staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:12 Η staman2 έγραψε: #5.581 18-12-08 00:12 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Θα υποκύψει θα δεις αν έρθει σε επαφή με τον χαρακτήρα τους θα υποκύψει εγγυημένα αλλά κ αν δεν γίνει αυτό έχεις τα περσάκια της αδελφή σου να παίρνεις τη δόση σου που και που Αααα! αυτόν εννοούσες γιατί προς στιγμήν με τρόμαξες Click για ανάπτυξη... Α ρε Έλενα με το υπέροχο χιούμορ σου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:23 Η elvenstar: #5.582 18-12-08 00:23 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Α ρε Έλενα με το υπέροχο χιούμορ σου!!! Click για ανάπτυξη... όπως έλεγε κ ο Elvis thank you, thank you very much Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:27 Η avtwvia έγραψε: #5.583 18-12-08 00:27 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Κι εγώ σαν πεταλουδίτσα πετώ από εδώ κι από εκεί στα θεματάκια γενικώς... το ξέρει κι η Έλενα καλά!! Οσο για το ότι μοιαζουν με τα περσικά, ναι μοιάζουν σε όλα τους, ακόμη κ στο οτι δεν κάνουν ζημιές, και ότι είναι πολύ ήσυχα κ υπάκουα σαν τα περσάκια Εϊναι ομως πολύ έξυπνα γατιά δεν συμφωνείς???? (Οχι ότι τα περσάκια μας δεν είναι αλλά λίιιιγο πιο πολύ τα βρετανάκια νομίζω) Click για ανάπτυξη... Δεν μπορω να καταλαβω αν ειναι πιο εξυπνη παντως πιο λεπτεπιλεπτη ειναι σε ολα της απο τα αλλα.. Να φανταστεις τους εχω ονυχοδρομιο ολα πανε και ξυνουν τα νυχακια τους στο σκοινι ε η Καρμεν παντα παει και τα ξυνει στη μοκετα και με κοιταει και με ενα υφος λες και εκανε κατι τρομερο και περιμενει το μπραβο της!! Το λεω στη μανα μου και τι μου λεει;; Ε μα αυτη ειναι κυρια δεν μπορει να χαλασει τα νυχια της στο σκληρο σκοινι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:51 Η staman2 έγραψε: #5.584 18-12-08 00:51 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Δεν μπορω να καταλαβω αν ειναι πιο εξυπνη παντως πιο λεπτεπιλεπτη ειναι σε ολα της απο τα αλλα.. Να φανταστεις τους εχω ονυχοδρομιο ολα πανε και ξυνουν τα νυχακια τους στο σκοινι ε η Καρμεν παντα παει και τα ξυνει στη μοκετα και με κοιταει και με ενα υφος λες και εκανε κατι τρομερο και περιμενει το μπραβο της!! Το λεω στη μανα μου και τι μου λεει;; Ε μα αυτη ειναι κυρια δεν μπορει να χαλασει τα νυχια της στο σκληρο σκοινι!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:58 Η elvenstar: #5.585 18-12-08 00:58 Αντωνία δεν έχεις ανεβάσει φωτογραφίες στο γκάλερυ; προσπαθούσα να δω αν έχεις κάποια πρόσφατη φωτογραφία της Κάρμεν κ δεν βρήκα το όνομά σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:10 Η avtwvia έγραψε: #5.586 18-12-08 01:10 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Αντωνία δεν έχεις ανεβάσει φωτογραφίες στο γκάλερυ; προσπαθούσα να δω αν έχεις κάποια πρόσφατη φωτογραφία της Κάρμεν κ δεν βρήκα το όνομά σου Click για ανάπτυξη... Οχι εχω ανεβασει μονο στο θεμα της με το Χαρη.. Δεν εχω στη γκαλερυ καμμια Exω μονο παλιες φωτο απο πασα, κουραδο και καποια αδεσποτακια https://www.mycat.gr/gallery/browseimages.php?do=member&imageuser=751 δες αμα θες.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:55 Η zorica έγραψε: #5.587 19-12-08 01:55 Kαλησπερα Περσακια... Ειπα να περασω να δω τα νεα σας αν και ειμαι λιωμα... Βαζω και μερικες φωτο και ας δεν ειναι και πολυ καλες...θα ακολουθησουν και καλυτερες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:57 Η zorica έγραψε: #5.588 19-12-08 01:57 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:58 Η zorica έγραψε: #5.589 19-12-08 01:58 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:34 Η elvenstar: #5.590 22-12-08 18:34 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:12 Η zorica έγραψε: #5.591 23-12-08 19:12 Kαλα Χριστουγεννα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:15 Η zorica έγραψε: #5.592 23-12-08 19:15 Και καλα να περνατε τις γιορτες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:16 Η staman2 έγραψε: #5.593 23-12-08 19:16 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από zorica: Kαλα Χριστουγεννα!!! Click για ανάπτυξη... Απίστευτος ο Μάρκος!!! Ο ΤΕΛΕΙΟΣ γατούλης Χριστουγεννιάτικος!!! Και οι προηγουμενες φωτο αλλά κι αυτή είναι ΤΕΛΕΙΕΣ. Ζορίτσα βάλε τον και στο άλλο θεματάκι με τους γατοβασίληδες να παρελάσει κι εκεί η ομορφιά του η πανέμορφη!!! Πόσο του πάνε τα χριστουγεννα!!! Να μου τον φιλήσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:37 Η Raisa έγραψε: #5.594 23-12-08 20:37 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Kαλα Χριστουγεννα!!! Click για ανάπτυξη... ΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙιιιιιιιιιιιιιιιιιι Μάρκοοοοοο εσύ είσαι???? Τρόμαξα να σε γνωρίσω!!!! Καλά είναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ!!!!!! Θέλω να τον ζουλήξω ΤΩΡΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:24 Η gatouni έγραψε: #5.595 23-12-08 21:24 Καλά τέλειος ο Μάρκος αν και το είπαν ήδη δε μπορώ θα το ξαναπώ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ!!!! τι φοβερός ύφος είναι αυτό . Καλά Χριστούγεννα και σε σένα Ζορίτσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:39 Η elvenstar: #5.596 23-12-08 21:39 Καλά Χριστούγεννα κ από μένα σε όλους σας μαμάδες και παιδιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Christmas Tree Cottage 600.jpg 200 KB · Εμφανίσεις: 28 staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:45 Η staman2 έγραψε: #5.597 23-12-08 22:45 Περσάκια καλησπέρα και πάλι !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 189.gif 72 KB · Εμφανίσεις: 14 elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:53 Η elvenstar: #5.598 23-12-08 22:53 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Περσάκια καλησπέρα και πάλι !! Click για ανάπτυξη... Γεια σου Αναστασία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα file_18_1.jpg 47,9 KB · Εμφανίσεις: 20 Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:00 Η Raisa έγραψε: #5.599 24-12-08 13:00 Ω! έλατο, ω! έλατο, μ' αρέσεις, πώς μ' αρέσεις! Τι ωραία την Πρωτοχρονιά μας φέρνεις δώρα στα κλαδιά! Ω! έλατο, ω έλατο μ' αρέσεις, πώς μ' αρέσεις! Ω! έλατο, ω έλατο τι δίδαγμα η στολή σου, Ελπίδα εμπνέει σταθερή και θάρρος πάντα στη ζωή. Ω! έλατο, ω έλατο μ' αρέσεις, πώς μ' αρέσεις! Ω! έλατο, ω έλατο τα πράσινά σου φύλλα, τα βγάζεις με καλοκαιριά και τα φορείς με το χιονιά. Ω! έλατο, ω έλατο τα πράσινά σου φύλλα!! Χρόνια πολλά και του χρόνου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:13 Η prince έγραψε: #5.600 24-12-08 13:13 καλημέρα παιδίά Καλά Χριστούγεννα γατίσια Χάθηκα χάθηκα... το τελευταίο διάστημα τρέχω και χωρίζω δύο γάτους που μαδιούνται (γλίτωσα το χτένισμα.... με τόσο μάδημα... :Ρ κατευθείαν κόβω κόμπους) έχω και τις παραξενιές της ρέινας που τους ρίχνει φάπες όποτε τους βλέπει στο δρόμο της.... έχω σαλτάρει... ο Πάρης δεν με χωνεύει... όποτε τον μαλλώνω πάει στο κρεβάτι μου και κατουράει.... έρχεται μου κάνει γρρρ και νιαρ και όσες φορές έχω πέσει στην παγίδα και τον έχω χαιδέψει ή τον έχω σηκώσει τρώω γρατζουνιά... κατα προτίμηση στο πρόσωπο... είναι το αγαπημένο του σημείο. ο πρίνς είναι μουτρωμένος μονίμως... γιατί τα αφήνουμε πολλές ώρες μόνα τους. συντροφιά με τον πάρη και τη ρέινα.. :Ρ Ρε παιδιά ο πρίνς κοιμάται 20 ώρες το 24ωρο... τι να κάνω; τι κάνουν τα γατιά σας; πάω να διαβάσω τα μηνύματά σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 278 279 280 281 282 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 280 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 280 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Θα υποκύψει θα δεις αν έρθει σε επαφή με τον χαρακτήρα τους θα υποκύψει εγγυημένα αλλά κ αν δεν γίνει αυτό έχεις τα περσάκια της αδελφή σου να παίρνεις τη δόση σου που και που Αααα! αυτόν εννοούσες γιατί προς στιγμήν με τρόμαξες Click για ανάπτυξη... Α ρε Έλενα με το υπέροχο χιούμορ σου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:23 Η elvenstar: #5.582 18-12-08 00:23 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Α ρε Έλενα με το υπέροχο χιούμορ σου!!! Click για ανάπτυξη... όπως έλεγε κ ο Elvis thank you, thank you very much Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:27 Η avtwvia έγραψε: #5.583 18-12-08 00:27 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Κι εγώ σαν πεταλουδίτσα πετώ από εδώ κι από εκεί στα θεματάκια γενικώς... το ξέρει κι η Έλενα καλά!! Οσο για το ότι μοιαζουν με τα περσικά, ναι μοιάζουν σε όλα τους, ακόμη κ στο οτι δεν κάνουν ζημιές, και ότι είναι πολύ ήσυχα κ υπάκουα σαν τα περσάκια Εϊναι ομως πολύ έξυπνα γατιά δεν συμφωνείς???? (Οχι ότι τα περσάκια μας δεν είναι αλλά λίιιιγο πιο πολύ τα βρετανάκια νομίζω) Click για ανάπτυξη... Δεν μπορω να καταλαβω αν ειναι πιο εξυπνη παντως πιο λεπτεπιλεπτη ειναι σε ολα της απο τα αλλα.. Να φανταστεις τους εχω ονυχοδρομιο ολα πανε και ξυνουν τα νυχακια τους στο σκοινι ε η Καρμεν παντα παει και τα ξυνει στη μοκετα και με κοιταει και με ενα υφος λες και εκανε κατι τρομερο και περιμενει το μπραβο της!! Το λεω στη μανα μου και τι μου λεει;; Ε μα αυτη ειναι κυρια δεν μπορει να χαλασει τα νυχια της στο σκληρο σκοινι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:51 Η staman2 έγραψε: #5.584 18-12-08 00:51 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Δεν μπορω να καταλαβω αν ειναι πιο εξυπνη παντως πιο λεπτεπιλεπτη ειναι σε ολα της απο τα αλλα.. Να φανταστεις τους εχω ονυχοδρομιο ολα πανε και ξυνουν τα νυχακια τους στο σκοινι ε η Καρμεν παντα παει και τα ξυνει στη μοκετα και με κοιταει και με ενα υφος λες και εκανε κατι τρομερο και περιμενει το μπραβο της!! Το λεω στη μανα μου και τι μου λεει;; Ε μα αυτη ειναι κυρια δεν μπορει να χαλασει τα νυχια της στο σκληρο σκοινι!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:58 Η elvenstar: #5.585 18-12-08 00:58 Αντωνία δεν έχεις ανεβάσει φωτογραφίες στο γκάλερυ; προσπαθούσα να δω αν έχεις κάποια πρόσφατη φωτογραφία της Κάρμεν κ δεν βρήκα το όνομά σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:10 Η avtwvia έγραψε: #5.586 18-12-08 01:10 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Αντωνία δεν έχεις ανεβάσει φωτογραφίες στο γκάλερυ; προσπαθούσα να δω αν έχεις κάποια πρόσφατη φωτογραφία της Κάρμεν κ δεν βρήκα το όνομά σου Click για ανάπτυξη... Οχι εχω ανεβασει μονο στο θεμα της με το Χαρη.. Δεν εχω στη γκαλερυ καμμια Exω μονο παλιες φωτο απο πασα, κουραδο και καποια αδεσποτακια https://www.mycat.gr/gallery/browseimages.php?do=member&imageuser=751 δες αμα θες.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:55 Η zorica έγραψε: #5.587 19-12-08 01:55 Kαλησπερα Περσακια... Ειπα να περασω να δω τα νεα σας αν και ειμαι λιωμα... Βαζω και μερικες φωτο και ας δεν ειναι και πολυ καλες...