moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2008 στις 11:54 Η moukelis έγραψε: #4.161 01-11-08 11:54 Καλε μια σταλια ειναι τελικα το παιδι,το μαλλι τον κανει να φαινεται τεραστιος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2008 στις 14:35 Η Μαρία Γάτσιου: #4.162 01-11-08 14:35 Τι σαμπουάν χρησιμοποιείς;Κάθεται ήρεμος όταν τον κάνεις μπανάκι;Γιατί φαίνεται να το απολαμβάνει...καλά κούκλος μετά το χτένισμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2008 στις 17:16 Ο πυρροθριξ: #4.163 01-11-08 17:16 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κοιτα και αποπαρασιτωση λενε αν δεν το βγαζεις εξω να μην του κανεις συχνα γιατι δεν κολλαει απο καπου αν δεν εχεις φυτα,αλλα τη θεωρω απολυτως απαραιτητη.Παντως εγω δεν ειδα καμια επιβαρυνση στον προηγουμενο γατο μου,και θα τα κανω κανονικα και στα δυο μου γιατι ποτε δεν ξερεις.Στον Μελανωρα που βγαινει εξω το εχεις κανει Δαναη; Click για ανάπτυξη... ναι Δωρα του τα εχω κανει γιατι βγαινει εξω. Αρχική Δημοσίευση από zorica: Θελουμε και φωτο ρεπορταζζζζζζζζζζζζζζζ Click για ανάπτυξη... ναιιιιιιιιιιι Αρχική Δημοσίευση από zorica: Εδω να γελασετε με την καρδια σας...Ο Μαρκο κανει μπανιο Click για ανάπτυξη... καλε!!!!ο μισος εμεινε!!!! Αρχική Δημοσίευση από zorica: και εδω... Click για ανάπτυξη... τι με κανεις ρε μαμααααα?? Αρχική Δημοσίευση από zorica: Και εδω μετα το μπανιο χτενισμενος... Click για ανάπτυξη... α !!!αξιζε τον κοπο!!!κουκλος εγινα!!! Αρχική Δημοσίευση από zorica: και στο φουλ η ομορφια... Click για ανάπτυξη... για δειτε και το αλλο μου προφιλ?ε?γραφω?καλα εχω και φοβερο ντεκορ που αναδεικνυει τα ματια μου,δεν το συζητω!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2008 στις 18:44 Η zorica έγραψε: #4.164 01-11-08 18:44 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Τι σαμπουάν χρησιμοποιείς;Κάθεται ήρεμος όταν τον κάνεις μπανάκι;Γιατί φαίνεται να το απολαμβάνει...καλά κούκλος μετά το χτένισμα Click για ανάπτυξη... Eιναι απλο pet shampoo με αποθητικο για εντωμα...Καθεται το μωρο μου...δεν ξερω εαν το απολαμβανει αλλα δεν τον ενοχλει και τρομερα,αρκει να ειναι ζεστο το νερο... Αρχική Δημοσίευση από prince: μουρλια γάτος... αχ πρέπει απο βδομάδα να κάνω τη βρωμύλα μικρή μου και τον πριν πριν μου και σεσουάρ!! Click για ανάπτυξη... βγαλε και εσυ φωτο για να πεσει γελιο.. Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλε μια σταλια ειναι τελικα το παιδι,το μαλλι τον κανει να φαινεται τεραστιος! Click για ανάπτυξη... Σωπα καλε...δεν ειναι και μια σταλια Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ναι Δωρα του τα εχω κανει γιατι βγαινει εξω. ναιιιιιιιιιιι καλε!!!!ο μισος εμεινε!!!! τι με κανεις ρε μαμααααα?? α !!!αξιζε τον κοπο!!!κουκλος εγινα!!! για δειτε και το αλλο μου προφιλ?ε?γραφω?καλα εχω και φοβερο ντεκορ που αναδεικνυει τα ματια μου,δεν το συζητω!!!! Click για ανάπτυξη... Ειδες αλλαγη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2008 στις 18:53 Η elvenstar: #4.165 01-11-08 18:53 Τώρα που είδα το Μάρκο σα βρεγμένη γάτα θυμήθηκα αυτή φωτο που Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 87.jpg 29,3 KB · Εμφανίσεις: 21 zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2008 στις 18:55 Η zorica έγραψε: #4.166 01-11-08 18:55 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Τώρα που είδα το Μάρκο σα βρεγμένη γάτα θυμήθηκα αυτή φωτο που Click για ανάπτυξη... Που...? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2008 στις 18:58 Η elvenstar: #4.167 01-11-08 18:58 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Που...? Click για ανάπτυξη... ναι το που γιατί το έγραψα;;;;δε θυμάμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2008 στις 19:02 Η elvenstar: #4.168 01-11-08 19:02 ααααααααααα! Το θυμήθηκα!!!! που βρηκα στο Ιντερνετ Δανάη το έργο σου έχει φτάσει στο 96% σε λιγο θα φτάσει η στιγμή της αλήθειας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2008 στις 19:05 Η zorica έγραψε: #4.169 01-11-08 19:05 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: ααααααααααα! Το θυμήθηκα!!!! που βρηκα στο Ιντερνετ Δανάη το έργο σου έχει φτάσει στο 96% σε λιγο θα φτάσει η στιγμή της αλήθειας Click για ανάπτυξη... αααααααααα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2008 στις 19:30 Η elvenstar: #4.170 01-11-08 19:30 Αρχική Δημοσίευση από zorica: αααααααααα.... Click για ανάπτυξη... Γελάς με το Αλτσχάιμέρ μου κυρία Ζορίτσα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2008 στις 19:32 Ο πυρροθριξ: #4.171 01-11-08 19:32 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: ναι το που γιατί το έγραψα;;;;δε θυμάμαι Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: ααααααααααα! Το θυμήθηκα!!!! που βρηκα στο Ιντερνετ Δανάη το έργο σου έχει φτάσει στο 96% σε λιγο θα φτάσει η στιγμή της αλήθειας Click για ανάπτυξη... ε εισαι τρελλη που ασχολεισαι ακομα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2008 στις 19:32 Ο πυρροθριξ: #4.172 01-11-08 19:32 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Γελάς με το Αλτσχάιμέρ μου κυρία Ζορίτσα; Click για ανάπτυξη... αχ ναι ειχε πλακα αυτο!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2008 στις 19:42 Η zorica έγραψε: #4.173 01-11-08 19:42 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Γελάς με το Αλτσχάιμέρ μου κυρία Ζορίτσα; Click για ανάπτυξη... Δεν ηξερα οτι πασχετε κυρια μου...τωρα που το ξερω θα σας αντιμετωπιζω διαφορετικα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2008 στις 19:50 Η elvenstar: #4.174 01-11-08 19:50 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ε εισαι τρελλη που ασχολεισαι ακομα!!!! Click για ανάπτυξη... Καλά το ξέρω ότι ειμαι τρελή, αλλά όχι γι αυτό, υπάρχουν πιο σοβαροί λόγοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2008 στις 20:02 Η zorica έγραψε: #4.175 01-11-08 20:02 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: ααααααααααα! Το θυμήθηκα!!!! που βρηκα στο Ιντερνετ Δανάη το έργο σου έχει φτάσει στο 96% σε λιγο θα φτάσει η στιγμή της αλήθειας Click για ανάπτυξη... Εδω που τα λεμε καταφερες τιποτε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2008 στις 20:45 Ο πυρροθριξ: #4.176 01-11-08 20:45 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Καλά το ξέρω ότι ειμαι τρελή, αλλά όχι γι αυτό, υπάρχουν πιο σοβαροί λόγοι Click για ανάπτυξη... σιγα!!!!μια δοση ολοι την εχουμε!!!!αλλιως δεν θα ειχε πλακα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2008 στις 20:48 Η zorica έγραψε: #4.177 01-11-08 20:48 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: σιγα!!!!μια δοση ολοι την εχουμε!!!!αλλιως δεν θα ειχε πλακα!!! Click για ανάπτυξη... Συμφωνωωωωωωωωωωω Δαναη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vaso Νεοφερμένο μέλος Η vaso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 69 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2008 στις 21:04 Η vaso έγραψε: #4.178 01-11-08 21:04 Καλησπέρα σας!!!! Η Φαίδρα είναι blue point Ιμαλαιων.. Την πήρα από μία κυρία στη Θεσσαλονικη,κ έδεινε κ τον αδερφούλη της..ορίστε κ οι άλλες φώτο που ζητήσατε!!! https://www.mypetz.gr/gallery/browseimages.php?c=5&userid=16171 αλήθεια,πώς μπορώ να βάλω φώτο στο forum??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vaso Νεοφερμένο μέλος Η vaso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 69 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2008 στις 21:05 Η vaso έγραψε: #4.179 01-11-08 21:05 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2008 στις 21:08 Η zorica έγραψε: #4.180 01-11-08 21:08 Αρχική Δημοσίευση από vaso: Καλησπέρα σας!!!! Η Φαίδρα είναι blue point Ιμαλαιων.. Την πήρα από μία κυρία στη Θεσσαλονικη,κ έδεινε κ τον αδερφούλη της..ορίστε κ οι άλλες φώτο που ζητήσατε!!! https://www.mypetz.gr/gallery/browseimages.php?c=5&userid=16171 αλήθεια,πώς μπορώ να βάλω φώτο στο forum??? Click για ανάπτυξη... Καλα το ειχα καταλαβει Ειναι κουκλα... πας στην απαντηση,πατας το συνδετιρακι,αναζητηση εικονας που θες να ανεβασεις,τη μικρενεις αμα χρειαστει και αυτο ειναι ο ευκολοτερος τροπος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 207 208 209 210 211 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 209 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 209 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλε μια σταλια ειναι τελικα το παιδι,το μαλλι τον κανει να φαινεται τεραστιος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2008 στις 14:35 Η Μαρία Γάτσιου: #4.162 01-11-08 14:35 Τι σαμπουάν χρησιμοποιείς;Κάθεται ήρεμος όταν τον κάνεις μπανάκι;Γιατί φαίνεται να το απολαμβάνει...καλά κούκλος μετά το χτένισμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2008 στις 17:16 Ο πυρροθριξ: #4.163 01-11-08 17:16 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κοιτα και αποπαρασιτωση λενε αν δεν το βγαζεις εξω να μην του κανεις συχνα γιατι δεν κολλαει απο καπου αν δεν εχεις φυτα,αλλα τη θεωρω απολυτως απαραιτητη.Παντως εγω δεν ειδα καμια επιβαρυνση στον προηγουμενο γατο μου,και θα τα κανω κανονικα και στα δυο μου γιατι ποτε δεν ξερεις.Στον Μελανωρα που βγαινει εξω το εχεις κανει Δαναη; Click για ανάπτυξη... ναι Δωρα του τα εχω κανει γιατι βγαινει εξω. Αρχική Δημοσίευση από zorica: Θελουμε και φωτο ρεπορταζζζζζζζζζζζζζζζ Click για ανάπτυξη... ναιιιιιιιιιιι Αρχική Δημοσίευση από zorica: Εδω να γελασετε με την καρδια σας...Ο Μαρκο κανει μπανιο Click για ανάπτυξη... καλε!!!!ο μισος εμεινε!!!! Αρχική Δημοσίευση από zorica: και εδω... Click για ανάπτυξη... τι με κανεις ρε μαμααααα?? Αρχική Δημοσίευση από zorica: Και εδω μετα το μπανιο χτενισμενος... Click για ανάπτυξη... α !!!αξιζε τον κοπο!!!κουκλος εγινα!!! Αρχική Δημοσίευση από zorica: και στο φουλ η ομορφια... Click για ανάπτυξη... για δειτε και το αλλο μου προφιλ?ε?γραφω?καλα εχω και φοβερο ντεκορ που αναδεικνυει τα ματια μου,δεν το συζητω!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2008 στις 18:44 Η zorica έγραψε: #4.164 01-11-08 18:44 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Τι σαμπουάν χρησιμοποιείς;Κάθεται ήρεμος όταν τον κάνεις μπανάκι;Γιατί φαίνεται να το απολαμβάνει...καλά κούκλος μετά το χτένισμα Click για ανάπτυξη... Eιναι απλο pet shampoo με αποθητικο για εντωμα...Καθεται το μωρο μου...δεν ξερω εαν το απολαμβανει αλλα δεν τον ενοχλει και τρομερα,αρκει να ειναι ζεστο το νερο... Αρχική Δημοσίευση από prince: μουρλια γάτος... αχ πρέπει απο βδομάδα να κάνω τη βρωμύλα μικρή μου και τον πριν πριν μου και σεσουάρ!! Click για ανάπτυξη... βγαλε και εσυ φωτο για να πεσει γελιο.. Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλε μια σταλια ειναι τελικα το παιδι,το μαλλι τον κανει να φαινεται τεραστιος! Click για ανάπτυξη... Σωπα καλε...δεν ειναι και μια σταλια Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ναι Δωρα του τα εχω κανει γιατι βγαινει εξω. ναιιιιιιιιιιι καλε!!!!ο μισος εμεινε!!!! τι με κανεις ρε μαμααααα?? α !!!αξιζε τον κοπο!!!κουκλος εγινα!!! για δειτε και το αλλο μου προφιλ?ε?γραφω?