Vasiliki86 Πολύ δραστήριο μέλος Η Vasiliki86 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.118 μηνύματα. 8 Απριλίου 2009 στις 22:06 Η Vasiliki86: #6.861 08-04-09 22:06 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Το διάβασα Πάντως πρέπει να σου πω ότι η υπογραφή είναι εκπληκτική, τι σκηνή ειναι αυτή; Τελικά τα ζώα ειναι πολύ πιο τρυφερά από τη μεγάλη πλειοψηφία των ανθρώπων Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω Ελενα μου.... Αυτο ειναι αληθεια.... Τα ζωα καμια φορα ειναι πολυ πιο τρυφερα απο πολλους ανθρωπους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 8 Απριλίου 2009 στις 22:22 Η elvenstar: #6.862 08-04-09 22:22 Αρχική Δημοσίευση από Vasiliki86: Ευχαριστω Ελενα μου.... Αυτο ειναι αληθεια.... Τα ζωα καμια φορα ειναι πολυ πιο τρυφερα απο πολλους ανθρωπους... Click για ανάπτυξη... Μόνο που γι αυτό το ζευγαράκι δυστυχώς πλησιάζει η ώρα του αποχαιρετισμού Τελικά κανένας μεγάλος έρωτας δεν διαρκεί για πάντα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 8 Απριλίου 2009 στις 23:10 Η staman2 έγραψε: #6.863 08-04-09 23:10 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Βαμπιροκολλημένη Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Το διάβασα Πάντως πρέπει να σου πω ότι η υπογραφή είναι εκπληκτική, τι σκηνή ειναι αυτή; Τελικά τα ζώα ειναι πολύ πιο τρυφερά από τη μεγάλη πλειοψηφία των ανθρώπων Click για ανάπτυξη... Πραγματικά δεν είναι υπέροχη η υπογραφή? Και αυτές οι στάσεις που παίρνουν είναι εκπληκτικές!!! Τετοιον έρωτα σε γάτες δεν έχω ξανασυναντήσει. Και πού να τα δεις και απο κοντά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Απριλίου 2009 στις 23:29 Η moukelis έγραψε: #6.864 08-04-09 23:29 Α ωστε ετσι πουλακια μου ε,σκευωρια; Βασιλικη θα στο φαει το παιδι το αγγλικο βιβλιο,για να μην ανησυχεις που το εχεις διπλο! Ελενα σου ειπα καλο μου,δε συγκρατησα ονοματα,μαλλον την ειδα αλλα δε θυμαμαι καθολου τι και πως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vasiliki86 Πολύ δραστήριο μέλος Η Vasiliki86 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.118 μηνύματα. 9 Απριλίου 2009 στις 16:41 Η Vasiliki86: #6.865 09-04-09 16:41 Αφιερωμενο στην Ελενα επειδη ο Περσης ειναι η αδυναμια της...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 9 Απριλίου 2009 στις 17:04 Η elvenstar: #6.866 09-04-09 17:04 Αρχική Δημοσίευση από Vasiliki86: Αφιερωμενο στην Ελενα επειδη ο Περσης ειναι η αδυναμια της...! Click για ανάπτυξη... Το μωροοοοοοομου ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Βασιλική μου Αρχική Δημοσίευση από staman2: Πραγματικά δεν είναι υπέροχη η υπογραφή? Και αυτές οι στάσεις που παίρνουν είναι εκπληκτικές!!! Τετοιον έρωτα σε γάτες δεν έχω ξανασυναντήσει. Και πού να τα δεις και απο κοντά. Click για ανάπτυξη... Ναι μωρε τα έχω δει τα αγαπουλίνια μου όλο φιλάκια κ αγκαλίτσες ήταν Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α ωστε ετσι πουλακια μου ε,σκευωρια; Βασιλικη θα στο φαει το παιδι το αγγλικο βιβλιο,για να μην ανησυχεις που το εχεις διπλο! Ελενα σου ειπα καλο μου,δε συγκρατησα ονοματα,μαλλον την ειδα αλλα δε θυμαμαι καθολου τι και πως... Click για ανάπτυξη... Ναι ναι σκευωρία (όταν η Δώρα δεν είναι εδώ) όσο εσύ χόρευες εμείς σε θάβαμε, οπότε τίναξε τα χώματα που έχεις πάνω σου Αλήθεια δεν την θυμάσαι ή μου το λες αυτό γιατί πειράζω την κόρη σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Απριλίου 2009 στις 17:13 Η moukelis έγραψε: #6.867 09-04-09 17:13 Δε θυμαμαι καλε λεω,μετα απο τρεις απανωτες μισθοδοσιες θες να θυμαμαι την αδερφη της Καντυ;Μετα βιας θυμαμαι το ονομα μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 9 Απριλίου 2009 στις 18:01 Η elvenstar: #6.868 09-04-09 18:01 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δε θυμαμαι καλε λεω,μετα απο τρεις απανωτες μισθοδοσιες θες να θυμαμαι την αδερφη της Καντυ;Μετα βιας θυμαμαι το ονομα μου! Click για ανάπτυξη... Μετα βίας αλλά το θυμάσαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Απριλίου 2009 στις 18:05 Η moukelis έγραψε: #6.869 09-04-09 18:05 Ναι το θυμαμαι,Λωρα δεν ειναι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 9 Απριλίου 2009 στις 18:11 Η elvenstar: #6.870 09-04-09 18:11 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι το θυμαμαι,Λωρα δεν ειναι; Click για ανάπτυξη... Ναι Λώρα η τρελοκοτσιδού Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Απριλίου 2009 στις 18:17 Η moukelis έγραψε: #6.871 09-04-09 18:17 Α ωραια αφου το διασταυρωσαμε ολα ενταξει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Daemonos Νεοφερμένο μέλος Ο Daemonos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 45 μηνύματα. 9 Απριλίου 2009 στις 23:18 Ο Daemonos έγραψε: #6.872 09-04-09 23:18 Για όσους δυσκολευονται με το κολλύριο η με τον καθαρισμό των ματιών. Το Γατόνι μου δέν θέλει καθόλου την διαδικασία να της βάλω κολλύριο στα μάτια η να της τα καθαρίσω... Τα βοβάται όπως ο Δράκουλας το σκόρδο!!! Μια καλή μέθοδος λοιπών είναι το οτι της ποιάνω το δέρμα απο το σβέρκο με όλη μου την παλάμη και αυτή αμέσως κοκκαλώνει! αν πάει να φύγει απλά την σφίγγω λιγάκι και το καταλαβαίνει και κάθεται. Δέν έιναι επίπονο για αυτήν, απλά γενικά τις γάτες άν τις ποιάσεις απο εκεί δε ξέρουν τι να κάνουν. Η δικιά μου υπ' όψην είναι περσίας και νύχια δέν βγάζει...καλύτερα άν το επιχειρήσετε σε άλλη γάτα να είστε προστατευμένος/η για αρχή και μακρυά το πρόσωπό σας! Γατοκαληνύχτα σας! Cheers!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 12 Απριλίου 2009 στις 01:36 Η staman2 έγραψε: #6.873 12-04-09 01:36 Περσάκια γεια!!! Ο Περσουλης και η Ναλίτα σας χαιρετουν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Απριλίου 2009 στις 01:41 Η moukelis έγραψε: #6.874 12-04-09 01:41 Περση και Ναλιτα ειστε κουκλακια!Να σας χαιρεται η μαμα σας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 12 Απριλίου 2009 στις 01:44 Η staman2 έγραψε: #6.875 12-04-09 01:44 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Περση και Ναλιτα ειστε κουκλακια!Να σας χαιρεται η μαμα σας! