πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:46 Ο πυρροθριξ: #6.361 05-02-09 16:46 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: alerta!!!!! Λοιπόν αυτό το ποστ θα το κρατήσω κ κάποια στιγμή που ξέρεις μπορεί να τα χρειαστώ Λοιπόν έχουν μια ενδιαφέρουσα νομίζω φιλοσοφική θεώρηση τα πουλάκια μας Click για ανάπτυξη... ναι στοχευονται το μελλον του γατο-κοσμου!!! Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Αυτό σε κάποια ανατολίτικες θρησκείες το λένε διαφώτιση κυρία μου κ εσύ γελάς Click για ανάπτυξη... διαφωτιση το Ερωτακι?εγω κι αν κατουρηθηκα τωρα!!!ελπιζω να του ερθει και η διαφωτιση να ξυνει τα νυχια του στο σωστο μερος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:48 Ο πυρροθριξ: #6.362 05-02-09 16:48 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: πραγματι...σκεφτονται... να τα κανω σημερα σφιχτα ή μαλακα τα κακακια μου?... και της Δαναης λεει ο Ερωτας.. να σκουπισω το κατωφλι της τουαλετας σημερα ή καλυτερα αυριο? Click για ανάπτυξη... ναι γιατι ειναι και νοικοκυρης το καμαρι μου!!!ρε Γιουλη ,αυτος θα επρεπε να ειναι ο γατος του Μαριου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:52 Η elvenstar: #6.363 05-02-09 16:52 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: διαφωτιση το Ερωτακι?εγω κι αν κατουρηθηκα τωρα!!!ελπιζω να του ερθει και η διαφωτιση να ξυνει τα νυχια του στο σωστο μερος! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: πραγματι...σκεφτονται... να τα κανω σημερα σφιχτα ή μαλακα τα κακακια μου?... και της Δαναης λεει ο Ερωτας.. να σκουπισω το κατωφλι της τουαλετας σημερα ή καλυτερα αυριο? Click για ανάπτυξη... Δανάη κ ο δικός σου σκαλίζει σε άσχετα μέρη; Και ο δικός μου πρώτα μπαίνει στην τουαλέτα τα κάνει μετά βγαίνει έξω κ ξύνει τον τοίχο της βεράντας Ίσως φοβούνται να μην λερώσουν το μανικιούρ γιατί κάπου το είχαν διαβάσει στα περιοδικά που λέγαμε πριν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.364 05-02-09 16:56 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ναι γιατι ειναι και νοικοκυρης το καμαρι μου!!!ρε Γιουλη ,αυτος θα επρεπε να ειναι ο γατος του Μαριου!!! Click για ανάπτυξη... αστα...ο δικος μου τωρα δε σκουπιζει μονο το πεζοδρομιο μας...ολη τη γειτονια σκουπιζει...παιδακι μου του λεω υπαλληλος καθαριοτητας του Δημου επρεπε να γινεις Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Δανάη κ ο δικός σου σκαλίζει σε άσχετα μέρη; Και ο δικός μου πρώτα μπαίνει στην τουαλέτα τα κάνει μετά βγαίνει έξω κ ξύνει τον τοίχο της βεράντας Ίσως φοβούνται να μην λερώσουν το μανικιούρ γιατί κάπου το είχαν διαβάσει στα περιοδικά που λέγαμε πριν Click για ανάπτυξη... απιστευτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 17:00 Η elvenstar: #6.365 05-02-09 17:00 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: απιστευτο Click για ανάπτυξη... Απίστευτο κ όμως αληθινό μπορεί να ξύσει τα πάντα εκτός από εκεί που τα έκανε περιμένει να μπει η Κάντυ μέσα να του τα σκεπάσει, δλδ αν ήταν άντρας είμαι σίγουρη ότι θα κατουρούσε συνέχεια το καπάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 17:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.366 05-02-09 17:01 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Απίστευτο κ όμως αληθινό μπορεί να ξύσει τα πάντα εκτός από εκεί που τα έκανε περιμένει να μπει η Κάντυ μέσα να του τα σκεπάσει, δλδ αν ήταν άντρας είμαι σίγουρη ότι θα κατουρούσε συνέχεια το καπάκι Click για ανάπτυξη... μωρε και στο μπιντε θα ελεγα εγω..που ειναι ακομα πιο περα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 17:07 Ο πυρροθριξ: #6.367 05-02-09 17:07 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Απίστευτο κ όμως αληθινό μπορεί να ξύσει τα πάντα εκτός από εκεί που τα έκανε περιμένει να μπει η Κάντυ μέσα να του τα σκεπάσει, δλδ αν ήταν άντρας είμαι σίγουρη ότι θα κατουρούσε συνέχεια το καπάκι Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μωρε και στο μπιντε θα ελεγα εγω..που ειναι ακομα πιο περα Click για ανάπτυξη... ο δικος μου βγαζει τα 2 μπροστινα ποδια απο την κλειστη τουαλετα,αφου εχει κανει την αναγκη του ,και σκουπιζει τους κοκκους αμμου που εχουν βγει εξω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 17:07 Ο πυρροθριξ: #6.368 05-02-09 17:07 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αστα...ο δικος μου τωρα δε σκουπιζει μονο το πεζοδρομιο μας...ολη τη γειτονια σκουπιζει...παιδακι μου του λεω υπαλληλος καθαριοτητας του Δημου επρεπε να γινεις απιστευτο Click για ανάπτυξη... καλε!αυτος χειροτερευει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 17:14 Η elvenstar: #6.369 05-02-09 17:14 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μωρε και στο μπιντε θα ελεγα εγω..που ειναι ακομα πιο περα Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ο δικος μου βγαζει τα 2 μπροστινα ποδια απο την κλειστη τουαλετα,αφου εχει κανει την αναγκη του ,και σκουπιζει τους κοκκους αμμου που εχουν βγει εξω! Click για ανάπτυξη... Τι βρομύλοι και νόμιζα ότι ήταν μόνο ο δικός μου έτσι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:20 Ο πυρροθριξ: #6.370 05-02-09 18:20 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Τι βρομύλοι και νόμιζα ότι ήταν μόνο ο δικός μου έτσι Click για ανάπτυξη... καλε τι βρωμυλος ?μεσα την κανει την ανακγκη του,εξω σκουπιζει τυχον κοκκους που του επεσαν!αλλα ουτε και ο δικος μου τα θαβει!σου λεει θα ερθει η χαζη να τα σκουπισει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:57 Η elvenstar: #6.371 05-02-09 18:57 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: καλε τι βρωμυλος ?μεσα την κανει την ανακγκη του,εξω σκουπιζει τυχον κοκκους που του επεσαν!αλλα ουτε και ο δικος μου τα θαβει!σου λεει θα ερθει η χαζη να τα σκουπισει... Click για ανάπτυξη... Και ο δικός μου μέσα τα κάνει αλλά δεν τα θάβει για να μη χαλάσει το πεντικιουρ, αλλά κ γιατί έχει τη χαζή που τα θάβει κ τη χαζή που καθαρίζει ο δικός σου όμως ειναι πιο νοικοκύρης καθαρίζει κ την είσοδο. Ζούληξέ τον λίγο από μένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 21:33 Ο πυρροθριξ: #6.372 05-02-09 21:33 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Και ο δικός μου μέσα τα κάνει αλλά δεν τα θάβει για να μη χαλάσει το πεντικιουρ, αλλά κ γιατί έχει τη χαζή που τα θάβει κ τη χαζή που καθαρίζει ο δικός σου όμως ειναι πιο νοικοκύρης καθαρίζει κ την είσοδο. Ζούληξέ τον λίγο από μένα Click για ανάπτυξη... κανω και τιποτα αλλο?ολο ζουλαω!προσπαθει να με αποφυγει το καημενο!!! ελεος ρε μανα ασε με στην ησυχια μου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 23:40 Η elvenstar: #6.373 05-02-09 23:40 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: κανω και τιποτα αλλο?ολο ζουλαω!προσπαθει να με αποφυγει το καημενο!!! ελεος ρε μανα ασε με στην ησυχια μου!!! Click για ανάπτυξη... Θέλω μία φωτογραφία με τα πειστήρια δηλαδή το χέρι σου να τον ζουλάει να το ευχαριστηθούμε κιόλας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 00:42 Η staman2 έγραψε: #6.374 06-02-09 00:42 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Γεια σας περσάκια!!Δεν μπαίνω συχνά τελευταία λόγω εξεταστικής αλλά είπα να σας βάλω μια φωτογραφία του μωρού μου για να μη μας ξεχνάτε...πολλά φιλιά σε όλες και σε όλους:kiss::kiss: και περαστικά στον Μπατ... Click για ανάπτυξη... Ομορφιά μου!!! Αγάααπη μου!!! Καλέ τι κουκλί πανέμορφο έχει γίνει το γατουνι σου!!! Ζούληξέ το απο εμάς με δύναμη!!!!!!!! Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ευχαριστουμεεεεεεεεε! θα ήθελα να σας κάνω ένα δωράκι για τις ευχές που μου στέλνεται, τα μόνα που εχω βέβαια ειναι οι κροκέτες κ οι φωτογραφίες γι αυτό θα σας στείλω μία φωτογραφία μου, γιατί για τις κροκέτες ας ειμαστε σοβαροί δεν το συζητάω καθόλου κ ας με βαρέσει κ ο Μορφέας με τα μεγάλα γάντια Click για ανάπτυξη... Μπατουλίνο μου είσαι ΕΝΑΣ ΚΟΥΚΛΑΡΟΣ πανέμορφος με τέτοια ήρεμα και τόσο γαλήνια μάτια. Μου έρχεται να σε φάωωωωω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 00:44 Ο πυρροθριξ: #6.375 06-02-09 00:44 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Θέλω μία φωτογραφία με τα πειστήρια δηλαδή το χέρι σου να τον ζουλάει να το ευχαριστηθούμε κιόλας Click για ανάπτυξη... ΟΚ με την πρωτη ευκαιρια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 09:22 Η staman2 έγραψε: #6.376 06-02-09 09:22 Καλημερούδια περσάκια και σε όλα τα γατάκια που έρχονται για καφεδάκι σ΄εμάς!!Μας τιμούν!! Λοιπόν χθες το βράδυ που διάβαζα τα μηνύματά σας ξεράθηκα στο γέλιο! Παιδιά να είστε καλά, με κάνατε και γέλασα πάρα πολύ. Το χιουμορ σας είναι τρομερό!!! Ακούστε όμως. Δεν κατόρθωσα να σας το πω χθες, γιατι απο τη νύστα κάποια στιγμή γλάρωσα επάνω στο πληκτρολόγιο κ σχεδόν κοιμήθηκα, κ έτσι, έγραψα μόνον αυτά που έγραψα στο χθεσινο μήνυμά μου, και μετά το έκλεισα γιατι φοβουμουν μην γράψω καμμιά κοτσάνα Και... Δανάη περιμένουμε τη φωτο με το επ΄αυτοφόρω ζουληγμα ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 09:26 Η moukelis έγραψε: #6.377 06-02-09 09:26 Καλημερα περσακια! Ελενα τι κανει ο σοκολατομουρης;Μαρια τι ομορφος που εγινε ο μικρος σου,σαν χιονονιφαδα! Αναστασια τι κανει ο λατρεμενος μου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:15 Η staman2 έγραψε: #6.378 06-02-09 10:15 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Απίστευτο κ όμως αληθινό μπορεί να ξύσει τα πάντα εκτός από εκεί που τα έκανε περιμένει να μπει η Κάντυ μέσα να του τα σκεπάσει, δλδ αν ήταν άντρας είμαι σίγουρη ότι θα κατουρούσε συνέχεια το καπάκι Click για ανάπτυξη... Τον άτιμο!!! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλημερα περσακια! Ελενα τι κανει ο σοκολατομουρης;Μαρια τι ομορφος που εγινε ο μικρος σου,σαν χιονονιφαδα! Αναστασια τι κανει ο λατρεμενος μου; Click για ανάπτυξη... Δώρα μου είναι καλά ο λατρεμένος σου!!! Σου στέλνει πολλά φιλάκια και... σας αφιερώνει σε εσένα και στη νονά του την Ελενα, και μια φωτο του αν και είναι ακατάστατα στο σπίτι (ζητούμε συγγνώμη) αλλα την έβαλα γιατι είναι η αγαπημένη μου. Φαίνονται τόσο τρυφερά τα χαρακτηριστικά του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:22 Η moukelis έγραψε: #6.379 06-02-09 10:22 Αυτος ο γατος ειναι ΑΙΘΕΡΙΟΣ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:24 Η staman2 έγραψε: #6.380 06-02-09 10:24 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αυτος ο γατος ειναι ΑΙΘΕΡΙΟΣ! Click για ανάπτυξη... Ναι ναι είναι έτσι ακριβώς και ο χαρακτήρας του να δεις ποσο ΑΙΘΕΡΙΟΣ και αγνός είναι. Εντελως απονήρευτος και πολύ αθώος Σ΄ευχαριστουμε Δωράκι για την αγάπη σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 317 318 319 320 321 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 319 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 319 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: alerta!!!!! Λοιπόν αυτό το ποστ θα το κρατήσω κ κάποια στιγμή που ξέρεις μπορεί να τα χρειαστώ Λοιπόν έχουν μια ενδιαφέρουσα νομίζω φιλοσοφική θεώρηση τα πουλάκια μας Click για ανάπτυξη... ναι στοχευονται το μελλον του γατο-κοσμου!!! Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Αυτό σε κάποια ανατολίτικες θρησκείες το λένε διαφώτιση κυρία μου κ εσύ γελάς Click για ανάπτυξη... διαφωτιση το Ερωτακι?εγω κι αν κατουρηθηκα τωρα!!!ελπιζω να του ερθει και η διαφωτιση να ξυνει τα νυχια του στο σωστο μερος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:48 Ο πυρροθριξ: #6.362 05-02-09 16:48 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: πραγματι...σκεφτονται... να τα κανω σημερα σφιχτα ή μαλακα τα κακακια μου?... και της Δαναης λεει ο Ερωτας.. να σκουπισω το κατωφλι της τουαλετας σημερα ή καλυτερα αυριο? Click για ανάπτυξη... ναι γιατι ειναι και νοικοκυρης το καμαρι μου!!!ρε Γιουλη ,αυτος θα επρεπε να ειναι ο γατος του Μαριου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:52 Η elvenstar: #6.363 05-02-09 16:52 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: διαφωτιση το Ερωτακι?εγω κι αν κατουρηθηκα τωρα!!!ελπιζω να του ερθει και η διαφωτιση να ξυνει τα νυχια του στο σωστο μερος! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: πραγματι...σκεφτονται... να τα κανω σημερα σφιχτα ή μαλακα τα κακακια μου?... και της Δαναης λεει ο Ερωτας.. να σκουπισω το κατωφλι της τουαλετας σημερα ή καλυτερα αυριο? Click για ανάπτυξη... Δανάη κ ο δικός σου σκαλίζει σε άσχετα μέρη; Και ο δικός μου πρώτα μπαίνει στην τουαλέτα τα κάνει μετά βγαίνει έξω κ ξύνει τον τοίχο της βεράντας Ίσως φοβούνται να μην λερώσουν το μανικιούρ γιατί κάπου το είχαν διαβάσει στα περιοδικά που λέγαμε πριν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.364 05-02-09 16:56 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ναι γιατι ειναι και νοικοκυρης το καμαρι μου!!!ρε Γιουλη ,αυτος θα επρεπε να ειναι ο γατος του Μαριου!!! Click για ανάπτυξη... αστα...ο δικος μου τωρα δε σκουπιζει μονο το πεζοδρομιο μας...ολη τη γειτονια σκουπιζει...παιδακι μου του λεω υπαλληλος καθαριοτητας του Δημου επρεπε να γινεις Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Δανάη κ ο δικός σου σκαλίζει σε άσχετα μέρη; Και ο δικός μου πρώτα μπαίνει στην τουαλέτα τα κάνει μετά βγαίνει έξω κ ξύνει τον τοίχο της βεράντας Ίσως φοβούνται να μην λερώσουν το μανικιούρ γιατί κάπου το είχαν διαβάσει στα περιοδικά που λέγαμε πριν Click για ανάπτυξη... απιστευτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 17:00 Η elvenstar: #6.365 05-02-09 17:00 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: απιστευτο Click για ανάπτυξη... Απίστευτο κ όμως αληθινό μπορεί να ξύσει τα πάντα εκτός από εκεί που τα έκανε περιμένει να μπει η Κάντυ μέσα να του τα σκεπάσει, δλδ αν ήταν άντρας είμαι σίγουρη ότι θα κατουρούσε συνέχεια το καπάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 17:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.366 05-02-09 17:01 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Απίστευτο κ όμως αληθινό μπορεί να ξύσει τα πάντα εκτός από εκεί που τα έκανε περιμένει να μπει η Κάντυ μέσα να του τα σκεπάσει, δλδ αν ήταν άντρας είμαι σίγουρη ότι θα κατουρούσε συνέχεια το καπάκι Click για ανάπτυξη... μωρε και στο μπιντε θα ελεγα εγω..που ειναι ακομα πιο περα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 17:07 Ο πυρροθριξ: #6.367 05-02-09 17:07 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Απίστευτο κ όμως αληθινό μπορεί να ξύσει τα πάντα εκτός από εκεί που τα έκανε περιμένει να μπει η Κάντυ μέσα να του τα σκεπάσει, δλδ αν ήταν άντρας είμαι σίγουρη ότι θα κατουρούσε συνέχεια το καπάκι Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μωρε και στο μπιντε θα ελεγα εγω..