*D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 04:04 Ο *D~A~D* έγραψε: #4.261 03-11-08 04:04 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Σωστά Ελενα. Εχεις απόλυτο δίκιο. Κι εγώ τις φοβαμαι παρα πολύ τις κονσέρβες. Κι ο Τίμυ παλιότερα που του έδινα καμιά φορά σαν μεζεδάκι κονσέρβα αραιά κ που, πάθαινε κολίτιδες. Κι είναι κ σχετικά πιο γερός από όλους σαν οργανισμός!! Λοιπόν σας αφιερώνουμε αγαπητοί μας γατογονείς, το παρακάτω βιντεάκι το οποίο έφτιαξε ο μικρός μου γιος. Είναι τα ζωάκια μας όλα. Μόνον που η Λουσίτα δεν είναι κ σε τόσο πετυχημένες φωτο. Βαριοταν στο τέλος ο Μανώλης να μου βάλει τις ωραίες της γιατί δεν τις βρίσκαμε για πολλήν ώρα!!! https://www.esnips.com/web/manlo636sStuff Click για ανάπτυξη... Ειναι κουκλια ολα τους,πραγματικα σας ζηλευω,να τα χαιρεστε ολα,και να ειστε παντα ετσι ολοι μαζι,και να φτιαξετε κι'αλλο βιντεο και για εσας και για εμας(οφθαλμολουτρο κανονικοτατο ειναι),ευχαριστουμε πολυ,συγχαρητηρια για την ομορφη και πολυμελη οικογενεια σας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 07:24 Η moukelis έγραψε: #4.262 03-11-08 07:24 Καλα απιστευτες φωτο,και ο Τιμυ ειναι εκει που απλωνει το χερακι λες και χορευει τανγκο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 08:08 Η zorica έγραψε: #4.263 03-11-08 08:08 Αρχική Δημοσίευση από Kostis85: 3,5 μηνων είναι.Ναι πήρα Click για ανάπτυξη... Mπραβοοοοοοοοο!!! και που ειναι οι φωτο? Αρχική Δημοσίευση από staman2: Εγώ έχω αυτο το πρόβλημα με τη Λούση. Ενα διάστημα μάλιστα που δεν το είχα αντιληφθεί ότι μου έπινε κρυφά τον καφέ από το τραπεζάκι της τραπεζαρίας που ήταν χαμηλό κ τον άφηνα ας πούμε για λίγο μέχρι να ξαναβγώ, τον είχε πιει ως πελαργός χωρίς να αφήνει ούτε ίχνος. κάθε απόγευμα λοιπόν πιο παλιά είχε καταντήσει να την κερνάω καφεδάκι την κυρία. Και έβριζα την Βασιλική ότι μου το έπινε κρυφά. μέχρι που την έπιασα επ΄αυτοφόρω... Click για ανάπτυξη... Λες να πινει και ο δικος μου? Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ευτυχως τον προλάβαμε στην πρώτη γλειψιά. Εχουμε γατιά με περίεργα γούστα ο Μπάτ αν τύχει κ φτιαξω καφέ μηχανής με καραμέλα αν δεν χώσει τη γλωσσάρα του εστω κ για λίγο θα σκάσει Κάνω μεγάλο αγώνα για να τον πιω τον καφε χωρίς σάλια του Μπατ Click για ανάπτυξη... Δεν το εχω σκεφτει σαν πιθανοτητα αλλα αφηνω τον καφε πολλες φορες και μετα το ξανα περιλαμβανω Αρχική Δημοσίευση από staman2: Σωστά Ελενα. Εχεις απόλυτο δίκιο. Κι εγώ τις φοβαμαι παρα πολύ τις κονσέρβες. Κι ο Τίμυ παλιότερα που του έδινα καμιά φορά σαν μεζεδάκι κονσέρβα αραιά κ που, πάθαινε κολίτιδες. Κι είναι κ σχετικά πιο γερός από όλους σαν οργανισμός!! Λοιπόν σας αφιερώνουμε αγαπητοί μας γατογονείς, το παρακάτω βιντεάκι το οποίο έφτιαξε ο μικρός μου γιος. Είναι τα ζωάκια μας όλα. Μόνον που η Λουσίτα δεν είναι κ σε τόσο πετυχημένες φωτο. Βαριοταν στο τέλος ο Μανώλης να μου βάλει τις ωραίες της γιατί δεν τις βρίσκαμε για πολλήν ώρα!!! https://www.esnips.com/web/manlo636sStuff Click για ανάπτυξη... ΤΕΛΕΙΟ το βιντεακι σας!!! Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Ειναι κουκλια ολα τους,πραγματικα σας ζηλευω,να τα χαιρεστε ολα,και να ειστε παντα ετσι ολοι μαζι,και να φτιαξετε κι'αλλο βιντεο και για εσας και για εμας(οφθαλμολουτρο κανονικοτατο ειναι),ευχαριστουμε πολυ,συγχαρητηρια για την ομορφη και πολυμελη οικογενεια σας. Click για ανάπτυξη... Καλως τωνκαι στους περσες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 08:25 Η prince έγραψε: #4.264 03-11-08 08:25 καλημερα... φωτό ακόμη ο κώστας ε; χμχμχμμχχμ αναστασία μου το βιντεο προντάξιον δική σας είναι πολύ πολύ όμορφο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 08:45 Η zorica έγραψε: #4.265 03-11-08 08:45 Αρχική Δημοσίευση από prince: καλημερα... φωτό ακόμη ο κώστας ε; χμχμχμμχχμ αναστασία μου το βιντεο προντάξιον δική σας είναι πολύ πολύ όμορφο! Click για ανάπτυξη... ζηλεψαμε,ζηλεψαμε(και εμεις) Θα μας ετοιμαζει εκπληξη μεγαλη φαντασομαι...η θα ειναι ΠΟΛΥ κουκλι το γατι η...δεν ξερω και εγω τι ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 09:29 Η staman2 έγραψε: #4.266 03-11-08 09:29 Αρχική Δημοσίευση από prince: καλημερα... φωτό ακόμη ο κώστας ε; χμχμχμμχχμ αναστασία μου το βιντεο προντάξιον δική σας είναι πολύ πολύ όμορφο! Click για ανάπτυξη... xμμμ Βάλε βρε Κώστα φωτο να το θαυμάσουμε το μωράκι σου!!! Ευχαριστούμε Σταυρούλα μου! Αρχική Δημοσίευση από zorica: Λες να πινει και ο δικος μου? Δεν το εχω σκεφτει σαν πιθανοτητα αλλα αφηνω τον καφε πολλες φορες και μετα το ξανα περιλαμβανω ΤΕΛΕΙΟ το βιντεακι σας!!! Καλως τωνκαι στους περσες... Click για ανάπτυξη... Ζορίτσα... Καλημέρα! Λέω να το παρακολουθήσεις μήπως ελαττώνεται ο καφές πού κ πού... χε χε χεΕυχαριστούμε! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλα απιστευτες φωτο,και ο Τιμυ ειναι εκει που απλωνει το χερακι λες και χορευει τανγκο! Click για ανάπτυξη... Ναι δεν είναι γλυκούλης το μωρο μου? Απίστευτο Δώρα: Σήμερα το πρωί που έφευγα για τη δουλειά χουρχουριζε ξαπλωμένος στο κρεβάτι της Βασιλικης. Σπάνιο το χουρχουρητό σ΄αυτό το γατί. Τον φίλησα λοιπον κι ενώ χουρχούριζε μου έριξε κ μια δαγκωνια. Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Ειναι κουκλια ολα τους,πραγματικα σας ζηλευω,να τα χαιρεστε ολα,και να ειστε παντα ετσι ολοι μαζι,και να φτιαξετε κι'αλλο βιντεο και για εσας και για εμας(οφθαλμολουτρο κανονικοτατο ειναι),ευχαριστουμε πολυ,συγχαρητηρια για την ομορφη και πολυμελη οικογενεια σας. Click για ανάπτυξη... Σ΄ευχαριστουμε για τα καλα σου λόγια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 10:43 Η elvenstar: #4.267 03-11-08 10:43 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ξέρεις το ArgyFam Click για ανάπτυξη... Το κατάλαβα ότι σήμαινε Αργυ... Family γι' αυτό γέλασα πολύ Τέλειος ο μικρός σου χαρισματικός σκηνοθέτης με χιούμορ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 11:17 Η zorica έγραψε: #4.268 03-11-08 11:17 Ζορίτσα... Καλημέρα! Λέω να το παρακολουθήσεις μήπως ελαττώνεται ο καφές πού κ πού... χε χε χεΕυχαριστούμε! Θα το βαλω το σχεδιο μπρος...για να τον πιασω...εκει που δεν περιμενει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 11:22 Ο πυρροθριξ: #4.269 03-11-08 11:22 Αρχική Δημοσίευση από zorica: "H μαμα προσπαθει να με κανει κουλτουριαρη...αλλα δυσκολα τα βλεπω εγω..." www.mypetz.gr/gallery/files/1/3/1/9/7/IMG_1111.JPG www.mypetz.gr/gallery/files/1/3/1/9/7/IMG_1112.JPG Click για ανάπτυξη... αχ το ονειρο μου!!!να μαθω πιανο!!! Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Τα περσικά είναι πολύ παράξενα στο φαγητό, τα δικά μου εκτός από κροκέτες δεν τρώνε τίποτα άλλο, Η κάντυ μονο της αρέσει που κ που να τρώει πάστα τόνου κατά τ άλλα τίποτα ουτε κοτόπουλο, ουτε ψάρι τίποτα. Δε νομίζω ότι θα αλλάξει αυτό μεγαλώνοντας Click για ανάπτυξη... ναι!!!ειδα και τον μεγαλο μου που ειναι κεραμιδι..μονο κροκετα και καλης ποιοτητας μαλιστα!!!ειναι στη γατα παιδι μου!! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ρε Σλιθ...Μα δεν ξερεις για το υπεροχο ελεφαντι Περσικο μου; Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 11:26 Η zorica έγραψε: #4.270 03-11-08 11:26 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: αχ το ονειρο μου!!!να μαθω πιανο!!! ναι!!!ειδα και τον μεγαλο μου που ειναι κεραμιδι..μονο κροκετα και καλης ποιοτητας μαλιστα!!!ειναι στη γατα παιδι μου!! Click για ανάπτυξη... Και το δικο μου ονειρο...να μαθει ο Μαρκο να παιζει... αλλα φοβαται ο βλ@%@#... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 11:27 Η moukelis έγραψε: #4.271 03-11-08 11:27 Α Δαναη,δεν το ηξερες οτι ειναι Περσης ο Σειριος;Ετσι εξηγειται το υπεροπτικο του υφος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 11:28 Ο πυρροθριξ: #4.272 03-11-08 11:28 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Και το δικο μου ονειρο...να μαθει ο Μαρκο να παιζει... αλλα φοβαται ο βλ@%@#... Click για ανάπτυξη... καλα!!!αυτο θα ηθελα να το δω σε βιντεακι!!!να παταει τα πληκτρα,να φοβαται,να φευγει και μετα να το ξεχναει!!!αντε ξανα στο πιανο..και παλι απο την αρχη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 11:29 Η zorica έγραψε: #4.273 03-11-08 11:29 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α Δαναη,δεν το ηξερες οτι ειναι Περσης ο Σειριος;Ετσι εξηγειται το υπεροπτικο του υφος... Click για ανάπτυξη... Κατι εχει, εδω που τα λεμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 11:30 Η zorica έγραψε: #4.274 03-11-08 11:30 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: καλα!!!αυτο θα ηθελα να το δω σε βιντεακι!!!να παταει τα πληκτρα,να φοβαται,να φευγει και μετα να το ξεχναει!!!αντε ξανα στο πιανο..και παλι απο την αρχη!!! Click για ανάπτυξη... Εγω του τα παταω με τα δικα του πατουσακια και μενει καγκελο!!!Μετα κοιταει να την κανει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 11:30 Ο πυρροθριξ: #4.275 03-11-08 11:30 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α Δαναη,δεν το ηξερες οτι ειναι Περσης ο Σειριος;Ετσι εξηγειται το υπεροπτικο του υφος... Click για ανάπτυξη... οχι καλε!!!!δεν το ηξερα!!κι ελεγα μα τι ρατσα μου θυμιζει αυτη η γατα? στο αεροδρομιο στο κανανε?φωστηρες ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 11:31 Ο πυρροθριξ: #4.276 03-11-08 11:31 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Κατι εχει, εδω που τα λεμε... Click για ανάπτυξη... ε βεβαια!!!!δεν βλεπεις την μακρια γουνα?ιδιος με περσικο!!!ταμαμ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 11:33 Η zorica έγραψε: #4.277 03-11-08 11:33 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ε βεβαια!!!!δεν βλεπεις την μακρια γουνα?ιδιος με περσικο!!!ταμαμ!!! Click για ανάπτυξη... Μη τον βλεπεις ετσι...τον ΚΟΥΡΕΨΕ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 11:33 Η moukelis έγραψε: #4.278 03-11-08 11:33 Καλε ποια γουνα,δε βλεπετε την πλακουτσωτη του φατσα; Οχι Δαναη μου,ο Σειριος δεν ειχε τσιπ,και τον πηγαν στη γωνια μας στο πατρικο μου σε εναν κτηνιατρο της κακιας ωρας να του το βαλει οταν ηταν να ταξιδεψει.Και τα συμπληρωσε μονος του τα στοιχεια...Μπορεις να φανταστεις τι σοι γιατρος ειναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 11:38 Ο πυρροθριξ: #4.279 03-11-08 11:38 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλε ποια γουνα,δε βλεπετε την πλακουτσωτη του φατσα; Οχι Δαναη μου,ο Σειριος δεν ειχε τσιπ,και τον πηγαν στη γωνια μας στο πατρικο μου σε εναν κτηνιατρο της κακιας ωρας να του το βαλει οταν ηταν να ταξιδεψει.Και τα συμπληρωσε μονος του τα στοιχεια...Μπορεις να φανταστεις τι σοι γιατρος ειναι... Click για ανάπτυξη... ωχ παναγια μου!!!!μονο βοδια και κατσικες θα ηξερε να ξεχωριζει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 11:41 Η moukelis έγραψε: #4.280 03-11-08 11:41 Και για αυτο εχω μια μικρηηηηηη αμφιβολια,αμα μουγκανιζε η αγελαδα ισως ειχε μια ελπιδα να την ξεχωρισει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 212 213 214 215 216 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 214 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 214 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από staman2: Σωστά Ελενα. Εχεις απόλυτο δίκιο. Κι εγώ τις φοβαμαι παρα πολύ τις κονσέρβες. Κι ο Τίμυ παλιότερα που του έδινα καμιά φορά σαν μεζεδάκι κονσέρβα αραιά κ που, πάθαινε κολίτιδες. Κι είναι κ σχετικά πιο γερός από όλους σαν οργανισμός!! Λοιπόν σας αφιερώνουμε αγαπητοί μας γατογονείς, το παρακάτω βιντεάκι το οποίο έφτιαξε ο μικρός μου γιος. Είναι τα ζωάκια μας όλα. Μόνον που η Λουσίτα δεν είναι κ σε τόσο πετυχημένες φωτο. Βαριοταν στο τέλος ο Μανώλης να μου βάλει τις ωραίες της γιατί δεν τις βρίσκαμε για πολλήν ώρα!!! https://www.esnips.com/web/manlo636sStuff Click για ανάπτυξη... Ειναι κουκλια ολα τους,πραγματικα σας ζηλευω,να τα χαιρεστε ολα,και να ειστε παντα ετσι ολοι μαζι,και να φτιαξετε κι'αλλο βιντεο και για εσας και για εμας(οφθαλμολουτρο κανονικοτατο ειναι),ευχαριστουμε πολυ,συγχαρητηρια για την ομορφη και πολυμελη οικογενεια σας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 07:24 Η moukelis έγραψε: #4.262 03-11-08 07:24 Καλα απιστευτες φωτο,και ο Τιμυ ειναι εκει που απλωνει το χερακι λες και χορευει τανγκο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 08:08 Η zorica έγραψε: #4.263 03-11-08 08:08 Αρχική Δημοσίευση από Kostis85: 3,5 μηνων είναι.Ναι πήρα Click για ανάπτυξη... Mπραβοοοοοοοοο!!! και που ειναι οι φωτο? Αρχική Δημοσίευση από staman2: Εγώ έχω αυτο το πρόβλημα με τη Λούση. Ενα διάστημα μάλιστα που δεν το είχα αντιληφθεί ότι μου έπινε κρυφά τον καφέ από το τραπεζάκι της τραπεζαρίας που ήταν χαμηλό κ τον άφηνα ας πούμε για λίγο μέχρι να ξαναβγώ, τον είχε πιει ως πελαργός χωρίς να αφήνει ούτε ίχνος. κάθε απόγευμα λοιπόν πιο παλιά είχε καταντήσει να την κερνάω καφεδάκι την κυρία. Και έβριζα την Βασιλική ότι μου το έπινε κρυφά. μέχρι που την έπιασα επ΄αυτοφόρω... Click για ανάπτυξη... Λες να πινει και ο δικος μου? Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ευτυχως τον προλάβαμε στην πρώτη γλειψιά. Εχουμε γατιά με περίεργα γούστα ο Μπάτ αν τύχει κ φτιαξω καφέ μηχανής με καραμέλα αν δεν χώσει τη γλωσσάρα του εστω κ για λίγο θα σκάσει Κάνω μεγάλο αγώνα για να τον πιω τον καφε χωρίς σάλια του Μπατ Click για ανάπτυξη... Δεν το εχω σκεφτει σαν πιθανοτητα αλλα αφηνω τον καφε πολλες φορες και μετα το ξανα περιλαμβανω Αρχική Δημοσίευση από staman2: Σωστά Ελενα. Εχεις απόλυτο δίκιο. Κι εγώ τις φοβαμαι παρα πολύ τις κονσέρβες. Κι ο Τίμυ παλιότερα που του έδινα καμιά φορά σαν μεζεδάκι κονσέρβα αραιά κ που, πάθαινε κολίτιδες. Κι είναι κ σχετικά πιο γερός από όλους σαν οργανισμός!! Λοιπόν σας αφιερώνουμε αγαπητοί μας γατογονείς, το παρακάτω βιντεάκι το οποίο έφτιαξε ο μικρός μου γιος. Είναι τα ζωάκια μας όλα. Μόνον που η Λουσίτα δεν είναι κ σε τόσο πετυχημένες φωτο. Βαριοταν στο τέλος ο Μανώλης να μου βάλει τις ωραίες της γιατί δεν τις βρίσκαμε για πολλήν ώρα!!! https://www.esnips.com/web/manlo636sStuff Click για ανάπτυξη... ΤΕΛΕΙΟ το βιντεακι σας!!! Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Ειναι κουκλια ολα τους,πραγματικα σας ζηλευω,να τα χαιρεστε ολα,και να ειστε παντα ετσι ολοι μαζι,και να φτιαξετε κι'αλλο βιντεο και για εσας και για εμας(οφθαλμολουτρο κανονικοτατο ειναι),ευχαριστουμε πολυ,συγχαρητηρια για την ομορφη και πολυμελη οικογενεια σας. Click για ανάπτυξη... Καλως τωνκαι στους περσες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 08:25 Η prince έγραψε: #4.264 03-11-08 08:25 καλημερα... φωτό ακόμη ο κώστας ε; χμχμχμμχχμ αναστασία μου το βιντεο προντάξιον δική σας είναι πολύ πολύ όμορφο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 08:45 Η zorica έγραψε: #4.265 03-11-08 08:45 Αρχική Δημοσίευση από prince: καλημερα... φωτό ακόμη ο κώστας ε; χμχμχμμχχμ αναστασία μου το βιντεο προντάξιον δική σας είναι πολύ πολύ όμορφο! Click για ανάπτυξη... ζηλεψαμε,ζηλεψαμε(και εμεις) Θα μας ετοιμαζει εκπληξη μεγαλη φαντασομαι...η θα ειναι ΠΟΛΥ κουκλι το γατι η...δεν ξερω και εγω τι ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 09:29 Η staman2 έγραψε: #4.266 03-11-08 09:29 Αρχική Δημοσίευση από prince: καλημερα... φωτό ακόμη ο κώστας ε; χμχμχμμχχμ αναστασία μου το βιντεο προντάξιον δική σας είναι πολύ πολύ όμορφο! Click για ανάπτυξη... xμμμ Βάλε βρε Κώστα φωτο να το θαυμάσουμε το μωράκι σου!!! Ευχαριστούμε Σταυρούλα μου! Αρχική Δημοσίευση από zorica: Λες να πινει και ο δικος μου? Δεν το εχω σκεφτει σαν πιθανοτητα αλλα αφηνω τον καφε πολλες φορες και μετα το ξανα περιλαμβανω ΤΕΛΕΙΟ το βιντεακι σας!!! Καλως τωνκαι στους περσες... Click για ανάπτυξη... Ζορίτσα... Καλημέρα! Λέω να το παρακολουθήσεις μήπως ελαττώνεται ο καφές πού κ πού... χε χε χεΕυχαριστούμε! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλα απιστευτες φωτο,και ο Τιμυ ειναι εκει που απλωνει το χερακι λες και χορευει τανγκο! Click για ανάπτυξη... Ναι δεν είναι γλυκούλης το μωρο μου? Απίστευτο Δώρα: Σήμερα το πρωί που έφευγα για τη δουλειά χουρχουριζε ξαπλωμένος στο κρεβάτι της Βασιλικης. Σπάνιο το χουρχουρητό σ΄αυτό το γατί. Τον φίλησα λοιπον κι ενώ χουρχούριζε μου έριξε κ μια δαγκωνια. Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Ειναι κουκλια ολα τους,πραγματικα σας ζηλευω,να τα χαιρεστε ολα,και να ειστε παντα ετσι ολοι μαζι,και να φτιαξετε κι'αλλο βιντεο και για εσας και για εμας(οφθαλμολουτρο κανονικοτατο ειναι),ευχαριστουμε πολυ,συγχαρητηρια για την ομορφη και πολυμελη οικογενεια σας. Click για ανάπτυξη... Σ΄ευχαριστουμε για τα καλα σου λόγια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 10:43 Η elvenstar: #4.267 03-11-08 10:43 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ξέρεις το ArgyFam Click για ανάπτυξη... Το κατάλαβα ότι σήμαινε Αργυ... Family γι' αυτό γέλασα πολύ Τέλειος ο μικρός σου χαρισματικός σκηνοθέτης με χιούμορ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 11:17 Η zorica έγραψε: #4.268 03-11-08 11:17 Ζορίτσα... Καλημέρα! Λέω να το παρακολουθήσεις μήπως ελαττώνεται ο καφές πού κ πού... χε χε χεΕυχαριστούμε! Θα το βαλω το σχεδιο μπρος...για να τον πιασω...εκει που δεν περιμενει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 11:22 Ο πυρροθριξ: #4.269 03-11-08 11:22 Αρχική Δημοσίευση από zorica: "H μαμα προσπαθει να με κανει κουλτουριαρη...αλλα δυσκολα τα βλεπω εγω..." www.mypetz.gr/gallery/files/1/3/1/9/7/IMG_1111.JPG www.mypetz.gr/gallery/files/1/3/1/9/7/IMG_1112.JPG Click για ανάπτυξη... αχ το ονειρο μου!!!να μαθω πιανο!!! Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Τα περσικά είναι πολύ παράξενα στο φαγητό, τα δικά μου εκτός από κροκέτες δεν τρώνε τίποτα άλλο, Η κάντυ μονο της αρέσει που κ που να τρώει πάστα τόνου κατά τ άλλα τίποτα ουτε κοτόπουλο, ουτε ψάρι τίποτα. Δε νομίζω ότι θα αλλάξει αυτό μεγαλώνοντας Click για ανάπτυξη... ναι!!!ειδα και τον μεγαλο μου που ειναι κεραμιδι..μονο κροκετα και καλης ποιοτητας μαλιστα!!!ειναι στη γατα παιδι μου!! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ρε Σλιθ...Μα δεν ξερεις για το υπεροχο ελεφαντι Περσικο μου; Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 11:26 Η zorica έγραψε: #4.270 03-11-08 11:26 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: αχ το ονειρο μου!!!να μαθω πιανο!!! ναι!!!ειδα και τον μεγαλο μου που ειναι κεραμιδι..μονο κροκετα και καλης ποιοτητας μαλιστα!!!ειναι στη γατα παιδι μου!! Click για ανάπτυξη... Και το δικο μου ονειρο...να μαθει ο Μαρκο να παιζει... αλλα φοβαται ο βλ@%@#... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 11:27 Η moukelis έγραψε: #4.271 03-11-08 11:27 Α Δαναη,δεν το ηξερες οτι ειναι Περσης ο Σειριος;Ετσι εξηγειται το υπεροπτικο του υφος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 11:28 Ο πυρροθριξ: #4.272 03-11-08 11:28 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Και το δικο μου ονειρο...να μαθει ο Μαρκο να παιζει... αλλα φοβαται ο βλ@%@#... Click για ανάπτυξη... καλα!!!αυτο θα ηθελα να το δω σε βιντεακι!!!να παταει τα πληκτρα,να φοβαται,να φευγει και μετα να το ξεχναει!!!αντε ξανα στο πιανο..και παλι απο την αρχη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 11:29 Η zorica έγραψε: #4.273 03-11-08 11:29 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α Δαναη,δεν το ηξερες οτι ειναι Περσης ο Σειριος;Ετσι εξηγειται το υπεροπτικο του υφος... Click για ανάπτυξη... Κατι εχει, εδω που τα λεμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 11:30 Η zorica έγραψε: #4.274 03-11-08 11:30 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: καλα!!!αυτο θα ηθελα να το δω σε βιντεακι!!!να παταει τα πληκτρα,να φοβαται,να φευγει και μετα να το ξεχναει!!!αντε ξανα στο πιανο..και παλι απο την αρχη!!! Click για ανάπτυξη... Εγω του τα παταω με τα δικα του πατουσακια και μενει καγκελο!!!Μετα κοιταει να την κανει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 11:30 Ο πυρροθριξ: #4.275 03-11-08 11:30 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α Δαναη,δεν το ηξερες οτι ειναι Περσης ο Σειριος;Ετσι εξηγειται το υπεροπτικο του υφος... Click για ανάπτυξη... οχι καλε!!!!δεν το ηξερα!!κι ελεγα μα τι ρατσα μου θυμιζει αυτη η γατα? στο αεροδρομιο στο κανανε?φωστηρες ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 11:31 Ο πυρροθριξ: #4.276 03-11-08 11:31 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Κατι εχει, εδω που τα λεμε... Click για ανάπτυξη... ε βεβαια!!!!δεν βλεπεις την μακρια γουνα?ιδιος με περσικο!!!ταμαμ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 11:33 Η zorica έγραψε: #4.277 03-11-08 11:33 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ε βεβαια!!!!δεν βλεπεις την μακρια γουνα?ιδιος με περσικο!!!ταμαμ!!! Click για ανάπτυξη... Μη τον βλεπεις ετσι...τον ΚΟΥΡΕΨΕ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 11:33 Η moukelis έγραψε: #4.278 03-11-08 11:33 Καλε ποια γουνα,δε βλεπετε την πλακουτσωτη του φατσα; Οχι Δαναη μου,ο Σειριος δεν ειχε τσιπ,και τον πηγαν στη γωνια μας στο πατρικο μου σε εναν κτηνιατρο της κακιας ωρας να του το βαλει οταν ηταν να ταξιδεψει.Και τα συμπληρωσε μονος του τα στοιχεια...Μπορεις να φανταστεις τι σοι γιατρος ειναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 11:38 Ο πυρροθριξ: #4.279 03-11-08 11:38 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλε ποια γουνα,δε βλεπετε την πλακουτσωτη του φατσα; Οχι Δαναη μου,ο Σειριος δεν ειχε τσιπ,και τον πηγαν στη γωνια μας στο πατρικο μου σε εναν κτηνιατρο της κακιας ωρας να του το βαλει οταν ηταν να ταξιδεψει.Και τα συμπληρωσε μονος του τα στοιχεια...Μπορεις να φανταστεις τι σοι γιατρος ειναι... Click για ανάπτυξη... ωχ παναγια μου!!!!μονο βοδια και κατσικες θα ηξερε να ξεχωριζει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 11:41 Η moukelis έγραψε: #4.280 03-11-08 11:41 Και για αυτο εχω μια μικρηηηηηη αμφιβολια,αμα μουγκανιζε η αγελαδα ισως ειχε μια ελπιδα να την ξεχωρισει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 212 213 214 215 216 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 214 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 214 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλα απιστευτες φωτο,και ο Τιμυ ειναι εκει που απλωνει το χερακι λες και χορευει τανγκο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 08:08 Η zorica έγραψε: #4.263 03-11-08 08:08 Αρχική Δημοσίευση από Kostis85: 3,5 μηνων είναι.Ναι πήρα Click για ανάπτυξη... Mπραβοοοοοοοοο!!! και που ειναι οι φωτο? Αρχική Δημοσίευση από staman2: Εγώ έχω αυτο το πρόβλημα με τη Λούση. Ενα διάστημα μάλιστα που δεν το είχα αντιληφθεί ότι μου έπινε κρυφά τον καφέ από το τραπεζάκι της τραπεζαρίας που ήταν χαμηλό κ τον άφηνα ας πούμε για λίγο μέχρι να ξαναβγώ, τον είχε πιει ως πελαργός χωρίς να αφήνει ούτε ίχνος. κάθε απόγευμα λοιπόν πιο παλιά είχε καταντήσει να την κερνάω καφεδάκι την κυρία. Και έβριζα την Βασιλική ότι μου το έπινε κρυφά. μέχρι που την έπιασα επ΄αυτοφόρω... Click για ανάπτυξη... Λες να πινει και ο δικος μου? Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ευτυχως τον προλάβαμε στην πρώτη γλειψιά. Εχουμε γατιά με περίεργα γούστα ο Μπάτ αν τύχει κ φτιαξω καφέ μηχανής με καραμέλα αν δεν χώσει τη γλωσσάρα του εστω κ για λίγο θα σκάσει Κάνω μεγάλο αγώνα για να τον πιω τον καφε χωρίς σάλια του Μπατ Click για ανάπτυξη... Δεν το εχω σκεφτει σαν πιθανοτητα αλλα αφηνω τον καφε πολλες φορες και μετα το ξανα περιλαμβανω Αρχική Δημοσίευση από staman2: Σωστά Ελενα. Εχεις απόλυτο δίκιο. Κι εγώ τις φοβαμαι παρα πολύ τις κονσέρβες. Κι ο Τίμυ παλιότερα που του έδινα καμιά φορά σαν μεζεδάκι κονσέρβα αραιά κ που, πάθαινε κολίτιδες. Κι είναι κ σχετικά πιο γερός από όλους σαν οργανισμός!! Λοιπόν σας αφιερώνουμε αγαπητοί μας γατογονείς, το παρακάτω βιντεάκι το οποίο έφτιαξε ο μικρός μου γιος. Είναι τα ζωάκια μας όλα. Μόνον που η Λουσίτα δεν είναι κ σε τόσο πετυχημένες φωτο. Βαριοταν στο τέλος ο Μανώλης να μου βάλει τις ωραίες της γιατί δεν τις βρίσκαμε για πολλήν ώρα!!! https://www.esnips.com/web/manlo636sStuff Click για ανάπτυξη... ΤΕΛΕΙΟ το βιντεακι σας!!! Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Ειναι κουκλια ολα τους,πραγματικα σας ζηλευω,να τα χαιρεστε ολα,και να ειστε παντα ετσι ολοι μαζι,και να φτιαξετε κι'αλλο βιντεο και για εσας και για εμας(οφθαλμολουτρο κανονικοτατο ειναι),ευχαριστουμε πολυ,συγχαρητηρια για την ομορφη και πολυμελη οικογενεια σας. Click για ανάπτυξη... Καλως τωνκαι στους περσες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 08:25 Η prince έγραψε: #4.264 03-11-08 08:25 καλημερα... φωτό ακόμη ο κώστας ε; χμχμχμμχχμ αναστασία μου το βιντεο προντάξιον δική σας είναι πολύ πολύ όμορφο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 08:45 Η zorica έγραψε: #4.265 03-11-08 08:45 Αρχική Δημοσίευση από prince: καλημερα... φωτό ακόμη ο κώστας ε; χμχμχμμχχμ αναστασία μου το βιντεο προντάξιον δική σας είναι πολύ πολύ όμορφο! Click για ανάπτυξη... ζηλεψαμε,ζηλεψαμε(και εμεις) Θα μας ετοιμαζει εκπληξη μεγαλη φαντασομαι...η θα ειναι ΠΟΛΥ κουκλι το γατι η...δεν ξερω και εγω τι ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 09:29 Η staman2 έγραψε: #4.266 03-11-08 09:29 Αρχική Δημοσίευση από prince: καλημερα... φωτό ακόμη ο κώστας ε; χμχμχμμχχμ αναστασία μου το βιντεο προντάξιον δική σας είναι πολύ πολύ όμορφο! Click για ανάπτυξη... xμμμ Βάλε βρε Κώστα φωτο να το θαυμάσουμε το μωράκι σου!!! Ευχαριστούμε Σταυρούλα μου! Αρχική Δημοσίευση από zorica: Λες να πινει και ο δικος μου? Δεν το εχω σκεφτει σαν πιθανοτητα αλλα αφηνω τον καφε πολλες φορες και μετα το ξανα περιλαμβανω ΤΕΛΕΙΟ το βιντεακι σας!!! Καλως τωνκαι στους περσες... Click για ανάπτυξη... Ζορίτσα... Καλημέρα! Λέω να το παρακολουθήσεις μήπως ελαττώνεται ο καφές πού κ πού... χε χε χεΕυχαριστούμε! