aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 13:45 Η aalyah έγραψε: #4.901 12-11-08 13:45 Καλησπέρα σας όμορφα μαλιαρόγατα! Τι κάνετε σήμερα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 13:51 Η staman2 έγραψε: #4.902 12-11-08 13:51 Καλημέρα σου!! Καλά είμαστε εσύ??? Ετοιμάζεσαι για την μεγάλη επιστροφή???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 13:51 Η prince έγραψε: #4.903 12-11-08 13:51 εγώ χμ σχετικά καλά... όλο το βράδυ άυπνη (τα τετράποδα παίζαν).. όλη μέρα πάλευα να μιράσω τιμοκαταλόγους για χιονοαλυσίδες... τα νεύρα κρόσια...... περιμένω πώς και πώς να γυρίσω σπίτι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 13:53 Η aalyah έγραψε: #4.904 12-11-08 13:53 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλημέρα σου!! Καλά είμαστε εσύ??? Ετοιμάζεσαι για την μεγάλη επιστροφή???? Click για ανάπτυξη... Ετοιμάζομαι ετοιμάζομαι. Να πω την αλήθεια έχω λίγο πελαγώσει...αλλά το παλέυω τι να κάνω. Αν δεν τα κάνω εγώ ποιος θα τα κάνει? Και δεν έχω πάρει το εισητήριο ακόμα. Αλλά πρέπει να το κάνω ΠΟΛΥ σύντομα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Uruviel Νεοφερμένο μέλος Η Uruviel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών. Έχει γράψει 23 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 13:56 Η Uruviel έγραψε: #4.905 12-11-08 13:56 Καλησπέρα κι απο μένα στην όμορφη παρεούλα! Είπα να σας βάλω μια φωτογράφια για το πως φαίνεται η Saja μετά το κούρεμα της!!! Σαν μικρό gremmlin είναι η καημενούλα!!! Τουλάχιστον τώρα είναι καθαρή και θέλω να ελπίζω ότι θα γίνουμε και καλά σιγά σιγά! Προς το παρόν κάνουμε μικρά βηματάκια εξοικίωσης και καλυτέρευσης...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 14:01 Η aalyah έγραψε: #4.906 12-11-08 14:01 Αρχική Δημοσίευση από prince: εγώ χμ σχετικά καλά... όλο το βράδυ άυπνη (τα τετράποδα παίζαν).. όλη μέρα πάλευα να μιράσω τιμοκαταλόγους για χιονοαλυσίδες... τα νεύρα κρόσια...... περιμένω πώς και πώς να γυρίσω σπίτι... Click για ανάπτυξη... Πάλι χοροπηδούσαν στις 4 το πρωί? Υπομονή Σταυρούλα τι να κάνεις.....κάποτε θα ηρεμήσουν. Στο λέω εκ πείρας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 14:03 Η prince έγραψε: #4.907 12-11-08 14:03 Αρχική Δημοσίευση από Uruviel: Καλησπέρα κι απο μένα στην όμορφη παρεούλα! Είπα να σας βάλω μια φωτογράφια για το πως φαίνεται η Saja μετά το κούρεμα της!!! Σαν μικρό gremmlin είναι η καημενούλα!!! Τουλάχιστον τώρα είναι καθαρή και θέλω να ελπίζω ότι θα γίνουμε και καλά σιγά σιγά! Προς το παρόν κάνουμε μικρά βηματάκια εξοικίωσης και καλυτέρευσης...... Click για ανάπτυξη... Κούκλα είναι μη σκας... Πρέπει να την μάθεις (τώρα που κουρεύτικε) στο χτένισμα. θα σου χρειαστεί πιο μετά που θα χει τρίχες σα του δικού μου. Έχεις εμπειρία; επείσης γύρω από τη μυτούλα που ναι καφε μάλλον είναι δάκρυα. Μήπως έχουν ξεραθεί; αν όχι τα σκουπίζουμε. (ο πρίνς μου θέλει μία ημερισίως... η ρέινα μου 4-5 τα δάκρυα....) Τσεκάρησε τα αυτιά της ο κτηνίατρος; χμχμ είναι ευαίσθητα γενικότερα να ξέρεις τα περσικά. έχουν προβληματική μύτη, προβληματικούς δακρυκού πόρους και γώ δεν ξέρω τι άλλο...μμ να της δίνεις αν μπορείς (καταλαβαίνω πολλές γάτες) τροφή για μακρύτριχες γάτες.ακόμη καλύτερα για περσικές. (είναι πολύ ακριβή η τελευταία) αλλιώς βιταμίνες για το τρίχωμα... Όλοι εδω μεσα μαθαίνουμε να ρωτάς άσχετο... χτες βράδυ κατάφερα να πείσω την ρέινα να φάει κίττεν... σήμερα το πρωί έκανε πάλι δίαιτα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 14:05 Η prince έγραψε: #4.908 12-11-08 14:05 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Πάλι χοροπηδούσαν στις 4 το πρωί? Υπομονή Σταυρούλα τι να κάνεις.....κάποτε θα ηρεμήσουν. Στο λέω εκ πείρας. Click για ανάπτυξη... μέχρι τις δωδεκάμιση τα παιζα με το λέιζερ μπας και ξεραθούν στον ύπνο.. αλλλά σιγά.. πανικος γινόταν... ούτε ξέρω πόσες φορές με ποδοπάτησαν.... κυνηγιόντουσαν παίζαν... ο πρίνς μου ανέβασε το ποντίκι στο κρεβάτι να τους το κουνήσω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 14:30 Η aalyah έγραψε: #4.909 12-11-08 14:30 Αρχική Δημοσίευση από prince: μέχρι τις δωδεκάμιση τα παιζα με το λέιζερ μπας και ξεραθούν στον ύπνο.. αλλλά σιγά.. πανικος γινόταν... ούτε ξέρω πόσες φορές με ποδοπάτησαν.... κυνηγιόντουσαν παίζαν... ο πρίνς μου ανέβασε το ποντίκι στο κρεβάτι να τους το κουνήσω.... Click για ανάπτυξη... Τα μωρά σ'αγαπάνε και θέλουν να παίζουν μαζί σου. Δεν μπορείς να τα κατηγορήσεις γι'αυτο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 14:35 Η moukelis έγραψε: #4.910 12-11-08 14:35 Σταυρουλα ασε την θα συνηθισει σιγα σιγα την κιττεν. Καλε μηπως η κουρεμενη περσουλα ειναι cream ή flame point; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 14:35 Η prince έγραψε: #4.911 12-11-08 14:35 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Τα μωρά σ'αγαπάνε και θέλουν να παίζουν μαζί σου. Δεν μπορείς να τα κατηγορήσεις γι'αυτο! Click για ανάπτυξη... και γώ το θέλω. στις 3 το μεσημέρι όμως ή στις 6 το απόγευμα.. αλλά δεν τα ξυπνάω. επιπλέον όταν κοιμούνται δεν περνάω το σώμα τους ως μέρος για να σκαρφαλώνω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 14:39 Η aalyah έγραψε: #4.912 12-11-08 14:39 Αρχική Δημοσίευση από prince: και γώ το θέλω. στις 3 το μεσημέρι όμως ή στις 6 το απόγευμα.. αλλά δεν τα ξυπνάω. επιπλέον όταν κοιμούνται δεν περνάω το σώμα τους ως μέρος για να σκαρφαλώνω... Click για ανάπτυξη... Αυτό γιατί αυτά σε βρίσκουν μεγαλύτερη απο αυτούς στο μέγεθος άρα κατάλληλο έδαφος για αναρίχιση!!! Οσο για τις ώρες δεν φταίνε αυτά! Είναι το βιολογικό τους ρολόι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 14:41 Η prince έγραψε: #4.913 12-11-08 14:41 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Σταυρουλα ασε την θα συνηθισει σιγα σιγα την κιττεν. Καλε μηπως η κουρεμενη περσουλα ειναι cream ή flame point; Click για ανάπτυξη... μην είναι απλά λευκή με λερωμένο από δάκρυα μουτράκι; αυτό το καφετίζων χρώμα πέρνει και το μουτράκι της ρέινας... και δυνοπαθώ να το καθαρίσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 14:43 Η prince έγραψε: #4.914 12-11-08 14:43 ε΄να σωρό άλλες γάτες κοιμουνται τα βράδυα μαζί με τους γατογονιούς τους... τα δικά μου γιατί ακολουθούν τις επιταγές της φύσης; μμμ σήμερα το πρωί άργησα να σηκωθώ να τους βάλω να φάνε... έρχονταν λοιπόν κάθε τρίλεπτο ο πρίνς στο κρεβάτι και μου μύριζε το πρόσωπο, με γαργάλαγε με τα μουστάκια μπας και αξιοθώ επτά παρά να σηκώθώ... ε ίγο πριν χτυπήσει το ξυπνητήρι μου δάγκωσε τη μύτη.. νσας λέω εγώ ... σηκώνομια ή όχι από το κρεβάτι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Uruviel Νεοφερμένο μέλος Η Uruviel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών. Έχει γράψει 23 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 15:00 Η Uruviel έγραψε: #4.915 12-11-08 15:00 Απο περσικές γάτες δεν έχω εμπειρία εκτός απ ότι έχου ακούσει ή διαβάσει και μέχρι που μας βρήκε η Naja δεν διάβασα και πολλά! Με γάτες γενικότερα έχω μια 15ετη πείρα! Όσον αφορά στο μπέζ χρώμα που έχει στη μουρίτσα της η Naja, οφείλω να πώ ότι δεν είμαι ακόμη σίγουρη για το αν είναι το χρώμα της αυτό ή αν εξακολουθεί κι έχει "βρωμιές"! Μετά το κούρεμα την έκανα μπάνιο και για να μην την ταλαιπωρήσω περισσότερο το προσωπάκι της το καθάρισα με βρεγμένο βαμβάκι αρκετά σχολαστικά, όπως και τα αφτάκια της, μέχρι που τα βαμβάκια έμειναν ολοκάθαρα και σταμάτησα να την παιδεύω περισσότερο μιας και τράβηξε ήδη πολλά! Λογικά λοιπόν αυτό είναι το χρώμα της και το λέω με κάθε επιφύλαξη! Είναι και αυτό κάτι που θα δώ στην πορεία καθαρίζοντας την! Με το χτένισμα δεν μπορώ να ξεκινήσω ακόμη μιας και δεν της έχει μείνει και πολύ τρίχωμα εκτός από το σημείο του κεφαλιού της! Πάντως τα χάδια και τα χτενισματάκια με τα δάχτυλα (προς το παρόν) δείχνει να τ απολαμβάνει! Τρίβεται συνεχώς στα χέρια μου και γουργουρίζει ασταμάτητα κάθε φορά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 15:03 Η prince έγραψε: #4.916 12-11-08 15:03 εκεί γύρω από τη μυτούλα το καφέ σκούρο είναι χρωμα στο τ΄ριχωμα ή ξεραμένα δάκρυα; το έχεις κοιτάξει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 15:09 Η moukelis έγραψε: #4.917 12-11-08 15:09 Ωραια,σιγα σιγα θα συνηθισει τη βουρτσα.Δεν ξερω,κι εμενα για χρωμα μου φαινεται,εχει πουθενα αλλου στο σωμα της,π.χ. στα πατουσακια ή στην ουρα; Σταυρουλα και τα δικα μου χοροπηδανε το βραδυ,και να ακουσεις τι ωραιο γδουπο κανει ο Σειριος και τα τεσσερα κιλακια του πανω στον μικροκυματων... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 15:12 Η prince έγραψε: #4.918 12-11-08 15:12 να δεις τι ωραίο γδούπο που κάνει ο πρίνς όταν ο αστράγαλός μου είναι σε λάθος θέση και μπουρδουκλώνεται και σκάει στο πάτωμα με τα πέντε + κιλάκια του.. (τουλάχιστον το τερατάκι μου προσπαθεί στα σκοτάδια να περάσει πάνω από τον αστράγαλο... η κοντέσα ανεβαίνει κανονικά στήθος στομάχι κλπ για να περάσει από την άλλη μεριά...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 15:24 Η moukelis έγραψε: #4.919 12-11-08 15:24 Ειπαμε,να τα κοιμιζεις εξω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 15:29 Η prince έγραψε: #4.920 12-11-08 15:29 το έκανα προχθές το βράδυ... είχα δύογάτες μετά να κλένε έξω από την πόρτα μου.. και εν συνεχεία άκουσα ένα γδουπ στην πόρτα... η πόρτα άνοιξε και ο πρίνς άρχισε να κάνει πατουσίτσες στο ώμο μου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 244 245 246 247 248 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 246 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 246 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλησπέρα σας όμορφα μαλιαρόγατα! Τι κάνετε σήμερα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 13:51 Η staman2 έγραψε: #4.902 12-11-08 13:51 Καλημέρα σου!! Καλά είμαστε εσύ??? Ετοιμάζεσαι για την μεγάλη επιστροφή???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 13:51 Η prince έγραψε: #4.903 12-11-08 13:51 εγώ χμ σχετικά καλά... όλο το βράδυ άυπνη (τα τετράποδα παίζαν).. όλη μέρα πάλευα να μιράσω τιμοκαταλόγους για χιονοαλυσίδες... τα νεύρα κρόσια...... περιμένω πώς και πώς να γυρίσω σπίτι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 13:53 Η aalyah έγραψε: #4.904 12-11-08 13:53 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλημέρα σου!! Καλά είμαστε εσύ??? Ετοιμάζεσαι για την μεγάλη επιστροφή???? Click για ανάπτυξη... Ετοιμάζομαι ετοιμάζομαι. Να πω την αλήθεια έχω λίγο πελαγώσει...αλλά το παλέυω τι να κάνω. Αν δεν τα κάνω εγώ ποιος θα τα κάνει? Και δεν έχω πάρει το εισητήριο ακόμα. Αλλά πρέπει να το κάνω ΠΟΛΥ σύντομα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Uruviel Νεοφερμένο μέλος Η Uruviel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών. Έχει γράψει 23 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 13:56 Η Uruviel έγραψε: #4.905 12-11-08 13:56 Καλησπέρα κι απο μένα στην όμορφη παρεούλα! Είπα να σας βάλω μια φωτογράφια για το πως φαίνεται η Saja μετά το κούρεμα της!!! Σαν μικρό gremmlin είναι η καημενούλα!!! Τουλάχιστον τώρα είναι καθαρή και θέλω να ελπίζω ότι θα γίνουμε και καλά σιγά σιγά! Προς το παρόν κάνουμε μικρά βηματάκια εξοικίωσης και καλυτέρευσης...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 14:01 Η aalyah έγραψε: #4.906 12-11-08 14:01 Αρχική Δημοσίευση από prince: εγώ χμ σχετικά καλά... όλο το βράδυ άυπνη (τα τετράποδα παίζαν).. όλη μέρα πάλευα να μιράσω τιμοκαταλόγους για χιονοαλυσίδες... τα νεύρα κρόσια...... περιμένω πώς και πώς να γυρίσω σπίτι... Click για ανάπτυξη... Πάλι χοροπηδούσαν στις 4 το πρωί? Υπομονή Σταυρούλα τι να κάνεις.....κάποτε θα ηρεμήσουν. Στο λέω εκ πείρας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 14:03 Η prince έγραψε: #4.907 12-11-08 14:03 Αρχική Δημοσίευση από Uruviel: Καλησπέρα κι απο μένα στην όμορφη παρεούλα! Είπα να σας βάλω μια φωτογράφια για το πως φαίνεται η Saja μετά το κούρεμα της!!! Σαν μικρό gremmlin είναι η καημενούλα!!! Τουλάχιστον τώρα είναι καθαρή και θέλω να ελπίζω ότι θα γίνουμε και καλά σιγά σιγά! Προς το παρόν κάνουμε μικρά βηματάκια εξοικίωσης και καλυτέρευσης...... Click για ανάπτυξη... Κούκλα είναι μη σκας... Πρέπει να την μάθεις (τώρα που κουρεύτικε) στο χτένισμα. θα σου χρειαστεί πιο μετά που θα χει τρίχες σα του δικού μου. Έχεις εμπειρία; επείσης γύρω από τη μυτούλα που ναι καφε μάλλον είναι δάκρυα. Μήπως έχουν ξεραθεί; αν όχι τα σκουπίζουμε. (ο πρίνς μου θέλει μία ημερισίως... η ρέινα μου 4-5 τα δάκρυα....) Τσεκάρησε τα αυτιά της ο κτηνίατρος; χμχμ είναι ευαίσθητα γενικότερα να ξέρεις τα περσικά. έχουν προβληματική μύτη, προβληματικούς δακρυκού πόρους και γώ δεν ξέρω τι άλλο...μμ να της δίνεις αν μπορείς (καταλαβαίνω πολλές γάτες) τροφή για μακρύτριχες γάτες.ακόμη καλύτερα για περσικές. (είναι πολύ ακριβή η τελευταία) αλλιώς βιταμίνες για το τρίχωμα... Όλοι εδω μεσα μαθαίνουμε να ρωτάς άσχετο... χτες βράδυ κατάφερα να πείσω την ρέινα να φάει κίττεν... σήμερα το πρωί έκανε πάλι δίαιτα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 14:05 Η prince έγραψε: #4.908 12-11-08 14:05 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Πάλι χοροπηδούσαν στις 4 το πρωί? Υπομονή Σταυρούλα τι να κάνεις.....