που ειναι ακομα πιο περα Click για ανάπτυξη... ο δικος μου βγαζει τα 2 μπροστινα ποδια απο την κλειστη τουαλετα,αφου εχει κανει την αναγκη του ,και σκουπιζει τους κοκκους αμμου που εχουν βγει εξω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 17:07 Ο πυρροθριξ: #6.368 05-02-09 17:07 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αστα...ο δικος μου τωρα δε σκουπιζει μονο το πεζοδρομιο μας...ολη τη γειτονια σκουπιζει...παιδακι μου του λεω υπαλληλος καθαριοτητας του Δημου επρεπε να γινεις απιστευτο Click για ανάπτυξη... καλε!αυτος χειροτερευει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 17:14 Η elvenstar: #6.369 05-02-09 17:14 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μωρε και στο μπιντε θα ελεγα εγω..που ειναι ακομα πιο περα Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ο δικος μου βγαζει τα 2 μπροστινα ποδια απο την κλειστη τουαλετα,αφου εχει κανει την αναγκη του ,και σκουπιζει τους κοκκους αμμου που εχουν βγει εξω! Click για ανάπτυξη... Τι βρομύλοι και νόμιζα ότι ήταν μόνο ο δικός μου έτσι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:20 Ο πυρροθριξ: #6.370 05-02-09 18:20 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Τι βρομύλοι και νόμιζα ότι ήταν μόνο ο δικός μου έτσι Click για ανάπτυξη... καλε τι βρωμυλος ?μεσα την κανει την ανακγκη του,εξω σκουπιζει τυχον κοκκους που του επεσαν!αλλα ουτε και ο δικος μου τα θαβει!σου λεει θα ερθει η χαζη να τα σκουπισει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:57 Η elvenstar: #6.371 05-02-09 18:57 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: καλε τι βρωμυλος ?μεσα την κανει την ανακγκη του,εξω σκουπιζει τυχον κοκκους που του επεσαν!αλλα ουτε και ο δικος μου τα θαβει!σου λεει θα ερθει η χαζη να τα σκουπισει... Click για ανάπτυξη... Και ο δικός μου μέσα τα κάνει αλλά δεν τα θάβει για να μη χαλάσει το πεντικιουρ, αλλά κ γιατί έχει τη χαζή που τα θάβει κ τη χαζή που καθαρίζει ο δικός σου όμως ειναι πιο νοικοκύρης καθαρίζει κ την είσοδο. Ζούληξέ τον λίγο από μένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 21:33 Ο πυρροθριξ: #6.372 05-02-09 21:33 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Και ο δικός μου μέσα τα κάνει αλλά δεν τα θάβει για να μη χαλάσει το πεντικιουρ, αλλά κ γιατί έχει τη χαζή που τα θάβει κ τη χαζή που καθαρίζει ο δικός σου όμως ειναι πιο νοικοκύρης καθαρίζει κ την είσοδο. Ζούληξέ τον λίγο από μένα Click για ανάπτυξη... κανω και τιποτα αλλο?ολο ζουλαω!προσπαθει να με αποφυγει το καημενο!!! ελεος ρε μανα ασε με στην ησυχια μου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 23:40 Η elvenstar: #6.373 05-02-09 23:40 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: κανω και τιποτα αλλο?ολο ζουλαω!προσπαθει να με αποφυγει το καημενο!!! ελεος ρε μανα ασε με στην ησυχια μου!!! Click για ανάπτυξη... Θέλω μία φωτογραφία με τα πειστήρια δηλαδή το χέρι σου να τον ζουλάει να το ευχαριστηθούμε κιόλας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 00:42 Η staman2 έγραψε: #6.374 06-02-09 00:42 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Γεια σας περσάκια!!Δεν μπαίνω συχνά τελευταία λόγω εξεταστικής αλλά είπα να σας βάλω μια φωτογραφία του μωρού μου για να μη μας ξεχνάτε...πολλά φιλιά σε όλες και σε όλους:kiss::kiss: και περαστικά στον Μπατ... Click για ανάπτυξη... Ομορφιά μου!!! Αγάααπη μου!!! Καλέ τι κουκλί πανέμορφο έχει γίνει το γατουνι σου!!! Ζούληξέ το απο εμάς με δύναμη!!!!!!!! Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ευχαριστουμεεεεεεεεε! θα ήθελα να σας κάνω ένα δωράκι για τις ευχές που μου στέλνεται, τα μόνα που εχω βέβαια ειναι οι κροκέτες κ οι φωτογραφίες γι αυτό θα σας στείλω μία φωτογραφία μου, γιατί για τις κροκέτες ας ειμαστε σοβαροί δεν το συζητάω καθόλου κ ας με βαρέσει κ ο Μορφέας με τα μεγάλα γάντια Click για ανάπτυξη... Μπατουλίνο μου είσαι ΕΝΑΣ ΚΟΥΚΛΑΡΟΣ πανέμορφος με τέτοια ήρεμα και τόσο γαλήνια μάτια. Μου έρχεται να σε φάωωωωω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 00:44 Ο πυρροθριξ: #6.375 06-02-09 00:44 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Θέλω μία φωτογραφία με τα πειστήρια δηλαδή το χέρι σου να τον ζουλάει να το ευχαριστηθούμε κιόλας Click για ανάπτυξη... ΟΚ με την πρωτη ευκαιρια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 09:22 Η staman2 έγραψε: #6.376 06-02-09 09:22 Καλημερούδια περσάκια και σε όλα τα γατάκια που έρχονται για καφεδάκι σ΄εμάς!!Μας τιμούν!! Λοιπόν χθες το βράδυ που διάβαζα τα μηνύματά σας ξεράθηκα στο γέλιο! Παιδιά να είστε καλά, με κάνατε και γέλασα πάρα πολύ. Το χιουμορ σας είναι τρομερό!!! Ακούστε όμως. Δεν κατόρθωσα να σας το πω χθες, γιατι απο τη νύστα κάποια στιγμή γλάρωσα επάνω στο πληκτρολόγιο κ σχεδόν κοιμήθηκα, κ έτσι, έγραψα μόνον αυτά που έγραψα στο χθεσινο μήνυμά μου, και μετά το έκλεισα γιατι φοβουμουν μην γράψω καμμιά κοτσάνα Και... Δανάη περιμένουμε τη φωτο με το επ΄αυτοφόρω ζουληγμα ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 09:26 Η moukelis έγραψε: #6.377 06-02-09 09:26 Καλημερα περσακια! Ελενα τι κανει ο σοκολατομουρης;Μαρια τι ομορφος που εγινε ο μικρος σου,σαν χιονονιφαδα! Αναστασια τι κανει ο λατρεμενος μου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:15 Η staman2 έγραψε: #6.378 06-02-09 10:15 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Απίστευτο κ όμως αληθινό μπορεί να ξύσει τα πάντα εκτός από εκεί που τα έκανε περιμένει να μπει η Κάντυ μέσα να του τα σκεπάσει, δλδ αν ήταν άντρας είμαι σίγουρη ότι θα κατουρούσε συνέχεια το καπάκι Click για ανάπτυξη... Τον άτιμο!!! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλημερα περσακια! Ελενα τι κανει ο σοκολατομουρης;Μαρια τι ομορφος που εγινε ο μικρος σου,σαν χιονονιφαδα! Αναστασια τι κανει ο λατρεμενος μου; Click για ανάπτυξη... Δώρα μου είναι καλά ο λατρεμένος σου!!! Σου στέλνει πολλά φιλάκια και... σας αφιερώνει σε εσένα και στη νονά του την Ελενα, και μια φωτο του αν και είναι ακατάστατα στο σπίτι (ζητούμε συγγνώμη) αλλα την έβαλα γιατι είναι η αγαπημένη μου. Φαίνονται τόσο τρυφερά τα χαρακτηριστικά του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:22 Η moukelis έγραψε: #6.379 06-02-09 10:22 Αυτος ο γατος ειναι ΑΙΘΕΡΙΟΣ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:24 Η staman2 έγραψε: #6.380 06-02-09 10:24 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αυτος ο γατος ειναι ΑΙΘΕΡΙΟΣ! Click για ανάπτυξη... Ναι ναι είναι έτσι ακριβώς και ο χαρακτήρας του να δεις ποσο ΑΙΘΕΡΙΟΣ και αγνός είναι. Εντελως απονήρευτος και πολύ αθώος Σ΄ευχαριστουμε Δωράκι για την αγάπη σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 317 318 319 320 321 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 319 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 319 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: πραγματι...σκεφτονται... να τα κανω σημερα σφιχτα ή μαλακα τα κακακια μου?... και της Δαναης λεει ο Ερωτας.. να σκουπισω το κατωφλι της τουαλετας σημερα ή καλυτερα αυριο? Click για ανάπτυξη... ναι γιατι ειναι και νοικοκυρης το καμαρι μου!!!ρε Γιουλη ,αυτος θα επρεπε να ειναι ο γατος του Μαριου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:52 Η elvenstar: #6.363 05-02-09 16:52 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: διαφωτιση το Ερωτακι?εγω κι αν κατουρηθηκα τωρα!!!ελπιζω να του ερθει και η διαφωτιση να ξυνει τα νυχια του στο σωστο μερος! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: πραγματι...σκεφτονται... να τα κανω σημερα σφιχτα ή μαλακα τα κακακια μου?... και της Δαναης λεει ο Ερωτας.. να σκουπισω το κατωφλι της τουαλετας σημερα ή καλυτερα αυριο? Click για ανάπτυξη... Δανάη κ ο δικός σου σκαλίζει σε άσχετα μέρη; Και ο δικός μου πρώτα μπαίνει στην τουαλέτα τα κάνει μετά βγαίνει έξω κ ξύνει τον τοίχο της βεράντας Ίσως φοβούνται να μην λερώσουν το μανικιούρ γιατί κάπου το είχαν διαβάσει στα περιοδικά που λέγαμε πριν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.364 05-02-09 16:56 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ναι γιατι ειναι και νοικοκυρης το καμαρι μου!!!ρε Γιουλη ,αυτος θα επρεπε να ειναι ο γατος του Μαριου!!! Click για ανάπτυξη... αστα...ο δικος μου τωρα δε σκουπιζει μονο το πεζοδρομιο μας...ολη τη γειτονια σκουπιζει...παιδακι μου του λεω υπαλληλος καθαριοτητας του Δημου επρεπε να γινεις Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Δανάη κ ο δικός σου σκαλίζει σε άσχετα μέρη; Και ο δικός μου πρώτα μπαίνει στην τουαλέτα τα κάνει μετά βγαίνει έξω κ ξύνει τον τοίχο της βεράντας Ίσως φοβούνται να μην λερώσουν το μανικιούρ γιατί κάπου το είχαν διαβάσει στα περιοδικά που λέγαμε πριν Click για ανάπτυξη... απιστευτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 17:00 Η elvenstar: #6.365 05-02-09 17:00 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: απιστευτο Click για ανάπτυξη... Απίστευτο κ όμως αληθινό μπορεί να ξύσει τα πάντα εκτός από εκεί που τα έκανε περιμένει να μπει η Κάντυ μέσα να του τα σκεπάσει, δλδ αν ήταν άντρας είμαι σίγουρη ότι θα κατουρούσε συνέχεια το καπάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 17:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.366 05-02-09 17:01 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Απίστευτο κ όμως αληθινό μπορεί να ξύσει τα πάντα εκτός από εκεί που τα έκανε περιμένει να μπει η Κάντυ μέσα να του τα σκεπάσει, δλδ αν ήταν άντρας είμαι σίγουρη ότι θα κατουρούσε συνέχεια το καπάκι Click για ανάπτυξη... μωρε και στο μπιντε θα ελεγα εγω..που ειναι ακομα πιο περα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 17:07 Ο πυρροθριξ: #6.367 05-02-09 17:07 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Απίστευτο κ όμως αληθινό μπορεί να ξύσει τα πάντα εκτός από εκεί που τα έκανε περιμένει να μπει η Κάντυ μέσα να του τα σκεπάσει, δλδ αν ήταν άντρας είμαι σίγουρη ότι θα κατουρούσε συνέχεια το καπάκι Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μωρε και στο μπιντε θα ελεγα εγω..που ειναι ακομα πιο περα Click για ανάπτυξη... ο δικος μου βγαζει τα 2 μπροστινα ποδια απο την κλειστη τουαλετα,αφου εχει κανει την αναγκη του ,και σκουπιζει τους κοκκους αμμου που εχουν βγει εξω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 17:07 Ο πυρροθριξ: #6.368 05-02-09 17:07 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αστα...ο δικος μου τωρα δε σκουπιζει μονο το πεζοδρομιο μας...ολη τη γειτονια σκουπιζει...παιδακι μου του λεω υπαλληλος καθαριοτητας του Δημου επρεπε να γινεις απιστευτο Click για ανάπτυξη... καλε!αυτος χειροτερευει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 17:14 Η elvenstar: #6.369 05-02-09 17:14 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μωρε και στο μπιντε θα ελεγα εγω..που ειναι ακομα πιο περα Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ο δικος μου βγαζει τα 2 μπροστινα ποδια απο την κλειστη τουαλετα,αφου εχει κανει την αναγκη του ,και σκουπιζει τους κοκκους αμμου που εχουν βγει εξω! Click για ανάπτυξη... Τι βρομύλοι και νόμιζα ότι ήταν μόνο ο δικός μου έτσι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:20 Ο πυρροθριξ: #6.370 05-02-09 18:20 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Τι βρομύλοι και νόμιζα ότι ήταν μόνο ο δικός μου έτσι Click για ανάπτυξη... καλε τι βρωμυλος ?μεσα την κανει την ανακγκη του,εξω σκουπιζει τυχον κοκκους που του επεσαν!αλλα ουτε και ο δικος μου τα θαβει!σου λεει θα ερθει η χαζη να τα σκουπισει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:57 Η elvenstar: #6.371 05-02-09 18:57 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: καλε τι βρωμυλος ?μεσα την κανει την ανακγκη του,εξω σκουπιζει τυχον κοκκους που του επεσαν!αλλα ουτε και ο δικος μου τα θαβει!σου λεει θα ερθει η χαζη να τα σκουπισει... Click για ανάπτυξη... Και ο δικός μου μέσα τα κάνει αλλά δεν τα θάβει για να μη χαλάσει το πεντικιουρ, αλλά κ γιατί έχει τη χαζή που τα θάβει κ τη χαζή που καθαρίζει ο δικός σου όμως ειναι πιο νοικοκύρης καθαρίζει κ την είσοδο. Ζούληξέ τον λίγο από μένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 21:33 Ο πυρροθριξ: #6.372 05-02-09 21:33 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Και ο δικός μου μέσα τα κάνει αλλά δεν τα θάβει για να μη χαλάσει το πεντικιουρ, αλλά κ γιατί έχει τη χαζή που τα θάβει κ τη χαζή που καθαρίζει ο δικός σου όμως ειναι πιο νοικοκύρης καθαρίζει κ την είσοδο. Ζούληξέ τον λίγο από μένα Click για ανάπτυξη... κανω και τιποτα αλλο?ολο ζουλαω!προσπαθει να με αποφυγει το καημενο!!! ελεος ρε μανα ασε με στην ησυχια μου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 23:40 Η elvenstar: #6.373 05-02-09 23:40 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: κανω και τιποτα αλλο?ολο ζουλαω!προσπαθει να με αποφυγει το καημενο!!! ελεος ρε μανα ασε με στην ησυχια μου!!! Click για ανάπτυξη... Θέλω μία φωτογραφία με τα πειστήρια δηλαδή το χέρι σου να τον ζουλάει να το ευχαριστηθούμε κιόλας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 00:42 Η staman2 έγραψε: #6.374 06-02-09 00:42 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Γεια σας περσάκια!!Δεν μπαίνω συχνά τελευταία λόγω εξεταστικής αλλά είπα να σας βάλω μια φωτογραφία του μωρού μου για να μη μας ξεχνάτε...πολλά φιλιά σε όλες και σε όλους:kiss::kiss: και περαστικά στον Μπατ... Click για ανάπτυξη... Ομορφιά μου!!! Αγάααπη μου!!! Καλέ τι κουκλί πανέμορφο έχει γίνει το γατουνι σου!!! Ζούληξέ το απο εμάς με δύναμη!!!!!!!! Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ευχαριστουμεεεεεεεεε! θα ήθελα να σας κάνω ένα δωράκι για τις ευχές που μου στέλνεται, τα μόνα που εχω βέβαια ειναι οι κροκέτες κ οι φωτογραφίες γι αυτό θα σας στείλω μία φωτογραφία μου, γιατί για τις κροκέτες ας ειμαστε σοβαροί δεν το συζητάω καθόλου κ ας με βαρέσει κ ο Μορφέας με τα μεγάλα γάντια Click για ανάπτυξη... Μπατουλίνο μου είσαι ΕΝΑΣ ΚΟΥΚΛΑΡΟΣ πανέμορφος με τέτοια ήρεμα και τόσο γαλήνια μάτια. Μου έρχεται να σε φάωωωωω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 00:44 Ο πυρροθριξ: #6.375 06-02-09 00:44 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Θέλω μία φωτογραφία με τα πειστήρια δηλαδή το χέρι σου να τον ζουλάει να το ευχαριστηθούμε κιόλας Click για ανάπτυξη... ΟΚ με την πρωτη ευκαιρια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 09:22 Η staman2 έγραψε: #6.376 06-02-09 09:22 Καλημερούδια περσάκια και σε όλα τα γατάκια που έρχονται για καφεδάκι σ΄εμάς!!