staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 20:15 Η staman2 έγραψε: #5.121 23-11-08 20:15 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Αχ ναι επειδή το έχω πει παντού νόμιζα ότι σου το είχα πει. Ναι ναι πολύ άτιμη όταν τον πρωτοείδε που τον είχα φέρει σπίτι έκανε σαν το κοριτσάκι στον εξορκιστή, την τρόμαξε το μάτι μου. Γενικά τα θηλυκά είναι άτιμα Ενώ τα αρσενικά είναι πιο καλόβολα (εκτός από τον Πρινς) Click για ανάπτυξη... Γελάω τώρα, αλλα ξέρω πόσο δύσκολο είναι να βλέπεις το ζωάκι σου να υποφερει. Είναι καμιά φορά δύσκολη η προσαρμογή τους. Αλλά τελικά όλα το παίρνουν απόφαση κ συνηθίζουν κ καμία φορά είναι κι αγαπημένα. Βλέπετε Νάλα-Σεβάχ. Τι κάνουν τα μωράκια σου Έλενα? Φιλησέ μου τα κ τα 3 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 20:17 Η staman2 έγραψε: #5.122 23-11-08 20:17 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: η Αθηνα ειναι πιο ήπια Click για ανάπτυξη... Βασάκο!! Καλησπέρα! Η Αθηνά μαθαίνω είναι καλλίτερα! θα συνηθίσει μωρε. Φίλησέ μου τα κουκλιά σου. Εσύ είσαι καλά? Εγώ έχω συγχιστεί με τη Νάλα. Θα σας αναλύσω μόλις μπορέσω το λόγο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 20:21 Η Βάσια13859: #5.123 23-11-08 20:21 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Βασάκο!! Καλησπέρα! Η Αθηνά μαθαίνω είναι καλλίτερα! θα συνηθίσει μωρε. Φίλησέ μου τα κουκλιά σου. Εσύ είσαι καλά? Εγώ έχω συγχιστεί με τη Νάλα. Θα σας αναλύσω μόλις μπορέσω το λόγο. Click για ανάπτυξη... ναι μωρε ειναι καλύτερα..μην μου μαλώνεις τη Ναλα....ααααα...πρόσεχε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 20:30 Η elvenstar: #5.124 23-11-08 20:30 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Γελάω τώρα, αλλα ξέρω πόσο δύσκολο είναι να βλέπεις το ζωάκι σου να υποφερει. Είναι καμιά φορά δύσκολη η προσαρμογή τους. Αλλά τελικά όλα το παίρνουν απόφαση κ συνηθίζουν κ καμία φορά είναι κι αγαπημένα. Βλέπετε Νάλα-Σεβάχ. Τι κάνουν τα μωράκια σου Έλενα? Φιλησέ μου τα κ τα 3 Click για ανάπτυξη... Ναι κ εγώ γελάω τώρα αλλά πραγματικά κάποια ζώα είναι πολύ δύστροπα. Η Νάλα μωρε είναι μια γλυκιά ψυχούλα μπορεί να κάνει τα νάζια της στην αρχή (να μη μας περνάνε κ για καμιά εύκολη) αλλά μετά είναι όλο γλύκες Εύχομαι Βάσια μου το ίδιο να γίνει κ με την Αθηνούλα. Αυτό το διάστημα της προσαρμογής που όλη η προσοχή πέφτει στον μικρό απ όλους ίσως αν εσύ έδειχνες περισσότερη προσοχή στην Αθηνα να το έπερνε καλύτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 20:32 Η Βάσια13859: #5.125 23-11-08 20:32 δεν καταλαβες..εγω την έχω απο πάνω συνέχεια..να φανταστεις τον μικρό σπάνια τον παιρνω πολύ αγκαλιά..για να μην ζηλευει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 20:41 Η Μαρία Γάτσιου: #5.126 23-11-08 20:41 Και η δικιά μου δεν έχει πάρει καλά τον ερχομό του μικρού αλλά ευτυχώς δεν τα έχω μαζί και δεν έχω πρόβλημα.Προσπαθώ να μοιράζω δίκαια το χρόνο μου βέβαια για να μην έχουμε ζήλιεςειδικά από την μεγάλη.Τον μυρίζει πάνω μου και μου τρίβεται μετά μανίας για να αφήσει τη δικιά της μυρωδιά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 21:06 Η moukelis έγραψε: #5.127 23-11-08 21:06 Σιγα σιγα ολα συνηθιζουν,θελοντας και μη,ελαχιστα ειναι τα ζωακια που δεν τα βρισκουν ποτε και τσακωνονται μια ζωη. Ε Αναστασια μη μου πειραζεις την προστατευομενη,45 λεπτα ειναι η πτηση,τσουπ,πεταγομαι και την παιρνω και την κανω Καλυμνια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 21:10 Η prince έγραψε: #5.128 23-11-08 21:10 καλησπέρα σε όλη τη παρέα.. μαλλιαρή και μη νυστάαααααααααααααζω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 21:11 Η prince έγραψε: #5.129 23-11-08 21:11 αύριο ο πρίν πρίν μου έχει γενέεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεθλια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 21:18 Η aalyah έγραψε: #5.130 23-11-08 21:18 Αρχική Δημοσίευση από prince: αύριο ο πρίν πρίν μου έχει γενέεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεθλια... Click για ανάπτυξη... Αααα χρόνια του πολλά!! Να τον χαίρεσε!! Τι θα του κάνεις να το γιορτάσετε? Καμιά γατοτουρτίτσα θα του έχεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 21:22 Η staman2 έγραψε: #5.131 23-11-08 21:22 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Σιγα σιγα ολα συνηθιζουν,θελοντας και μη,ελαχιστα ειναι τα ζωακια που δεν τα βρισκουν ποτε και τσακωνονται μια ζωη. Ε Αναστασια μη μου πειραζεις την προστατευομενη,45 λεπτα ειναι η πτηση,τσουπ,πεταγομαι και την παιρνω και την κανω Καλυμνια! Click για ανάπτυξη... Αχ Δώρα μου αν σου αναλύσω γιατί είμαι εκνευρισμένη, ή μάλλον στενοχωρημένη, θα με καταλάβεις απόλυτα. Φεύγω τώρα για πεθερικά (επίσκεψη) και θα σας αναλύσω ελπίζω το βράδυ. Θα το δείτε μάλλον αύριο. Αρχική Δημοσίευση από prince: αύριο ο πρίν πρίν μου έχει γενέεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεθλια... Click για ανάπτυξη... Χρονια πολλά Πρινσάκο ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ καλό μου γατουλίνι, ή μάλλον γατοσκυλογατουλίνι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 21:25 Η moukelis έγραψε: #5.132 23-11-08 21:25 Θα περιμενω εξηγησεις,αυριο θα εχω κι εγω τα χαλια μου γιατι θα παω να μαλωσω με τον προϊσταμενο. Πριν πριν χρονια σου πολλα,να σε χαιρομαστε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 21:28 Η elvenstar: #5.133 23-11-08 21:28 Μου λείπεις φατσόνι μου!!!!! :kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 21:30 Η elvenstar: #5.134 23-11-08 21:30 Αρχική Δημοσίευση από prince: αύριο ο πρίν πρίν μου έχει γενέεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεθλια... Click για ανάπτυξη... Χρόνια πολλά πριν πριν από σήμερα την καρτούλα σου θα την βάλω αύριο όμως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 21:31 Η Μαρία Γάτσιου: #5.135 23-11-08 21:31 Χρόνια πολλά Πρίνς!!Να σε χαίρονται όσοι σε αγαπάνε...και εμείς είχαμε γενέθλια πριν μια εβδομάδα,γίναμε 11 ελπίζω να μας φτάσεις και να μας περάσεις κιόλας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 21:34 Η staman2 έγραψε: #5.136 23-11-08 21:34 Εξαιρετικά αφιερωμένη στο Ελενάκι μας. Είναι μισή γιατί η μαμά μου με τράβηξε κομμένο αλλά νομίζω πως θα σ΄αρέσει νονά Έλενα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 21:35 Η zorica έγραψε: #5.137 23-11-08 21:35 γεια κοριτσια!!! τι νεα? ειδα οτι γιορταζε ο Πρινς αλλα πως???11 δεν ειναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 21:36 Η aalyah έγραψε: #5.138 23-11-08 21:36 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Εξαιρετικά αφιερωμένη στο Ελενάκι μας. Είναι μισή γιατί η μαμά μου με τράβηξε κομμένο αλλά νομίζω πως θα σ΄αρέσει νονά Έλενα!!! Click για ανάπτυξη... Αααα αναστασάκο πολύ καλλιτεχνική η φωτό!! Εμένα μ'αρέσει πολύ!!! Είναι χωρίς πλάκα για καρτ ποστάλ!! Όχι μόνο γιατί ο πέρσης είναι φατσόνι αλλά γιατί πράγματι έχει πολύ καλλιτεχνική προσέγγιση η συγκεκριμένη φωτό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 21:42 Η elvenstar: #5.139 23-11-08 21:42 Αρχική Δημοσίευση από zorica: γεια κοριτσια!!! τι νεα? ειδα οτι γιορταζε ο Πρινς αλλα πως???11 δεν ειναι? Click για ανάπτυξη... Ζοριτσαααααααααααααα!!!!!!!!!! Που είσαι; γιατί εξαφανίστηκες; Μήπως γεννήθηκε πρόωρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 21:52 Η zorica έγραψε: #5.140 23-11-08 21:52 καλε εδω ειμαι ειμαι.. ασε εμπλεξα με ενα παιχνιδι στο ιντερνετ... τι κανετε... βλεπω οι επισκεψεις δινουν και περνουν...ΚΑΚΟΥΡΓΕΣ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 255 256 257 258 259 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 257 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 257 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Αχ ναι επειδή το έχω πει παντού νόμιζα ότι σου το είχα πει. Ναι ναι πολύ άτιμη όταν τον πρωτοείδε που τον είχα φέρει σπίτι έκανε σαν το κοριτσάκι στον εξορκιστή, την τρόμαξε το μάτι μου. Γενικά τα θηλυκά είναι άτιμα Ενώ τα αρσενικά είναι πιο καλόβολα (εκτός από τον Πρινς) Click για ανάπτυξη... Γελάω τώρα, αλλα ξέρω πόσο δύσκολο είναι να βλέπεις το ζωάκι σου να υποφερει. Είναι καμιά φορά δύσκολη η προσαρμογή τους. Αλλά τελικά όλα το παίρνουν απόφαση κ συνηθίζουν κ καμία φορά είναι κι αγαπημένα. Βλέπετε Νάλα-Σεβάχ. Τι κάνουν τα μωράκια σου Έλενα? Φιλησέ μου τα κ τα 3 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 20:17 Η staman2 έγραψε: #5.122 23-11-08 20:17 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: η Αθηνα ειναι πιο ήπια Click για ανάπτυξη... Βασάκο!! Καλησπέρα! Η Αθηνά μαθαίνω είναι καλλίτερα! θα συνηθίσει μωρε. Φίλησέ μου τα κουκλιά σου. Εσύ είσαι καλά? Εγώ έχω συγχιστεί με τη Νάλα. Θα σας αναλύσω μόλις μπορέσω το λόγο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 20:21 Η Βάσια13859: #5.123 23-11-08 20:21 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Βασάκο!! Καλησπέρα! Η Αθηνά μαθαίνω είναι καλλίτερα! θα συνηθίσει μωρε. Φίλησέ μου τα κουκλιά σου. Εσύ είσαι καλά? Εγώ έχω συγχιστεί με τη Νάλα. Θα σας αναλύσω μόλις μπορέσω το λόγο. Click για ανάπτυξη... ναι μωρε ειναι καλύτερα..μην μου μαλώνεις τη Ναλα....ααααα...πρόσεχε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 20:30 Η elvenstar: #5.124 23-11-08 20:30 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Γελάω τώρα, αλλα ξέρω πόσο δύσκολο είναι να βλέπεις το ζωάκι σου να υποφερει. Είναι καμιά φορά δύσκολη η προσαρμογή τους. Αλλά τελικά όλα το παίρνουν απόφαση κ συνηθίζουν κ καμία φορά είναι κι αγαπημένα. Βλέπετε Νάλα-Σεβάχ. Τι κάνουν τα μωράκια σου Έλενα? Φιλησέ μου τα κ τα 3 Click για ανάπτυξη... Ναι κ εγώ γελάω τώρα αλλά πραγματικά κάποια ζώα είναι πολύ δύστροπα. Η Νάλα μωρε είναι μια γλυκιά ψυχούλα μπορεί να κάνει τα νάζια της στην αρχή (να μη μας περνάνε κ για καμιά εύκολη) αλλά μετά είναι όλο γλύκες Εύχομαι Βάσια μου το ίδιο να γίνει κ με την Αθηνούλα. Αυτό το διάστημα της προσαρμογής που όλη η προσοχή πέφτει στον μικρό απ όλους ίσως αν εσύ έδειχνες περισσότερη προσοχή στην Αθηνα να το έπερνε καλύτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 20:32 Η Βάσια13859: #5.125 23-11-08 20:32 δεν καταλαβες..