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστουμε πολύ και περιμένουμε να ζητήσετε συγγνώμη απ΄την μαμα μας που την γράψατε στον κ$#%ο σας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. brigite Διάσημο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 64 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 3.087 μηνύματα. 12 Απριλίου 2009 στις 20:19 Η brigite έγραψε: #6.876 12-04-09 20:19 Επαναλαμβανομαι ,αλλα χαλαλι τους.Ο Περσης ειναι ο ερωτας μου.Βλεποντας και τη Ναλα στη μεγαλη φωτο εεεεεεε........τι να πω;Απιθανα μουτρακια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 12 Απριλίου 2009 στις 20:26 Η elvenstar: #6.877 12-04-09 20:26 Τι γλυκιά κ απίθανη ΠερσοΝαλοφωτογραφία είναι αυτή;;;;:kiss::kiss::kiss: Αρχική Δημοσίευση από brigite: Επαναλαμβανομαι ,αλλα χαλαλι τους.Ο Περσης ειναι ο ερωτας μου.Βλεποντας και τη Ναλα στη μεγαλη φωτο εεεεεεε........τι να πω;Απιθανα μουτρακια Click για ανάπτυξη... Νομίζω πάντως ότι όποιο περσάκι κ να δεις έχουν όλα απίθανα μουτράκια, όπως κ η δικιά σου, βάλε μια μεγαλύτερη φωτογραφία της να τη δούμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. brigite Διάσημο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 64 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 3.087 μηνύματα. 12 Απριλίου 2009 στις 21:27 Η brigite έγραψε: #6.878 12-04-09 21:27 Αυτη ειναι η φατσουλα μας σημερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα IMG_0218.JPG 83,7 KB · Εμφανίσεις: 24 staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 13 Απριλίου 2009 στις 10:13 Η staman2 έγραψε: #6.879 13-04-09 10:13 Αρχική Δημοσίευση από brigite: Επαναλαμβανομαι ,αλλα χαλαλι τους.Ο Περσης ειναι ο ερωτας μου.Βλεποντας και τη Ναλα στη μεγαλη φωτο εεεεεεε........τι να πω;Απιθανα μουτρακια Click για ανάπτυξη... Σ΄ευχαριστουμε πολύ για τα καλά σου λόγια. Ο Περσουλης σου στέλνει ένα μουσουδάκι και μια γλυκιά ανάσα στο αφτί σου Αρχική Δημοσίευση από brigite: Αυτη ειναι η φατσουλα μας σημερα. Click για ανάπτυξη... Τι ομορφιές!!!!!!!!!! Βάζε περισσότερες φωτο να απολαμβάνουμε την ομορφιά της κούκλας σου!!! Ειναι ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 13 Απριλίου 2009 στις 12:50 Η elvenstar: #6.880 13-04-09 12:50 Αρχική Δημοσίευση από brigite: Αυτη ειναι η φατσουλα μας σημερα. Click για ανάπτυξη... Τι γλυκιά φατσούλα είναι αυτή; Καταπληκτικό το μωράκι σου όπως λέει κ η Αναστασία θέλουμε κι άλλες φωτογραφίες από αυτή τη μουσούδα Εμείς κ. Πέρση δεν έχουμε μουσουδιές κ ανασίτσες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 342 343 344 345 346 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 344 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 344 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Το διάβασα Πάντως πρέπει να σου πω ότι η υπογραφή είναι εκπληκτική, τι σκηνή ειναι αυτή; Τελικά τα ζώα ειναι πολύ πιο τρυφερά από τη μεγάλη πλειοψηφία των ανθρώπων Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω Ελενα μου.... Αυτο ειναι αληθεια.... Τα ζωα καμια φορα ειναι πολυ πιο τρυφερα απο πολλους ανθρωπους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 8 Απριλίου 2009 στις 22:22 Η elvenstar: #6.862 08-04-09 22:22 Αρχική Δημοσίευση από Vasiliki86: Ευχαριστω Ελενα μου.... Αυτο ειναι αληθεια.... Τα ζωα καμια φορα ειναι πολυ πιο τρυφερα απο πολλους ανθρωπους... Click για ανάπτυξη... Μόνο που γι αυτό το ζευγαράκι δυστυχώς πλησιάζει η ώρα του αποχαιρετισμού Τελικά κανένας μεγάλος έρωτας δεν διαρκεί για πάντα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 8 Απριλίου 2009 στις 23:10 Η staman2 έγραψε: #6.863 08-04-09 23:10 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Βαμπιροκολλημένη Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Το διάβασα Πάντως πρέπει να σου πω ότι η υπογραφή είναι εκπληκτική, τι σκηνή ειναι αυτή; Τελικά τα ζώα ειναι πολύ πιο τρυφερά από τη μεγάλη πλειοψηφία των ανθρώπων Click για ανάπτυξη... Πραγματικά δεν είναι υπέροχη η υπογραφή? Και αυτές οι στάσεις που παίρνουν είναι εκπληκτικές!!! Τετοιον έρωτα σε γάτες δεν έχω ξανασυναντήσει. Και πού να τα δεις και απο κοντά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Απριλίου 2009 στις 23:29 Η moukelis έγραψε: #6.864 08-04-09 23:29 Α ωστε ετσι πουλακια μου ε,σκευωρια; Βασιλικη θα στο φαει το παιδι το αγγλικο βιβλιο,για να μην ανησυχεις που το εχεις διπλο! Ελενα σου ειπα καλο μου,δε συγκρατησα ονοματα,μαλλον την ειδα αλλα δε θυμαμαι καθολου τι και πως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vasiliki86 Πολύ δραστήριο μέλος Η Vasiliki86 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.118 μηνύματα. 9 Απριλίου 2009 στις 16:41 Η Vasiliki86: #6.865 09-04-09 16:41 Αφιερωμενο στην Ελενα επειδη ο Περσης ειναι η αδυναμια της...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 9 Απριλίου 2009 στις 17:04 Η elvenstar: #6.866 09-04-09 17:04 Αρχική Δημοσίευση από Vasiliki86: Αφιερωμενο στην Ελενα επειδη ο Περσης ειναι η αδυναμια της...! Click για ανάπτυξη... Το μωροοοοοοομου ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Βασιλική μου Αρχική Δημοσίευση από staman2: Πραγματικά δεν είναι υπέροχη η υπογραφή? Και αυτές οι στάσεις που παίρνουν είναι εκπληκτικές!!! Τετοιον έρωτα σε γάτες δεν έχω ξανασυναντήσει. Και πού να τα δεις και απο κοντά. Click για ανάπτυξη... Ναι μωρε τα έχω δει τα αγαπουλίνια μου όλο φιλάκια κ αγκαλίτσες ήταν Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α ωστε ετσι πουλακια μου ε,σκευωρια; Βασιλικη θα στο φαει το παιδι το αγγλικο βιβλιο,για να μην ανησυχεις που το εχεις διπλο! Ελενα σου ειπα καλο μου,δε συγκρατησα ονοματα,μαλλον την ειδα αλλα δε θυμαμαι καθολου τι και πως... Click για ανάπτυξη... Ναι ναι σκευωρία (όταν η Δώρα δεν είναι εδώ) όσο εσύ χόρευες εμείς σε θάβαμε, οπότε τίναξε τα χώματα που έχεις πάνω σου Αλήθεια δεν την θυμάσαι ή μου το λες αυτό γιατί πειράζω την κόρη σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Απριλίου 2009 στις 17:13 Η moukelis έγραψε: #6.867 09-04-09 17:13 Δε θυμαμαι καλε λεω,μετα απο τρεις απανωτες μισθοδοσιες θες να θυμαμαι την αδερφη της Καντυ;Μετα βιας θυμαμαι το ονομα μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 9 Απριλίου 2009 στις 18:01 Η elvenstar: #6.868 09-04-09 18:01 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δε θυμαμαι καλε λεω,μετα απο τρεις απανωτες μισθοδοσιες θες να θυμαμαι την αδερφη της Καντυ;Μετα βιας θυμαμαι το ονομα μου! Click για ανάπτυξη... Μετα βίας αλλά το θυμάσαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Απριλίου 2009 στις 18:05 Η moukelis έγραψε: #6.869 09-04-09 18:05 Ναι το θυμαμαι,Λωρα δεν ειναι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 9 Απριλίου 2009 στις 18:11 Η elvenstar: #6.870 09-04-09 18:11 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι το θυμαμαι,Λωρα δεν ειναι; Click για ανάπτυξη... Ναι Λώρα η τρελοκοτσιδού Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Απριλίου 2009 στις 18:17 Η moukelis έγραψε: #6.871 09-04-09 18:17 Α ωραια αφου το διασταυρωσαμε ολα ενταξει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Daemonos Νεοφερμένο μέλος Ο Daemonos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 45 μηνύματα. 9 Απριλίου 2009 στις 23:18 Ο Daemonos έγραψε: #6.872 09-04-09 23:18 Για όσους δυσκολευονται με το κολλύριο η με τον καθαρισμό των ματιών. Το Γατόνι μου δέν θέλει καθόλου την διαδικασία να της βάλω κολλύριο στα μάτια η να της τα καθαρίσω... Τα βοβάται όπως ο Δράκουλας το σκόρδο!!! Μια καλή μέθοδος λοιπών είναι το οτι της ποιάνω το δέρμα απο το σβέρκο με όλη μου την παλάμη και αυτή αμέσως κοκκαλώνει! αν πάει να φύγει απλά την σφίγγω λιγάκι και το καταλαβαίνει και κάθεται. Δέν έιναι επίπονο για αυτήν, απλά γενικά τις γάτες άν τις ποιάσεις απο εκεί δε ξέρουν τι να κάνουν. Η δικιά μου υπ' όψην είναι περσίας και νύχια δέν βγάζει...καλύτερα άν το επιχειρήσετε σε άλλη γάτα να είστε προστατευμένος/η για αρχή και μακρυά το πρόσωπό σας! Γατοκαληνύχτα σας! Cheers!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 12 Απριλίου 2009 στις 01:36 Η staman2 έγραψε: #6.873 12-04-09 01:36 Περσάκια γεια!!! Ο Περσουλης και η Ναλίτα σας χαιρετουν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Απριλίου 2009 στις 01:41 Η moukelis έγραψε: #6.874 12-04-09 01:41 Περση και Ναλιτα ειστε κουκλακια!Να σας χαιρεται η μαμα σας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 12 Απριλίου 2009 στις 01:44 Η staman2 έγραψε: #6.875 12-04-09 01:44 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Περση και Ναλιτα ειστε κουκλακια!Να σας χαιρεται η μαμα σας! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστουμε πολύ και περιμένουμε να ζητήσετε συγγνώμη απ΄την μαμα μας που την γράψατε στον κ$#%ο σας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. brigite Διάσημο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 64 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 3.087 μηνύματα. 12 Απριλίου 2009 στις 20:19 Η brigite έγραψε: #6.876 12-04-09 20:19 Επαναλαμβανομαι ,αλλα χαλαλι τους.Ο Περσης ειναι ο ερωτας μου.Βλεποντας και τη Ναλα στη μεγαλη φωτο εεεεεεε........τι να πω;Απιθανα μουτρακια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 12 Απριλίου 2009 στις 20:26 Η elvenstar: #6.877 12-04-09 20:26 Τι γλυκιά κ απίθανη ΠερσοΝαλοφωτογραφία είναι αυτή;;;;:kiss::kiss::kiss: Αρχική Δημοσίευση από brigite: Επαναλαμβανομαι ,αλλα χαλαλι τους.Ο Περσης ειναι ο ερωτας μου.Βλεποντας και τη Ναλα στη μεγαλη φωτο εεεεεεε........τι να πω;Απιθανα μουτρακια Click για ανάπτυξη... Νομίζω πάντως ότι όποιο περσάκι κ να δεις έχουν όλα απίθανα μουτράκια, όπως κ η δικιά σου, βάλε μια μεγαλύτερη φωτογραφία της να τη δούμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. brigite Διάσημο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 64 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 3.087 μηνύματα. 12 Απριλίου 2009 στις 21:27 Η brigite έγραψε: #6.878 12-04-09 21:27 Αυτη ειναι η φατσουλα μας σημερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα IMG_0218.JPG 83,7 KB · Εμφανίσεις: 24 staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 13 Απριλίου 2009 στις 10:13 Η staman2 έγραψε: #6.879 13-04-09 10:13 Αρχική Δημοσίευση από brigite: Επαναλαμβανομαι ,αλλα χαλαλι τους.Ο Περσης ειναι ο ερωτας μου.Βλεποντας και τη Ναλα στη μεγαλη φωτο εεεεεεε........τι να πω;Απιθανα μουτρακια Click για ανάπτυξη... Σ΄ευχαριστουμε πολύ για τα καλά σου λόγια. Ο Περσουλης σου στέλνει ένα μουσουδάκι και μια γλυκιά ανάσα στο αφτί σου Αρχική Δημοσίευση από brigite: Αυτη ειναι η φατσουλα μας σημερα. Click για ανάπτυξη... Τι ομορφιές!!!!!!!!!! Βάζε περισσότερες φωτο να απολαμβάνουμε την ομορφιά της κούκλας σου!!! Ειναι ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 13 Απριλίου 2009 στις 12:50 Η elvenstar: #6.880 13-04-09 12:50 Αρχική Δημοσίευση από brigite: Αυτη ειναι η φατσουλα μας σημερα. Click για ανάπτυξη... Τι γλυκιά φατσούλα είναι αυτή; Καταπληκτικό το μωράκι σου όπως λέει κ η Αναστασία θέλουμε κι άλλες φωτογραφίες από αυτή τη μουσούδα Εμείς κ. Πέρση δεν έχουμε μουσουδιές κ ανασίτσες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 342 343 344 345 346 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 344 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 344 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Vasiliki86: Ευχαριστω Ελενα μου.... Αυτο ειναι αληθεια.... Τα ζωα καμια φορα ειναι πολυ πιο τρυφερα απο πολλους ανθρωπους... Click για ανάπτυξη... Μόνο που γι αυτό το ζευγαράκι δυστυχώς πλησιάζει η ώρα του αποχαιρετισμού Τελικά κανένας μεγάλος έρωτας δεν διαρκεί για πάντα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 8 Απριλίου 2009 στις 23:10 Η staman2 έγραψε: #6.863 08-04-09 23:10 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Βαμπιροκολλημένη Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Το διάβασα Πάντως πρέπει να σου πω ότι η υπογραφή είναι εκπληκτική, τι σκηνή ειναι αυτή; Τελικά τα ζώα ειναι πολύ πιο τρυφερά από τη μεγάλη πλειοψηφία των ανθρώπων Click για ανάπτυξη... Πραγματικά δεν είναι υπέροχη η υπογραφή? Και αυτές οι στάσεις που παίρνουν είναι εκπληκτικές!!! Τετοιον έρωτα σε γάτες δεν έχω ξανασυναντήσει. Και πού να τα δεις και απο κοντά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Απριλίου 2009 στις 23:29 Η moukelis έγραψε: #6.864 08-04-09 23:29 Α ωστε ετσι πουλακια μου ε,σκευωρια; Βασιλικη θα στο φαει το παιδι το αγγλικο βιβλιο,για να μην ανησυχεις που το εχεις διπλο! Ελενα σου ειπα καλο μου,δε συγκρατησα ονοματα,μαλλον την ειδα αλλα δε θυμαμαι καθολου τι και πως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vasiliki86 Πολύ δραστήριο μέλος Η Vasiliki86 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.118 μηνύματα. 