Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 22:51 Η Μαρία Γάτσιου: #5.201 25-11-08 22:51 Μεγαλώνουμε και ομορφαίνουμε....φιλιά σε όλες...τι κάνετε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 22:54 Η aalyah έγραψε: #5.202 25-11-08 22:54 Λιποθυμάμε με αυτές τις φωτό που μας βάζεις αυτό κάνουμε Κουκλί σκέτο έχει γίνει!!! Κουκλί!!! Θα γίνει ΓΑΤΑΡΟΣ!!! Αγάπη μου όμορφη. Δυο σβουρηχτά φιλάκια να του δώσεις στο μυτάκι του απο μένα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 22:56 Η Μαρία Γάτσιου: #5.203 25-11-08 22:56 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Λιποθυμάμε με αυτές τις φωτό που μας βάζεις αυτό κάνουμε Κουκλί σκέτο έχει γίνει!!! Κουκλί!!! Θα γίνει ΓΑΤΑΡΟΣ!!! Αγάπη μου όμορφη. Δυο σβουρηχτά φιλάκια να του δώσεις στο μυτάκι του απο μένα! Click για ανάπτυξη... Του τα έδωσα,ευχαριστούμε για τα καλά λόγια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 22:59 Η aalyah έγραψε: #5.204 25-11-08 22:59 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Του τα έδωσα,ευχαριστούμε για τα καλά λόγια Click για ανάπτυξη... Ο συγκάτοικος μου τον είδε στις φωτό μόλις τώρα και έμεινε κάπως έτσι Και ακολούθησαν όλα τα "ουάου είναι σαν μικρό άσπρο λιονταράκι, πολύ όμορφο". Α ρε Φοίβο κλέβεις καρδιές! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 23:03 Η Μαρία Γάτσιου: #5.205 25-11-08 23:03 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ο συγκάτοικος μου τον είδε στις φωτό μόλις τώρα και έμεινε κάπως έτσι Και ακολούθησαν όλα τα "ουάου είναι σαν μικρό άσπρο λιονταράκι, πολύ όμορφο". Α ρε Φοίβο κλέβεις καρδιές! Click για ανάπτυξη... Καλά εδώ να δεις τι γίνεται,έχει γίνει ξαφνικά το σπίτι μου κέντρο διερχομένων..έρχονται για να χαζεύουν το γατί και αυτός έχει γίνει πολύ κοινωνικός από αγκαλιά σε αγκαλιά πάει και όλο γουργουρίζει σαν μοτεράκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 23:06 Η Μαρία Γάτσιου: #5.206 25-11-08 23:06 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ο συγκάτοικος μου τον είδε στις φωτό μόλις τώρα και έμεινε κάπως έτσι Και ακολούθησαν όλα τα "ουάου είναι σαν μικρό άσπρο λιονταράκι, πολύ όμορφο". Α ρε Φοίβο κλέβεις καρδιές! Click για ανάπτυξη... να σημειωθεί οτι όσοι τον βλέπουν τον παρομοιάζουν και με ένα ζωάκι άσχετο...άλλοι λένε οτι είναι σαν αρκουδάκι,άλλοι σαν λιονταράκι..σαν λυκάκι,όλα τα έχω ακούσει μέχρι και κουνελάκι μου είπε μια φίλη μου!Για γάτο κανείς δεν τον περνάει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 23:18 Η aalyah έγραψε: #5.207 25-11-08 23:18 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: να σημειωθεί οτι όσοι τον βλέπουν τον παρομοιάζουν και με ένα ζωάκι άσχετο...άλλοι λένε οτι είναι σαν αρκουδάκι,άλλοι σαν λιονταράκι..σαν λυκάκι,όλα τα έχω ακούσει μέχρι και κουνελάκι μου είπε μια φίλη μου!Για γάτο κανείς δεν τον περνάει... Click για ανάπτυξη... Ε και τι πειράζει? Είναι one of a kind ο Φοίβος!! Μια μίξη. Γάτα χαμαιλεοντας. Αλλάζει σε άλλο ζώο ανάλογα τις διαθέσεις σας (ή τον βαθμό μυωπίας σας ) Καλά κάνει πάντως και είναι κοινωνικός και γυρνάει απο αγκαλιά σε αγκαλιά. Καλύτερα απο φοβιτσιάρης ή απο σνομπαρία. Ο δικός μου ο Φρίξος ήταν σνομπ. Χαρακτηριστικό φαινόμενο ήταν ότι όταν έμπαινε ξένος μέσα στο σπίτι και του έλεγε "Φριξούλη τι κάνεις" (ο Φρίξος συνήθως άραζε στο σαλόνι πάνω στον θερμοσυσωρευτή) αυτός τους έριχνε μια ματιά απάθειας και τους γυρνούσε τον πισινό (στην κυριολεξία όμως) και κοιτούσε τον τοίχο. Λες και δεν υπήρχαν. Γι'αυτο σου λέω καλύτερα κοινωνικός παρά έτσι. Θα προσβληθεί και κάνείς αν έχεις σνομπ γάτα και θα σταματήσει να έρχεται σπίτι σου επίσκεψη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 23:29 Η staman2 έγραψε: #5.208 25-11-08 23:29 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ωχχ μας πήρανε χαμπάρι.... Καλέ πως θα μου τα απαγάγεται ακόμα δεν τα έχω πάρει τα μωρά!! Και για την Ίριδα δεν φοβάμαι. Εχω βάλει ειδικούς πράκτορες να την φυλάνε. Δεν την κλέβετε με τίποτα! Τώρα όταν την πάρω μέσα στο σπίτι θα την εκπαιδευσω με το αντικλεπτικό σύστημα "πριν πριν" μόνο όμως στους ξένους όχι σε μένα άρα δεν έχετε καμία ελπίδα την απαγάγετε! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Εεεε μωρέ σιγά την σκανταλιά! Δεν δικαιούται και αυτός να κάνει μια σκανταλίτσα μικρή τόση δα? Πω πω ανυπομονώ χωρίς πλάκα να το γνωρίσω αυτό το γατί. Βασικά δεν νομίζω οτι υπάρχει και ζώο εκεί μέσα να μην θέλω να γνωρίσω και να ζουλήξω. Θα πάω και μια σοκολατόπιτα στην Λούση και αυτό ήταν. Θα με λατρέψει Click για ανάπτυξη... Κι εμείς ανυπομονούμε κυρία μου να μας ζουλήξεις. Και να σου κάνουμε το νιάααααουυυυ το γεροντοκορίστικο. Σεβάχ.- Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Το Λουσάκι τους λατρεύει όλους αρκεί να έχουν κάτι φαγώσιμο στο χέρι είναι σκυλίτσα Σκου μπι ντου. Και μετά έρχεται σαν καλή κυρία ξαπλώνει στην αγκαλία σου κ σε κοιτάζει με κάτι βελούδινα μάτια κ αθώα που είναι αδύνατον να μην της δώσεις μεζεδάκι πολύ π@@@ γυναίκα Και τώρα που είμαι μακριά μπορώ να το πω Αναστασία τάιζα την Λούση κρυφά κάτω από το τραπέζι Click για ανάπτυξη... Σωστά με κάτι φαγώσιμο στο χέρι είναι οτι το καλλιτερο για να σε λατρέψει. Οχι ότι δεν είναι τρυφερουλα η κακομοίρα γενικώς... Και .. ΕΛΕΝΑ ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ. Γι αυτό η Λουση όταν σε έβλεπε είχε γενικώς μια ανησυχία στη μασέλα της??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 23:35 Η staman2 έγραψε: #5.209 25-11-08 23:35 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Μεγαλώνουμε και ομορφαίνουμε....φιλιά σε όλες...τι κάνετε; Click για ανάπτυξη... Φοιβο!!! Εισαι ένας κούκλος χιονάτος!!! Τι αριστοκρατικος ΓΑΤΑΡΟΣ!!!Να τον χαίρεσαι τον πανέμορφό σου!! Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Καλά κάνει πάντως και είναι κοινωνικός και γυρνάει απο αγκαλιά σε αγκαλιά. Καλύτερα απο φοβιτσιάρης ή απο σνομπαρία. Ο δικός μου ο Φρίξος ήταν σνομπ. Χαρακτηριστικό φαινόμενο ήταν ότι όταν έμπαινε ξένος μέσα στο σπίτι και του έλεγε "Φριξούλη τι κάνεις" (ο Φρίξος συνήθως άραζε στο σαλόνι πάνω στον θερμοσυσωρευτή) αυτός τους έριχνε μια ματιά απάθειας και τους γυρνούσε τον πισινό (στην κυριολεξία όμως) και κοιτούσε τον τοίχο. Λες και δεν υπήρχαν. Γι'αυτο σου λέω καλύτερα κοινωνικός παρά έτσι. Θα προσβληθεί και κάνείς αν έχεις σνομπ γάτα και θα σταματήσει να έρχεται σπίτι σου επίσκεψη. Click για ανάπτυξη... Καλά άπαιχτος ο Φρίξος!!! Ετσι πρέπει τελικά για να είναι μέσα σε κάθε περίπτωση. γιατί υπάρχουν και οι μη φιλόγατοι οι οποίοι ίσως πουν τα ... σχολιά τους. Αρα ο Φρίξος για να είναι καλυμμένος για όλες τις περιπτώσεις, δρουσε έτσι. Φαντάζομαι τον πισινό του να τον μοστράρει στους καλεσμένους σου και ξεραίνομαι στο γέλιο!!! Φιλάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 23:38 Η staman2 έγραψε: #5.210 25-11-08 23:38 Αρχική Δημοσίευση από prince: καλησπέρα περσάκια πώς σας πετυχαίνω; ξεκούραστα γατάκια; Click για ανάπτυξη... Σταυρούλαααα!!! Καλησπέρα. Πώς πάνε οι ετοιμασίες? Ο Πριν πριν καλά? Η Ρέινα?? Εμένα με έχουν εκνευρίσει εδώ οι γείτονες. Νομίζω πως με την κατασκευη που έκανα κ την τέντα που θα βάλω τους προκάλεσα το ενδιαφέρον να μάθουν πόσα ζωάκια έχω. Και αρχιζω να κρύβω.... Καθήκια τελικά κι ας μην έχω ποτε δημιουργήσει πρόβλημα ή αντίρρηση προσωπικά επί τοσα χρόνια που ζω εδώ μέσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 23:40 Η elvenstar: #5.211 25-11-08 23:40 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Και .. ΕΛΕΝΑ ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ. Γι αυτό η Λουση όταν σε έβλεπε είχε γενικώς μια ανησυχία στη μασέλα της??? Click για ανάπτυξη... Μωρέ και μία και δύο είχε Το καημένο το Λουσάκι μου:kiss: Αρχική Δημοσίευση από prince: καλησπέρα περσάκια πώς σας πετυχαίνω; ξεκούραστα γατάκια; Click για ανάπτυξη... Σταυρούλα φύγε γρήγορα εσύ κ στείλε μου τον Πρινς έχω να του πω κάτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 23:50 Η aalyah έγραψε: #5.212 25-11-08 23:50 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλά άπαιχτος ο Φρίξος!!! Ετσι πρέπει τελικά για να είναι μέσα σε κάθε περίπτωση. γιατί υπάρχουν και οι μη φιλόγατοι οι οποίοι ίσως πουν τα ... σχολιά τους. Αρα ο Φρίξος για να είναι καλυμμένος για όλες τις περιπτώσεις, δρουσε έτσι. Φαντάζομαι τον πισινό του να τον μοστράρει στους καλεσμένους σου και ξεραίνομαι στο γέλιο!!! Φιλάκια Click για ανάπτυξη... Άσε Αναστασία μου άλλο να στο λέω και άλλο να το βλέπεις. Αφού στο τέλος λέγαν "αυτή η γάτα δεν έχει πρόσωπο τελικά. έχει μόνο κ@λο" Την αρχοντιά του την είχε πάντως. Και όλα του τα καμώματα ήταν επιδεικτικότατα! Πως λέμε "διακριτικό γατί"? Καμία σχέση Αρχική Δημοσίευση από staman2: Σταυρούλαααα!!! Καλησπέρα. Πώς πάνε οι ετοιμασίες? Ο Πριν πριν καλά? Η Ρέινα?? Εμένα με έχουν εκνευρίσει εδώ οι γείτονες. Νομίζω πως με την κατασκευη που έκανα κ την τέντα που θα βάλω τους προκάλεσα το ενδιαφέρον να μάθουν πόσα ζωάκια έχω. Και αρχιζω να κρύβω.... Καθήκια τελικά κι ας μην έχω ποτε δημιουργήσει πρόβλημα ή αντίρρηση προσωπικά επί τοσα χρόνια που ζω εδώ μέσα. Click για ανάπτυξη... Αν πάνε να σου κάνουν καμιά ιστορία θα είναι πολύ άθλιοι πάντως. Θα πέσει το mycat να τους κάψει να τους πεις αν σου κουνηθούνε. Αμάν πια δηλαδή. Σπίτι τους τα έχουν ή στην πλάτη τους τα κουβαλάνε τα ζώα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kostis85 Νεοφερμένο μέλος Ο Kostis85 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 56 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 00:06 Ο Kostis85 έγραψε: #5.213 26-11-08 00:06 Miss Μαρια Γάτσιου που είσαι?? Ακομα περιμένω να δω το βιντεάκι ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 00:15 Η Μαρία Γάτσιου: #5.214 26-11-08 00:15 Αρχική Δημοσίευση από Kostis85: Miss Μαρια Γάτσιου που είσαι?? Ακομα περιμένω να δω το βιντεάκι ... Click για ανάπτυξη... δεν το έφτιαξα ακόμα δεν έχω αρκετές φωτογραφίες...όταν το φτιάξω θα είσαι ο πρώτος που θα το δεις..φιλιά στον Ρομέο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 07:06 Η prince έγραψε: #5.215 26-11-08 07:06 μπον ζουρ παιδιά.. η μαμά μου σήμερα με ξύπνησε νωρίς.. λέει σε λίγο θα έρθει το φορτηγό. πρέπει να τελειώνει.. με τάισε και τώρα περιμένει και γώ δεν ξέρω τί... ελπίζω να με πάρει μαζί ... όποτε ανοίγει την πόρτα πετάγομαι γρήγορα γρήγορα στο εισόγειο.. αλλά αυτή με ξαναφέρνει πάνω.... γιατί; τόσες μέρες με πήγαινε βόλτα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 09:04 Η moukelis έγραψε: #5.216 26-11-08 09:04 Πριν πριν,θα κανετε γατοκομιση.Μη φοβασαι,κι εμεις εχουμε κανει,εχει πολλες ωραιες κουτες μετα να παιζεις! Σειριος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 09:23 Η staman2 έγραψε: #5.217 26-11-08 09:23 Bonjour bonjour αγαπητέ Πρινς. Καλή γατοκόμιση και... άκου μην ξεχάσεις την κοντέσσα σου!!! Με ποιαν θα παίζεις φάπες εκεί που θα πας!!! Καλά δε λέω θα έχεις και τον ξάδερφο το νέο αλλά.... η παλια είναι αλλιώς... χε χε χε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 09:57 Η Βάσια13859: #5.218 26-11-08 09:57 Prince Καλη μετακόμιση και καλή αρχη..ελπιζω να σου πανε ολα καλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kostis85 Νεοφερμένο μέλος Ο Kostis85 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 56 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 15:33 Ο Kostis85 έγραψε: #5.219 26-11-08 15:33 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: δεν το έφτιαξα ακόμα δεν έχω αρκετές φωτογραφίες...όταν το φτιάξω θα είσαι ο πρώτος που θα το δεις..φιλιά στον Ρομέο Click για ανάπτυξη... Καλημερα! Μαρια εμεις πλεον εχουμε ανέβει επίπεδο και πλεον μας βρίσκεις και στο youtube https://www.youtube.com/watch?v=b5sKjAC5B7k Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 15:55 Η Μαρία Γάτσιου: #5.220 26-11-08 15:55 Αρχική Δημοσίευση από Kostis85: Καλημερα! Μαρια εμεις πλεον εχουμε ανέβει επίπεδο και πλεον μας βρίσκεις και στο youtube https://www.youtube.com/watch?v=b5sKjAC5B7k Click για ανάπτυξη... Καλά ζηλεύω,όσες φορές και να το δώ γελάω..θέλω και εγώ βιντεάκι του μωρού μου.! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 259 260 261 262 263 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 261 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 261 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μεγαλώνουμε και ομορφαίνουμε....φιλιά σε όλες...τι κάνετε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 22:54 Η aalyah έγραψε: #5.202 25-11-08 22:54 Λιποθυμάμε με αυτές τις φωτό που μας βάζεις αυτό κάνουμε Κουκλί σκέτο έχει γίνει!!! Κουκλί!!! Θα γίνει ΓΑΤΑΡΟΣ!!! Αγάπη μου όμορφη. Δυο σβουρηχτά φιλάκια να του δώσεις στο μυτάκι του απο μένα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 22:56 Η Μαρία Γάτσιου: #5.203 25-11-08 22:56 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Λιποθυμάμε με αυτές τις φωτό που μας βάζεις αυτό κάνουμε Κουκλί σκέτο έχει γίνει!!! Κουκλί!!! Θα γίνει ΓΑΤΑΡΟΣ!!! Αγάπη μου όμορφη. Δυο σβουρηχτά φιλάκια να του δώσεις στο μυτάκι του απο μένα! Click για ανάπτυξη... Του τα έδωσα,ευχαριστούμε για τα καλά λόγια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 22:59 Η aalyah έγραψε: #5.204 25-11-08 22:59 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Του τα έδωσα,ευχαριστούμε για τα καλά λόγια Click για ανάπτυξη... Ο συγκάτοικος μου τον είδε στις φωτό μόλις τώρα και έμεινε κάπως έτσι Και ακολούθησαν όλα τα "ουάου είναι σαν μικρό άσπρο λιονταράκι, πολύ όμορφο". Α ρε Φοίβο κλέβεις καρδιές! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 23:03 Η Μαρία Γάτσιου: #5.205 25-11-08 23:03 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ο συγκάτοικος μου τον είδε στις φωτό μόλις τώρα και έμεινε κάπως έτσι Και ακολούθησαν όλα τα "ουάου είναι σαν μικρό άσπρο λιονταράκι, πολύ όμορφο". Α ρε Φοίβο κλέβεις καρδιές! Click για ανάπτυξη... Καλά εδώ να δεις τι γίνεται,έχει γίνει ξαφνικά το σπίτι μου κέντρο διερχομένων..έρχονται για να χαζεύουν το γατί και αυτός έχει γίνει πολύ κοινωνικός από αγκαλιά σε αγκαλιά πάει και όλο γουργουρίζει σαν μοτεράκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 23:06 Η Μαρία Γάτσιου: #5.206 25-11-08 23:06 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ο συγκάτοικος μου τον είδε στις φωτό μόλις τώρα και έμεινε κάπως έτσι Και ακολούθησαν όλα τα "ουάου είναι σαν μικρό άσπρο λιονταράκι, πολύ όμορφο". Α ρε Φοίβο κλέβεις καρδιές! Click για ανάπτυξη... να σημειωθεί οτι όσοι τον βλέπουν τον παρομοιάζουν και με ένα ζωάκι άσχετο...άλλοι λένε οτι είναι σαν αρκουδάκι,άλλοι σαν λιονταράκι..σαν λυκάκι,όλα τα έχω ακούσει μέχρι και κουνελάκι μου είπε μια φίλη μου!Για γάτο κανείς δεν τον περνάει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 23:18 Η aalyah έγραψε: #5.207 25-11-08 23:18 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: να σημειωθεί οτι όσοι τον βλέπουν τον παρομοιάζουν και με ένα ζωάκι άσχετο...άλλοι λένε οτι είναι σαν αρκουδάκι,άλλοι σαν λιονταράκι..σαν λυκάκι,όλα τα έχω ακούσει μέχρι και κουνελάκι μου είπε μια φίλη μου!Για γάτο κανείς δεν τον περνάει... Click για ανάπτυξη... Ε και τι πειράζει? Είναι one of a kind ο Φοίβος!! Μια μίξη. Γάτα χαμαιλεοντας. Αλλάζει σε άλλο ζώο ανάλογα τις διαθέσεις σας (ή τον βαθμό μυωπίας σας ) Καλά κάνει πάντως και είναι κοινωνικός και γυρνάει απο αγκαλιά σε αγκαλιά. Καλύτερα απο φοβιτσιάρης ή απο σνομπαρία. Ο δικός μου ο Φρίξος ήταν σνομπ. Χαρακτηριστικό φαινόμενο ήταν ότι όταν έμπαινε ξένος μέσα στο σπίτι και του έλεγε "Φριξούλη τι κάνεις" (ο Φρίξος συνήθως άραζε στο σαλόνι πάνω στον θερμοσυσωρευτή) αυτός τους έριχνε μια ματιά απάθειας και τους γυρνούσε τον πισινό (στην κυριολεξία όμως) και κοιτούσε τον τοίχο. Λες και δεν υπήρχαν. Γι'αυτο σου λέω καλύτερα κοινωνικός παρά έτσι. Θα προσβληθεί και κάνείς αν έχεις σνομπ γάτα και θα σταματήσει να έρχεται σπίτι σου επίσκεψη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 23:29 Η staman2 έγραψε: #5.208 25-11-08 23:29 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ωχχ μας πήρανε χαμπάρι.... Καλέ πως θα μου τα απαγάγεται ακόμα δεν τα έχω πάρει τα μωρά!! Και για την Ίριδα δεν φοβάμαι. Εχω βάλει ειδικούς πράκτορες να την φυλάνε. Δεν την κλέβετε με τίποτα! Τώρα όταν την πάρω μέσα στο σπίτι θα την εκπαιδευσω με το αντικλεπτικό σύστημα "πριν πριν" μόνο όμως στους ξένους όχι σε μένα άρα δεν έχετε καμία ελπίδα την απαγάγετε! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Εεεε μωρέ σιγά την σκανταλιά! Δεν δικαιούται και αυτός να κάνει μια σκανταλίτσα μικρή τόση δα? Πω πω ανυπομονώ χωρίς πλάκα να το γνωρίσω αυτό το γατί. Βασικά δεν νομίζω οτι υπάρχει και ζώο εκεί μέσα να μην θέλω να γνωρίσω και να ζουλήξω. Θα πάω και μια σοκολατόπιτα στην Λούση και αυτό ήταν. Θα με λατρέψει Click για ανάπτυξη... Κι εμείς ανυπομονούμε κυρία μου να μας ζουλήξεις. Και να σου κάνουμε το νιάααααουυυυ το γεροντοκορίστικο. Σεβάχ.- Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Το Λουσάκι τους λατρεύει όλους αρκεί να έχουν κάτι φαγώσιμο στο χέρι είναι σκυλίτσα Σκου μπι ντου. Και μετά έρχεται σαν καλή κυρία ξαπλώνει στην αγκαλία σου κ σε κοιτάζει με κάτι βελούδινα μάτια κ αθώα που είναι αδύνατον να μην της δώσεις μεζεδάκι πολύ π@@@ γυναίκα Και τώρα που είμαι μακριά μπορώ να το πω Αναστασία τάιζα την Λούση κρυφά κάτω από το τραπέζι Click για ανάπτυξη... Σωστά με κάτι φαγώσιμο στο χέρι είναι οτι το καλλιτερο για να σε λατρέψει. Οχι ότι δεν είναι τρυφερουλα η κακομοίρα γενικώς... Και .. ΕΛΕΝΑ ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ. Γι αυτό η Λουση όταν σε έβλεπε είχε γενικώς μια ανησυχία στη μασέλα της??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 23:35 Η staman2 έγραψε: #5.209 25-11-08 23:35 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Μεγαλώνουμε και ομορφαίνουμε....φιλιά σε όλες...τι κάνετε; Click για ανάπτυξη... Φοιβο!!! Εισαι ένας κούκλος χιονάτος!!! Τι αριστοκρατικος ΓΑΤΑΡΟΣ!!!Να τον χαίρεσαι τον πανέμορφό σου!! Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Καλά κάνει πάντως και είναι κοινωνικός και γυρνάει απο αγκαλιά σε αγκαλιά. Καλύτερα απο φοβιτσιάρης ή απο σνομπαρία. Ο δικός μου ο Φρίξος ήταν σνομπ. Χαρακτηριστικό φαινόμενο ήταν ότι όταν έμπαινε ξένος μέσα στο σπίτι και του έλεγε "Φριξούλη τι κάνεις" (ο Φρίξος συνήθως άραζε στο σαλόνι πάνω στον θερμοσυσωρευτή) αυτός τους έριχνε μια ματιά απάθειας και τους γυρνούσε τον πισινό (στην κυριολεξία όμως) και κοιτούσε τον τοίχο. Λες και δεν υπήρχαν. Γι'αυτο σου λέω καλύτερα κοινωνικός παρά έτσι. Θα προσβληθεί και κάνείς αν έχεις σνομπ γάτα και θα σταματήσει να έρχεται σπίτι σου επίσκεψη. Click για ανάπτυξη... Καλά άπαιχτος ο Φρίξος!!! Ετσι πρέπει τελικά για να είναι μέσα σε κάθε περίπτωση. γιατί υπάρχουν και οι μη φιλόγατοι οι οποίοι ίσως πουν τα ... σχολιά τους. Αρα ο Φρίξος για να είναι καλυμμένος για όλες τις περιπτώσεις, δρουσε έτσι. Φαντάζομαι τον πισινό του να τον μοστράρει στους καλεσμένους σου και ξεραίνομαι στο γέλιο!!! Φιλάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 23:38 Η staman2 έγραψε: #5.210 25-11-08 23:38 Αρχική Δημοσίευση από prince: καλησπέρα περσάκια πώς σας πετυχαίνω; ξεκούραστα γατάκια; Click για ανάπτυξη... Σταυρούλαααα!!! Καλησπέρα. Πώς πάνε οι ετοιμασίες? Ο Πριν πριν καλά? Η Ρέινα?? Εμένα με έχουν εκνευρίσει εδώ οι γείτονες. Νομίζω πως με την κατασκευη που έκανα κ την τέντα που θα βάλω τους προκάλεσα το ενδιαφέρον να μάθουν πόσα ζωάκια έχω. Και αρχιζω να κρύβω.... Καθήκια τελικά κι ας μην έχω ποτε δημιουργήσει πρόβλημα ή αντίρρηση προσωπικά επί τοσα χρόνια που ζω εδώ μέσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 23:40 Η elvenstar: #5.211 25-11-08 23:40 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Και .. ΕΛΕΝΑ ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ. Γι αυτό η Λουση όταν σε έβλεπε είχε γενικώς μια ανησυχία στη μασέλα της??? Click για ανάπτυξη... Μωρέ και μία και δύο είχε Το καημένο το Λουσάκι μου:kiss: Αρχική Δημοσίευση από prince: καλησπέρα περσάκια πώς σας πετυχαίνω; ξεκούραστα γατάκια; Click για ανάπτυξη... Σταυρούλα φύγε γρήγορα εσύ κ στείλε μου τον Πρινς έχω να του πω κάτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 23:50 Η aalyah έγραψε: #5.212 25-11-08 23:50 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλά άπαιχτος ο Φρίξος!!! Ετσι πρέπει τελικά για να είναι μέσα σε κάθε περίπτωση. γιατί υπάρχουν και οι μη φιλόγατοι οι οποίοι ίσως πουν τα ... σχολιά τους. Αρα ο Φρίξος για να είναι καλυμμένος για όλες τις περιπτώσεις, δρουσε έτσι. Φαντάζομαι τον πισινό του να τον μοστράρει στους καλεσμένους σου και ξεραίνομαι στο γέλιο!!! Φιλάκια Click για ανάπτυξη... Άσε Αναστασία μου άλλο να στο λέω και άλλο να το βλέπεις. Αφού στο τέλος λέγαν "αυτή η γάτα δεν έχει πρόσωπο τελικά. έχει μόνο κ@λο" Την αρχοντιά του την είχε πάντως. Και όλα του τα καμώματα ήταν επιδεικτικότατα! Πως λέμε "διακριτικό γατί"? Καμία σχέση Αρχική Δημοσίευση από staman2: Σταυρούλαααα!!! Καλησπέρα. Πώς πάνε οι ετοιμασίες? Ο Πριν πριν καλά? Η Ρέινα?? Εμένα με έχουν εκνευρίσει εδώ οι γείτονες. Νομίζω πως με την κατασκευη που έκανα κ την τέντα που θα βάλω τους προκάλεσα το ενδιαφέρον να μάθουν πόσα ζωάκια έχω. Και αρχιζω να κρύβω.... Καθήκια τελικά κι ας μην έχω ποτε δημιουργήσει πρόβλημα ή αντίρρηση προσωπικά επί τοσα χρόνια που ζω εδώ μέσα. Click για ανάπτυξη... Αν πάνε να σου κάνουν καμιά ιστορία θα είναι πολύ άθλιοι πάντως. Θα πέσει το mycat να τους κάψει να τους πεις αν σου κουνηθούνε. Αμάν πια δηλαδή. Σπίτι τους τα έχουν ή στην πλάτη τους τα κουβαλάνε τα ζώα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kostis85 Νεοφερμένο μέλος Ο Kostis85 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 56 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 00:06 Ο Kostis85 έγραψε: #5.213 26-11-08 00:06 Miss Μαρια Γάτσιου που είσαι?? Ακομα περιμένω να δω το βιντεάκι ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 00:15 Η Μαρία Γάτσιου: #5.214 26-11-08 00:15 Αρχική Δημοσίευση από Kostis85: Miss Μαρια Γάτσιου που είσαι?? Ακομα περιμένω να δω το βιντεάκι ... Click για ανάπτυξη... δεν το έφτιαξα ακόμα δεν έχω αρκετές φωτογραφίες...όταν το φτιάξω θα είσαι ο πρώτος που θα το δεις..φιλιά στον Ρομέο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 07:06 Η prince έγραψε: #5.215 26-11-08 07:06 μπον ζουρ παιδιά.. η μαμά μου σήμερα με ξύπνησε νωρίς.. λέει σε λίγο θα έρθει το φορτηγό. πρέπει να τελειώνει.. με τάισε και τώρα περιμένει και γώ δεν ξέρω τί... ελπίζω να με πάρει μαζί ... όποτε ανοίγει την πόρτα πετάγομαι γρήγορα γρήγορα στο εισόγειο.. αλλά αυτή με ξαναφέρνει πάνω.... γιατί; τόσες μέρες με πήγαινε βόλτα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 09:04 Η moukelis έγραψε: #5.216 26-11-08 09:04 Πριν πριν,θα κανετε γατοκομιση.Μη φοβασαι,κι εμεις εχουμε κανει,εχει πολλες ωραιες κουτες μετα να παιζεις! Σειριος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 09:23 Η staman2 έγραψε: #5.217 26-11-08 09:23 Bonjour bonjour αγαπητέ Πρινς. Καλή γατοκόμιση και... άκου μην ξεχάσεις την κοντέσσα σου!!! Με ποιαν θα παίζεις φάπες εκεί που θα πας!!! Καλά δε λέω θα έχεις και τον ξάδερφο το νέο αλλά.... η παλια είναι αλλιώς... χε χε χε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 09:57 Η Βάσια13859: #5.218 26-11-08 09:57 Prince Καλη μετακόμιση και καλή αρχη..ελπιζω να σου πανε ολα καλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kostis85 Νεοφερμένο μέλος Ο Kostis85 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 56 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 15:33 Ο Kostis85 έγραψε: #5.219 26-11-08 15:33 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: δεν το έφτιαξα ακόμα δεν έχω αρκετές φωτογραφίες...όταν το φτιάξω θα είσαι ο πρώτος που θα το δεις..φιλιά στον Ρομέο Click για ανάπτυξη... Καλημερα! Μαρια εμεις πλεον εχουμε ανέβει επίπεδο και πλεον μας βρίσκεις και στο youtube https://www.youtube.com/watch?v=b5sKjAC5B7k Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 15:55 Η Μαρία Γάτσιου: #5.220 26-11-08 15:55 Αρχική Δημοσίευση από Kostis85: Καλημερα! Μαρια εμεις πλεον εχουμε ανέβει επίπεδο και πλεον μας βρίσκεις και στο youtube https://www.youtube.com/watch?v=b5sKjAC5B7k Click για ανάπτυξη... Καλά ζηλεύω,όσες φορές και να το δώ γελάω..θέλω και εγώ βιντεάκι του μωρού μου.! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 259 260 261 262 263 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 261 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 261 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Λιποθυμάμε με αυτές τις φωτό που μας βάζεις αυτό κάνουμε Κουκλί σκέτο έχει γίνει!!! Κουκλί!!! Θα γίνει ΓΑΤΑΡΟΣ!!! Αγάπη μου όμορφη. Δυο σβουρηχτά φιλάκια να του δώσεις στο μυτάκι του απο μένα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 22:56 Η Μαρία Γάτσιου: #5.203 25-11-08 22:56 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Λιποθυμάμε με αυτές τις φωτό που μας βάζεις αυτό κάνουμε Κουκλί σκέτο έχει γίνει!!! Κουκλί!!! Θα γίνει ΓΑΤΑΡΟΣ!!! Αγάπη μου όμορφη. Δυο σβουρηχτά φιλάκια να του δώσεις στο μυτάκι του απο μένα! Click για ανάπτυξη... Του τα έδωσα,ευχαριστούμε για τα καλά λόγια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 22:59 Η aalyah έγραψε: #5.204 25-11-08 22:59 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Του τα έδωσα,ευχαριστούμε για τα καλά λόγια Click για ανάπτυξη... Ο συγκάτοικος μου τον είδε στις φωτό μόλις τώρα και έμεινε κάπως έτσι Και ακολούθησαν όλα τα "ουάου είναι σαν μικρό άσπρο λιονταράκι, πολύ όμορφο". Α ρε Φοίβο κλέβεις καρδιές! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 23:03 Η Μαρία Γάτσιου: #5.205 25-11-08 23:03 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ο συγκάτοικος μου τον είδε στις φωτό μόλις τώρα και έμεινε κάπως έτσι Και ακολούθησαν όλα τα "ουάου είναι σαν μικρό άσπρο λιονταράκι, πολύ όμορφο". Α ρε Φοίβο κλέβεις καρδιές! Click για ανάπτυξη... Καλά εδώ να δεις τι γίνεται,έχει γίνει ξαφνικά το σπίτι μου κέντρο διερχομένων..έρχονται για να χαζεύουν το γατί και αυτός έχει γίνει πολύ κοινωνικός από αγκαλιά σε αγκαλιά πάει και όλο γουργουρίζει σαν μοτεράκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 23:06 Η Μαρία Γάτσιου: #5.206 25-11-08 23:06 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ο συγκάτοικος μου τον είδε στις φωτό μόλις τώρα και έμεινε κάπως έτσι Και ακολούθησαν όλα τα "ουάου είναι σαν μικρό άσπρο λιονταράκι, πολύ όμορφο". Α ρε Φοίβο κλέβεις καρδιές! Click για ανάπτυξη... να σημειωθεί οτι όσοι τον βλέπουν τον παρομοιάζουν και με ένα ζωάκι άσχετο...άλλοι λένε οτι είναι σαν αρκουδάκι,άλλοι σαν λιονταράκι..σαν λυκάκι,όλα τα έχω ακούσει μέχρι και κουνελάκι μου είπε μια φίλη μου!Για γάτο κανείς δεν τον περνάει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 23:18 Η aalyah έγραψε: #5.207 25-11-08 23:18 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: να σημειωθεί οτι όσοι τον βλέπουν τον παρομοιάζουν και με ένα ζωάκι άσχετο...άλλοι λένε οτι είναι σαν αρκουδάκι,άλλοι σαν λιονταράκι..σαν λυκάκι,όλα τα έχω ακούσει μέχρι και κουνελάκι μου είπε μια φίλη μου!Για γάτο κανείς δεν τον περνάει... Click για ανάπτυξη... Ε και τι πειράζει? Είναι one of a kind ο Φοίβος!! Μια μίξη. Γάτα χαμαιλεοντας. Αλλάζει σε άλλο ζώο ανάλογα τις διαθέσεις σας (ή τον βαθμό μυωπίας σας ) Καλά κάνει πάντως και είναι κοινωνικός και γυρνάει απο αγκαλιά σε αγκαλιά. Καλύτερα απο φοβιτσιάρης ή απο σνομπαρία. Ο δικός μου ο Φρίξος ήταν σνομπ. Χαρακτηριστικό φαινόμενο ήταν ότι όταν έμπαινε ξένος μέσα στο σπίτι και του έλεγε "Φριξούλη τι κάνεις" (ο Φρίξος συνήθως άραζε στο σαλόνι πάνω στον θερμοσυσωρευτή) αυτός τους έριχνε μια ματιά απάθειας και τους γυρνούσε τον πισινό (στην κυριολεξία όμως) και κοιτούσε τον τοίχο. Λες και δεν υπήρχαν. Γι'αυτο σου λέω καλύτερα κοινωνικός παρά έτσι. Θα προσβληθεί και κάνείς αν έχεις σνομπ γάτα και θα σταματήσει να έρχεται σπίτι σου επίσκεψη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 23:29 Η staman2 έγραψε: #5.208 25-11-08 23:29 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ωχχ μας πήρανε χαμπάρι.... Καλέ πως θα μου τα απαγάγεται ακόμα δεν τα έχω πάρει τα μωρά!! Και για την Ίριδα δεν φοβάμαι. Εχω βάλει ειδικούς πράκτορες να την φυλάνε. Δεν την κλέβετε με τίποτα! Τώρα όταν την πάρω μέσα στο σπίτι θα την εκπαιδευσω με το αντικλεπτικό σύστημα "πριν πριν" μόνο όμως στους ξένους όχι σε μένα άρα δεν έχετε καμία ελπίδα την απαγάγετε! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Εεεε μωρέ σιγά την σκανταλιά! Δεν δικαιούται και αυτός να κάνει μια σκανταλίτσα μικρή τόση δα? Πω πω ανυπομονώ χωρίς πλάκα να το γνωρίσω αυτό το γατί. Βασικά δεν νομίζω οτι υπάρχει και ζώο εκεί μέσα να μην θέλω να γνωρίσω και να ζουλήξω. Θα πάω και μια σοκολατόπιτα στην Λούση και αυτό ήταν. Θα με λατρέψει Click για ανάπτυξη... Κι εμείς ανυπομονούμε κυρία μου να μας ζουλήξεις. Και να σου κάνουμε το νιάααααουυυυ το γεροντοκορίστικο. Σεβάχ.- Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Το Λουσάκι τους λατρεύει όλους αρκεί να έχουν κάτι φαγώσιμο στο χέρι είναι σκυλίτσα Σκου μπι ντου. Και μετά έρχεται σαν καλή κυρία ξαπλώνει στην αγκαλία σου κ σε κοιτάζει με κάτι βελούδινα μάτια κ αθώα που είναι αδύνατον να μην της δώσεις μεζεδάκι πολύ π@@@ γυναίκα Και τώρα που είμαι μακριά μπορώ να το πω Αναστασία τάιζα την Λούση κρυφά κάτω από το τραπέζι Click για ανάπτυξη... Σωστά με κάτι φαγώσιμο στο χέρι είναι οτι το καλλιτερο για να σε λατρέψει. Οχι ότι δεν είναι τρυφερουλα η κακομοίρα γενικώς... Και .. ΕΛΕΝΑ ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ. Γι αυτό η Λουση όταν σε έβλεπε είχε γενικώς μια ανησυχία στη μασέλα της??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 23:35 Η staman2 έγραψε: #5.209 25-11-08 23:35 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Μεγαλώνουμε και ομορφαίνουμε....φιλιά σε όλες...τι κάνετε; Click για ανάπτυξη... Φοιβο!!! Εισαι ένας κούκλος χιονάτος!!! Τι αριστοκρατικος ΓΑΤΑΡΟΣ!!!Να τον χαίρεσαι τον πανέμορφό σου!! Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Καλά κάνει πάντως και είναι κοινωνικός και γυρνάει απο αγκαλιά σε αγκαλιά. Καλύτερα απο φοβιτσιάρης ή απο σνομπαρία. Ο δικός μου ο Φρίξος ήταν σνομπ. Χαρακτηριστικό φαινόμενο ήταν ότι όταν έμπαινε ξένος μέσα στο σπίτι και του έλεγε "Φριξούλη τι κάνεις" (ο Φρίξος συνήθως άραζε στο σαλόνι πάνω στον θερμοσυσωρευτή) αυτός τους έριχνε μια ματιά απάθειας και τους γυρνούσε τον πισινό (στην κυριολεξία όμως) και κοιτούσε τον τοίχο. Λες και δεν υπήρχαν. Γι'αυτο σου λέω καλύτερα κοινωνικός παρά έτσι. Θα προσβληθεί και κάνείς αν έχεις σνομπ γάτα και θα σταματήσει να έρχεται σπίτι σου επίσκεψη. Click για ανάπτυξη... Καλά άπαιχτος ο Φρίξος!!! Ετσι πρέπει τελικά για να είναι μέσα σε κάθε περίπτωση. γιατί υπάρχουν και οι μη φιλόγατοι οι οποίοι ίσως πουν τα ... σχολιά τους. Αρα ο Φρίξος για να είναι καλυμμένος για όλες τις περιπτώσεις, δρουσε έτσι. Φαντάζομαι τον πισινό του να τον μοστράρει στους καλεσμένους σου και ξεραίνομαι στο γέλιο!!! Φιλάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 23:38 Η staman2 έγραψε: #5.210 25-11-08 23:38 Αρχική Δημοσίευση από prince: καλησπέρα περσάκια πώς σας πετυχαίνω; ξεκούραστα γατάκια; Click για ανάπτυξη... Σταυρούλαααα!!! Καλησπέρα. Πώς πάνε οι ετοιμασίες? Ο Πριν πριν καλά? Η Ρέινα?? Εμένα με έχουν εκνευρίσει εδώ οι γείτονες. Νομίζω πως με την κατασκευη που έκανα κ την τέντα που θα βάλω τους προκάλεσα το ενδιαφέρον να μάθουν πόσα ζωάκια έχω. Και αρχιζω να κρύβω.... Καθήκια τελικά κι ας μην έχω ποτε δημιουργήσει πρόβλημα ή αντίρρηση προσωπικά επί τοσα χρόνια που ζω εδώ μέσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 23:40 Η elvenstar: #5.211 25-11-08 23:40 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Και .. ΕΛΕΝΑ ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ. Γι αυτό η Λουση όταν σε έβλεπε είχε γενικώς μια ανησυχία στη μασέλα της??? Click για ανάπτυξη... Μωρέ και μία και δύο είχε Το καημένο το Λουσάκι μου:kiss: Αρχική Δημοσίευση από prince: καλησπέρα περσάκια πώς σας πετυχαίνω; ξεκούραστα γατάκια; Click για ανάπτυξη... Σταυρούλα φύγε γρήγορα εσύ κ στείλε μου τον Πρινς έχω να του πω κάτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 23:50 Η aalyah έγραψε: #5.212 25-11-08 23:50 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλά άπαιχτος ο Φρίξος!!! Ετσι πρέπει τελικά για να είναι μέσα σε κάθε περίπτωση. γιατί υπάρχουν και οι μη φιλόγατοι οι οποίοι ίσως πουν τα ... σχολιά τους. Αρα ο Φρίξος για να είναι καλυμμένος για όλες τις περιπτώσεις, δρουσε έτσι. Φαντάζομαι τον πισινό του να τον μοστράρει στους καλεσμένους σου και ξεραίνομαι στο γέλιο!!! Φιλάκια Click για ανάπτυξη... Άσε Αναστασία μου άλλο να στο λέω και άλλο να το βλέπεις. Αφού στο τέλος λέγαν "αυτή η γάτα δεν έχει πρόσωπο τελικά. έχει μόνο κ@λο" Την αρχοντιά του την είχε πάντως. Και όλα του τα καμώματα ήταν επιδεικτικότατα! Πως λέμε "διακριτικό γατί"? Καμία σχέση Αρχική Δημοσίευση από staman2: Σταυρούλαααα!!! Καλησπέρα. Πώς πάνε οι ετοιμασίες? Ο Πριν πριν καλά? Η Ρέινα?? Εμένα με έχουν εκνευρίσει εδώ οι γείτονες. Νομίζω πως με την κατασκευη που έκανα κ την τέντα που θα βάλω τους προκάλεσα το ενδιαφέρον να μάθουν πόσα ζωάκια έχω. Και αρχιζω να κρύβω.... Καθήκια τελικά κι ας μην έχω ποτε δημιουργήσει πρόβλημα ή αντίρρηση προσωπικά επί τοσα χρόνια που ζω εδώ μέσα. Click για ανάπτυξη... Αν πάνε να σου κάνουν καμιά ιστορία θα είναι πολύ άθλιοι πάντως. Θα πέσει το mycat να τους κάψει να τους πεις αν σου κουνηθούνε. Αμάν πια δηλαδή. Σπίτι τους τα έχουν ή στην πλάτη τους τα κουβαλάνε τα ζώα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kostis85 Νεοφερμένο μέλος Ο Kostis85 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 56 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 00:06 Ο Kostis85 έγραψε: #5.213 26-11-08 00:06 Miss Μαρια Γάτσιου που είσαι?? Ακομα περιμένω να δω το βιντεάκι ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 00:15 Η Μαρία Γάτσιου: #5.214 26-11-08 00:15 Αρχική Δημοσίευση από Kostis85: Miss Μαρια Γάτσιου που είσαι?? Ακομα περιμένω να δω το βιντεάκι ... Click για ανάπτυξη... δεν το έφτιαξα ακόμα δεν έχω αρκετές φωτογραφίες...