Περσίας maniacs

Σωστά Ελενα. Εχεις απόλυτο δίκιο. Κι εγώ τις φοβαμαι παρα πολύ τις κονσέρβες. Κι ο Τίμυ παλιότερα που του έδινα καμιά φορά σαν μεζεδάκι κονσέρβα αραιά κ που, πάθαινε κολίτιδες. Κι είναι κ σχετικά πιο γερός από όλους σαν οργανισμός!!

Λοιπόν σας αφιερώνουμε αγαπητοί μας γατογονείς, το παρακάτω βιντεάκι το οποίο έφτιαξε ο μικρός μου γιος. Είναι τα ζωάκια μας όλα. Μόνον που η Λουσίτα δεν είναι κ σε τόσο πετυχημένες φωτο. Βαριοταν στο τέλος ο Μανώλης να μου βάλει τις ωραίες της γιατί δεν τις βρίσκαμε για πολλήν ώρα!!!
https://www.esnips.com/web/manlo636sStuff

Ειναι κουκλια ολα τους,πραγματικα σας ζηλευω,να τα χαιρεστε ολα,και να ειστε παντα ετσι ολοι μαζι,και να φτιαξετε κι'αλλο βιντεο και για εσας και για εμας(οφθαλμολουτρο κανονικοτατο ειναι),ευχαριστουμε πολυ,συγχαρητηρια για την ομορφη και πολυμελη οικογενεια σας.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλα απιστευτες φωτο,και ο Τιμυ ειναι εκει που απλωνει το χερακι λες και χορευει τανγκο!:D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

3,5 μηνων είναι.Ναι πήρα
Mπραβοοοοοοοοο!!!
και που ειναι οι φωτο?
:lol::lol::lol::lol:Εγώ έχω αυτο το πρόβλημα με τη Λούση. Ενα διάστημα μάλιστα που δεν το είχα αντιληφθεί ότι μου έπινε κρυφά τον καφέ από το τραπεζάκι της τραπεζαρίας που ήταν χαμηλό κ τον άφηνα ας πούμε για λίγο μέχρι να ξαναβγώ, τον είχε πιει ως πελαργός χωρίς να αφήνει ούτε ίχνος. κάθε απόγευμα λοιπόν πιο παλιά είχε καταντήσει να την κερνάω καφεδάκι την κυρία. Και έβριζα την Βασιλική ότι μου το έπινε κρυφά. μέχρι που την έπιασα επ΄αυτοφόρω...:lol::lol::lol:
Λες να πινει και ο δικος μου:blink:?
Ευτυχως τον προλάβαμε στην πρώτη γλειψιά. Εχουμε γατιά με περίεργα γούστα ο Μπάτ αν τύχει κ φτιαξω καφέ μηχανής με καραμέλα αν δεν χώσει τη γλωσσάρα του εστω κ για λίγο θα σκάσει Κάνω μεγάλο αγώνα για να τον πιω τον καφε χωρίς σάλια του Μπατ:lol:
Δεν το εχω σκεφτει σαν πιθανοτητα αλλα αφηνω τον καφε πολλες φορες και μετα το ξανα περιλαμβανω:down::confused:

Σωστά Ελενα. Εχεις απόλυτο δίκιο. Κι εγώ τις φοβαμαι παρα πολύ τις κονσέρβες. Κι ο Τίμυ παλιότερα που του έδινα καμιά φορά σαν μεζεδάκι κονσέρβα αραιά κ που, πάθαινε κολίτιδες. Κι είναι κ σχετικά πιο γερός από όλους σαν οργανισμός!!

Λοιπόν σας αφιερώνουμε αγαπητοί μας γατογονείς, το παρακάτω βιντεάκι το οποίο έφτιαξε ο μικρός μου γιος. Είναι τα ζωάκια μας όλα. Μόνον που η Λουσίτα δεν είναι κ σε τόσο πετυχημένες φωτο. Βαριοταν στο τέλος ο Μανώλης να μου βάλει τις ωραίες της γιατί δεν τις βρίσκαμε για πολλήν ώρα!!!
https://www.esnips.com/web/manlo636sStuff
ΤΕΛΕΙΟ το βιντεακι σας!!!

