Περσίας maniacs

Για τι πραγμα τα εμβολιασε και του πεθαναν;Τους γονεις τους ειδες;Εξετασεις εχουν κανει,ειναι υγιεις;
Την μητέρα είδα και απ'ότι κατάλαβα δεν την έχει εμβολιάσει για να μου λέει να μην το εμβολιάσω και οτι δεν χρειάζεται...τώρα τι να πώ;Πρώτη φορά τα ακούω αυτά δεν φανταζόμουν οτι το ρισκάρω όταν πάω να κάνω εμβόλια στο γατάκι...:(Δεν μου είπε πάντος τι εμβόλιο τους είχε κάνει

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλημέρα...Θαυμάστε μας σε νέες πόζες:inlove::inlove:μεγαλώνει πολύ γρήγορα!(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)
ειναι ενας κουκλος ο Χιονουλης σου!!!:)
παντως κι εγω συμφωνω με την κοπελα οτι εκτος απο το τετραπλο γατας ,αν δεν ερχεται σε επαφη με αλλες γατες να μην του κανεις αλλα εμβολια.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ειναι ενας κουκλος ο Χιονουλης σου!!!:).
Σ'ευχαριστώ:).....
παντως κι εγω συμφωνω με την κοπελα οτι εκτος απο το τετραπλο γατας ,αν δεν ερχεται σε επαφη με αλλες γατες να μην του κανεις αλλα εμβολια.
Δεν έρχεται σε επαφή με άλλες γάτες ούτε βγαίνει έξω,μέσα στο σπίτι θα τον έχω

Σ'ευχαριστώ:).....

Δεν έρχεται σε επαφή με άλλες γάτες ούτε βγαίνει έξω,μέσα στο σπίτι θα τον έχω
ε τοτε νομιζω πως τα υπολοιπα εμβολια ειναι περιττα.Επιβαρυνουν και την γατα,δεν υπαρχει λογος να τα κανεις. Μονο το τετραπλο κανε. Οι γονεις ξερεις αν ηταν εμβολιασμενοι?

νομιζω πως αυτο που ελεγαν οι υπολοιποι πιο πανω (οτι πεθαινε δηλαδη το γατακι μετα το εμβολιο)οφειλοταν στο οτι μαλλον το γατακι ειχε την ιδια ασθενεια ηδη.Το εμβολιο αυτο κανει,βαζει μεσα την ασθενεια σε ελαφρια μορφη-ετσι ωστε ο οργανισμος να κανει αντισωματα.Αν ομως υπαρχει ηδη η ασθενεια και κανουμε και το εμβολιο υπ[αρχει περιπτωση να πεθανει η γατα.

ε τοτε νομιζω πως τα υπολοιπα εμβολια ειναι περιττα.Επιβαρυνουν και την γατα,δεν υπαρχει λογος να τα κανεις. Μονο το τετραπλο κανε. Οι γονεις ξερεις αν ηταν εμβολιασμενοι?

νομιζω πως αυτο που ελεγαν οι υπολοιποι πιο πανω (οτι πεθαινε δηλαδη το γατακι μετα το εμβολιο)οφειλοταν στο οτι μαλλον το γατακι ειχε την ιδια ασθενεια ηδη.Το εμβολιο αυτο κανει,βαζει μεσα την ασθενεια σε ελαφρια μορφη-ετσι ωστε ο οργανισμος να κανει αντισωματα.Αν ομως υπαρχει ηδη η ασθενεια και κανουμε και το εμβολιο υπ[αρχει περιπτωση να πεθανει η γατα.
δεν νομίζω να είναι εμβολιασμένοι οι γονείς:(πάντος θα του κάνω μόνο το 4πλο δεν το ρισκαρω να μου πάθει κάτι

Παιδια παντως η γιατρος και σημερα που τη ρωτησα μου ειπε οτι καλο θα ηταν να τα κανει τα εμβολια...Ειναι λιγο ισχυρα αλλα δεν ειναι κατι τραγικο,αν ο οργανισμος ειναιενταξει.Μαλιστα παραξενευτηκε γιατι το θεωρουσε δεδομενο οτι θα τα καναμε.;)

Παιδια παντως η γιατρος και σημερα που τη ρωτησα μου ειπε οτι καλο θα ηταν να τα κανει τα εμβολια...Ειναι λιγο ισχυρα αλλα δεν ειναι κατι τραγικο,αν ο οργανισμος ειναιενταξει.Μαλιστα παραξενευτηκε γιατι το θεωρουσε δεδομενο οτι θα τα καναμε.;)
και εγω δεδομενο το θεωρούσα αλλά τώρα έχω μπει σε σκέψεις...