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλα απιστευτες φωτο,και ο Τιμυ ειναι εκει που απλωνει το χερακι λες και χορευει τανγκο! Click για ανάπτυξη... Ναι δεν είναι γλυκούλης το μωρο μου? Απίστευτο Δώρα: Σήμερα το πρωί που έφευγα για τη δουλειά χουρχουριζε ξαπλωμένος στο κρεβάτι της Βασιλικης. Σπάνιο το χουρχουρητό σ΄αυτό το γατί. Τον φίλησα λοιπον κι ενώ χουρχούριζε μου έριξε κ μια δαγκωνια. Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Ειναι κουκλια ολα τους,πραγματικα σας ζηλευω,να τα χαιρεστε ολα,και να ειστε παντα ετσι ολοι μαζι,και να φτιαξετε κι'αλλο βιντεο και για εσας και για εμας(οφθαλμολουτρο κανονικοτατο ειναι),ευχαριστουμε πολυ,συγχαρητηρια για την ομορφη και πολυμελη οικογενεια σας. Click για ανάπτυξη... Σ΄ευχαριστουμε για τα καλα σου λόγια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 10:43 Η elvenstar: #4.267 03-11-08 10:43 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ξέρεις το ArgyFam Click για ανάπτυξη... Το κατάλαβα ότι σήμαινε Αργυ... Family γι' αυτό γέλασα πολύ Τέλειος ο μικρός σου χαρισματικός σκηνοθέτης με χιούμορ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 11:17 Η zorica έγραψε: #4.268 03-11-08 11:17 Ζορίτσα... Καλημέρα! Λέω να το παρακολουθήσεις μήπως ελαττώνεται ο καφές πού κ πού... χε χε χεΕυχαριστούμε! Θα το βαλω το σχεδιο μπρος...για να τον πιασω...εκει που δεν περιμενει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 11:22 Ο πυρροθριξ: #4.269 03-11-08 11:22 Αρχική Δημοσίευση από zorica: "H μαμα προσπαθει να με κανει κουλτουριαρη...αλλα δυσκολα τα βλεπω εγω..." www.mypetz.gr/gallery/files/1/3/1/9/7/IMG_1111.JPG www.mypetz.gr/gallery/files/1/3/1/9/7/IMG_1112.JPG Click για ανάπτυξη... αχ το ονειρο μου!!!να μαθω πιανο!!! Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Τα περσικά είναι πολύ παράξενα στο φαγητό, τα δικά μου εκτός από κροκέτες δεν τρώνε τίποτα άλλο, Η κάντυ μονο της αρέσει που κ που να τρώει πάστα τόνου κατά τ άλλα τίποτα ουτε κοτόπουλο, ουτε ψάρι τίποτα. Δε νομίζω ότι θα αλλάξει αυτό μεγαλώνοντας Click για ανάπτυξη... ναι!!!ειδα και τον μεγαλο μου που ειναι κεραμιδι..μονο κροκετα και καλης ποιοτητας μαλιστα!!!ειναι στη γατα παιδι μου!! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ρε Σλιθ...Μα δεν ξερεις για το υπεροχο ελεφαντι Περσικο μου; Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 11:26 Η zorica έγραψε: #4.270 03-11-08 11:26 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: αχ το ονειρο μου!!!να μαθω πιανο!!! ναι!!!ειδα και τον μεγαλο μου που ειναι κεραμιδι..μονο κροκετα και καλης ποιοτητας μαλιστα!!!ειναι στη γατα παιδι μου!! Click για ανάπτυξη... Και το δικο μου ονειρο...να μαθει ο Μαρκο να παιζει... αλλα φοβαται ο βλ@%@#... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 11:27 Η moukelis έγραψε: #4.271 03-11-08 11:27 Α Δαναη,δεν το ηξερες οτι ειναι Περσης ο Σειριος;Ετσι εξηγειται το υπεροπτικο του υφος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 11:28 Ο πυρροθριξ: #4.272 03-11-08 11:28 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Και το δικο μου ονειρο...να μαθει ο Μαρκο να παιζει... αλλα φοβαται ο βλ@%@#... Click για ανάπτυξη... καλα!!!αυτο θα ηθελα να το δω σε βιντεακι!!!να παταει τα πληκτρα,να φοβαται,να φευγει και μετα να το ξεχναει!!!αντε ξανα στο πιανο..και παλι απο την αρχη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 11:29 Η zorica έγραψε: #4.273 03-11-08 11:29 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α Δαναη,δεν το ηξερες οτι ειναι Περσης ο Σειριος;Ετσι εξηγειται το υπεροπτικο του υφος... Click για ανάπτυξη... Κατι εχει, εδω που τα λεμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 11:30 Η zorica έγραψε: #4.274 03-11-08 11:30 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: καλα!!!αυτο θα ηθελα να το δω σε βιντεακι!!!να παταει τα πληκτρα,να φοβαται,να φευγει και μετα να το ξεχναει!!!αντε ξανα στο πιανο..και παλι απο την αρχη!!! Click για ανάπτυξη... Εγω του τα παταω με τα δικα του πατουσακια και μενει καγκελο!!!Μετα κοιταει να την κανει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 11:30 Ο πυρροθριξ: #4.275 03-11-08 11:30 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α Δαναη,δεν το ηξερες οτι ειναι Περσης ο Σειριος;Ετσι εξηγειται το υπεροπτικο του υφος... Click για ανάπτυξη... οχι καλε!!!!δεν το ηξερα!!κι ελεγα μα τι ρατσα μου θυμιζει αυτη η γατα? στο αεροδρομιο στο κανανε?φωστηρες ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 11:31 Ο πυρροθριξ: #4.276 03-11-08 11:31 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Κατι εχει, εδω που τα λεμε... Click για ανάπτυξη... ε βεβαια!!!!δεν βλεπεις την μακρια γουνα?ιδιος με περσικο!!!ταμαμ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 11:33 Η zorica έγραψε: #4.277 03-11-08 11:33 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ε βεβαια!!!!δεν βλεπεις την μακρια γουνα?ιδιος με περσικο!!!ταμαμ!!! Click για ανάπτυξη... Μη τον βλεπεις ετσι...τον ΚΟΥΡΕΨΕ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 11:33 Η moukelis έγραψε: #4.278 03-11-08 11:33 Καλε ποια γουνα,δε βλεπετε την πλακουτσωτη του φατσα; Οχι Δαναη μου,ο Σειριος δεν ειχε τσιπ,και τον πηγαν στη γωνια μας στο πατρικο μου σε εναν κτηνιατρο της κακιας ωρας να του το βαλει οταν ηταν να ταξιδεψει.Και τα συμπληρωσε μονος του τα στοιχεια...Μπορεις να φανταστεις τι σοι γιατρος ειναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 11:38 Ο πυρροθριξ: #4.279 03-11-08 11:38 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλε ποια γουνα,δε βλεπετε την πλακουτσωτη του φατσα; Οχι Δαναη μου,ο Σειριος δεν ειχε τσιπ,και τον πηγαν στη γωνια μας στο πατρικο μου σε εναν κτηνιατρο της κακιας ωρας να του το βαλει οταν ηταν να ταξιδεψει.Και τα συμπληρωσε μονος του τα στοιχεια...Μπορεις να φανταστεις τι σοι γιατρος ειναι... Click για ανάπτυξη... ωχ παναγια μου!!!!μονο βοδια και κατσικες θα ηξερε να ξεχωριζει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 11:41 Η moukelis έγραψε: #4.280 03-11-08 11:41 Και για αυτο εχω μια μικρηηηηηη αμφιβολια,αμα μουγκανιζε η αγελαδα ισως ειχε μια ελπιδα να την ξεχωρισει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 212 213 214 215 216 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 214 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 214 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Kostis85: 3,5 μηνων είναι.Ναι πήρα Click για ανάπτυξη... Mπραβοοοοοοοοο!!! και που ειναι οι φωτο? Αρχική Δημοσίευση από staman2: Εγώ έχω αυτο το πρόβλημα με τη Λούση. Ενα διάστημα μάλιστα που δεν το είχα αντιληφθεί ότι μου έπινε κρυφά τον καφέ από το τραπεζάκι της τραπεζαρίας που ήταν χαμηλό κ τον άφηνα ας πούμε για λίγο μέχρι να ξαναβγώ, τον είχε πιει ως πελαργός χωρίς να αφήνει ούτε ίχνος. κάθε απόγευμα λοιπόν πιο παλιά είχε καταντήσει να την κερνάω καφεδάκι την κυρία. Και έβριζα την Βασιλική ότι μου το έπινε κρυφά. μέχρι που την έπιασα επ΄αυτοφόρω... Click για ανάπτυξη... Λες να πινει και ο δικος μου? Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ευτυχως τον προλάβαμε στην πρώτη γλειψιά. Εχουμε γατιά με περίεργα γούστα ο Μπάτ αν τύχει κ φτιαξω καφέ μηχανής με καραμέλα αν δεν χώσει τη γλωσσάρα του εστω κ για λίγο θα σκάσει Κάνω μεγάλο αγώνα για να τον πιω τον καφε χωρίς σάλια του Μπατ Click για ανάπτυξη... Δεν το εχω σκεφτει σαν πιθανοτητα αλλα αφηνω τον καφε πολλες φορες και μετα το ξανα περιλαμβανω Αρχική Δημοσίευση από staman2: Σωστά Ελενα. Εχεις απόλυτο δίκιο. Κι εγώ τις φοβαμαι παρα πολύ τις κονσέρβες. Κι ο Τίμυ παλιότερα που του έδινα καμιά φορά σαν μεζεδάκι κονσέρβα αραιά κ που, πάθαινε κολίτιδες. Κι είναι κ σχετικά πιο γερός από όλους σαν οργανισμός!! Λοιπόν σας αφιερώνουμε αγαπητοί μας γατογονείς, το παρακάτω βιντεάκι το οποίο έφτιαξε ο μικρός μου γιος. Είναι τα ζωάκια μας όλα. Μόνον που η Λουσίτα δεν είναι κ σε τόσο πετυχημένες φωτο. Βαριοταν στο τέλος ο Μανώλης να μου βάλει τις ωραίες της γιατί δεν τις βρίσκαμε για πολλήν ώρα!!! https://www.esnips.com/web/manlo636sStuff Click για ανάπτυξη... ΤΕΛΕΙΟ το βιντεακι σας!!! Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Ειναι κουκλια ολα τους,πραγματικα σας ζηλευω,να τα χαιρεστε ολα,και να ειστε παντα ετσι ολοι μαζι,και να φτιαξετε κι'αλλο βιντεο και για εσας και για εμας(οφθαλμολουτρο κανονικοτατο ειναι),ευχαριστουμε πολυ,συγχαρητηρια για την ομορφη και πολυμελη οικογενεια σας. Click για ανάπτυξη... Καλως τωνκαι στους περσες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 08:25 Η prince έγραψε: #4.264 03-11-08 08:25 καλημερα... φωτό ακόμη ο κώστας ε; χμχμχμμχχμ αναστασία μου το βιντεο προντάξιον δική σας είναι πολύ πολύ όμορφο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 08:45 Η zorica έγραψε: #4.265 03-11-08 08:45 Αρχική Δημοσίευση από prince: καλημερα... φωτό ακόμη ο κώστας ε; χμχμχμμχχμ αναστασία μου το βιντεο προντάξιον δική σας είναι πολύ πολύ όμορφο! Click για ανάπτυξη... ζηλεψαμε,ζηλεψαμε(και εμεις) Θα μας ετοιμαζει εκπληξη μεγαλη φαντασομαι...η θα ειναι ΠΟΛΥ κουκλι το γατι η...δεν ξερω και εγω τι ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 09:29 Η staman2 έγραψε: #4.266 03-11-08 09:29 Αρχική Δημοσίευση από prince: καλημερα... φωτό ακόμη ο κώστας ε; χμχμχμμχχμ αναστασία μου το βιντεο προντάξιον δική σας είναι πολύ πολύ όμορφο! Click για ανάπτυξη... xμμμ Βάλε βρε Κώστα φωτο να το θαυμάσουμε το μωράκι σου!!! Ευχαριστούμε Σταυρούλα μου! Αρχική Δημοσίευση από zorica: Λες να πινει και ο δικος μου? Δεν το εχω σκεφτει σαν πιθανοτητα αλλα αφηνω τον καφε πολλες φορες και μετα το ξανα περιλαμβανω ΤΕΛΕΙΟ το βιντεακι σας!!! Καλως τωνκαι στους περσες... Click για ανάπτυξη... Ζορίτσα... Καλημέρα! Λέω να το παρακολουθήσεις μήπως ελαττώνεται ο καφές πού κ πού... χε χε χεΕυχαριστούμε! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλα απιστευτες φωτο,και ο Τιμυ ειναι εκει που απλωνει το χερακι λες και χορευει τανγκο! Click για ανάπτυξη... Ναι δεν είναι γλυκούλης το μωρο μου? Απίστευτο Δώρα: Σήμερα το πρωί που έφευγα για τη δουλειά χουρχουριζε ξαπλωμένος στο κρεβάτι της Βασιλικης. Σπάνιο το χουρχουρητό σ΄αυτό το γατί. Τον φίλησα λοιπον κι ενώ χουρχούριζε μου έριξε κ μια δαγκωνια. Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Ειναι κουκλια ολα τους,πραγματικα σας ζηλευω,να τα χαιρεστε ολα,και να ειστε παντα ετσι ολοι μαζι,και να φτιαξετε κι'αλλο βιντεο και για εσας και για εμας(οφθαλμολουτρο κανονικοτατο ειναι),ευχαριστουμε πολυ,συγχαρητηρια για την ομορφη και πολυμελη οικογενεια σας. Click για ανάπτυξη... Σ΄ευχαριστουμε για τα καλα σου λόγια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 10:43 Η elvenstar: #4.267 03-11-08 10:43 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ξέρεις το ArgyFam Click για ανάπτυξη... Το κατάλαβα ότι σήμαινε Αργυ... Family γι' αυτό γέλασα πολύ Τέλειος ο μικρός σου χαρισματικός σκηνοθέτης με χιούμορ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 11:17 Η zorica έγραψε: #4.268 03-11-08 11:17 Ζορίτσα... Καλημέρα! Λέω να το παρακολουθήσεις μήπως ελαττώνεται ο καφές πού κ πού... χε χε χεΕυχαριστούμε! Θα το βαλω το σχεδιο μπρος...για να τον πιασω...εκει που δεν περιμενει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 11:22 Ο πυρροθριξ: #4.269 03-11-08 11:22 Αρχική Δημοσίευση από zorica: "H μαμα προσπαθει να με κανει κουλτουριαρη...αλλα δυσκολα τα βλεπω εγω..." www.mypetz.gr/gallery/files/1/3/1/9/7/IMG_1111.JPG www.mypetz.gr/gallery/files/1/3/1/9/7/IMG_1112.JPG Click για ανάπτυξη... αχ το ονειρο μου!!!να μαθω πιανο!!! Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Τα περσικά είναι πολύ παράξενα στο φαγητό, τα δικά μου εκτός από κροκέτες δεν τρώνε τίποτα άλλο, Η κάντυ μονο της αρέσει που κ που να τρώει πάστα τόνου κατά τ άλλα τίποτα ουτε κοτόπουλο, ουτε ψάρι τίποτα. Δε νομίζω ότι θα αλλάξει αυτό μεγαλώνοντας Click για ανάπτυξη... ναι!!!ειδα και τον μεγαλο μου που ειναι κεραμιδι..μονο κροκετα και καλης ποιοτητας μαλιστα!!!ειναι στη γατα παιδι μου!! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ρε Σλιθ...Μα δεν ξερεις για το υπεροχο ελεφαντι Περσικο μου; Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 11:26 Η zorica έγραψε: #4.270 03-11-08 11:26 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: αχ το ονειρο μου!!!να μαθω πιανο!!! ναι!!!ειδα και τον μεγαλο μου που ειναι κεραμιδι..μονο κροκετα και καλης ποιοτητας μαλιστα!!!ειναι στη γατα παιδι μου!! Click για ανάπτυξη... Και το δικο μου ονειρο...να μαθει ο Μαρκο να παιζει... αλλα φοβαται ο βλ@%@#... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 11:27 Η moukelis έγραψε: #4.271 03-11-08 11:27 Α Δαναη,δεν το ηξερες οτι ειναι Περσης ο Σειριος;Ετσι εξηγειται το υπεροπτικο του υφος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 11:28 Ο πυρροθριξ: #4.272 03-11-08 11:28 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Και το δικο μου ονειρο...να μαθει ο Μαρκο να παιζει... αλλα φοβαται ο βλ@%@#... Click για ανάπτυξη... καλα!!!αυτο θα ηθελα να το δω σε βιντεακι!!!