θα ακολουθησουν και καλυτερες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:57 Η zorica έγραψε: #5.588 19-12-08 01:57 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:58 Η zorica έγραψε: #5.589 19-12-08 01:58 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:34 Η elvenstar: #5.590 22-12-08 18:34 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:12 Η zorica έγραψε: #5.591 23-12-08 19:12 Kαλα Χριστουγεννα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:15 Η zorica έγραψε: #5.592 23-12-08 19:15 Και καλα να περνατε τις γιορτες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:16 Η staman2 έγραψε: #5.593 23-12-08 19:16 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από zorica: Kαλα Χριστουγεννα!!! Click για ανάπτυξη... Απίστευτος ο Μάρκος!!! Ο ΤΕΛΕΙΟΣ γατούλης Χριστουγεννιάτικος!!! Και οι προηγουμενες φωτο αλλά κι αυτή είναι ΤΕΛΕΙΕΣ. Ζορίτσα βάλε τον και στο άλλο θεματάκι με τους γατοβασίληδες να παρελάσει κι εκεί η ομορφιά του η πανέμορφη!!! Πόσο του πάνε τα χριστουγεννα!!! Να μου τον φιλήσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:37 Η Raisa έγραψε: #5.594 23-12-08 20:37 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Kαλα Χριστουγεννα!!! Click για ανάπτυξη... ΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙιιιιιιιιιιιιιιιιιι Μάρκοοοοοο εσύ είσαι???? Τρόμαξα να σε γνωρίσω!!!! Καλά είναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ!!!!!! Θέλω να τον ζουλήξω ΤΩΡΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:24 Η gatouni έγραψε: #5.595 23-12-08 21:24 Καλά τέλειος ο Μάρκος αν και το είπαν ήδη δε μπορώ θα το ξαναπώ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ!!!! τι φοβερός ύφος είναι αυτό . Καλά Χριστούγεννα και σε σένα Ζορίτσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:39 Η elvenstar: #5.596 23-12-08 21:39 Καλά Χριστούγεννα κ από μένα σε όλους σας μαμάδες και παιδιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Christmas Tree Cottage 600.jpg 200 KB · Εμφανίσεις: 28 staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:45 Η staman2 έγραψε: #5.597 23-12-08 22:45 Περσάκια καλησπέρα και πάλι !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 189.gif 72 KB · Εμφανίσεις: 14 elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:53 Η elvenstar: #5.598 23-12-08 22:53 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Περσάκια καλησπέρα και πάλι !! Click για ανάπτυξη... Γεια σου Αναστασία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα file_18_1.jpg 47,9 KB · Εμφανίσεις: 20 Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:00 Η Raisa έγραψε: #5.599 24-12-08 13:00 Ω! έλατο, ω! έλατο, μ' αρέσεις, πώς μ' αρέσεις! Τι ωραία την Πρωτοχρονιά μας φέρνεις δώρα στα κλαδιά! Ω! έλατο, ω έλατο μ' αρέσεις, πώς μ' αρέσεις! Ω! έλατο, ω έλατο τι δίδαγμα η στολή σου, Ελπίδα εμπνέει σταθερή και θάρρος πάντα στη ζωή. Ω! έλατο, ω έλατο μ' αρέσεις, πώς μ' αρέσεις! Ω! έλατο, ω έλατο τα πράσινά σου φύλλα, τα βγάζεις με καλοκαιριά και τα φορείς με το χιονιά. Ω! έλατο, ω έλατο τα πράσινά σου φύλλα!! Χρόνια πολλά και του χρόνου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:13 Η prince έγραψε: #5.600 24-12-08 13:13 καλημέρα παιδίά Καλά Χριστούγεννα γατίσια Χάθηκα χάθηκα... το τελευταίο διάστημα τρέχω και χωρίζω δύο γάτους που μαδιούνται (γλίτωσα το χτένισμα.... με τόσο μάδημα... :Ρ κατευθείαν κόβω κόμπους) έχω και τις παραξενιές της ρέινας που τους ρίχνει φάπες όποτε τους βλέπει στο δρόμο της.... έχω σαλτάρει... ο Πάρης δεν με χωνεύει... όποτε τον μαλλώνω πάει στο κρεβάτι μου και κατουράει.... έρχεται μου κάνει γρρρ και νιαρ και όσες φορές έχω πέσει στην παγίδα και τον έχω χαιδέψει ή τον έχω σηκώσει τρώω γρατζουνιά... κατα προτίμηση στο πρόσωπο... είναι το αγαπημένο του σημείο. ο πρίνς είναι μουτρωμένος μονίμως... γιατί τα αφήνουμε πολλές ώρες μόνα τους. συντροφιά με τον πάρη και τη ρέινα.. :Ρ Ρε παιδιά ο πρίνς κοιμάται 20 ώρες το 24ωρο... τι να κάνω; τι κάνουν τα γατιά σας; πάω να διαβάσω τα μηνύματά σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 278 279 280 281 282 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 280 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 280 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από staman2: Α ρε Έλενα με το υπέροχο χιούμορ σου!!! Click για ανάπτυξη... όπως έλεγε κ ο Elvis thank you, thank you very much Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:27 Η avtwvia έγραψε: #5.583 18-12-08 00:27 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Κι εγώ σαν πεταλουδίτσα πετώ από εδώ κι από εκεί στα θεματάκια γενικώς... το ξέρει κι η Έλενα καλά!! Οσο για το ότι μοιαζουν με τα περσικά, ναι μοιάζουν σε όλα τους, ακόμη κ στο οτι δεν κάνουν ζημιές, και ότι είναι πολύ ήσυχα κ υπάκουα σαν τα περσάκια Εϊναι ομως πολύ έξυπνα γατιά δεν συμφωνείς???? (Οχι ότι τα περσάκια μας δεν είναι αλλά λίιιιγο πιο πολύ τα βρετανάκια νομίζω) Click για ανάπτυξη... Δεν μπορω να καταλαβω αν ειναι πιο εξυπνη παντως πιο λεπτεπιλεπτη ειναι σε ολα της απο τα αλλα.. Να φανταστεις τους εχω ονυχοδρομιο ολα πανε και ξυνουν τα νυχακια τους στο σκοινι ε η Καρμεν παντα παει και τα ξυνει στη μοκετα και με κοιταει και με ενα υφος λες και εκανε κατι τρομερο και περιμενει το μπραβο της!! Το λεω στη μανα μου και τι μου λεει;; Ε μα αυτη ειναι κυρια δεν μπορει να χαλασει τα νυχια της στο σκληρο σκοινι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:51 Η staman2 έγραψε: #5.584 18-12-08 00:51 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Δεν μπορω να καταλαβω αν ειναι πιο εξυπνη παντως πιο λεπτεπιλεπτη ειναι σε ολα της απο τα αλλα.. Να φανταστεις τους εχω ονυχοδρομιο ολα πανε και ξυνουν τα νυχακια τους στο σκοινι ε η Καρμεν παντα παει και τα ξυνει στη μοκετα και με κοιταει και με ενα υφος λες και εκανε κατι τρομερο και περιμενει το μπραβο της!! Το λεω στη μανα μου και τι μου λεει;; Ε μα αυτη ειναι κυρια δεν μπορει να χαλασει τα νυχια της στο σκληρο σκοινι!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:58 Η elvenstar: #5.585 18-12-08 00:58 Αντωνία δεν έχεις ανεβάσει φωτογραφίες στο γκάλερυ; προσπαθούσα να δω αν έχεις κάποια πρόσφατη φωτογραφία της Κάρμεν κ δεν βρήκα το όνομά σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:10 Η avtwvia έγραψε: #5.586 18-12-08 01:10 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Αντωνία δεν έχεις ανεβάσει φωτογραφίες στο γκάλερυ; προσπαθούσα να δω αν έχεις κάποια πρόσφατη φωτογραφία της Κάρμεν κ δεν βρήκα το όνομά σου Click για ανάπτυξη... Οχι εχω ανεβασει μονο στο θεμα της με το Χαρη.. Δεν εχω στη γκαλερυ καμμια Exω μονο παλιες φωτο απο πασα, κουραδο και καποια αδεσποτακια https://www.mycat.gr/gallery/browseimages.php?do=member&imageuser=751 δες αμα θες.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:55 Η zorica έγραψε: #5.587 19-12-08 01:55 Kαλησπερα Περσακια... Ειπα να περασω να δω τα νεα σας αν και ειμαι λιωμα... Βαζω και μερικες φωτο και ας δεν ειναι και πολυ καλες...θα ακολουθησουν και καλυτερες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:57 Η zorica έγραψε: #5.588 19-12-08 01:57 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:58 Η zorica έγραψε: #5.589 19-12-08 01:58 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:34 Η elvenstar: #5.590 22-12-08 18:34 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:12 Η zorica έγραψε: #5.591 23-12-08 19:12 Kαλα Χριστουγεννα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:15 Η zorica έγραψε: #5.592 23-12-08 19:15 Και καλα να περνατε τις γιορτες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:16 Η staman2 έγραψε: #5.593 23-12-08 19:16 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από zorica: Kαλα Χριστουγεννα!!! Click για ανάπτυξη... Απίστευτος ο Μάρκος!!! Ο ΤΕΛΕΙΟΣ γατούλης Χριστουγεννιάτικος!!! Και οι προηγουμενες φωτο αλλά κι αυτή είναι ΤΕΛΕΙΕΣ. Ζορίτσα βάλε τον και στο άλλο θεματάκι με τους γατοβασίληδες να παρελάσει κι εκεί η ομορφιά του η πανέμορφη!!! Πόσο του πάνε τα χριστουγεννα!!! Να μου τον φιλήσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:37 Η Raisa έγραψε: #5.594 23-12-08 20:37 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Kαλα Χριστουγεννα!!! Click για ανάπτυξη... ΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙιιιιιιιιιιιιιιιιιι Μάρκοοοοοο εσύ είσαι???? Τρόμαξα να σε γνωρίσω!!!! Καλά είναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ!!!!!! Θέλω να τον ζουλήξω ΤΩΡΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:24 Η gatouni έγραψε: #5.595 23-12-08 21:24 Καλά τέλειος ο Μάρκος αν και το είπαν ήδη δε μπορώ θα το ξαναπώ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ!!!! τι φοβερός ύφος είναι αυτό . Καλά Χριστούγεννα και σε σένα Ζορίτσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:39 Η elvenstar: #5.596 23-12-08 21:39 Καλά Χριστούγεννα κ από μένα σε όλους σας μαμάδες και παιδιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Christmas Tree Cottage 600.jpg 200 KB · Εμφανίσεις: 28 staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:45 Η staman2 έγραψε: #5.597 23-12-08 22:45 Περσάκια καλησπέρα και πάλι !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 189.gif 72 KB · Εμφανίσεις: 14 elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:53 Η elvenstar: #5.598 23-12-08 22:53 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Περσάκια καλησπέρα και πάλι !! Click για ανάπτυξη... Γεια σου Αναστασία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα file_18_1.jpg 47,9 KB · Εμφανίσεις: 20 Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:00 Η Raisa έγραψε: #5.599 24-12-08 13:00 Ω! έλατο, ω! έλατο, μ' αρέσεις, πώς μ' αρέσεις! Τι ωραία την Πρωτοχρονιά μας φέρνεις δώρα στα κλαδιά! Ω! έλατο, ω έλατο μ' αρέσεις, πώς μ' αρέσεις! Ω! έλατο, ω έλατο τι δίδαγμα η στολή σου, Ελπίδα εμπνέει σταθερή και θάρρος πάντα στη ζωή. Ω! έλατο, ω έλατο μ' αρέσεις, πώς μ' αρέσεις! Ω! έλατο, ω έλατο τα πράσινά σου φύλλα, τα βγάζεις με καλοκαιριά και τα φορείς με το χιονιά. Ω! έλατο, ω έλατο τα πράσινά σου φύλλα!! Χρόνια πολλά και του χρόνου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:13 Η prince έγραψε: #5.600 24-12-08 13:13 καλημέρα παιδίά Καλά Χριστούγεννα γατίσια Χάθηκα χάθηκα... το τελευταίο διάστημα τρέχω και χωρίζω δύο γάτους που μαδιούνται (γλίτωσα το χτένισμα.... με τόσο μάδημα... :Ρ κατευθείαν κόβω κόμπους) έχω και τις παραξενιές της ρέινας που τους ρίχνει φάπες όποτε τους βλέπει στο δρόμο της.... έχω σαλτάρει... ο Πάρης δεν με χωνεύει... όποτε τον μαλλώνω πάει στο κρεβάτι μου και κατουράει.... έρχεται μου κάνει γρρρ και νιαρ και όσες φορές έχω πέσει στην παγίδα και τον έχω χαιδέψει ή τον έχω σηκώσει τρώω γρατζουνιά... κατα προτίμηση στο πρόσωπο... είναι το αγαπημένο του σημείο. ο πρίνς είναι μουτρωμένος μονίμως... γιατί τα αφήνουμε πολλές ώρες μόνα τους. συντροφιά