Περσίας maniacs

Θα υποκύψει θα δεις αν έρθει σε επαφή με τον χαρακτήρα τους θα υποκύψει εγγυημένα;) αλλά κ αν δεν γίνει αυτό έχεις τα περσάκια της αδελφή σου να παίρνεις τη δόση σου που και που:)
Αααα! αυτόν εννοούσες γιατί προς στιγμήν με τρόμαξες:lol:
Α ρε Έλενα με το υπέροχο χιούμορ σου!!! :lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Α ρε Έλενα με το υπέροχο χιούμορ σου!!! :lol::lol:
όπως έλεγε κ ο Elvis thank you, thank you very much
e_1_50.gif

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Κι εγώ σαν πεταλουδίτσα πετώ από εδώ κι από εκεί στα θεματάκια γενικώς... το ξέρει κι η Έλενα καλά!!
Οσο για το ότι μοιαζουν με τα περσικά, ναι μοιάζουν σε όλα τους, ακόμη κ στο οτι δεν κάνουν ζημιές, και ότι είναι πολύ ήσυχα κ υπάκουα σαν τα περσάκια Εϊναι ομως πολύ έξυπνα γατιά δεν συμφωνείς???? (Οχι ότι τα περσάκια μας δεν είναι αλλά λίιιιγο πιο πολύ τα βρετανάκια νομίζω)
Δεν μπορω να καταλαβω αν ειναι πιο εξυπνη παντως πιο λεπτεπιλεπτη ειναι σε ολα της απο τα αλλα.. Να φανταστεις τους εχω ονυχοδρομιο ολα πανε και ξυνουν τα νυχακια τους στο σκοινι ε η Καρμεν παντα παει και τα ξυνει στη μοκετα και με κοιταει και με ενα υφος λες και εκανε κατι τρομερο και περιμενει το μπραβο της!!:blink:
Το λεω στη μανα μου και τι μου λεει;; Ε μα αυτη ειναι κυρια δεν μπορει να χαλασει τα νυχια της στο σκληρο σκοινι!!:lol:

Δεν μπορω να καταλαβω αν ειναι πιο εξυπνη παντως πιο λεπτεπιλεπτη ειναι σε ολα της απο τα αλλα.. Να φανταστεις τους εχω ονυχοδρομιο ολα πανε και ξυνουν τα νυχακια τους στο σκοινι ε η Καρμεν παντα παει και τα ξυνει στη μοκετα και με κοιταει και με ενα υφος λες και εκανε κατι τρομερο και περιμενει το μπραβο της!!:blink:
Το λεω στη μανα μου και τι μου λεει;; Ε μα αυτη ειναι κυρια δεν μπορει να χαλασει τα νυχια της στο σκληρο σκοινι!!:lol:

:lol::lol::lol::lol:

Αντωνία δεν έχεις ανεβάσει φωτογραφίες στο γκάλερυ; προσπαθούσα να δω αν έχεις κάποια πρόσφατη φωτογραφία της Κάρμεν κ δεν βρήκα το όνομά σου

Αντωνία δεν έχεις ανεβάσει φωτογραφίες στο γκάλερυ; προσπαθούσα να δω αν έχεις κάποια πρόσφατη φωτογραφία της Κάρμεν κ δεν βρήκα το όνομά σου
Οχι εχω ανεβασει μονο στο θεμα της με το Χαρη.. Δεν εχω στη γκαλερυ καμμια:(
Exω μονο παλιες φωτο απο πασα, κουραδο και καποια αδεσποτακια
https://www.mycat.gr/gallery/browseimages.php?do=member&imageuser=751 δες αμα θες..

Kαλησπερα Περσακια...
Ειπα να περασω να δω τα νεα σας αν και ειμαι λιωμα...
Βαζω και μερικες φωτο και ας δεν ειναι και πολυ καλες...θα ακολουθησουν και καλυτερες

IMG_1187.JPG

IMG_1189.JPG

IMG_1190.JPG

reflecting_sliegh.gif

Kαλα Χριστουγεννα!!!

IMG_1255.JPG

Και καλα να περνατε τις γιορτες...

