Περσίας maniacs

Καλησπέρα σας όμορφα μαλιαρόγατα! Τι κάνετε σήμερα?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλημέρα σου!! Καλά είμαστε εσύ??? Ετοιμάζεσαι για την μεγάλη επιστροφή????:up::up::up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

εγώ χμ σχετικά καλά... όλο το βράδυ άυπνη (τα τετράποδα παίζαν).. όλη μέρα πάλευα να μιράσω τιμοκαταλόγους για χιονοαλυσίδες... τα νεύρα κρόσια...... περιμένω πώς και πώς να γυρίσω σπίτι...

Καλημέρα σου!! Καλά είμαστε εσύ??? Ετοιμάζεσαι για την μεγάλη επιστροφή????:up::up::up:

Ετοιμάζομαι ετοιμάζομαι. Να πω την αλήθεια έχω λίγο πελαγώσει...αλλά το παλέυω τι να κάνω. Αν δεν τα κάνω εγώ ποιος θα τα κάνει? ;)

Και δεν έχω πάρει το εισητήριο ακόμα. Αλλά πρέπει να το κάνω ΠΟΛΥ σύντομα.

Καλησπέρα κι απο μένα στην όμορφη παρεούλα! :)

Είπα να σας βάλω μια φωτογράφια για το πως φαίνεται η Saja μετά το κούρεμα της!!! Σαν μικρό gremmlin είναι η καημενούλα!!! Τουλάχιστον τώρα είναι καθαρή και θέλω να ελπίζω ότι θα γίνουμε και καλά σιγά σιγά! Προς το παρόν κάνουμε μικρά βηματάκια εξοικίωσης και καλυτέρευσης......

DSC00292.jpg

εγώ χμ σχετικά καλά... όλο το βράδυ άυπνη (τα τετράποδα παίζαν).. όλη μέρα πάλευα να μιράσω τιμοκαταλόγους για χιονοαλυσίδες... τα νεύρα κρόσια...... περιμένω πώς και πώς να γυρίσω σπίτι...

Πάλι χοροπηδούσαν στις 4 το πρωί? Υπομονή Σταυρούλα τι να κάνεις.....κάποτε θα ηρεμήσουν. Στο λέω εκ πείρας.

Καλησπέρα κι απο μένα στην όμορφη παρεούλα! :)

Είπα να σας βάλω μια φωτογράφια για το πως φαίνεται η Saja μετά το κούρεμα της!!! Σαν μικρό gremmlin είναι η καημενούλα!!! Τουλάχιστον τώρα είναι καθαρή και θέλω να ελπίζω ότι θα γίνουμε και καλά σιγά σιγά! Προς το παρόν κάνουμε μικρά βηματάκια εξοικίωσης και καλυτέρευσης......

DSC00292.jpg

Κούκλα είναι :) μη σκας...

Πρέπει να την μάθεις (τώρα που κουρεύτικε) στο χτένισμα. θα σου χρειαστεί πιο μετά που θα χει τρίχες σα του δικού μου. Έχεις εμπειρία; επείσης γύρω από τη μυτούλα που ναι καφε μάλλον είναι δάκρυα. Μήπως έχουν ξεραθεί; αν όχι τα σκουπίζουμε. (ο πρίνς μου θέλει μία ημερισίως... η ρέινα μου 4-5 τα δάκρυα....) Τσεκάρησε τα αυτιά της ο κτηνίατρος; χμχμ είναι ευαίσθητα γενικότερα να ξέρεις τα περσικά. έχουν προβληματική μύτη, προβληματικούς δακρυκού πόρους και γώ δεν ξέρω τι άλλο...μμ να της δίνεις αν μπορείς (καταλαβαίνω πολλές γάτες) τροφή για μακρύτριχες γάτες.ακόμη καλύτερα για περσικές. (είναι πολύ ακριβή η τελευταία) αλλιώς βιταμίνες για το τρίχωμα...

Όλοι εδω μεσα μαθαίνουμε :) να ρωτάς

άσχετο... χτες βράδυ κατάφερα να πείσω την ρέινα να φάει κίττεν... σήμερα το πρωί έκανε πάλι δίαιτα....

Πάλι χοροπηδούσαν στις 4 το πρωί? Υπομονή Σταυρούλα τι να κάνεις.....κάποτε θα ηρεμήσουν. Στο λέω εκ πείρας.

μέχρι τις δωδεκάμιση τα παιζα με το λέιζερ μπας και ξεραθούν στον ύπνο.. αλλλά σιγά.. πανικος γινόταν... ούτε ξέρω πόσες φορές με ποδοπάτησαν.... κυνηγιόντουσαν παίζαν... ο πρίνς μου ανέβασε το ποντίκι στο κρεβάτι να τους το κουνήσω....

μέχρι τις δωδεκάμιση τα παιζα με το λέιζερ μπας και ξεραθούν στον ύπνο.. αλλλά σιγά.. πανικος γινόταν... ούτε ξέρω πόσες φορές με ποδοπάτησαν.... κυνηγιόντουσαν παίζαν... ο πρίνς μου ανέβασε το ποντίκι στο κρεβάτι να τους το κουνήσω....