όταν το φτιάξω θα είσαι ο πρώτος που θα το δεις..φιλιά στον Ρομέο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 07:06 Η prince έγραψε: #5.215 26-11-08 07:06 μπον ζουρ παιδιά.. η μαμά μου σήμερα με ξύπνησε νωρίς.. λέει σε λίγο θα έρθει το φορτηγό. πρέπει να τελειώνει.. με τάισε και τώρα περιμένει και γώ δεν ξέρω τί... ελπίζω να με πάρει μαζί ... όποτε ανοίγει την πόρτα πετάγομαι γρήγορα γρήγορα στο εισόγειο.. αλλά αυτή με ξαναφέρνει πάνω.... γιατί; τόσες μέρες με πήγαινε βόλτα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 09:04 Η moukelis έγραψε: #5.216 26-11-08 09:04 Πριν πριν,θα κανετε γατοκομιση.Μη φοβασαι,κι εμεις εχουμε κανει,εχει πολλες ωραιες κουτες μετα να παιζεις! Σειριος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 09:23 Η staman2 έγραψε: #5.217 26-11-08 09:23 Bonjour bonjour αγαπητέ Πρινς. Καλή γατοκόμιση και... άκου μην ξεχάσεις την κοντέσσα σου!!! Με ποιαν θα παίζεις φάπες εκεί που θα πας!!! Καλά δε λέω θα έχεις και τον ξάδερφο το νέο αλλά.... η παλια είναι αλλιώς... χε χε χε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 09:57 Η Βάσια13859: #5.218 26-11-08 09:57 Prince Καλη μετακόμιση και καλή αρχη..ελπιζω να σου πανε ολα καλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kostis85 Νεοφερμένο μέλος Ο Kostis85 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 56 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 15:33 Ο Kostis85 έγραψε: #5.219 26-11-08 15:33 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: δεν το έφτιαξα ακόμα δεν έχω αρκετές φωτογραφίες...όταν το φτιάξω θα είσαι ο πρώτος που θα το δεις..φιλιά στον Ρομέο Click για ανάπτυξη... Καλημερα! Μαρια εμεις πλεον εχουμε ανέβει επίπεδο και πλεον μας βρίσκεις και στο youtube https://www.youtube.com/watch?v=b5sKjAC5B7k Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 15:55 Η Μαρία Γάτσιου: #5.220 26-11-08 15:55 Αρχική Δημοσίευση από Kostis85: Καλημερα! Μαρια εμεις πλεον εχουμε ανέβει επίπεδο και πλεον μας βρίσκεις και στο youtube https://www.youtube.com/watch?v=b5sKjAC5B7k Click για ανάπτυξη... Καλά ζηλεύω,όσες φορές και να το δώ γελάω..θέλω και εγώ βιντεάκι του μωρού μου.! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 259 260 261 262 263 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 261 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 261 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Λιποθυμάμε με αυτές τις φωτό που μας βάζεις αυτό κάνουμε Κουκλί σκέτο έχει γίνει!!! Κουκλί!!! Θα γίνει ΓΑΤΑΡΟΣ!!! Αγάπη μου όμορφη. Δυο σβουρηχτά φιλάκια να του δώσεις στο μυτάκι του απο μένα! Click για ανάπτυξη... Του τα έδωσα,ευχαριστούμε για τα καλά λόγια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 22:59 Η aalyah έγραψε: #5.204 25-11-08 22:59 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Του τα έδωσα,ευχαριστούμε για τα καλά λόγια Click για ανάπτυξη... Ο συγκάτοικος μου τον είδε στις φωτό μόλις τώρα και έμεινε κάπως έτσι Και ακολούθησαν όλα τα "ουάου είναι σαν μικρό άσπρο λιονταράκι, πολύ όμορφο". Α ρε Φοίβο κλέβεις καρδιές! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 23:03 Η Μαρία Γάτσιου: #5.205 25-11-08 23:03 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ο συγκάτοικος μου τον είδε στις φωτό μόλις τώρα και έμεινε κάπως έτσι Και ακολούθησαν όλα τα "ουάου είναι σαν μικρό άσπρο λιονταράκι, πολύ όμορφο". Α ρε Φοίβο κλέβεις καρδιές! Click για ανάπτυξη... Καλά εδώ να δεις τι γίνεται,έχει γίνει ξαφνικά το σπίτι μου κέντρο διερχομένων..έρχονται για να χαζεύουν το γατί και αυτός έχει γίνει πολύ κοινωνικός από αγκαλιά σε αγκαλιά πάει και όλο γουργουρίζει σαν μοτεράκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 23:06 Η Μαρία Γάτσιου: #5.206 25-11-08 23:06 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ο συγκάτοικος μου τον είδε στις φωτό μόλις τώρα και έμεινε κάπως έτσι Και ακολούθησαν όλα τα "ουάου είναι σαν μικρό άσπρο λιονταράκι, πολύ όμορφο". Α ρε Φοίβο κλέβεις καρδιές! Click για ανάπτυξη... να σημειωθεί οτι όσοι τον βλέπουν τον παρομοιάζουν και με ένα ζωάκι άσχετο...άλλοι λένε οτι είναι σαν αρκουδάκι,άλλοι σαν λιονταράκι..σαν λυκάκι,όλα τα έχω ακούσει μέχρι και κουνελάκι μου είπε μια φίλη μου!Για γάτο κανείς δεν τον περνάει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 23:18 Η aalyah έγραψε: #5.207 25-11-08 23:18 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: να σημειωθεί οτι όσοι τον βλέπουν τον παρομοιάζουν και με ένα ζωάκι άσχετο...άλλοι λένε οτι είναι σαν αρκουδάκι,άλλοι σαν λιονταράκι..σαν λυκάκι,όλα τα έχω ακούσει μέχρι και κουνελάκι μου είπε μια φίλη μου!Για γάτο κανείς δεν τον περνάει... Click για ανάπτυξη... Ε και τι πειράζει? Είναι one of a kind ο Φοίβος!! Μια μίξη. Γάτα χαμαιλεοντας. Αλλάζει σε άλλο ζώο ανάλογα τις διαθέσεις σας (ή τον βαθμό μυωπίας σας ) Καλά κάνει πάντως και είναι κοινωνικός και γυρνάει απο αγκαλιά σε αγκαλιά. Καλύτερα απο φοβιτσιάρης ή απο σνομπαρία. Ο δικός μου ο Φρίξος ήταν σνομπ. Χαρακτηριστικό φαινόμενο ήταν ότι όταν έμπαινε ξένος μέσα στο σπίτι και του έλεγε "Φριξούλη τι κάνεις" (ο Φρίξος συνήθως άραζε στο σαλόνι πάνω στον θερμοσυσωρευτή) αυτός τους έριχνε μια ματιά απάθειας και τους γυρνούσε τον πισινό (στην κυριολεξία όμως) και κοιτούσε τον τοίχο. Λες και δεν υπήρχαν. Γι'αυτο σου λέω καλύτερα κοινωνικός παρά έτσι. Θα προσβληθεί και κάνείς αν έχεις σνομπ γάτα και θα σταματήσει να έρχεται σπίτι σου επίσκεψη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 23:29 Η staman2 έγραψε: #5.208 25-11-08 23:29 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ωχχ μας πήρανε χαμπάρι.... Καλέ πως θα μου τα απαγάγεται ακόμα δεν τα έχω πάρει τα μωρά!! Και για την Ίριδα δεν φοβάμαι. Εχω βάλει ειδικούς πράκτορες να την φυλάνε. Δεν την κλέβετε με τίποτα! Τώρα όταν την πάρω μέσα στο σπίτι θα την εκπαιδευσω με το αντικλεπτικό σύστημα "πριν πριν" μόνο όμως στους ξένους όχι σε μένα άρα δεν έχετε καμία ελπίδα την απαγάγετε! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Εεεε μωρέ σιγά την σκανταλιά! Δεν δικαιούται και αυτός να κάνει μια σκανταλίτσα μικρή τόση δα? Πω πω ανυπομονώ χωρίς πλάκα να το γνωρίσω αυτό το γατί. Βασικά δεν νομίζω οτι υπάρχει και ζώο εκεί μέσα να μην θέλω να γνωρίσω και να ζουλήξω. Θα πάω και μια σοκολατόπιτα στην Λούση και αυτό ήταν. Θα με λατρέψει Click για ανάπτυξη... Κι εμείς ανυπομονούμε κυρία μου να μας ζουλήξεις. Και να σου κάνουμε το νιάααααουυυυ το γεροντοκορίστικο. Σεβάχ.- Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Το Λουσάκι τους λατρεύει όλους αρκεί να έχουν κάτι φαγώσιμο στο χέρι είναι σκυλίτσα Σκου μπι ντου. Και μετά έρχεται σαν καλή κυρία ξαπλώνει στην αγκαλία σου κ σε κοιτάζει με κάτι βελούδινα μάτια κ αθώα που είναι αδύνατον να μην της δώσεις μεζεδάκι πολύ π@@@ γυναίκα Και τώρα που είμαι μακριά μπορώ να το πω Αναστασία τάιζα την Λούση κρυφά κάτω από το τραπέζι Click για ανάπτυξη... Σωστά με κάτι φαγώσιμο στο χέρι είναι οτι το καλλιτερο για να σε λατρέψει. Οχι ότι δεν είναι τρυφερουλα η κακομοίρα γενικώς... Και .. ΕΛΕΝΑ ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ. Γι αυτό η Λουση όταν σε έβλεπε είχε γενικώς μια ανησυχία στη μασέλα της??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 23:35 Η staman2 έγραψε: #5.209 25-11-08 23:35 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Μεγαλώνουμε και ομορφαίνουμε....φιλιά σε όλες...τι κάνετε; Click για ανάπτυξη... Φοιβο!!! Εισαι ένας κούκλος χιονάτος!!! Τι αριστοκρατικος ΓΑΤΑΡΟΣ!!!Να τον χαίρεσαι τον πανέμορφό σου!! Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Καλά κάνει πάντως και είναι κοινωνικός και γυρνάει απο αγκαλιά σε αγκαλιά. Καλύτερα απο φοβιτσιάρης ή απο σνομπαρία. Ο δικός μου ο Φρίξος ήταν σνομπ. Χαρακτηριστικό φαινόμενο ήταν ότι όταν έμπαινε ξένος μέσα στο σπίτι και του έλεγε "Φριξούλη τι κάνεις" (ο Φρίξος συνήθως άραζε στο σαλόνι πάνω στον θερμοσυσωρευτή) αυτός τους έριχνε μια ματιά απάθειας και τους γυρνούσε τον πισινό (στην κυριολεξία όμως) και κοιτούσε τον τοίχο. Λες και δεν υπήρχαν. Γι'αυτο σου λέω καλύτερα κοινωνικός παρά έτσι. Θα προσβληθεί και κάνείς αν έχεις σνομπ γάτα και θα σταματήσει να έρχεται σπίτι σου επίσκεψη. Click για ανάπτυξη... Καλά άπαιχτος ο Φρίξος!!! Ετσι πρέπει τελικά για να είναι μέσα σε κάθε περίπτωση. γιατί υπάρχουν και οι μη φιλόγατοι οι οποίοι ίσως πουν τα ... σχολιά τους. Αρα ο Φρίξος για να είναι καλυμμένος για όλες τις περιπτώσεις, δρουσε έτσι. Φαντάζομαι τον πισινό του να τον μοστράρει στους καλεσμένους σου και ξεραίνομαι στο γέλιο!!! Φιλάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 23:38 Η staman2 έγραψε: #5.210 25-11-08 23:38 Αρχική Δημοσίευση από prince: καλησπέρα περσάκια πώς σας πετυχαίνω; ξεκούραστα γατάκια; Click για ανάπτυξη... Σταυρούλαααα!!! Καλησπέρα. Πώς πάνε οι ετοιμασίες? Ο Πριν πριν καλά? Η Ρέινα?? Εμένα με έχουν εκνευρίσει εδώ οι γείτονες. Νομίζω πως με την κατασκευη που έκανα κ την τέντα που θα βάλω τους προκάλεσα το ενδιαφέρον να μάθουν πόσα ζωάκια έχω. Και αρχιζω να κρύβω.... Καθήκια τελικά κι ας μην έχω ποτε δημιουργήσει πρόβλημα ή αντίρρηση προσωπικά επί τοσα χρόνια που ζω εδώ μέσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 23:40 Η elvenstar: #5.211 25-11-08 23:40 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Και .. ΕΛΕΝΑ ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ. Γι αυτό η Λουση όταν σε έβλεπε είχε γενικώς μια ανησυχία στη μασέλα της??? Click για ανάπτυξη... Μωρέ και μία και δύο είχε Το καημένο το Λουσάκι μου:kiss: Αρχική Δημοσίευση από prince: καλησπέρα περσάκια πώς σας πετυχαίνω; ξεκούραστα γατάκια; Click για ανάπτυξη... Σταυρούλα φύγε γρήγορα εσύ κ στείλε μου τον Πρινς έχω να του πω κάτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 23:50 Η aalyah έγραψε: #5.212 25-11-08 23:50 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλά άπαιχτος ο Φρίξος!!! Ετσι πρέπει τελικά για να είναι μέσα σε κάθε περίπτωση. γιατί υπάρχουν και οι μη φιλόγατοι οι οποίοι ίσως πουν τα ... σχολιά τους. Αρα ο Φρίξος για να είναι καλυμμένος για όλες τις περιπτώσεις, δρουσε έτσι. Φαντάζομαι τον πισινό του να τον μοστράρει στους καλεσμένους σου και ξεραίνομαι στο γέλιο!!! Φιλάκια Click για ανάπτυξη... Άσε Αναστασία μου άλλο να στο λέω και άλλο να το βλέπεις. Αφού στο τέλος λέγαν "αυτή η γάτα δεν έχει πρόσωπο τελικά. έχει μόνο κ@λο" Την αρχοντιά του την είχε πάντως. Και όλα του τα καμώματα ήταν επιδεικτικότατα! Πως λέμε "διακριτικό γατί"? Καμία σχέση Αρχική Δημοσίευση από staman2: Σταυρούλαααα!!! Καλησπέρα. Πώς πάνε οι ετοιμασίες? Ο Πριν πριν καλά? Η Ρέινα?? Εμένα με έχουν εκνευρίσει εδώ οι γείτονες. Νομίζω πως με την κατασκευη που έκανα κ την τέντα που θα βάλω τους προκάλεσα το ενδιαφέρον να μάθουν πόσα ζωάκια έχω. Και αρχιζω να κρύβω.... Καθήκια τελικά κι ας μην έχω ποτε δημιουργήσει πρόβλημα ή αντίρρηση προσωπικά επί τοσα χρόνια που ζω εδώ μέσα. Click για ανάπτυξη... Αν πάνε να σου κάνουν καμιά ιστορία θα είναι πολύ άθλιοι πάντως. Θα πέσει το mycat να τους κάψει να τους πεις αν σου κουνηθούνε. Αμάν πια δηλαδή. Σπίτι τους τα έχουν ή στην πλάτη τους τα κουβαλάνε τα ζώα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kostis85 Νεοφερμένο μέλος Ο Kostis85 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 56 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 00:06 Ο Kostis85 έγραψε: #5.213 26-11-08 00:06 Miss Μαρια Γάτσιου που είσαι?? Ακομα περιμένω να δω το βιντεάκι ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 00:15 Η Μαρία Γάτσιου: #5.214 26-11-08 00:15 Αρχική Δημοσίευση από Kostis85: Miss Μαρια Γάτσιου που είσαι?? Ακομα περιμένω να δω το βιντεάκι ... Click για ανάπτυξη... δεν το έφτιαξα ακόμα δεν έχω αρκετές φωτογραφίες...όταν το φτιάξω θα είσαι ο πρώτος που θα το δεις..φιλιά στον Ρομέο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 07:06 Η prince έγραψε: #5.215 26-11-08 07:06 μπον ζουρ παιδιά.. η μαμά μου σήμερα με ξύπνησε νωρίς.. λέει σε λίγο θα έρθει το φορτηγό. πρέπει να τελειώνει.. με τάισε και τώρα περιμένει και γώ δεν ξέρω τί... ελπίζω να με πάρει μαζί ... όποτε ανοίγει την πόρτα πετάγομαι γρήγορα γρήγορα στο εισόγειο.. αλλά αυτή με ξαναφέρνει πάνω.... γιατί; τόσες μέρες με πήγαινε βόλτα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 09:04 Η moukelis έγραψε: #5.216 26-11-08 09:04 Πριν πριν,θα κανετε γατοκομιση.Μη φοβασαι,κι εμεις εχουμε κανει,εχει πολλες ωραιες κουτες μετα να παιζεις! Σειριος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 09:23 Η staman2 έγραψε: #5.217 26-11-08 09:23 Bonjour bonjour αγαπητέ Πρινς. Καλή γατοκόμιση και... άκου μην ξεχάσεις την κοντέσσα σου!!! Με ποιαν θα παίζεις φάπες εκεί που θα πας!!! Καλά δε λέω θα έχεις και τον ξάδερφο το νέο αλλά.... η παλια είναι αλλιώς... χε χε χε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 09:57 Η Βάσια13859: #5.218 26-11-08 09:57 Prince Καλη μετακόμιση και καλή αρχη..ελπιζω να σου πανε ολα καλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kostis85 Νεοφερμένο μέλος Ο Kostis85 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 56 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 15:33 Ο Kostis85 έγραψε: #5.219 26-11-08 15:33 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: δεν το έφτιαξα ακόμα δεν έχω αρκετές φωτογραφίες...όταν το φτιάξω θα είσαι ο πρώτος που θα το δεις..φιλιά στον Ρομέο Click για ανάπτυξη... Καλημερα! Μαρια εμεις πλεον εχουμε ανέβει επίπεδο και πλεον μας βρίσκεις και στο youtube https://www.youtube.com/watch?v=b5sKjAC5B7k Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 15:55 Η Μαρία Γάτσιου: #5.220 26-11-08 15:55 Αρχική Δημοσίευση από Kostis85: Καλημερα! Μαρια εμεις πλεον εχουμε ανέβει επίπεδο και πλεον μας βρίσκεις και στο youtube https://www.youtube.com/watch?v=b5sKjAC5B7k Click για ανάπτυξη... Καλά ζηλεύω,όσες φορές και να το δώ γελάω..θέλω και εγώ βιντεάκι του μωρού μου.! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 259 260 261 262 263 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 261 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 261 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Του τα έδωσα,ευχαριστούμε για τα καλά λόγια Click για ανάπτυξη... Ο συγκάτοικος μου τον είδε στις φωτό μόλις τώρα και έμεινε κάπως έτσι Και ακολούθησαν όλα τα "ουάου είναι σαν μικρό άσπρο λιονταράκι, πολύ όμορφο". Α ρε Φοίβο κλέβεις καρδιές! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 23:03 Η Μαρία Γάτσιου: #5.205 25-11-08 23:03 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ο συγκάτοικος μου τον είδε στις φωτό μόλις τώρα και έμεινε κάπως έτσι Και ακολούθησαν όλα τα "ουάου είναι σαν μικρό άσπρο λιονταράκι, πολύ όμορφο". Α ρε Φοίβο κλέβεις καρδιές! Click για ανάπτυξη... Καλά εδώ να δεις τι γίνεται,έχει γίνει ξαφνικά το σπίτι μου κέντρο διερχομένων..έρχονται για να χαζεύουν το γατί και αυτός έχει γίνει πολύ κοινωνικός από αγκαλιά σε αγκαλιά πάει και όλο γουργουρίζει σαν μοτεράκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 23:06 Η Μαρία Γάτσιου: #5.206 25-11-08 23:06 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ο συγκάτοικος μου τον είδε στις φωτό μόλις τώρα και έμεινε κάπως έτσι Και ακολούθησαν όλα τα "ουάου είναι σαν μικρό άσπρο λιονταράκι, πολύ όμορφο". Α ρε Φοίβο κλέβεις καρδιές! Click για ανάπτυξη... να σημειωθεί οτι όσοι τον βλέπουν τον παρομοιάζουν και με ένα ζωάκι άσχετο...άλλοι λένε οτι είναι σαν αρκουδάκι,άλλοι σαν λιονταράκι..σαν λυκάκι,όλα τα έχω ακούσει μέχρι και κουνελάκι μου είπε μια φίλη μου!Για γάτο κανείς δεν τον περνάει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 23:18 Η aalyah έγραψε: #5.207 25-11-08 23:18 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: να σημειωθεί οτι όσοι τον βλέπουν τον παρομοιάζουν και με ένα ζωάκι άσχετο...άλλοι λένε οτι είναι σαν αρκουδάκι,άλλοι σαν λιονταράκι..σαν λυκάκι,όλα τα έχω ακούσει μέχρι και κουνελάκι μου είπε μια φίλη μου!