9 Απριλίου 2009 στις 16:41 Η Vasiliki86: #6.865 09-04-09 16:41 Αφιερωμενο στην Ελενα επειδη ο Περσης ειναι η αδυναμια της...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 9 Απριλίου 2009 στις 17:04 Η elvenstar: #6.866 09-04-09 17:04 Αρχική Δημοσίευση από Vasiliki86: Αφιερωμενο στην Ελενα επειδη ο Περσης ειναι η αδυναμια της...! Click για ανάπτυξη... Το μωροοοοοοομου ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Βασιλική μου Αρχική Δημοσίευση από staman2: Πραγματικά δεν είναι υπέροχη η υπογραφή? Και αυτές οι στάσεις που παίρνουν είναι εκπληκτικές!!! Τετοιον έρωτα σε γάτες δεν έχω ξανασυναντήσει. Και πού να τα δεις και απο κοντά. Click για ανάπτυξη... Ναι μωρε τα έχω δει τα αγαπουλίνια μου όλο φιλάκια κ αγκαλίτσες ήταν Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α ωστε ετσι πουλακια μου ε,σκευωρια; Βασιλικη θα στο φαει το παιδι το αγγλικο βιβλιο,για να μην ανησυχεις που το εχεις διπλο! Ελενα σου ειπα καλο μου,δε συγκρατησα ονοματα,μαλλον την ειδα αλλα δε θυμαμαι καθολου τι και πως... Click για ανάπτυξη... Ναι ναι σκευωρία (όταν η Δώρα δεν είναι εδώ) όσο εσύ χόρευες εμείς σε θάβαμε, οπότε τίναξε τα χώματα που έχεις πάνω σου Αλήθεια δεν την θυμάσαι ή μου το λες αυτό γιατί πειράζω την κόρη σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Απριλίου 2009 στις 17:13 Η moukelis έγραψε: #6.867 09-04-09 17:13 Δε θυμαμαι καλε λεω,μετα απο τρεις απανωτες μισθοδοσιες θες να θυμαμαι την αδερφη της Καντυ;Μετα βιας θυμαμαι το ονομα μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 9 Απριλίου 2009 στις 18:01 Η elvenstar: #6.868 09-04-09 18:01 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δε θυμαμαι καλε λεω,μετα απο τρεις απανωτες μισθοδοσιες θες να θυμαμαι την αδερφη της Καντυ;Μετα βιας θυμαμαι το ονομα μου! Click για ανάπτυξη... Μετα βίας αλλά το θυμάσαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Απριλίου 2009 στις 18:05 Η moukelis έγραψε: #6.869 09-04-09 18:05 Ναι το θυμαμαι,Λωρα δεν ειναι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 9 Απριλίου 2009 στις 18:11 Η elvenstar: #6.870 09-04-09 18:11 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι το θυμαμαι,Λωρα δεν ειναι; Click για ανάπτυξη... Ναι Λώρα η τρελοκοτσιδού Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Απριλίου 2009 στις 18:17 Η moukelis έγραψε: #6.871 09-04-09 18:17 Α ωραια αφου το διασταυρωσαμε ολα ενταξει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Daemonos Νεοφερμένο μέλος Ο Daemonos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 45 μηνύματα. 9 Απριλίου 2009 στις 23:18 Ο Daemonos έγραψε: #6.872 09-04-09 23:18 Για όσους δυσκολευονται με το κολλύριο η με τον καθαρισμό των ματιών. Το Γατόνι μου δέν θέλει καθόλου την διαδικασία να της βάλω κολλύριο στα μάτια η να της τα καθαρίσω... Τα βοβάται όπως ο Δράκουλας το σκόρδο!!! Μια καλή μέθοδος λοιπών είναι το οτι της ποιάνω το δέρμα απο το σβέρκο με όλη μου την παλάμη και αυτή αμέσως κοκκαλώνει! αν πάει να φύγει απλά την σφίγγω λιγάκι και το καταλαβαίνει και κάθεται. Δέν έιναι επίπονο για αυτήν, απλά γενικά τις γάτες άν τις ποιάσεις απο εκεί δε ξέρουν τι να κάνουν. Η δικιά μου υπ' όψην είναι περσίας και νύχια δέν βγάζει...καλύτερα άν το επιχειρήσετε σε άλλη γάτα να είστε προστατευμένος/η για αρχή και μακρυά το πρόσωπό σας! Γατοκαληνύχτα σας! Cheers!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 12 Απριλίου 2009 στις 01:36 Η staman2 έγραψε: #6.873 12-04-09 01:36 Περσάκια γεια!!! Ο Περσουλης και η Ναλίτα σας χαιρετουν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Απριλίου 2009 στις 01:41 Η moukelis έγραψε: #6.874 12-04-09 01:41 Περση και Ναλιτα ειστε κουκλακια!Να σας χαιρεται η μαμα σας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 12 Απριλίου 2009 στις 01:44 Η staman2 έγραψε: #6.875 12-04-09 01:44 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Περση και Ναλιτα ειστε κουκλακια!Να σας χαιρεται η μαμα σας! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστουμε πολύ και περιμένουμε να ζητήσετε συγγνώμη απ΄την μαμα μας που την γράψατε στον κ$#%ο σας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. brigite Διάσημο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 64 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 3.087 μηνύματα. 12 Απριλίου 2009 στις 20:19 Η brigite έγραψε: #6.876 12-04-09 20:19 Επαναλαμβανομαι ,αλλα χαλαλι τους.Ο Περσης ειναι ο ερωτας μου.Βλεποντας και τη Ναλα στη μεγαλη φωτο εεεεεεε........τι να πω;Απιθανα μουτρακια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 12 Απριλίου 2009 στις 20:26 Η elvenstar: #6.877 12-04-09 20:26 Τι γλυκιά κ απίθανη ΠερσοΝαλοφωτογραφία είναι αυτή;;;;:kiss::kiss::kiss: Αρχική Δημοσίευση από brigite: Επαναλαμβανομαι ,αλλα χαλαλι τους.Ο Περσης ειναι ο ερωτας μου.Βλεποντας και τη Ναλα στη μεγαλη φωτο εεεεεεε........τι να πω;Απιθανα μουτρακια Click για ανάπτυξη... Νομίζω πάντως ότι όποιο περσάκι κ να δεις έχουν όλα απίθανα μουτράκια, όπως κ η δικιά σου, βάλε μια μεγαλύτερη φωτογραφία της να τη δούμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. brigite Διάσημο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 64 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 3.087 μηνύματα. 12 Απριλίου 2009 στις 21:27 Η brigite έγραψε: #6.878 12-04-09 21:27 Αυτη ειναι η φατσουλα μας σημερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα IMG_0218.JPG 83,7 KB · Εμφανίσεις: 24 staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 13 Απριλίου 2009 στις 10:13 Η staman2 έγραψε: #6.879 13-04-09 10:13 Αρχική Δημοσίευση από brigite: Επαναλαμβανομαι ,αλλα χαλαλι τους.