Περσίας maniacs

Αχ ναι επειδή το έχω πει παντού νόμιζα ότι σου το είχα πει. Ναι ναι πολύ άτιμη όταν τον πρωτοείδε που τον είχα φέρει σπίτι έκανε σαν το κοριτσάκι στον εξορκιστή, την τρόμαξε το μάτι μου. Γενικά τα θηλυκά είναι άτιμα:lol: Ενώ τα αρσενικά είναι πιο καλόβολα (εκτός από τον Πρινς:lol:)
:lol::lol::lol:Γελάω τώρα, αλλα ξέρω πόσο δύσκολο είναι να βλέπεις το ζωάκι σου να υποφερει. Είναι καμιά φορά δύσκολη η προσαρμογή τους. Αλλά τελικά όλα το παίρνουν απόφαση κ συνηθίζουν κ καμία φορά είναι κι αγαπημένα. Βλέπετε Νάλα-Σεβάχ.:up:
Τι κάνουν τα μωράκια σου Έλενα?
Φιλησέ μου τα κ τα 3:D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

:lol::lol::lol::lol::up::up:η Αθηνα ειναι πιο ήπια:happy:
Βασάκο!! Καλησπέρα! Η Αθηνά μαθαίνω είναι καλλίτερα! θα συνηθίσει μωρε. Φίλησέ μου τα κουκλιά σου. Εσύ είσαι καλά?:)
Εγώ έχω συγχιστεί με τη Νάλα. Θα σας αναλύσω μόλις μπορέσω το λόγο.
:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Βασάκο!! Καλησπέρα! Η Αθηνά μαθαίνω είναι καλλίτερα! θα συνηθίσει μωρε. Φίλησέ μου τα κουκλιά σου. Εσύ είσαι καλά?:)
Εγώ έχω συγχιστεί με τη Νάλα. Θα σας αναλύσω μόλις μπορέσω το λόγο.:)

ναι μωρε ειναι καλύτερα..μην μου μαλώνεις τη Ναλα....ααααα...πρόσεχε...:D

:lol::lol::lol:Γελάω τώρα, αλλα ξέρω πόσο δύσκολο είναι να βλέπεις το ζωάκι σου να υποφερει. Είναι καμιά φορά δύσκολη η προσαρμογή τους. Αλλά τελικά όλα το παίρνουν απόφαση κ συνηθίζουν κ καμία φορά είναι κι αγαπημένα. Βλέπετε Νάλα-Σεβάχ.:up:
Τι κάνουν τα μωράκια σου Έλενα?
Φιλησέ μου τα κ τα 3:D
Ναι κ εγώ γελάω τώρα αλλά πραγματικά κάποια ζώα είναι πολύ δύστροπα. Η Νάλα μωρε είναι μια γλυκιά ψυχούλα μπορεί να κάνει τα νάζια της στην αρχή (να μη μας περνάνε κ για καμιά εύκολη) αλλά μετά είναι όλο γλύκες
heart.gif
Εύχομαι Βάσια μου το ίδιο να γίνει κ με την Αθηνούλα. Αυτό το διάστημα της προσαρμογής που όλη η προσοχή πέφτει στον μικρό απ όλους ίσως αν εσύ έδειχνες περισσότερη προσοχή στην Αθηνα να το έπερνε καλύτερα

δεν καταλαβες..εγω την έχω απο πάνω συνέχεια..να φανταστεις τον μικρό σπάνια τον παιρνω πολύ αγκαλιά..για να μην ζηλευει...:(

Και η δικιά μου δεν έχει πάρει καλά τον ερχομό του μικρού αλλά ευτυχώς δεν τα έχω μαζί και δεν έχω πρόβλημα.Προσπαθώ να μοιράζω δίκαια το χρόνο μου βέβαια για να μην έχουμε ζήλιες:/:ειδικά από την μεγάλη.Τον μυρίζει πάνω μου και μου τρίβεται μετά μανίας για να αφήσει τη δικιά της μυρωδιά...:redface:

Σιγα σιγα ολα συνηθιζουν,θελοντας και μη,ελαχιστα ειναι τα ζωακια που δεν τα βρισκουν ποτε και τσακωνονται μια ζωη.
Ε Αναστασια μη μου πειραζεις την προστατευομενη,45 λεπτα ειναι η πτηση,τσουπ,πεταγομαι και την παιρνω και την κανω Καλυμνια!