εγω την έχω απο πάνω συνέχεια..να φανταστεις τον μικρό σπάνια τον παιρνω πολύ αγκαλιά..για να μην ζηλευει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 20:41 Η Μαρία Γάτσιου: #5.126 23-11-08 20:41 Και η δικιά μου δεν έχει πάρει καλά τον ερχομό του μικρού αλλά ευτυχώς δεν τα έχω μαζί και δεν έχω πρόβλημα.Προσπαθώ να μοιράζω δίκαια το χρόνο μου βέβαια για να μην έχουμε ζήλιεςειδικά από την μεγάλη.Τον μυρίζει πάνω μου και μου τρίβεται μετά μανίας για να αφήσει τη δικιά της μυρωδιά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 21:06 Η moukelis έγραψε: #5.127 23-11-08 21:06 Σιγα σιγα ολα συνηθιζουν,θελοντας και μη,ελαχιστα ειναι τα ζωακια που δεν τα βρισκουν ποτε και τσακωνονται μια ζωη. Ε Αναστασια μη μου πειραζεις την προστατευομενη,45 λεπτα ειναι η πτηση,τσουπ,πεταγομαι και την παιρνω και την κανω Καλυμνια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 21:10 Η prince έγραψε: #5.128 23-11-08 21:10 καλησπέρα σε όλη τη παρέα.. μαλλιαρή και μη νυστάαααααααααααααζω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 21:11 Η prince έγραψε: #5.129 23-11-08 21:11 αύριο ο πρίν πρίν μου έχει γενέεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεθλια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 21:18 Η aalyah έγραψε: #5.130 23-11-08 21:18 Αρχική Δημοσίευση από prince: αύριο ο πρίν πρίν μου έχει γενέεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεθλια... Click για ανάπτυξη... Αααα χρόνια του πολλά!! Να τον χαίρεσε!! Τι θα του κάνεις να το γιορτάσετε? Καμιά γατοτουρτίτσα θα του έχεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 21:22 Η staman2 έγραψε: #5.131 23-11-08 21:22 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Σιγα σιγα ολα συνηθιζουν,θελοντας και μη,ελαχιστα ειναι τα ζωακια που δεν τα βρισκουν ποτε και τσακωνονται μια ζωη. Ε Αναστασια μη μου πειραζεις την προστατευομενη,45 λεπτα ειναι η πτηση,τσουπ,πεταγομαι και την παιρνω και την κανω Καλυμνια! Click για ανάπτυξη... Αχ Δώρα μου αν σου αναλύσω γιατί είμαι εκνευρισμένη, ή μάλλον στενοχωρημένη, θα με καταλάβεις απόλυτα. Φεύγω τώρα για πεθερικά (επίσκεψη) και θα σας αναλύσω ελπίζω το βράδυ. Θα το δείτε μάλλον αύριο. Αρχική Δημοσίευση από prince: αύριο ο πρίν πρίν μου έχει γενέεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεθλια... Click για ανάπτυξη... Χρονια πολλά Πρινσάκο ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ καλό μου γατουλίνι, ή μάλλον γατοσκυλογατουλίνι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 21:25 Η moukelis έγραψε: #5.132 23-11-08 21:25 Θα περιμενω εξηγησεις,αυριο θα εχω κι εγω τα χαλια μου γιατι θα παω να μαλωσω με τον προϊσταμενο. Πριν πριν χρονια σου πολλα,να σε χαιρομαστε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 21:28 Η elvenstar: #5.133 23-11-08 21:28 Μου λείπεις φατσόνι μου!!!!! :kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 21:30 Η elvenstar: #5.134 23-11-08 21:30 Αρχική Δημοσίευση από prince: αύριο ο πρίν πρίν μου έχει γενέεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεθλια... Click για ανάπτυξη... Χρόνια πολλά πριν πριν από σήμερα την καρτούλα σου θα την βάλω αύριο όμως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 21:31 Η Μαρία Γάτσιου: #5.135 23-11-08 21:31 Χρόνια πολλά Πρίνς!!Να σε χαίρονται όσοι σε αγαπάνε...και εμείς είχαμε γενέθλια πριν μια εβδομάδα,γίναμε 11 ελπίζω να μας φτάσεις και να μας περάσεις κιόλας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 21:34 Η staman2 έγραψε: #5.136 23-11-08 21:34 Εξαιρετικά αφιερωμένη στο Ελενάκι μας. Είναι μισή γιατί η μαμά μου με τράβηξε κομμένο αλλά νομίζω πως θα σ΄αρέσει νονά Έλενα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 21:35 Η zorica έγραψε: #5.137 23-11-08 21:35 γεια κοριτσια!!! τι νεα? ειδα οτι γιορταζε ο Πρινς αλλα πως???11 δεν ειναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 21:36 Η aalyah έγραψε: #5.138 23-11-08 21:36 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Εξαιρετικά αφιερωμένη στο Ελενάκι μας. Είναι μισή γιατί η μαμά μου με τράβηξε κομμένο αλλά νομίζω πως θα σ΄αρέσει νονά Έλενα!!! Click για ανάπτυξη... Αααα αναστασάκο πολύ καλλιτεχνική η φωτό!! Εμένα μ'αρέσει πολύ!!! Είναι χωρίς πλάκα για καρτ ποστάλ!! Όχι μόνο γιατί ο πέρσης είναι φατσόνι αλλά γιατί πράγματι έχει πολύ καλλιτεχνική προσέγγιση η συγκεκριμένη φωτό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 21:42 Η elvenstar: #5.139 23-11-08 21:42 Αρχική Δημοσίευση από zorica: γεια κοριτσια!!! τι νεα? ειδα οτι γιορταζε ο Πρινς αλλα πως???11 δεν ειναι? Click για ανάπτυξη... Ζοριτσαααααααααααααα!!!!!!!!!! Που είσαι; γιατί εξαφανίστηκες; Μήπως γεννήθηκε πρόωρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 21:52 Η zorica έγραψε: #5.140 23-11-08 21:52 καλε εδω ειμαι ειμαι.. ασε εμπλεξα με ενα παιχνιδι στο ιντερνετ... τι κανετε... βλεπω οι επισκεψεις δινουν και περνουν...ΚΑΚΟΥΡΓΕΣ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 255 256 257 258 259 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 257 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 257 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: η Αθηνα ειναι πιο ήπια Click για ανάπτυξη... Βασάκο!! Καλησπέρα! Η Αθηνά μαθαίνω είναι καλλίτερα! θα συνηθίσει μωρε. Φίλησέ μου τα κουκλιά σου. Εσύ είσαι καλά? Εγώ έχω συγχιστεί με τη Νάλα. Θα σας αναλύσω μόλις μπορέσω το λόγο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 20:21 Η Βάσια13859: #5.123 23-11-08 20:21 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Βασάκο!! Καλησπέρα! Η Αθηνά μαθαίνω είναι καλλίτερα! θα συνηθίσει μωρε. Φίλησέ μου τα κουκλιά σου. Εσύ είσαι καλά? Εγώ έχω συγχιστεί με τη Νάλα. Θα σας αναλύσω μόλις μπορέσω το λόγο. Click για ανάπτυξη... ναι μωρε ειναι καλύτερα..μην μου μαλώνεις τη Ναλα....ααααα...πρόσεχε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 20:30 Η elvenstar: #5.124 23-11-08 20:30 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Γελάω τώρα, αλλα ξέρω πόσο δύσκολο είναι να βλέπεις το ζωάκι σου να υποφερει. Είναι καμιά φορά δύσκολη η προσαρμογή τους. Αλλά τελικά όλα το παίρνουν απόφαση κ συνηθίζουν κ καμία φορά είναι κι αγαπημένα. Βλέπετε Νάλα-Σεβάχ. Τι κάνουν τα μωράκια σου Έλενα? Φιλησέ μου τα κ τα 3 Click για ανάπτυξη... Ναι κ εγώ γελάω τώρα αλλά πραγματικά κάποια ζώα είναι πολύ δύστροπα. Η Νάλα μωρε είναι μια γλυκιά ψυχούλα μπορεί να κάνει τα νάζια της στην αρχή (να μη μας περνάνε κ για καμιά εύκολη) αλλά μετά είναι όλο γλύκες Εύχομαι Βάσια μου το ίδιο να γίνει κ με την Αθηνούλα. Αυτό το διάστημα της προσαρμογής που όλη η προσοχή πέφτει στον μικρό απ όλους ίσως αν εσύ έδειχνες περισσότερη προσοχή στην Αθηνα να το έπερνε καλύτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 20:32 Η Βάσια13859: #5.125 23-11-08 20:32 δεν καταλαβες..εγω την έχω απο πάνω συνέχεια..να φανταστεις τον μικρό σπάνια τον παιρνω πολύ αγκαλιά..για να μην ζηλευει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 20:41 Η Μαρία Γάτσιου: #5.126 23-11-08 20:41 Και η δικιά μου δεν έχει πάρει καλά τον ερχομό του μικρού αλλά ευτυχώς δεν τα έχω μαζί και δεν έχω πρόβλημα.Προσπαθώ να μοιράζω δίκαια το χρόνο μου βέβαια για να μην έχουμε ζήλιεςειδικά από την μεγάλη.Τον μυρίζει πάνω μου και μου τρίβεται μετά μανίας για να αφήσει τη δικιά της μυρωδιά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 21:06 Η moukelis έγραψε: #5.127 23-11-08 21:06 Σιγα σιγα ολα συνηθιζουν,θελοντας και μη,ελαχιστα ειναι τα ζωακια που δεν τα βρισκουν ποτε και τσακωνονται μια ζωη. Ε Αναστασια μη μου πειραζεις την προστατευομενη,45 λεπτα ειναι η πτηση,τσουπ,πεταγομαι και την παιρνω και την κανω Καλυμνια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 21:10 Η prince έγραψε: #5.128 23-11-08 21:10 καλησπέρα σε όλη τη παρέα.. μαλλιαρή και μη νυστάαααααααααααααζω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 21:11 Η prince έγραψε: #5.129 23-11-08 21:11 αύριο ο πρίν πρίν μου έχει γενέεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεθλια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 21:18 Η aalyah έγραψε: #5.130 23-11-08 21:18 Αρχική Δημοσίευση από prince: αύριο ο πρίν πρίν μου έχει γενέεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεθλια... Click για ανάπτυξη... Αααα χρόνια του πολλά!! Να τον χαίρεσε!! Τι θα του κάνεις να το γιορτάσετε? Καμιά γατοτουρτίτσα θα του έχεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 21:22 Η staman2 έγραψε: #5.131 23-11-08 21:22 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Σιγα σιγα ολα συνηθιζουν,θελοντας και μη,ελαχιστα ειναι τα ζωακια που δεν τα βρισκουν ποτε και τσακωνονται μια ζωη. Ε Αναστασια μη μου πειραζεις την προστατευομενη,45 λεπτα ειναι η πτηση,τσουπ,πεταγομαι και την παιρνω και την κανω Καλυμνια! Click για ανάπτυξη... Αχ Δώρα μου αν σου αναλύσω γιατί είμαι εκνευρισμένη, ή μάλλον στενοχωρημένη, θα με καταλάβεις απόλυτα. Φεύγω τώρα για πεθερικά (επίσκεψη) και θα σας αναλύσω ελπίζω το βράδυ. Θα το δείτε μάλλον αύριο. Αρχική Δημοσίευση από prince: αύριο ο πρίν πρίν μου έχει γενέεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεθλια... Click για ανάπτυξη... Χρονια πολλά Πρινσάκο ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ καλό μου γατουλίνι, ή μάλλον γατοσκυλογατουλίνι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 21:25 Η moukelis έγραψε: #5.132 23-11-08 21:25 Θα περιμενω εξηγησεις,αυριο θα εχω κι εγω τα χαλια μου γιατι θα παω να μαλωσω με τον προϊσταμενο. Πριν πριν χρονια σου πολλα,να σε χαιρομαστε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 21:28 Η elvenstar: #5.133 23-11-08 21:28 Μου λείπεις φατσόνι μου!!!!! :kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 21:30 Η elvenstar: #5.134 23-11-08 21:30 Αρχική Δημοσίευση από prince: αύριο ο πρίν πρίν μου έχει γενέεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεθλια... Click για ανάπτυξη... Χρόνια πολλά πριν πριν από σήμερα την καρτούλα σου θα την βάλω αύριο όμως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 21:31 Η Μαρία Γάτσιου: #5.135 23-11-08 21:31 Χρόνια πολλά Πρίνς!!