Περσίας maniacs

οχι καλε!!!στους Δελφους!!!:lol::lol::lol:(το'πιασα,πλακα κανω)
8_2_96.gif
8_2_96.gif
Σίγουρα:hmm:
εμεις αυτο το λεμε φλοκατη,βελεντζα λεμε το μαλλινο χαλι για το δαπεδο ,φτιαγμενο στον αργαλειο
Ναι ναι μάλλον έχεις δίκιο κ εμείς έτσι τα λέμε εγώ τα μπέρδεψα
8_2_105.gif

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

8_2_96.gif
8_2_96.gif
Σίγουρα:hmm:

Ναι ναι μάλλον έχεις δίκιο κ εμείς έτσι τα λέμε εγώ τα μπέρδεψα
8_2_105.gif
με το σιγουρα τι εννοεις?αληθεια το επιασα!!!:lol::lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

HapHolidayTrio.gif

Animated-SantaTipToe.gif

Eυχαριστω Αναστασια η μικρη Καρμεν και αυτη ειναι αγγελουδι:rolleyes:
Δεν πειραξε τιποτα απο το δεντρο αλλα ουτε και τα υπολοιπα 5 γατουδια δεν πειραζουν.. Εχουμε πολυ καλα γατακια.. Και μονο οτι δεχτηκαν τα 2 νεα μελη σε τοσο συντομο χρονικο διαστημα τα λεει ολα νομιζω..:D
Η μονη ζημια που κανουν ειναι να παιρνουν την ποδια και να παιζουν τιποτα αλλο ουτε μπαλες ουτε τιποτα..:lol::lol:
Και η Μαιρη της αδερφης μου η τρελη ταρταρουγιτσα το εριξε 2 φορες κατω αλλα δεν επαθε τιποτα και μετα το αφησε..:redface:
Σηκωθηκε ολοκληρο αυτοτελες :P τωρα μονο μασουλαει τα κλαδια ωρες ωρες οποτε την πιασει η τρελα της..Αυτα.
Οσο για το φιλακι απο τον Περση μου τον δανειζεις ενα σαβ/κο να τον φιλαω και εγω συνεχεια????:rolleyes::rolleyes:
:lol::lol::lol::lol::lol: Ο Περσουλης δεν θέλει καθόλου αγκαλιές. ΤΟ περισσότερο που έχει καθήσει στην αγκαλιά μου είναι κανένα 3 λεπτο σ΄όλη του τη ζωή ως τώρα.:(

Καλησπέρα και από μένα Βρετανάκια και Περσάκια, Αναστασία ου όχι δεν εξτριμ η μύτη του Μπατ την έχει σε ευθέια γραμμη με το στόμα του είναι άλλο σχέδιο πρέπει να τον δεις από κοντά για να καταλάβεις γιατί κ εγώ δεν μπορώ να τον περιγράψω σωστά και δεν έχω βρει κ καμια καλη φωτογραφία στο Ιντερνετ να σου δείξω πως είναι. Θα βάλω δύο αλλα δεν ξέρω αν θα καταλαβέται πως είναι η μύτη κ το στόμα του
Ααα μάλιστα. Τώρα το βλέπω πιο καθαρά. Μα αν δεν μου το έλεγες δεν θα το πρόσεχα. Μου φαίνεται σαν του Πέρση κ της Κάντυ. Ετσι είναι όλα των Ιμαλαϊων?? Νομίζω έτσι δεν ονομάζεται η ράτσα του ακριβώς? Δηλ ο χρωματισμός του?:)

:lol::lol::lol::lol::lol: Ο Περσουλης δεν θέλει καθόλου αγκαλιές. ΤΟ περισσότερο που έχει καθήσει στην αγκαλιά μου είναι κανένα 3 λεπτο σ΄όλη του τη ζωή ως τώρα.:(

