Περσίας maniacs

3058903411_cf3066104a.jpg
3058943133_42734a7c03.jpg
3059787246_c11cbb29b7.jpg

Μεγαλώνουμε και ομορφαίνουμε....:up:φιλιά σε όλες...τι κάνετε;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Λιποθυμάμε με αυτές τις φωτό που μας βάζεις αυτό κάνουμε :P

Κουκλί σκέτο έχει γίνει!!! Κουκλί!!! Θα γίνει ΓΑΤΑΡΟΣ!!! Αγάπη μου όμορφη. Δυο σβουρηχτά φιλάκια να του δώσεις στο μυτάκι του απο μένα! :D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Λιποθυμάμε με αυτές τις φωτό που μας βάζεις αυτό κάνουμε :P

Κουκλί σκέτο έχει γίνει!!! Κουκλί!!! Θα γίνει ΓΑΤΑΡΟΣ!!! Αγάπη μου όμορφη. Δυο σβουρηχτά φιλάκια να του δώσεις στο μυτάκι του απο μένα! :D
Του τα έδωσα,ευχαριστούμε για τα καλά λόγια:D

Του τα έδωσα,ευχαριστούμε για τα καλά λόγια:D

Ο συγκάτοικος μου τον είδε στις φωτό μόλις τώρα και έμεινε κάπως έτσι :blink::blink::blink:

Και ακολούθησαν όλα τα "ουάου είναι σαν μικρό άσπρο λιονταράκι, πολύ όμορφο". Α ρε Φοίβο κλέβεις καρδιές! :D

Ο συγκάτοικος μου τον είδε στις φωτό μόλις τώρα και έμεινε κάπως έτσι :blink::blink::blink:

Και ακολούθησαν όλα τα "ουάου είναι σαν μικρό άσπρο λιονταράκι, πολύ όμορφο". Α ρε Φοίβο κλέβεις καρδιές! :D
Καλά εδώ να δεις τι γίνεται,έχει γίνει ξαφνικά το σπίτι μου κέντρο διερχομένων..έρχονται για να χαζεύουν το γατί και αυτός έχει γίνει πολύ κοινωνικός από αγκαλιά σε αγκαλιά πάει και όλο γουργουρίζει σαν μοτεράκι:lol::lol:

να σημειωθεί οτι όσοι τον βλέπουν τον παρομοιάζουν και με ένα ζωάκι άσχετο...άλλοι λένε οτι είναι σαν αρκουδάκι,άλλοι σαν λιονταράκι..σαν λυκάκι,όλα τα έχω ακούσει μέχρι και κουνελάκι μου είπε μια φίλη μου!Για γάτο κανείς δεν τον περνάει...:confused:

να σημειωθεί οτι όσοι τον βλέπουν τον παρομοιάζουν και με ένα ζωάκι άσχετο...άλλοι λένε οτι είναι σαν αρκουδάκι,άλλοι σαν λιονταράκι..σαν λυκάκι,όλα τα έχω ακούσει μέχρι και κουνελάκι μου είπε μια φίλη μου!Για γάτο κανείς δεν τον περνάει...:confused:

Ε και τι πειράζει? Είναι one of a kind ο Φοίβος!! Μια μίξη. Γάτα χαμαιλεοντας. Αλλάζει σε άλλο ζώο ανάλογα τις διαθέσεις σας (ή τον βαθμό μυωπίας σας :P)

Καλά κάνει πάντως και είναι κοινωνικός και γυρνάει απο αγκαλιά σε αγκαλιά. Καλύτερα απο φοβιτσιάρης ή απο σνομπαρία. Ο δικός μου ο Φρίξος ήταν σνομπ. Χαρακτηριστικό φαινόμενο ήταν ότι όταν έμπαινε ξένος μέσα στο σπίτι και του έλεγε "Φριξούλη τι κάνεις" (ο Φρίξος συνήθως άραζε στο σαλόνι πάνω στον θερμοσυσωρευτή) αυτός τους έριχνε μια ματιά απάθειας και τους γυρνούσε τον πισινό (στην κυριολεξία όμως) και κοιτούσε τον τοίχο. Λες και δεν υπήρχαν. :lol::lol::lol:

Γι'αυτο σου λέω καλύτερα κοινωνικός παρά έτσι. Θα προσβληθεί και κάνείς αν έχεις σνομπ γάτα και θα σταματήσει να έρχεται σπίτι σου επίσκεψη.:P

Ωχχ μας πήρανε χαμπάρι....:whistle:

Καλέ πως θα μου τα απαγάγεται ακόμα δεν τα έχω πάρει τα μωρά!! Και για την Ίριδα δεν φοβάμαι. Εχω βάλει ειδικούς πράκτορες να την φυλάνε. Δεν την κλέβετε με τίποτα! :lol:

Τώρα όταν την πάρω μέσα στο σπίτι θα την εκπαιδευσω με το αντικλεπτικό σύστημα "πριν πριν" μόνο όμως στους ξένους όχι σε μένα άρα δεν έχετε καμία ελπίδα την απαγάγετε!
:lol::lol::lol:

