ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2009 στις 10:58 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.921 20-01-09 10:58 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Κοίτα Γιουλάκο μου λένε πως είναι καλό και έχει θερμίδες. Εγω ναι έχω πάρει ένα σωληνάριο κ δίνω στη Νάλα πού και πού . Τρίχες κάνει... νομίζω. ΤΟ τρώει με πολλή χαρά, όπως κι ο Σεβάχ μόλις το ακούσει να κτυπάει στο κουτι το σωληναριο έρχεται από όπου κι αν είναι... αλλα τι να πω. Η Νάλα παραμένει μόνον 2.300 χιλιόγραμμαΠάντως αυτο που λένε ότι ανοίγει την όρεξη δεν το βλέπω στη Ναλα. Ο,τι έτρωγε, τρώει και τώρα Click για ανάπτυξη... Μμ...μαλιστα...σε καποια αλλα Posts ειδα καποιους ευχαριστημενους...ειναι φαινεται στη γατα...Η Βασια μου ειχε πει οτι δεν το συστηνουν ουτε καν στις εγκυους...οχι οτι κανει κακο βεβαια...μονο πολυ καλη Kitten τροφη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2009 στις 13:43 Η moukelis έγραψε: #5.922 20-01-09 13:43 Κι εμεις το παιρναμε,στην εγκυμοσυνη της Αμελι,γιατι δεν ηθελε την ξηρα τροφη.Μας το συνεστησε η γιατρος για να παιρνει ολες τις βιταμινες και τις θερμιδες που χρειαζοταν.Αλλα αυτο γινοταν γιατι δεν ετρωγε με τιποτα την κιτεν,νομιζω πως αν το γατακι ειναι καλα στο βαρος του και τρωει μια πολυ καλη τροφη για μωρα,δε χρειαζεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2009 στις 14:51 Η avtwvia έγραψε: #5.923 20-01-09 14:51 Kαλησπερα κοριτσια τι κανετε;;; πως σας φαινεται αυτη η κουκλαρα;;; Ξετρελαθηκα μαζι της!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2009 στις 14:53 Η elvenstar: #5.924 20-01-09 14:53 αααα τι είναι αυτο;;;; και εγώ το θέλωωωωωωω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2009 στις 14:56 Η moukelis έγραψε: #5.925 20-01-09 14:56 Τελειο χρωμα...Λιλα ειναι Αντωνια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2009 στις 14:58 Η elvenstar: #5.926 20-01-09 14:58 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τελειο χρωμα...Λιλα ειναι Αντωνια; Click για ανάπτυξη... Εκτός από το χρώμα δεν έχει μια φάτσα για δάγκωμα;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2009 στις 14:58 Η avtwvia έγραψε: #5.927 20-01-09 14:58 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: αααα τι είναι αυτο;;;; και εγώ το θέλωωωωωωω Click για ανάπτυξη... Πηγα να ψαξω στο google τα ρουχα τα helmi που φοραει η Δωρα και μου πεταξε στα μουτρα αυτη την ομορφια!! Ειναι απο ενα εκτροφειο στην Αμερικη και την εχουν κρατησει για εκτροφη.. Δεν την πουλησαν.. Φυσιολογικο το βλεπω τετοια κουκλα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2009 στις 14:59 Η avtwvia έγραψε: #5.928 20-01-09 14:59 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τελειο χρωμα...Λιλα ειναι Αντωνια; Click για ανάπτυξη... Ναι λιλα τη λεει.. Α ρε Δωρα τι μου εκανες με τα ρουχα που φορας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2009 στις 14:59 Η moukelis έγραψε: #5.929 20-01-09 14:59 Και η φατσα του ωραια ειναι,αλλα δε μου αρεσουν τα ματια του...Ειναι καπως περιεργο το σχημα τους.Καλα εσυ καθεσαι και γατασκοπευεις τι ρουχα φοραω καλε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2009 στις 15:01 Η avtwvia έγραψε: #5.930 20-01-09 15:01 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Και η φατσα του ωραια ειναι,αλλα δε μου αρεσουν τα ματια του...Ειναι καπως περιεργο το σχημα τους.Καλα εσυ καθεσαι και γατασκοπευεις τι ρουχα φοραω καλε; Click για ανάπτυξη... Ηθελα να δω αν εχει δικιο η μαμα σου γι αυτα που σου λεει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2009 στις 15:01 Η elvenstar: #5.931 20-01-09 15:01 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Πηγα να ψαξω στο google τα ρουχα τα helmi που φοραει η Δωρα και μου πεταξε στα μουτρα αυτη την ομορφια!! Ειναι απο ενα εκτροφειο στην Αμερικη και την εχουν κρατησει για εκτροφη.. Δεν την πουλησαν.. Φυσιολογικο το βλεπω τετοια κουκλα.. Click για ανάπτυξη... Μα εσύ θα την έδινες; Εγώ θα το κρατούσα σαν μπιμπελό helmi λενε χαϊδευτικά κ τα Ιμαλαίων οι Αμερικάνοι νομίζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2009 στις 15:07 Η moukelis έγραψε: #5.932 20-01-09 15:07 Θα προτιμουσα αυτη τη φατσουλα ας πουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2009 στις 15:09 Η moukelis έγραψε: #5.933 20-01-09 15:09 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Ηθελα να δω αν εχει δικιο η μαμα σου γι αυτα που σου λεει... Click για ανάπτυξη... Δικιο εχει,απολυτο,καμια συναδελφος δε ντυνεται ετσι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2009 στις 15:17 Η avtwvia έγραψε: #5.934 20-01-09 15:17 Tελικα κατεληξα στο χρωμα που θα εχουν τα περσικα που καποτε θα παρω.. Ενα λευκο και ενα λιλα-κρεμ... Τελος.. Ελπιζω μεχρι τοτε ο Βασιλης να εχει συνηθισει κι αλλο την τριχα και να μην την καταλαβαινει.. Ειμαστε σε καλο δρομο παντως.. Δειτε και αυτα(εκεινο στην ακρουλα δεν ειναι ομορφο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2009 στις 15:28 Η Raisa έγραψε: #5.935 20-01-09 15:28 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Κοίτα Γιουλάκο μου λένε πως είναι καλό και έχει θερμίδες. Εγω ναι έχω πάρει ένα σωληνάριο κ δίνω στη Νάλα πού και πού . Τρίχες κάνει... νομίζω. ΤΟ τρώει με πολλή χαρά, όπως κι ο Σεβάχ μόλις το ακούσει να κτυπάει στο κουτι το σωληναριο έρχεται από όπου κι αν είναι... αλλα τι να πω. Η Νάλα παραμένει μόνον 2.300 χιλιόγραμμαΠάντως αυτο που λένε ότι ανοίγει την όρεξη δεν το βλέπω στη Ναλα. Ο,τι έτρωγε, τρώει και τώρα Click για ανάπτυξη... Εδώ είναι το θέμα Αναστασία μου ....όχι πού και πού αλλά κάθε μέρα ένα κουταλάκι.... εγώ το δίνω στη Ραίσα όταν είναι έγκυος και στα μωρά, και το τρώνε σαν τρελά Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: αααα τι είναι αυτο;;;; και εγώ το θέλωωωωωωω Click για ανάπτυξη... Αυτό κι εγώ θα το ήθελα αλλά με λίγο περισσότερη μυτούλα Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: helmi λενε χαϊδευτικά κ τα Ιμαλαίων οι Αμερικάνοι νομίζω Click για ανάπτυξη... Helmi νομίζω λέγεται ο φωτογράφος Αντωνία μου αυτά τα μωρά είναι απλά ΤΕΛΕΙΑ!!! (αν είχαν και λίγο μύτη θα ήταν ακόμα πιο τέλεια για μένα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2009 στις 15:31 Η avtwvia έγραψε: #5.936 20-01-09 15:31 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Εδώ είναι το θέμα Αναστασία μου ....όχι πού και πού αλλά κάθε μέρα ένα κουταλάκι.... εγώ το δίνω στη Ραίσα όταν είναι έγκυος και στα μωρά, και το τρώνε σαν τρελά Αυτό κι εγώ θα το ήθελα αλλά με λίγο περισσότερη μυτούλα Helmi νομίζω λέγεται ο φωτογράφος Αντωνία μου αυτά τα μωρά είναι απλά ΤΕΛΕΙΑ!!! (αν είχαν και λίγο μύτη θα ήταν ακόμα πιο τέλεια για μένα) Click για ανάπτυξη... Eμενα τα τελευταια μου φαινονται οτι εχουν μεγαλη μυτη!!! Μου αρεσουν τα τελειως πλακουτσωτα δλδ η μυτη να μη φαινεται στο προφιλ τους καθολου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2009 στις 16:45 Η elvenstar: #5.937 20-01-09 16:45 Και εγώ κατέληξα σε τι περσάκι θα πάρω όταν μπορέσω, ΟΛΑΑΑΑ!!!! ότι βρω όλα μου αρέσουν. Νικολέτα εμένα μου αρέσουν αυτα τα πλακουτσωτά, παλιότερα τα αντιπαθούσα αλλά τωρα τρελαίνομαι αυτά τα μωρά πραγματικά έχουν αρκετή μύτη για περσάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2009 στις 16:59 Η elvenstar: #5.938 20-01-09 16:59 Λοιπόν διάβαζα ότι υπάρχει κ μια διεθνή κοινότητα για τους γονείς των μπλε περσικών που είναι πολύ οργανωμένη όπως φαίνεται . Να κ οι νικητές 2007 2008 από την επίσημη σελίδα της CFA Here are the Best of the Best for the 2007-2008 show season: Odd-Eyed White Male Black Female Black Neuter Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 09:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.939 22-01-09 09:37 Καλημερα! Μου λετε αν εχετε δοκιμασει τη Royal Canin Kitten για Περσακια? Λεω να τη δοκιμασω στη Σεμελη...ας ειναι Βιρμανη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 09:58 Η elvenstar: #5.940 22-01-09 09:58 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημερα! Μου λετε αν εχετε δοκιμασει τη Royal Canin Kitten για Περσακια? Λεω να τη δοκιμασω στη Σεμελη...ας ειναι Βιρμανη Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Γιούλη μου τι κάνουν τα μωράκια σου; Εμείς την έχουμε δοκιμάσει (όταν λέω εμείς εννοώ τα γατιά μου) η Κάντυ που είναι γενικά κ δύσκολη στο φαγητό τρελάθηκε μ αυτή την τροφή της άρεσε πάρα πολύ ο Μπατ πάλι νομίζω ότι του αρέσει πιο πολύ η Persian για ενήλικα γατάκια ίσως γιατί το σχήμα τους είναι πιο βολικό ακόμα κ το πικατσου που δεν τρώει καθόλου κροκέτα αυτή την τρώει. Γενικά νομίζω ότι είναι πάρα πολύ καλή τροφή κ νόστιμη κ τους κάνει πάρα πολύ ωραία γούνα. Και δεν πειράζει που γράφει για περσικά γιατί κάνει καλό γενικά στα μακρύτριχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 295 296 297 298 299 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 297 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 297 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από staman2: Κοίτα Γιουλάκο μου λένε πως είναι καλό και έχει θερμίδες. Εγω ναι έχω πάρει ένα σωληνάριο κ δίνω στη Νάλα πού και πού . Τρίχες κάνει... νομίζω. ΤΟ τρώει με πολλή χαρά, όπως κι ο Σεβάχ μόλις το ακούσει να κτυπάει στο κουτι το σωληναριο έρχεται από όπου κι αν είναι... αλλα τι να πω. Η Νάλα παραμένει μόνον 2.300 χιλιόγραμμαΠάντως αυτο που λένε ότι ανοίγει την όρεξη δεν το βλέπω στη Ναλα. Ο,τι έτρωγε, τρώει και τώρα Click για ανάπτυξη... Μμ...μαλιστα...σε καποια αλλα Posts ειδα καποιους ευχαριστημενους...ειναι φαινεται στη γατα...Η Βασια μου ειχε πει οτι δεν το συστηνουν ουτε καν στις εγκυους...οχι οτι κανει κακο βεβαια...μονο πολυ καλη Kitten τροφη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2009 στις 13:43 Η moukelis έγραψε: #5.922 20-01-09 13:43 Κι εμεις το παιρναμε,στην εγκυμοσυνη της Αμελι,γιατι δεν ηθελε την ξηρα τροφη.Μας το συνεστησε η γιατρος για να παιρνει ολες τις βιταμινες και τις θερμιδες που χρειαζοταν.Αλλα αυτο γινοταν γιατι δεν ετρωγε με τιποτα την κιτεν,νομιζω πως αν το γατακι ειναι καλα στο βαρος του και τρωει μια πολυ καλη τροφη για μωρα,δε χρειαζεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2009 στις 14:51 Η avtwvia έγραψε: #5.923 20-01-09 14:51 Kαλησπερα κοριτσια τι κανετε;;; πως σας φαινεται αυτη η κουκλαρα;;; Ξετρελαθηκα μαζι της!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2009 στις 14:53 Η elvenstar: #5.924 20-01-09 14:53 αααα τι είναι αυτο;;;; και εγώ το θέλωωωωωωω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2009 στις 14:56 Η moukelis έγραψε: #5.925 20-01-09 14:56 Τελειο χρωμα...Λιλα ειναι Αντωνια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2009 στις 14:58 Η elvenstar: #5.926 20-01-09 14:58 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τελειο χρωμα...Λιλα ειναι Αντωνια; Click για ανάπτυξη... Εκτός από το χρώμα δεν έχει μια φάτσα για δάγκωμα;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2009 στις 14:58 Η avtwvia έγραψε: #5.927 20-01-09 14:58 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: αααα τι είναι αυτο;;;; και εγώ το θέλωωωωωωω Click για ανάπτυξη... Πηγα να ψαξω στο google τα ρουχα τα helmi που φοραει η Δωρα και μου πεταξε στα μουτρα αυτη την ομορφια!! Ειναι απο ενα εκτροφειο στην Αμερικη και την εχουν κρατησει για εκτροφη.. Δεν την πουλησαν.. Φυσιολογικο το βλεπω τετοια κουκλα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2009 στις 14:59 Η avtwvia έγραψε: #5.928 20-01-09 14:59 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τελειο χρωμα...Λιλα ειναι Αντωνια; Click για ανάπτυξη... Ναι λιλα τη λεει.. Α ρε Δωρα τι μου εκανες με τα ρουχα που φορας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2009 στις 14:59 Η moukelis έγραψε: #5.929 20-01-09 14:59 Και η φατσα του ωραια ειναι,αλλα δε μου αρεσουν τα ματια του...Ειναι καπως περιεργο το σχημα τους.Καλα εσυ καθεσαι και γατασκοπευεις τι ρουχα φοραω καλε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2009 στις 15:01 Η avtwvia έγραψε: #5.930 20-01-09 15:01 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Και η φατσα του ωραια ειναι,αλλα δε μου αρεσουν τα ματια του...Ειναι καπως περιεργο το σχημα τους.Καλα εσυ καθεσαι και γατασκοπευεις τι ρουχα φοραω καλε; Click για ανάπτυξη... Ηθελα να δω αν εχει δικιο η μαμα σου γι αυτα που σου λεει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2009 στις 15:01 Η elvenstar: #5.931 20-01-09 15:01 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Πηγα να ψαξω στο google τα ρουχα τα helmi που φοραει η Δωρα και μου πεταξε στα μουτρα αυτη την ομορφια!! Ειναι απο ενα εκτροφειο στην Αμερικη και την εχουν κρατησει για εκτροφη.. Δεν την πουλησαν.. Φυσιολογικο το βλεπω τετοια κουκλα.. Click για ανάπτυξη... Μα εσύ θα την έδινες; Εγώ θα το κρατούσα σαν μπιμπελό helmi λενε χαϊδευτικά κ τα Ιμαλαίων οι Αμερικάνοι νομίζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2009 στις 15:07 Η moukelis έγραψε: #5.932 20-01-09 15:07 Θα προτιμουσα αυτη τη φατσουλα ας πουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2009 στις 15:09 Η moukelis έγραψε: #5.933 20-01-09 15:09 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Ηθελα να δω αν εχει δικιο η μαμα σου γι αυτα που σου λεει... Click για ανάπτυξη... Δικιο εχει,απολυτο,καμια συναδελφος δε ντυνεται ετσι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2009 στις 15:17 Η avtwvia έγραψε: #5.934 20-01-09 15:17 Tελικα κατεληξα στο χρωμα που θα εχουν τα περσικα που καποτε θα παρω.. Ενα λευκο και ενα λιλα-κρεμ... Τελος.. Ελπιζω μεχρι τοτε ο Βασιλης να εχει συνηθισει κι αλλο την τριχα και να μην την καταλαβαινει.. Ειμαστε σε καλο δρομο παντως.. Δειτε και αυτα(εκεινο στην ακρουλα δεν ειναι ομορφο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2009 στις 15:28 Η Raisa έγραψε: #5.935 20-01-09 15:28 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Κοίτα Γιουλάκο μου λένε πως είναι καλό και έχει θερμίδες. Εγω ναι έχω πάρει ένα σωληνάριο κ δίνω στη Νάλα πού και πού . Τρίχες κάνει... νομίζω. ΤΟ τρώει με πολλή χαρά, όπως κι ο Σεβάχ μόλις το ακούσει να κτυπάει στο κουτι το σωληναριο έρχεται από όπου κι αν είναι... αλλα τι να πω. Η Νάλα παραμένει μόνον 2.300 χιλιόγραμμαΠάντως αυτο που λένε ότι ανοίγει την όρεξη δεν το βλέπω στη Ναλα. Ο,τι έτρωγε, τρώει και τώρα Click για ανάπτυξη... Εδώ είναι το θέμα Αναστασία μου ....