Για γάτο κανείς δεν τον περνάει... Click για ανάπτυξη... Ε και τι πειράζει? Είναι one of a kind ο Φοίβος!! Μια μίξη. Γάτα χαμαιλεοντας. Αλλάζει σε άλλο ζώο ανάλογα τις διαθέσεις σας (ή τον βαθμό μυωπίας σας ) Καλά κάνει πάντως και είναι κοινωνικός και γυρνάει απο αγκαλιά σε αγκαλιά. Καλύτερα απο φοβιτσιάρης ή απο σνομπαρία. Ο δικός μου ο Φρίξος ήταν σνομπ. Χαρακτηριστικό φαινόμενο ήταν ότι όταν έμπαινε ξένος μέσα στο σπίτι και του έλεγε "Φριξούλη τι κάνεις" (ο Φρίξος συνήθως άραζε στο σαλόνι πάνω στον θερμοσυσωρευτή) αυτός τους έριχνε μια ματιά απάθειας και τους γυρνούσε τον πισινό (στην κυριολεξία όμως) και κοιτούσε τον τοίχο. Λες και δεν υπήρχαν. Γι'αυτο σου λέω καλύτερα κοινωνικός παρά έτσι. Θα προσβληθεί και κάνείς αν έχεις σνομπ γάτα και θα σταματήσει να έρχεται σπίτι σου επίσκεψη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 23:29 Η staman2 έγραψε: #5.208 25-11-08 23:29 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ωχχ μας πήρανε χαμπάρι.... Καλέ πως θα μου τα απαγάγεται ακόμα δεν τα έχω πάρει τα μωρά!! Και για την Ίριδα δεν φοβάμαι. Εχω βάλει ειδικούς πράκτορες να την φυλάνε. Δεν την κλέβετε με τίποτα! Τώρα όταν την πάρω μέσα στο σπίτι θα την εκπαιδευσω με το αντικλεπτικό σύστημα "πριν πριν" μόνο όμως στους ξένους όχι σε μένα άρα δεν έχετε καμία ελπίδα την απαγάγετε! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Εεεε μωρέ σιγά την σκανταλιά! Δεν δικαιούται και αυτός να κάνει μια σκανταλίτσα μικρή τόση δα? Πω πω ανυπομονώ χωρίς πλάκα να το γνωρίσω αυτό το γατί. Βασικά δεν νομίζω οτι υπάρχει και ζώο εκεί μέσα να μην θέλω να γνωρίσω και να ζουλήξω. Θα πάω και μια σοκολατόπιτα στην Λούση και αυτό ήταν. Θα με λατρέψει Click για ανάπτυξη... Κι εμείς ανυπομονούμε κυρία μου να μας ζουλήξεις. Και να σου κάνουμε το νιάααααουυυυ το γεροντοκορίστικο. Σεβάχ.- Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Το Λουσάκι τους λατρεύει όλους αρκεί να έχουν κάτι φαγώσιμο στο χέρι είναι σκυλίτσα Σκου μπι ντου. Και μετά έρχεται σαν καλή κυρία ξαπλώνει στην αγκαλία σου κ σε κοιτάζει με κάτι βελούδινα μάτια κ αθώα που είναι αδύνατον να μην της δώσεις μεζεδάκι πολύ π@@@ γυναίκα Και τώρα που είμαι μακριά μπορώ να το πω Αναστασία τάιζα την Λούση κρυφά κάτω από το τραπέζι Click για ανάπτυξη... Σωστά με κάτι φαγώσιμο στο χέρι είναι οτι το καλλιτερο για να σε λατρέψει. Οχι ότι δεν είναι τρυφερουλα η κακομοίρα γενικώς... Και .. ΕΛΕΝΑ ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ. Γι αυτό η Λουση όταν σε έβλεπε είχε γενικώς μια ανησυχία στη μασέλα της??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 23:35 Η staman2 έγραψε: #5.209 25-11-08 23:35 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Μεγαλώνουμε και ομορφαίνουμε....φιλιά σε όλες...τι κάνετε; Click για ανάπτυξη... Φοιβο!!! Εισαι ένας κούκλος χιονάτος!!! Τι αριστοκρατικος ΓΑΤΑΡΟΣ!!!Να τον χαίρεσαι τον πανέμορφό σου!! Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Καλά κάνει πάντως και είναι κοινωνικός και γυρνάει απο αγκαλιά σε αγκαλιά. Καλύτερα απο φοβιτσιάρης ή απο σνομπαρία. Ο δικός μου ο Φρίξος ήταν σνομπ. Χαρακτηριστικό φαινόμενο ήταν ότι όταν έμπαινε ξένος μέσα στο σπίτι και του έλεγε "Φριξούλη τι κάνεις" (ο Φρίξος συνήθως άραζε στο σαλόνι πάνω στον θερμοσυσωρευτή) αυτός τους έριχνε μια ματιά απάθειας και τους γυρνούσε τον πισινό (στην κυριολεξία όμως) και κοιτούσε τον τοίχο. Λες και δεν υπήρχαν. Γι'αυτο σου λέω καλύτερα κοινωνικός παρά έτσι. Θα προσβληθεί και κάνείς αν έχεις σνομπ γάτα και θα σταματήσει να έρχεται σπίτι σου επίσκεψη. Click για ανάπτυξη... Καλά άπαιχτος ο Φρίξος!!! Ετσι πρέπει τελικά για να είναι μέσα σε κάθε περίπτωση. γιατί υπάρχουν και οι μη φιλόγατοι οι οποίοι ίσως πουν τα ... σχολιά τους. Αρα ο Φρίξος για να είναι καλυμμένος για όλες τις περιπτώσεις, δρουσε έτσι. Φαντάζομαι τον πισινό του να τον μοστράρει στους καλεσμένους σου και ξεραίνομαι στο γέλιο!!! Φιλάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 23:38 Η staman2 έγραψε: #5.210 25-11-08 23:38 Αρχική Δημοσίευση από prince: καλησπέρα περσάκια πώς σας πετυχαίνω; ξεκούραστα γατάκια; Click για ανάπτυξη... Σταυρούλαααα!!! Καλησπέρα. Πώς πάνε οι ετοιμασίες? Ο Πριν πριν καλά? Η Ρέινα?? Εμένα με έχουν εκνευρίσει εδώ οι γείτονες. Νομίζω πως με την κατασκευη που έκανα κ την τέντα που θα βάλω τους προκάλεσα το ενδιαφέρον να μάθουν πόσα ζωάκια έχω. Και αρχιζω να κρύβω.... Καθήκια τελικά κι ας μην έχω ποτε δημιουργήσει πρόβλημα ή αντίρρηση προσωπικά επί τοσα χρόνια που ζω εδώ μέσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 23:40 Η elvenstar: #5.211 25-11-08 23:40 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Και .. ΕΛΕΝΑ ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ. Γι αυτό η Λουση όταν σε έβλεπε είχε γενικώς μια ανησυχία στη μασέλα της??? Click για ανάπτυξη... Μωρέ και μία και δύο είχε Το καημένο το Λουσάκι μου:kiss: Αρχική Δημοσίευση από prince: καλησπέρα περσάκια πώς σας πετυχαίνω; ξεκούραστα γατάκια; Click για ανάπτυξη... Σταυρούλα φύγε γρήγορα εσύ κ στείλε μου τον Πρινς έχω να του πω κάτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 23:50 Η aalyah έγραψε: #5.212 25-11-08 23:50 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλά άπαιχτος ο Φρίξος!!! Ετσι πρέπει τελικά για να είναι μέσα σε κάθε περίπτωση. γιατί υπάρχουν και οι μη φιλόγατοι οι οποίοι ίσως πουν τα ... σχολιά τους. Αρα ο Φρίξος για να είναι καλυμμένος για όλες τις περιπτώσεις, δρουσε έτσι. Φαντάζομαι τον πισινό του να τον μοστράρει στους καλεσμένους σου και ξεραίνομαι στο γέλιο!!! Φιλάκια Click για ανάπτυξη... Άσε Αναστασία μου άλλο να στο λέω και άλλο να το βλέπεις. Αφού στο τέλος λέγαν "αυτή η γάτα δεν έχει πρόσωπο τελικά. έχει μόνο κ@λο" Την αρχοντιά του την είχε πάντως. Και όλα του τα καμώματα ήταν επιδεικτικότατα! Πως λέμε "διακριτικό γατί"? Καμία σχέση Αρχική Δημοσίευση από staman2: Σταυρούλαααα!!! Καλησπέρα. Πώς πάνε οι ετοιμασίες? Ο Πριν πριν καλά? Η Ρέινα?? Εμένα με έχουν εκνευρίσει εδώ οι γείτονες. Νομίζω πως με την κατασκευη που έκανα κ την τέντα που θα βάλω τους προκάλεσα το ενδιαφέρον να μάθουν πόσα ζωάκια έχω. Και αρχιζω να κρύβω.... Καθήκια τελικά κι ας μην έχω ποτε δημιουργήσει πρόβλημα ή αντίρρηση προσωπικά επί τοσα χρόνια που ζω εδώ μέσα. Click για ανάπτυξη... Αν πάνε να σου κάνουν καμιά ιστορία θα είναι πολύ άθλιοι πάντως. Θα πέσει το mycat να τους κάψει να τους πεις αν σου κουνηθούνε. Αμάν πια δηλαδή. Σπίτι τους τα έχουν ή στην πλάτη τους τα κουβαλάνε τα ζώα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kostis85 Νεοφερμένο μέλος Ο Kostis85 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 56 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 00:06 Ο Kostis85 έγραψε: #5.213 26-11-08 00:06 Miss Μαρια Γάτσιου που είσαι?? Ακομα περιμένω να δω το βιντεάκι ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 00:15 Η Μαρία Γάτσιου: #5.214 26-11-08 00:15 Αρχική Δημοσίευση από Kostis85: Miss Μαρια Γάτσιου που είσαι?? Ακομα περιμένω να δω το βιντεάκι ... Click για ανάπτυξη... δεν το έφτιαξα ακόμα δεν έχω αρκετές φωτογραφίες...όταν το φτιάξω θα είσαι ο πρώτος που θα το δεις..φιλιά στον Ρομέο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 07:06 Η prince έγραψε: #5.215 26-11-08 07:06 μπον ζουρ παιδιά.. η μαμά μου σήμερα με ξύπνησε νωρίς.. λέει σε λίγο θα έρθει το φορτηγό. πρέπει να τελειώνει.. με τάισε και τώρα περιμένει και γώ δεν ξέρω τί... ελπίζω να με πάρει μαζί ... όποτε ανοίγει την πόρτα πετάγομαι γρήγορα γρήγορα στο εισόγειο.. αλλά αυτή με ξαναφέρνει πάνω.... γιατί; τόσες μέρες με πήγαινε βόλτα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 09:04 Η moukelis έγραψε: #5.216 26-11-08 09:04 Πριν πριν,θα κανετε γατοκομιση.Μη φοβασαι,κι εμεις εχουμε κανει,εχει πολλες ωραιες κουτες μετα να παιζεις! Σειριος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 09:23 Η staman2 έγραψε: #5.217 26-11-08 09:23 Bonjour bonjour αγαπητέ Πρινς. Καλή γατοκόμιση και... άκου μην ξεχάσεις την κοντέσσα σου!!! Με ποιαν θα παίζεις φάπες εκεί που θα πας!!! Καλά δε λέω θα έχεις και τον ξάδερφο το νέο αλλά.... η παλια είναι αλλιώς... χε χε χε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 09:57 Η Βάσια13859: #5.218 26-11-08 09:57 Prince Καλη μετακόμιση και καλή αρχη..ελπιζω να σου πανε ολα καλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kostis85 Νεοφερμένο μέλος Ο Kostis85 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 56 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 15:33 Ο Kostis85 έγραψε: #5.219 26-11-08 15:33 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: δεν το έφτιαξα ακόμα δεν έχω αρκετές φωτογραφίες...όταν το φτιάξω θα είσαι ο πρώτος που θα το δεις..φιλιά στον Ρομέο Click για ανάπτυξη... Καλημερα! Μαρια εμεις πλεον εχουμε ανέβει επίπεδο και πλεον μας βρίσκεις και στο youtube https://www.youtube.com/watch?v=b5sKjAC5B7k Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 15:55 Η Μαρία Γάτσιου: #5.220 26-11-08 15:55 Αρχική Δημοσίευση από Kostis85: Καλημερα! Μαρια εμεις πλεον εχουμε ανέβει επίπεδο και πλεον μας βρίσκεις και στο youtube https://www.youtube.com/watch?v=b5sKjAC5B7k Click για ανάπτυξη... Καλά ζηλεύω,όσες φορές και να το δώ γελάω..θέλω και εγώ βιντεάκι του μωρού μου.! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 259 260 261 262 263 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 261 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 261 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ο συγκάτοικος μου τον είδε στις φωτό μόλις τώρα και έμεινε κάπως έτσι Και ακολούθησαν όλα τα "ουάου είναι σαν μικρό άσπρο λιονταράκι, πολύ όμορφο". Α ρε Φοίβο κλέβεις καρδιές! Click για ανάπτυξη... Καλά εδώ να δεις τι γίνεται,έχει γίνει ξαφνικά το σπίτι μου κέντρο διερχομένων..έρχονται για να χαζεύουν το γατί και αυτός έχει γίνει πολύ κοινωνικός από αγκαλιά σε αγκαλιά πάει και όλο γουργουρίζει σαν μοτεράκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 23:06 Η Μαρία Γάτσιου: #5.206 25-11-08 23:06 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ο συγκάτοικος μου τον είδε στις φωτό μόλις τώρα και έμεινε κάπως έτσι Και ακολούθησαν όλα τα "ουάου είναι σαν μικρό άσπρο λιονταράκι, πολύ όμορφο". Α ρε Φοίβο κλέβεις καρδιές! Click για ανάπτυξη... να σημειωθεί οτι όσοι τον βλέπουν τον παρομοιάζουν και με ένα ζωάκι άσχετο...άλλοι λένε οτι είναι σαν αρκουδάκι,άλλοι σαν λιονταράκι..σαν λυκάκι,όλα τα έχω ακούσει μέχρι και κουνελάκι μου είπε μια φίλη μου!Για γάτο κανείς δεν τον περνάει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 23:18 Η aalyah έγραψε: #5.207 25-11-08 23:18 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: να σημειωθεί οτι όσοι τον βλέπουν τον παρομοιάζουν και με ένα ζωάκι άσχετο...άλλοι λένε οτι είναι σαν αρκουδάκι,άλλοι σαν λιονταράκι..σαν λυκάκι,όλα τα έχω ακούσει μέχρι και κουνελάκι μου είπε μια φίλη μου!Για γάτο κανείς δεν τον περνάει... Click για ανάπτυξη... Ε και τι πειράζει? Είναι one of a kind ο Φοίβος!! Μια μίξη. Γάτα χαμαιλεοντας. Αλλάζει σε άλλο ζώο ανάλογα τις διαθέσεις σας (ή τον βαθμό μυωπίας σας ) Καλά κάνει πάντως και είναι κοινωνικός και γυρνάει απο αγκαλιά σε αγκαλιά. Καλύτερα απο φοβιτσιάρης ή απο σνομπαρία. Ο δικός μου ο Φρίξος ήταν σνομπ. Χαρακτηριστικό φαινόμενο ήταν ότι όταν έμπαινε ξένος μέσα στο σπίτι και του έλεγε "Φριξούλη τι κάνεις" (ο Φρίξος συνήθως άραζε στο σαλόνι πάνω στον θερμοσυσωρευτή) αυτός τους έριχνε μια ματιά απάθειας και τους γυρνούσε τον πισινό (στην κυριολεξία όμως) και κοιτούσε τον τοίχο. Λες και δεν υπήρχαν. Γι'αυτο σου λέω καλύτερα κοινωνικός παρά έτσι. Θα προσβληθεί και κάνείς αν έχεις σνομπ γάτα και θα σταματήσει να έρχεται σπίτι σου επίσκεψη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 23:29 Η staman2 έγραψε: #5.208 25-11-08 23:29 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ωχχ μας πήρανε χαμπάρι.... Καλέ πως θα μου τα απαγάγεται ακόμα δεν τα έχω πάρει τα μωρά!! Και για την Ίριδα δεν φοβάμαι. Εχω βάλει ειδικούς πράκτορες να την φυλάνε. Δεν την κλέβετε με τίποτα! Τώρα όταν την πάρω μέσα στο σπίτι θα την εκπαιδευσω με το αντικλεπτικό σύστημα "πριν πριν" μόνο όμως στους ξένους όχι σε μένα άρα δεν έχετε καμία ελπίδα την απαγάγετε! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Εεεε μωρέ σιγά την σκανταλιά! Δεν δικαιούται και αυτός να κάνει μια σκανταλίτσα μικρή τόση δα? Πω πω ανυπομονώ χωρίς πλάκα να το γνωρίσω αυτό το γατί. Βασικά δεν νομίζω οτι υπάρχει και ζώο εκεί μέσα να μην θέλω να γνωρίσω και να ζουλήξω. Θα πάω και μια σοκολατόπιτα στην Λούση και αυτό ήταν. Θα με λατρέψει Click για ανάπτυξη... Κι εμείς ανυπομονούμε κυρία μου να μας ζουλήξεις. Και να σου κάνουμε το νιάααααουυυυ το γεροντοκορίστικο. Σεβάχ.- Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Το Λουσάκι τους λατρεύει όλους αρκεί να έχουν κάτι φαγώσιμο στο χέρι είναι σκυλίτσα Σκου μπι ντου. Και μετά έρχεται σαν καλή κυρία ξαπλώνει στην αγκαλία σου κ σε κοιτάζει με κάτι βελούδινα μάτια κ αθώα που είναι αδύνατον να μην της δώσεις μεζεδάκι πολύ π@@@ γυναίκα Και τώρα που είμαι μακριά μπορώ να το πω Αναστασία τάιζα την Λούση κρυφά κάτω από το τραπέζι Click για ανάπτυξη... Σωστά με κάτι φαγώσιμο στο χέρι είναι οτι το καλλιτερο για να σε λατρέψει. Οχι ότι δεν είναι τρυφερουλα η κακομοίρα γενικώς... Και .. ΕΛΕΝΑ ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ. Γι αυτό η Λουση όταν σε έβλεπε είχε γενικώς μια ανησυχία στη μασέλα της??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 23:35 Η staman2 έγραψε: #5.209 25-11-08 23:35 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Μεγαλώνουμε και ομορφαίνουμε....φιλιά σε όλες...τι κάνετε; Click για ανάπτυξη... Φοιβο!!! Εισαι ένας κούκλος χιονάτος!!! Τι αριστοκρατικος ΓΑΤΑΡΟΣ!!!Να τον χαίρεσαι τον πανέμορφό σου!! Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Καλά κάνει πάντως και είναι κοινωνικός και γυρνάει απο αγκαλιά σε αγκαλιά. Καλύτερα απο φοβιτσιάρης ή απο σνομπαρία. Ο δικός μου ο Φρίξος ήταν σνομπ. Χαρακτηριστικό φαινόμενο ήταν ότι όταν έμπαινε ξένος μέσα στο σπίτι και του έλεγε "Φριξούλη τι κάνεις" (ο Φρίξος συνήθως άραζε στο σαλόνι πάνω στον θερμοσυσωρευτή) αυτός τους έριχνε μια ματιά απάθειας και τους γυρνούσε τον πισινό (στην κυριολεξία όμως) και κοιτούσε τον τοίχο. Λες και δεν υπήρχαν. Γι'αυτο σου λέω καλύτερα κοινωνικός παρά έτσι. Θα προσβληθεί και κάνείς αν έχεις σνομπ γάτα και θα σταματήσει να έρχεται σπίτι σου επίσκεψη. Click για ανάπτυξη... Καλά άπαιχτος ο Φρίξος!!! Ετσι πρέπει τελικά για να είναι μέσα σε κάθε περίπτωση. γιατί υπάρχουν και οι μη φιλόγατοι οι οποίοι ίσως πουν τα ... σχολιά τους. Αρα ο Φρίξος για να είναι καλυμμένος για όλες τις περιπτώσεις, δρουσε έτσι. Φαντάζομαι τον πισινό του να τον μοστράρει στους καλεσμένους σου και ξεραίνομαι στο γέλιο!!! Φιλάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 23:38 Η staman2 έγραψε: #5.210 25-11-08 23:38 Αρχική Δημοσίευση από prince: καλησπέρα περσάκια πώς σας πετυχαίνω; ξεκούραστα γατάκια; Click για ανάπτυξη... Σταυρούλαααα!!! Καλησπέρα. Πώς πάνε οι ετοιμασίες? Ο Πριν πριν καλά? Η Ρέινα?? Εμένα με έχουν εκνευρίσει εδώ οι γείτονες. Νομίζω πως με την κατασκευη που έκανα κ την τέντα που θα βάλω τους προκάλεσα το ενδιαφέρον να μάθουν πόσα ζωάκια έχω. Και αρχιζω να κρύβω.... Καθήκια τελικά κι ας μην έχω ποτε δημιουργήσει πρόβλημα ή αντίρρηση προσωπικά επί τοσα χρόνια που ζω εδώ μέσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 23:40 Η elvenstar: #5.211 25-11-08 23:40 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Και .. ΕΛΕΝΑ ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ. Γι αυτό η Λουση όταν σε έβλεπε είχε γενικώς μια ανησυχία στη μασέλα της??? Click για ανάπτυξη... Μωρέ και μία και δύο είχε Το καημένο το Λουσάκι μου:kiss: Αρχική Δημοσίευση από prince: καλησπέρα περσάκια πώς σας πετυχαίνω; ξεκούραστα γατάκια; Click για ανάπτυξη... Σταυρούλα φύγε γρήγορα εσύ κ στείλε μου τον Πρινς έχω να του πω κάτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 23:50 Η aalyah έγραψε: #5.212 25-11-08 23:50 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλά άπαιχτος ο Φρίξος!!! Ετσι πρέπει τελικά για να είναι μέσα σε κάθε περίπτωση. γιατί υπάρχουν και οι μη φιλόγατοι οι οποίοι ίσως πουν τα ... σχολιά τους. Αρα ο Φρίξος για να είναι καλυμμένος για όλες τις περιπτώσεις, δρουσε έτσι. Φαντάζομαι τον πισινό του να τον μοστράρει στους καλεσμένους σου και ξεραίνομαι στο γέλιο!!! Φιλάκια Click για ανάπτυξη... Άσε Αναστασία μου άλλο να στο λέω και άλλο να το βλέπεις. Αφού στο τέλος λέγαν "αυτή η γάτα δεν έχει πρόσωπο τελικά. έχει μόνο κ@λο" Την αρχοντιά του την είχε πάντως. Και όλα του τα καμώματα ήταν επιδεικτικότατα! Πως λέμε "διακριτικό γατί"? Καμία σχέση Αρχική Δημοσίευση από staman2: Σταυρούλαααα!!! Καλησπέρα. Πώς πάνε οι ετοιμασίες? Ο Πριν πριν καλά? Η Ρέινα?? Εμένα με έχουν εκνευρίσει εδώ οι γείτονες. Νομίζω πως με την κατασκευη που έκανα κ την τέντα που θα βάλω τους προκάλεσα το ενδιαφέρον να μάθουν πόσα ζωάκια έχω. Και αρχιζω να κρύβω.... Καθήκια τελικά κι ας μην έχω ποτε δημιουργήσει πρόβλημα ή αντίρρηση προσωπικά επί τοσα χρόνια που ζω εδώ μέσα. Click για ανάπτυξη... Αν πάνε να σου κάνουν καμιά ιστορία θα είναι πολύ άθλιοι πάντως. Θα πέσει το mycat να τους κάψει να τους πεις αν σου κουνηθούνε. Αμάν πια δηλαδή. Σπίτι τους τα έχουν ή στην πλάτη τους τα κουβαλάνε τα ζώα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kostis85 Νεοφερμένο μέλος Ο Kostis85 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 56 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 00:06 Ο Kostis85 έγραψε: #5.213 26-11-08 00:06 Miss Μαρια Γάτσιου που είσαι?? Ακομα περιμένω να δω το βιντεάκι ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 00:15 Η Μαρία Γάτσιου: #5.214 26-11-08 00:15 Αρχική Δημοσίευση από Kostis85: Miss Μαρια Γάτσιου που είσαι?? Ακομα περιμένω να δω το βιντεάκι ... Click για ανάπτυξη... δεν το έφτιαξα ακόμα δεν έχω αρκετές φωτογραφίες...