IMG_1254.JPG

Kαλα Χριστουγεννα!!!

IMG_1255.JPG
Απίστευτος ο Μάρκος!!! Ο ΤΕΛΕΙΟΣ γατούλης Χριστουγεννιάτικος!!! Και οι προηγουμενες φωτο αλλά κι αυτή είναι ΤΕΛΕΙΕΣ.
Ζορίτσα βάλε τον και στο άλλο θεματάκι με τους γατοβασίληδες να παρελάσει κι εκεί η ομορφιά του η πανέμορφη!!!
Πόσο του πάνε τα χριστουγεννα!!! Να μου τον φιλήσεις.:up::up::up:

Kαλα Χριστουγεννα!!!

IMG_1255.JPG

ΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙιιιιιιιιιιιιιιιιιι Μάρκοοοοοο εσύ είσαι????:blink::blink::blink: Τρόμαξα να σε γνωρίσω!!!!:up::up::up:
Καλά είναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ!!!!!!:inlove::inlove: Θέλω να τον ζουλήξω ΤΩΡΑ:up::up::up::up::up:

Καλά τέλειος ο Μάρκος αν και το είπαν ήδη δε μπορώ θα το ξαναπώ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ!!!! τι φοβερός ύφος είναι αυτό :up:.
Καλά Χριστούγεννα και σε σένα Ζορίτσα:).

Καλά Χριστούγεννα κ από μένα σε όλους σας μαμάδες και παιδιά

Συνημμένα

• Christmas Tree Cottage 600.jpg
    Christmas Tree Cottage 600.jpg
    200 KB · Εμφανίσεις: 28
Περσάκια καλησπέρα και πάλι !!

Συνημμένα

• 189.gif
    189.gif
    72 KB · Εμφανίσεις: 14

Συνημμένα

• file_18_1.jpg
    file_18_1.jpg
    47,9 KB · Εμφανίσεις: 20
Ω! έλατο, ω! έλατο,
μ' αρέσεις, πώς μ' αρέσεις!
Τι ωραία την Πρωτοχρονιά
μας φέρνεις δώρα στα κλαδιά!
Ω! έλατο, ω έλατο

Ω! έλατο, ω έλατο
τι δίδαγμα η στολή σου,
Ελπίδα εμπνέει σταθερή
και θάρρος πάντα στη ζωή.
Ω! έλατο, ω έλατο

Ω! έλατο, ω έλατο
τα πράσινά σου φύλλα,
τα βγάζεις με καλοκαιριά
και τα φορείς με το χιονιά.
Ω! έλατο, ω έλατο
τα πράσινά σου φύλλα!!

attachment.php

Χρόνια πολλά και του χρόνου!!!:up::up::up:

καλημέρα παιδίά Καλά Χριστούγεννα :) γατίσια :)

Χάθηκα χάθηκα... το τελευταίο διάστημα τρέχω και χωρίζω δύο γάτους που μαδιούνται (γλίτωσα το χτένισμα.... με τόσο μάδημα... :Ρ κατευθείαν κόβω κόμπους) έχω και τις παραξενιές της ρέινας που τους ρίχνει φάπες όποτε τους βλέπει στο δρόμο της....

έχω σαλτάρει... ο Πάρης δεν με χωνεύει... όποτε τον μαλλώνω πάει στο κρεβάτι μου και κατουράει.... έρχεται μου κάνει γρρρ και νιαρ και όσες φορές έχω πέσει στην παγίδα και τον έχω χαιδέψει ή τον έχω σηκώσει τρώω γρατζουνιά... κατα προτίμηση στο πρόσωπο... είναι το αγαπημένο του σημείο.

ο πρίνς είναι μουτρωμένος μονίμως... γιατί τα αφήνουμε πολλές ώρες μόνα τους. συντροφιά με τον πάρη και τη ρέινα.. :Ρ

Ρε παιδιά ο πρίνς κοιμάται 20 ώρες το 24ωρο... τι να κάνω;

τι κάνουν τα γατιά σας;

πάω να διαβάσω τα μηνύματά σας :)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back