όχι πού και πού αλλά κάθε μέρα ένα κουταλάκι.... εγώ το δίνω στη Ραίσα όταν είναι έγκυος και στα μωρά, και το τρώνε σαν τρελά Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: αααα τι είναι αυτο;;;; και εγώ το θέλωωωωωωω Click για ανάπτυξη... Αυτό κι εγώ θα το ήθελα αλλά με λίγο περισσότερη μυτούλα Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: helmi λενε χαϊδευτικά κ τα Ιμαλαίων οι Αμερικάνοι νομίζω Click για ανάπτυξη... Helmi νομίζω λέγεται ο φωτογράφος Αντωνία μου αυτά τα μωρά είναι απλά ΤΕΛΕΙΑ!!! (αν είχαν και λίγο μύτη θα ήταν ακόμα πιο τέλεια για μένα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2009 στις 15:31 Η avtwvia έγραψε: #5.936 20-01-09 15:31 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Εδώ είναι το θέμα Αναστασία μου ....όχι πού και πού αλλά κάθε μέρα ένα κουταλάκι.... εγώ το δίνω στη Ραίσα όταν είναι έγκυος και στα μωρά, και το τρώνε σαν τρελά Αυτό κι εγώ θα το ήθελα αλλά με λίγο περισσότερη μυτούλα Helmi νομίζω λέγεται ο φωτογράφος Αντωνία μου αυτά τα μωρά είναι απλά ΤΕΛΕΙΑ!!! (αν είχαν και λίγο μύτη θα ήταν ακόμα πιο τέλεια για μένα) Click για ανάπτυξη... Eμενα τα τελευταια μου φαινονται οτι εχουν μεγαλη μυτη!!! Μου αρεσουν τα τελειως πλακουτσωτα δλδ η μυτη να μη φαινεται στο προφιλ τους καθολου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2009 στις 16:45 Η elvenstar: #5.937 20-01-09 16:45 Και εγώ κατέληξα σε τι περσάκι θα πάρω όταν μπορέσω, ΟΛΑΑΑΑ!!!! ότι βρω όλα μου αρέσουν. Νικολέτα εμένα μου αρέσουν αυτα τα πλακουτσωτά, παλιότερα τα αντιπαθούσα αλλά τωρα τρελαίνομαι αυτά τα μωρά πραγματικά έχουν αρκετή μύτη για περσάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2009 στις 16:59 Η elvenstar: #5.938 20-01-09 16:59 Λοιπόν διάβαζα ότι υπάρχει κ μια διεθνή κοινότητα για τους γονείς των μπλε περσικών που είναι πολύ οργανωμένη όπως φαίνεται . Να κ οι νικητές 2007 2008 από την επίσημη σελίδα της CFA Here are the Best of the Best for the 2007-2008 show season: Odd-Eyed White Male Black Female Black Neuter Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 09:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.939 22-01-09 09:37 Καλημερα! Μου λετε αν εχετε δοκιμασει τη Royal Canin Kitten για Περσακια? Λεω να τη δοκιμασω στη Σεμελη...ας ειναι Βιρμανη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 09:58 Η elvenstar: #5.940 22-01-09 09:58 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημερα! Μου λετε αν εχετε δοκιμασει τη Royal Canin Kitten για Περσακια? Λεω να τη δοκιμασω στη Σεμελη...ας ειναι Βιρμανη Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Γιούλη μου τι κάνουν τα μωράκια σου; Εμείς την έχουμε δοκιμάσει (όταν λέω εμείς εννοώ τα γατιά μου) η Κάντυ που είναι γενικά κ δύσκολη στο φαγητό τρελάθηκε μ αυτή την τροφή της άρεσε πάρα πολύ ο Μπατ πάλι νομίζω ότι του αρέσει πιο πολύ η Persian για ενήλικα γατάκια ίσως γιατί το σχήμα τους είναι πιο βολικό ακόμα κ το πικατσου που δεν τρώει καθόλου κροκέτα αυτή την τρώει. Γενικά νομίζω ότι είναι πάρα πολύ καλή τροφή κ νόστιμη κ τους κάνει πάρα πολύ ωραία γούνα. Και δεν πειράζει που γράφει για περσικά γιατί κάνει καλό γενικά στα μακρύτριχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 295 296 297 298 299 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 297 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 297 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Κι εμεις το παιρναμε,στην εγκυμοσυνη της Αμελι,γιατι δεν ηθελε την ξηρα τροφη.Μας το συνεστησε η γιατρος για να παιρνει ολες τις βιταμινες και τις θερμιδες που χρειαζοταν.Αλλα αυτο γινοταν γιατι δεν ετρωγε με τιποτα την κιτεν,νομιζω πως αν το γατακι ειναι καλα στο βαρος του και τρωει μια πολυ καλη τροφη για μωρα,δε χρειαζεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2009 στις 14:51 Η avtwvia έγραψε: #5.923 20-01-09 14:51 Kαλησπερα κοριτσια τι κανετε;;; πως σας φαινεται αυτη η κουκλαρα;;; Ξετρελαθηκα μαζι της!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2009 στις 14:53 Η elvenstar: #5.924 20-01-09 14:53 αααα τι είναι αυτο;;;; και εγώ το θέλωωωωωωω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2009 στις 14:56 Η moukelis έγραψε: #5.925 20-01-09 14:56 Τελειο χρωμα...Λιλα ειναι Αντωνια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2009 στις 14:58 Η elvenstar: #5.926 20-01-09 14:58 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τελειο χρωμα...Λιλα ειναι Αντωνια; Click για ανάπτυξη... Εκτός από το χρώμα δεν έχει μια φάτσα για δάγκωμα;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2009 στις 14:58 Η avtwvia έγραψε: #5.927 20-01-09 14:58 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: αααα τι είναι αυτο;;;; και εγώ το θέλωωωωωωω Click για ανάπτυξη... Πηγα να ψαξω στο google τα ρουχα τα helmi που φοραει η Δωρα και μου πεταξε στα μουτρα αυτη την ομορφια!! Ειναι απο ενα εκτροφειο στην Αμερικη και την εχουν κρατησει για εκτροφη.. Δεν την πουλησαν.. Φυσιολογικο το βλεπω τετοια κουκλα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2009 στις 14:59 Η avtwvia έγραψε: #5.928 20-01-09 14:59 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τελειο χρωμα...Λιλα ειναι Αντωνια; Click για ανάπτυξη... Ναι λιλα τη λεει.. Α ρε Δωρα τι μου εκανες με τα ρουχα που φορας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2009 στις 14:59 Η moukelis έγραψε: #5.929 20-01-09 14:59 Και η φατσα του ωραια ειναι,αλλα δε μου αρεσουν τα ματια του...Ειναι καπως περιεργο το σχημα τους.Καλα εσυ καθεσαι και γατασκοπευεις τι ρουχα φοραω καλε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2009 στις 15:01 Η avtwvia έγραψε: #5.930 20-01-09 15:01 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Και η φατσα του ωραια ειναι,αλλα δε μου αρεσουν τα ματια του...Ειναι καπως περιεργο το σχημα τους.Καλα εσυ καθεσαι και γατασκοπευεις τι ρουχα φοραω καλε; Click για ανάπτυξη... Ηθελα να δω αν εχει δικιο η μαμα σου γι αυτα που σου λεει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2009 στις 15:01 Η elvenstar: #5.931 20-01-09 15:01 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Πηγα να ψαξω στο google τα ρουχα τα helmi που φοραει η Δωρα και μου πεταξε στα μουτρα αυτη την ομορφια!! Ειναι απο ενα εκτροφειο στην Αμερικη και την εχουν κρατησει για εκτροφη.. Δεν την πουλησαν.. Φυσιολογικο το βλεπω τετοια κουκλα.. Click για ανάπτυξη... Μα εσύ θα την έδινες; Εγώ θα το κρατούσα σαν μπιμπελό helmi λενε χαϊδευτικά κ τα Ιμαλαίων οι Αμερικάνοι νομίζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2009 στις 15:07 Η moukelis έγραψε: #5.932 20-01-09 15:07 Θα προτιμουσα αυτη τη φατσουλα ας πουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2009 στις 15:09 Η moukelis έγραψε: #5.933 20-01-09 15:09 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Ηθελα να δω αν εχει δικιο η μαμα σου γι αυτα που σου λεει... Click για ανάπτυξη... Δικιο εχει,απολυτο,καμια συναδελφος δε ντυνεται ετσι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2009 στις 15:17 Η avtwvia έγραψε: #5.934 20-01-09 15:17 Tελικα κατεληξα στο χρωμα που θα εχουν τα περσικα που καποτε θα παρω.. Ενα λευκο και ενα λιλα-κρεμ... Τελος.. Ελπιζω μεχρι τοτε ο Βασιλης να εχει συνηθισει κι αλλο την τριχα και να μην την καταλαβαινει.. Ειμαστε σε καλο δρομο παντως.. Δειτε και αυτα(εκεινο στην ακρουλα δεν ειναι ομορφο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2009 στις 15:28 Η Raisa έγραψε: #5.935 20-01-09 15:28 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Κοίτα Γιουλάκο μου λένε πως είναι καλό και έχει θερμίδες. Εγω ναι έχω πάρει ένα σωληνάριο κ δίνω στη Νάλα πού και πού . Τρίχες κάνει... νομίζω. ΤΟ τρώει με πολλή χαρά, όπως κι ο Σεβάχ μόλις το ακούσει να κτυπάει στο κουτι το σωληναριο έρχεται από όπου κι αν είναι... αλλα τι να πω. Η Νάλα παραμένει μόνον 2.300 χιλιόγραμμαΠάντως αυτο που λένε ότι ανοίγει την όρεξη δεν το βλέπω στη Ναλα. Ο,τι έτρωγε, τρώει και τώρα Click για ανάπτυξη... Εδώ είναι το θέμα Αναστασία μου ....όχι πού και πού αλλά κάθε μέρα ένα κουταλάκι.... εγώ το δίνω στη Ραίσα όταν είναι έγκυος και στα μωρά, και το τρώνε σαν τρελά Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: αααα τι είναι αυτο;;;; και εγώ το θέλωωωωωωω Click για ανάπτυξη... Αυτό κι εγώ θα το ήθελα αλλά με λίγο περισσότερη μυτούλα Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: helmi λενε χαϊδευτικά κ τα Ιμαλαίων οι Αμερικάνοι νομίζω Click για ανάπτυξη... Helmi νομίζω λέγεται ο φωτογράφος Αντωνία μου αυτά τα μωρά είναι απλά ΤΕΛΕΙΑ!!! (αν είχαν και λίγο μύτη θα ήταν ακόμα πιο τέλεια για μένα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2009 στις 15:31 Η avtwvia έγραψε: #5.936 20-01-09 15:31 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Εδώ είναι το θέμα Αναστασία μου ....όχι πού και πού αλλά κάθε μέρα ένα κουταλάκι.... εγώ το δίνω στη Ραίσα όταν είναι έγκυος και στα μωρά, και το τρώνε σαν τρελά Αυτό κι εγώ θα το ήθελα αλλά με λίγο περισσότερη μυτούλα Helmi νομίζω λέγεται ο φωτογράφος Αντωνία μου αυτά τα μωρά είναι απλά ΤΕΛΕΙΑ!!! (αν είχαν και λίγο μύτη θα ήταν ακόμα πιο τέλεια για μένα) Click για ανάπτυξη... Eμενα τα τελευταια μου φαινονται οτι εχουν μεγαλη μυτη!!! Μου αρεσουν τα τελειως πλακουτσωτα δλδ η μυτη να μη φαινεται στο προφιλ τους καθολου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2009 στις 16:45 Η elvenstar: #5.937 20-01-09 16:45 Και εγώ κατέληξα σε τι περσάκι θα πάρω όταν μπορέσω, ΟΛΑΑΑΑ!!!! ότι βρω όλα μου αρέσουν. Νικολέτα εμένα μου αρέσουν αυτα τα πλακουτσωτά, παλιότερα τα αντιπαθούσα αλλά τωρα τρελαίνομαι αυτά τα μωρά πραγματικά έχουν αρκετή μύτη για περσάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2009 στις 16:59 Η elvenstar: #5.938 20-01-09 16:59 Λοιπόν διάβαζα ότι υπάρχει κ μια διεθνή κοινότητα για τους γονείς των μπλε περσικών που είναι πολύ οργανωμένη όπως φαίνεται . Να κ οι νικητές 2007 2008 από την επίσημη σελίδα της CFA Here are the Best of the Best for the 2007-2008 show season: Odd-Eyed White Male Black Female Black Neuter Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 09:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.939 22-01-09 09:37 Καλημερα! Μου λετε αν εχετε δοκιμασει τη Royal Canin Kitten για Περσακια? Λεω να τη δοκιμασω στη Σεμελη...ας ειναι Βιρμανη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 09:58 Η elvenstar: #5.940 22-01-09 09:58 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημερα! Μου λετε αν εχετε δοκιμασει τη Royal Canin Kitten για Περσακια? Λεω να τη δοκιμασω στη Σεμελη...ας ειναι Βιρμανη Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Γιούλη μου τι κάνουν τα μωράκια σου; Εμείς την έχουμε δοκιμάσει (όταν λέω εμείς εννοώ τα γατιά μου) η Κάντυ που είναι γενικά κ δύσκολη στο φαγητό τρελάθηκε μ αυτή την τροφή της άρεσε πάρα πολύ ο Μπατ πάλι νομίζω ότι του αρέσει πιο πολύ η Persian για ενήλικα γατάκια ίσως γιατί το σχήμα τους είναι πιο βολικό ακόμα κ το πικατσου που δεν τρώει καθόλου κροκέτα αυτή την τρώει. Γενικά νομίζω ότι είναι πάρα πολύ καλή τροφή κ νόστιμη κ τους κάνει πάρα πολύ ωραία γούνα. Και δεν πειράζει που γράφει για περσικά γιατί κάνει καλό γενικά στα μακρύτριχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 295 296 297 298 299 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 297 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 297 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Kαλησπερα κοριτσια τι κανετε;;; πως σας φαινεται αυτη η κουκλαρα;;; Ξετρελαθηκα μαζι της!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2009 στις 14:53 Η elvenstar: #5.924 20-01-09 14:53 αααα τι είναι αυτο;;;; και εγώ το θέλωωωωωωω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2009 στις 14:56 Η moukelis έγραψε: #5.925 20-01-09 14:56 Τελειο χρωμα...Λιλα ειναι Αντωνια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2009 στις 14:58 Η elvenstar: #5.926 20-01-09 14:58 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τελειο χρωμα...Λιλα ειναι Αντωνια; Click για ανάπτυξη... Εκτός από το χρώμα δεν έχει μια φάτσα για δάγκωμα;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2009 στις 14:58 Η avtwvia έγραψε: #5.927 20-01-09 14:58 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: αααα τι είναι αυτο;;;; και εγώ το θέλωωωωωωω Click για ανάπτυξη... Πηγα να ψαξω στο google τα ρουχα τα helmi που φοραει η Δωρα και μου πεταξε στα μουτρα αυτη την ομορφια!! Ειναι απο ενα εκτροφειο στην Αμερικη και την εχουν κρατησει για εκτροφη.. Δεν την πουλησαν.. Φυσιολογικο το βλεπω τετοια κουκλα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2009 στις 14:59 Η avtwvia έγραψε: #5.928 20-01-09 14:59 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τελειο χρωμα...Λιλα ειναι Αντωνια; Click για ανάπτυξη... Ναι λιλα τη λεει.. Α ρε Δωρα τι μου εκανες με τα ρουχα που φορας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2009 στις 14:59 Η moukelis έγραψε: #5.929 20-01-09 14:59 Και η φατσα του ωραια ειναι,αλλα δε μου αρεσουν τα ματια του...Ειναι καπως περιεργο το σχημα τους.Καλα εσυ καθεσαι και γατασκοπευεις τι ρουχα φοραω καλε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2009 στις 15:01 Η avtwvia έγραψε: #5.930 20-01-09 15:01 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Και η φατσα του ωραια ειναι,αλλα δε μου αρεσουν τα ματια του...Ειναι καπως περιεργο το σχημα τους.