεράκι και γουργουρίζει πολύ δυνατά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CrazyTourists Εκκολαπτόμενο μέλος Η CrazyTourists αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 288 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2008 στις 19:29 Η CrazyTourists: #4.135 31-10-08 19:29 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Μια χαρά τα πάει παίζει τώρα με κάτι δεν βλέπω με τι... Click για ανάπτυξη... Χαχα!!! Ακόμα και με τον αέρα παίζουνε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Louiza26 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Louiza26 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 165 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2008 στις 19:31 Η Louiza26 έγραψε: #4.136 31-10-08 19:31 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Μια χαρά τα πάει παίζει τώρα με κάτι δεν βλέπω με τι...γενικά ήσυχος είναι το πρωί έχουμε κάτι γκρίνιες χωρίς λόγο και με ξυπνάει, όλη την υπόλοιπη μέρα αγγελάκι...τρώει,πίνει αρκετό νεράκι και γουργουρίζει πολύ δυνατά Click για ανάπτυξη... Αχ το πουλάκι μου Αλήθεια έχεις σκεφτεί αν θα τον στειρώσεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2008 στις 19:31 Η Μαρία Γάτσιου: #4.137 31-10-08 19:31 Αρχική Δημοσίευση από CrazyTourists: Χαχα!!! Ακόμα και με τον αέρα παίζουνε!!! Click για ανάπτυξη... περίργο που το λες αυτό το πρωί κυνηγούσε κάτι αόρατο είχα πεθάνει στα γέλια και είπα ακριβώς αυτό,οτι πάιζει και με τον αέρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2008 στις 19:31 Ο πυρροθριξ: #4.138 31-10-08 19:31 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Παιδια παντως η γιατρος και σημερα που τη ρωτησα μου ειπε οτι καλο θα ηταν να τα κανει τα εμβολια...Ειναι λιγο ισχυρα αλλα δεν ειναι κατι τραγικο,αν ο οργανισμος ειναιενταξει.Μαλιστα παραξενευτηκε γιατι το θεωρουσε δεδομενο οτι θα τα καναμε. Click για ανάπτυξη... τραγικο δεν ειναι αλλα αν δεν χρειαζεται γιατι να τα κανει?δεν ξερω δεν θελω να επιβαρυνω τον οργανισμο τους χωρις λογο. Αλλωστε σπανια οι κτηνιατροι σου λενε να μην κανεις εμβολια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2008 στις 19:33 Ο πυρροθριξ: #4.139 31-10-08 19:33 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: περίργο που το λες αυτό το πρωί κυνηγούσε κάτι αόρατο είχα πεθάνει στα γέλια και είπα ακριβώς αυτό,οτι πάιζει και με τον αέρα Click για ανάπτυξη... πολυ ωραιο το Φοιβος!!!!καλα θα ζησεις στιγμες απειρου καλλους με μια γατα,ποσο μαλλον με ενα γατακι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2008 στις 19:33 Η Μαρία Γάτσιου: #4.140 31-10-08 19:33 Αρχική Δημοσίευση από Louiza26: Αχ το πουλάκι μου Αλήθεια έχεις σκεφτεί αν θα τον στειρώσεις? Click για ανάπτυξη... Μάλλον θα τον στειρώσω γιατί χωρίς pedigree δεν θα θέλει καμία να το ζευγαρώει με τη δικιά της και μόνο με ημίαιμο θα έβρισκα και τα γατάκια μετά δεν ξέρω τι τυχη θα είχαν...ας είναι γερός και έχουμε ακόμα χρόνο για αυτό.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 205 206 207 208 209 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 207 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 207 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Καλημέρα...Θαυμάστε μας σε νέες πόζεςμεγαλώνει πολύ γρήγορα!(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Click για ανάπτυξη... ειναι ενας κουκλος ο Χιονουλης σου!!! παντως κι εγω συμφωνω με την κοπελα οτι εκτος απο το τετραπλο γατας ,αν δεν ερχεται σε επαφη με αλλες γατες να μην του κανεις αλλα εμβολια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2008 στις 17:04 Η Μαρία Γάτσιου: #4.123 31-10-08 17:04 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ειναι ενας κουκλος ο Χιονουλης σου!!!. Click για ανάπτυξη... Σ'ευχαριστώ..... Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: παντως κι εγω συμφωνω με την κοπελα οτι εκτος απο το τετραπλο γατας ,αν δεν ερχεται σε επαφη με αλλες γατες να μην του κανεις αλλα εμβολια. Click για ανάπτυξη... Δεν έρχεται σε επαφή με άλλες γάτες ούτε βγαίνει έξω,μέσα στο σπίτι θα τον έχω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2008 στις 17:30 Ο πυρροθριξ: #4.124 31-10-08 17:30 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Σ'ευχαριστώ..... Δεν έρχεται σε επαφή με άλλες γάτες ούτε βγαίνει έξω,μέσα στο σπίτι θα τον έχω Click για ανάπτυξη... ε τοτε νομιζω πως τα υπολοιπα εμβολια ειναι περιττα.Επιβαρυνουν και την γατα,δεν υπαρχει λογος να τα κανεις. Μονο το τετραπλο κανε. Οι γονεις ξερεις αν ηταν εμβολιασμενοι? νομιζω πως αυτο που ελεγαν οι υπολοιποι πιο πανω (οτι πεθαινε δηλαδη το γατακι μετα το εμβολιο)οφειλοταν στο οτι μαλλον το γατακι ειχε την ιδια ασθενεια ηδη.Το εμβολιο αυτο κανει,βαζει μεσα την ασθενεια σε ελαφρια μορφη-ετσι ωστε ο οργανισμος να κανει αντισωματα.Αν ομως υπαρχει ηδη η ασθενεια και κανουμε και το εμβολιο υπ[αρχει περιπτωση να πεθανει η γατα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2008 στις 18:30 Η Μαρία Γάτσιου: #4.125 31-10-08 18:30 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ε τοτε νομιζω πως τα υπολοιπα εμβολια ειναι περιττα.Επιβαρυνουν και την γατα,δεν υπαρχει λογος να τα κανεις. Μονο το τετραπλο κανε. Οι γονεις ξερεις αν ηταν εμβολιασμενοι? νομιζω πως αυτο που ελεγαν οι υπολοιποι πιο πανω (οτι πεθαινε δηλαδη το γατακι μετα το εμβολιο)οφειλοταν στο οτι μαλλον το γατακι ειχε την ιδια ασθενεια ηδη.Το εμβολιο αυτο κανει,βαζει μεσα την ασθενεια σε ελαφρια μορφη-ετσι ωστε ο οργανισμος να κανει αντισωματα.Αν ομως υπαρχει ηδη η ασθενεια και κανουμε και το εμβολιο υπ[αρχει περιπτωση να πεθανει η γατα. Click για ανάπτυξη... δεν νομίζω να είναι εμβολιασμένοι οι γονείςπάντος θα του κάνω μόνο το 4πλο δεν το ρισκαρω να μου πάθει κάτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2008 στις 18:41 Η moukelis έγραψε: #4.126 31-10-08 18:41 Παιδια παντως η γιατρος και σημερα που τη ρωτησα μου ειπε οτι καλο θα ηταν να τα κανει τα εμβολια...Ειναι λιγο ισχυρα αλλα δεν ειναι κατι τραγικο,αν ο οργανισμος ειναιενταξει.Μαλιστα παραξενευτηκε γιατι το θεωρουσε δεδομενο οτι θα τα καναμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2008 στις 18:47 Η Μαρία Γάτσιου: #4.127 31-10-08 18:47 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Παιδια παντως η γιατρος και σημερα που τη ρωτησα μου ειπε οτι καλο θα ηταν να τα κανει τα εμβολια...Ειναι λιγο ισχυρα αλλα δεν ειναι κατι τραγικο,αν ο οργανισμος ειναιενταξει.Μαλιστα παραξενευτηκε γιατι το θεωρουσε δεδομενο οτι θα τα καναμε. Click για ανάπτυξη... και εγω δεδομενο το θεωρούσα αλλά τώρα έχω μπει σε σκέψεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2008 στις 18:52 Η Μαρία Γάτσιου: #4.128 31-10-08 18:52 Να κάνω μια ερώτηση;Είδα στο θέμα με τα ονόματα ένα όνομα που μου άρεσε πολύ και τώρα νιώθω άσχημα θα την πειράξει τη νονά του να αντικαταστήσω το Χιονούλη με το Φοίβος;Νομίζω του πάει γάντι του μωρούΕίναι νωρίς ακόμα 2 μέρες τον έχω δεν νομίζω να το έμαθε κιόλας...θα τον φωνάζουμε χαιδευτικά Χιονούλη.Τι λέτε;Δεν είναι πιο ωραίο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2008 στις 18:56 Η moukelis έγραψε: #4.129 31-10-08 18:56 Ωραιο ειναι!Και θα εχει ενα "επισημο" κι ενα χαϊδευτικο!Αν οι γονεις του δεν ειναι εμβολιασμενοι,και μολις εκαναν εμβολια τα προηγουμενα μικρα πεθαιναν,μηπως ειναι φορεις καποιας αρρωστιας που μεταδιδουν στα μικρα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2008 στις 19:08 Η Μαρία Γάτσιου: #4.130 31-10-08 19:08 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ωραιο ειναι!Και θα εχει ενα "επισημο" κι ενα χαϊδευτικο!Αν οι γονεις του δεν ειναι εμβολιασμενοι,και μολις εκαναν εμβολια τα προηγουμενα μικρα πεθαιναν,μηπως ειναι φορεις καποιας αρρωστιας που μεταδιδουν στα μικρα; Click για ανάπτυξη... οχι αυτα που πεθαναν δεν ηταν δικα τους ήταν πριν πάρουν τους γονείς τα προηγούμενα που είχαν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Louiza26 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Louiza26 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 165 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2008 στις 19:18 Η Louiza26 έγραψε: #4.131 31-10-08 19:18 Ωραίο το Φοίβος! Και για τα εμβόλια μην αγχώνεσαι, τοσες γάτες κάνουν εμβόλια και δεν παθαίνουν τίποτα. Την έχω ξανακάνει αυτή τη κουβέντα με τη φίλη μου που έτρεμε μετά το πρώτο περιστατικό αλλά τελικά στη γάτα που έχει τώρα έκανε κανονικά τα εμβόλια και όλα πήγαν μια χαρά. Αλήθεια η μαμά πώς ήταν? Λευκή κι αυτή? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2008 στις 19:20 Η Μαρία Γάτσιου: #4.132 31-10-08 19:20 Αρχική Δημοσίευση από Louiza26: Ωραίο το Φοίβος! Και για τα εμβόλια μην αγχώνεσαι, τοσες γάτες κάνουν εμβόλια και δεν παθαίνουν τίποτα. Την έχω ξανακάνει αυτή τη κουβέντα με τη φίλη μου που έτρεμε μετά το πρώτο περιστατικό αλλά τελικά στη γάτα που έχει τώρα έκανε κανονικά τα εμβόλια και όλα πήγαν μια χαρά. Αλήθεια η μαμά πώς ήταν? Λευκή κι αυτή? Click για ανάπτυξη... Η μαμά είχε περίεργο πολύ ωραίο χρώμα σαν πορτοκαλι πολυ ανοιχτο και ο πατέρας ολόλευκος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Louiza26 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Louiza26 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 165 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2008 στις 19:22 Η Louiza26 έγραψε: #4.133 31-10-08 19:22 Μάλλον εννοείς αυτό που λένε μπεζ στα περσικά γιατι έτσι είναι η γάτα της φίλης μου...θεά Πώς τα πάει ο Φοίβος (να εγκαινιάσουμε και το όνομα)? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2008 στις 19:28 Η Μαρία Γάτσιου: #4.134 31-10-08 19:28 Αρχική Δημοσίευση από Louiza26: Μάλλον εννοείς αυτό που λένε μπεζ στα περσικά γιατι έτσι είναι η γάτα της φίλης μου...θεά Πώς τα πάει ο Φοίβος (να εγκαινιάσουμε και το όνομα)? Click για ανάπτυξη... Μια χαρά τα πάει παίζει τώρα με κάτι δεν βλέπω με τι...γενικά ήσυχος είναι το πρωί έχουμε κάτι γκρίνιες χωρίς λόγο και με ξυπνάει, όλη την υπόλοιπη μέρα αγγελάκι...τρώει,πίνει αρκετό νεράκι και γουργουρίζει πολύ δυνατά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CrazyTourists Εκκολαπτόμενο μέλος Η CrazyTourists αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 288 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2008 στις 19:29 Η CrazyTourists: #4.135 31-10-08 19:29 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Μια χαρά τα πάει παίζει τώρα με κάτι δεν βλέπω με τι... Click για ανάπτυξη... Χαχα!!! Ακόμα και με τον αέρα παίζουνε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Louiza26 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Louiza26 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 165 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2008 στις 19:31 Η Louiza26 έγραψε: #4.136 31-10-08 19:31 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Μια χαρά τα πάει παίζει τώρα με κάτι δεν βλέπω με τι...γενικά ήσυχος είναι το πρωί έχουμε κάτι γκρίνιες χωρίς λόγο και με ξυπνάει, όλη την υπόλοιπη μέρα αγγελάκι...τρώει,πίνει αρκετό νεράκι και γουργουρίζει πολύ δυνατά Click για ανάπτυξη... Αχ το πουλάκι μου Αλήθεια έχεις σκεφτεί αν θα τον στειρώσεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2008 στις 19:31 Η Μαρία Γάτσιου: #4.137 31-10-08 19:31 Αρχική Δημοσίευση από CrazyTourists: Χαχα!!! Ακόμα και με τον αέρα παίζουνε!!! Click για ανάπτυξη... περίργο που το λες αυτό το πρωί κυνηγούσε κάτι αόρατο είχα πεθάνει στα γέλια και είπα ακριβώς αυτό,οτι πάιζει και με τον αέρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2008 στις 19:31 Ο πυρροθριξ: #4.138 31-10-08 19:31 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Παιδια παντως η γιατρος και σημερα που τη ρωτησα μου ειπε οτι καλο θα ηταν να τα κανει τα εμβολια...Ειναι λιγο ισχυρα αλλα δεν ειναι κατι τραγικο,αν ο οργανισμος ειναιενταξει.Μαλιστα παραξενευτηκε γιατι το θεωρουσε δεδομενο οτι θα τα καναμε. Click για ανάπτυξη... τραγικο δεν ειναι αλλα αν δεν χρειαζεται γιατι να τα κανει?δεν ξερω δεν θελω να επιβαρυνω τον οργανισμο τους χωρις λογο. Αλλωστε σπανια οι κτηνιατροι σου λενε να μην κανεις εμβολια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2008 στις 19:33 Ο πυρροθριξ: #4.139 31-10-08 19:33 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: περίργο που το λες αυτό το πρωί κυνηγούσε κάτι αόρατο είχα πεθάνει στα γέλια και είπα ακριβώς αυτό,οτι πάιζει και με τον αέρα Click για ανάπτυξη... πολυ ωραιο το Φοιβος!!!!