με τον πάρη και τη ρέινα.. :Ρ Ρε παιδιά ο πρίνς κοιμάται 20 ώρες το 24ωρο... τι να κάνω; τι κάνουν τα γατιά σας; πάω να διαβάσω τα μηνύματά σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 278 279 280 281 282 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 280 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 280 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από staman2: Κι εγώ σαν πεταλουδίτσα πετώ από εδώ κι από εκεί στα θεματάκια γενικώς... το ξέρει κι η Έλενα καλά!! Οσο για το ότι μοιαζουν με τα περσικά, ναι μοιάζουν σε όλα τους, ακόμη κ στο οτι δεν κάνουν ζημιές, και ότι είναι πολύ ήσυχα κ υπάκουα σαν τα περσάκια Εϊναι ομως πολύ έξυπνα γατιά δεν συμφωνείς???? (Οχι ότι τα περσάκια μας δεν είναι αλλά λίιιιγο πιο πολύ τα βρετανάκια νομίζω) Click για ανάπτυξη... Δεν μπορω να καταλαβω αν ειναι πιο εξυπνη παντως πιο λεπτεπιλεπτη ειναι σε ολα της απο τα αλλα.. Να φανταστεις τους εχω ονυχοδρομιο ολα πανε και ξυνουν τα νυχακια τους στο σκοινι ε η Καρμεν παντα παει και τα ξυνει στη μοκετα και με κοιταει και με ενα υφος λες και εκανε κατι τρομερο και περιμενει το μπραβο της!! Το λεω στη μανα μου και τι μου λεει;; Ε μα αυτη ειναι κυρια δεν μπορει να χαλασει τα νυχια της στο σκληρο σκοινι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:51 Η staman2 έγραψε: #5.584 18-12-08 00:51 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Δεν μπορω να καταλαβω αν ειναι πιο εξυπνη παντως πιο λεπτεπιλεπτη ειναι σε ολα της απο τα αλλα.. Να φανταστεις τους εχω ονυχοδρομιο ολα πανε και ξυνουν τα νυχακια τους στο σκοινι ε η Καρμεν παντα παει και τα ξυνει στη μοκετα και με κοιταει και με ενα υφος λες και εκανε κατι τρομερο και περιμενει το μπραβο της!! Το λεω στη μανα μου και τι μου λεει;; Ε μα αυτη ειναι κυρια δεν μπορει να χαλασει τα νυχια της στο σκληρο σκοινι!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:58 Η elvenstar: #5.585 18-12-08 00:58 Αντωνία δεν έχεις ανεβάσει φωτογραφίες στο γκάλερυ; προσπαθούσα να δω αν έχεις κάποια πρόσφατη φωτογραφία της Κάρμεν κ δεν βρήκα το όνομά σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:10 Η avtwvia έγραψε: #5.586 18-12-08 01:10 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Αντωνία δεν έχεις ανεβάσει φωτογραφίες στο γκάλερυ; προσπαθούσα να δω αν έχεις κάποια πρόσφατη φωτογραφία της Κάρμεν κ δεν βρήκα το όνομά σου Click για ανάπτυξη... Οχι εχω ανεβασει μονο στο θεμα της με το Χαρη.. Δεν εχω στη γκαλερυ καμμια Exω μονο παλιες φωτο απο πασα, κουραδο και καποια αδεσποτακια https://www.mycat.gr/gallery/browseimages.php?do=member&imageuser=751 δες αμα θες.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:55 Η zorica έγραψε: #5.587 19-12-08 01:55 Kαλησπερα Περσακια... Ειπα να περασω να δω τα νεα σας αν και ειμαι λιωμα... Βαζω και μερικες φωτο και ας δεν ειναι και πολυ καλες...θα ακολουθησουν και καλυτερες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:57 Η zorica έγραψε: #5.588 19-12-08 01:57 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:58 Η zorica έγραψε: #5.589 19-12-08 01:58 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:34 Η elvenstar: #5.590 22-12-08 18:34 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:12 Η zorica έγραψε: #5.591 23-12-08 19:12 Kαλα Χριστουγεννα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:15 Η zorica έγραψε: #5.592 23-12-08 19:15 Και καλα να περνατε τις γιορτες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:16 Η staman2 έγραψε: #5.593 23-12-08 19:16 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από zorica: Kαλα Χριστουγεννα!!! Click για ανάπτυξη... Απίστευτος ο Μάρκος!!! Ο ΤΕΛΕΙΟΣ γατούλης Χριστουγεννιάτικος!!! Και οι προηγουμενες φωτο αλλά κι αυτή είναι ΤΕΛΕΙΕΣ. Ζορίτσα βάλε τον και στο άλλο θεματάκι με τους γατοβασίληδες να παρελάσει κι εκεί η ομορφιά του η πανέμορφη!!! Πόσο του πάνε τα χριστουγεννα!!! Να μου τον φιλήσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:37 Η Raisa έγραψε: #5.594 23-12-08 20:37 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Kαλα Χριστουγεννα!!! Click για ανάπτυξη... ΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙιιιιιιιιιιιιιιιιιι Μάρκοοοοοο εσύ είσαι???? Τρόμαξα να σε γνωρίσω!!!! Καλά είναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ!!!!!! Θέλω να τον ζουλήξω ΤΩΡΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:24 Η gatouni έγραψε: #5.595 23-12-08 21:24 Καλά τέλειος ο Μάρκος αν και το είπαν ήδη δε μπορώ θα το ξαναπώ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ!!!! τι φοβερός ύφος είναι αυτό . Καλά Χριστούγεννα και σε σένα Ζορίτσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:39 Η elvenstar: #5.596 23-12-08 21:39 Καλά Χριστούγεννα κ από μένα σε όλους σας μαμάδες και παιδιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Christmas Tree Cottage 600.jpg 200 KB · Εμφανίσεις: 28 staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:45 Η staman2 έγραψε: #5.597 23-12-08 22:45 Περσάκια καλησπέρα και πάλι !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 189.gif 72 KB · Εμφανίσεις: 14 elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:53 Η elvenstar: #5.598 23-12-08 22:53 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Περσάκια καλησπέρα και πάλι !! Click για ανάπτυξη... Γεια σου Αναστασία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα file_18_1.jpg 47,9 KB · Εμφανίσεις: 20 Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:00 Η Raisa έγραψε: #5.599 24-12-08 13:00 Ω! έλατο, ω! έλατο, μ' αρέσεις, πώς μ' αρέσεις! Τι ωραία την Πρωτοχρονιά μας φέρνεις δώρα στα κλαδιά! Ω! έλατο, ω έλατο μ' αρέσεις, πώς μ' αρέσεις! Ω! έλατο, ω έλατο τι δίδαγμα η στολή σου, Ελπίδα εμπνέει σταθερή και θάρρος πάντα στη ζωή. Ω! έλατο, ω έλατο μ' αρέσεις, πώς μ' αρέσεις! Ω! έλατο, ω έλατο τα πράσινά σου φύλλα, τα βγάζεις με καλοκαιριά και τα φορείς με το χιονιά. Ω! έλατο, ω έλατο τα πράσινά σου φύλλα!! Χρόνια πολλά και του χρόνου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:13 Η prince έγραψε: #5.600 24-12-08 13:13 καλημέρα παιδίά Καλά Χριστούγεννα γατίσια Χάθηκα χάθηκα... το τελευταίο διάστημα τρέχω και χωρίζω δύο γάτους που μαδιούνται (γλίτωσα το χτένισμα.... με τόσο μάδημα... :Ρ κατευθείαν κόβω κόμπους) έχω και τις παραξενιές της ρέινας που τους ρίχνει φάπες όποτε τους βλέπει στο δρόμο της.... έχω σαλτάρει... ο Πάρης δεν με χωνεύει... όποτε τον μαλλώνω πάει στο κρεβάτι μου και κατουράει.... έρχεται μου κάνει γρρρ και νιαρ και όσες φορές έχω πέσει στην παγίδα και τον έχω χαιδέψει ή τον έχω σηκώσει τρώω γρατζουνιά... κατα προτίμηση στο πρόσωπο... είναι το αγαπημένο του σημείο. ο πρίνς είναι μουτρωμένος μονίμως... γιατί τα αφήνουμε πολλές ώρες μόνα τους. συντροφιά με τον πάρη και τη ρέινα.. :Ρ Ρε παιδιά ο πρίνς κοιμάται 20 ώρες το 24ωρο... τι να κάνω; τι κάνουν τα γατιά σας; πάω να διαβάσω τα μηνύματά σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 278 279 280 281 282 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 280 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 280 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Δεν μπορω να καταλαβω αν ειναι πιο εξυπνη παντως πιο λεπτεπιλεπτη ειναι σε ολα της απο τα αλλα.. Να φανταστεις τους εχω ονυχοδρομιο ολα πανε και ξυνουν τα νυχακια τους στο σκοινι ε η Καρμεν παντα παει και τα ξυνει στη μοκετα και με κοιταει και με ενα υφος λες και εκανε κατι τρομερο και περιμενει το μπραβο της!! Το λεω στη μανα μου και τι μου λεει;; Ε μα αυτη ειναι κυρια δεν μπορει να χαλασει τα νυχια της στο σκληρο σκοινι!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:58 Η elvenstar: #5.585 18-12-08 00:58 Αντωνία δεν έχεις ανεβάσει φωτογραφίες στο γκάλερυ; προσπαθούσα να δω αν έχεις κάποια πρόσφατη φωτογραφία της Κάρμεν κ δεν βρήκα το όνομά σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:10 Η avtwvia έγραψε: #5.586 18-12-08 01:10 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Αντωνία δεν έχεις ανεβάσει φωτογραφίες στο γκάλερυ; προσπαθούσα να δω αν έχεις κάποια πρόσφατη φωτογραφία της Κάρμεν κ δεν βρήκα το όνομά σου Click για ανάπτυξη... Οχι εχω ανεβασει μονο στο θεμα της με το Χαρη.. Δεν εχω στη γκαλερυ καμμια Exω μονο παλιες φωτο απο πασα, κουραδο και καποια αδεσποτακια https://www.mycat.gr/gallery/browseimages.php?do=member&imageuser=751 δες αμα θες.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:55 Η zorica έγραψε: #5.587 19-12-08 01:55 Kαλησπερα Περσακια... Ειπα να περασω να δω τα νεα σας αν και ειμαι λιωμα... Βαζω και μερικες φωτο και ας δεν ειναι και πολυ καλες...θα ακολουθησουν και καλυτερες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:57 Η zorica έγραψε: #5.588 19-12-08 01:57 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:58 Η zorica έγραψε: #5.589 19-12-08 01:58 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:34 Η elvenstar: #5.590 22-12-08 18:34 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:12 Η zorica έγραψε: #5.591 23-12-08 19:12 Kαλα Χριστουγεννα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:15 Η zorica έγραψε: #5.592 23-12-08 19:15 Και καλα να περνατε τις γιορτες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:16 Η staman2 έγραψε: #5.593 23-12-08 19:16 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από zorica: Kαλα Χριστουγεννα!!! Click για ανάπτυξη... Απίστευτος ο Μάρκος!!! Ο ΤΕΛΕΙΟΣ γατούλης Χριστουγεννιάτικος!!! Και οι προηγουμενες φωτο αλλά κι αυτή είναι ΤΕΛΕΙΕΣ. Ζορίτσα βάλε τον και στο άλλο θεματάκι με τους γατοβασίληδες να παρελάσει κι εκεί η ομορφιά του η πανέμορφη!!! Πόσο του πάνε τα χριστουγεννα!!! Να μου τον φιλήσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:37 Η Raisa έγραψε: #5.594 23-12-08 20:37 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Kαλα Χριστουγεννα!!! Click για ανάπτυξη... ΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙιιιιιιιιιιιιιιιιιι Μάρκοοοοοο εσύ είσαι???? Τρόμαξα να σε γνωρίσω!!!! Καλά είναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ!!!!!! Θέλω να τον ζουλήξω ΤΩΡΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:24 Η gatouni έγραψε: #5.595 23-12-08 21:24 Καλά τέλειος ο Μάρκος αν και το είπαν ήδη δε μπορώ θα το ξαναπώ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ!!!! τι φοβερός ύφος είναι αυτό . Καλά Χριστούγεννα και σε σένα Ζορίτσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:39 Η elvenstar: #5.596 23-12-08 21:39 Καλά Χριστούγεννα κ από μένα σε όλους σας μαμάδες και παιδιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Christmas Tree Cottage 600.jpg 200 KB · Εμφανίσεις: 28 staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:45 Η staman2 έγραψε: #5.597 23-12-08 22:45 Περσάκια καλησπέρα και πάλι !