να παταει τα πληκτρα,να φοβαται,να φευγει και μετα να το ξεχναει!!!αντε ξανα στο πιανο..και παλι απο την αρχη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 11:29 Η zorica έγραψε: #4.273 03-11-08 11:29 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α Δαναη,δεν το ηξερες οτι ειναι Περσης ο Σειριος;Ετσι εξηγειται το υπεροπτικο του υφος... Click για ανάπτυξη... Κατι εχει, εδω που τα λεμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 11:30 Η zorica έγραψε: #4.274 03-11-08 11:30 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: καλα!!!αυτο θα ηθελα να το δω σε βιντεακι!!!να παταει τα πληκτρα,να φοβαται,να φευγει και μετα να το ξεχναει!!!αντε ξανα στο πιανο..και παλι απο την αρχη!!! Click για ανάπτυξη... Εγω του τα παταω με τα δικα του πατουσακια και μενει καγκελο!!!Μετα κοιταει να την κανει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 11:30 Ο πυρροθριξ: #4.275 03-11-08 11:30 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α Δαναη,δεν το ηξερες οτι ειναι Περσης ο Σειριος;Ετσι εξηγειται το υπεροπτικο του υφος... Click για ανάπτυξη... οχι καλε!!!!δεν το ηξερα!!κι ελεγα μα τι ρατσα μου θυμιζει αυτη η γατα? στο αεροδρομιο στο κανανε?φωστηρες ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 11:31 Ο πυρροθριξ: #4.276 03-11-08 11:31 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Κατι εχει, εδω που τα λεμε... Click για ανάπτυξη... ε βεβαια!!!!δεν βλεπεις την μακρια γουνα?ιδιος με περσικο!!!ταμαμ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 11:33 Η zorica έγραψε: #4.277 03-11-08 11:33 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ε βεβαια!!!!δεν βλεπεις την μακρια γουνα?ιδιος με περσικο!!!ταμαμ!!! Click για ανάπτυξη... Μη τον βλεπεις ετσι...τον ΚΟΥΡΕΨΕ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 11:33 Η moukelis έγραψε: #4.278 03-11-08 11:33 Καλε ποια γουνα,δε βλεπετε την πλακουτσωτη του φατσα; Οχι Δαναη μου,ο Σειριος δεν ειχε τσιπ,και τον πηγαν στη γωνια μας στο πατρικο μου σε εναν κτηνιατρο της κακιας ωρας να του το βαλει οταν ηταν να ταξιδεψει.Και τα συμπληρωσε μονος του τα στοιχεια...Μπορεις να φανταστεις τι σοι γιατρος ειναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 11:38 Ο πυρροθριξ: #4.279 03-11-08 11:38 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλε ποια γουνα,δε βλεπετε την πλακουτσωτη του φατσα; Οχι Δαναη μου,ο Σειριος δεν ειχε τσιπ,και τον πηγαν στη γωνια μας στο πατρικο μου σε εναν κτηνιατρο της κακιας ωρας να του το βαλει οταν ηταν να ταξιδεψει.Και τα συμπληρωσε μονος του τα στοιχεια...Μπορεις να φανταστεις τι σοι γιατρος ειναι... Click για ανάπτυξη... ωχ παναγια μου!!!!μονο βοδια και κατσικες θα ηξερε να ξεχωριζει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 11:41 Η moukelis έγραψε: #4.280 03-11-08 11:41 Και για αυτο εχω μια μικρηηηηηη αμφιβολια,αμα μουγκανιζε η αγελαδα ισως ειχε μια ελπιδα να την ξεχωρισει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 212 213 214 215 216 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 214 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 214 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
καλημερα... φωτό ακόμη ο κώστας ε; χμχμχμμχχμ αναστασία μου το βιντεο προντάξιον δική σας είναι πολύ πολύ όμορφο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 08:45 Η zorica έγραψε: #4.265 03-11-08 08:45 Αρχική Δημοσίευση από prince: καλημερα... φωτό ακόμη ο κώστας ε; χμχμχμμχχμ αναστασία μου το βιντεο προντάξιον δική σας είναι πολύ πολύ όμορφο! Click για ανάπτυξη... ζηλεψαμε,ζηλεψαμε(και εμεις) Θα μας ετοιμαζει εκπληξη μεγαλη φαντασομαι...η θα ειναι ΠΟΛΥ κουκλι το γατι η...δεν ξερω και εγω τι ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 09:29 Η staman2 έγραψε: #4.266 03-11-08 09:29 Αρχική Δημοσίευση από prince: καλημερα... φωτό ακόμη ο κώστας ε; χμχμχμμχχμ αναστασία μου το βιντεο προντάξιον δική σας είναι πολύ πολύ όμορφο! Click για ανάπτυξη... xμμμ Βάλε βρε Κώστα φωτο να το θαυμάσουμε το μωράκι σου!!! Ευχαριστούμε Σταυρούλα μου! Αρχική Δημοσίευση από zorica: Λες να πινει και ο δικος μου? Δεν το εχω σκεφτει σαν πιθανοτητα αλλα αφηνω τον καφε πολλες φορες και μετα το ξανα περιλαμβανω ΤΕΛΕΙΟ το βιντεακι σας!!! Καλως τωνκαι στους περσες... Click για ανάπτυξη... Ζορίτσα... Καλημέρα! Λέω να το παρακολουθήσεις μήπως ελαττώνεται ο καφές πού κ πού... χε χε χεΕυχαριστούμε! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλα απιστευτες φωτο,και ο Τιμυ ειναι εκει που απλωνει το χερακι λες και χορευει τανγκο! Click για ανάπτυξη... Ναι δεν είναι γλυκούλης το μωρο μου? Απίστευτο Δώρα: Σήμερα το πρωί που έφευγα για τη δουλειά χουρχουριζε ξαπλωμένος στο κρεβάτι της Βασιλικης. Σπάνιο το χουρχουρητό σ΄αυτό το γατί. Τον φίλησα λοιπον κι ενώ χουρχούριζε μου έριξε κ μια δαγκωνια. Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Ειναι κουκλια ολα τους,πραγματικα σας ζηλευω,να τα χαιρεστε ολα,και να ειστε παντα ετσι ολοι μαζι,και να φτιαξετε κι'αλλο βιντεο και για εσας και για εμας(οφθαλμολουτρο κανονικοτατο ειναι),ευχαριστουμε πολυ,συγχαρητηρια για την ομορφη και πολυμελη οικογενεια σας. Click για ανάπτυξη... Σ΄ευχαριστουμε για τα καλα σου λόγια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 10:43 Η elvenstar: #4.267 03-11-08 10:43 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ξέρεις το ArgyFam Click για ανάπτυξη... Το κατάλαβα ότι σήμαινε Αργυ... Family γι' αυτό γέλασα πολύ Τέλειος ο μικρός σου χαρισματικός σκηνοθέτης με χιούμορ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 11:17 Η zorica έγραψε: #4.268 03-11-08 11:17 Ζορίτσα... Καλημέρα! Λέω να το παρακολουθήσεις μήπως ελαττώνεται ο καφές πού κ πού... χε χε χεΕυχαριστούμε! Θα το βαλω το σχεδιο μπρος...για να τον πιασω...εκει που δεν περιμενει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 11:22 Ο πυρροθριξ: #4.269 03-11-08 11:22 Αρχική Δημοσίευση από zorica: "H μαμα προσπαθει να με κανει κουλτουριαρη...αλλα δυσκολα τα βλεπω εγω..." www.mypetz.gr/gallery/files/1/3/1/9/7/IMG_1111.JPG www.mypetz.gr/gallery/files/1/3/1/9/7/IMG_1112.JPG Click για ανάπτυξη... αχ το ονειρο μου!!!να μαθω πιανο!!! Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Τα περσικά είναι πολύ παράξενα στο φαγητό, τα δικά μου εκτός από κροκέτες δεν τρώνε τίποτα άλλο, Η κάντυ μονο της αρέσει που κ που να τρώει πάστα τόνου κατά τ άλλα τίποτα ουτε κοτόπουλο, ουτε ψάρι τίποτα. Δε νομίζω ότι θα αλλάξει αυτό μεγαλώνοντας Click για ανάπτυξη... ναι!!!ειδα και τον μεγαλο μου που ειναι κεραμιδι..μονο κροκετα και καλης ποιοτητας μαλιστα!!!ειναι στη γατα παιδι μου!! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ρε Σλιθ...Μα δεν ξερεις για το υπεροχο ελεφαντι Περσικο μου; Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 11:26 Η zorica έγραψε: #4.270 03-11-08 11:26 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: αχ το ονειρο μου!!!να μαθω πιανο!!! ναι!!!ειδα και τον μεγαλο μου που ειναι κεραμιδι..μονο κροκετα και καλης ποιοτητας μαλιστα!!!ειναι στη γατα παιδι μου!! Click για ανάπτυξη... Και το δικο μου ονειρο...να μαθει ο Μαρκο να παιζει... αλλα φοβαται ο βλ@%@#... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 11:27 Η moukelis έγραψε: #4.271 03-11-08 11:27 Α Δαναη,δεν το ηξερες οτι ειναι Περσης ο Σειριος;Ετσι εξηγειται το υπεροπτικο του υφος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 11:28 Ο πυρροθριξ: #4.272 03-11-08 11:28 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Και το δικο μου ονειρο...να μαθει ο Μαρκο να παιζει... αλλα φοβαται ο βλ@%@#... Click για ανάπτυξη... καλα!!!αυτο θα ηθελα να το δω σε βιντεακι!!!να παταει τα πληκτρα,να φοβαται,να φευγει και μετα να το ξεχναει!!!αντε ξανα στο πιανο..και παλι απο την αρχη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 11:29 Η zorica έγραψε: #4.273 03-11-08 11:29 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α Δαναη,δεν το ηξερες οτι ειναι Περσης ο Σειριος;Ετσι εξηγειται το υπεροπτικο του υφος... Click για ανάπτυξη... Κατι εχει, εδω που τα λεμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 11:30 Η zorica έγραψε: #4.274 03-11-08 11:30 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: καλα!!!αυτο θα ηθελα να το δω σε βιντεακι!!!να παταει τα πληκτρα,να φοβαται,να φευγει και μετα να το ξεχναει!!!αντε ξανα στο πιανο..και παλι απο την αρχη!!! Click για ανάπτυξη... Εγω του τα παταω με τα δικα του πατουσακια και μενει καγκελο!!!Μετα κοιταει να την κανει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 11:30 Ο πυρροθριξ: #4.275 03-11-08 11:30 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α Δαναη,δεν το ηξερες οτι ειναι Περσης ο Σειριος;Ετσι εξηγειται το υπεροπτικο του υφος... Click για ανάπτυξη... οχι καλε!!!!δεν το ηξερα!!κι ελεγα μα τι ρατσα μου θυμιζει αυτη η γατα? στο αεροδρομιο στο κανανε?φωστηρες ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 11:31 Ο πυρροθριξ: #4.276 03-11-08 11:31 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Κατι εχει, εδω που τα λεμε... Click για ανάπτυξη... ε βεβαια!!!!δεν βλεπεις την μακρια γουνα?ιδιος με περσικο!!!ταμαμ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 11:33 Η zorica έγραψε: #4.277 03-11-08 11:33 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ε βεβαια!!!!δεν βλεπεις την μακρια γουνα?ιδιος με περσικο!!!ταμαμ!!! Click για ανάπτυξη... Μη τον βλεπεις ετσι...τον ΚΟΥΡΕΨΕ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 11:33 Η moukelis έγραψε: #4.278 03-11-08 11:33 Καλε ποια γουνα,δε βλεπετε την πλακουτσωτη του φατσα; Οχι Δαναη μου,ο Σειριος δεν ειχε τσιπ,και τον πηγαν στη γωνια μας στο πατρικο μου σε εναν κτηνιατρο της κακιας ωρας να του το βαλει οταν ηταν να ταξιδεψει.Και τα συμπληρωσε μονος του τα στοιχεια...Μπορεις να φανταστεις τι σοι γιατρος ειναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 11:38 Ο πυρροθριξ: #4.279 03-11-08 11:38 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλε ποια γουνα,δε βλεπετε την πλακουτσωτη του φατσα; Οχι Δαναη μου,ο Σειριος δεν ειχε τσιπ,και τον πηγαν στη γωνια μας στο πατρικο μου σε εναν κτηνιατρο της κακιας ωρας να του το βαλει οταν ηταν να ταξιδεψει.Και τα συμπληρωσε μονος του τα στοιχεια...Μπορεις να φανταστεις τι σοι γιατρος ειναι... Click για ανάπτυξη... ωχ παναγια μου!!!!μονο βοδια και κατσικες θα ηξερε να ξεχωριζει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 11:41 Η moukelis έγραψε: #4.280 03-11-08 11:41 Και για αυτο εχω μια μικρηηηηηη αμφιβολια,αμα μουγκανιζε η αγελαδα ισως ειχε μια ελπιδα να την ξεχωρισει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 212 213 214 215 216 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 214 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 214 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από prince: καλημερα... φωτό ακόμη ο κώστας ε; χμχμχμμχχμ αναστασία μου το βιντεο προντάξιον δική σας είναι πολύ πολύ όμορφο! Click για ανάπτυξη... ζηλεψαμε,ζηλεψαμε(και εμεις) Θα μας ετοιμαζει εκπληξη μεγαλη φαντασομαι...η θα ειναι ΠΟΛΥ κουκλι το γατι η...δεν ξερω και εγω τι ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 09:29 Η staman2 έγραψε: #4.266 03-11-08 09:29 Αρχική Δημοσίευση από prince: καλημερα... φωτό ακόμη ο κώστας ε; χμχμχμμχχμ αναστασία μου το βιντεο προντάξιον δική σας είναι πολύ πολύ όμορφο! Click για ανάπτυξη... xμμμ Βάλε βρε Κώστα φωτο να το θαυμάσουμε το μωράκι σου!!! Ευχαριστούμε Σταυρούλα μου! Αρχική Δημοσίευση από zorica: Λες να πινει και ο δικος μου? Δεν το εχω σκεφτει σαν πιθανοτητα αλλα αφηνω τον καφε πολλες φορες και μετα το ξανα περιλαμβανω ΤΕΛΕΙΟ το βιντεακι σας!!! Καλως τωνκαι στους περσες... Click για ανάπτυξη... Ζορίτσα... Καλημέρα! Λέω να το παρακολουθήσεις μήπως ελαττώνεται ο καφές πού κ πού... χε χε χεΕυχαριστούμε! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλα απιστευτες φωτο,και ο Τιμυ ειναι εκει που απλωνει το χερακι λες και χορευει τανγκο! Click για ανάπτυξη... Ναι δεν είναι γλυκούλης το μωρο μου? Απίστευτο Δώρα: Σήμερα το πρωί που έφευγα για τη δουλειά χουρχουριζε ξαπλωμένος στο κρεβάτι της Βασιλικης. Σπάνιο το χουρχουρητό σ΄αυτό το γατί. Τον φίλησα λοιπον κι ενώ χουρχούριζε μου έριξε κ μια δαγκωνια. Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Ειναι κουκλια ολα τους,πραγματικα σας ζηλευω,να τα χαιρεστε ολα,και να ειστε παντα ετσι ολοι μαζι,και να φτιαξετε κι'αλλο βιντεο και για εσας και για εμας(οφθαλμολουτρο κανονικοτατο ειναι),ευχαριστουμε πολυ,συγχαρητηρια για την ομορφη και πολυμελη οικογενεια σας. Click για ανάπτυξη... Σ΄ευχαριστουμε για τα καλα σου λόγια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 10:43 Η elvenstar: #4.267 03-11-08 10:43 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ξέρεις το ArgyFam Click για ανάπτυξη... Το κατάλαβα ότι σήμαινε Αργυ... Family γι' αυτό γέλασα πολύ Τέλειος ο μικρός σου χαρισματικός σκηνοθέτης με χιούμορ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 11:17 Η zorica έγραψε: #4.268 03-11-08 11:17 Ζορίτσα... Καλημέρα! Λέω να το παρακολουθήσεις μήπως ελαττώνεται ο καφές πού κ πού... χε χε χεΕυχαριστούμε! Θα το βαλω το σχεδιο μπρος...