καλα θα ζησεις στιγμες απειρου καλλους με μια γατα,ποσο μαλλον με ενα γατακι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2008 στις 19:33 Η Μαρία Γάτσιου: #4.140 31-10-08 19:33 Αρχική Δημοσίευση από Louiza26: Αχ το πουλάκι μου Αλήθεια έχεις σκεφτεί αν θα τον στειρώσεις? Click για ανάπτυξη... Μάλλον θα τον στειρώσω γιατί χωρίς pedigree δεν θα θέλει καμία να το ζευγαρώει με τη δικιά της και μόνο με ημίαιμο θα έβρισκα και τα γατάκια μετά δεν ξέρω τι τυχη θα είχαν...ας είναι γερός και έχουμε ακόμα χρόνο για αυτό.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 205 206 207 208 209 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 207 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 207 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ειναι ενας κουκλος ο Χιονουλης σου!!!. Click για ανάπτυξη... Σ'ευχαριστώ..... Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: παντως κι εγω συμφωνω με την κοπελα οτι εκτος απο το τετραπλο γατας ,αν δεν ερχεται σε επαφη με αλλες γατες να μην του κανεις αλλα εμβολια. Click για ανάπτυξη... Δεν έρχεται σε επαφή με άλλες γάτες ούτε βγαίνει έξω,μέσα στο σπίτι θα τον έχω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2008 στις 17:30 Ο πυρροθριξ: #4.124 31-10-08 17:30 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Σ'ευχαριστώ..... Δεν έρχεται σε επαφή με άλλες γάτες ούτε βγαίνει έξω,μέσα στο σπίτι θα τον έχω Click για ανάπτυξη... ε τοτε νομιζω πως τα υπολοιπα εμβολια ειναι περιττα.Επιβαρυνουν και την γατα,δεν υπαρχει λογος να τα κανεις. Μονο το τετραπλο κανε. Οι γονεις ξερεις αν ηταν εμβολιασμενοι? νομιζω πως αυτο που ελεγαν οι υπολοιποι πιο πανω (οτι πεθαινε δηλαδη το γατακι μετα το εμβολιο)οφειλοταν στο οτι μαλλον το γατακι ειχε την ιδια ασθενεια ηδη.Το εμβολιο αυτο κανει,βαζει μεσα την ασθενεια σε ελαφρια μορφη-ετσι ωστε ο οργανισμος να κανει αντισωματα.Αν ομως υπαρχει ηδη η ασθενεια και κανουμε και το εμβολιο υπ[αρχει περιπτωση να πεθανει η γατα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2008 στις 18:30 Η Μαρία Γάτσιου: #4.125 31-10-08 18:30 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ε τοτε νομιζω πως τα υπολοιπα εμβολια ειναι περιττα.Επιβαρυνουν και την γατα,δεν υπαρχει λογος να τα κανεις. Μονο το τετραπλο κανε. Οι γονεις ξερεις αν ηταν εμβολιασμενοι? νομιζω πως αυτο που ελεγαν οι υπολοιποι πιο πανω (οτι πεθαινε δηλαδη το γατακι μετα το εμβολιο)οφειλοταν στο οτι μαλλον το γατακι ειχε την ιδια ασθενεια ηδη.Το εμβολιο αυτο κανει,βαζει μεσα την ασθενεια σε ελαφρια μορφη-ετσι ωστε ο οργανισμος να κανει αντισωματα.Αν ομως υπαρχει ηδη η ασθενεια και κανουμε και το εμβολιο υπ[αρχει περιπτωση να πεθανει η γατα. Click για ανάπτυξη... δεν νομίζω να είναι εμβολιασμένοι οι γονείςπάντος θα του κάνω μόνο το 4πλο δεν το ρισκαρω να μου πάθει κάτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2008 στις 18:41 Η moukelis έγραψε: #4.126 31-10-08 18:41 Παιδια παντως η γιατρος και σημερα που τη ρωτησα μου ειπε οτι καλο θα ηταν να τα κανει τα εμβολια...Ειναι λιγο ισχυρα αλλα δεν ειναι κατι τραγικο,αν ο οργανισμος ειναιενταξει.Μαλιστα παραξενευτηκε γιατι το θεωρουσε δεδομενο οτι θα τα καναμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2008 στις 18:47 Η Μαρία Γάτσιου: #4.127 31-10-08 18:47 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Παιδια παντως η γιατρος και σημερα που τη ρωτησα μου ειπε οτι καλο θα ηταν να τα κανει τα εμβολια...Ειναι λιγο ισχυρα αλλα δεν ειναι κατι τραγικο,αν ο οργανισμος ειναιενταξει.Μαλιστα παραξενευτηκε γιατι το θεωρουσε δεδομενο οτι θα τα καναμε. Click για ανάπτυξη... και εγω δεδομενο το θεωρούσα αλλά τώρα έχω μπει σε σκέψεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2008 στις 18:52 Η Μαρία Γάτσιου: #4.128 31-10-08 18:52 Να κάνω μια ερώτηση;Είδα στο θέμα με τα ονόματα ένα όνομα που μου άρεσε πολύ και τώρα νιώθω άσχημα θα την πειράξει τη νονά του να αντικαταστήσω το Χιονούλη με το Φοίβος;Νομίζω του πάει γάντι του μωρούΕίναι νωρίς ακόμα 2 μέρες τον έχω δεν νομίζω να το έμαθε κιόλας...θα τον φωνάζουμε χαιδευτικά Χιονούλη.Τι λέτε;Δεν είναι πιο ωραίο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2008 στις 18:56 Η moukelis έγραψε: #4.129 31-10-08 18:56 Ωραιο ειναι!Και θα εχει ενα "επισημο" κι ενα χαϊδευτικο!Αν οι γονεις του δεν ειναι εμβολιασμενοι,και μολις εκαναν εμβολια τα προηγουμενα μικρα πεθαιναν,μηπως ειναι φορεις καποιας αρρωστιας που μεταδιδουν στα μικρα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2008 στις 19:08 Η Μαρία Γάτσιου: #4.130 31-10-08 19:08 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ωραιο ειναι!Και θα εχει ενα "επισημο" κι ενα χαϊδευτικο!Αν οι γονεις του δεν ειναι εμβολιασμενοι,και μολις εκαναν εμβολια τα προηγουμενα μικρα πεθαιναν,μηπως ειναι φορεις καποιας αρρωστιας που μεταδιδουν στα μικρα; Click για ανάπτυξη... οχι αυτα που πεθαναν δεν ηταν δικα τους ήταν πριν πάρουν τους γονείς τα προηγούμενα που είχαν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Louiza26 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Louiza26 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 165 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2008 στις 19:18 Η Louiza26 έγραψε: #4.131 31-10-08 19:18 Ωραίο το Φοίβος! Και για τα εμβόλια μην αγχώνεσαι, τοσες γάτες κάνουν εμβόλια και δεν παθαίνουν τίποτα. Την έχω ξανακάνει αυτή τη κουβέντα με τη φίλη μου που έτρεμε μετά το πρώτο περιστατικό αλλά τελικά στη γάτα που έχει τώρα έκανε κανονικά τα εμβόλια και όλα πήγαν μια χαρά. Αλήθεια η μαμά πώς ήταν? Λευκή κι αυτή? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2008 στις 19:20 Η Μαρία Γάτσιου: #4.132 31-10-08 19:20 Αρχική Δημοσίευση από Louiza26: Ωραίο το Φοίβος! Και για τα εμβόλια μην αγχώνεσαι, τοσες γάτες κάνουν εμβόλια και δεν παθαίνουν τίποτα. Την έχω ξανακάνει αυτή τη κουβέντα με τη φίλη μου που έτρεμε μετά το πρώτο περιστατικό αλλά τελικά στη γάτα που έχει τώρα έκανε κανονικά τα εμβόλια και όλα πήγαν μια χαρά. Αλήθεια η μαμά πώς ήταν? Λευκή κι αυτή? Click για ανάπτυξη... Η μαμά είχε περίεργο πολύ ωραίο χρώμα σαν πορτοκαλι πολυ ανοιχτο και ο πατέρας ολόλευκος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Louiza26 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Louiza26 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 165 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2008 στις 19:22 Η Louiza26 έγραψε: #4.133 31-10-08 19:22 Μάλλον εννοείς αυτό που λένε μπεζ στα περσικά γιατι έτσι είναι η γάτα της φίλης μου...θεά Πώς τα πάει ο Φοίβος (να εγκαινιάσουμε και το όνομα)? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2008 στις 19:28 Η Μαρία Γάτσιου: #4.134 31-10-08 19:28 Αρχική Δημοσίευση από Louiza26: Μάλλον εννοείς αυτό που λένε μπεζ στα περσικά γιατι έτσι είναι η γάτα της φίλης μου...θεά Πώς τα πάει ο Φοίβος (να εγκαινιάσουμε και το όνομα)? Click για ανάπτυξη... Μια χαρά τα πάει παίζει τώρα με κάτι δεν βλέπω με τι...γενικά ήσυχος είναι το πρωί έχουμε κάτι γκρίνιες χωρίς λόγο και με ξυπνάει, όλη την υπόλοιπη μέρα αγγελάκι...τρώει,πίνει αρκετό νεράκι και γουργουρίζει πολύ δυνατά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CrazyTourists Εκκολαπτόμενο μέλος Η CrazyTourists αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 288 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2008 στις 19:29 Η CrazyTourists: #4.135 31-10-08 19:29 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Μια χαρά τα πάει παίζει τώρα με κάτι δεν βλέπω με τι... Click για ανάπτυξη... Χαχα!!! Ακόμα και με τον αέρα παίζουνε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Louiza26 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Louiza26 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 165 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2008 στις 19:31 Η Louiza26 έγραψε: #4.136 31-10-08 19:31 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Μια χαρά τα πάει παίζει τώρα με κάτι δεν βλέπω με τι...γενικά ήσυχος είναι το πρωί έχουμε κάτι γκρίνιες χωρίς λόγο και με ξυπνάει, όλη την υπόλοιπη μέρα αγγελάκι...τρώει,πίνει αρκετό νεράκι και γουργουρίζει πολύ δυνατά Click για ανάπτυξη... Αχ το πουλάκι μου Αλήθεια έχεις σκεφτεί αν θα τον στειρώσεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2008 στις 19:31 Η Μαρία Γάτσιου: #4.137 31-10-08 19:31 Αρχική Δημοσίευση από CrazyTourists: Χαχα!!! Ακόμα και με τον αέρα παίζουνε!!! Click για ανάπτυξη... περίργο που το λες αυτό το πρωί κυνηγούσε κάτι αόρατο είχα πεθάνει στα γέλια και είπα ακριβώς αυτό,οτι πάιζει και με τον αέρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2008 στις 19:31 Ο πυρροθριξ: #4.138 31-10-08 19:31 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Παιδια παντως η γιατρος και σημερα που τη ρωτησα μου ειπε οτι καλο θα ηταν να τα κανει τα εμβολια...Ειναι λιγο ισχυρα αλλα δεν ειναι κατι τραγικο,αν ο οργανισμος ειναιενταξει.Μαλιστα παραξενευτηκε γιατι το θεωρουσε δεδομενο οτι θα τα καναμε. Click για ανάπτυξη... τραγικο δεν ειναι αλλα αν δεν χρειαζεται γιατι να τα κανει?δεν ξερω δεν θελω να επιβαρυνω τον οργανισμο τους χωρις λογο. Αλλωστε σπανια οι κτηνιατροι σου λενε να μην κανεις εμβολια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2008 στις 19:33 Ο πυρροθριξ: #4.139 31-10-08 19:33 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: περίργο που το λες αυτό το πρωί κυνηγούσε κάτι αόρατο είχα πεθάνει στα γέλια και είπα ακριβώς αυτό,οτι πάιζει και με τον αέρα Click για ανάπτυξη... πολυ ωραιο το Φοιβος!!!!καλα θα ζησεις στιγμες απειρου καλλους με μια γατα,ποσο μαλλον με ενα γατακι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2008 στις 19:33 Η Μαρία Γάτσιου: #4.140 31-10-08 19:33 Αρχική Δημοσίευση από Louiza26: Αχ το πουλάκι μου Αλήθεια έχεις σκεφτεί αν θα τον στειρώσεις? Click για ανάπτυξη... Μάλλον θα τον στειρώσω γιατί χωρίς pedigree δεν θα θέλει καμία να το ζευγαρώει με τη δικιά της και μόνο με ημίαιμο θα έβρισκα και τα γατάκια μετά δεν ξέρω τι τυχη θα είχαν...ας είναι γερός και έχουμε ακόμα χρόνο για αυτό.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 205 206 207 208 209 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 207 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 207 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Σ'ευχαριστώ..... Δεν έρχεται σε επαφή με άλλες γάτες ούτε βγαίνει έξω,μέσα στο σπίτι θα τον έχω Click για ανάπτυξη... ε τοτε νομιζω πως τα υπολοιπα εμβολια ειναι περιττα.Επιβαρυνουν και την γατα,δεν υπαρχει λογος να τα κανεις. Μονο το τετραπλο κανε. Οι γονεις ξερεις αν ηταν εμβολιασμενοι? νομιζω πως αυτο που ελεγαν οι υπολοιποι πιο πανω (οτι πεθαινε δηλαδη το γατακι μετα το εμβολιο)οφειλοταν στο οτι μαλλον το γατακι ειχε την ιδια ασθενεια ηδη.Το εμβολιο αυτο κανει,βαζει μεσα την ασθενεια σε ελαφρια μορφη-ετσι ωστε ο οργανισμος να κανει αντισωματα.Αν ομως υπαρχει ηδη η ασθενεια και κανουμε και το εμβολιο υπ[αρχει περιπτωση να πεθανει η γατα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2008 στις 18:30 Η Μαρία Γάτσιου: #4.125 31-10-08 18:30 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ε τοτε νομιζω πως τα υπολοιπα εμβολια ειναι περιττα.Επιβαρυνουν και την γατα,δεν υπαρχει λογος να τα κανεις. Μονο το τετραπλο κανε. Οι γονεις ξερεις αν ηταν εμβολιασμενοι? νομιζω πως αυτο που ελεγαν οι υπολοιποι πιο πανω (οτι πεθαινε δηλαδη το γατακι μετα το εμβολιο)οφειλοταν στο οτι μαλλον το γατακι ειχε την ιδια ασθενεια ηδη.Το εμβολιο αυτο κανει,βαζει μεσα την ασθενεια σε ελαφρια μορφη-ετσι ωστε ο οργανισμος να κανει αντισωματα.Αν ομως υπαρχει ηδη η ασθενεια και κανουμε και το εμβολιο υπ[αρχει περιπτωση να πεθανει η γατα. Click για ανάπτυξη... δεν νομίζω να είναι εμβολιασμένοι οι γονείςπάντος θα του κάνω μόνο το 4πλο δεν το ρισκαρω να μου πάθει κάτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2008 στις 18:41 Η moukelis έγραψε: #4.126 31-10-08 18:41 Παιδια παντως η γιατρος και σημερα που τη ρωτησα μου ειπε οτι καλο θα ηταν να τα κανει τα εμβολια...Ειναι λιγο ισχυρα αλλα δεν ειναι κατι τραγικο,αν ο οργανισμος ειναιενταξει.Μαλιστα παραξενευτηκε γιατι το θεωρουσε δεδομενο οτι θα τα καναμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2008 στις 18:47 Η Μαρία Γάτσιου: #4.127 31-10-08 18:47 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Παιδια παντως η γιατρος και σημερα που τη ρωτησα μου ειπε οτι καλο θα ηταν να τα κανει τα εμβολια...