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 189.gif 72 KB · Εμφανίσεις: 14 elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:53 Η elvenstar: #5.598 23-12-08 22:53 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Περσάκια καλησπέρα και πάλι !! Click για ανάπτυξη... Γεια σου Αναστασία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα file_18_1.jpg 47,9 KB · Εμφανίσεις: 20 Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:00 Η Raisa έγραψε: #5.599 24-12-08 13:00 Ω! έλατο, ω! έλατο, μ' αρέσεις, πώς μ' αρέσεις! Τι ωραία την Πρωτοχρονιά μας φέρνεις δώρα στα κλαδιά! Ω! έλατο, ω έλατο μ' αρέσεις, πώς μ' αρέσεις! Ω! έλατο, ω έλατο τι δίδαγμα η στολή σου, Ελπίδα εμπνέει σταθερή και θάρρος πάντα στη ζωή. Ω! έλατο, ω έλατο μ' αρέσεις, πώς μ' αρέσεις! Ω! έλατο, ω έλατο τα πράσινά σου φύλλα, τα βγάζεις με καλοκαιριά και τα φορείς με το χιονιά. Ω! έλατο, ω έλατο τα πράσινά σου φύλλα!! Χρόνια πολλά και του χρόνου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:13 Η prince έγραψε: #5.600 24-12-08 13:13 καλημέρα παιδίά Καλά Χριστούγεννα γατίσια Χάθηκα χάθηκα... το τελευταίο διάστημα τρέχω και χωρίζω δύο γάτους που μαδιούνται (γλίτωσα το χτένισμα.... με τόσο μάδημα... :Ρ κατευθείαν κόβω κόμπους) έχω και τις παραξενιές της ρέινας που τους ρίχνει φάπες όποτε τους βλέπει στο δρόμο της.... έχω σαλτάρει... ο Πάρης δεν με χωνεύει... όποτε τον μαλλώνω πάει στο κρεβάτι μου και κατουράει.... έρχεται μου κάνει γρρρ και νιαρ και όσες φορές έχω πέσει στην παγίδα και τον έχω χαιδέψει ή τον έχω σηκώσει τρώω γρατζουνιά... κατα προτίμηση στο πρόσωπο... είναι το αγαπημένο του σημείο. ο πρίνς είναι μουτρωμένος μονίμως... γιατί τα αφήνουμε πολλές ώρες μόνα τους. συντροφιά με τον πάρη και τη ρέινα.. :Ρ Ρε παιδιά ο πρίνς κοιμάται 20 ώρες το 24ωρο... τι να κάνω; τι κάνουν τα γατιά σας; πάω να διαβάσω τα μηνύματά σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 278 279 280 281 282 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 280 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 280 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αντωνία δεν έχεις ανεβάσει φωτογραφίες στο γκάλερυ; προσπαθούσα να δω αν έχεις κάποια πρόσφατη φωτογραφία της Κάρμεν κ δεν βρήκα το όνομά σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:10 Η avtwvia έγραψε: #5.586 18-12-08 01:10 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Αντωνία δεν έχεις ανεβάσει φωτογραφίες στο γκάλερυ; προσπαθούσα να δω αν έχεις κάποια πρόσφατη φωτογραφία της Κάρμεν κ δεν βρήκα το όνομά σου Click για ανάπτυξη... Οχι εχω ανεβασει μονο στο θεμα της με το Χαρη.. Δεν εχω στη γκαλερυ καμμια Exω μονο παλιες φωτο απο πασα, κουραδο και καποια αδεσποτακια https://www.mycat.gr/gallery/browseimages.php?do=member&imageuser=751 δες αμα θες.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:55 Η zorica έγραψε: #5.587 19-12-08 01:55 Kαλησπερα Περσακια... Ειπα να περασω να δω τα νεα σας αν και ειμαι λιωμα... Βαζω και μερικες φωτο και ας δεν ειναι και πολυ καλες...θα ακολουθησουν και καλυτερες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:57 Η zorica έγραψε: #5.588 19-12-08 01:57 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:58 Η zorica έγραψε: #5.589 19-12-08 01:58 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:34 Η elvenstar: #5.590 22-12-08 18:34 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:12 Η zorica έγραψε: #5.591 23-12-08 19:12 Kαλα Χριστουγεννα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:15 Η zorica έγραψε: #5.592 23-12-08 19:15 Και καλα να περνατε τις γιορτες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:16 Η staman2 έγραψε: #5.593 23-12-08 19:16 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από zorica: Kαλα Χριστουγεννα!!! Click για ανάπτυξη... Απίστευτος ο Μάρκος!!! Ο ΤΕΛΕΙΟΣ γατούλης Χριστουγεννιάτικος!!! Και οι προηγουμενες φωτο αλλά κι αυτή είναι ΤΕΛΕΙΕΣ. Ζορίτσα βάλε τον και στο άλλο θεματάκι με τους γατοβασίληδες να παρελάσει κι εκεί η ομορφιά του η πανέμορφη!!! Πόσο του πάνε τα χριστουγεννα!!! Να μου τον φιλήσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:37 Η Raisa έγραψε: #5.594 23-12-08 20:37 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Kαλα Χριστουγεννα!!! Click για ανάπτυξη... ΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙιιιιιιιιιιιιιιιιιι Μάρκοοοοοο εσύ είσαι???? Τρόμαξα να σε γνωρίσω!!!! Καλά είναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ!!!!!! Θέλω να τον ζουλήξω ΤΩΡΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:24 Η gatouni έγραψε: #5.595 23-12-08 21:24 Καλά τέλειος ο Μάρκος αν και το είπαν ήδη δε μπορώ θα το ξαναπώ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ!!!! τι φοβερός ύφος είναι αυτό . Καλά Χριστούγεννα και σε σένα Ζορίτσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:39 Η elvenstar: #5.596 23-12-08 21:39 Καλά Χριστούγεννα κ από μένα σε όλους σας μαμάδες και παιδιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Christmas Tree Cottage 600.jpg 200 KB · Εμφανίσεις: 28 staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:45 Η staman2 έγραψε: #5.597 23-12-08 22:45 Περσάκια καλησπέρα και πάλι !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 189.gif 72 KB · Εμφανίσεις: 14 elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:53 Η elvenstar: #5.598 23-12-08 22:53 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Περσάκια καλησπέρα και πάλι !! Click για ανάπτυξη... Γεια σου Αναστασία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα file_18_1.jpg 47,9 KB · Εμφανίσεις: 20 Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:00 Η Raisa έγραψε: #5.599 24-12-08 13:00 Ω! έλατο, ω! έλατο, μ' αρέσεις, πώς μ' αρέσεις! Τι ωραία την Πρωτοχρονιά μας φέρνεις δώρα στα κλαδιά! Ω! έλατο, ω έλατο μ' αρέσεις, πώς μ' αρέσεις! Ω! έλατο, ω έλατο τι δίδαγμα η στολή σου, Ελπίδα εμπνέει σταθερή και θάρρος πάντα στη ζωή. Ω! έλατο, ω έλατο μ' αρέσεις, πώς μ' αρέσεις! Ω! έλατο, ω έλατο τα πράσινά σου φύλλα, τα βγάζεις με καλοκαιριά και τα φορείς με το χιονιά. Ω! έλατο, ω έλατο τα πράσινά σου φύλλα!! Χρόνια πολλά και του χρόνου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:13 Η prince έγραψε: #5.600 24-12-08 13:13 καλημέρα παιδίά Καλά Χριστούγεννα γατίσια Χάθηκα χάθηκα... το τελευταίο διάστημα τρέχω και χωρίζω δύο γάτους που μαδιούνται (γλίτωσα το χτένισμα.... με τόσο μάδημα... :Ρ κατευθείαν κόβω κόμπους) έχω και τις παραξενιές της ρέινας που τους ρίχνει φάπες όποτε τους βλέπει στο δρόμο της.... έχω σαλτάρει... ο Πάρης δεν με χωνεύει... όποτε τον μαλλώνω πάει στο κρεβάτι μου και κατουράει.... έρχεται μου κάνει γρρρ και νιαρ και όσες φορές έχω πέσει στην παγίδα και τον έχω χαιδέψει ή τον έχω σηκώσει τρώω γρατζουνιά... κατα προτίμηση στο πρόσωπο... είναι το αγαπημένο του σημείο. ο πρίνς είναι μουτρωμένος μονίμως... γιατί τα αφήνουμε πολλές ώρες μόνα τους. συντροφιά με τον πάρη και τη ρέινα.. :Ρ Ρε παιδιά ο πρίνς κοιμάται 20 ώρες το 24ωρο... τι να κάνω; τι κάνουν τα γατιά σας; πάω να διαβάσω τα μηνύματά σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 278 279 280 281 282 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 280 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 280 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Αντωνία δεν έχεις ανεβάσει φωτογραφίες στο γκάλερυ; προσπαθούσα να δω αν έχεις κάποια πρόσφατη φωτογραφία της Κάρμεν κ δεν βρήκα το όνομά σου Click για ανάπτυξη... Οχι εχω ανεβασει μονο στο θεμα της με το Χαρη.. Δεν εχω στη γκαλερυ καμμια Exω μονο παλιες φωτο απο πασα, κουραδο και καποια αδεσποτακια https://www.mycat.gr/gallery/browseimages.php?do=member&imageuser=751 δες αμα θες.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:55 Η zorica έγραψε: #5.587 19-12-08 01:55 Kαλησπερα Περσακια... Ειπα να περασω να δω τα νεα σας αν και ειμαι λιωμα... Βαζω και μερικες φωτο και ας δεν ειναι και πολυ καλες...θα ακολουθησουν και καλυτερες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:57 Η zorica έγραψε: #5.588 19-12-08 01:57 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:58 Η zorica έγραψε: #5.589 19-12-08 01:58 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:34 Η elvenstar: #5.590 22-12-08 18:34 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:12 Η zorica έγραψε: #5.591 23-12-08 19:12 Kαλα Χριστουγεννα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:15 Η zorica έγραψε: #5.592 23-12-08 19:15 Και καλα να περνατε τις γιορτες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:16 Η staman2 έγραψε: #5.593 23-12-08 19:16 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από zorica: Kαλα Χριστουγεννα!!! Click για ανάπτυξη... Απίστευτος ο Μάρκος!!! Ο ΤΕΛΕΙΟΣ γατούλης Χριστουγεννιάτικος!!! Και οι προηγουμενες φωτο αλλά κι αυτή είναι ΤΕΛΕΙΕΣ. Ζορίτσα βάλε τον και στο άλλο θεματάκι με τους γατοβασίληδες να παρελάσει κι εκεί η ομορφιά του η πανέμορφη!!! Πόσο του πάνε τα χριστουγεννα!!! Να μου τον φιλήσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:37 Η Raisa έγραψε: #5.594 23-12-08 20:37 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Kαλα Χριστουγεννα!!! Click για ανάπτυξη... ΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙιιιιιιιιιιιιιιιιιι Μάρκοοοοοο εσύ είσαι???? Τρόμαξα να σε γνωρίσω!!!! Καλά είναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ!!!!!! Θέλω να τον ζουλήξω ΤΩΡΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:24 Η gatouni έγραψε: #5.595 23-12-08 21:24 Καλά τέλειος ο Μάρκος αν και το είπαν ήδη δε μπορώ θα το ξαναπώ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ!!!! τι φοβερός ύφος είναι αυτό . Καλά Χριστούγεννα και σε σένα Ζορίτσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:39 Η elvenstar: #5.596 23-12-08 21:39 Καλά Χριστούγεννα κ από μένα σε όλους σας μαμάδες και παιδιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Christmas Tree Cottage 600.jpg 200 KB · Εμφανίσεις: 28 staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:45 Η staman2 έγραψε: #5.597 23-12-08 22:45 Περσάκια καλησπέρα και πάλι !