Καλα εσυ καθεσαι και γατασκοπευεις τι ρουχα φοραω καλε; Click για ανάπτυξη... Ηθελα να δω αν εχει δικιο η μαμα σου γι αυτα που σου λεει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2009 στις 15:01 Η elvenstar: #5.931 20-01-09 15:01 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Πηγα να ψαξω στο google τα ρουχα τα helmi που φοραει η Δωρα και μου πεταξε στα μουτρα αυτη την ομορφια!! Ειναι απο ενα εκτροφειο στην Αμερικη και την εχουν κρατησει για εκτροφη.. Δεν την πουλησαν.. Φυσιολογικο το βλεπω τετοια κουκλα.. Click για ανάπτυξη... Μα εσύ θα την έδινες; Εγώ θα το κρατούσα σαν μπιμπελό helmi λενε χαϊδευτικά κ τα Ιμαλαίων οι Αμερικάνοι νομίζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2009 στις 15:07 Η moukelis έγραψε: #5.932 20-01-09 15:07 Θα προτιμουσα αυτη τη φατσουλα ας πουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2009 στις 15:09 Η moukelis έγραψε: #5.933 20-01-09 15:09 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Ηθελα να δω αν εχει δικιο η μαμα σου γι αυτα που σου λεει... Click για ανάπτυξη... Δικιο εχει,απολυτο,καμια συναδελφος δε ντυνεται ετσι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2009 στις 15:17 Η avtwvia έγραψε: #5.934 20-01-09 15:17 Tελικα κατεληξα στο χρωμα που θα εχουν τα περσικα που καποτε θα παρω.. Ενα λευκο και ενα λιλα-κρεμ... Τελος.. Ελπιζω μεχρι τοτε ο Βασιλης να εχει συνηθισει κι αλλο την τριχα και να μην την καταλαβαινει.. Ειμαστε σε καλο δρομο παντως.. Δειτε και αυτα(εκεινο στην ακρουλα δεν ειναι ομορφο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2009 στις 15:28 Η Raisa έγραψε: #5.935 20-01-09 15:28 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Κοίτα Γιουλάκο μου λένε πως είναι καλό και έχει θερμίδες. Εγω ναι έχω πάρει ένα σωληνάριο κ δίνω στη Νάλα πού και πού . Τρίχες κάνει... νομίζω. ΤΟ τρώει με πολλή χαρά, όπως κι ο Σεβάχ μόλις το ακούσει να κτυπάει στο κουτι το σωληναριο έρχεται από όπου κι αν είναι... αλλα τι να πω. Η Νάλα παραμένει μόνον 2.300 χιλιόγραμμαΠάντως αυτο που λένε ότι ανοίγει την όρεξη δεν το βλέπω στη Ναλα. Ο,τι έτρωγε, τρώει και τώρα Click για ανάπτυξη... Εδώ είναι το θέμα Αναστασία μου ....όχι πού και πού αλλά κάθε μέρα ένα κουταλάκι.... εγώ το δίνω στη Ραίσα όταν είναι έγκυος και στα μωρά, και το τρώνε σαν τρελά Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: αααα τι είναι αυτο;;;; και εγώ το θέλωωωωωωω Click για ανάπτυξη... Αυτό κι εγώ θα το ήθελα αλλά με λίγο περισσότερη μυτούλα Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: helmi λενε χαϊδευτικά κ τα Ιμαλαίων οι Αμερικάνοι νομίζω Click για ανάπτυξη... Helmi νομίζω λέγεται ο φωτογράφος Αντωνία μου αυτά τα μωρά είναι απλά ΤΕΛΕΙΑ!!! (αν είχαν και λίγο μύτη θα ήταν ακόμα πιο τέλεια για μένα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2009 στις 15:31 Η avtwvia έγραψε: #5.936 20-01-09 15:31 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Εδώ είναι το θέμα Αναστασία μου ....όχι πού και πού αλλά κάθε μέρα ένα κουταλάκι.... εγώ το δίνω στη Ραίσα όταν είναι έγκυος και στα μωρά, και το τρώνε σαν τρελά Αυτό κι εγώ θα το ήθελα αλλά με λίγο περισσότερη μυτούλα Helmi νομίζω λέγεται ο φωτογράφος Αντωνία μου αυτά τα μωρά είναι απλά ΤΕΛΕΙΑ!!! (αν είχαν και λίγο μύτη θα ήταν ακόμα πιο τέλεια για μένα) Click για ανάπτυξη... Eμενα τα τελευταια μου φαινονται οτι εχουν μεγαλη μυτη!!! Μου αρεσουν τα τελειως πλακουτσωτα δλδ η μυτη να μη φαινεται στο προφιλ τους καθολου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2009 στις 16:45 Η elvenstar: #5.937 20-01-09 16:45 Και εγώ κατέληξα σε τι περσάκι θα πάρω όταν μπορέσω, ΟΛΑΑΑΑ!!!! ότι βρω όλα μου αρέσουν. Νικολέτα εμένα μου αρέσουν αυτα τα πλακουτσωτά, παλιότερα τα αντιπαθούσα αλλά τωρα τρελαίνομαι αυτά τα μωρά πραγματικά έχουν αρκετή μύτη για περσάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2009 στις 16:59 Η elvenstar: #5.938 20-01-09 16:59 Λοιπόν διάβαζα ότι υπάρχει κ μια διεθνή κοινότητα για τους γονείς των μπλε περσικών που είναι πολύ οργανωμένη όπως φαίνεται . Να κ οι νικητές 2007 2008 από την επίσημη σελίδα της CFA Here are the Best of the Best for the 2007-2008 show season: Odd-Eyed White Male Black Female Black Neuter Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 09:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.939 22-01-09 09:37 Καλημερα! Μου λετε αν εχετε δοκιμασει τη Royal Canin Kitten για Περσακια? Λεω να τη δοκιμασω στη Σεμελη...ας ειναι Βιρμανη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 09:58 Η elvenstar: #5.940 22-01-09 09:58 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημερα! Μου λετε αν εχετε δοκιμασει τη Royal Canin Kitten για Περσακια? Λεω να τη δοκιμασω στη Σεμελη...ας ειναι Βιρμανη Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Γιούλη μου τι κάνουν τα μωράκια σου; Εμείς την έχουμε δοκιμάσει (όταν λέω εμείς εννοώ τα γατιά μου) η Κάντυ που είναι γενικά κ δύσκολη στο φαγητό τρελάθηκε μ αυτή την τροφή της άρεσε πάρα πολύ ο Μπατ πάλι νομίζω ότι του αρέσει πιο πολύ η Persian για ενήλικα γατάκια ίσως γιατί το σχήμα τους είναι πιο βολικό ακόμα κ το πικατσου που δεν τρώει καθόλου κροκέτα αυτή την τρώει. Γενικά νομίζω ότι είναι πάρα πολύ καλή τροφή κ νόστιμη κ τους κάνει πάρα πολύ ωραία γούνα. Και δεν πειράζει που γράφει για περσικά γιατί κάνει καλό γενικά στα μακρύτριχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 295 296 297 298 299 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 297 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 297 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
αααα τι είναι αυτο;;;; και εγώ το θέλωωωωωωω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2009 στις 14:56 Η moukelis έγραψε: #5.925 20-01-09 14:56 Τελειο χρωμα...Λιλα ειναι Αντωνια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2009 στις 14:58 Η elvenstar: #5.926 20-01-09 14:58 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τελειο χρωμα...Λιλα ειναι Αντωνια; Click για ανάπτυξη... Εκτός από το χρώμα δεν έχει μια φάτσα για δάγκωμα;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2009 στις 14:58 Η avtwvia έγραψε: #5.927 20-01-09 14:58 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: αααα τι είναι αυτο;;;; και εγώ το θέλωωωωωωω Click για ανάπτυξη... Πηγα να ψαξω στο google τα ρουχα τα helmi που φοραει η Δωρα και μου πεταξε στα μουτρα αυτη την ομορφια!! Ειναι απο ενα εκτροφειο στην Αμερικη και την εχουν κρατησει για εκτροφη.. Δεν την πουλησαν.. Φυσιολογικο το βλεπω τετοια κουκλα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2009 στις 14:59 Η avtwvia έγραψε: #5.928 20-01-09 14:59 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τελειο χρωμα...Λιλα ειναι Αντωνια; Click για ανάπτυξη... Ναι λιλα τη λεει.. Α ρε Δωρα τι μου εκανες με τα ρουχα που φορας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2009 στις 14:59 Η moukelis έγραψε: #5.929 20-01-09 14:59 Και η φατσα του ωραια ειναι,αλλα δε μου αρεσουν τα ματια του...Ειναι καπως περιεργο το σχημα τους.Καλα εσυ καθεσαι και γατασκοπευεις τι ρουχα φοραω καλε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2009 στις 15:01 Η avtwvia έγραψε: #5.930 20-01-09 15:01 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Και η φατσα του ωραια ειναι,αλλα δε μου αρεσουν τα ματια του...Ειναι καπως περιεργο το σχημα τους.Καλα εσυ καθεσαι και γατασκοπευεις τι ρουχα φοραω καλε; Click για ανάπτυξη... Ηθελα να δω αν εχει δικιο η μαμα σου γι αυτα που σου λεει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2009 στις 15:01 Η elvenstar: #5.931 20-01-09 15:01 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Πηγα να ψαξω στο google τα ρουχα τα helmi που φοραει η Δωρα και μου πεταξε στα μουτρα αυτη την ομορφια!! Ειναι απο ενα εκτροφειο στην Αμερικη και την εχουν κρατησει για εκτροφη.. Δεν την πουλησαν.. Φυσιολογικο το βλεπω τετοια κουκλα.. Click για ανάπτυξη... Μα εσύ θα την έδινες; Εγώ θα το κρατούσα σαν μπιμπελό helmi λενε χαϊδευτικά κ τα Ιμαλαίων οι Αμερικάνοι νομίζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2009 στις 15:07 Η moukelis έγραψε: #5.932 20-01-09 15:07 Θα προτιμουσα αυτη τη φατσουλα ας πουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2009 στις 15:09 Η moukelis έγραψε: #5.933 20-01-09 15:09 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Ηθελα να δω αν εχει δικιο η μαμα σου γι αυτα που σου λεει... Click για ανάπτυξη... Δικιο εχει,απολυτο,καμια συναδελφος δε ντυνεται ετσι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2009 στις 15:17 Η avtwvia έγραψε: #5.934 20-01-09 15:17 Tελικα κατεληξα στο χρωμα που θα εχουν τα περσικα που καποτε θα παρω.. Ενα λευκο και ενα λιλα-κρεμ... Τελος.. Ελπιζω μεχρι τοτε ο Βασιλης να εχει συνηθισει κι αλλο την τριχα και να μην την καταλαβαινει.. Ειμαστε σε καλο δρομο παντως.. Δειτε και αυτα(εκεινο στην ακρουλα δεν ειναι ομορφο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2009 στις 15:28 Η Raisa έγραψε: #5.935 20-01-09 15:28 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Κοίτα Γιουλάκο μου λένε πως είναι καλό και έχει θερμίδες. Εγω ναι έχω πάρει ένα σωληνάριο κ δίνω στη Νάλα πού και πού . Τρίχες κάνει... νομίζω. ΤΟ τρώει με πολλή χαρά, όπως κι ο Σεβάχ μόλις το ακούσει να κτυπάει στο κουτι το σωληναριο έρχεται από όπου κι αν είναι... αλλα τι να πω. Η Νάλα παραμένει μόνον 2.300 χιλιόγραμμαΠάντως αυτο που λένε ότι ανοίγει την όρεξη δεν το βλέπω στη Ναλα. Ο,τι έτρωγε, τρώει και τώρα Click για ανάπτυξη... Εδώ είναι το θέμα Αναστασία μου ....όχι πού και πού αλλά κάθε μέρα ένα κουταλάκι.... εγώ το δίνω στη Ραίσα όταν είναι έγκυος και στα μωρά, και το τρώνε σαν τρελά Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: αααα τι είναι αυτο;;;; και εγώ το θέλωωωωωωω Click για ανάπτυξη... Αυτό κι εγώ θα το ήθελα αλλά με λίγο περισσότερη μυτούλα Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: helmi λενε χαϊδευτικά κ τα Ιμαλαίων οι Αμερικάνοι νομίζω Click για ανάπτυξη... Helmi νομίζω λέγεται ο φωτογράφος Αντωνία μου αυτά τα μωρά είναι απλά ΤΕΛΕΙΑ!!! (αν είχαν και λίγο μύτη θα ήταν ακόμα πιο τέλεια για μένα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2009 στις 15:31 Η avtwvia έγραψε: #5.936 20-01-09 15:31 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Εδώ είναι το θέμα Αναστασία μου ....όχι πού και πού αλλά κάθε μέρα ένα κουταλάκι.... εγώ το δίνω στη Ραίσα όταν είναι έγκυος και στα μωρά, και το τρώνε σαν τρελά Αυτό κι εγώ θα το ήθελα αλλά με λίγο περισσότερη μυτούλα Helmi νομίζω λέγεται ο φωτογράφος Αντωνία μου αυτά τα μωρά είναι απλά ΤΕΛΕΙΑ!!! (αν είχαν και λίγο μύτη θα ήταν ακόμα πιο τέλεια για μένα) Click για ανάπτυξη... Eμενα τα τελευταια μου φαινονται οτι εχουν μεγαλη μυτη!!! Μου αρεσουν τα τελειως πλακουτσωτα δλδ η μυτη να μη φαινεται στο προφιλ τους καθολου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2009 στις 16:45 Η elvenstar: #5.937 20-01-09 16:45 Και εγώ κατέληξα σε τι περσάκι θα πάρω όταν μπορέσω, ΟΛΑΑΑΑ!!!! ότι βρω όλα μου αρέσουν. Νικολέτα εμένα μου αρέσουν αυτα τα πλακουτσωτά, παλιότερα τα αντιπαθούσα αλλά τωρα τρελαίνομαι αυτά τα μωρά πραγματικά έχουν αρκετή μύτη για περσάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2009 στις 16:59 Η elvenstar: #5.938 20-01-09 16:59 Λοιπόν διάβαζα ότι υπάρχει κ μια διεθνή κοινότητα για τους γονείς των μπλε περσικών που είναι πολύ οργανωμένη όπως φαίνεται . Να κ οι νικητές 2007 2008 από την επίσημη σελίδα της CFA Here are the Best of the Best for the 2007-2008 show season: Odd-Eyed White Male Black Female Black Neuter Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 09:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.939 22-01-09 09:37 Καλημερα! Μου λετε αν εχετε δοκιμασει τη Royal Canin Kitten για Περσακια? Λεω να τη δοκιμασω στη Σεμελη...ας ειναι Βιρμανη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 09:58 Η elvenstar: #5.940 22-01-09 09:58 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημερα! Μου λετε αν εχετε δοκιμασει τη Royal Canin Kitten για Περσακια? Λεω να τη δοκιμασω στη Σεμελη...ας ειναι Βιρμανη Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Γιούλη μου τι κάνουν τα μωράκια σου; Εμείς την έχουμε δοκιμάσει (όταν λέω εμείς εννοώ τα γατιά μου) η Κάντυ που είναι γενικά κ δύσκολη στο φαγητό τρελάθηκε μ αυτή την τροφή της άρεσε πάρα πολύ ο Μπατ πάλι νομίζω ότι του αρέσει πιο πολύ η Persian για ενήλικα γατάκια ίσως γιατί το σχήμα τους είναι πιο βολικό ακόμα κ το πικατσου που δεν τρώει καθόλου κροκέτα αυτή την τρώει. Γενικά νομίζω ότι είναι πάρα πολύ καλή τροφή κ νόστιμη κ τους κάνει πάρα πολύ ωραία γούνα. Και δεν πειράζει που γράφει για περσικά γιατί κάνει καλό γενικά στα μακρύτριχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 295 296 297 298 299 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 297 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 297 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Τελειο χρωμα...Λιλα ειναι Αντωνια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2009 στις 14:58 Η elvenstar: #5.926 20-01-09 14:58 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τελειο χρωμα...Λιλα ειναι Αντωνια; Click για ανάπτυξη... Εκτός από το χρώμα δεν έχει μια φάτσα για δάγκωμα;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2009 στις 14:58 Η avtwvia έγραψε: #5.927 20-01-09 14:58 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: αααα τι είναι αυτο;;;; και εγώ το θέλωωωωωωω Click για ανάπτυξη... Πηγα να ψαξω στο google τα ρουχα τα helmi που φοραει η Δωρα και μου πεταξε στα μουτρα αυτη την ομορφια!! Ειναι απο ενα εκτροφειο στην Αμερικη και την εχουν κρατησει για εκτροφη.. Δεν την πουλησαν.. Φυσιολογικο το βλεπω τετοια κουκλα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2009 στις 14:59 Η avtwvia έγραψε: #5.928 20-01-09 14:59 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τελειο χρωμα...