Περσίας maniacs

Τώρα αυτές ίσως ανέβουν

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• DSC01599.jpg
    DSC01599.jpg
    64,3 KB · Εμφανίσεις: 24
  • DSC01600.JPG
    DSC01600.JPG
    49,6 KB · Εμφανίσεις: 21
  • DSC01602.JPG
    DSC01602.JPG
    43,9 KB · Εμφανίσεις: 30
  • DSC01604.jpg
    DSC01604.jpg
    86,2 KB · Εμφανίσεις: 24
Αναστασία μου καλά είναι όταν έχεις γατί όχι τον Κοναν τον Βάρβαρο όπως η Κάντυ πρέπει να την δεις σε δράση για να καταλάβεις κ αυτό να να κάνω αρχίζει κ στρίβεται για να ξεφύγει κ γίνεται σαν κουλουρι κ δεν είναι ευκολο δλδ υποφέρω πάρα πολύ όταν φτάνει η ώρα του χτενίσματος κ αγχόνωμαι δεν μπορείς να φανταστείς πόσο
Μωρε δίκιο απόλυτο έχεις. Σε καταλαβαίνω.Για να καταλαβεις εδώ κανένας δεν μπορει να την χτενίσει τη Νάλα. Μόνον εγώ. Τελικά έχω βρει το κόλπο να την ακινητοποιώ.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Και είπα να σας αφιερώσω φρέσκιες φωτο της οικογένειας. Πέρσης, Νάλα και Σεβάχ. :):rolleyes:Δυστυχως ανέβηκε μόνον μία της Νάλας
Μωρε γμτ δεν μπορω να ανεβάσω κάποιες που έβγαλα για το θέμα με τους πιχινούς γιατι μου λέει πως είναι μεγάλες. Τι να κάνω. δεν έχω πρόγραμμα επεξεργσσίας.
:hmm:

Τώρα αυτές ίσως ανέβουν
Τι τρελά μωρά είναι αυτά;;;;; Θέλουμε κ τον Champion Dancer σε περισσότερες πόζες :up::up::up::up: (πρέπει πραγματικά να μπει ένα μπαρμπαδέλι που να του πέφτουν τα σάλια) Εκει ειδικά που κοιμάται είναι για ρούφηγμα ευτυχώς που δεν είμαστε πιο κοντά γιατί δεν θα του έμενε καθόλου μουσούδι

Μωρε δίκιο απόλυτο έχεις. Σε καταλαβαίνω.Για να καταλαβεις εδώ κανένας δεν μπορει να την χτενίσει τη Νάλα. Μόνον εγώ. Τελικά έχω βρει το κόλπο να την ακινητοποιώ.
Θα σου στέλνω κ την Κάντυ να την ακινητοποιείς Αναστασία:lol:

Τι τρελά μωρά είναι αυτά;;;;; Θέλουμε κ τον Champion Dancer σε περισσότερες πόζες :up::up::up::up: (πρέπει πραγματικά να μπει ένα μπαρμπαδέλι που να του πέφτουν τα σάλια) Εκει ειδικά που κοιμάται είναι για ρούφηγμα ευτυχώς που δεν είμαστε πιο κοντά γιατί δεν θα του έμενε καθόλου μουσούδι
:lol::lol::lol: Ναι προσπαθώ γμτ να τις ανεβάσω αλλα είναι μεγάλες λέει σε μέγεθος...

Θα σου στέλνω κ την Κάντυ να την ακινητοποιείς Αναστασία:lol:
:lol::lol::lol::lol:
Ναι ... Εδώ η καλή χτενίστρα περσικών!!! Εδώ η καλή ακινητοποιήτρα γατών... διαλιέχτεεεεε!! Θα φωνάζω μπας και με ακούσουν:lol:

Περσουλης αναποδογυριστός αργα το βράδυ... Και Νάλα το πρωί:up:

Συνημμένα

• DSC01592.jpg
    DSC01592.jpg
    132,5 KB · Εμφανίσεις: 32
  • DSC01597.jpg
    DSC01597.jpg
    71 KB · Εμφανίσεις: 28
:lol::lol::lol: Ναι προσπαθώ γμτ να τις ανεβάσω αλλα είναι μεγάλες λέει σε μέγεθος...

:lol::lol::lol::lol:
Ναι ... Εδώ η καλή χτενίστρα περσικών!!! Εδώ η καλή ακινητοποιήτρα γατών... διαλιέχτεεεεε!! Θα φωνάζω μπας και με ακούσουν:lol:
Ναι ναι έχεις τον τρόπο σου εσύ δεν ξέρω τι τους κάνεις αλλα κάθονται:rolleyes:
Περσουλης αναποδογυριστός αργα το βράδυ... Και Νάλα το πρωί:up:
Στον αναποδογυριστό Περσουλη βλέπω κ μια φατσούλα Νάλας πίσω πίσω:lol: Αναστασία είναι πανεμορφααααααα, πραγματικα θα σου τα κλέψω αρκεί να έρχεσαι να τα χτενίζεις βέβαια:lol:

Κοιτα τι ωραίο wallpaper βρήκα; Αν κ κανονικά αυτό έπρεπε να το βάλω στα Βρετανάκια αλλά δεν πειράζει
British+Shorthair.jpg

Cat+Fantasy.jpg
και αυτό

Δε σας διαβαζα κυριες μου γιατι εφτιαχνα μπισκοτα(για να μαθεις Ελενα).Με ΣΟΚΟΛΑΤΑ.
Τα βιβλια ειναι μετρια,δεν εχει και την καλυτερη γραφη,ασε που επαναλαμβανει τις ιδιες λεξεις.Αλλα εχει ωραια ιστορια και θες να δεις τι θα γινει παρακατω,αυτο τη σωζει.Εγω το πρωτο δεν το διαβασα ολο γιατι ηξερα την ιστορια,και εχω περασει τα μισα του δευτερου.Τα διαβαζω στα αγγλικα και ειναι υποφερτα,αν τα διαβαζα στα ελληνικα θα ειχα παθει ενα βαβα.
Κοριτσια θα πεθανετε στο γελιο αν σας πω τι επαθα.Μπηκα στο δωματιο κι επιασα στα πρασα τη Μόιρα να μασουλαει μια καρτα γενεθλιων μου.Την εχει δει ποντικος αυτο το γατι.Τη μαλωσα λοιπον,τη φυσηξα και της ειπα μη,και την κατεβασα απο το γραφειο.Αλλα,θυμηθειτε,για τη Μόιρα μιλαμε.Αναστασια εσυ θα καταλαβεις.Απο εκεινη την ωρα εχει παρει ενα υφος Μαριας Μαγδαληνης μετανοουσας,με κοιταει σαν τον Γατουλακη Καϊλα.Τι αγκαλιες,τι χαδια,αυτο το πηρε πολυ κατακαρδα...Οχι σαν τον αλλο τον γαϊδαρο που τον μαλωνω και αντιμιλαει κιολας.

Η Ναλιτα ειναι σαν νεραϊδα...

Κοιτα τι ωραίο wallpaper βρήκα; Αν κ κανονικά αυτό έπρεπε να το βάλω στα Βρετανάκια αλλά δεν πειράζει
British+Shorthair.jpg

Δεν τα βλέπουμε Ελενάκι τα wallpapers:(
Δε σας διαβαζα κυριες μου γιατι εφτιαχνα μπισκοτα(για να μαθεις Ελενα).Με ΣΟΚΟΛΑΤΑ.
Τα βιβλια ειναι μετρια,δεν εχει και την καλυτερη γραφη,ασε που επαναλαμβανει τις ιδιες λεξεις.Αλλα εχει ωραια ιστορια και θες να δεις τι θα γινει παρακατω,αυτο τη σωζει.Εγω το πρωτο δεν το διαβασα ολο γιατι ηξερα την ιστορια,και εχω περασει τα μισα του δευτερου.Τα διαβαζω στα αγγλικα και ειναι υποφερτα,αν τα διαβαζα στα ελληνικα θα ειχα παθει ενα βαβα.
Κοριτσια θα πεθανετε στο γελιο αν σας πω τι επαθα.Μπηκα στο δωματιο κι επιασα στα πρασα τη Μόιρα να μασουλαει μια καρτα γενεθλιων μου.Την εχει δει ποντικος αυτο το γατι.Τη μαλωσα λοιπον,τη φυσηξα και της ειπα μη,και την κατεβασα απο το γραφειο.Αλλα,θυμηθειτε,για τη Μόιρα μιλαμε.Αναστασια εσυ θα καταλαβεις.Απο εκεινη την ωρα εχει παρει ενα υφος Μαριας Μαγδαληνης μετανοουσας,με κοιταει σαν τον Γατουλακη Καϊλα.Τι αγκαλιες,τι χαδια,αυτο το πηρε πολυ κατακαρδα...Οχι σαν τον αλλο τον γαϊδαρο που τον μαλωνω και αντιμιλαει κιολας.

Η Ναλιτα ειναι σαν νεραϊδα...
Ευχαριστουμε για την Ναλίτα μας! Καλε το χρυσό μου το Μοϊράκι γιατι το μάλωσες και μάλιστα και το φύσηξες στην μούρη... Είναι ιδιαιτερα ευαίσθητη η κουκλίτσα σου. Ο Σείριος έτσι έ? αντιμιλάει κιόλας ο χαλβάς?
Δώσε τους ένα φιλάκι από εμενα!!!:up:

Ο Σειριος αν του πεις "μη" θα σταματησει αυτο που κανει,αλλα θα το φας το βρισιδι σου...Ο Δημητρης το απολαμβανει τοσο πολυ που του ελεγε "μη" για πλακα.Παντως του εκανε πολυ καλη εντυπωση που ακουει τοσο.:rolleyes:
Η χαζοβιολα μας εχει γινει υπερευαισθητη,και πιο κει να της πουμε να παει στενοχωριεται.Μπορει να την αφησω να κοιμηθει μαζι μου σημερα,γιατι θα σηκωθω στις 5 να παραλαβω μια φιλη που φτανει.