κάποτε θα ηρεμήσουν. Στο λέω εκ πείρας. Click για ανάπτυξη... μέχρι τις δωδεκάμιση τα παιζα με το λέιζερ μπας και ξεραθούν στον ύπνο.. αλλλά σιγά.. πανικος γινόταν... ούτε ξέρω πόσες φορές με ποδοπάτησαν.... κυνηγιόντουσαν παίζαν... ο πρίνς μου ανέβασε το ποντίκι στο κρεβάτι να τους το κουνήσω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 14:30 Η aalyah έγραψε: #4.909 12-11-08 14:30 Αρχική Δημοσίευση από prince: μέχρι τις δωδεκάμιση τα παιζα με το λέιζερ μπας και ξεραθούν στον ύπνο.. αλλλά σιγά.. πανικος γινόταν... ούτε ξέρω πόσες φορές με ποδοπάτησαν.... κυνηγιόντουσαν παίζαν... ο πρίνς μου ανέβασε το ποντίκι στο κρεβάτι να τους το κουνήσω.... Click για ανάπτυξη... Τα μωρά σ'αγαπάνε και θέλουν να παίζουν μαζί σου. Δεν μπορείς να τα κατηγορήσεις γι'αυτο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 14:35 Η moukelis έγραψε: #4.910 12-11-08 14:35 Σταυρουλα ασε την θα συνηθισει σιγα σιγα την κιττεν. Καλε μηπως η κουρεμενη περσουλα ειναι cream ή flame point; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 14:35 Η prince έγραψε: #4.911 12-11-08 14:35 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Τα μωρά σ'αγαπάνε και θέλουν να παίζουν μαζί σου. Δεν μπορείς να τα κατηγορήσεις γι'αυτο! Click για ανάπτυξη... και γώ το θέλω. στις 3 το μεσημέρι όμως ή στις 6 το απόγευμα.. αλλά δεν τα ξυπνάω. επιπλέον όταν κοιμούνται δεν περνάω το σώμα τους ως μέρος για να σκαρφαλώνω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 14:39 Η aalyah έγραψε: #4.912 12-11-08 14:39 Αρχική Δημοσίευση από prince: και γώ το θέλω. στις 3 το μεσημέρι όμως ή στις 6 το απόγευμα.. αλλά δεν τα ξυπνάω. επιπλέον όταν κοιμούνται δεν περνάω το σώμα τους ως μέρος για να σκαρφαλώνω... Click για ανάπτυξη... Αυτό γιατί αυτά σε βρίσκουν μεγαλύτερη απο αυτούς στο μέγεθος άρα κατάλληλο έδαφος για αναρίχιση!!! Οσο για τις ώρες δεν φταίνε αυτά! Είναι το βιολογικό τους ρολόι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 14:41 Η prince έγραψε: #4.913 12-11-08 14:41 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Σταυρουλα ασε την θα συνηθισει σιγα σιγα την κιττεν. Καλε μηπως η κουρεμενη περσουλα ειναι cream ή flame point; Click για ανάπτυξη... μην είναι απλά λευκή με λερωμένο από δάκρυα μουτράκι; αυτό το καφετίζων χρώμα πέρνει και το μουτράκι της ρέινας... και δυνοπαθώ να το καθαρίσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 14:43 Η prince έγραψε: #4.914 12-11-08 14:43 ε΄να σωρό άλλες γάτες κοιμουνται τα βράδυα μαζί με τους γατογονιούς τους... τα δικά μου γιατί ακολουθούν τις επιταγές της φύσης; μμμ σήμερα το πρωί άργησα να σηκωθώ να τους βάλω να φάνε... έρχονταν λοιπόν κάθε τρίλεπτο ο πρίνς στο κρεβάτι και μου μύριζε το πρόσωπο, με γαργάλαγε με τα μουστάκια μπας και αξιοθώ επτά παρά να σηκώθώ... ε ίγο πριν χτυπήσει το ξυπνητήρι μου δάγκωσε τη μύτη.. νσας λέω εγώ ... σηκώνομια ή όχι από το κρεβάτι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Uruviel Νεοφερμένο μέλος Η Uruviel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών. Έχει γράψει 23 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 15:00 Η Uruviel έγραψε: #4.915 12-11-08 15:00 Απο περσικές γάτες δεν έχω εμπειρία εκτός απ ότι έχου ακούσει ή διαβάσει και μέχρι που μας βρήκε η Naja δεν διάβασα και πολλά! Με γάτες γενικότερα έχω μια 15ετη πείρα! Όσον αφορά στο μπέζ χρώμα που έχει στη μουρίτσα της η Naja, οφείλω να πώ ότι δεν είμαι ακόμη σίγουρη για το αν είναι το χρώμα της αυτό ή αν εξακολουθεί κι έχει "βρωμιές"! Μετά το κούρεμα την έκανα μπάνιο και για να μην την ταλαιπωρήσω περισσότερο το προσωπάκι της το καθάρισα με βρεγμένο βαμβάκι αρκετά σχολαστικά, όπως και τα αφτάκια της, μέχρι που τα βαμβάκια έμειναν ολοκάθαρα και σταμάτησα να την παιδεύω περισσότερο μιας και τράβηξε ήδη πολλά! Λογικά λοιπόν αυτό είναι το χρώμα της και το λέω με κάθε επιφύλαξη! Είναι και αυτό κάτι που θα δώ στην πορεία καθαρίζοντας την! Με το χτένισμα δεν μπορώ να ξεκινήσω ακόμη μιας και δεν της έχει μείνει και πολύ τρίχωμα εκτός από το σημείο του κεφαλιού της! Πάντως τα χάδια και τα χτενισματάκια με τα δάχτυλα (προς το παρόν) δείχνει να τ απολαμβάνει! Τρίβεται συνεχώς στα χέρια μου και γουργουρίζει ασταμάτητα κάθε φορά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 15:03 Η prince έγραψε: #4.916 12-11-08 15:03 εκεί γύρω από τη μυτούλα το καφέ σκούρο είναι χρωμα στο τ΄ριχωμα ή ξεραμένα δάκρυα; το έχεις κοιτάξει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 15:09 Η moukelis έγραψε: #4.917 12-11-08 15:09 Ωραια,σιγα σιγα θα συνηθισει τη βουρτσα.Δεν ξερω,κι εμενα για χρωμα μου φαινεται,εχει πουθενα αλλου στο σωμα της,π.χ. στα πατουσακια ή στην ουρα; Σταυρουλα και τα δικα μου χοροπηδανε το βραδυ,και να ακουσεις τι ωραιο γδουπο κανει ο Σειριος και τα τεσσερα κιλακια του πανω στον μικροκυματων... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 15:12 Η prince έγραψε: #4.918 12-11-08 15:12 να δεις τι ωραίο γδούπο που κάνει ο πρίνς όταν ο αστράγαλός μου είναι σε λάθος θέση και μπουρδουκλώνεται και σκάει στο πάτωμα με τα πέντε + κιλάκια του.. (τουλάχιστον το τερατάκι μου προσπαθεί στα σκοτάδια να περάσει πάνω από τον αστράγαλο... η κοντέσα ανεβαίνει κανονικά στήθος στομάχι κλπ για να περάσει από την άλλη μεριά...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 15:24 Η moukelis έγραψε: #4.919 12-11-08 15:24 Ειπαμε,να τα κοιμιζεις εξω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 15:29 Η prince έγραψε: #4.920 12-11-08 15:29 το έκανα προχθές το βράδυ... είχα δύογάτες μετά να κλένε έξω από την πόρτα μου.. και εν συνεχεία άκουσα ένα γδουπ στην πόρτα... η πόρτα άνοιξε και ο πρίνς άρχισε να κάνει πατουσίτσες στο ώμο μου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 244 245 246 247 248 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 246 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 246 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλημέρα σου!! Καλά είμαστε εσύ??? Ετοιμάζεσαι για την μεγάλη επιστροφή???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 13:51 Η prince έγραψε: #4.903 12-11-08 13:51 εγώ χμ σχετικά καλά... όλο το βράδυ άυπνη (τα τετράποδα παίζαν).. όλη μέρα πάλευα να μιράσω τιμοκαταλόγους για χιονοαλυσίδες... τα νεύρα κρόσια...... περιμένω πώς και πώς να γυρίσω σπίτι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 13:53 Η aalyah έγραψε: #4.904 12-11-08 13:53 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλημέρα σου!! Καλά είμαστε εσύ??? Ετοιμάζεσαι για την μεγάλη επιστροφή???? Click για ανάπτυξη... Ετοιμάζομαι ετοιμάζομαι. Να πω την αλήθεια έχω λίγο πελαγώσει...αλλά το παλέυω τι να κάνω. Αν δεν τα κάνω εγώ ποιος θα τα κάνει? Και δεν έχω πάρει το εισητήριο ακόμα. Αλλά πρέπει να το κάνω ΠΟΛΥ σύντομα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Uruviel Νεοφερμένο μέλος Η Uruviel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών. Έχει γράψει 23 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 13:56 Η Uruviel έγραψε: #4.905 12-11-08 13:56 Καλησπέρα κι απο μένα στην όμορφη παρεούλα! Είπα να σας βάλω μια φωτογράφια για το πως φαίνεται η Saja μετά το κούρεμα της!!! Σαν μικρό gremmlin είναι η καημενούλα!!! Τουλάχιστον τώρα είναι καθαρή και θέλω να ελπίζω ότι θα γίνουμε και καλά σιγά σιγά! Προς το παρόν κάνουμε μικρά βηματάκια εξοικίωσης και καλυτέρευσης...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 14:01 Η aalyah έγραψε: #4.906 12-11-08 14:01 Αρχική Δημοσίευση από prince: εγώ χμ σχετικά καλά... όλο το βράδυ άυπνη (τα τετράποδα παίζαν).. όλη μέρα πάλευα να μιράσω τιμοκαταλόγους για χιονοαλυσίδες... τα νεύρα κρόσια...... περιμένω πώς και πώς να γυρίσω σπίτι... Click για ανάπτυξη... Πάλι χοροπηδούσαν στις 4 το πρωί? Υπομονή Σταυρούλα τι να κάνεις.....κάποτε θα ηρεμήσουν. Στο λέω εκ πείρας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 14:03 Η prince έγραψε: #4.907 12-11-08 14:03 Αρχική Δημοσίευση από Uruviel: Καλησπέρα κι απο μένα στην όμορφη παρεούλα! Είπα να σας βάλω μια φωτογράφια για το πως φαίνεται η Saja μετά το κούρεμα της!!! Σαν μικρό gremmlin είναι η καημενούλα!!! Τουλάχιστον τώρα είναι καθαρή και θέλω να ελπίζω ότι θα γίνουμε και καλά σιγά σιγά! Προς το παρόν κάνουμε μικρά βηματάκια εξοικίωσης και καλυτέρευσης...... Click για ανάπτυξη... Κούκλα είναι μη σκας... Πρέπει να την μάθεις (τώρα που κουρεύτικε) στο χτένισμα. θα σου χρειαστεί πιο μετά που θα χει τρίχες σα του δικού μου. Έχεις εμπειρία; επείσης γύρω από τη μυτούλα που ναι καφε μάλλον είναι δάκρυα. Μήπως έχουν ξεραθεί; αν όχι τα σκουπίζουμε. (ο πρίνς μου θέλει μία ημερισίως... η ρέινα μου 4-5 τα δάκρυα....) Τσεκάρησε τα αυτιά της ο κτηνίατρος; χμχμ είναι ευαίσθητα γενικότερα να ξέρεις τα περσικά. έχουν προβληματική μύτη, προβληματικούς δακρυκού πόρους και γώ δεν ξέρω τι άλλο...μμ να της δίνεις αν μπορείς (καταλαβαίνω πολλές γάτες) τροφή για μακρύτριχες γάτες.ακόμη καλύτερα για περσικές. (είναι πολύ ακριβή η τελευταία) αλλιώς βιταμίνες για το τρίχωμα... Όλοι εδω μεσα μαθαίνουμε να ρωτάς άσχετο... χτες βράδυ κατάφερα να πείσω την ρέινα να φάει κίττεν... σήμερα το πρωί έκανε πάλι δίαιτα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 14:05 Η prince έγραψε: #4.908 12-11-08 14:05 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Πάλι χοροπηδούσαν στις 4 το πρωί? Υπομονή Σταυρούλα τι να κάνεις.....κάποτε θα ηρεμήσουν. Στο λέω εκ πείρας. Click για ανάπτυξη... μέχρι τις δωδεκάμιση τα παιζα με το λέιζερ μπας και ξεραθούν στον ύπνο.. αλλλά σιγά.. πανικος γινόταν... ούτε ξέρω πόσες φορές με ποδοπάτησαν.... κυνηγιόντουσαν παίζαν... ο πρίνς μου ανέβασε το ποντίκι στο κρεβάτι να τους το κουνήσω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 14:30 Η aalyah έγραψε: #4.909 12-11-08 14:30 Αρχική Δημοσίευση από prince: μέχρι τις δωδεκάμιση τα παιζα με το λέιζερ μπας και ξεραθούν στον ύπνο.. αλλλά σιγά.. πανικος γινόταν... ούτε ξέρω πόσες φορές με ποδοπάτησαν.... κυνηγιόντουσαν παίζαν... ο πρίνς μου ανέβασε το ποντίκι στο κρεβάτι να τους το κουνήσω.... Click για ανάπτυξη... Τα μωρά σ'αγαπάνε και θέλουν να παίζουν μαζί σου. Δεν μπορείς να τα κατηγορήσεις γι'αυτο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 14:35 Η moukelis έγραψε: #4.910 12-11-08 14:35 Σταυρουλα ασε την θα συνηθισει σιγα σιγα την κιττεν. Καλε μηπως η κουρεμενη περσουλα ειναι cream ή flame point; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 14:35 Η prince έγραψε: #4.911 12-11-08 14:35 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Τα μωρά σ'αγαπάνε και θέλουν να παίζουν μαζί σου. Δεν μπορείς να τα κατηγορήσεις γι'αυτο! Click για ανάπτυξη... και γώ το θέλω. στις 3 το μεσημέρι όμως ή στις 6 το απόγευμα.. αλλά δεν τα ξυπνάω. επιπλέον όταν κοιμούνται δεν περνάω το σώμα τους ως μέρος για να σκαρφαλώνω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 14:39 Η aalyah έγραψε: #4.912 12-11-08 14:39 Αρχική Δημοσίευση από prince: και γώ το θέλω. στις 3 το μεσημέρι όμως ή στις 6 το απόγευμα.. αλλά δεν τα ξυπνάω. επιπλέον όταν κοιμούνται δεν περνάω το σώμα τους ως μέρος για να σκαρφαλώνω... Click για ανάπτυξη... Αυτό γιατί αυτά σε βρίσκουν μεγαλύτερη απο αυτούς στο μέγεθος άρα κατάλληλο έδαφος για αναρίχιση!!! Οσο για τις ώρες δεν φταίνε αυτά! Είναι το βιολογικό τους ρολόι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 14:41 Η prince έγραψε: #4.913 12-11-08 14:41 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Σταυρουλα ασε την θα συνηθισει σιγα σιγα την κιττεν. Καλε μηπως η κουρεμενη περσουλα ειναι cream ή flame point; Click για ανάπτυξη... μην είναι απλά λευκή με λερωμένο από δάκρυα μουτράκι; αυτό το καφετίζων χρώμα πέρνει και το μουτράκι της ρέινας... και δυνοπαθώ να το καθαρίσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 14:43 Η prince έγραψε: #4.914 12-11-08 14:43 ε΄να σωρό άλλες γάτες κοιμουνται τα βράδυα μαζί με τους γατογονιούς τους... τα δικά μου γιατί ακολουθούν τις επιταγές της φύσης; μμμ σήμερα το πρωί άργησα να σηκωθώ να τους βάλω να φάνε... έρχονταν λοιπόν κάθε τρίλεπτο ο πρίνς στο κρεβάτι και μου μύριζε το πρόσωπο, με γαργάλαγε με τα μουστάκια μπας και αξιοθώ επτά παρά να σηκώθώ... ε ίγο πριν χτυπήσει το ξυπνητήρι μου δάγκωσε τη μύτη.. νσας λέω εγώ ... σηκώνομια ή όχι από το κρεβάτι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Uruviel Νεοφερμένο μέλος Η Uruviel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών. Έχει γράψει 23 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 15:00 Η Uruviel έγραψε: #4.915 12-11-08 15:00 Απο περσικές γάτες δεν έχω εμπειρία εκτός απ ότι έχου ακούσει ή διαβάσει και μέχρι που μας βρήκε η Naja δεν διάβασα και πολλά! Με γάτες γενικότερα έχω μια 15ετη πείρα! Όσον αφορά στο μπέζ χρώμα που έχει στη μουρίτσα της η Naja, οφείλω να πώ ότι δεν είμαι ακόμη σίγουρη για το αν είναι το χρώμα της αυτό ή αν εξακολουθεί κι έχει "βρωμιές"! Μετά το κούρεμα την έκανα μπάνιο και για να μην την ταλαιπωρήσω περισσότερο το προσωπάκι της το καθάρισα με βρεγμένο βαμβάκι αρκετά σχολαστικά, όπως και τα αφτάκια της, μέχρι που τα βαμβάκια έμειναν ολοκάθαρα και σταμάτησα να την παιδεύω περισσότερο μιας και τράβηξε ήδη πολλά! Λογικά λοιπόν αυτό είναι το χρώμα της και το λέω με κάθε επιφύλαξη! Είναι και αυτό κάτι που θα δώ στην πορεία καθαρίζοντας την! Με το χτένισμα δεν μπορώ να ξεκινήσω ακόμη μιας και δεν της έχει μείνει και πολύ τρίχωμα εκτός από το σημείο του κεφαλιού της! Πάντως τα χάδια και τα χτενισματάκια με τα δάχτυλα (προς το παρόν) δείχνει να τ απολαμβάνει! Τρίβεται συνεχώς στα χέρια μου και γουργουρίζει ασταμάτητα κάθε φορά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 15:03 Η prince έγραψε: #4.916 12-11-08 15:03 εκεί γύρω από τη μυτούλα το καφέ σκούρο είναι χρωμα στο τ΄ριχωμα ή ξεραμένα δάκρυα; το έχεις κοιτάξει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 15:09 Η moukelis έγραψε: #4.917 12-11-08 15:09 Ωραια,σιγα σιγα θα συνηθισει τη βουρτσα.Δεν ξερω,κι εμενα για χρωμα μου φαινεται,εχει πουθενα αλλου στο σωμα της,π.χ. στα πατουσακια ή στην ουρα; Σταυρουλα και τα δικα μου χοροπηδανε το βραδυ,και να ακουσεις τι ωραιο γδουπο κανει ο Σειριος και τα τεσσερα κιλακια του πανω στον μικροκυματων... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 15:12 Η prince έγραψε: #4.918 12-11-08 15:12 να δεις τι ωραίο γδούπο που κάνει ο πρίνς όταν ο αστράγαλός μου είναι σε λάθος θέση και μπουρδουκλώνεται και σκάει στο πάτωμα με τα πέντε + κιλάκια του.. (τουλάχιστον το τερατάκι μου προσπαθεί στα σκοτάδια να περάσει πάνω από τον αστράγαλο... η κοντέσα ανεβαίνει κανονικά στήθος στομάχι κλπ για να περάσει από την άλλη μεριά...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 15:24 Η moukelis έγραψε: #4.919 12-11-08 15:24 Ειπαμε,να τα κοιμιζεις εξω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 15:29 Η prince έγραψε: #4.920 12-11-08 15:29 το έκανα προχθές το βράδυ... είχα δύογάτες μετά να κλένε έξω από την πόρτα μου.. και εν συνεχεία άκουσα ένα γδουπ στην πόρτα... η πόρτα άνοιξε και ο πρίνς άρχισε να κάνει πατουσίτσες στο ώμο μου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 244 245 246 247 248 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 246 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 246 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
