Περσίας maniacs

Καλημερα περσακια!:D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλησπέρα..είναι κανένας εδώ;:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ναι:lol: και ομολογώ ότι ζηλεύω πολύ! απαιτούμε να ντύσεις κ εσύ το δωράκι σου με κόκκινη στολή κ να ανεβάσεις τη φωτογραφία να τη δούμε:up:
Θα το φροντίσω,άλλο που δεν θέλει και αυτος να ποζάρει...με το που πιάνω τη μηχανή κάθεται ακίνητος και με κοιτάει,έτοιμος για μοντέλο:lol:

Καλημέρα σε όλους τους γατόφιλους!
καλά εκτός του οτι τα γατάκια μας είναι κλώνοι:up:,έχουμε και ίδιο ονυχοδρόμιο βλέπω...:Dβάλε πιο πολλές φωτογραφίες να το δούμε καλύτερα δεν φαίνεται καλά σε αυτές

Καλημέρα και από μένα πραγματικά μέρα που είναι χουζουρεύουμε.
Και μια κ αρχίσαμε με χριστουγεννιάτικα wallpaper να και ενα ακόμα

καλε τι ματι καταπρασινο ειναι αυτο τρελαθηκα τωρα!!!!!!!!!!:blink::blink::blink::blink:

Καλημέρα σε όλους τους γατόφιλους!
Καλησπέρα πανέμορφο ζουζουνι!!!:)

Καλημέρα και από μένα πραγματικά μέρα που είναι χουζουρεύουμε.
Και μια κ αρχίσαμε με χριστουγεννιάτικα wallpaper να και ενα ακόμα
Τι τέλειο μωρό είναι αυτό!!!:)

Θα το φροντίσω,άλλο που δεν θέλει και αυτος να ποζάρει...με το που πιάνω τη μηχανή κάθεται ακίνητος και με κοιτάει,έτοιμος για μοντέλο:lol:
Και τι μοντέλο!!! Θα του πηγαίνει κι η κόκκινη ενδυμασία του άγιου Βασίλη!! χιχιχιχι:lol::lol:

καλε τι ματι καταπρασινο ειναι αυτο τρελαθηκα τωρα!!!!!!!!!!:blink::blink::blink::blink:
Γιατί κι εσείς κυρία μου πάτε πίσω? Με τέτοια ομορφιά!!!!!:up:

Καλησπέρα και συ κ. Αναστασία να ντύσεις τα δικά σου κ να τα βγάλεις φωτογραφίες, ο Σεβαχ απαιτούμε να ντυθεί ξωτικό:lol: .
Την Νάλα την έχω ήδη φωτογραφία ;)

Συνημμένα

• Christmas_wallpapers__003766_.jpg
    Christmas_wallpapers__003766_.jpg
    118,5 KB · Εμφανίσεις: 25
Συνεχιζουμε απ`οτι βλεπω:)

vintage-cats-600.jpg

626557878.jpg

Μπον ζουρ μπον ζουρ... πάλι δευτερα και είμαι από τους άτυχους που δουλεύουν σήμερα (γιατί γμτ δεν έγινα δημόσιος υπάλληλος;)

Χτες πέρασα μια ολοκληρη μέρα στο νέο μου σπίτι στην κόρινθο παρέα αι με τις τρείς περσικές.... :)

απίστευτα!!

Καλημέρα κι από μένα σε όλες τις γατομαμάδες!
Έχω την μικρή μου στα πόδια μου τώρα και κοιμάταιιιι.. Όλο κοιμάται!!! Ξυπνάει, κάνει χαμό, τα κάνει όλα άνω κάτω, και μετά έτσι αθώα "δεν έγινε τίποτα" πέφτει και κοιμάται.

Μας λένε Χιονάτη και είμαστε μια Μικρή Θεά! Δεν είμαστε άσπρες, αλλά έχουμε αποχρώσεις του γκρι επάνω μας και στο πρόσωπο του άσπρου - γκρι!
Έχουμε μάτια πράσινα χακί σκούρα που σκλαβώνουν! Περπάτημα βασιλικό!! Και πρόσωπο προκλητικό!
Είμαστε ημίαιμες Περσικές, αλλά εμείς νιώθουμε γνήσιες!!!

Η γατούλα μου είναι μόλις 1,5 μηνών(πάμε στους δύο!) και σας καλημερίζουμεεε!!! :)))

Καλησπερα...Δημοσιος υπαλληλος και δουλευω μια χαρα...:(

Δώρα δεν έχετε γιορτή σήμερα; (στην εφορία μας οι μισοι την είχαν κοπανίσει..)

Καλημέρα κι από μένα σε όλες τις γατομαμάδες!
Έχω την μικρή μου στα πόδια μου τώρα και κοιμάταιιιι.. Όλο κοιμάται!!! Ξυπνάει, κάνει χαμό, τα κάνει όλα άνω κάτω, και μετά έτσι αθώα "δεν έγινε τίποτα" πέφτει και κοιμάται.

Μας λένε Χιονάτη και είμαστε μια Μικρή Θεά! Δεν είμαστε άσπρες, αλλά έχουμε αποχρώσεις του γκρι επάνω μας και στο πρόσωπο του άσπρου - γκρι!
Έχουμε μάτια πράσινα χακί σκούρα που σκλαβώνουν! Περπάτημα βασιλικό!! Και πρόσωπο προκλητικό!
Είμαστε ημίαιμες Περσικές, αλλά εμείς νιώθουμε γνήσιες!!!

Η γατούλα μου είναι μόλις 1,5 μηνών(πάμε στους δύο!) και σας καλημερίζουμεεε!!! :)))
Kαλημερα και καλως ηρθατε...:)
Θα θελαμε να δουμε και καμια φωτο σας:)
Μπον ζουρ μπον ζουρ... πάλι δευτερα και είμαι από τους άτυχους που δουλεύουν σήμερα (γιατί γμτ δεν έγινα δημόσιος υπάλληλος;)

Χτες πέρασα μια ολοκληρη μέρα στο νέο μου σπίτι στην κόρινθο παρέα αι με τις τρείς περσικές.... :)

απίστευτα!!
Θα ηταν τρελλα ε?

Καλησπερα...Δημοσιος υπαλληλος και δουλευω μια χαρα...:(
Ε κακομοιρο:/:

.

Να μαστε κι εμείς!!! :cool::up::up::)

Συνημμένα

• DSC01620.JPG
    DSC01620.JPG
    59,5 KB · Εμφανίσεις: 40
  • DSC01754.jpg
    DSC01754.jpg
    161,3 KB · Εμφανίσεις: 42
ιιι κούκλααααααααααααααααααακι!!!

καλε επιτελους το γνωριζουμε το μωρο!!!!! θεματακι δικο του του ανοιξες!!! ειναι ονειροοοοοοοοοοοο!!!!:inlove::inlove::inlove::inlove::inlove:

Ειρηνη το μωρο ειναι τελειο!
Γιορτη εχουν τα σχολεια,εμεις ως υπηρεσια ειμαστε κανονικοτατα ανοιχτα...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back