Να σε χαίρονται όσοι σε αγαπάνε...και εμείς είχαμε γενέθλια πριν μια εβδομάδα,γίναμε 11 ελπίζω να μας φτάσεις και να μας περάσεις κιόλας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 21:34 Η staman2 έγραψε: #5.136 23-11-08 21:34 Εξαιρετικά αφιερωμένη στο Ελενάκι μας. Είναι μισή γιατί η μαμά μου με τράβηξε κομμένο αλλά νομίζω πως θα σ΄αρέσει νονά Έλενα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 21:35 Η zorica έγραψε: #5.137 23-11-08 21:35 γεια κοριτσια!!! τι νεα? ειδα οτι γιορταζε ο Πρινς αλλα πως???11 δεν ειναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 21:36 Η aalyah έγραψε: #5.138 23-11-08 21:36 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Εξαιρετικά αφιερωμένη στο Ελενάκι μας. Είναι μισή γιατί η μαμά μου με τράβηξε κομμένο αλλά νομίζω πως θα σ΄αρέσει νονά Έλενα!!! Click για ανάπτυξη... Αααα αναστασάκο πολύ καλλιτεχνική η φωτό!! Εμένα μ'αρέσει πολύ!!! Είναι χωρίς πλάκα για καρτ ποστάλ!! Όχι μόνο γιατί ο πέρσης είναι φατσόνι αλλά γιατί πράγματι έχει πολύ καλλιτεχνική προσέγγιση η συγκεκριμένη φωτό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 21:42 Η elvenstar: #5.139 23-11-08 21:42 Αρχική Δημοσίευση από zorica: γεια κοριτσια!!! τι νεα? ειδα οτι γιορταζε ο Πρινς αλλα πως???11 δεν ειναι? Click για ανάπτυξη... Ζοριτσαααααααααααααα!!!!!!!!!! Που είσαι; γιατί εξαφανίστηκες; Μήπως γεννήθηκε πρόωρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 21:52 Η zorica έγραψε: #5.140 23-11-08 21:52 καλε εδω ειμαι ειμαι.. ασε εμπλεξα με ενα παιχνιδι στο ιντερνετ... τι κανετε... βλεπω οι επισκεψεις δινουν και περνουν...ΚΑΚΟΥΡΓΕΣ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 255 256 257 258 259 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 257 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 257 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από staman2: Βασάκο!! Καλησπέρα! Η Αθηνά μαθαίνω είναι καλλίτερα! θα συνηθίσει μωρε. Φίλησέ μου τα κουκλιά σου. Εσύ είσαι καλά? Εγώ έχω συγχιστεί με τη Νάλα. Θα σας αναλύσω μόλις μπορέσω το λόγο. Click για ανάπτυξη... ναι μωρε ειναι καλύτερα..μην μου μαλώνεις τη Ναλα....ααααα...πρόσεχε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 20:30 Η elvenstar: #5.124 23-11-08 20:30 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Γελάω τώρα, αλλα ξέρω πόσο δύσκολο είναι να βλέπεις το ζωάκι σου να υποφερει. Είναι καμιά φορά δύσκολη η προσαρμογή τους. Αλλά τελικά όλα το παίρνουν απόφαση κ συνηθίζουν κ καμία φορά είναι κι αγαπημένα. Βλέπετε Νάλα-Σεβάχ. Τι κάνουν τα μωράκια σου Έλενα? Φιλησέ μου τα κ τα 3 Click για ανάπτυξη... Ναι κ εγώ γελάω τώρα αλλά πραγματικά κάποια ζώα είναι πολύ δύστροπα. Η Νάλα μωρε είναι μια γλυκιά ψυχούλα μπορεί να κάνει τα νάζια της στην αρχή (να μη μας περνάνε κ για καμιά εύκολη) αλλά μετά είναι όλο γλύκες Εύχομαι Βάσια μου το ίδιο να γίνει κ με την Αθηνούλα. Αυτό το διάστημα της προσαρμογής που όλη η προσοχή πέφτει στον μικρό απ όλους ίσως αν εσύ έδειχνες περισσότερη προσοχή στην Αθηνα να το έπερνε καλύτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 20:32 Η Βάσια13859: #5.125 23-11-08 20:32 δεν καταλαβες..εγω την έχω απο πάνω συνέχεια..να φανταστεις τον μικρό σπάνια τον παιρνω πολύ αγκαλιά..για να μην ζηλευει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 20:41 Η Μαρία Γάτσιου: #5.126 23-11-08 20:41 Και η δικιά μου δεν έχει πάρει καλά τον ερχομό του μικρού αλλά ευτυχώς δεν τα έχω μαζί και δεν έχω πρόβλημα.Προσπαθώ να μοιράζω δίκαια το χρόνο μου βέβαια για να μην έχουμε ζήλιεςειδικά από την μεγάλη.Τον μυρίζει πάνω μου και μου τρίβεται μετά μανίας για να αφήσει τη δικιά της μυρωδιά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 21:06 Η moukelis έγραψε: #5.127 23-11-08 21:06 Σιγα σιγα ολα συνηθιζουν,θελοντας και μη,ελαχιστα ειναι τα ζωακια που δεν τα βρισκουν ποτε και τσακωνονται μια ζωη. Ε Αναστασια μη μου πειραζεις την προστατευομενη,45 λεπτα ειναι η πτηση,τσουπ,πεταγομαι και την παιρνω και την κανω Καλυμνια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 21:10 Η prince έγραψε: #5.128 23-11-08 21:10 καλησπέρα σε όλη τη παρέα.. μαλλιαρή και μη νυστάαααααααααααααζω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 21:11 Η prince έγραψε: #5.129 23-11-08 21:11 αύριο ο πρίν πρίν μου έχει γενέεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεθλια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 21:18 Η aalyah έγραψε: #5.130 23-11-08 21:18 Αρχική Δημοσίευση από prince: αύριο ο πρίν πρίν μου έχει γενέεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεθλια... Click για ανάπτυξη... Αααα χρόνια του πολλά!! Να τον χαίρεσε!! Τι θα του κάνεις να το γιορτάσετε? Καμιά γατοτουρτίτσα θα του έχεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 21:22 Η staman2 έγραψε: #5.131 23-11-08 21:22 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Σιγα σιγα ολα συνηθιζουν,θελοντας και μη,ελαχιστα ειναι τα ζωακια που δεν τα βρισκουν ποτε και τσακωνονται μια ζωη. Ε Αναστασια μη μου πειραζεις την προστατευομενη,45 λεπτα ειναι η πτηση,τσουπ,πεταγομαι και την παιρνω και την κανω Καλυμνια! Click για ανάπτυξη... Αχ Δώρα μου αν σου αναλύσω γιατί είμαι εκνευρισμένη, ή μάλλον στενοχωρημένη, θα με καταλάβεις απόλυτα. Φεύγω τώρα για πεθερικά (επίσκεψη) και θα σας αναλύσω ελπίζω το βράδυ. Θα το δείτε μάλλον αύριο. Αρχική Δημοσίευση από prince: αύριο ο πρίν πρίν μου έχει γενέεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεθλια... Click για ανάπτυξη... Χρονια πολλά Πρινσάκο ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ καλό μου γατουλίνι, ή μάλλον γατοσκυλογατουλίνι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 21:25 Η moukelis έγραψε: #5.132 23-11-08 21:25 Θα περιμενω εξηγησεις,αυριο θα εχω κι εγω τα χαλια μου γιατι θα παω να μαλωσω με τον προϊσταμενο. Πριν πριν χρονια σου πολλα,να σε χαιρομαστε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 21:28 Η elvenstar: #5.133 23-11-08 21:28 Μου λείπεις φατσόνι μου!!!!! :kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 21:30 Η elvenstar: #5.134 23-11-08 21:30 Αρχική Δημοσίευση από prince: αύριο ο πρίν πρίν μου έχει γενέεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεθλια... Click για ανάπτυξη... Χρόνια πολλά πριν πριν από σήμερα την καρτούλα σου θα την βάλω αύριο όμως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 21:31 Η Μαρία Γάτσιου: #5.135 23-11-08 21:31 Χρόνια πολλά Πρίνς!!Να σε χαίρονται όσοι σε αγαπάνε...και εμείς είχαμε γενέθλια πριν μια εβδομάδα,γίναμε 11 ελπίζω να μας φτάσεις και να μας περάσεις κιόλας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 21:34 Η staman2 έγραψε: #5.136 23-11-08 21:34 Εξαιρετικά αφιερωμένη στο Ελενάκι μας. Είναι μισή γιατί η μαμά μου με τράβηξε κομμένο αλλά νομίζω πως θα σ΄αρέσει νονά Έλενα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 21:35 Η zorica έγραψε: #5.137 23-11-08 21:35 γεια κοριτσια!!! τι νεα? ειδα οτι γιορταζε ο Πρινς αλλα πως???11 δεν ειναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 21:36 Η aalyah έγραψε: #5.138 23-11-08 21:36 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Εξαιρετικά αφιερωμένη στο Ελενάκι μας. Είναι μισή γιατί η μαμά μου με τράβηξε κομμένο αλλά νομίζω πως θα σ΄αρέσει νονά Έλενα!!! Click για ανάπτυξη... Αααα αναστασάκο πολύ καλλιτεχνική η φωτό!! Εμένα μ'αρέσει πολύ!!! Είναι χωρίς πλάκα για καρτ ποστάλ!! Όχι μόνο γιατί ο πέρσης είναι φατσόνι αλλά γιατί πράγματι έχει πολύ καλλιτεχνική προσέγγιση η συγκεκριμένη φωτό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 21:42 Η elvenstar: #5.139 23-11-08 21:42 Αρχική Δημοσίευση από zorica: γεια κοριτσια!!! τι νεα? ειδα οτι γιορταζε ο Πρινς αλλα πως???11 δεν ειναι? Click για ανάπτυξη... Ζοριτσαααααααααααααα!!!!!!!!!! Που είσαι; γιατί εξαφανίστηκες; Μήπως γεννήθηκε πρόωρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 21:52 Η zorica έγραψε: #5.140 23-11-08 21:52 καλε εδω ειμαι ειμαι.. ασε εμπλεξα με ενα παιχνιδι στο ιντερνετ... τι κανετε... βλεπω οι επισκεψεις δινουν και περνουν...ΚΑΚΟΥΡΓΕΣ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 255 256 257 258 259 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 257 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 257 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από staman2: Γελάω τώρα, αλλα ξέρω πόσο δύσκολο είναι να βλέπεις το ζωάκι σου να υποφερει. Είναι καμιά φορά δύσκολη η προσαρμογή τους. Αλλά τελικά όλα το παίρνουν απόφαση κ συνηθίζουν κ καμία φορά είναι κι αγαπημένα. Βλέπετε Νάλα-Σεβάχ. Τι κάνουν τα μωράκια σου Έλενα? Φιλησέ μου τα κ τα 3 Click για ανάπτυξη... Ναι κ εγώ γελάω τώρα αλλά πραγματικά κάποια ζώα είναι πολύ δύστροπα. Η Νάλα μωρε είναι μια γλυκιά ψυχούλα μπορεί να κάνει τα νάζια της στην αρχή (να μη μας περνάνε κ για καμιά εύκολη) αλλά μετά είναι όλο γλύκες Εύχομαι Βάσια μου το ίδιο να γίνει κ με την Αθηνούλα. Αυτό το διάστημα της προσαρμογής που όλη η προσοχή πέφτει στον μικρό απ όλους ίσως αν εσύ έδειχνες περισσότερη προσοχή στην Αθηνα να το έπερνε καλύτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 20:32 Η Βάσια13859: #5.125 23-11-08 20:32 δεν καταλαβες..εγω την έχω απο πάνω συνέχεια..να φανταστεις τον μικρό σπάνια τον παιρνω πολύ αγκαλιά..