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 189.gif 72 KB · Εμφανίσεις: 14 elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:53 Η elvenstar: #5.598 23-12-08 22:53 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Περσάκια καλησπέρα και πάλι !! Click για ανάπτυξη... Γεια σου Αναστασία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα file_18_1.jpg 47,9 KB · Εμφανίσεις: 20 Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:00 Η Raisa έγραψε: #5.599 24-12-08 13:00 Ω! έλατο, ω! έλατο, μ' αρέσεις, πώς μ' αρέσεις! Τι ωραία την Πρωτοχρονιά μας φέρνεις δώρα στα κλαδιά! Ω! έλατο, ω έλατο μ' αρέσεις, πώς μ' αρέσεις! Ω! έλατο, ω έλατο τι δίδαγμα η στολή σου, Ελπίδα εμπνέει σταθερή και θάρρος πάντα στη ζωή. Ω! έλατο, ω έλατο μ' αρέσεις, πώς μ' αρέσεις! Ω! έλατο, ω έλατο τα πράσινά σου φύλλα, τα βγάζεις με καλοκαιριά και τα φορείς με το χιονιά. Ω! έλατο, ω έλατο τα πράσινά σου φύλλα!! Χρόνια πολλά και του χρόνου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:13 Η prince έγραψε: #5.600 24-12-08 13:13 καλημέρα παιδίά Καλά Χριστούγεννα γατίσια Χάθηκα χάθηκα... το τελευταίο διάστημα τρέχω και χωρίζω δύο γάτους που μαδιούνται (γλίτωσα το χτένισμα.... με τόσο μάδημα... :Ρ κατευθείαν κόβω κόμπους) έχω και τις παραξενιές της ρέινας που τους ρίχνει φάπες όποτε τους βλέπει στο δρόμο της.... έχω σαλτάρει... ο Πάρης δεν με χωνεύει... όποτε τον μαλλώνω πάει στο κρεβάτι μου και κατουράει.... έρχεται μου κάνει γρρρ και νιαρ και όσες φορές έχω πέσει στην παγίδα και τον έχω χαιδέψει ή τον έχω σηκώσει τρώω γρατζουνιά... κατα προτίμηση στο πρόσωπο... είναι το αγαπημένο του σημείο. ο πρίνς είναι μουτρωμένος μονίμως... γιατί τα αφήνουμε πολλές ώρες μόνα τους. συντροφιά με τον πάρη και τη ρέινα.. :Ρ Ρε παιδιά ο πρίνς κοιμάται 20 ώρες το 24ωρο... τι να κάνω; τι κάνουν τα γατιά σας; πάω να διαβάσω τα μηνύματά σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 278 279 280 281 282 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 280 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 280 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Kαλησπερα Περσακια... Ειπα να περασω να δω τα νεα σας αν και ειμαι λιωμα... Βαζω και μερικες φωτο και ας δεν ειναι και πολυ καλες...θα ακολουθησουν και καλυτερες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:57 Η zorica έγραψε: #5.588 19-12-08 01:57 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:58 Η zorica έγραψε: #5.589 19-12-08 01:58 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:34 Η elvenstar: #5.590 22-12-08 18:34 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:12 Η zorica έγραψε: #5.591 23-12-08 19:12 Kαλα Χριστουγεννα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:15 Η zorica έγραψε: #5.592 23-12-08 19:15 Και καλα να περνατε τις γιορτες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:16 Η staman2 έγραψε: #5.593 23-12-08 19:16 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από zorica: Kαλα Χριστουγεννα!!! Click για ανάπτυξη... Απίστευτος ο Μάρκος!!! Ο ΤΕΛΕΙΟΣ γατούλης Χριστουγεννιάτικος!!! Και οι προηγουμενες φωτο αλλά κι αυτή είναι ΤΕΛΕΙΕΣ. Ζορίτσα βάλε τον και στο άλλο θεματάκι με τους γατοβασίληδες να παρελάσει κι εκεί η ομορφιά του η πανέμορφη!!! Πόσο του πάνε τα χριστουγεννα!!! Να μου τον φιλήσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:37 Η Raisa έγραψε: #5.594 23-12-08 20:37 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Kαλα Χριστουγεννα!!! Click για ανάπτυξη... ΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙιιιιιιιιιιιιιιιιιι Μάρκοοοοοο εσύ είσαι???? Τρόμαξα να σε γνωρίσω!!!! Καλά είναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ!!!!!! Θέλω να τον ζουλήξω ΤΩΡΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:24 Η gatouni έγραψε: #5.595 23-12-08 21:24 Καλά τέλειος ο Μάρκος αν και το είπαν ήδη δε μπορώ θα το ξαναπώ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ!!!! τι φοβερός ύφος είναι αυτό . Καλά Χριστούγεννα και σε σένα Ζορίτσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:39 Η elvenstar: #5.596 23-12-08 21:39 Καλά Χριστούγεννα κ από μένα σε όλους σας μαμάδες και παιδιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Christmas Tree Cottage 600.jpg 200 KB · Εμφανίσεις: 28 staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:45 Η staman2 έγραψε: #5.597 23-12-08 22:45 Περσάκια καλησπέρα και πάλι !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 189.gif 72 KB · Εμφανίσεις: 14 elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:53 Η elvenstar: #5.598 23-12-08 22:53 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Περσάκια καλησπέρα και πάλι !! Click για ανάπτυξη... Γεια σου Αναστασία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα file_18_1.jpg 47,9 KB · Εμφανίσεις: 20 Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:00 Η Raisa έγραψε: #5.599 24-12-08 13:00 Ω! έλατο, ω! έλατο, μ' αρέσεις, πώς μ' αρέσεις! Τι ωραία την Πρωτοχρονιά μας φέρνεις δώρα στα κλαδιά! Ω! έλατο, ω έλατο μ' αρέσεις, πώς μ' αρέσεις! Ω! έλατο, ω έλατο τι δίδαγμα η στολή σου, Ελπίδα εμπνέει σταθερή και θάρρος πάντα στη ζωή. Ω! έλατο, ω έλατο μ' αρέσεις, πώς μ' αρέσεις! Ω! έλατο, ω έλατο τα πράσινά σου φύλλα, τα βγάζεις με καλοκαιριά και τα φορείς με το χιονιά. Ω! έλατο, ω έλατο τα πράσινά σου φύλλα!! Χρόνια πολλά και του χρόνου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:13 Η prince έγραψε: #5.600 24-12-08 13:13 καλημέρα παιδίά Καλά Χριστούγεννα γατίσια Χάθηκα χάθηκα... το τελευταίο διάστημα τρέχω και χωρίζω δύο γάτους που μαδιούνται (γλίτωσα το χτένισμα.... με τόσο μάδημα... :Ρ κατευθείαν κόβω κόμπους) έχω και τις παραξενιές της ρέινας που τους ρίχνει φάπες όποτε τους βλέπει στο δρόμο της.... έχω σαλτάρει... ο Πάρης δεν με χωνεύει... όποτε τον μαλλώνω πάει στο κρεβάτι μου και κατουράει.... έρχεται μου κάνει γρρρ και νιαρ και όσες φορές έχω πέσει στην παγίδα και τον έχω χαιδέψει ή τον έχω σηκώσει τρώω γρατζουνιά... κατα προτίμηση στο πρόσωπο... είναι το αγαπημένο του σημείο. ο πρίνς είναι μουτρωμένος μονίμως... γιατί τα αφήνουμε πολλές ώρες μόνα τους. συντροφιά με τον πάρη και τη ρέινα.. :Ρ Ρε παιδιά ο πρίνς κοιμάται 20 ώρες το 24ωρο... τι να κάνω; τι κάνουν τα γατιά σας; πάω να διαβάσω τα μηνύματά σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 278 279 280 281 282 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 280 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 280 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:58 Η zorica έγραψε: #5.589 19-12-08 01:58 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:34 Η elvenstar: #5.590 22-12-08 18:34 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:12 Η zorica έγραψε: #5.591 23-12-08 19:12 Kαλα Χριστουγεννα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:15 Η zorica έγραψε: #5.592 23-12-08 19:15 Και καλα να περνατε τις γιορτες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:16 Η staman2 έγραψε: #5.593 23-12-08 19:16 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από zorica: Kαλα Χριστουγεννα!!! Click για ανάπτυξη... Απίστευτος ο Μάρκος!!! Ο ΤΕΛΕΙΟΣ γατούλης Χριστουγεννιάτικος!!! Και οι προηγουμενες φωτο αλλά κι αυτή είναι ΤΕΛΕΙΕΣ. Ζορίτσα βάλε τον και στο άλλο θεματάκι με τους γατοβασίληδες να παρελάσει κι εκεί η ομορφιά του η πανέμορφη!!! Πόσο του πάνε τα χριστουγεννα!!! Να μου τον φιλήσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:37 Η Raisa έγραψε: #5.594 23-12-08 20:37 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Kαλα Χριστουγεννα!!! Click για ανάπτυξη... ΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙιιιιιιιιιιιιιιιιιι Μάρκοοοοοο εσύ είσαι???? Τρόμαξα να σε γνωρίσω!!!! Καλά είναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ!!!!!! Θέλω να τον ζουλήξω ΤΩΡΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:24 Η gatouni έγραψε: #5.595 23-12-08 21:24 Καλά τέλειος ο Μάρκος αν και το είπαν ήδη δε μπορώ θα το ξαναπώ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ!!!! τι φοβερός ύφος είναι αυτό . Καλά Χριστούγεννα και σε σένα Ζορίτσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:39 Η elvenstar: #5.596 23-12-08 21:39 Καλά Χριστούγεννα κ από μένα σε όλους σας μαμάδες και παιδιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Christmas Tree Cottage 600.jpg 200 KB · Εμφανίσεις: 28 staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:45 Η staman2 έγραψε: #5.597 23-12-08 22:45 Περσάκια καλησπέρα και πάλι !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 189.gif 72 KB · Εμφανίσεις: 14 elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:53 Η elvenstar: #5.598 23-12-08 22:53 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Περσάκια καλησπέρα και πάλι !! Click για ανάπτυξη... Γεια σου Αναστασία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα file_18_1.jpg 47,9 KB · Εμφανίσεις: 20 Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:00 Η Raisa έγραψε: #5.599 24-12-08 13:00 Ω! έλατο, ω! έλατο, μ' αρέσεις, πώς μ' αρέσεις! Τι ωραία την Πρωτοχρονιά μας φέρνεις δώρα στα κλαδιά! Ω! έλατο, ω έλατο μ' αρέσεις, πώς μ' αρέσεις! Ω! έλατο, ω έλατο τι δίδαγμα η στολή σου, Ελπίδα εμπνέει σταθερή και θάρρος πάντα στη ζωή. Ω! έλατο, ω έλατο μ' αρέσεις, πώς μ' αρέσεις! Ω! έλατο, ω έλατο τα πράσινά σου φύλλα, τα βγάζεις με καλοκαιριά και τα φορείς με το χιονιά. Ω! έλατο, ω έλατο τα πράσινά σου φύλλα!! Χρόνια πολλά και του χρόνου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:13 Η prince έγραψε: #5.600 24-12-08 13:13 καλημέρα παιδίά Καλά Χριστούγεννα γατίσια Χάθηκα χάθηκα... το τελευταίο διάστημα τρέχω και χωρίζω δύο γάτους που μαδιούνται (γλίτωσα το χτένισμα.... με τόσο μάδημα... :Ρ κατευθείαν κόβω κόμπους) έχω και τις παραξενιές της ρέινας που τους ρίχνει φάπες όποτε τους βλέπει στο δρόμο της.... έχω σαλτάρει... ο Πάρης δεν με χωνεύει... όποτε τον μαλλώνω πάει στο κρεβάτι μου και κατουράει.... έρχεται μου κάνει γρρρ και νιαρ και όσες φορές έχω πέσει στην παγίδα και τον έχω χαιδέψει ή τον έχω σηκώσει τρώω γρατζουνιά... κατα προτίμηση στο πρόσωπο... είναι το αγαπημένο του σημείο. ο πρίνς είναι μουτρωμένος μονίμως... γιατί τα αφήνουμε πολλές ώρες μόνα τους. συντροφιά με τον πάρη και τη ρέινα.. :Ρ Ρε παιδιά ο πρίνς κοιμάται 20 ώρες το 24ωρο... τι να κάνω; τι κάνουν τα γατιά σας; πάω να διαβάσω τα μηνύματά σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 278 279 280 281 282 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 280 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 280 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:34 Η elvenstar: #5.590 22-12-08 18:34 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:12 Η zorica έγραψε: #5.591 23-12-08 19:12 Kαλα Χριστουγεννα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:15 Η zorica έγραψε: #5.592 23-12-08 19:15 Και καλα να περνατε τις γιορτες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:16 Η staman2 έγραψε: #5.593 23-12-08 19:16 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από zorica: Kαλα Χριστουγεννα!!! Click για ανάπτυξη... Απίστευτος ο Μάρκος!!! Ο ΤΕΛΕΙΟΣ γατούλης Χριστουγεννιάτικος!!! Και οι προηγουμενες φωτο αλλά κι αυτή είναι ΤΕΛΕΙΕΣ. Ζορίτσα βάλε τον και στο άλλο θεματάκι με τους γατοβασίληδες να παρελάσει κι εκεί η ομορφιά του η πανέμορφη!!! Πόσο του πάνε τα χριστουγεννα!!! Να μου τον φιλήσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:37 Η Raisa έγραψε: #5.594 23-12-08 20:37 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Kαλα Χριστουγεννα!!! Click για ανάπτυξη... ΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙιιιιιιιιιιιιιιιιιι Μάρκοοοοοο εσύ είσαι???? Τρόμαξα να σε γνωρίσω!!!! Καλά είναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ!!!!!! Θέλω να τον ζουλήξω ΤΩΡΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:24 Η gatouni έγραψε: #5.595 23-12-08 21:24 Καλά τέλειος ο Μάρκος αν και το είπαν ήδη δε μπορώ θα το ξαναπώ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ!!!! τι φοβερός ύφος είναι αυτό . Καλά Χριστούγεννα και σε σένα Ζορίτσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:39 Η elvenstar: #5.596 23-12-08 21:39 Καλά Χριστούγεννα κ από μένα σε όλους σας μαμάδες και παιδιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Christmas Tree Cottage 600.jpg 200 KB · Εμφανίσεις: 28 staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:45 Η staman2 έγραψε: #5.597 23-12-08 22:45 Περσάκια καλησπέρα και πάλι !