εγώ χμ σχετικά καλά... όλο το βράδυ άυπνη (τα τετράποδα παίζαν).. όλη μέρα πάλευα να μιράσω τιμοκαταλόγους για χιονοαλυσίδες... τα νεύρα κρόσια...... περιμένω πώς και πώς να γυρίσω σπίτι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 13:53 Η aalyah έγραψε: #4.904 12-11-08 13:53 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλημέρα σου!! Καλά είμαστε εσύ??? Ετοιμάζεσαι για την μεγάλη επιστροφή???? Click για ανάπτυξη... Ετοιμάζομαι ετοιμάζομαι. Να πω την αλήθεια έχω λίγο πελαγώσει...αλλά το παλέυω τι να κάνω. Αν δεν τα κάνω εγώ ποιος θα τα κάνει? Και δεν έχω πάρει το εισητήριο ακόμα. Αλλά πρέπει να το κάνω ΠΟΛΥ σύντομα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Uruviel Νεοφερμένο μέλος Η Uruviel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών. Έχει γράψει 23 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 13:56 Η Uruviel έγραψε: #4.905 12-11-08 13:56 Καλησπέρα κι απο μένα στην όμορφη παρεούλα! Είπα να σας βάλω μια φωτογράφια για το πως φαίνεται η Saja μετά το κούρεμα της!!! Σαν μικρό gremmlin είναι η καημενούλα!!! Τουλάχιστον τώρα είναι καθαρή και θέλω να ελπίζω ότι θα γίνουμε και καλά σιγά σιγά! Προς το παρόν κάνουμε μικρά βηματάκια εξοικίωσης και καλυτέρευσης...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 14:01 Η aalyah έγραψε: #4.906 12-11-08 14:01 Αρχική Δημοσίευση από prince: εγώ χμ σχετικά καλά... όλο το βράδυ άυπνη (τα τετράποδα παίζαν).. όλη μέρα πάλευα να μιράσω τιμοκαταλόγους για χιονοαλυσίδες... τα νεύρα κρόσια...... περιμένω πώς και πώς να γυρίσω σπίτι... Click για ανάπτυξη... Πάλι χοροπηδούσαν στις 4 το πρωί? Υπομονή Σταυρούλα τι να κάνεις.....κάποτε θα ηρεμήσουν. Στο λέω εκ πείρας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 14:03 Η prince έγραψε: #4.907 12-11-08 14:03 Αρχική Δημοσίευση από Uruviel: Καλησπέρα κι απο μένα στην όμορφη παρεούλα! Είπα να σας βάλω μια φωτογράφια για το πως φαίνεται η Saja μετά το κούρεμα της!!! Σαν μικρό gremmlin είναι η καημενούλα!!! Τουλάχιστον τώρα είναι καθαρή και θέλω να ελπίζω ότι θα γίνουμε και καλά σιγά σιγά! Προς το παρόν κάνουμε μικρά βηματάκια εξοικίωσης και καλυτέρευσης...... Click για ανάπτυξη... Κούκλα είναι μη σκας... Πρέπει να την μάθεις (τώρα που κουρεύτικε) στο χτένισμα. θα σου χρειαστεί πιο μετά που θα χει τρίχες σα του δικού μου. Έχεις εμπειρία; επείσης γύρω από τη μυτούλα που ναι καφε μάλλον είναι δάκρυα. Μήπως έχουν ξεραθεί; αν όχι τα σκουπίζουμε. (ο πρίνς μου θέλει μία ημερισίως... η ρέινα μου 4-5 τα δάκρυα....) Τσεκάρησε τα αυτιά της ο κτηνίατρος; χμχμ είναι ευαίσθητα γενικότερα να ξέρεις τα περσικά. έχουν προβληματική μύτη, προβληματικούς δακρυκού πόρους και γώ δεν ξέρω τι άλλο...μμ να της δίνεις αν μπορείς (καταλαβαίνω πολλές γάτες) τροφή για μακρύτριχες γάτες.ακόμη καλύτερα για περσικές. (είναι πολύ ακριβή η τελευταία) αλλιώς βιταμίνες για το τρίχωμα... Όλοι εδω μεσα μαθαίνουμε να ρωτάς άσχετο... χτες βράδυ κατάφερα να πείσω την ρέινα να φάει κίττεν... σήμερα το πρωί έκανε πάλι δίαιτα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 14:05 Η prince έγραψε: #4.908 12-11-08 14:05 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Πάλι χοροπηδούσαν στις 4 το πρωί? Υπομονή Σταυρούλα τι να κάνεις.....κάποτε θα ηρεμήσουν. Στο λέω εκ πείρας. Click για ανάπτυξη... μέχρι τις δωδεκάμιση τα παιζα με το λέιζερ μπας και ξεραθούν στον ύπνο.. αλλλά σιγά.. πανικος γινόταν... ούτε ξέρω πόσες φορές με ποδοπάτησαν.... κυνηγιόντουσαν παίζαν... ο πρίνς μου ανέβασε το ποντίκι στο κρεβάτι να τους το κουνήσω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 14:30 Η aalyah έγραψε: #4.909 12-11-08 14:30 Αρχική Δημοσίευση από prince: μέχρι τις δωδεκάμιση τα παιζα με το λέιζερ μπας και ξεραθούν στον ύπνο.. αλλλά σιγά.. πανικος γινόταν... ούτε ξέρω πόσες φορές με ποδοπάτησαν.... κυνηγιόντουσαν παίζαν... ο πρίνς μου ανέβασε το ποντίκι στο κρεβάτι να τους το κουνήσω.... Click για ανάπτυξη... Τα μωρά σ'αγαπάνε και θέλουν να παίζουν μαζί σου. Δεν μπορείς να τα κατηγορήσεις γι'αυτο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 14:35 Η moukelis έγραψε: #4.910 12-11-08 14:35 Σταυρουλα ασε την θα συνηθισει σιγα σιγα την κιττεν. Καλε μηπως η κουρεμενη περσουλα ειναι cream ή flame point; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 14:35 Η prince έγραψε: #4.911 12-11-08 14:35 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Τα μωρά σ'αγαπάνε και θέλουν να παίζουν μαζί σου. Δεν μπορείς να τα κατηγορήσεις γι'αυτο! Click για ανάπτυξη... και γώ το θέλω. στις 3 το μεσημέρι όμως ή στις 6 το απόγευμα.. αλλά δεν τα ξυπνάω. επιπλέον όταν κοιμούνται δεν περνάω το σώμα τους ως μέρος για να σκαρφαλώνω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 14:39 Η aalyah έγραψε: #4.912 12-11-08 14:39 Αρχική Δημοσίευση από prince: και γώ το θέλω. στις 3 το μεσημέρι όμως ή στις 6 το απόγευμα.. αλλά δεν τα ξυπνάω. επιπλέον όταν κοιμούνται δεν περνάω το σώμα τους ως μέρος για να σκαρφαλώνω... Click για ανάπτυξη... Αυτό γιατί αυτά σε βρίσκουν μεγαλύτερη απο αυτούς στο μέγεθος άρα κατάλληλο έδαφος για αναρίχιση!!! Οσο για τις ώρες δεν φταίνε αυτά! Είναι το βιολογικό τους ρολόι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 14:41 Η prince έγραψε: #4.913 12-11-08 14:41 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Σταυρουλα ασε την θα συνηθισει σιγα σιγα την κιττεν. Καλε μηπως η κουρεμενη περσουλα ειναι cream ή flame point; Click για ανάπτυξη... μην είναι απλά λευκή με λερωμένο από δάκρυα μουτράκι; αυτό το καφετίζων χρώμα πέρνει και το μουτράκι της ρέινας... και δυνοπαθώ να το καθαρίσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 14:43 Η prince έγραψε: #4.914 12-11-08 14:43 ε΄να σωρό άλλες γάτες κοιμουνται τα βράδυα μαζί με τους γατογονιούς τους... τα δικά μου γιατί ακολουθούν τις επιταγές της φύσης; μμμ σήμερα το πρωί άργησα να σηκωθώ να τους βάλω να φάνε... έρχονταν λοιπόν κάθε τρίλεπτο ο πρίνς στο κρεβάτι και μου μύριζε το πρόσωπο, με γαργάλαγε με τα μουστάκια μπας και αξιοθώ επτά παρά να σηκώθώ... ε ίγο πριν χτυπήσει το ξυπνητήρι μου δάγκωσε τη μύτη.. νσας λέω εγώ ... σηκώνομια ή όχι από το κρεβάτι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Uruviel Νεοφερμένο μέλος Η Uruviel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών. Έχει γράψει 23 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 15:00 Η Uruviel έγραψε: #4.915 12-11-08 15:00 Απο περσικές γάτες δεν έχω εμπειρία εκτός απ ότι έχου ακούσει ή διαβάσει και μέχρι που μας βρήκε η Naja δεν διάβασα και πολλά! Με γάτες γενικότερα έχω μια 15ετη πείρα! Όσον αφορά στο μπέζ χρώμα που έχει στη μουρίτσα της η Naja, οφείλω να πώ ότι δεν είμαι ακόμη σίγουρη για το αν είναι το χρώμα της αυτό ή αν εξακολουθεί κι έχει "βρωμιές"! Μετά το κούρεμα την έκανα μπάνιο και για να μην την ταλαιπωρήσω περισσότερο το προσωπάκι της το καθάρισα με βρεγμένο βαμβάκι αρκετά σχολαστικά, όπως και τα αφτάκια της, μέχρι που τα βαμβάκια έμειναν ολοκάθαρα και σταμάτησα να την παιδεύω περισσότερο μιας και τράβηξε ήδη πολλά! Λογικά λοιπόν αυτό είναι το χρώμα της και το λέω με κάθε επιφύλαξη! Είναι και αυτό κάτι που θα δώ στην πορεία καθαρίζοντας την! Με το χτένισμα δεν μπορώ να ξεκινήσω ακόμη μιας και δεν της έχει μείνει και πολύ τρίχωμα εκτός από το σημείο του κεφαλιού της! Πάντως τα χάδια και τα χτενισματάκια με τα δάχτυλα (προς το παρόν) δείχνει να τ απολαμβάνει! Τρίβεται συνεχώς στα χέρια μου και γουργουρίζει ασταμάτητα κάθε φορά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 15:03 Η prince έγραψε: #4.916 12-11-08 15:03 εκεί γύρω από τη μυτούλα το καφέ σκούρο είναι χρωμα στο τ΄ριχωμα ή ξεραμένα δάκρυα; το έχεις κοιτάξει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 15:09 Η moukelis έγραψε: #4.917 12-11-08 15:09 Ωραια,σιγα σιγα θα συνηθισει τη βουρτσα.Δεν ξερω,κι εμενα για χρωμα μου φαινεται,εχει πουθενα αλλου στο σωμα της,π.χ. στα πατουσακια ή στην ουρα; Σταυρουλα και τα δικα μου χοροπηδανε το βραδυ,και να ακουσεις τι ωραιο γδουπο κανει ο Σειριος και τα τεσσερα κιλακια του πανω στον μικροκυματων... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 15:12 Η prince έγραψε: #4.918 12-11-08 15:12 να δεις τι ωραίο γδούπο που κάνει ο πρίνς όταν ο αστράγαλός μου είναι σε λάθος θέση και μπουρδουκλώνεται και σκάει στο πάτωμα με τα πέντε + κιλάκια του.. (τουλάχιστον το τερατάκι μου προσπαθεί στα σκοτάδια να περάσει πάνω από τον αστράγαλο... η κοντέσα ανεβαίνει κανονικά στήθος στομάχι κλπ για να περάσει από την άλλη μεριά...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 15:24 Η moukelis έγραψε: #4.919 12-11-08 15:24 Ειπαμε,να τα κοιμιζεις εξω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 15:29 Η prince έγραψε: #4.920 12-11-08 15:29 το έκανα προχθές το βράδυ... είχα δύογάτες μετά να κλένε έξω από την πόρτα μου.. και εν συνεχεία άκουσα ένα γδουπ στην πόρτα... η πόρτα άνοιξε και ο πρίνς άρχισε να κάνει πατουσίτσες στο ώμο μου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 244 245 246 247 248 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 246 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 246 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλημέρα σου!! Καλά είμαστε εσύ??? Ετοιμάζεσαι για την μεγάλη επιστροφή???? Click για ανάπτυξη... Ετοιμάζομαι ετοιμάζομαι. Να πω την αλήθεια έχω λίγο πελαγώσει...αλλά το παλέυω τι να κάνω. Αν δεν τα κάνω εγώ ποιος θα τα κάνει? Και δεν έχω πάρει το εισητήριο ακόμα. Αλλά πρέπει να το κάνω ΠΟΛΥ σύντομα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Uruviel Νεοφερμένο μέλος Η Uruviel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών. Έχει γράψει 23 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 13:56 Η Uruviel έγραψε: #4.905 12-11-08 13:56 Καλησπέρα κι απο μένα στην όμορφη παρεούλα! Είπα να σας βάλω μια φωτογράφια για το πως φαίνεται η Saja μετά το κούρεμα της!!! Σαν μικρό gremmlin είναι η καημενούλα!!! Τουλάχιστον τώρα είναι καθαρή και θέλω να ελπίζω ότι θα γίνουμε και καλά σιγά σιγά! Προς το παρόν κάνουμε μικρά βηματάκια εξοικίωσης και καλυτέρευσης...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 14:01 Η aalyah έγραψε: #4.906 12-11-08 14:01 Αρχική Δημοσίευση από prince: εγώ χμ σχετικά καλά... όλο το βράδυ άυπνη (τα τετράποδα παίζαν).. όλη μέρα πάλευα να μιράσω τιμοκαταλόγους για χιονοαλυσίδες... τα νεύρα κρόσια...... περιμένω πώς και πώς να γυρίσω σπίτι... Click για ανάπτυξη... Πάλι χοροπηδούσαν στις 4 το πρωί? Υπομονή Σταυρούλα τι να κάνεις.....κάποτε θα ηρεμήσουν. Στο λέω εκ πείρας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 14:03 Η prince έγραψε: #4.907 12-11-08 14:03 Αρχική Δημοσίευση από Uruviel: Καλησπέρα κι απο μένα στην όμορφη παρεούλα! Είπα να σας βάλω μια φωτογράφια για το πως φαίνεται η Saja μετά το κούρεμα της!!! Σαν μικρό gremmlin είναι η καημενούλα!!! Τουλάχιστον τώρα είναι καθαρή και θέλω να ελπίζω ότι θα γίνουμε και καλά σιγά σιγά! Προς το παρόν κάνουμε μικρά βηματάκια εξοικίωσης και καλυτέρευσης...... Click για ανάπτυξη... Κούκλα είναι μη σκας... Πρέπει να την μάθεις (τώρα που κουρεύτικε) στο χτένισμα. θα σου χρειαστεί πιο μετά που θα χει τρίχες σα του δικού μου. Έχεις εμπειρία; επείσης γύρω από τη μυτούλα που ναι καφε μάλλον είναι δάκρυα. Μήπως έχουν ξεραθεί; αν όχι τα σκουπίζουμε. (ο πρίνς μου θέλει μία ημερισίως... η ρέινα μου 4-5 τα δάκρυα....) Τσεκάρησε τα αυτιά της ο κτηνίατρος; χμχμ είναι ευαίσθητα γενικότερα να ξέρεις τα περσικά. έχουν προβληματική μύτη, προβληματικούς δακρυκού πόρους και γώ δεν ξέρω τι άλλο...μμ να της δίνεις αν μπορείς (καταλαβαίνω πολλές γάτες) τροφή για μακρύτριχες γάτες.ακόμη καλύτερα για περσικές. (είναι πολύ ακριβή η τελευταία) αλλιώς βιταμίνες για το τρίχωμα... Όλοι εδω μεσα μαθαίνουμε να ρωτάς άσχετο... χτες βράδυ κατάφερα να πείσω την ρέινα να φάει κίττεν... σήμερα το πρωί έκανε πάλι δίαιτα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 14:05 Η prince έγραψε: #4.908 12-11-08 14:05 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Πάλι χοροπηδούσαν στις 4 το πρωί? Υπομονή Σταυρούλα τι να κάνεις.....