για να μην ζηλευει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 20:41 Η Μαρία Γάτσιου: #5.126 23-11-08 20:41 Και η δικιά μου δεν έχει πάρει καλά τον ερχομό του μικρού αλλά ευτυχώς δεν τα έχω μαζί και δεν έχω πρόβλημα.Προσπαθώ να μοιράζω δίκαια το χρόνο μου βέβαια για να μην έχουμε ζήλιεςειδικά από την μεγάλη.Τον μυρίζει πάνω μου και μου τρίβεται μετά μανίας για να αφήσει τη δικιά της μυρωδιά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 21:06 Η moukelis έγραψε: #5.127 23-11-08 21:06 Σιγα σιγα ολα συνηθιζουν,θελοντας και μη,ελαχιστα ειναι τα ζωακια που δεν τα βρισκουν ποτε και τσακωνονται μια ζωη. Ε Αναστασια μη μου πειραζεις την προστατευομενη,45 λεπτα ειναι η πτηση,τσουπ,πεταγομαι και την παιρνω και την κανω Καλυμνια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 21:10 Η prince έγραψε: #5.128 23-11-08 21:10 καλησπέρα σε όλη τη παρέα.. μαλλιαρή και μη νυστάαααααααααααααζω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 21:11 Η prince έγραψε: #5.129 23-11-08 21:11 αύριο ο πρίν πρίν μου έχει γενέεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεθλια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 21:18 Η aalyah έγραψε: #5.130 23-11-08 21:18 Αρχική Δημοσίευση από prince: αύριο ο πρίν πρίν μου έχει γενέεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεθλια... Click για ανάπτυξη... Αααα χρόνια του πολλά!! Να τον χαίρεσε!! Τι θα του κάνεις να το γιορτάσετε? Καμιά γατοτουρτίτσα θα του έχεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 21:22 Η staman2 έγραψε: #5.131 23-11-08 21:22 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Σιγα σιγα ολα συνηθιζουν,θελοντας και μη,ελαχιστα ειναι τα ζωακια που δεν τα βρισκουν ποτε και τσακωνονται μια ζωη. Ε Αναστασια μη μου πειραζεις την προστατευομενη,45 λεπτα ειναι η πτηση,τσουπ,πεταγομαι και την παιρνω και την κανω Καλυμνια! Click για ανάπτυξη... Αχ Δώρα μου αν σου αναλύσω γιατί είμαι εκνευρισμένη, ή μάλλον στενοχωρημένη, θα με καταλάβεις απόλυτα. Φεύγω τώρα για πεθερικά (επίσκεψη) και θα σας αναλύσω ελπίζω το βράδυ. Θα το δείτε μάλλον αύριο. Αρχική Δημοσίευση από prince: αύριο ο πρίν πρίν μου έχει γενέεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεθλια... Click για ανάπτυξη... Χρονια πολλά Πρινσάκο ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ καλό μου γατουλίνι, ή μάλλον γατοσκυλογατουλίνι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 21:25 Η moukelis έγραψε: #5.132 23-11-08 21:25 Θα περιμενω εξηγησεις,αυριο θα εχω κι εγω τα χαλια μου γιατι θα παω να μαλωσω με τον προϊσταμενο. Πριν πριν χρονια σου πολλα,να σε χαιρομαστε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 21:28 Η elvenstar: #5.133 23-11-08 21:28 Μου λείπεις φατσόνι μου!!!!! :kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 21:30 Η elvenstar: #5.134 23-11-08 21:30 Αρχική Δημοσίευση από prince: αύριο ο πρίν πρίν μου έχει γενέεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεθλια... Click για ανάπτυξη... Χρόνια πολλά πριν πριν από σήμερα την καρτούλα σου θα την βάλω αύριο όμως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 21:31 Η Μαρία Γάτσιου: #5.135 23-11-08 21:31 Χρόνια πολλά Πρίνς!!Να σε χαίρονται όσοι σε αγαπάνε...και εμείς είχαμε γενέθλια πριν μια εβδομάδα,γίναμε 11 ελπίζω να μας φτάσεις και να μας περάσεις κιόλας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 21:34 Η staman2 έγραψε: #5.136 23-11-08 21:34 Εξαιρετικά αφιερωμένη στο Ελενάκι μας. Είναι μισή γιατί η μαμά μου με τράβηξε κομμένο αλλά νομίζω πως θα σ΄αρέσει νονά Έλενα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 21:35 Η zorica έγραψε: #5.137 23-11-08 21:35 γεια κοριτσια!!! τι νεα? ειδα οτι γιορταζε ο Πρινς αλλα πως???11 δεν ειναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 21:36 Η aalyah έγραψε: #5.138 23-11-08 21:36 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Εξαιρετικά αφιερωμένη στο Ελενάκι μας. Είναι μισή γιατί η μαμά μου με τράβηξε κομμένο αλλά νομίζω πως θα σ΄αρέσει νονά Έλενα!!! Click για ανάπτυξη... Αααα αναστασάκο πολύ καλλιτεχνική η φωτό!! Εμένα μ'αρέσει πολύ!!! Είναι χωρίς πλάκα για καρτ ποστάλ!! Όχι μόνο γιατί ο πέρσης είναι φατσόνι αλλά γιατί πράγματι έχει πολύ καλλιτεχνική προσέγγιση η συγκεκριμένη φωτό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 21:42 Η elvenstar: #5.139 23-11-08 21:42 Αρχική Δημοσίευση από zorica: γεια κοριτσια!!! τι νεα? ειδα οτι γιορταζε ο Πρινς αλλα πως???11 δεν ειναι? Click για ανάπτυξη... Ζοριτσαααααααααααααα!!!!!!!!!! Που είσαι; γιατί εξαφανίστηκες; Μήπως γεννήθηκε πρόωρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 21:52 Η zorica έγραψε: #5.140 23-11-08 21:52 καλε εδω ειμαι ειμαι.. ασε εμπλεξα με ενα παιχνιδι στο ιντερνετ... τι κανετε... βλεπω οι επισκεψεις δινουν και περνουν...ΚΑΚΟΥΡΓΕΣ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 255 256 257 258 259 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 257 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 257 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
δεν καταλαβες..εγω την έχω απο πάνω συνέχεια..να φανταστεις τον μικρό σπάνια τον παιρνω πολύ αγκαλιά..για να μην ζηλευει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 20:41 Η Μαρία Γάτσιου: #5.126 23-11-08 20:41 Και η δικιά μου δεν έχει πάρει καλά τον ερχομό του μικρού αλλά ευτυχώς δεν τα έχω μαζί και δεν έχω πρόβλημα.Προσπαθώ να μοιράζω δίκαια το χρόνο μου βέβαια για να μην έχουμε ζήλιεςειδικά από την μεγάλη.Τον μυρίζει πάνω μου και μου τρίβεται μετά μανίας για να αφήσει τη δικιά της μυρωδιά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 21:06 Η moukelis έγραψε: #5.127 23-11-08 21:06 Σιγα σιγα ολα συνηθιζουν,θελοντας και μη,ελαχιστα ειναι τα ζωακια που δεν τα βρισκουν ποτε και τσακωνονται μια ζωη. Ε Αναστασια μη μου πειραζεις την προστατευομενη,45 λεπτα ειναι η πτηση,τσουπ,πεταγομαι και την παιρνω και την κανω Καλυμνια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 21:10 Η prince έγραψε: #5.128 23-11-08 21:10 καλησπέρα σε όλη τη παρέα.. μαλλιαρή και μη νυστάαααααααααααααζω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 21:11 Η prince έγραψε: #5.129 23-11-08 21:11 αύριο ο πρίν πρίν μου έχει γενέεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεθλια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 21:18 Η aalyah έγραψε: #5.130 23-11-08 21:18 Αρχική Δημοσίευση από prince: αύριο ο πρίν πρίν μου έχει γενέεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεθλια... Click για ανάπτυξη... Αααα χρόνια του πολλά!! Να τον χαίρεσε!! Τι θα του κάνεις να το γιορτάσετε? Καμιά γατοτουρτίτσα θα του έχεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 21:22 Η staman2 έγραψε: #5.131 23-11-08 21:22 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Σιγα σιγα ολα συνηθιζουν,θελοντας και μη,ελαχιστα ειναι τα ζωακια που δεν τα βρισκουν ποτε και τσακωνονται μια ζωη. Ε Αναστασια μη μου πειραζεις την προστατευομενη,45 λεπτα ειναι η πτηση,τσουπ,πεταγομαι και την παιρνω και την κανω Καλυμνια! Click για ανάπτυξη... Αχ Δώρα μου αν σου αναλύσω γιατί είμαι εκνευρισμένη, ή μάλλον στενοχωρημένη, θα με καταλάβεις απόλυτα. Φεύγω τώρα για πεθερικά (επίσκεψη) και θα σας αναλύσω ελπίζω το βράδυ. Θα το δείτε μάλλον αύριο. Αρχική Δημοσίευση από prince: αύριο ο πρίν πρίν μου έχει γενέεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεθλια... Click για ανάπτυξη... Χρονια πολλά Πρινσάκο ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ καλό μου γατουλίνι, ή μάλλον γατοσκυλογατουλίνι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 21:25 Η moukelis έγραψε: #5.132 23-11-08 21:25 Θα περιμενω εξηγησεις,αυριο θα εχω κι εγω τα χαλια μου γιατι θα παω να μαλωσω με τον προϊσταμενο. Πριν πριν χρονια σου πολλα,να σε χαιρομαστε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 21:28 Η elvenstar: #5.133 23-11-08 21:28 Μου λείπεις φατσόνι μου!!!!! :kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 21:30 Η elvenstar: #5.134 23-11-08 21:30 Αρχική Δημοσίευση από prince: αύριο ο πρίν πρίν μου έχει γενέεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεθλια... Click για ανάπτυξη... Χρόνια πολλά πριν πριν από σήμερα την καρτούλα σου θα την βάλω αύριο όμως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 21:31 Η Μαρία Γάτσιου: #5.135 23-11-08 21:31 Χρόνια πολλά Πρίνς!!Να σε χαίρονται όσοι σε αγαπάνε...και εμείς είχαμε γενέθλια πριν μια εβδομάδα,γίναμε 11 ελπίζω να μας φτάσεις και να μας περάσεις κιόλας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 21:34 Η staman2 έγραψε: #5.136 23-11-08 21:34 Εξαιρετικά αφιερωμένη στο Ελενάκι μας. Είναι μισή γιατί η μαμά μου με τράβηξε κομμένο αλλά νομίζω πως θα σ΄αρέσει νονά Έλενα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 21:35 Η zorica έγραψε: #5.137 23-11-08 21:35 γεια κοριτσια!!! τι νεα? ειδα οτι γιορταζε ο Πρινς αλλα πως???11 δεν ειναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 21:36 Η aalyah έγραψε: #5.138 23-11-08 21:36 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Εξαιρετικά αφιερωμένη στο Ελενάκι μας. Είναι μισή γιατί η μαμά μου με τράβηξε κομμένο αλλά νομίζω πως θα σ΄αρέσει νονά Έλενα!!! Click για ανάπτυξη... Αααα αναστασάκο πολύ καλλιτεχνική η φωτό!! Εμένα μ'αρέσει πολύ!!! Είναι χωρίς πλάκα για καρτ ποστάλ!! Όχι μόνο γιατί ο πέρσης είναι φατσόνι αλλά γιατί πράγματι έχει πολύ καλλιτεχνική προσέγγιση η συγκεκριμένη φωτό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 21:42 Η elvenstar: #5.139 23-11-08 21:42 Αρχική Δημοσίευση από zorica: γεια κοριτσια!!! τι νεα? ειδα οτι γιορταζε ο Πρινς αλλα πως???11 δεν ειναι? Click για ανάπτυξη... Ζοριτσαααααααααααααα!!!!!!!!!! Που είσαι; γιατί εξαφανίστηκες; Μήπως γεννήθηκε πρόωρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 21:52 Η zorica έγραψε: #5.140 23-11-08 21:52 καλε εδω ειμαι ειμαι.. ασε εμπλεξα με ενα παιχνιδι στο ιντερνετ... τι κανετε... βλεπω οι επισκεψεις δινουν και περνουν...