όταν το φτιάξω θα είσαι ο πρώτος που θα το δεις..φιλιά στον Ρομέο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 07:06 Η prince έγραψε: #5.215 26-11-08 07:06 μπον ζουρ παιδιά.. η μαμά μου σήμερα με ξύπνησε νωρίς.. λέει σε λίγο θα έρθει το φορτηγό. πρέπει να τελειώνει.. με τάισε και τώρα περιμένει και γώ δεν ξέρω τί... ελπίζω να με πάρει μαζί ... όποτε ανοίγει την πόρτα πετάγομαι γρήγορα γρήγορα στο εισόγειο.. αλλά αυτή με ξαναφέρνει πάνω.... γιατί; τόσες μέρες με πήγαινε βόλτα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 09:04 Η moukelis έγραψε: #5.216 26-11-08 09:04 Πριν πριν,θα κανετε γατοκομιση.Μη φοβασαι,κι εμεις εχουμε κανει,εχει πολλες ωραιες κουτες μετα να παιζεις! Σειριος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 09:23 Η staman2 έγραψε: #5.217 26-11-08 09:23 Bonjour bonjour αγαπητέ Πρινς. Καλή γατοκόμιση και... άκου μην ξεχάσεις την κοντέσσα σου!!! Με ποιαν θα παίζεις φάπες εκεί που θα πας!!! Καλά δε λέω θα έχεις και τον ξάδερφο το νέο αλλά.... η παλια είναι αλλιώς... χε χε χε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 09:57 Η Βάσια13859: #5.218 26-11-08 09:57 Prince Καλη μετακόμιση και καλή αρχη..ελπιζω να σου πανε ολα καλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kostis85 Νεοφερμένο μέλος Ο Kostis85 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 56 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 15:33 Ο Kostis85 έγραψε: #5.219 26-11-08 15:33 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: δεν το έφτιαξα ακόμα δεν έχω αρκετές φωτογραφίες...όταν το φτιάξω θα είσαι ο πρώτος που θα το δεις..φιλιά στον Ρομέο Click για ανάπτυξη... Καλημερα! Μαρια εμεις πλεον εχουμε ανέβει επίπεδο και πλεον μας βρίσκεις και στο youtube https://www.youtube.com/watch?v=b5sKjAC5B7k Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 15:55 Η Μαρία Γάτσιου: #5.220 26-11-08 15:55 Αρχική Δημοσίευση από Kostis85: Καλημερα! Μαρια εμεις πλεον εχουμε ανέβει επίπεδο και πλεον μας βρίσκεις και στο youtube https://www.youtube.com/watch?v=b5sKjAC5B7k Click για ανάπτυξη... Καλά ζηλεύω,όσες φορές και να το δώ γελάω..θέλω και εγώ βιντεάκι του μωρού μου.! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 259 260 261 262 263 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 261 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 261 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ο συγκάτοικος μου τον είδε στις φωτό μόλις τώρα και έμεινε κάπως έτσι Και ακολούθησαν όλα τα "ουάου είναι σαν μικρό άσπρο λιονταράκι, πολύ όμορφο". Α ρε Φοίβο κλέβεις καρδιές! Click για ανάπτυξη... να σημειωθεί οτι όσοι τον βλέπουν τον παρομοιάζουν και με ένα ζωάκι άσχετο...άλλοι λένε οτι είναι σαν αρκουδάκι,άλλοι σαν λιονταράκι..σαν λυκάκι,όλα τα έχω ακούσει μέχρι και κουνελάκι μου είπε μια φίλη μου!Για γάτο κανείς δεν τον περνάει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 23:18 Η aalyah έγραψε: #5.207 25-11-08 23:18 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: να σημειωθεί οτι όσοι τον βλέπουν τον παρομοιάζουν και με ένα ζωάκι άσχετο...άλλοι λένε οτι είναι σαν αρκουδάκι,άλλοι σαν λιονταράκι..σαν λυκάκι,όλα τα έχω ακούσει μέχρι και κουνελάκι μου είπε μια φίλη μου!Για γάτο κανείς δεν τον περνάει... Click για ανάπτυξη... Ε και τι πειράζει? Είναι one of a kind ο Φοίβος!! Μια μίξη. Γάτα χαμαιλεοντας. Αλλάζει σε άλλο ζώο ανάλογα τις διαθέσεις σας (ή τον βαθμό μυωπίας σας ) Καλά κάνει πάντως και είναι κοινωνικός και γυρνάει απο αγκαλιά σε αγκαλιά. Καλύτερα απο φοβιτσιάρης ή απο σνομπαρία. Ο δικός μου ο Φρίξος ήταν σνομπ. Χαρακτηριστικό φαινόμενο ήταν ότι όταν έμπαινε ξένος μέσα στο σπίτι και του έλεγε "Φριξούλη τι κάνεις" (ο Φρίξος συνήθως άραζε στο σαλόνι πάνω στον θερμοσυσωρευτή) αυτός τους έριχνε μια ματιά απάθειας και τους γυρνούσε τον πισινό (στην κυριολεξία όμως) και κοιτούσε τον τοίχο. Λες και δεν υπήρχαν. Γι'αυτο σου λέω καλύτερα κοινωνικός παρά έτσι. Θα προσβληθεί και κάνείς αν έχεις σνομπ γάτα και θα σταματήσει να έρχεται σπίτι σου επίσκεψη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 23:29 Η staman2 έγραψε: #5.208 25-11-08 23:29 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ωχχ μας πήρανε χαμπάρι.... Καλέ πως θα μου τα απαγάγεται ακόμα δεν τα έχω πάρει τα μωρά!! Και για την Ίριδα δεν φοβάμαι. Εχω βάλει ειδικούς πράκτορες να την φυλάνε. Δεν την κλέβετε με τίποτα! Τώρα όταν την πάρω μέσα στο σπίτι θα την εκπαιδευσω με το αντικλεπτικό σύστημα "πριν πριν" μόνο όμως στους ξένους όχι σε μένα άρα δεν έχετε καμία ελπίδα την απαγάγετε! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Εεεε μωρέ σιγά την σκανταλιά! Δεν δικαιούται και αυτός να κάνει μια σκανταλίτσα μικρή τόση δα? Πω πω ανυπομονώ χωρίς πλάκα να το γνωρίσω αυτό το γατί. Βασικά δεν νομίζω οτι υπάρχει και ζώο εκεί μέσα να μην θέλω να γνωρίσω και να ζουλήξω. Θα πάω και μια σοκολατόπιτα στην Λούση και αυτό ήταν. Θα με λατρέψει Click για ανάπτυξη... Κι εμείς ανυπομονούμε κυρία μου να μας ζουλήξεις. Και να σου κάνουμε το νιάααααουυυυ το γεροντοκορίστικο. Σεβάχ.- Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Το Λουσάκι τους λατρεύει όλους αρκεί να έχουν κάτι φαγώσιμο στο χέρι είναι σκυλίτσα Σκου μπι ντου. Και μετά έρχεται σαν καλή κυρία ξαπλώνει στην αγκαλία σου κ σε κοιτάζει με κάτι βελούδινα μάτια κ αθώα που είναι αδύνατον να μην της δώσεις μεζεδάκι πολύ π@@@ γυναίκα Και τώρα που είμαι μακριά μπορώ να το πω Αναστασία τάιζα την Λούση κρυφά κάτω από το τραπέζι Click για ανάπτυξη... Σωστά με κάτι φαγώσιμο στο χέρι είναι οτι το καλλιτερο για να σε λατρέψει. Οχι ότι δεν είναι τρυφερουλα η κακομοίρα γενικώς... Και .. ΕΛΕΝΑ ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ. Γι αυτό η Λουση όταν σε έβλεπε είχε γενικώς μια ανησυχία στη μασέλα της??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 23:35 Η staman2 έγραψε: #5.209 25-11-08 23:35 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Μεγαλώνουμε και ομορφαίνουμε....φιλιά σε όλες...τι κάνετε; Click για ανάπτυξη... Φοιβο!!! Εισαι ένας κούκλος χιονάτος!!! Τι αριστοκρατικος ΓΑΤΑΡΟΣ!!!Να τον χαίρεσαι τον πανέμορφό σου!! Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Καλά κάνει πάντως και είναι κοινωνικός και γυρνάει απο αγκαλιά σε αγκαλιά. Καλύτερα απο φοβιτσιάρης ή απο σνομπαρία. Ο δικός μου ο Φρίξος ήταν σνομπ. Χαρακτηριστικό φαινόμενο ήταν ότι όταν έμπαινε ξένος μέσα στο σπίτι και του έλεγε "Φριξούλη τι κάνεις" (ο Φρίξος συνήθως άραζε στο σαλόνι πάνω στον θερμοσυσωρευτή) αυτός τους έριχνε μια ματιά απάθειας και τους γυρνούσε τον πισινό (στην κυριολεξία όμως) και κοιτούσε τον τοίχο. Λες και δεν υπήρχαν. Γι'αυτο σου λέω καλύτερα κοινωνικός παρά έτσι. Θα προσβληθεί και κάνείς αν έχεις σνομπ γάτα και θα σταματήσει να έρχεται σπίτι σου επίσκεψη. Click για ανάπτυξη... Καλά άπαιχτος ο Φρίξος!!! Ετσι πρέπει τελικά για να είναι μέσα σε κάθε περίπτωση. γιατί υπάρχουν και οι μη φιλόγατοι οι οποίοι ίσως πουν τα ... σχολιά τους. Αρα ο Φρίξος για να είναι καλυμμένος για όλες τις περιπτώσεις, δρουσε έτσι. Φαντάζομαι τον πισινό του να τον μοστράρει στους καλεσμένους σου και ξεραίνομαι στο γέλιο!!! Φιλάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 23:38 Η staman2 έγραψε: #5.210 25-11-08 23:38 Αρχική Δημοσίευση από prince: καλησπέρα περσάκια πώς σας πετυχαίνω; ξεκούραστα γατάκια; Click για ανάπτυξη... Σταυρούλαααα!!! Καλησπέρα. Πώς πάνε οι ετοιμασίες? Ο Πριν πριν καλά? Η Ρέινα?? Εμένα με έχουν εκνευρίσει εδώ οι γείτονες. Νομίζω πως με την κατασκευη που έκανα κ την τέντα που θα βάλω τους προκάλεσα το ενδιαφέρον να μάθουν πόσα ζωάκια έχω. Και αρχιζω να κρύβω.... Καθήκια τελικά κι ας μην έχω ποτε δημιουργήσει πρόβλημα ή αντίρρηση προσωπικά επί τοσα χρόνια που ζω εδώ μέσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 23:40 Η elvenstar: #5.211 25-11-08 23:40 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Και .. ΕΛΕΝΑ ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ. Γι αυτό η Λουση όταν σε έβλεπε είχε γενικώς μια ανησυχία στη μασέλα της??? Click για ανάπτυξη... Μωρέ και μία και δύο είχε Το καημένο το Λουσάκι μου:kiss: Αρχική Δημοσίευση από prince: καλησπέρα περσάκια πώς σας πετυχαίνω; ξεκούραστα γατάκια; Click για ανάπτυξη... Σταυρούλα φύγε γρήγορα εσύ κ στείλε μου τον Πρινς έχω να του πω κάτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 23:50 Η aalyah έγραψε: #5.212 25-11-08 23:50 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλά άπαιχτος ο Φρίξος!!! Ετσι πρέπει τελικά για να είναι μέσα σε κάθε περίπτωση. γιατί υπάρχουν και οι μη φιλόγατοι οι οποίοι ίσως πουν τα ... σχολιά τους. Αρα ο Φρίξος για να είναι καλυμμένος για όλες τις περιπτώσεις, δρουσε έτσι. Φαντάζομαι τον πισινό του να τον μοστράρει στους καλεσμένους σου και ξεραίνομαι στο γέλιο!!! Φιλάκια Click για ανάπτυξη... Άσε Αναστασία μου άλλο να στο λέω και άλλο να το βλέπεις. Αφού στο τέλος λέγαν "αυτή η γάτα δεν έχει πρόσωπο τελικά. έχει μόνο κ@λο" Την αρχοντιά του την είχε πάντως. Και όλα του τα καμώματα ήταν επιδεικτικότατα! Πως λέμε "διακριτικό γατί"? Καμία σχέση Αρχική Δημοσίευση από staman2: Σταυρούλαααα!!! Καλησπέρα. Πώς πάνε οι ετοιμασίες? Ο Πριν πριν καλά? Η Ρέινα?? Εμένα με έχουν εκνευρίσει εδώ οι γείτονες. Νομίζω πως με την κατασκευη που έκανα κ την τέντα που θα βάλω τους προκάλεσα το ενδιαφέρον να μάθουν πόσα ζωάκια έχω. Και αρχιζω να κρύβω.... Καθήκια τελικά κι ας μην έχω ποτε δημιουργήσει πρόβλημα ή αντίρρηση προσωπικά επί τοσα χρόνια που ζω εδώ μέσα. Click για ανάπτυξη... Αν πάνε να σου κάνουν καμιά ιστορία θα είναι πολύ άθλιοι πάντως. Θα πέσει το mycat να τους κάψει να τους πεις αν σου κουνηθούνε. Αμάν πια δηλαδή. Σπίτι τους τα έχουν ή στην πλάτη τους τα κουβαλάνε τα ζώα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kostis85 Νεοφερμένο μέλος Ο Kostis85 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 56 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 00:06 Ο Kostis85 έγραψε: #5.213 26-11-08 00:06 Miss Μαρια Γάτσιου που είσαι?? Ακομα περιμένω να δω το βιντεάκι ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 00:15 Η Μαρία Γάτσιου: #5.214 26-11-08 00:15 Αρχική Δημοσίευση από Kostis85: Miss Μαρια Γάτσιου που είσαι?? Ακομα περιμένω να δω το βιντεάκι ... Click για ανάπτυξη... δεν το έφτιαξα ακόμα δεν έχω αρκετές φωτογραφίες...όταν το φτιάξω θα είσαι ο πρώτος που θα το δεις..φιλιά στον Ρομέο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 07:06 Η prince έγραψε: #5.215 26-11-08 07:06 μπον ζουρ παιδιά.. η μαμά μου σήμερα με ξύπνησε νωρίς.. λέει σε λίγο θα έρθει το φορτηγό. πρέπει να τελειώνει.. με τάισε και τώρα περιμένει και γώ δεν ξέρω τί... ελπίζω να με πάρει μαζί ... όποτε ανοίγει την πόρτα πετάγομαι γρήγορα γρήγορα στο εισόγειο.. αλλά αυτή με ξαναφέρνει πάνω.... γιατί; τόσες μέρες με πήγαινε βόλτα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 09:04 Η moukelis έγραψε: #5.216 26-11-08 09:04 Πριν πριν,θα κανετε γατοκομιση.Μη φοβασαι,κι εμεις εχουμε κανει,εχει πολλες ωραιες κουτες μετα να παιζεις! Σειριος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 09:23 Η staman2 έγραψε: #5.217 26-11-08 09:23 Bonjour bonjour αγαπητέ Πρινς. Καλή γατοκόμιση και... άκου μην ξεχάσεις την κοντέσσα σου!!! Με ποιαν θα παίζεις φάπες εκεί που θα πας!!! Καλά δε λέω θα έχεις και τον ξάδερφο το νέο αλλά.... η παλια είναι αλλιώς... χε χε χε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 09:57 Η Βάσια13859: #5.218 26-11-08 09:57 Prince Καλη μετακόμιση και καλή αρχη..ελπιζω να σου πανε ολα καλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kostis85 Νεοφερμένο μέλος Ο Kostis85 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 56 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 15:33 Ο Kostis85 έγραψε: #5.219 26-11-08 15:33 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: δεν το έφτιαξα ακόμα δεν έχω αρκετές φωτογραφίες...όταν το φτιάξω θα είσαι ο πρώτος που θα το δεις..φιλιά στον Ρομέο Click για ανάπτυξη... Καλημερα! Μαρια εμεις πλεον εχουμε ανέβει επίπεδο και πλεον μας βρίσκεις και στο youtube https://www.youtube.com/watch?v=b5sKjAC5B7k Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 15:55 Η Μαρία Γάτσιου: #5.220 26-11-08 15:55 Αρχική Δημοσίευση από Kostis85: Καλημερα! Μαρια εμεις πλεον εχουμε ανέβει επίπεδο και πλεον μας βρίσκεις και στο youtube https://www.youtube.com/watch?v=b5sKjAC5B7k Click για ανάπτυξη... Καλά ζηλεύω,όσες φορές και να το δώ γελάω..θέλω και εγώ βιντεάκι του μωρού μου.! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 259 260 261 262 263 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 261 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 261 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: να σημειωθεί οτι όσοι τον βλέπουν τον παρομοιάζουν και με ένα ζωάκι άσχετο...άλλοι λένε οτι είναι σαν αρκουδάκι,άλλοι σαν λιονταράκι..σαν λυκάκι,όλα τα έχω ακούσει μέχρι και κουνελάκι μου είπε μια φίλη μου!Για γάτο κανείς δεν τον περνάει... Click για ανάπτυξη... Ε και τι πειράζει? Είναι one of a kind ο Φοίβος!! Μια μίξη. Γάτα χαμαιλεοντας. Αλλάζει σε άλλο ζώο ανάλογα τις διαθέσεις σας (ή τον βαθμό μυωπίας σας ) Καλά κάνει πάντως και είναι κοινωνικός και γυρνάει απο αγκαλιά σε αγκαλιά. Καλύτερα απο φοβιτσιάρης ή απο σνομπαρία. Ο δικός μου ο Φρίξος ήταν σνομπ. Χαρακτηριστικό φαινόμενο ήταν ότι όταν έμπαινε ξένος μέσα στο σπίτι και του έλεγε "Φριξούλη τι κάνεις" (ο Φρίξος συνήθως άραζε στο σαλόνι πάνω στον θερμοσυσωρευτή) αυτός τους έριχνε μια ματιά απάθειας και τους γυρνούσε τον πισινό (στην κυριολεξία όμως) και κοιτούσε τον τοίχο. Λες και δεν υπήρχαν. Γι'αυτο σου λέω καλύτερα κοινωνικός παρά έτσι. Θα προσβληθεί και κάνείς αν έχεις σνομπ γάτα και θα σταματήσει να έρχεται σπίτι σου επίσκεψη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 23:29 Η staman2 έγραψε: #5.208 25-11-08 23:29 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ωχχ μας πήρανε χαμπάρι.... Καλέ πως θα μου τα απαγάγεται ακόμα δεν τα έχω πάρει τα μωρά!! Και για την Ίριδα δεν φοβάμαι. Εχω βάλει ειδικούς πράκτορες να την φυλάνε. Δεν την κλέβετε με τίποτα! Τώρα όταν την πάρω μέσα στο σπίτι θα την εκπαιδευσω με το αντικλεπτικό σύστημα "πριν πριν" μόνο όμως στους ξένους όχι σε μένα άρα δεν έχετε καμία ελπίδα την απαγάγετε! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Εεεε μωρέ σιγά την σκανταλιά! Δεν δικαιούται και αυτός να κάνει μια σκανταλίτσα μικρή τόση δα? Πω πω ανυπομονώ χωρίς πλάκα να το γνωρίσω αυτό το γατί. Βασικά δεν νομίζω οτι υπάρχει και ζώο εκεί μέσα να μην θέλω να γνωρίσω και να ζουλήξω. Θα πάω και μια σοκολατόπιτα στην Λούση και αυτό ήταν. Θα με λατρέψει Click για ανάπτυξη... Κι εμείς ανυπομονούμε κυρία μου να μας ζουλήξεις. Και να σου κάνουμε το νιάααααουυυυ το γεροντοκορίστικο. Σεβάχ.- Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Το Λουσάκι τους λατρεύει όλους αρκεί να έχουν κάτι φαγώσιμο στο χέρι είναι σκυλίτσα Σκου μπι ντου. Και μετά έρχεται σαν καλή κυρία ξαπλώνει στην αγκαλία σου κ σε κοιτάζει με κάτι βελούδινα μάτια κ αθώα που είναι αδύνατον να μην της δώσεις μεζεδάκι πολύ π@@@ γυναίκα Και τώρα που είμαι μακριά μπορώ να το πω Αναστασία τάιζα την Λούση κρυφά κάτω από το τραπέζι Click για ανάπτυξη... Σωστά με κάτι φαγώσιμο στο χέρι είναι οτι το καλλιτερο για να σε λατρέψει. Οχι ότι δεν είναι τρυφερουλα η κακομοίρα γενικώς... Και .. ΕΛΕΝΑ ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ. Γι αυτό η Λουση όταν σε έβλεπε είχε γενικώς μια ανησυχία στη μασέλα της??