κάποτε θα ηρεμήσουν. Στο λέω εκ πείρας. Click για ανάπτυξη... μέχρι τις δωδεκάμιση τα παιζα με το λέιζερ μπας και ξεραθούν στον ύπνο.. αλλλά σιγά.. πανικος γινόταν... ούτε ξέρω πόσες φορές με ποδοπάτησαν.... κυνηγιόντουσαν παίζαν... ο πρίνς μου ανέβασε το ποντίκι στο κρεβάτι να τους το κουνήσω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 14:30 Η aalyah έγραψε: #4.909 12-11-08 14:30 Αρχική Δημοσίευση από prince: μέχρι τις δωδεκάμιση τα παιζα με το λέιζερ μπας και ξεραθούν στον ύπνο.. αλλλά σιγά.. πανικος γινόταν... ούτε ξέρω πόσες φορές με ποδοπάτησαν.... κυνηγιόντουσαν παίζαν... ο πρίνς μου ανέβασε το ποντίκι στο κρεβάτι να τους το κουνήσω.... Click για ανάπτυξη... Τα μωρά σ'αγαπάνε και θέλουν να παίζουν μαζί σου. Δεν μπορείς να τα κατηγορήσεις γι'αυτο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 14:35 Η moukelis έγραψε: #4.910 12-11-08 14:35 Σταυρουλα ασε την θα συνηθισει σιγα σιγα την κιττεν. Καλε μηπως η κουρεμενη περσουλα ειναι cream ή flame point; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 14:35 Η prince έγραψε: #4.911 12-11-08 14:35 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Τα μωρά σ'αγαπάνε και θέλουν να παίζουν μαζί σου. Δεν μπορείς να τα κατηγορήσεις γι'αυτο! Click για ανάπτυξη... και γώ το θέλω. στις 3 το μεσημέρι όμως ή στις 6 το απόγευμα.. αλλά δεν τα ξυπνάω. επιπλέον όταν κοιμούνται δεν περνάω το σώμα τους ως μέρος για να σκαρφαλώνω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 14:39 Η aalyah έγραψε: #4.912 12-11-08 14:39 Αρχική Δημοσίευση από prince: και γώ το θέλω. στις 3 το μεσημέρι όμως ή στις 6 το απόγευμα.. αλλά δεν τα ξυπνάω. επιπλέον όταν κοιμούνται δεν περνάω το σώμα τους ως μέρος για να σκαρφαλώνω... Click για ανάπτυξη... Αυτό γιατί αυτά σε βρίσκουν μεγαλύτερη απο αυτούς στο μέγεθος άρα κατάλληλο έδαφος για αναρίχιση!!! Οσο για τις ώρες δεν φταίνε αυτά! Είναι το βιολογικό τους ρολόι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 14:41 Η prince έγραψε: #4.913 12-11-08 14:41 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Σταυρουλα ασε την θα συνηθισει σιγα σιγα την κιττεν. Καλε μηπως η κουρεμενη περσουλα ειναι cream ή flame point; Click για ανάπτυξη... μην είναι απλά λευκή με λερωμένο από δάκρυα μουτράκι; αυτό το καφετίζων χρώμα πέρνει και το μουτράκι της ρέινας... και δυνοπαθώ να το καθαρίσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 14:43 Η prince έγραψε: #4.914 12-11-08 14:43 ε΄να σωρό άλλες γάτες κοιμουνται τα βράδυα μαζί με τους γατογονιούς τους... τα δικά μου γιατί ακολουθούν τις επιταγές της φύσης; μμμ σήμερα το πρωί άργησα να σηκωθώ να τους βάλω να φάνε... έρχονταν λοιπόν κάθε τρίλεπτο ο πρίνς στο κρεβάτι και μου μύριζε το πρόσωπο, με γαργάλαγε με τα μουστάκια μπας και αξιοθώ επτά παρά να σηκώθώ... ε ίγο πριν χτυπήσει το ξυπνητήρι μου δάγκωσε τη μύτη.. νσας λέω εγώ ... σηκώνομια ή όχι από το κρεβάτι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Uruviel Νεοφερμένο μέλος Η Uruviel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών. Έχει γράψει 23 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 15:00 Η Uruviel έγραψε: #4.915 12-11-08 15:00 Απο περσικές γάτες δεν έχω εμπειρία εκτός απ ότι έχου ακούσει ή διαβάσει και μέχρι που μας βρήκε η Naja δεν διάβασα και πολλά! Με γάτες γενικότερα έχω μια 15ετη πείρα! Όσον αφορά στο μπέζ χρώμα που έχει στη μουρίτσα της η Naja, οφείλω να πώ ότι δεν είμαι ακόμη σίγουρη για το αν είναι το χρώμα της αυτό ή αν εξακολουθεί κι έχει "βρωμιές"! Μετά το κούρεμα την έκανα μπάνιο και για να μην την ταλαιπωρήσω περισσότερο το προσωπάκι της το καθάρισα με βρεγμένο βαμβάκι αρκετά σχολαστικά, όπως και τα αφτάκια της, μέχρι που τα βαμβάκια έμειναν ολοκάθαρα και σταμάτησα να την παιδεύω περισσότερο μιας και τράβηξε ήδη πολλά! Λογικά λοιπόν αυτό είναι το χρώμα της και το λέω με κάθε επιφύλαξη! Είναι και αυτό κάτι που θα δώ στην πορεία καθαρίζοντας την! Με το χτένισμα δεν μπορώ να ξεκινήσω ακόμη μιας και δεν της έχει μείνει και πολύ τρίχωμα εκτός από το σημείο του κεφαλιού της! Πάντως τα χάδια και τα χτενισματάκια με τα δάχτυλα (προς το παρόν) δείχνει να τ απολαμβάνει! Τρίβεται συνεχώς στα χέρια μου και γουργουρίζει ασταμάτητα κάθε φορά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 15:03 Η prince έγραψε: #4.916 12-11-08 15:03 εκεί γύρω από τη μυτούλα το καφέ σκούρο είναι χρωμα στο τ΄ριχωμα ή ξεραμένα δάκρυα; το έχεις κοιτάξει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 15:09 Η moukelis έγραψε: #4.917 12-11-08 15:09 Ωραια,σιγα σιγα θα συνηθισει τη βουρτσα.Δεν ξερω,κι εμενα για χρωμα μου φαινεται,εχει πουθενα αλλου στο σωμα της,π.χ. στα πατουσακια ή στην ουρα; Σταυρουλα και τα δικα μου χοροπηδανε το βραδυ,και να ακουσεις τι ωραιο γδουπο κανει ο Σειριος και τα τεσσερα κιλακια του πανω στον μικροκυματων... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 15:12 Η prince έγραψε: #4.918 12-11-08 15:12 να δεις τι ωραίο γδούπο που κάνει ο πρίνς όταν ο αστράγαλός μου είναι σε λάθος θέση και μπουρδουκλώνεται και σκάει στο πάτωμα με τα πέντε + κιλάκια του.. (τουλάχιστον το τερατάκι μου προσπαθεί στα σκοτάδια να περάσει πάνω από τον αστράγαλο... η κοντέσα ανεβαίνει κανονικά στήθος στομάχι κλπ για να περάσει από την άλλη μεριά...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 15:24 Η moukelis έγραψε: #4.919 12-11-08 15:24 Ειπαμε,να τα κοιμιζεις εξω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 15:29 Η prince έγραψε: #4.920 12-11-08 15:29 το έκανα προχθές το βράδυ... είχα δύογάτες μετά να κλένε έξω από την πόρτα μου.. και εν συνεχεία άκουσα ένα γδουπ στην πόρτα... η πόρτα άνοιξε και ο πρίνς άρχισε να κάνει πατουσίτσες στο ώμο μου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 244 245 246 247 248 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 246 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 246 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλησπέρα κι απο μένα στην όμορφη παρεούλα! Είπα να σας βάλω μια φωτογράφια για το πως φαίνεται η Saja μετά το κούρεμα της!!! Σαν μικρό gremmlin είναι η καημενούλα!!! Τουλάχιστον τώρα είναι καθαρή και θέλω να ελπίζω ότι θα γίνουμε και καλά σιγά σιγά! Προς το παρόν κάνουμε μικρά βηματάκια εξοικίωσης και καλυτέρευσης...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 14:01 Η aalyah έγραψε: #4.906 12-11-08 14:01 Αρχική Δημοσίευση από prince: εγώ χμ σχετικά καλά... όλο το βράδυ άυπνη (τα τετράποδα παίζαν).. όλη μέρα πάλευα να μιράσω τιμοκαταλόγους για χιονοαλυσίδες... τα νεύρα κρόσια...... περιμένω πώς και πώς να γυρίσω σπίτι... Click για ανάπτυξη... Πάλι χοροπηδούσαν στις 4 το πρωί? Υπομονή Σταυρούλα τι να κάνεις.....κάποτε θα ηρεμήσουν. Στο λέω εκ πείρας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 14:03 Η prince έγραψε: #4.907 12-11-08 14:03 Αρχική Δημοσίευση από Uruviel: Καλησπέρα κι απο μένα στην όμορφη παρεούλα! Είπα να σας βάλω μια φωτογράφια για το πως φαίνεται η Saja μετά το κούρεμα της!!! Σαν μικρό gremmlin είναι η καημενούλα!!! Τουλάχιστον τώρα είναι καθαρή και θέλω να ελπίζω ότι θα γίνουμε και καλά σιγά σιγά! Προς το παρόν κάνουμε μικρά βηματάκια εξοικίωσης και καλυτέρευσης...... Click για ανάπτυξη... Κούκλα είναι μη σκας... Πρέπει να την μάθεις (τώρα που κουρεύτικε) στο χτένισμα. θα σου χρειαστεί πιο μετά που θα χει τρίχες σα του δικού μου. Έχεις εμπειρία; επείσης γύρω από τη μυτούλα που ναι καφε μάλλον είναι δάκρυα. Μήπως έχουν ξεραθεί; αν όχι τα σκουπίζουμε. (ο πρίνς μου θέλει μία ημερισίως... η ρέινα μου 4-5 τα δάκρυα....) Τσεκάρησε τα αυτιά της ο κτηνίατρος; χμχμ είναι ευαίσθητα γενικότερα να ξέρεις τα περσικά. έχουν προβληματική μύτη, προβληματικούς δακρυκού πόρους και γώ δεν ξέρω τι άλλο...μμ να της δίνεις αν μπορείς (καταλαβαίνω πολλές γάτες) τροφή για μακρύτριχες γάτες.ακόμη καλύτερα για περσικές. (είναι πολύ ακριβή η τελευταία) αλλιώς βιταμίνες για το τρίχωμα... Όλοι εδω μεσα μαθαίνουμε να ρωτάς άσχετο... χτες βράδυ κατάφερα να πείσω την ρέινα να φάει κίττεν... σήμερα το πρωί έκανε πάλι δίαιτα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 14:05 Η prince έγραψε: #4.908 12-11-08 14:05 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Πάλι χοροπηδούσαν στις 4 το πρωί? Υπομονή Σταυρούλα τι να κάνεις.....κάποτε θα ηρεμήσουν. Στο λέω εκ πείρας. Click για ανάπτυξη... μέχρι τις δωδεκάμιση τα παιζα με το λέιζερ μπας και ξεραθούν στον ύπνο.. αλλλά σιγά.. πανικος γινόταν... ούτε ξέρω πόσες φορές με ποδοπάτησαν.... κυνηγιόντουσαν παίζαν... ο πρίνς μου ανέβασε το ποντίκι στο κρεβάτι να τους το κουνήσω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 14:30 Η aalyah έγραψε: #4.909 12-11-08 14:30 Αρχική Δημοσίευση από prince: μέχρι τις δωδεκάμιση τα παιζα με το λέιζερ μπας και ξεραθούν στον ύπνο.. αλλλά σιγά.. πανικος γινόταν... ούτε ξέρω πόσες φορές με ποδοπάτησαν.... κυνηγιόντουσαν παίζαν... ο πρίνς μου ανέβασε το ποντίκι στο κρεβάτι να τους το κουνήσω.... Click για ανάπτυξη... Τα μωρά σ'αγαπάνε και θέλουν να παίζουν μαζί σου. Δεν μπορείς να τα κατηγορήσεις γι'αυτο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 14:35 Η moukelis έγραψε: #4.910 12-11-08 14:35 Σταυρουλα ασε την θα συνηθισει σιγα σιγα την κιττεν. Καλε μηπως η κουρεμενη περσουλα ειναι cream ή flame point; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 14:35 Η prince έγραψε: #4.911 12-11-08 14:35 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Τα μωρά σ'αγαπάνε και θέλουν να παίζουν μαζί σου. Δεν μπορείς να τα κατηγορήσεις γι'αυτο! Click για ανάπτυξη... και γώ το θέλω. στις 3 το μεσημέρι όμως ή στις 6 το απόγευμα.. αλλά δεν τα ξυπνάω. επιπλέον όταν κοιμούνται δεν περνάω το σώμα τους ως μέρος για να σκαρφαλώνω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 14:39 Η aalyah έγραψε: #4.912 12-11-08 14:39 Αρχική Δημοσίευση από prince: και γώ το θέλω. στις 3 το μεσημέρι όμως ή στις 6 το απόγευμα.. αλλά δεν τα ξυπνάω. επιπλέον όταν κοιμούνται δεν περνάω το σώμα τους ως μέρος για να σκαρφαλώνω... Click για ανάπτυξη... Αυτό γιατί αυτά σε βρίσκουν μεγαλύτερη απο αυτούς στο μέγεθος άρα κατάλληλο έδαφος για αναρίχιση!!! Οσο για τις ώρες δεν φταίνε αυτά! Είναι το βιολογικό τους ρολόι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 14:41 Η prince έγραψε: #4.913 12-11-08 14:41 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Σταυρουλα ασε την θα συνηθισει σιγα σιγα την κιττεν. Καλε μηπως η κουρεμενη περσουλα ειναι cream ή flame point; Click για ανάπτυξη... μην είναι απλά λευκή με λερωμένο από δάκρυα μουτράκι; αυτό το καφετίζων χρώμα πέρνει και το μουτράκι της ρέινας... και δυνοπαθώ να το καθαρίσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 14:43 Η prince έγραψε: #4.914 12-11-08 14:43 ε΄να σωρό άλλες γάτες κοιμουνται τα βράδυα μαζί με τους γατογονιούς τους... τα δικά μου γιατί ακολουθούν τις επιταγές της φύσης; μμμ σήμερα το πρωί άργησα να σηκωθώ να τους βάλω να φάνε... έρχονταν λοιπόν κάθε τρίλεπτο ο πρίνς στο κρεβάτι και μου μύριζε το πρόσωπο, με γαργάλαγε με τα μουστάκια μπας και αξιοθώ επτά παρά να σηκώθώ... ε ίγο πριν χτυπήσει το ξυπνητήρι μου δάγκωσε τη μύτη.. νσας λέω εγώ ... σηκώνομια ή όχι από το κρεβάτι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Uruviel Νεοφερμένο μέλος Η Uruviel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών. Έχει γράψει 23 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 15:00 Η Uruviel έγραψε: #4.915 12-11-08 15:00 Απο περσικές γάτες δεν έχω εμπειρία εκτός απ ότι έχου ακούσει ή διαβάσει και μέχρι που μας βρήκε η Naja δεν διάβασα και πολλά! Με γάτες γενικότερα έχω μια 15ετη πείρα! Όσον αφορά στο μπέζ χρώμα που έχει στη μουρίτσα της η Naja, οφείλω να πώ ότι δεν είμαι ακόμη σίγουρη για το αν είναι το χρώμα της αυτό ή αν εξακολουθεί κι έχει "βρωμιές"! Μετά το κούρεμα την έκανα μπάνιο και για να μην την ταλαιπωρήσω περισσότερο το προσωπάκι της το καθάρισα με βρεγμένο βαμβάκι αρκετά σχολαστικά, όπως και τα αφτάκια της, μέχρι που τα βαμβάκια έμειναν ολοκάθαρα και σταμάτησα να την παιδεύω περισσότερο μιας και τράβηξε ήδη πολλά! Λογικά λοιπόν αυτό είναι το χρώμα της και το λέω με κάθε επιφύλαξη! Είναι και αυτό κάτι που θα δώ στην πορεία καθαρίζοντας την! Με το χτένισμα δεν μπορώ να ξεκινήσω ακόμη μιας και δεν της έχει μείνει και πολύ τρίχωμα εκτός από το σημείο του κεφαλιού της! Πάντως τα χάδια και τα χτενισματάκια με τα δάχτυλα (προς το παρόν) δείχνει να τ απολαμβάνει! Τρίβεται συνεχώς στα χέρια μου και γουργουρίζει ασταμάτητα κάθε φορά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 15:03 Η prince έγραψε: #4.916 12-11-08 15:03 εκεί γύρω από τη μυτούλα το καφέ σκούρο είναι χρωμα στο τ΄ριχωμα ή ξεραμένα δάκρυα; το έχεις κοιτάξει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 15:09 Η moukelis έγραψε: #4.917 12-11-08 15:09 Ωραια,σιγα σιγα θα συνηθισει τη βουρτσα.Δεν ξερω,κι εμενα για χρωμα μου φαινεται,εχει πουθενα αλλου στο σωμα της,π.χ. στα πατουσακια ή στην ουρα; Σταυρουλα και τα δικα μου χοροπηδανε το βραδυ,και να ακουσεις τι ωραιο γδουπο κανει ο Σειριος και τα τεσσερα κιλακια του πανω στον μικροκυματων... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 15:12 Η prince έγραψε: #4.918 12-11-08 15:12 να δεις τι ωραίο γδούπο που κάνει ο πρίνς όταν ο αστράγαλός μου είναι σε λάθος θέση και μπουρδουκλώνεται και σκάει στο πάτωμα με τα πέντε + κιλάκια του.. (τουλάχιστον το τερατάκι μου προσπαθεί στα σκοτάδια να περάσει πάνω από τον αστράγαλο... η κοντέσα ανεβαίνει κανονικά στήθος στομάχι κλπ για να περάσει από την άλλη μεριά...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 15:24 Η moukelis έγραψε: #4.919 12-11-08 15:24 Ειπαμε,να τα κοιμιζεις εξω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 15:29 Η prince έγραψε: #4.920 12-11-08 15:29 το έκανα προχθές το βράδυ... είχα δύογάτες μετά να κλένε έξω από την πόρτα μου.. και εν συνεχεία άκουσα ένα γδουπ στην πόρτα... η πόρτα άνοιξε και ο πρίνς άρχισε να κάνει πατουσίτσες στο ώμο μου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 244 245 246 247 248 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 246 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 246 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από prince: εγώ χμ σχετικά καλά... όλο το βράδυ άυπνη (τα τετράποδα παίζαν).. όλη μέρα πάλευα να μιράσω τιμοκαταλόγους για χιονοαλυσίδες... τα νεύρα κρόσια...... περιμένω πώς και πώς να γυρίσω σπίτι... Click για ανάπτυξη... Πάλι χοροπηδούσαν στις 4 το πρωί? Υπομονή Σταυρούλα τι να κάνεις.....