Λιλα ειναι Αντωνια; Click για ανάπτυξη... Ναι λιλα τη λεει.. Α ρε Δωρα τι μου εκανες με τα ρουχα που φορας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2009 στις 14:59 Η moukelis έγραψε: #5.929 20-01-09 14:59 Και η φατσα του ωραια ειναι,αλλα δε μου αρεσουν τα ματια του...Ειναι καπως περιεργο το σχημα τους.Καλα εσυ καθεσαι και γατασκοπευεις τι ρουχα φοραω καλε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2009 στις 15:01 Η avtwvia έγραψε: #5.930 20-01-09 15:01 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Και η φατσα του ωραια ειναι,αλλα δε μου αρεσουν τα ματια του...Ειναι καπως περιεργο το σχημα τους.Καλα εσυ καθεσαι και γατασκοπευεις τι ρουχα φοραω καλε; Click για ανάπτυξη... Ηθελα να δω αν εχει δικιο η μαμα σου γι αυτα που σου λεει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2009 στις 15:01 Η elvenstar: #5.931 20-01-09 15:01 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Πηγα να ψαξω στο google τα ρουχα τα helmi που φοραει η Δωρα και μου πεταξε στα μουτρα αυτη την ομορφια!! Ειναι απο ενα εκτροφειο στην Αμερικη και την εχουν κρατησει για εκτροφη.. Δεν την πουλησαν.. Φυσιολογικο το βλεπω τετοια κουκλα.. Click για ανάπτυξη... Μα εσύ θα την έδινες; Εγώ θα το κρατούσα σαν μπιμπελό helmi λενε χαϊδευτικά κ τα Ιμαλαίων οι Αμερικάνοι νομίζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2009 στις 15:07 Η moukelis έγραψε: #5.932 20-01-09 15:07 Θα προτιμουσα αυτη τη φατσουλα ας πουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2009 στις 15:09 Η moukelis έγραψε: #5.933 20-01-09 15:09 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Ηθελα να δω αν εχει δικιο η μαμα σου γι αυτα που σου λεει... Click για ανάπτυξη... Δικιο εχει,απολυτο,καμια συναδελφος δε ντυνεται ετσι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2009 στις 15:17 Η avtwvia έγραψε: #5.934 20-01-09 15:17 Tελικα κατεληξα στο χρωμα που θα εχουν τα περσικα που καποτε θα παρω.. Ενα λευκο και ενα λιλα-κρεμ... Τελος.. Ελπιζω μεχρι τοτε ο Βασιλης να εχει συνηθισει κι αλλο την τριχα και να μην την καταλαβαινει.. Ειμαστε σε καλο δρομο παντως.. Δειτε και αυτα(εκεινο στην ακρουλα δεν ειναι ομορφο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2009 στις 15:28 Η Raisa έγραψε: #5.935 20-01-09 15:28 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Κοίτα Γιουλάκο μου λένε πως είναι καλό και έχει θερμίδες. Εγω ναι έχω πάρει ένα σωληνάριο κ δίνω στη Νάλα πού και πού . Τρίχες κάνει... νομίζω. ΤΟ τρώει με πολλή χαρά, όπως κι ο Σεβάχ μόλις το ακούσει να κτυπάει στο κουτι το σωληναριο έρχεται από όπου κι αν είναι... αλλα τι να πω. Η Νάλα παραμένει μόνον 2.300 χιλιόγραμμαΠάντως αυτο που λένε ότι ανοίγει την όρεξη δεν το βλέπω στη Ναλα. Ο,τι έτρωγε, τρώει και τώρα Click για ανάπτυξη... Εδώ είναι το θέμα Αναστασία μου ....όχι πού και πού αλλά κάθε μέρα ένα κουταλάκι.... εγώ το δίνω στη Ραίσα όταν είναι έγκυος και στα μωρά, και το τρώνε σαν τρελά Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: αααα τι είναι αυτο;;;; και εγώ το θέλωωωωωωω Click για ανάπτυξη... Αυτό κι εγώ θα το ήθελα αλλά με λίγο περισσότερη μυτούλα Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: helmi λενε χαϊδευτικά κ τα Ιμαλαίων οι Αμερικάνοι νομίζω Click για ανάπτυξη... Helmi νομίζω λέγεται ο φωτογράφος Αντωνία μου αυτά τα μωρά είναι απλά ΤΕΛΕΙΑ!!! (αν είχαν και λίγο μύτη θα ήταν ακόμα πιο τέλεια για μένα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2009 στις 15:31 Η avtwvia έγραψε: #5.936 20-01-09 15:31 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Εδώ είναι το θέμα Αναστασία μου ....όχι πού και πού αλλά κάθε μέρα ένα κουταλάκι.... εγώ το δίνω στη Ραίσα όταν είναι έγκυος και στα μωρά, και το τρώνε σαν τρελά Αυτό κι εγώ θα το ήθελα αλλά με λίγο περισσότερη μυτούλα Helmi νομίζω λέγεται ο φωτογράφος Αντωνία μου αυτά τα μωρά είναι απλά ΤΕΛΕΙΑ!!! (αν είχαν και λίγο μύτη θα ήταν ακόμα πιο τέλεια για μένα) Click για ανάπτυξη... Eμενα τα τελευταια μου φαινονται οτι εχουν μεγαλη μυτη!!! Μου αρεσουν τα τελειως πλακουτσωτα δλδ η μυτη να μη φαινεται στο προφιλ τους καθολου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2009 στις 16:45 Η elvenstar: #5.937 20-01-09 16:45 Και εγώ κατέληξα σε τι περσάκι θα πάρω όταν μπορέσω, ΟΛΑΑΑΑ!!!! ότι βρω όλα μου αρέσουν. Νικολέτα εμένα μου αρέσουν αυτα τα πλακουτσωτά, παλιότερα τα αντιπαθούσα αλλά τωρα τρελαίνομαι αυτά τα μωρά πραγματικά έχουν αρκετή μύτη για περσάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2009 στις 16:59 Η elvenstar: #5.938 20-01-09 16:59 Λοιπόν διάβαζα ότι υπάρχει κ μια διεθνή κοινότητα για τους γονείς των μπλε περσικών που είναι πολύ οργανωμένη όπως φαίνεται . Να κ οι νικητές 2007 2008 από την επίσημη σελίδα της CFA Here are the Best of the Best for the 2007-2008 show season: Odd-Eyed White Male Black Female Black Neuter Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 09:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.939 22-01-09 09:37 Καλημερα! Μου λετε αν εχετε δοκιμασει τη Royal Canin Kitten για Περσακια? Λεω να τη δοκιμασω στη Σεμελη...ας ειναι Βιρμανη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 09:58 Η elvenstar: #5.940 22-01-09 09:58 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημερα! Μου λετε αν εχετε δοκιμασει τη Royal Canin Kitten για Περσακια? Λεω να τη δοκιμασω στη Σεμελη...ας ειναι Βιρμανη Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Γιούλη μου τι κάνουν τα μωράκια σου; Εμείς την έχουμε δοκιμάσει (όταν λέω εμείς εννοώ τα γατιά μου) η Κάντυ που είναι γενικά κ δύσκολη στο φαγητό τρελάθηκε μ αυτή την τροφή της άρεσε πάρα πολύ ο Μπατ πάλι νομίζω ότι του αρέσει πιο πολύ η Persian για ενήλικα γατάκια ίσως γιατί το σχήμα τους είναι πιο βολικό ακόμα κ το πικατσου που δεν τρώει καθόλου κροκέτα αυτή την τρώει. Γενικά νομίζω ότι είναι πάρα πολύ καλή τροφή κ νόστιμη κ τους κάνει πάρα πολύ ωραία γούνα. Και δεν πειράζει που γράφει για περσικά γιατί κάνει καλό γενικά στα μακρύτριχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 295 296 297 298 299 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 297 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 297 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τελειο χρωμα...Λιλα ειναι Αντωνια; Click για ανάπτυξη... Εκτός από το χρώμα δεν έχει μια φάτσα για δάγκωμα;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2009 στις 14:58 Η avtwvia έγραψε: #5.927 20-01-09 14:58 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: αααα τι είναι αυτο;;;; και εγώ το θέλωωωωωωω Click για ανάπτυξη... Πηγα να ψαξω στο google τα ρουχα τα helmi που φοραει η Δωρα και μου πεταξε στα μουτρα αυτη την ομορφια!! Ειναι απο ενα εκτροφειο στην Αμερικη και την εχουν κρατησει για εκτροφη.. Δεν την πουλησαν.. Φυσιολογικο το βλεπω τετοια κουκλα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2009 στις 14:59 Η avtwvia έγραψε: #5.928 20-01-09 14:59 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τελειο χρωμα...Λιλα ειναι Αντωνια; Click για ανάπτυξη... Ναι λιλα τη λεει.. Α ρε Δωρα τι μου εκανες με τα ρουχα που φορας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2009 στις 14:59 Η moukelis έγραψε: #5.929 20-01-09 14:59 Και η φατσα του ωραια ειναι,αλλα δε μου αρεσουν τα ματια του...Ειναι καπως περιεργο το σχημα τους.Καλα εσυ καθεσαι και γατασκοπευεις τι ρουχα φοραω καλε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2009 στις 15:01 Η avtwvia έγραψε: #5.930 20-01-09 15:01 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Και η φατσα του ωραια ειναι,αλλα δε μου αρεσουν τα ματια του...Ειναι καπως περιεργο το σχημα τους.Καλα εσυ καθεσαι και γατασκοπευεις τι ρουχα φοραω καλε; Click για ανάπτυξη... Ηθελα να δω αν εχει δικιο η μαμα σου γι αυτα που σου λεει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2009 στις 15:01 Η elvenstar: #5.931 20-01-09 15:01 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Πηγα να ψαξω στο google τα ρουχα τα helmi που φοραει η Δωρα και μου πεταξε στα μουτρα αυτη την ομορφια!! Ειναι απο ενα εκτροφειο στην Αμερικη και την εχουν κρατησει για εκτροφη.. Δεν την πουλησαν.. Φυσιολογικο το βλεπω τετοια κουκλα.. Click για ανάπτυξη... Μα εσύ θα την έδινες; Εγώ θα το κρατούσα σαν μπιμπελό helmi λενε χαϊδευτικά κ τα Ιμαλαίων οι Αμερικάνοι νομίζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2009 στις 15:07 Η moukelis έγραψε: #5.932 20-01-09 15:07 Θα προτιμουσα αυτη τη φατσουλα ας πουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2009 στις 15:09 Η moukelis έγραψε: #5.933 20-01-09 15:09 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Ηθελα να δω αν εχει δικιο η μαμα σου γι αυτα που σου λεει... Click για ανάπτυξη... Δικιο εχει,απολυτο,καμια συναδελφος δε ντυνεται ετσι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2009 στις 15:17 Η avtwvia έγραψε: #5.934 20-01-09 15:17 Tελικα κατεληξα στο χρωμα που θα εχουν τα περσικα που καποτε θα παρω.. Ενα λευκο και ενα λιλα-κρεμ... Τελος.. Ελπιζω μεχρι τοτε ο Βασιλης να εχει συνηθισει κι αλλο την τριχα και να μην την καταλαβαινει.. Ειμαστε σε καλο δρομο παντως.. Δειτε και αυτα(εκεινο στην ακρουλα δεν ειναι ομορφο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2009 στις 15:28 Η Raisa έγραψε: #5.935 20-01-09 15:28 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Κοίτα Γιουλάκο μου λένε πως είναι καλό και έχει θερμίδες. Εγω ναι έχω πάρει ένα σωληνάριο κ δίνω στη Νάλα πού και πού . Τρίχες κάνει... νομίζω. ΤΟ τρώει με πολλή χαρά, όπως κι ο Σεβάχ μόλις το ακούσει να κτυπάει στο κουτι το σωληναριο έρχεται από όπου κι αν είναι... αλλα τι να πω. Η Νάλα παραμένει μόνον 2.300 χιλιόγραμμαΠάντως αυτο που λένε ότι ανοίγει την όρεξη δεν το βλέπω στη Ναλα. Ο,τι έτρωγε, τρώει και τώρα Click για ανάπτυξη... Εδώ είναι το θέμα Αναστασία μου ....όχι πού και πού αλλά κάθε μέρα ένα κουταλάκι.... εγώ το δίνω στη Ραίσα όταν είναι έγκυος και στα μωρά, και το τρώνε σαν τρελά Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: αααα τι είναι αυτο;;;; και εγώ το θέλωωωωωωω Click για ανάπτυξη... Αυτό κι εγώ θα το ήθελα αλλά με λίγο περισσότερη μυτούλα Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: helmi λενε χαϊδευτικά κ τα Ιμαλαίων οι Αμερικάνοι νομίζω Click για ανάπτυξη... Helmi νομίζω λέγεται ο φωτογράφος Αντωνία μου αυτά τα μωρά είναι απλά ΤΕΛΕΙΑ!!! (αν είχαν και λίγο μύτη θα ήταν ακόμα πιο τέλεια για μένα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2009 στις 15:31 Η avtwvia έγραψε: #5.936 20-01-09 15:31 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Εδώ είναι το θέμα Αναστασία μου ....όχι πού και πού αλλά κάθε μέρα ένα κουταλάκι.... εγώ το δίνω στη Ραίσα όταν είναι έγκυος και στα μωρά, και το τρώνε σαν τρελά Αυτό κι εγώ θα το ήθελα αλλά με λίγο περισσότερη μυτούλα Helmi νομίζω λέγεται ο φωτογράφος Αντωνία μου αυτά τα μωρά είναι απλά ΤΕΛΕΙΑ!!! (αν είχαν και λίγο μύτη θα ήταν ακόμα πιο τέλεια για μένα) Click για ανάπτυξη... Eμενα τα τελευταια μου φαινονται οτι εχουν μεγαλη μυτη!!! Μου αρεσουν τα τελειως πλακουτσωτα δλδ η μυτη να μη φαινεται στο προφιλ τους καθολου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2009 στις 16:45 Η elvenstar: #5.937 20-01-09 16:45 Και εγώ κατέληξα σε τι περσάκι θα πάρω όταν μπορέσω, ΟΛΑΑΑΑ!!!! ότι βρω όλα μου αρέσουν. Νικολέτα εμένα μου αρέσουν αυτα τα πλακουτσωτά, παλιότερα τα αντιπαθούσα αλλά τωρα τρελαίνομαι αυτά τα μωρά πραγματικά έχουν αρκετή μύτη για περσάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2009 στις 16:59 Η elvenstar: #5.938 20-01-09 16:59 Λοιπόν διάβαζα ότι υπάρχει κ μια διεθνή κοινότητα για τους γονείς των μπλε περσικών που είναι πολύ οργανωμένη όπως φαίνεται . Να κ οι νικητές 2007 2008 από την επίσημη σελίδα της CFA Here are the Best of the Best for the 2007-2008 show season: Odd-Eyed White Male Black Female Black Neuter Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 09:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.939 22-01-09 09:37 Καλημερα! Μου λετε αν εχετε δοκιμασει τη Royal Canin Kitten για Περσακια? Λεω να τη δοκιμασω στη Σεμελη...ας ειναι Βιρμανη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 09:58 Η elvenstar: #5.940 22-01-09 09:58 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημερα! Μου λετε αν εχετε δοκιμασει τη Royal Canin Kitten για Περσακια? Λεω να τη δοκιμασω στη Σεμελη...ας ειναι Βιρμανη Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Γιούλη μου τι κάνουν τα μωράκια σου; Εμείς την έχουμε δοκιμάσει (όταν λέω εμείς εννοώ τα γατιά μου) η Κάντυ που είναι γενικά κ δύσκολη στο φαγητό τρελάθηκε μ αυτή την τροφή της άρεσε πάρα πολύ ο Μπατ πάλι νομίζω ότι του αρέσει πιο πολύ η Persian για ενήλικα γατάκια ίσως γιατί το σχήμα τους είναι πιο βολικό ακόμα κ το πικατσου που δεν τρώει καθόλου κροκέτα αυτή την τρώει. Γενικά νομίζω ότι είναι πάρα πολύ καλή τροφή κ νόστιμη κ τους κάνει πάρα πολύ ωραία γούνα. Και δεν πειράζει που γράφει για περσικά γιατί κάνει καλό γενικά στα μακρύτριχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 295 296 297 298 299 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 297 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 297 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: αααα τι είναι αυτο;;;; και εγώ το θέλωωωωωωω Click για ανάπτυξη... Πηγα να ψαξω στο google τα ρουχα τα helmi που φοραει η Δωρα και μου πεταξε στα μουτρα αυτη την ομορφια!! Ειναι απο ενα εκτροφειο στην Αμερικη και την εχουν κρατησει για εκτροφη.. Δεν την πουλησαν.. Φυσιολογικο το βλεπω τετοια κουκλα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2009 στις 14:59 Η avtwvia έγραψε: #5.928 20-01-09 14:59 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τελειο χρωμα...