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 23:35 Η staman2 έγραψε: #5.209 25-11-08 23:35 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Μεγαλώνουμε και ομορφαίνουμε....φιλιά σε όλες...τι κάνετε; Click για ανάπτυξη... Φοιβο!!! Εισαι ένας κούκλος χιονάτος!!! Τι αριστοκρατικος ΓΑΤΑΡΟΣ!!!Να τον χαίρεσαι τον πανέμορφό σου!! Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Καλά κάνει πάντως και είναι κοινωνικός και γυρνάει απο αγκαλιά σε αγκαλιά. Καλύτερα απο φοβιτσιάρης ή απο σνομπαρία. Ο δικός μου ο Φρίξος ήταν σνομπ. Χαρακτηριστικό φαινόμενο ήταν ότι όταν έμπαινε ξένος μέσα στο σπίτι και του έλεγε "Φριξούλη τι κάνεις" (ο Φρίξος συνήθως άραζε στο σαλόνι πάνω στον θερμοσυσωρευτή) αυτός τους έριχνε μια ματιά απάθειας και τους γυρνούσε τον πισινό (στην κυριολεξία όμως) και κοιτούσε τον τοίχο. Λες και δεν υπήρχαν. Γι'αυτο σου λέω καλύτερα κοινωνικός παρά έτσι. Θα προσβληθεί και κάνείς αν έχεις σνομπ γάτα και θα σταματήσει να έρχεται σπίτι σου επίσκεψη. Click για ανάπτυξη... Καλά άπαιχτος ο Φρίξος!!! Ετσι πρέπει τελικά για να είναι μέσα σε κάθε περίπτωση. γιατί υπάρχουν και οι μη φιλόγατοι οι οποίοι ίσως πουν τα ... σχολιά τους. Αρα ο Φρίξος για να είναι καλυμμένος για όλες τις περιπτώσεις, δρουσε έτσι. Φαντάζομαι τον πισινό του να τον μοστράρει στους καλεσμένους σου και ξεραίνομαι στο γέλιο!!! Φιλάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 23:38 Η staman2 έγραψε: #5.210 25-11-08 23:38 Αρχική Δημοσίευση από prince: καλησπέρα περσάκια πώς σας πετυχαίνω; ξεκούραστα γατάκια; Click για ανάπτυξη... Σταυρούλαααα!!! Καλησπέρα. Πώς πάνε οι ετοιμασίες? Ο Πριν πριν καλά? Η Ρέινα?? Εμένα με έχουν εκνευρίσει εδώ οι γείτονες. Νομίζω πως με την κατασκευη που έκανα κ την τέντα που θα βάλω τους προκάλεσα το ενδιαφέρον να μάθουν πόσα ζωάκια έχω. Και αρχιζω να κρύβω.... Καθήκια τελικά κι ας μην έχω ποτε δημιουργήσει πρόβλημα ή αντίρρηση προσωπικά επί τοσα χρόνια που ζω εδώ μέσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 23:40 Η elvenstar: #5.211 25-11-08 23:40 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Και .. ΕΛΕΝΑ ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ. Γι αυτό η Λουση όταν σε έβλεπε είχε γενικώς μια ανησυχία στη μασέλα της??? Click για ανάπτυξη... Μωρέ και μία και δύο είχε Το καημένο το Λουσάκι μου:kiss: Αρχική Δημοσίευση από prince: καλησπέρα περσάκια πώς σας πετυχαίνω; ξεκούραστα γατάκια; Click για ανάπτυξη... Σταυρούλα φύγε γρήγορα εσύ κ στείλε μου τον Πρινς έχω να του πω κάτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 23:50 Η aalyah έγραψε: #5.212 25-11-08 23:50 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλά άπαιχτος ο Φρίξος!!! Ετσι πρέπει τελικά για να είναι μέσα σε κάθε περίπτωση. γιατί υπάρχουν και οι μη φιλόγατοι οι οποίοι ίσως πουν τα ... σχολιά τους. Αρα ο Φρίξος για να είναι καλυμμένος για όλες τις περιπτώσεις, δρουσε έτσι. Φαντάζομαι τον πισινό του να τον μοστράρει στους καλεσμένους σου και ξεραίνομαι στο γέλιο!!! Φιλάκια Click για ανάπτυξη... Άσε Αναστασία μου άλλο να στο λέω και άλλο να το βλέπεις. Αφού στο τέλος λέγαν "αυτή η γάτα δεν έχει πρόσωπο τελικά. έχει μόνο κ@λο" Την αρχοντιά του την είχε πάντως. Και όλα του τα καμώματα ήταν επιδεικτικότατα! Πως λέμε "διακριτικό γατί"? Καμία σχέση Αρχική Δημοσίευση από staman2: Σταυρούλαααα!!! Καλησπέρα. Πώς πάνε οι ετοιμασίες? Ο Πριν πριν καλά? Η Ρέινα?? Εμένα με έχουν εκνευρίσει εδώ οι γείτονες. Νομίζω πως με την κατασκευη που έκανα κ την τέντα που θα βάλω τους προκάλεσα το ενδιαφέρον να μάθουν πόσα ζωάκια έχω. Και αρχιζω να κρύβω.... Καθήκια τελικά κι ας μην έχω ποτε δημιουργήσει πρόβλημα ή αντίρρηση προσωπικά επί τοσα χρόνια που ζω εδώ μέσα. Click για ανάπτυξη... Αν πάνε να σου κάνουν καμιά ιστορία θα είναι πολύ άθλιοι πάντως. Θα πέσει το mycat να τους κάψει να τους πεις αν σου κουνηθούνε. Αμάν πια δηλαδή. Σπίτι τους τα έχουν ή στην πλάτη τους τα κουβαλάνε τα ζώα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kostis85 Νεοφερμένο μέλος Ο Kostis85 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 56 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 00:06 Ο Kostis85 έγραψε: #5.213 26-11-08 00:06 Miss Μαρια Γάτσιου που είσαι?? Ακομα περιμένω να δω το βιντεάκι ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 00:15 Η Μαρία Γάτσιου: #5.214 26-11-08 00:15 Αρχική Δημοσίευση από Kostis85: Miss Μαρια Γάτσιου που είσαι?? Ακομα περιμένω να δω το βιντεάκι ... Click για ανάπτυξη... δεν το έφτιαξα ακόμα δεν έχω αρκετές φωτογραφίες...όταν το φτιάξω θα είσαι ο πρώτος που θα το δεις..φιλιά στον Ρομέο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 07:06 Η prince έγραψε: #5.215 26-11-08 07:06 μπον ζουρ παιδιά.. η μαμά μου σήμερα με ξύπνησε νωρίς.. λέει σε λίγο θα έρθει το φορτηγό. πρέπει να τελειώνει.. με τάισε και τώρα περιμένει και γώ δεν ξέρω τί... ελπίζω να με πάρει μαζί ... όποτε ανοίγει την πόρτα πετάγομαι γρήγορα γρήγορα στο εισόγειο.. αλλά αυτή με ξαναφέρνει πάνω.... γιατί; τόσες μέρες με πήγαινε βόλτα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 09:04 Η moukelis έγραψε: #5.216 26-11-08 09:04 Πριν πριν,θα κανετε γατοκομιση.Μη φοβασαι,κι εμεις εχουμε κανει,εχει πολλες ωραιες κουτες μετα να παιζεις! Σειριος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 09:23 Η staman2 έγραψε: #5.217 26-11-08 09:23 Bonjour bonjour αγαπητέ Πρινς. Καλή γατοκόμιση και... άκου μην ξεχάσεις την κοντέσσα σου!!! Με ποιαν θα παίζεις φάπες εκεί που θα πας!!! Καλά δε λέω θα έχεις και τον ξάδερφο το νέο αλλά.... η παλια είναι αλλιώς... χε χε χε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 09:57 Η Βάσια13859: #5.218 26-11-08 09:57 Prince Καλη μετακόμιση και καλή αρχη..ελπιζω να σου πανε ολα καλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kostis85 Νεοφερμένο μέλος Ο Kostis85 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 56 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 15:33 Ο Kostis85 έγραψε: #5.219 26-11-08 15:33 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: δεν το έφτιαξα ακόμα δεν έχω αρκετές φωτογραφίες...όταν το φτιάξω θα είσαι ο πρώτος που θα το δεις..φιλιά στον Ρομέο Click για ανάπτυξη... Καλημερα! Μαρια εμεις πλεον εχουμε ανέβει επίπεδο και πλεον μας βρίσκεις και στο youtube https://www.youtube.com/watch?v=b5sKjAC5B7k Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 15:55 Η Μαρία Γάτσιου: #5.220 26-11-08 15:55 Αρχική Δημοσίευση από Kostis85: Καλημερα! Μαρια εμεις πλεον εχουμε ανέβει επίπεδο και πλεον μας βρίσκεις και στο youtube https://www.youtube.com/watch?v=b5sKjAC5B7k Click για ανάπτυξη... Καλά ζηλεύω,όσες φορές και να το δώ γελάω..θέλω και εγώ βιντεάκι του μωρού μου.! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 259 260 261 262 263 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 261 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 261 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ωχχ μας πήρανε χαμπάρι.... Καλέ πως θα μου τα απαγάγεται ακόμα δεν τα έχω πάρει τα μωρά!! Και για την Ίριδα δεν φοβάμαι. Εχω βάλει ειδικούς πράκτορες να την φυλάνε. Δεν την κλέβετε με τίποτα! Τώρα όταν την πάρω μέσα στο σπίτι θα την εκπαιδευσω με το αντικλεπτικό σύστημα "πριν πριν" μόνο όμως στους ξένους όχι σε μένα άρα δεν έχετε καμία ελπίδα την απαγάγετε! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Εεεε μωρέ σιγά την σκανταλιά! Δεν δικαιούται και αυτός να κάνει μια σκανταλίτσα μικρή τόση δα? Πω πω ανυπομονώ χωρίς πλάκα να το γνωρίσω αυτό το γατί. Βασικά δεν νομίζω οτι υπάρχει και ζώο εκεί μέσα να μην θέλω να γνωρίσω και να ζουλήξω. Θα πάω και μια σοκολατόπιτα στην Λούση και αυτό ήταν. Θα με λατρέψει Click για ανάπτυξη... Κι εμείς ανυπομονούμε κυρία μου να μας ζουλήξεις. Και να σου κάνουμε το νιάααααουυυυ το γεροντοκορίστικο. Σεβάχ.- Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Το Λουσάκι τους λατρεύει όλους αρκεί να έχουν κάτι φαγώσιμο στο χέρι είναι σκυλίτσα Σκου μπι ντου. Και μετά έρχεται σαν καλή κυρία ξαπλώνει στην αγκαλία σου κ σε κοιτάζει με κάτι βελούδινα μάτια κ αθώα που είναι αδύνατον να μην της δώσεις μεζεδάκι πολύ π@@@ γυναίκα Και τώρα που είμαι μακριά μπορώ να το πω Αναστασία τάιζα την Λούση κρυφά κάτω από το τραπέζι Click για ανάπτυξη... Σωστά με κάτι φαγώσιμο στο χέρι είναι οτι το καλλιτερο για να σε λατρέψει. Οχι ότι δεν είναι τρυφερουλα η κακομοίρα γενικώς... Και .. ΕΛΕΝΑ ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ. Γι αυτό η Λουση όταν σε έβλεπε είχε γενικώς μια ανησυχία στη μασέλα της??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 23:35 Η staman2 έγραψε: #5.209 25-11-08 23:35 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Μεγαλώνουμε και ομορφαίνουμε....φιλιά σε όλες...τι κάνετε; Click για ανάπτυξη... Φοιβο!!! Εισαι ένας κούκλος χιονάτος!!! Τι αριστοκρατικος ΓΑΤΑΡΟΣ!!!Να τον χαίρεσαι τον πανέμορφό σου!! Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Καλά κάνει πάντως και είναι κοινωνικός και γυρνάει απο αγκαλιά σε αγκαλιά. Καλύτερα απο φοβιτσιάρης ή απο σνομπαρία. Ο δικός μου ο Φρίξος ήταν σνομπ. Χαρακτηριστικό φαινόμενο ήταν ότι όταν έμπαινε ξένος μέσα στο σπίτι και του έλεγε "Φριξούλη τι κάνεις" (ο Φρίξος συνήθως άραζε στο σαλόνι πάνω στον θερμοσυσωρευτή) αυτός τους έριχνε μια ματιά απάθειας και τους γυρνούσε τον πισινό (στην κυριολεξία όμως) και κοιτούσε τον τοίχο. Λες και δεν υπήρχαν. Γι'αυτο σου λέω καλύτερα κοινωνικός παρά έτσι. Θα προσβληθεί και κάνείς αν έχεις σνομπ γάτα και θα σταματήσει να έρχεται σπίτι σου επίσκεψη. Click για ανάπτυξη... Καλά άπαιχτος ο Φρίξος!!! Ετσι πρέπει τελικά για να είναι μέσα σε κάθε περίπτωση. γιατί υπάρχουν και οι μη φιλόγατοι οι οποίοι ίσως πουν τα ... σχολιά τους. Αρα ο Φρίξος για να είναι καλυμμένος για όλες τις περιπτώσεις, δρουσε έτσι. Φαντάζομαι τον πισινό του να τον μοστράρει στους καλεσμένους σου και ξεραίνομαι στο γέλιο!!! Φιλάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 23:38 Η staman2 έγραψε: #5.210 25-11-08 23:38 Αρχική Δημοσίευση από prince: καλησπέρα περσάκια πώς σας πετυχαίνω; ξεκούραστα γατάκια; Click για ανάπτυξη... Σταυρούλαααα!!! Καλησπέρα. Πώς πάνε οι ετοιμασίες? Ο Πριν πριν καλά? Η Ρέινα?? Εμένα με έχουν εκνευρίσει εδώ οι γείτονες. Νομίζω πως με την κατασκευη που έκανα κ την τέντα που θα βάλω τους προκάλεσα το ενδιαφέρον να μάθουν πόσα ζωάκια έχω. Και αρχιζω να κρύβω.... Καθήκια τελικά κι ας μην έχω ποτε δημιουργήσει πρόβλημα ή αντίρρηση προσωπικά επί τοσα χρόνια που ζω εδώ μέσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 23:40 Η elvenstar: #5.211 25-11-08 23:40 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Και .. ΕΛΕΝΑ ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ. Γι αυτό η Λουση όταν σε έβλεπε είχε γενικώς μια ανησυχία στη μασέλα της??? Click για ανάπτυξη... Μωρέ και μία και δύο είχε Το καημένο το Λουσάκι μου:kiss: Αρχική Δημοσίευση από prince: καλησπέρα περσάκια πώς σας πετυχαίνω; ξεκούραστα γατάκια; Click για ανάπτυξη... Σταυρούλα φύγε γρήγορα εσύ κ στείλε μου τον Πρινς έχω να του πω κάτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 23:50 Η aalyah έγραψε: #5.212 25-11-08 23:50 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλά άπαιχτος ο Φρίξος!!! Ετσι πρέπει τελικά για να είναι μέσα σε κάθε περίπτωση. γιατί υπάρχουν και οι μη φιλόγατοι οι οποίοι ίσως πουν τα ... σχολιά τους. Αρα ο Φρίξος για να είναι καλυμμένος για όλες τις περιπτώσεις, δρουσε έτσι. Φαντάζομαι τον πισινό του να τον μοστράρει στους καλεσμένους σου και ξεραίνομαι στο γέλιο!!! Φιλάκια Click για ανάπτυξη... Άσε Αναστασία μου άλλο να στο λέω και άλλο να το βλέπεις. Αφού στο τέλος λέγαν "αυτή η γάτα δεν έχει πρόσωπο τελικά. έχει μόνο κ@λο" Την αρχοντιά του την είχε πάντως. Και όλα του τα καμώματα ήταν επιδεικτικότατα! Πως λέμε "διακριτικό γατί"? Καμία σχέση Αρχική Δημοσίευση από staman2: Σταυρούλαααα!!! Καλησπέρα. Πώς πάνε οι ετοιμασίες? Ο Πριν πριν καλά? Η Ρέινα?? Εμένα με έχουν εκνευρίσει εδώ οι γείτονες. Νομίζω πως με την κατασκευη που έκανα κ την τέντα που θα βάλω τους προκάλεσα το ενδιαφέρον να μάθουν πόσα ζωάκια έχω. Και αρχιζω να κρύβω.... Καθήκια τελικά κι ας μην έχω ποτε δημιουργήσει πρόβλημα ή αντίρρηση προσωπικά επί τοσα χρόνια που ζω εδώ μέσα. Click για ανάπτυξη... Αν πάνε να σου κάνουν καμιά ιστορία θα είναι πολύ άθλιοι πάντως. Θα πέσει το mycat να τους κάψει να τους πεις αν σου κουνηθούνε. Αμάν πια δηλαδή. Σπίτι τους τα έχουν ή στην πλάτη τους τα κουβαλάνε τα ζώα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kostis85 Νεοφερμένο μέλος Ο Kostis85 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 56 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 00:06 Ο Kostis85 έγραψε: #5.213 26-11-08 00:06 Miss Μαρια Γάτσιου που είσαι?? Ακομα περιμένω να δω το βιντεάκι ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 00:15 Η Μαρία Γάτσιου: #5.214 26-11-08 00:15 Αρχική Δημοσίευση από Kostis85: Miss Μαρια Γάτσιου που είσαι?? Ακομα περιμένω να δω το βιντεάκι ... Click για ανάπτυξη... δεν το έφτιαξα ακόμα δεν έχω αρκετές φωτογραφίες...όταν το φτιάξω θα είσαι ο πρώτος που θα το δεις..φιλιά στον Ρομέο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 07:06 Η prince έγραψε: #5.215 26-11-08 07:06 μπον ζουρ παιδιά.. η μαμά μου σήμερα με ξύπνησε νωρίς.. λέει σε λίγο θα έρθει το φορτηγό. πρέπει να τελειώνει.. με τάισε και τώρα περιμένει και γώ δεν ξέρω τί... ελπίζω να με πάρει μαζί ... όποτε ανοίγει την πόρτα πετάγομαι γρήγορα γρήγορα στο εισόγειο.. αλλά αυτή με ξαναφέρνει πάνω.... γιατί; τόσες μέρες με πήγαινε βόλτα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 09:04 Η moukelis έγραψε: #5.216 26-11-08 09:04 Πριν πριν,θα κανετε γατοκομιση.Μη φοβασαι,κι εμεις εχουμε κανει,εχει πολλες ωραιες κουτες μετα να παιζεις! Σειριος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 09:23 Η staman2 έγραψε: #5.217 26-11-08 09:23 Bonjour bonjour αγαπητέ Πρινς. Καλή γατοκόμιση και... άκου μην ξεχάσεις την κοντέσσα σου!!! Με ποιαν θα παίζεις φάπες εκεί που θα πας!!! Καλά δε λέω θα έχεις και τον ξάδερφο το νέο αλλά.... η παλια είναι αλλιώς... χε χε χε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 09:57 Η Βάσια13859: #5.218 26-11-08 09:57 Prince Καλη μετακόμιση και καλή αρχη..ελπιζω να σου πανε ολα καλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kostis85 Νεοφερμένο μέλος Ο Kostis85 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 56 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 15:33 Ο Kostis85 έγραψε: #5.219 26-11-08 15:33 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: δεν το έφτιαξα ακόμα δεν έχω αρκετές φωτογραφίες...όταν το φτιάξω θα είσαι ο πρώτος που θα το δεις..φιλιά στον Ρομέο Click για ανάπτυξη... Καλημερα! Μαρια εμεις πλεον εχουμε ανέβει επίπεδο και πλεον μας βρίσκεις και στο youtube https://www.youtube.com/watch?v=b5sKjAC5B7k Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 15:55 Η Μαρία Γάτσιου: #5.220 26-11-08 15:55 Αρχική Δημοσίευση από Kostis85: Καλημερα! Μαρια εμεις πλεον εχουμε ανέβει επίπεδο και πλεον μας βρίσκεις και στο youtube https://www.youtube.com/watch?v=b5sKjAC5B7k Click για ανάπτυξη... Καλά ζηλεύω,όσες φορές και να το δώ γελάω..θέλω και εγώ βιντεάκι του μωρού μου.! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 259 260 261 262 263 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 261 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 261 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Μεγαλώνουμε και ομορφαίνουμε....φιλιά σε όλες...τι κάνετε; Click για ανάπτυξη... Φοιβο!!! Εισαι ένας κούκλος χιονάτος!!! Τι αριστοκρατικος ΓΑΤΑΡΟΣ!!!Να τον χαίρεσαι τον πανέμορφό σου!! Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Καλά κάνει πάντως και είναι κοινωνικός και γυρνάει απο αγκαλιά σε αγκαλιά. Καλύτερα απο φοβιτσιάρης ή απο σνομπαρία. Ο δικός μου ο Φρίξος ήταν σνομπ. Χαρακτηριστικό φαινόμενο ήταν ότι όταν έμπαινε ξένος μέσα στο σπίτι και του έλεγε "Φριξούλη τι κάνεις" (ο Φρίξος συνήθως άραζε στο σαλόνι πάνω στον θερμοσυσωρευτή) αυτός τους έριχνε μια ματιά απάθειας και τους γυρνούσε τον πισινό (στην κυριολεξία όμως) και κοιτούσε τον τοίχο. Λες και δεν υπήρχαν. Γι'αυτο σου λέω καλύτερα κοινωνικός παρά έτσι. Θα προσβληθεί και κάνείς αν έχεις σνομπ γάτα και θα σταματήσει να έρχεται σπίτι σου επίσκεψη. Click για ανάπτυξη... Καλά άπαιχτος ο Φρίξος!!! Ετσι πρέπει τελικά για να είναι μέσα σε κάθε περίπτωση. γιατί υπάρχουν και οι μη φιλόγατοι οι οποίοι ίσως πουν τα ... σχολιά τους. Αρα ο Φρίξος για να είναι καλυμμένος για όλες τις περιπτώσεις, δρουσε έτσι. Φαντάζομαι τον πισινό του να τον μοστράρει στους καλεσμένους σου και ξεραίνομαι στο γέλιο!!! Φιλάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 23:38 Η staman2 έγραψε: #5.210 25-11-08 23:38 Αρχική Δημοσίευση από prince: καλησπέρα περσάκια πώς σας πετυχαίνω; ξεκούραστα γατάκια; Click για ανάπτυξη... Σταυρούλαααα!!! Καλησπέρα. Πώς πάνε οι ετοιμασίες? Ο Πριν πριν καλά? Η Ρέινα?? Εμένα με έχουν εκνευρίσει εδώ οι γείτονες. Νομίζω πως με την κατασκευη που έκανα κ την τέντα που θα βάλω τους προκάλεσα το ενδιαφέρον να μάθουν πόσα ζωάκια έχω. Και αρχιζω να κρύβω.... Καθήκια τελικά κι ας μην έχω ποτε δημιουργήσει πρόβλημα ή αντίρρηση προσωπικά επί τοσα χρόνια που ζω εδώ μέσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 23:40 Η elvenstar: #5.211 25-11-08 23:40 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Και .. ΕΛΕΝΑ ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ. Γι αυτό η Λουση όταν σε έβλεπε είχε γενικώς μια ανησυχία στη μασέλα της??? Click για ανάπτυξη... Μωρέ και μία και δύο είχε Το καημένο το Λουσάκι μου:kiss: Αρχική Δημοσίευση από prince: καλησπέρα περσάκια πώς σας πετυχαίνω; ξεκούραστα γατάκια; Click για ανάπτυξη... Σταυρούλα φύγε γρήγορα εσύ κ στείλε μου τον Πρινς έχω να του πω κάτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 23:50 Η aalyah έγραψε: #5.212 25-11-08 23:50 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλά άπαιχτος ο Φρίξος!!! Ετσι πρέπει τελικά για να είναι μέσα σε κάθε περίπτωση. γιατί υπάρχουν και οι μη φιλόγατοι οι οποίοι ίσως πουν τα ... σχολιά τους. Αρα ο Φρίξος για να είναι καλυμμένος για όλες τις περιπτώσεις, δρουσε έτσι. Φαντάζομαι τον πισινό του να τον μοστράρει στους καλεσμένους σου και ξεραίνομαι στο γέλιο!!! Φιλάκια Click για ανάπτυξη... Άσε Αναστασία μου άλλο να στο λέω και άλλο να το βλέπεις. Αφού στο τέλος λέγαν "αυτή η γάτα δεν έχει πρόσωπο τελικά. έχει μόνο κ@λο" Την αρχοντιά του την είχε πάντως. Και όλα του τα καμώματα ήταν επιδεικτικότατα! Πως λέμε "διακριτικό γατί"? Καμία σχέση Αρχική Δημοσίευση από staman2: Σταυρούλαααα!!! Καλησπέρα. Πώς πάνε οι ετοιμασίες? Ο Πριν πριν καλά? Η Ρέινα?? Εμένα με έχουν εκνευρίσει εδώ οι γείτονες. Νομίζω πως με την κατασκευη που έκανα κ την τέντα που θα βάλω τους προκάλεσα το ενδιαφέρον να μάθουν πόσα ζωάκια έχω. Και αρχιζω να κρύβω.... Καθήκια τελικά κι ας μην έχω ποτε δημιουργήσει πρόβλημα ή αντίρρηση προσωπικά επί τοσα χρόνια που ζω εδώ μέσα. Click για ανάπτυξη... Αν πάνε να σου κάνουν καμιά ιστορία θα είναι πολύ άθλιοι πάντως. Θα πέσει το mycat να τους κάψει να τους πεις αν σου κουνηθούνε. Αμάν πια δηλαδή. Σπίτι τους τα έχουν ή στην πλάτη τους τα κουβαλάνε τα ζώα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kostis85 Νεοφερμένο μέλος Ο Kostis85 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 56 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 00:06 Ο Kostis85 έγραψε: #5.213 26-11-08 00:06 Miss Μαρια Γάτσιου που είσαι?? Ακομα περιμένω να δω το βιντεάκι ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 00:15 Η Μαρία Γάτσιου: #5.214 26-11-08 00:15 Αρχική Δημοσίευση από Kostis85: Miss Μαρια Γάτσιου που είσαι?? Ακομα περιμένω να δω το βιντεάκι ... Click για ανάπτυξη... δεν το έφτιαξα ακόμα δεν έχω αρκετές φωτογραφίες...όταν το φτιάξω θα είσαι ο πρώτος που θα το δεις..φιλιά στον Ρομέο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 07:06 Η prince έγραψε: #5.215 26-11-08 07:06 μπον ζουρ παιδιά.. η μαμά μου σήμερα με ξύπνησε νωρίς.. λέει σε λίγο θα έρθει το φορτηγό. πρέπει να τελειώνει.. με τάισε και τώρα περιμένει και γώ δεν ξέρω τί... ελπίζω να με πάρει μαζί ... όποτε ανοίγει την πόρτα πετάγομαι γρήγορα γρήγορα στο εισόγειο.. αλλά αυτή με ξαναφέρνει πάνω.... γιατί; τόσες μέρες με πήγαινε βόλτα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 09:04 Η moukelis έγραψε: #5.216 26-11-08 09:04 Πριν πριν,θα κανετε γατοκομιση.Μη φοβασαι,κι εμεις εχουμε κανει,εχει πολλες ωραιες κουτες μετα να παιζεις! Σειριος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 09:23 Η staman2 έγραψε: #5.217 26-11-08 09:23 Bonjour bonjour αγαπητέ Πρινς. Καλή γατοκόμιση και... άκου μην ξεχάσεις την κοντέσσα σου!!! Με ποιαν θα παίζεις φάπες εκεί που θα πας!!! Καλά δε λέω θα έχεις και τον ξάδερφο το νέο αλλά.... η παλια είναι αλλιώς... χε χε χε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 09:57 Η Βάσια13859: #5.218 26-11-08 09:57 Prince Καλη μετακόμιση και καλή αρχη..ελπιζω να σου πανε ολα καλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kostis85 Νεοφερμένο μέλος Ο Kostis85 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 56 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 15:33 Ο Kostis85 έγραψε: #5.219 26-11-08 15:33 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: δεν το έφτιαξα ακόμα δεν έχω αρκετές φωτογραφίες...όταν το φτιάξω θα είσαι ο πρώτος που θα το δεις..φιλιά στον Ρομέο Click για ανάπτυξη... Καλημερα! Μαρια εμεις πλεον εχουμε ανέβει επίπεδο και πλεον μας βρίσκεις και στο youtube https://www.youtube.com/watch?v=b5sKjAC5B7k Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 15:55 Η Μαρία Γάτσιου: #5.220 26-11-08 15:55 Αρχική Δημοσίευση από Kostis85: Καλημερα! Μαρια εμεις πλεον εχουμε ανέβει επίπεδο και πλεον μας βρίσκεις και στο youtube https://www.youtube.com/watch?v=b5sKjAC5B7k Click για ανάπτυξη... Καλά ζηλεύω,όσες φορές και να το δώ γελάω..θέλω και εγώ βιντεάκι του μωρού μου.! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 259 260 261 262 263 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 261 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 261 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από prince: καλησπέρα περσάκια πώς σας πετυχαίνω; ξεκούραστα γατάκια; Click για ανάπτυξη... Σταυρούλαααα!!! Καλησπέρα. Πώς πάνε οι ετοιμασίες? Ο Πριν πριν καλά? Η Ρέινα?? Εμένα με έχουν εκνευρίσει εδώ οι γείτονες. Νομίζω πως με την κατασκευη που έκανα κ την τέντα που θα βάλω τους προκάλεσα το ενδιαφέρον να μάθουν πόσα ζωάκια έχω. Και αρχιζω να κρύβω.... Καθήκια τελικά κι ας μην έχω ποτε δημιουργήσει πρόβλημα ή αντίρρηση προσωπικά επί τοσα χρόνια που ζω εδώ μέσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 23:40 Η elvenstar: #5.211 25-11-08 23:40 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Και .. ΕΛΕΝΑ ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ. Γι αυτό η Λουση όταν σε έβλεπε είχε γενικώς μια ανησυχία στη μασέλα της??? Click για ανάπτυξη... Μωρέ και μία και δύο είχε Το καημένο το Λουσάκι μου:kiss: Αρχική Δημοσίευση από prince: καλησπέρα περσάκια πώς σας πετυχαίνω; ξεκούραστα γατάκια; Click για ανάπτυξη... Σταυρούλα φύγε γρήγορα εσύ κ στείλε μου τον Πρινς έχω να του πω κάτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 23:50 Η aalyah έγραψε: #5.212 25-11-08 23:50 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλά άπαιχτος ο Φρίξος!!! Ετσι πρέπει τελικά για να είναι μέσα σε κάθε περίπτωση. γιατί υπάρχουν και οι μη φιλόγατοι οι οποίοι ίσως πουν τα ... σχολιά τους. Αρα ο Φρίξος για να είναι καλυμμένος για όλες τις περιπτώσεις, δρουσε έτσι. Φαντάζομαι τον πισινό του να τον μοστράρει στους καλεσμένους σου και ξεραίνομαι στο γέλιο!!! Φιλάκια Click για ανάπτυξη... Άσε Αναστασία μου άλλο να στο λέω και άλλο να το βλέπεις. Αφού στο τέλος λέγαν "αυτή η γάτα δεν έχει πρόσωπο τελικά. έχει μόνο κ@λο" Την αρχοντιά του την είχε πάντως. Και όλα του τα καμώματα ήταν επιδεικτικότατα! Πως λέμε "διακριτικό γατί"? Καμία σχέση Αρχική Δημοσίευση από staman2: Σταυρούλαααα!!! Καλησπέρα. Πώς πάνε οι ετοιμασίες? Ο Πριν πριν καλά? Η Ρέινα?? Εμένα με έχουν εκνευρίσει εδώ οι γείτονες. Νομίζω πως με την κατασκευη που έκανα κ την τέντα που θα βάλω τους προκάλεσα το ενδιαφέρον να μάθουν πόσα ζωάκια έχω. Και αρχιζω να κρύβω.... Καθήκια τελικά κι ας μην έχω ποτε δημιουργήσει πρόβλημα ή αντίρρηση προσωπικά επί τοσα χρόνια που ζω εδώ μέσα. Click για ανάπτυξη... Αν πάνε να σου κάνουν καμιά ιστορία θα είναι πολύ άθλιοι πάντως. Θα πέσει το mycat να τους κάψει να τους πεις αν σου κουνηθούνε. Αμάν πια δηλαδή. Σπίτι τους τα έχουν ή στην πλάτη τους τα κουβαλάνε τα ζώα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kostis85 Νεοφερμένο μέλος Ο Kostis85 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 56 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 00:06 Ο Kostis85 έγραψε: #5.213 26-11-08 00:06 Miss Μαρια Γάτσιου που είσαι?? Ακομα περιμένω να δω το βιντεάκι ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 00:15 Η Μαρία Γάτσιου: #5.214 26-11-08 00:15 Αρχική Δημοσίευση από Kostis85: Miss Μαρια Γάτσιου που είσαι?? Ακομα περιμένω να δω το βιντεάκι ... Click για ανάπτυξη... δεν το έφτιαξα ακόμα δεν έχω αρκετές φωτογραφίες...όταν το φτιάξω θα είσαι ο πρώτος που θα το δεις..φιλιά στον Ρομέο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 07:06 Η prince έγραψε: #5.215 26-11-08 07:06 μπον ζουρ παιδιά.. η μαμά μου σήμερα με ξύπνησε νωρίς.. λέει σε λίγο θα έρθει το φορτηγό. πρέπει να τελειώνει.. με τάισε και τώρα περιμένει και γώ δεν ξέρω τί... ελπίζω να με πάρει μαζί ... όποτε ανοίγει την πόρτα πετάγομαι γρήγορα γρήγορα στο εισόγειο.. αλλά αυτή με ξαναφέρνει πάνω.... γιατί; τόσες μέρες με πήγαινε βόλτα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 09:04 Η moukelis έγραψε: #5.216 26-11-08 09:04 Πριν πριν,θα κανετε γατοκομιση.Μη φοβασαι,κι εμεις εχουμε κανει,εχει πολλες ωραιες κουτες μετα να παιζεις! Σειριος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 09:23 Η staman2 έγραψε: #5.217 26-11-08 09:23 Bonjour bonjour αγαπητέ Πρινς. Καλή γατοκόμιση και... άκου μην ξεχάσεις την κοντέσσα σου!!! Με ποιαν θα παίζεις φάπες εκεί που θα πας!!! Καλά δε λέω θα έχεις και τον ξάδερφο το νέο αλλά.... η παλια είναι αλλιώς... χε χε χε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 09:57 Η Βάσια13859: #5.218 26-11-08 09:57 Prince Καλη μετακόμιση και καλή αρχη..ελπιζω να σου πανε ολα καλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kostis85 Νεοφερμένο μέλος Ο Kostis85 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 56 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 15:33 Ο Kostis85 έγραψε: #5.219 26-11-08 15:33 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: δεν το έφτιαξα ακόμα δεν έχω αρκετές φωτογραφίες...όταν το φτιάξω θα είσαι ο πρώτος που θα το δεις..φιλιά στον Ρομέο Click για ανάπτυξη... Καλημερα! Μαρια εμεις πλεον εχουμε ανέβει επίπεδο και πλεον μας βρίσκεις και στο youtube https://www.youtube.com/watch?v=b5sKjAC5B7k Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 15:55 Η Μαρία Γάτσιου: #5.220 26-11-08 15:55 Αρχική Δημοσίευση από Kostis85: Καλημερα! Μαρια εμεις πλεον εχουμε ανέβει επίπεδο και πλεον μας βρίσκεις και στο youtube https://www.youtube.com/watch?v=b5sKjAC5B7k Click για ανάπτυξη... Καλά ζηλεύω,όσες φορές και να το δώ γελάω..θέλω και εγώ βιντεάκι του μωρού μου.! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 259 260 261 262 263 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 261 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 261 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από staman2: Και .. ΕΛΕΝΑ ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ. Γι αυτό η Λουση όταν σε έβλεπε είχε γενικώς μια ανησυχία στη μασέλα της??? Click για ανάπτυξη... Μωρέ και μία και δύο είχε Το καημένο το Λουσάκι μου:kiss: Αρχική Δημοσίευση από prince: καλησπέρα περσάκια πώς σας πετυχαίνω; ξεκούραστα γατάκια; Click για ανάπτυξη... Σταυρούλα φύγε γρήγορα εσύ κ στείλε μου τον Πρινς έχω να του πω κάτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 23:50 Η aalyah έγραψε: #5.212 25-11-08 23:50 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλά άπαιχτος ο Φρίξος!!! Ετσι πρέπει τελικά για να είναι μέσα σε κάθε περίπτωση. γιατί υπάρχουν και οι μη φιλόγατοι οι οποίοι ίσως πουν τα ... σχολιά τους. Αρα ο Φρίξος για να είναι καλυμμένος για όλες τις περιπτώσεις, δρουσε έτσι. Φαντάζομαι τον πισινό του να τον μοστράρει στους καλεσμένους σου και ξεραίνομαι στο γέλιο!!! Φιλάκια Click για ανάπτυξη... Άσε Αναστασία μου άλλο να στο λέω και άλλο να το βλέπεις. Αφού στο τέλος λέγαν "αυτή η γάτα δεν έχει πρόσωπο τελικά. έχει μόνο κ@λο" Την αρχοντιά του την είχε πάντως. Και όλα του τα καμώματα ήταν επιδεικτικότατα! Πως λέμε "διακριτικό γατί"? Καμία σχέση Αρχική Δημοσίευση από staman2: Σταυρούλαααα!!! Καλησπέρα. Πώς πάνε οι ετοιμασίες? Ο Πριν πριν καλά? Η Ρέινα?? Εμένα με έχουν εκνευρίσει εδώ οι γείτονες. Νομίζω πως με την κατασκευη που έκανα κ την τέντα που θα βάλω τους προκάλεσα το ενδιαφέρον να μάθουν πόσα ζωάκια έχω. Και αρχιζω να κρύβω.... Καθήκια τελικά κι ας μην έχω ποτε δημιουργήσει πρόβλημα ή αντίρρηση προσωπικά επί τοσα χρόνια που ζω εδώ μέσα. Click για ανάπτυξη... Αν πάνε να σου κάνουν καμιά ιστορία θα είναι πολύ άθλιοι πάντως. Θα πέσει το mycat να τους κάψει να τους πεις αν σου κουνηθούνε. Αμάν πια δηλαδή. Σπίτι τους τα έχουν ή στην πλάτη τους τα κουβαλάνε τα ζώα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kostis85 Νεοφερμένο μέλος Ο Kostis85 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 56 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 00:06 Ο Kostis85 έγραψε: #5.213 26-11-08 00:06 Miss Μαρια Γάτσιου που είσαι?? Ακομα περιμένω να δω το βιντεάκι ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 00:15 Η Μαρία Γάτσιου: #5.214 26-11-08 00:15 Αρχική Δημοσίευση από Kostis85: Miss Μαρια Γάτσιου που είσαι?? Ακομα περιμένω να δω το βιντεάκι ... Click για ανάπτυξη... δεν το έφτιαξα ακόμα δεν έχω αρκετές φωτογραφίες...όταν το φτιάξω θα είσαι ο πρώτος που θα το δεις..φιλιά στον Ρομέο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 07:06 Η prince έγραψε: #5.215 26-11-08 07:06 μπον ζουρ παιδιά.. η μαμά μου σήμερα με ξύπνησε νωρίς.. λέει σε λίγο θα έρθει το φορτηγό. πρέπει να τελειώνει.. με τάισε και τώρα περιμένει και γώ δεν ξέρω τί... ελπίζω να με πάρει μαζί ... όποτε ανοίγει την πόρτα πετάγομαι γρήγορα γρήγορα στο εισόγειο.. αλλά αυτή με ξαναφέρνει πάνω.... γιατί; τόσες μέρες με πήγαινε βόλτα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 09:04 Η moukelis έγραψε: #5.216 26-11-08 09:04 Πριν πριν,θα κανετε γατοκομιση.Μη φοβασαι,κι εμεις εχουμε κανει,εχει πολλες ωραιες κουτες μετα να παιζεις! Σειριος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 09:23 Η staman2 έγραψε: #5.217 26-11-08 09:23 Bonjour bonjour αγαπητέ Πρινς. Καλή γατοκόμιση και... άκου μην ξεχάσεις την κοντέσσα σου!!! Με ποιαν θα παίζεις φάπες εκεί που θα πας!!! Καλά δε λέω θα έχεις και τον ξάδερφο το νέο αλλά.... η παλια είναι αλλιώς... χε χε χε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 09:57 Η Βάσια13859: #5.218 26-11-08 09:57 Prince Καλη μετακόμιση και καλή αρχη..ελπιζω να σου πανε ολα καλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kostis85 Νεοφερμένο μέλος Ο Kostis85 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 56 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 15:33 Ο Kostis85 έγραψε: #5.219 26-11-08 15:33 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: δεν το έφτιαξα ακόμα δεν έχω αρκετές φωτογραφίες...όταν το φτιάξω θα είσαι ο πρώτος που θα το δεις..φιλιά στον Ρομέο Click για ανάπτυξη... Καλημερα! Μαρια εμεις πλεον εχουμε ανέβει επίπεδο και πλεον μας βρίσκεις και στο youtube https://www.youtube.com/watch?v=b5sKjAC5B7k Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 15:55 Η Μαρία Γάτσιου: #5.220 26-11-08 15:55 Αρχική Δημοσίευση από Kostis85: Καλημερα! Μαρια εμεις πλεον εχουμε ανέβει επίπεδο και πλεον μας βρίσκεις και στο youtube https://www.youtube.com/watch?v=b5sKjAC5B7k Click για ανάπτυξη... Καλά ζηλεύω,όσες φορές και να το δώ γελάω..θέλω και εγώ βιντεάκι του μωρού μου.! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 259 260 261 262 263 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 261 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 261 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλά άπαιχτος ο Φρίξος!!! Ετσι πρέπει τελικά για να είναι μέσα σε κάθε περίπτωση. γιατί υπάρχουν και οι μη φιλόγατοι οι οποίοι ίσως πουν τα ... σχολιά τους. Αρα ο Φρίξος για να είναι καλυμμένος για όλες τις περιπτώσεις, δρουσε έτσι. Φαντάζομαι τον πισινό του να τον μοστράρει στους καλεσμένους σου και ξεραίνομαι στο γέλιο!!! Φιλάκια Click για ανάπτυξη... Άσε Αναστασία μου άλλο να στο λέω και άλλο να το βλέπεις. Αφού στο τέλος λέγαν "αυτή η γάτα δεν έχει πρόσωπο τελικά. έχει μόνο κ@λο" Την αρχοντιά του την είχε πάντως. Και όλα του τα καμώματα ήταν επιδεικτικότατα! Πως λέμε "διακριτικό γατί"? Καμία σχέση Αρχική Δημοσίευση από staman2: Σταυρούλαααα!!! Καλησπέρα. Πώς πάνε οι ετοιμασίες? Ο Πριν πριν καλά? Η Ρέινα?? Εμένα με έχουν εκνευρίσει εδώ οι γείτονες. Νομίζω πως με την κατασκευη που έκανα κ την τέντα που θα βάλω τους προκάλεσα το ενδιαφέρον να μάθουν πόσα ζωάκια έχω. Και αρχιζω να κρύβω.... Καθήκια τελικά κι ας μην έχω ποτε δημιουργήσει πρόβλημα ή αντίρρηση προσωπικά επί τοσα χρόνια που ζω εδώ μέσα. Click για ανάπτυξη... Αν πάνε να σου κάνουν καμιά ιστορία θα είναι πολύ άθλιοι πάντως. Θα πέσει το mycat να τους κάψει να τους πεις αν σου κουνηθούνε. Αμάν πια δηλαδή. Σπίτι τους τα έχουν ή στην πλάτη τους τα κουβαλάνε τα ζώα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Kostis85 Νεοφερμένο μέλος Ο Kostis85 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 56 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 00:06 Ο Kostis85 έγραψε: #5.213 26-11-08 00:06 Miss Μαρια Γάτσιου που είσαι?? Ακομα περιμένω να δω το βιντεάκι ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 00:15 Η Μαρία Γάτσιου: #5.214 26-11-08 00:15 Αρχική Δημοσίευση από Kostis85: Miss Μαρια Γάτσιου που είσαι?? Ακομα περιμένω να δω το βιντεάκι ... Click για ανάπτυξη... δεν το έφτιαξα ακόμα δεν έχω αρκετές φωτογραφίες...