κάποτε θα ηρεμήσουν. Στο λέω εκ πείρας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 14:03 Η prince έγραψε: #4.907 12-11-08 14:03 Αρχική Δημοσίευση από Uruviel: Καλησπέρα κι απο μένα στην όμορφη παρεούλα! Είπα να σας βάλω μια φωτογράφια για το πως φαίνεται η Saja μετά το κούρεμα της!!! Σαν μικρό gremmlin είναι η καημενούλα!!! Τουλάχιστον τώρα είναι καθαρή και θέλω να ελπίζω ότι θα γίνουμε και καλά σιγά σιγά! Προς το παρόν κάνουμε μικρά βηματάκια εξοικίωσης και καλυτέρευσης...... Click για ανάπτυξη... Κούκλα είναι μη σκας... Πρέπει να την μάθεις (τώρα που κουρεύτικε) στο χτένισμα. θα σου χρειαστεί πιο μετά που θα χει τρίχες σα του δικού μου. Έχεις εμπειρία; επείσης γύρω από τη μυτούλα που ναι καφε μάλλον είναι δάκρυα. Μήπως έχουν ξεραθεί; αν όχι τα σκουπίζουμε. (ο πρίνς μου θέλει μία ημερισίως... η ρέινα μου 4-5 τα δάκρυα....) Τσεκάρησε τα αυτιά της ο κτηνίατρος; χμχμ είναι ευαίσθητα γενικότερα να ξέρεις τα περσικά. έχουν προβληματική μύτη, προβληματικούς δακρυκού πόρους και γώ δεν ξέρω τι άλλο...μμ να της δίνεις αν μπορείς (καταλαβαίνω πολλές γάτες) τροφή για μακρύτριχες γάτες.ακόμη καλύτερα για περσικές. (είναι πολύ ακριβή η τελευταία) αλλιώς βιταμίνες για το τρίχωμα... Όλοι εδω μεσα μαθαίνουμε να ρωτάς άσχετο... χτες βράδυ κατάφερα να πείσω την ρέινα να φάει κίττεν... σήμερα το πρωί έκανε πάλι δίαιτα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 14:05 Η prince έγραψε: #4.908 12-11-08 14:05 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Πάλι χοροπηδούσαν στις 4 το πρωί? Υπομονή Σταυρούλα τι να κάνεις.....κάποτε θα ηρεμήσουν. Στο λέω εκ πείρας. Click για ανάπτυξη... μέχρι τις δωδεκάμιση τα παιζα με το λέιζερ μπας και ξεραθούν στον ύπνο.. αλλλά σιγά.. πανικος γινόταν... ούτε ξέρω πόσες φορές με ποδοπάτησαν.... κυνηγιόντουσαν παίζαν... ο πρίνς μου ανέβασε το ποντίκι στο κρεβάτι να τους το κουνήσω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 14:30 Η aalyah έγραψε: #4.909 12-11-08 14:30 Αρχική Δημοσίευση από prince: μέχρι τις δωδεκάμιση τα παιζα με το λέιζερ μπας και ξεραθούν στον ύπνο.. αλλλά σιγά.. πανικος γινόταν... ούτε ξέρω πόσες φορές με ποδοπάτησαν.... κυνηγιόντουσαν παίζαν... ο πρίνς μου ανέβασε το ποντίκι στο κρεβάτι να τους το κουνήσω.... Click για ανάπτυξη... Τα μωρά σ'αγαπάνε και θέλουν να παίζουν μαζί σου. Δεν μπορείς να τα κατηγορήσεις γι'αυτο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 14:35 Η moukelis έγραψε: #4.910 12-11-08 14:35 Σταυρουλα ασε την θα συνηθισει σιγα σιγα την κιττεν. Καλε μηπως η κουρεμενη περσουλα ειναι cream ή flame point; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 14:35 Η prince έγραψε: #4.911 12-11-08 14:35 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Τα μωρά σ'αγαπάνε και θέλουν να παίζουν μαζί σου. Δεν μπορείς να τα κατηγορήσεις γι'αυτο! Click για ανάπτυξη... και γώ το θέλω. στις 3 το μεσημέρι όμως ή στις 6 το απόγευμα.. αλλά δεν τα ξυπνάω. επιπλέον όταν κοιμούνται δεν περνάω το σώμα τους ως μέρος για να σκαρφαλώνω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 14:39 Η aalyah έγραψε: #4.912 12-11-08 14:39 Αρχική Δημοσίευση από prince: και γώ το θέλω. στις 3 το μεσημέρι όμως ή στις 6 το απόγευμα.. αλλά δεν τα ξυπνάω. επιπλέον όταν κοιμούνται δεν περνάω το σώμα τους ως μέρος για να σκαρφαλώνω... Click για ανάπτυξη... Αυτό γιατί αυτά σε βρίσκουν μεγαλύτερη απο αυτούς στο μέγεθος άρα κατάλληλο έδαφος για αναρίχιση!!! Οσο για τις ώρες δεν φταίνε αυτά! Είναι το βιολογικό τους ρολόι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 14:41 Η prince έγραψε: #4.913 12-11-08 14:41 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Σταυρουλα ασε την θα συνηθισει σιγα σιγα την κιττεν. Καλε μηπως η κουρεμενη περσουλα ειναι cream ή flame point; Click για ανάπτυξη... μην είναι απλά λευκή με λερωμένο από δάκρυα μουτράκι; αυτό το καφετίζων χρώμα πέρνει και το μουτράκι της ρέινας... και δυνοπαθώ να το καθαρίσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 14:43 Η prince έγραψε: #4.914 12-11-08 14:43 ε΄να σωρό άλλες γάτες κοιμουνται τα βράδυα μαζί με τους γατογονιούς τους... τα δικά μου γιατί ακολουθούν τις επιταγές της φύσης; μμμ σήμερα το πρωί άργησα να σηκωθώ να τους βάλω να φάνε... έρχονταν λοιπόν κάθε τρίλεπτο ο πρίνς στο κρεβάτι και μου μύριζε το πρόσωπο, με γαργάλαγε με τα μουστάκια μπας και αξιοθώ επτά παρά να σηκώθώ... ε ίγο πριν χτυπήσει το ξυπνητήρι μου δάγκωσε τη μύτη.. νσας λέω εγώ ... σηκώνομια ή όχι από το κρεβάτι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Uruviel Νεοφερμένο μέλος Η Uruviel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών. Έχει γράψει 23 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 15:00 Η Uruviel έγραψε: #4.915 12-11-08 15:00 Απο περσικές γάτες δεν έχω εμπειρία εκτός απ ότι έχου ακούσει ή διαβάσει και μέχρι που μας βρήκε η Naja δεν διάβασα και πολλά! Με γάτες γενικότερα έχω μια 15ετη πείρα! Όσον αφορά στο μπέζ χρώμα που έχει στη μουρίτσα της η Naja, οφείλω να πώ ότι δεν είμαι ακόμη σίγουρη για το αν είναι το χρώμα της αυτό ή αν εξακολουθεί κι έχει "βρωμιές"! Μετά το κούρεμα την έκανα μπάνιο και για να μην την ταλαιπωρήσω περισσότερο το προσωπάκι της το καθάρισα με βρεγμένο βαμβάκι αρκετά σχολαστικά, όπως και τα αφτάκια της, μέχρι που τα βαμβάκια έμειναν ολοκάθαρα και σταμάτησα να την παιδεύω περισσότερο μιας και τράβηξε ήδη πολλά! Λογικά λοιπόν αυτό είναι το χρώμα της και το λέω με κάθε επιφύλαξη! Είναι και αυτό κάτι που θα δώ στην πορεία καθαρίζοντας την! Με το χτένισμα δεν μπορώ να ξεκινήσω ακόμη μιας και δεν της έχει μείνει και πολύ τρίχωμα εκτός από το σημείο του κεφαλιού της! Πάντως τα χάδια και τα χτενισματάκια με τα δάχτυλα (προς το παρόν) δείχνει να τ απολαμβάνει! Τρίβεται συνεχώς στα χέρια μου και γουργουρίζει ασταμάτητα κάθε φορά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 15:03 Η prince έγραψε: #4.916 12-11-08 15:03 εκεί γύρω από τη μυτούλα το καφέ σκούρο είναι χρωμα στο τ΄ριχωμα ή ξεραμένα δάκρυα; το έχεις κοιτάξει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 15:09 Η moukelis έγραψε: #4.917 12-11-08 15:09 Ωραια,σιγα σιγα θα συνηθισει τη βουρτσα.Δεν ξερω,κι εμενα για χρωμα μου φαινεται,εχει πουθενα αλλου στο σωμα της,π.χ. στα πατουσακια ή στην ουρα; Σταυρουλα και τα δικα μου χοροπηδανε το βραδυ,και να ακουσεις τι ωραιο γδουπο κανει ο Σειριος και τα τεσσερα κιλακια του πανω στον μικροκυματων... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 15:12 Η prince έγραψε: #4.918 12-11-08 15:12 να δεις τι ωραίο γδούπο που κάνει ο πρίνς όταν ο αστράγαλός μου είναι σε λάθος θέση και μπουρδουκλώνεται και σκάει στο πάτωμα με τα πέντε + κιλάκια του.. (τουλάχιστον το τερατάκι μου προσπαθεί στα σκοτάδια να περάσει πάνω από τον αστράγαλο... η κοντέσα ανεβαίνει κανονικά στήθος στομάχι κλπ για να περάσει από την άλλη μεριά...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 15:24 Η moukelis έγραψε: #4.919 12-11-08 15:24 Ειπαμε,να τα κοιμιζεις εξω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 15:29 Η prince έγραψε: #4.920 12-11-08 15:29 το έκανα προχθές το βράδυ... είχα δύογάτες μετά να κλένε έξω από την πόρτα μου.. και εν συνεχεία άκουσα ένα γδουπ στην πόρτα... η πόρτα άνοιξε και ο πρίνς άρχισε να κάνει πατουσίτσες στο ώμο μου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 244 245 246 247 248 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 246 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 246 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Uruviel: Καλησπέρα κι απο μένα στην όμορφη παρεούλα! Είπα να σας βάλω μια φωτογράφια για το πως φαίνεται η Saja μετά το κούρεμα της!!! Σαν μικρό gremmlin είναι η καημενούλα!!! Τουλάχιστον τώρα είναι καθαρή και θέλω να ελπίζω ότι θα γίνουμε και καλά σιγά σιγά! Προς το παρόν κάνουμε μικρά βηματάκια εξοικίωσης και καλυτέρευσης...... Click για ανάπτυξη... Κούκλα είναι μη σκας... Πρέπει να την μάθεις (τώρα που κουρεύτικε) στο χτένισμα. θα σου χρειαστεί πιο μετά που θα χει τρίχες σα του δικού μου. Έχεις εμπειρία; επείσης γύρω από τη μυτούλα που ναι καφε μάλλον είναι δάκρυα. Μήπως έχουν ξεραθεί; αν όχι τα σκουπίζουμε. (ο πρίνς μου θέλει μία ημερισίως... η ρέινα μου 4-5 τα δάκρυα....) Τσεκάρησε τα αυτιά της ο κτηνίατρος; χμχμ είναι ευαίσθητα γενικότερα να ξέρεις τα περσικά. έχουν προβληματική μύτη, προβληματικούς δακρυκού πόρους και γώ δεν ξέρω τι άλλο...μμ να της δίνεις αν μπορείς (καταλαβαίνω πολλές γάτες) τροφή για μακρύτριχες γάτες.ακόμη καλύτερα για περσικές. (είναι πολύ ακριβή η τελευταία) αλλιώς βιταμίνες για το τρίχωμα... Όλοι εδω μεσα μαθαίνουμε να ρωτάς άσχετο... χτες βράδυ κατάφερα να πείσω την ρέινα να φάει κίττεν... σήμερα το πρωί έκανε πάλι δίαιτα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 14:05 Η prince έγραψε: #4.908 12-11-08 14:05 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Πάλι χοροπηδούσαν στις 4 το πρωί? Υπομονή Σταυρούλα τι να κάνεις.....κάποτε θα ηρεμήσουν. Στο λέω εκ πείρας. Click για ανάπτυξη... μέχρι τις δωδεκάμιση τα παιζα με το λέιζερ μπας και ξεραθούν στον ύπνο.. αλλλά σιγά.. πανικος γινόταν... ούτε ξέρω πόσες φορές με ποδοπάτησαν.... κυνηγιόντουσαν παίζαν... ο πρίνς μου ανέβασε το ποντίκι στο κρεβάτι να τους το κουνήσω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 14:30 Η aalyah έγραψε: #4.909 12-11-08 14:30 Αρχική Δημοσίευση από prince: μέχρι τις δωδεκάμιση τα παιζα με το λέιζερ μπας και ξεραθούν στον ύπνο.. αλλλά σιγά.. πανικος γινόταν... ούτε ξέρω πόσες φορές με ποδοπάτησαν.... κυνηγιόντουσαν παίζαν... ο πρίνς μου ανέβασε το ποντίκι στο κρεβάτι να τους το κουνήσω.... Click για ανάπτυξη... Τα μωρά σ'αγαπάνε και θέλουν να παίζουν μαζί σου. Δεν μπορείς να τα κατηγορήσεις γι'αυτο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 14:35 Η moukelis έγραψε: #4.910 12-11-08 14:35 Σταυρουλα ασε την θα συνηθισει σιγα σιγα την κιττεν. Καλε μηπως η κουρεμενη περσουλα ειναι cream ή flame point; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 14:35 Η prince έγραψε: #4.911 12-11-08 14:35 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Τα μωρά σ'αγαπάνε και θέλουν να παίζουν μαζί σου. Δεν μπορείς να τα κατηγορήσεις γι'αυτο! Click για ανάπτυξη... και γώ το θέλω. στις 3 το μεσημέρι όμως ή στις 6 το απόγευμα.. αλλά δεν τα ξυπνάω. επιπλέον όταν κοιμούνται δεν περνάω το σώμα τους ως μέρος για να σκαρφαλώνω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 14:39 Η aalyah έγραψε: #4.912 12-11-08 14:39 Αρχική Δημοσίευση από prince: και γώ το θέλω. στις 3 το μεσημέρι όμως ή στις 6 το απόγευμα.. αλλά δεν τα ξυπνάω. επιπλέον όταν κοιμούνται δεν περνάω το σώμα τους ως μέρος για να σκαρφαλώνω... Click για ανάπτυξη... Αυτό γιατί αυτά σε βρίσκουν μεγαλύτερη απο αυτούς στο μέγεθος άρα κατάλληλο έδαφος για αναρίχιση!!! Οσο για τις ώρες δεν φταίνε αυτά! Είναι το βιολογικό τους ρολόι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 14:41 Η prince έγραψε: #4.913 12-11-08 14:41 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Σταυρουλα ασε την θα συνηθισει σιγα σιγα την κιττεν. Καλε μηπως η κουρεμενη περσουλα ειναι cream ή flame point; Click για ανάπτυξη... μην είναι απλά λευκή με λερωμένο από δάκρυα μουτράκι; αυτό το καφετίζων χρώμα πέρνει και το μουτράκι της ρέινας... και δυνοπαθώ να το καθαρίσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 14:43 Η prince έγραψε: #4.914 12-11-08 14:43 ε΄να σωρό άλλες γάτες κοιμουνται τα βράδυα μαζί με τους γατογονιούς τους... τα δικά μου γιατί ακολουθούν τις επιταγές της φύσης; μμμ σήμερα το πρωί άργησα να σηκωθώ να τους βάλω να φάνε... έρχονταν λοιπόν κάθε τρίλεπτο ο πρίνς στο κρεβάτι και μου μύριζε το πρόσωπο, με γαργάλαγε με τα μουστάκια μπας και αξιοθώ επτά παρά να σηκώθώ... ε ίγο πριν χτυπήσει το ξυπνητήρι μου δάγκωσε τη μύτη.. νσας λέω εγώ ... σηκώνομια ή όχι από το κρεβάτι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Uruviel Νεοφερμένο μέλος Η Uruviel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών. Έχει γράψει 23 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 15:00 Η Uruviel έγραψε: #4.915 12-11-08 15:00 Απο περσικές γάτες δεν έχω εμπειρία εκτός απ ότι έχου ακούσει ή διαβάσει και μέχρι που μας βρήκε η Naja δεν διάβασα και πολλά! Με γάτες γενικότερα έχω μια 15ετη πείρα! Όσον αφορά στο μπέζ χρώμα που έχει στη μουρίτσα της η Naja, οφείλω να πώ ότι δεν είμαι ακόμη σίγουρη για το αν είναι το χρώμα της αυτό ή αν εξακολουθεί κι έχει "βρωμιές"! Μετά το κούρεμα την έκανα μπάνιο και για να μην την ταλαιπωρήσω περισσότερο το προσωπάκι της το καθάρισα με βρεγμένο βαμβάκι αρκετά σχολαστικά, όπως και τα αφτάκια της, μέχρι που τα βαμβάκια έμειναν ολοκάθαρα και σταμάτησα να την παιδεύω περισσότερο μιας και τράβηξε ήδη πολλά! Λογικά λοιπόν αυτό είναι το χρώμα της και το λέω με κάθε επιφύλαξη! Είναι και αυτό κάτι που θα δώ στην πορεία καθαρίζοντας την! Με το χτένισμα δεν μπορώ να ξεκινήσω ακόμη μιας και δεν της έχει μείνει και πολύ τρίχωμα εκτός από το σημείο του κεφαλιού της! Πάντως τα χάδια και τα χτενισματάκια με τα δάχτυλα (προς το παρόν) δείχνει να τ απολαμβάνει! Τρίβεται συνεχώς στα χέρια μου και γουργουρίζει ασταμάτητα κάθε φορά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 15:03 Η prince έγραψε: #4.916 12-11-08 15:03 εκεί γύρω από τη μυτούλα το καφέ σκούρο είναι χρωμα στο τ΄ριχωμα ή ξεραμένα δάκρυα; το έχεις κοιτάξει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 15:09 Η moukelis έγραψε: #4.917 12-11-08 15:09 Ωραια,σιγα σιγα θα συνηθισει τη βουρτσα.Δεν ξερω,κι εμενα για χρωμα μου φαινεται,εχει πουθενα αλλου στο σωμα της,π.χ. στα πατουσακια ή στην ουρα; Σταυρουλα και τα δικα μου χοροπηδανε το βραδυ,και να ακουσεις τι ωραιο γδουπο κανει ο Σειριος και τα τεσσερα κιλακια του πανω στον μικροκυματων... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 15:12 Η prince έγραψε: #4.918 12-11-08 15:12 να δεις τι ωραίο γδούπο που κάνει ο πρίνς όταν ο αστράγαλός μου είναι σε λάθος θέση και μπουρδουκλώνεται και σκάει στο πάτωμα με τα πέντε + κιλάκια του.. (τουλάχιστον το τερατάκι μου προσπαθεί στα σκοτάδια να περάσει πάνω από τον αστράγαλο... η κοντέσα ανεβαίνει κανονικά στήθος στομάχι κλπ για να περάσει από την άλλη μεριά...