Ειναι λιγο ισχυρα αλλα δεν ειναι κατι τραγικο,αν ο οργανισμος ειναιενταξει.Μαλιστα παραξενευτηκε γιατι το θεωρουσε δεδομενο οτι θα τα καναμε. Click για ανάπτυξη... και εγω δεδομενο το θεωρούσα αλλά τώρα έχω μπει σε σκέψεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2008 στις 18:52 Η Μαρία Γάτσιου: #4.128 31-10-08 18:52 Να κάνω μια ερώτηση;Είδα στο θέμα με τα ονόματα ένα όνομα που μου άρεσε πολύ και τώρα νιώθω άσχημα θα την πειράξει τη νονά του να αντικαταστήσω το Χιονούλη με το Φοίβος;Νομίζω του πάει γάντι του μωρούΕίναι νωρίς ακόμα 2 μέρες τον έχω δεν νομίζω να το έμαθε κιόλας...θα τον φωνάζουμε χαιδευτικά Χιονούλη.Τι λέτε;Δεν είναι πιο ωραίο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2008 στις 18:56 Η moukelis έγραψε: #4.129 31-10-08 18:56 Ωραιο ειναι!Και θα εχει ενα "επισημο" κι ενα χαϊδευτικο!Αν οι γονεις του δεν ειναι εμβολιασμενοι,και μολις εκαναν εμβολια τα προηγουμενα μικρα πεθαιναν,μηπως ειναι φορεις καποιας αρρωστιας που μεταδιδουν στα μικρα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2008 στις 19:08 Η Μαρία Γάτσιου: #4.130 31-10-08 19:08 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ωραιο ειναι!Και θα εχει ενα "επισημο" κι ενα χαϊδευτικο!Αν οι γονεις του δεν ειναι εμβολιασμενοι,και μολις εκαναν εμβολια τα προηγουμενα μικρα πεθαιναν,μηπως ειναι φορεις καποιας αρρωστιας που μεταδιδουν στα μικρα; Click για ανάπτυξη... οχι αυτα που πεθαναν δεν ηταν δικα τους ήταν πριν πάρουν τους γονείς τα προηγούμενα που είχαν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Louiza26 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Louiza26 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 165 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2008 στις 19:18 Η Louiza26 έγραψε: #4.131 31-10-08 19:18 Ωραίο το Φοίβος! Και για τα εμβόλια μην αγχώνεσαι, τοσες γάτες κάνουν εμβόλια και δεν παθαίνουν τίποτα. Την έχω ξανακάνει αυτή τη κουβέντα με τη φίλη μου που έτρεμε μετά το πρώτο περιστατικό αλλά τελικά στη γάτα που έχει τώρα έκανε κανονικά τα εμβόλια και όλα πήγαν μια χαρά. Αλήθεια η μαμά πώς ήταν? Λευκή κι αυτή? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2008 στις 19:20 Η Μαρία Γάτσιου: #4.132 31-10-08 19:20 Αρχική Δημοσίευση από Louiza26: Ωραίο το Φοίβος! Και για τα εμβόλια μην αγχώνεσαι, τοσες γάτες κάνουν εμβόλια και δεν παθαίνουν τίποτα. Την έχω ξανακάνει αυτή τη κουβέντα με τη φίλη μου που έτρεμε μετά το πρώτο περιστατικό αλλά τελικά στη γάτα που έχει τώρα έκανε κανονικά τα εμβόλια και όλα πήγαν μια χαρά. Αλήθεια η μαμά πώς ήταν? Λευκή κι αυτή? Click για ανάπτυξη... Η μαμά είχε περίεργο πολύ ωραίο χρώμα σαν πορτοκαλι πολυ ανοιχτο και ο πατέρας ολόλευκος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Louiza26 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Louiza26 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 165 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2008 στις 19:22 Η Louiza26 έγραψε: #4.133 31-10-08 19:22 Μάλλον εννοείς αυτό που λένε μπεζ στα περσικά γιατι έτσι είναι η γάτα της φίλης μου...θεά Πώς τα πάει ο Φοίβος (να εγκαινιάσουμε και το όνομα)? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2008 στις 19:28 Η Μαρία Γάτσιου: #4.134 31-10-08 19:28 Αρχική Δημοσίευση από Louiza26: Μάλλον εννοείς αυτό που λένε μπεζ στα περσικά γιατι έτσι είναι η γάτα της φίλης μου...θεά Πώς τα πάει ο Φοίβος (να εγκαινιάσουμε και το όνομα)? Click για ανάπτυξη... Μια χαρά τα πάει παίζει τώρα με κάτι δεν βλέπω με τι...γενικά ήσυχος είναι το πρωί έχουμε κάτι γκρίνιες χωρίς λόγο και με ξυπνάει, όλη την υπόλοιπη μέρα αγγελάκι...τρώει,πίνει αρκετό νεράκι και γουργουρίζει πολύ δυνατά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CrazyTourists Εκκολαπτόμενο μέλος Η CrazyTourists αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 288 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2008 στις 19:29 Η CrazyTourists: #4.135 31-10-08 19:29 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Μια χαρά τα πάει παίζει τώρα με κάτι δεν βλέπω με τι... Click για ανάπτυξη... Χαχα!!! Ακόμα και με τον αέρα παίζουνε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Louiza26 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Louiza26 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 165 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2008 στις 19:31 Η Louiza26 έγραψε: #4.136 31-10-08 19:31 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Μια χαρά τα πάει παίζει τώρα με κάτι δεν βλέπω με τι...γενικά ήσυχος είναι το πρωί έχουμε κάτι γκρίνιες χωρίς λόγο και με ξυπνάει, όλη την υπόλοιπη μέρα αγγελάκι...τρώει,πίνει αρκετό νεράκι και γουργουρίζει πολύ δυνατά Click για ανάπτυξη... Αχ το πουλάκι μου Αλήθεια έχεις σκεφτεί αν θα τον στειρώσεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2008 στις 19:31 Η Μαρία Γάτσιου: #4.137 31-10-08 19:31 Αρχική Δημοσίευση από CrazyTourists: Χαχα!!! Ακόμα και με τον αέρα παίζουνε!!! Click για ανάπτυξη... περίργο που το λες αυτό το πρωί κυνηγούσε κάτι αόρατο είχα πεθάνει στα γέλια και είπα ακριβώς αυτό,οτι πάιζει και με τον αέρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2008 στις 19:31 Ο πυρροθριξ: #4.138 31-10-08 19:31 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Παιδια παντως η γιατρος και σημερα που τη ρωτησα μου ειπε οτι καλο θα ηταν να τα κανει τα εμβολια...Ειναι λιγο ισχυρα αλλα δεν ειναι κατι τραγικο,αν ο οργανισμος ειναιενταξει.Μαλιστα παραξενευτηκε γιατι το θεωρουσε δεδομενο οτι θα τα καναμε. Click για ανάπτυξη... τραγικο δεν ειναι αλλα αν δεν χρειαζεται γιατι να τα κανει?δεν ξερω δεν θελω να επιβαρυνω τον οργανισμο τους χωρις λογο. Αλλωστε σπανια οι κτηνιατροι σου λενε να μην κανεις εμβολια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2008 στις 19:33 Ο πυρροθριξ: #4.139 31-10-08 19:33 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: περίργο που το λες αυτό το πρωί κυνηγούσε κάτι αόρατο είχα πεθάνει στα γέλια και είπα ακριβώς αυτό,οτι πάιζει και με τον αέρα Click για ανάπτυξη... πολυ ωραιο το Φοιβος!!!!καλα θα ζησεις στιγμες απειρου καλλους με μια γατα,ποσο μαλλον με ενα γατακι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2008 στις 19:33 Η Μαρία Γάτσιου: #4.140 31-10-08 19:33 Αρχική Δημοσίευση από Louiza26: Αχ το πουλάκι μου Αλήθεια έχεις σκεφτεί αν θα τον στειρώσεις? Click για ανάπτυξη... Μάλλον θα τον στειρώσω γιατί χωρίς pedigree δεν θα θέλει καμία να το ζευγαρώει με τη δικιά της και μόνο με ημίαιμο θα έβρισκα και τα γατάκια μετά δεν ξέρω τι τυχη θα είχαν...ας είναι γερός και έχουμε ακόμα χρόνο για αυτό.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 205 206 207 208 209 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 207 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 207 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ε τοτε νομιζω πως τα υπολοιπα εμβολια ειναι περιττα.Επιβαρυνουν και την γατα,δεν υπαρχει λογος να τα κανεις. Μονο το τετραπλο κανε. Οι γονεις ξερεις αν ηταν εμβολιασμενοι? νομιζω πως αυτο που ελεγαν οι υπολοιποι πιο πανω (οτι πεθαινε δηλαδη το γατακι μετα το εμβολιο)οφειλοταν στο οτι μαλλον το γατακι ειχε την ιδια ασθενεια ηδη.Το εμβολιο αυτο κανει,βαζει μεσα την ασθενεια σε ελαφρια μορφη-ετσι ωστε ο οργανισμος να κανει αντισωματα.Αν ομως υπαρχει ηδη η ασθενεια και κανουμε και το εμβολιο υπ[αρχει περιπτωση να πεθανει η γατα. Click για ανάπτυξη... δεν νομίζω να είναι εμβολιασμένοι οι γονείςπάντος θα του κάνω μόνο το 4πλο δεν το ρισκαρω να μου πάθει κάτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2008 στις 18:41 Η moukelis έγραψε: #4.126 31-10-08 18:41 Παιδια παντως η γιατρος και σημερα που τη ρωτησα μου ειπε οτι καλο θα ηταν να τα κανει τα εμβολια...Ειναι λιγο ισχυρα αλλα δεν ειναι κατι τραγικο,αν ο οργανισμος ειναιενταξει.Μαλιστα παραξενευτηκε γιατι το θεωρουσε δεδομενο οτι θα τα καναμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2008 στις 18:47 Η Μαρία Γάτσιου: #4.127 31-10-08 18:47 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Παιδια παντως η γιατρος και σημερα που τη ρωτησα μου ειπε οτι καλο θα ηταν να τα κανει τα εμβολια...Ειναι λιγο ισχυρα αλλα δεν ειναι κατι τραγικο,αν ο οργανισμος ειναιενταξει.Μαλιστα παραξενευτηκε γιατι το θεωρουσε δεδομενο οτι θα τα καναμε. Click για ανάπτυξη... και εγω δεδομενο το θεωρούσα αλλά τώρα έχω μπει σε σκέψεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2008 στις 18:52 Η Μαρία Γάτσιου: #4.128 31-10-08 18:52 Να κάνω μια ερώτηση;Είδα στο θέμα με τα ονόματα ένα όνομα που μου άρεσε πολύ και τώρα νιώθω άσχημα θα την πειράξει τη νονά του να αντικαταστήσω το Χιονούλη με το Φοίβος;Νομίζω του πάει γάντι του μωρούΕίναι νωρίς ακόμα 2 μέρες τον έχω δεν νομίζω να το έμαθε κιόλας...θα τον φωνάζουμε χαιδευτικά Χιονούλη.Τι λέτε;Δεν είναι πιο ωραίο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2008 στις 18:56 Η moukelis έγραψε: #4.129 31-10-08 18:56 Ωραιο ειναι!Και θα εχει ενα "επισημο" κι ενα χαϊδευτικο!Αν οι γονεις του δεν ειναι εμβολιασμενοι,και μολις εκαναν εμβολια τα προηγουμενα μικρα πεθαιναν,μηπως ειναι φορεις καποιας αρρωστιας που μεταδιδουν στα μικρα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2008 στις 19:08 Η Μαρία Γάτσιου: #4.130 31-10-08 19:08 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ωραιο ειναι!Και θα εχει ενα "επισημο" κι ενα χαϊδευτικο!Αν οι γονεις του δεν ειναι εμβολιασμενοι,και μολις εκαναν εμβολια τα προηγουμενα μικρα πεθαιναν,μηπως ειναι φορεις καποιας αρρωστιας που μεταδιδουν στα μικρα; Click για ανάπτυξη... οχι αυτα που πεθαναν δεν ηταν δικα τους ήταν πριν πάρουν τους γονείς τα προηγούμενα που είχαν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Louiza26 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Louiza26 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 165 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2008 στις 19:18 Η Louiza26 έγραψε: #4.131 31-10-08 19:18 Ωραίο το Φοίβος! Και για τα εμβόλια μην αγχώνεσαι, τοσες γάτες κάνουν εμβόλια και δεν παθαίνουν τίποτα. Την έχω ξανακάνει αυτή τη κουβέντα με τη φίλη μου που έτρεμε μετά το πρώτο περιστατικό αλλά τελικά στη γάτα που έχει τώρα έκανε κανονικά τα εμβόλια και όλα πήγαν μια χαρά. Αλήθεια η μαμά πώς ήταν? Λευκή κι αυτή? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2008 στις 19:20 Η Μαρία Γάτσιου: #4.132 31-10-08 19:20 Αρχική Δημοσίευση από Louiza26: Ωραίο το Φοίβος! Και για τα εμβόλια μην αγχώνεσαι, τοσες γάτες κάνουν εμβόλια και δεν παθαίνουν τίποτα. Την έχω ξανακάνει αυτή τη κουβέντα με τη φίλη μου που έτρεμε μετά το πρώτο περιστατικό αλλά τελικά στη γάτα που έχει τώρα έκανε κανονικά τα εμβόλια και όλα πήγαν μια χαρά. Αλήθεια η μαμά πώς ήταν? Λευκή κι αυτή? Click για ανάπτυξη... Η μαμά είχε περίεργο πολύ ωραίο χρώμα σαν πορτοκαλι πολυ ανοιχτο και ο πατέρας ολόλευκος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Louiza26 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Louiza26 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 165 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2008 στις 19:22 Η Louiza26 έγραψε: #4.133 31-10-08 19:22 Μάλλον εννοείς αυτό που λένε μπεζ στα περσικά γιατι έτσι είναι η γάτα της φίλης μου...θεά Πώς τα πάει ο Φοίβος (να εγκαινιάσουμε και το όνομα)? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2008 στις 19:28 Η Μαρία Γάτσιου: #4.134 31-10-08 19:28 Αρχική Δημοσίευση από Louiza26: Μάλλον εννοείς αυτό που λένε μπεζ στα περσικά γιατι έτσι είναι η γάτα της φίλης μου...θεά Πώς τα πάει ο Φοίβος (να εγκαινιάσουμε και το όνομα)? Click για ανάπτυξη... Μια χαρά τα πάει παίζει τώρα με κάτι δεν βλέπω με τι...γενικά ήσυχος είναι το πρωί έχουμε κάτι γκρίνιες χωρίς λόγο και με ξυπνάει, όλη την υπόλοιπη μέρα αγγελάκι...τρώει,πίνει αρκετό νεράκι και γουργουρίζει πολύ δυνατά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CrazyTourists Εκκολαπτόμενο μέλος Η CrazyTourists αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 288 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2008 στις 19:29 Η CrazyTourists: #4.135 31-10-08 19:29 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Μια χαρά τα πάει παίζει τώρα με κάτι δεν βλέπω με τι... Click για ανάπτυξη... Χαχα!!! Ακόμα και με τον αέρα παίζουνε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Louiza26 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Louiza26 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 165 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2008 στις 19:31 Η Louiza26 έγραψε: #4.136 31-10-08 19:31 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Μια χαρά τα πάει παίζει τώρα με κάτι δεν βλέπω με τι...