καλα εχω και φοβερο ντεκορ που αναδεικνυει τα ματια μου,δεν το συζητω!!!! Click για ανάπτυξη... Ειδες αλλαγη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2008 στις 18:53 Η elvenstar: #4.165 01-11-08 18:53 Τώρα που είδα το Μάρκο σα βρεγμένη γάτα θυμήθηκα αυτή φωτο που Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 87.jpg 29,3 KB · Εμφανίσεις: 21 zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2008 στις 18:55 Η zorica έγραψε: #4.166 01-11-08 18:55 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Τώρα που είδα το Μάρκο σα βρεγμένη γάτα θυμήθηκα αυτή φωτο που Click για ανάπτυξη... Που...? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2008 στις 18:58 Η elvenstar: #4.167 01-11-08 18:58 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Που...? Click για ανάπτυξη... ναι το που γιατί το έγραψα;;;;δε θυμάμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2008 στις 19:02 Η elvenstar: #4.168 01-11-08 19:02 ααααααααααα! Το θυμήθηκα!!!! που βρηκα στο Ιντερνετ Δανάη το έργο σου έχει φτάσει στο 96% σε λιγο θα φτάσει η στιγμή της αλήθειας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2008 στις 19:05 Η zorica έγραψε: #4.169 01-11-08 19:05 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: ααααααααααα! Το θυμήθηκα!!!! που βρηκα στο Ιντερνετ Δανάη το έργο σου έχει φτάσει στο 96% σε λιγο θα φτάσει η στιγμή της αλήθειας Click για ανάπτυξη... αααααααααα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2008 στις 19:30 Η elvenstar: #4.170 01-11-08 19:30 Αρχική Δημοσίευση από zorica: αααααααααα.... Click για ανάπτυξη... Γελάς με το Αλτσχάιμέρ μου κυρία Ζορίτσα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2008 στις 19:32 Ο πυρροθριξ: #4.171 01-11-08 19:32 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: ναι το που γιατί το έγραψα;;;;δε θυμάμαι Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: ααααααααααα! Το θυμήθηκα!!!! που βρηκα στο Ιντερνετ Δανάη το έργο σου έχει φτάσει στο 96% σε λιγο θα φτάσει η στιγμή της αλήθειας Click για ανάπτυξη... ε εισαι τρελλη που ασχολεισαι ακομα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2008 στις 19:32 Ο πυρροθριξ: #4.172 01-11-08 19:32 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Γελάς με το Αλτσχάιμέρ μου κυρία Ζορίτσα; Click για ανάπτυξη... αχ ναι ειχε πλακα αυτο!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2008 στις 19:42 Η zorica έγραψε: #4.173 01-11-08 19:42 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Γελάς με το Αλτσχάιμέρ μου κυρία Ζορίτσα; Click για ανάπτυξη... Δεν ηξερα οτι πασχετε κυρια μου...τωρα που το ξερω θα σας αντιμετωπιζω διαφορετικα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2008 στις 19:50 Η elvenstar: #4.174 01-11-08 19:50 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ε εισαι τρελλη που ασχολεισαι ακομα!!!! Click για ανάπτυξη... Καλά το ξέρω ότι ειμαι τρελή, αλλά όχι γι αυτό, υπάρχουν πιο σοβαροί λόγοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2008 στις 20:02 Η zorica έγραψε: #4.175 01-11-08 20:02 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: ααααααααααα! Το θυμήθηκα!!!! που βρηκα στο Ιντερνετ Δανάη το έργο σου έχει φτάσει στο 96% σε λιγο θα φτάσει η στιγμή της αλήθειας Click για ανάπτυξη... Εδω που τα λεμε καταφερες τιποτε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2008 στις 20:45 Ο πυρροθριξ: #4.176 01-11-08 20:45 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Καλά το ξέρω ότι ειμαι τρελή, αλλά όχι γι αυτό, υπάρχουν πιο σοβαροί λόγοι Click για ανάπτυξη... σιγα!!!!μια δοση ολοι την εχουμε!!!!αλλιως δεν θα ειχε πλακα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2008 στις 20:48 Η zorica έγραψε: #4.177 01-11-08 20:48 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: σιγα!!!!μια δοση ολοι την εχουμε!!!!αλλιως δεν θα ειχε πλακα!!! Click για ανάπτυξη... Συμφωνωωωωωωωωωωω Δαναη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vaso Νεοφερμένο μέλος Η vaso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 69 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2008 στις 21:04 Η vaso έγραψε: #4.178 01-11-08 21:04 Καλησπέρα σας!!!! Η Φαίδρα είναι blue point Ιμαλαιων.. Την πήρα από μία κυρία στη Θεσσαλονικη,κ έδεινε κ τον αδερφούλη της..ορίστε κ οι άλλες φώτο που ζητήσατε!!! https://www.mypetz.gr/gallery/browseimages.php?c=5&userid=16171 αλήθεια,πώς μπορώ να βάλω φώτο στο forum??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vaso Νεοφερμένο μέλος Η vaso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 69 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2008 στις 21:05 Η vaso έγραψε: #4.179 01-11-08 21:05 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2008 στις 21:08 Η zorica έγραψε: #4.180 01-11-08 21:08 Αρχική Δημοσίευση από vaso: Καλησπέρα σας!!!! Η Φαίδρα είναι blue point Ιμαλαιων.. Την πήρα από μία κυρία στη Θεσσαλονικη,κ έδεινε κ τον αδερφούλη της..ορίστε κ οι άλλες φώτο που ζητήσατε!!! https://www.mypetz.gr/gallery/browseimages.php?c=5&userid=16171 αλήθεια,πώς μπορώ να βάλω φώτο στο forum??? Click για ανάπτυξη... Καλα το ειχα καταλαβει Ειναι κουκλα... πας στην απαντηση,πατας το συνδετιρακι,αναζητηση εικονας που θες να ανεβασεις,τη μικρενεις αμα χρειαστει και αυτο ειναι ο ευκολοτερος τροπος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 207 208 209 210 211 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 209 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 209 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Τι σαμπουάν χρησιμοποιείς;Κάθεται ήρεμος όταν τον κάνεις μπανάκι;Γιατί φαίνεται να το απολαμβάνει...καλά κούκλος μετά το χτένισμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2008 στις 17:16 Ο πυρροθριξ: #4.163 01-11-08 17:16 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κοιτα και αποπαρασιτωση λενε αν δεν το βγαζεις εξω να μην του κανεις συχνα γιατι δεν κολλαει απο καπου αν δεν εχεις φυτα,αλλα τη θεωρω απολυτως απαραιτητη.Παντως εγω δεν ειδα καμια επιβαρυνση στον προηγουμενο γατο μου,και θα τα κανω κανονικα και στα δυο μου γιατι ποτε δεν ξερεις.Στον Μελανωρα που βγαινει εξω το εχεις κανει Δαναη; Click για ανάπτυξη... ναι Δωρα του τα εχω κανει γιατι βγαινει εξω. Αρχική Δημοσίευση από zorica: Θελουμε και φωτο ρεπορταζζζζζζζζζζζζζζζ Click για ανάπτυξη... ναιιιιιιιιιιι Αρχική Δημοσίευση από zorica: Εδω να γελασετε με την καρδια σας...Ο Μαρκο κανει μπανιο Click για ανάπτυξη... καλε!!!!ο μισος εμεινε!!!! Αρχική Δημοσίευση από zorica: και εδω... Click για ανάπτυξη... τι με κανεις ρε μαμααααα?? Αρχική Δημοσίευση από zorica: Και εδω μετα το μπανιο χτενισμενος... Click για ανάπτυξη... α !!!αξιζε τον κοπο!!!κουκλος εγινα!!! Αρχική Δημοσίευση από zorica: και στο φουλ η ομορφια... Click για ανάπτυξη... για δειτε και το αλλο μου προφιλ?ε?γραφω?καλα εχω και φοβερο ντεκορ που αναδεικνυει τα ματια μου,δεν το συζητω!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2008 στις 18:44 Η zorica έγραψε: #4.164 01-11-08 18:44 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Τι σαμπουάν χρησιμοποιείς;Κάθεται ήρεμος όταν τον κάνεις μπανάκι;Γιατί φαίνεται να το απολαμβάνει...καλά κούκλος μετά το χτένισμα Click για ανάπτυξη... Eιναι απλο pet shampoo με αποθητικο για εντωμα...Καθεται το μωρο μου...δεν ξερω εαν το απολαμβανει αλλα δεν τον ενοχλει και τρομερα,αρκει να ειναι ζεστο το νερο... Αρχική Δημοσίευση από prince: μουρλια γάτος... αχ πρέπει απο βδομάδα να κάνω τη βρωμύλα μικρή μου και τον πριν πριν μου και σεσουάρ!! Click για ανάπτυξη... βγαλε και εσυ φωτο για να πεσει γελιο.. Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλε μια σταλια ειναι τελικα το παιδι,το μαλλι τον κανει να φαινεται τεραστιος! Click για ανάπτυξη... Σωπα καλε...δεν ειναι και μια σταλια Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ναι Δωρα του τα εχω κανει γιατι βγαινει εξω. ναιιιιιιιιιιι καλε!!!!ο μισος εμεινε!!!! τι με κανεις ρε μαμααααα?? α !!!αξιζε τον κοπο!!!κουκλος εγινα!!! για δειτε και το αλλο μου προφιλ?ε?γραφω?καλα εχω και φοβερο ντεκορ που αναδεικνυει τα ματια μου,δεν το συζητω!!!! Click για ανάπτυξη... Ειδες αλλαγη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2008 στις 18:53 Η elvenstar: #4.165 01-11-08 18:53 Τώρα που είδα το Μάρκο σα βρεγμένη γάτα θυμήθηκα αυτή φωτο που Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 87.jpg 29,3 KB · Εμφανίσεις: 21 zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2008 στις 18:55 Η zorica έγραψε: #4.166 01-11-08 18:55 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Τώρα που είδα το Μάρκο σα βρεγμένη γάτα θυμήθηκα αυτή φωτο που Click για ανάπτυξη... Που...? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2008 στις 18:58 Η elvenstar: #4.167 01-11-08 18:58 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Που...? Click για ανάπτυξη... ναι το που γιατί το έγραψα;;;;δε θυμάμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2008 στις 19:02 Η elvenstar: #4.168 01-11-08 19:02 ααααααααααα! Το θυμήθηκα!!!! που βρηκα στο Ιντερνετ Δανάη το έργο σου έχει φτάσει στο 96% σε λιγο θα φτάσει η στιγμή της αλήθειας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2008 στις 19:05 Η zorica έγραψε: #4.169 01-11-08 19:05 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: ααααααααααα! Το θυμήθηκα!!!! που βρηκα στο Ιντερνετ Δανάη το έργο σου έχει φτάσει στο 96% σε λιγο θα φτάσει η στιγμή της αλήθειας Click για ανάπτυξη... αααααααααα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2008 στις 19:30 Η elvenstar: #4.170 01-11-08 19:30 Αρχική Δημοσίευση από zorica: αααααααααα.... Click για ανάπτυξη... Γελάς με το Αλτσχάιμέρ μου κυρία Ζορίτσα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2008 στις 19:32 Ο πυρροθριξ: #4.171 01-11-08 19:32 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: ναι το που γιατί το έγραψα;;;;δε θυμάμαι Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: ααααααααααα! Το θυμήθηκα!!!! που βρηκα στο Ιντερνετ Δανάη το έργο σου έχει φτάσει στο 96% σε λιγο θα φτάσει η στιγμή της αλήθειας Click για ανάπτυξη... ε εισαι τρελλη που ασχολεισαι ακομα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2008 στις 19:32 Ο πυρροθριξ: #4.172 01-11-08 19:32 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Γελάς με το Αλτσχάιμέρ μου κυρία Ζορίτσα; Click για ανάπτυξη... αχ ναι ειχε πλακα αυτο!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2008 στις 19:42 Η zorica έγραψε: #4.173 01-11-08 19:42 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Γελάς με το Αλτσχάιμέρ μου κυρία Ζορίτσα; Click για ανάπτυξη... Δεν ηξερα οτι πασχετε κυρια μου...