Ααα μάλιστα. Τώρα το βλέπω πιο καθαρά. Μα αν δεν μου το έλεγες δεν θα το πρόσεχα. Μου φαίνεται σαν του Πέρση κ της Κάντυ. Ετσι είναι όλα των Ιμαλαϊων?? Νομίζω έτσι δεν ονομάζεται η ράτσα του ακριβώς? Δηλ ο χρωματισμός του?:)
Ο χρωματισμός του είναι Seal Point κ γενικότερα Colour Point όπως διάβαζα τα Ιμαλαίων είναι διαφορετική ράτσα τα γατάκια σαν τον Μπατ λεγονται με σημάδια Ιμαλαίων (αυτό ειναι το πιο σωστό) γιατί Ιμαλαίων είναι Ράτσα ξεχωριστή. Λοιπον αυτη τη φατσουλα την εχω δει μόνο σε seal point τα blue, linx red κλπ που κοιτούσα δεν είδα τέτοια μουσούδα

Καλησπερούδια περσουλια!!!!

Ο χρωματισμός του είναι Seal Point κ γενικότερα Colour Point όπως διάβαζα τα Ιμαλαίων είναι διαφορετική ράτσα τα γατάκια σαν τον Μπατ λεγονται με σημάδια Ιμαλαίων (αυτό ειναι το πιο σωστό) γιατί Ιμαλαίων είναι Ράτσα ξεχωριστή. Λοιπον αυτη τη φατσουλα την εχω δει μόνο σε seal point τα blue, linx red κλπ που κοιτούσα δεν είδα τέτοια μουσούδα
Αααα μάλιστα. Ετσι εξηγείται η φατσουλα του Μπατ. Μα δεν το καταλαβαίνει κανείς αμα δεν ξέρει. εγώ τουλάχιστον θα μπερδευόμουν. ΦΙΛΗΣΕ μου τα μωράκια σου Ελενάκι:up:

Σε όλα τα περσάκια αλλά και ειδικά, αφιερωμένη στον Μπατουλίνο με αγάπη. Νάλα (σε στάση ετοιμότηας παρακαλώ εναντίον Σεβάχ)
DSC00988.JPG

Και επίσης αφιερωμένη εξαιρετικα στην Κάντυ και στην μαμά της με αγάπη, Πέρσης
DSC00866.JPG

Ο Περσης ειναι ερωτας!!:inlove::inlove::inlove::inlove:
Μηπως να τον απαγαγω??:hmm:
(Ειναι της μοδας οι απαγωγες τελευταια:rolleyes:..)

καλησπέρα περσάκια... τι μου κάνετε; εμείς όλοι εδώ μια χαρά...

ο Prince την έχει αράξει τις τελευταίες 3 ώρες πάνω στη φλοκάτη. η Ρέινα κοιμάται πάνω στο τελείωμα της κουρτίνας και ο Πάρης απλά αλλάζει θέση συνέχεια...

έλειψα σόρρυ δεν έιχα ίντερνετ...

περάσαμε όμορφα αυτες τις μέρες :) ο πρίνς μάδησε τον πάρη.... ο πάρης έγινε σκιά της ρέινας και η ρέινα κοιμάαααααααααααται :)

εσάς πώς σας βρίσκω;

Γεια σου Σταυρουλα,πολυ χαιρομαι που σε εχουμε και παλι μαζι μας!Τελικα δεν ειναι εγκυος η Ρέινα;Ολα καλα με τη μετακομιση;

Δωράκι μου :) τι κάνουν τα γατιά σου;

με τη ρέινα περάσαμε τη φάση οίστρου τη μέρα ακριβώς που μετακόμισε ο πάρης...

από την περασμένη κυριακή μπήκε σε οίστρο η ρέινα... από χτές δεν θέλει αρσενικό.

άντε να δούμε...

περιτό να σας πώ ότι η ρέινα είχε δύο αρσενικούς να σφάζονται στην ποδιά της.... τα χώριζα τα αρσενικά για να μην είναι όλη την ώρα μαζί της. αλλά γενικά καλοπέρασε...