Λιλα ειναι Αντωνια; Click για ανάπτυξη... Ναι λιλα τη λεει.. Α ρε Δωρα τι μου εκανες με τα ρουχα που φορας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2009 στις 14:59 Η moukelis έγραψε: #5.929 20-01-09 14:59 Και η φατσα του ωραια ειναι,αλλα δε μου αρεσουν τα ματια του...Ειναι καπως περιεργο το σχημα τους.Καλα εσυ καθεσαι και γατασκοπευεις τι ρουχα φοραω καλε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2009 στις 15:01 Η avtwvia έγραψε: #5.930 20-01-09 15:01 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Και η φατσα του ωραια ειναι,αλλα δε μου αρεσουν τα ματια του...Ειναι καπως περιεργο το σχημα τους.Καλα εσυ καθεσαι και γατασκοπευεις τι ρουχα φοραω καλε; Click για ανάπτυξη... Ηθελα να δω αν εχει δικιο η μαμα σου γι αυτα που σου λεει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2009 στις 15:01 Η elvenstar: #5.931 20-01-09 15:01 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Πηγα να ψαξω στο google τα ρουχα τα helmi που φοραει η Δωρα και μου πεταξε στα μουτρα αυτη την ομορφια!! Ειναι απο ενα εκτροφειο στην Αμερικη και την εχουν κρατησει για εκτροφη.. Δεν την πουλησαν.. Φυσιολογικο το βλεπω τετοια κουκλα.. Click για ανάπτυξη... Μα εσύ θα την έδινες; Εγώ θα το κρατούσα σαν μπιμπελό helmi λενε χαϊδευτικά κ τα Ιμαλαίων οι Αμερικάνοι νομίζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2009 στις 15:07 Η moukelis έγραψε: #5.932 20-01-09 15:07 Θα προτιμουσα αυτη τη φατσουλα ας πουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2009 στις 15:09 Η moukelis έγραψε: #5.933 20-01-09 15:09 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Ηθελα να δω αν εχει δικιο η μαμα σου γι αυτα που σου λεει... Click για ανάπτυξη... Δικιο εχει,απολυτο,καμια συναδελφος δε ντυνεται ετσι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2009 στις 15:17 Η avtwvia έγραψε: #5.934 20-01-09 15:17 Tελικα κατεληξα στο χρωμα που θα εχουν τα περσικα που καποτε θα παρω.. Ενα λευκο και ενα λιλα-κρεμ... Τελος.. Ελπιζω μεχρι τοτε ο Βασιλης να εχει συνηθισει κι αλλο την τριχα και να μην την καταλαβαινει.. Ειμαστε σε καλο δρομο παντως.. Δειτε και αυτα(εκεινο στην ακρουλα δεν ειναι ομορφο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2009 στις 15:28 Η Raisa έγραψε: #5.935 20-01-09 15:28 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Κοίτα Γιουλάκο μου λένε πως είναι καλό και έχει θερμίδες. Εγω ναι έχω πάρει ένα σωληνάριο κ δίνω στη Νάλα πού και πού . Τρίχες κάνει... νομίζω. ΤΟ τρώει με πολλή χαρά, όπως κι ο Σεβάχ μόλις το ακούσει να κτυπάει στο κουτι το σωληναριο έρχεται από όπου κι αν είναι... αλλα τι να πω. Η Νάλα παραμένει μόνον 2.300 χιλιόγραμμαΠάντως αυτο που λένε ότι ανοίγει την όρεξη δεν το βλέπω στη Ναλα. Ο,τι έτρωγε, τρώει και τώρα Click για ανάπτυξη... Εδώ είναι το θέμα Αναστασία μου ....όχι πού και πού αλλά κάθε μέρα ένα κουταλάκι.... εγώ το δίνω στη Ραίσα όταν είναι έγκυος και στα μωρά, και το τρώνε σαν τρελά Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: αααα τι είναι αυτο;;;; και εγώ το θέλωωωωωωω Click για ανάπτυξη... Αυτό κι εγώ θα το ήθελα αλλά με λίγο περισσότερη μυτούλα Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: helmi λενε χαϊδευτικά κ τα Ιμαλαίων οι Αμερικάνοι νομίζω Click για ανάπτυξη... Helmi νομίζω λέγεται ο φωτογράφος Αντωνία μου αυτά τα μωρά είναι απλά ΤΕΛΕΙΑ!!! (αν είχαν και λίγο μύτη θα ήταν ακόμα πιο τέλεια για μένα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2009 στις 15:31 Η avtwvia έγραψε: #5.936 20-01-09 15:31 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Εδώ είναι το θέμα Αναστασία μου ....όχι πού και πού αλλά κάθε μέρα ένα κουταλάκι.... εγώ το δίνω στη Ραίσα όταν είναι έγκυος και στα μωρά, και το τρώνε σαν τρελά Αυτό κι εγώ θα το ήθελα αλλά με λίγο περισσότερη μυτούλα Helmi νομίζω λέγεται ο φωτογράφος Αντωνία μου αυτά τα μωρά είναι απλά ΤΕΛΕΙΑ!!! (αν είχαν και λίγο μύτη θα ήταν ακόμα πιο τέλεια για μένα) Click για ανάπτυξη... Eμενα τα τελευταια μου φαινονται οτι εχουν μεγαλη μυτη!!! Μου αρεσουν τα τελειως πλακουτσωτα δλδ η μυτη να μη φαινεται στο προφιλ τους καθολου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2009 στις 16:45 Η elvenstar: #5.937 20-01-09 16:45 Και εγώ κατέληξα σε τι περσάκι θα πάρω όταν μπορέσω, ΟΛΑΑΑΑ!!!! ότι βρω όλα μου αρέσουν. Νικολέτα εμένα μου αρέσουν αυτα τα πλακουτσωτά, παλιότερα τα αντιπαθούσα αλλά τωρα τρελαίνομαι αυτά τα μωρά πραγματικά έχουν αρκετή μύτη για περσάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2009 στις 16:59 Η elvenstar: #5.938 20-01-09 16:59 Λοιπόν διάβαζα ότι υπάρχει κ μια διεθνή κοινότητα για τους γονείς των μπλε περσικών που είναι πολύ οργανωμένη όπως φαίνεται . Να κ οι νικητές 2007 2008 από την επίσημη σελίδα της CFA Here are the Best of the Best for the 2007-2008 show season: Odd-Eyed White Male Black Female Black Neuter Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 09:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.939 22-01-09 09:37 Καλημερα! Μου λετε αν εχετε δοκιμασει τη Royal Canin Kitten για Περσακια? Λεω να τη δοκιμασω στη Σεμελη...ας ειναι Βιρμανη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 09:58 Η elvenstar: #5.940 22-01-09 09:58 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημερα! Μου λετε αν εχετε δοκιμασει τη Royal Canin Kitten για Περσακια? Λεω να τη δοκιμασω στη Σεμελη...ας ειναι Βιρμανη Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Γιούλη μου τι κάνουν τα μωράκια σου; Εμείς την έχουμε δοκιμάσει (όταν λέω εμείς εννοώ τα γατιά μου) η Κάντυ που είναι γενικά κ δύσκολη στο φαγητό τρελάθηκε μ αυτή την τροφή της άρεσε πάρα πολύ ο Μπατ πάλι νομίζω ότι του αρέσει πιο πολύ η Persian για ενήλικα γατάκια ίσως γιατί το σχήμα τους είναι πιο βολικό ακόμα κ το πικατσου που δεν τρώει καθόλου κροκέτα αυτή την τρώει. Γενικά νομίζω ότι είναι πάρα πολύ καλή τροφή κ νόστιμη κ τους κάνει πάρα πολύ ωραία γούνα. Και δεν πειράζει που γράφει για περσικά γιατί κάνει καλό γενικά στα μακρύτριχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 295 296 297 298 299 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 297 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 297 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τελειο χρωμα...Λιλα ειναι Αντωνια; Click για ανάπτυξη... Ναι λιλα τη λεει.. Α ρε Δωρα τι μου εκανες με τα ρουχα που φορας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2009 στις 14:59 Η moukelis έγραψε: #5.929 20-01-09 14:59 Και η φατσα του ωραια ειναι,αλλα δε μου αρεσουν τα ματια του...Ειναι καπως περιεργο το σχημα τους.Καλα εσυ καθεσαι και γατασκοπευεις τι ρουχα φοραω καλε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2009 στις 15:01 Η avtwvia έγραψε: #5.930 20-01-09 15:01 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Και η φατσα του ωραια ειναι,αλλα δε μου αρεσουν τα ματια του...Ειναι καπως περιεργο το σχημα τους.Καλα εσυ καθεσαι και γατασκοπευεις τι ρουχα φοραω καλε; Click για ανάπτυξη... Ηθελα να δω αν εχει δικιο η μαμα σου γι αυτα που σου λεει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2009 στις 15:01 Η elvenstar: #5.931 20-01-09 15:01 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Πηγα να ψαξω στο google τα ρουχα τα helmi που φοραει η Δωρα και μου πεταξε στα μουτρα αυτη την ομορφια!! Ειναι απο ενα εκτροφειο στην Αμερικη και την εχουν κρατησει για εκτροφη.. Δεν την πουλησαν.. Φυσιολογικο το βλεπω τετοια κουκλα.. Click για ανάπτυξη... Μα εσύ θα την έδινες; Εγώ θα το κρατούσα σαν μπιμπελό helmi λενε χαϊδευτικά κ τα Ιμαλαίων οι Αμερικάνοι νομίζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2009 στις 15:07 Η moukelis έγραψε: #5.932 20-01-09 15:07 Θα προτιμουσα αυτη τη φατσουλα ας πουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2009 στις 15:09 Η moukelis έγραψε: #5.933 20-01-09 15:09 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Ηθελα να δω αν εχει δικιο η μαμα σου γι αυτα που σου λεει... Click για ανάπτυξη... Δικιο εχει,απολυτο,καμια συναδελφος δε ντυνεται ετσι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2009 στις 15:17 Η avtwvia έγραψε: #5.934 20-01-09 15:17 Tελικα κατεληξα στο χρωμα που θα εχουν τα περσικα που καποτε θα παρω.. Ενα λευκο και ενα λιλα-κρεμ... Τελος.. Ελπιζω μεχρι τοτε ο Βασιλης να εχει συνηθισει κι αλλο την τριχα και να μην την καταλαβαινει.. Ειμαστε σε καλο δρομο παντως.. Δειτε και αυτα(εκεινο στην ακρουλα δεν ειναι ομορφο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2009 στις 15:28 Η Raisa έγραψε: #5.935 20-01-09 15:28 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Κοίτα Γιουλάκο μου λένε πως είναι καλό και έχει θερμίδες. Εγω ναι έχω πάρει ένα σωληνάριο κ δίνω στη Νάλα πού και πού . Τρίχες κάνει... νομίζω. ΤΟ τρώει με πολλή χαρά, όπως κι ο Σεβάχ μόλις το ακούσει να κτυπάει στο κουτι το σωληναριο έρχεται από όπου κι αν είναι... αλλα τι να πω. Η Νάλα παραμένει μόνον 2.300 χιλιόγραμμαΠάντως αυτο που λένε ότι ανοίγει την όρεξη δεν το βλέπω στη Ναλα. Ο,τι έτρωγε, τρώει και τώρα Click για ανάπτυξη... Εδώ είναι το θέμα Αναστασία μου ....όχι πού και πού αλλά κάθε μέρα ένα κουταλάκι.... εγώ το δίνω στη Ραίσα όταν είναι έγκυος και στα μωρά, και το τρώνε σαν τρελά Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: αααα τι είναι αυτο;;;; και εγώ το θέλωωωωωωω Click για ανάπτυξη... Αυτό κι εγώ θα το ήθελα αλλά με λίγο περισσότερη μυτούλα Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: helmi λενε χαϊδευτικά κ τα Ιμαλαίων οι Αμερικάνοι νομίζω Click για ανάπτυξη... Helmi νομίζω λέγεται ο φωτογράφος Αντωνία μου αυτά τα μωρά είναι απλά ΤΕΛΕΙΑ!!! (αν είχαν και λίγο μύτη θα ήταν ακόμα πιο τέλεια για μένα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2009 στις 15:31 Η avtwvia έγραψε: #5.936 20-01-09 15:31 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Εδώ είναι το θέμα Αναστασία μου ....όχι πού και πού αλλά κάθε μέρα ένα κουταλάκι.... εγώ το δίνω στη Ραίσα όταν είναι έγκυος και στα μωρά, και το τρώνε σαν τρελά Αυτό κι εγώ θα το ήθελα αλλά με λίγο περισσότερη μυτούλα Helmi νομίζω λέγεται ο φωτογράφος Αντωνία μου αυτά τα μωρά είναι απλά ΤΕΛΕΙΑ!!! (αν είχαν και λίγο μύτη θα ήταν ακόμα πιο τέλεια για μένα) Click για ανάπτυξη... Eμενα τα τελευταια μου φαινονται οτι εχουν μεγαλη μυτη!!! Μου αρεσουν τα τελειως πλακουτσωτα δλδ η μυτη να μη φαινεται στο προφιλ τους καθολου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2009 στις 16:45 Η elvenstar: #5.937 20-01-09 16:45 Και εγώ κατέληξα σε τι περσάκι θα πάρω όταν μπορέσω, ΟΛΑΑΑΑ!!!! ότι βρω όλα μου αρέσουν. Νικολέτα εμένα μου αρέσουν αυτα τα πλακουτσωτά, παλιότερα τα αντιπαθούσα αλλά τωρα τρελαίνομαι αυτά τα μωρά πραγματικά έχουν αρκετή μύτη για περσάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2009 στις 16:59 Η elvenstar: #5.938 20-01-09 16:59 Λοιπόν διάβαζα ότι υπάρχει κ μια διεθνή κοινότητα για τους γονείς των μπλε περσικών που είναι πολύ οργανωμένη όπως φαίνεται . Να κ οι νικητές 2007 2008 από την επίσημη σελίδα της CFA Here are the Best of the Best for the 2007-2008 show season: Odd-Eyed White Male Black Female Black Neuter Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 09:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.939 22-01-09 09:37 Καλημερα! Μου λετε αν εχετε δοκιμασει τη Royal Canin Kitten για Περσακια? Λεω να τη δοκιμασω στη Σεμελη...ας ειναι Βιρμανη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 09:58 Η elvenstar: #5.940 22-01-09 09:58 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημερα! Μου λετε αν εχετε δοκιμασει τη Royal Canin Kitten για Περσακια? Λεω να τη δοκιμασω στη Σεμελη...ας ειναι Βιρμανη Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Γιούλη μου τι κάνουν τα μωράκια σου; Εμείς την έχουμε δοκιμάσει (όταν λέω εμείς εννοώ τα γατιά μου) η Κάντυ που είναι γενικά κ δύσκολη στο φαγητό τρελάθηκε μ αυτή την τροφή της άρεσε πάρα πολύ ο Μπατ πάλι νομίζω ότι του αρέσει πιο πολύ η Persian για ενήλικα γατάκια ίσως γιατί το σχήμα τους είναι πιο βολικό ακόμα κ το πικατσου που δεν τρώει καθόλου κροκέτα αυτή την τρώει. Γενικά νομίζω ότι είναι πάρα πολύ καλή τροφή κ νόστιμη κ τους κάνει πάρα πολύ ωραία γούνα. Και δεν πειράζει που γράφει για περσικά γιατί κάνει καλό γενικά στα μακρύτριχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 295 296 297 298 299 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 297 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 297 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Και η φατσα του ωραια ειναι,αλλα δε μου αρεσουν τα ματια του...Ειναι καπως περιεργο το σχημα τους.Καλα εσυ καθεσαι και γατασκοπευεις τι ρουχα φοραω καλε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2009 στις 15:01 Η avtwvia έγραψε: #5.930 20-01-09 15:01 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Και η φατσα του ωραια ειναι,αλλα δε μου αρεσουν τα ματια του...Ειναι καπως περιεργο το σχημα τους.