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 189.gif 72 KB · Εμφανίσεις: 14 elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:53 Η elvenstar: #5.598 23-12-08 22:53 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Περσάκια καλησπέρα και πάλι !! Click για ανάπτυξη... Γεια σου Αναστασία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα file_18_1.jpg 47,9 KB · Εμφανίσεις: 20 Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:00 Η Raisa έγραψε: #5.599 24-12-08 13:00 Ω! έλατο, ω! έλατο, μ' αρέσεις, πώς μ' αρέσεις! Τι ωραία την Πρωτοχρονιά μας φέρνεις δώρα στα κλαδιά! Ω! έλατο, ω έλατο μ' αρέσεις, πώς μ' αρέσεις! Ω! έλατο, ω έλατο τι δίδαγμα η στολή σου, Ελπίδα εμπνέει σταθερή και θάρρος πάντα στη ζωή. Ω! έλατο, ω έλατο μ' αρέσεις, πώς μ' αρέσεις! Ω! έλατο, ω έλατο τα πράσινά σου φύλλα, τα βγάζεις με καλοκαιριά και τα φορείς με το χιονιά. Ω! έλατο, ω έλατο τα πράσινά σου φύλλα!! Χρόνια πολλά και του χρόνου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:13 Η prince έγραψε: #5.600 24-12-08 13:13 καλημέρα παιδίά Καλά Χριστούγεννα γατίσια Χάθηκα χάθηκα... το τελευταίο διάστημα τρέχω και χωρίζω δύο γάτους που μαδιούνται (γλίτωσα το χτένισμα.... με τόσο μάδημα... :Ρ κατευθείαν κόβω κόμπους) έχω και τις παραξενιές της ρέινας που τους ρίχνει φάπες όποτε τους βλέπει στο δρόμο της.... έχω σαλτάρει... ο Πάρης δεν με χωνεύει... όποτε τον μαλλώνω πάει στο κρεβάτι μου και κατουράει.... έρχεται μου κάνει γρρρ και νιαρ και όσες φορές έχω πέσει στην παγίδα και τον έχω χαιδέψει ή τον έχω σηκώσει τρώω γρατζουνιά... κατα προτίμηση στο πρόσωπο... είναι το αγαπημένο του σημείο. ο πρίνς είναι μουτρωμένος μονίμως... γιατί τα αφήνουμε πολλές ώρες μόνα τους. συντροφιά με τον πάρη και τη ρέινα.. :Ρ Ρε παιδιά ο πρίνς κοιμάται 20 ώρες το 24ωρο... τι να κάνω; τι κάνουν τα γατιά σας; πάω να διαβάσω τα μηνύματά σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 278 279 280 281 282 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 280 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 280 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:12 Η zorica έγραψε: #5.591 23-12-08 19:12 Kαλα Χριστουγεννα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:15 Η zorica έγραψε: #5.592 23-12-08 19:15 Και καλα να περνατε τις γιορτες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:16 Η staman2 έγραψε: #5.593 23-12-08 19:16 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από zorica: Kαλα Χριστουγεννα!!! Click για ανάπτυξη... Απίστευτος ο Μάρκος!!! Ο ΤΕΛΕΙΟΣ γατούλης Χριστουγεννιάτικος!!! Και οι προηγουμενες φωτο αλλά κι αυτή είναι ΤΕΛΕΙΕΣ. Ζορίτσα βάλε τον και στο άλλο θεματάκι με τους γατοβασίληδες να παρελάσει κι εκεί η ομορφιά του η πανέμορφη!!! Πόσο του πάνε τα χριστουγεννα!!! Να μου τον φιλήσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:37 Η Raisa έγραψε: #5.594 23-12-08 20:37 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Kαλα Χριστουγεννα!!! Click για ανάπτυξη... ΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙιιιιιιιιιιιιιιιιιι Μάρκοοοοοο εσύ είσαι???? Τρόμαξα να σε γνωρίσω!!!! Καλά είναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ!!!!!! Θέλω να τον ζουλήξω ΤΩΡΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:24 Η gatouni έγραψε: #5.595 23-12-08 21:24 Καλά τέλειος ο Μάρκος αν και το είπαν ήδη δε μπορώ θα το ξαναπώ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ!!!! τι φοβερός ύφος είναι αυτό . Καλά Χριστούγεννα και σε σένα Ζορίτσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:39 Η elvenstar: #5.596 23-12-08 21:39 Καλά Χριστούγεννα κ από μένα σε όλους σας μαμάδες και παιδιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Christmas Tree Cottage 600.jpg 200 KB · Εμφανίσεις: 28 staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:45 Η staman2 έγραψε: #5.597 23-12-08 22:45 Περσάκια καλησπέρα και πάλι !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 189.gif 72 KB · Εμφανίσεις: 14 elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:53 Η elvenstar: #5.598 23-12-08 22:53 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Περσάκια καλησπέρα και πάλι !! Click για ανάπτυξη... Γεια σου Αναστασία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα file_18_1.jpg 47,9 KB · Εμφανίσεις: 20 Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:00 Η Raisa έγραψε: #5.599 24-12-08 13:00 Ω! έλατο, ω! έλατο, μ' αρέσεις, πώς μ' αρέσεις! Τι ωραία την Πρωτοχρονιά μας φέρνεις δώρα στα κλαδιά! Ω! έλατο, ω έλατο μ' αρέσεις, πώς μ' αρέσεις! Ω! έλατο, ω έλατο τι δίδαγμα η στολή σου, Ελπίδα εμπνέει σταθερή και θάρρος πάντα στη ζωή. Ω! έλατο, ω έλατο μ' αρέσεις, πώς μ' αρέσεις! Ω! έλατο, ω έλατο τα πράσινά σου φύλλα, τα βγάζεις με καλοκαιριά και τα φορείς με το χιονιά. Ω! έλατο, ω έλατο τα πράσινά σου φύλλα!! Χρόνια πολλά και του χρόνου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:13 Η prince έγραψε: #5.600 24-12-08 13:13 καλημέρα παιδίά Καλά Χριστούγεννα γατίσια Χάθηκα χάθηκα... το τελευταίο διάστημα τρέχω και χωρίζω δύο γάτους που μαδιούνται (γλίτωσα το χτένισμα.... με τόσο μάδημα... :Ρ κατευθείαν κόβω κόμπους) έχω και τις παραξενιές της ρέινας που τους ρίχνει φάπες όποτε τους βλέπει στο δρόμο της.... έχω σαλτάρει... ο Πάρης δεν με χωνεύει... όποτε τον μαλλώνω πάει στο κρεβάτι μου και κατουράει.... έρχεται μου κάνει γρρρ και νιαρ και όσες φορές έχω πέσει στην παγίδα και τον έχω χαιδέψει ή τον έχω σηκώσει τρώω γρατζουνιά... κατα προτίμηση στο πρόσωπο... είναι το αγαπημένο του σημείο. ο πρίνς είναι μουτρωμένος μονίμως... γιατί τα αφήνουμε πολλές ώρες μόνα τους. συντροφιά με τον πάρη και τη ρέινα.. :Ρ Ρε παιδιά ο πρίνς κοιμάται 20 ώρες το 24ωρο... τι να κάνω; τι κάνουν τα γατιά σας; πάω να διαβάσω τα μηνύματά σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 278 279 280 281 282 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 280 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 280 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Kαλα Χριστουγεννα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:15 Η zorica έγραψε: #5.592 23-12-08 19:15 Και καλα να περνατε τις γιορτες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:16 Η staman2 έγραψε: #5.593 23-12-08 19:16 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από zorica: Kαλα Χριστουγεννα!!! Click για ανάπτυξη... Απίστευτος ο Μάρκος!!! Ο ΤΕΛΕΙΟΣ γατούλης Χριστουγεννιάτικος!!! Και οι προηγουμενες φωτο αλλά κι αυτή είναι ΤΕΛΕΙΕΣ. Ζορίτσα βάλε τον και στο άλλο θεματάκι με τους γατοβασίληδες να παρελάσει κι εκεί η ομορφιά του η πανέμορφη!!! Πόσο του πάνε τα χριστουγεννα!!! Να μου τον φιλήσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:37 Η Raisa έγραψε: #5.594 23-12-08 20:37 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Kαλα Χριστουγεννα!!! Click για ανάπτυξη... ΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙιιιιιιιιιιιιιιιιιι Μάρκοοοοοο εσύ είσαι???? Τρόμαξα να σε γνωρίσω!!!! Καλά είναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ!!!!!! Θέλω να τον ζουλήξω ΤΩΡΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:24 Η gatouni έγραψε: #5.595 23-12-08 21:24 Καλά τέλειος ο Μάρκος αν και το είπαν ήδη δε μπορώ θα το ξαναπώ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ!!!! τι φοβερός ύφος είναι αυτό . Καλά Χριστούγεννα και σε σένα Ζορίτσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:39 Η elvenstar: #5.596 23-12-08 21:39 Καλά Χριστούγεννα κ από μένα σε όλους σας μαμάδες και παιδιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Christmas Tree Cottage 600.jpg 200 KB · Εμφανίσεις: 28 staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:45 Η staman2 έγραψε: #5.597 23-12-08 22:45 Περσάκια καλησπέρα και πάλι !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 189.gif 72 KB · Εμφανίσεις: 14 elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:53 Η elvenstar: #5.598 23-12-08 22:53 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Περσάκια καλησπέρα και πάλι !! Click για ανάπτυξη... Γεια σου Αναστασία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα file_18_1.jpg 47,9 KB · Εμφανίσεις: 20 Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:00 Η Raisa έγραψε: #5.599 24-12-08 13:00 Ω! έλατο, ω! έλατο, μ' αρέσεις, πώς μ' αρέσεις! Τι ωραία την Πρωτοχρονιά μας φέρνεις δώρα στα κλαδιά! Ω! έλατο, ω έλατο μ' αρέσεις, πώς μ' αρέσεις! Ω! έλατο, ω έλατο τι δίδαγμα η στολή σου, Ελπίδα εμπνέει σταθερή και θάρρος πάντα στη ζωή. Ω! έλατο, ω έλατο μ' αρέσεις, πώς μ' αρέσεις! Ω! έλατο, ω έλατο τα πράσινά σου φύλλα, τα βγάζεις με καλοκαιριά και τα φορείς με το χιονιά. Ω! έλατο, ω έλατο τα πράσινά σου φύλλα!! Χρόνια πολλά και του χρόνου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:13 Η prince έγραψε: #5.600 24-12-08 13:13 καλημέρα παιδίά Καλά Χριστούγεννα γατίσια Χάθηκα χάθηκα... το τελευταίο διάστημα τρέχω και χωρίζω δύο γάτους που μαδιούνται (γλίτωσα το χτένισμα.... με τόσο μάδημα... :Ρ κατευθείαν κόβω κόμπους) έχω και τις παραξενιές της ρέινας που τους ρίχνει φάπες όποτε τους βλέπει στο δρόμο της.... έχω σαλτάρει... ο Πάρης δεν με χωνεύει... όποτε τον μαλλώνω πάει στο κρεβάτι μου και κατουράει.... έρχεται μου κάνει γρρρ και νιαρ και όσες φορές έχω πέσει στην παγίδα και τον έχω χαιδέψει ή τον έχω σηκώσει τρώω γρατζουνιά... κατα προτίμηση στο πρόσωπο... είναι το αγαπημένο του σημείο. ο πρίνς είναι μουτρωμένος μονίμως... γιατί τα αφήνουμε πολλές ώρες μόνα τους. συντροφιά με τον πάρη και τη ρέινα.. :Ρ Ρε παιδιά ο πρίνς κοιμάται 20 ώρες το 24ωρο... τι να κάνω; τι κάνουν τα γατιά σας; πάω να διαβάσω τα μηνύματά σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 278 279 280 281 282 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 280 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 280 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Και καλα να περνατε τις γιορτες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:16 Η staman2 έγραψε: #5.593 23-12-08 19:16 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από zorica: Kαλα Χριστουγεννα!!! Click για ανάπτυξη... Απίστευτος ο Μάρκος!!! Ο ΤΕΛΕΙΟΣ γατούλης Χριστουγεννιάτικος!!! Και οι προηγουμενες φωτο αλλά κι αυτή είναι ΤΕΛΕΙΕΣ. Ζορίτσα βάλε τον και στο άλλο θεματάκι με τους γατοβασίληδες να παρελάσει κι εκεί η ομορφιά του η πανέμορφη!!! Πόσο του πάνε τα χριστουγεννα!!! Να μου τον φιλήσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:37 Η Raisa έγραψε: #5.594 23-12-08 20:37 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Kαλα Χριστουγεννα!!! Click για ανάπτυξη... ΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙιιιιιιιιιιιιιιιιιι Μάρκοοοοοο εσύ είσαι???? Τρόμαξα να σε γνωρίσω!!!! Καλά είναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ!!!!!! Θέλω να τον ζουλήξω ΤΩΡΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:24 Η gatouni έγραψε: #5.595 23-12-08 21:24 Καλά τέλειος ο Μάρκος αν και το είπαν ήδη δε μπορώ θα το ξαναπώ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ!!!! τι φοβερός ύφος είναι αυτό . Καλά Χριστούγεννα και σε σένα Ζορίτσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:39 Η elvenstar: #5.596 23-12-08 21:39 Καλά Χριστούγεννα κ από μένα σε όλους σας μαμάδες και παιδιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Christmas Tree Cottage 600.jpg 200 KB · Εμφανίσεις: 28 staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:45 Η staman2 έγραψε: #5.597 23-12-08 22:45 Περσάκια καλησπέρα και πάλι !