τωρα που το ξερω θα σας αντιμετωπιζω διαφορετικα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2008 στις 19:50 Η elvenstar: #4.174 01-11-08 19:50 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ε εισαι τρελλη που ασχολεισαι ακομα!!!! Click για ανάπτυξη... Καλά το ξέρω ότι ειμαι τρελή, αλλά όχι γι αυτό, υπάρχουν πιο σοβαροί λόγοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2008 στις 20:02 Η zorica έγραψε: #4.175 01-11-08 20:02 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: ααααααααααα! Το θυμήθηκα!!!! που βρηκα στο Ιντερνετ Δανάη το έργο σου έχει φτάσει στο 96% σε λιγο θα φτάσει η στιγμή της αλήθειας Click για ανάπτυξη... Εδω που τα λεμε καταφερες τιποτε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2008 στις 20:45 Ο πυρροθριξ: #4.176 01-11-08 20:45 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Καλά το ξέρω ότι ειμαι τρελή, αλλά όχι γι αυτό, υπάρχουν πιο σοβαροί λόγοι Click για ανάπτυξη... σιγα!!!!μια δοση ολοι την εχουμε!!!!αλλιως δεν θα ειχε πλακα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2008 στις 20:48 Η zorica έγραψε: #4.177 01-11-08 20:48 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: σιγα!!!!μια δοση ολοι την εχουμε!!!!αλλιως δεν θα ειχε πλακα!!! Click για ανάπτυξη... Συμφωνωωωωωωωωωωω Δαναη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vaso Νεοφερμένο μέλος Η vaso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 69 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2008 στις 21:04 Η vaso έγραψε: #4.178 01-11-08 21:04 Καλησπέρα σας!!!! Η Φαίδρα είναι blue point Ιμαλαιων.. Την πήρα από μία κυρία στη Θεσσαλονικη,κ έδεινε κ τον αδερφούλη της..ορίστε κ οι άλλες φώτο που ζητήσατε!!! https://www.mypetz.gr/gallery/browseimages.php?c=5&userid=16171 αλήθεια,πώς μπορώ να βάλω φώτο στο forum??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vaso Νεοφερμένο μέλος Η vaso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 69 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2008 στις 21:05 Η vaso έγραψε: #4.179 01-11-08 21:05 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2008 στις 21:08 Η zorica έγραψε: #4.180 01-11-08 21:08 Αρχική Δημοσίευση από vaso: Καλησπέρα σας!!!! Η Φαίδρα είναι blue point Ιμαλαιων.. Την πήρα από μία κυρία στη Θεσσαλονικη,κ έδεινε κ τον αδερφούλη της..ορίστε κ οι άλλες φώτο που ζητήσατε!!! https://www.mypetz.gr/gallery/browseimages.php?c=5&userid=16171 αλήθεια,πώς μπορώ να βάλω φώτο στο forum??? Click για ανάπτυξη... Καλα το ειχα καταλαβει Ειναι κουκλα... πας στην απαντηση,πατας το συνδετιρακι,αναζητηση εικονας που θες να ανεβασεις,τη μικρενεις αμα χρειαστει και αυτο ειναι ο ευκολοτερος τροπος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 207 208 209 210 211 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 209 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 209 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κοιτα και αποπαρασιτωση λενε αν δεν το βγαζεις εξω να μην του κανεις συχνα γιατι δεν κολλαει απο καπου αν δεν εχεις φυτα,αλλα τη θεωρω απολυτως απαραιτητη.Παντως εγω δεν ειδα καμια επιβαρυνση στον προηγουμενο γατο μου,και θα τα κανω κανονικα και στα δυο μου γιατι ποτε δεν ξερεις.Στον Μελανωρα που βγαινει εξω το εχεις κανει Δαναη; Click για ανάπτυξη... ναι Δωρα του τα εχω κανει γιατι βγαινει εξω. Αρχική Δημοσίευση από zorica: Θελουμε και φωτο ρεπορταζζζζζζζζζζζζζζζ Click για ανάπτυξη... ναιιιιιιιιιιι Αρχική Δημοσίευση από zorica: Εδω να γελασετε με την καρδια σας...Ο Μαρκο κανει μπανιο Click για ανάπτυξη... καλε!!!!ο μισος εμεινε!!!! Αρχική Δημοσίευση από zorica: και εδω... Click για ανάπτυξη... τι με κανεις ρε μαμααααα?? Αρχική Δημοσίευση από zorica: Και εδω μετα το μπανιο χτενισμενος... Click για ανάπτυξη... α !!!αξιζε τον κοπο!!!κουκλος εγινα!!! Αρχική Δημοσίευση από zorica: και στο φουλ η ομορφια... Click για ανάπτυξη... για δειτε και το αλλο μου προφιλ?ε?γραφω?καλα εχω και φοβερο ντεκορ που αναδεικνυει τα ματια μου,δεν το συζητω!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2008 στις 18:44 Η zorica έγραψε: #4.164 01-11-08 18:44 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Τι σαμπουάν χρησιμοποιείς;Κάθεται ήρεμος όταν τον κάνεις μπανάκι;Γιατί φαίνεται να το απολαμβάνει...καλά κούκλος μετά το χτένισμα Click για ανάπτυξη... Eιναι απλο pet shampoo με αποθητικο για εντωμα...Καθεται το μωρο μου...δεν ξερω εαν το απολαμβανει αλλα δεν τον ενοχλει και τρομερα,αρκει να ειναι ζεστο το νερο... Αρχική Δημοσίευση από prince: μουρλια γάτος... αχ πρέπει απο βδομάδα να κάνω τη βρωμύλα μικρή μου και τον πριν πριν μου και σεσουάρ!! Click για ανάπτυξη... βγαλε και εσυ φωτο για να πεσει γελιο.. Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλε μια σταλια ειναι τελικα το παιδι,το μαλλι τον κανει να φαινεται τεραστιος! Click για ανάπτυξη... Σωπα καλε...δεν ειναι και μια σταλια Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ναι Δωρα του τα εχω κανει γιατι βγαινει εξω. ναιιιιιιιιιιι καλε!!!!ο μισος εμεινε!!!! τι με κανεις ρε μαμααααα?? α !!!αξιζε τον κοπο!!!κουκλος εγινα!!! για δειτε και το αλλο μου προφιλ?ε?γραφω?καλα εχω και φοβερο ντεκορ που αναδεικνυει τα ματια μου,δεν το συζητω!!!! Click για ανάπτυξη... Ειδες αλλαγη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2008 στις 18:53 Η elvenstar: #4.165 01-11-08 18:53 Τώρα που είδα το Μάρκο σα βρεγμένη γάτα θυμήθηκα αυτή φωτο που Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 87.jpg 29,3 KB · Εμφανίσεις: 21 zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2008 στις 18:55 Η zorica έγραψε: #4.166 01-11-08 18:55 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Τώρα που είδα το Μάρκο σα βρεγμένη γάτα θυμήθηκα αυτή φωτο που Click για ανάπτυξη... Που...? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2008 στις 18:58 Η elvenstar: #4.167 01-11-08 18:58 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Που...? Click για ανάπτυξη... ναι το που γιατί το έγραψα;;;;δε θυμάμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2008 στις 19:02 Η elvenstar: #4.168 01-11-08 19:02 ααααααααααα! Το θυμήθηκα!!!! που βρηκα στο Ιντερνετ Δανάη το έργο σου έχει φτάσει στο 96% σε λιγο θα φτάσει η στιγμή της αλήθειας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2008 στις 19:05 Η zorica έγραψε: #4.169 01-11-08 19:05 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: ααααααααααα! Το θυμήθηκα!!!! που βρηκα στο Ιντερνετ Δανάη το έργο σου έχει φτάσει στο 96% σε λιγο θα φτάσει η στιγμή της αλήθειας Click για ανάπτυξη... αααααααααα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2008 στις 19:30 Η elvenstar: #4.170 01-11-08 19:30 Αρχική Δημοσίευση από zorica: αααααααααα.... Click για ανάπτυξη... Γελάς με το Αλτσχάιμέρ μου κυρία Ζορίτσα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2008 στις 19:32 Ο πυρροθριξ: #4.171 01-11-08 19:32 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: ναι το που γιατί το έγραψα;;;;δε θυμάμαι Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: ααααααααααα! Το θυμήθηκα!!!! που βρηκα στο Ιντερνετ Δανάη το έργο σου έχει φτάσει στο 96% σε λιγο θα φτάσει η στιγμή της αλήθειας Click για ανάπτυξη... ε εισαι τρελλη που ασχολεισαι ακομα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2008 στις 19:32 Ο πυρροθριξ: #4.172 01-11-08 19:32 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Γελάς με το Αλτσχάιμέρ μου κυρία Ζορίτσα; Click για ανάπτυξη... αχ ναι ειχε πλακα αυτο!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2008 στις 19:42 Η zorica έγραψε: #4.173 01-11-08 19:42 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Γελάς με το Αλτσχάιμέρ μου κυρία Ζορίτσα; Click για ανάπτυξη... Δεν ηξερα οτι πασχετε κυρια μου...τωρα που το ξερω θα σας αντιμετωπιζω διαφορετικα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2008 στις 19:50 Η elvenstar: #4.174 01-11-08 19:50 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ε εισαι τρελλη που ασχολεισαι ακομα!!!! Click για ανάπτυξη... Καλά το ξέρω ότι ειμαι τρελή, αλλά όχι γι αυτό, υπάρχουν πιο σοβαροί λόγοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2008 στις 20:02 Η zorica έγραψε: #4.175 01-11-08 20:02 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: ααααααααααα! Το θυμήθηκα!!!! που βρηκα στο Ιντερνετ Δανάη το έργο σου έχει φτάσει στο 96% σε λιγο θα φτάσει η στιγμή της αλήθειας Click για ανάπτυξη... Εδω που τα λεμε καταφερες τιποτε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2008 στις 20:45 Ο πυρροθριξ: #4.176 01-11-08 20:45 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Καλά το ξέρω ότι ειμαι τρελή, αλλά όχι γι αυτό, υπάρχουν πιο σοβαροί λόγοι Click για ανάπτυξη... σιγα!!!!μια δοση ολοι την εχουμε!!!!αλλιως δεν θα ειχε πλακα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2008 στις 20:48 Η zorica έγραψε: #4.177 01-11-08 20:48 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: σιγα!!!!μια δοση ολοι την εχουμε!!!!αλλιως δεν θα ειχε πλακα!!! Click για ανάπτυξη... Συμφωνωωωωωωωωωωω Δαναη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vaso Νεοφερμένο μέλος Η vaso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 69 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2008 στις 21:04 Η vaso έγραψε: #4.178 01-11-08 21:04 Καλησπέρα σας!!!! Η Φαίδρα είναι blue point Ιμαλαιων.. Την πήρα από μία κυρία στη Θεσσαλονικη,κ έδεινε κ τον αδερφούλη της..ορίστε κ οι άλλες φώτο που ζητήσατε!!! https://www.mypetz.gr/gallery/browseimages.php?c=5&userid=16171 αλήθεια,πώς μπορώ να βάλω φώτο στο forum??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vaso Νεοφερμένο μέλος Η vaso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 69 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2008 στις 21:05 Η vaso έγραψε: #4.179 01-11-08 21:05 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2008 στις 21:08 Η zorica έγραψε: #4.180 01-11-08 21:08 Αρχική Δημοσίευση από vaso: Καλησπέρα σας!!!! Η Φαίδρα είναι blue point Ιμαλαιων.. Την πήρα από μία κυρία στη Θεσσαλονικη,κ έδεινε κ τον αδερφούλη της..ορίστε κ οι άλλες φώτο που ζητήσατε!!! https://www.mypetz.gr/gallery/browseimages.php?c=5&userid=16171 αλήθεια,πώς μπορώ να βάλω φώτο στο forum??? Click για ανάπτυξη... Καλα το ειχα καταλαβει Ειναι κουκλα... πας στην απαντηση,πατας το συνδετιρακι,αναζητηση εικονας που θες να ανεβασεις,τη μικρενεις αμα χρειαστει και αυτο ειναι ο ευκολοτερος τροπος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 207 208 209 210 211 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 209 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 209 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Τι σαμπουάν χρησιμοποιείς;Κάθεται ήρεμος όταν τον κάνεις μπανάκι;Γιατί φαίνεται να το απολαμβάνει...καλά κούκλος μετά το χτένισμα Click για ανάπτυξη... Eιναι απλο pet shampoo με αποθητικο για εντωμα...Καθεται το μωρο μου...δεν ξερω εαν το απολαμβανει αλλα δεν τον ενοχλει και τρομερα,αρκει να ειναι ζεστο το νερο... Αρχική Δημοσίευση από prince: μουρλια γάτος... αχ πρέπει απο βδομάδα να κάνω τη βρωμύλα μικρή μου και τον πριν πριν μου και σεσουάρ!! Click για ανάπτυξη... βγαλε και εσυ φωτο για να πεσει γελιο.. Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλε μια σταλια ειναι τελικα το παιδι,το μαλλι τον κανει να φαινεται τεραστιος! Click για ανάπτυξη... Σωπα καλε...δεν ειναι και μια σταλια Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ναι Δωρα του τα εχω κανει γιατι βγαινει εξω. ναιιιιιιιιιιι καλε!!!!