Καλησπέρα γατομαμάδες και... γατομπαμπάδες (δεν ξέρω ακόμη πόσα κοριτσάκια και πόσα αγορακια είναι στο φόρουμ

)
Χμμμ... όσον αφορά στο χρώμα της saja.... πριν την κουρέψουμε μου έκανε για ολόλευκη (εκτός του προσώπου που ήταν ακόμη πιο βρωμικο απ το υπόλοιπο σωματάκι της... οπότε....)! Τώρα όπως ξαναέγραψα, περιμένω να βγάλει πάλι το τρίχωμα της για να δούμε τι ακριβώς ζουζούνα έιναι

Το μουτράκι της πάντως μου φαίνεται για μπεζ! Το έχω καθαρίσει, αλλά ίσως τελικά όχι και τόσο καλά! Τουλάχιστον έτσι πιστεύω γιατί έχω μπερδευτεί λίγο!
Εχθές της έδωσα να φάει απ αυτή την πάστα που μου είχατε προτείνει (δεν θυμάμαι το όνομα αυτή τη στιγμή), αλλά ούτε καν που το έγλυψε! Απλά το μύρισε κι εξαφανίστηκε! Ίσως της άνοιξε όμως την όρεξη η μυρωδιά του και μόνο, μιάς και ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ έφαγε εχθές, έστω κι αν ακόμη δεν είναι ικανοποιητική η ποσότητα!
Αρχίσαμε βέβαια και τα ναζάκια, μιας και έτρωγε μόνο όσο καθόμουν ακριβώς δίπλα της και την παρότρυνα να φάει λίγο ακόμη μόλις σταματούσε! Σηκώθηκα για λίγο να φέρω τα χαπάκια της και αμέσως σταμάτησε να τρώει. Για να την τσεκάρω έκανα μερικές βόλτες στο χώρο, στάθηκα λίγο όρθια κοντά της, αλλά μπααααα..... δεν έλεγε να φάει! Μόλις έκατσα πάλι δίπλα της... τσουπ τσουπ άρχισε πάλι να τρώει!
Δεν ξέρω αν ήταν έτσι μαθημένη (επιτρέψτε μου ν αμφιβάλω γιαυτό μετά απ τον τρόπο που μας βρήκε και το πως ήταν η καημενούλα), ή απλά νιώθει ασφαλής όταν είμαι δίπλα της και γιαυτό το κάνει! Να και κάτι ακόμη λοιπόν που πρέπει να περιμένω για να δω πως θα εξελιχθεί! Δεν με πειράζει όμως καθόλου! Απλά δεν θέλω να συνηθίσει έτσι, μιας και οι ώρες που εργάζομαι είναι πάρα πολλές και δεν θα είναι καθόλου καλό για τη μικρούλα μου να συνηθίσει έτσι! Θα το δούμε όμως κι αυτό
Το Σάββατο θα την ξαναπάω στο γιατρό να δούμε πάλι το λαιμουδάκι της (εισοφάγο) και αν έχει καλυτερέψει η όψη του! Αυτή τη στιγμή είναι αυτό που με ανησυχεί περισσότερο, μιας και δείχνει ότι την ενοχλεί!
Κατά τ άλλα..... είναι ήδη μέλος της οικογένειας, έχει αρχίσει και "χαράζει πινελίες" στην καρδιά μας και πρέπει σιγά σιγά να σκεφτώ τα βήματα που θα ακολουθήσω για να τη φέρω σε επαφή με τα υπόλοιπα γατομέλη της οικογένειας! Πρέπει όμως πρώτα να γίνει καλά, να νιώσει ασφαλής και οικεία μαζί μας και μετά σιγά σιγά θα κάνουμε τα βήματα επαφής! Δεν θα ήθελα να στρεσαριστεί περίσσοτερο! Έχει ήδη περάσει πολλά η καημενούλα μου!