Δεν τα βλέπουμε Ελενάκι τα wallpapers:(
Αλήθεια; γιατί; εγώ τα βλέπω. Λες να βλέπω πράγματα που δεν υπάρχουν:lol::lol::lol:
Ο Σειριος αν του πεις "μη" θα σταματησει αυτο που κανει,αλλα θα το φας το βρισιδι σου...Ο Δημητρης το απολαμβανει τοσο πολυ που του ελεγε "μη" για πλακα.Παντως του εκανε πολυ καλη εντυπωση που ακουει τοσο.:rolleyes:
Η χαζοβιολα μας εχει γινει υπερευαισθητη,και πιο κει να της πουμε να παει στενοχωριεται.Μπορει να την αφησω να κοιμηθει μαζι μου σημερα,γιατι θα σηκωθω στις 5 να παραλαβω μια φιλη που φτανει.
Χαζοβιόλα, χαζοβιόλα αλλά έφτασε η χάρη της μέχρι την Αίγυπτο:rolleyes:

Γιατι δεν την αφήνεις να κοιμαται γενικώς μαζί σου? Δεν το κατάλαβα τι εννοείς...

Αλήθεια; γιατί; εγώ τα βλέπω. Λες να βλέπω πράγματα που δεν υπάρχουν:lol::lol::lol:

Χαζοβιόλα, χαζοβιόλα αλλά έφτασε η χάρη της μέχρι την Αίγυπτο:rolleyes:
ΤΙ εννοείς τα βλέπεις? Εγώ σου λέω δεν βλέπω τίποτα.
Για τι πράγμα μιλάς έφτασε η χάρη της ΜΟΪΡΟΥΛΑΣ μέχρι την Άίγυπτο???
Πάω να φτιάξω τις κωλοφωτογραφίες να τις ανεβάσω γμτ

Γιατι δεν την αφήνεις να κοιμαται γενικώς μαζί σου? Δεν το κατάλαβα τι εννοείς...

ΤΙ εννοείς τα βλέπεις? Εγώ σου λέω δεν βλέπω τίποτα.
Για τι πράγμα μιλάς έφτασε η χάρη της ΜΟΪΡΟΥΛΑΣ μέχρι την Άίγυπτο???
Πάω να φτιάξω τις κωλοφωτογραφίες να τις ανεβάσω γμτ
https://www.wallpaper-downloads.info...per/Cat+Fantasy.jpg.html?g2_imageViewsIndex=1
Σου βάζω το λινκ για να δεις τι βλέπω γιατί θα τρελαθώ τώρα. Μόνο εγώ το βλέπω τελικά;
Α! για την Μόιρα να σου τα πει η μαμά της για της κατακτήσεις της εγώ δεν είμαι κουτσομπόλα:lol:

https://www.wallpaper-downloads.info...per/Cat+Fantasy.jpg.html?g2_imageViewsIndex=1
Σου βάζω το λινκ για να δεις τι βλέπω γιατί θα τρελαθώ τώρα. Μόνο εγώ το βλέπω τελικά;
Α! για την Μόιρα να σου τα πει η μαμά της για της κατακτήσεις της εγώ δεν είμαι κουτσομπόλα:lol:
Κατάλαβα!!! Πάλι ξενοκοιτάει η κοράκλα της η σουρλουλού!! Κι ετοιμάζεται να ΄ρθει πάλι για τον γάμο και θα είναι ξενογυρισμένη και... χαλασμένη η τσουράπω. Αντε να τα πω στο
βαφτιστήρι μου τον Σίμπα. αντε:lol::P

Πάω για το λινκ:rolleyes:

Καλά τα είδα και είναι ΤΕΛΕΙΑ!!! Πού πας και τα βρίσκεις βρε Ελενάκι!!!
Εχει κ ένα τσιντσιλά που μοιάζει με τη Νάλα νά το

White+Cat+with+Blue+Eyes.jpg

Καλε κοριτσια τι ειναι Trixie & Sublime ?:P:redface:
εχουν site?:P:redface:
αμα τα βαλω στο google θα μου βγει κατι?:P:redface:

Κατάλαβα!!! Πάλι ξενοκοιτάει η κοράκλα της η σουρλουλού!! Κι ετοιμάζεται να ΄ρθει πάλι για τον γάμο και θα είναι ξενογυρισμένη και... χαλασμένη η τσουράπω. Αντε να τα πω στο
βαφτιστήρι μου τον Σίμπα. αντε:lol::P

Πάω για το λινκ:rolleyes:
Είδες θεούσα θέουσα αλλά δεν έχει αφήσει... αντε δεν θα το πω γιατί θα με κυνηγάει μετά η Δώρα:lol: ναι πηγαινε να δεις κ κατέβασε το κιόλας
https://www.wallpaper-downloads.info/key/calico?g2_itemId=2722&g2_imageViewsIndex=1
κ κοιτα κ αυτό να δεις πως θα γίνει ο στρουμπουλός Σεβαχ οταν μεγαλώσει:up::up:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back