Περσίας maniacs

Καλε μια σταλια ειναι τελικα το παιδι,το μαλλι τον κανει να φαινεται τεραστιος!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τι σαμπουάν χρησιμοποιείς;Κάθεται ήρεμος όταν τον κάνεις μπανάκι;Γιατί φαίνεται να το απολαμβάνει...καλά κούκλος μετά το χτένισμα:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Κοιτα και αποπαρασιτωση λενε αν δεν το βγαζεις εξω να μην του κανεις συχνα γιατι δεν κολλαει απο καπου αν δεν εχεις φυτα,αλλα τη θεωρω απολυτως απαραιτητη.Παντως εγω δεν ειδα καμια επιβαρυνση στον προηγουμενο γατο μου,και θα τα κανω κανονικα και στα δυο μου γιατι ποτε δεν ξερεις.Στον Μελανωρα που βγαινει εξω το εχεις κανει Δαναη;:hmm:
ναι Δωρα του τα εχω κανει γιατι βγαινει εξω.

Θελουμε και φωτο ρεπορταζζζζζζζζζζζζζζζ:up:
ναιιιιιιιιιιι:up::up:

Εδω να γελασετε με την καρδια σας...Ο Μαρκο κανει μπανιο:lol:
IMG_1100.JPG
καλε!!!!ο μισος εμεινε!!!!:lol:

τι με κανεις ρε μαμααααα??:lol::lol::lol:

Και εδω μετα το μπανιο χτενισμενος...
IMG_1102.JPG
α !!!αξιζε τον κοπο!!!κουκλος εγινα!!!

και στο φουλ η ομορφια...;)
IMG_1109.JPG
για δειτε και το αλλο μου προφιλ?ε?γραφω?καλα εχω και φοβερο ντεκορ που αναδεικνυει τα ματια μου,δεν το συζητω!!!!:rolleyes:

Τι σαμπουάν χρησιμοποιείς;Κάθεται ήρεμος όταν τον κάνεις μπανάκι;Γιατί φαίνεται να το απολαμβάνει...καλά κούκλος μετά το χτένισμα:)
Eιναι απλο pet shampoo με αποθητικο για εντωμα...Καθεται το μωρο μου...δεν ξερω εαν το απολαμβανει αλλα δεν τον ενοχλει και τρομερα,αρκει να ειναι ζεστο το νερο...:D

μουρλια γάτος...

αχ πρέπει απο βδομάδα να κάνω τη βρωμύλα μικρή μου και τον πριν πριν μου

και σεσουάρ!!
βγαλε και εσυ φωτο για να πεσει γελιο..:lol::lol::lol:

Καλε μια σταλια ειναι τελικα το παιδι,το μαλλι τον κανει να φαινεται τεραστιος!
Σωπα καλε...δεν ειναι και μια σταλια:lol::lol::lol:
ναι Δωρα του τα εχω κανει γιατι βγαινει εξω.

ναιιιιιιιιιιι:up::up:

καλε!!!!ο μισος εμεινε!!!!:lol:

τι με κανεις ρε μαμααααα??:lol::lol::lol:

α !!!αξιζε τον κοπο!!!κουκλος εγινα!!!

για δειτε και το αλλο μου προφιλ?ε?γραφω?καλα εχω και φοβερο ντεκορ που αναδεικνυει τα ματια μου,δεν το συζητω!!!!:rolleyes:
Ειδες αλλαγη...:up:

Τώρα που είδα το Μάρκο σα βρεγμένη γάτα θυμήθηκα αυτή φωτο που

Συνημμένα

• 87.jpg
    87.jpg
    29,3 KB · Εμφανίσεις: 21
ααααααααααα! Το θυμήθηκα!!!!:up::up::up: που βρηκα στο Ιντερνετ
Δανάη το έργο σου έχει φτάσει στο 96% σε λιγο θα φτάσει η στιγμή της αλήθειας;)

αααααααααα....:lol::lol::lol:

ναι το που γιατί το έγραψα;;;;:hmm:δε θυμάμαι :lol::lol:
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

ααααααααααα! Το θυμήθηκα!!!!:up: που βρηκα στο Ιντερνετ
ε εισαι τρελλη που ασχολεισαι ακομα!!!!:P:lol::lol:

Γελάς με το Αλτσχάιμέρ μου κυρία Ζορίτσα;:mad:
Δεν ηξερα οτι πασχετε κυρια μου...τωρα που το ξερω θα σας αντιμετωπιζω διαφορετικα...
:lol::lol::lol:

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

ε εισαι τρελλη που ασχολεισαι ακομα!!!!:P:lol::lol:
Καλά το ξέρω ότι ειμαι τρελή, αλλά όχι γι αυτό, υπάρχουν πιο σοβαροί λόγοι:P

Εδω που τα λεμε καταφερες τιποτε?:hmm:

Καλά το ξέρω ότι ειμαι τρελή, αλλά όχι γι αυτό, υπάρχουν πιο σοβαροί λόγοι:P
σιγα!!!!μια δοση ολοι την εχουμε!!!!αλλιως δεν θα ειχε πλακα!!!;):P

Καλησπέρα σας!!!!
Η Φαίδρα είναι blue point Ιμαλαιων..
Την πήρα από μία κυρία στη Θεσσαλονικη,κ έδεινε κ τον αδερφούλη της..ορίστε κ οι άλλες φώτο που ζητήσατε!!!:)
https://www.mypetz.gr/gallery/browseimages.php?c=5&userid=16171

αλήθεια,πώς μπορώ να βάλω φώτο στο forum???

showimage.php

Καλησπέρα σας!!!!
Η Φαίδρα είναι blue point Ιμαλαιων..
Την πήρα από μία κυρία στη Θεσσαλονικη,κ έδεινε κ τον αδερφούλη της..ορίστε κ οι άλλες φώτο που ζητήσατε!!!:)
https://www.mypetz.gr/gallery/browseimages.php?c=5&userid=16171

αλήθεια,πώς μπορώ να βάλω φώτο στο forum???
Καλα το ειχα καταλαβει:D:up:
Ειναι κουκλα...
πας στην απαντηση,πατας το συνδετιρακι,αναζητηση εικονας που θες να ανεβασεις,τη μικρενεις αμα χρειαστει και αυτο ειναι ο ευκολοτερος τροπος...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back