για να τον πιασω...εκει που δεν περιμενει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 11:22 Ο πυρροθριξ: #4.269 03-11-08 11:22 Αρχική Δημοσίευση από zorica: "H μαμα προσπαθει να με κανει κουλτουριαρη...αλλα δυσκολα τα βλεπω εγω..." www.mypetz.gr/gallery/files/1/3/1/9/7/IMG_1111.JPG www.mypetz.gr/gallery/files/1/3/1/9/7/IMG_1112.JPG Click για ανάπτυξη... αχ το ονειρο μου!!!να μαθω πιανο!!! Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Τα περσικά είναι πολύ παράξενα στο φαγητό, τα δικά μου εκτός από κροκέτες δεν τρώνε τίποτα άλλο, Η κάντυ μονο της αρέσει που κ που να τρώει πάστα τόνου κατά τ άλλα τίποτα ουτε κοτόπουλο, ουτε ψάρι τίποτα. Δε νομίζω ότι θα αλλάξει αυτό μεγαλώνοντας Click για ανάπτυξη... ναι!!!ειδα και τον μεγαλο μου που ειναι κεραμιδι..μονο κροκετα και καλης ποιοτητας μαλιστα!!!ειναι στη γατα παιδι μου!! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ρε Σλιθ...Μα δεν ξερεις για το υπεροχο ελεφαντι Περσικο μου; Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 11:26 Η zorica έγραψε: #4.270 03-11-08 11:26 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: αχ το ονειρο μου!!!να μαθω πιανο!!! ναι!!!ειδα και τον μεγαλο μου που ειναι κεραμιδι..μονο κροκετα και καλης ποιοτητας μαλιστα!!!ειναι στη γατα παιδι μου!! Click για ανάπτυξη... Και το δικο μου ονειρο...να μαθει ο Μαρκο να παιζει... αλλα φοβαται ο βλ@%@#... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 11:27 Η moukelis έγραψε: #4.271 03-11-08 11:27 Α Δαναη,δεν το ηξερες οτι ειναι Περσης ο Σειριος;Ετσι εξηγειται το υπεροπτικο του υφος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 11:28 Ο πυρροθριξ: #4.272 03-11-08 11:28 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Και το δικο μου ονειρο...να μαθει ο Μαρκο να παιζει... αλλα φοβαται ο βλ@%@#... Click για ανάπτυξη... καλα!!!αυτο θα ηθελα να το δω σε βιντεακι!!!να παταει τα πληκτρα,να φοβαται,να φευγει και μετα να το ξεχναει!!!αντε ξανα στο πιανο..και παλι απο την αρχη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 11:29 Η zorica έγραψε: #4.273 03-11-08 11:29 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α Δαναη,δεν το ηξερες οτι ειναι Περσης ο Σειριος;Ετσι εξηγειται το υπεροπτικο του υφος... Click για ανάπτυξη... Κατι εχει, εδω που τα λεμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 11:30 Η zorica έγραψε: #4.274 03-11-08 11:30 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: καλα!!!αυτο θα ηθελα να το δω σε βιντεακι!!!να παταει τα πληκτρα,να φοβαται,να φευγει και μετα να το ξεχναει!!!αντε ξανα στο πιανο..και παλι απο την αρχη!!! Click για ανάπτυξη... Εγω του τα παταω με τα δικα του πατουσακια και μενει καγκελο!!!Μετα κοιταει να την κανει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 11:30 Ο πυρροθριξ: #4.275 03-11-08 11:30 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α Δαναη,δεν το ηξερες οτι ειναι Περσης ο Σειριος;Ετσι εξηγειται το υπεροπτικο του υφος... Click για ανάπτυξη... οχι καλε!!!!δεν το ηξερα!!κι ελεγα μα τι ρατσα μου θυμιζει αυτη η γατα? στο αεροδρομιο στο κανανε?φωστηρες ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 11:31 Ο πυρροθριξ: #4.276 03-11-08 11:31 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Κατι εχει, εδω που τα λεμε... Click για ανάπτυξη... ε βεβαια!!!!δεν βλεπεις την μακρια γουνα?ιδιος με περσικο!!!ταμαμ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 11:33 Η zorica έγραψε: #4.277 03-11-08 11:33 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ε βεβαια!!!!δεν βλεπεις την μακρια γουνα?ιδιος με περσικο!!!ταμαμ!!! Click για ανάπτυξη... Μη τον βλεπεις ετσι...τον ΚΟΥΡΕΨΕ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 11:33 Η moukelis έγραψε: #4.278 03-11-08 11:33 Καλε ποια γουνα,δε βλεπετε την πλακουτσωτη του φατσα; Οχι Δαναη μου,ο Σειριος δεν ειχε τσιπ,και τον πηγαν στη γωνια μας στο πατρικο μου σε εναν κτηνιατρο της κακιας ωρας να του το βαλει οταν ηταν να ταξιδεψει.Και τα συμπληρωσε μονος του τα στοιχεια...Μπορεις να φανταστεις τι σοι γιατρος ειναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 11:38 Ο πυρροθριξ: #4.279 03-11-08 11:38 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλε ποια γουνα,δε βλεπετε την πλακουτσωτη του φατσα; Οχι Δαναη μου,ο Σειριος δεν ειχε τσιπ,και τον πηγαν στη γωνια μας στο πατρικο μου σε εναν κτηνιατρο της κακιας ωρας να του το βαλει οταν ηταν να ταξιδεψει.Και τα συμπληρωσε μονος του τα στοιχεια...Μπορεις να φανταστεις τι σοι γιατρος ειναι... Click για ανάπτυξη... ωχ παναγια μου!!!!μονο βοδια και κατσικες θα ηξερε να ξεχωριζει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 11:41 Η moukelis έγραψε: #4.280 03-11-08 11:41 Και για αυτο εχω μια μικρηηηηηη αμφιβολια,αμα μουγκανιζε η αγελαδα ισως ειχε μια ελπιδα να την ξεχωρισει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 212 213 214 215 216 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 214 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 214 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από prince: καλημερα... φωτό ακόμη ο κώστας ε; χμχμχμμχχμ αναστασία μου το βιντεο προντάξιον δική σας είναι πολύ πολύ όμορφο! Click για ανάπτυξη... xμμμ Βάλε βρε Κώστα φωτο να το θαυμάσουμε το μωράκι σου!!! Ευχαριστούμε Σταυρούλα μου! Αρχική Δημοσίευση από zorica: Λες να πινει και ο δικος μου? Δεν το εχω σκεφτει σαν πιθανοτητα αλλα αφηνω τον καφε πολλες φορες και μετα το ξανα περιλαμβανω ΤΕΛΕΙΟ το βιντεακι σας!!! Καλως τωνκαι στους περσες... Click για ανάπτυξη... Ζορίτσα... Καλημέρα! Λέω να το παρακολουθήσεις μήπως ελαττώνεται ο καφές πού κ πού... χε χε χεΕυχαριστούμε! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλα απιστευτες φωτο,και ο Τιμυ ειναι εκει που απλωνει το χερακι λες και χορευει τανγκο! Click για ανάπτυξη... Ναι δεν είναι γλυκούλης το μωρο μου? Απίστευτο Δώρα: Σήμερα το πρωί που έφευγα για τη δουλειά χουρχουριζε ξαπλωμένος στο κρεβάτι της Βασιλικης. Σπάνιο το χουρχουρητό σ΄αυτό το γατί. Τον φίλησα λοιπον κι ενώ χουρχούριζε μου έριξε κ μια δαγκωνια. Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Ειναι κουκλια ολα τους,πραγματικα σας ζηλευω,να τα χαιρεστε ολα,και να ειστε παντα ετσι ολοι μαζι,και να φτιαξετε κι'αλλο βιντεο και για εσας και για εμας(οφθαλμολουτρο κανονικοτατο ειναι),ευχαριστουμε πολυ,συγχαρητηρια για την ομορφη και πολυμελη οικογενεια σας. Click για ανάπτυξη... Σ΄ευχαριστουμε για τα καλα σου λόγια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 10:43 Η elvenstar: #4.267 03-11-08 10:43 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ξέρεις το ArgyFam Click για ανάπτυξη... Το κατάλαβα ότι σήμαινε Αργυ... Family γι' αυτό γέλασα πολύ Τέλειος ο μικρός σου χαρισματικός σκηνοθέτης με χιούμορ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 11:17 Η zorica έγραψε: #4.268 03-11-08 11:17 Ζορίτσα... Καλημέρα! Λέω να το παρακολουθήσεις μήπως ελαττώνεται ο καφές πού κ πού... χε χε χεΕυχαριστούμε! Θα το βαλω το σχεδιο μπρος...για να τον πιασω...εκει που δεν περιμενει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 11:22 Ο πυρροθριξ: #4.269 03-11-08 11:22 Αρχική Δημοσίευση από zorica: "H μαμα προσπαθει να με κανει κουλτουριαρη...αλλα δυσκολα τα βλεπω εγω..." www.mypetz.gr/gallery/files/1/3/1/9/7/IMG_1111.JPG www.mypetz.gr/gallery/files/1/3/1/9/7/IMG_1112.JPG Click για ανάπτυξη... αχ το ονειρο μου!!!να μαθω πιανο!!! Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Τα περσικά είναι πολύ παράξενα στο φαγητό, τα δικά μου εκτός από κροκέτες δεν τρώνε τίποτα άλλο, Η κάντυ μονο της αρέσει που κ που να τρώει πάστα τόνου κατά τ άλλα τίποτα ουτε κοτόπουλο, ουτε ψάρι τίποτα. Δε νομίζω ότι θα αλλάξει αυτό μεγαλώνοντας Click για ανάπτυξη... ναι!!!ειδα και τον μεγαλο μου που ειναι κεραμιδι..μονο κροκετα και καλης ποιοτητας μαλιστα!!!ειναι στη γατα παιδι μου!! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ρε Σλιθ...Μα δεν ξερεις για το υπεροχο ελεφαντι Περσικο μου; Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 11:26 Η zorica έγραψε: #4.270 03-11-08 11:26 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: αχ το ονειρο μου!!!να μαθω πιανο!!! ναι!!!ειδα και τον μεγαλο μου που ειναι κεραμιδι..μονο κροκετα και καλης ποιοτητας μαλιστα!!!ειναι στη γατα παιδι μου!! Click για ανάπτυξη... Και το δικο μου ονειρο...να μαθει ο Μαρκο να παιζει... αλλα φοβαται ο βλ@%@#... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 11:27 Η moukelis έγραψε: #4.271 03-11-08 11:27 Α Δαναη,δεν το ηξερες οτι ειναι Περσης ο Σειριος;Ετσι εξηγειται το υπεροπτικο του υφος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 11:28 Ο πυρροθριξ: #4.272 03-11-08 11:28 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Και το δικο μου ονειρο...να μαθει ο Μαρκο να παιζει... αλλα φοβαται ο βλ@%@#... Click για ανάπτυξη... καλα!!!αυτο θα ηθελα να το δω σε βιντεακι!!!να παταει τα πληκτρα,να φοβαται,να φευγει και μετα να το ξεχναει!!!αντε ξανα στο πιανο..και παλι απο την αρχη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 11:29 Η zorica έγραψε: #4.273 03-11-08 11:29 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α Δαναη,δεν το ηξερες οτι ειναι Περσης ο Σειριος;Ετσι εξηγειται το υπεροπτικο του υφος... Click για ανάπτυξη... Κατι εχει, εδω που τα λεμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 11:30 Η zorica έγραψε: #4.274 03-11-08 11:30 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: καλα!!!αυτο θα ηθελα να το δω σε βιντεακι!!!να παταει τα πληκτρα,να φοβαται,να φευγει και μετα να το ξεχναει!!!αντε ξανα στο πιανο..και παλι απο την αρχη!!! Click για ανάπτυξη... Εγω του τα παταω με τα δικα του πατουσακια και μενει καγκελο!!!Μετα κοιταει να την κανει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 11:30 Ο πυρροθριξ: #4.275 03-11-08 11:30 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α Δαναη,δεν το ηξερες οτι ειναι Περσης ο Σειριος;Ετσι εξηγειται το υπεροπτικο του υφος... Click για ανάπτυξη... οχι καλε!!!!δεν το ηξερα!!κι ελεγα μα τι ρατσα μου θυμιζει αυτη η γατα? στο αεροδρομιο στο κανανε?φωστηρες ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 11:31 Ο πυρροθριξ: #4.276 03-11-08 11:31 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Κατι εχει, εδω που τα λεμε... Click για ανάπτυξη... ε βεβαια!!!!δεν βλεπεις την μακρια γουνα?ιδιος με περσικο!!!ταμαμ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 11:33 Η zorica έγραψε: #4.277 03-11-08 11:33 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ε βεβαια!!!!δεν βλεπεις την μακρια γουνα?ιδιος με περσικο!!!ταμαμ!!! Click για ανάπτυξη... Μη τον βλεπεις ετσι...τον ΚΟΥΡΕΨΕ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 11:33 Η moukelis έγραψε: #4.278 03-11-08 11:33 Καλε ποια γουνα,δε βλεπετε την πλακουτσωτη του φατσα; Οχι Δαναη μου,ο Σειριος δεν ειχε τσιπ,και τον πηγαν στη γωνια μας στο πατρικο μου σε εναν κτηνιατρο της κακιας ωρας να του το βαλει οταν ηταν να ταξιδεψει.Και τα συμπληρωσε μονος του τα στοιχεια...Μπορεις να φανταστεις τι σοι γιατρος ειναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 11:38 Ο πυρροθριξ: #4.279 03-11-08 11:38 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλε ποια γουνα,δε βλεπετε την πλακουτσωτη του φατσα; Οχι Δαναη μου,ο Σειριος δεν ειχε τσιπ,και τον πηγαν στη γωνια μας στο πατρικο μου σε εναν κτηνιατρο της κακιας ωρας να του το βαλει οταν ηταν να ταξιδεψει.Και τα συμπληρωσε μονος του τα στοιχεια...Μπορεις να φανταστεις τι σοι γιατρος ειναι... Click για ανάπτυξη... ωχ παναγια μου!!!!μονο βοδια και κατσικες θα ηξερε να ξεχωριζει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 11:41 Η moukelis έγραψε: #4.280 03-11-08 11:41 Και για αυτο εχω μια μικρηηηηηη αμφιβολια,αμα μουγκανιζε η αγελαδα ισως ειχε μια ελπιδα να την ξεχωρισει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 212 213 214 215 216 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 214 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 214 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ξέρεις το ArgyFam Click για ανάπτυξη... Το κατάλαβα ότι σήμαινε Αργυ... Family γι' αυτό γέλασα πολύ Τέλειος ο μικρός σου χαρισματικός σκηνοθέτης με χιούμορ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 11:17 Η zorica έγραψε: #4.268 03-11-08 11:17 Ζορίτσα... Καλημέρα! Λέω να το παρακολουθήσεις μήπως ελαττώνεται ο καφές πού κ πού... χε χε χεΕυχαριστούμε! Θα το βαλω το σχεδιο μπρος...για να τον πιασω...εκει που δεν περιμενει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 11:22 Ο πυρροθριξ: #4.269 03-11-08 11:22 Αρχική Δημοσίευση από zorica: "H μαμα προσπαθει να με κανει κουλτουριαρη...