Καλα εσυ καθεσαι και γατασκοπευεις τι ρουχα φοραω καλε; Click για ανάπτυξη... Ηθελα να δω αν εχει δικιο η μαμα σου γι αυτα που σου λεει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2009 στις 15:01 Η elvenstar: #5.931 20-01-09 15:01 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Πηγα να ψαξω στο google τα ρουχα τα helmi που φοραει η Δωρα και μου πεταξε στα μουτρα αυτη την ομορφια!! Ειναι απο ενα εκτροφειο στην Αμερικη και την εχουν κρατησει για εκτροφη.. Δεν την πουλησαν.. Φυσιολογικο το βλεπω τετοια κουκλα.. Click για ανάπτυξη... Μα εσύ θα την έδινες; Εγώ θα το κρατούσα σαν μπιμπελό helmi λενε χαϊδευτικά κ τα Ιμαλαίων οι Αμερικάνοι νομίζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2009 στις 15:07 Η moukelis έγραψε: #5.932 20-01-09 15:07 Θα προτιμουσα αυτη τη φατσουλα ας πουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2009 στις 15:09 Η moukelis έγραψε: #5.933 20-01-09 15:09 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Ηθελα να δω αν εχει δικιο η μαμα σου γι αυτα που σου λεει... Click για ανάπτυξη... Δικιο εχει,απολυτο,καμια συναδελφος δε ντυνεται ετσι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2009 στις 15:17 Η avtwvia έγραψε: #5.934 20-01-09 15:17 Tελικα κατεληξα στο χρωμα που θα εχουν τα περσικα που καποτε θα παρω.. Ενα λευκο και ενα λιλα-κρεμ... Τελος.. Ελπιζω μεχρι τοτε ο Βασιλης να εχει συνηθισει κι αλλο την τριχα και να μην την καταλαβαινει.. Ειμαστε σε καλο δρομο παντως.. Δειτε και αυτα(εκεινο στην ακρουλα δεν ειναι ομορφο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2009 στις 15:28 Η Raisa έγραψε: #5.935 20-01-09 15:28 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Κοίτα Γιουλάκο μου λένε πως είναι καλό και έχει θερμίδες. Εγω ναι έχω πάρει ένα σωληνάριο κ δίνω στη Νάλα πού και πού . Τρίχες κάνει... νομίζω. ΤΟ τρώει με πολλή χαρά, όπως κι ο Σεβάχ μόλις το ακούσει να κτυπάει στο κουτι το σωληναριο έρχεται από όπου κι αν είναι... αλλα τι να πω. Η Νάλα παραμένει μόνον 2.300 χιλιόγραμμαΠάντως αυτο που λένε ότι ανοίγει την όρεξη δεν το βλέπω στη Ναλα. Ο,τι έτρωγε, τρώει και τώρα Click για ανάπτυξη... Εδώ είναι το θέμα Αναστασία μου ....όχι πού και πού αλλά κάθε μέρα ένα κουταλάκι.... εγώ το δίνω στη Ραίσα όταν είναι έγκυος και στα μωρά, και το τρώνε σαν τρελά Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: αααα τι είναι αυτο;;;; και εγώ το θέλωωωωωωω Click για ανάπτυξη... Αυτό κι εγώ θα το ήθελα αλλά με λίγο περισσότερη μυτούλα Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: helmi λενε χαϊδευτικά κ τα Ιμαλαίων οι Αμερικάνοι νομίζω Click για ανάπτυξη... Helmi νομίζω λέγεται ο φωτογράφος Αντωνία μου αυτά τα μωρά είναι απλά ΤΕΛΕΙΑ!!! (αν είχαν και λίγο μύτη θα ήταν ακόμα πιο τέλεια για μένα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2009 στις 15:31 Η avtwvia έγραψε: #5.936 20-01-09 15:31 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Εδώ είναι το θέμα Αναστασία μου ....όχι πού και πού αλλά κάθε μέρα ένα κουταλάκι.... εγώ το δίνω στη Ραίσα όταν είναι έγκυος και στα μωρά, και το τρώνε σαν τρελά Αυτό κι εγώ θα το ήθελα αλλά με λίγο περισσότερη μυτούλα Helmi νομίζω λέγεται ο φωτογράφος Αντωνία μου αυτά τα μωρά είναι απλά ΤΕΛΕΙΑ!!! (αν είχαν και λίγο μύτη θα ήταν ακόμα πιο τέλεια για μένα) Click για ανάπτυξη... Eμενα τα τελευταια μου φαινονται οτι εχουν μεγαλη μυτη!!! Μου αρεσουν τα τελειως πλακουτσωτα δλδ η μυτη να μη φαινεται στο προφιλ τους καθολου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2009 στις 16:45 Η elvenstar: #5.937 20-01-09 16:45 Και εγώ κατέληξα σε τι περσάκι θα πάρω όταν μπορέσω, ΟΛΑΑΑΑ!!!! ότι βρω όλα μου αρέσουν. Νικολέτα εμένα μου αρέσουν αυτα τα πλακουτσωτά, παλιότερα τα αντιπαθούσα αλλά τωρα τρελαίνομαι αυτά τα μωρά πραγματικά έχουν αρκετή μύτη για περσάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2009 στις 16:59 Η elvenstar: #5.938 20-01-09 16:59 Λοιπόν διάβαζα ότι υπάρχει κ μια διεθνή κοινότητα για τους γονείς των μπλε περσικών που είναι πολύ οργανωμένη όπως φαίνεται . Να κ οι νικητές 2007 2008 από την επίσημη σελίδα της CFA Here are the Best of the Best for the 2007-2008 show season: Odd-Eyed White Male Black Female Black Neuter Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 09:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.939 22-01-09 09:37 Καλημερα! Μου λετε αν εχετε δοκιμασει τη Royal Canin Kitten για Περσακια? Λεω να τη δοκιμασω στη Σεμελη...ας ειναι Βιρμανη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 09:58 Η elvenstar: #5.940 22-01-09 09:58 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημερα! Μου λετε αν εχετε δοκιμασει τη Royal Canin Kitten για Περσακια? Λεω να τη δοκιμασω στη Σεμελη...ας ειναι Βιρμανη Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Γιούλη μου τι κάνουν τα μωράκια σου; Εμείς την έχουμε δοκιμάσει (όταν λέω εμείς εννοώ τα γατιά μου) η Κάντυ που είναι γενικά κ δύσκολη στο φαγητό τρελάθηκε μ αυτή την τροφή της άρεσε πάρα πολύ ο Μπατ πάλι νομίζω ότι του αρέσει πιο πολύ η Persian για ενήλικα γατάκια ίσως γιατί το σχήμα τους είναι πιο βολικό ακόμα κ το πικατσου που δεν τρώει καθόλου κροκέτα αυτή την τρώει. Γενικά νομίζω ότι είναι πάρα πολύ καλή τροφή κ νόστιμη κ τους κάνει πάρα πολύ ωραία γούνα. Και δεν πειράζει που γράφει για περσικά γιατί κάνει καλό γενικά στα μακρύτριχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 295 296 297 298 299 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 297 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 297 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Και η φατσα του ωραια ειναι,αλλα δε μου αρεσουν τα ματια του...Ειναι καπως περιεργο το σχημα τους.Καλα εσυ καθεσαι και γατασκοπευεις τι ρουχα φοραω καλε; Click για ανάπτυξη... Ηθελα να δω αν εχει δικιο η μαμα σου γι αυτα που σου λεει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2009 στις 15:01 Η elvenstar: #5.931 20-01-09 15:01 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Πηγα να ψαξω στο google τα ρουχα τα helmi που φοραει η Δωρα και μου πεταξε στα μουτρα αυτη την ομορφια!! Ειναι απο ενα εκτροφειο στην Αμερικη και την εχουν κρατησει για εκτροφη.. Δεν την πουλησαν.. Φυσιολογικο το βλεπω τετοια κουκλα.. Click για ανάπτυξη... Μα εσύ θα την έδινες; Εγώ θα το κρατούσα σαν μπιμπελό helmi λενε χαϊδευτικά κ τα Ιμαλαίων οι Αμερικάνοι νομίζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2009 στις 15:07 Η moukelis έγραψε: #5.932 20-01-09 15:07 Θα προτιμουσα αυτη τη φατσουλα ας πουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2009 στις 15:09 Η moukelis έγραψε: #5.933 20-01-09 15:09 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Ηθελα να δω αν εχει δικιο η μαμα σου γι αυτα που σου λεει... Click για ανάπτυξη... Δικιο εχει,απολυτο,καμια συναδελφος δε ντυνεται ετσι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2009 στις 15:17 Η avtwvia έγραψε: #5.934 20-01-09 15:17 Tελικα κατεληξα στο χρωμα που θα εχουν τα περσικα που καποτε θα παρω.. Ενα λευκο και ενα λιλα-κρεμ... Τελος.. Ελπιζω μεχρι τοτε ο Βασιλης να εχει συνηθισει κι αλλο την τριχα και να μην την καταλαβαινει.. Ειμαστε σε καλο δρομο παντως.. Δειτε και αυτα(εκεινο στην ακρουλα δεν ειναι ομορφο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2009 στις 15:28 Η Raisa έγραψε: #5.935 20-01-09 15:28 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Κοίτα Γιουλάκο μου λένε πως είναι καλό και έχει θερμίδες. Εγω ναι έχω πάρει ένα σωληνάριο κ δίνω στη Νάλα πού και πού . Τρίχες κάνει... νομίζω. ΤΟ τρώει με πολλή χαρά, όπως κι ο Σεβάχ μόλις το ακούσει να κτυπάει στο κουτι το σωληναριο έρχεται από όπου κι αν είναι... αλλα τι να πω. Η Νάλα παραμένει μόνον 2.300 χιλιόγραμμαΠάντως αυτο που λένε ότι ανοίγει την όρεξη δεν το βλέπω στη Ναλα. Ο,τι έτρωγε, τρώει και τώρα Click για ανάπτυξη... Εδώ είναι το θέμα Αναστασία μου ....όχι πού και πού αλλά κάθε μέρα ένα κουταλάκι.... εγώ το δίνω στη Ραίσα όταν είναι έγκυος και στα μωρά, και το τρώνε σαν τρελά Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: αααα τι είναι αυτο;;;; και εγώ το θέλωωωωωωω Click για ανάπτυξη... Αυτό κι εγώ θα το ήθελα αλλά με λίγο περισσότερη μυτούλα Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: helmi λενε χαϊδευτικά κ τα Ιμαλαίων οι Αμερικάνοι νομίζω Click για ανάπτυξη... Helmi νομίζω λέγεται ο φωτογράφος Αντωνία μου αυτά τα μωρά είναι απλά ΤΕΛΕΙΑ!!! (αν είχαν και λίγο μύτη θα ήταν ακόμα πιο τέλεια για μένα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2009 στις 15:31 Η avtwvia έγραψε: #5.936 20-01-09 15:31 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Εδώ είναι το θέμα Αναστασία μου ....όχι πού και πού αλλά κάθε μέρα ένα κουταλάκι.... εγώ το δίνω στη Ραίσα όταν είναι έγκυος και στα μωρά, και το τρώνε σαν τρελά Αυτό κι εγώ θα το ήθελα αλλά με λίγο περισσότερη μυτούλα Helmi νομίζω λέγεται ο φωτογράφος Αντωνία μου αυτά τα μωρά είναι απλά ΤΕΛΕΙΑ!!! (αν είχαν και λίγο μύτη θα ήταν ακόμα πιο τέλεια για μένα) Click για ανάπτυξη... Eμενα τα τελευταια μου φαινονται οτι εχουν μεγαλη μυτη!!! Μου αρεσουν τα τελειως πλακουτσωτα δλδ η μυτη να μη φαινεται στο προφιλ τους καθολου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2009 στις 16:45 Η elvenstar: #5.937 20-01-09 16:45 Και εγώ κατέληξα σε τι περσάκι θα πάρω όταν μπορέσω, ΟΛΑΑΑΑ!!!! ότι βρω όλα μου αρέσουν. Νικολέτα εμένα μου αρέσουν αυτα τα πλακουτσωτά, παλιότερα τα αντιπαθούσα αλλά τωρα τρελαίνομαι αυτά τα μωρά πραγματικά έχουν αρκετή μύτη για περσάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2009 στις 16:59 Η elvenstar: #5.938 20-01-09 16:59 Λοιπόν διάβαζα ότι υπάρχει κ μια διεθνή κοινότητα για τους γονείς των μπλε περσικών που είναι πολύ οργανωμένη όπως φαίνεται . Να κ οι νικητές 2007 2008 από την επίσημη σελίδα της CFA Here are the Best of the Best for the 2007-2008 show season: Odd-Eyed White Male Black Female Black Neuter Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 09:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.939 22-01-09 09:37 Καλημερα! Μου λετε αν εχετε δοκιμασει τη Royal Canin Kitten για Περσακια? Λεω να τη δοκιμασω στη Σεμελη...ας ειναι Βιρμανη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 09:58 Η elvenstar: #5.940 22-01-09 09:58 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημερα! Μου λετε αν εχετε δοκιμασει τη Royal Canin Kitten για Περσακια? Λεω να τη δοκιμασω στη Σεμελη...ας ειναι Βιρμανη Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Γιούλη μου τι κάνουν τα μωράκια σου; Εμείς την έχουμε δοκιμάσει (όταν λέω εμείς εννοώ τα γατιά μου) η Κάντυ που είναι γενικά κ δύσκολη στο φαγητό τρελάθηκε μ αυτή την τροφή της άρεσε πάρα πολύ ο Μπατ πάλι νομίζω ότι του αρέσει πιο πολύ η Persian για ενήλικα γατάκια ίσως γιατί το σχήμα τους είναι πιο βολικό ακόμα κ το πικατσου που δεν τρώει καθόλου κροκέτα αυτή την τρώει. Γενικά νομίζω ότι είναι πάρα πολύ καλή τροφή κ νόστιμη κ τους κάνει πάρα πολύ ωραία γούνα. Και δεν πειράζει που γράφει για περσικά γιατί κάνει καλό γενικά στα μακρύτριχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 295 296 297 298 299 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 297 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 297 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Πηγα να ψαξω στο google τα ρουχα τα helmi που φοραει η Δωρα και μου πεταξε στα μουτρα αυτη την ομορφια!! Ειναι απο ενα εκτροφειο στην Αμερικη και την εχουν κρατησει για εκτροφη.. Δεν την πουλησαν.. Φυσιολογικο το βλεπω τετοια κουκλα.. Click για ανάπτυξη... Μα εσύ θα την έδινες; Εγώ θα το κρατούσα σαν μπιμπελό helmi λενε χαϊδευτικά κ τα Ιμαλαίων οι Αμερικάνοι νομίζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2009 στις 15:07 Η moukelis έγραψε: #5.932 20-01-09 15:07 Θα προτιμουσα αυτη τη φατσουλα ας πουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2009 στις 15:09 Η moukelis έγραψε: #5.933 20-01-09 15:09 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Ηθελα να δω αν εχει δικιο η μαμα σου γι αυτα που σου λεει... Click για ανάπτυξη... Δικιο εχει,απολυτο,καμια συναδελφος δε ντυνεται ετσι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2009 στις 15:17 Η avtwvia έγραψε: #5.934 20-01-09 15:17 Tελικα κατεληξα στο χρωμα που θα εχουν τα περσικα που καποτε θα παρω.. Ενα λευκο και ενα λιλα-κρεμ... Τελος.. Ελπιζω μεχρι τοτε ο Βασιλης να εχει συνηθισει κι αλλο την τριχα και να μην την καταλαβαινει.. Ειμαστε σε καλο δρομο παντως.. Δειτε και αυτα(εκεινο στην ακρουλα δεν ειναι ομορφο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2009 στις 15:28 Η Raisa έγραψε: #5.935 20-01-09 15:28 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Κοίτα Γιουλάκο μου λένε πως είναι καλό και έχει θερμίδες. Εγω ναι έχω πάρει ένα σωληνάριο κ δίνω στη Νάλα πού και πού . Τρίχες κάνει... νομίζω. ΤΟ τρώει με πολλή χαρά, όπως κι ο Σεβάχ μόλις το ακούσει να κτυπάει στο κουτι το σωληναριο έρχεται από όπου κι αν είναι... αλλα τι να πω. Η Νάλα παραμένει μόνον 2.300 χιλιόγραμμαΠάντως αυτο που λένε ότι ανοίγει την όρεξη δεν το βλέπω στη Ναλα. Ο,τι έτρωγε, τρώει και τώρα Click για ανάπτυξη... Εδώ είναι το θέμα Αναστασία μου ....όχι πού και πού αλλά κάθε μέρα ένα κουταλάκι.... εγώ το δίνω στη Ραίσα όταν είναι έγκυος και στα μωρά, και το τρώνε σαν τρελά Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: αααα τι είναι αυτο;;;; και εγώ το θέλωωωωωωω Click για ανάπτυξη... Αυτό κι εγώ θα το ήθελα αλλά με λίγο περισσότερη μυτούλα Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: helmi λενε χαϊδευτικά κ τα Ιμαλαίων οι Αμερικάνοι νομίζω Click για ανάπτυξη... Helmi νομίζω λέγεται ο φωτογράφος Αντωνία μου αυτά τα μωρά είναι απλά ΤΕΛΕΙΑ!!! (αν είχαν και λίγο μύτη θα ήταν ακόμα πιο τέλεια για μένα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2009 στις 15:31 Η avtwvia έγραψε: #5.936 20-01-09 15:31 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Εδώ είναι το θέμα Αναστασία μου ....όχι πού και πού αλλά κάθε μέρα ένα κουταλάκι.... εγώ το δίνω στη Ραίσα όταν είναι έγκυος και στα μωρά, και το τρώνε σαν τρελά Αυτό κι εγώ θα το ήθελα αλλά με λίγο περισσότερη μυτούλα Helmi νομίζω λέγεται ο φωτογράφος Αντωνία μου αυτά τα μωρά είναι απλά ΤΕΛΕΙΑ!!! (αν είχαν και λίγο μύτη θα ήταν ακόμα πιο τέλεια για μένα) Click για ανάπτυξη... Eμενα τα τελευταια μου φαινονται οτι εχουν μεγαλη μυτη!!! Μου αρεσουν τα τελειως πλακουτσωτα δλδ η μυτη να μη φαινεται στο προφιλ τους καθολου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2009 στις 16:45 Η elvenstar: #5.937 20-01-09 16:45 Και εγώ κατέληξα σε τι περσάκι θα πάρω όταν μπορέσω, ΟΛΑΑΑΑ!!!! ότι βρω όλα μου αρέσουν. Νικολέτα εμένα μου αρέσουν αυτα τα πλακουτσωτά, παλιότερα τα αντιπαθούσα αλλά τωρα τρελαίνομαι αυτά τα μωρά πραγματικά έχουν αρκετή μύτη για περσάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2009 στις 16:59 Η elvenstar: #5.938 20-01-09 16:59 Λοιπόν διάβαζα ότι υπάρχει κ μια διεθνή κοινότητα για τους γονείς των μπλε περσικών που είναι πολύ οργανωμένη όπως φαίνεται . Να κ οι νικητές 2007 2008 από την επίσημη σελίδα της CFA Here are the Best of the Best for the 2007-2008 show season: Odd-Eyed White Male Black Female Black Neuter Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 09:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.939 22-01-09 09:37 Καλημερα! Μου λετε αν εχετε δοκιμασει τη Royal Canin Kitten για Περσακια? Λεω να τη δοκιμασω στη Σεμελη...