ΚΑΚΟΥΡΓΕΣ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 255 256 257 258 259 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 257 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 257 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Και η δικιά μου δεν έχει πάρει καλά τον ερχομό του μικρού αλλά ευτυχώς δεν τα έχω μαζί και δεν έχω πρόβλημα.Προσπαθώ να μοιράζω δίκαια το χρόνο μου βέβαια για να μην έχουμε ζήλιεςειδικά από την μεγάλη.Τον μυρίζει πάνω μου και μου τρίβεται μετά μανίας για να αφήσει τη δικιά της μυρωδιά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 21:06 Η moukelis έγραψε: #5.127 23-11-08 21:06 Σιγα σιγα ολα συνηθιζουν,θελοντας και μη,ελαχιστα ειναι τα ζωακια που δεν τα βρισκουν ποτε και τσακωνονται μια ζωη. Ε Αναστασια μη μου πειραζεις την προστατευομενη,45 λεπτα ειναι η πτηση,τσουπ,πεταγομαι και την παιρνω και την κανω Καλυμνια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 21:10 Η prince έγραψε: #5.128 23-11-08 21:10 καλησπέρα σε όλη τη παρέα.. μαλλιαρή και μη νυστάαααααααααααααζω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 21:11 Η prince έγραψε: #5.129 23-11-08 21:11 αύριο ο πρίν πρίν μου έχει γενέεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεθλια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 21:18 Η aalyah έγραψε: #5.130 23-11-08 21:18 Αρχική Δημοσίευση από prince: αύριο ο πρίν πρίν μου έχει γενέεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεθλια... Click για ανάπτυξη... Αααα χρόνια του πολλά!! Να τον χαίρεσε!! Τι θα του κάνεις να το γιορτάσετε? Καμιά γατοτουρτίτσα θα του έχεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 21:22 Η staman2 έγραψε: #5.131 23-11-08 21:22 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Σιγα σιγα ολα συνηθιζουν,θελοντας και μη,ελαχιστα ειναι τα ζωακια που δεν τα βρισκουν ποτε και τσακωνονται μια ζωη. Ε Αναστασια μη μου πειραζεις την προστατευομενη,45 λεπτα ειναι η πτηση,τσουπ,πεταγομαι και την παιρνω και την κανω Καλυμνια! Click για ανάπτυξη... Αχ Δώρα μου αν σου αναλύσω γιατί είμαι εκνευρισμένη, ή μάλλον στενοχωρημένη, θα με καταλάβεις απόλυτα. Φεύγω τώρα για πεθερικά (επίσκεψη) και θα σας αναλύσω ελπίζω το βράδυ. Θα το δείτε μάλλον αύριο. Αρχική Δημοσίευση από prince: αύριο ο πρίν πρίν μου έχει γενέεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεθλια... Click για ανάπτυξη... Χρονια πολλά Πρινσάκο ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ καλό μου γατουλίνι, ή μάλλον γατοσκυλογατουλίνι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 21:25 Η moukelis έγραψε: #5.132 23-11-08 21:25 Θα περιμενω εξηγησεις,αυριο θα εχω κι εγω τα χαλια μου γιατι θα παω να μαλωσω με τον προϊσταμενο. Πριν πριν χρονια σου πολλα,να σε χαιρομαστε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 21:28 Η elvenstar: #5.133 23-11-08 21:28 Μου λείπεις φατσόνι μου!!!!! :kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 21:30 Η elvenstar: #5.134 23-11-08 21:30 Αρχική Δημοσίευση από prince: αύριο ο πρίν πρίν μου έχει γενέεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεθλια... Click για ανάπτυξη... Χρόνια πολλά πριν πριν από σήμερα την καρτούλα σου θα την βάλω αύριο όμως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 21:31 Η Μαρία Γάτσιου: #5.135 23-11-08 21:31 Χρόνια πολλά Πρίνς!!Να σε χαίρονται όσοι σε αγαπάνε...και εμείς είχαμε γενέθλια πριν μια εβδομάδα,γίναμε 11 ελπίζω να μας φτάσεις και να μας περάσεις κιόλας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 21:34 Η staman2 έγραψε: #5.136 23-11-08 21:34 Εξαιρετικά αφιερωμένη στο Ελενάκι μας. Είναι μισή γιατί η μαμά μου με τράβηξε κομμένο αλλά νομίζω πως θα σ΄αρέσει νονά Έλενα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 21:35 Η zorica έγραψε: #5.137 23-11-08 21:35 γεια κοριτσια!!! τι νεα? ειδα οτι γιορταζε ο Πρινς αλλα πως???11 δεν ειναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 21:36 Η aalyah έγραψε: #5.138 23-11-08 21:36 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Εξαιρετικά αφιερωμένη στο Ελενάκι μας. Είναι μισή γιατί η μαμά μου με τράβηξε κομμένο αλλά νομίζω πως θα σ΄αρέσει νονά Έλενα!!! Click για ανάπτυξη... Αααα αναστασάκο πολύ καλλιτεχνική η φωτό!! Εμένα μ'αρέσει πολύ!!! Είναι χωρίς πλάκα για καρτ ποστάλ!! Όχι μόνο γιατί ο πέρσης είναι φατσόνι αλλά γιατί πράγματι έχει πολύ καλλιτεχνική προσέγγιση η συγκεκριμένη φωτό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 21:42 Η elvenstar: #5.139 23-11-08 21:42 Αρχική Δημοσίευση από zorica: γεια κοριτσια!!! τι νεα? ειδα οτι γιορταζε ο Πρινς αλλα πως???11 δεν ειναι? Click για ανάπτυξη... Ζοριτσαααααααααααααα!!!!!!!!!! Που είσαι; γιατί εξαφανίστηκες; Μήπως γεννήθηκε πρόωρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 21:52 Η zorica έγραψε: #5.140 23-11-08 21:52 καλε εδω ειμαι ειμαι.. ασε εμπλεξα με ενα παιχνιδι στο ιντερνετ... τι κανετε... βλεπω οι επισκεψεις δινουν και περνουν...ΚΑΚΟΥΡΓΕΣ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 255 256 257 258 259 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 257 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 257 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Σιγα σιγα ολα συνηθιζουν,θελοντας και μη,ελαχιστα ειναι τα ζωακια που δεν τα βρισκουν ποτε και τσακωνονται μια ζωη. Ε Αναστασια μη μου πειραζεις την προστατευομενη,45 λεπτα ειναι η πτηση,τσουπ,πεταγομαι και την παιρνω και την κανω Καλυμνια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 21:10 Η prince έγραψε: #5.128 23-11-08 21:10 καλησπέρα σε όλη τη παρέα.. μαλλιαρή και μη νυστάαααααααααααααζω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 21:11 Η prince έγραψε: #5.129 23-11-08 21:11 αύριο ο πρίν πρίν μου έχει γενέεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεθλια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 21:18 Η aalyah έγραψε: #5.130 23-11-08 21:18 Αρχική Δημοσίευση από prince: αύριο ο πρίν πρίν μου έχει γενέεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεθλια... Click για ανάπτυξη... Αααα χρόνια του πολλά!! Να τον χαίρεσε!! Τι θα του κάνεις να το γιορτάσετε? Καμιά γατοτουρτίτσα θα του έχεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 21:22 Η staman2 έγραψε: #5.131 23-11-08 21:22 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Σιγα σιγα ολα συνηθιζουν,θελοντας και μη,ελαχιστα ειναι τα ζωακια που δεν τα βρισκουν ποτε και τσακωνονται μια ζωη. Ε Αναστασια μη μου πειραζεις την προστατευομενη,45 λεπτα ειναι η πτηση,τσουπ,πεταγομαι και την παιρνω και την κανω Καλυμνια! Click για ανάπτυξη... Αχ Δώρα μου αν σου αναλύσω γιατί είμαι εκνευρισμένη, ή μάλλον στενοχωρημένη, θα με καταλάβεις απόλυτα. Φεύγω τώρα για πεθερικά (επίσκεψη) και θα σας αναλύσω ελπίζω το βράδυ. Θα το δείτε μάλλον αύριο. Αρχική Δημοσίευση από prince: αύριο ο πρίν πρίν μου έχει γενέεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεθλια... Click για ανάπτυξη... Χρονια πολλά Πρινσάκο ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ καλό μου γατουλίνι, ή μάλλον γατοσκυλογατουλίνι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 21:25 Η moukelis έγραψε: #5.132 23-11-08 21:25 Θα περιμενω εξηγησεις,αυριο θα εχω κι εγω τα χαλια μου γιατι θα παω να μαλωσω με τον προϊσταμενο. Πριν πριν χρονια σου πολλα,να σε χαιρομαστε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 21:28 Η elvenstar: #5.133 23-11-08 21:28 Μου λείπεις φατσόνι μου!!!!! :kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 21:30 Η elvenstar: #5.134 23-11-08 21:30 Αρχική Δημοσίευση από prince: αύριο ο πρίν πρίν μου έχει γενέεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεθλια... Click για ανάπτυξη... Χρόνια πολλά πριν πριν από σήμερα την καρτούλα σου θα την βάλω αύριο όμως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 21:31 Η Μαρία Γάτσιου: #5.135 23-11-08 21:31 Χρόνια πολλά Πρίνς!!Να σε χαίρονται όσοι σε αγαπάνε...και εμείς είχαμε γενέθλια πριν μια εβδομάδα,γίναμε 11 ελπίζω να μας φτάσεις και να μας περάσεις κιόλας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 21:34 Η staman2 έγραψε: #5.136 23-11-08 21:34 Εξαιρετικά αφιερωμένη στο Ελενάκι μας. Είναι μισή γιατί η μαμά μου με τράβηξε κομμένο αλλά νομίζω πως θα σ΄αρέσει νονά Έλενα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 21:35 Η zorica έγραψε: #5.137 23-11-08 21:35 γεια κοριτσια!!! τι νεα? ειδα οτι γιορταζε ο Πρινς αλλα πως???11 δεν ειναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 21:36 Η aalyah έγραψε: #5.138 23-11-08 21:36 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Εξαιρετικά αφιερωμένη στο Ελενάκι μας. Είναι μισή γιατί η μαμά μου με τράβηξε κομμένο αλλά νομίζω πως θα σ΄αρέσει νονά Έλενα!!! Click για ανάπτυξη... Αααα αναστασάκο πολύ καλλιτεχνική η φωτό!! Εμένα μ'αρέσει πολύ!!! Είναι χωρίς πλάκα για καρτ ποστάλ!! Όχι μόνο γιατί ο πέρσης είναι φατσόνι αλλά γιατί πράγματι έχει πολύ καλλιτεχνική προσέγγιση η συγκεκριμένη φωτό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 21:42 Η elvenstar: #5.139 23-11-08 21:42 Αρχική Δημοσίευση από zorica: γεια κοριτσια!!! τι νεα? ειδα οτι γιορταζε ο Πρινς αλλα πως???11 δεν ειναι? Click για ανάπτυξη... Ζοριτσαααααααααααααα!!!!!!!!!! Που είσαι; γιατί εξαφανίστηκες; Μήπως γεννήθηκε πρόωρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 21:52 Η zorica έγραψε: #5.140 23-11-08 21:52 καλε εδω ειμαι ειμαι.. ασε εμπλεξα με ενα παιχνιδι στο ιντερνετ... τι κανετε... βλεπω οι επισκεψεις δινουν και περνουν...ΚΑΚΟΥΡΓΕΣ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 255 256 257 258 259 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 257 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 257 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