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 15:24 Η moukelis έγραψε: #4.919 12-11-08 15:24 Ειπαμε,να τα κοιμιζεις εξω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 15:29 Η prince έγραψε: #4.920 12-11-08 15:29 το έκανα προχθές το βράδυ... είχα δύογάτες μετά να κλένε έξω από την πόρτα μου.. και εν συνεχεία άκουσα ένα γδουπ στην πόρτα... η πόρτα άνοιξε και ο πρίνς άρχισε να κάνει πατουσίτσες στο ώμο μου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 244 245 246 247 248 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 246 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 246 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Πάλι χοροπηδούσαν στις 4 το πρωί? Υπομονή Σταυρούλα τι να κάνεις.....κάποτε θα ηρεμήσουν. Στο λέω εκ πείρας. Click για ανάπτυξη... μέχρι τις δωδεκάμιση τα παιζα με το λέιζερ μπας και ξεραθούν στον ύπνο.. αλλλά σιγά.. πανικος γινόταν... ούτε ξέρω πόσες φορές με ποδοπάτησαν.... κυνηγιόντουσαν παίζαν... ο πρίνς μου ανέβασε το ποντίκι στο κρεβάτι να τους το κουνήσω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 14:30 Η aalyah έγραψε: #4.909 12-11-08 14:30 Αρχική Δημοσίευση από prince: μέχρι τις δωδεκάμιση τα παιζα με το λέιζερ μπας και ξεραθούν στον ύπνο.. αλλλά σιγά.. πανικος γινόταν... ούτε ξέρω πόσες φορές με ποδοπάτησαν.... κυνηγιόντουσαν παίζαν... ο πρίνς μου ανέβασε το ποντίκι στο κρεβάτι να τους το κουνήσω.... Click για ανάπτυξη... Τα μωρά σ'αγαπάνε και θέλουν να παίζουν μαζί σου. Δεν μπορείς να τα κατηγορήσεις γι'αυτο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 14:35 Η moukelis έγραψε: #4.910 12-11-08 14:35 Σταυρουλα ασε την θα συνηθισει σιγα σιγα την κιττεν. Καλε μηπως η κουρεμενη περσουλα ειναι cream ή flame point; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 14:35 Η prince έγραψε: #4.911 12-11-08 14:35 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Τα μωρά σ'αγαπάνε και θέλουν να παίζουν μαζί σου. Δεν μπορείς να τα κατηγορήσεις γι'αυτο! Click για ανάπτυξη... και γώ το θέλω. στις 3 το μεσημέρι όμως ή στις 6 το απόγευμα.. αλλά δεν τα ξυπνάω. επιπλέον όταν κοιμούνται δεν περνάω το σώμα τους ως μέρος για να σκαρφαλώνω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 14:39 Η aalyah έγραψε: #4.912 12-11-08 14:39 Αρχική Δημοσίευση από prince: και γώ το θέλω. στις 3 το μεσημέρι όμως ή στις 6 το απόγευμα.. αλλά δεν τα ξυπνάω. επιπλέον όταν κοιμούνται δεν περνάω το σώμα τους ως μέρος για να σκαρφαλώνω... Click για ανάπτυξη... Αυτό γιατί αυτά σε βρίσκουν μεγαλύτερη απο αυτούς στο μέγεθος άρα κατάλληλο έδαφος για αναρίχιση!!! Οσο για τις ώρες δεν φταίνε αυτά! Είναι το βιολογικό τους ρολόι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 14:41 Η prince έγραψε: #4.913 12-11-08 14:41 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Σταυρουλα ασε την θα συνηθισει σιγα σιγα την κιττεν. Καλε μηπως η κουρεμενη περσουλα ειναι cream ή flame point; Click για ανάπτυξη... μην είναι απλά λευκή με λερωμένο από δάκρυα μουτράκι; αυτό το καφετίζων χρώμα πέρνει και το μουτράκι της ρέινας... και δυνοπαθώ να το καθαρίσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 14:43 Η prince έγραψε: #4.914 12-11-08 14:43 ε΄να σωρό άλλες γάτες κοιμουνται τα βράδυα μαζί με τους γατογονιούς τους... τα δικά μου γιατί ακολουθούν τις επιταγές της φύσης; μμμ σήμερα το πρωί άργησα να σηκωθώ να τους βάλω να φάνε... έρχονταν λοιπόν κάθε τρίλεπτο ο πρίνς στο κρεβάτι και μου μύριζε το πρόσωπο, με γαργάλαγε με τα μουστάκια μπας και αξιοθώ επτά παρά να σηκώθώ... ε ίγο πριν χτυπήσει το ξυπνητήρι μου δάγκωσε τη μύτη.. νσας λέω εγώ ... σηκώνομια ή όχι από το κρεβάτι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Uruviel Νεοφερμένο μέλος Η Uruviel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών. Έχει γράψει 23 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 15:00 Η Uruviel έγραψε: #4.915 12-11-08 15:00 Απο περσικές γάτες δεν έχω εμπειρία εκτός απ ότι έχου ακούσει ή διαβάσει και μέχρι που μας βρήκε η Naja δεν διάβασα και πολλά! Με γάτες γενικότερα έχω μια 15ετη πείρα! Όσον αφορά στο μπέζ χρώμα που έχει στη μουρίτσα της η Naja, οφείλω να πώ ότι δεν είμαι ακόμη σίγουρη για το αν είναι το χρώμα της αυτό ή αν εξακολουθεί κι έχει "βρωμιές"! Μετά το κούρεμα την έκανα μπάνιο και για να μην την ταλαιπωρήσω περισσότερο το προσωπάκι της το καθάρισα με βρεγμένο βαμβάκι αρκετά σχολαστικά, όπως και τα αφτάκια της, μέχρι που τα βαμβάκια έμειναν ολοκάθαρα και σταμάτησα να την παιδεύω περισσότερο μιας και τράβηξε ήδη πολλά! Λογικά λοιπόν αυτό είναι το χρώμα της και το λέω με κάθε επιφύλαξη! Είναι και αυτό κάτι που θα δώ στην πορεία καθαρίζοντας την! Με το χτένισμα δεν μπορώ να ξεκινήσω ακόμη μιας και δεν της έχει μείνει και πολύ τρίχωμα εκτός από το σημείο του κεφαλιού της! Πάντως τα χάδια και τα χτενισματάκια με τα δάχτυλα (προς το παρόν) δείχνει να τ απολαμβάνει! Τρίβεται συνεχώς στα χέρια μου και γουργουρίζει ασταμάτητα κάθε φορά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 15:03 Η prince έγραψε: #4.916 12-11-08 15:03 εκεί γύρω από τη μυτούλα το καφέ σκούρο είναι χρωμα στο τ΄ριχωμα ή ξεραμένα δάκρυα; το έχεις κοιτάξει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 15:09 Η moukelis έγραψε: #4.917 12-11-08 15:09 Ωραια,σιγα σιγα θα συνηθισει τη βουρτσα.Δεν ξερω,κι εμενα για χρωμα μου φαινεται,εχει πουθενα αλλου στο σωμα της,π.χ. στα πατουσακια ή στην ουρα; Σταυρουλα και τα δικα μου χοροπηδανε το βραδυ,και να ακουσεις τι ωραιο γδουπο κανει ο Σειριος και τα τεσσερα κιλακια του πανω στον μικροκυματων... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 15:12 Η prince έγραψε: #4.918 12-11-08 15:12 να δεις τι ωραίο γδούπο που κάνει ο πρίνς όταν ο αστράγαλός μου είναι σε λάθος θέση και μπουρδουκλώνεται και σκάει στο πάτωμα με τα πέντε + κιλάκια του.. (τουλάχιστον το τερατάκι μου προσπαθεί στα σκοτάδια να περάσει πάνω από τον αστράγαλο... η κοντέσα ανεβαίνει κανονικά στήθος στομάχι κλπ για να περάσει από την άλλη μεριά...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 15:24 Η moukelis έγραψε: #4.919 12-11-08 15:24 Ειπαμε,να τα κοιμιζεις εξω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 15:29 Η prince έγραψε: #4.920 12-11-08 15:29 το έκανα προχθές το βράδυ... είχα δύογάτες μετά να κλένε έξω από την πόρτα μου.. και εν συνεχεία άκουσα ένα γδουπ στην πόρτα... η πόρτα άνοιξε και ο πρίνς άρχισε να κάνει πατουσίτσες στο ώμο μου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 244 245 246 247 248 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 246 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 246 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από prince: μέχρι τις δωδεκάμιση τα παιζα με το λέιζερ μπας και ξεραθούν στον ύπνο.. αλλλά σιγά.. πανικος γινόταν... ούτε ξέρω πόσες φορές με ποδοπάτησαν.... κυνηγιόντουσαν παίζαν... ο πρίνς μου ανέβασε το ποντίκι στο κρεβάτι να τους το κουνήσω.... Click για ανάπτυξη... Τα μωρά σ'αγαπάνε και θέλουν να παίζουν μαζί σου. Δεν μπορείς να τα κατηγορήσεις γι'αυτο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 14:35 Η moukelis έγραψε: #4.910 12-11-08 14:35 Σταυρουλα ασε την θα συνηθισει σιγα σιγα την κιττεν. Καλε μηπως η κουρεμενη περσουλα ειναι cream ή flame point; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 14:35 Η prince έγραψε: #4.911 12-11-08 14:35 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Τα μωρά σ'αγαπάνε και θέλουν να παίζουν μαζί σου. Δεν μπορείς να τα κατηγορήσεις γι'αυτο! Click για ανάπτυξη... και γώ το θέλω. στις 3 το μεσημέρι όμως ή στις 6 το απόγευμα.. αλλά δεν τα ξυπνάω. επιπλέον όταν κοιμούνται δεν περνάω το σώμα τους ως μέρος για να σκαρφαλώνω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 14:39 Η aalyah έγραψε: #4.912 12-11-08 14:39 Αρχική Δημοσίευση από prince: και γώ το θέλω. στις 3 το μεσημέρι όμως ή στις 6 το απόγευμα.. αλλά δεν τα ξυπνάω. επιπλέον όταν κοιμούνται δεν περνάω το σώμα τους ως μέρος για να σκαρφαλώνω... Click για ανάπτυξη... Αυτό γιατί αυτά σε βρίσκουν μεγαλύτερη απο αυτούς στο μέγεθος άρα κατάλληλο έδαφος για αναρίχιση!!! Οσο για τις ώρες δεν φταίνε αυτά! Είναι το βιολογικό τους ρολόι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 14:41 Η prince έγραψε: #4.913 12-11-08 14:41 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Σταυρουλα ασε την θα συνηθισει σιγα σιγα την κιττεν. Καλε μηπως η κουρεμενη περσουλα ειναι cream ή flame point; Click για ανάπτυξη... μην είναι απλά λευκή με λερωμένο από δάκρυα μουτράκι; αυτό το καφετίζων χρώμα πέρνει και το μουτράκι της ρέινας... και δυνοπαθώ να το καθαρίσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 14:43 Η prince έγραψε: #4.914 12-11-08 14:43 ε΄να σωρό άλλες γάτες κοιμουνται τα βράδυα μαζί με τους γατογονιούς τους... τα δικά μου γιατί ακολουθούν τις επιταγές της φύσης; μμμ σήμερα το πρωί άργησα να σηκωθώ να τους βάλω να φάνε... έρχονταν λοιπόν κάθε τρίλεπτο ο πρίνς στο κρεβάτι και μου μύριζε το πρόσωπο, με γαργάλαγε με τα μουστάκια μπας και αξιοθώ επτά παρά να σηκώθώ... ε ίγο πριν χτυπήσει το ξυπνητήρι μου δάγκωσε τη μύτη.. νσας λέω εγώ ... σηκώνομια ή όχι από το κρεβάτι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Uruviel Νεοφερμένο μέλος Η Uruviel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών. Έχει γράψει 23 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 15:00 Η Uruviel έγραψε: #4.915 12-11-08 15:00 Απο περσικές γάτες δεν έχω εμπειρία εκτός απ ότι έχου ακούσει ή διαβάσει και μέχρι που μας βρήκε η Naja δεν διάβασα και πολλά! Με γάτες γενικότερα έχω μια 15ετη πείρα! Όσον αφορά στο μπέζ χρώμα που έχει στη μουρίτσα της η Naja, οφείλω να πώ ότι δεν είμαι ακόμη σίγουρη για το αν είναι το χρώμα της αυτό ή αν εξακολουθεί κι έχει "βρωμιές"! Μετά το κούρεμα την έκανα μπάνιο και για να μην την ταλαιπωρήσω περισσότερο το προσωπάκι της το καθάρισα με βρεγμένο βαμβάκι αρκετά σχολαστικά, όπως και τα αφτάκια της, μέχρι που τα βαμβάκια έμειναν ολοκάθαρα και σταμάτησα να την παιδεύω περισσότερο μιας και τράβηξε ήδη πολλά! Λογικά λοιπόν αυτό είναι το χρώμα της και το λέω με κάθε επιφύλαξη! Είναι και αυτό κάτι που θα δώ στην πορεία καθαρίζοντας την! Με το χτένισμα δεν μπορώ να ξεκινήσω ακόμη μιας και δεν της έχει μείνει και πολύ τρίχωμα εκτός από το σημείο του κεφαλιού της! Πάντως τα χάδια και τα χτενισματάκια με τα δάχτυλα (προς το παρόν) δείχνει να τ απολαμβάνει! Τρίβεται συνεχώς στα χέρια μου και γουργουρίζει ασταμάτητα κάθε φορά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 15:03 Η prince έγραψε: #4.916 12-11-08 15:03 εκεί γύρω από τη μυτούλα το καφέ σκούρο είναι χρωμα στο τ΄ριχωμα ή ξεραμένα δάκρυα; το έχεις κοιτάξει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 15:09 Η moukelis έγραψε: #4.917 12-11-08 15:09 Ωραια,σιγα σιγα θα συνηθισει τη βουρτσα.Δεν ξερω,κι εμενα για χρωμα μου φαινεται,εχει πουθενα αλλου στο σωμα της,π.χ. στα πατουσακια ή στην ουρα; Σταυρουλα και τα δικα μου χοροπηδανε το βραδυ,και να ακουσεις τι ωραιο γδουπο κανει ο Σειριος και τα τεσσερα κιλακια του πανω στον μικροκυματων... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 15:12 Η prince έγραψε: #4.918 12-11-08 15:12 να δεις τι ωραίο γδούπο που κάνει ο πρίνς όταν ο αστράγαλός μου είναι σε λάθος θέση και μπουρδουκλώνεται και σκάει στο πάτωμα με τα πέντε + κιλάκια του.. (τουλάχιστον το τερατάκι μου προσπαθεί στα σκοτάδια να περάσει πάνω από τον αστράγαλο... η κοντέσα ανεβαίνει κανονικά στήθος στομάχι κλπ για να περάσει από την άλλη μεριά...