Περσίας maniacs

alerta!!!!!

Λοιπόν αυτό το ποστ θα το κρατήσω κ κάποια στιγμή που ξέρεις μπορεί να τα χρειαστώ:hmm:

Λοιπόν έχουν μια ενδιαφέρουσα νομίζω φιλοσοφική θεώρηση τα πουλάκια μας
ναι στοχευονται το μελλον του γατο-κοσμου!!!:lol::lol::lol:

Αυτό σε κάποια ανατολίτικες θρησκείες το λένε διαφώτιση κυρία μου κ εσύ γελάς:mad:
διαφωτιση το Ερωτακι?:lol::lol::lol:εγω κι αν κατουρηθηκα τωρα!!!:lol::lol::lol:ελπιζω να του ερθει και η διαφωτιση να ξυνει τα νυχια του στο σωστο μερος!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

πραγματι...σκεφτονται...
να τα κανω σημερα σφιχτα ή μαλακα τα κακακια μου?:hmm:...
και της Δαναης λεει ο Ερωτας.. να σκουπισω το κατωφλι της τουαλετας σημερα ή καλυτερα αυριο?:lol::lol::lol:
:lol::lol::lol::lol::lol:
ναι γιατι ειναι και νοικοκυρης το καμαρι μου!!!ρε Γιουλη ,αυτος θα επρεπε να ειναι ο γατος του Μαριου!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

διαφωτιση το Ερωτακι?:lol::lol::lol:εγω κι αν κατουρηθηκα τωρα!!!:lol::lol::lol:ελπιζω να του ερθει και η διαφωτιση να ξυνει τα νυχια του στο σωστο μερος!

πραγματι...σκεφτονται...
να τα κανω σημερα σφιχτα ή μαλακα τα κακακια μου?:hmm:...
και της Δαναης λεει ο Ερωτας.. να σκουπισω το κατωφλι της τουαλετας σημερα ή καλυτερα αυριο?:lol::lol::lol:
Δανάη κ ο δικός σου σκαλίζει σε άσχετα μέρη; Και ο δικός μου πρώτα μπαίνει στην τουαλέτα τα κάνει μετά βγαίνει έξω κ ξύνει τον τοίχο της βεράντας :blink: Ίσως φοβούνται να μην λερώσουν το μανικιούρ γιατί κάπου το είχαν διαβάσει στα περιοδικά που λέγαμε πριν

:lol::lol::lol::lol::lol:
ναι γιατι ειναι και νοικοκυρης το καμαρι μου!!!ρε Γιουλη ,αυτος θα επρεπε να ειναι ο γατος του Μαριου!!!
αστα...ο δικος μου τωρα δε σκουπιζει μονο το πεζοδρομιο μας...ολη τη γειτονια σκουπιζει:blink:...παιδακι μου του λεω υπαλληλος καθαριοτητας του Δημου επρεπε να γινεις:P:lol::lol:
Δανάη κ ο δικός σου σκαλίζει σε άσχετα μέρη; Και ο δικός μου πρώτα μπαίνει στην τουαλέτα τα κάνει μετά βγαίνει έξω κ ξύνει τον τοίχο της βεράντας :blink: Ίσως φοβούνται να μην λερώσουν το μανικιούρ γιατί κάπου το είχαν διαβάσει στα περιοδικά που λέγαμε πριν
:lol::lol::lol:απιστευτο :lol::lol::lol:

Απίστευτο κ όμως αληθινό μπορεί να ξύσει τα πάντα εκτός από εκεί που τα έκανε περιμένει να μπει η Κάντυ μέσα να του τα σκεπάσει, δλδ αν ήταν άντρας είμαι σίγουρη ότι θα κατουρούσε συνέχεια το καπάκι:mad:

Απίστευτο κ όμως αληθινό μπορεί να ξύσει τα πάντα εκτός από εκεί που τα έκανε περιμένει να μπει η Κάντυ μέσα να του τα σκεπάσει, δλδ αν ήταν άντρας είμαι σίγουρη ότι θα κατουρούσε συνέχεια το καπάκι:mad:
μωρε και στο μπιντε θα ελεγα εγω..που ειναι ακομα πιο περα:lol:

:lol::lol::lol:

ο δικος μου βγαζει τα 2 μπροστινα ποδια απο την κλειστη τουαλετα,αφου εχει κανει την αναγκη του ,και σκουπιζει τους κοκκους αμμου που εχουν βγει εξω!