Να κάνω μια ερώτηση;Είδα στο θέμα με τα ονόματα ένα όνομα που μου άρεσε πολύ και τώρα νιώθω άσχημα θα την πειράξει τη νονά του να αντικαταστήσω το Χιονούλη με το Φοίβος;Νομίζω του πάει γάντι του μωρούΕίναι νωρίς ακόμα 2 μέρες τον έχω δεν νομίζω να το έμαθε κιόλας:)...θα τον φωνάζουμε χαιδευτικά Χιονούλη.Τι λέτε;Δεν είναι πιο ωραίο;

Ωραιο ειναι!Και θα εχει ενα "επισημο" κι ενα χαϊδευτικο!:up:Αν οι γονεις του δεν ειναι εμβολιασμενοι,και μολις εκαναν εμβολια τα προηγουμενα μικρα πεθαιναν,μηπως ειναι φορεις καποιας αρρωστιας που μεταδιδουν στα μικρα;;)

Ωραιο ειναι!Και θα εχει ενα "επισημο" κι ενα χαϊδευτικο!:up:Αν οι γονεις του δεν ειναι εμβολιασμενοι,και μολις εκαναν εμβολια τα προηγουμενα μικρα πεθαιναν,μηπως ειναι φορεις καποιας αρρωστιας που μεταδιδουν στα μικρα;;)
οχι αυτα που πεθαναν δεν ηταν δικα τους ήταν πριν πάρουν τους γονείς τα προηγούμενα που είχαν...

Ωραίο το Φοίβος! Και για τα εμβόλια μην αγχώνεσαι, τοσες γάτες κάνουν εμβόλια και δεν παθαίνουν τίποτα. Την έχω ξανακάνει αυτή τη κουβέντα με τη φίλη μου που έτρεμε μετά το πρώτο περιστατικό αλλά τελικά στη γάτα που έχει τώρα έκανε κανονικά τα εμβόλια και όλα πήγαν μια χαρά. Αλήθεια η μαμά πώς ήταν? Λευκή κι αυτή?

Ωραίο το Φοίβος! Και για τα εμβόλια μην αγχώνεσαι, τοσες γάτες κάνουν εμβόλια και δεν παθαίνουν τίποτα. Την έχω ξανακάνει αυτή τη κουβέντα με τη φίλη μου που έτρεμε μετά το πρώτο περιστατικό αλλά τελικά στη γάτα που έχει τώρα έκανε κανονικά τα εμβόλια και όλα πήγαν μια χαρά. Αλήθεια η μαμά πώς ήταν? Λευκή κι αυτή?
Η μαμά είχε περίεργο πολύ ωραίο χρώμα σαν πορτοκαλι πολυ ανοιχτο και ο πατέρας ολόλευκος

Μάλλον εννοείς αυτό που λένε μπεζ στα περσικά γιατι έτσι είναι η γάτα της φίλης μου...θεά:D
Πώς τα πάει ο Φοίβος (να εγκαινιάσουμε και το όνομα)?

Μάλλον εννοείς αυτό που λένε μπεζ στα περσικά γιατι έτσι είναι η γάτα της φίλης μου...θεά:D
Πώς τα πάει ο Φοίβος (να εγκαινιάσουμε και το όνομα)?
Μια χαρά τα πάει παίζει τώρα με κάτι δεν βλέπω με τι...γενικά ήσυχος είναι το πρωί έχουμε κάτι γκρίνιες χωρίς λόγο και με ξυπνάει, όλη την υπόλοιπη μέρα αγγελάκι...τρώει,πίνει αρκετό νεράκι και γουργουρίζει πολύ δυνατά :lol::lol:

Μια χαρά τα πάει παίζει τώρα με κάτι δεν βλέπω με τι...γενικά ήσυχος είναι το πρωί έχουμε κάτι γκρίνιες χωρίς λόγο και με ξυπνάει, όλη την υπόλοιπη μέρα αγγελάκι...τρώει,πίνει αρκετό νεράκι και γουργουρίζει πολύ δυνατά :lol::lol:

Αχ το πουλάκι μου:inlove: Αλήθεια έχεις σκεφτεί αν θα τον στειρώσεις?

Χαχα!!! Ακόμα και με τον αέρα παίζουνε!!! :)
περίργο που το λες αυτό το πρωί κυνηγούσε κάτι αόρατο είχα πεθάνει στα γέλια και είπα ακριβώς αυτό,οτι πάιζει και με τον αέρα:lol::lol:

τραγικο δεν ειναι αλλα αν δεν χρειαζεται γιατι να τα κανει?δεν ξερω δεν θελω να επιβαρυνω τον οργανισμο τους χωρις λογο. Αλλωστε σπανια οι κτηνιατροι σου λενε να μην κανεις εμβολια.;)

περίργο που το λες αυτό το πρωί κυνηγούσε κάτι αόρατο είχα πεθάνει στα γέλια και είπα ακριβώς αυτό,οτι πάιζει και με τον αέρα:lol::lol:
πολυ ωραιο το Φοιβος!!!!καλα θα ζησεις στιγμες απειρου καλλους με μια γατα,ποσο μαλλον με ενα γατακι!!!!:lol::lol::lol:

Αχ το πουλάκι μου:inlove: Αλήθεια έχεις σκεφτεί αν θα τον στειρώσεις?
Μάλλον θα τον στειρώσω γιατί χωρίς pedigree δεν θα θέλει καμία να το ζευγαρώει με τη δικιά της και μόνο με ημίαιμο θα έβρισκα και τα γατάκια μετά δεν ξέρω τι τυχη θα είχαν...ας είναι γερός και έχουμε ακόμα χρόνο για αυτό..

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back