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 189.gif 72 KB · Εμφανίσεις: 14 elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:53 Η elvenstar: #5.598 23-12-08 22:53 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Περσάκια καλησπέρα και πάλι !! Click για ανάπτυξη... Γεια σου Αναστασία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα file_18_1.jpg 47,9 KB · Εμφανίσεις: 20 Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:00 Η Raisa έγραψε: #5.599 24-12-08 13:00 Ω! έλατο, ω! έλατο, μ' αρέσεις, πώς μ' αρέσεις! Τι ωραία την Πρωτοχρονιά μας φέρνεις δώρα στα κλαδιά! Ω! έλατο, ω έλατο μ' αρέσεις, πώς μ' αρέσεις! Ω! έλατο, ω έλατο τι δίδαγμα η στολή σου, Ελπίδα εμπνέει σταθερή και θάρρος πάντα στη ζωή. Ω! έλατο, ω έλατο μ' αρέσεις, πώς μ' αρέσεις! Ω! έλατο, ω έλατο τα πράσινά σου φύλλα, τα βγάζεις με καλοκαιριά και τα φορείς με το χιονιά. Ω! έλατο, ω έλατο τα πράσινά σου φύλλα!! Χρόνια πολλά και του χρόνου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:13 Η prince έγραψε: #5.600 24-12-08 13:13 καλημέρα παιδίά Καλά Χριστούγεννα γατίσια Χάθηκα χάθηκα... το τελευταίο διάστημα τρέχω και χωρίζω δύο γάτους που μαδιούνται (γλίτωσα το χτένισμα.... με τόσο μάδημα... :Ρ κατευθείαν κόβω κόμπους) έχω και τις παραξενιές της ρέινας που τους ρίχνει φάπες όποτε τους βλέπει στο δρόμο της.... έχω σαλτάρει... ο Πάρης δεν με χωνεύει... όποτε τον μαλλώνω πάει στο κρεβάτι μου και κατουράει.... έρχεται μου κάνει γρρρ και νιαρ και όσες φορές έχω πέσει στην παγίδα και τον έχω χαιδέψει ή τον έχω σηκώσει τρώω γρατζουνιά... κατα προτίμηση στο πρόσωπο... είναι το αγαπημένο του σημείο. ο πρίνς είναι μουτρωμένος μονίμως... γιατί τα αφήνουμε πολλές ώρες μόνα τους. συντροφιά με τον πάρη και τη ρέινα.. :Ρ Ρε παιδιά ο πρίνς κοιμάται 20 ώρες το 24ωρο... τι να κάνω; τι κάνουν τα γατιά σας; πάω να διαβάσω τα μηνύματά σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 278 279 280 281 282 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 280 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 280 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από zorica: Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από zorica: Kαλα Χριστουγεννα!!! Click για ανάπτυξη... Απίστευτος ο Μάρκος!!! Ο ΤΕΛΕΙΟΣ γατούλης Χριστουγεννιάτικος!!! Και οι προηγουμενες φωτο αλλά κι αυτή είναι ΤΕΛΕΙΕΣ. Ζορίτσα βάλε τον και στο άλλο θεματάκι με τους γατοβασίληδες να παρελάσει κι εκεί η ομορφιά του η πανέμορφη!!! Πόσο του πάνε τα χριστουγεννα!!! Να μου τον φιλήσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:37 Η Raisa έγραψε: #5.594 23-12-08 20:37 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Kαλα Χριστουγεννα!!! Click για ανάπτυξη... ΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙιιιιιιιιιιιιιιιιιι Μάρκοοοοοο εσύ είσαι???? Τρόμαξα να σε γνωρίσω!!!! Καλά είναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ!!!!!! Θέλω να τον ζουλήξω ΤΩΡΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:24 Η gatouni έγραψε: #5.595 23-12-08 21:24 Καλά τέλειος ο Μάρκος αν και το είπαν ήδη δε μπορώ θα το ξαναπώ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ!!!! τι φοβερός ύφος είναι αυτό . Καλά Χριστούγεννα και σε σένα Ζορίτσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:39 Η elvenstar: #5.596 23-12-08 21:39 Καλά Χριστούγεννα κ από μένα σε όλους σας μαμάδες και παιδιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Christmas Tree Cottage 600.jpg 200 KB · Εμφανίσεις: 28 staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:45 Η staman2 έγραψε: #5.597 23-12-08 22:45 Περσάκια καλησπέρα και πάλι !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 189.gif 72 KB · Εμφανίσεις: 14 elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:53 Η elvenstar: #5.598 23-12-08 22:53 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Περσάκια καλησπέρα και πάλι !! Click για ανάπτυξη... Γεια σου Αναστασία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα file_18_1.jpg 47,9 KB · Εμφανίσεις: 20 Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:00 Η Raisa έγραψε: #5.599 24-12-08 13:00 Ω! έλατο, ω! έλατο, μ' αρέσεις, πώς μ' αρέσεις! Τι ωραία την Πρωτοχρονιά μας φέρνεις δώρα στα κλαδιά! Ω! έλατο, ω έλατο μ' αρέσεις, πώς μ' αρέσεις! Ω! έλατο, ω έλατο τι δίδαγμα η στολή σου, Ελπίδα εμπνέει σταθερή και θάρρος πάντα στη ζωή. Ω! έλατο, ω έλατο μ' αρέσεις, πώς μ' αρέσεις! Ω! έλατο, ω έλατο τα πράσινά σου φύλλα, τα βγάζεις με καλοκαιριά και τα φορείς με το χιονιά. Ω! έλατο, ω έλατο τα πράσινά σου φύλλα!! Χρόνια πολλά και του χρόνου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:13 Η prince έγραψε: #5.600 24-12-08 13:13 καλημέρα παιδίά Καλά Χριστούγεννα γατίσια Χάθηκα χάθηκα... το τελευταίο διάστημα τρέχω και χωρίζω δύο γάτους που μαδιούνται (γλίτωσα το χτένισμα.... με τόσο μάδημα... :Ρ κατευθείαν κόβω κόμπους) έχω και τις παραξενιές της ρέινας που τους ρίχνει φάπες όποτε τους βλέπει στο δρόμο της.... έχω σαλτάρει... ο Πάρης δεν με χωνεύει... όποτε τον μαλλώνω πάει στο κρεβάτι μου και κατουράει.... έρχεται μου κάνει γρρρ και νιαρ και όσες φορές έχω πέσει στην παγίδα και τον έχω χαιδέψει ή τον έχω σηκώσει τρώω γρατζουνιά... κατα προτίμηση στο πρόσωπο... είναι το αγαπημένο του σημείο. ο πρίνς είναι μουτρωμένος μονίμως... γιατί τα αφήνουμε πολλές ώρες μόνα τους. συντροφιά με τον πάρη και τη ρέινα.. :Ρ Ρε παιδιά ο πρίνς κοιμάται 20 ώρες το 24ωρο... τι να κάνω; τι κάνουν τα γατιά σας; πάω να διαβάσω τα μηνύματά σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 278 279 280 281 282 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 280 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 280 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από zorica: Kαλα Χριστουγεννα!!! Click για ανάπτυξη... ΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙιιιιιιιιιιιιιιιιιι Μάρκοοοοοο εσύ είσαι???? Τρόμαξα να σε γνωρίσω!!!! Καλά είναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ!!!!!! Θέλω να τον ζουλήξω ΤΩΡΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:24 Η gatouni έγραψε: #5.595 23-12-08 21:24 Καλά τέλειος ο Μάρκος αν και το είπαν ήδη δε μπορώ θα το ξαναπώ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ!!!! τι φοβερός ύφος είναι αυτό . Καλά Χριστούγεννα και σε σένα Ζορίτσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:39 Η elvenstar: #5.596 23-12-08 21:39 Καλά Χριστούγεννα κ από μένα σε όλους σας μαμάδες και παιδιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Christmas Tree Cottage 600.jpg 200 KB · Εμφανίσεις: 28 staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:45 Η staman2 έγραψε: #5.597 23-12-08 22:45 Περσάκια καλησπέρα και πάλι !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 189.gif 72 KB · Εμφανίσεις: 14 elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:53 Η elvenstar: #5.598 23-12-08 22:53 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Περσάκια καλησπέρα και πάλι !! Click για ανάπτυξη... Γεια σου Αναστασία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα file_18_1.jpg 47,9 KB · Εμφανίσεις: 20 Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:00 Η Raisa έγραψε: #5.599 24-12-08 13:00 Ω! έλατο, ω! έλατο, μ' αρέσεις, πώς μ' αρέσεις! Τι ωραία την Πρωτοχρονιά μας φέρνεις δώρα στα κλαδιά! Ω! έλατο, ω έλατο μ' αρέσεις, πώς μ' αρέσεις! Ω! έλατο, ω έλατο τι δίδαγμα η στολή σου, Ελπίδα εμπνέει σταθερή και θάρρος πάντα στη ζωή. Ω! έλατο, ω έλατο μ' αρέσεις, πώς μ' αρέσεις! Ω! έλατο, ω έλατο τα πράσινά σου φύλλα, τα βγάζεις με καλοκαιριά και τα φορείς με το χιονιά. Ω! έλατο, ω έλατο τα πράσινά σου φύλλα!! Χρόνια πολλά και του χρόνου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:13 Η prince έγραψε: #5.600 24-12-08 13:13 καλημέρα παιδίά Καλά Χριστούγεννα γατίσια Χάθηκα χάθηκα... το τελευταίο διάστημα τρέχω και χωρίζω δύο γάτους που μαδιούνται (γλίτωσα το χτένισμα.... με τόσο μάδημα... :Ρ κατευθείαν κόβω κόμπους) έχω και τις παραξενιές της ρέινας που τους ρίχνει φάπες όποτε τους βλέπει στο δρόμο της.... έχω σαλτάρει... ο Πάρης δεν με χωνεύει... όποτε τον μαλλώνω πάει στο κρεβάτι μου και κατουράει.... έρχεται μου κάνει γρρρ και νιαρ και όσες φορές έχω πέσει στην παγίδα και τον έχω χαιδέψει ή τον έχω σηκώσει τρώω γρατζουνιά... κατα προτίμηση στο πρόσωπο... είναι το αγαπημένο του σημείο. ο πρίνς είναι μουτρωμένος μονίμως... γιατί τα αφήνουμε πολλές ώρες μόνα τους. συντροφιά με τον πάρη και τη ρέινα.. :Ρ Ρε παιδιά ο πρίνς κοιμάται 20 ώρες το 24ωρο... τι να κάνω; τι κάνουν τα γατιά σας; πάω να διαβάσω τα μηνύματά σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 278 279 280 281 282 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 280 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 280 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλά τέλειος ο Μάρκος αν και το είπαν ήδη δε μπορώ θα το ξαναπώ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ!!!! τι φοβερός ύφος είναι αυτό . Καλά Χριστούγεννα και σε σένα Ζορίτσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:39 Η elvenstar: #5.596 23-12-08 21:39 Καλά Χριστούγεννα κ από μένα σε όλους σας μαμάδες και παιδιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Christmas Tree Cottage 600.jpg 200 KB · Εμφανίσεις: 28 staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:45 Η staman2 έγραψε: #5.597 23-12-08 22:45 Περσάκια καλησπέρα και πάλι !