Ο Περσης ειναι ο ερωτας μου.Βλεποντας και τη Ναλα στη μεγαλη φωτο εεεεεεε........τι να πω;Απιθανα μουτρακια Click για ανάπτυξη... Σ΄ευχαριστουμε πολύ για τα καλά σου λόγια. Ο Περσουλης σου στέλνει ένα μουσουδάκι και μια γλυκιά ανάσα στο αφτί σου Αρχική Δημοσίευση από brigite: Αυτη ειναι η φατσουλα μας σημερα. Click για ανάπτυξη... Τι ομορφιές!!!!!!!!!! Βάζε περισσότερες φωτο να απολαμβάνουμε την ομορφιά της κούκλας σου!!! Ειναι ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 13 Απριλίου 2009 στις 12:50 Η elvenstar: #6.880 13-04-09 12:50 Αρχική Δημοσίευση από brigite: Αυτη ειναι η φατσουλα μας σημερα. Click για ανάπτυξη... Τι γλυκιά φατσούλα είναι αυτή; Καταπληκτικό το μωράκι σου όπως λέει κ η Αναστασία θέλουμε κι άλλες φωτογραφίες από αυτή τη μουσούδα Εμείς κ. Πέρση δεν έχουμε μουσουδιές κ ανασίτσες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 342 343 344 345 346 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 344 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 344 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Βαμπιροκολλημένη Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Το διάβασα Πάντως πρέπει να σου πω ότι η υπογραφή είναι εκπληκτική, τι σκηνή ειναι αυτή; Τελικά τα ζώα ειναι πολύ πιο τρυφερά από τη μεγάλη πλειοψηφία των ανθρώπων Click για ανάπτυξη... Πραγματικά δεν είναι υπέροχη η υπογραφή? Και αυτές οι στάσεις που παίρνουν είναι εκπληκτικές!!! Τετοιον έρωτα σε γάτες δεν έχω ξανασυναντήσει. Και πού να τα δεις και απο κοντά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Απριλίου 2009 στις 23:29 Η moukelis έγραψε: #6.864 08-04-09 23:29 Α ωστε ετσι πουλακια μου ε,σκευωρια; Βασιλικη θα στο φαει το παιδι το αγγλικο βιβλιο,για να μην ανησυχεις που το εχεις διπλο! Ελενα σου ειπα καλο μου,δε συγκρατησα ονοματα,μαλλον την ειδα αλλα δε θυμαμαι καθολου τι και πως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vasiliki86 Πολύ δραστήριο μέλος Η Vasiliki86 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.118 μηνύματα. 9 Απριλίου 2009 στις 16:41 Η Vasiliki86: #6.865 09-04-09 16:41 Αφιερωμενο στην Ελενα επειδη ο Περσης ειναι η αδυναμια της...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 9 Απριλίου 2009 στις 17:04 Η elvenstar: #6.866 09-04-09 17:04 Αρχική Δημοσίευση από Vasiliki86: Αφιερωμενο στην Ελενα επειδη ο Περσης ειναι η αδυναμια της...! Click για ανάπτυξη... Το μωροοοοοοομου ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Βασιλική μου Αρχική Δημοσίευση από staman2: Πραγματικά δεν είναι υπέροχη η υπογραφή? Και αυτές οι στάσεις που παίρνουν είναι εκπληκτικές!!! Τετοιον έρωτα σε γάτες δεν έχω ξανασυναντήσει. Και πού να τα δεις και απο κοντά. Click για ανάπτυξη... Ναι μωρε τα έχω δει τα αγαπουλίνια μου όλο φιλάκια κ αγκαλίτσες ήταν Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α ωστε ετσι πουλακια μου ε,σκευωρια; Βασιλικη θα στο φαει το παιδι το αγγλικο βιβλιο,για να μην ανησυχεις που το εχεις διπλο! Ελενα σου ειπα καλο μου,δε συγκρατησα ονοματα,μαλλον την ειδα αλλα δε θυμαμαι καθολου τι και πως... Click για ανάπτυξη... Ναι ναι σκευωρία (όταν η Δώρα δεν είναι εδώ) όσο εσύ χόρευες εμείς σε θάβαμε, οπότε τίναξε τα χώματα που έχεις πάνω σου Αλήθεια δεν την θυμάσαι ή μου το λες αυτό γιατί πειράζω την κόρη σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Απριλίου 2009 στις 17:13 Η moukelis έγραψε: #6.867 09-04-09 17:13 Δε θυμαμαι καλε λεω,μετα απο τρεις απανωτες μισθοδοσιες θες να θυμαμαι την αδερφη της Καντυ;Μετα βιας θυμαμαι το ονομα μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 9 Απριλίου 2009 στις 18:01 Η elvenstar: #6.868 09-04-09 18:01 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δε θυμαμαι καλε λεω,μετα απο τρεις απανωτες μισθοδοσιες θες να θυμαμαι την αδερφη της Καντυ;Μετα βιας θυμαμαι το ονομα μου! Click για ανάπτυξη... Μετα βίας αλλά το θυμάσαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Απριλίου 2009 στις 18:05 Η moukelis έγραψε: #6.869 09-04-09 18:05 Ναι το θυμαμαι,Λωρα δεν ειναι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 9 Απριλίου 2009 στις 18:11 Η elvenstar: #6.870 09-04-09 18:11 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι το θυμαμαι,Λωρα δεν ειναι; Click για ανάπτυξη... Ναι Λώρα η τρελοκοτσιδού Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Απριλίου 2009 στις 18:17 Η moukelis έγραψε: #6.871 09-04-09 18:17 Α ωραια αφου το διασταυρωσαμε ολα ενταξει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Daemonos Νεοφερμένο μέλος Ο Daemonos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 45 μηνύματα. 9 Απριλίου 2009 στις 23:18 Ο Daemonos έγραψε: #6.872 09-04-09 23:18 Για όσους δυσκολευονται με το κολλύριο η με τον καθαρισμό των ματιών. Το Γατόνι μου δέν θέλει καθόλου την διαδικασία να της βάλω κολλύριο στα μάτια η να της τα καθαρίσω... Τα βοβάται όπως ο Δράκουλας το σκόρδο!!! Μια καλή μέθοδος λοιπών είναι το οτι της ποιάνω το δέρμα απο το σβέρκο με όλη μου την παλάμη και αυτή αμέσως κοκκαλώνει! αν πάει να φύγει απλά την σφίγγω λιγάκι και το καταλαβαίνει και κάθεται. Δέν έιναι επίπονο για αυτήν, απλά γενικά τις γάτες άν τις ποιάσεις απο εκεί δε ξέρουν τι να κάνουν. Η δικιά μου υπ' όψην είναι περσίας και νύχια δέν βγάζει...καλύτερα άν το επιχειρήσετε σε άλλη γάτα να είστε προστατευμένος/η για αρχή και μακρυά το πρόσωπό σας! Γατοκαληνύχτα σας! Cheers!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 12 Απριλίου 2009 στις 01:36 Η staman2 έγραψε: #6.873 12-04-09 01:36 Περσάκια γεια!!! Ο Περσουλης και η Ναλίτα σας χαιρετουν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Απριλίου 2009 στις 01:41 Η moukelis έγραψε: #6.874 12-04-09 01:41 Περση και Ναλιτα ειστε κουκλακια!Να σας χαιρεται η μαμα σας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 12 Απριλίου 2009 στις 01:44 Η staman2 έγραψε: #6.875 12-04-09 01:44 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Περση και Ναλιτα ειστε κουκλακια!Να σας χαιρεται η μαμα σας! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστουμε πολύ και περιμένουμε να ζητήσετε συγγνώμη απ΄την μαμα μας που την γράψατε στον κ$#%ο σας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. brigite Διάσημο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 64 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 3.087 μηνύματα. 12 Απριλίου 2009 στις 20:19 Η brigite έγραψε: #6.876 12-04-09 20:19 Επαναλαμβανομαι ,αλλα χαλαλι τους.Ο Περσης ειναι ο ερωτας μου.Βλεποντας και τη Ναλα στη μεγαλη φωτο εεεεεεε........τι να πω;Απιθανα μουτρακια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 12 Απριλίου 2009 στις 20:26 Η elvenstar: #6.877 12-04-09 20:26 Τι γλυκιά κ απίθανη ΠερσοΝαλοφωτογραφία είναι αυτή;;;;:kiss::kiss::kiss: Αρχική Δημοσίευση από brigite: Επαναλαμβανομαι ,αλλα χαλαλι τους.Ο Περσης ειναι ο ερωτας μου.Βλεποντας και τη Ναλα στη μεγαλη φωτο εεεεεεε........τι να πω;Απιθανα μουτρακια Click για ανάπτυξη... Νομίζω πάντως ότι όποιο περσάκι κ να δεις έχουν όλα απίθανα μουτράκια, όπως κ η δικιά σου, βάλε μια μεγαλύτερη φωτογραφία της να τη δούμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. brigite Διάσημο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 64 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 3.087 μηνύματα. 12 Απριλίου 2009 στις 21:27 Η brigite έγραψε: #6.878 12-04-09 21:27 Αυτη ειναι η φατσουλα μας σημερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα IMG_0218.JPG 83,7 KB · Εμφανίσεις: 24 staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 13 Απριλίου 2009 στις 10:13 Η staman2 έγραψε: #6.879 13-04-09 10:13 Αρχική Δημοσίευση από brigite: Επαναλαμβανομαι ,αλλα χαλαλι τους.Ο Περσης ειναι ο ερωτας μου.Βλεποντας και τη Ναλα στη μεγαλη φωτο εεεεεεε........τι να πω;Απιθανα μουτρακια Click για ανάπτυξη... Σ΄ευχαριστουμε πολύ για τα καλά σου λόγια. Ο Περσουλης σου στέλνει ένα μουσουδάκι και μια γλυκιά ανάσα στο αφτί σου Αρχική Δημοσίευση από brigite: Αυτη ειναι η φατσουλα μας σημερα. Click για ανάπτυξη... Τι ομορφιές!!!!!!!!!! Βάζε περισσότερες φωτο να απολαμβάνουμε την ομορφιά της κούκλας σου!!! Ειναι ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 13 Απριλίου 2009 στις 12:50 Η elvenstar: #6.880 13-04-09 12:50 Αρχική Δημοσίευση από brigite: Αυτη ειναι η φατσουλα μας σημερα. Click για ανάπτυξη... Τι γλυκιά φατσούλα είναι αυτή; Καταπληκτικό το μωράκι σου όπως λέει κ η Αναστασία θέλουμε κι άλλες φωτογραφίες από αυτή τη μουσούδα Εμείς κ. Πέρση δεν έχουμε μουσουδιές κ ανασίτσες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 342 343 344 345 346 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 344 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 344 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Α ωστε ετσι πουλακια μου ε,σκευωρια; Βασιλικη θα στο φαει το παιδι το αγγλικο βιβλιο,για να μην ανησυχεις που το εχεις διπλο! Ελενα σου ειπα καλο μου,δε συγκρατησα ονοματα,μαλλον την ειδα αλλα δε θυμαμαι καθολου τι και πως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vasiliki86 Πολύ δραστήριο μέλος Η Vasiliki86 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.118 μηνύματα. 9 Απριλίου 2009 στις 16:41 Η Vasiliki86: #6.865 09-04-09 16:41 Αφιερωμενο στην Ελενα επειδη ο Περσης ειναι η αδυναμια της...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 9 Απριλίου 2009 στις 17:04 Η elvenstar: #6.866 09-04-09 17:04 Αρχική Δημοσίευση από Vasiliki86: Αφιερωμενο στην Ελενα επειδη ο Περσης ειναι η αδυναμια της...! Click για ανάπτυξη... Το μωροοοοοοομου ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Βασιλική μου Αρχική Δημοσίευση από staman2: Πραγματικά δεν είναι υπέροχη η υπογραφή? Και αυτές οι στάσεις που παίρνουν είναι εκπληκτικές!!! Τετοιον έρωτα σε γάτες δεν έχω ξανασυναντήσει. Και πού να τα δεις και απο κοντά. Click για ανάπτυξη... Ναι μωρε τα έχω δει τα αγαπουλίνια μου όλο φιλάκια κ αγκαλίτσες ήταν Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α ωστε ετσι πουλακια μου ε,σκευωρια; Βασιλικη θα στο φαει το παιδι το αγγλικο βιβλιο,για να μην ανησυχεις που το εχεις διπλο! Ελενα σου ειπα καλο μου,δε συγκρατησα ονοματα,μαλλον την ειδα αλλα δε θυμαμαι καθολου τι και πως... Click για ανάπτυξη... Ναι ναι σκευωρία (όταν η Δώρα δεν είναι εδώ) όσο εσύ χόρευες εμείς σε θάβαμε, οπότε τίναξε τα χώματα που έχεις πάνω σου Αλήθεια δεν την θυμάσαι ή μου το λες αυτό γιατί πειράζω την κόρη σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Απριλίου 2009 στις 17:13 Η moukelis έγραψε: #6.867 09-04-09 17:13 Δε θυμαμαι καλε λεω,μετα απο τρεις απανωτες μισθοδοσιες θες να θυμαμαι την αδερφη της Καντυ;Μετα βιας θυμαμαι το ονομα μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 9 Απριλίου 2009 στις 18:01 Η elvenstar: #6.868 09-04-09 18:01 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δε θυμαμαι καλε λεω,μετα απο τρεις απανωτες μισθοδοσιες θες να θυμαμαι την αδερφη της Καντυ;Μετα βιας θυμαμαι το ονομα μου! Click για ανάπτυξη... Μετα βίας αλλά το θυμάσαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Απριλίου 2009 στις 18:05 Η moukelis έγραψε: #6.869 09-04-09 18:05 Ναι το θυμαμαι,Λωρα δεν ειναι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 9 Απριλίου 2009 στις 18:11 Η elvenstar: #6.870 09-04-09 18:11 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι το θυμαμαι,Λωρα δεν ειναι; Click για ανάπτυξη... Ναι Λώρα η τρελοκοτσιδού Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Απριλίου 2009 στις 18:17 Η moukelis έγραψε: #6.871 09-04-09 18:17 Α ωραια αφου το διασταυρωσαμε ολα ενταξει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Daemonos Νεοφερμένο μέλος Ο Daemonos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 45 μηνύματα. 9 Απριλίου 2009 στις 23:18 Ο Daemonos έγραψε: #6.872 09-04-09 23:18 Για όσους δυσκολευονται με το κολλύριο η με τον καθαρισμό των ματιών. Το Γατόνι μου δέν θέλει καθόλου την διαδικασία να της βάλω κολλύριο στα μάτια η να της τα καθαρίσω... Τα βοβάται όπως ο Δράκουλας το σκόρδο!!! Μια καλή μέθοδος λοιπών είναι το οτι της ποιάνω το δέρμα απο το σβέρκο με όλη μου την παλάμη και αυτή αμέσως κοκκαλώνει! αν πάει να φύγει απλά την σφίγγω λιγάκι και το καταλαβαίνει και κάθεται. Δέν έιναι επίπονο για αυτήν, απλά γενικά τις γάτες άν τις ποιάσεις απο εκεί δε ξέρουν τι να κάνουν. Η δικιά μου υπ' όψην είναι περσίας και νύχια δέν βγάζει...