αλλα δυσκολα τα βλεπω εγω..." www.mypetz.gr/gallery/files/1/3/1/9/7/IMG_1111.JPG www.mypetz.gr/gallery/files/1/3/1/9/7/IMG_1112.JPG Click για ανάπτυξη... αχ το ονειρο μου!!!να μαθω πιανο!!! Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Τα περσικά είναι πολύ παράξενα στο φαγητό, τα δικά μου εκτός από κροκέτες δεν τρώνε τίποτα άλλο, Η κάντυ μονο της αρέσει που κ που να τρώει πάστα τόνου κατά τ άλλα τίποτα ουτε κοτόπουλο, ουτε ψάρι τίποτα. Δε νομίζω ότι θα αλλάξει αυτό μεγαλώνοντας Click για ανάπτυξη... ναι!!!ειδα και τον μεγαλο μου που ειναι κεραμιδι..μονο κροκετα και καλης ποιοτητας μαλιστα!!!ειναι στη γατα παιδι μου!! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ρε Σλιθ...Μα δεν ξερεις για το υπεροχο ελεφαντι Περσικο μου; Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 11:26 Η zorica έγραψε: #4.270 03-11-08 11:26 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: αχ το ονειρο μου!!!να μαθω πιανο!!! ναι!!!ειδα και τον μεγαλο μου που ειναι κεραμιδι..μονο κροκετα και καλης ποιοτητας μαλιστα!!!ειναι στη γατα παιδι μου!! Click για ανάπτυξη... Και το δικο μου ονειρο...να μαθει ο Μαρκο να παιζει... αλλα φοβαται ο βλ@%@#... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 11:27 Η moukelis έγραψε: #4.271 03-11-08 11:27 Α Δαναη,δεν το ηξερες οτι ειναι Περσης ο Σειριος;Ετσι εξηγειται το υπεροπτικο του υφος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 11:28 Ο πυρροθριξ: #4.272 03-11-08 11:28 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Και το δικο μου ονειρο...να μαθει ο Μαρκο να παιζει... αλλα φοβαται ο βλ@%@#... Click για ανάπτυξη... καλα!!!αυτο θα ηθελα να το δω σε βιντεακι!!!να παταει τα πληκτρα,να φοβαται,να φευγει και μετα να το ξεχναει!!!αντε ξανα στο πιανο..και παλι απο την αρχη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 11:29 Η zorica έγραψε: #4.273 03-11-08 11:29 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α Δαναη,δεν το ηξερες οτι ειναι Περσης ο Σειριος;Ετσι εξηγειται το υπεροπτικο του υφος... Click για ανάπτυξη... Κατι εχει, εδω που τα λεμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 11:30 Η zorica έγραψε: #4.274 03-11-08 11:30 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: καλα!!!αυτο θα ηθελα να το δω σε βιντεακι!!!να παταει τα πληκτρα,να φοβαται,να φευγει και μετα να το ξεχναει!!!αντε ξανα στο πιανο..και παλι απο την αρχη!!! Click για ανάπτυξη... Εγω του τα παταω με τα δικα του πατουσακια και μενει καγκελο!!!Μετα κοιταει να την κανει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 11:30 Ο πυρροθριξ: #4.275 03-11-08 11:30 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α Δαναη,δεν το ηξερες οτι ειναι Περσης ο Σειριος;Ετσι εξηγειται το υπεροπτικο του υφος... Click για ανάπτυξη... οχι καλε!!!!δεν το ηξερα!!κι ελεγα μα τι ρατσα μου θυμιζει αυτη η γατα? στο αεροδρομιο στο κανανε?φωστηρες ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 11:31 Ο πυρροθριξ: #4.276 03-11-08 11:31 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Κατι εχει, εδω που τα λεμε... Click για ανάπτυξη... ε βεβαια!!!!δεν βλεπεις την μακρια γουνα?ιδιος με περσικο!!!ταμαμ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 11:33 Η zorica έγραψε: #4.277 03-11-08 11:33 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ε βεβαια!!!!δεν βλεπεις την μακρια γουνα?ιδιος με περσικο!!!ταμαμ!!! Click για ανάπτυξη... Μη τον βλεπεις ετσι...τον ΚΟΥΡΕΨΕ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 11:33 Η moukelis έγραψε: #4.278 03-11-08 11:33 Καλε ποια γουνα,δε βλεπετε την πλακουτσωτη του φατσα; Οχι Δαναη μου,ο Σειριος δεν ειχε τσιπ,και τον πηγαν στη γωνια μας στο πατρικο μου σε εναν κτηνιατρο της κακιας ωρας να του το βαλει οταν ηταν να ταξιδεψει.Και τα συμπληρωσε μονος του τα στοιχεια...Μπορεις να φανταστεις τι σοι γιατρος ειναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 11:38 Ο πυρροθριξ: #4.279 03-11-08 11:38 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλε ποια γουνα,δε βλεπετε την πλακουτσωτη του φατσα; Οχι Δαναη μου,ο Σειριος δεν ειχε τσιπ,και τον πηγαν στη γωνια μας στο πατρικο μου σε εναν κτηνιατρο της κακιας ωρας να του το βαλει οταν ηταν να ταξιδεψει.Και τα συμπληρωσε μονος του τα στοιχεια...Μπορεις να φανταστεις τι σοι γιατρος ειναι... Click για ανάπτυξη... ωχ παναγια μου!!!!μονο βοδια και κατσικες θα ηξερε να ξεχωριζει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 11:41 Η moukelis έγραψε: #4.280 03-11-08 11:41 Και για αυτο εχω μια μικρηηηηηη αμφιβολια,αμα μουγκανιζε η αγελαδα ισως ειχε μια ελπιδα να την ξεχωρισει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 212 213 214 215 216 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 214 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 214 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ζορίτσα... Καλημέρα! Λέω να το παρακολουθήσεις μήπως ελαττώνεται ο καφές πού κ πού... χε χε χεΕυχαριστούμε! Θα το βαλω το σχεδιο μπρος...για να τον πιασω...εκει που δεν περιμενει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 11:22 Ο πυρροθριξ: #4.269 03-11-08 11:22 Αρχική Δημοσίευση από zorica: "H μαμα προσπαθει να με κανει κουλτουριαρη...αλλα δυσκολα τα βλεπω εγω..." www.mypetz.gr/gallery/files/1/3/1/9/7/IMG_1111.JPG www.mypetz.gr/gallery/files/1/3/1/9/7/IMG_1112.JPG Click για ανάπτυξη... αχ το ονειρο μου!!!να μαθω πιανο!!! Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Τα περσικά είναι πολύ παράξενα στο φαγητό, τα δικά μου εκτός από κροκέτες δεν τρώνε τίποτα άλλο, Η κάντυ μονο της αρέσει που κ που να τρώει πάστα τόνου κατά τ άλλα τίποτα ουτε κοτόπουλο, ουτε ψάρι τίποτα. Δε νομίζω ότι θα αλλάξει αυτό μεγαλώνοντας Click για ανάπτυξη... ναι!!!ειδα και τον μεγαλο μου που ειναι κεραμιδι..μονο κροκετα και καλης ποιοτητας μαλιστα!!!ειναι στη γατα παιδι μου!! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ρε Σλιθ...Μα δεν ξερεις για το υπεροχο ελεφαντι Περσικο μου; Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 11:26 Η zorica έγραψε: #4.270 03-11-08 11:26 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: αχ το ονειρο μου!!!να μαθω πιανο!!! ναι!!!ειδα και τον μεγαλο μου που ειναι κεραμιδι..μονο κροκετα και καλης ποιοτητας μαλιστα!!!ειναι στη γατα παιδι μου!! Click για ανάπτυξη... Και το δικο μου ονειρο...να μαθει ο Μαρκο να παιζει... αλλα φοβαται ο βλ@%@#... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 11:27 Η moukelis έγραψε: #4.271 03-11-08 11:27 Α Δαναη,δεν το ηξερες οτι ειναι Περσης ο Σειριος;Ετσι εξηγειται το υπεροπτικο του υφος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 11:28 Ο πυρροθριξ: #4.272 03-11-08 11:28 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Και το δικο μου ονειρο...να μαθει ο Μαρκο να παιζει... αλλα φοβαται ο βλ@%@#... Click για ανάπτυξη... καλα!!!αυτο θα ηθελα να το δω σε βιντεακι!!!να παταει τα πληκτρα,να φοβαται,να φευγει και μετα να το ξεχναει!!!αντε ξανα στο πιανο..και παλι απο την αρχη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 11:29 Η zorica έγραψε: #4.273 03-11-08 11:29 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α Δαναη,δεν το ηξερες οτι ειναι Περσης ο Σειριος;Ετσι εξηγειται το υπεροπτικο του υφος... Click για ανάπτυξη... Κατι εχει, εδω που τα λεμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 11:30 Η zorica έγραψε: #4.274 03-11-08 11:30 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: καλα!!!αυτο θα ηθελα να το δω σε βιντεακι!!!να παταει τα πληκτρα,να φοβαται,να φευγει και μετα να το ξεχναει!!!αντε ξανα στο πιανο..και παλι απο την αρχη!!! Click για ανάπτυξη... Εγω του τα παταω με τα δικα του πατουσακια και μενει καγκελο!!!Μετα κοιταει να την κανει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 11:30 Ο πυρροθριξ: #4.275 03-11-08 11:30 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α Δαναη,δεν το ηξερες οτι ειναι Περσης ο Σειριος;Ετσι εξηγειται το υπεροπτικο του υφος... Click για ανάπτυξη... οχι καλε!!!!δεν το ηξερα!!κι ελεγα μα τι ρατσα μου θυμιζει αυτη η γατα? στο αεροδρομιο στο κανανε?φωστηρες ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 11:31 Ο πυρροθριξ: #4.276 03-11-08 11:31 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Κατι εχει, εδω που τα λεμε... Click για ανάπτυξη... ε βεβαια!!!!δεν βλεπεις την μακρια γουνα?ιδιος με περσικο!!!ταμαμ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 11:33 Η zorica έγραψε: #4.277 03-11-08 11:33 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ε βεβαια!!!!δεν βλεπεις την μακρια γουνα?ιδιος με περσικο!!!ταμαμ!!! Click για ανάπτυξη... Μη τον βλεπεις ετσι...τον ΚΟΥΡΕΨΕ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 11:33 Η moukelis έγραψε: #4.278 03-11-08 11:33 Καλε ποια γουνα,δε βλεπετε την πλακουτσωτη του φατσα; Οχι Δαναη μου,ο Σειριος δεν ειχε τσιπ,και τον πηγαν στη γωνια μας στο πατρικο μου σε εναν κτηνιατρο της κακιας ωρας να του το βαλει οταν ηταν να ταξιδεψει.Και τα συμπληρωσε μονος του τα στοιχεια...Μπορεις να φανταστεις τι σοι γιατρος ειναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 11:38 Ο πυρροθριξ: #4.279 03-11-08 11:38 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλε ποια γουνα,δε βλεπετε την πλακουτσωτη του φατσα; Οχι Δαναη μου,ο Σειριος δεν ειχε τσιπ,και τον πηγαν στη γωνια μας στο πατρικο μου σε εναν κτηνιατρο της κακιας ωρας να του το βαλει οταν ηταν να ταξιδεψει.Και τα συμπληρωσε μονος του τα στοιχεια...Μπορεις να φανταστεις τι σοι γιατρος ειναι... Click για ανάπτυξη... ωχ παναγια μου!!!!μονο βοδια και κατσικες θα ηξερε να ξεχωριζει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 11:41 Η moukelis έγραψε: #4.280 03-11-08 11:41 Και για αυτο εχω μια μικρηηηηηη αμφιβολια,αμα μουγκανιζε η αγελαδα ισως ειχε μια ελπιδα να την ξεχωρισει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 212 213 214 215 216 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 214 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 214 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από zorica: "H μαμα προσπαθει να με κανει κουλτουριαρη...αλλα δυσκολα τα βλεπω εγω..." www.mypetz.gr/gallery/files/1/3/1/9/7/IMG_1111.JPG www.mypetz.gr/gallery/files/1/3/1/9/7/IMG_1112.JPG Click για ανάπτυξη... αχ το ονειρο μου!!!να μαθω πιανο!!! Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Τα περσικά είναι πολύ παράξενα στο φαγητό, τα δικά μου εκτός από κροκέτες δεν τρώνε τίποτα άλλο, Η κάντυ μονο της αρέσει που κ που να τρώει πάστα τόνου κατά τ άλλα τίποτα ουτε κοτόπουλο, ουτε ψάρι τίποτα. Δε νομίζω ότι θα αλλάξει αυτό μεγαλώνοντας Click για ανάπτυξη... ναι!!!ειδα και τον μεγαλο μου που ειναι κεραμιδι..μονο κροκετα και καλης ποιοτητας μαλιστα!!!ειναι στη γατα παιδι μου!! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ρε Σλιθ...Μα δεν ξερεις για το υπεροχο ελεφαντι Περσικο μου; Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 11:26 Η zorica έγραψε: #4.270 03-11-08 11:26 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: αχ το ονειρο μου!!!να μαθω πιανο!!! ναι!!!ειδα και τον μεγαλο μου που ειναι κεραμιδι..μονο κροκετα και καλης ποιοτητας μαλιστα!!!ειναι στη γατα παιδι μου!! Click για ανάπτυξη... Και το δικο μου ονειρο...να μαθει ο Μαρκο να παιζει... αλλα φοβαται ο βλ@%@#... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 11:27 Η moukelis έγραψε: #4.271 03-11-08 11:27 Α Δαναη,δεν το ηξερες οτι ειναι Περσης ο Σειριος;Ετσι εξηγειται το υπεροπτικο του υφος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 11:28 Ο πυρροθριξ: #4.272 03-11-08 11:28 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Και το δικο μου ονειρο...να μαθει ο Μαρκο να παιζει... αλλα φοβαται ο βλ@%@#... Click για ανάπτυξη... καλα!!!αυτο θα ηθελα να το δω σε βιντεακι!!!να παταει τα πληκτρα,να φοβαται,να φευγει και μετα να το ξεχναει!!!αντε ξανα στο πιανο..και παλι απο την αρχη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 11:29 Η zorica έγραψε: #4.273 03-11-08 11:29 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α Δαναη,δεν το ηξερες οτι ειναι Περσης ο Σειριος;Ετσι εξηγειται το υπεροπτικο του υφος... Click για ανάπτυξη... Κατι εχει, εδω που τα λεμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 11:30 Η zorica έγραψε: #4.274 03-11-08 11:30 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: καλα!!!αυτο θα ηθελα να το δω σε βιντεακι!!!να παταει τα πληκτρα,να φοβαται,να φευγει και μετα να το ξεχναει!!!αντε ξανα στο πιανο..και παλι απο την αρχη!!! Click για ανάπτυξη... Εγω του τα παταω με τα δικα του πατουσακια και μενει καγκελο!!!Μετα κοιταει να την κανει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 11:30 Ο πυρροθριξ: #4.275 03-11-08 11:30 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α Δαναη,δεν το ηξερες οτι ειναι Περσης ο Σειριος;Ετσι εξηγειται το υπεροπτικο του υφος... Click για ανάπτυξη... οχι καλε!!!!δεν το ηξερα!!κι ελεγα μα τι ρατσα μου θυμιζει αυτη η γατα? στο αεροδρομιο στο κανανε?