ο μισος εμεινε!!!! τι με κανεις ρε μαμααααα?? α !!!αξιζε τον κοπο!!!κουκλος εγινα!!! για δειτε και το αλλο μου προφιλ?ε?γραφω?καλα εχω και φοβερο ντεκορ που αναδεικνυει τα ματια μου,δεν το συζητω!!!! Click για ανάπτυξη... Ειδες αλλαγη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2008 στις 18:53 Η elvenstar: #4.165 01-11-08 18:53 Τώρα που είδα το Μάρκο σα βρεγμένη γάτα θυμήθηκα αυτή φωτο που Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 87.jpg 29,3 KB · Εμφανίσεις: 21 zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2008 στις 18:55 Η zorica έγραψε: #4.166 01-11-08 18:55 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Τώρα που είδα το Μάρκο σα βρεγμένη γάτα θυμήθηκα αυτή φωτο που Click για ανάπτυξη... Που...? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2008 στις 18:58 Η elvenstar: #4.167 01-11-08 18:58 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Που...? Click για ανάπτυξη... ναι το που γιατί το έγραψα;;;;δε θυμάμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2008 στις 19:02 Η elvenstar: #4.168 01-11-08 19:02 ααααααααααα! Το θυμήθηκα!!!! που βρηκα στο Ιντερνετ Δανάη το έργο σου έχει φτάσει στο 96% σε λιγο θα φτάσει η στιγμή της αλήθειας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2008 στις 19:05 Η zorica έγραψε: #4.169 01-11-08 19:05 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: ααααααααααα! Το θυμήθηκα!!!! που βρηκα στο Ιντερνετ Δανάη το έργο σου έχει φτάσει στο 96% σε λιγο θα φτάσει η στιγμή της αλήθειας Click για ανάπτυξη... αααααααααα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2008 στις 19:30 Η elvenstar: #4.170 01-11-08 19:30 Αρχική Δημοσίευση από zorica: αααααααααα.... Click για ανάπτυξη... Γελάς με το Αλτσχάιμέρ μου κυρία Ζορίτσα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2008 στις 19:32 Ο πυρροθριξ: #4.171 01-11-08 19:32 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: ναι το που γιατί το έγραψα;;;;δε θυμάμαι Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: ααααααααααα! Το θυμήθηκα!!!! που βρηκα στο Ιντερνετ Δανάη το έργο σου έχει φτάσει στο 96% σε λιγο θα φτάσει η στιγμή της αλήθειας Click για ανάπτυξη... ε εισαι τρελλη που ασχολεισαι ακομα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2008 στις 19:32 Ο πυρροθριξ: #4.172 01-11-08 19:32 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Γελάς με το Αλτσχάιμέρ μου κυρία Ζορίτσα; Click για ανάπτυξη... αχ ναι ειχε πλακα αυτο!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2008 στις 19:42 Η zorica έγραψε: #4.173 01-11-08 19:42 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Γελάς με το Αλτσχάιμέρ μου κυρία Ζορίτσα; Click για ανάπτυξη... Δεν ηξερα οτι πασχετε κυρια μου...τωρα που το ξερω θα σας αντιμετωπιζω διαφορετικα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2008 στις 19:50 Η elvenstar: #4.174 01-11-08 19:50 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ε εισαι τρελλη που ασχολεισαι ακομα!!!! Click για ανάπτυξη... Καλά το ξέρω ότι ειμαι τρελή, αλλά όχι γι αυτό, υπάρχουν πιο σοβαροί λόγοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2008 στις 20:02 Η zorica έγραψε: #4.175 01-11-08 20:02 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: ααααααααααα! Το θυμήθηκα!!!! που βρηκα στο Ιντερνετ Δανάη το έργο σου έχει φτάσει στο 96% σε λιγο θα φτάσει η στιγμή της αλήθειας Click για ανάπτυξη... Εδω που τα λεμε καταφερες τιποτε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2008 στις 20:45 Ο πυρροθριξ: #4.176 01-11-08 20:45 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Καλά το ξέρω ότι ειμαι τρελή, αλλά όχι γι αυτό, υπάρχουν πιο σοβαροί λόγοι Click για ανάπτυξη... σιγα!!!!μια δοση ολοι την εχουμε!!!!αλλιως δεν θα ειχε πλακα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2008 στις 20:48 Η zorica έγραψε: #4.177 01-11-08 20:48 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: σιγα!!!!μια δοση ολοι την εχουμε!!!!αλλιως δεν θα ειχε πλακα!!! Click για ανάπτυξη... Συμφωνωωωωωωωωωωω Δαναη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vaso Νεοφερμένο μέλος Η vaso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 69 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2008 στις 21:04 Η vaso έγραψε: #4.178 01-11-08 21:04 Καλησπέρα σας!!!! Η Φαίδρα είναι blue point Ιμαλαιων.. Την πήρα από μία κυρία στη Θεσσαλονικη,κ έδεινε κ τον αδερφούλη της..ορίστε κ οι άλλες φώτο που ζητήσατε!!! https://www.mypetz.gr/gallery/browseimages.php?c=5&userid=16171 αλήθεια,πώς μπορώ να βάλω φώτο στο forum??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vaso Νεοφερμένο μέλος Η vaso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 69 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2008 στις 21:05 Η vaso έγραψε: #4.179 01-11-08 21:05 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2008 στις 21:08 Η zorica έγραψε: #4.180 01-11-08 21:08 Αρχική Δημοσίευση από vaso: Καλησπέρα σας!!!! Η Φαίδρα είναι blue point Ιμαλαιων.. Την πήρα από μία κυρία στη Θεσσαλονικη,κ έδεινε κ τον αδερφούλη της..ορίστε κ οι άλλες φώτο που ζητήσατε!!! https://www.mypetz.gr/gallery/browseimages.php?c=5&userid=16171 αλήθεια,πώς μπορώ να βάλω φώτο στο forum??? Click για ανάπτυξη... Καλα το ειχα καταλαβει Ειναι κουκλα... πας στην απαντηση,πατας το συνδετιρακι,αναζητηση εικονας που θες να ανεβασεις,τη μικρενεις αμα χρειαστει και αυτο ειναι ο ευκολοτερος τροπος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 207 208 209 210 211 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 209 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 209 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Τώρα που είδα το Μάρκο σα βρεγμένη γάτα θυμήθηκα αυτή φωτο που Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2008 στις 18:55 Η zorica έγραψε: #4.166 01-11-08 18:55 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Τώρα που είδα το Μάρκο σα βρεγμένη γάτα θυμήθηκα αυτή φωτο που Click για ανάπτυξη... Που...? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2008 στις 18:58 Η elvenstar: #4.167 01-11-08 18:58 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Που...? Click για ανάπτυξη... ναι το που γιατί το έγραψα;;;;δε θυμάμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2008 στις 19:02 Η elvenstar: #4.168 01-11-08 19:02 ααααααααααα! Το θυμήθηκα!!!! που βρηκα στο Ιντερνετ Δανάη το έργο σου έχει φτάσει στο 96% σε λιγο θα φτάσει η στιγμή της αλήθειας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2008 στις 19:05 Η zorica έγραψε: #4.169 01-11-08 19:05 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: ααααααααααα! Το θυμήθηκα!!!! που βρηκα στο Ιντερνετ Δανάη το έργο σου έχει φτάσει στο 96% σε λιγο θα φτάσει η στιγμή της αλήθειας Click για ανάπτυξη... αααααααααα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2008 στις 19:30 Η elvenstar: #4.170 01-11-08 19:30 Αρχική Δημοσίευση από zorica: αααααααααα.... Click για ανάπτυξη... Γελάς με το Αλτσχάιμέρ μου κυρία Ζορίτσα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2008 στις 19:32 Ο πυρροθριξ: #4.171 01-11-08 19:32 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: ναι το που γιατί το έγραψα;;;;δε θυμάμαι Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: ααααααααααα! Το θυμήθηκα!!!! που βρηκα στο Ιντερνετ Δανάη το έργο σου έχει φτάσει στο 96% σε λιγο θα φτάσει η στιγμή της αλήθειας Click για ανάπτυξη... ε εισαι τρελλη που ασχολεισαι ακομα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2008 στις 19:32 Ο πυρροθριξ: #4.172 01-11-08 19:32 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Γελάς με το Αλτσχάιμέρ μου κυρία Ζορίτσα; Click για ανάπτυξη... αχ ναι ειχε πλακα αυτο!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2008 στις 19:42 Η zorica έγραψε: #4.173 01-11-08 19:42 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Γελάς με το Αλτσχάιμέρ μου κυρία Ζορίτσα; Click για ανάπτυξη... Δεν ηξερα οτι πασχετε κυρια μου...τωρα που το ξερω θα σας αντιμετωπιζω διαφορετικα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2008 στις 19:50 Η elvenstar: #4.174 01-11-08 19:50 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ε εισαι τρελλη που ασχολεισαι ακομα!!!! Click για ανάπτυξη... Καλά το ξέρω ότι ειμαι τρελή, αλλά όχι γι αυτό, υπάρχουν πιο σοβαροί λόγοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2008 στις 20:02 Η zorica έγραψε: #4.175 01-11-08 20:02 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: ααααααααααα! Το θυμήθηκα!!!! που βρηκα στο Ιντερνετ Δανάη το έργο σου έχει φτάσει στο 96% σε λιγο θα φτάσει η στιγμή της αλήθειας Click για ανάπτυξη... Εδω που τα λεμε καταφερες τιποτε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2008 στις 20:45 Ο πυρροθριξ: #4.176 01-11-08 20:45 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Καλά το ξέρω ότι ειμαι τρελή, αλλά όχι γι αυτό, υπάρχουν πιο σοβαροί λόγοι Click για ανάπτυξη... σιγα!!!!μια δοση ολοι την εχουμε!!!!αλλιως δεν θα ειχε πλακα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2008 στις 20:48 Η zorica έγραψε: #4.177 01-11-08 20:48 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: σιγα!!!!μια δοση ολοι την εχουμε!!!!αλλιως δεν θα ειχε πλακα!!! Click για ανάπτυξη... Συμφωνωωωωωωωωωωω Δαναη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vaso Νεοφερμένο μέλος Η vaso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 69 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2008 στις 21:04 Η vaso έγραψε: #4.178 01-11-08 21:04 Καλησπέρα σας!!!! Η Φαίδρα είναι blue point Ιμαλαιων.. Την πήρα από μία κυρία στη Θεσσαλονικη,κ έδεινε κ τον αδερφούλη της..ορίστε κ οι άλλες φώτο που ζητήσατε!!! https://www.mypetz.gr/gallery/browseimages.php?c=5&userid=16171 αλήθεια,πώς μπορώ να βάλω φώτο στο forum??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vaso Νεοφερμένο μέλος Η vaso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 69 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2008 στις 21:05 Η vaso έγραψε: #4.179 01-11-08 21:05 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2008 στις 21:08 Η zorica έγραψε: #4.180 01-11-08 21:08 Αρχική Δημοσίευση από vaso: Καλησπέρα σας!!!! Η Φαίδρα είναι blue point Ιμαλαιων.. Την πήρα από μία κυρία στη Θεσσαλονικη,κ έδεινε κ τον αδερφούλη της..ορίστε κ οι άλλες φώτο που ζητήσατε!!! https://www.mypetz.gr/gallery/browseimages.php?c=5&userid=16171 αλήθεια,πώς μπορώ να βάλω φώτο στο forum??? Click για ανάπτυξη... Καλα το ειχα καταλαβει Ειναι κουκλα... πας στην απαντηση,πατας το συνδετιρακι,αναζητηση εικονας που θες να ανεβασεις,τη μικρενεις αμα χρειαστει και αυτο ειναι ο ευκολοτερος τροπος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 207 208 209 210 211 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 209 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 209 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Τώρα που είδα το Μάρκο σα βρεγμένη γάτα θυμήθηκα αυτή φωτο που Click για ανάπτυξη... Που...? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2008 στις 18:58 Η elvenstar: #4.167 01-11-08 18:58 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Που...? Click για ανάπτυξη... ναι το που γιατί το έγραψα;;;;δε θυμάμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2008 στις 19:02 Η elvenstar: #4.168 01-11-08 19:02 ααααααααααα! Το θυμήθηκα!!!! που βρηκα στο Ιντερνετ Δανάη το έργο σου έχει φτάσει στο 96% σε λιγο θα φτάσει η στιγμή της αλήθειας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2008 στις 19:05 Η zorica έγραψε: #4.169 01-11-08 19:05 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: ααααααααααα! Το θυμήθηκα!!!! που βρηκα στο Ιντερνετ Δανάη το έργο σου έχει φτάσει στο 96% σε λιγο θα φτάσει η στιγμή της αλήθειας Click για ανάπτυξη... αααααααααα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2008 στις 19:30 Η elvenstar: #4.170 01-11-08 19:30 Αρχική Δημοσίευση από zorica: αααααααααα.... Click για ανάπτυξη... Γελάς με το Αλτσχάιμέρ μου κυρία Ζορίτσα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2008 στις 19:32 Ο πυρροθριξ: #4.171 01-11-08 19:32 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: ναι το που γιατί το έγραψα;;;;δε θυμάμαι Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: ααααααααααα! Το θυμήθηκα!!!! που βρηκα στο Ιντερνετ Δανάη το έργο σου έχει φτάσει στο 96% σε λιγο θα φτάσει η στιγμή της αλήθειας Click για ανάπτυξη... ε εισαι τρελλη που ασχολεισαι ακομα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2008 στις 19:32 Ο πυρροθριξ: #4.172 01-11-08 19:32 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Γελάς με το Αλτσχάιμέρ μου κυρία Ζορίτσα; Click για ανάπτυξη... αχ ναι ειχε πλακα αυτο!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2008 στις 19:42 Η zorica έγραψε: #4.173 01-11-08 19:42 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Γελάς με το Αλτσχάιμέρ μου κυρία Ζορίτσα; Click για ανάπτυξη... Δεν ηξερα οτι πασχετε κυρια μου...τωρα που το ξερω θα σας αντιμετωπιζω διαφορετικα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2008 στις 19:50 Η elvenstar: #4.174 01-11-08 19:50 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ε εισαι τρελλη που ασχολεισαι ακομα!!!! Click για ανάπτυξη... Καλά το ξέρω ότι ειμαι τρελή, αλλά όχι γι αυτό, υπάρχουν πιο σοβαροί λόγοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2008 στις 20:02 Η zorica έγραψε: #4.175 01-11-08 20:02 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: ααααααααααα! Το θυμήθηκα!!!! που βρηκα στο Ιντερνετ Δανάη το έργο σου έχει φτάσει στο 96% σε λιγο θα φτάσει η στιγμή της αλήθειας Click για ανάπτυξη... Εδω που τα λεμε καταφερες τιποτε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2008 στις 20:45 Ο πυρροθριξ: #4.176 01-11-08 20:45 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Καλά το ξέρω ότι ειμαι τρελή, αλλά όχι γι αυτό, υπάρχουν πιο σοβαροί λόγοι Click για ανάπτυξη... σιγα!!!!μια δοση ολοι την εχουμε!!!!αλλιως δεν θα ειχε πλακα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2008 στις 20:48 Η zorica έγραψε: #4.177 01-11-08 20:48 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: σιγα!!!!μια δοση ολοι την εχουμε!!!!αλλιως δεν θα ειχε πλακα!!! Click για ανάπτυξη... Συμφωνωωωωωωωωωωω Δαναη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vaso Νεοφερμένο μέλος Η vaso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 69 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2008 στις 21:04 Η vaso έγραψε: #4.178 01-11-08 21:04 Καλησπέρα σας!!!! Η Φαίδρα είναι blue point Ιμαλαιων.. Την πήρα από μία κυρία στη Θεσσαλονικη,κ έδεινε κ τον αδερφούλη της..ορίστε κ οι άλλες φώτο που ζητήσατε!!! https://www.mypetz.gr/gallery/browseimages.php?c=5&userid=16171 αλήθεια,πώς μπορώ να βάλω φώτο στο forum??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vaso Νεοφερμένο μέλος Η vaso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 69 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2008 στις 21:05 Η vaso έγραψε: #4.179 01-11-08 21:05 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2008 στις 21:08 Η zorica έγραψε: #4.180 01-11-08 21:08 Αρχική Δημοσίευση από vaso: Καλησπέρα σας!!!! Η Φαίδρα είναι blue point Ιμαλαιων.. Την πήρα από μία κυρία στη Θεσσαλονικη,κ έδεινε κ τον αδερφούλη της..ορίστε κ οι άλλες φώτο που ζητήσατε!!! https://www.mypetz.gr/gallery/browseimages.php?c=5&userid=16171 αλήθεια,πώς μπορώ να βάλω φώτο στο forum??? Click για ανάπτυξη... Καλα το ειχα καταλαβει Ειναι κουκλα... πας στην απαντηση,πατας το συνδετιρακι,αναζητηση εικονας που θες να ανεβασεις,τη μικρενεις αμα χρειαστει και αυτο ειναι ο ευκολοτερος τροπος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 207 208 209 210 211 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 209 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 209 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από zorica: Που...? Click για ανάπτυξη... ναι το που γιατί το έγραψα;;;;δε θυμάμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2008 στις 19:02 Η elvenstar: #4.168 01-11-08 19:02 ααααααααααα! Το θυμήθηκα!!!! που βρηκα στο Ιντερνετ Δανάη το έργο σου έχει φτάσει στο 96% σε λιγο θα φτάσει η στιγμή της αλήθειας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2008 στις 19:05 Η zorica έγραψε: #4.169 01-11-08 19:05 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: ααααααααααα! Το θυμήθηκα!!!! που βρηκα στο Ιντερνετ Δανάη το έργο σου έχει φτάσει στο 96% σε λιγο θα φτάσει η στιγμή της αλήθειας Click για ανάπτυξη... αααααααααα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2008 στις 19:30 Η elvenstar: #4.170 01-11-08 19:30 Αρχική Δημοσίευση από zorica: αααααααααα.... Click για ανάπτυξη... Γελάς με το Αλτσχάιμέρ μου κυρία Ζορίτσα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2008 στις 19:32 Ο πυρροθριξ: #4.171 01-11-08 19:32 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: ναι το που γιατί το έγραψα;;;;δε θυμάμαι Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: ααααααααααα! Το θυμήθηκα!!!! που βρηκα στο Ιντερνετ Δανάη το έργο σου έχει φτάσει στο 96% σε λιγο θα φτάσει η στιγμή της αλήθειας Click για ανάπτυξη... ε εισαι τρελλη που ασχολεισαι ακομα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2008 στις 19:32 Ο πυρροθριξ: #4.172 01-11-08 19:32 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Γελάς με το Αλτσχάιμέρ μου κυρία Ζορίτσα; Click για ανάπτυξη... αχ ναι ειχε πλακα αυτο!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2008 στις 19:42 Η zorica έγραψε: #4.173 01-11-08 19:42 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Γελάς με το Αλτσχάιμέρ μου κυρία Ζορίτσα; Click για ανάπτυξη... Δεν ηξερα οτι πασχετε κυρια μου...τωρα που το ξερω θα σας αντιμετωπιζω διαφορετικα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2008 στις 19:50 Η elvenstar: #4.174 01-11-08 19:50 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ε εισαι τρελλη που ασχολεισαι ακομα!!!! Click για ανάπτυξη... Καλά το ξέρω ότι ειμαι τρελή, αλλά όχι γι αυτό, υπάρχουν πιο σοβαροί λόγοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2008 στις 20:02 Η zorica έγραψε: #4.175 01-11-08 20:02 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: ααααααααααα! Το θυμήθηκα!!!! που βρηκα στο Ιντερνετ Δανάη το έργο σου έχει φτάσει στο 96% σε λιγο θα φτάσει η στιγμή της αλήθειας Click για ανάπτυξη... Εδω που τα λεμε καταφερες τιποτε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2008 στις 20:45 Ο πυρροθριξ: #4.176 01-11-08 20:45 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Καλά το ξέρω ότι ειμαι τρελή, αλλά όχι γι αυτό, υπάρχουν πιο σοβαροί λόγοι Click για ανάπτυξη... σιγα!!!!μια δοση ολοι την εχουμε!!!!αλλιως δεν θα ειχε πλακα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2008 στις 20:48 Η zorica έγραψε: #4.177 01-11-08 20:48 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: σιγα!!!!μια δοση ολοι την εχουμε!!!!αλλιως δεν θα ειχε πλακα!!! Click για ανάπτυξη... Συμφωνωωωωωωωωωωω Δαναη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vaso Νεοφερμένο μέλος Η vaso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 69 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2008 στις 21:04 Η vaso έγραψε: #4.178 01-11-08 21:04 Καλησπέρα σας!!!! Η Φαίδρα είναι blue point Ιμαλαιων.. Την πήρα από μία κυρία στη Θεσσαλονικη,κ έδεινε κ τον αδερφούλη της..ορίστε κ οι άλλες φώτο που ζητήσατε!!! https://www.mypetz.gr/gallery/browseimages.php?c=5&userid=16171 αλήθεια,πώς μπορώ να βάλω φώτο στο forum??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vaso Νεοφερμένο μέλος Η vaso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 69 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2008 στις 21:05 Η vaso έγραψε: #4.179 01-11-08 21:05 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2008 στις 21:08 Η zorica έγραψε: #4.180 01-11-08 21:08 Αρχική Δημοσίευση από vaso: Καλησπέρα σας!!!! Η Φαίδρα είναι blue point Ιμαλαιων.. Την πήρα από μία κυρία στη Θεσσαλονικη,κ έδεινε κ τον αδερφούλη της..ορίστε κ οι άλλες φώτο που ζητήσατε!!! https://www.mypetz.gr/gallery/browseimages.php?c=5&userid=16171 αλήθεια,πώς μπορώ να βάλω φώτο στο forum??? Click για ανάπτυξη... Καλα το ειχα καταλαβει Ειναι κουκλα... πας στην απαντηση,πατας το συνδετιρακι,αναζητηση εικονας που θες να ανεβασεις,τη μικρενεις αμα χρειαστει και αυτο ειναι ο ευκολοτερος τροπος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 207 208 209 210 211 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 209 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 209 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ααααααααααα! Το θυμήθηκα!!!! που βρηκα στο Ιντερνετ Δανάη το έργο σου έχει φτάσει στο 96% σε λιγο θα φτάσει η στιγμή της αλήθειας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2008 στις 19:05 Η zorica έγραψε: #4.169 01-11-08 19:05 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: ααααααααααα! Το θυμήθηκα!!!! που βρηκα στο Ιντερνετ Δανάη το έργο σου έχει φτάσει στο 96% σε λιγο θα φτάσει η στιγμή της αλήθειας Click για ανάπτυξη... αααααααααα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2008 στις 19:30 Η elvenstar: #4.170 01-11-08 19:30 Αρχική Δημοσίευση από zorica: αααααααααα.... Click για ανάπτυξη... Γελάς με το Αλτσχάιμέρ μου κυρία Ζορίτσα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2008 στις 19:32 Ο πυρροθριξ: #4.171 01-11-08 19:32 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: ναι το που γιατί το έγραψα;;;;δε θυμάμαι Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: ααααααααααα! Το θυμήθηκα!!!! που βρηκα στο Ιντερνετ Δανάη το έργο σου έχει φτάσει στο 96% σε λιγο θα φτάσει η στιγμή της αλήθειας Click για ανάπτυξη... ε εισαι τρελλη που ασχολεισαι ακομα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2008 στις 19:32 Ο πυρροθριξ: #4.172 01-11-08 19:32 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Γελάς με το Αλτσχάιμέρ μου κυρία Ζορίτσα; Click για ανάπτυξη... αχ ναι ειχε πλακα αυτο!