Ειναι κουκλια ολα τους,πραγματικα σας ζηλευω,να τα χαιρεστε ολα,και να ειστε παντα ετσι ολοι μαζι,και να φτιαξετε κι'αλλο βιντεο και για εσας και για εμας(οφθαλμολουτρο κανονικοτατο ειναι),ευχαριστουμε πολυ,συγχαρητηρια για την ομορφη και πολυμελη οικογενεια σας.
Καλως των:up:και στους περσες...

καλημερα... φωτό ακόμη ο κώστας ε; χμχμχμμχχμ

αναστασία μου το βιντεο προντάξιον δική σας είναι πολύ πολύ όμορφο!

ζηλεψαμε,ζηλεψαμε(και εμεις;):P)
Θα μας ετοιμαζει εκπληξη μεγαλη φαντασομαι...:hmm:η θα ειναι ΠΟΛΥ κουκλι το γατι η...δεν ξερω και εγω τι ...:lol:

xμμμ Βάλε βρε Κώστα φωτο να το θαυμάσουμε το μωράκι σου!!!:)

Ευχαριστούμε Σταυρούλα μου! :up:
Λες να πινει και ο δικος μου:blink:?
Δεν το εχω σκεφτει σαν πιθανοτητα αλλα αφηνω τον καφε πολλες φορες και μετα το ξανα περιλαμβανω:down::confused:
ΤΕΛΕΙΟ το βιντεακι σας!!!
Καλως των:up:και στους περσες...
Ζορίτσα... Καλημέρα! Λέω να το παρακολουθήσεις μήπως ελαττώνεται ο καφές πού κ πού... χε χε χε:lol:Ευχαριστούμε!:)
Καλα απιστευτες φωτο,και ο Τιμυ ειναι εκει που απλωνει το χερακι λες και χορευει τανγκο!:D
Ναι δεν είναι γλυκούλης το μωρο μου? Απίστευτο Δώρα: Σήμερα το πρωί που έφευγα για τη δουλειά χουρχουριζε ξαπλωμένος στο κρεβάτι της Βασιλικης. Σπάνιο το χουρχουρητό σ΄αυτό το γατί. Τον φίλησα λοιπον κι ενώ χουρχούριζε μου έριξε κ μια δαγκωνια.:P

Σ΄ευχαριστουμε για τα καλα σου λόγια.:)

Ξέρεις το ArgyFam:lol:
Το κατάλαβα ότι σήμαινε Αργυ... Family γι' αυτό γέλασα πολύ
:lol::lol::lol::lol:
Τέλειος ο μικρός σου χαρισματικός σκηνοθέτης με χιούμορ

Ζορίτσα... Καλημέρα! Λέω να το παρακολουθήσεις μήπως ελαττώνεται ο καφές πού κ πού... χε χε χε:lol:Ευχαριστούμε!:)
Θα το βαλω το σχεδιο μπρος...για να τον πιασω...εκει που δεν περιμενει;):lol:

"H μαμα προσπαθει να με κανει κουλτουριαρη...αλλα δυσκολα τα βλεπω εγω..."

www.mypetz.gr/gallery/files/1/3/1/9/7/IMG_1111.JPG
www.mypetz.gr/gallery/files/1/3/1/9/7/IMG_1112.JPG
:lol::lol::lol:
αχ το ονειρο μου!!!να μαθω πιανο!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Τα περσικά είναι πολύ παράξενα στο φαγητό, τα δικά μου εκτός από κροκέτες δεν τρώνε τίποτα άλλο, Η κάντυ μονο της αρέσει που κ που να τρώει πάστα τόνου κατά τ άλλα τίποτα ουτε κοτόπουλο, ουτε ψάρι τίποτα. Δε νομίζω ότι θα αλλάξει αυτό μεγαλώνοντας
ναι!!!ειδα και τον μεγαλο μου που ειναι κεραμιδι..μονο κροκετα και καλης ποιοτητας μαλιστα!!!:lol::lol::lol:ειναι στη γατα παιδι μου!!