φωστηρες ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 11:31 Ο πυρροθριξ: #4.276 03-11-08 11:31 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Κατι εχει, εδω που τα λεμε... Click για ανάπτυξη... ε βεβαια!!!!δεν βλεπεις την μακρια γουνα?ιδιος με περσικο!!!ταμαμ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 11:33 Η zorica έγραψε: #4.277 03-11-08 11:33 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ε βεβαια!!!!δεν βλεπεις την μακρια γουνα?ιδιος με περσικο!!!ταμαμ!!! Click για ανάπτυξη... Μη τον βλεπεις ετσι...τον ΚΟΥΡΕΨΕ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 11:33 Η moukelis έγραψε: #4.278 03-11-08 11:33 Καλε ποια γουνα,δε βλεπετε την πλακουτσωτη του φατσα; Οχι Δαναη μου,ο Σειριος δεν ειχε τσιπ,και τον πηγαν στη γωνια μας στο πατρικο μου σε εναν κτηνιατρο της κακιας ωρας να του το βαλει οταν ηταν να ταξιδεψει.Και τα συμπληρωσε μονος του τα στοιχεια...Μπορεις να φανταστεις τι σοι γιατρος ειναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 11:38 Ο πυρροθριξ: #4.279 03-11-08 11:38 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλε ποια γουνα,δε βλεπετε την πλακουτσωτη του φατσα; Οχι Δαναη μου,ο Σειριος δεν ειχε τσιπ,και τον πηγαν στη γωνια μας στο πατρικο μου σε εναν κτηνιατρο της κακιας ωρας να του το βαλει οταν ηταν να ταξιδεψει.Και τα συμπληρωσε μονος του τα στοιχεια...Μπορεις να φανταστεις τι σοι γιατρος ειναι... Click για ανάπτυξη... ωχ παναγια μου!!!!μονο βοδια και κατσικες θα ηξερε να ξεχωριζει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 11:41 Η moukelis έγραψε: #4.280 03-11-08 11:41 Και για αυτο εχω μια μικρηηηηηη αμφιβολια,αμα μουγκανιζε η αγελαδα ισως ειχε μια ελπιδα να την ξεχωρισει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 212 213 214 215 216 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 214 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 214 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: αχ το ονειρο μου!!!να μαθω πιανο!!! ναι!!!ειδα και τον μεγαλο μου που ειναι κεραμιδι..μονο κροκετα και καλης ποιοτητας μαλιστα!!!ειναι στη γατα παιδι μου!! Click για ανάπτυξη... Και το δικο μου ονειρο...να μαθει ο Μαρκο να παιζει... αλλα φοβαται ο βλ@%@#... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 11:27 Η moukelis έγραψε: #4.271 03-11-08 11:27 Α Δαναη,δεν το ηξερες οτι ειναι Περσης ο Σειριος;Ετσι εξηγειται το υπεροπτικο του υφος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 11:28 Ο πυρροθριξ: #4.272 03-11-08 11:28 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Και το δικο μου ονειρο...να μαθει ο Μαρκο να παιζει... αλλα φοβαται ο βλ@%@#... Click για ανάπτυξη... καλα!!!αυτο θα ηθελα να το δω σε βιντεακι!!!να παταει τα πληκτρα,να φοβαται,να φευγει και μετα να το ξεχναει!!!αντε ξανα στο πιανο..και παλι απο την αρχη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 11:29 Η zorica έγραψε: #4.273 03-11-08 11:29 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α Δαναη,δεν το ηξερες οτι ειναι Περσης ο Σειριος;Ετσι εξηγειται το υπεροπτικο του υφος... Click για ανάπτυξη... Κατι εχει, εδω που τα λεμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 11:30 Η zorica έγραψε: #4.274 03-11-08 11:30 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: καλα!!!αυτο θα ηθελα να το δω σε βιντεακι!!!να παταει τα πληκτρα,να φοβαται,να φευγει και μετα να το ξεχναει!!!αντε ξανα στο πιανο..και παλι απο την αρχη!!! Click για ανάπτυξη... Εγω του τα παταω με τα δικα του πατουσακια και μενει καγκελο!!!Μετα κοιταει να την κανει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 11:30 Ο πυρροθριξ: #4.275 03-11-08 11:30 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α Δαναη,δεν το ηξερες οτι ειναι Περσης ο Σειριος;Ετσι εξηγειται το υπεροπτικο του υφος... Click για ανάπτυξη... οχι καλε!!!!δεν το ηξερα!!κι ελεγα μα τι ρατσα μου θυμιζει αυτη η γατα? στο αεροδρομιο στο κανανε?φωστηρες ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 11:31 Ο πυρροθριξ: #4.276 03-11-08 11:31 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Κατι εχει, εδω που τα λεμε... Click για ανάπτυξη... ε βεβαια!!!!δεν βλεπεις την μακρια γουνα?ιδιος με περσικο!!!ταμαμ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 11:33 Η zorica έγραψε: #4.277 03-11-08 11:33 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ε βεβαια!!!!δεν βλεπεις την μακρια γουνα?ιδιος με περσικο!!!ταμαμ!!! Click για ανάπτυξη... Μη τον βλεπεις ετσι...τον ΚΟΥΡΕΨΕ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 11:33 Η moukelis έγραψε: #4.278 03-11-08 11:33 Καλε ποια γουνα,δε βλεπετε την πλακουτσωτη του φατσα; Οχι Δαναη μου,ο Σειριος δεν ειχε τσιπ,και τον πηγαν στη γωνια μας στο πατρικο μου σε εναν κτηνιατρο της κακιας ωρας να του το βαλει οταν ηταν να ταξιδεψει.Και τα συμπληρωσε μονος του τα στοιχεια...Μπορεις να φανταστεις τι σοι γιατρος ειναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 11:38 Ο πυρροθριξ: #4.279 03-11-08 11:38 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλε ποια γουνα,δε βλεπετε την πλακουτσωτη του φατσα; Οχι Δαναη μου,ο Σειριος δεν ειχε τσιπ,και τον πηγαν στη γωνια μας στο πατρικο μου σε εναν κτηνιατρο της κακιας ωρας να του το βαλει οταν ηταν να ταξιδεψει.Και τα συμπληρωσε μονος του τα στοιχεια...Μπορεις να φανταστεις τι σοι γιατρος ειναι... Click για ανάπτυξη... ωχ παναγια μου!!!!μονο βοδια και κατσικες θα ηξερε να ξεχωριζει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 11:41 Η moukelis έγραψε: #4.280 03-11-08 11:41 Και για αυτο εχω μια μικρηηηηηη αμφιβολια,αμα μουγκανιζε η αγελαδα ισως ειχε μια ελπιδα να την ξεχωρισει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 212 213 214 215 216 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 214 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 214 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Α Δαναη,δεν το ηξερες οτι ειναι Περσης ο Σειριος;Ετσι εξηγειται το υπεροπτικο του υφος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 11:28 Ο πυρροθριξ: #4.272 03-11-08 11:28 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Και το δικο μου ονειρο...να μαθει ο Μαρκο να παιζει... αλλα φοβαται ο βλ@%@#... Click για ανάπτυξη... καλα!!!αυτο θα ηθελα να το δω σε βιντεακι!!!να παταει τα πληκτρα,να φοβαται,να φευγει και μετα να το ξεχναει!!!αντε ξανα στο πιανο..και παλι απο την αρχη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 11:29 Η zorica έγραψε: #4.273 03-11-08 11:29 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α Δαναη,δεν το ηξερες οτι ειναι Περσης ο Σειριος;Ετσι εξηγειται το υπεροπτικο του υφος... Click για ανάπτυξη... Κατι εχει, εδω που τα λεμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 11:30 Η zorica έγραψε: #4.274 03-11-08 11:30 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: καλα!!!αυτο θα ηθελα να το δω σε βιντεακι!!!να παταει τα πληκτρα,να φοβαται,να φευγει και μετα να το ξεχναει!!!αντε ξανα στο πιανο..και παλι απο την αρχη!!! Click για ανάπτυξη... Εγω του τα παταω με τα δικα του πατουσακια και μενει καγκελο!!!Μετα κοιταει να την κανει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 11:30 Ο πυρροθριξ: #4.275 03-11-08 11:30 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α Δαναη,δεν το ηξερες οτι ειναι Περσης ο Σειριος;Ετσι εξηγειται το υπεροπτικο του υφος... Click για ανάπτυξη... οχι καλε!!!!δεν το ηξερα!!κι ελεγα μα τι ρατσα μου θυμιζει αυτη η γατα? στο αεροδρομιο στο κανανε?φωστηρες ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 11:31 Ο πυρροθριξ: #4.276 03-11-08 11:31 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Κατι εχει, εδω που τα λεμε... Click για ανάπτυξη... ε βεβαια!!!!δεν βλεπεις την μακρια γουνα?ιδιος με περσικο!!!ταμαμ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 11:33 Η zorica έγραψε: #4.277 03-11-08 11:33 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ε βεβαια!!!!δεν βλεπεις την μακρια γουνα?ιδιος με περσικο!!!ταμαμ!!! Click για ανάπτυξη... Μη τον βλεπεις ετσι...τον ΚΟΥΡΕΨΕ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 11:33 Η moukelis έγραψε: #4.278 03-11-08 11:33 Καλε ποια γουνα,δε βλεπετε την πλακουτσωτη του φατσα; Οχι Δαναη μου,ο Σειριος δεν ειχε τσιπ,και τον πηγαν στη γωνια μας στο πατρικο μου σε εναν κτηνιατρο της κακιας ωρας να του το βαλει οταν ηταν να ταξιδεψει.Και τα συμπληρωσε μονος του τα στοιχεια...Μπορεις να φανταστεις τι σοι γιατρος ειναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 11:38 Ο πυρροθριξ: #4.279 03-11-08 11:38 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλε ποια γουνα,δε βλεπετε την πλακουτσωτη του φατσα; Οχι Δαναη μου,ο Σειριος δεν ειχε τσιπ,και τον πηγαν στη γωνια μας στο πατρικο μου σε εναν κτηνιατρο της κακιας ωρας να του το βαλει οταν ηταν να ταξιδεψει.Και τα συμπληρωσε μονος του τα στοιχεια...Μπορεις να φανταστεις τι σοι γιατρος ειναι... Click για ανάπτυξη... ωχ παναγια μου!!!!μονο βοδια και κατσικες θα ηξερε να ξεχωριζει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 11:41 Η moukelis έγραψε: #4.280 03-11-08 11:41 Και για αυτο εχω μια μικρηηηηηη αμφιβολια,αμα μουγκανιζε η αγελαδα ισως ειχε μια ελπιδα να την ξεχωρισει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 212 213 214 215 216 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 214 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 214 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από zorica: Και το δικο μου ονειρο...να μαθει ο Μαρκο να παιζει... αλλα φοβαται ο βλ@%@#... Click για ανάπτυξη... καλα!!!αυτο θα ηθελα να το δω σε βιντεακι!!!να παταει τα πληκτρα,να φοβαται,να φευγει και μετα να το ξεχναει!!!αντε ξανα στο πιανο..και παλι απο την αρχη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 11:29 Η zorica έγραψε: #4.273 03-11-08 11:29 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α Δαναη,δεν το ηξερες οτι ειναι Περσης ο Σειριος;Ετσι εξηγειται το υπεροπτικο του υφος... Click για ανάπτυξη... Κατι εχει, εδω που τα λεμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 11:30 Η zorica έγραψε: #4.274 03-11-08 11:30 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: καλα!!!αυτο θα ηθελα να το δω σε βιντεακι!!!να παταει τα πληκτρα,να φοβαται,να φευγει και μετα να το ξεχναει!!!αντε ξανα στο πιανο..και παλι απο την αρχη!!! Click για ανάπτυξη... Εγω του τα παταω με τα δικα του πατουσακια και μενει καγκελο!!!Μετα κοιταει να την κανει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 11:30 Ο πυρροθριξ: #4.275 03-11-08 11:30 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α Δαναη,δεν το ηξερες οτι ειναι Περσης ο Σειριος;Ετσι εξηγειται το υπεροπτικο του υφος... Click για ανάπτυξη... οχι καλε!!!!δεν το ηξερα!!κι ελεγα μα τι ρατσα μου θυμιζει αυτη η γατα? στο αεροδρομιο στο κανανε?φωστηρες ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 11:31 Ο πυρροθριξ: #4.276 03-11-08 11:31 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Κατι εχει, εδω που τα λεμε... Click για ανάπτυξη... ε βεβαια!!!!δεν βλεπεις την μακρια γουνα?ιδιος με περσικο!!!ταμαμ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 11:33 Η zorica έγραψε: #4.277 03-11-08 11:33 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ε βεβαια!!!!δεν βλεπεις την μακρια γουνα?ιδιος με περσικο!!!ταμαμ!!! Click για ανάπτυξη... Μη τον βλεπεις ετσι...τον ΚΟΥΡΕΨΕ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 11:33 Η moukelis έγραψε: #4.278 03-11-08 11:33 Καλε ποια γουνα,δε βλεπετε την πλακουτσωτη του φατσα; Οχι Δαναη μου,ο Σειριος δεν ειχε τσιπ,και τον πηγαν στη γωνια μας στο πατρικο μου σε εναν κτηνιατρο της κακιας ωρας να του το βαλει οταν ηταν να ταξιδεψει.Και τα συμπληρωσε μονος του τα στοιχεια...Μπορεις να φανταστεις τι σοι γιατρος ειναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 11:38 Ο πυρροθριξ: #4.279 03-11-08 11:38 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλε ποια γουνα,δε βλεπετε την πλακουτσωτη του φατσα; Οχι Δαναη μου,ο Σειριος δεν ειχε τσιπ,και τον πηγαν στη γωνια μας στο πατρικο μου σε εναν κτηνιατρο της κακιας ωρας να του το βαλει οταν ηταν να ταξιδεψει.Και τα συμπληρωσε μονος του τα στοιχεια...Μπορεις να φανταστεις τι σοι γιατρος ειναι... Click για ανάπτυξη... ωχ παναγια μου!!!!μονο βοδια και κατσικες θα ηξερε να ξεχωριζει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 11:41 Η moukelis έγραψε: #4.280 03-11-08 11:41 Και για αυτο εχω μια μικρηηηηηη αμφιβολια,αμα μουγκανιζε η αγελαδα ισως ειχε μια ελπιδα να την ξεχωρισει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 212 213 214 215 216 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 214 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 214 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α Δαναη,δεν το ηξερες οτι ειναι Περσης ο Σειριος;Ετσι εξηγειται το υπεροπτικο του υφος... Click για ανάπτυξη... Κατι εχει, εδω που τα λεμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 11:30 Η zorica έγραψε: #4.274 03-11-08 11:30 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: καλα!!!