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2008 στις 19:42 Η zorica έγραψε: #4.173 01-11-08 19:42 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Γελάς με το Αλτσχάιμέρ μου κυρία Ζορίτσα; Click για ανάπτυξη... Δεν ηξερα οτι πασχετε κυρια μου...τωρα που το ξερω θα σας αντιμετωπιζω διαφορετικα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2008 στις 19:50 Η elvenstar: #4.174 01-11-08 19:50 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ε εισαι τρελλη που ασχολεισαι ακομα!!!! Click για ανάπτυξη... Καλά το ξέρω ότι ειμαι τρελή, αλλά όχι γι αυτό, υπάρχουν πιο σοβαροί λόγοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2008 στις 20:02 Η zorica έγραψε: #4.175 01-11-08 20:02 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: ααααααααααα! Το θυμήθηκα!!!! που βρηκα στο Ιντερνετ Δανάη το έργο σου έχει φτάσει στο 96% σε λιγο θα φτάσει η στιγμή της αλήθειας Click για ανάπτυξη... Εδω που τα λεμε καταφερες τιποτε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2008 στις 20:45 Ο πυρροθριξ: #4.176 01-11-08 20:45 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Καλά το ξέρω ότι ειμαι τρελή, αλλά όχι γι αυτό, υπάρχουν πιο σοβαροί λόγοι Click για ανάπτυξη... σιγα!!!!μια δοση ολοι την εχουμε!!!!αλλιως δεν θα ειχε πλακα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2008 στις 20:48 Η zorica έγραψε: #4.177 01-11-08 20:48 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: σιγα!!!!μια δοση ολοι την εχουμε!!!!αλλιως δεν θα ειχε πλακα!!! Click για ανάπτυξη... Συμφωνωωωωωωωωωωω Δαναη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vaso Νεοφερμένο μέλος Η vaso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 69 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2008 στις 21:04 Η vaso έγραψε: #4.178 01-11-08 21:04 Καλησπέρα σας!!!! Η Φαίδρα είναι blue point Ιμαλαιων.. Την πήρα από μία κυρία στη Θεσσαλονικη,κ έδεινε κ τον αδερφούλη της..ορίστε κ οι άλλες φώτο που ζητήσατε!!! https://www.mypetz.gr/gallery/browseimages.php?c=5&userid=16171 αλήθεια,πώς μπορώ να βάλω φώτο στο forum??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vaso Νεοφερμένο μέλος Η vaso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 69 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2008 στις 21:05 Η vaso έγραψε: #4.179 01-11-08 21:05 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2008 στις 21:08 Η zorica έγραψε: #4.180 01-11-08 21:08 Αρχική Δημοσίευση από vaso: Καλησπέρα σας!!!! Η Φαίδρα είναι blue point Ιμαλαιων.. Την πήρα από μία κυρία στη Θεσσαλονικη,κ έδεινε κ τον αδερφούλη της..ορίστε κ οι άλλες φώτο που ζητήσατε!!! https://www.mypetz.gr/gallery/browseimages.php?c=5&userid=16171 αλήθεια,πώς μπορώ να βάλω φώτο στο forum??? Click για ανάπτυξη... Καλα το ειχα καταλαβει Ειναι κουκλα... πας στην απαντηση,πατας το συνδετιρακι,αναζητηση εικονας που θες να ανεβασεις,τη μικρενεις αμα χρειαστει και αυτο ειναι ο ευκολοτερος τροπος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 207 208 209 210 211 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 209 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 209 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: ααααααααααα! Το θυμήθηκα!!!! που βρηκα στο Ιντερνετ Δανάη το έργο σου έχει φτάσει στο 96% σε λιγο θα φτάσει η στιγμή της αλήθειας Click για ανάπτυξη... αααααααααα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2008 στις 19:30 Η elvenstar: #4.170 01-11-08 19:30 Αρχική Δημοσίευση από zorica: αααααααααα.... Click για ανάπτυξη... Γελάς με το Αλτσχάιμέρ μου κυρία Ζορίτσα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2008 στις 19:32 Ο πυρροθριξ: #4.171 01-11-08 19:32 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: ναι το που γιατί το έγραψα;;;;δε θυμάμαι Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: ααααααααααα! Το θυμήθηκα!!!! που βρηκα στο Ιντερνετ Δανάη το έργο σου έχει φτάσει στο 96% σε λιγο θα φτάσει η στιγμή της αλήθειας Click για ανάπτυξη... ε εισαι τρελλη που ασχολεισαι ακομα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2008 στις 19:32 Ο πυρροθριξ: #4.172 01-11-08 19:32 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Γελάς με το Αλτσχάιμέρ μου κυρία Ζορίτσα; Click για ανάπτυξη... αχ ναι ειχε πλακα αυτο!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2008 στις 19:42 Η zorica έγραψε: #4.173 01-11-08 19:42 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Γελάς με το Αλτσχάιμέρ μου κυρία Ζορίτσα; Click για ανάπτυξη... Δεν ηξερα οτι πασχετε κυρια μου...τωρα που το ξερω θα σας αντιμετωπιζω διαφορετικα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2008 στις 19:50 Η elvenstar: #4.174 01-11-08 19:50 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ε εισαι τρελλη που ασχολεισαι ακομα!!!! Click για ανάπτυξη... Καλά το ξέρω ότι ειμαι τρελή, αλλά όχι γι αυτό, υπάρχουν πιο σοβαροί λόγοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2008 στις 20:02 Η zorica έγραψε: #4.175 01-11-08 20:02 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: ααααααααααα! Το θυμήθηκα!!!! που βρηκα στο Ιντερνετ Δανάη το έργο σου έχει φτάσει στο 96% σε λιγο θα φτάσει η στιγμή της αλήθειας Click για ανάπτυξη... Εδω που τα λεμε καταφερες τιποτε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2008 στις 20:45 Ο πυρροθριξ: #4.176 01-11-08 20:45 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Καλά το ξέρω ότι ειμαι τρελή, αλλά όχι γι αυτό, υπάρχουν πιο σοβαροί λόγοι Click για ανάπτυξη... σιγα!!!!μια δοση ολοι την εχουμε!!!!αλλιως δεν θα ειχε πλακα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2008 στις 20:48 Η zorica έγραψε: #4.177 01-11-08 20:48 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: σιγα!!!!μια δοση ολοι την εχουμε!!!!αλλιως δεν θα ειχε πλακα!!! Click για ανάπτυξη... Συμφωνωωωωωωωωωωω Δαναη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vaso Νεοφερμένο μέλος Η vaso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 69 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2008 στις 21:04 Η vaso έγραψε: #4.178 01-11-08 21:04 Καλησπέρα σας!!!! Η Φαίδρα είναι blue point Ιμαλαιων.. Την πήρα από μία κυρία στη Θεσσαλονικη,κ έδεινε κ τον αδερφούλη της..ορίστε κ οι άλλες φώτο που ζητήσατε!!! https://www.mypetz.gr/gallery/browseimages.php?c=5&userid=16171 αλήθεια,πώς μπορώ να βάλω φώτο στο forum??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vaso Νεοφερμένο μέλος Η vaso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 69 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2008 στις 21:05 Η vaso έγραψε: #4.179 01-11-08 21:05 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2008 στις 21:08 Η zorica έγραψε: #4.180 01-11-08 21:08 Αρχική Δημοσίευση από vaso: Καλησπέρα σας!!!! Η Φαίδρα είναι blue point Ιμαλαιων.. Την πήρα από μία κυρία στη Θεσσαλονικη,κ έδεινε κ τον αδερφούλη της..ορίστε κ οι άλλες φώτο που ζητήσατε!!! https://www.mypetz.gr/gallery/browseimages.php?c=5&userid=16171 αλήθεια,πώς μπορώ να βάλω φώτο στο forum??? Click για ανάπτυξη... Καλα το ειχα καταλαβει Ειναι κουκλα... πας στην απαντηση,πατας το συνδετιρακι,αναζητηση εικονας που θες να ανεβασεις,τη μικρενεις αμα χρειαστει και αυτο ειναι ο ευκολοτερος τροπος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 207 208 209 210 211 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 209 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 209 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από zorica: αααααααααα.... Click για ανάπτυξη... Γελάς με το Αλτσχάιμέρ μου κυρία Ζορίτσα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2008 στις 19:32 Ο πυρροθριξ: #4.171 01-11-08 19:32 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: ναι το που γιατί το έγραψα;;;;δε θυμάμαι Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: ααααααααααα! Το θυμήθηκα!!!! που βρηκα στο Ιντερνετ Δανάη το έργο σου έχει φτάσει στο 96% σε λιγο θα φτάσει η στιγμή της αλήθειας Click για ανάπτυξη... ε εισαι τρελλη που ασχολεισαι ακομα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2008 στις 19:32 Ο πυρροθριξ: #4.172 01-11-08 19:32 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Γελάς με το Αλτσχάιμέρ μου κυρία Ζορίτσα; Click για ανάπτυξη... αχ ναι ειχε πλακα αυτο!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2008 στις 19:42 Η zorica έγραψε: #4.173 01-11-08 19:42 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Γελάς με το Αλτσχάιμέρ μου κυρία Ζορίτσα; Click για ανάπτυξη... Δεν ηξερα οτι πασχετε κυρια μου...τωρα που το ξερω θα σας αντιμετωπιζω διαφορετικα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2008 στις 19:50 Η elvenstar: #4.174 01-11-08 19:50 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ε εισαι τρελλη που ασχολεισαι ακομα!!!! Click για ανάπτυξη... Καλά το ξέρω ότι ειμαι τρελή, αλλά όχι γι αυτό, υπάρχουν πιο σοβαροί λόγοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2008 στις 20:02 Η zorica έγραψε: #4.175 01-11-08 20:02 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: ααααααααααα! Το θυμήθηκα!!!! που βρηκα στο Ιντερνετ Δανάη το έργο σου έχει φτάσει στο 96% σε λιγο θα φτάσει η στιγμή της αλήθειας Click για ανάπτυξη... Εδω που τα λεμε καταφερες τιποτε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2008 στις 20:45 Ο πυρροθριξ: #4.176 01-11-08 20:45 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Καλά το ξέρω ότι ειμαι τρελή, αλλά όχι γι αυτό, υπάρχουν πιο σοβαροί λόγοι Click για ανάπτυξη... σιγα!!!!μια δοση ολοι την εχουμε!!!!αλλιως δεν θα ειχε πλακα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2008 στις 20:48 Η zorica έγραψε: #4.177 01-11-08 20:48 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: σιγα!!!!μια δοση ολοι την εχουμε!!!!αλλιως δεν θα ειχε πλακα!!! Click για ανάπτυξη... Συμφωνωωωωωωωωωωω Δαναη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vaso Νεοφερμένο μέλος Η vaso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 69 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2008 στις 21:04 Η vaso έγραψε: #4.178 01-11-08 21:04 Καλησπέρα σας!!!! Η Φαίδρα είναι blue point Ιμαλαιων.. Την πήρα από μία κυρία στη Θεσσαλονικη,κ έδεινε κ τον αδερφούλη της..ορίστε κ οι άλλες φώτο που ζητήσατε!!! https://www.mypetz.gr/gallery/browseimages.php?c=5&userid=16171 αλήθεια,πώς μπορώ να βάλω φώτο στο forum??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vaso Νεοφερμένο μέλος Η vaso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 69 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2008 στις 21:05 Η vaso έγραψε: #4.179 01-11-08 21:05 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2008 στις 21:08 Η zorica έγραψε: #4.180 01-11-08 21:08 Αρχική Δημοσίευση από vaso: Καλησπέρα σας!!!! Η Φαίδρα είναι blue point Ιμαλαιων.. Την πήρα από μία κυρία στη Θεσσαλονικη,κ έδεινε κ τον αδερφούλη της..