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 189.gif 72 KB · Εμφανίσεις: 14 elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:53 Η elvenstar: #5.598 23-12-08 22:53 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Περσάκια καλησπέρα και πάλι !! Click για ανάπτυξη... Γεια σου Αναστασία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα file_18_1.jpg 47,9 KB · Εμφανίσεις: 20 Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:00 Η Raisa έγραψε: #5.599 24-12-08 13:00 Ω! έλατο, ω! έλατο, μ' αρέσεις, πώς μ' αρέσεις! Τι ωραία την Πρωτοχρονιά μας φέρνεις δώρα στα κλαδιά! Ω! έλατο, ω έλατο μ' αρέσεις, πώς μ' αρέσεις! Ω! έλατο, ω έλατο τι δίδαγμα η στολή σου, Ελπίδα εμπνέει σταθερή και θάρρος πάντα στη ζωή. Ω! έλατο, ω έλατο μ' αρέσεις, πώς μ' αρέσεις! Ω! έλατο, ω έλατο τα πράσινά σου φύλλα, τα βγάζεις με καλοκαιριά και τα φορείς με το χιονιά. Ω! έλατο, ω έλατο τα πράσινά σου φύλλα!! Χρόνια πολλά και του χρόνου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:13 Η prince έγραψε: #5.600 24-12-08 13:13 καλημέρα παιδίά Καλά Χριστούγεννα γατίσια Χάθηκα χάθηκα... το τελευταίο διάστημα τρέχω και χωρίζω δύο γάτους που μαδιούνται (γλίτωσα το χτένισμα.... με τόσο μάδημα... :Ρ κατευθείαν κόβω κόμπους) έχω και τις παραξενιές της ρέινας που τους ρίχνει φάπες όποτε τους βλέπει στο δρόμο της.... έχω σαλτάρει... ο Πάρης δεν με χωνεύει... όποτε τον μαλλώνω πάει στο κρεβάτι μου και κατουράει.... έρχεται μου κάνει γρρρ και νιαρ και όσες φορές έχω πέσει στην παγίδα και τον έχω χαιδέψει ή τον έχω σηκώσει τρώω γρατζουνιά... κατα προτίμηση στο πρόσωπο... είναι το αγαπημένο του σημείο. ο πρίνς είναι μουτρωμένος μονίμως... γιατί τα αφήνουμε πολλές ώρες μόνα τους. συντροφιά με τον πάρη και τη ρέινα.. :Ρ Ρε παιδιά ο πρίνς κοιμάται 20 ώρες το 24ωρο... τι να κάνω; τι κάνουν τα γατιά σας; πάω να διαβάσω τα μηνύματά σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 278 279 280 281 282 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 280 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 280 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλά Χριστούγεννα κ από μένα σε όλους σας μαμάδες και παιδιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:45 Η staman2 έγραψε: #5.597 23-12-08 22:45 Περσάκια καλησπέρα και πάλι !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 189.gif 72 KB · Εμφανίσεις: 14 elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:53 Η elvenstar: #5.598 23-12-08 22:53 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Περσάκια καλησπέρα και πάλι !! Click για ανάπτυξη... Γεια σου Αναστασία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα file_18_1.jpg 47,9 KB · Εμφανίσεις: 20 Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:00 Η Raisa έγραψε: #5.599 24-12-08 13:00 Ω! έλατο, ω! έλατο, μ' αρέσεις, πώς μ' αρέσεις! Τι ωραία την Πρωτοχρονιά μας φέρνεις δώρα στα κλαδιά! Ω! έλατο, ω έλατο μ' αρέσεις, πώς μ' αρέσεις! Ω! έλατο, ω έλατο τι δίδαγμα η στολή σου, Ελπίδα εμπνέει σταθερή και θάρρος πάντα στη ζωή. Ω! έλατο, ω έλατο μ' αρέσεις, πώς μ' αρέσεις! Ω! έλατο, ω έλατο τα πράσινά σου φύλλα, τα βγάζεις με καλοκαιριά και τα φορείς με το χιονιά. Ω! έλατο, ω έλατο τα πράσινά σου φύλλα!! Χρόνια πολλά και του χρόνου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:13 Η prince έγραψε: #5.600 24-12-08 13:13 καλημέρα παιδίά Καλά Χριστούγεννα γατίσια Χάθηκα χάθηκα... το τελευταίο διάστημα τρέχω και χωρίζω δύο γάτους που μαδιούνται (γλίτωσα το χτένισμα.... με τόσο μάδημα... :Ρ κατευθείαν κόβω κόμπους) έχω και τις παραξενιές της ρέινας που τους ρίχνει φάπες όποτε τους βλέπει στο δρόμο της.... έχω σαλτάρει... ο Πάρης δεν με χωνεύει... όποτε τον μαλλώνω πάει στο κρεβάτι μου και κατουράει.... έρχεται μου κάνει γρρρ και νιαρ και όσες φορές έχω πέσει στην παγίδα και τον έχω χαιδέψει ή τον έχω σηκώσει τρώω γρατζουνιά... κατα προτίμηση στο πρόσωπο... είναι το αγαπημένο του σημείο. ο πρίνς είναι μουτρωμένος μονίμως... γιατί τα αφήνουμε πολλές ώρες μόνα τους. συντροφιά με τον πάρη και τη ρέινα.. :Ρ Ρε παιδιά ο πρίνς κοιμάται 20 ώρες το 24ωρο... τι να κάνω; τι κάνουν τα γατιά σας; πάω να διαβάσω τα μηνύματά σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 278 279 280 281 282 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 280 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 280 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Περσάκια καλησπέρα και πάλι !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:53 Η elvenstar: #5.598 23-12-08 22:53 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Περσάκια καλησπέρα και πάλι !! Click για ανάπτυξη... Γεια σου Αναστασία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα file_18_1.jpg 47,9 KB · Εμφανίσεις: 20 Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:00 Η Raisa έγραψε: #5.599 24-12-08 13:00 Ω! έλατο, ω! έλατο, μ' αρέσεις, πώς μ' αρέσεις! Τι ωραία την Πρωτοχρονιά μας φέρνεις δώρα στα κλαδιά! Ω! έλατο, ω έλατο μ' αρέσεις, πώς μ' αρέσεις! Ω! έλατο, ω έλατο τι δίδαγμα η στολή σου, Ελπίδα εμπνέει σταθερή και θάρρος πάντα στη ζωή. Ω! έλατο, ω έλατο μ' αρέσεις, πώς μ' αρέσεις! Ω! έλατο, ω έλατο τα πράσινά σου φύλλα, τα βγάζεις με καλοκαιριά και τα φορείς με το χιονιά. Ω! έλατο, ω έλατο τα πράσινά σου φύλλα!! Χρόνια πολλά και του χρόνου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:13 Η prince έγραψε: #5.600 24-12-08 13:13 καλημέρα παιδίά Καλά Χριστούγεννα γατίσια Χάθηκα χάθηκα... το τελευταίο διάστημα τρέχω και χωρίζω δύο γάτους που μαδιούνται (γλίτωσα το χτένισμα.... με τόσο μάδημα... :Ρ κατευθείαν κόβω κόμπους) έχω και τις παραξενιές της ρέινας που τους ρίχνει φάπες όποτε τους βλέπει στο δρόμο της.... έχω σαλτάρει... ο Πάρης δεν με χωνεύει... όποτε τον μαλλώνω πάει στο κρεβάτι μου και κατουράει.... έρχεται μου κάνει γρρρ και νιαρ και όσες φορές έχω πέσει στην παγίδα και τον έχω χαιδέψει ή τον έχω σηκώσει τρώω γρατζουνιά... κατα προτίμηση στο πρόσωπο... είναι το αγαπημένο του σημείο. ο πρίνς είναι μουτρωμένος μονίμως... γιατί τα αφήνουμε πολλές ώρες μόνα τους. συντροφιά με τον πάρη και τη ρέινα.. :Ρ Ρε παιδιά ο πρίνς κοιμάται 20 ώρες το 24ωρο... τι να κάνω; τι κάνουν τα γατιά σας; πάω να διαβάσω τα μηνύματά σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 278 279 280 281 282 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 280 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 280 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από staman2: Περσάκια καλησπέρα και πάλι !! Click για ανάπτυξη... Γεια σου Αναστασία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:00 Η Raisa έγραψε: #5.599 24-12-08 13:00 Ω! έλατο, ω! έλατο, μ' αρέσεις, πώς μ' αρέσεις! Τι ωραία την Πρωτοχρονιά μας φέρνεις δώρα στα κλαδιά! Ω! έλατο, ω έλατο μ' αρέσεις, πώς μ' αρέσεις! Ω! έλατο, ω έλατο τι δίδαγμα η στολή σου, Ελπίδα εμπνέει σταθερή και θάρρος πάντα στη ζωή. Ω! έλατο, ω έλατο μ' αρέσεις, πώς μ' αρέσεις! Ω! έλατο, ω έλατο τα πράσινά σου φύλλα, τα βγάζεις με καλοκαιριά και τα φορείς με το χιονιά. Ω! έλατο, ω έλατο τα πράσινά σου φύλλα!! Χρόνια πολλά και του χρόνου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:13 Η prince έγραψε: #5.600 24-12-08 13:13 καλημέρα παιδίά Καλά Χριστούγεννα γατίσια Χάθηκα χάθηκα... το τελευταίο διάστημα τρέχω και χωρίζω δύο γάτους που μαδιούνται (γλίτωσα το χτένισμα.... με τόσο μάδημα... :Ρ κατευθείαν κόβω κόμπους) έχω και τις παραξενιές της ρέινας που τους ρίχνει φάπες όποτε τους βλέπει στο δρόμο της.... έχω σαλτάρει... ο Πάρης δεν με χωνεύει... όποτε τον μαλλώνω πάει στο κρεβάτι μου και κατουράει.... έρχεται μου κάνει γρρρ και νιαρ και όσες φορές έχω πέσει στην παγίδα και τον έχω χαιδέψει ή τον έχω σηκώσει τρώω γρατζουνιά... κατα προτίμηση στο πρόσωπο... είναι το αγαπημένο του σημείο. ο πρίνς είναι μουτρωμένος μονίμως... γιατί τα αφήνουμε πολλές ώρες μόνα τους. συντροφιά με τον πάρη και τη ρέινα.. :Ρ Ρε παιδιά ο πρίνς κοιμάται 20 ώρες το 24ωρο... τι να κάνω; τι κάνουν τα γατιά σας; πάω να διαβάσω τα μηνύματά σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 278 279 280 281 282 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 280 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 280 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Ω! έλατο, ω! έλατο, μ' αρέσεις, πώς μ' αρέσεις! Τι ωραία την Πρωτοχρονιά μας φέρνεις δώρα στα κλαδιά! Ω! έλατο, ω έλατο μ' αρέσεις, πώς μ' αρέσεις! Ω! έλατο, ω έλατο τι δίδαγμα η στολή σου, Ελπίδα εμπνέει σταθερή και θάρρος πάντα στη ζωή. Ω! έλατο, ω έλατο μ' αρέσεις, πώς μ' αρέσεις! Ω! έλατο, ω έλατο τα πράσινά σου φύλλα, τα βγάζεις με καλοκαιριά και τα φορείς με το χιονιά. Ω! έλατο, ω έλατο τα πράσινά σου φύλλα!! Χρόνια πολλά και του χρόνου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:13 Η prince έγραψε: #5.600 24-12-08 13:13 καλημέρα παιδίά Καλά Χριστούγεννα γατίσια Χάθηκα χάθηκα... το τελευταίο διάστημα τρέχω και χωρίζω δύο γάτους που μαδιούνται (γλίτωσα το χτένισμα.... με τόσο μάδημα... :Ρ κατευθείαν κόβω κόμπους) έχω και τις παραξενιές της ρέινας που τους ρίχνει φάπες όποτε τους βλέπει στο δρόμο της.... έχω σαλτάρει... ο Πάρης δεν με χωνεύει... όποτε τον μαλλώνω πάει στο κρεβάτι μου και κατουράει.... έρχεται μου κάνει γρρρ και νιαρ και όσες φορές έχω πέσει στην παγίδα και τον έχω χαιδέψει ή τον έχω σηκώσει τρώω γρατζουνιά... κατα προτίμηση στο πρόσωπο... είναι το αγαπημένο του σημείο. ο πρίνς είναι μουτρωμένος μονίμως... γιατί τα αφήνουμε πολλές ώρες μόνα τους. συντροφιά με τον πάρη και τη ρέινα.. :Ρ Ρε παιδιά ο πρίνς κοιμάται 20 ώρες το 24ωρο... τι να κάνω; τι κάνουν τα γατιά σας; πάω να διαβάσω τα μηνύματά σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
καλημέρα παιδίά Καλά Χριστούγεννα γατίσια Χάθηκα χάθηκα... το τελευταίο διάστημα τρέχω και χωρίζω δύο γάτους που μαδιούνται (γλίτωσα το χτένισμα.... με τόσο μάδημα... :Ρ κατευθείαν κόβω κόμπους) έχω και τις παραξενιές της ρέινας που τους ρίχνει φάπες όποτε τους βλέπει στο δρόμο της.... έχω σαλτάρει... ο Πάρης δεν με χωνεύει... όποτε τον μαλλώνω πάει στο κρεβάτι μου και κατουράει.... έρχεται μου κάνει γρρρ και νιαρ και όσες φορές έχω πέσει στην παγίδα και τον έχω χαιδέψει ή τον έχω σηκώσει τρώω γρατζουνιά... κατα προτίμηση στο πρόσωπο... είναι το αγαπημένο του σημείο. ο πρίνς είναι μουτρωμένος μονίμως... γιατί τα αφήνουμε πολλές ώρες μόνα τους. συντροφιά με τον πάρη και τη ρέινα.. :Ρ Ρε παιδιά ο πρίνς κοιμάται 20 ώρες το 24ωρο... τι να κάνω; τι κάνουν τα γατιά σας; πάω να διαβάσω τα μηνύματά σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.