Μας τιμούν!! Λοιπόν χθες το βράδυ που διάβαζα τα μηνύματά σας ξεράθηκα στο γέλιο! Παιδιά να είστε καλά, με κάνατε και γέλασα πάρα πολύ. Το χιουμορ σας είναι τρομερό!!! Ακούστε όμως. Δεν κατόρθωσα να σας το πω χθες, γιατι απο τη νύστα κάποια στιγμή γλάρωσα επάνω στο πληκτρολόγιο κ σχεδόν κοιμήθηκα, κ έτσι, έγραψα μόνον αυτά που έγραψα στο χθεσινο μήνυμά μου, και μετά το έκλεισα γιατι φοβουμουν μην γράψω καμμιά κοτσάνα Και... Δανάη περιμένουμε τη φωτο με το επ΄αυτοφόρω ζουληγμα ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 09:26 Η moukelis έγραψε: #6.377 06-02-09 09:26 Καλημερα περσακια! Ελενα τι κανει ο σοκολατομουρης;Μαρια τι ομορφος που εγινε ο μικρος σου,σαν χιονονιφαδα! Αναστασια τι κανει ο λατρεμενος μου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:15 Η staman2 έγραψε: #6.378 06-02-09 10:15 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Απίστευτο κ όμως αληθινό μπορεί να ξύσει τα πάντα εκτός από εκεί που τα έκανε περιμένει να μπει η Κάντυ μέσα να του τα σκεπάσει, δλδ αν ήταν άντρας είμαι σίγουρη ότι θα κατουρούσε συνέχεια το καπάκι Click για ανάπτυξη... Τον άτιμο!!! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλημερα περσακια! Ελενα τι κανει ο σοκολατομουρης;Μαρια τι ομορφος που εγινε ο μικρος σου,σαν χιονονιφαδα! Αναστασια τι κανει ο λατρεμενος μου; Click για ανάπτυξη... Δώρα μου είναι καλά ο λατρεμένος σου!!! Σου στέλνει πολλά φιλάκια και... σας αφιερώνει σε εσένα και στη νονά του την Ελενα, και μια φωτο του αν και είναι ακατάστατα στο σπίτι (ζητούμε συγγνώμη) αλλα την έβαλα γιατι είναι η αγαπημένη μου. Φαίνονται τόσο τρυφερά τα χαρακτηριστικά του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:22 Η moukelis έγραψε: #6.379 06-02-09 10:22 Αυτος ο γατος ειναι ΑΙΘΕΡΙΟΣ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:24 Η staman2 έγραψε: #6.380 06-02-09 10:24 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αυτος ο γατος ειναι ΑΙΘΕΡΙΟΣ! Click για ανάπτυξη... Ναι ναι είναι έτσι ακριβώς και ο χαρακτήρας του να δεις ποσο ΑΙΘΕΡΙΟΣ και αγνός είναι. Εντελως απονήρευτος και πολύ αθώος Σ΄ευχαριστουμε Δωράκι για την αγάπη σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 317 318 319 320 321 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 319 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 319 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: διαφωτιση το Ερωτακι?εγω κι αν κατουρηθηκα τωρα!!!ελπιζω να του ερθει και η διαφωτιση να ξυνει τα νυχια του στο σωστο μερος! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: πραγματι...σκεφτονται... να τα κανω σημερα σφιχτα ή μαλακα τα κακακια μου?... και της Δαναης λεει ο Ερωτας.. να σκουπισω το κατωφλι της τουαλετας σημερα ή καλυτερα αυριο? Click για ανάπτυξη... Δανάη κ ο δικός σου σκαλίζει σε άσχετα μέρη; Και ο δικός μου πρώτα μπαίνει στην τουαλέτα τα κάνει μετά βγαίνει έξω κ ξύνει τον τοίχο της βεράντας Ίσως φοβούνται να μην λερώσουν το μανικιούρ γιατί κάπου το είχαν διαβάσει στα περιοδικά που λέγαμε πριν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.364 05-02-09 16:56 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ναι γιατι ειναι και νοικοκυρης το καμαρι μου!!!ρε Γιουλη ,αυτος θα επρεπε να ειναι ο γατος του Μαριου!!! Click για ανάπτυξη... αστα...ο δικος μου τωρα δε σκουπιζει μονο το πεζοδρομιο μας...ολη τη γειτονια σκουπιζει...παιδακι μου του λεω υπαλληλος καθαριοτητας του Δημου επρεπε να γινεις Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Δανάη κ ο δικός σου σκαλίζει σε άσχετα μέρη; Και ο δικός μου πρώτα μπαίνει στην τουαλέτα τα κάνει μετά βγαίνει έξω κ ξύνει τον τοίχο της βεράντας Ίσως φοβούνται να μην λερώσουν το μανικιούρ γιατί κάπου το είχαν διαβάσει στα περιοδικά που λέγαμε πριν Click για ανάπτυξη... απιστευτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 17:00 Η elvenstar: #6.365 05-02-09 17:00 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: απιστευτο Click για ανάπτυξη... Απίστευτο κ όμως αληθινό μπορεί να ξύσει τα πάντα εκτός από εκεί που τα έκανε περιμένει να μπει η Κάντυ μέσα να του τα σκεπάσει, δλδ αν ήταν άντρας είμαι σίγουρη ότι θα κατουρούσε συνέχεια το καπάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 17:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.366 05-02-09 17:01 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Απίστευτο κ όμως αληθινό μπορεί να ξύσει τα πάντα εκτός από εκεί που τα έκανε περιμένει να μπει η Κάντυ μέσα να του τα σκεπάσει, δλδ αν ήταν άντρας είμαι σίγουρη ότι θα κατουρούσε συνέχεια το καπάκι Click για ανάπτυξη... μωρε και στο μπιντε θα ελεγα εγω..που ειναι ακομα πιο περα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 17:07 Ο πυρροθριξ: #6.367 05-02-09 17:07 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Απίστευτο κ όμως αληθινό μπορεί να ξύσει τα πάντα εκτός από εκεί που τα έκανε περιμένει να μπει η Κάντυ μέσα να του τα σκεπάσει, δλδ αν ήταν άντρας είμαι σίγουρη ότι θα κατουρούσε συνέχεια το καπάκι Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μωρε και στο μπιντε θα ελεγα εγω..που ειναι ακομα πιο περα Click για ανάπτυξη... ο δικος μου βγαζει τα 2 μπροστινα ποδια απο την κλειστη τουαλετα,αφου εχει κανει την αναγκη του ,και σκουπιζει τους κοκκους αμμου που εχουν βγει εξω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 17:07 Ο πυρροθριξ: #6.368 05-02-09 17:07 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αστα...ο δικος μου τωρα δε σκουπιζει μονο το πεζοδρομιο μας...ολη τη γειτονια σκουπιζει...παιδακι μου του λεω υπαλληλος καθαριοτητας του Δημου επρεπε να γινεις απιστευτο Click για ανάπτυξη... καλε!αυτος χειροτερευει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 17:14 Η elvenstar: #6.369 05-02-09 17:14 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μωρε και στο μπιντε θα ελεγα εγω..που ειναι ακομα πιο περα Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ο δικος μου βγαζει τα 2 μπροστινα ποδια απο την κλειστη τουαλετα,αφου εχει κανει την αναγκη του ,και σκουπιζει τους κοκκους αμμου που εχουν βγει εξω! Click για ανάπτυξη... Τι βρομύλοι και νόμιζα ότι ήταν μόνο ο δικός μου έτσι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:20 Ο πυρροθριξ: #6.370 05-02-09 18:20 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Τι βρομύλοι και νόμιζα ότι ήταν μόνο ο δικός μου έτσι Click για ανάπτυξη... καλε τι βρωμυλος ?μεσα την κανει την ανακγκη του,εξω σκουπιζει τυχον κοκκους που του επεσαν!αλλα ουτε και ο δικος μου τα θαβει!σου λεει θα ερθει η χαζη να τα σκουπισει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:57 Η elvenstar: #6.371 05-02-09 18:57 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: καλε τι βρωμυλος ?μεσα την κανει την ανακγκη του,εξω σκουπιζει τυχον κοκκους που του επεσαν!αλλα ουτε και ο δικος μου τα θαβει!σου λεει θα ερθει η χαζη να τα σκουπισει... Click για ανάπτυξη... Και ο δικός μου μέσα τα κάνει αλλά δεν τα θάβει για να μη χαλάσει το πεντικιουρ, αλλά κ γιατί έχει τη χαζή που τα θάβει κ τη χαζή που καθαρίζει ο δικός σου όμως ειναι πιο νοικοκύρης καθαρίζει κ την είσοδο. Ζούληξέ τον λίγο από μένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 21:33 Ο πυρροθριξ: #6.372 05-02-09 21:33 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Και ο δικός μου μέσα τα κάνει αλλά δεν τα θάβει για να μη χαλάσει το πεντικιουρ, αλλά κ γιατί έχει τη χαζή που τα θάβει κ τη χαζή που καθαρίζει ο δικός σου όμως ειναι πιο νοικοκύρης καθαρίζει κ την είσοδο. Ζούληξέ τον λίγο από μένα Click για ανάπτυξη... κανω και τιποτα αλλο?ολο ζουλαω!προσπαθει να με αποφυγει το καημενο!!! ελεος ρε μανα ασε με στην ησυχια μου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 23:40 Η elvenstar: #6.373 05-02-09 23:40 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: κανω και τιποτα αλλο?ολο ζουλαω!προσπαθει να με αποφυγει το καημενο!!! ελεος ρε μανα ασε με στην ησυχια μου!!! Click για ανάπτυξη... Θέλω μία φωτογραφία με τα πειστήρια δηλαδή το χέρι σου να τον ζουλάει να το ευχαριστηθούμε κιόλας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 00:42 Η staman2 έγραψε: #6.374 06-02-09 00:42 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Γεια σας περσάκια!!Δεν μπαίνω συχνά τελευταία λόγω εξεταστικής αλλά είπα να σας βάλω μια φωτογραφία του μωρού μου για να μη μας ξεχνάτε...πολλά φιλιά σε όλες και σε όλους:kiss::kiss: και περαστικά στον Μπατ... Click για ανάπτυξη... Ομορφιά μου!!! Αγάααπη μου!!! Καλέ τι κουκλί πανέμορφο έχει γίνει το γατουνι σου!!! Ζούληξέ το απο εμάς με δύναμη!!!!!!!! Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ευχαριστουμεεεεεεεεε! θα ήθελα να σας κάνω ένα δωράκι για τις ευχές που μου στέλνεται, τα μόνα που εχω βέβαια ειναι οι κροκέτες κ οι φωτογραφίες γι αυτό θα σας στείλω μία φωτογραφία μου, γιατί για τις κροκέτες ας ειμαστε σοβαροί δεν το συζητάω καθόλου κ ας με βαρέσει κ ο Μορφέας με τα μεγάλα γάντια Click για ανάπτυξη... Μπατουλίνο μου είσαι ΕΝΑΣ ΚΟΥΚΛΑΡΟΣ πανέμορφος με τέτοια ήρεμα και τόσο γαλήνια μάτια. Μου έρχεται να σε φάωωωωω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 00:44 Ο πυρροθριξ: #6.375 06-02-09 00:44 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Θέλω μία φωτογραφία με τα πειστήρια δηλαδή το χέρι σου να τον ζουλάει να το ευχαριστηθούμε κιόλας Click για ανάπτυξη... ΟΚ με την πρωτη ευκαιρια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 09:22 Η staman2 έγραψε: #6.376 06-02-09 09:22 Καλημερούδια περσάκια και σε όλα τα γατάκια που έρχονται για καφεδάκι σ΄εμάς!!Μας τιμούν!! Λοιπόν χθες το βράδυ που διάβαζα τα μηνύματά σας ξεράθηκα στο γέλιο! Παιδιά να είστε καλά, με κάνατε και γέλασα πάρα πολύ. Το χιουμορ σας είναι τρομερό!!! Ακούστε όμως. Δεν κατόρθωσα να σας το πω χθες, γιατι απο τη νύστα κάποια στιγμή γλάρωσα επάνω στο πληκτρολόγιο κ σχεδόν κοιμήθηκα, κ έτσι, έγραψα μόνον αυτά που έγραψα στο χθεσινο μήνυμά μου, και μετά το έκλεισα γιατι φοβουμουν μην γράψω καμμιά κοτσάνα Και... Δανάη περιμένουμε τη φωτο με το επ΄αυτοφόρω ζουληγμα ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 09:26 Η moukelis έγραψε: #6.377 06-02-09 09:26 Καλημερα περσακια! Ελενα τι κανει ο σοκολατομουρης;Μαρια τι ομορφος που εγινε ο μικρος σου,σαν χιονονιφαδα! Αναστασια τι κανει ο λατρεμενος μου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:15 Η staman2 έγραψε: #6.378 06-02-09 10:15 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Απίστευτο κ όμως αληθινό μπορεί να ξύσει τα πάντα εκτός από εκεί που τα έκανε περιμένει να μπει η Κάντυ μέσα να του τα σκεπάσει, δλδ αν ήταν άντρας είμαι σίγουρη ότι θα κατουρούσε συνέχεια το καπάκι Click για ανάπτυξη... Τον άτιμο!!! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλημερα περσακια! Ελενα τι κανει ο σοκολατομουρης;Μαρια τι ομορφος που εγινε ο μικρος σου,σαν χιονονιφαδα! Αναστασια τι κανει ο λατρεμενος μου; Click για ανάπτυξη... Δώρα μου είναι καλά ο λατρεμένος σου!!! Σου στέλνει πολλά φιλάκια και... σας αφιερώνει σε εσένα και στη νονά του την Ελενα, και μια φωτο του αν και είναι ακατάστατα στο σπίτι (ζητούμε συγγνώμη) αλλα την έβαλα γιατι είναι η αγαπημένη μου. Φαίνονται τόσο τρυφερά τα χαρακτηριστικά του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:22 Η moukelis έγραψε: #6.379 06-02-09 10:22 Αυτος ο γατος ειναι ΑΙΘΕΡΙΟΣ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:24 Η staman2 έγραψε: #6.380 06-02-09 10:24 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αυτος ο γατος ειναι ΑΙΘΕΡΙΟΣ! Click για ανάπτυξη... Ναι ναι είναι έτσι ακριβώς και ο χαρακτήρας του να δεις ποσο ΑΙΘΕΡΙΟΣ και αγνός είναι. Εντελως απονήρευτος και πολύ αθώος Σ΄ευχαριστουμε Δωράκι για την αγάπη σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 317 318 319 320 321 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 319 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 319 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ναι γιατι ειναι και νοικοκυρης το καμαρι μου!!!ρε Γιουλη ,αυτος θα επρεπε να ειναι ο γατος του Μαριου!!! Click για ανάπτυξη... αστα...ο δικος μου τωρα δε σκουπιζει μονο το πεζοδρομιο μας...ολη τη γειτονια σκουπιζει...παιδακι μου του λεω υπαλληλος καθαριοτητας του Δημου επρεπε να γινεις Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Δανάη κ ο δικός σου σκαλίζει σε άσχετα μέρη; Και ο δικός μου πρώτα μπαίνει στην τουαλέτα τα κάνει μετά βγαίνει έξω κ ξύνει τον τοίχο της βεράντας Ίσως φοβούνται να μην λερώσουν το μανικιούρ γιατί κάπου το είχαν διαβάσει στα περιοδικά που λέγαμε πριν Click για ανάπτυξη... απιστευτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 17:00 Η elvenstar: #6.365 05-02-09 17:00 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: απιστευτο Click για ανάπτυξη... Απίστευτο κ όμως αληθινό μπορεί να ξύσει τα πάντα εκτός από εκεί που τα έκανε περιμένει να μπει η Κάντυ μέσα να του τα σκεπάσει, δλδ αν ήταν άντρας είμαι σίγουρη ότι θα κατουρούσε συνέχεια το καπάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 17:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.366 05-02-09 17:01 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Απίστευτο κ όμως αληθινό μπορεί να ξύσει τα πάντα εκτός από εκεί που τα έκανε περιμένει να μπει η Κάντυ μέσα να του τα σκεπάσει, δλδ αν ήταν άντρας είμαι σίγουρη ότι θα κατουρούσε συνέχεια το καπάκι Click για ανάπτυξη... μωρε και στο μπιντε θα ελεγα εγω..που ειναι ακομα πιο περα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 17:07 Ο πυρροθριξ: #6.367 05-02-09 17:07 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Απίστευτο κ όμως αληθινό μπορεί να ξύσει τα πάντα εκτός από εκεί που τα έκανε περιμένει να μπει η Κάντυ μέσα να του τα σκεπάσει, δλδ αν ήταν άντρας είμαι σίγουρη ότι θα κατουρούσε συνέχεια το καπάκι Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μωρε και στο μπιντε θα ελεγα εγω..που ειναι ακομα πιο περα Click για ανάπτυξη... ο δικος μου βγαζει τα 2 μπροστινα ποδια απο την κλειστη τουαλετα,αφου εχει κανει την αναγκη του ,και σκουπιζει τους κοκκους αμμου που εχουν βγει εξω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 17:07 Ο πυρροθριξ: #6.368 05-02-09 17:07 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αστα...ο δικος μου τωρα δε σκουπιζει μονο το πεζοδρομιο μας...ολη τη γειτονια σκουπιζει...παιδακι μου του λεω υπαλληλος καθαριοτητας του Δημου επρεπε να γινεις απιστευτο Click για ανάπτυξη... καλε!αυτος χειροτερευει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 17:14 Η elvenstar: #6.369 05-02-09 17:14 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μωρε και στο μπιντε θα ελεγα εγω..που ειναι ακομα πιο περα Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ο δικος μου βγαζει τα 2 μπροστινα ποδια απο την κλειστη τουαλετα,αφου εχει κανει την αναγκη του ,και σκουπιζει τους κοκκους αμμου που εχουν βγει εξω! Click για ανάπτυξη... Τι βρομύλοι και νόμιζα ότι ήταν μόνο ο δικός μου έτσι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:20 Ο πυρροθριξ: #6.370 05-02-09 18:20 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Τι βρομύλοι και νόμιζα ότι ήταν μόνο ο δικός μου έτσι Click για ανάπτυξη... καλε τι βρωμυλος ?