καλησπέρα σε όλη τη παρέα.. μαλλιαρή και μη νυστάαααααααααααααζω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 21:11 Η prince έγραψε: #5.129 23-11-08 21:11 αύριο ο πρίν πρίν μου έχει γενέεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεθλια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 21:18 Η aalyah έγραψε: #5.130 23-11-08 21:18 Αρχική Δημοσίευση από prince: αύριο ο πρίν πρίν μου έχει γενέεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεθλια... Click για ανάπτυξη... Αααα χρόνια του πολλά!! Να τον χαίρεσε!! Τι θα του κάνεις να το γιορτάσετε? Καμιά γατοτουρτίτσα θα του έχεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 21:22 Η staman2 έγραψε: #5.131 23-11-08 21:22 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Σιγα σιγα ολα συνηθιζουν,θελοντας και μη,ελαχιστα ειναι τα ζωακια που δεν τα βρισκουν ποτε και τσακωνονται μια ζωη. Ε Αναστασια μη μου πειραζεις την προστατευομενη,45 λεπτα ειναι η πτηση,τσουπ,πεταγομαι και την παιρνω και την κανω Καλυμνια! Click για ανάπτυξη... Αχ Δώρα μου αν σου αναλύσω γιατί είμαι εκνευρισμένη, ή μάλλον στενοχωρημένη, θα με καταλάβεις απόλυτα. Φεύγω τώρα για πεθερικά (επίσκεψη) και θα σας αναλύσω ελπίζω το βράδυ. Θα το δείτε μάλλον αύριο. Αρχική Δημοσίευση από prince: αύριο ο πρίν πρίν μου έχει γενέεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεθλια... Click για ανάπτυξη... Χρονια πολλά Πρινσάκο ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ καλό μου γατουλίνι, ή μάλλον γατοσκυλογατουλίνι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 21:25 Η moukelis έγραψε: #5.132 23-11-08 21:25 Θα περιμενω εξηγησεις,αυριο θα εχω κι εγω τα χαλια μου γιατι θα παω να μαλωσω με τον προϊσταμενο. Πριν πριν χρονια σου πολλα,να σε χαιρομαστε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 21:28 Η elvenstar: #5.133 23-11-08 21:28 Μου λείπεις φατσόνι μου!!!!! :kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 21:30 Η elvenstar: #5.134 23-11-08 21:30 Αρχική Δημοσίευση από prince: αύριο ο πρίν πρίν μου έχει γενέεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεθλια... Click για ανάπτυξη... Χρόνια πολλά πριν πριν από σήμερα την καρτούλα σου θα την βάλω αύριο όμως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 21:31 Η Μαρία Γάτσιου: #5.135 23-11-08 21:31 Χρόνια πολλά Πρίνς!!Να σε χαίρονται όσοι σε αγαπάνε...και εμείς είχαμε γενέθλια πριν μια εβδομάδα,γίναμε 11 ελπίζω να μας φτάσεις και να μας περάσεις κιόλας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 21:34 Η staman2 έγραψε: #5.136 23-11-08 21:34 Εξαιρετικά αφιερωμένη στο Ελενάκι μας. Είναι μισή γιατί η μαμά μου με τράβηξε κομμένο αλλά νομίζω πως θα σ΄αρέσει νονά Έλενα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 21:35 Η zorica έγραψε: #5.137 23-11-08 21:35 γεια κοριτσια!!! τι νεα? ειδα οτι γιορταζε ο Πρινς αλλα πως???11 δεν ειναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 21:36 Η aalyah έγραψε: #5.138 23-11-08 21:36 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Εξαιρετικά αφιερωμένη στο Ελενάκι μας. Είναι μισή γιατί η μαμά μου με τράβηξε κομμένο αλλά νομίζω πως θα σ΄αρέσει νονά Έλενα!!! Click για ανάπτυξη... Αααα αναστασάκο πολύ καλλιτεχνική η φωτό!! Εμένα μ'αρέσει πολύ!!! Είναι χωρίς πλάκα για καρτ ποστάλ!! Όχι μόνο γιατί ο πέρσης είναι φατσόνι αλλά γιατί πράγματι έχει πολύ καλλιτεχνική προσέγγιση η συγκεκριμένη φωτό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 21:42 Η elvenstar: #5.139 23-11-08 21:42 Αρχική Δημοσίευση από zorica: γεια κοριτσια!!! τι νεα? ειδα οτι γιορταζε ο Πρινς αλλα πως???11 δεν ειναι? Click για ανάπτυξη... Ζοριτσαααααααααααααα!!!!!!!!!! Που είσαι; γιατί εξαφανίστηκες; Μήπως γεννήθηκε πρόωρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 21:52 Η zorica έγραψε: #5.140 23-11-08 21:52 καλε εδω ειμαι ειμαι.. ασε εμπλεξα με ενα παιχνιδι στο ιντερνετ... τι κανετε... βλεπω οι επισκεψεις δινουν και περνουν...ΚΑΚΟΥΡΓΕΣ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 255 256 257 258 259 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 257 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 257 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
αύριο ο πρίν πρίν μου έχει γενέεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεθλια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 21:18 Η aalyah έγραψε: #5.130 23-11-08 21:18 Αρχική Δημοσίευση από prince: αύριο ο πρίν πρίν μου έχει γενέεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεθλια... Click για ανάπτυξη... Αααα χρόνια του πολλά!! Να τον χαίρεσε!! Τι θα του κάνεις να το γιορτάσετε? Καμιά γατοτουρτίτσα θα του έχεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 21:22 Η staman2 έγραψε: #5.131 23-11-08 21:22 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Σιγα σιγα ολα συνηθιζουν,θελοντας και μη,ελαχιστα ειναι τα ζωακια που δεν τα βρισκουν ποτε και τσακωνονται μια ζωη. Ε Αναστασια μη μου πειραζεις την προστατευομενη,45 λεπτα ειναι η πτηση,τσουπ,πεταγομαι και την παιρνω και την κανω Καλυμνια! Click για ανάπτυξη... Αχ Δώρα μου αν σου αναλύσω γιατί είμαι εκνευρισμένη, ή μάλλον στενοχωρημένη, θα με καταλάβεις απόλυτα. Φεύγω τώρα για πεθερικά (επίσκεψη) και θα σας αναλύσω ελπίζω το βράδυ. Θα το δείτε μάλλον αύριο. Αρχική Δημοσίευση από prince: αύριο ο πρίν πρίν μου έχει γενέεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεθλια... Click για ανάπτυξη... Χρονια πολλά Πρινσάκο ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ καλό μου γατουλίνι, ή μάλλον γατοσκυλογατουλίνι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 21:25 Η moukelis έγραψε: #5.132 23-11-08 21:25 Θα περιμενω εξηγησεις,αυριο θα εχω κι εγω τα χαλια μου γιατι θα παω να μαλωσω με τον προϊσταμενο. Πριν πριν χρονια σου πολλα,να σε χαιρομαστε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 21:28 Η elvenstar: #5.133 23-11-08 21:28 Μου λείπεις φατσόνι μου!!!!! :kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 21:30 Η elvenstar: #5.134 23-11-08 21:30 Αρχική Δημοσίευση από prince: αύριο ο πρίν πρίν μου έχει γενέεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεθλια... Click για ανάπτυξη... Χρόνια πολλά πριν πριν από σήμερα την καρτούλα σου θα την βάλω αύριο όμως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 21:31 Η Μαρία Γάτσιου: #5.135 23-11-08 21:31 Χρόνια πολλά Πρίνς!!Να σε χαίρονται όσοι σε αγαπάνε...και εμείς είχαμε γενέθλια πριν μια εβδομάδα,γίναμε 11 ελπίζω να μας φτάσεις και να μας περάσεις κιόλας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 21:34 Η staman2 έγραψε: #5.136 23-11-08 21:34 Εξαιρετικά αφιερωμένη στο Ελενάκι μας. Είναι μισή γιατί η μαμά μου με τράβηξε κομμένο αλλά νομίζω πως θα σ΄αρέσει νονά Έλενα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 21:35 Η zorica έγραψε: #5.137 23-11-08 21:35 γεια κοριτσια!!! τι νεα? ειδα οτι γιορταζε ο Πρινς αλλα πως???11 δεν ειναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 21:36 Η aalyah έγραψε: #5.138 23-11-08 21:36 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Εξαιρετικά αφιερωμένη στο Ελενάκι μας. Είναι μισή γιατί η μαμά μου με τράβηξε κομμένο αλλά νομίζω πως θα σ΄αρέσει νονά Έλενα!!! Click για ανάπτυξη... Αααα αναστασάκο πολύ καλλιτεχνική η φωτό!! Εμένα μ'αρέσει πολύ!!! Είναι χωρίς πλάκα για καρτ ποστάλ!! Όχι μόνο γιατί ο πέρσης είναι φατσόνι αλλά γιατί πράγματι έχει πολύ καλλιτεχνική προσέγγιση η συγκεκριμένη φωτό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 21:42 Η elvenstar: #5.139 23-11-08 21:42 Αρχική Δημοσίευση από zorica: γεια κοριτσια!!! τι νεα? ειδα οτι γιορταζε ο Πρινς αλλα πως???11 δεν ειναι? Click για ανάπτυξη... Ζοριτσαααααααααααααα!!!!!!!!!! Που είσαι; γιατί εξαφανίστηκες; Μήπως γεννήθηκε πρόωρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 21:52 Η zorica έγραψε: #5.140 23-11-08 21:52 καλε εδω ειμαι ειμαι.. ασε εμπλεξα με ενα παιχνιδι στο ιντερνετ... τι κανετε... βλεπω οι επισκεψεις δινουν και περνουν...ΚΑΚΟΥΡΓΕΣ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 255 256 257 258 259 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 257 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 257 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από prince: αύριο ο πρίν πρίν μου έχει γενέεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεθλια... Click για ανάπτυξη... Αααα χρόνια του πολλά!! Να τον χαίρεσε!! Τι θα του κάνεις να το γιορτάσετε? Καμιά γατοτουρτίτσα θα του έχεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 21:22 Η staman2 έγραψε: #5.131 23-11-08 21:22 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Σιγα σιγα ολα συνηθιζουν,θελοντας και μη,ελαχιστα ειναι τα ζωακια που δεν τα βρισκουν ποτε και τσακωνονται μια ζωη. Ε Αναστασια μη μου πειραζεις την προστατευομενη,45 λεπτα ειναι η πτηση,τσουπ,πεταγομαι και την παιρνω και την κανω Καλυμνια! Click για ανάπτυξη... Αχ Δώρα μου αν σου αναλύσω γιατί είμαι εκνευρισμένη, ή μάλλον στενοχωρημένη, θα με καταλάβεις απόλυτα. Φεύγω τώρα για πεθερικά (επίσκεψη) και θα σας αναλύσω ελπίζω το βράδυ. Θα το δείτε μάλλον αύριο. Αρχική Δημοσίευση από prince: αύριο ο πρίν πρίν μου έχει γενέεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεθλια... Click για ανάπτυξη... Χρονια πολλά Πρινσάκο ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ καλό μου γατουλίνι, ή μάλλον γατοσκυλογατουλίνι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 21:25 Η moukelis έγραψε: #5.132 23-11-08 21:25 Θα περιμενω εξηγησεις,αυριο θα εχω κι εγω τα χαλια μου γιατι θα παω να μαλωσω με τον προϊσταμενο. Πριν πριν χρονια σου πολλα,να σε χαιρομαστε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 21:28 Η elvenstar: #5.133 23-11-08 21:28 Μου λείπεις φατσόνι μου!!!!! :kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 21:30 Η elvenstar: #5.134 23-11-08 21:30 Αρχική Δημοσίευση από prince: αύριο ο πρίν πρίν μου έχει γενέεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεθλια... Click για ανάπτυξη... Χρόνια πολλά πριν πριν από σήμερα την καρτούλα σου θα την βάλω αύριο όμως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 21:31 Η Μαρία Γάτσιου: #5.135 23-11-08 21:31 Χρόνια πολλά Πρίνς!!