καλύτερα άν το επιχειρήσετε σε άλλη γάτα να είστε προστατευμένος/η για αρχή και μακρυά το πρόσωπό σας! Γατοκαληνύχτα σας! Cheers!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 12 Απριλίου 2009 στις 01:36 Η staman2 έγραψε: #6.873 12-04-09 01:36 Περσάκια γεια!!! Ο Περσουλης και η Ναλίτα σας χαιρετουν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Απριλίου 2009 στις 01:41 Η moukelis έγραψε: #6.874 12-04-09 01:41 Περση και Ναλιτα ειστε κουκλακια!Να σας χαιρεται η μαμα σας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 12 Απριλίου 2009 στις 01:44 Η staman2 έγραψε: #6.875 12-04-09 01:44 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Περση και Ναλιτα ειστε κουκλακια!Να σας χαιρεται η μαμα σας! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστουμε πολύ και περιμένουμε να ζητήσετε συγγνώμη απ΄την μαμα μας που την γράψατε στον κ$#%ο σας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. brigite Διάσημο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 64 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 3.087 μηνύματα. 12 Απριλίου 2009 στις 20:19 Η brigite έγραψε: #6.876 12-04-09 20:19 Επαναλαμβανομαι ,αλλα χαλαλι τους.Ο Περσης ειναι ο ερωτας μου.Βλεποντας και τη Ναλα στη μεγαλη φωτο εεεεεεε........τι να πω;Απιθανα μουτρακια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 12 Απριλίου 2009 στις 20:26 Η elvenstar: #6.877 12-04-09 20:26 Τι γλυκιά κ απίθανη ΠερσοΝαλοφωτογραφία είναι αυτή;;;;:kiss::kiss::kiss: Αρχική Δημοσίευση από brigite: Επαναλαμβανομαι ,αλλα χαλαλι τους.Ο Περσης ειναι ο ερωτας μου.Βλεποντας και τη Ναλα στη μεγαλη φωτο εεεεεεε........τι να πω;Απιθανα μουτρακια Click για ανάπτυξη... Νομίζω πάντως ότι όποιο περσάκι κ να δεις έχουν όλα απίθανα μουτράκια, όπως κ η δικιά σου, βάλε μια μεγαλύτερη φωτογραφία της να τη δούμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. brigite Διάσημο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 64 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 3.087 μηνύματα. 12 Απριλίου 2009 στις 21:27 Η brigite έγραψε: #6.878 12-04-09 21:27 Αυτη ειναι η φατσουλα μας σημερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα IMG_0218.JPG 83,7 KB · Εμφανίσεις: 24 staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 13 Απριλίου 2009 στις 10:13 Η staman2 έγραψε: #6.879 13-04-09 10:13 Αρχική Δημοσίευση από brigite: Επαναλαμβανομαι ,αλλα χαλαλι τους.Ο Περσης ειναι ο ερωτας μου.Βλεποντας και τη Ναλα στη μεγαλη φωτο εεεεεεε........τι να πω;Απιθανα μουτρακια Click για ανάπτυξη... Σ΄ευχαριστουμε πολύ για τα καλά σου λόγια. Ο Περσουλης σου στέλνει ένα μουσουδάκι και μια γλυκιά ανάσα στο αφτί σου Αρχική Δημοσίευση από brigite: Αυτη ειναι η φατσουλα μας σημερα. Click για ανάπτυξη... Τι ομορφιές!!!!!!!!!! Βάζε περισσότερες φωτο να απολαμβάνουμε την ομορφιά της κούκλας σου!!! Ειναι ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 13 Απριλίου 2009 στις 12:50 Η elvenstar: #6.880 13-04-09 12:50 Αρχική Δημοσίευση από brigite: Αυτη ειναι η φατσουλα μας σημερα. Click για ανάπτυξη... Τι γλυκιά φατσούλα είναι αυτή; Καταπληκτικό το μωράκι σου όπως λέει κ η Αναστασία θέλουμε κι άλλες φωτογραφίες από αυτή τη μουσούδα Εμείς κ. Πέρση δεν έχουμε μουσουδιές κ ανασίτσες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 342 343 344 345 346 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 344 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 344 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αφιερωμενο στην Ελενα επειδη ο Περσης ειναι η αδυναμια της...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 9 Απριλίου 2009 στις 17:04 Η elvenstar: #6.866 09-04-09 17:04 Αρχική Δημοσίευση από Vasiliki86: Αφιερωμενο στην Ελενα επειδη ο Περσης ειναι η αδυναμια της...! Click για ανάπτυξη... Το μωροοοοοοομου ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Βασιλική μου Αρχική Δημοσίευση από staman2: Πραγματικά δεν είναι υπέροχη η υπογραφή? Και αυτές οι στάσεις που παίρνουν είναι εκπληκτικές!!! Τετοιον έρωτα σε γάτες δεν έχω ξανασυναντήσει. Και πού να τα δεις και απο κοντά. Click για ανάπτυξη... Ναι μωρε τα έχω δει τα αγαπουλίνια μου όλο φιλάκια κ αγκαλίτσες ήταν Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α ωστε ετσι πουλακια μου ε,σκευωρια; Βασιλικη θα στο φαει το παιδι το αγγλικο βιβλιο,για να μην ανησυχεις που το εχεις διπλο! Ελενα σου ειπα καλο μου,δε συγκρατησα ονοματα,μαλλον την ειδα αλλα δε θυμαμαι καθολου τι και πως... Click για ανάπτυξη... Ναι ναι σκευωρία (όταν η Δώρα δεν είναι εδώ) όσο εσύ χόρευες εμείς σε θάβαμε, οπότε τίναξε τα χώματα που έχεις πάνω σου Αλήθεια δεν την θυμάσαι ή μου το λες αυτό γιατί πειράζω την κόρη σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Απριλίου 2009 στις 17:13 Η moukelis έγραψε: #6.867 09-04-09 17:13 Δε θυμαμαι καλε λεω,μετα απο τρεις απανωτες μισθοδοσιες θες να θυμαμαι την αδερφη της Καντυ;Μετα βιας θυμαμαι το ονομα μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 9 Απριλίου 2009 στις 18:01 Η elvenstar: #6.868 09-04-09 18:01 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δε θυμαμαι καλε λεω,μετα απο τρεις απανωτες μισθοδοσιες θες να θυμαμαι την αδερφη της Καντυ;Μετα βιας θυμαμαι το ονομα μου! Click για ανάπτυξη... Μετα βίας αλλά το θυμάσαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Απριλίου 2009 στις 18:05 Η moukelis έγραψε: #6.869 09-04-09 18:05 Ναι το θυμαμαι,Λωρα δεν ειναι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 9 Απριλίου 2009 στις 18:11 Η elvenstar: #6.870 09-04-09 18:11 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι το θυμαμαι,Λωρα δεν ειναι; Click για ανάπτυξη... Ναι Λώρα η τρελοκοτσιδού Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Απριλίου 2009 στις 18:17 Η moukelis έγραψε: #6.871 09-04-09 18:17 Α ωραια αφου το διασταυρωσαμε ολα ενταξει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Daemonos Νεοφερμένο μέλος Ο Daemonos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 45 μηνύματα. 