μεσα την κανει την ανακγκη του,εξω σκουπιζει τυχον κοκκους που του επεσαν!αλλα ουτε και ο δικος μου τα θαβει!σου λεει θα ερθει η χαζη να τα σκουπισει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:57 Η elvenstar: #6.371 05-02-09 18:57 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: καλε τι βρωμυλος ?μεσα την κανει την ανακγκη του,εξω σκουπιζει τυχον κοκκους που του επεσαν!αλλα ουτε και ο δικος μου τα θαβει!σου λεει θα ερθει η χαζη να τα σκουπισει... Click για ανάπτυξη... Και ο δικός μου μέσα τα κάνει αλλά δεν τα θάβει για να μη χαλάσει το πεντικιουρ, αλλά κ γιατί έχει τη χαζή που τα θάβει κ τη χαζή που καθαρίζει ο δικός σου όμως ειναι πιο νοικοκύρης καθαρίζει κ την είσοδο. Ζούληξέ τον λίγο από μένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 21:33 Ο πυρροθριξ: #6.372 05-02-09 21:33 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Και ο δικός μου μέσα τα κάνει αλλά δεν τα θάβει για να μη χαλάσει το πεντικιουρ, αλλά κ γιατί έχει τη χαζή που τα θάβει κ τη χαζή που καθαρίζει ο δικός σου όμως ειναι πιο νοικοκύρης καθαρίζει κ την είσοδο. Ζούληξέ τον λίγο από μένα Click για ανάπτυξη... κανω και τιποτα αλλο?ολο ζουλαω!προσπαθει να με αποφυγει το καημενο!!! ελεος ρε μανα ασε με στην ησυχια μου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 23:40 Η elvenstar: #6.373 05-02-09 23:40 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: κανω και τιποτα αλλο?ολο ζουλαω!προσπαθει να με αποφυγει το καημενο!!! ελεος ρε μανα ασε με στην ησυχια μου!!! Click για ανάπτυξη... Θέλω μία φωτογραφία με τα πειστήρια δηλαδή το χέρι σου να τον ζουλάει να το ευχαριστηθούμε κιόλας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 00:42 Η staman2 έγραψε: #6.374 06-02-09 00:42 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Γεια σας περσάκια!!Δεν μπαίνω συχνά τελευταία λόγω εξεταστικής αλλά είπα να σας βάλω μια φωτογραφία του μωρού μου για να μη μας ξεχνάτε...πολλά φιλιά σε όλες και σε όλους:kiss::kiss: και περαστικά στον Μπατ... Click για ανάπτυξη... Ομορφιά μου!!! Αγάααπη μου!!! Καλέ τι κουκλί πανέμορφο έχει γίνει το γατουνι σου!!! Ζούληξέ το απο εμάς με δύναμη!!!!!!!! Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ευχαριστουμεεεεεεεεε! θα ήθελα να σας κάνω ένα δωράκι για τις ευχές που μου στέλνεται, τα μόνα που εχω βέβαια ειναι οι κροκέτες κ οι φωτογραφίες γι αυτό θα σας στείλω μία φωτογραφία μου, γιατί για τις κροκέτες ας ειμαστε σοβαροί δεν το συζητάω καθόλου κ ας με βαρέσει κ ο Μορφέας με τα μεγάλα γάντια Click για ανάπτυξη... Μπατουλίνο μου είσαι ΕΝΑΣ ΚΟΥΚΛΑΡΟΣ πανέμορφος με τέτοια ήρεμα και τόσο γαλήνια μάτια. Μου έρχεται να σε φάωωωωω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 00:44 Ο πυρροθριξ: #6.375 06-02-09 00:44 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Θέλω μία φωτογραφία με τα πειστήρια δηλαδή το χέρι σου να τον ζουλάει να το ευχαριστηθούμε κιόλας Click για ανάπτυξη... ΟΚ με την πρωτη ευκαιρια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 09:22 Η staman2 έγραψε: #6.376 06-02-09 09:22 Καλημερούδια περσάκια και σε όλα τα γατάκια που έρχονται για καφεδάκι σ΄εμάς!!Μας τιμούν!! Λοιπόν χθες το βράδυ που διάβαζα τα μηνύματά σας ξεράθηκα στο γέλιο! Παιδιά να είστε καλά, με κάνατε και γέλασα πάρα πολύ. Το χιουμορ σας είναι τρομερό!!! Ακούστε όμως. Δεν κατόρθωσα να σας το πω χθες, γιατι απο τη νύστα κάποια στιγμή γλάρωσα επάνω στο πληκτρολόγιο κ σχεδόν κοιμήθηκα, κ έτσι, έγραψα μόνον αυτά που έγραψα στο χθεσινο μήνυμά μου, και μετά το έκλεισα γιατι φοβουμουν μην γράψω καμμιά κοτσάνα Και... Δανάη περιμένουμε τη φωτο με το επ΄αυτοφόρω ζουληγμα ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 09:26 Η moukelis έγραψε: #6.377 06-02-09 09:26 Καλημερα περσακια! Ελενα τι κανει ο σοκολατομουρης;Μαρια τι ομορφος που εγινε ο μικρος σου,σαν χιονονιφαδα! Αναστασια τι κανει ο λατρεμενος μου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:15 Η staman2 έγραψε: #6.378 06-02-09 10:15 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Απίστευτο κ όμως αληθινό μπορεί να ξύσει τα πάντα εκτός από εκεί που τα έκανε περιμένει να μπει η Κάντυ μέσα να του τα σκεπάσει, δλδ αν ήταν άντρας είμαι σίγουρη ότι θα κατουρούσε συνέχεια το καπάκι Click για ανάπτυξη... Τον άτιμο!!! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλημερα περσακια! Ελενα τι κανει ο σοκολατομουρης;Μαρια τι ομορφος που εγινε ο μικρος σου,σαν χιονονιφαδα! Αναστασια τι κανει ο λατρεμενος μου; Click για ανάπτυξη... Δώρα μου είναι καλά ο λατρεμένος σου!!! Σου στέλνει πολλά φιλάκια και... σας αφιερώνει σε εσένα και στη νονά του την Ελενα, και μια φωτο του αν και είναι ακατάστατα στο σπίτι (ζητούμε συγγνώμη) αλλα την έβαλα γιατι είναι η αγαπημένη μου. Φαίνονται τόσο τρυφερά τα χαρακτηριστικά του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:22 Η moukelis έγραψε: #6.379 06-02-09 10:22 Αυτος ο γατος ειναι ΑΙΘΕΡΙΟΣ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:24 Η staman2 έγραψε: #6.380 06-02-09 10:24 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αυτος ο γατος ειναι ΑΙΘΕΡΙΟΣ! Click για ανάπτυξη... Ναι ναι είναι έτσι ακριβώς και ο χαρακτήρας του να δεις ποσο ΑΙΘΕΡΙΟΣ και αγνός είναι. Εντελως απονήρευτος και πολύ αθώος Σ΄ευχαριστουμε Δωράκι για την αγάπη σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 317 318 319 320 321 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 319 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 319 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: απιστευτο Click για ανάπτυξη... Απίστευτο κ όμως αληθινό μπορεί να ξύσει τα πάντα εκτός από εκεί που τα έκανε περιμένει να μπει η Κάντυ μέσα να του τα σκεπάσει, δλδ αν ήταν άντρας είμαι σίγουρη ότι θα κατουρούσε συνέχεια το καπάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 17:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.366 05-02-09 17:01 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Απίστευτο κ όμως αληθινό μπορεί να ξύσει τα πάντα εκτός από εκεί που τα έκανε περιμένει να μπει η Κάντυ μέσα να του τα σκεπάσει, δλδ αν ήταν άντρας είμαι σίγουρη ότι θα κατουρούσε συνέχεια το καπάκι Click για ανάπτυξη... μωρε και στο μπιντε θα ελεγα εγω..που ειναι ακομα πιο περα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 17:07 Ο πυρροθριξ: #6.367 05-02-09 17:07 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Απίστευτο κ όμως αληθινό μπορεί να ξύσει τα πάντα εκτός από εκεί που τα έκανε περιμένει να μπει η Κάντυ μέσα να του τα σκεπάσει, δλδ αν ήταν άντρας είμαι σίγουρη ότι θα κατουρούσε συνέχεια το καπάκι Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μωρε και στο μπιντε θα ελεγα εγω..που ειναι ακομα πιο περα Click για ανάπτυξη... ο δικος μου βγαζει τα 2 μπροστινα ποδια απο την κλειστη τουαλετα,αφου εχει κανει την αναγκη του ,και σκουπιζει τους κοκκους αμμου που εχουν βγει εξω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 17:07 Ο πυρροθριξ: #6.368 05-02-09 17:07 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αστα...ο δικος μου τωρα δε σκουπιζει μονο το πεζοδρομιο μας...ολη τη γειτονια σκουπιζει...παιδακι μου του λεω υπαλληλος καθαριοτητας του Δημου επρεπε να γινεις απιστευτο Click για ανάπτυξη... καλε!αυτος χειροτερευει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 17:14 Η elvenstar: #6.369 05-02-09 17:14 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μωρε και στο μπιντε θα ελεγα εγω..που ειναι ακομα πιο περα Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ο δικος μου βγαζει τα 2 μπροστινα ποδια απο την κλειστη τουαλετα,αφου εχει κανει την αναγκη του ,και σκουπιζει τους κοκκους αμμου που εχουν βγει εξω! Click για ανάπτυξη... Τι βρομύλοι και νόμιζα ότι ήταν μόνο ο δικός μου έτσι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:20 Ο πυρροθριξ: #6.370 05-02-09 18:20 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Τι βρομύλοι και νόμιζα ότι ήταν μόνο ο δικός μου έτσι Click για ανάπτυξη... καλε τι βρωμυλος ?μεσα την κανει την ανακγκη του,εξω σκουπιζει τυχον κοκκους που του επεσαν!αλλα ουτε και ο δικος μου τα θαβει!σου λεει θα ερθει η χαζη να τα σκουπισει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:57 Η elvenstar: #6.371 05-02-09 18:57 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: καλε τι βρωμυλος ?μεσα την κανει την ανακγκη του,εξω σκουπιζει τυχον κοκκους που του επεσαν!αλλα ουτε και ο δικος μου τα θαβει!σου λεει θα ερθει η χαζη να τα σκουπισει... Click για ανάπτυξη... Και ο δικός μου μέσα τα κάνει αλλά δεν τα θάβει για να μη χαλάσει το πεντικιουρ, αλλά κ γιατί έχει τη χαζή που τα θάβει κ τη χαζή που καθαρίζει ο δικός σου όμως ειναι πιο νοικοκύρης καθαρίζει κ την είσοδο. Ζούληξέ τον λίγο από μένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 21:33 Ο πυρροθριξ: #6.372 05-02-09 21:33 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Και ο δικός μου μέσα τα κάνει αλλά δεν τα θάβει για να μη χαλάσει το πεντικιουρ, αλλά κ γιατί έχει τη χαζή που τα θάβει κ τη χαζή που καθαρίζει ο δικός σου όμως ειναι πιο νοικοκύρης καθαρίζει κ την είσοδο. Ζούληξέ τον λίγο από μένα Click για ανάπτυξη... κανω και τιποτα αλλο?ολο ζουλαω!προσπαθει να με αποφυγει το καημενο!!! ελεος ρε μανα ασε με στην ησυχια μου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 23:40 Η elvenstar: #6.373 05-02-09 23:40 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: κανω και τιποτα αλλο?ολο ζουλαω!προσπαθει να με αποφυγει το καημενο!!! ελεος ρε μανα ασε με στην ησυχια μου!!! Click για ανάπτυξη... Θέλω μία φωτογραφία με τα πειστήρια δηλαδή το χέρι σου να τον ζουλάει να το ευχαριστηθούμε κιόλας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 00:42 Η staman2 έγραψε: #6.374 06-02-09 00:42 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Γεια σας περσάκια!!Δεν μπαίνω συχνά τελευταία λόγω εξεταστικής αλλά είπα να σας βάλω μια φωτογραφία του μωρού μου για να μη μας ξεχνάτε...πολλά φιλιά σε όλες και σε όλους:kiss::kiss: και περαστικά στον Μπατ... Click για ανάπτυξη... Ομορφιά μου!!! Αγάααπη μου!!! Καλέ τι κουκλί πανέμορφο έχει γίνει το γατουνι σου!!! Ζούληξέ το απο εμάς με δύναμη!!!!!!!! Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ευχαριστουμεεεεεεεεε! θα ήθελα να σας κάνω ένα δωράκι για τις ευχές που μου στέλνεται, τα μόνα που εχω βέβαια ειναι οι κροκέτες κ οι φωτογραφίες γι αυτό θα σας στείλω μία φωτογραφία μου, γιατί για τις κροκέτες ας ειμαστε σοβαροί δεν το συζητάω καθόλου κ ας με βαρέσει κ ο Μορφέας με τα μεγάλα γάντια Click για ανάπτυξη... Μπατουλίνο μου είσαι ΕΝΑΣ ΚΟΥΚΛΑΡΟΣ πανέμορφος με τέτοια ήρεμα και τόσο γαλήνια μάτια. Μου έρχεται να σε φάωωωωω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 00:44 Ο πυρροθριξ: #6.375 06-02-09 00:44 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Θέλω μία φωτογραφία με τα πειστήρια δηλαδή το χέρι σου να τον ζουλάει να το ευχαριστηθούμε κιόλας Click για ανάπτυξη... ΟΚ με την πρωτη ευκαιρια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 09:22 Η staman2 έγραψε: #6.376 06-02-09 09:22 Καλημερούδια περσάκια και σε όλα τα γατάκια που έρχονται για καφεδάκι σ΄εμάς!!Μας τιμούν!! Λοιπόν χθες το βράδυ που διάβαζα τα μηνύματά σας ξεράθηκα στο γέλιο! Παιδιά να είστε καλά, με κάνατε και γέλασα πάρα πολύ. Το χιουμορ σας είναι τρομερό!!! Ακούστε όμως. Δεν κατόρθωσα να σας το πω χθες, γιατι απο τη νύστα κάποια στιγμή γλάρωσα επάνω στο πληκτρολόγιο κ σχεδόν κοιμήθηκα, κ έτσι, έγραψα μόνον αυτά που έγραψα στο χθεσινο μήνυμά μου, και μετά το έκλεισα γιατι φοβουμουν μην γράψω καμμιά κοτσάνα Και... Δανάη περιμένουμε τη φωτο με το επ΄αυτοφόρω ζουληγμα ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 09:26 Η moukelis έγραψε: #6.377 06-02-09 09:26 Καλημερα περσακια! Ελενα τι κανει ο σοκολατομουρης;Μαρια τι ομορφος που εγινε ο μικρος σου,σαν χιονονιφαδα! Αναστασια τι κανει ο λατρεμενος μου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:15 Η staman2 έγραψε: #6.378 06-02-09 10:15 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Απίστευτο κ όμως αληθινό μπορεί να ξύσει τα πάντα εκτός από εκεί που τα έκανε περιμένει να μπει η Κάντυ μέσα να του τα σκεπάσει, δλδ αν ήταν άντρας είμαι σίγουρη ότι θα κατουρούσε συνέχεια το καπάκι Click για ανάπτυξη... Τον άτιμο!!! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλημερα περσακια! Ελενα τι κανει ο σοκολατομουρης;Μαρια τι ομορφος που εγινε ο μικρος σου,σαν χιονονιφαδα! Αναστασια τι κανει ο λατρεμενος μου; Click για ανάπτυξη... Δώρα μου είναι καλά ο λατρεμένος σου!!! Σου στέλνει πολλά φιλάκια και... σας αφιερώνει σε εσένα και στη νονά του την Ελενα, και μια φωτο του αν και είναι ακατάστατα στο σπίτι (ζητούμε συγγνώμη) αλλα την έβαλα γιατι είναι η αγαπημένη μου. Φαίνονται τόσο τρυφερά τα χαρακτηριστικά του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:22 Η moukelis έγραψε: #6.379 06-02-09 10:22 Αυτος ο γατος ειναι ΑΙΘΕΡΙΟΣ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:24 Η staman2 έγραψε: #6.380 06-02-09 10:24 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αυτος ο γατος ειναι ΑΙΘΕΡΙΟΣ! Click για ανάπτυξη... Ναι ναι είναι έτσι ακριβώς και ο χαρακτήρας του να δεις ποσο ΑΙΘΕΡΙΟΣ και αγνός είναι. Εντελως απονήρευτος και πολύ αθώος Σ΄ευχαριστουμε Δωράκι για την αγάπη σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 317 318 319 320 321 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 319 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 319 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Απίστευτο κ όμως αληθινό μπορεί να ξύσει τα πάντα εκτός από εκεί που τα έκανε περιμένει να μπει η Κάντυ μέσα να του τα σκεπάσει, δλδ αν ήταν άντρας είμαι σίγουρη ότι θα κατουρούσε συνέχεια το καπάκι Click για ανάπτυξη... μωρε και στο μπιντε θα ελεγα εγω..που ειναι ακομα πιο περα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 17:07 Ο πυρροθριξ: #6.367 05-02-09 17:07 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Απίστευτο κ όμως αληθινό μπορεί να ξύσει τα πάντα εκτός από εκεί που τα έκανε περιμένει να μπει η Κάντυ μέσα να του τα σκεπάσει, δλδ αν ήταν άντρας είμαι σίγουρη ότι θα κατουρούσε συνέχεια το καπάκι Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μωρε και στο μπιντε θα ελεγα εγω..που ειναι ακομα πιο περα Click για ανάπτυξη... ο δικος μου βγαζει τα 2 μπροστινα ποδια απο την κλειστη τουαλετα,αφου εχει κανει την αναγκη του ,και σκουπιζει τους κοκκους αμμου που εχουν βγει εξω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 17:07 Ο πυρροθριξ: #6.368 05-02-09 17:07 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αστα...