αστα...ο δικος μου τωρα δε σκουπιζει μονο το πεζοδρομιο μας...ολη τη γειτονια σκουπιζει:blink:...παιδακι μου του λεω υπαλληλος καθαριοτητας του Δημου επρεπε να γινεις:P:lol::lol:

:lol::lol::lol:απιστευτο :lol::lol::lol:
καλε!αυτος χειροτερευει!!!:lol::lol::lol:

ο δικος μου βγαζει τα 2 μπροστινα ποδια απο την κλειστη τουαλετα,αφου εχει κανει την αναγκη του ,και σκουπιζει τους κοκκους αμμου που εχουν βγει εξω!
Τι βρομύλοι :lol::lol::lol: και νόμιζα ότι ήταν μόνο ο δικός μου έτσι

Τι βρομύλοι :lol::lol::lol: και νόμιζα ότι ήταν μόνο ο δικός μου έτσι
καλε τι βρωμυλος ?μεσα την κανει την ανακγκη του,εξω σκουπιζει τυχον κοκκους που του επεσαν!αλλα ουτε και ο δικος μου τα θαβει!σου λεει θα ερθει η χαζη να τα σκουπισει...:lol::lol::lol:

καλε τι βρωμυλος ?μεσα την κανει την ανακγκη του,εξω σκουπιζει τυχον κοκκους που του επεσαν!αλλα ουτε και ο δικος μου τα θαβει!σου λεει θα ερθει η χαζη να τα σκουπισει...:lol::lol::lol:
Και ο δικός μου μέσα τα κάνει αλλά δεν τα θάβει για να μη χαλάσει το πεντικιουρ, αλλά κ γιατί έχει τη χαζή που τα θάβει κ τη χαζή που καθαρίζει:cool: ο δικός σου όμως ειναι πιο νοικοκύρης καθαρίζει κ την είσοδο. Ζούληξέ τον λίγο από μένα :lol:

Και ο δικός μου μέσα τα κάνει αλλά δεν τα θάβει για να μη χαλάσει το πεντικιουρ, αλλά κ γιατί έχει τη χαζή που τα θάβει κ τη χαζή που καθαρίζει:cool: ο δικός σου όμως ειναι πιο νοικοκύρης καθαρίζει κ την είσοδο. Ζούληξέ τον λίγο από μένα :lol:
κανω και τιποτα αλλο?ολο ζουλαω!προσπαθει να με αποφυγει το καημενο!!!:lol::lol::lol:
ελεος ρε μανα ασε με στην ησυχια μου!!!:lol::lol::lol:

κανω και τιποτα αλλο?ολο ζουλαω!προσπαθει να με αποφυγει το καημενο!!!:lol::lol::lol:
ελεος ρε μανα ασε με στην ησυχια μου!!!:lol::lol::lol:
Θέλω μία φωτογραφία με τα πειστήρια δηλαδή το χέρι σου να τον ζουλάει να το ευχαριστηθούμε κιόλας :lol:

3254951311_c61c4678f2.jpg
Γεια σας περσάκια!!:up:Δεν μπαίνω συχνά τελευταία λόγω εξεταστικής αλλά είπα να σας βάλω μια φωτογραφία του μωρού μου για να μη μας ξεχνάτε...πολλά φιλιά σε όλες και σε όλους:kiss::kiss: και περαστικά στον Μπατ...
Ομορφιά μου!!! Αγάααπη μου!!! Καλέ τι κουκλί πανέμορφο έχει γίνει το γατουνι σου!!! Ζούληξέ το απο εμάς με δύναμη!!!!!!!!:up:

Ευχαριστουμεεεεεεεεε! θα ήθελα να σας κάνω ένα δωράκι για τις ευχές που μου στέλνεται, τα μόνα που εχω βέβαια ειναι οι κροκέτες κ οι φωτογραφίες γι αυτό θα σας στείλω μία φωτογραφία μου, γιατί για τις κροκέτες ας ειμαστε σοβαροί δεν το συζητάω καθόλου κ ας με βαρέσει κ ο Μορφέας με τα μεγάλα γάντια:mad:
Μπατουλίνο μου είσαι ΕΝΑΣ ΚΟΥΚΛΑΡΟΣ πανέμορφος με τέτοια ήρεμα και τόσο γαλήνια μάτια. Μου έρχεται να σε φάωωωωω:up:

Θέλω μία φωτογραφία με τα πειστήρια δηλαδή το χέρι σου να τον ζουλάει να το ευχαριστηθούμε κιόλας :lol:
ΟΚ με την πρωτη ευκαιρια!!!;)

Καλημερούδια περσάκια και σε όλα τα γατάκια που έρχονται για καφεδάκι σ΄εμάς!!:):DΜας τιμούν!!:D
Λοιπόν χθες το βράδυ που διάβαζα τα μηνύματά σας ξεράθηκα στο γέλιο! :lol: Παιδιά να είστε καλά, με κάνατε και γέλασα πάρα πολύ. Το χιουμορ σας είναι τρομερό!!!
Ακούστε όμως. :redface:Δεν κατόρθωσα να σας το πω χθες, γιατι απο τη νύστα κάποια στιγμή γλάρωσα επάνω στο πληκτρολόγιο κ σχεδόν κοιμήθηκα, κ έτσι, έγραψα μόνον αυτά που έγραψα στο χθεσινο μήνυμά μου, και μετά το έκλεισα γιατι φοβουμουν μην γράψω καμμιά κοτσάνα
:lol::lol::lol::lol:

Και... Δανάη περιμένουμε τη φωτο με το επ΄αυτοφόρω ζουληγμα ...:lol:

Καλημερα περσακια!
Ελενα τι κανει ο σοκολατομουρης;Μαρια τι ομορφος που εγινε ο μικρος σου,σαν χιονονιφαδα!:up:
Αναστασια τι κανει ο λατρεμενος μου;

:lol::lol::lol::lol:Τον άτιμο!!!

Καλημερα περσακια!
Ελενα τι κανει ο σοκολατομουρης;Μαρια τι ομορφος που εγινε ο μικρος σου,σαν χιονονιφαδα!:up:
Αναστασια τι κανει ο λατρεμενος μου;
Δώρα μου είναι καλά ο λατρεμένος σου!!! Σου στέλνει πολλά φιλάκια και...
σας αφιερώνει σε εσένα και στη νονά του την Ελενα, και μια φωτο του αν και είναι ακατάστατα στο σπίτι (ζητούμε συγγνώμη) αλλα την έβαλα γιατι είναι η αγαπημένη μου. Φαίνονται τόσο τρυφερά τα χαρακτηριστικά του.
DSC01081.JPG

Αυτος ο γατος ειναι ΑΙΘΕΡΙΟΣ!

Αυτος ο γατος ειναι ΑΙΘΕΡΙΟΣ!
Ναι ναι είναι έτσι ακριβώς και ο χαρακτήρας του να δεις ποσο ΑΙΘΕΡΙΟΣ και αγνός είναι. Εντελως απονήρευτος και πολύ αθώος:D:)
Σ΄ευχαριστουμε Δωράκι για την αγάπη σου

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back