ας ειναι Βιρμανη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 09:58 Η elvenstar: #5.940 22-01-09 09:58 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημερα! Μου λετε αν εχετε δοκιμασει τη Royal Canin Kitten για Περσακια? Λεω να τη δοκιμασω στη Σεμελη...ας ειναι Βιρμανη Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Γιούλη μου τι κάνουν τα μωράκια σου; Εμείς την έχουμε δοκιμάσει (όταν λέω εμείς εννοώ τα γατιά μου) η Κάντυ που είναι γενικά κ δύσκολη στο φαγητό τρελάθηκε μ αυτή την τροφή της άρεσε πάρα πολύ ο Μπατ πάλι νομίζω ότι του αρέσει πιο πολύ η Persian για ενήλικα γατάκια ίσως γιατί το σχήμα τους είναι πιο βολικό ακόμα κ το πικατσου που δεν τρώει καθόλου κροκέτα αυτή την τρώει. Γενικά νομίζω ότι είναι πάρα πολύ καλή τροφή κ νόστιμη κ τους κάνει πάρα πολύ ωραία γούνα. Και δεν πειράζει που γράφει για περσικά γιατί κάνει καλό γενικά στα μακρύτριχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 295 296 297 298 299 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 297 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 297 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Θα προτιμουσα αυτη τη φατσουλα ας πουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2009 στις 15:09 Η moukelis έγραψε: #5.933 20-01-09 15:09 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Ηθελα να δω αν εχει δικιο η μαμα σου γι αυτα που σου λεει... Click για ανάπτυξη... Δικιο εχει,απολυτο,καμια συναδελφος δε ντυνεται ετσι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2009 στις 15:17 Η avtwvia έγραψε: #5.934 20-01-09 15:17 Tελικα κατεληξα στο χρωμα που θα εχουν τα περσικα που καποτε θα παρω.. Ενα λευκο και ενα λιλα-κρεμ... Τελος.. Ελπιζω μεχρι τοτε ο Βασιλης να εχει συνηθισει κι αλλο την τριχα και να μην την καταλαβαινει.. Ειμαστε σε καλο δρομο παντως.. Δειτε και αυτα(εκεινο στην ακρουλα δεν ειναι ομορφο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2009 στις 15:28 Η Raisa έγραψε: #5.935 20-01-09 15:28 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Κοίτα Γιουλάκο μου λένε πως είναι καλό και έχει θερμίδες. Εγω ναι έχω πάρει ένα σωληνάριο κ δίνω στη Νάλα πού και πού . Τρίχες κάνει... νομίζω. ΤΟ τρώει με πολλή χαρά, όπως κι ο Σεβάχ μόλις το ακούσει να κτυπάει στο κουτι το σωληναριο έρχεται από όπου κι αν είναι... αλλα τι να πω. Η Νάλα παραμένει μόνον 2.300 χιλιόγραμμαΠάντως αυτο που λένε ότι ανοίγει την όρεξη δεν το βλέπω στη Ναλα. Ο,τι έτρωγε, τρώει και τώρα Click για ανάπτυξη... Εδώ είναι το θέμα Αναστασία μου ....όχι πού και πού αλλά κάθε μέρα ένα κουταλάκι.... εγώ το δίνω στη Ραίσα όταν είναι έγκυος και στα μωρά, και το τρώνε σαν τρελά Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: αααα τι είναι αυτο;;;; και εγώ το θέλωωωωωωω Click για ανάπτυξη... Αυτό κι εγώ θα το ήθελα αλλά με λίγο περισσότερη μυτούλα Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: helmi λενε χαϊδευτικά κ τα Ιμαλαίων οι Αμερικάνοι νομίζω Click για ανάπτυξη... Helmi νομίζω λέγεται ο φωτογράφος Αντωνία μου αυτά τα μωρά είναι απλά ΤΕΛΕΙΑ!!! (αν είχαν και λίγο μύτη θα ήταν ακόμα πιο τέλεια για μένα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2009 στις 15:31 Η avtwvia έγραψε: #5.936 20-01-09 15:31 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Εδώ είναι το θέμα Αναστασία μου ....όχι πού και πού αλλά κάθε μέρα ένα κουταλάκι.... εγώ το δίνω στη Ραίσα όταν είναι έγκυος και στα μωρά, και το τρώνε σαν τρελά Αυτό κι εγώ θα το ήθελα αλλά με λίγο περισσότερη μυτούλα Helmi νομίζω λέγεται ο φωτογράφος Αντωνία μου αυτά τα μωρά είναι απλά ΤΕΛΕΙΑ!!! (αν είχαν και λίγο μύτη θα ήταν ακόμα πιο τέλεια για μένα) Click για ανάπτυξη... Eμενα τα τελευταια μου φαινονται οτι εχουν μεγαλη μυτη!!! Μου αρεσουν τα τελειως πλακουτσωτα δλδ η μυτη να μη φαινεται στο προφιλ τους καθολου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2009 στις 16:45 Η elvenstar: #5.937 20-01-09 16:45 Και εγώ κατέληξα σε τι περσάκι θα πάρω όταν μπορέσω, ΟΛΑΑΑΑ!!!! ότι βρω όλα μου αρέσουν. Νικολέτα εμένα μου αρέσουν αυτα τα πλακουτσωτά, παλιότερα τα αντιπαθούσα αλλά τωρα τρελαίνομαι αυτά τα μωρά πραγματικά έχουν αρκετή μύτη για περσάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2009 στις 16:59 Η elvenstar: #5.938 20-01-09 16:59 Λοιπόν διάβαζα ότι υπάρχει κ μια διεθνή κοινότητα για τους γονείς των μπλε περσικών που είναι πολύ οργανωμένη όπως φαίνεται . Να κ οι νικητές 2007 2008 από την επίσημη σελίδα της CFA Here are the Best of the Best for the 2007-2008 show season: Odd-Eyed White Male Black Female Black Neuter Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 09:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.939 22-01-09 09:37 Καλημερα! Μου λετε αν εχετε δοκιμασει τη Royal Canin Kitten για Περσακια? Λεω να τη δοκιμασω στη Σεμελη...ας ειναι Βιρμανη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 09:58 Η elvenstar: #5.940 22-01-09 09:58 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημερα! Μου λετε αν εχετε δοκιμασει τη Royal Canin Kitten για Περσακια? Λεω να τη δοκιμασω στη Σεμελη...ας ειναι Βιρμανη Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Γιούλη μου τι κάνουν τα μωράκια σου; Εμείς την έχουμε δοκιμάσει (όταν λέω εμείς εννοώ τα γατιά μου) η Κάντυ που είναι γενικά κ δύσκολη στο φαγητό τρελάθηκε μ αυτή την τροφή της άρεσε πάρα πολύ ο Μπατ πάλι νομίζω ότι του αρέσει πιο πολύ η Persian για ενήλικα γατάκια ίσως γιατί το σχήμα τους είναι πιο βολικό ακόμα κ το πικατσου που δεν τρώει καθόλου κροκέτα αυτή την τρώει. Γενικά νομίζω ότι είναι πάρα πολύ καλή τροφή κ νόστιμη κ τους κάνει πάρα πολύ ωραία γούνα. Και δεν πειράζει που γράφει για περσικά γιατί κάνει καλό γενικά στα μακρύτριχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 295 296 297 298 299 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 297 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 297 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Ηθελα να δω αν εχει δικιο η μαμα σου γι αυτα που σου λεει... Click για ανάπτυξη... Δικιο εχει,απολυτο,καμια συναδελφος δε ντυνεται ετσι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2009 στις 15:17 Η avtwvia έγραψε: #5.934 20-01-09 15:17 Tελικα κατεληξα στο χρωμα που θα εχουν τα περσικα που καποτε θα παρω.. Ενα λευκο και ενα λιλα-κρεμ... Τελος.. Ελπιζω μεχρι τοτε ο Βασιλης να εχει συνηθισει κι αλλο την τριχα και να μην την καταλαβαινει.. Ειμαστε σε καλο δρομο παντως.. Δειτε και αυτα(εκεινο στην ακρουλα δεν ειναι ομορφο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2009 στις 15:28 Η Raisa έγραψε: #5.935 20-01-09 15:28 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Κοίτα Γιουλάκο μου λένε πως είναι καλό και έχει θερμίδες. Εγω ναι έχω πάρει ένα σωληνάριο κ δίνω στη Νάλα πού και πού . Τρίχες κάνει... νομίζω. ΤΟ τρώει με πολλή χαρά, όπως κι ο Σεβάχ μόλις το ακούσει να κτυπάει στο κουτι το σωληναριο έρχεται από όπου κι αν είναι... αλλα τι να πω. Η Νάλα παραμένει μόνον 2.300 χιλιόγραμμαΠάντως αυτο που λένε ότι ανοίγει την όρεξη δεν το βλέπω στη Ναλα. Ο,τι έτρωγε, τρώει και τώρα Click για ανάπτυξη... Εδώ είναι το θέμα Αναστασία μου ....όχι πού και πού αλλά κάθε μέρα ένα κουταλάκι.... εγώ το δίνω στη Ραίσα όταν είναι έγκυος και στα μωρά, και το τρώνε σαν τρελά Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: αααα τι είναι αυτο;;;; και εγώ το θέλωωωωωωω Click για ανάπτυξη... Αυτό κι εγώ θα το ήθελα αλλά με λίγο περισσότερη μυτούλα Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: helmi λενε χαϊδευτικά κ τα Ιμαλαίων οι Αμερικάνοι νομίζω Click για ανάπτυξη... Helmi νομίζω λέγεται ο φωτογράφος Αντωνία μου αυτά τα μωρά είναι απλά ΤΕΛΕΙΑ!!! (αν είχαν και λίγο μύτη θα ήταν ακόμα πιο τέλεια για μένα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2009 στις 15:31 Η avtwvia έγραψε: #5.936 20-01-09 15:31 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Εδώ είναι το θέμα Αναστασία μου ....όχι πού και πού αλλά κάθε μέρα ένα κουταλάκι.... εγώ το δίνω στη Ραίσα όταν είναι έγκυος και στα μωρά, και το τρώνε σαν τρελά Αυτό κι εγώ θα το ήθελα αλλά με λίγο περισσότερη μυτούλα Helmi νομίζω λέγεται ο φωτογράφος Αντωνία μου αυτά τα μωρά είναι απλά ΤΕΛΕΙΑ!!! (αν είχαν και λίγο μύτη θα ήταν ακόμα πιο τέλεια για μένα) Click για ανάπτυξη... Eμενα τα τελευταια μου φαινονται οτι εχουν μεγαλη μυτη!!! Μου αρεσουν τα τελειως πλακουτσωτα δλδ η μυτη να μη φαινεται στο προφιλ τους καθολου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2009 στις 16:45 Η elvenstar: #5.937 20-01-09 16:45 Και εγώ κατέληξα σε τι περσάκι θα πάρω όταν μπορέσω, ΟΛΑΑΑΑ!!!! ότι βρω όλα μου αρέσουν. Νικολέτα εμένα μου αρέσουν αυτα τα πλακουτσωτά, παλιότερα τα αντιπαθούσα αλλά τωρα τρελαίνομαι αυτά τα μωρά πραγματικά έχουν αρκετή μύτη για περσάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2009 στις 16:59 Η elvenstar: #5.938 20-01-09 16:59 Λοιπόν διάβαζα ότι υπάρχει κ μια διεθνή κοινότητα για τους γονείς των μπλε περσικών που είναι πολύ οργανωμένη όπως φαίνεται . Να κ οι νικητές 2007 2008 από την επίσημη σελίδα της CFA Here are the Best of the Best for the 2007-2008 show season: Odd-Eyed White Male Black Female Black Neuter Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 09:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.939 22-01-09 09:37 Καλημερα! Μου λετε αν εχετε δοκιμασει τη Royal Canin Kitten για Περσακια? Λεω να τη δοκιμασω στη Σεμελη...ας ειναι Βιρμανη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 09:58 Η elvenstar: #5.940 22-01-09 09:58 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημερα! Μου λετε αν εχετε δοκιμασει τη Royal Canin Kitten για Περσακια? Λεω να τη δοκιμασω στη Σεμελη...ας ειναι Βιρμανη Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Γιούλη μου τι κάνουν τα μωράκια σου; Εμείς την έχουμε δοκιμάσει (όταν λέω εμείς εννοώ τα γατιά μου) η Κάντυ που είναι γενικά κ δύσκολη στο φαγητό τρελάθηκε μ αυτή την τροφή της άρεσε πάρα πολύ ο Μπατ πάλι νομίζω ότι του αρέσει πιο πολύ η Persian για ενήλικα γατάκια ίσως γιατί το σχήμα τους είναι πιο βολικό ακόμα κ το πικατσου που δεν τρώει καθόλου κροκέτα αυτή την τρώει. Γενικά νομίζω ότι είναι πάρα πολύ καλή τροφή κ νόστιμη κ τους κάνει πάρα πολύ ωραία γούνα. Και δεν πειράζει που γράφει για περσικά γιατί κάνει καλό γενικά στα μακρύτριχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 295 296 297 298 299 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 297 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 297 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Tελικα κατεληξα στο χρωμα που θα εχουν τα περσικα που καποτε θα παρω.. Ενα λευκο και ενα λιλα-κρεμ... Τελος.. Ελπιζω μεχρι τοτε ο Βασιλης να εχει συνηθισει κι αλλο την τριχα και να μην την καταλαβαινει.. Ειμαστε σε καλο δρομο παντως.. Δειτε και αυτα(εκεινο στην ακρουλα δεν ειναι ομορφο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2009 στις 15:28 Η Raisa έγραψε: #5.935 20-01-09 15:28 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Κοίτα Γιουλάκο μου λένε πως είναι καλό και έχει θερμίδες. Εγω ναι έχω πάρει ένα σωληνάριο κ δίνω στη Νάλα πού και πού . Τρίχες κάνει... νομίζω. ΤΟ τρώει με πολλή χαρά, όπως κι ο Σεβάχ μόλις το ακούσει να κτυπάει στο κουτι το σωληναριο έρχεται από όπου κι αν είναι... αλλα τι να πω. Η Νάλα παραμένει μόνον 2.300 χιλιόγραμμαΠάντως αυτο που λένε ότι ανοίγει την όρεξη δεν το βλέπω στη Ναλα. Ο,τι έτρωγε, τρώει και τώρα Click για ανάπτυξη... Εδώ είναι το θέμα Αναστασία μου ....όχι πού και πού αλλά κάθε μέρα ένα κουταλάκι.... εγώ το δίνω στη Ραίσα όταν είναι έγκυος και στα μωρά, και το τρώνε σαν τρελά Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: αααα τι είναι αυτο;;;; και εγώ το θέλωωωωωωω Click για ανάπτυξη... Αυτό κι εγώ θα το ήθελα αλλά με λίγο περισσότερη μυτούλα Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: helmi λενε χαϊδευτικά κ τα Ιμαλαίων οι Αμερικάνοι νομίζω Click για ανάπτυξη... Helmi νομίζω λέγεται ο φωτογράφος Αντωνία μου αυτά τα μωρά είναι απλά ΤΕΛΕΙΑ!!! (αν είχαν και λίγο μύτη θα ήταν ακόμα πιο τέλεια για μένα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2009 στις 15:31 Η avtwvia έγραψε: #5.936 20-01-09 15:31 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Εδώ είναι το θέμα Αναστασία μου ....όχι πού και πού αλλά κάθε μέρα ένα κουταλάκι.... εγώ το δίνω στη Ραίσα όταν είναι έγκυος και στα μωρά, και το τρώνε σαν τρελά Αυτό κι εγώ θα το ήθελα αλλά με λίγο περισσότερη μυτούλα Helmi νομίζω λέγεται ο φωτογράφος Αντωνία μου αυτά τα μωρά είναι απλά ΤΕΛΕΙΑ!!! (αν είχαν και λίγο μύτη θα ήταν ακόμα πιο τέλεια για μένα) Click για ανάπτυξη... Eμενα τα τελευταια μου φαινονται οτι εχουν μεγαλη μυτη!!! Μου αρεσουν τα τελειως πλακουτσωτα δλδ η μυτη να μη φαινεται στο προφιλ τους καθολου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2009 στις 16:45 Η elvenstar: #5.937 20-01-09 16:45 Και εγώ κατέληξα σε τι περσάκι θα πάρω όταν μπορέσω, ΟΛΑΑΑΑ!!!! ότι βρω όλα μου αρέσουν. Νικολέτα εμένα μου αρέσουν αυτα τα πλακουτσωτά, παλιότερα τα αντιπαθούσα αλλά τωρα τρελαίνομαι αυτά τα μωρά πραγματικά έχουν αρκετή μύτη για περσάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2009 στις 16:59 Η elvenstar: #5.938 20-01-09 16:59 Λοιπόν διάβαζα ότι υπάρχει κ μια διεθνή κοινότητα για τους γονείς των μπλε περσικών που είναι πολύ οργανωμένη όπως φαίνεται . Να κ οι νικητές 2007 2008 από την επίσημη σελίδα της CFA Here are the Best of the Best for the 2007-2008 show season: Odd-Eyed White Male Black Female Black Neuter Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 09:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.939 22-01-09 09:37 Καλημερα! Μου λετε αν εχετε δοκιμασει τη Royal Canin Kitten για Περσακια? Λεω να τη δοκιμασω στη Σεμελη...