ο δικος μου τωρα δε σκουπιζει μονο το πεζοδρομιο μας...ολη τη γειτονια σκουπιζει...παιδακι μου του λεω υπαλληλος καθαριοτητας του Δημου επρεπε να γινεις απιστευτο Click για ανάπτυξη... καλε!αυτος χειροτερευει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 17:14 Η elvenstar: #6.369 05-02-09 17:14 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μωρε και στο μπιντε θα ελεγα εγω..που ειναι ακομα πιο περα Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ο δικος μου βγαζει τα 2 μπροστινα ποδια απο την κλειστη τουαλετα,αφου εχει κανει την αναγκη του ,και σκουπιζει τους κοκκους αμμου που εχουν βγει εξω! Click για ανάπτυξη... Τι βρομύλοι και νόμιζα ότι ήταν μόνο ο δικός μου έτσι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:20 Ο πυρροθριξ: #6.370 05-02-09 18:20 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Τι βρομύλοι και νόμιζα ότι ήταν μόνο ο δικός μου έτσι Click για ανάπτυξη... καλε τι βρωμυλος ?μεσα την κανει την ανακγκη του,εξω σκουπιζει τυχον κοκκους που του επεσαν!αλλα ουτε και ο δικος μου τα θαβει!σου λεει θα ερθει η χαζη να τα σκουπισει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:57 Η elvenstar: #6.371 05-02-09 18:57 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: καλε τι βρωμυλος ?μεσα την κανει την ανακγκη του,εξω σκουπιζει τυχον κοκκους που του επεσαν!αλλα ουτε και ο δικος μου τα θαβει!σου λεει θα ερθει η χαζη να τα σκουπισει... Click για ανάπτυξη... Και ο δικός μου μέσα τα κάνει αλλά δεν τα θάβει για να μη χαλάσει το πεντικιουρ, αλλά κ γιατί έχει τη χαζή που τα θάβει κ τη χαζή που καθαρίζει ο δικός σου όμως ειναι πιο νοικοκύρης καθαρίζει κ την είσοδο. Ζούληξέ τον λίγο από μένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 21:33 Ο πυρροθριξ: #6.372 05-02-09 21:33 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Και ο δικός μου μέσα τα κάνει αλλά δεν τα θάβει για να μη χαλάσει το πεντικιουρ, αλλά κ γιατί έχει τη χαζή που τα θάβει κ τη χαζή που καθαρίζει ο δικός σου όμως ειναι πιο νοικοκύρης καθαρίζει κ την είσοδο. Ζούληξέ τον λίγο από μένα Click για ανάπτυξη... κανω και τιποτα αλλο?ολο ζουλαω!προσπαθει να με αποφυγει το καημενο!!! ελεος ρε μανα ασε με στην ησυχια μου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 23:40 Η elvenstar: #6.373 05-02-09 23:40 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: κανω και τιποτα αλλο?ολο ζουλαω!προσπαθει να με αποφυγει το καημενο!!! ελεος ρε μανα ασε με στην ησυχια μου!!! Click για ανάπτυξη... Θέλω μία φωτογραφία με τα πειστήρια δηλαδή το χέρι σου να τον ζουλάει να το ευχαριστηθούμε κιόλας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 00:42 Η staman2 έγραψε: #6.374 06-02-09 00:42 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Γεια σας περσάκια!!Δεν μπαίνω συχνά τελευταία λόγω εξεταστικής αλλά είπα να σας βάλω μια φωτογραφία του μωρού μου για να μη μας ξεχνάτε...πολλά φιλιά σε όλες και σε όλους:kiss::kiss: και περαστικά στον Μπατ... Click για ανάπτυξη... Ομορφιά μου!!! Αγάααπη μου!!! Καλέ τι κουκλί πανέμορφο έχει γίνει το γατουνι σου!!! Ζούληξέ το απο εμάς με δύναμη!!!!!!!! Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ευχαριστουμεεεεεεεεε! θα ήθελα να σας κάνω ένα δωράκι για τις ευχές που μου στέλνεται, τα μόνα που εχω βέβαια ειναι οι κροκέτες κ οι φωτογραφίες γι αυτό θα σας στείλω μία φωτογραφία μου, γιατί για τις κροκέτες ας ειμαστε σοβαροί δεν το συζητάω καθόλου κ ας με βαρέσει κ ο Μορφέας με τα μεγάλα γάντια Click για ανάπτυξη... Μπατουλίνο μου είσαι ΕΝΑΣ ΚΟΥΚΛΑΡΟΣ πανέμορφος με τέτοια ήρεμα και τόσο γαλήνια μάτια. Μου έρχεται να σε φάωωωωω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 00:44 Ο πυρροθριξ: #6.375 06-02-09 00:44 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Θέλω μία φωτογραφία με τα πειστήρια δηλαδή το χέρι σου να τον ζουλάει να το ευχαριστηθούμε κιόλας Click για ανάπτυξη... ΟΚ με την πρωτη ευκαιρια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 09:22 Η staman2 έγραψε: #6.376 06-02-09 09:22 Καλημερούδια περσάκια και σε όλα τα γατάκια που έρχονται για καφεδάκι σ΄εμάς!!Μας τιμούν!! Λοιπόν χθες το βράδυ που διάβαζα τα μηνύματά σας ξεράθηκα στο γέλιο! Παιδιά να είστε καλά, με κάνατε και γέλασα πάρα πολύ. Το χιουμορ σας είναι τρομερό!!! Ακούστε όμως. Δεν κατόρθωσα να σας το πω χθες, γιατι απο τη νύστα κάποια στιγμή γλάρωσα επάνω στο πληκτρολόγιο κ σχεδόν κοιμήθηκα, κ έτσι, έγραψα μόνον αυτά που έγραψα στο χθεσινο μήνυμά μου, και μετά το έκλεισα γιατι φοβουμουν μην γράψω καμμιά κοτσάνα Και... Δανάη περιμένουμε τη φωτο με το επ΄αυτοφόρω ζουληγμα ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 09:26 Η moukelis έγραψε: #6.377 06-02-09 09:26 Καλημερα περσακια! Ελενα τι κανει ο σοκολατομουρης;Μαρια τι ομορφος που εγινε ο μικρος σου,σαν χιονονιφαδα! Αναστασια τι κανει ο λατρεμενος μου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:15 Η staman2 έγραψε: #6.378 06-02-09 10:15 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Απίστευτο κ όμως αληθινό μπορεί να ξύσει τα πάντα εκτός από εκεί που τα έκανε περιμένει να μπει η Κάντυ μέσα να του τα σκεπάσει, δλδ αν ήταν άντρας είμαι σίγουρη ότι θα κατουρούσε συνέχεια το καπάκι Click για ανάπτυξη... Τον άτιμο!!! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλημερα περσακια! Ελενα τι κανει ο σοκολατομουρης;Μαρια τι ομορφος που εγινε ο μικρος σου,σαν χιονονιφαδα! Αναστασια τι κανει ο λατρεμενος μου; Click για ανάπτυξη... Δώρα μου είναι καλά ο λατρεμένος σου!!! Σου στέλνει πολλά φιλάκια και... σας αφιερώνει σε εσένα και στη νονά του την Ελενα, και μια φωτο του αν και είναι ακατάστατα στο σπίτι (ζητούμε συγγνώμη) αλλα την έβαλα γιατι είναι η αγαπημένη μου. Φαίνονται τόσο τρυφερά τα χαρακτηριστικά του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:22 Η moukelis έγραψε: #6.379 06-02-09 10:22 Αυτος ο γατος ειναι ΑΙΘΕΡΙΟΣ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:24 Η staman2 έγραψε: #6.380 06-02-09 10:24 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αυτος ο γατος ειναι ΑΙΘΕΡΙΟΣ! Click για ανάπτυξη... Ναι ναι είναι έτσι ακριβώς και ο χαρακτήρας του να δεις ποσο ΑΙΘΕΡΙΟΣ και αγνός είναι. Εντελως απονήρευτος και πολύ αθώος Σ΄ευχαριστουμε Δωράκι για την αγάπη σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 317 318 319 320 321 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 319 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 319 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Απίστευτο κ όμως αληθινό μπορεί να ξύσει τα πάντα εκτός από εκεί που τα έκανε περιμένει να μπει η Κάντυ μέσα να του τα σκεπάσει, δλδ αν ήταν άντρας είμαι σίγουρη ότι θα κατουρούσε συνέχεια το καπάκι Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μωρε και στο μπιντε θα ελεγα εγω..που ειναι ακομα πιο περα Click για ανάπτυξη... ο δικος μου βγαζει τα 2 μπροστινα ποδια απο την κλειστη τουαλετα,αφου εχει κανει την αναγκη του ,και σκουπιζει τους κοκκους αμμου που εχουν βγει εξω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 17:07 Ο πυρροθριξ: #6.368 05-02-09 17:07 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αστα...ο δικος μου τωρα δε σκουπιζει μονο το πεζοδρομιο μας...ολη τη γειτονια σκουπιζει...παιδακι μου του λεω υπαλληλος καθαριοτητας του Δημου επρεπε να γινεις απιστευτο Click για ανάπτυξη... καλε!αυτος χειροτερευει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 17:14 Η elvenstar: #6.369 05-02-09 17:14 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μωρε και στο μπιντε θα ελεγα εγω..που ειναι ακομα πιο περα Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ο δικος μου βγαζει τα 2 μπροστινα ποδια απο την κλειστη τουαλετα,αφου εχει κανει την αναγκη του ,και σκουπιζει τους κοκκους αμμου που εχουν βγει εξω! Click για ανάπτυξη... Τι βρομύλοι και νόμιζα ότι ήταν μόνο ο δικός μου έτσι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:20 Ο πυρροθριξ: #6.370 05-02-09 18:20 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Τι βρομύλοι και νόμιζα ότι ήταν μόνο ο δικός μου έτσι Click για ανάπτυξη... καλε τι βρωμυλος ?μεσα την κανει την ανακγκη του,εξω σκουπιζει τυχον κοκκους που του επεσαν!αλλα ουτε και ο δικος μου τα θαβει!σου λεει θα ερθει η χαζη να τα σκουπισει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:57 Η elvenstar: #6.371 05-02-09 18:57 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: καλε τι βρωμυλος ?μεσα την κανει την ανακγκη του,εξω σκουπιζει τυχον κοκκους που του επεσαν!αλλα ουτε και ο δικος μου τα θαβει!σου λεει θα ερθει η χαζη να τα σκουπισει... Click για ανάπτυξη... Και ο δικός μου μέσα τα κάνει αλλά δεν τα θάβει για να μη χαλάσει το πεντικιουρ, αλλά κ γιατί έχει τη χαζή που τα θάβει κ τη χαζή που καθαρίζει ο δικός σου όμως ειναι πιο νοικοκύρης καθαρίζει κ την είσοδο. Ζούληξέ τον λίγο από μένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 21:33 Ο πυρροθριξ: #6.372 05-02-09 21:33 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Και ο δικός μου μέσα τα κάνει αλλά δεν τα θάβει για να μη χαλάσει το πεντικιουρ, αλλά κ γιατί έχει τη χαζή που τα θάβει κ τη χαζή που καθαρίζει ο δικός σου όμως ειναι πιο νοικοκύρης καθαρίζει κ την είσοδο. Ζούληξέ τον λίγο από μένα Click για ανάπτυξη... κανω και τιποτα αλλο?ολο ζουλαω!προσπαθει να με αποφυγει το καημενο!!! ελεος ρε μανα ασε με στην ησυχια μου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 23:40 Η elvenstar: #6.373 05-02-09 23:40 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: κανω και τιποτα αλλο?ολο ζουλαω!προσπαθει να με αποφυγει το καημενο!!! ελεος ρε μανα ασε με στην ησυχια μου!!! Click για ανάπτυξη... Θέλω μία φωτογραφία με τα πειστήρια δηλαδή το χέρι σου να τον ζουλάει να το ευχαριστηθούμε κιόλας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 00:42 Η staman2 έγραψε: #6.374 06-02-09 00:42 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Γεια σας περσάκια!!Δεν μπαίνω συχνά τελευταία λόγω εξεταστικής αλλά είπα να σας βάλω μια φωτογραφία του μωρού μου για να μη μας ξεχνάτε...πολλά φιλιά σε όλες και σε όλους:kiss::kiss: και περαστικά στον Μπατ... Click για ανάπτυξη... Ομορφιά μου!!! Αγάααπη μου!!! Καλέ τι κουκλί πανέμορφο έχει γίνει το γατουνι σου!!! Ζούληξέ το απο εμάς με δύναμη!!!!!!!! Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ευχαριστουμεεεεεεεεε! θα ήθελα να σας κάνω ένα δωράκι για τις ευχές που μου στέλνεται, τα μόνα που εχω βέβαια ειναι οι κροκέτες κ οι φωτογραφίες γι αυτό θα σας στείλω μία φωτογραφία μου, γιατί για τις κροκέτες ας ειμαστε σοβαροί δεν το συζητάω καθόλου κ ας με βαρέσει κ ο Μορφέας με τα μεγάλα γάντια Click για ανάπτυξη... Μπατουλίνο μου είσαι ΕΝΑΣ ΚΟΥΚΛΑΡΟΣ πανέμορφος με τέτοια ήρεμα και τόσο γαλήνια μάτια. Μου έρχεται να σε φάωωωωω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 00:44 Ο πυρροθριξ: #6.375 06-02-09 00:44 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Θέλω μία φωτογραφία με τα πειστήρια δηλαδή το χέρι σου να τον ζουλάει να το ευχαριστηθούμε κιόλας Click για ανάπτυξη... ΟΚ με την πρωτη ευκαιρια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 09:22 Η staman2 έγραψε: #6.376 06-02-09 09:22 Καλημερούδια περσάκια και σε όλα τα γατάκια που έρχονται για καφεδάκι σ΄εμάς!!Μας τιμούν!! Λοιπόν χθες το βράδυ που διάβαζα τα μηνύματά σας ξεράθηκα στο γέλιο! Παιδιά να είστε καλά, με κάνατε και γέλασα πάρα πολύ. Το χιουμορ σας είναι τρομερό!!! Ακούστε όμως. Δεν κατόρθωσα να σας το πω χθες, γιατι απο τη νύστα κάποια στιγμή γλάρωσα επάνω στο πληκτρολόγιο κ σχεδόν κοιμήθηκα, κ έτσι, έγραψα μόνον αυτά που έγραψα στο χθεσινο μήνυμά μου, και μετά το έκλεισα γιατι φοβουμουν μην γράψω καμμιά κοτσάνα Και... Δανάη περιμένουμε τη φωτο με το επ΄αυτοφόρω ζουληγμα ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 09:26 Η moukelis έγραψε: #6.377 06-02-09 09:26 Καλημερα περσακια! Ελενα τι κανει ο σοκολατομουρης;Μαρια τι ομορφος που εγινε ο μικρος σου,σαν χιονονιφαδα! Αναστασια τι κανει ο λατρεμενος μου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:15 Η staman2 έγραψε: #6.378 06-02-09 10:15 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Απίστευτο κ όμως αληθινό μπορεί να ξύσει τα πάντα εκτός από εκεί που τα έκανε περιμένει να μπει η Κάντυ μέσα να του τα σκεπάσει, δλδ αν ήταν άντρας είμαι σίγουρη ότι θα κατουρούσε συνέχεια το καπάκι Click για ανάπτυξη... Τον άτιμο!!! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλημερα περσακια! Ελενα τι κανει ο σοκολατομουρης;Μαρια τι ομορφος που εγινε ο μικρος σου,σαν χιονονιφαδα! Αναστασια τι κανει ο λατρεμενος μου; Click για ανάπτυξη... Δώρα μου είναι καλά ο λατρεμένος σου!!! Σου στέλνει πολλά φιλάκια και... σας αφιερώνει σε εσένα και στη νονά του την Ελενα, και μια φωτο του αν και είναι ακατάστατα στο σπίτι (ζητούμε συγγνώμη) αλλα την έβαλα γιατι είναι η αγαπημένη μου. Φαίνονται τόσο τρυφερά τα χαρακτηριστικά του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:22 Η moukelis έγραψε: #6.379 06-02-09 10:22 Αυτος ο γατος ειναι ΑΙΘΕΡΙΟΣ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:24 Η staman2 έγραψε: #6.380 06-02-09 10:24 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αυτος ο γατος ειναι ΑΙΘΕΡΙΟΣ! Click για ανάπτυξη... Ναι ναι είναι έτσι ακριβώς και ο χαρακτήρας του να δεις ποσο ΑΙΘΕΡΙΟΣ και αγνός είναι. Εντελως απονήρευτος και πολύ αθώος Σ΄ευχαριστουμε Δωράκι για την αγάπη σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 317 318 319 320 321 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 319 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 319 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αστα...ο δικος μου τωρα δε σκουπιζει μονο το πεζοδρομιο μας...ολη τη γειτονια σκουπιζει...παιδακι μου του λεω υπαλληλος καθαριοτητας του Δημου επρεπε να γινεις απιστευτο Click για ανάπτυξη... καλε!αυτος χειροτερευει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 17:14 Η elvenstar: #6.369 05-02-09 17:14 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μωρε και στο μπιντε θα ελεγα εγω..που ειναι ακομα πιο περα Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ο δικος μου βγαζει τα 2 μπροστινα ποδια απο την κλειστη τουαλετα,αφου εχει κανει την αναγκη του ,και σκουπιζει τους κοκκους αμμου που εχουν βγει εξω! Click για ανάπτυξη... Τι βρομύλοι και νόμιζα ότι ήταν μόνο ο δικός μου έτσι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:20 Ο πυρροθριξ: #6.370 05-02-09 18:20 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Τι βρομύλοι και νόμιζα ότι ήταν μόνο ο δικός μου έτσι Click για ανάπτυξη... καλε τι βρωμυλος ?μεσα την κανει την ανακγκη του,εξω σκουπιζει τυχον κοκκους που του επεσαν!