καλησπέρα σε όλη τη παρέα.. μαλλιαρή και μη :)

νυστάαααααααααααααζω...

αύριο ο πρίν πρίν μου έχει γενέεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεθλια... :)

Αααα χρόνια του πολλά!! Να τον χαίρεσε!! Τι θα του κάνεις να το γιορτάσετε? Καμιά γατοτουρτίτσα θα του έχεις?

Σιγα σιγα ολα συνηθιζουν,θελοντας και μη,ελαχιστα ειναι τα ζωακια που δεν τα βρισκουν ποτε και τσακωνονται μια ζωη.
Ε Αναστασια μη μου πειραζεις την προστατευομενη,45 λεπτα ειναι η πτηση,τσουπ,πεταγομαι και την παιρνω και την κανω Καλυμνια!
Αχ Δώρα μου αν σου αναλύσω γιατί είμαι εκνευρισμένη, ή μάλλον στενοχωρημένη, θα με καταλάβεις απόλυτα. Φεύγω τώρα για πεθερικά (επίσκεψη) και θα σας αναλύσω ελπίζω το βράδυ. Θα το δείτε μάλλον αύριο. :hmm::(

Χρονια πολλά Πρινσάκο ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ καλό μου γατουλίνι, ή μάλλον γατοσκυλογατουλίνι!!:up::up:

Θα περιμενω εξηγησεις,αυριο θα εχω κι εγω τα χαλια μου γιατι θα παω να μαλωσω με τον προϊσταμενο.
Πριν πριν χρονια σου πολλα,να σε χαιρομαστε!

Μου λείπεις φατσόνι μου!!!!!
heart.gif
:inlove::kiss::kiss:
heart.gif

DSC00614.JPG

Χρόνια πολλά πριν πριν:up::up: από σήμερα την καρτούλα σου θα την βάλω αύριο όμως ;)

Χρόνια πολλά Πρίνς!!Να σε χαίρονται όσοι σε αγαπάνε...και εμείς είχαμε γενέθλια πριν μια εβδομάδα,γίναμε 11 ελπίζω να μας φτάσεις και να μας περάσεις κιόλας:)

Εξαιρετικά αφιερωμένη στο Ελενάκι μας.
Είναι μισή γιατί η μαμά μου με τράβηξε κομμένο αλλά νομίζω πως θα σ΄αρέσει νονά Έλενα!!!
DSC00614_311778.jpg

γεια κοριτσια!!!
τι νεα?
ειδα οτι γιορταζε ο Πρινς αλλα πως???:hmm:11 δεν ειναι?

Εξαιρετικά αφιερωμένη στο Ελενάκι μας.
Είναι μισή γιατί η μαμά μου με τράβηξε κομμένο αλλά νομίζω πως θα σ΄αρέσει νονά Έλενα!!!
DSC00614_311778.jpg

Αααα αναστασάκο πολύ καλλιτεχνική η φωτό!! Εμένα μ'αρέσει πολύ!!! Είναι χωρίς πλάκα για καρτ ποστάλ!! Όχι μόνο γιατί ο πέρσης είναι φατσόνι αλλά γιατί πράγματι έχει πολύ καλλιτεχνική προσέγγιση η συγκεκριμένη φωτό! :up::up:

γεια κοριτσια!!!
τι νεα?
ειδα οτι γιορταζε ο Πρινς αλλα πως???:hmm:11 δεν ειναι?
Ζοριτσαααααααααααααα!!!!!!!!!! Που είσαι;
γιατί εξαφανίστηκες;
Μήπως γεννήθηκε πρόωρα:hmm::lol:

καλε εδω ειμαι ειμαι..
ασε εμπλεξα με ενα παιχνιδι στο ιντερνετ...
:redface::Dτι κανετε...
βλεπω οι επισκεψεις δινουν και περνουν...ΚΑΚΟΥΡΓΕΣ!!!:mad:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back