Εεεε μωρέ σιγά την σκανταλιά! Δεν δικαιούται και αυτός να κάνει μια σκανταλίτσα μικρή τόση δα? :D

Πω πω ανυπομονώ χωρίς πλάκα να το γνωρίσω αυτό το γατί. Βασικά δεν νομίζω οτι υπάρχει και ζώο εκεί μέσα να μην θέλω να γνωρίσω και να ζουλήξω. Θα πάω και μια σοκολατόπιτα στην Λούση και αυτό ήταν. Θα με λατρέψει :lol:
Κι εμείς ανυπομονούμε κυρία μου να μας ζουλήξεις. Και να σου κάνουμε το νιάααααουυυυ το γεροντοκορίστικο. Σεβάχ.-:lol:

Το Λουσάκι τους λατρεύει όλους αρκεί να έχουν κάτι φαγώσιμο στο χέρι είναι σκυλίτσα Σκου μπι ντου. Και μετά έρχεται σαν καλή κυρία ξαπλώνει στην αγκαλία σου κ σε κοιτάζει με κάτι βελούδινα μάτια κ αθώα που είναι αδύνατον να μην της δώσεις μεζεδάκι πολύ π@@@ γυναίκα :lol::lol: Και τώρα που είμαι μακριά μπορώ να το πω Αναστασία τάιζα την Λούση κρυφά κάτω από το τραπέζι:D:D:D:D:D
Σωστά με κάτι φαγώσιμο στο χέρι είναι οτι το καλλιτερο για να σε λατρέψει. Οχι ότι δεν είναι τρυφερουλα η κακομοίρα γενικώς...
Και .. ΕΛΕΝΑ ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ. Γι αυτό η Λουση όταν σε έβλεπε είχε γενικώς μια ανησυχία στη μασέλα της???:lol::lol::lol:

3058903411_cf3066104a.jpg
3058943133_42734a7c03.jpg
3059787246_c11cbb29b7.jpg

Μεγαλώνουμε και ομορφαίνουμε....:up:φιλιά σε όλες...τι κάνετε;
Φοιβο!!! Εισαι ένας κούκλος χιονάτος!!! Τι αριστοκρατικος ΓΑΤΑΡΟΣ!!!:up:Να τον χαίρεσαι τον πανέμορφό σου!!:up:

Καλά κάνει πάντως και είναι κοινωνικός και γυρνάει απο αγκαλιά σε αγκαλιά. Καλύτερα απο φοβιτσιάρης ή απο σνομπαρία. Ο δικός μου ο Φρίξος ήταν σνομπ. Χαρακτηριστικό φαινόμενο ήταν ότι όταν έμπαινε ξένος μέσα στο σπίτι και του έλεγε "Φριξούλη τι κάνεις" (ο Φρίξος συνήθως άραζε στο σαλόνι πάνω στον θερμοσυσωρευτή) αυτός τους έριχνε μια ματιά απάθειας και τους γυρνούσε τον πισινό (στην κυριολεξία όμως) και κοιτούσε τον τοίχο. Λες και δεν υπήρχαν. :lol::lol::lol:

Γι'αυτο σου λέω καλύτερα κοινωνικός παρά έτσι. Θα προσβληθεί και κάνείς αν έχεις σνομπ γάτα και θα σταματήσει να έρχεται σπίτι σου επίσκεψη.:P
Καλά άπαιχτος ο Φρίξος!!! Ετσι πρέπει τελικά για να είναι μέσα σε κάθε περίπτωση. γιατί υπάρχουν και οι μη φιλόγατοι οι οποίοι ίσως πουν τα ... σχολιά τους. Αρα ο Φρίξος για να είναι καλυμμένος για όλες τις περιπτώσεις, δρουσε έτσι. Φαντάζομαι τον πισινό του να τον μοστράρει στους καλεσμένους σου και ξεραίνομαι στο γέλιο!!!:lol::lol:
Φιλάκια
:up:

καλησπέρα περσάκια
πώς σας πετυχαίνω;
ξεκούραστα γατάκια;
Σταυρούλαααα!!! Καλησπέρα. Πώς πάνε οι ετοιμασίες? Ο Πριν πριν καλά? Η Ρέινα??
Εμένα με έχουν εκνευρίσει εδώ οι γείτονες. Νομίζω πως με την κατασκευη που έκανα κ την τέντα που θα βάλω τους προκάλεσα το ενδιαφέρον να μάθουν πόσα ζωάκια έχω. Και αρχιζω να κρύβω.... Καθήκια τελικά κι ας μην έχω ποτε δημιουργήσει πρόβλημα ή αντίρρηση προσωπικά επί τοσα χρόνια που ζω εδώ μέσα.:hmm:

:lol::lol::lol:
Και .. ΕΛΕΝΑ ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ. Γι αυτό η Λουση όταν σε έβλεπε είχε γενικώς μια ανησυχία στη μασέλα της???:lol::lol::lol:
Μωρέ και μία και δύο είχε:lol::lol::lol: Το καημένο το Λουσάκι μου:kiss:

καλησπέρα περσάκια
πώς σας πετυχαίνω;
ξεκούραστα γατάκια;
Σταυρούλα φύγε γρήγορα εσύ κ στείλε μου τον Πρινς έχω να του πω κάτι:rolleyes:

Καλά άπαιχτος ο Φρίξος!!! Ετσι πρέπει τελικά για να είναι μέσα σε κάθε περίπτωση. γιατί υπάρχουν και οι μη φιλόγατοι οι οποίοι ίσως πουν τα ... σχολιά τους. Αρα ο Φρίξος για να είναι καλυμμένος για όλες τις περιπτώσεις, δρουσε έτσι. Φαντάζομαι τον πισινό του να τον μοστράρει στους καλεσμένους σου και ξεραίνομαι στο γέλιο!!!:lol::lol:
Φιλάκια
:up:

Άσε Αναστασία μου άλλο να στο λέω και άλλο να το βλέπεις. Αφού στο τέλος λέγαν "αυτή η γάτα δεν έχει πρόσωπο τελικά. έχει μόνο κ@λο" :lol::lol::lol: Την αρχοντιά του την είχε πάντως. Και όλα του τα καμώματα ήταν επιδεικτικότατα! Πως λέμε "διακριτικό γατί"? Καμία σχέση :lol::lol::lol:

Σταυρούλαααα!!! Καλησπέρα. Πώς πάνε οι ετοιμασίες? Ο Πριν πριν καλά? Η Ρέινα??
Εμένα με έχουν εκνευρίσει εδώ οι γείτονες. Νομίζω πως με την κατασκευη που έκανα κ την τέντα που θα βάλω τους προκάλεσα το ενδιαφέρον να μάθουν πόσα ζωάκια έχω. Και αρχιζω να κρύβω.... Καθήκια τελικά κι ας μην έχω ποτε δημιουργήσει πρόβλημα ή αντίρρηση προσωπικά επί τοσα χρόνια που ζω εδώ μέσα.:hmm:

Αν πάνε να σου κάνουν καμιά ιστορία θα είναι πολύ άθλιοι πάντως. Θα πέσει το mycat να τους κάψει να τους πεις αν σου κουνηθούνε. Αμάν πια δηλαδή. Σπίτι τους τα έχουν ή στην πλάτη τους τα κουβαλάνε τα ζώα??:down:

Miss Μαρια Γάτσιου που είσαι?? Ακομα περιμένω να δω το βιντεάκι ...:)

Miss Μαρια Γάτσιου που είσαι?? Ακομα περιμένω να δω το βιντεάκι ...:)
δεν το έφτιαξα ακόμα δεν έχω αρκετές φωτογραφίες...όταν το φτιάξω θα είσαι ο πρώτος που θα το δεις..φιλιά στον Ρομέο:)

μπον ζουρ παιδιά.. η μαμά μου σήμερα με ξύπνησε νωρίς.. λέει σε λίγο θα έρθει το φορτηγό. πρέπει να τελειώνει.. με τάισε και τώρα περιμένει και γώ δεν ξέρω τί... ελπίζω να με πάρει μαζί ... όποτε ανοίγει την πόρτα πετάγομαι γρήγορα γρήγορα στο εισόγειο.. αλλά αυτή με ξαναφέρνει πάνω.... γιατί; τόσες μέρες με πήγαινε βόλτα....

Πριν πριν,θα κανετε γατοκομιση.Μη φοβασαι,κι εμεις εχουμε κανει,εχει πολλες ωραιες κουτες μετα να παιζεις!
Σειριος

Bonjour bonjour αγαπητέ Πρινς. Καλή γατοκόμιση και... άκου μην ξεχάσεις την κοντέσσα σου!!! Με ποιαν θα παίζεις φάπες εκεί που θα πας!!! Καλά δε λέω θα έχεις και τον ξάδερφο το νέο αλλά.... η παλια είναι αλλιώς... χε χε χε:lol:

Prince Καλη μετακόμιση και καλή αρχη..ελπιζω να σου πανε ολα καλα:)

δεν το έφτιαξα ακόμα δεν έχω αρκετές φωτογραφίες...όταν το φτιάξω θα είσαι ο πρώτος που θα το δεις..φιλιά στον Ρομέο:)

Καλημερα! Μαρια εμεις πλεον εχουμε ανέβει επίπεδο και πλεον μας βρίσκεις και στο youtube :D:D:up:

https://www.youtube.com/watch?v=b5sKjAC5B7k

Καλημερα! Μαρια εμεις πλεον εχουμε ανέβει επίπεδο και πλεον μας βρίσκεις και στο youtube :D:D:up:

https://www.youtube.com/watch?v=b5sKjAC5B7k
Καλά ζηλεύω,όσες φορές και να το δώ γελάω..θέλω και εγώ βιντεάκι του μωρού μου.!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back