Ρε Σλιθ...Μα δεν ξερεις για το υπεροχο ελεφαντι Περσικο μου;
P9281395.jpg
:blink::blink::blink::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

αχ το ονειρο μου!!!να μαθω πιανο!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

ναι!!!ειδα και τον μεγαλο μου που ειναι κεραμιδι..μονο κροκετα και καλης ποιοτητας μαλιστα!!!:lol::lol::lol:ειναι στη γατα παιδι μου!!

:blink::blink::blink::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
Και το δικο μου ονειρο...να μαθει ο Μαρκο να παιζει...:lol::lol::lol:
αλλα φοβαται ο βλ@%@#...

Α Δαναη,δεν το ηξερες οτι ειναι Περσης ο Σειριος;Ετσι εξηγειται το υπεροπτικο του υφος...:P

Και το δικο μου ονειρο...να μαθει ο Μαρκο να παιζει...:lol::lol::lol:
αλλα φοβαται ο βλ@%@#...
καλα!!!αυτο θα ηθελα να το δω σε βιντεακι!!!να παταει τα πληκτρα,να φοβαται,να φευγει και μετα να το ξεχναει!!!αντε ξανα στο πιανο..και παλι απο την αρχη!!!

Α Δαναη,δεν το ηξερες οτι ειναι Περσης ο Σειριος;Ετσι εξηγειται το υπεροπτικο του υφος...:P
Κατι εχει, εδω που τα λεμε...:cool::lol::lol:

καλα!!!αυτο θα ηθελα να το δω σε βιντεακι!!!να παταει τα πληκτρα,να φοβαται,να φευγει και μετα να το ξεχναει!!!αντε ξανα στο πιανο..και παλι απο την αρχη!!!
Εγω του τα παταω με τα δικα του πατουσακια και μενει καγκελο!!!:lol::lol::lol:Μετα κοιταει να την κανει...

οχι καλε!!!!δεν το ηξερα!!κι ελεγα μα τι ρατσα μου θυμιζει αυτη η γατα?:lol::lol::lol:
στο αεροδρομιο στο κανανε?φωστηρες ε?:lol::lol::lol:

Κατι εχει, εδω που τα λεμε...:cool::lol::lol:
ε βεβαια!!!!δεν βλεπεις την μακρια γουνα?ιδιος με περσικο!!!ταμαμ!!!:lol::lol::lol:

ε βεβαια!!!!δεν βλεπεις την μακρια γουνα?ιδιος με περσικο!!!ταμαμ!!!:lol::lol::lol:
Μη τον βλεπεις ετσι...τον ΚΟΥΡΕΨΕ!!!:lol::lol::lol:

Καλε ποια γουνα,δε βλεπετε την πλακουτσωτη του φατσα;
Οχι Δαναη μου,ο Σειριος δεν ειχε τσιπ,και τον πηγαν στη γωνια μας στο πατρικο μου σε εναν κτηνιατρο της κακιας ωρας να του το βαλει οταν ηταν να ταξιδεψει.Και τα συμπληρωσε μονος του τα στοιχεια...Μπορεις να φανταστεις τι σοι γιατρος ειναι...

Καλε ποια γουνα,δε βλεπετε την πλακουτσωτη του φατσα;
Οχι Δαναη μου,ο Σειριος δεν ειχε τσιπ,και τον πηγαν στη γωνια μας στο πατρικο μου σε εναν κτηνιατρο της κακιας ωρας να του το βαλει οταν ηταν να ταξιδεψει.Και τα συμπληρωσε μονος του τα στοιχεια...Μπορεις να φανταστεις τι σοι γιατρος ειναι...
ωχ παναγια μου!!!!μονο βοδια και κατσικες θα ηξερε να ξεχωριζει!!!:lol::lol::lol:

Και για αυτο εχω μια μικρηηηηηη αμφιβολια,αμα μουγκανιζε η αγελαδα ισως ειχε μια ελπιδα να την ξεχωρισει...:lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back