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 15:24 Η moukelis έγραψε: #4.919 12-11-08 15:24 Ειπαμε,να τα κοιμιζεις εξω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 15:29 Η prince έγραψε: #4.920 12-11-08 15:29 το έκανα προχθές το βράδυ... είχα δύογάτες μετά να κλένε έξω από την πόρτα μου.. και εν συνεχεία άκουσα ένα γδουπ στην πόρτα... η πόρτα άνοιξε και ο πρίνς άρχισε να κάνει πατουσίτσες στο ώμο μου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 244 245 246 247 248 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 246 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 246 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Σταυρουλα ασε την θα συνηθισει σιγα σιγα την κιττεν. Καλε μηπως η κουρεμενη περσουλα ειναι cream ή flame point; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 14:35 Η prince έγραψε: #4.911 12-11-08 14:35 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Τα μωρά σ'αγαπάνε και θέλουν να παίζουν μαζί σου. Δεν μπορείς να τα κατηγορήσεις γι'αυτο! Click για ανάπτυξη... και γώ το θέλω. στις 3 το μεσημέρι όμως ή στις 6 το απόγευμα.. αλλά δεν τα ξυπνάω. επιπλέον όταν κοιμούνται δεν περνάω το σώμα τους ως μέρος για να σκαρφαλώνω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 14:39 Η aalyah έγραψε: #4.912 12-11-08 14:39 Αρχική Δημοσίευση από prince: και γώ το θέλω. στις 3 το μεσημέρι όμως ή στις 6 το απόγευμα.. αλλά δεν τα ξυπνάω. επιπλέον όταν κοιμούνται δεν περνάω το σώμα τους ως μέρος για να σκαρφαλώνω... Click για ανάπτυξη... Αυτό γιατί αυτά σε βρίσκουν μεγαλύτερη απο αυτούς στο μέγεθος άρα κατάλληλο έδαφος για αναρίχιση!!! Οσο για τις ώρες δεν φταίνε αυτά! Είναι το βιολογικό τους ρολόι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 14:41 Η prince έγραψε: #4.913 12-11-08 14:41 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Σταυρουλα ασε την θα συνηθισει σιγα σιγα την κιττεν. Καλε μηπως η κουρεμενη περσουλα ειναι cream ή flame point; Click για ανάπτυξη... μην είναι απλά λευκή με λερωμένο από δάκρυα μουτράκι; αυτό το καφετίζων χρώμα πέρνει και το μουτράκι της ρέινας... και δυνοπαθώ να το καθαρίσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 14:43 Η prince έγραψε: #4.914 12-11-08 14:43 ε΄να σωρό άλλες γάτες κοιμουνται τα βράδυα μαζί με τους γατογονιούς τους... τα δικά μου γιατί ακολουθούν τις επιταγές της φύσης; μμμ σήμερα το πρωί άργησα να σηκωθώ να τους βάλω να φάνε... έρχονταν λοιπόν κάθε τρίλεπτο ο πρίνς στο κρεβάτι και μου μύριζε το πρόσωπο, με γαργάλαγε με τα μουστάκια μπας και αξιοθώ επτά παρά να σηκώθώ... ε ίγο πριν χτυπήσει το ξυπνητήρι μου δάγκωσε τη μύτη.. νσας λέω εγώ ... σηκώνομια ή όχι από το κρεβάτι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Uruviel Νεοφερμένο μέλος Η Uruviel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών. Έχει γράψει 23 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 15:00 Η Uruviel έγραψε: #4.915 12-11-08 15:00 Απο περσικές γάτες δεν έχω εμπειρία εκτός απ ότι έχου ακούσει ή διαβάσει και μέχρι που μας βρήκε η Naja δεν διάβασα και πολλά! Με γάτες γενικότερα έχω μια 15ετη πείρα! Όσον αφορά στο μπέζ χρώμα που έχει στη μουρίτσα της η Naja, οφείλω να πώ ότι δεν είμαι ακόμη σίγουρη για το αν είναι το χρώμα της αυτό ή αν εξακολουθεί κι έχει "βρωμιές"! Μετά το κούρεμα την έκανα μπάνιο και για να μην την ταλαιπωρήσω περισσότερο το προσωπάκι της το καθάρισα με βρεγμένο βαμβάκι αρκετά σχολαστικά, όπως και τα αφτάκια της, μέχρι που τα βαμβάκια έμειναν ολοκάθαρα και σταμάτησα να την παιδεύω περισσότερο μιας και τράβηξε ήδη πολλά! Λογικά λοιπόν αυτό είναι το χρώμα της και το λέω με κάθε επιφύλαξη! Είναι και αυτό κάτι που θα δώ στην πορεία καθαρίζοντας την! Με το χτένισμα δεν μπορώ να ξεκινήσω ακόμη μιας και δεν της έχει μείνει και πολύ τρίχωμα εκτός από το σημείο του κεφαλιού της! Πάντως τα χάδια και τα χτενισματάκια με τα δάχτυλα (προς το παρόν) δείχνει να τ απολαμβάνει! Τρίβεται συνεχώς στα χέρια μου και γουργουρίζει ασταμάτητα κάθε φορά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 15:03 Η prince έγραψε: #4.916 12-11-08 15:03 εκεί γύρω από τη μυτούλα το καφέ σκούρο είναι χρωμα στο τ΄ριχωμα ή ξεραμένα δάκρυα; το έχεις κοιτάξει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 15:09 Η moukelis έγραψε: #4.917 12-11-08 15:09 Ωραια,σιγα σιγα θα συνηθισει τη βουρτσα.Δεν ξερω,κι εμενα για χρωμα μου φαινεται,εχει πουθενα αλλου στο σωμα της,π.χ. στα πατουσακια ή στην ουρα; Σταυρουλα και τα δικα μου χοροπηδανε το βραδυ,και να ακουσεις τι ωραιο γδουπο κανει ο Σειριος και τα τεσσερα κιλακια του πανω στον μικροκυματων... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 15:12 Η prince έγραψε: #4.918 12-11-08 15:12 να δεις τι ωραίο γδούπο που κάνει ο πρίνς όταν ο αστράγαλός μου είναι σε λάθος θέση και μπουρδουκλώνεται και σκάει στο πάτωμα με τα πέντε + κιλάκια του.. (τουλάχιστον το τερατάκι μου προσπαθεί στα σκοτάδια να περάσει πάνω από τον αστράγαλο... η κοντέσα ανεβαίνει κανονικά στήθος στομάχι κλπ για να περάσει από την άλλη μεριά...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 15:24 Η moukelis έγραψε: #4.919 12-11-08 15:24 Ειπαμε,να τα κοιμιζεις εξω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 15:29 Η prince έγραψε: #4.920 12-11-08 15:29 το έκανα προχθές το βράδυ... είχα δύογάτες μετά να κλένε έξω από την πόρτα μου.. και εν συνεχεία άκουσα ένα γδουπ στην πόρτα... η πόρτα άνοιξε και ο πρίνς άρχισε να κάνει πατουσίτσες στο ώμο μου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 244 245 246 247 248 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 246 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 246 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Τα μωρά σ'αγαπάνε και θέλουν να παίζουν μαζί σου. Δεν μπορείς να τα κατηγορήσεις γι'αυτο! Click για ανάπτυξη... και γώ το θέλω. στις 3 το μεσημέρι όμως ή στις 6 το απόγευμα.. αλλά δεν τα ξυπνάω. επιπλέον όταν κοιμούνται δεν περνάω το σώμα τους ως μέρος για να σκαρφαλώνω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 14:39 Η aalyah έγραψε: #4.912 12-11-08 14:39 Αρχική Δημοσίευση από prince: και γώ το θέλω. στις 3 το μεσημέρι όμως ή στις 6 το απόγευμα.. αλλά δεν τα ξυπνάω. επιπλέον όταν κοιμούνται δεν περνάω το σώμα τους ως μέρος για να σκαρφαλώνω... Click για ανάπτυξη... Αυτό γιατί αυτά σε βρίσκουν μεγαλύτερη απο αυτούς στο μέγεθος άρα κατάλληλο έδαφος για αναρίχιση!!! Οσο για τις ώρες δεν φταίνε αυτά! Είναι το βιολογικό τους ρολόι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 14:41 Η prince έγραψε: #4.913 12-11-08 14:41 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Σταυρουλα ασε την θα συνηθισει σιγα σιγα την κιττεν. Καλε μηπως η κουρεμενη περσουλα ειναι cream ή flame point; Click για ανάπτυξη... μην είναι απλά λευκή με λερωμένο από δάκρυα μουτράκι; αυτό το καφετίζων χρώμα πέρνει και το μουτράκι της ρέινας... και δυνοπαθώ να το καθαρίσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 14:43 Η prince έγραψε: #4.914 12-11-08 14:43 ε΄να σωρό άλλες γάτες κοιμουνται τα βράδυα μαζί με τους γατογονιούς τους... τα δικά μου γιατί ακολουθούν τις επιταγές της φύσης; μμμ σήμερα το πρωί άργησα να σηκωθώ να τους βάλω να φάνε... έρχονταν λοιπόν κάθε τρίλεπτο ο πρίνς στο κρεβάτι και μου μύριζε το πρόσωπο, με γαργάλαγε με τα μουστάκια μπας και αξιοθώ επτά παρά να σηκώθώ... ε ίγο πριν χτυπήσει το ξυπνητήρι μου δάγκωσε τη μύτη.. νσας λέω εγώ ... σηκώνομια ή όχι από το κρεβάτι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Uruviel Νεοφερμένο μέλος Η Uruviel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών. Έχει γράψει 23 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 15:00 Η Uruviel έγραψε: #4.915 12-11-08 15:00 Απο περσικές γάτες δεν έχω εμπειρία εκτός απ ότι έχου ακούσει ή διαβάσει και μέχρι που μας βρήκε η Naja δεν διάβασα και πολλά! Με γάτες γενικότερα έχω μια 15ετη πείρα! Όσον αφορά στο μπέζ χρώμα που έχει στη μουρίτσα της η Naja, οφείλω να πώ ότι δεν είμαι ακόμη σίγουρη για το αν είναι το χρώμα της αυτό ή αν εξακολουθεί κι έχει "βρωμιές"! Μετά το κούρεμα την έκανα μπάνιο και για να μην την ταλαιπωρήσω περισσότερο το προσωπάκι της το καθάρισα με βρεγμένο βαμβάκι αρκετά σχολαστικά, όπως και τα αφτάκια της, μέχρι που τα βαμβάκια έμειναν ολοκάθαρα και σταμάτησα να την παιδεύω περισσότερο μιας και τράβηξε ήδη πολλά! Λογικά λοιπόν αυτό είναι το χρώμα της και το λέω με κάθε επιφύλαξη! Είναι και αυτό κάτι που θα δώ στην πορεία καθαρίζοντας την! Με το χτένισμα δεν μπορώ να ξεκινήσω ακόμη μιας και δεν της έχει μείνει και πολύ τρίχωμα εκτός από το σημείο του κεφαλιού της! Πάντως τα χάδια και τα χτενισματάκια με τα δάχτυλα (προς το παρόν) δείχνει να τ απολαμβάνει! Τρίβεται συνεχώς στα χέρια μου και γουργουρίζει ασταμάτητα κάθε φορά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 15:03 Η prince έγραψε: #4.916 12-11-08 15:03 εκεί γύρω από τη μυτούλα το καφέ σκούρο είναι χρωμα στο τ΄ριχωμα ή ξεραμένα δάκρυα; το έχεις κοιτάξει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 15:09 Η moukelis έγραψε: #4.917 12-11-08 15:09 Ωραια,σιγα σιγα θα συνηθισει τη βουρτσα.Δεν ξερω,κι εμενα για χρωμα μου φαινεται,εχει πουθενα αλλου στο σωμα της,π.χ. στα πατουσακια ή στην ουρα; Σταυρουλα και τα δικα μου χοροπηδανε το βραδυ,και να ακουσεις τι ωραιο γδουπο κανει ο Σειριος και τα τεσσερα κιλακια του πανω στον μικροκυματων... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 15:12 Η prince έγραψε: #4.918 12-11-08 15:12 να δεις τι ωραίο γδούπο που κάνει ο πρίνς όταν ο αστράγαλός μου είναι σε λάθος θέση και μπουρδουκλώνεται και σκάει στο πάτωμα με τα πέντε + κιλάκια του.. (τουλάχιστον το τερατάκι μου προσπαθεί στα σκοτάδια να περάσει πάνω από τον αστράγαλο... η κοντέσα ανεβαίνει κανονικά στήθος στομάχι κλπ για να περάσει από την άλλη μεριά...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 15:24 Η moukelis έγραψε: #4.919 12-11-08 15:24 Ειπαμε,να τα κοιμιζεις εξω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 15:29 Η prince έγραψε: #4.920 12-11-08 15:29 το έκανα προχθές το βράδυ... είχα δύογάτες μετά να κλένε έξω από την πόρτα μου.. και εν συνεχεία άκουσα ένα γδουπ στην πόρτα... η πόρτα άνοιξε και ο πρίνς άρχισε να κάνει πατουσίτσες στο ώμο μου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 244 245 246 247 248 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 246 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 246 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από prince: και γώ το θέλω. στις 3 το μεσημέρι όμως ή στις 6 το απόγευμα.. αλλά δεν τα ξυπνάω. επιπλέον όταν κοιμούνται δεν περνάω το σώμα τους ως μέρος για να σκαρφαλώνω... Click για ανάπτυξη... Αυτό γιατί αυτά σε βρίσκουν μεγαλύτερη απο αυτούς στο μέγεθος άρα κατάλληλο έδαφος για αναρίχιση!!! Οσο για τις ώρες δεν φταίνε αυτά! Είναι το βιολογικό τους ρολόι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 14:41 Η prince έγραψε: #4.913 12-11-08 14:41 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Σταυρουλα ασε την θα συνηθισει σιγα σιγα την κιττεν. Καλε μηπως η κουρεμενη περσουλα ειναι cream ή flame point; Click για ανάπτυξη... μην είναι απλά λευκή με λερωμένο από δάκρυα μουτράκι; αυτό το καφετίζων χρώμα πέρνει και το μουτράκι της ρέινας... και δυνοπαθώ να το καθαρίσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 14:43 Η prince έγραψε: #4.914 12-11-08 14:43 ε΄να σωρό άλλες γάτες κοιμουνται τα βράδυα μαζί με τους γατογονιούς τους... τα δικά μου γιατί ακολουθούν τις επιταγές της φύσης; μμμ σήμερα το πρωί άργησα να σηκωθώ να τους βάλω να φάνε... έρχονταν λοιπόν κάθε τρίλεπτο ο πρίνς στο κρεβάτι και μου μύριζε το πρόσωπο, με γαργάλαγε με τα μουστάκια μπας και αξιοθώ επτά παρά να σηκώθώ... ε ίγο πριν χτυπήσει το ξυπνητήρι μου δάγκωσε τη μύτη.. νσας λέω εγώ ... σηκώνομια ή όχι από το κρεβάτι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Uruviel Νεοφερμένο μέλος Η Uruviel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών. Έχει γράψει 23 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 15:00 Η Uruviel έγραψε: #4.915 12-11-08 15:00 Απο περσικές γάτες δεν έχω εμπειρία εκτός απ ότι έχου ακούσει ή διαβάσει και μέχρι που μας βρήκε η Naja δεν διάβασα και πολλά! Με γάτες γενικότερα έχω μια 15ετη πείρα! Όσον αφορά στο μπέζ χρώμα που έχει στη μουρίτσα της η Naja, οφείλω να πώ ότι δεν είμαι ακόμη σίγουρη για το αν είναι το χρώμα της αυτό ή αν εξακολουθεί κι έχει "βρωμιές"! Μετά το κούρεμα την έκανα μπάνιο και για να μην την ταλαιπωρήσω περισσότερο το προσωπάκι της το καθάρισα με βρεγμένο βαμβάκι αρκετά σχολαστικά, όπως και τα αφτάκια της, μέχρι που τα βαμβάκια έμειναν ολοκάθαρα και σταμάτησα να την παιδεύω περισσότερο μιας και τράβηξε ήδη πολλά! Λογικά λοιπόν αυτό είναι το χρώμα της και το λέω με κάθε επιφύλαξη! Είναι και αυτό κάτι που θα δώ στην πορεία καθαρίζοντας την! Με το χτένισμα δεν μπορώ να ξεκινήσω ακόμη μιας και δεν της έχει μείνει και πολύ τρίχωμα εκτός από το σημείο του κεφαλιού της! Πάντως τα χάδια και τα χτενισματάκια με τα δάχτυλα (προς το παρόν) δείχνει να τ απολαμβάνει! Τρίβεται συνεχώς στα χέρια μου και γουργουρίζει ασταμάτητα κάθε φορά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 15:03 Η prince έγραψε: #4.916 12-11-08 15:03 εκεί γύρω από τη μυτούλα το καφέ σκούρο είναι χρωμα στο τ΄ριχωμα ή ξεραμένα δάκρυα; το έχεις κοιτάξει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 15:09 Η moukelis έγραψε: #4.917 12-11-08 15:09 Ωραια,σιγα σιγα θα συνηθισει τη βουρτσα.Δεν ξερω,κι εμενα για χρωμα μου φαινεται,εχει πουθενα αλλου στο σωμα της,π.χ. στα πατουσακια ή στην ουρα; Σταυρουλα και τα δικα μου χοροπηδανε το βραδυ,και να ακουσεις τι ωραιο γδουπο κανει ο Σειριος και τα τεσσερα κιλακια του πανω στον μικροκυματων... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 15:12 Η prince έγραψε: #4.918 12-11-08 15:12 να δεις τι ωραίο γδούπο που κάνει ο πρίνς όταν ο αστράγαλός μου είναι σε λάθος θέση και μπουρδουκλώνεται και σκάει στο πάτωμα με τα πέντε + κιλάκια του.. (τουλάχιστον το τερατάκι μου προσπαθεί στα σκοτάδια να περάσει πάνω από τον αστράγαλο... η κοντέσα ανεβαίνει κανονικά στήθος στομάχι κλπ για να περάσει από την άλλη μεριά...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 15:24 Η moukelis έγραψε: #4.919 12-11-08 15:24 Ειπαμε,να τα κοιμιζεις εξω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 15:29 Η prince έγραψε: #4.920 12-11-08 15:29 το έκανα προχθές το βράδυ... είχα δύογάτες μετά να κλένε έξω από την πόρτα μου.. και εν συνεχεία άκουσα ένα γδουπ στην πόρτα... η πόρτα άνοιξε και ο πρίνς άρχισε να κάνει πατουσίτσες στο ώμο μου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 244 245 246 247 248 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 246 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 246 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Σταυρουλα ασε την θα συνηθισει σιγα σιγα την κιττεν. Καλε μηπως η κουρεμενη περσουλα ειναι cream ή flame point; Click για ανάπτυξη... μην είναι απλά λευκή με λερωμένο από δάκρυα μουτράκι; αυτό το καφετίζων χρώμα πέρνει και το μουτράκι της ρέινας... και δυνοπαθώ να το καθαρίσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 14:43 Η prince έγραψε: #4.914 12-11-08 14:43 ε΄να σωρό άλλες γάτες κοιμουνται τα βράδυα μαζί με τους γατογονιούς τους... τα δικά μου γιατί ακολουθούν τις επιταγές της φύσης; μμμ σήμερα το πρωί άργησα να σηκωθώ να τους βάλω να φάνε... έρχονταν λοιπόν κάθε τρίλεπτο ο πρίνς στο κρεβάτι και μου μύριζε το πρόσωπο, με γαργάλαγε με τα μουστάκια μπας και αξιοθώ επτά παρά να σηκώθώ... ε ίγο πριν χτυπήσει το ξυπνητήρι μου δάγκωσε τη μύτη.. νσας λέω εγώ ... σηκώνομια ή όχι από το κρεβάτι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Uruviel Νεοφερμένο μέλος Η Uruviel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών. Έχει γράψει 23 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 15:00 Η Uruviel έγραψε: #4.915 12-11-08 15:00 Απο περσικές γάτες δεν έχω εμπειρία εκτός απ ότι έχου ακούσει ή διαβάσει και μέχρι που μας βρήκε η Naja δεν διάβασα και πολλά! Με γάτες γενικότερα έχω μια 15ετη πείρα! Όσον αφορά στο μπέζ χρώμα που έχει στη μουρίτσα της η Naja, οφείλω να πώ ότι δεν είμαι ακόμη σίγουρη για το αν είναι το χρώμα της αυτό ή αν εξακολουθεί κι έχει "βρωμιές"! Μετά το κούρεμα την έκανα μπάνιο και για να μην την ταλαιπωρήσω περισσότερο το προσωπάκι της το καθάρισα με βρεγμένο βαμβάκι αρκετά σχολαστικά, όπως και τα αφτάκια της, μέχρι που τα βαμβάκια έμειναν ολοκάθαρα και σταμάτησα να την παιδεύω περισσότερο μιας και τράβηξε ήδη πολλά! Λογικά λοιπόν αυτό είναι το χρώμα της και το λέω με κάθε επιφύλαξη! Είναι και αυτό κάτι που θα δώ στην πορεία καθαρίζοντας την! Με το χτένισμα δεν μπορώ να ξεκινήσω ακόμη μιας και δεν της έχει μείνει και πολύ τρίχωμα εκτός από το σημείο του κεφαλιού της! Πάντως τα χάδια και τα χτενισματάκια με τα δάχτυλα (προς το παρόν) δείχνει να τ απολαμβάνει! Τρίβεται συνεχώς στα χέρια μου και γουργουρίζει ασταμάτητα κάθε φορά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 15:03 Η prince έγραψε: #4.916 12-11-08 15:03 εκεί γύρω από τη μυτούλα το καφέ σκούρο είναι χρωμα στο τ΄ριχωμα ή ξεραμένα δάκρυα; το έχεις κοιτάξει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 15:09 Η moukelis έγραψε: #4.917 12-11-08 15:09 Ωραια,σιγα σιγα θα συνηθισει τη βουρτσα.