Ω,για να σταματησε να θελει αρσενικο μαλλον εμεινε εγκυος...ετσι εχω μαθει.Αλλα δεν ξερουμε ποιος ειναι ο ευτυχης πατερας ε;:lol:Πως παει με το βαρος της,πηρε καθολου;Πρεπει να μας αναπληρωσεις το κενο της απουσιας με πολλες πολλες φωτοοοοοοο!

πολλές φωτό; χμχμμ εχω κατι ομορφες στο κινητό μου..
η ρέινα ούτε έχασε βάρος ούτε πήρε..
ο πρίνς πήρε...
ο πάρης έμεινε ο μισός...

Ε απο το ζευγαρωμα...Περιμενουμε τις ομορφες φωτοοοοοο!

Σταυρούλα μου!!!!!Καλώς μας ξαναήρθες!!!:up:
Ολα καλά με τα γατακια σου απ΄ότι μιλήσαμε, όλα καλά με το νέο σας σπιτάκι, όλα καλα λοιπόν και με τα μωράκια... που ελπίζουμε να εχει η Ρέινα!!:up:
Ε ρε γλέντια και χαρές να σφάζονται δυο άντρακλες γάταροι στην ποδιά της κοντέσσας σου!!
Φίλησέ μου τα μωράκια σου όλα!:up::up:

Δωράκι μου :) τι κάνουν τα γατιά σου;

με τη ρέινα περάσαμε τη φάση οίστρου τη μέρα ακριβώς που μετακόμισε ο πάρης...

από την περασμένη κυριακή μπήκε σε οίστρο η ρέινα... από χτές δεν θέλει αρσενικό.

άντε να δούμε...

περιτό να σας πώ ότι η ρέινα είχε δύο αρσενικούς να σφάζονται στην ποδιά της.... τα χώριζα τα αρσενικά για να μην είναι όλη την ώρα μαζί της. αλλά γενικά καλοπέρασε...
Καλώς ήρθες Σταυρούλα, τώρα θα έχεις συνέχεια Ιντερνετ; Πότε θα έχουμε μωράκια; Πως τα περνάτε εκεί εκτός από τα γατοτραβήγματα;
sapphireheart8mr.gif

Ο Περσης ειναι ερωτας!!:inlove::inlove::inlove::inlove:
Μηπως να τον απαγαγω??:hmm:
(Ειναι της μοδας οι απαγωγες τελευταια:rolleyes:..)
Αντωνία μου σ΄ευχαριστουμε πάααρα πολύ. Κι η Έλενα του έχει αδυναμία!!!
Κ
ι ο Περσουλης θα σου αφιερώσει σύντομα κ φωτο αφου σου αρέσει. Μιας κ μου τον κοροϊδεύουν κάτι βλάκες απο το περιβάλλον μου κ λένε ότι έχει τρακάρει σε περίπτερο, οτι είναι απαίσιος, κ κάτι τέτοια κρύα... Το μωράκι μου δεν είναι γλύκας?
:):):)Εχεις τα φιλιά του.

Αντωνία μου σ΄ευχαριστουμε πάααρα πολύ. Κι η Έλενα του έχει αδυναμία!!!
Κ
ι ο Περσουλης θα σου αφιερώσει σύντομα κ φωτο αφου σου αρέσει. Μιας κ μου τον κοροϊδεύουν κάτι βλάκες απο το περιβάλλον μου κ λένε ότι έχει τρακάρει σε περίπτερο, οτι είναι απαίσιος, κ κάτι τέτοια κρύα... Το μωράκι μου δεν είναι γλύκας?
:):):)Εχεις τα φιλιά του.

Εμενα γενικα μ αρεσουν τα πλακουτσωτα!:) Και εμενα για τη Λουνα (θιβετιανο πεκινουα)μου λενε αν την εχει κοπανησει τηγανι στη μουρη!!:mad:
Μην ανησυχεις Αναστασια εμεις εχουμε γουστο αυτοι δεν εχουν!!!:down:
Οταν ερθει η Δωρα αμα τα καταφερω και ερθω το πρωι ελπιζω να μου τα δωσει και απο κοντα τα φιλια του το μωρο!:inlove:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back