Περσίας maniacs

Το διάβασα:lol::lol::lol: Πάντως πρέπει να σου πω ότι η υπογραφή είναι εκπληκτική, τι σκηνή ειναι αυτή; Τελικά τα ζώα ειναι πολύ πιο τρυφερά από τη μεγάλη πλειοψηφία των ανθρώπων
Ευχαριστω Ελενα μου....:redface: Αυτο ειναι αληθεια.... Τα ζωα καμια φορα ειναι πολυ πιο τρυφερα απο πολλους ανθρωπους...:/:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ευχαριστω Ελενα μου....:redface: Αυτο ειναι αληθεια.... Τα ζωα καμια φορα ειναι πολυ πιο τρυφερα απο πολλους ανθρωπους...:/:
Μόνο που γι αυτό το ζευγαράκι δυστυχώς πλησιάζει η ώρα του αποχαιρετισμού:( Τελικά κανένας μεγάλος έρωτας δεν διαρκεί για πάντα:/:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Βαμπιροκολλημένη:P:P
:lol::lol::lol::lol:

Το διάβασα:lol::lol::lol: Πάντως πρέπει να σου πω ότι η υπογραφή είναι εκπληκτική, τι σκηνή ειναι αυτή; Τελικά τα ζώα ειναι πολύ πιο τρυφερά από τη μεγάλη πλειοψηφία των ανθρώπων
Πραγματικά δεν είναι υπέροχη η υπογραφή? Και αυτές οι στάσεις που παίρνουν είναι εκπληκτικές!!! Τετοιον έρωτα σε γάτες δεν έχω ξανασυναντήσει. Και πού να τα δεις και απο κοντά.:up::):):D

Α ωστε ετσι πουλακια μου ε,σκευωρια;
Βασιλικη θα στο φαει το παιδι το αγγλικο βιβλιο,για να μην ανησυχεις που το εχεις διπλο!:lol:
Ελενα σου ειπα καλο μου,δε συγκρατησα ονοματα,μαλλον την ειδα αλλα δε θυμαμαι καθολου τι και πως...

Αφιερωμενο στην Ελενα επειδη ο Περσης ειναι η αδυναμια της...!:D

Αφιερωμενο στην Ελενα επειδη ο Περσης ειναι η αδυναμια της...!:D
Το μωροοοοοοομου :inlove::inlove: ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Βασιλική μου
:lol::lol::lol::lol:

Πραγματικά δεν είναι υπέροχη η υπογραφή? Και αυτές οι στάσεις που παίρνουν είναι εκπληκτικές!!! Τετοιον έρωτα σε γάτες δεν έχω ξανασυναντήσει. Και πού να τα δεις και απο κοντά.:up::):):D
Ναι μωρε τα έχω δει τα αγαπουλίνια μου όλο φιλάκια κ αγκαλίτσες ήταν:inlove:
Α ωστε ετσι πουλακια μου ε,σκευωρια;
Βασιλικη θα στο φαει το παιδι το αγγλικο βιβλιο,για να μην ανησυχεις που το εχεις διπλο!:lol:
Ελενα σου ειπα καλο μου,δε συγκρατησα ονοματα,μαλλον την ειδα αλλα δε θυμαμαι καθολου τι και πως...
Ναι ναι σκευωρία (όταν η Δώρα δεν είναι εδώ) όσο εσύ χόρευες εμείς σε θάβαμε, οπότε τίναξε τα χώματα που έχεις πάνω σου:P
Αλήθεια δεν την θυμάσαι ή μου το λες αυτό γιατί πειράζω την κόρη σου:mad:

Δε θυμαμαι καλε λεω,μετα απο τρεις απανωτες μισθοδοσιες θες να θυμαμαι την αδερφη της Καντυ;Μετα βιας θυμαμαι το ονομα μου!