ορίστε κ οι άλλες φώτο που ζητήσατε!!! https://www.mypetz.gr/gallery/browseimages.php?c=5&userid=16171 αλήθεια,πώς μπορώ να βάλω φώτο στο forum??? Click για ανάπτυξη... Καλα το ειχα καταλαβει Ειναι κουκλα... πας στην απαντηση,πατας το συνδετιρακι,αναζητηση εικονας που θες να ανεβασεις,τη μικρενεις αμα χρειαστει και αυτο ειναι ο ευκολοτερος τροπος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 207 208 209 210 211 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 209 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 209 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: ναι το που γιατί το έγραψα;;;;δε θυμάμαι Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: ααααααααααα! Το θυμήθηκα!!!! που βρηκα στο Ιντερνετ Δανάη το έργο σου έχει φτάσει στο 96% σε λιγο θα φτάσει η στιγμή της αλήθειας Click για ανάπτυξη... ε εισαι τρελλη που ασχολεισαι ακομα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2008 στις 19:32 Ο πυρροθριξ: #4.172 01-11-08 19:32 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Γελάς με το Αλτσχάιμέρ μου κυρία Ζορίτσα; Click για ανάπτυξη... αχ ναι ειχε πλακα αυτο!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2008 στις 19:42 Η zorica έγραψε: #4.173 01-11-08 19:42 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Γελάς με το Αλτσχάιμέρ μου κυρία Ζορίτσα; Click για ανάπτυξη... Δεν ηξερα οτι πασχετε κυρια μου...τωρα που το ξερω θα σας αντιμετωπιζω διαφορετικα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2008 στις 19:50 Η elvenstar: #4.174 01-11-08 19:50 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ε εισαι τρελλη που ασχολεισαι ακομα!!!! Click για ανάπτυξη... Καλά το ξέρω ότι ειμαι τρελή, αλλά όχι γι αυτό, υπάρχουν πιο σοβαροί λόγοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2008 στις 20:02 Η zorica έγραψε: #4.175 01-11-08 20:02 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: ααααααααααα! Το θυμήθηκα!!!! που βρηκα στο Ιντερνετ Δανάη το έργο σου έχει φτάσει στο 96% σε λιγο θα φτάσει η στιγμή της αλήθειας Click για ανάπτυξη... Εδω που τα λεμε καταφερες τιποτε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2008 στις 20:45 Ο πυρροθριξ: #4.176 01-11-08 20:45 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Καλά το ξέρω ότι ειμαι τρελή, αλλά όχι γι αυτό, υπάρχουν πιο σοβαροί λόγοι Click για ανάπτυξη... σιγα!!!!μια δοση ολοι την εχουμε!!!!αλλιως δεν θα ειχε πλακα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2008 στις 20:48 Η zorica έγραψε: #4.177 01-11-08 20:48 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: σιγα!!!!μια δοση ολοι την εχουμε!!!!αλλιως δεν θα ειχε πλακα!!! Click για ανάπτυξη... Συμφωνωωωωωωωωωωω Δαναη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vaso Νεοφερμένο μέλος Η vaso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 69 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2008 στις 21:04 Η vaso έγραψε: #4.178 01-11-08 21:04 Καλησπέρα σας!!!! Η Φαίδρα είναι blue point Ιμαλαιων.. Την πήρα από μία κυρία στη Θεσσαλονικη,κ έδεινε κ τον αδερφούλη της..ορίστε κ οι άλλες φώτο που ζητήσατε!!! https://www.mypetz.gr/gallery/browseimages.php?c=5&userid=16171 αλήθεια,πώς μπορώ να βάλω φώτο στο forum??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vaso Νεοφερμένο μέλος Η vaso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 69 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2008 στις 21:05 Η vaso έγραψε: #4.179 01-11-08 21:05 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2008 στις 21:08 Η zorica έγραψε: #4.180 01-11-08 21:08 Αρχική Δημοσίευση από vaso: Καλησπέρα σας!!!! Η Φαίδρα είναι blue point Ιμαλαιων.. Την πήρα από μία κυρία στη Θεσσαλονικη,κ έδεινε κ τον αδερφούλη της..ορίστε κ οι άλλες φώτο που ζητήσατε!!! https://www.mypetz.gr/gallery/browseimages.php?c=5&userid=16171 αλήθεια,πώς μπορώ να βάλω φώτο στο forum??? Click για ανάπτυξη... Καλα το ειχα καταλαβει Ειναι κουκλα... πας στην απαντηση,πατας το συνδετιρακι,αναζητηση εικονας που θες να ανεβασεις,τη μικρενεις αμα χρειαστει και αυτο ειναι ο ευκολοτερος τροπος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 207 208 209 210 211 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 209 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 209 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Γελάς με το Αλτσχάιμέρ μου κυρία Ζορίτσα; Click για ανάπτυξη... αχ ναι ειχε πλακα αυτο!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2008 στις 19:42 Η zorica έγραψε: #4.173 01-11-08 19:42 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Γελάς με το Αλτσχάιμέρ μου κυρία Ζορίτσα; Click για ανάπτυξη... Δεν ηξερα οτι πασχετε κυρια μου...τωρα που το ξερω θα σας αντιμετωπιζω διαφορετικα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2008 στις 19:50 Η elvenstar: #4.174 01-11-08 19:50 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ε εισαι τρελλη που ασχολεισαι ακομα!!!! Click για ανάπτυξη... Καλά το ξέρω ότι ειμαι τρελή, αλλά όχι γι αυτό, υπάρχουν πιο σοβαροί λόγοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2008 στις 20:02 Η zorica έγραψε: #4.175 01-11-08 20:02 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: ααααααααααα! Το θυμήθηκα!!!! που βρηκα στο Ιντερνετ Δανάη το έργο σου έχει φτάσει στο 96% σε λιγο θα φτάσει η στιγμή της αλήθειας Click για ανάπτυξη... Εδω που τα λεμε καταφερες τιποτε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2008 στις 20:45 Ο πυρροθριξ: #4.176 01-11-08 20:45 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Καλά το ξέρω ότι ειμαι τρελή, αλλά όχι γι αυτό, υπάρχουν πιο σοβαροί λόγοι Click για ανάπτυξη... σιγα!!!!μια δοση ολοι την εχουμε!!!!αλλιως δεν θα ειχε πλακα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2008 στις 20:48 Η zorica έγραψε: #4.177 01-11-08 20:48 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: σιγα!!!!μια δοση ολοι την εχουμε!!!!αλλιως δεν θα ειχε πλακα!!! Click για ανάπτυξη... Συμφωνωωωωωωωωωωω Δαναη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vaso Νεοφερμένο μέλος Η vaso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 69 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2008 στις 21:04 Η vaso έγραψε: #4.178 01-11-08 21:04 Καλησπέρα σας!!!! Η Φαίδρα είναι blue point Ιμαλαιων.. Την πήρα από μία κυρία στη Θεσσαλονικη,κ έδεινε κ τον αδερφούλη της..ορίστε κ οι άλλες φώτο που ζητήσατε!!! https://www.mypetz.gr/gallery/browseimages.php?c=5&userid=16171 αλήθεια,πώς μπορώ να βάλω φώτο στο forum??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vaso Νεοφερμένο μέλος Η vaso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 69 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2008 στις 21:05 Η vaso έγραψε: #4.179 01-11-08 21:05 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2008 στις 21:08 Η zorica έγραψε: #4.180 01-11-08 21:08 Αρχική Δημοσίευση από vaso: Καλησπέρα σας!!!! Η Φαίδρα είναι blue point Ιμαλαιων.. Την πήρα από μία κυρία στη Θεσσαλονικη,κ έδεινε κ τον αδερφούλη της..ορίστε κ οι άλλες φώτο που ζητήσατε!!! https://www.mypetz.gr/gallery/browseimages.php?c=5&userid=16171 αλήθεια,πώς μπορώ να βάλω φώτο στο forum??? Click για ανάπτυξη... Καλα το ειχα καταλαβει Ειναι κουκλα... πας στην απαντηση,πατας το συνδετιρακι,αναζητηση εικονας που θες να ανεβασεις,τη μικρενεις αμα χρειαστει και αυτο ειναι ο ευκολοτερος τροπος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 207 208 209 210 211 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 209 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 209 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Γελάς με το Αλτσχάιμέρ μου κυρία Ζορίτσα; Click για ανάπτυξη... Δεν ηξερα οτι πασχετε κυρια μου...τωρα που το ξερω θα σας αντιμετωπιζω διαφορετικα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2008 στις 19:50 Η elvenstar: #4.174 01-11-08 19:50 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ε εισαι τρελλη που ασχολεισαι ακομα!!!! Click για ανάπτυξη... Καλά το ξέρω ότι ειμαι τρελή, αλλά όχι γι αυτό, υπάρχουν πιο σοβαροί λόγοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2008 στις 20:02 Η zorica έγραψε: #4.175 01-11-08 20:02 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: ααααααααααα! Το θυμήθηκα!!!! που βρηκα στο Ιντερνετ Δανάη το έργο σου έχει φτάσει στο 96% σε λιγο θα φτάσει η στιγμή της αλήθειας Click για ανάπτυξη... Εδω που τα λεμε καταφερες τιποτε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2008 στις 20:45 Ο πυρροθριξ: #4.176 01-11-08 20:45 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Καλά το ξέρω ότι ειμαι τρελή, αλλά όχι γι αυτό, υπάρχουν πιο σοβαροί λόγοι Click για ανάπτυξη... σιγα!!!!μια δοση ολοι την εχουμε!!!!αλλιως δεν θα ειχε πλακα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2008 στις 20:48 Η zorica έγραψε: #4.177 01-11-08 20:48 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: σιγα!!!!μια δοση ολοι την εχουμε!!!!αλλιως δεν θα ειχε πλακα!!! Click για ανάπτυξη... Συμφωνωωωωωωωωωωω Δαναη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vaso Νεοφερμένο μέλος Η vaso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 69 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2008 στις 21:04 Η vaso έγραψε: #4.178 01-11-08 21:04 Καλησπέρα σας!!!! Η Φαίδρα είναι blue point Ιμαλαιων.. Την πήρα από μία κυρία στη Θεσσαλονικη,κ έδεινε κ τον αδερφούλη της..ορίστε κ οι άλλες φώτο που ζητήσατε!!! https://www.mypetz.gr/gallery/browseimages.php?c=5&userid=16171 αλήθεια,πώς μπορώ να βάλω φώτο στο forum??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vaso Νεοφερμένο μέλος Η vaso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 69 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2008 στις 21:05 Η vaso έγραψε: #4.179 01-11-08 21:05 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2008 στις 21:08 Η zorica έγραψε: #4.180 01-11-08 21:08 Αρχική Δημοσίευση από vaso: Καλησπέρα σας!!!! Η Φαίδρα είναι blue point Ιμαλαιων.. Την πήρα από μία κυρία στη Θεσσαλονικη,κ έδεινε κ τον αδερφούλη της..ορίστε κ οι άλλες φώτο που ζητήσατε!!! https://www.mypetz.gr/gallery/browseimages.php?c=5&userid=16171 αλήθεια,πώς μπορώ να βάλω φώτο στο forum??? Click για ανάπτυξη... Καλα το ειχα καταλαβει Ειναι κουκλα... πας στην απαντηση,πατας το συνδετιρακι,αναζητηση εικονας που θες να ανεβασεις,τη μικρενεις αμα χρειαστει και αυτο ειναι ο ευκολοτερος τροπος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 207 208 209 210 211 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 209 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 209 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ε εισαι τρελλη που ασχολεισαι ακομα!!!! Click για ανάπτυξη... Καλά το ξέρω ότι ειμαι τρελή, αλλά όχι γι αυτό, υπάρχουν πιο σοβαροί λόγοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2008 στις 20:02 Η zorica έγραψε: #4.175 01-11-08 20:02 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: ααααααααααα! Το θυμήθηκα!!!! που βρηκα στο Ιντερνετ Δανάη το έργο σου έχει φτάσει στο 96% σε λιγο θα φτάσει η στιγμή της αλήθειας Click για ανάπτυξη... Εδω που τα λεμε καταφερες τιποτε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2008 στις 20:45 Ο πυρροθριξ: #4.176 01-11-08 20:45 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Καλά το ξέρω ότι ειμαι τρελή, αλλά όχι γι αυτό, υπάρχουν πιο σοβαροί λόγοι Click για ανάπτυξη... σιγα!!!!