γενικά ήσυχος είναι το πρωί έχουμε κάτι γκρίνιες χωρίς λόγο και με ξυπνάει, όλη την υπόλοιπη μέρα αγγελάκι...τρώει,πίνει αρκετό νεράκι και γουργουρίζει πολύ δυνατά Click για ανάπτυξη... Αχ το πουλάκι μου Αλήθεια έχεις σκεφτεί αν θα τον στειρώσεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2008 στις 19:31 Η Μαρία Γάτσιου: #4.137 31-10-08 19:31 Αρχική Δημοσίευση από CrazyTourists: Χαχα!!! Ακόμα και με τον αέρα παίζουνε!!! Click για ανάπτυξη... περίργο που το λες αυτό το πρωί κυνηγούσε κάτι αόρατο είχα πεθάνει στα γέλια και είπα ακριβώς αυτό,οτι πάιζει και με τον αέρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2008 στις 19:31 Ο πυρροθριξ: #4.138 31-10-08 19:31 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Παιδια παντως η γιατρος και σημερα που τη ρωτησα μου ειπε οτι καλο θα ηταν να τα κανει τα εμβολια...Ειναι λιγο ισχυρα αλλα δεν ειναι κατι τραγικο,αν ο οργανισμος ειναιενταξει.Μαλιστα παραξενευτηκε γιατι το θεωρουσε δεδομενο οτι θα τα καναμε. Click για ανάπτυξη... τραγικο δεν ειναι αλλα αν δεν χρειαζεται γιατι να τα κανει?δεν ξερω δεν θελω να επιβαρυνω τον οργανισμο τους χωρις λογο. Αλλωστε σπανια οι κτηνιατροι σου λενε να μην κανεις εμβολια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2008 στις 19:33 Ο πυρροθριξ: #4.139 31-10-08 19:33 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: περίργο που το λες αυτό το πρωί κυνηγούσε κάτι αόρατο είχα πεθάνει στα γέλια και είπα ακριβώς αυτό,οτι πάιζει και με τον αέρα Click για ανάπτυξη... πολυ ωραιο το Φοιβος!!!!καλα θα ζησεις στιγμες απειρου καλλους με μια γατα,ποσο μαλλον με ενα γατακι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2008 στις 19:33 Η Μαρία Γάτσιου: #4.140 31-10-08 19:33 Αρχική Δημοσίευση από Louiza26: Αχ το πουλάκι μου Αλήθεια έχεις σκεφτεί αν θα τον στειρώσεις? Click για ανάπτυξη... Μάλλον θα τον στειρώσω γιατί χωρίς pedigree δεν θα θέλει καμία να το ζευγαρώει με τη δικιά της και μόνο με ημίαιμο θα έβρισκα και τα γατάκια μετά δεν ξέρω τι τυχη θα είχαν...ας είναι γερός και έχουμε ακόμα χρόνο για αυτό.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 205 206 207 208 209 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 207 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 207 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Παιδια παντως η γιατρος και σημερα που τη ρωτησα μου ειπε οτι καλο θα ηταν να τα κανει τα εμβολια...Ειναι λιγο ισχυρα αλλα δεν ειναι κατι τραγικο,αν ο οργανισμος ειναιενταξει.Μαλιστα παραξενευτηκε γιατι το θεωρουσε δεδομενο οτι θα τα καναμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2008 στις 18:47 Η Μαρία Γάτσιου: #4.127 31-10-08 18:47 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Παιδια παντως η γιατρος και σημερα που τη ρωτησα μου ειπε οτι καλο θα ηταν να τα κανει τα εμβολια...Ειναι λιγο ισχυρα αλλα δεν ειναι κατι τραγικο,αν ο οργανισμος ειναιενταξει.Μαλιστα παραξενευτηκε γιατι το θεωρουσε δεδομενο οτι θα τα καναμε. Click για ανάπτυξη... και εγω δεδομενο το θεωρούσα αλλά τώρα έχω μπει σε σκέψεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2008 στις 18:52 Η Μαρία Γάτσιου: #4.128 31-10-08 18:52 Να κάνω μια ερώτηση;Είδα στο θέμα με τα ονόματα ένα όνομα που μου άρεσε πολύ και τώρα νιώθω άσχημα θα την πειράξει τη νονά του να αντικαταστήσω το Χιονούλη με το Φοίβος;Νομίζω του πάει γάντι του μωρούΕίναι νωρίς ακόμα 2 μέρες τον έχω δεν νομίζω να το έμαθε κιόλας...θα τον φωνάζουμε χαιδευτικά Χιονούλη.Τι λέτε;Δεν είναι πιο ωραίο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2008 στις 18:56 Η moukelis έγραψε: #4.129 31-10-08 18:56 Ωραιο ειναι!Και θα εχει ενα "επισημο" κι ενα χαϊδευτικο!Αν οι γονεις του δεν ειναι εμβολιασμενοι,και μολις εκαναν εμβολια τα προηγουμενα μικρα πεθαιναν,μηπως ειναι φορεις καποιας αρρωστιας που μεταδιδουν στα μικρα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2008 στις 19:08 Η Μαρία Γάτσιου: #4.130 31-10-08 19:08 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ωραιο ειναι!Και θα εχει ενα "επισημο" κι ενα χαϊδευτικο!Αν οι γονεις του δεν ειναι εμβολιασμενοι,και μολις εκαναν εμβολια τα προηγουμενα μικρα πεθαιναν,μηπως ειναι φορεις καποιας αρρωστιας που μεταδιδουν στα μικρα; Click για ανάπτυξη... οχι αυτα που πεθαναν δεν ηταν δικα τους ήταν πριν πάρουν τους γονείς τα προηγούμενα που είχαν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Louiza26 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Louiza26 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 165 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2008 στις 19:18 Η Louiza26 έγραψε: #4.131 31-10-08 19:18 Ωραίο το Φοίβος! Και για τα εμβόλια μην αγχώνεσαι, τοσες γάτες κάνουν εμβόλια και δεν παθαίνουν τίποτα. Την έχω ξανακάνει αυτή τη κουβέντα με τη φίλη μου που έτρεμε μετά το πρώτο περιστατικό αλλά τελικά στη γάτα που έχει τώρα έκανε κανονικά τα εμβόλια και όλα πήγαν μια χαρά. Αλήθεια η μαμά πώς ήταν? Λευκή κι αυτή? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2008 στις 19:20 Η Μαρία Γάτσιου: #4.132 31-10-08 19:20 Αρχική Δημοσίευση από Louiza26: Ωραίο το Φοίβος! Και για τα εμβόλια μην αγχώνεσαι, τοσες γάτες κάνουν εμβόλια και δεν παθαίνουν τίποτα. Την έχω ξανακάνει αυτή τη κουβέντα με τη φίλη μου που έτρεμε μετά το πρώτο περιστατικό αλλά τελικά στη γάτα που έχει τώρα έκανε κανονικά τα εμβόλια και όλα πήγαν μια χαρά. Αλήθεια η μαμά πώς ήταν? Λευκή κι αυτή? Click για ανάπτυξη... Η μαμά είχε περίεργο πολύ ωραίο χρώμα σαν πορτοκαλι πολυ ανοιχτο και ο πατέρας ολόλευκος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Louiza26 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Louiza26 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 165 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2008 στις 19:22 Η Louiza26 έγραψε: #4.133 31-10-08 19:22 Μάλλον εννοείς αυτό που λένε μπεζ στα περσικά γιατι έτσι είναι η γάτα της φίλης μου...θεά Πώς τα πάει ο Φοίβος (να εγκαινιάσουμε και το όνομα)? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2008 στις 19:28 Η Μαρία Γάτσιου: #4.134 31-10-08 19:28 Αρχική Δημοσίευση από Louiza26: Μάλλον εννοείς αυτό που λένε μπεζ στα περσικά γιατι έτσι είναι η γάτα της φίλης μου...θεά Πώς τα πάει ο Φοίβος (να εγκαινιάσουμε και το όνομα)? Click για ανάπτυξη... Μια χαρά τα πάει παίζει τώρα με κάτι δεν βλέπω με τι...γενικά ήσυχος είναι το πρωί έχουμε κάτι γκρίνιες χωρίς λόγο και με ξυπνάει, όλη την υπόλοιπη μέρα αγγελάκι...τρώει,πίνει αρκετό νεράκι και γουργουρίζει πολύ δυνατά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CrazyTourists Εκκολαπτόμενο μέλος Η CrazyTourists αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 288 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2008 στις 19:29 Η CrazyTourists: #4.135 31-10-08 19:29 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Μια χαρά τα πάει παίζει τώρα με κάτι δεν βλέπω με τι... Click για ανάπτυξη... Χαχα!!! Ακόμα και με τον αέρα παίζουνε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Louiza26 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Louiza26 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 165 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2008 στις 19:31 Η Louiza26 έγραψε: #4.136 31-10-08 19:31 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Μια χαρά τα πάει παίζει τώρα με κάτι δεν βλέπω με τι...γενικά ήσυχος είναι το πρωί έχουμε κάτι γκρίνιες χωρίς λόγο και με ξυπνάει, όλη την υπόλοιπη μέρα αγγελάκι...τρώει,πίνει αρκετό νεράκι και γουργουρίζει πολύ δυνατά Click για ανάπτυξη... Αχ το πουλάκι μου Αλήθεια έχεις σκεφτεί αν θα τον στειρώσεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2008 στις 19:31 Η Μαρία Γάτσιου: #4.137 31-10-08 19:31 Αρχική Δημοσίευση από CrazyTourists: Χαχα!!! Ακόμα και με τον αέρα παίζουνε!!! Click για ανάπτυξη... περίργο που το λες αυτό το πρωί κυνηγούσε κάτι αόρατο είχα πεθάνει στα γέλια και είπα ακριβώς αυτό,οτι πάιζει και με τον αέρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2008 στις 19:31 Ο πυρροθριξ: #4.138 31-10-08 19:31 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Παιδια παντως η γιατρος και σημερα που τη ρωτησα μου ειπε οτι καλο θα ηταν να τα κανει τα εμβολια...Ειναι λιγο ισχυρα αλλα δεν ειναι κατι τραγικο,αν ο οργανισμος ειναιενταξει.Μαλιστα παραξενευτηκε γιατι το θεωρουσε δεδομενο οτι θα τα καναμε. Click για ανάπτυξη... τραγικο δεν ειναι αλλα αν δεν χρειαζεται γιατι να τα κανει?δεν ξερω δεν θελω να επιβαρυνω τον οργανισμο τους χωρις λογο. Αλλωστε σπανια οι κτηνιατροι σου λενε να μην κανεις εμβολια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2008 στις 19:33 Ο πυρροθριξ: #4.139 31-10-08 19:33 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: περίργο που το λες αυτό το πρωί κυνηγούσε κάτι αόρατο είχα πεθάνει στα γέλια και είπα ακριβώς αυτό,οτι πάιζει και με τον αέρα Click για ανάπτυξη... πολυ ωραιο το Φοιβος!!!!καλα θα ζησεις στιγμες απειρου καλλους με μια γατα,ποσο μαλλον με ενα γατακι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2008 στις 19:33 Η Μαρία Γάτσιου: #4.140 31-10-08 19:33 Αρχική Δημοσίευση από Louiza26: Αχ το πουλάκι μου Αλήθεια έχεις σκεφτεί αν θα τον στειρώσεις? Click για ανάπτυξη... Μάλλον θα τον στειρώσω γιατί χωρίς pedigree δεν θα θέλει καμία να το ζευγαρώει με τη δικιά της και μόνο με ημίαιμο θα έβρισκα και τα γατάκια μετά δεν ξέρω τι τυχη θα είχαν...ας είναι γερός και έχουμε ακόμα χρόνο για αυτό.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 205 206 207 208 209 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 207 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 207 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Παιδια παντως η γιατρος και σημερα που τη ρωτησα μου ειπε οτι καλο θα ηταν να τα κανει τα εμβολια...Ειναι λιγο ισχυρα αλλα δεν ειναι κατι τραγικο,αν ο οργανισμος ειναιενταξει.Μαλιστα παραξενευτηκε γιατι το θεωρουσε δεδομενο οτι θα τα καναμε. Click για ανάπτυξη... και εγω δεδομενο το θεωρούσα αλλά τώρα έχω μπει σε σκέψεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2008 στις 18:52 Η Μαρία Γάτσιου: #4.128 31-10-08 18:52 Να κάνω μια ερώτηση;Είδα στο θέμα με τα ονόματα ένα όνομα που μου άρεσε πολύ και τώρα νιώθω άσχημα θα την πειράξει τη νονά του να αντικαταστήσω το Χιονούλη με το Φοίβος;Νομίζω του πάει γάντι του μωρούΕίναι νωρίς ακόμα 2 μέρες τον έχω δεν νομίζω να το έμαθε κιόλας...θα τον φωνάζουμε χαιδευτικά Χιονούλη.Τι λέτε;Δεν είναι πιο ωραίο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2008 στις 18:56 Η moukelis έγραψε: #4.129 31-10-08 18:56 Ωραιο ειναι!Και θα εχει ενα "επισημο" κι ενα χαϊδευτικο!Αν οι γονεις του δεν ειναι εμβολιασμενοι,και μολις εκαναν εμβολια τα προηγουμενα μικρα πεθαιναν,μηπως ειναι φορεις καποιας αρρωστιας που μεταδιδουν στα μικρα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2008 στις 19:08 Η Μαρία Γάτσιου: #4.130 31-10-08 19:08 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ωραιο ειναι!Και θα εχει ενα "επισημο" κι ενα χαϊδευτικο!Αν οι γονεις του δεν ειναι εμβολιασμενοι,και μολις εκαναν εμβολια τα προηγουμενα μικρα πεθαιναν,μηπως ειναι φορεις καποιας αρρωστιας που μεταδιδουν στα μικρα; Click για ανάπτυξη... οχι αυτα που πεθαναν δεν ηταν δικα τους ήταν πριν πάρουν τους γονείς τα προηγούμενα που είχαν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Louiza26 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Louiza26 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 165 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2008 στις 19:18 Η Louiza26 έγραψε: #4.131 31-10-08 19:18 Ωραίο το Φοίβος! Και για τα εμβόλια μην αγχώνεσαι, τοσες γάτες κάνουν εμβόλια και δεν παθαίνουν τίποτα. Την έχω ξανακάνει αυτή τη κουβέντα με τη φίλη μου που έτρεμε μετά το πρώτο περιστατικό αλλά τελικά στη γάτα που έχει τώρα έκανε κανονικά τα εμβόλια και όλα πήγαν μια χαρά. Αλήθεια η μαμά πώς ήταν? Λευκή κι αυτή? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2008 στις 19:20 Η Μαρία Γάτσιου: #4.132 31-10-08 19:20 Αρχική Δημοσίευση από Louiza26: Ωραίο το Φοίβος! Και για τα εμβόλια μην αγχώνεσαι, τοσες γάτες κάνουν εμβόλια και δεν παθαίνουν τίποτα. Την έχω ξανακάνει αυτή τη κουβέντα με τη φίλη μου που έτρεμε μετά το πρώτο περιστατικό αλλά τελικά στη γάτα που έχει τώρα έκανε κανονικά τα εμβόλια και όλα πήγαν μια χαρά. Αλήθεια η μαμά πώς ήταν? Λευκή κι αυτή? Click για ανάπτυξη... Η μαμά είχε περίεργο πολύ ωραίο χρώμα σαν πορτοκαλι πολυ ανοιχτο και ο πατέρας ολόλευκος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Louiza26 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Louiza26 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 165 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2008 στις 19:22 Η Louiza26 έγραψε: #4.133 31-10-08 19:22 Μάλλον εννοείς αυτό που λένε μπεζ στα περσικά γιατι έτσι είναι η γάτα της φίλης μου...θεά Πώς τα πάει ο Φοίβος (να εγκαινιάσουμε και το όνομα)? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2008 στις 19:28 Η Μαρία Γάτσιου: #4.134 31-10-08 19:28 Αρχική Δημοσίευση από Louiza26: Μάλλον εννοείς αυτό που λένε μπεζ στα περσικά γιατι έτσι είναι η γάτα της φίλης μου...θεά Πώς τα πάει ο Φοίβος (να εγκαινιάσουμε και το όνομα)? Click για ανάπτυξη... Μια χαρά τα πάει παίζει τώρα με κάτι δεν βλέπω με τι...γενικά ήσυχος είναι το πρωί έχουμε κάτι γκρίνιες χωρίς λόγο και με ξυπνάει, όλη την υπόλοιπη μέρα αγγελάκι...τρώει,πίνει αρκετό νεράκι και γουργουρίζει πολύ δυνατά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CrazyTourists Εκκολαπτόμενο μέλος Η CrazyTourists αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 288 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2008 στις 19:29 Η CrazyTourists: #4.135 31-10-08 19:29 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Μια χαρά τα πάει παίζει τώρα με κάτι δεν βλέπω με τι... Click για ανάπτυξη... Χαχα!!! Ακόμα και με τον αέρα παίζουνε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Louiza26 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Louiza26 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 165 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2008 στις 19:31 Η Louiza26 έγραψε: #4.136 31-10-08 19:31 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Μια χαρά τα πάει παίζει τώρα με κάτι δεν βλέπω με τι...γενικά ήσυχος είναι το πρωί έχουμε κάτι γκρίνιες χωρίς λόγο και με ξυπνάει, όλη την υπόλοιπη μέρα αγγελάκι...τρώει,πίνει αρκετό νεράκι και γουργουρίζει πολύ δυνατά Click για ανάπτυξη... Αχ το πουλάκι μου Αλήθεια έχεις σκεφτεί αν θα τον στειρώσεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2008 στις 19:31 Η Μαρία Γάτσιου: #4.137 31-10-08 19:31 Αρχική Δημοσίευση από CrazyTourists: Χαχα!!! Ακόμα και με τον αέρα παίζουνε!!! Click για ανάπτυξη... περίργο που το λες αυτό το πρωί κυνηγούσε κάτι αόρατο είχα πεθάνει στα γέλια και είπα ακριβώς αυτό,οτι πάιζει και με τον αέρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2008 στις 19:31 Ο πυρροθριξ: #4.138 31-10-08 19:31 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Παιδια παντως η γιατρος και σημερα που τη ρωτησα μου ειπε οτι καλο θα ηταν να τα κανει τα εμβολια...Ειναι λιγο ισχυρα αλλα δεν ειναι κατι τραγικο,αν ο οργανισμος ειναιενταξει.Μαλιστα παραξενευτηκε γιατι το θεωρουσε δεδομενο οτι θα τα καναμε. Click για ανάπτυξη... τραγικο δεν ειναι αλλα αν δεν χρειαζεται γιατι να τα κανει?δεν ξερω δεν θελω να επιβαρυνω τον οργανισμο τους χωρις λογο. Αλλωστε σπανια οι κτηνιατροι σου λενε να μην κανεις εμβολια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2008 στις 19:33 Ο πυρροθριξ: #4.139 31-10-08 19:33 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: περίργο που το λες αυτό το πρωί κυνηγούσε κάτι αόρατο είχα πεθάνει στα γέλια και είπα ακριβώς αυτό,οτι πάιζει και με τον αέρα Click για ανάπτυξη... πολυ ωραιο το Φοιβος!!!!καλα θα ζησεις στιγμες απειρου καλλους με μια γατα,ποσο μαλλον με ενα γατακι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2008 στις 19:33 Η Μαρία Γάτσιου: #4.140 31-10-08 19:33 Αρχική Δημοσίευση από Louiza26: Αχ το πουλάκι μου Αλήθεια έχεις σκεφτεί αν θα τον στειρώσεις? Click για ανάπτυξη... Μάλλον θα τον στειρώσω γιατί χωρίς pedigree δεν θα θέλει καμία να το ζευγαρώει με τη δικιά της και μόνο με ημίαιμο θα έβρισκα και τα γατάκια μετά δεν ξέρω τι τυχη θα είχαν...ας είναι γερός και έχουμε ακόμα χρόνο για αυτό.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 205 206 207 208 209 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 207 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 207 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Να κάνω μια ερώτηση;Είδα στο θέμα με τα ονόματα ένα όνομα που μου άρεσε πολύ και τώρα νιώθω άσχημα θα την πειράξει τη νονά του να αντικαταστήσω το Χιονούλη με το Φοίβος;Νομίζω του πάει γάντι του μωρούΕίναι νωρίς ακόμα 2 μέρες τον έχω δεν νομίζω να το έμαθε κιόλας...θα τον φωνάζουμε χαιδευτικά Χιονούλη.Τι λέτε;Δεν είναι πιο ωραίο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2008 στις 18:56 Η moukelis έγραψε: #4.129 31-10-08 18:56 Ωραιο ειναι!Και θα εχει ενα "επισημο" κι ενα χαϊδευτικο!Αν οι γονεις του δεν ειναι εμβολιασμενοι,και μολις εκαναν εμβολια τα προηγουμενα μικρα πεθαιναν,μηπως ειναι φορεις καποιας αρρωστιας που μεταδιδουν στα μικρα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2008 στις 19:08 Η Μαρία Γάτσιου: #4.130 31-10-08 19:08 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ωραιο ειναι!Και θα εχει ενα "επισημο" κι ενα χαϊδευτικο!Αν οι γονεις του δεν ειναι εμβολιασμενοι,και μολις εκαναν εμβολια τα προηγουμενα μικρα πεθαιναν,μηπως ειναι φορεις καποιας αρρωστιας που μεταδιδουν στα μικρα; Click για ανάπτυξη... οχι αυτα που πεθαναν δεν ηταν δικα τους ήταν πριν πάρουν τους γονείς τα προηγούμενα που είχαν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Louiza26 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Louiza26 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 165 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2008 στις 19:18 Η Louiza26 έγραψε: #4.131 31-10-08 19:18 Ωραίο το Φοίβος! Και για τα εμβόλια μην αγχώνεσαι, τοσες γάτες κάνουν εμβόλια και δεν παθαίνουν τίποτα. Την έχω ξανακάνει αυτή τη κουβέντα με τη φίλη μου που έτρεμε μετά το πρώτο περιστατικό αλλά τελικά στη γάτα που έχει τώρα έκανε κανονικά τα εμβόλια και όλα πήγαν μια χαρά. Αλήθεια η μαμά πώς ήταν? Λευκή κι αυτή? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2008 στις 19:20 Η Μαρία Γάτσιου: #4.132 31-10-08 19:20 Αρχική Δημοσίευση από Louiza26: Ωραίο το Φοίβος! Και για τα εμβόλια μην αγχώνεσαι, τοσες γάτες κάνουν εμβόλια και δεν παθαίνουν τίποτα. Την έχω ξανακάνει αυτή τη κουβέντα με τη φίλη μου που έτρεμε μετά το πρώτο περιστατικό αλλά τελικά στη γάτα που έχει τώρα έκανε κανονικά τα εμβόλια και όλα πήγαν μια χαρά. Αλήθεια η μαμά πώς ήταν? Λευκή κι αυτή? Click για ανάπτυξη... Η μαμά είχε περίεργο πολύ ωραίο χρώμα σαν πορτοκαλι πολυ ανοιχτο και ο πατέρας ολόλευκος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Louiza26 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Louiza26 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 165 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2008 στις 19:22 Η Louiza26 έγραψε: #4.133 31-10-08 19:22 Μάλλον εννοείς αυτό που λένε μπεζ στα περσικά γιατι έτσι είναι η γάτα της φίλης μου...θεά Πώς τα πάει ο Φοίβος (να εγκαινιάσουμε και το όνομα)? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2008 στις 19:28 Η Μαρία Γάτσιου: #4.134 31-10-08 19:28 Αρχική Δημοσίευση από Louiza26: Μάλλον εννοείς αυτό που λένε μπεζ στα περσικά γιατι έτσι είναι η γάτα της φίλης μου...θεά Πώς τα πάει ο Φοίβος (να εγκαινιάσουμε και το όνομα)? Click για ανάπτυξη... Μια χαρά τα πάει παίζει τώρα με κάτι δεν βλέπω με τι...γενικά ήσυχος είναι το πρωί έχουμε κάτι γκρίνιες χωρίς λόγο και με ξυπνάει, όλη την υπόλοιπη μέρα αγγελάκι...τρώει,πίνει αρκετό νεράκι και γουργουρίζει πολύ δυνατά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CrazyTourists Εκκολαπτόμενο μέλος Η CrazyTourists αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 288 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2008 στις 19:29 Η CrazyTourists: #4.135 31-10-08 19:29 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Μια χαρά τα πάει παίζει τώρα με κάτι δεν βλέπω με τι... Click για ανάπτυξη... Χαχα!!! Ακόμα και με τον αέρα παίζουνε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Louiza26 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Louiza26 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 165 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2008 στις 19:31 Η Louiza26 έγραψε: #4.136 31-10-08 19:31 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Μια χαρά τα πάει παίζει τώρα με κάτι δεν βλέπω με τι...γενικά ήσυχος είναι το πρωί έχουμε κάτι γκρίνιες χωρίς λόγο και με ξυπνάει, όλη την υπόλοιπη μέρα αγγελάκι...τρώει,πίνει αρκετό νεράκι και γουργουρίζει πολύ δυνατά Click για ανάπτυξη... Αχ το πουλάκι μου Αλήθεια έχεις σκεφτεί αν θα τον στειρώσεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2008 στις 19:31 Η Μαρία Γάτσιου: #4.137 31-10-08 19:31 Αρχική Δημοσίευση από CrazyTourists: Χαχα!!! Ακόμα και με τον αέρα παίζουνε!!! Click για ανάπτυξη... περίργο που το λες αυτό το πρωί κυνηγούσε κάτι αόρατο είχα πεθάνει στα γέλια και είπα ακριβώς αυτό,οτι πάιζει και με τον αέρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2008 στις 19:31 Ο πυρροθριξ: #4.138 31-10-08 19:31 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Παιδια παντως η γιατρος και σημερα που τη ρωτησα μου ειπε οτι καλο θα ηταν να τα κανει τα εμβολια...Ειναι λιγο ισχυρα αλλα δεν ειναι κατι τραγικο,αν ο οργανισμος ειναιενταξει.Μαλιστα παραξενευτηκε γιατι το θεωρουσε δεδομενο οτι θα τα καναμε. Click για ανάπτυξη... τραγικο δεν ειναι αλλα αν δεν χρειαζεται γιατι να τα κανει?δεν ξερω δεν θελω να επιβαρυνω τον οργανισμο τους χωρις λογο. Αλλωστε σπανια οι κτηνιατροι σου λενε να μην κανεις εμβολια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2008 στις 19:33 Ο πυρροθριξ: #4.139 31-10-08 19:33 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: περίργο που το λες αυτό το πρωί κυνηγούσε κάτι αόρατο είχα πεθάνει στα γέλια και είπα ακριβώς αυτό,οτι πάιζει και με τον αέρα Click για ανάπτυξη... πολυ ωραιο το Φοιβος!!!!καλα θα ζησεις στιγμες απειρου καλλους με μια γατα,ποσο μαλλον με ενα γατακι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2008 στις 19:33 Η Μαρία Γάτσιου: #4.140 31-10-08 19:33 Αρχική Δημοσίευση από Louiza26: Αχ το πουλάκι μου Αλήθεια έχεις σκεφτεί αν θα τον στειρώσεις? Click για ανάπτυξη... Μάλλον θα τον στειρώσω γιατί χωρίς pedigree δεν θα θέλει καμία να το ζευγαρώει με τη δικιά της και μόνο με ημίαιμο θα έβρισκα και τα γατάκια μετά δεν ξέρω τι τυχη θα είχαν...ας είναι γερός και έχουμε ακόμα χρόνο για αυτό.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 205 206 207 208 209 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 207 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 207 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ωραιο ειναι!Και θα εχει ενα "επισημο" κι ενα χαϊδευτικο!Αν οι γονεις του δεν ειναι εμβολιασμενοι,και μολις εκαναν εμβολια τα προηγουμενα μικρα πεθαιναν,μηπως ειναι φορεις καποιας αρρωστιας που μεταδιδουν στα μικρα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2008 στις 19:08 Η Μαρία Γάτσιου: #4.130 31-10-08 19:08 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ωραιο ειναι!Και θα εχει ενα "επισημο" κι ενα χαϊδευτικο!Αν οι γονεις του δεν ειναι εμβολιασμενοι,και μολις εκαναν εμβολια τα προηγουμενα μικρα πεθαιναν,μηπως ειναι φορεις καποιας αρρωστιας που μεταδιδουν στα μικρα; Click για ανάπτυξη... οχι αυτα που πεθαναν δεν ηταν δικα τους ήταν πριν πάρουν τους γονείς τα προηγούμενα που είχαν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Louiza26 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Louiza26 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 165 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2008 στις 19:18 Η Louiza26 έγραψε: #4.131 31-10-08 19:18 Ωραίο το Φοίβος! Και για τα εμβόλια μην αγχώνεσαι, τοσες γάτες κάνουν εμβόλια και δεν παθαίνουν τίποτα. Την έχω ξανακάνει αυτή τη κουβέντα με τη φίλη μου που έτρεμε μετά το πρώτο περιστατικό αλλά τελικά στη γάτα που έχει τώρα έκανε κανονικά τα εμβόλια και όλα πήγαν μια χαρά. Αλήθεια η μαμά πώς ήταν? Λευκή κι αυτή? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2008 στις 19:20 Η Μαρία Γάτσιου: #4.132 31-10-08 19:20 Αρχική Δημοσίευση από Louiza26: Ωραίο το Φοίβος! Και για τα εμβόλια μην αγχώνεσαι, τοσες γάτες κάνουν εμβόλια και δεν παθαίνουν τίποτα. Την έχω ξανακάνει αυτή τη κουβέντα με τη φίλη μου που έτρεμε μετά το πρώτο περιστατικό αλλά τελικά στη γάτα που έχει τώρα έκανε κανονικά τα εμβόλια και όλα πήγαν μια χαρά. Αλήθεια η μαμά πώς ήταν? Λευκή κι αυτή? Click για ανάπτυξη... Η μαμά είχε περίεργο πολύ ωραίο χρώμα σαν πορτοκαλι πολυ ανοιχτο και ο πατέρας ολόλευκος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Louiza26 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Louiza26 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 165 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2008 στις 19:22 Η Louiza26 έγραψε: #4.133 31-10-08 19:22 Μάλλον εννοείς αυτό που λένε μπεζ στα περσικά γιατι έτσι είναι η γάτα της φίλης μου...θεά Πώς τα πάει ο Φοίβος (να εγκαινιάσουμε και το όνομα)? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2008 στις 19:28 Η Μαρία Γάτσιου: #4.134 31-10-08 19:28 Αρχική Δημοσίευση από Louiza26: Μάλλον εννοείς αυτό που λένε μπεζ στα περσικά γιατι έτσι είναι η γάτα της φίλης μου...θεά Πώς τα πάει ο Φοίβος (να εγκαινιάσουμε και το όνομα)? Click για ανάπτυξη... Μια χαρά τα πάει παίζει τώρα με κάτι δεν βλέπω με τι...γενικά ήσυχος είναι το πρωί έχουμε κάτι γκρίνιες χωρίς λόγο και με ξυπνάει, όλη την υπόλοιπη μέρα αγγελάκι...τρώει,πίνει αρκετό νεράκι και γουργουρίζει πολύ δυνατά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CrazyTourists Εκκολαπτόμενο μέλος Η CrazyTourists αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 288 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2008 στις 19:29 Η CrazyTourists: #4.135 31-10-08 19:29 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Μια χαρά τα πάει παίζει τώρα με κάτι δεν βλέπω με τι... Click για ανάπτυξη... Χαχα!!! Ακόμα και με τον αέρα παίζουνε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Louiza26 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Louiza26 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 165 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2008 στις 19:31 Η Louiza26 έγραψε: #4.136 31-10-08 19:31 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Μια χαρά τα πάει παίζει τώρα με κάτι δεν βλέπω με τι...γενικά ήσυχος είναι το πρωί έχουμε κάτι γκρίνιες χωρίς λόγο και με ξυπνάει, όλη την υπόλοιπη μέρα αγγελάκι...τρώει,πίνει αρκετό νεράκι και γουργουρίζει πολύ δυνατά Click για ανάπτυξη... Αχ το πουλάκι μου Αλήθεια έχεις σκεφτεί αν θα τον στειρώσεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2008 στις 19:31 Η Μαρία Γάτσιου: #4.137 31-10-08 19:31 Αρχική Δημοσίευση από CrazyTourists: Χαχα!!! Ακόμα και με τον αέρα παίζουνε!!! Click για ανάπτυξη... περίργο που το λες αυτό το πρωί κυνηγούσε κάτι αόρατο είχα πεθάνει στα γέλια και είπα ακριβώς αυτό,οτι πάιζει και με τον αέρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2008 στις 19:31 Ο πυρροθριξ: #4.138 31-10-08 19:31 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Παιδια παντως η γιατρος και σημερα που τη ρωτησα μου ειπε οτι καλο θα ηταν να τα κανει τα εμβολια...Ειναι λιγο ισχυρα αλλα δεν ειναι κατι τραγικο,αν ο οργανισμος ειναιενταξει.Μαλιστα παραξενευτηκε γιατι το θεωρουσε δεδομενο οτι θα τα καναμε. Click για ανάπτυξη... τραγικο δεν ειναι αλλα αν δεν χρειαζεται γιατι να τα κανει?δεν ξερω δεν θελω να επιβαρυνω τον οργανισμο τους χωρις λογο. Αλλωστε σπανια οι κτηνιατροι σου λενε να μην κανεις εμβολια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2008 στις 19:33 Ο πυρροθριξ: #4.139 31-10-08 19:33 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: περίργο που το λες αυτό το πρωί κυνηγούσε κάτι αόρατο είχα πεθάνει στα γέλια και είπα ακριβώς αυτό,οτι πάιζει και με τον αέρα Click για ανάπτυξη... πολυ ωραιο το Φοιβος!!!!καλα θα ζησεις στιγμες απειρου καλλους με μια γατα,ποσο μαλλον με ενα γατακι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2008 στις 19:33 Η Μαρία Γάτσιου: #4.140 31-10-08 19:33 Αρχική Δημοσίευση από Louiza26: Αχ το πουλάκι μου Αλήθεια έχεις σκεφτεί αν θα τον στειρώσεις? Click για ανάπτυξη... Μάλλον θα τον στειρώσω γιατί χωρίς pedigree δεν θα θέλει καμία να το ζευγαρώει με τη δικιά της και μόνο με ημίαιμο θα έβρισκα και τα γατάκια μετά δεν ξέρω τι τυχη θα είχαν...ας είναι γερός και έχουμε ακόμα χρόνο για αυτό.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 205 206 207 208 209 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 207 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 207 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ωραιο ειναι!Και θα εχει ενα "επισημο" κι ενα χαϊδευτικο!Αν οι γονεις του δεν ειναι εμβολιασμενοι,και μολις εκαναν εμβολια τα προηγουμενα μικρα πεθαιναν,μηπως ειναι φορεις καποιας αρρωστιας που μεταδιδουν στα μικρα; Click για ανάπτυξη... οχι αυτα που πεθαναν δεν ηταν δικα τους ήταν πριν πάρουν τους γονείς τα προηγούμενα που είχαν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Louiza26 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Louiza26 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 165 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2008 στις 19:18 Η Louiza26 έγραψε: #4.131 31-10-08 19:18 Ωραίο το Φοίβος! Και για τα εμβόλια μην αγχώνεσαι, τοσες γάτες κάνουν εμβόλια και δεν παθαίνουν τίποτα. Την έχω ξανακάνει αυτή τη κουβέντα με τη φίλη μου που έτρεμε μετά το πρώτο περιστατικό αλλά τελικά στη γάτα που έχει τώρα έκανε κανονικά τα εμβόλια και όλα πήγαν μια χαρά. Αλήθεια η μαμά πώς ήταν? Λευκή κι αυτή? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2008 στις 19:20 Η Μαρία Γάτσιου: #4.132 31-10-08 19:20 Αρχική Δημοσίευση από Louiza26: Ωραίο το Φοίβος! Και για τα εμβόλια μην αγχώνεσαι, τοσες γάτες κάνουν εμβόλια και δεν παθαίνουν τίποτα. Την έχω ξανακάνει αυτή τη κουβέντα με τη φίλη μου που έτρεμε μετά το πρώτο περιστατικό αλλά τελικά στη γάτα που έχει τώρα έκανε κανονικά τα εμβόλια και όλα πήγαν μια χαρά. Αλήθεια η μαμά πώς ήταν? Λευκή κι αυτή? Click για ανάπτυξη... Η μαμά είχε περίεργο πολύ ωραίο χρώμα σαν πορτοκαλι πολυ ανοιχτο και ο πατέρας ολόλευκος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Louiza26 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Louiza26 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 165 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2008 στις 19:22 Η Louiza26 έγραψε: #4.133 31-10-08 19:22 Μάλλον εννοείς αυτό που λένε μπεζ στα περσικά γιατι έτσι είναι η γάτα της φίλης μου...θεά Πώς τα πάει ο Φοίβος (να εγκαινιάσουμε και το όνομα)? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2008 στις 19:28 Η Μαρία Γάτσιου: #4.134 31-10-08 19:28 Αρχική Δημοσίευση από Louiza26: Μάλλον εννοείς αυτό που λένε μπεζ στα περσικά γιατι έτσι είναι η γάτα της φίλης μου...θεά Πώς τα πάει ο Φοίβος (να εγκαινιάσουμε και το όνομα)? Click για ανάπτυξη... Μια χαρά τα πάει παίζει τώρα με κάτι δεν βλέπω με τι...γενικά ήσυχος είναι το πρωί έχουμε κάτι γκρίνιες χωρίς λόγο και με ξυπνάει, όλη την υπόλοιπη μέρα αγγελάκι...τρώει,πίνει αρκετό νεράκι και γουργουρίζει πολύ δυνατά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CrazyTourists Εκκολαπτόμενο μέλος Η CrazyTourists αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 288 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2008 στις 19:29 Η CrazyTourists: #4.135 31-10-08 19:29 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Μια χαρά τα πάει παίζει τώρα με κάτι δεν βλέπω με τι... Click για ανάπτυξη... Χαχα!!! Ακόμα και με τον αέρα παίζουνε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Louiza26 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Louiza26 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 165 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2008 στις 19:31 Η Louiza26 έγραψε: #4.136 31-10-08 19:31 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Μια χαρά τα πάει παίζει τώρα με κάτι δεν βλέπω με τι...γενικά ήσυχος είναι το πρωί έχουμε κάτι γκρίνιες χωρίς λόγο και με ξυπνάει, όλη την υπόλοιπη μέρα αγγελάκι...τρώει,πίνει αρκετό νεράκι και γουργουρίζει πολύ δυνατά Click για ανάπτυξη... Αχ το πουλάκι μου Αλήθεια έχεις σκεφτεί αν θα τον στειρώσεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2008 στις 19:31 Η Μαρία Γάτσιου: #4.137 31-10-08 19:31 Αρχική Δημοσίευση από CrazyTourists: Χαχα!!! Ακόμα και με τον αέρα παίζουνε!!! Click για ανάπτυξη... περίργο που το λες αυτό το πρωί κυνηγούσε κάτι αόρατο είχα πεθάνει στα γέλια και είπα ακριβώς αυτό,οτι πάιζει και με τον αέρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2008 στις 19:31 Ο πυρροθριξ: #4.138 31-10-08 19:31 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Παιδια παντως η γιατρος και σημερα που τη ρωτησα μου ειπε οτι καλο θα ηταν να τα κανει τα εμβολια...Ειναι λιγο ισχυρα αλλα δεν ειναι κατι τραγικο,αν ο οργανισμος ειναιενταξει.Μαλιστα παραξενευτηκε γιατι το θεωρουσε δεδομενο οτι θα τα καναμε. Click για ανάπτυξη... τραγικο δεν ειναι αλλα αν δεν χρειαζεται γιατι να τα κανει?δεν ξερω δεν θελω να επιβαρυνω τον οργανισμο τους χωρις λογο. Αλλωστε σπανια οι κτηνιατροι σου λενε να μην κανεις εμβολια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2008 στις 19:33 Ο πυρροθριξ: #4.139 31-10-08 19:33 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: περίργο που το λες αυτό το πρωί κυνηγούσε κάτι αόρατο είχα πεθάνει στα γέλια και είπα ακριβώς αυτό,οτι πάιζει και με τον αέρα Click για ανάπτυξη... πολυ ωραιο το Φοιβος!!!!καλα θα ζησεις στιγμες απειρου καλλους με μια γατα,ποσο μαλλον με ενα γατακι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2008 στις 19:33 Η Μαρία Γάτσιου: #4.140 31-10-08 19:33 Αρχική Δημοσίευση από Louiza26: Αχ το πουλάκι μου Αλήθεια έχεις σκεφτεί αν θα τον στειρώσεις? Click για ανάπτυξη... Μάλλον θα τον στειρώσω γιατί χωρίς pedigree δεν θα θέλει καμία να το ζευγαρώει με τη δικιά της και μόνο με ημίαιμο θα έβρισκα και τα γατάκια μετά δεν ξέρω τι τυχη θα είχαν...ας είναι γερός και έχουμε ακόμα χρόνο για αυτό.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 205 206 207 208 209 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 207 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 207 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ωραίο το Φοίβος! Και για τα εμβόλια μην αγχώνεσαι, τοσες γάτες κάνουν εμβόλια και δεν παθαίνουν τίποτα. Την έχω ξανακάνει αυτή τη κουβέντα με τη φίλη μου που έτρεμε μετά το πρώτο περιστατικό αλλά τελικά στη γάτα που έχει τώρα έκανε κανονικά τα εμβόλια και όλα πήγαν μια χαρά. Αλήθεια η μαμά πώς ήταν? Λευκή κι αυτή? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2008 στις 19:20 Η Μαρία Γάτσιου: #4.132 31-10-08 19:20 Αρχική Δημοσίευση από Louiza26: Ωραίο το Φοίβος! Και για τα εμβόλια μην αγχώνεσαι, τοσες γάτες κάνουν εμβόλια και δεν παθαίνουν τίποτα. Την έχω ξανακάνει αυτή τη κουβέντα με τη φίλη μου που έτρεμε μετά το πρώτο περιστατικό αλλά τελικά στη γάτα που έχει τώρα έκανε κανονικά τα εμβόλια και όλα πήγαν μια χαρά. Αλήθεια η μαμά πώς ήταν? Λευκή κι αυτή? Click για ανάπτυξη... Η μαμά είχε περίεργο πολύ ωραίο χρώμα σαν πορτοκαλι πολυ ανοιχτο και ο πατέρας ολόλευκος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Louiza26 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Louiza26 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 165 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2008 στις 19:22 Η Louiza26 έγραψε: #4.133 31-10-08 19:22 Μάλλον εννοείς αυτό που λένε μπεζ στα περσικά γιατι έτσι είναι η γάτα της φίλης μου...θεά Πώς τα πάει ο Φοίβος (να εγκαινιάσουμε και το όνομα)? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2008 στις 19:28 Η Μαρία Γάτσιου: #4.134 31-10-08 19:28 Αρχική Δημοσίευση από Louiza26: Μάλλον εννοείς αυτό που λένε μπεζ στα περσικά γιατι έτσι είναι η γάτα της φίλης μου...θεά Πώς τα πάει ο Φοίβος (να εγκαινιάσουμε και το όνομα)? Click για ανάπτυξη... Μια χαρά τα πάει παίζει τώρα με κάτι δεν βλέπω με τι...γενικά ήσυχος είναι το πρωί έχουμε κάτι γκρίνιες χωρίς λόγο και με ξυπνάει, όλη την υπόλοιπη μέρα αγγελάκι...