Δε θυμαμαι καλε λεω,μετα απο τρεις απανωτες μισθοδοσιες θες να θυμαμαι την αδερφη της Καντυ;Μετα βιας θυμαμαι το ονομα μου!
Μετα βίας αλλά το θυμάσαι:P:rolleyes:

Ναι το θυμαμαι,Λωρα δεν ειναι;:hmm::lol:

Α ωραια αφου το διασταυρωσαμε ολα ενταξει.:lol:

Για όσους δυσκολευονται με το κολλύριο η με τον καθαρισμό των ματιών.

Το Γατόνι μου δέν θέλει καθόλου την διαδικασία να της βάλω κολλύριο στα μάτια η να της τα καθαρίσω...
Τα βοβάται όπως ο Δράκουλας το σκόρδο!!!
Μια καλή μέθοδος λοιπών είναι το οτι της ποιάνω το δέρμα απο το σβέρκο με όλη μου την παλάμη και αυτή αμέσως κοκκαλώνει! αν πάει να φύγει απλά την σφίγγω λιγάκι και το καταλαβαίνει και κάθεται.
Δέν έιναι επίπονο για αυτήν, απλά γενικά τις γάτες άν τις ποιάσεις απο εκεί δε ξέρουν τι να κάνουν.
Η δικιά μου υπ' όψην είναι περσίας και νύχια δέν βγάζει...καλύτερα άν το επιχειρήσετε σε άλλη γάτα να είστε προστατευμένος/η για αρχή και μακρυά το πρόσωπό σας!
Γατοκαληνύχτα σας!
Cheers!!!
:cool:

Περσάκια γεια!!!
Ο Περσουλης και η Ναλίτα σας χαιρετουν!

CIMG3291.jpg

DSC01761-1.jpg

Περση και Ναλιτα ειστε κουκλακια!Να σας χαιρεται η μαμα σας!

Περση και Ναλιτα ειστε κουκλακια!Να σας χαιρεται η μαμα σας!
Ευχαριστουμε πολύ και περιμένουμε να ζητήσετε συγγνώμη απ΄την μαμα μας που την γράψατε στον κ$#%ο σας!;):P

:up::up:Επαναλαμβανομαι ,αλλα χαλαλι τους.Ο Περσης ειναι ο ερωτας μου.Βλεποντας και τη Ναλα στη μεγαλη φωτο εεεεεεε........τι να πω;Απιθανα μουτρακια:up:

DSC01761-1.jpg
Τι γλυκιά κ απίθανη ΠερσοΝαλοφωτογραφία είναι αυτή;;;;:inlove::inlove::inlove::kiss::kiss::kiss:

:up::up:Επαναλαμβανομαι ,αλλα χαλαλι τους.Ο Περσης ειναι ο ερωτας μου.Βλεποντας και τη Ναλα στη μεγαλη φωτο εεεεεεε........τι να πω;Απιθανα μουτρακια:up:
Νομίζω πάντως ότι όποιο περσάκι κ να δεις έχουν όλα απίθανα μουτράκια, όπως κ η δικιά σου, βάλε μια μεγαλύτερη φωτογραφία της να τη:rolleyes: δούμε

:up:Αυτη ειναι η φατσουλα μας σημερα.

Συνημμένα

• IMG_0218.JPG
    IMG_0218.JPG
    83,7 KB · Εμφανίσεις: 24
Σ΄ευχαριστουμε πολύ για τα καλά σου λόγια. Ο Περσουλης σου στέλνει ένα μουσουδάκι και μια γλυκιά ανάσα στο αφτί σου:up::up:

Τι ομορφιές!!!!!!!!!!:up::up::up::blink::blink::blink:
Βάζε περισσότερες φωτο να απολαμβάνουμε την ομορφιά της κούκλας σου!!! Ειναι ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ!!
:up:

Τι γλυκιά φατσούλα είναι αυτή;:inlove::inlove: Καταπληκτικό το μωράκι σου όπως λέει κ η Αναστασία θέλουμε κι άλλες φωτογραφίες από αυτή τη μουσούδα;);)

Εμείς κ. Πέρση δεν έχουμε μουσουδιές κ ανασίτσες:mad:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back