Να σε χαίρονται όσοι σε αγαπάνε...και εμείς είχαμε γενέθλια πριν μια εβδομάδα,γίναμε 11 ελπίζω να μας φτάσεις και να μας περάσεις κιόλας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 21:34 Η staman2 έγραψε: #5.136 23-11-08 21:34 Εξαιρετικά αφιερωμένη στο Ελενάκι μας. Είναι μισή γιατί η μαμά μου με τράβηξε κομμένο αλλά νομίζω πως θα σ΄αρέσει νονά Έλενα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 21:35 Η zorica έγραψε: #5.137 23-11-08 21:35 γεια κοριτσια!!! τι νεα? ειδα οτι γιορταζε ο Πρινς αλλα πως???11 δεν ειναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 21:36 Η aalyah έγραψε: #5.138 23-11-08 21:36 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Εξαιρετικά αφιερωμένη στο Ελενάκι μας. Είναι μισή γιατί η μαμά μου με τράβηξε κομμένο αλλά νομίζω πως θα σ΄αρέσει νονά Έλενα!!! Click για ανάπτυξη... Αααα αναστασάκο πολύ καλλιτεχνική η φωτό!! Εμένα μ'αρέσει πολύ!!! Είναι χωρίς πλάκα για καρτ ποστάλ!! Όχι μόνο γιατί ο πέρσης είναι φατσόνι αλλά γιατί πράγματι έχει πολύ καλλιτεχνική προσέγγιση η συγκεκριμένη φωτό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 21:42 Η elvenstar: #5.139 23-11-08 21:42 Αρχική Δημοσίευση από zorica: γεια κοριτσια!!! τι νεα? ειδα οτι γιορταζε ο Πρινς αλλα πως???11 δεν ειναι? Click για ανάπτυξη... Ζοριτσαααααααααααααα!!!!!!!!!! Που είσαι; γιατί εξαφανίστηκες; Μήπως γεννήθηκε πρόωρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 21:52 Η zorica έγραψε: #5.140 23-11-08 21:52 καλε εδω ειμαι ειμαι.. ασε εμπλεξα με ενα παιχνιδι στο ιντερνετ... τι κανετε... βλεπω οι επισκεψεις δινουν και περνουν...ΚΑΚΟΥΡΓΕΣ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 255 256 257 258 259 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 257 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 257 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Σιγα σιγα ολα συνηθιζουν,θελοντας και μη,ελαχιστα ειναι τα ζωακια που δεν τα βρισκουν ποτε και τσακωνονται μια ζωη. Ε Αναστασια μη μου πειραζεις την προστατευομενη,45 λεπτα ειναι η πτηση,τσουπ,πεταγομαι και την παιρνω και την κανω Καλυμνια! Click για ανάπτυξη... Αχ Δώρα μου αν σου αναλύσω γιατί είμαι εκνευρισμένη, ή μάλλον στενοχωρημένη, θα με καταλάβεις απόλυτα. Φεύγω τώρα για πεθερικά (επίσκεψη) και θα σας αναλύσω ελπίζω το βράδυ. Θα το δείτε μάλλον αύριο. Αρχική Δημοσίευση από prince: αύριο ο πρίν πρίν μου έχει γενέεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεθλια... Click για ανάπτυξη... Χρονια πολλά Πρινσάκο ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ καλό μου γατουλίνι, ή μάλλον γατοσκυλογατουλίνι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 21:25 Η moukelis έγραψε: #5.132 23-11-08 21:25 Θα περιμενω εξηγησεις,αυριο θα εχω κι εγω τα χαλια μου γιατι θα παω να μαλωσω με τον προϊσταμενο. Πριν πριν χρονια σου πολλα,να σε χαιρομαστε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 21:28 Η elvenstar: #5.133 23-11-08 21:28 Μου λείπεις φατσόνι μου!!!!! :kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 21:30 Η elvenstar: #5.134 23-11-08 21:30 Αρχική Δημοσίευση από prince: αύριο ο πρίν πρίν μου έχει γενέεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεθλια... Click για ανάπτυξη... Χρόνια πολλά πριν πριν από σήμερα την καρτούλα σου θα την βάλω αύριο όμως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 21:31 Η Μαρία Γάτσιου: #5.135 23-11-08 21:31 Χρόνια πολλά Πρίνς!!Να σε χαίρονται όσοι σε αγαπάνε...και εμείς είχαμε γενέθλια πριν μια εβδομάδα,γίναμε 11 ελπίζω να μας φτάσεις και να μας περάσεις κιόλας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 21:34 Η staman2 έγραψε: #5.136 23-11-08 21:34 Εξαιρετικά αφιερωμένη στο Ελενάκι μας. Είναι μισή γιατί η μαμά μου με τράβηξε κομμένο αλλά νομίζω πως θα σ΄αρέσει νονά Έλενα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 21:35 Η zorica έγραψε: #5.137 23-11-08 21:35 γεια κοριτσια!!! τι νεα? ειδα οτι γιορταζε ο Πρινς αλλα πως???11 δεν ειναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 21:36 Η aalyah έγραψε: #5.138 23-11-08 21:36 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Εξαιρετικά αφιερωμένη στο Ελενάκι μας. Είναι μισή γιατί η μαμά μου με τράβηξε κομμένο αλλά νομίζω πως θα σ΄αρέσει νονά Έλενα!!! Click για ανάπτυξη... Αααα αναστασάκο πολύ καλλιτεχνική η φωτό!! Εμένα μ'αρέσει πολύ!!! Είναι χωρίς πλάκα για καρτ ποστάλ!! Όχι μόνο γιατί ο πέρσης είναι φατσόνι αλλά γιατί πράγματι έχει πολύ καλλιτεχνική προσέγγιση η συγκεκριμένη φωτό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 21:42 Η elvenstar: #5.139 23-11-08 21:42 Αρχική Δημοσίευση από zorica: γεια κοριτσια!!! τι νεα? ειδα οτι γιορταζε ο Πρινς αλλα πως???11 δεν ειναι? Click για ανάπτυξη... Ζοριτσαααααααααααααα!!!!!!!!!! Που είσαι; γιατί εξαφανίστηκες; Μήπως γεννήθηκε πρόωρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 21:52 Η zorica έγραψε: #5.140 23-11-08 21:52 καλε εδω ειμαι ειμαι.. ασε εμπλεξα με ενα παιχνιδι στο ιντερνετ... τι κανετε... βλεπω οι επισκεψεις δινουν και περνουν...ΚΑΚΟΥΡΓΕΣ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 255 256 257 258 259 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 257 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 257 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Θα περιμενω εξηγησεις,αυριο θα εχω κι εγω τα χαλια μου γιατι θα παω να μαλωσω με τον προϊσταμενο. Πριν πριν χρονια σου πολλα,να σε χαιρομαστε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 21:28 Η elvenstar: #5.133 23-11-08 21:28 Μου λείπεις φατσόνι μου!!!!! :kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 21:30 Η elvenstar: #5.134 23-11-08 21:30 Αρχική Δημοσίευση από prince: αύριο ο πρίν πρίν μου έχει γενέεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεθλια... Click για ανάπτυξη... Χρόνια πολλά πριν πριν από σήμερα την καρτούλα σου θα την βάλω αύριο όμως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 21:31 Η Μαρία Γάτσιου: #5.135 23-11-08 21:31 Χρόνια πολλά Πρίνς!!Να σε χαίρονται όσοι σε αγαπάνε...και εμείς είχαμε γενέθλια πριν μια εβδομάδα,γίναμε 11 ελπίζω να μας φτάσεις και να μας περάσεις κιόλας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 21:34 Η staman2 έγραψε: #5.136 23-11-08 21:34 Εξαιρετικά αφιερωμένη στο Ελενάκι μας. Είναι μισή γιατί η μαμά μου με τράβηξε κομμένο αλλά νομίζω πως θα σ΄αρέσει νονά Έλενα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 21:35 Η zorica έγραψε: #5.137 23-11-08 21:35 γεια κοριτσια!!! τι νεα? ειδα οτι γιορταζε ο Πρινς αλλα πως???11 δεν ειναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 21:36 Η aalyah έγραψε: #5.138 23-11-08 21:36 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Εξαιρετικά αφιερωμένη στο Ελενάκι μας. Είναι μισή γιατί η μαμά μου με τράβηξε κομμένο αλλά νομίζω πως θα σ΄αρέσει νονά Έλενα!!! Click για ανάπτυξη... Αααα αναστασάκο πολύ καλλιτεχνική η φωτό!! Εμένα μ'αρέσει πολύ!!! Είναι χωρίς πλάκα για καρτ ποστάλ!! Όχι μόνο γιατί ο πέρσης είναι φατσόνι αλλά γιατί πράγματι έχει πολύ καλλιτεχνική προσέγγιση η συγκεκριμένη φωτό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 21:42 Η elvenstar: #5.139 23-11-08 21:42 Αρχική Δημοσίευση από zorica: γεια κοριτσια!!! τι νεα? ειδα οτι γιορταζε ο Πρινς αλλα πως???11 δεν ειναι? Click για ανάπτυξη... Ζοριτσαααααααααααααα!!!!!!!!!! Που είσαι; γιατί εξαφανίστηκες; Μήπως γεννήθηκε πρόωρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 21:52 Η zorica έγραψε: #5.140 23-11-08 21:52 καλε εδω ειμαι ειμαι.. ασε εμπλεξα με ενα παιχνιδι στο ιντερνετ... τι κανετε... βλεπω οι επισκεψεις δινουν και περνουν...ΚΑΚΟΥΡΓΕΣ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 255 256 257 258 259 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 257 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 257 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Μου λείπεις φατσόνι μου!!!!! :kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 21:30 Η elvenstar: #5.134 23-11-08 21:30 Αρχική Δημοσίευση από prince: αύριο ο πρίν πρίν μου έχει γενέεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεθλια... Click για ανάπτυξη... Χρόνια πολλά πριν πριν από σήμερα την καρτούλα σου θα την βάλω αύριο όμως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 21:31 Η Μαρία Γάτσιου: #5.135 23-11-08 21:31 Χρόνια πολλά Πρίνς!!Να σε χαίρονται όσοι σε αγαπάνε...και εμείς είχαμε γενέθλια πριν μια εβδομάδα,γίναμε 11 ελπίζω να μας φτάσεις και να μας περάσεις κιόλας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 21:34 Η staman2 έγραψε: #5.136 23-11-08 21:34 Εξαιρετικά αφιερωμένη στο Ελενάκι μας. Είναι μισή γιατί η μαμά μου με τράβηξε κομμένο αλλά νομίζω πως θα σ΄αρέσει νονά Έλενα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 21:35 Η zorica έγραψε: #5.137 23-11-08 21:35 γεια κοριτσια!!! τι νεα? ειδα οτι γιορταζε ο Πρινς αλλα πως???11 δεν ειναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 21:36 Η aalyah έγραψε: #5.138 23-11-08 21:36 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Εξαιρετικά αφιερωμένη στο Ελενάκι μας. Είναι μισή γιατί η μαμά μου με τράβηξε κομμένο αλλά νομίζω πως θα σ΄αρέσει νονά Έλενα!!! Click για ανάπτυξη... Αααα αναστασάκο πολύ καλλιτεχνική η φωτό!! Εμένα μ'αρέσει πολύ!!! Είναι χωρίς πλάκα για καρτ ποστάλ!! Όχι μόνο γιατί ο πέρσης είναι φατσόνι αλλά γιατί πράγματι έχει πολύ καλλιτεχνική προσέγγιση η συγκεκριμένη φωτό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 21:42 Η elvenstar: #5.139 23-11-08 21:42 Αρχική Δημοσίευση από zorica: γεια κοριτσια!!! τι νεα? ειδα οτι γιορταζε ο Πρινς αλλα πως???11 δεν ειναι? Click για ανάπτυξη... Ζοριτσαααααααααααααα!!!!!!!!!! Που είσαι; γιατί εξαφανίστηκες; Μήπως γεννήθηκε πρόωρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 21:52 Η zorica έγραψε: #5.140 23-11-08 21:52 καλε εδω ειμαι ειμαι.. ασε εμπλεξα με ενα παιχνιδι στο ιντερνετ... τι κανετε... βλεπω οι επισκεψεις δινουν και περνουν...