Τα μωρά σ'αγαπάνε και θέλουν να παίζουν μαζί σου. Δεν μπορείς να τα κατηγορήσεις γι'αυτο! :P

Σταυρουλα ασε την θα συνηθισει σιγα σιγα την κιττεν.
Καλε μηπως η κουρεμενη περσουλα ειναι cream ή flame point;:hmm:

Τα μωρά σ'αγαπάνε και θέλουν να παίζουν μαζί σου. Δεν μπορείς να τα κατηγορήσεις γι'αυτο! :P

και γώ το θέλω. στις 3 το μεσημέρι όμως ή στις 6 το απόγευμα.. αλλά δεν τα ξυπνάω.

επιπλέον όταν κοιμούνται δεν περνάω το σώμα τους ως μέρος για να σκαρφαλώνω...

και γώ το θέλω. στις 3 το μεσημέρι όμως ή στις 6 το απόγευμα.. αλλά δεν τα ξυπνάω.

επιπλέον όταν κοιμούνται δεν περνάω το σώμα τους ως μέρος για να σκαρφαλώνω...

Αυτό γιατί αυτά σε βρίσκουν μεγαλύτερη απο αυτούς στο μέγεθος άρα κατάλληλο έδαφος για αναρίχιση!!! :P:P

Οσο για τις ώρες δεν φταίνε αυτά! Είναι το βιολογικό τους ρολόι :P:P

Σταυρουλα ασε την θα συνηθισει σιγα σιγα την κιττεν.
Καλε μηπως η κουρεμενη περσουλα ειναι cream ή flame point;:hmm:

μην είναι απλά λευκή με λερωμένο από δάκρυα μουτράκι; αυτό το καφετίζων χρώμα πέρνει και το μουτράκι της ρέινας... και δυνοπαθώ να το καθαρίσω

ε΄να σωρό άλλες γάτες κοιμουνται τα βράδυα μαζί με τους γατογονιούς τους... τα δικά μου γιατί ακολουθούν τις επιταγές της φύσης;

μμμ σήμερα το πρωί άργησα να σηκωθώ να τους βάλω να φάνε... έρχονταν λοιπόν κάθε τρίλεπτο ο πρίνς στο κρεβάτι και μου μύριζε το πρόσωπο, με γαργάλαγε με τα μουστάκια μπας και αξιοθώ επτά παρά να σηκώθώ... ε ίγο πριν χτυπήσει το ξυπνητήρι μου δάγκωσε τη μύτη.. νσας λέω εγώ ... σηκώνομια ή όχι από το κρεβάτι;

Απο περσικές γάτες δεν έχω εμπειρία εκτός απ ότι έχου ακούσει ή διαβάσει και μέχρι που μας βρήκε η Naja δεν διάβασα και πολλά! Με γάτες γενικότερα έχω μια 15ετη πείρα!

Όσον αφορά στο μπέζ χρώμα που έχει στη μουρίτσα της η Naja, οφείλω να πώ ότι δεν είμαι ακόμη σίγουρη για το αν είναι το χρώμα της αυτό ή αν εξακολουθεί κι έχει "βρωμιές"! Μετά το κούρεμα την έκανα μπάνιο και για να μην την ταλαιπωρήσω περισσότερο το προσωπάκι της το καθάρισα με βρεγμένο βαμβάκι αρκετά σχολαστικά, όπως και τα αφτάκια της, μέχρι που τα βαμβάκια έμειναν ολοκάθαρα και σταμάτησα να την παιδεύω περισσότερο μιας και τράβηξε ήδη πολλά!

Λογικά λοιπόν αυτό είναι το χρώμα της και το λέω με κάθε επιφύλαξη! Είναι και αυτό κάτι που θα δώ στην πορεία καθαρίζοντας την!
Με το χτένισμα δεν μπορώ να ξεκινήσω ακόμη μιας και δεν της έχει μείνει και πολύ τρίχωμα εκτός από το σημείο του κεφαλιού της!

Πάντως τα χάδια και τα χτενισματάκια με τα δάχτυλα (προς το παρόν) δείχνει να τ απολαμβάνει! Τρίβεται συνεχώς στα χέρια μου και γουργουρίζει ασταμάτητα κάθε φορά!! :D

εκεί γύρω από τη μυτούλα το καφέ σκούρο είναι χρωμα στο τ΄ριχωμα ή ξεραμένα δάκρυα; το έχεις κοιτάξει;

Ωραια,σιγα σιγα θα συνηθισει τη βουρτσα.Δεν ξερω,κι εμενα για χρωμα μου φαινεται,εχει πουθενα αλλου στο σωμα της,π.χ. στα πατουσακια ή στην ουρα;
Σταυρουλα και τα δικα μου χοροπηδανε το βραδυ,και να ακουσεις τι ωραιο γδουπο κανει ο Σειριος και τα τεσσερα κιλακια του πανω στον μικροκυματων...

να δεις τι ωραίο γδούπο που κάνει ο πρίνς όταν ο αστράγαλός μου είναι σε λάθος θέση και μπουρδουκλώνεται και σκάει στο πάτωμα με τα πέντε + κιλάκια του.. (τουλάχιστον το τερατάκι μου προσπαθεί στα σκοτάδια να περάσει πάνω από τον αστράγαλο... η κοντέσα ανεβαίνει κανονικά στήθος στομάχι κλπ για να περάσει από την άλλη μεριά...)

Ειπαμε,να τα κοιμιζεις εξω.;)

το έκανα προχθές το βράδυ... είχα δύογάτες μετά να κλένε έξω από την πόρτα μου.. και εν συνεχεία άκουσα ένα γδουπ στην πόρτα... η πόρτα άνοιξε και ο πρίνς άρχισε να κάνει πατουσίτσες στο ώμο μου....

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back