Περσίας maniacs

Κοίτα Γιουλάκο μου λένε πως είναι καλό και έχει θερμίδες. Εγω ναι έχω πάρει ένα σωληνάριο κ δίνω στη Νάλα πού και πού . Τρίχες κάνει... νομίζω. ΤΟ τρώει με πολλή χαρά, όπως κι ο Σεβάχ μόλις το ακούσει να κτυπάει στο κουτι το σωληναριο έρχεται από όπου κι αν είναι... αλλα τι να πω. Η Νάλα παραμένει μόνον 2.300 χιλιόγραμμα:hmm:Πάντως αυτο που λένε ότι ανοίγει την όρεξη δεν το βλέπω στη Ναλα. Ο,τι έτρωγε, τρώει και τώρα
Μμ...μαλιστα...σε καποια αλλα Posts ειδα καποιους ευχαριστημενους...ειναι φαινεται στη γατα...Η Βασια μου ειχε πει οτι δεν το συστηνουν ουτε καν στις εγκυους...οχι οτι κανει κακο βεβαια...μονο πολυ καλη Kitten τροφη...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Κι εμεις το παιρναμε,στην εγκυμοσυνη της Αμελι,γιατι δεν ηθελε την ξηρα τροφη.Μας το συνεστησε η γιατρος για να παιρνει ολες τις βιταμινες και τις θερμιδες που χρειαζοταν.Αλλα αυτο γινοταν γιατι δεν ετρωγε με τιποτα την κιτεν,νομιζω πως αν το γατακι ειναι καλα στο βαρος του και τρωει μια πολυ καλη τροφη για μωρα,δε χρειαζεται.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Kαλησπερα κοριτσια τι κανετε;;; πως σας φαινεται αυτη η κουκλαρα;;;:inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove:
Violetta_300_P_gold_frame.jpg

Ξετρελαθηκα μαζι της!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

αααα τι είναι αυτο;;;;

και εγώ το θέλωωωωωωω:inlove::inlove::inlove::inlove::inlove:

Τελειο χρωμα...Λιλα ειναι Αντωνια;

Εκτός από το χρώμα δεν έχει μια φάτσα για δάγκωμα;;

αααα τι είναι αυτο;;;;

Πηγα να ψαξω στο google τα ρουχα τα helmi που φοραει η Δωρα και μου πεταξε στα μουτρα αυτη την ομορφια!!:lol::lol::lol:
Ειναι απο ενα εκτροφειο στην Αμερικη και την εχουν κρατησει για εκτροφη.. Δεν την πουλησαν..:happy: Φυσιολογικο το βλεπω τετοια κουκλα..:rolleyes::rolleyes:

Ναι λιλα τη λεει.. Α ρε Δωρα τι μου εκανες με τα ρουχα που φορας!!!:lol::lol::lol::lol:

Και η φατσα του ωραια ειναι,αλλα δε μου αρεσουν τα ματια του...Ειναι καπως περιεργο το σχημα τους.Καλα εσυ καθεσαι και γατασκοπευεις τι ρουχα φοραω καλε;:lol:

Και η φατσα του ωραια ειναι,αλλα δε μου αρεσουν τα ματια του...Ειναι καπως περιεργο το σχημα τους.Καλα εσυ καθεσαι και γατασκοπευεις τι ρουχα φοραω καλε;:lol:
Ηθελα να δω αν εχει δικιο η μαμα σου γι αυτα που σου λεει...:lol::lol::lol::lol::lol:

Πηγα να ψαξω στο google τα ρουχα τα helmi που φοραει η Δωρα και μου πεταξε στα μουτρα αυτη την ομορφια!!:lol::lol::lol:
Ειναι απο ενα εκτροφειο στην Αμερικη και την εχουν κρατησει για εκτροφη.. Δεν την πουλησαν..:happy: Φυσιολογικο το βλεπω τετοια κουκλα..:rolleyes::rolleyes:
Μα εσύ θα την έδινες; Εγώ θα το κρατούσα σαν μπιμπελό :lol: helmi λενε χαϊδευτικά κ τα Ιμαλαίων οι Αμερικάνοι νομίζω:hmm:

Θα προτιμουσα αυτη τη φατσουλα ας πουμε.
kittenchocolatepersian.jpg

Ηθελα να δω αν εχει δικιο η μαμα σου γι αυτα που σου λεει...:lol::lol::lol::lol::lol:
Δικιο εχει,απολυτο,καμια συναδελφος δε ντυνεται ετσι...:lol:

Tελικα κατεληξα στο χρωμα που θα εχουν τα περσικα που καποτε θα παρω..:D
Ενα λευκο και ενα λιλα-κρεμ... Τελος..
Ελπιζω μεχρι τοτε ο Βασιλης να εχει συνηθισει κι αλλο την τριχα και να μην την καταλαβαινει.. Ειμαστε σε καλο δρομο παντως..:lol::lol:
Δειτε και αυτα(εκεινο στην ακρουλα δεν ειναι ομορφο;)..
Litter_close_up_op_800x458.jpg

moz-screenshot.jpg
moz-screenshot-1.jpg

Κοίτα Γιουλάκο μου λένε πως είναι καλό και έχει θερμίδες. Εγω ναι έχω πάρει ένα σωληνάριο κ δίνω στη Νάλα πού και πού . Τρίχες κάνει... νομίζω. ΤΟ τρώει με πολλή χαρά, όπως κι ο Σεβάχ μόλις το ακούσει να κτυπάει στο κουτι το σωληναριο έρχεται από όπου κι αν είναι... αλλα τι να πω. Η Νάλα παραμένει μόνον 2.300 χιλιόγραμμα:hmm:Πάντως αυτο που λένε ότι ανοίγει την όρεξη δεν το βλέπω στη Ναλα. Ο,τι έτρωγε, τρώει και τώρα

Εδώ είναι το θέμα Αναστασία μου ....όχι πού και πού αλλά κάθε μέρα ένα κουταλάκι....;) εγώ το δίνω στη Ραίσα όταν είναι έγκυος και στα μωρά, και το τρώνε σαν τρελά:rolleyes::rolleyes:

αααα τι είναι αυτο;;;;

Αυτό κι εγώ θα το ήθελα αλλά με λίγο περισσότερη μυτούλα:P:rolleyes:

helmi λενε χαϊδευτικά κ τα Ιμαλαίων οι Αμερικάνοι νομίζω:hmm:
Helmi νομίζω λέγεται ο φωτογράφος:hmm:

Αντωνία μου αυτά τα μωρά είναι απλά ΤΕΛΕΙΑ!!!:inlove::inlove: (αν είχαν και λίγο μύτη θα ήταν ακόμα πιο τέλεια για μένα):D

Εδώ είναι το θέμα Αναστασία μου ....όχι πού και πού αλλά κάθε μέρα ένα κουταλάκι....;) εγώ το δίνω στη Ραίσα όταν είναι έγκυος και στα μωρά, και το τρώνε σαν τρελά:rolleyes::rolleyes:

Αυτό κι εγώ θα το ήθελα αλλά με λίγο περισσότερη μυτούλα:P:rolleyes:

Helmi νομίζω λέγεται ο φωτογράφος:hmm:

Αντωνία μου αυτά τα μωρά είναι απλά ΤΕΛΕΙΑ!!!:inlove::inlove: (αν είχαν και λίγο μύτη θα ήταν ακόμα πιο τέλεια για μένα):D
Eμενα τα τελευταια μου φαινονται οτι εχουν μεγαλη μυτη!!!:lol::lol::lol::lol:
Μου αρεσουν τα τελειως πλακουτσωτα δλδ η μυτη να μη φαινεται στο προφιλ τους καθολου..:D

Και εγώ κατέληξα σε τι περσάκι θα πάρω όταν μπορέσω, ΟΛΑΑΑΑ!!!! ότι βρω όλα μου αρέσουν. Νικολέτα εμένα μου αρέσουν αυτα τα πλακουτσωτά, παλιότερα τα αντιπαθούσα αλλά τωρα τρελαίνομαι :up::up::up:

αυτά τα μωρά πραγματικά έχουν αρκετή μύτη για περσάκια

Λοιπόν διάβαζα ότι υπάρχει κ μια διεθνή κοινότητα για τους γονείς των μπλε περσικών που είναι πολύ οργανωμένη όπως φαίνεται . Να κ οι νικητές 2007 2008 από την επίσημη σελίδα της CFA
Here are the Best of the Best for the 2007-2008 show season:
c01.gif

Odd-Eyed White Male
k01.gif
Black Female
p01.gif

Black Neuter

Καλημερα! :)
Μου λετε αν εχετε δοκιμασει τη Royal Canin Kitten για Περσακια?
Λεω να τη δοκιμασω στη Σεμελη...ας ειναι Βιρμανη:P

Καλημερα! :)
Μου λετε αν εχετε δοκιμασει τη Royal Canin Kitten για Περσακια?
Λεω να τη δοκιμασω στη Σεμελη...ας ειναι Βιρμανη:P
Καλημέρα Γιούλη μου τι κάνουν τα μωράκια σου; Εμείς την έχουμε δοκιμάσει (όταν λέω εμείς εννοώ τα γατιά μου) η Κάντυ που είναι γενικά κ δύσκολη στο φαγητό τρελάθηκε μ αυτή την τροφή της άρεσε πάρα πολύ ο Μπατ πάλι νομίζω ότι του αρέσει πιο πολύ η Persian για ενήλικα γατάκια ίσως γιατί το σχήμα τους είναι πιο βολικό ακόμα κ το πικατσου που δεν τρώει καθόλου κροκέτα αυτή την τρώει. Γενικά νομίζω ότι είναι πάρα πολύ καλή τροφή κ νόστιμη κ τους κάνει πάρα πολύ ωραία γούνα. Και δεν πειράζει που γράφει για περσικά γιατί κάνει καλό γενικά στα μακρύτριχα

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back