ΚΑΚΟΥΡΓΕΣ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 255 256 257 258 259 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 257 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 257 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από prince: αύριο ο πρίν πρίν μου έχει γενέεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεθλια... Click για ανάπτυξη... Χρόνια πολλά πριν πριν από σήμερα την καρτούλα σου θα την βάλω αύριο όμως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 21:31 Η Μαρία Γάτσιου: #5.135 23-11-08 21:31 Χρόνια πολλά Πρίνς!!Να σε χαίρονται όσοι σε αγαπάνε...και εμείς είχαμε γενέθλια πριν μια εβδομάδα,γίναμε 11 ελπίζω να μας φτάσεις και να μας περάσεις κιόλας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 21:34 Η staman2 έγραψε: #5.136 23-11-08 21:34 Εξαιρετικά αφιερωμένη στο Ελενάκι μας. Είναι μισή γιατί η μαμά μου με τράβηξε κομμένο αλλά νομίζω πως θα σ΄αρέσει νονά Έλενα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 21:35 Η zorica έγραψε: #5.137 23-11-08 21:35 γεια κοριτσια!!! τι νεα? ειδα οτι γιορταζε ο Πρινς αλλα πως???11 δεν ειναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 21:36 Η aalyah έγραψε: #5.138 23-11-08 21:36 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Εξαιρετικά αφιερωμένη στο Ελενάκι μας. Είναι μισή γιατί η μαμά μου με τράβηξε κομμένο αλλά νομίζω πως θα σ΄αρέσει νονά Έλενα!!! Click για ανάπτυξη... Αααα αναστασάκο πολύ καλλιτεχνική η φωτό!! Εμένα μ'αρέσει πολύ!!! Είναι χωρίς πλάκα για καρτ ποστάλ!! Όχι μόνο γιατί ο πέρσης είναι φατσόνι αλλά γιατί πράγματι έχει πολύ καλλιτεχνική προσέγγιση η συγκεκριμένη φωτό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 21:42 Η elvenstar: #5.139 23-11-08 21:42 Αρχική Δημοσίευση από zorica: γεια κοριτσια!!! τι νεα? ειδα οτι γιορταζε ο Πρινς αλλα πως???11 δεν ειναι? Click για ανάπτυξη... Ζοριτσαααααααααααααα!!!!!!!!!! Που είσαι; γιατί εξαφανίστηκες; Μήπως γεννήθηκε πρόωρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 21:52 Η zorica έγραψε: #5.140 23-11-08 21:52 καλε εδω ειμαι ειμαι.. ασε εμπλεξα με ενα παιχνιδι στο ιντερνετ... τι κανετε... βλεπω οι επισκεψεις δινουν και περνουν...ΚΑΚΟΥΡΓΕΣ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 255 256 257 258 259 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 257 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 257 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Χρόνια πολλά Πρίνς!!Να σε χαίρονται όσοι σε αγαπάνε...και εμείς είχαμε γενέθλια πριν μια εβδομάδα,γίναμε 11 ελπίζω να μας φτάσεις και να μας περάσεις κιόλας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 21:34 Η staman2 έγραψε: #5.136 23-11-08 21:34 Εξαιρετικά αφιερωμένη στο Ελενάκι μας. Είναι μισή γιατί η μαμά μου με τράβηξε κομμένο αλλά νομίζω πως θα σ΄αρέσει νονά Έλενα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 21:35 Η zorica έγραψε: #5.137 23-11-08 21:35 γεια κοριτσια!!! τι νεα? ειδα οτι γιορταζε ο Πρινς αλλα πως???11 δεν ειναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 21:36 Η aalyah έγραψε: #5.138 23-11-08 21:36 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Εξαιρετικά αφιερωμένη στο Ελενάκι μας. Είναι μισή γιατί η μαμά μου με τράβηξε κομμένο αλλά νομίζω πως θα σ΄αρέσει νονά Έλενα!!! Click για ανάπτυξη... Αααα αναστασάκο πολύ καλλιτεχνική η φωτό!! Εμένα μ'αρέσει πολύ!!! Είναι χωρίς πλάκα για καρτ ποστάλ!! Όχι μόνο γιατί ο πέρσης είναι φατσόνι αλλά γιατί πράγματι έχει πολύ καλλιτεχνική προσέγγιση η συγκεκριμένη φωτό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 21:42 Η elvenstar: #5.139 23-11-08 21:42 Αρχική Δημοσίευση από zorica: γεια κοριτσια!!! τι νεα? ειδα οτι γιορταζε ο Πρινς αλλα πως???11 δεν ειναι? Click για ανάπτυξη... Ζοριτσαααααααααααααα!!!!!!!!!! Που είσαι; γιατί εξαφανίστηκες; Μήπως γεννήθηκε πρόωρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 21:52 Η zorica έγραψε: #5.140 23-11-08 21:52 καλε εδω ειμαι ειμαι.. ασε εμπλεξα με ενα παιχνιδι στο ιντερνετ... τι κανετε... βλεπω οι επισκεψεις δινουν και περνουν...ΚΑΚΟΥΡΓΕΣ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 255 256 257 258 259 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 257 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 257 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Εξαιρετικά αφιερωμένη στο Ελενάκι μας. Είναι μισή γιατί η μαμά μου με τράβηξε κομμένο αλλά νομίζω πως θα σ΄αρέσει νονά Έλενα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 21:35 Η zorica έγραψε: #5.137 23-11-08 21:35 γεια κοριτσια!!! τι νεα? ειδα οτι γιορταζε ο Πρινς αλλα πως???11 δεν ειναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 21:36 Η aalyah έγραψε: #5.138 23-11-08 21:36 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Εξαιρετικά αφιερωμένη στο Ελενάκι μας. Είναι μισή γιατί η μαμά μου με τράβηξε κομμένο αλλά νομίζω πως θα σ΄αρέσει νονά Έλενα!!! Click για ανάπτυξη... Αααα αναστασάκο πολύ καλλιτεχνική η φωτό!! Εμένα μ'αρέσει πολύ!!! Είναι χωρίς πλάκα για καρτ ποστάλ!! Όχι μόνο γιατί ο πέρσης είναι φατσόνι αλλά γιατί πράγματι έχει πολύ καλλιτεχνική προσέγγιση η συγκεκριμένη φωτό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 21:42 Η elvenstar: #5.139 23-11-08 21:42 Αρχική Δημοσίευση από zorica: γεια κοριτσια!!! τι νεα? ειδα οτι γιορταζε ο Πρινς αλλα πως???11 δεν ειναι? Click για ανάπτυξη... Ζοριτσαααααααααααααα!!!!!!!!!! Που είσαι; γιατί εξαφανίστηκες; Μήπως γεννήθηκε πρόωρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 21:52 Η zorica έγραψε: #5.140 23-11-08 21:52 καλε εδω ειμαι ειμαι.. ασε εμπλεξα με ενα παιχνιδι στο ιντερνετ... τι κανετε... βλεπω οι επισκεψεις δινουν και περνουν...ΚΑΚΟΥΡΓΕΣ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 255 256 257 258 259 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 257 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 257 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
γεια κοριτσια!!! τι νεα? ειδα οτι γιορταζε ο Πρινς αλλα πως???11 δεν ειναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 21:36 Η aalyah έγραψε: #5.138 23-11-08 21:36 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Εξαιρετικά αφιερωμένη στο Ελενάκι μας. Είναι μισή γιατί η μαμά μου με τράβηξε κομμένο αλλά νομίζω πως θα σ΄αρέσει νονά Έλενα!!! Click για ανάπτυξη... Αααα αναστασάκο πολύ καλλιτεχνική η φωτό!! Εμένα μ'αρέσει πολύ!!! Είναι χωρίς πλάκα για καρτ ποστάλ!! Όχι μόνο γιατί ο πέρσης είναι φατσόνι αλλά γιατί πράγματι έχει πολύ καλλιτεχνική προσέγγιση η συγκεκριμένη φωτό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 21:42 Η elvenstar: #5.139 23-11-08 21:42 Αρχική Δημοσίευση από zorica: γεια κοριτσια!!! τι νεα? ειδα οτι γιορταζε ο Πρινς αλλα πως???11 δεν ειναι? Click για ανάπτυξη... Ζοριτσαααααααααααααα!!!!!!!!!! Που είσαι; γιατί εξαφανίστηκες; Μήπως γεννήθηκε πρόωρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 21:52 Η zorica έγραψε: #5.140 23-11-08 21:52 καλε εδω ειμαι ειμαι.. ασε εμπλεξα με ενα παιχνιδι στο ιντερνετ... τι κανετε... βλεπω οι επισκεψεις δινουν και περνουν...ΚΑΚΟΥΡΓΕΣ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 255 256 257 258 259 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 257 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 257 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από staman2: Εξαιρετικά αφιερωμένη στο Ελενάκι μας. Είναι μισή γιατί η μαμά μου με τράβηξε κομμένο αλλά νομίζω πως θα σ΄αρέσει νονά Έλενα!!! Click για ανάπτυξη... Αααα αναστασάκο πολύ καλλιτεχνική η φωτό!! Εμένα μ'αρέσει πολύ!!! Είναι χωρίς πλάκα για καρτ ποστάλ!! Όχι μόνο γιατί ο πέρσης είναι φατσόνι αλλά γιατί πράγματι έχει πολύ καλλιτεχνική προσέγγιση η συγκεκριμένη φωτό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 21:42 Η elvenstar: #5.139 23-11-08 21:42 Αρχική Δημοσίευση από zorica: γεια κοριτσια!!! τι νεα? ειδα οτι γιορταζε ο Πρινς αλλα πως???11 δεν ειναι? Click για ανάπτυξη... Ζοριτσαααααααααααααα!!!!!!!!!! Που είσαι; γιατί εξαφανίστηκες; Μήπως γεννήθηκε πρόωρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 21:52 Η zorica έγραψε: #5.140 23-11-08 21:52 καλε εδω ειμαι ειμαι.. ασε εμπλεξα με ενα παιχνιδι στο ιντερνετ... τι κανετε... βλεπω οι επισκεψεις δινουν και περνουν...ΚΑΚΟΥΡΓΕΣ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 255 256 257 258 259 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 257 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 257 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από zorica: γεια κοριτσια!!! τι νεα? ειδα οτι γιορταζε ο Πρινς αλλα πως???11 δεν ειναι? Click για ανάπτυξη... Ζοριτσαααααααααααααα!!!!!!!!!! Που είσαι; γιατί εξαφανίστηκες; Μήπως γεννήθηκε πρόωρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 21:52 Η zorica έγραψε: #5.140 23-11-08 21:52 καλε εδω ειμαι ειμαι.. ασε εμπλεξα με ενα παιχνιδι στο ιντερνετ... τι κανετε... βλεπω οι επισκεψεις δινουν και περνουν...ΚΑΚΟΥΡΓΕΣ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
καλε εδω ειμαι ειμαι.. ασε εμπλεξα με ενα παιχνιδι στο ιντερνετ... τι κανετε... βλεπω οι επισκεψεις δινουν και περνουν...ΚΑΚΟΥΡΓΕΣ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.