αλλα ουτε και ο δικος μου τα θαβει!σου λεει θα ερθει η χαζη να τα σκουπισει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:57 Η elvenstar: #6.371 05-02-09 18:57 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: καλε τι βρωμυλος ?μεσα την κανει την ανακγκη του,εξω σκουπιζει τυχον κοκκους που του επεσαν!αλλα ουτε και ο δικος μου τα θαβει!σου λεει θα ερθει η χαζη να τα σκουπισει... Click για ανάπτυξη... Και ο δικός μου μέσα τα κάνει αλλά δεν τα θάβει για να μη χαλάσει το πεντικιουρ, αλλά κ γιατί έχει τη χαζή που τα θάβει κ τη χαζή που καθαρίζει ο δικός σου όμως ειναι πιο νοικοκύρης καθαρίζει κ την είσοδο. Ζούληξέ τον λίγο από μένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 21:33 Ο πυρροθριξ: #6.372 05-02-09 21:33 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Και ο δικός μου μέσα τα κάνει αλλά δεν τα θάβει για να μη χαλάσει το πεντικιουρ, αλλά κ γιατί έχει τη χαζή που τα θάβει κ τη χαζή που καθαρίζει ο δικός σου όμως ειναι πιο νοικοκύρης καθαρίζει κ την είσοδο. Ζούληξέ τον λίγο από μένα Click για ανάπτυξη... κανω και τιποτα αλλο?ολο ζουλαω!προσπαθει να με αποφυγει το καημενο!!! ελεος ρε μανα ασε με στην ησυχια μου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 23:40 Η elvenstar: #6.373 05-02-09 23:40 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: κανω και τιποτα αλλο?ολο ζουλαω!προσπαθει να με αποφυγει το καημενο!!! ελεος ρε μανα ασε με στην ησυχια μου!!! Click για ανάπτυξη... Θέλω μία φωτογραφία με τα πειστήρια δηλαδή το χέρι σου να τον ζουλάει να το ευχαριστηθούμε κιόλας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 00:42 Η staman2 έγραψε: #6.374 06-02-09 00:42 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Γεια σας περσάκια!!Δεν μπαίνω συχνά τελευταία λόγω εξεταστικής αλλά είπα να σας βάλω μια φωτογραφία του μωρού μου για να μη μας ξεχνάτε...πολλά φιλιά σε όλες και σε όλους:kiss::kiss: και περαστικά στον Μπατ... Click για ανάπτυξη... Ομορφιά μου!!! Αγάααπη μου!!! Καλέ τι κουκλί πανέμορφο έχει γίνει το γατουνι σου!!! Ζούληξέ το απο εμάς με δύναμη!!!!!!!! Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ευχαριστουμεεεεεεεεε! θα ήθελα να σας κάνω ένα δωράκι για τις ευχές που μου στέλνεται, τα μόνα που εχω βέβαια ειναι οι κροκέτες κ οι φωτογραφίες γι αυτό θα σας στείλω μία φωτογραφία μου, γιατί για τις κροκέτες ας ειμαστε σοβαροί δεν το συζητάω καθόλου κ ας με βαρέσει κ ο Μορφέας με τα μεγάλα γάντια Click για ανάπτυξη... Μπατουλίνο μου είσαι ΕΝΑΣ ΚΟΥΚΛΑΡΟΣ πανέμορφος με τέτοια ήρεμα και τόσο γαλήνια μάτια. Μου έρχεται να σε φάωωωωω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 00:44 Ο πυρροθριξ: #6.375 06-02-09 00:44 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Θέλω μία φωτογραφία με τα πειστήρια δηλαδή το χέρι σου να τον ζουλάει να το ευχαριστηθούμε κιόλας Click για ανάπτυξη... ΟΚ με την πρωτη ευκαιρια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 09:22 Η staman2 έγραψε: #6.376 06-02-09 09:22 Καλημερούδια περσάκια και σε όλα τα γατάκια που έρχονται για καφεδάκι σ΄εμάς!!Μας τιμούν!! Λοιπόν χθες το βράδυ που διάβαζα τα μηνύματά σας ξεράθηκα στο γέλιο! Παιδιά να είστε καλά, με κάνατε και γέλασα πάρα πολύ. Το χιουμορ σας είναι τρομερό!!! Ακούστε όμως. Δεν κατόρθωσα να σας το πω χθες, γιατι απο τη νύστα κάποια στιγμή γλάρωσα επάνω στο πληκτρολόγιο κ σχεδόν κοιμήθηκα, κ έτσι, έγραψα μόνον αυτά που έγραψα στο χθεσινο μήνυμά μου, και μετά το έκλεισα γιατι φοβουμουν μην γράψω καμμιά κοτσάνα Και... Δανάη περιμένουμε τη φωτο με το επ΄αυτοφόρω ζουληγμα ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 09:26 Η moukelis έγραψε: #6.377 06-02-09 09:26 Καλημερα περσακια! Ελενα τι κανει ο σοκολατομουρης;Μαρια τι ομορφος που εγινε ο μικρος σου,σαν χιονονιφαδα! Αναστασια τι κανει ο λατρεμενος μου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:15 Η staman2 έγραψε: #6.378 06-02-09 10:15 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Απίστευτο κ όμως αληθινό μπορεί να ξύσει τα πάντα εκτός από εκεί που τα έκανε περιμένει να μπει η Κάντυ μέσα να του τα σκεπάσει, δλδ αν ήταν άντρας είμαι σίγουρη ότι θα κατουρούσε συνέχεια το καπάκι Click για ανάπτυξη... Τον άτιμο!!! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλημερα περσακια! Ελενα τι κανει ο σοκολατομουρης;Μαρια τι ομορφος που εγινε ο μικρος σου,σαν χιονονιφαδα! Αναστασια τι κανει ο λατρεμενος μου; Click για ανάπτυξη... Δώρα μου είναι καλά ο λατρεμένος σου!!! Σου στέλνει πολλά φιλάκια και... σας αφιερώνει σε εσένα και στη νονά του την Ελενα, και μια φωτο του αν και είναι ακατάστατα στο σπίτι (ζητούμε συγγνώμη) αλλα την έβαλα γιατι είναι η αγαπημένη μου. Φαίνονται τόσο τρυφερά τα χαρακτηριστικά του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:22 Η moukelis έγραψε: #6.379 06-02-09 10:22 Αυτος ο γατος ειναι ΑΙΘΕΡΙΟΣ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:24 Η staman2 έγραψε: #6.380 06-02-09 10:24 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αυτος ο γατος ειναι ΑΙΘΕΡΙΟΣ! Click για ανάπτυξη... Ναι ναι είναι έτσι ακριβώς και ο χαρακτήρας του να δεις ποσο ΑΙΘΕΡΙΟΣ και αγνός είναι. Εντελως απονήρευτος και πολύ αθώος Σ΄ευχαριστουμε Δωράκι για την αγάπη σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 317 318 319 320 321 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 319 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 319 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μωρε και στο μπιντε θα ελεγα εγω..που ειναι ακομα πιο περα Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ο δικος μου βγαζει τα 2 μπροστινα ποδια απο την κλειστη τουαλετα,αφου εχει κανει την αναγκη του ,και σκουπιζει τους κοκκους αμμου που εχουν βγει εξω! Click για ανάπτυξη... Τι βρομύλοι και νόμιζα ότι ήταν μόνο ο δικός μου έτσι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:20 Ο πυρροθριξ: #6.370 05-02-09 18:20 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Τι βρομύλοι και νόμιζα ότι ήταν μόνο ο δικός μου έτσι Click για ανάπτυξη... καλε τι βρωμυλος ?μεσα την κανει την ανακγκη του,εξω σκουπιζει τυχον κοκκους που του επεσαν!αλλα ουτε και ο δικος μου τα θαβει!σου λεει θα ερθει η χαζη να τα σκουπισει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:57 Η elvenstar: #6.371 05-02-09 18:57 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: καλε τι βρωμυλος ?μεσα την κανει την ανακγκη του,εξω σκουπιζει τυχον κοκκους που του επεσαν!αλλα ουτε και ο δικος μου τα θαβει!σου λεει θα ερθει η χαζη να τα σκουπισει... Click για ανάπτυξη... Και ο δικός μου μέσα τα κάνει αλλά δεν τα θάβει για να μη χαλάσει το πεντικιουρ, αλλά κ γιατί έχει τη χαζή που τα θάβει κ τη χαζή που καθαρίζει ο δικός σου όμως ειναι πιο νοικοκύρης καθαρίζει κ την είσοδο. Ζούληξέ τον λίγο από μένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 21:33 Ο πυρροθριξ: #6.372 05-02-09 21:33 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Και ο δικός μου μέσα τα κάνει αλλά δεν τα θάβει για να μη χαλάσει το πεντικιουρ, αλλά κ γιατί έχει τη χαζή που τα θάβει κ τη χαζή που καθαρίζει ο δικός σου όμως ειναι πιο νοικοκύρης καθαρίζει κ την είσοδο. Ζούληξέ τον λίγο από μένα Click για ανάπτυξη... κανω και τιποτα αλλο?ολο ζουλαω!προσπαθει να με αποφυγει το καημενο!!! ελεος ρε μανα ασε με στην ησυχια μου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 23:40 Η elvenstar: #6.373 05-02-09 23:40 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: κανω και τιποτα αλλο?ολο ζουλαω!προσπαθει να με αποφυγει το καημενο!!! ελεος ρε μανα ασε με στην ησυχια μου!!! Click για ανάπτυξη... Θέλω μία φωτογραφία με τα πειστήρια δηλαδή το χέρι σου να τον ζουλάει να το ευχαριστηθούμε κιόλας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 00:42 Η staman2 έγραψε: #6.374 06-02-09 00:42 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Γεια σας περσάκια!!Δεν μπαίνω συχνά τελευταία λόγω εξεταστικής αλλά είπα να σας βάλω μια φωτογραφία του μωρού μου για να μη μας ξεχνάτε...πολλά φιλιά σε όλες και σε όλους:kiss::kiss: και περαστικά στον Μπατ... Click για ανάπτυξη... Ομορφιά μου!!! Αγάααπη μου!!! Καλέ τι κουκλί πανέμορφο έχει γίνει το γατουνι σου!!! Ζούληξέ το απο εμάς με δύναμη!!!!!!!! Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ευχαριστουμεεεεεεεεε! θα ήθελα να σας κάνω ένα δωράκι για τις ευχές που μου στέλνεται, τα μόνα που εχω βέβαια ειναι οι κροκέτες κ οι φωτογραφίες γι αυτό θα σας στείλω μία φωτογραφία μου, γιατί για τις κροκέτες ας ειμαστε σοβαροί δεν το συζητάω καθόλου κ ας με βαρέσει κ ο Μορφέας με τα μεγάλα γάντια Click για ανάπτυξη... Μπατουλίνο μου είσαι ΕΝΑΣ ΚΟΥΚΛΑΡΟΣ πανέμορφος με τέτοια ήρεμα και τόσο γαλήνια μάτια. Μου έρχεται να σε φάωωωωω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 00:44 Ο πυρροθριξ: #6.375 06-02-09 00:44 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Θέλω μία φωτογραφία με τα πειστήρια δηλαδή το χέρι σου να τον ζουλάει να το ευχαριστηθούμε κιόλας Click για ανάπτυξη... ΟΚ με την πρωτη ευκαιρια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 09:22 Η staman2 έγραψε: #6.376 06-02-09 09:22 Καλημερούδια περσάκια και σε όλα τα γατάκια που έρχονται για καφεδάκι σ΄εμάς!!Μας τιμούν!! Λοιπόν χθες το βράδυ που διάβαζα τα μηνύματά σας ξεράθηκα στο γέλιο! Παιδιά να είστε καλά, με κάνατε και γέλασα πάρα πολύ. Το χιουμορ σας είναι τρομερό!!! Ακούστε όμως. Δεν κατόρθωσα να σας το πω χθες, γιατι απο τη νύστα κάποια στιγμή γλάρωσα επάνω στο πληκτρολόγιο κ σχεδόν κοιμήθηκα, κ έτσι, έγραψα μόνον αυτά που έγραψα στο χθεσινο μήνυμά μου, και μετά το έκλεισα γιατι φοβουμουν μην γράψω καμμιά κοτσάνα Και... Δανάη περιμένουμε τη φωτο με το επ΄αυτοφόρω ζουληγμα ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 09:26 Η moukelis έγραψε: #6.377 06-02-09 09:26 Καλημερα περσακια! Ελενα τι κανει ο σοκολατομουρης;Μαρια τι ομορφος που εγινε ο μικρος σου,σαν χιονονιφαδα! Αναστασια τι κανει ο λατρεμενος μου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:15 Η staman2 έγραψε: #6.378 06-02-09 10:15 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Απίστευτο κ όμως αληθινό μπορεί να ξύσει τα πάντα εκτός από εκεί που τα έκανε περιμένει να μπει η Κάντυ μέσα να του τα σκεπάσει, δλδ αν ήταν άντρας είμαι σίγουρη ότι θα κατουρούσε συνέχεια το καπάκι Click για ανάπτυξη... Τον άτιμο!!! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλημερα περσακια! Ελενα τι κανει ο σοκολατομουρης;Μαρια τι ομορφος που εγινε ο μικρος σου,σαν χιονονιφαδα! Αναστασια τι κανει ο λατρεμενος μου; Click για ανάπτυξη... Δώρα μου είναι καλά ο λατρεμένος σου!!! Σου στέλνει πολλά φιλάκια και... σας αφιερώνει σε εσένα και στη νονά του την Ελενα, και μια φωτο του αν και είναι ακατάστατα στο σπίτι (ζητούμε συγγνώμη) αλλα την έβαλα γιατι είναι η αγαπημένη μου. Φαίνονται τόσο τρυφερά τα χαρακτηριστικά του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:22 Η moukelis έγραψε: #6.379 06-02-09 10:22 Αυτος ο γατος ειναι ΑΙΘΕΡΙΟΣ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:24 Η staman2 έγραψε: #6.380 06-02-09 10:24 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αυτος ο γατος ειναι ΑΙΘΕΡΙΟΣ! Click για ανάπτυξη... Ναι ναι είναι έτσι ακριβώς και ο χαρακτήρας του να δεις ποσο ΑΙΘΕΡΙΟΣ και αγνός είναι. Εντελως απονήρευτος και πολύ αθώος Σ΄ευχαριστουμε Δωράκι για την αγάπη σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 317 318 319 320 321 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 319 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 319 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Τι βρομύλοι και νόμιζα ότι ήταν μόνο ο δικός μου έτσι Click για ανάπτυξη... καλε τι βρωμυλος ?μεσα την κανει την ανακγκη του,εξω σκουπιζει τυχον κοκκους που του επεσαν!αλλα ουτε και ο δικος μου τα θαβει!σου λεει θα ερθει η χαζη να τα σκουπισει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:57 Η elvenstar: #6.371 05-02-09 18:57 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: καλε τι βρωμυλος ?μεσα την κανει την ανακγκη του,εξω σκουπιζει τυχον κοκκους που του επεσαν!αλλα ουτε και ο δικος μου τα θαβει!σου λεει θα ερθει η χαζη να τα σκουπισει... Click για ανάπτυξη... Και ο δικός μου μέσα τα κάνει αλλά δεν τα θάβει για να μη χαλάσει το πεντικιουρ, αλλά κ γιατί έχει τη χαζή που τα θάβει κ τη χαζή που καθαρίζει ο δικός σου όμως ειναι πιο νοικοκύρης καθαρίζει κ την είσοδο. Ζούληξέ τον λίγο από μένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 21:33 Ο πυρροθριξ: #6.372 05-02-09 21:33 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Και ο δικός μου μέσα τα κάνει αλλά δεν τα θάβει για να μη χαλάσει το πεντικιουρ, αλλά κ γιατί έχει τη χαζή που τα θάβει κ τη χαζή που καθαρίζει ο δικός σου όμως ειναι πιο νοικοκύρης καθαρίζει κ την είσοδο. Ζούληξέ τον λίγο από μένα Click για ανάπτυξη... κανω και τιποτα αλλο?ολο ζουλαω!προσπαθει να με αποφυγει το καημενο!!! ελεος ρε μανα ασε με στην ησυχια μου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 23:40 Η elvenstar: #6.373 05-02-09 23:40 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: κανω και τιποτα αλλο?ολο ζουλαω!προσπαθει να με αποφυγει το καημενο!!! ελεος ρε μανα ασε με στην ησυχια μου!!! Click για ανάπτυξη... Θέλω μία φωτογραφία με τα πειστήρια δηλαδή το χέρι σου να τον ζουλάει να το ευχαριστηθούμε κιόλας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 00:42 Η staman2 έγραψε: #6.374 06-02-09 00:42 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Γεια σας περσάκια!!Δεν μπαίνω συχνά τελευταία λόγω εξεταστικής αλλά είπα να σας βάλω μια φωτογραφία του μωρού μου για να μη μας ξεχνάτε...πολλά φιλιά σε όλες και σε όλους:kiss::kiss: και περαστικά στον Μπατ... Click για ανάπτυξη... Ομορφιά μου!!! Αγάααπη μου!!! Καλέ τι κουκλί πανέμορφο έχει γίνει το γατουνι σου!!! Ζούληξέ το απο εμάς με δύναμη!!!!!!!! Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ευχαριστουμεεεεεεεεε! θα ήθελα να σας κάνω ένα δωράκι για τις ευχές που μου στέλνεται, τα μόνα που εχω βέβαια ειναι οι κροκέτες κ οι φωτογραφίες γι αυτό θα σας στείλω μία φωτογραφία μου, γιατί για τις κροκέτες ας ειμαστε σοβαροί δεν το συζητάω καθόλου κ ας με βαρέσει κ ο Μορφέας με τα μεγάλα γάντια Click για ανάπτυξη... Μπατουλίνο μου είσαι ΕΝΑΣ ΚΟΥΚΛΑΡΟΣ πανέμορφος με τέτοια ήρεμα και τόσο γαλήνια μάτια. Μου έρχεται να σε φάωωωωω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 00:44 Ο πυρροθριξ: #6.375 06-02-09 00:44 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Θέλω μία φωτογραφία με τα πειστήρια δηλαδή το χέρι σου να τον ζουλάει να το ευχαριστηθούμε κιόλας Click για ανάπτυξη... ΟΚ με την πρωτη ευκαιρια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 09:22 Η staman2 έγραψε: #6.376 06-02-09 09:22 Καλημερούδια περσάκια και σε όλα τα γατάκια που έρχονται για καφεδάκι σ΄εμάς!!