ας ειναι Βιρμανη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 09:58 Η elvenstar: #5.940 22-01-09 09:58 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημερα! Μου λετε αν εχετε δοκιμασει τη Royal Canin Kitten για Περσακια? Λεω να τη δοκιμασω στη Σεμελη...ας ειναι Βιρμανη Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Γιούλη μου τι κάνουν τα μωράκια σου; Εμείς την έχουμε δοκιμάσει (όταν λέω εμείς εννοώ τα γατιά μου) η Κάντυ που είναι γενικά κ δύσκολη στο φαγητό τρελάθηκε μ αυτή την τροφή της άρεσε πάρα πολύ ο Μπατ πάλι νομίζω ότι του αρέσει πιο πολύ η Persian για ενήλικα γατάκια ίσως γιατί το σχήμα τους είναι πιο βολικό ακόμα κ το πικατσου που δεν τρώει καθόλου κροκέτα αυτή την τρώει. Γενικά νομίζω ότι είναι πάρα πολύ καλή τροφή κ νόστιμη κ τους κάνει πάρα πολύ ωραία γούνα. Και δεν πειράζει που γράφει για περσικά γιατί κάνει καλό γενικά στα μακρύτριχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 295 296 297 298 299 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 297 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 297 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από staman2: Κοίτα Γιουλάκο μου λένε πως είναι καλό και έχει θερμίδες. Εγω ναι έχω πάρει ένα σωληνάριο κ δίνω στη Νάλα πού και πού . Τρίχες κάνει... νομίζω. ΤΟ τρώει με πολλή χαρά, όπως κι ο Σεβάχ μόλις το ακούσει να κτυπάει στο κουτι το σωληναριο έρχεται από όπου κι αν είναι... αλλα τι να πω. Η Νάλα παραμένει μόνον 2.300 χιλιόγραμμαΠάντως αυτο που λένε ότι ανοίγει την όρεξη δεν το βλέπω στη Ναλα. Ο,τι έτρωγε, τρώει και τώρα Click για ανάπτυξη... Εδώ είναι το θέμα Αναστασία μου ....όχι πού και πού αλλά κάθε μέρα ένα κουταλάκι.... εγώ το δίνω στη Ραίσα όταν είναι έγκυος και στα μωρά, και το τρώνε σαν τρελά Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: αααα τι είναι αυτο;;;; και εγώ το θέλωωωωωωω Click για ανάπτυξη... Αυτό κι εγώ θα το ήθελα αλλά με λίγο περισσότερη μυτούλα Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: helmi λενε χαϊδευτικά κ τα Ιμαλαίων οι Αμερικάνοι νομίζω Click για ανάπτυξη... Helmi νομίζω λέγεται ο φωτογράφος Αντωνία μου αυτά τα μωρά είναι απλά ΤΕΛΕΙΑ!!! (αν είχαν και λίγο μύτη θα ήταν ακόμα πιο τέλεια για μένα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2009 στις 15:31 Η avtwvia έγραψε: #5.936 20-01-09 15:31 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Εδώ είναι το θέμα Αναστασία μου ....όχι πού και πού αλλά κάθε μέρα ένα κουταλάκι.... εγώ το δίνω στη Ραίσα όταν είναι έγκυος και στα μωρά, και το τρώνε σαν τρελά Αυτό κι εγώ θα το ήθελα αλλά με λίγο περισσότερη μυτούλα Helmi νομίζω λέγεται ο φωτογράφος Αντωνία μου αυτά τα μωρά είναι απλά ΤΕΛΕΙΑ!!! (αν είχαν και λίγο μύτη θα ήταν ακόμα πιο τέλεια για μένα) Click για ανάπτυξη... Eμενα τα τελευταια μου φαινονται οτι εχουν μεγαλη μυτη!!! Μου αρεσουν τα τελειως πλακουτσωτα δλδ η μυτη να μη φαινεται στο προφιλ τους καθολου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2009 στις 16:45 Η elvenstar: #5.937 20-01-09 16:45 Και εγώ κατέληξα σε τι περσάκι θα πάρω όταν μπορέσω, ΟΛΑΑΑΑ!!!! ότι βρω όλα μου αρέσουν. Νικολέτα εμένα μου αρέσουν αυτα τα πλακουτσωτά, παλιότερα τα αντιπαθούσα αλλά τωρα τρελαίνομαι αυτά τα μωρά πραγματικά έχουν αρκετή μύτη για περσάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2009 στις 16:59 Η elvenstar: #5.938 20-01-09 16:59 Λοιπόν διάβαζα ότι υπάρχει κ μια διεθνή κοινότητα για τους γονείς των μπλε περσικών που είναι πολύ οργανωμένη όπως φαίνεται . Να κ οι νικητές 2007 2008 από την επίσημη σελίδα της CFA Here are the Best of the Best for the 2007-2008 show season: Odd-Eyed White Male Black Female Black Neuter Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 09:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.939 22-01-09 09:37 Καλημερα! Μου λετε αν εχετε δοκιμασει τη Royal Canin Kitten για Περσακια? Λεω να τη δοκιμασω στη Σεμελη...ας ειναι Βιρμανη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 09:58 Η elvenstar: #5.940 22-01-09 09:58 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημερα! Μου λετε αν εχετε δοκιμασει τη Royal Canin Kitten για Περσακια? Λεω να τη δοκιμασω στη Σεμελη...ας ειναι Βιρμανη Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Γιούλη μου τι κάνουν τα μωράκια σου; Εμείς την έχουμε δοκιμάσει (όταν λέω εμείς εννοώ τα γατιά μου) η Κάντυ που είναι γενικά κ δύσκολη στο φαγητό τρελάθηκε μ αυτή την τροφή της άρεσε πάρα πολύ ο Μπατ πάλι νομίζω ότι του αρέσει πιο πολύ η Persian για ενήλικα γατάκια ίσως γιατί το σχήμα τους είναι πιο βολικό ακόμα κ το πικατσου που δεν τρώει καθόλου κροκέτα αυτή την τρώει. Γενικά νομίζω ότι είναι πάρα πολύ καλή τροφή κ νόστιμη κ τους κάνει πάρα πολύ ωραία γούνα. Και δεν πειράζει που γράφει για περσικά γιατί κάνει καλό γενικά στα μακρύτριχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 295 296 297 298 299 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 297 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 297 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Εδώ είναι το θέμα Αναστασία μου ....όχι πού και πού αλλά κάθε μέρα ένα κουταλάκι.... εγώ το δίνω στη Ραίσα όταν είναι έγκυος και στα μωρά, και το τρώνε σαν τρελά Αυτό κι εγώ θα το ήθελα αλλά με λίγο περισσότερη μυτούλα Helmi νομίζω λέγεται ο φωτογράφος Αντωνία μου αυτά τα μωρά είναι απλά ΤΕΛΕΙΑ!!! (αν είχαν και λίγο μύτη θα ήταν ακόμα πιο τέλεια για μένα) Click για ανάπτυξη... Eμενα τα τελευταια μου φαινονται οτι εχουν μεγαλη μυτη!!! Μου αρεσουν τα τελειως πλακουτσωτα δλδ η μυτη να μη φαινεται στο προφιλ τους καθολου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2009 στις 16:45 Η elvenstar: #5.937 20-01-09 16:45 Και εγώ κατέληξα σε τι περσάκι θα πάρω όταν μπορέσω, ΟΛΑΑΑΑ!!!! ότι βρω όλα μου αρέσουν. Νικολέτα εμένα μου αρέσουν αυτα τα πλακουτσωτά, παλιότερα τα αντιπαθούσα αλλά τωρα τρελαίνομαι αυτά τα μωρά πραγματικά έχουν αρκετή μύτη για περσάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2009 στις 16:59 Η elvenstar: #5.938 20-01-09 16:59 Λοιπόν διάβαζα ότι υπάρχει κ μια διεθνή κοινότητα για τους γονείς των μπλε περσικών που είναι πολύ οργανωμένη όπως φαίνεται . Να κ οι νικητές 2007 2008 από την επίσημη σελίδα της CFA Here are the Best of the Best for the 2007-2008 show season: Odd-Eyed White Male Black Female Black Neuter Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 09:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.939 22-01-09 09:37 Καλημερα! Μου λετε αν εχετε δοκιμασει τη Royal Canin Kitten για Περσακια? Λεω να τη δοκιμασω στη Σεμελη...ας ειναι Βιρμανη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 09:58 Η elvenstar: #5.940 22-01-09 09:58 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημερα! Μου λετε αν εχετε δοκιμασει τη Royal Canin Kitten για Περσακια? Λεω να τη δοκιμασω στη Σεμελη...ας ειναι Βιρμανη Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Γιούλη μου τι κάνουν τα μωράκια σου; Εμείς την έχουμε δοκιμάσει (όταν λέω εμείς εννοώ τα γατιά μου) η Κάντυ που είναι γενικά κ δύσκολη στο φαγητό τρελάθηκε μ αυτή την τροφή της άρεσε πάρα πολύ ο Μπατ πάλι νομίζω ότι του αρέσει πιο πολύ η Persian για ενήλικα γατάκια ίσως γιατί το σχήμα τους είναι πιο βολικό ακόμα κ το πικατσου που δεν τρώει καθόλου κροκέτα αυτή την τρώει. Γενικά νομίζω ότι είναι πάρα πολύ καλή τροφή κ νόστιμη κ τους κάνει πάρα πολύ ωραία γούνα. Και δεν πειράζει που γράφει για περσικά γιατί κάνει καλό γενικά στα μακρύτριχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 295 296 297 298 299 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 297 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 297 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Και εγώ κατέληξα σε τι περσάκι θα πάρω όταν μπορέσω, ΟΛΑΑΑΑ!!!! ότι βρω όλα μου αρέσουν. Νικολέτα εμένα μου αρέσουν αυτα τα πλακουτσωτά, παλιότερα τα αντιπαθούσα αλλά τωρα τρελαίνομαι αυτά τα μωρά πραγματικά έχουν αρκετή μύτη για περσάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2009 στις 16:59 Η elvenstar: #5.938 20-01-09 16:59 Λοιπόν διάβαζα ότι υπάρχει κ μια διεθνή κοινότητα για τους γονείς των μπλε περσικών που είναι πολύ οργανωμένη όπως φαίνεται . Να κ οι νικητές 2007 2008 από την επίσημη σελίδα της CFA Here are the Best of the Best for the 2007-2008 show season: Odd-Eyed White Male Black Female Black Neuter Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 09:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.939 22-01-09 09:37 Καλημερα! Μου λετε αν εχετε δοκιμασει τη Royal Canin Kitten για Περσακια? Λεω να τη δοκιμασω στη Σεμελη...ας ειναι Βιρμανη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 09:58 Η elvenstar: #5.940 22-01-09 09:58 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημερα! Μου λετε αν εχετε δοκιμασει τη Royal Canin Kitten για Περσακια? Λεω να τη δοκιμασω στη Σεμελη...ας ειναι Βιρμανη Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Γιούλη μου τι κάνουν τα μωράκια σου; Εμείς την έχουμε δοκιμάσει (όταν λέω εμείς εννοώ τα γατιά μου) η Κάντυ που είναι γενικά κ δύσκολη στο φαγητό τρελάθηκε μ αυτή την τροφή της άρεσε πάρα πολύ ο Μπατ πάλι νομίζω ότι του αρέσει πιο πολύ η Persian για ενήλικα γατάκια ίσως γιατί το σχήμα τους είναι πιο βολικό ακόμα κ το πικατσου που δεν τρώει καθόλου κροκέτα αυτή την τρώει. Γενικά νομίζω ότι είναι πάρα πολύ καλή τροφή κ νόστιμη κ τους κάνει πάρα πολύ ωραία γούνα. Και δεν πειράζει που γράφει για περσικά γιατί κάνει καλό γενικά στα μακρύτριχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 295 296 297 298 299 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 297 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 297 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Λοιπόν διάβαζα ότι υπάρχει κ μια διεθνή κοινότητα για τους γονείς των μπλε περσικών που είναι πολύ οργανωμένη όπως φαίνεται . Να κ οι νικητές 2007 2008 από την επίσημη σελίδα της CFA Here are the Best of the Best for the 2007-2008 show season: Odd-Eyed White Male Black Female Black Neuter Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 09:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.939 22-01-09 09:37 Καλημερα! Μου λετε αν εχετε δοκιμασει τη Royal Canin Kitten για Περσακια? Λεω να τη δοκιμασω στη Σεμελη...ας ειναι Βιρμανη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 09:58 Η elvenstar: #5.940 22-01-09 09:58 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημερα! Μου λετε αν εχετε δοκιμασει τη Royal Canin Kitten για Περσακια? Λεω να τη δοκιμασω στη Σεμελη...ας ειναι Βιρμανη Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Γιούλη μου τι κάνουν τα μωράκια σου; Εμείς την έχουμε δοκιμάσει (όταν λέω εμείς εννοώ τα γατιά μου) η Κάντυ που είναι γενικά κ δύσκολη στο φαγητό τρελάθηκε μ αυτή την τροφή της άρεσε πάρα πολύ ο Μπατ πάλι νομίζω ότι του αρέσει πιο πολύ η Persian για ενήλικα γατάκια ίσως γιατί το σχήμα τους είναι πιο βολικό ακόμα κ το πικατσου που δεν τρώει καθόλου κροκέτα αυτή την τρώει. Γενικά νομίζω ότι είναι πάρα πολύ καλή τροφή κ νόστιμη κ τους κάνει πάρα πολύ ωραία γούνα. Και δεν πειράζει που γράφει για περσικά γιατί κάνει καλό γενικά στα μακρύτριχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 295 296 297 298 299 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 297 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 297 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Καλημερα! Μου λετε αν εχετε δοκιμασει τη Royal Canin Kitten για Περσακια? Λεω να τη δοκιμασω στη Σεμελη...ας ειναι Βιρμανη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 09:58 Η elvenstar: #5.940 22-01-09 09:58 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημερα! Μου λετε αν εχετε δοκιμασει τη Royal Canin Kitten για Περσακια? Λεω να τη δοκιμασω στη Σεμελη...ας ειναι Βιρμανη Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Γιούλη μου τι κάνουν τα μωράκια σου; Εμείς την έχουμε δοκιμάσει (όταν λέω εμείς εννοώ τα γατιά μου) η Κάντυ που είναι γενικά κ δύσκολη στο φαγητό τρελάθηκε μ αυτή την τροφή της άρεσε πάρα πολύ ο Μπατ πάλι νομίζω ότι του αρέσει πιο πολύ η Persian για ενήλικα γατάκια ίσως γιατί το σχήμα τους είναι πιο βολικό ακόμα κ το πικατσου που δεν τρώει καθόλου κροκέτα αυτή την τρώει. Γενικά νομίζω ότι είναι πάρα πολύ καλή τροφή κ νόστιμη κ τους κάνει πάρα πολύ ωραία γούνα. Και δεν πειράζει που γράφει για περσικά γιατί κάνει καλό γενικά στα μακρύτριχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημερα! Μου λετε αν εχετε δοκιμασει τη Royal Canin Kitten για Περσακια? Λεω να τη δοκιμασω στη Σεμελη...ας ειναι Βιρμανη Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Γιούλη μου τι κάνουν τα μωράκια σου; Εμείς την έχουμε δοκιμάσει (όταν λέω εμείς εννοώ τα γατιά μου) η Κάντυ που είναι γενικά κ δύσκολη στο φαγητό τρελάθηκε μ αυτή την τροφή της άρεσε πάρα πολύ ο Μπατ πάλι νομίζω ότι του αρέσει πιο πολύ η Persian για ενήλικα γατάκια ίσως γιατί το σχήμα τους είναι πιο βολικό ακόμα κ το πικατσου που δεν τρώει καθόλου κροκέτα αυτή την τρώει. Γενικά νομίζω ότι είναι πάρα πολύ καλή τροφή κ νόστιμη κ τους κάνει πάρα πολύ ωραία γούνα. Και δεν πειράζει που γράφει για περσικά γιατί κάνει καλό γενικά στα μακρύτριχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.