Περσίας maniacs

Σ΄ευχαριστούμε πολύ για τα καλά σου λόγια Έλενα!!!! Φιλάκια από τον Πέρση στον Μπατουλίνο σου!!:up:
Οσο για τη Νάλα, για να καταλάβεις αυτός είναι ο αγαπημένος της δίσκος!!! τον οικειοποιήθηκε απ΄την πρώτη στιγμή που τον πήρα.!! Και σήμερα, ανέβηκε παρακαλώ επάνω στο τραπέζι, για να καθίσει η κυρία μέσα, παρόλο που είχα μέσα στον δίσκο, διάφορα μικροπραγματα. Εεε, τον άδειασα και την άφησα να καθίσει μέσα...
Περσοφιλάκια χνουδωτά κ από εμάς. Από τον Μπατ δλδ γιατί αν περιμένει από την Κάντυ ο Πέρσης τη έβαψε:lol::lol::lol:
ε ξέρει το κορίτσι ότι είναι σαν τα κρύα τα νερά γι αυτό μπήκε στο δίσκο για κέρασμα.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Περσοφιλάκια χνουδωτά κ από εμάς. Από τον Μπατ δλδ γιατί αν περιμένει από την Κάντυ ο Πέρσης τη έβαψε:lol::lol::lol:
ε ξέρει το κορίτσι ότι είναι σαν τα κρύα τα νερά γι αυτό μπήκε στο δίσκο για κέρασμα.
:lol::lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σ΄ευχαριστούμε πολύ.για τα καλά σου λόγια!!

κομματια ειμαι.... (άσχετο) πώς είστε φίλτατες μαμάδες μαλιαρών τετράποδων;

κομματια ειμαι.... (άσχετο) πώς είστε φίλτατες μαμάδες μαλιαρών τετράποδων;
Παρόν!!!
Γιατί είσαι κομμάτια τι έπαθες;

Τι επαθες καλε και εισαι κομματακια;

μμμ καθάριζα το νέο μου σπίτι, στολίζοντας με διάφορα κοσμητικά επίθετα την προηγούμενη νοικάρισα που αρεσκόταν στο να ζεί σε στάβλο... Βασικά όλη μέρα δύο τουαλέτες καθάρισα (φανταστίτε μόνο τι βρώμα είχαν.....)

και μετά επιχείρησα να γυρίσω από κόρινθο οδικός.... μέγα σφάλμα...

και σαν να μην μου έφταναν αυτα΄... είχα να καλοπιάσω και δύο γάτες να μου μιλήσουν και τώρα δεν μπορώ να πείσω τη μία να σταματήσει να με δαγκώνει και την άλλη να κατέβει από πάνω μου....

και αναρωτιέμαι.... "να παραγγείλω να φάω ή να κρατήσω χαρακτήρα;"

Να παραγγειλεις!Πιτσα!

πίτσα.... χμ η πιτσαρία είναι δίπλα στο σπίτι μου... να σου πώ δεν είναι κακή ιδέα....

δεν τρώνε και οι γάτες πίτσα.. δεν τους αρέσει

πίτσα.... χμ η πιτσαρία είναι δίπλα στο σπίτι μου... να σου πώ δεν είναι κακή ιδέα....

δεν τρώνε και οι γάτες πίτσα.. δεν τους αρέσει
Εξαρτάτε τη γάτα γιατί ο Τζέρυ (ο γάτος των δικών μου) όχι απλά τρώει πίτσα αλλά αν δεν τον προλάβεις χώνει κ την κεφάλα του μέσα στην μπύρα (ε! μισες δουλειές θα κάνουμε).
Και εγώ ψηφίζω πίτσα:up:

τι λές τώρα; μέσα στην μπύρα;

καλέ αυτό το γατί σου με το λεοπάρ φόντο όποιος το βλέπει χαζεύει να ξέρεςι...

λοιπόν καλτσόνε θα παραγγείλω... μπέικον τυρί...

Καθολου κακη,μη σου πω οτι θα επαιρνα κι εγω μια για συμπαρασταση.Αλλα η πιτσαρια ειναι μακρια...

να στο στείλουν με ντιλίβερυ.... να τους πείς να προσέξουν όταν έρθουν γιατί έχεις αιμοβόρικο μαφιοζόγατο... να έχουν τον νού τους

Καλε ανοιγουμε την πορτα μονο οταν τον εχω αγκαλια,αλλιως περιδιαβαινει τους διαδρομους...

και γώ αν ανοίξω την πόρτα πάει βόλτα ο κύριος.
θα σου φέρουν πάντως πίτσα από περιέργεια να δούν το προσοχή γάτος δαγκώνει...

τι λές τώρα; μέσα στην μπύρα;

καλέ αυτό το γατί σου με το λεοπάρ φόντο όποιος το βλέπει χαζεύει να ξέρεςι...

λοιπόν καλτσόνε θα παραγγείλω... μπέικον τυρί...
Ναι μέσα στη μπύρα είναι πολύ αλητόγατο :lol:
είναι δύο διαφορετικά γατιά μεσα σε λεοπαρ φόντο Είναι και η Κάντυ κ ο Μπατ.
Ευχαριστούμε για τον θαυμασμό. :up:

Συγνωμη λίγο αν σας βγάλω από την κουβεντα σας, μήπως θα μπορούσε καποια να με διαφωτίσει σχετικά με το πόσο άμμο να βάλω στην αμμολεκάνη?Το 1/3 περίπου? λιγότερο περισοότερο?ευχαριστω προκαταβολικα:)

Συγνωμη λίγο αν σας βγάλω από την κουβεντα σας, μήπως θα μπορούσε καποια να με διαφωτίσει σχετικά με το πόσο άμμο να βάλω στην αμμολεκάνη?Το 1/3 περίπου? λιγότερο περισοότερο?ευχαριστω προκαταβολικα:)
Αφού το γατάκι σου είναι μικρό το 1/3 είναι μια χαρά. Τελικά πήρες γατάκι;

3,5 μηνων είναι.Ναι πήρα

μμμ καθάριζα το νέο μου σπίτι, στολίζοντας με διάφορα κοσμητικά επίθετα την προηγούμενη νοικάρισα που αρεσκόταν στο να ζεί σε στάβλο... Βασικά όλη μέρα δύο τουαλέτες καθάρισα (φανταστίτε μόνο τι βρώμα είχαν.....)

και μετά επιχείρησα να γυρίσω από κόρινθο οδικός.... μέγα σφάλμα...

και σαν να μην μου έφταναν αυτα΄... είχα να καλοπιάσω και δύο γάτες να μου μιλήσουν και τώρα δεν μπορώ να πείσω τη μία να σταματήσει να με δαγκώνει και την άλλη να κατέβει από πάνω μου....

και αναρωτιέμαι.... "να παραγγείλω να φάω ή να κρατήσω χαρακτήρα;"
Κουράγιο Σταυρούλα μου!!!
Εεε και φυσικά να παραγγείλεις να φας!!Τι νηστική θα μείνεις?:hmm:

Εξαρτάτε τη γάτα γιατί ο Τζέρυ (ο γάτος των δικών μου) όχι απλά τρώει πίτσα αλλά αν δεν τον προλάβεις χώνει κ την κεφάλα του μέσα στην μπύρα (ε! μισες δουλειές θα κάνουμε).
Και εγώ ψηφίζω πίτσα:up:
:lol::lol::lol: Εμ αμα την κάνει τη δουλειά ο Τζέρυ να την κάνει ολοκληρωμένη. Και μετά αλήθεια κάνει χικ χικ????Και γουρλώνει τα μάτια όπως τα καρτούνς?

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back