όταν το φτιάξω θα είσαι ο πρώτος που θα το δεις..φιλιά στον Ρομέο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 07:06 Η prince έγραψε: #5.215 26-11-08 07:06 μπον ζουρ παιδιά.. η μαμά μου σήμερα με ξύπνησε νωρίς.. λέει σε λίγο θα έρθει το φορτηγό. πρέπει να τελειώνει.. με τάισε και τώρα περιμένει και γώ δεν ξέρω τί... ελπίζω να με πάρει μαζί ... όποτε ανοίγει την πόρτα πετάγομαι γρήγορα γρήγορα στο εισόγειο.. αλλά αυτή με ξαναφέρνει πάνω.... γιατί; τόσες μέρες με πήγαινε βόλτα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 09:04 Η moukelis έγραψε: #5.216 26-11-08 09:04 Πριν πριν,θα κανετε γατοκομιση.Μη φοβασαι,κι εμεις εχουμε κανει,εχει πολλες ωραιες κουτες μετα να παιζεις! Σειριος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 09:23 Η staman2 έγραψε: #5.217 26-11-08 09:23 Bonjour bonjour αγαπητέ Πρινς. Καλή γατοκόμιση και... άκου μην ξεχάσεις την κοντέσσα σου!!! Με ποιαν θα παίζεις φάπες εκεί που θα πας!!! Καλά δε λέω θα έχεις και τον ξάδερφο το νέο αλλά.... η παλια είναι αλλιώς... χε χε χε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 09:57 Η Βάσια13859: #5.218 26-11-08 09:57 Prince Καλη μετακόμιση και καλή αρχη..ελπιζω να σου πανε ολα καλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kostis85 Νεοφερμένο μέλος Ο Kostis85 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 56 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 15:33 Ο Kostis85 έγραψε: #5.219 26-11-08 15:33 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: δεν το έφτιαξα ακόμα δεν έχω αρκετές φωτογραφίες...όταν το φτιάξω θα είσαι ο πρώτος που θα το δεις..φιλιά στον Ρομέο Click για ανάπτυξη... Καλημερα! Μαρια εμεις πλεον εχουμε ανέβει επίπεδο και πλεον μας βρίσκεις και στο youtube https://www.youtube.com/watch?v=b5sKjAC5B7k Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 15:55 Η Μαρία Γάτσιου: #5.220 26-11-08 15:55 Αρχική Δημοσίευση από Kostis85: Καλημερα! Μαρια εμεις πλεον εχουμε ανέβει επίπεδο και πλεον μας βρίσκεις και στο youtube https://www.youtube.com/watch?v=b5sKjAC5B7k Click για ανάπτυξη... Καλά ζηλεύω,όσες φορές και να το δώ γελάω..θέλω και εγώ βιντεάκι του μωρού μου.! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 259 260 261 262 263 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 261 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 261 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Miss Μαρια Γάτσιου που είσαι?? Ακομα περιμένω να δω το βιντεάκι ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 00:15 Η Μαρία Γάτσιου: #5.214 26-11-08 00:15 Αρχική Δημοσίευση από Kostis85: Miss Μαρια Γάτσιου που είσαι?? Ακομα περιμένω να δω το βιντεάκι ... Click για ανάπτυξη... δεν το έφτιαξα ακόμα δεν έχω αρκετές φωτογραφίες...όταν το φτιάξω θα είσαι ο πρώτος που θα το δεις..φιλιά στον Ρομέο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 07:06 Η prince έγραψε: #5.215 26-11-08 07:06 μπον ζουρ παιδιά.. η μαμά μου σήμερα με ξύπνησε νωρίς.. λέει σε λίγο θα έρθει το φορτηγό. πρέπει να τελειώνει.. με τάισε και τώρα περιμένει και γώ δεν ξέρω τί... ελπίζω να με πάρει μαζί ... όποτε ανοίγει την πόρτα πετάγομαι γρήγορα γρήγορα στο εισόγειο.. αλλά αυτή με ξαναφέρνει πάνω.... γιατί; τόσες μέρες με πήγαινε βόλτα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 09:04 Η moukelis έγραψε: #5.216 26-11-08 09:04 Πριν πριν,θα κανετε γατοκομιση.Μη φοβασαι,κι εμεις εχουμε κανει,εχει πολλες ωραιες κουτες μετα να παιζεις! Σειριος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 09:23 Η staman2 έγραψε: #5.217 26-11-08 09:23 Bonjour bonjour αγαπητέ Πρινς. Καλή γατοκόμιση και... άκου μην ξεχάσεις την κοντέσσα σου!!! Με ποιαν θα παίζεις φάπες εκεί που θα πας!!! Καλά δε λέω θα έχεις και τον ξάδερφο το νέο αλλά.... η παλια είναι αλλιώς... χε χε χε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 09:57 Η Βάσια13859: #5.218 26-11-08 09:57 Prince Καλη μετακόμιση και καλή αρχη..ελπιζω να σου πανε ολα καλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kostis85 Νεοφερμένο μέλος Ο Kostis85 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 56 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 15:33 Ο Kostis85 έγραψε: #5.219 26-11-08 15:33 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: δεν το έφτιαξα ακόμα δεν έχω αρκετές φωτογραφίες...όταν το φτιάξω θα είσαι ο πρώτος που θα το δεις..φιλιά στον Ρομέο Click για ανάπτυξη... Καλημερα! Μαρια εμεις πλεον εχουμε ανέβει επίπεδο και πλεον μας βρίσκεις και στο youtube https://www.youtube.com/watch?v=b5sKjAC5B7k Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 15:55 Η Μαρία Γάτσιου: #5.220 26-11-08 15:55 Αρχική Δημοσίευση από Kostis85: Καλημερα! Μαρια εμεις πλεον εχουμε ανέβει επίπεδο και πλεον μας βρίσκεις και στο youtube https://www.youtube.com/watch?v=b5sKjAC5B7k Click για ανάπτυξη... Καλά ζηλεύω,όσες φορές και να το δώ γελάω..θέλω και εγώ βιντεάκι του μωρού μου.! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 259 260 261 262 263 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 261 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 261 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Kostis85: Miss Μαρια Γάτσιου που είσαι?? Ακομα περιμένω να δω το βιντεάκι ... Click για ανάπτυξη... δεν το έφτιαξα ακόμα δεν έχω αρκετές φωτογραφίες...όταν το φτιάξω θα είσαι ο πρώτος που θα το δεις..φιλιά στον Ρομέο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 07:06 Η prince έγραψε: #5.215 26-11-08 07:06 μπον ζουρ παιδιά.. η μαμά μου σήμερα με ξύπνησε νωρίς.. λέει σε λίγο θα έρθει το φορτηγό. πρέπει να τελειώνει.. με τάισε και τώρα περιμένει και γώ δεν ξέρω τί... ελπίζω να με πάρει μαζί ... όποτε ανοίγει την πόρτα πετάγομαι γρήγορα γρήγορα στο εισόγειο.. αλλά αυτή με ξαναφέρνει πάνω.... γιατί; τόσες μέρες με πήγαινε βόλτα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 09:04 Η moukelis έγραψε: #5.216 26-11-08 09:04 Πριν πριν,θα κανετε γατοκομιση.Μη φοβασαι,κι εμεις εχουμε κανει,εχει πολλες ωραιες κουτες μετα να παιζεις! Σειριος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 09:23 Η staman2 έγραψε: #5.217 26-11-08 09:23 Bonjour bonjour αγαπητέ Πρινς. Καλή γατοκόμιση και... άκου μην ξεχάσεις την κοντέσσα σου!!! Με ποιαν θα παίζεις φάπες εκεί που θα πας!!! Καλά δε λέω θα έχεις και τον ξάδερφο το νέο αλλά.... η παλια είναι αλλιώς... χε χε χε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 09:57 Η Βάσια13859: #5.218 26-11-08 09:57 Prince Καλη μετακόμιση και καλή αρχη..ελπιζω να σου πανε ολα καλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kostis85 Νεοφερμένο μέλος Ο Kostis85 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 56 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 15:33 Ο Kostis85 έγραψε: #5.219 26-11-08 15:33 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: δεν το έφτιαξα ακόμα δεν έχω αρκετές φωτογραφίες...όταν το φτιάξω θα είσαι ο πρώτος που θα το δεις..φιλιά στον Ρομέο Click για ανάπτυξη... Καλημερα! Μαρια εμεις πλεον εχουμε ανέβει επίπεδο και πλεον μας βρίσκεις και στο youtube https://www.youtube.com/watch?v=b5sKjAC5B7k Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 15:55 Η Μαρία Γάτσιου: #5.220 26-11-08 15:55 Αρχική Δημοσίευση από Kostis85: Καλημερα! Μαρια εμεις πλεον εχουμε ανέβει επίπεδο και πλεον μας βρίσκεις και στο youtube https://www.youtube.com/watch?v=b5sKjAC5B7k Click για ανάπτυξη... Καλά ζηλεύω,όσες φορές και να το δώ γελάω..θέλω και εγώ βιντεάκι του μωρού μου.! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 259 260 261 262 263 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 261 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 261 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
μπον ζουρ παιδιά.. η μαμά μου σήμερα με ξύπνησε νωρίς.. λέει σε λίγο θα έρθει το φορτηγό. πρέπει να τελειώνει.. με τάισε και τώρα περιμένει και γώ δεν ξέρω τί... ελπίζω να με πάρει μαζί ... όποτε ανοίγει την πόρτα πετάγομαι γρήγορα γρήγορα στο εισόγειο.. αλλά αυτή με ξαναφέρνει πάνω.... γιατί; τόσες μέρες με πήγαινε βόλτα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 09:04 Η moukelis έγραψε: #5.216 26-11-08 09:04 Πριν πριν,θα κανετε γατοκομιση.Μη φοβασαι,κι εμεις εχουμε κανει,εχει πολλες ωραιες κουτες μετα να παιζεις! Σειριος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 09:23 Η staman2 έγραψε: #5.217 26-11-08 09:23 Bonjour bonjour αγαπητέ Πρινς. Καλή γατοκόμιση και... άκου μην ξεχάσεις την κοντέσσα σου!!! Με ποιαν θα παίζεις φάπες εκεί που θα πας!!! Καλά δε λέω θα έχεις και τον ξάδερφο το νέο αλλά.... η παλια είναι αλλιώς... χε χε χε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 09:57 Η Βάσια13859: #5.218 26-11-08 09:57 Prince Καλη μετακόμιση και καλή αρχη..ελπιζω να σου πανε ολα καλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kostis85 Νεοφερμένο μέλος Ο Kostis85 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 56 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 15:33 Ο Kostis85 έγραψε: #5.219 26-11-08 15:33 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: δεν το έφτιαξα ακόμα δεν έχω αρκετές φωτογραφίες...όταν το φτιάξω θα είσαι ο πρώτος που θα το δεις..φιλιά στον Ρομέο Click για ανάπτυξη... Καλημερα! Μαρια εμεις πλεον εχουμε ανέβει επίπεδο και πλεον μας βρίσκεις και στο youtube https://www.youtube.com/watch?v=b5sKjAC5B7k Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 15:55 Η Μαρία Γάτσιου: #5.220 26-11-08 15:55 Αρχική Δημοσίευση από Kostis85: Καλημερα! Μαρια εμεις πλεον εχουμε ανέβει επίπεδο και πλεον μας βρίσκεις και στο youtube https://www.youtube.com/watch?v=b5sKjAC5B7k Click για ανάπτυξη... Καλά ζηλεύω,όσες φορές και να το δώ γελάω..θέλω και εγώ βιντεάκι του μωρού μου.! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 259 260 261 262 263 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 261 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 261 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Πριν πριν,θα κανετε γατοκομιση.Μη φοβασαι,κι εμεις εχουμε κανει,εχει πολλες ωραιες κουτες μετα να παιζεις! Σειριος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 09:23 Η staman2 έγραψε: #5.217 26-11-08 09:23 Bonjour bonjour αγαπητέ Πρινς. Καλή γατοκόμιση και... άκου μην ξεχάσεις την κοντέσσα σου!!! Με ποιαν θα παίζεις φάπες εκεί που θα πας!!! Καλά δε λέω θα έχεις και τον ξάδερφο το νέο αλλά.... η παλια είναι αλλιώς... χε χε χε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 09:57 Η Βάσια13859: #5.218 26-11-08 09:57 Prince Καλη μετακόμιση και καλή αρχη..ελπιζω να σου πανε ολα καλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kostis85 Νεοφερμένο μέλος Ο Kostis85 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 56 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 15:33 Ο Kostis85 έγραψε: #5.219 26-11-08 15:33 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: δεν το έφτιαξα ακόμα δεν έχω αρκετές φωτογραφίες...όταν το φτιάξω θα είσαι ο πρώτος που θα το δεις..φιλιά στον Ρομέο Click για ανάπτυξη... Καλημερα! Μαρια εμεις πλεον εχουμε ανέβει επίπεδο και πλεον μας βρίσκεις και στο youtube https://www.youtube.com/watch?v=b5sKjAC5B7k Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 15:55 Η Μαρία Γάτσιου: #5.220 26-11-08 15:55 Αρχική Δημοσίευση από Kostis85: Καλημερα! Μαρια εμεις πλεον εχουμε ανέβει επίπεδο και πλεον μας βρίσκεις και στο youtube https://www.youtube.com/watch?v=b5sKjAC5B7k Click για ανάπτυξη... Καλά ζηλεύω,όσες φορές και να το δώ γελάω..θέλω και εγώ βιντεάκι του μωρού μου.! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 259 260 261 262 263 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 261 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 261 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Bonjour bonjour αγαπητέ Πρινς. Καλή γατοκόμιση και... άκου μην ξεχάσεις την κοντέσσα σου!!! Με ποιαν θα παίζεις φάπες εκεί που θα πας!!! Καλά δε λέω θα έχεις και τον ξάδερφο το νέο αλλά.... η παλια είναι αλλιώς... χε χε χε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 09:57 Η Βάσια13859: #5.218 26-11-08 09:57 Prince Καλη μετακόμιση και καλή αρχη..ελπιζω να σου πανε ολα καλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kostis85 Νεοφερμένο μέλος Ο Kostis85 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 56 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 15:33 Ο Kostis85 έγραψε: #5.219 26-11-08 15:33 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: δεν το έφτιαξα ακόμα δεν έχω αρκετές φωτογραφίες...όταν το φτιάξω θα είσαι ο πρώτος που θα το δεις..φιλιά στον Ρομέο Click για ανάπτυξη... Καλημερα! Μαρια εμεις πλεον εχουμε ανέβει επίπεδο και πλεον μας βρίσκεις και στο youtube https://www.youtube.com/watch?v=b5sKjAC5B7k Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 15:55 Η Μαρία Γάτσιου: #5.220 26-11-08 15:55 Αρχική Δημοσίευση από Kostis85: Καλημερα! Μαρια εμεις πλεον εχουμε ανέβει επίπεδο και πλεον μας βρίσκεις και στο youtube https://www.youtube.com/watch?v=b5sKjAC5B7k Click για ανάπτυξη... Καλά ζηλεύω,όσες φορές και να το δώ γελάω..θέλω και εγώ βιντεάκι του μωρού μου.! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 259 260 261 262 263 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 261 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 261 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Prince Καλη μετακόμιση και καλή αρχη..ελπιζω να σου πανε ολα καλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Kostis85 Νεοφερμένο μέλος Ο Kostis85 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 56 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 15:33 Ο Kostis85 έγραψε: #5.219 26-11-08 15:33 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: δεν το έφτιαξα ακόμα δεν έχω αρκετές φωτογραφίες...όταν το φτιάξω θα είσαι ο πρώτος που θα το δεις..φιλιά στον Ρομέο Click για ανάπτυξη... Καλημερα! Μαρια εμεις πλεον εχουμε ανέβει επίπεδο και πλεον μας βρίσκεις και στο youtube https://www.youtube.com/watch?v=b5sKjAC5B7k Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 15:55 Η Μαρία Γάτσιου: #5.220 26-11-08 15:55 Αρχική Δημοσίευση από Kostis85: Καλημερα! Μαρια εμεις πλεον εχουμε ανέβει επίπεδο και πλεον μας βρίσκεις και στο youtube https://www.youtube.com/watch?v=b5sKjAC5B7k Click για ανάπτυξη... Καλά ζηλεύω,όσες φορές και να το δώ γελάω..θέλω και εγώ βιντεάκι του μωρού μου.! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 259 260 261 262 263 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 261 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 261 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: δεν το έφτιαξα ακόμα δεν έχω αρκετές φωτογραφίες...όταν το φτιάξω θα είσαι ο πρώτος που θα το δεις..φιλιά στον Ρομέο Click για ανάπτυξη... Καλημερα! Μαρια εμεις πλεον εχουμε ανέβει επίπεδο και πλεον μας βρίσκεις και στο youtube https://www.youtube.com/watch?v=b5sKjAC5B7k Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 15:55 Η Μαρία Γάτσιου: #5.220 26-11-08 15:55 Αρχική Δημοσίευση από Kostis85: Καλημερα! Μαρια εμεις πλεον εχουμε ανέβει επίπεδο και πλεον μας βρίσκεις και στο youtube https://www.youtube.com/watch?v=b5sKjAC5B7k Click για ανάπτυξη... Καλά ζηλεύω,όσες φορές και να το δώ γελάω..θέλω και εγώ βιντεάκι του μωρού μου.! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Kostis85: Καλημερα! Μαρια εμεις πλεον εχουμε ανέβει επίπεδο και πλεον μας βρίσκεις και στο youtube https://www.youtube.com/watch?v=b5sKjAC5B7k Click για ανάπτυξη... Καλά ζηλεύω,όσες φορές και να το δώ γελάω..θέλω και εγώ βιντεάκι του μωρού μου.! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.