τρώει,πίνει αρκετό νεράκι και γουργουρίζει πολύ δυνατά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CrazyTourists Εκκολαπτόμενο μέλος Η CrazyTourists αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 288 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2008 στις 19:29 Η CrazyTourists: #4.135 31-10-08 19:29 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Μια χαρά τα πάει παίζει τώρα με κάτι δεν βλέπω με τι... Click για ανάπτυξη... Χαχα!!! Ακόμα και με τον αέρα παίζουνε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Louiza26 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Louiza26 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 165 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2008 στις 19:31 Η Louiza26 έγραψε: #4.136 31-10-08 19:31 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Μια χαρά τα πάει παίζει τώρα με κάτι δεν βλέπω με τι...γενικά ήσυχος είναι το πρωί έχουμε κάτι γκρίνιες χωρίς λόγο και με ξυπνάει, όλη την υπόλοιπη μέρα αγγελάκι...τρώει,πίνει αρκετό νεράκι και γουργουρίζει πολύ δυνατά Click για ανάπτυξη... Αχ το πουλάκι μου Αλήθεια έχεις σκεφτεί αν θα τον στειρώσεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2008 στις 19:31 Η Μαρία Γάτσιου: #4.137 31-10-08 19:31 Αρχική Δημοσίευση από CrazyTourists: Χαχα!!! Ακόμα και με τον αέρα παίζουνε!!! Click για ανάπτυξη... περίργο που το λες αυτό το πρωί κυνηγούσε κάτι αόρατο είχα πεθάνει στα γέλια και είπα ακριβώς αυτό,οτι πάιζει και με τον αέρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2008 στις 19:31 Ο πυρροθριξ: #4.138 31-10-08 19:31 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Παιδια παντως η γιατρος και σημερα που τη ρωτησα μου ειπε οτι καλο θα ηταν να τα κανει τα εμβολια...Ειναι λιγο ισχυρα αλλα δεν ειναι κατι τραγικο,αν ο οργανισμος ειναιενταξει.Μαλιστα παραξενευτηκε γιατι το θεωρουσε δεδομενο οτι θα τα καναμε. Click για ανάπτυξη... τραγικο δεν ειναι αλλα αν δεν χρειαζεται γιατι να τα κανει?δεν ξερω δεν θελω να επιβαρυνω τον οργανισμο τους χωρις λογο. Αλλωστε σπανια οι κτηνιατροι σου λενε να μην κανεις εμβολια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2008 στις 19:33 Ο πυρροθριξ: #4.139 31-10-08 19:33 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: περίργο που το λες αυτό το πρωί κυνηγούσε κάτι αόρατο είχα πεθάνει στα γέλια και είπα ακριβώς αυτό,οτι πάιζει και με τον αέρα Click για ανάπτυξη... πολυ ωραιο το Φοιβος!!!!καλα θα ζησεις στιγμες απειρου καλλους με μια γατα,ποσο μαλλον με ενα γατακι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2008 στις 19:33 Η Μαρία Γάτσιου: #4.140 31-10-08 19:33 Αρχική Δημοσίευση από Louiza26: Αχ το πουλάκι μου Αλήθεια έχεις σκεφτεί αν θα τον στειρώσεις? Click για ανάπτυξη... Μάλλον θα τον στειρώσω γιατί χωρίς pedigree δεν θα θέλει καμία να το ζευγαρώει με τη δικιά της και μόνο με ημίαιμο θα έβρισκα και τα γατάκια μετά δεν ξέρω τι τυχη θα είχαν...ας είναι γερός και έχουμε ακόμα χρόνο για αυτό.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 205 206 207 208 209 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 207 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 207 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Louiza26: Ωραίο το Φοίβος! Και για τα εμβόλια μην αγχώνεσαι, τοσες γάτες κάνουν εμβόλια και δεν παθαίνουν τίποτα. Την έχω ξανακάνει αυτή τη κουβέντα με τη φίλη μου που έτρεμε μετά το πρώτο περιστατικό αλλά τελικά στη γάτα που έχει τώρα έκανε κανονικά τα εμβόλια και όλα πήγαν μια χαρά. Αλήθεια η μαμά πώς ήταν? Λευκή κι αυτή? Click για ανάπτυξη... Η μαμά είχε περίεργο πολύ ωραίο χρώμα σαν πορτοκαλι πολυ ανοιχτο και ο πατέρας ολόλευκος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Louiza26 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Louiza26 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 165 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2008 στις 19:22 Η Louiza26 έγραψε: #4.133 31-10-08 19:22 Μάλλον εννοείς αυτό που λένε μπεζ στα περσικά γιατι έτσι είναι η γάτα της φίλης μου...θεά Πώς τα πάει ο Φοίβος (να εγκαινιάσουμε και το όνομα)? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2008 στις 19:28 Η Μαρία Γάτσιου: #4.134 31-10-08 19:28 Αρχική Δημοσίευση από Louiza26: Μάλλον εννοείς αυτό που λένε μπεζ στα περσικά γιατι έτσι είναι η γάτα της φίλης μου...θεά Πώς τα πάει ο Φοίβος (να εγκαινιάσουμε και το όνομα)? Click για ανάπτυξη... Μια χαρά τα πάει παίζει τώρα με κάτι δεν βλέπω με τι...γενικά ήσυχος είναι το πρωί έχουμε κάτι γκρίνιες χωρίς λόγο και με ξυπνάει, όλη την υπόλοιπη μέρα αγγελάκι...τρώει,πίνει αρκετό νεράκι και γουργουρίζει πολύ δυνατά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CrazyTourists Εκκολαπτόμενο μέλος Η CrazyTourists αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 288 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2008 στις 19:29 Η CrazyTourists: #4.135 31-10-08 19:29 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Μια χαρά τα πάει παίζει τώρα με κάτι δεν βλέπω με τι... Click για ανάπτυξη... Χαχα!!! Ακόμα και με τον αέρα παίζουνε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Louiza26 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Louiza26 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 165 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2008 στις 19:31 Η Louiza26 έγραψε: #4.136 31-10-08 19:31 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Μια χαρά τα πάει παίζει τώρα με κάτι δεν βλέπω με τι...γενικά ήσυχος είναι το πρωί έχουμε κάτι γκρίνιες χωρίς λόγο και με ξυπνάει, όλη την υπόλοιπη μέρα αγγελάκι...τρώει,πίνει αρκετό νεράκι και γουργουρίζει πολύ δυνατά Click για ανάπτυξη... Αχ το πουλάκι μου Αλήθεια έχεις σκεφτεί αν θα τον στειρώσεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2008 στις 19:31 Η Μαρία Γάτσιου: #4.137 31-10-08 19:31 Αρχική Δημοσίευση από CrazyTourists: Χαχα!!! Ακόμα και με τον αέρα παίζουνε!!! Click για ανάπτυξη... περίργο που το λες αυτό το πρωί κυνηγούσε κάτι αόρατο είχα πεθάνει στα γέλια και είπα ακριβώς αυτό,οτι πάιζει και με τον αέρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2008 στις 19:31 Ο πυρροθριξ: #4.138 31-10-08 19:31 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Παιδια παντως η γιατρος και σημερα που τη ρωτησα μου ειπε οτι καλο θα ηταν να τα κανει τα εμβολια...Ειναι λιγο ισχυρα αλλα δεν ειναι κατι τραγικο,αν ο οργανισμος ειναιενταξει.Μαλιστα παραξενευτηκε γιατι το θεωρουσε δεδομενο οτι θα τα καναμε. Click για ανάπτυξη... τραγικο δεν ειναι αλλα αν δεν χρειαζεται γιατι να τα κανει?δεν ξερω δεν θελω να επιβαρυνω τον οργανισμο τους χωρις λογο. Αλλωστε σπανια οι κτηνιατροι σου λενε να μην κανεις εμβολια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2008 στις 19:33 Ο πυρροθριξ: #4.139 31-10-08 19:33 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: περίργο που το λες αυτό το πρωί κυνηγούσε κάτι αόρατο είχα πεθάνει στα γέλια και είπα ακριβώς αυτό,οτι πάιζει και με τον αέρα Click για ανάπτυξη... πολυ ωραιο το Φοιβος!!!!καλα θα ζησεις στιγμες απειρου καλλους με μια γατα,ποσο μαλλον με ενα γατακι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2008 στις 19:33 Η Μαρία Γάτσιου: #4.140 31-10-08 19:33 Αρχική Δημοσίευση από Louiza26: Αχ το πουλάκι μου Αλήθεια έχεις σκεφτεί αν θα τον στειρώσεις? Click για ανάπτυξη... Μάλλον θα τον στειρώσω γιατί χωρίς pedigree δεν θα θέλει καμία να το ζευγαρώει με τη δικιά της και μόνο με ημίαιμο θα έβρισκα και τα γατάκια μετά δεν ξέρω τι τυχη θα είχαν...ας είναι γερός και έχουμε ακόμα χρόνο για αυτό.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 205 206 207 208 209 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 207 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 207 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Μάλλον εννοείς αυτό που λένε μπεζ στα περσικά γιατι έτσι είναι η γάτα της φίλης μου...θεά Πώς τα πάει ο Φοίβος (να εγκαινιάσουμε και το όνομα)? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2008 στις 19:28 Η Μαρία Γάτσιου: #4.134 31-10-08 19:28 Αρχική Δημοσίευση από Louiza26: Μάλλον εννοείς αυτό που λένε μπεζ στα περσικά γιατι έτσι είναι η γάτα της φίλης μου...θεά Πώς τα πάει ο Φοίβος (να εγκαινιάσουμε και το όνομα)? Click για ανάπτυξη... Μια χαρά τα πάει παίζει τώρα με κάτι δεν βλέπω με τι...γενικά ήσυχος είναι το πρωί έχουμε κάτι γκρίνιες χωρίς λόγο και με ξυπνάει, όλη την υπόλοιπη μέρα αγγελάκι...τρώει,πίνει αρκετό νεράκι και γουργουρίζει πολύ δυνατά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CrazyTourists Εκκολαπτόμενο μέλος Η CrazyTourists αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 288 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2008 στις 19:29 Η CrazyTourists: #4.135 31-10-08 19:29 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Μια χαρά τα πάει παίζει τώρα με κάτι δεν βλέπω με τι... Click για ανάπτυξη... Χαχα!!! Ακόμα και με τον αέρα παίζουνε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Louiza26 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Louiza26 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 165 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2008 στις 19:31 Η Louiza26 έγραψε: #4.136 31-10-08 19:31 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Μια χαρά τα πάει παίζει τώρα με κάτι δεν βλέπω με τι...γενικά ήσυχος είναι το πρωί έχουμε κάτι γκρίνιες χωρίς λόγο και με ξυπνάει, όλη την υπόλοιπη μέρα αγγελάκι...τρώει,πίνει αρκετό νεράκι και γουργουρίζει πολύ δυνατά Click για ανάπτυξη... Αχ το πουλάκι μου Αλήθεια έχεις σκεφτεί αν θα τον στειρώσεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2008 στις 19:31 Η Μαρία Γάτσιου: #4.137 31-10-08 19:31 Αρχική Δημοσίευση από CrazyTourists: Χαχα!!! Ακόμα και με τον αέρα παίζουνε!!! Click για ανάπτυξη... περίργο που το λες αυτό το πρωί κυνηγούσε κάτι αόρατο είχα πεθάνει στα γέλια και είπα ακριβώς αυτό,οτι πάιζει και με τον αέρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2008 στις 19:31 Ο πυρροθριξ: #4.138 31-10-08 19:31 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Παιδια παντως η γιατρος και σημερα που τη ρωτησα μου ειπε οτι καλο θα ηταν να τα κανει τα εμβολια...Ειναι λιγο ισχυρα αλλα δεν ειναι κατι τραγικο,αν ο οργανισμος ειναιενταξει.Μαλιστα παραξενευτηκε γιατι το θεωρουσε δεδομενο οτι θα τα καναμε. Click για ανάπτυξη... τραγικο δεν ειναι αλλα αν δεν χρειαζεται γιατι να τα κανει?δεν ξερω δεν θελω να επιβαρυνω τον οργανισμο τους χωρις λογο. Αλλωστε σπανια οι κτηνιατροι σου λενε να μην κανεις εμβολια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2008 στις 19:33 Ο πυρροθριξ: #4.139 31-10-08 19:33 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: περίργο που το λες αυτό το πρωί κυνηγούσε κάτι αόρατο είχα πεθάνει στα γέλια και είπα ακριβώς αυτό,οτι πάιζει και με τον αέρα Click για ανάπτυξη... πολυ ωραιο το Φοιβος!!!!καλα θα ζησεις στιγμες απειρου καλλους με μια γατα,ποσο μαλλον με ενα γατακι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2008 στις 19:33 Η Μαρία Γάτσιου: #4.140 31-10-08 19:33 Αρχική Δημοσίευση από Louiza26: Αχ το πουλάκι μου Αλήθεια έχεις σκεφτεί αν θα τον στειρώσεις? Click για ανάπτυξη... Μάλλον θα τον στειρώσω γιατί χωρίς pedigree δεν θα θέλει καμία να το ζευγαρώει με τη δικιά της και μόνο με ημίαιμο θα έβρισκα και τα γατάκια μετά δεν ξέρω τι τυχη θα είχαν...ας είναι γερός και έχουμε ακόμα χρόνο για αυτό.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 205 206 207 208 209 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 207 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 207 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Louiza26: Μάλλον εννοείς αυτό που λένε μπεζ στα περσικά γιατι έτσι είναι η γάτα της φίλης μου...θεά Πώς τα πάει ο Φοίβος (να εγκαινιάσουμε και το όνομα)? Click για ανάπτυξη... Μια χαρά τα πάει παίζει τώρα με κάτι δεν βλέπω με τι...γενικά ήσυχος είναι το πρωί έχουμε κάτι γκρίνιες χωρίς λόγο και με ξυπνάει, όλη την υπόλοιπη μέρα αγγελάκι...τρώει,πίνει αρκετό νεράκι και γουργουρίζει πολύ δυνατά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