Μας τιμούν!! Λοιπόν χθες το βράδυ που διάβαζα τα μηνύματά σας ξεράθηκα στο γέλιο! Παιδιά να είστε καλά, με κάνατε και γέλασα πάρα πολύ. Το χιουμορ σας είναι τρομερό!!! Ακούστε όμως. Δεν κατόρθωσα να σας το πω χθες, γιατι απο τη νύστα κάποια στιγμή γλάρωσα επάνω στο πληκτρολόγιο κ σχεδόν κοιμήθηκα, κ έτσι, έγραψα μόνον αυτά που έγραψα στο χθεσινο μήνυμά μου, και μετά το έκλεισα γιατι φοβουμουν μην γράψω καμμιά κοτσάνα Και... Δανάη περιμένουμε τη φωτο με το επ΄αυτοφόρω ζουληγμα ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 09:26 Η moukelis έγραψε: #6.377 06-02-09 09:26 Καλημερα περσακια! Ελενα τι κανει ο σοκολατομουρης;Μαρια τι ομορφος που εγινε ο μικρος σου,σαν χιονονιφαδα! Αναστασια τι κανει ο λατρεμενος μου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:15 Η staman2 έγραψε: #6.378 06-02-09 10:15 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Απίστευτο κ όμως αληθινό μπορεί να ξύσει τα πάντα εκτός από εκεί που τα έκανε περιμένει να μπει η Κάντυ μέσα να του τα σκεπάσει, δλδ αν ήταν άντρας είμαι σίγουρη ότι θα κατουρούσε συνέχεια το καπάκι Click για ανάπτυξη... Τον άτιμο!!! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλημερα περσακια! Ελενα τι κανει ο σοκολατομουρης;Μαρια τι ομορφος που εγινε ο μικρος σου,σαν χιονονιφαδα! Αναστασια τι κανει ο λατρεμενος μου; Click για ανάπτυξη... Δώρα μου είναι καλά ο λατρεμένος σου!!! Σου στέλνει πολλά φιλάκια και... σας αφιερώνει σε εσένα και στη νονά του την Ελενα, και μια φωτο του αν και είναι ακατάστατα στο σπίτι (ζητούμε συγγνώμη) αλλα την έβαλα γιατι είναι η αγαπημένη μου. Φαίνονται τόσο τρυφερά τα χαρακτηριστικά του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:22 Η moukelis έγραψε: #6.379 06-02-09 10:22 Αυτος ο γατος ειναι ΑΙΘΕΡΙΟΣ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:24 Η staman2 έγραψε: #6.380 06-02-09 10:24 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αυτος ο γατος ειναι ΑΙΘΕΡΙΟΣ! Click για ανάπτυξη... Ναι ναι είναι έτσι ακριβώς και ο χαρακτήρας του να δεις ποσο ΑΙΘΕΡΙΟΣ και αγνός είναι. Εντελως απονήρευτος και πολύ αθώος Σ΄ευχαριστουμε Δωράκι για την αγάπη σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 317 318 319 320 321 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 319 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 319 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: καλε τι βρωμυλος ?μεσα την κανει την ανακγκη του,εξω σκουπιζει τυχον κοκκους που του επεσαν!αλλα ουτε και ο δικος μου τα θαβει!σου λεει θα ερθει η χαζη να τα σκουπισει... Click για ανάπτυξη... Και ο δικός μου μέσα τα κάνει αλλά δεν τα θάβει για να μη χαλάσει το πεντικιουρ, αλλά κ γιατί έχει τη χαζή που τα θάβει κ τη χαζή που καθαρίζει ο δικός σου όμως ειναι πιο νοικοκύρης καθαρίζει κ την είσοδο. Ζούληξέ τον λίγο από μένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 21:33 Ο πυρροθριξ: #6.372 05-02-09 21:33 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Και ο δικός μου μέσα τα κάνει αλλά δεν τα θάβει για να μη χαλάσει το πεντικιουρ, αλλά κ γιατί έχει τη χαζή που τα θάβει κ τη χαζή που καθαρίζει ο δικός σου όμως ειναι πιο νοικοκύρης καθαρίζει κ την είσοδο. Ζούληξέ τον λίγο από μένα Click για ανάπτυξη... κανω και τιποτα αλλο?ολο ζουλαω!προσπαθει να με αποφυγει το καημενο!!! ελεος ρε μανα ασε με στην ησυχια μου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 23:40 Η elvenstar: #6.373 05-02-09 23:40 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: κανω και τιποτα αλλο?ολο ζουλαω!προσπαθει να με αποφυγει το καημενο!!! ελεος ρε μανα ασε με στην ησυχια μου!!! Click για ανάπτυξη... Θέλω μία φωτογραφία με τα πειστήρια δηλαδή το χέρι σου να τον ζουλάει να το ευχαριστηθούμε κιόλας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 00:42 Η staman2 έγραψε: #6.374 06-02-09 00:42 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Γεια σας περσάκια!!Δεν μπαίνω συχνά τελευταία λόγω εξεταστικής αλλά είπα να σας βάλω μια φωτογραφία του μωρού μου για να μη μας ξεχνάτε...πολλά φιλιά σε όλες και σε όλους:kiss::kiss: και περαστικά στον Μπατ... Click για ανάπτυξη... Ομορφιά μου!!! Αγάααπη μου!!! Καλέ τι κουκλί πανέμορφο έχει γίνει το γατουνι σου!!! Ζούληξέ το απο εμάς με δύναμη!!!!!!!! Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ευχαριστουμεεεεεεεεε! θα ήθελα να σας κάνω ένα δωράκι για τις ευχές που μου στέλνεται, τα μόνα που εχω βέβαια ειναι οι κροκέτες κ οι φωτογραφίες γι αυτό θα σας στείλω μία φωτογραφία μου, γιατί για τις κροκέτες ας ειμαστε σοβαροί δεν το συζητάω καθόλου κ ας με βαρέσει κ ο Μορφέας με τα μεγάλα γάντια Click για ανάπτυξη... Μπατουλίνο μου είσαι ΕΝΑΣ ΚΟΥΚΛΑΡΟΣ πανέμορφος με τέτοια ήρεμα και τόσο γαλήνια μάτια. Μου έρχεται να σε φάωωωωω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 00:44 Ο πυρροθριξ: #6.375 06-02-09 00:44 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Θέλω μία φωτογραφία με τα πειστήρια δηλαδή το χέρι σου να τον ζουλάει να το ευχαριστηθούμε κιόλας Click για ανάπτυξη... ΟΚ με την πρωτη ευκαιρια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 09:22 Η staman2 έγραψε: #6.376 06-02-09 09:22 Καλημερούδια περσάκια και σε όλα τα γατάκια που έρχονται για καφεδάκι σ΄εμάς!!Μας τιμούν!! Λοιπόν χθες το βράδυ που διάβαζα τα μηνύματά σας ξεράθηκα στο γέλιο! Παιδιά να είστε καλά, με κάνατε και γέλασα πάρα πολύ. Το χιουμορ σας είναι τρομερό!!! Ακούστε όμως. Δεν κατόρθωσα να σας το πω χθες, γιατι απο τη νύστα κάποια στιγμή γλάρωσα επάνω στο πληκτρολόγιο κ σχεδόν κοιμήθηκα, κ έτσι, έγραψα μόνον αυτά που έγραψα στο χθεσινο μήνυμά μου, και μετά το έκλεισα γιατι φοβουμουν μην γράψω καμμιά κοτσάνα Και... Δανάη περιμένουμε τη φωτο με το επ΄αυτοφόρω ζουληγμα ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 09:26 Η moukelis έγραψε: #6.377 06-02-09 09:26 Καλημερα περσακια! Ελενα τι κανει ο σοκολατομουρης;Μαρια τι ομορφος που εγινε ο μικρος σου,σαν χιονονιφαδα! Αναστασια τι κανει ο λατρεμενος μου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:15 Η staman2 έγραψε: #6.378 06-02-09 10:15 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Απίστευτο κ όμως αληθινό μπορεί να ξύσει τα πάντα εκτός από εκεί που τα έκανε περιμένει να μπει η Κάντυ μέσα να του τα σκεπάσει, δλδ αν ήταν άντρας είμαι σίγουρη ότι θα κατουρούσε συνέχεια το καπάκι Click για ανάπτυξη... Τον άτιμο!!! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλημερα περσακια! Ελενα τι κανει ο σοκολατομουρης;Μαρια τι ομορφος που εγινε ο μικρος σου,σαν χιονονιφαδα! Αναστασια τι κανει ο λατρεμενος μου; Click για ανάπτυξη... Δώρα μου είναι καλά ο λατρεμένος σου!!! Σου στέλνει πολλά φιλάκια και... σας αφιερώνει σε εσένα και στη νονά του την Ελενα, και μια φωτο του αν και είναι ακατάστατα στο σπίτι (ζητούμε συγγνώμη) αλλα την έβαλα γιατι είναι η αγαπημένη μου. Φαίνονται τόσο τρυφερά τα χαρακτηριστικά του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:22 Η moukelis έγραψε: #6.379 06-02-09 10:22 Αυτος ο γατος ειναι ΑΙΘΕΡΙΟΣ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:24 Η staman2 έγραψε: #6.380 06-02-09 10:24 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αυτος ο γατος ειναι ΑΙΘΕΡΙΟΣ! Click για ανάπτυξη... Ναι ναι είναι έτσι ακριβώς και ο χαρακτήρας του να δεις ποσο ΑΙΘΕΡΙΟΣ και αγνός είναι. Εντελως απονήρευτος και πολύ αθώος Σ΄ευχαριστουμε Δωράκι για την αγάπη σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 317 318 319 320 321 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 319 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 319 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Και ο δικός μου μέσα τα κάνει αλλά δεν τα θάβει για να μη χαλάσει το πεντικιουρ, αλλά κ γιατί έχει τη χαζή που τα θάβει κ τη χαζή που καθαρίζει ο δικός σου όμως ειναι πιο νοικοκύρης καθαρίζει κ την είσοδο. Ζούληξέ τον λίγο από μένα Click για ανάπτυξη... κανω και τιποτα αλλο?ολο ζουλαω!προσπαθει να με αποφυγει το καημενο!!! ελεος ρε μανα ασε με στην ησυχια μου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 23:40 Η elvenstar: #6.373 05-02-09 23:40 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: κανω και τιποτα αλλο?ολο ζουλαω!προσπαθει να με αποφυγει το καημενο!!! ελεος ρε μανα ασε με στην ησυχια μου!!! Click για ανάπτυξη... Θέλω μία φωτογραφία με τα πειστήρια δηλαδή το χέρι σου να τον ζουλάει να το ευχαριστηθούμε κιόλας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 00:42 Η staman2 έγραψε: #6.374 06-02-09 00:42 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Γεια σας περσάκια!!Δεν μπαίνω συχνά τελευταία λόγω εξεταστικής αλλά είπα να σας βάλω μια φωτογραφία του μωρού μου για να μη μας ξεχνάτε...πολλά φιλιά σε όλες και σε όλους:kiss::kiss: και περαστικά στον Μπατ... Click για ανάπτυξη... Ομορφιά μου!!! Αγάααπη μου!!! Καλέ τι κουκλί πανέμορφο έχει γίνει το γατουνι σου!!! Ζούληξέ το απο εμάς με δύναμη!!!!!!!! Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ευχαριστουμεεεεεεεεε! θα ήθελα να σας κάνω ένα δωράκι για τις ευχές που μου στέλνεται, τα μόνα που εχω βέβαια ειναι οι κροκέτες κ οι φωτογραφίες γι αυτό θα σας στείλω μία φωτογραφία μου, γιατί για τις κροκέτες ας ειμαστε σοβαροί δεν το συζητάω καθόλου κ ας με βαρέσει κ ο Μορφέας με τα μεγάλα γάντια Click για ανάπτυξη... Μπατουλίνο μου είσαι ΕΝΑΣ ΚΟΥΚΛΑΡΟΣ πανέμορφος με τέτοια ήρεμα και τόσο γαλήνια μάτια. Μου έρχεται να σε φάωωωωω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 00:44 Ο πυρροθριξ: #6.375 06-02-09 00:44 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Θέλω μία φωτογραφία με τα πειστήρια δηλαδή το χέρι σου να τον ζουλάει να το ευχαριστηθούμε κιόλας Click για ανάπτυξη... ΟΚ με την πρωτη ευκαιρια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 09:22 Η staman2 έγραψε: #6.376 06-02-09 09:22 Καλημερούδια περσάκια και σε όλα τα γατάκια που έρχονται για καφεδάκι σ΄εμάς!!Μας τιμούν!! Λοιπόν χθες το βράδυ που διάβαζα τα μηνύματά σας ξεράθηκα στο γέλιο! Παιδιά να είστε καλά, με κάνατε και γέλασα πάρα πολύ. Το χιουμορ σας είναι τρομερό!!! Ακούστε όμως. Δεν κατόρθωσα να σας το πω χθες, γιατι απο τη νύστα κάποια στιγμή γλάρωσα επάνω στο πληκτρολόγιο κ σχεδόν κοιμήθηκα, κ έτσι, έγραψα μόνον αυτά που έγραψα στο χθεσινο μήνυμά μου, και μετά το έκλεισα γιατι φοβουμουν μην γράψω καμμιά κοτσάνα Και... Δανάη περιμένουμε τη φωτο με το επ΄αυτοφόρω ζουληγμα ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 09:26 Η moukelis έγραψε: #6.377 06-02-09 09:26 Καλημερα περσακια! Ελενα τι κανει ο σοκολατομουρης;Μαρια τι ομορφος που εγινε ο μικρος σου,σαν χιονονιφαδα! Αναστασια τι κανει ο λατρεμενος μου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:15 Η staman2 έγραψε: #6.378 06-02-09 10:15 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Απίστευτο κ όμως αληθινό μπορεί να ξύσει τα πάντα εκτός από εκεί που τα έκανε περιμένει να μπει η Κάντυ μέσα να του τα σκεπάσει, δλδ αν ήταν άντρας είμαι σίγουρη ότι θα κατουρούσε συνέχεια το καπάκι Click για ανάπτυξη... Τον άτιμο!!! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλημερα περσακια! Ελενα τι κανει ο σοκολατομουρης;Μαρια τι ομορφος που εγινε ο μικρος σου,σαν χιονονιφαδα! Αναστασια τι κανει ο λατρεμενος μου; Click για ανάπτυξη... Δώρα μου είναι καλά ο λατρεμένος σου!!! Σου στέλνει πολλά φιλάκια και... σας αφιερώνει σε εσένα και στη νονά του την Ελενα, και μια φωτο του αν και είναι ακατάστατα στο σπίτι (ζητούμε συγγνώμη) αλλα την έβαλα γιατι είναι η αγαπημένη μου. Φαίνονται τόσο τρυφερά τα χαρακτηριστικά του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:22 Η moukelis έγραψε: #6.379 06-02-09 10:22 Αυτος ο γατος ειναι ΑΙΘΕΡΙΟΣ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:24 Η staman2 έγραψε: #6.380 06-02-09 10:24 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αυτος ο γατος ειναι ΑΙΘΕΡΙΟΣ! Click για ανάπτυξη... Ναι ναι είναι έτσι ακριβώς και ο χαρακτήρας του να δεις ποσο ΑΙΘΕΡΙΟΣ και αγνός είναι. Εντελως απονήρευτος και πολύ αθώος Σ΄ευχαριστουμε Δωράκι για την αγάπη σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 317 318 319 320 321 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 319 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 319 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: κανω και τιποτα αλλο?ολο ζουλαω!προσπαθει να με αποφυγει το καημενο!!! ελεος ρε μανα ασε με στην ησυχια μου!!! Click για ανάπτυξη... Θέλω μία φωτογραφία με τα πειστήρια δηλαδή το χέρι σου να τον ζουλάει να το ευχαριστηθούμε κιόλας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 00:42 Η staman2 έγραψε: #6.374 06-02-09 00:42 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Γεια σας περσάκια!!Δεν μπαίνω συχνά τελευταία λόγω εξεταστικής αλλά είπα να σας βάλω μια φωτογραφία του μωρού μου για να μη μας ξεχνάτε...πολλά φιλιά σε όλες και σε όλους:kiss::kiss: και περαστικά στον Μπατ... Click για ανάπτυξη... Ομορφιά μου!!! Αγάααπη μου!!! Καλέ τι κουκλί πανέμορφο έχει γίνει το γατουνι σου!!! Ζούληξέ το απο εμάς με δύναμη!!!!!!!! Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ευχαριστουμεεεεεεεεε! θα ήθελα να σας κάνω ένα δωράκι για τις ευχές που μου στέλνεται, τα μόνα που εχω βέβαια ειναι οι κροκέτες κ οι φωτογραφίες γι αυτό θα σας στείλω μία φωτογραφία μου, γιατί για τις κροκέτες ας ειμαστε σοβαροί δεν το συζητάω καθόλου κ ας με βαρέσει κ ο Μορφέας με τα μεγάλα γάντια Click για ανάπτυξη... Μπατουλίνο μου είσαι ΕΝΑΣ ΚΟΥΚΛΑΡΟΣ πανέμορφος με τέτοια ήρεμα και τόσο γαλήνια μάτια. Μου έρχεται να σε φάωωωωω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 00:44 Ο πυρροθριξ: #6.375 06-02-09 00:44 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Θέλω μία φωτογραφία με τα πειστήρια δηλαδή το χέρι σου να τον ζουλάει να το ευχαριστηθούμε κιόλας Click για ανάπτυξη... ΟΚ με την πρωτη ευκαιρια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 09:22 Η staman2 έγραψε: #6.376 06-02-09 09:22 Καλημερούδια περσάκια και σε όλα τα γατάκια που έρχονται για καφεδάκι σ΄εμάς!!Μας τιμούν!! Λοιπόν χθες το βράδυ που διάβαζα τα μηνύματά σας ξεράθηκα στο γέλιο! Παιδιά να είστε καλά, με κάνατε και γέλασα πάρα πολύ. Το χιουμορ σας είναι τρομερό!!! Ακούστε όμως. Δεν κατόρθωσα να σας το πω χθες, γιατι απο τη νύστα κάποια στιγμή γλάρωσα επάνω στο πληκτρολόγιο κ σχεδόν κοιμήθηκα, κ έτσι, έγραψα μόνον αυτά που έγραψα στο χθεσινο μήνυμά μου, και μετά το έκλεισα γιατι φοβουμουν μην γράψω καμμιά κοτσάνα Και... Δανάη περιμένουμε τη φωτο με το επ΄αυτοφόρω ζουληγμα ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 09:26 Η moukelis έγραψε: #6.377 06-02-09 09:26 Καλημερα περσακια! Ελενα τι κανει ο σοκολατομουρης;Μαρια τι ομορφος που εγινε ο μικρος σου,σαν χιονονιφαδα! Αναστασια τι κανει ο λατρεμενος μου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:15 Η staman2 έγραψε: #6.378 06-02-09 10:15 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Απίστευτο κ όμως αληθινό μπορεί να ξύσει τα πάντα εκτός από εκεί που τα έκανε περιμένει να μπει η Κάντυ μέσα να του τα σκεπάσει, δλδ αν ήταν άντρας είμαι σίγουρη ότι θα κατουρούσε συνέχεια το καπάκι Click για ανάπτυξη... Τον άτιμο!!! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλημερα περσακια! Ελενα τι κανει ο σοκολατομουρης;Μαρια τι ομορφος που εγινε ο μικρος σου,σαν χιονονιφαδα! Αναστασια τι κανει ο λατρεμενος μου; Click για ανάπτυξη... Δώρα μου είναι καλά ο λατρεμένος σου!!! Σου στέλνει πολλά φιλάκια και... σας αφιερώνει σε εσένα και στη νονά του την Ελενα, και μια φωτο του αν και είναι ακατάστατα στο σπίτι (ζητούμε συγγνώμη) αλλα την έβαλα γιατι είναι η αγαπημένη μου. Φαίνονται τόσο τρυφερά τα χαρακτηριστικά του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:22 Η moukelis έγραψε: #6.379 06-02-09 10:22 Αυτος ο γατος ειναι ΑΙΘΕΡΙΟΣ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:24 Η staman2 έγραψε: #6.380 06-02-09 10:24 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αυτος ο γατος ειναι ΑΙΘΕΡΙΟΣ! Click για ανάπτυξη... Ναι ναι είναι έτσι ακριβώς και ο χαρακτήρας του να δεις ποσο ΑΙΘΕΡΙΟΣ και αγνός είναι. Εντελως απονήρευτος και πολύ αθώος Σ΄ευχαριστουμε Δωράκι για την αγάπη σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 317 318 319 320 321 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 319 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 319 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Γεια σας περσάκια!!Δεν μπαίνω συχνά τελευταία λόγω εξεταστικής αλλά είπα να σας βάλω μια φωτογραφία του μωρού μου για να μη μας ξεχνάτε...πολλά φιλιά σε όλες και σε όλους:kiss::kiss: και περαστικά στον Μπατ... Click για ανάπτυξη... Ομορφιά μου!!! Αγάααπη μου!!! Καλέ τι κουκλί πανέμορφο έχει γίνει το γατουνι σου!!! Ζούληξέ το απο εμάς με δύναμη!!!!!!!! Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ευχαριστουμεεεεεεεεε! θα ήθελα να σας κάνω ένα δωράκι για τις ευχές που μου στέλνεται, τα μόνα που εχω βέβαια ειναι οι κροκέτες κ οι φωτογραφίες γι αυτό θα σας στείλω μία φωτογραφία μου, γιατί για τις κροκέτες ας ειμαστε σοβαροί δεν το συζητάω καθόλου κ ας με βαρέσει κ ο Μορφέας με τα μεγάλα γάντια Click για ανάπτυξη... Μπατουλίνο μου είσαι ΕΝΑΣ ΚΟΥΚΛΑΡΟΣ πανέμορφος με τέτοια ήρεμα και τόσο γαλήνια μάτια. Μου έρχεται να σε φάωωωωω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 00:44 Ο πυρροθριξ: #6.375 06-02-09 00:44 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Θέλω μία φωτογραφία με τα πειστήρια δηλαδή το χέρι σου να τον ζουλάει να το ευχαριστηθούμε κιόλας Click για ανάπτυξη... ΟΚ με την πρωτη ευκαιρια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 09:22 Η staman2 έγραψε: #6.376 06-02-09 09:22 Καλημερούδια περσάκια και σε όλα τα γατάκια που έρχονται για καφεδάκι σ΄εμάς!!Μας τιμούν!! Λοιπόν χθες το βράδυ που διάβαζα τα μηνύματά σας ξεράθηκα στο γέλιο! Παιδιά να είστε καλά, με κάνατε και γέλασα πάρα πολύ. Το χιουμορ σας είναι τρομερό!!! Ακούστε όμως. Δεν κατόρθωσα να σας το πω χθες, γιατι απο τη νύστα κάποια στιγμή γλάρωσα επάνω στο πληκτρολόγιο κ σχεδόν κοιμήθηκα, κ έτσι, έγραψα μόνον αυτά που έγραψα στο χθεσινο μήνυμά μου, και μετά το έκλεισα γιατι φοβουμουν μην γράψω καμμιά κοτσάνα Και... Δανάη περιμένουμε τη φωτο με το επ΄αυτοφόρω ζουληγμα ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 09:26 Η moukelis έγραψε: #6.377 06-02-09 09:26 Καλημερα περσακια! Ελενα τι κανει ο σοκολατομουρης;Μαρια τι ομορφος που εγινε ο μικρος σου,σαν χιονονιφαδα! Αναστασια τι κανει ο λατρεμενος μου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:15 Η staman2 έγραψε: #6.378 06-02-09 10:15 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Απίστευτο κ όμως αληθινό μπορεί να ξύσει τα πάντα εκτός από εκεί που τα έκανε περιμένει να μπει η Κάντυ μέσα να του τα σκεπάσει, δλδ αν ήταν άντρας είμαι σίγουρη ότι θα κατουρούσε συνέχεια το καπάκι Click για ανάπτυξη... Τον άτιμο!!! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλημερα περσακια! Ελενα τι κανει ο σοκολατομουρης;Μαρια τι ομορφος που εγινε ο μικρος σου,σαν χιονονιφαδα! Αναστασια τι κανει ο λατρεμενος μου; Click για ανάπτυξη... Δώρα μου είναι καλά ο λατρεμένος σου!!! Σου στέλνει πολλά φιλάκια και... σας αφιερώνει σε εσένα και στη νονά του την Ελενα, και μια φωτο του αν και είναι ακατάστατα στο σπίτι (ζητούμε συγγνώμη) αλλα την έβαλα γιατι είναι η αγαπημένη μου. Φαίνονται τόσο τρυφερά τα χαρακτηριστικά του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:22 Η moukelis έγραψε: #6.379 06-02-09 10:22 Αυτος ο γατος ειναι ΑΙΘΕΡΙΟΣ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:24 Η staman2 έγραψε: #6.380 06-02-09 10:24 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αυτος ο γατος ειναι ΑΙΘΕΡΙΟΣ! Click για ανάπτυξη... Ναι ναι είναι έτσι ακριβώς και ο χαρακτήρας του να δεις ποσο ΑΙΘΕΡΙΟΣ και αγνός είναι. Εντελως απονήρευτος και πολύ αθώος Σ΄ευχαριστουμε Δωράκι για την αγάπη σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 317 318 319 320 321 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 319 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 319 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Θέλω μία φωτογραφία με τα πειστήρια δηλαδή το χέρι σου να τον ζουλάει να το ευχαριστηθούμε κιόλας Click για ανάπτυξη... ΟΚ με την πρωτη ευκαιρια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 09:22 Η staman2 έγραψε: #6.376 06-02-09 09:22 Καλημερούδια περσάκια και σε όλα τα γατάκια που έρχονται για καφεδάκι σ΄εμάς!!Μας τιμούν!! Λοιπόν χθες το βράδυ που διάβαζα τα μηνύματά σας ξεράθηκα στο γέλιο! Παιδιά να είστε καλά, με κάνατε και γέλασα πάρα πολύ. Το χιουμορ σας είναι τρομερό!!! Ακούστε όμως. Δεν κατόρθωσα να σας το πω χθες, γιατι απο τη νύστα κάποια στιγμή γλάρωσα επάνω στο πληκτρολόγιο κ σχεδόν κοιμήθηκα, κ έτσι, έγραψα μόνον αυτά που έγραψα στο χθεσινο μήνυμά μου, και μετά το έκλεισα γιατι φοβουμουν μην γράψω καμμιά κοτσάνα Και... Δανάη περιμένουμε τη φωτο με το επ΄αυτοφόρω ζουληγμα ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 09:26 Η moukelis έγραψε: #6.377 06-02-09 09:26 Καλημερα περσακια! Ελενα τι κανει ο σοκολατομουρης;Μαρια τι ομορφος που εγινε ο μικρος σου,σαν χιονονιφαδα! Αναστασια τι κανει ο λατρεμενος μου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:15 Η staman2 έγραψε: #6.378 06-02-09 10:15 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Απίστευτο κ όμως αληθινό μπορεί να ξύσει τα πάντα εκτός από εκεί που τα έκανε περιμένει να μπει η Κάντυ μέσα να του τα σκεπάσει, δλδ αν ήταν άντρας είμαι σίγουρη ότι θα κατουρούσε συνέχεια το καπάκι Click για ανάπτυξη... Τον άτιμο!!! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλημερα περσακια! Ελενα τι κανει ο σοκολατομουρης;Μαρια τι ομορφος που εγινε ο μικρος σου,σαν χιονονιφαδα! Αναστασια τι κανει ο λατρεμενος μου; Click για ανάπτυξη... Δώρα μου είναι καλά ο λατρεμένος σου!!! Σου στέλνει πολλά φιλάκια και... σας αφιερώνει σε εσένα και στη νονά του την Ελενα, και μια φωτο του αν και είναι ακατάστατα στο σπίτι (ζητούμε συγγνώμη) αλλα την έβαλα γιατι είναι η αγαπημένη μου. Φαίνονται τόσο τρυφερά τα χαρακτηριστικά του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:22 Η moukelis έγραψε: #6.379 06-02-09 10:22 Αυτος ο γατος ειναι ΑΙΘΕΡΙΟΣ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:24 Η staman2 έγραψε: #6.380 06-02-09 10:24 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αυτος ο γατος ειναι ΑΙΘΕΡΙΟΣ! Click για ανάπτυξη... Ναι ναι είναι έτσι ακριβώς και ο χαρακτήρας του να δεις ποσο ΑΙΘΕΡΙΟΣ και αγνός είναι. Εντελως απονήρευτος και πολύ αθώος Σ΄ευχαριστουμε Δωράκι για την αγάπη σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 317 318 319 320 321 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 319 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 319 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλημερούδια περσάκια και σε όλα τα γατάκια που έρχονται για καφεδάκι σ΄εμάς!!Μας τιμούν!! Λοιπόν χθες το βράδυ που διάβαζα τα μηνύματά σας ξεράθηκα στο γέλιο! Παιδιά να είστε καλά, με κάνατε και γέλασα πάρα πολύ. Το χιουμορ σας είναι τρομερό!!! Ακούστε όμως. Δεν κατόρθωσα να σας το πω χθες, γιατι απο τη νύστα κάποια στιγμή γλάρωσα επάνω στο πληκτρολόγιο κ σχεδόν κοιμήθηκα, κ έτσι, έγραψα μόνον αυτά που έγραψα στο χθεσινο μήνυμά μου, και μετά το έκλεισα γιατι φοβουμουν μην γράψω καμμιά κοτσάνα Και... Δανάη περιμένουμε τη φωτο με το επ΄αυτοφόρω ζουληγμα ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 09:26 Η moukelis έγραψε: #6.377 06-02-09 09:26 Καλημερα περσακια! Ελενα τι κανει ο σοκολατομουρης;Μαρια τι ομορφος που εγινε ο μικρος σου,σαν χιονονιφαδα! Αναστασια τι κανει ο λατρεμενος μου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:15 Η staman2 έγραψε: #6.378 06-02-09 10:15 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Απίστευτο κ όμως αληθινό μπορεί να ξύσει τα πάντα εκτός από εκεί που τα έκανε περιμένει να μπει η Κάντυ μέσα να του τα σκεπάσει, δλδ αν ήταν άντρας είμαι σίγουρη ότι θα κατουρούσε συνέχεια το καπάκι Click για ανάπτυξη... Τον άτιμο!!! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλημερα περσακια! Ελενα τι κανει ο σοκολατομουρης;Μαρια τι ομορφος που εγινε ο μικρος σου,σαν χιονονιφαδα! Αναστασια τι κανει ο λατρεμενος μου; Click για ανάπτυξη... Δώρα μου είναι καλά ο λατρεμένος σου!!! Σου στέλνει πολλά φιλάκια και... σας αφιερώνει σε εσένα και στη νονά του την Ελενα, και μια φωτο του αν και είναι ακατάστατα στο σπίτι (ζητούμε συγγνώμη) αλλα την έβαλα γιατι είναι η αγαπημένη μου. Φαίνονται τόσο τρυφερά τα χαρακτηριστικά του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:22 Η moukelis έγραψε: #6.379 06-02-09 10:22 Αυτος ο γατος ειναι ΑΙΘΕΡΙΟΣ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:24 Η staman2 έγραψε: #6.380 06-02-09 10:24 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αυτος ο γατος ειναι ΑΙΘΕΡΙΟΣ! Click για ανάπτυξη... Ναι ναι είναι έτσι ακριβώς και ο χαρακτήρας του να δεις ποσο ΑΙΘΕΡΙΟΣ και αγνός είναι. Εντελως απονήρευτος και πολύ αθώος Σ΄ευχαριστουμε Δωράκι για την αγάπη σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 317 318 319 320 321 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 319 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 319 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλημερα περσακια! Ελενα τι κανει ο σοκολατομουρης;Μαρια τι ομορφος που εγινε ο μικρος σου,σαν χιονονιφαδα! Αναστασια τι κανει ο λατρεμενος μου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:15 Η staman2 έγραψε: #6.378 06-02-09 10:15 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Απίστευτο κ όμως αληθινό μπορεί να ξύσει τα πάντα εκτός από εκεί που τα έκανε περιμένει να μπει η Κάντυ μέσα να του τα σκεπάσει, δλδ αν ήταν άντρας είμαι σίγουρη ότι θα κατουρούσε συνέχεια το καπάκι Click για ανάπτυξη... Τον άτιμο!!! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλημερα περσακια! Ελενα τι κανει ο σοκολατομουρης;Μαρια τι ομορφος που εγινε ο μικρος σου,σαν χιονονιφαδα! Αναστασια τι κανει ο λατρεμενος μου; Click για ανάπτυξη... Δώρα μου είναι καλά ο λατρεμένος σου!!! Σου στέλνει πολλά φιλάκια και... σας αφιερώνει σε εσένα και στη νονά του την Ελενα, και μια φωτο του αν και είναι ακατάστατα στο σπίτι (ζητούμε συγγνώμη) αλλα την έβαλα γιατι είναι η αγαπημένη μου. Φαίνονται τόσο τρυφερά τα χαρακτηριστικά του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:22 Η moukelis έγραψε: #6.379 06-02-09 10:22 Αυτος ο γατος ειναι ΑΙΘΕΡΙΟΣ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:24 Η staman2 έγραψε: #6.380 06-02-09 10:24 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αυτος ο γατος ειναι ΑΙΘΕΡΙΟΣ! Click για ανάπτυξη... Ναι ναι είναι έτσι ακριβώς και ο χαρακτήρας του να δεις ποσο ΑΙΘΕΡΙΟΣ και αγνός είναι. Εντελως απονήρευτος και πολύ αθώος Σ΄ευχαριστουμε Δωράκι για την αγάπη σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 317 318 319 320 321 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 319 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 319 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Απίστευτο κ όμως αληθινό μπορεί να ξύσει τα πάντα εκτός από εκεί που τα έκανε περιμένει να μπει η Κάντυ μέσα να του τα σκεπάσει, δλδ αν ήταν άντρας είμαι σίγουρη ότι θα κατουρούσε συνέχεια το καπάκι Click για ανάπτυξη... Τον άτιμο!!! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλημερα περσακια! Ελενα τι κανει ο σοκολατομουρης;Μαρια τι ομορφος που εγινε ο μικρος σου,σαν χιονονιφαδα! Αναστασια τι κανει ο λατρεμενος μου; Click για ανάπτυξη... Δώρα μου είναι καλά ο λατρεμένος σου!!! Σου στέλνει πολλά φιλάκια και... σας αφιερώνει σε εσένα και στη νονά του την Ελενα, και μια φωτο του αν και είναι ακατάστατα στο σπίτι (ζητούμε συγγνώμη) αλλα την έβαλα γιατι είναι η αγαπημένη μου. Φαίνονται τόσο τρυφερά τα χαρακτηριστικά του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:22 Η moukelis έγραψε: #6.379 06-02-09 10:22 Αυτος ο γατος ειναι ΑΙΘΕΡΙΟΣ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:24 Η staman2 έγραψε: #6.380 06-02-09 10:24 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αυτος ο γατος ειναι ΑΙΘΕΡΙΟΣ! Click για ανάπτυξη... Ναι ναι είναι έτσι ακριβώς και ο χαρακτήρας του να δεις ποσο ΑΙΘΕΡΙΟΣ και αγνός είναι. Εντελως απονήρευτος και πολύ αθώος Σ΄ευχαριστουμε Δωράκι για την αγάπη σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 317 318 319 320 321 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 319 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 319 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αυτος ο γατος ειναι ΑΙΘΕΡΙΟΣ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:24 Η staman2 έγραψε: #6.380 06-02-09 10:24 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αυτος ο γατος ειναι ΑΙΘΕΡΙΟΣ! Click για ανάπτυξη... Ναι ναι είναι έτσι ακριβώς και ο χαρακτήρας του να δεις ποσο ΑΙΘΕΡΙΟΣ και αγνός είναι. Εντελως απονήρευτος και πολύ αθώος Σ΄ευχαριστουμε Δωράκι για την αγάπη σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αυτος ο γατος ειναι ΑΙΘΕΡΙΟΣ! Click για ανάπτυξη... Ναι ναι είναι έτσι ακριβώς και ο χαρακτήρας του να δεις ποσο ΑΙΘΕΡΙΟΣ και αγνός είναι. Εντελως απονήρευτος και πολύ αθώος Σ΄ευχαριστουμε Δωράκι για την αγάπη σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.