μια δοση ολοι την εχουμε!!!!αλλιως δεν θα ειχε πλακα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2008 στις 20:48 Η zorica έγραψε: #4.177 01-11-08 20:48 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: σιγα!!!!μια δοση ολοι την εχουμε!!!!αλλιως δεν θα ειχε πλακα!!! Click για ανάπτυξη... Συμφωνωωωωωωωωωωω Δαναη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vaso Νεοφερμένο μέλος Η vaso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 69 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2008 στις 21:04 Η vaso έγραψε: #4.178 01-11-08 21:04 Καλησπέρα σας!!!! Η Φαίδρα είναι blue point Ιμαλαιων.. Την πήρα από μία κυρία στη Θεσσαλονικη,κ έδεινε κ τον αδερφούλη της..ορίστε κ οι άλλες φώτο που ζητήσατε!!! https://www.mypetz.gr/gallery/browseimages.php?c=5&userid=16171 αλήθεια,πώς μπορώ να βάλω φώτο στο forum??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vaso Νεοφερμένο μέλος Η vaso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 69 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2008 στις 21:05 Η vaso έγραψε: #4.179 01-11-08 21:05 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2008 στις 21:08 Η zorica έγραψε: #4.180 01-11-08 21:08 Αρχική Δημοσίευση από vaso: Καλησπέρα σας!!!! Η Φαίδρα είναι blue point Ιμαλαιων.. Την πήρα από μία κυρία στη Θεσσαλονικη,κ έδεινε κ τον αδερφούλη της..ορίστε κ οι άλλες φώτο που ζητήσατε!!! https://www.mypetz.gr/gallery/browseimages.php?c=5&userid=16171 αλήθεια,πώς μπορώ να βάλω φώτο στο forum??? Click για ανάπτυξη... Καλα το ειχα καταλαβει Ειναι κουκλα... πας στην απαντηση,πατας το συνδετιρακι,αναζητηση εικονας που θες να ανεβασεις,τη μικρενεις αμα χρειαστει και αυτο ειναι ο ευκολοτερος τροπος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 207 208 209 210 211 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 209 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 209 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: ααααααααααα! Το θυμήθηκα!!!! που βρηκα στο Ιντερνετ Δανάη το έργο σου έχει φτάσει στο 96% σε λιγο θα φτάσει η στιγμή της αλήθειας Click για ανάπτυξη... Εδω που τα λεμε καταφερες τιποτε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2008 στις 20:45 Ο πυρροθριξ: #4.176 01-11-08 20:45 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Καλά το ξέρω ότι ειμαι τρελή, αλλά όχι γι αυτό, υπάρχουν πιο σοβαροί λόγοι Click για ανάπτυξη... σιγα!!!!μια δοση ολοι την εχουμε!!!!αλλιως δεν θα ειχε πλακα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2008 στις 20:48 Η zorica έγραψε: #4.177 01-11-08 20:48 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: σιγα!!!!μια δοση ολοι την εχουμε!!!!αλλιως δεν θα ειχε πλακα!!! Click για ανάπτυξη... Συμφωνωωωωωωωωωωω Δαναη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vaso Νεοφερμένο μέλος Η vaso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 69 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2008 στις 21:04 Η vaso έγραψε: #4.178 01-11-08 21:04 Καλησπέρα σας!!!! Η Φαίδρα είναι blue point Ιμαλαιων.. Την πήρα από μία κυρία στη Θεσσαλονικη,κ έδεινε κ τον αδερφούλη της..ορίστε κ οι άλλες φώτο που ζητήσατε!!! https://www.mypetz.gr/gallery/browseimages.php?c=5&userid=16171 αλήθεια,πώς μπορώ να βάλω φώτο στο forum??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vaso Νεοφερμένο μέλος Η vaso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 69 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2008 στις 21:05 Η vaso έγραψε: #4.179 01-11-08 21:05 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2008 στις 21:08 Η zorica έγραψε: #4.180 01-11-08 21:08 Αρχική Δημοσίευση από vaso: Καλησπέρα σας!!!! Η Φαίδρα είναι blue point Ιμαλαιων.. Την πήρα από μία κυρία στη Θεσσαλονικη,κ έδεινε κ τον αδερφούλη της..ορίστε κ οι άλλες φώτο που ζητήσατε!!! https://www.mypetz.gr/gallery/browseimages.php?c=5&userid=16171 αλήθεια,πώς μπορώ να βάλω φώτο στο forum??? Click για ανάπτυξη... Καλα το ειχα καταλαβει Ειναι κουκλα... πας στην απαντηση,πατας το συνδετιρακι,αναζητηση εικονας που θες να ανεβασεις,τη μικρενεις αμα χρειαστει και αυτο ειναι ο ευκολοτερος τροπος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 207 208 209 210 211 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 209 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 209 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Καλά το ξέρω ότι ειμαι τρελή, αλλά όχι γι αυτό, υπάρχουν πιο σοβαροί λόγοι Click για ανάπτυξη... σιγα!!!!μια δοση ολοι την εχουμε!!!!αλλιως δεν θα ειχε πλακα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2008 στις 20:48 Η zorica έγραψε: #4.177 01-11-08 20:48 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: σιγα!!!!μια δοση ολοι την εχουμε!!!!αλλιως δεν θα ειχε πλακα!!! Click για ανάπτυξη... Συμφωνωωωωωωωωωωω Δαναη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vaso Νεοφερμένο μέλος Η vaso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 69 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2008 στις 21:04 Η vaso έγραψε: #4.178 01-11-08 21:04 Καλησπέρα σας!!!! Η Φαίδρα είναι blue point Ιμαλαιων.. Την πήρα από μία κυρία στη Θεσσαλονικη,κ έδεινε κ τον αδερφούλη της..ορίστε κ οι άλλες φώτο που ζητήσατε!!! https://www.mypetz.gr/gallery/browseimages.php?c=5&userid=16171 αλήθεια,πώς μπορώ να βάλω φώτο στο forum??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vaso Νεοφερμένο μέλος Η vaso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 69 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2008 στις 21:05 Η vaso έγραψε: #4.179 01-11-08 21:05 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2008 στις 21:08 Η zorica έγραψε: #4.180 01-11-08 21:08 Αρχική Δημοσίευση από vaso: Καλησπέρα σας!!!! Η Φαίδρα είναι blue point Ιμαλαιων.. Την πήρα από μία κυρία στη Θεσσαλονικη,κ έδεινε κ τον αδερφούλη της..ορίστε κ οι άλλες φώτο που ζητήσατε!!! https://www.mypetz.gr/gallery/browseimages.php?c=5&userid=16171 αλήθεια,πώς μπορώ να βάλω φώτο στο forum??? Click για ανάπτυξη... Καλα το ειχα καταλαβει Ειναι κουκλα... πας στην απαντηση,πατας το συνδετιρακι,αναζητηση εικονας που θες να ανεβασεις,τη μικρενεις αμα χρειαστει και αυτο ειναι ο ευκολοτερος τροπος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 207 208 209 210 211 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 209 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 209 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: σιγα!!!!μια δοση ολοι την εχουμε!!!!αλλιως δεν θα ειχε πλακα!!! Click για ανάπτυξη... Συμφωνωωωωωωωωωωω Δαναη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vaso Νεοφερμένο μέλος Η vaso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 69 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2008 στις 21:04 Η vaso έγραψε: #4.178 01-11-08 21:04 Καλησπέρα σας!!!! Η Φαίδρα είναι blue point Ιμαλαιων.. Την πήρα από μία κυρία στη Θεσσαλονικη,κ έδεινε κ τον αδερφούλη της..ορίστε κ οι άλλες φώτο που ζητήσατε!!! https://www.mypetz.gr/gallery/browseimages.php?c=5&userid=16171 αλήθεια,πώς μπορώ να βάλω φώτο στο forum??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vaso Νεοφερμένο μέλος Η vaso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 69 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2008 στις 21:05 Η vaso έγραψε: #4.179 01-11-08 21:05 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2008 στις 21:08 Η zorica έγραψε: #4.180 01-11-08 21:08 Αρχική Δημοσίευση από vaso: Καλησπέρα σας!!!! Η Φαίδρα είναι blue point Ιμαλαιων.. Την πήρα από μία κυρία στη Θεσσαλονικη,κ έδεινε κ τον αδερφούλη της..ορίστε κ οι άλλες φώτο που ζητήσατε!!! https://www.mypetz.gr/gallery/browseimages.php?c=5&userid=16171 αλήθεια,πώς μπορώ να βάλω φώτο στο forum??? Click για ανάπτυξη... Καλα το ειχα καταλαβει Ειναι κουκλα... πας στην απαντηση,πατας το συνδετιρακι,αναζητηση εικονας που θες να ανεβασεις,τη μικρενεις αμα χρειαστει και αυτο ειναι ο ευκολοτερος τροπος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 207 208 209 210 211 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 209 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 209 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλησπέρα σας!!!! Η Φαίδρα είναι blue point Ιμαλαιων.. Την πήρα από μία κυρία στη Θεσσαλονικη,κ έδεινε κ τον αδερφούλη της..ορίστε κ οι άλλες φώτο που ζητήσατε!!! https://www.mypetz.gr/gallery/browseimages.php?c=5&userid=16171 αλήθεια,πώς μπορώ να βάλω φώτο στο forum??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vaso Νεοφερμένο μέλος Η vaso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 69 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2008 στις 21:05 Η vaso έγραψε: #4.179 01-11-08 21:05 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2008 στις 21:08 Η zorica έγραψε: #4.180 01-11-08 21:08 Αρχική Δημοσίευση από vaso: Καλησπέρα σας!!!! Η Φαίδρα είναι blue point Ιμαλαιων.. Την πήρα από μία κυρία στη Θεσσαλονικη,κ έδεινε κ τον αδερφούλη της..ορίστε κ οι άλλες φώτο που ζητήσατε!!! https://www.mypetz.gr/gallery/browseimages.php?c=5&userid=16171 αλήθεια,πώς μπορώ να βάλω φώτο στο forum??? Click για ανάπτυξη... Καλα το ειχα καταλαβει Ειναι κουκλα... πας στην απαντηση,πατας το συνδετιρακι,αναζητηση εικονας που θες να ανεβασεις,τη μικρενεις αμα χρειαστει και αυτο ειναι ο ευκολοτερος τροπος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 207 208 209 210 211 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 209 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 209 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2008 στις 21:08 Η zorica έγραψε: #4.180 01-11-08 21:08 Αρχική Δημοσίευση από vaso: Καλησπέρα σας!!!! Η Φαίδρα είναι blue point Ιμαλαιων.. Την πήρα από μία κυρία στη Θεσσαλονικη,κ έδεινε κ τον αδερφούλη της..ορίστε κ οι άλλες φώτο που ζητήσατε!!! https://www.mypetz.gr/gallery/browseimages.php?c=5&userid=16171 αλήθεια,πώς μπορώ να βάλω φώτο στο forum??? Click για ανάπτυξη... Καλα το ειχα καταλαβει Ειναι κουκλα... πας στην απαντηση,πατας το συνδετιρακι,αναζητηση εικονας που θες να ανεβασεις,τη μικρενεις αμα χρειαστει και αυτο ειναι ο ευκολοτερος τροπος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από vaso: Καλησπέρα σας!!!! Η Φαίδρα είναι blue point Ιμαλαιων.. Την πήρα από μία κυρία στη Θεσσαλονικη,κ έδεινε κ τον αδερφούλη της..ορίστε κ οι άλλες φώτο που ζητήσατε!!! https://www.mypetz.gr/gallery/browseimages.php?c=5&userid=16171 αλήθεια,πώς μπορώ να βάλω φώτο στο forum??? Click για ανάπτυξη... Καλα το ειχα καταλαβει Ειναι κουκλα... πας στην απαντηση,πατας το συνδετιρακι,αναζητηση εικονας που θες να ανεβασεις,τη μικρενεις αμα χρειαστει και αυτο ειναι ο ευκολοτερος τροπος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.