Δεν ξερω,κι εμενα για χρωμα μου φαινεται,εχει πουθενα αλλου στο σωμα της,π.χ. στα πατουσακια ή στην ουρα; Σταυρουλα και τα δικα μου χοροπηδανε το βραδυ,και να ακουσεις τι ωραιο γδουπο κανει ο Σειριος και τα τεσσερα κιλακια του πανω στον μικροκυματων... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 15:12 Η prince έγραψε: #4.918 12-11-08 15:12 να δεις τι ωραίο γδούπο που κάνει ο πρίνς όταν ο αστράγαλός μου είναι σε λάθος θέση και μπουρδουκλώνεται και σκάει στο πάτωμα με τα πέντε + κιλάκια του.. (τουλάχιστον το τερατάκι μου προσπαθεί στα σκοτάδια να περάσει πάνω από τον αστράγαλο... η κοντέσα ανεβαίνει κανονικά στήθος στομάχι κλπ για να περάσει από την άλλη μεριά...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 15:24 Η moukelis έγραψε: #4.919 12-11-08 15:24 Ειπαμε,να τα κοιμιζεις εξω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 15:29 Η prince έγραψε: #4.920 12-11-08 15:29 το έκανα προχθές το βράδυ... είχα δύογάτες μετά να κλένε έξω από την πόρτα μου.. και εν συνεχεία άκουσα ένα γδουπ στην πόρτα... η πόρτα άνοιξε και ο πρίνς άρχισε να κάνει πατουσίτσες στο ώμο μου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 244 245 246 247 248 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 246 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 246 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ε΄να σωρό άλλες γάτες κοιμουνται τα βράδυα μαζί με τους γατογονιούς τους... τα δικά μου γιατί ακολουθούν τις επιταγές της φύσης; μμμ σήμερα το πρωί άργησα να σηκωθώ να τους βάλω να φάνε... έρχονταν λοιπόν κάθε τρίλεπτο ο πρίνς στο κρεβάτι και μου μύριζε το πρόσωπο, με γαργάλαγε με τα μουστάκια μπας και αξιοθώ επτά παρά να σηκώθώ... ε ίγο πριν χτυπήσει το ξυπνητήρι μου δάγκωσε τη μύτη.. νσας λέω εγώ ... σηκώνομια ή όχι από το κρεβάτι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Uruviel Νεοφερμένο μέλος Η Uruviel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών. Έχει γράψει 23 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 15:00 Η Uruviel έγραψε: #4.915 12-11-08 15:00 Απο περσικές γάτες δεν έχω εμπειρία εκτός απ ότι έχου ακούσει ή διαβάσει και μέχρι που μας βρήκε η Naja δεν διάβασα και πολλά! Με γάτες γενικότερα έχω μια 15ετη πείρα! Όσον αφορά στο μπέζ χρώμα που έχει στη μουρίτσα της η Naja, οφείλω να πώ ότι δεν είμαι ακόμη σίγουρη για το αν είναι το χρώμα της αυτό ή αν εξακολουθεί κι έχει "βρωμιές"! Μετά το κούρεμα την έκανα μπάνιο και για να μην την ταλαιπωρήσω περισσότερο το προσωπάκι της το καθάρισα με βρεγμένο βαμβάκι αρκετά σχολαστικά, όπως και τα αφτάκια της, μέχρι που τα βαμβάκια έμειναν ολοκάθαρα και σταμάτησα να την παιδεύω περισσότερο μιας και τράβηξε ήδη πολλά! Λογικά λοιπόν αυτό είναι το χρώμα της και το λέω με κάθε επιφύλαξη! Είναι και αυτό κάτι που θα δώ στην πορεία καθαρίζοντας την! Με το χτένισμα δεν μπορώ να ξεκινήσω ακόμη μιας και δεν της έχει μείνει και πολύ τρίχωμα εκτός από το σημείο του κεφαλιού της! Πάντως τα χάδια και τα χτενισματάκια με τα δάχτυλα (προς το παρόν) δείχνει να τ απολαμβάνει! Τρίβεται συνεχώς στα χέρια μου και γουργουρίζει ασταμάτητα κάθε φορά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 15:03 Η prince έγραψε: #4.916 12-11-08 15:03 εκεί γύρω από τη μυτούλα το καφέ σκούρο είναι χρωμα στο τ΄ριχωμα ή ξεραμένα δάκρυα; το έχεις κοιτάξει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 15:09 Η moukelis έγραψε: #4.917 12-11-08 15:09 Ωραια,σιγα σιγα θα συνηθισει τη βουρτσα.Δεν ξερω,κι εμενα για χρωμα μου φαινεται,εχει πουθενα αλλου στο σωμα της,π.χ. στα πατουσακια ή στην ουρα; Σταυρουλα και τα δικα μου χοροπηδανε το βραδυ,και να ακουσεις τι ωραιο γδουπο κανει ο Σειριος και τα τεσσερα κιλακια του πανω στον μικροκυματων... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 15:12 Η prince έγραψε: #4.918 12-11-08 15:12 να δεις τι ωραίο γδούπο που κάνει ο πρίνς όταν ο αστράγαλός μου είναι σε λάθος θέση και μπουρδουκλώνεται και σκάει στο πάτωμα με τα πέντε + κιλάκια του.. (τουλάχιστον το τερατάκι μου προσπαθεί στα σκοτάδια να περάσει πάνω από τον αστράγαλο... η κοντέσα ανεβαίνει κανονικά στήθος στομάχι κλπ για να περάσει από την άλλη μεριά...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 15:24 Η moukelis έγραψε: #4.919 12-11-08 15:24 Ειπαμε,να τα κοιμιζεις εξω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 15:29 Η prince έγραψε: #4.920 12-11-08 15:29 το έκανα προχθές το βράδυ... είχα δύογάτες μετά να κλένε έξω από την πόρτα μου.. και εν συνεχεία άκουσα ένα γδουπ στην πόρτα... η πόρτα άνοιξε και ο πρίνς άρχισε να κάνει πατουσίτσες στο ώμο μου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 244 245 246 247 248 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 246 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 246 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Απο περσικές γάτες δεν έχω εμπειρία εκτός απ ότι έχου ακούσει ή διαβάσει και μέχρι που μας βρήκε η Naja δεν διάβασα και πολλά! Με γάτες γενικότερα έχω μια 15ετη πείρα! Όσον αφορά στο μπέζ χρώμα που έχει στη μουρίτσα της η Naja, οφείλω να πώ ότι δεν είμαι ακόμη σίγουρη για το αν είναι το χρώμα της αυτό ή αν εξακολουθεί κι έχει "βρωμιές"! Μετά το κούρεμα την έκανα μπάνιο και για να μην την ταλαιπωρήσω περισσότερο το προσωπάκι της το καθάρισα με βρεγμένο βαμβάκι αρκετά σχολαστικά, όπως και τα αφτάκια της, μέχρι που τα βαμβάκια έμειναν ολοκάθαρα και σταμάτησα να την παιδεύω περισσότερο μιας και τράβηξε ήδη πολλά! Λογικά λοιπόν αυτό είναι το χρώμα της και το λέω με κάθε επιφύλαξη! Είναι και αυτό κάτι που θα δώ στην πορεία καθαρίζοντας την! Με το χτένισμα δεν μπορώ να ξεκινήσω ακόμη μιας και δεν της έχει μείνει και πολύ τρίχωμα εκτός από το σημείο του κεφαλιού της! Πάντως τα χάδια και τα χτενισματάκια με τα δάχτυλα (προς το παρόν) δείχνει να τ απολαμβάνει! Τρίβεται συνεχώς στα χέρια μου και γουργουρίζει ασταμάτητα κάθε φορά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 15:03 Η prince έγραψε: #4.916 12-11-08 15:03 εκεί γύρω από τη μυτούλα το καφέ σκούρο είναι χρωμα στο τ΄ριχωμα ή ξεραμένα δάκρυα; το έχεις κοιτάξει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 15:09 Η moukelis έγραψε: #4.917 12-11-08 15:09 Ωραια,σιγα σιγα θα συνηθισει τη βουρτσα.Δεν ξερω,κι εμενα για χρωμα μου φαινεται,εχει πουθενα αλλου στο σωμα της,π.χ. στα πατουσακια ή στην ουρα; Σταυρουλα και τα δικα μου χοροπηδανε το βραδυ,και να ακουσεις τι ωραιο γδουπο κανει ο Σειριος και τα τεσσερα κιλακια του πανω στον μικροκυματων... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 15:12 Η prince έγραψε: #4.918 12-11-08 15:12 να δεις τι ωραίο γδούπο που κάνει ο πρίνς όταν ο αστράγαλός μου είναι σε λάθος θέση και μπουρδουκλώνεται και σκάει στο πάτωμα με τα πέντε + κιλάκια του.. (τουλάχιστον το τερατάκι μου προσπαθεί στα σκοτάδια να περάσει πάνω από τον αστράγαλο... η κοντέσα ανεβαίνει κανονικά στήθος στομάχι κλπ για να περάσει από την άλλη μεριά...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 15:24 Η moukelis έγραψε: #4.919 12-11-08 15:24 Ειπαμε,να τα κοιμιζεις εξω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 15:29 Η prince έγραψε: #4.920 12-11-08 15:29 το έκανα προχθές το βράδυ... είχα δύογάτες μετά να κλένε έξω από την πόρτα μου.. και εν συνεχεία άκουσα ένα γδουπ στην πόρτα... η πόρτα άνοιξε και ο πρίνς άρχισε να κάνει πατουσίτσες στο ώμο μου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 244 245 246 247 248 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 246 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 246 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
εκεί γύρω από τη μυτούλα το καφέ σκούρο είναι χρωμα στο τ΄ριχωμα ή ξεραμένα δάκρυα; το έχεις κοιτάξει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 15:09 Η moukelis έγραψε: #4.917 12-11-08 15:09 Ωραια,σιγα σιγα θα συνηθισει τη βουρτσα.Δεν ξερω,κι εμενα για χρωμα μου φαινεται,εχει πουθενα αλλου στο σωμα της,π.χ. στα πατουσακια ή στην ουρα; Σταυρουλα και τα δικα μου χοροπηδανε το βραδυ,και να ακουσεις τι ωραιο γδουπο κανει ο Σειριος και τα τεσσερα κιλακια του πανω στον μικροκυματων... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 15:12 Η prince έγραψε: #4.918 12-11-08 15:12 να δεις τι ωραίο γδούπο που κάνει ο πρίνς όταν ο αστράγαλός μου είναι σε λάθος θέση και μπουρδουκλώνεται και σκάει στο πάτωμα με τα πέντε + κιλάκια του.. (τουλάχιστον το τερατάκι μου προσπαθεί στα σκοτάδια να περάσει πάνω από τον αστράγαλο... η κοντέσα ανεβαίνει κανονικά στήθος στομάχι κλπ για να περάσει από την άλλη μεριά...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 15:24 Η moukelis έγραψε: #4.919 12-11-08 15:24 Ειπαμε,να τα κοιμιζεις εξω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 15:29 Η prince έγραψε: #4.920 12-11-08 15:29 το έκανα προχθές το βράδυ... είχα δύογάτες μετά να κλένε έξω από την πόρτα μου.. και εν συνεχεία άκουσα ένα γδουπ στην πόρτα... η πόρτα άνοιξε και ο πρίνς άρχισε να κάνει πατουσίτσες στο ώμο μου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 244 245 246 247 248 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 246 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 246 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ωραια,σιγα σιγα θα συνηθισει τη βουρτσα.Δεν ξερω,κι εμενα για χρωμα μου φαινεται,εχει πουθενα αλλου στο σωμα της,π.χ. στα πατουσακια ή στην ουρα; Σταυρουλα και τα δικα μου χοροπηδανε το βραδυ,και να ακουσεις τι ωραιο γδουπο κανει ο Σειριος και τα τεσσερα κιλακια του πανω στον μικροκυματων... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 15:12 Η prince έγραψε: #4.918 12-11-08 15:12 να δεις τι ωραίο γδούπο που κάνει ο πρίνς όταν ο αστράγαλός μου είναι σε λάθος θέση και μπουρδουκλώνεται και σκάει στο πάτωμα με τα πέντε + κιλάκια του.. (τουλάχιστον το τερατάκι μου προσπαθεί στα σκοτάδια να περάσει πάνω από τον αστράγαλο... η κοντέσα ανεβαίνει κανονικά στήθος στομάχι κλπ για να περάσει από την άλλη μεριά...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 15:24 Η moukelis έγραψε: #4.919 12-11-08 15:24 Ειπαμε,να τα κοιμιζεις εξω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 15:29 Η prince έγραψε: #4.920 12-11-08 15:29 το έκανα προχθές το βράδυ... είχα δύογάτες μετά να κλένε έξω από την πόρτα μου.. και εν συνεχεία άκουσα ένα γδουπ στην πόρτα... η πόρτα άνοιξε και ο πρίνς άρχισε να κάνει πατουσίτσες στο ώμο μου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 244 245 246 247 248 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 246 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 246 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
να δεις τι ωραίο γδούπο που κάνει ο πρίνς όταν ο αστράγαλός μου είναι σε λάθος θέση και μπουρδουκλώνεται και σκάει στο πάτωμα με τα πέντε + κιλάκια του.. (τουλάχιστον το τερατάκι μου προσπαθεί στα σκοτάδια να περάσει πάνω από τον αστράγαλο... η κοντέσα ανεβαίνει κανονικά στήθος στομάχι κλπ για να περάσει από την άλλη μεριά...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 15:24 Η moukelis έγραψε: #4.919 12-11-08 15:24 Ειπαμε,να τα κοιμιζεις εξω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 15:29 Η prince έγραψε: #4.920 12-11-08 15:29 το έκανα προχθές το βράδυ... είχα δύογάτες μετά να κλένε έξω από την πόρτα μου.. και εν συνεχεία άκουσα ένα γδουπ στην πόρτα... η πόρτα άνοιξε και ο πρίνς άρχισε να κάνει πατουσίτσες στο ώμο μου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 244 245 246 247 248 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 246 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 246 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Ειπαμε,να τα κοιμιζεις εξω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 15:29 Η prince έγραψε: #4.920 12-11-08 15:29 το έκανα προχθές το βράδυ... είχα δύογάτες μετά να κλένε έξω από την πόρτα μου.. και εν συνεχεία άκουσα ένα γδουπ στην πόρτα... η πόρτα άνοιξε και ο πρίνς άρχισε να κάνει πατουσίτσες στο ώμο μου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
το έκανα προχθές το βράδυ... είχα δύογάτες μετά να κλένε έξω από την πόρτα μου.. και εν συνεχεία άκουσα ένα γδουπ στην πόρτα... η πόρτα άνοιξε και ο πρίνς άρχισε να κάνει πατουσίτσες στο ώμο μου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.