αυτο θα ηθελα να το δω σε βιντεακι!!!να παταει τα πληκτρα,να φοβαται,να φευγει και μετα να το ξεχναει!!!αντε ξανα στο πιανο..και παλι απο την αρχη!!! Click για ανάπτυξη... Εγω του τα παταω με τα δικα του πατουσακια και μενει καγκελο!!!Μετα κοιταει να την κανει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 11:30 Ο πυρροθριξ: #4.275 03-11-08 11:30 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α Δαναη,δεν το ηξερες οτι ειναι Περσης ο Σειριος;Ετσι εξηγειται το υπεροπτικο του υφος... Click για ανάπτυξη... οχι καλε!!!!δεν το ηξερα!!κι ελεγα μα τι ρατσα μου θυμιζει αυτη η γατα? στο αεροδρομιο στο κανανε?φωστηρες ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 11:31 Ο πυρροθριξ: #4.276 03-11-08 11:31 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Κατι εχει, εδω που τα λεμε... Click για ανάπτυξη... ε βεβαια!!!!δεν βλεπεις την μακρια γουνα?ιδιος με περσικο!!!ταμαμ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 11:33 Η zorica έγραψε: #4.277 03-11-08 11:33 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ε βεβαια!!!!δεν βλεπεις την μακρια γουνα?ιδιος με περσικο!!!ταμαμ!!! Click για ανάπτυξη... Μη τον βλεπεις ετσι...τον ΚΟΥΡΕΨΕ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 11:33 Η moukelis έγραψε: #4.278 03-11-08 11:33 Καλε ποια γουνα,δε βλεπετε την πλακουτσωτη του φατσα; Οχι Δαναη μου,ο Σειριος δεν ειχε τσιπ,και τον πηγαν στη γωνια μας στο πατρικο μου σε εναν κτηνιατρο της κακιας ωρας να του το βαλει οταν ηταν να ταξιδεψει.Και τα συμπληρωσε μονος του τα στοιχεια...Μπορεις να φανταστεις τι σοι γιατρος ειναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 11:38 Ο πυρροθριξ: #4.279 03-11-08 11:38 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλε ποια γουνα,δε βλεπετε την πλακουτσωτη του φατσα; Οχι Δαναη μου,ο Σειριος δεν ειχε τσιπ,και τον πηγαν στη γωνια μας στο πατρικο μου σε εναν κτηνιατρο της κακιας ωρας να του το βαλει οταν ηταν να ταξιδεψει.Και τα συμπληρωσε μονος του τα στοιχεια...Μπορεις να φανταστεις τι σοι γιατρος ειναι... Click για ανάπτυξη... ωχ παναγια μου!!!!μονο βοδια και κατσικες θα ηξερε να ξεχωριζει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 11:41 Η moukelis έγραψε: #4.280 03-11-08 11:41 Και για αυτο εχω μια μικρηηηηηη αμφιβολια,αμα μουγκανιζε η αγελαδα ισως ειχε μια ελπιδα να την ξεχωρισει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 212 213 214 215 216 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 214 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 214 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: καλα!!!αυτο θα ηθελα να το δω σε βιντεακι!!!να παταει τα πληκτρα,να φοβαται,να φευγει και μετα να το ξεχναει!!!αντε ξανα στο πιανο..και παλι απο την αρχη!!! Click για ανάπτυξη... Εγω του τα παταω με τα δικα του πατουσακια και μενει καγκελο!!!Μετα κοιταει να την κανει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 11:30 Ο πυρροθριξ: #4.275 03-11-08 11:30 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α Δαναη,δεν το ηξερες οτι ειναι Περσης ο Σειριος;Ετσι εξηγειται το υπεροπτικο του υφος... Click για ανάπτυξη... οχι καλε!!!!δεν το ηξερα!!κι ελεγα μα τι ρατσα μου θυμιζει αυτη η γατα? στο αεροδρομιο στο κανανε?φωστηρες ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 11:31 Ο πυρροθριξ: #4.276 03-11-08 11:31 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Κατι εχει, εδω που τα λεμε... Click για ανάπτυξη... ε βεβαια!!!!δεν βλεπεις την μακρια γουνα?ιδιος με περσικο!!!ταμαμ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 11:33 Η zorica έγραψε: #4.277 03-11-08 11:33 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ε βεβαια!!!!δεν βλεπεις την μακρια γουνα?ιδιος με περσικο!!!ταμαμ!!! Click για ανάπτυξη... Μη τον βλεπεις ετσι...τον ΚΟΥΡΕΨΕ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 11:33 Η moukelis έγραψε: #4.278 03-11-08 11:33 Καλε ποια γουνα,δε βλεπετε την πλακουτσωτη του φατσα; Οχι Δαναη μου,ο Σειριος δεν ειχε τσιπ,και τον πηγαν στη γωνια μας στο πατρικο μου σε εναν κτηνιατρο της κακιας ωρας να του το βαλει οταν ηταν να ταξιδεψει.Και τα συμπληρωσε μονος του τα στοιχεια...Μπορεις να φανταστεις τι σοι γιατρος ειναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 11:38 Ο πυρροθριξ: #4.279 03-11-08 11:38 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλε ποια γουνα,δε βλεπετε την πλακουτσωτη του φατσα; Οχι Δαναη μου,ο Σειριος δεν ειχε τσιπ,και τον πηγαν στη γωνια μας στο πατρικο μου σε εναν κτηνιατρο της κακιας ωρας να του το βαλει οταν ηταν να ταξιδεψει.Και τα συμπληρωσε μονος του τα στοιχεια...Μπορεις να φανταστεις τι σοι γιατρος ειναι... Click για ανάπτυξη... ωχ παναγια μου!!!!μονο βοδια και κατσικες θα ηξερε να ξεχωριζει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 11:41 Η moukelis έγραψε: #4.280 03-11-08 11:41 Και για αυτο εχω μια μικρηηηηηη αμφιβολια,αμα μουγκανιζε η αγελαδα ισως ειχε μια ελπιδα να την ξεχωρισει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 212 213 214 215 216 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 214 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 214 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α Δαναη,δεν το ηξερες οτι ειναι Περσης ο Σειριος;Ετσι εξηγειται το υπεροπτικο του υφος... Click για ανάπτυξη... οχι καλε!!!!δεν το ηξερα!!κι ελεγα μα τι ρατσα μου θυμιζει αυτη η γατα? στο αεροδρομιο στο κανανε?φωστηρες ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 11:31 Ο πυρροθριξ: #4.276 03-11-08 11:31 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Κατι εχει, εδω που τα λεμε... Click για ανάπτυξη... ε βεβαια!!!!δεν βλεπεις την μακρια γουνα?ιδιος με περσικο!!!ταμαμ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 11:33 Η zorica έγραψε: #4.277 03-11-08 11:33 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ε βεβαια!!!!δεν βλεπεις την μακρια γουνα?ιδιος με περσικο!!!ταμαμ!!! Click για ανάπτυξη... Μη τον βλεπεις ετσι...τον ΚΟΥΡΕΨΕ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 11:33 Η moukelis έγραψε: #4.278 03-11-08 11:33 Καλε ποια γουνα,δε βλεπετε την πλακουτσωτη του φατσα; Οχι Δαναη μου,ο Σειριος δεν ειχε τσιπ,και τον πηγαν στη γωνια μας στο πατρικο μου σε εναν κτηνιατρο της κακιας ωρας να του το βαλει οταν ηταν να ταξιδεψει.Και τα συμπληρωσε μονος του τα στοιχεια...Μπορεις να φανταστεις τι σοι γιατρος ειναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 11:38 Ο πυρροθριξ: #4.279 03-11-08 11:38 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλε ποια γουνα,δε βλεπετε την πλακουτσωτη του φατσα; Οχι Δαναη μου,ο Σειριος δεν ειχε τσιπ,και τον πηγαν στη γωνια μας στο πατρικο μου σε εναν κτηνιατρο της κακιας ωρας να του το βαλει οταν ηταν να ταξιδεψει.Και τα συμπληρωσε μονος του τα στοιχεια...Μπορεις να φανταστεις τι σοι γιατρος ειναι... Click για ανάπτυξη... ωχ παναγια μου!!!!μονο βοδια και κατσικες θα ηξερε να ξεχωριζει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 11:41 Η moukelis έγραψε: #4.280 03-11-08 11:41 Και για αυτο εχω μια μικρηηηηηη αμφιβολια,αμα μουγκανιζε η αγελαδα ισως ειχε μια ελπιδα να την ξεχωρισει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 212 213 214 215 216 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 214 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 214 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από zorica: Κατι εχει, εδω που τα λεμε... Click για ανάπτυξη... ε βεβαια!!!!δεν βλεπεις την μακρια γουνα?ιδιος με περσικο!!!ταμαμ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 11:33 Η zorica έγραψε: #4.277 03-11-08 11:33 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ε βεβαια!!!!δεν βλεπεις την μακρια γουνα?ιδιος με περσικο!!!ταμαμ!!! Click για ανάπτυξη... Μη τον βλεπεις ετσι...τον ΚΟΥΡΕΨΕ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 11:33 Η moukelis έγραψε: #4.278 03-11-08 11:33 Καλε ποια γουνα,δε βλεπετε την πλακουτσωτη του φατσα; Οχι Δαναη μου,ο Σειριος δεν ειχε τσιπ,και τον πηγαν στη γωνια μας στο πατρικο μου σε εναν κτηνιατρο της κακιας ωρας να του το βαλει οταν ηταν να ταξιδεψει.Και τα συμπληρωσε μονος του τα στοιχεια...Μπορεις να φανταστεις τι σοι γιατρος ειναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 11:38 Ο πυρροθριξ: #4.279 03-11-08 11:38 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλε ποια γουνα,δε βλεπετε την πλακουτσωτη του φατσα; Οχι Δαναη μου,ο Σειριος δεν ειχε τσιπ,και τον πηγαν στη γωνια μας στο πατρικο μου σε εναν κτηνιατρο της κακιας ωρας να του το βαλει οταν ηταν να ταξιδεψει.Και τα συμπληρωσε μονος του τα στοιχεια...Μπορεις να φανταστεις τι σοι γιατρος ειναι... Click για ανάπτυξη... ωχ παναγια μου!!!!μονο βοδια και κατσικες θα ηξερε να ξεχωριζει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 11:41 Η moukelis έγραψε: #4.280 03-11-08 11:41 Και για αυτο εχω μια μικρηηηηηη αμφιβολια,αμα μουγκανιζε η αγελαδα ισως ειχε μια ελπιδα να την ξεχωρισει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 212 213 214 215 216 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 214 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 214 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ε βεβαια!!!!δεν βλεπεις την μακρια γουνα?ιδιος με περσικο!!!ταμαμ!!! Click για ανάπτυξη... Μη τον βλεπεις ετσι...τον ΚΟΥΡΕΨΕ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 11:33 Η moukelis έγραψε: #4.278 03-11-08 11:33 Καλε ποια γουνα,δε βλεπετε την πλακουτσωτη του φατσα; Οχι Δαναη μου,ο Σειριος δεν ειχε τσιπ,και τον πηγαν στη γωνια μας στο πατρικο μου σε εναν κτηνιατρο της κακιας ωρας να του το βαλει οταν ηταν να ταξιδεψει.Και τα συμπληρωσε μονος του τα στοιχεια...Μπορεις να φανταστεις τι σοι γιατρος ειναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 11:38 Ο πυρροθριξ: #4.279 03-11-08 11:38 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλε ποια γουνα,δε βλεπετε την πλακουτσωτη του φατσα; Οχι Δαναη μου,ο Σειριος δεν ειχε τσιπ,και τον πηγαν στη γωνια μας στο πατρικο μου σε εναν κτηνιατρο της κακιας ωρας να του το βαλει οταν ηταν να ταξιδεψει.Και τα συμπληρωσε μονος του τα στοιχεια...Μπορεις να φανταστεις τι σοι γιατρος ειναι... Click για ανάπτυξη... ωχ παναγια μου!!!!μονο βοδια και κατσικες θα ηξερε να ξεχωριζει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 11:41 Η moukelis έγραψε: #4.280 03-11-08 11:41 Και για αυτο εχω μια μικρηηηηηη αμφιβολια,αμα μουγκανιζε η αγελαδα ισως ειχε μια ελπιδα να την ξεχωρισει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 212 213 214 215 216 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 214 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 214 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλε ποια γουνα,δε βλεπετε την πλακουτσωτη του φατσα; Οχι Δαναη μου,ο Σειριος δεν ειχε τσιπ,και τον πηγαν στη γωνια μας στο πατρικο μου σε εναν κτηνιατρο της κακιας ωρας να του το βαλει οταν ηταν να ταξιδεψει.Και τα συμπληρωσε μονος του τα στοιχεια...Μπορεις να φανταστεις τι σοι γιατρος ειναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 11:38 Ο πυρροθριξ: #4.279 03-11-08 11:38 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλε ποια γουνα,δε βλεπετε την πλακουτσωτη του φατσα; Οχι Δαναη μου,ο Σειριος δεν ειχε τσιπ,και τον πηγαν στη γωνια μας στο πατρικο μου σε εναν κτηνιατρο της κακιας ωρας να του το βαλει οταν ηταν να ταξιδεψει.Και τα συμπληρωσε μονος του τα στοιχεια...Μπορεις να φανταστεις τι σοι γιατρος ειναι... Click για ανάπτυξη... ωχ παναγια μου!!!!μονο βοδια και κατσικες θα ηξερε να ξεχωριζει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 11:41 Η moukelis έγραψε: #4.280 03-11-08 11:41 Και για αυτο εχω μια μικρηηηηηη αμφιβολια,αμα μουγκανιζε η αγελαδα ισως ειχε μια ελπιδα να την ξεχωρισει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 212 213 214 215 216 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 214 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 214 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλε ποια γουνα,δε βλεπετε την πλακουτσωτη του φατσα; Οχι Δαναη μου,ο Σειριος δεν ειχε τσιπ,και τον πηγαν στη γωνια μας στο πατρικο μου σε εναν κτηνιατρο της κακιας ωρας να του το βαλει οταν ηταν να ταξιδεψει.Και τα συμπληρωσε μονος του τα στοιχεια...Μπορεις να φανταστεις τι σοι γιατρος ειναι... Click για ανάπτυξη... ωχ παναγια μου!!!!μονο βοδια και κατσικες θα ηξερε να ξεχωριζει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 11:41 Η moukelis έγραψε: #4.280 03-11-08 11:41 Και για αυτο εχω μια μικρηηηηηη αμφιβολια,αμα μουγκανιζε η αγελαδα ισως ειχε μια ελπιδα να την ξεχωρισει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Και για αυτο εχω μια μικρηηηηηη αμφιβολια,αμα μουγκανιζε η αγελαδα ισως ειχε μια ελπιδα να την ξεχωρισει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.