CrazyTourists Εκκολαπτόμενο μέλος Η CrazyTourists αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 288 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2008 στις 19:29 Η CrazyTourists: #4.135 31-10-08 19:29 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Μια χαρά τα πάει παίζει τώρα με κάτι δεν βλέπω με τι... Click για ανάπτυξη... Χαχα!!! Ακόμα και με τον αέρα παίζουνε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Louiza26 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Louiza26 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 165 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2008 στις 19:31 Η Louiza26 έγραψε: #4.136 31-10-08 19:31 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Μια χαρά τα πάει παίζει τώρα με κάτι δεν βλέπω με τι...γενικά ήσυχος είναι το πρωί έχουμε κάτι γκρίνιες χωρίς λόγο και με ξυπνάει, όλη την υπόλοιπη μέρα αγγελάκι...τρώει,πίνει αρκετό νεράκι και γουργουρίζει πολύ δυνατά Click για ανάπτυξη... Αχ το πουλάκι μου Αλήθεια έχεις σκεφτεί αν θα τον στειρώσεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2008 στις 19:31 Η Μαρία Γάτσιου: #4.137 31-10-08 19:31 Αρχική Δημοσίευση από CrazyTourists: Χαχα!!! Ακόμα και με τον αέρα παίζουνε!!! Click για ανάπτυξη... περίργο που το λες αυτό το πρωί κυνηγούσε κάτι αόρατο είχα πεθάνει στα γέλια και είπα ακριβώς αυτό,οτι πάιζει και με τον αέρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2008 στις 19:31 Ο πυρροθριξ: #4.138 31-10-08 19:31 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Παιδια παντως η γιατρος και σημερα που τη ρωτησα μου ειπε οτι καλο θα ηταν να τα κανει τα εμβολια...Ειναι λιγο ισχυρα αλλα δεν ειναι κατι τραγικο,αν ο οργανισμος ειναιενταξει.Μαλιστα παραξενευτηκε γιατι το θεωρουσε δεδομενο οτι θα τα καναμε. Click για ανάπτυξη... τραγικο δεν ειναι αλλα αν δεν χρειαζεται γιατι να τα κανει?δεν ξερω δεν θελω να επιβαρυνω τον οργανισμο τους χωρις λογο. Αλλωστε σπανια οι κτηνιατροι σου λενε να μην κανεις εμβολια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2008 στις 19:33 Ο πυρροθριξ: #4.139 31-10-08 19:33 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: περίργο που το λες αυτό το πρωί κυνηγούσε κάτι αόρατο είχα πεθάνει στα γέλια και είπα ακριβώς αυτό,οτι πάιζει και με τον αέρα Click για ανάπτυξη... πολυ ωραιο το Φοιβος!!!!καλα θα ζησεις στιγμες απειρου καλλους με μια γατα,ποσο μαλλον με ενα γατακι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2008 στις 19:33 Η Μαρία Γάτσιου: #4.140 31-10-08 19:33 Αρχική Δημοσίευση από Louiza26: Αχ το πουλάκι μου Αλήθεια έχεις σκεφτεί αν θα τον στειρώσεις? Click για ανάπτυξη... Μάλλον θα τον στειρώσω γιατί χωρίς pedigree δεν θα θέλει καμία να το ζευγαρώει με τη δικιά της και μόνο με ημίαιμο θα έβρισκα και τα γατάκια μετά δεν ξέρω τι τυχη θα είχαν...ας είναι γερός και έχουμε ακόμα χρόνο για αυτό.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 205 206 207 208 209 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 207 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 207 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Μια χαρά τα πάει παίζει τώρα με κάτι δεν βλέπω με τι... Click για ανάπτυξη... Χαχα!!! Ακόμα και με τον αέρα παίζουνε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Louiza26 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Louiza26 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 165 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2008 στις 19:31 Η Louiza26 έγραψε: #4.136 31-10-08 19:31 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Μια χαρά τα πάει παίζει τώρα με κάτι δεν βλέπω με τι...γενικά ήσυχος είναι το πρωί έχουμε κάτι γκρίνιες χωρίς λόγο και με ξυπνάει, όλη την υπόλοιπη μέρα αγγελάκι...τρώει,πίνει αρκετό νεράκι και γουργουρίζει πολύ δυνατά Click για ανάπτυξη... Αχ το πουλάκι μου Αλήθεια έχεις σκεφτεί αν θα τον στειρώσεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2008 στις 19:31 Η Μαρία Γάτσιου: #4.137 31-10-08 19:31 Αρχική Δημοσίευση από CrazyTourists: Χαχα!!! Ακόμα και με τον αέρα παίζουνε!!! Click για ανάπτυξη... περίργο που το λες αυτό το πρωί κυνηγούσε κάτι αόρατο είχα πεθάνει στα γέλια και είπα ακριβώς αυτό,οτι πάιζει και με τον αέρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2008 στις 19:31 Ο πυρροθριξ: #4.138 31-10-08 19:31 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Παιδια παντως η γιατρος και σημερα που τη ρωτησα μου ειπε οτι καλο θα ηταν να τα κανει τα εμβολια...Ειναι λιγο ισχυρα αλλα δεν ειναι κατι τραγικο,αν ο οργανισμος ειναιενταξει.Μαλιστα παραξενευτηκε γιατι το θεωρουσε δεδομενο οτι θα τα καναμε. Click για ανάπτυξη... τραγικο δεν ειναι αλλα αν δεν χρειαζεται γιατι να τα κανει?δεν ξερω δεν θελω να επιβαρυνω τον οργανισμο τους χωρις λογο. Αλλωστε σπανια οι κτηνιατροι σου λενε να μην κανεις εμβολια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2008 στις 19:33 Ο πυρροθριξ: #4.139 31-10-08 19:33 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: περίργο που το λες αυτό το πρωί κυνηγούσε κάτι αόρατο είχα πεθάνει στα γέλια και είπα ακριβώς αυτό,οτι πάιζει και με τον αέρα Click για ανάπτυξη... πολυ ωραιο το Φοιβος!!!!καλα θα ζησεις στιγμες απειρου καλλους με μια γατα,ποσο μαλλον με ενα γατακι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2008 στις 19:33 Η Μαρία Γάτσιου: #4.140 31-10-08 19:33 Αρχική Δημοσίευση από Louiza26: Αχ το πουλάκι μου Αλήθεια έχεις σκεφτεί αν θα τον στειρώσεις? Click για ανάπτυξη... Μάλλον θα τον στειρώσω γιατί χωρίς pedigree δεν θα θέλει καμία να το ζευγαρώει με τη δικιά της και μόνο με ημίαιμο θα έβρισκα και τα γατάκια μετά δεν ξέρω τι τυχη θα είχαν...ας είναι γερός και έχουμε ακόμα χρόνο για αυτό.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 205 206 207 208 209 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 207 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 207 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Μια χαρά τα πάει παίζει τώρα με κάτι δεν βλέπω με τι...γενικά ήσυχος είναι το πρωί έχουμε κάτι γκρίνιες χωρίς λόγο και με ξυπνάει, όλη την υπόλοιπη μέρα αγγελάκι...τρώει,πίνει αρκετό νεράκι και γουργουρίζει πολύ δυνατά Click για ανάπτυξη... Αχ το πουλάκι μου Αλήθεια έχεις σκεφτεί αν θα τον στειρώσεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2008 στις 19:31 Η Μαρία Γάτσιου: #4.137 31-10-08 19:31 Αρχική Δημοσίευση από CrazyTourists: Χαχα!!! Ακόμα και με τον αέρα παίζουνε!!! Click για ανάπτυξη... περίργο που το λες αυτό το πρωί κυνηγούσε κάτι αόρατο είχα πεθάνει στα γέλια και είπα ακριβώς αυτό,οτι πάιζει και με τον αέρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2008 στις 19:31 Ο πυρροθριξ: #4.138 31-10-08 19:31 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Παιδια παντως η γιατρος και σημερα που τη ρωτησα μου ειπε οτι καλο θα ηταν να τα κανει τα εμβολια...Ειναι λιγο ισχυρα αλλα δεν ειναι κατι τραγικο,αν ο οργανισμος ειναιενταξει.Μαλιστα παραξενευτηκε γιατι το θεωρουσε δεδομενο οτι θα τα καναμε. Click για ανάπτυξη... τραγικο δεν ειναι αλλα αν δεν χρειαζεται γιατι να τα κανει?δεν ξερω δεν θελω να επιβαρυνω τον οργανισμο τους χωρις λογο. Αλλωστε σπανια οι κτηνιατροι σου λενε να μην κανεις εμβολια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2008 στις 19:33 Ο πυρροθριξ: #4.139 31-10-08 19:33 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: περίργο που το λες αυτό το πρωί κυνηγούσε κάτι αόρατο είχα πεθάνει στα γέλια και είπα ακριβώς αυτό,οτι πάιζει και με τον αέρα Click για ανάπτυξη... πολυ ωραιο το Φοιβος!!!!καλα θα ζησεις στιγμες απειρου καλλους με μια γατα,ποσο μαλλον με ενα γατακι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2008 στις 19:33 Η Μαρία Γάτσιου: #4.140 31-10-08 19:33 Αρχική Δημοσίευση από Louiza26: Αχ το πουλάκι μου Αλήθεια έχεις σκεφτεί αν θα τον στειρώσεις? Click για ανάπτυξη... Μάλλον θα τον στειρώσω γιατί χωρίς pedigree δεν θα θέλει καμία να το ζευγαρώει με τη δικιά της και μόνο με ημίαιμο θα έβρισκα και τα γατάκια μετά δεν ξέρω τι τυχη θα είχαν...ας είναι γερός και έχουμε ακόμα χρόνο για αυτό.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 205 206 207 208 209 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 207 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 207 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από CrazyTourists: Χαχα!!! Ακόμα και με τον αέρα παίζουνε!!! Click για ανάπτυξη... περίργο που το λες αυτό το πρωί κυνηγούσε κάτι αόρατο είχα πεθάνει στα γέλια και είπα ακριβώς αυτό,οτι πάιζει και με τον αέρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2008 στις 19:31 Ο πυρροθριξ: #4.138 31-10-08 19:31 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Παιδια παντως η γιατρος και σημερα που τη ρωτησα μου ειπε οτι καλο θα ηταν να τα κανει τα εμβολια...Ειναι λιγο ισχυρα αλλα δεν ειναι κατι τραγικο,αν ο οργανισμος ειναιενταξει.Μαλιστα παραξενευτηκε γιατι το θεωρουσε δεδομενο οτι θα τα καναμε. Click για ανάπτυξη... τραγικο δεν ειναι αλλα αν δεν χρειαζεται γιατι να τα κανει?δεν ξερω δεν θελω να επιβαρυνω τον οργανισμο τους χωρις λογο. Αλλωστε σπανια οι κτηνιατροι σου λενε να μην κανεις εμβολια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2008 στις 19:33 Ο πυρροθριξ: #4.139 31-10-08 19:33 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: περίργο που το λες αυτό το πρωί κυνηγούσε κάτι αόρατο είχα πεθάνει στα γέλια και είπα ακριβώς αυτό,οτι πάιζει και με τον αέρα Click για ανάπτυξη... πολυ ωραιο το Φοιβος!!!!καλα θα ζησεις στιγμες απειρου καλλους με μια γατα,ποσο μαλλον με ενα γατακι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2008 στις 19:33 Η Μαρία Γάτσιου: #4.140 31-10-08 19:33 Αρχική Δημοσίευση από Louiza26: Αχ το πουλάκι μου Αλήθεια έχεις σκεφτεί αν θα τον στειρώσεις? Click για ανάπτυξη... Μάλλον θα τον στειρώσω γιατί χωρίς pedigree δεν θα θέλει καμία να το ζευγαρώει με τη δικιά της και μόνο με ημίαιμο θα έβρισκα και τα γατάκια μετά δεν ξέρω τι τυχη θα είχαν...ας είναι γερός και έχουμε ακόμα χρόνο για αυτό.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 205 206 207 208 209 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 207 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 207 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Παιδια παντως η γιατρος και σημερα που τη ρωτησα μου ειπε οτι καλο θα ηταν να τα κανει τα εμβολια...Ειναι λιγο ισχυρα αλλα δεν ειναι κατι τραγικο,αν ο οργανισμος ειναιενταξει.Μαλιστα παραξενευτηκε γιατι το θεωρουσε δεδομενο οτι θα τα καναμε. Click για ανάπτυξη... τραγικο δεν ειναι αλλα αν δεν χρειαζεται γιατι να τα κανει?δεν ξερω δεν θελω να επιβαρυνω τον οργανισμο τους χωρις λογο. Αλλωστε σπανια οι κτηνιατροι σου λενε να μην κανεις εμβολια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2008 στις 19:33 Ο πυρροθριξ: #4.139 31-10-08 19:33 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: περίργο που το λες αυτό το πρωί κυνηγούσε κάτι αόρατο είχα πεθάνει στα γέλια και είπα ακριβώς αυτό,οτι πάιζει και με τον αέρα Click για ανάπτυξη... πολυ ωραιο το Φοιβος!!!!καλα θα ζησεις στιγμες απειρου καλλους με μια γατα,ποσο μαλλον με ενα γατακι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2008 στις 19:33 Η Μαρία Γάτσιου: #4.140 31-10-08 19:33 Αρχική Δημοσίευση από Louiza26: Αχ το πουλάκι μου Αλήθεια έχεις σκεφτεί αν θα τον στειρώσεις? Click για ανάπτυξη... Μάλλον θα τον στειρώσω γιατί χωρίς pedigree δεν θα θέλει καμία να το ζευγαρώει με τη δικιά της και μόνο με ημίαιμο θα έβρισκα και τα γατάκια μετά δεν ξέρω τι τυχη θα είχαν...ας είναι γερός και έχουμε ακόμα χρόνο για αυτό.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 205 206 207 208 209 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 207 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 207 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: περίργο που το λες αυτό το πρωί κυνηγούσε κάτι αόρατο είχα πεθάνει στα γέλια και είπα ακριβώς αυτό,οτι πάιζει και με τον αέρα Click για ανάπτυξη... πολυ ωραιο το Φοιβος!!!!καλα θα ζησεις στιγμες απειρου καλλους με μια γατα,ποσο μαλλον με ενα γατακι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2008 στις 19:33 Η Μαρία Γάτσιου: #4.140 31-10-08 19:33 Αρχική Δημοσίευση από Louiza26: Αχ το πουλάκι μου Αλήθεια έχεις σκεφτεί αν θα τον στειρώσεις? Click για ανάπτυξη... Μάλλον θα τον στειρώσω γιατί χωρίς pedigree δεν θα θέλει καμία να το ζευγαρώει με τη δικιά της και μόνο με ημίαιμο θα έβρισκα και τα γατάκια μετά δεν ξέρω τι τυχη θα είχαν...ας είναι γερός και έχουμε ακόμα χρόνο για αυτό.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Louiza26: Αχ το πουλάκι μου Αλήθεια έχεις σκεφτεί αν θα τον στειρώσεις? Click για ανάπτυξη... Μάλλον θα τον στειρώσω γιατί χωρίς pedigree δεν θα θέλει καμία να το ζευγαρώει με τη δικιά της και μόνο με ημίαιμο θα έβρισκα και τα γατάκια μετά δεν ξέρω τι τυχη θα είχαν...ας είναι γερός και έχουμε ακόμα χρόνο για αυτό.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.