9 Απριλίου 2009 στις 23:18 Ο Daemonos έγραψε: #6.872 09-04-09 23:18 Για όσους δυσκολευονται με το κολλύριο η με τον καθαρισμό των ματιών. Το Γατόνι μου δέν θέλει καθόλου την διαδικασία να της βάλω κολλύριο στα μάτια η να της τα καθαρίσω... Τα βοβάται όπως ο Δράκουλας το σκόρδο!!! Μια καλή μέθοδος λοιπών είναι το οτι της ποιάνω το δέρμα απο το σβέρκο με όλη μου την παλάμη και αυτή αμέσως κοκκαλώνει! αν πάει να φύγει απλά την σφίγγω λιγάκι και το καταλαβαίνει και κάθεται. Δέν έιναι επίπονο για αυτήν, απλά γενικά τις γάτες άν τις ποιάσεις απο εκεί δε ξέρουν τι να κάνουν. Η δικιά μου υπ' όψην είναι περσίας και νύχια δέν βγάζει...καλύτερα άν το επιχειρήσετε σε άλλη γάτα να είστε προστατευμένος/η για αρχή και μακρυά το πρόσωπό σας! Γατοκαληνύχτα σας! Cheers!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 12 Απριλίου 2009 στις 01:36 Η staman2 έγραψε: #6.873 12-04-09 01:36 Περσάκια γεια!!! Ο Περσουλης και η Ναλίτα σας χαιρετουν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Απριλίου 2009 στις 01:41 Η moukelis έγραψε: #6.874 12-04-09 01:41 Περση και Ναλιτα ειστε κουκλακια!Να σας χαιρεται η μαμα σας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 12 Απριλίου 2009 στις 01:44 Η staman2 έγραψε: #6.875 12-04-09 01:44 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Περση και Ναλιτα ειστε κουκλακια!Να σας χαιρεται η μαμα σας! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστουμε πολύ και περιμένουμε να ζητήσετε συγγνώμη απ΄την μαμα μας που την γράψατε στον κ$#%ο σας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. brigite Διάσημο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 64 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 3.087 μηνύματα. 12 Απριλίου 2009 στις 20:19 Η brigite έγραψε: #6.876 12-04-09 20:19 Επαναλαμβανομαι ,αλλα χαλαλι τους.Ο Περσης ειναι ο ερωτας μου.Βλεποντας και τη Ναλα στη μεγαλη φωτο εεεεεεε........τι να πω;Απιθανα μουτρακια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 12 Απριλίου 2009 στις 20:26 Η elvenstar: #6.877 12-04-09 20:26 Τι γλυκιά κ απίθανη ΠερσοΝαλοφωτογραφία είναι αυτή;;;;:kiss::kiss::kiss: Αρχική Δημοσίευση από brigite: Επαναλαμβανομαι ,αλλα χαλαλι τους.Ο Περσης ειναι ο ερωτας μου.Βλεποντας και τη Ναλα στη μεγαλη φωτο εεεεεεε........τι να πω;Απιθανα μουτρακια Click για ανάπτυξη... Νομίζω πάντως ότι όποιο περσάκι κ να δεις έχουν όλα απίθανα μουτράκια, όπως κ η δικιά σου, βάλε μια μεγαλύτερη φωτογραφία της να τη δούμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. brigite Διάσημο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 64 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 3.087 μηνύματα. 12 Απριλίου 2009 στις 21:27 Η brigite έγραψε: #6.878 12-04-09 21:27 Αυτη ειναι η φατσουλα μας σημερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα IMG_0218.JPG 83,7 KB · Εμφανίσεις: 24 staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 13 Απριλίου 2009 στις 10:13 Η staman2 έγραψε: #6.879 13-04-09 10:13 Αρχική Δημοσίευση από brigite: Επαναλαμβανομαι ,αλλα χαλαλι τους.Ο Περσης ειναι ο ερωτας μου.Βλεποντας και τη Ναλα στη μεγαλη φωτο εεεεεεε........τι να πω;Απιθανα μουτρακια Click για ανάπτυξη... Σ΄ευχαριστουμε πολύ για τα καλά σου λόγια. Ο Περσουλης σου στέλνει ένα μουσουδάκι και μια γλυκιά ανάσα στο αφτί σου Αρχική Δημοσίευση από brigite: Αυτη ειναι η φατσουλα μας σημερα. Click για ανάπτυξη... Τι ομορφιές!!!!!!!!!! Βάζε περισσότερες φωτο να απολαμβάνουμε την ομορφιά της κούκλας σου!!! Ειναι ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 13 Απριλίου 2009 στις 12:50 Η elvenstar: #6.880 13-04-09 12:50 Αρχική Δημοσίευση από brigite: Αυτη ειναι η φατσουλα μας σημερα. Click για ανάπτυξη... Τι γλυκιά φατσούλα είναι αυτή; Καταπληκτικό το μωράκι σου όπως λέει κ η Αναστασία θέλουμε κι άλλες φωτογραφίες από αυτή τη μουσούδα Εμείς κ. Πέρση δεν έχουμε μουσουδιές κ ανασίτσες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 342 343 344 345 346 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 344 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 344 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Vasiliki86: Αφιερωμενο στην Ελενα επειδη ο Περσης ειναι η αδυναμια της...! Click για ανάπτυξη... Το μωροοοοοοομου ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Βασιλική μου Αρχική Δημοσίευση από staman2: Πραγματικά δεν είναι υπέροχη η υπογραφή? Και αυτές οι στάσεις που παίρνουν είναι εκπληκτικές!!! Τετοιον έρωτα σε γάτες δεν έχω ξανασυναντήσει. Και πού να τα δεις και απο κοντά. Click για ανάπτυξη... Ναι μωρε τα έχω δει τα αγαπουλίνια μου όλο φιλάκια κ αγκαλίτσες ήταν Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α ωστε ετσι πουλακια μου ε,σκευωρια; Βασιλικη θα στο φαει το παιδι το αγγλικο βιβλιο,για να μην ανησυχεις που το εχεις διπλο! Ελενα σου ειπα καλο μου,δε συγκρατησα ονοματα,μαλλον την ειδα αλλα δε θυμαμαι καθολου τι και πως... Click για ανάπτυξη... Ναι ναι σκευωρία (όταν η Δώρα δεν είναι εδώ) όσο εσύ χόρευες εμείς σε θάβαμε, οπότε τίναξε τα χώματα που έχεις πάνω σου Αλήθεια δεν την θυμάσαι ή μου το λες αυτό γιατί πειράζω την κόρη σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Απριλίου 2009 στις 17:13 Η moukelis έγραψε: #6.867 09-04-09 17:13 Δε θυμαμαι καλε λεω,μετα απο τρεις απανωτες μισθοδοσιες θες να θυμαμαι την αδερφη της Καντυ;Μετα βιας θυμαμαι το ονομα μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 9 Απριλίου 2009 στις 18:01 Η elvenstar: #6.868 09-04-09 18:01 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δε θυμαμαι καλε λεω,μετα απο τρεις απανωτες μισθοδοσιες θες να θυμαμαι την αδερφη της Καντυ;Μετα βιας θυμαμαι το ονομα μου! Click για ανάπτυξη... Μετα βίας αλλά το θυμάσαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Απριλίου 2009 στις 18:05 Η moukelis έγραψε: #6.869 09-04-09 18:05 Ναι το θυμαμαι,Λωρα δεν ειναι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 9 Απριλίου 2009 στις 18:11 Η elvenstar: #6.870 09-04-09 18:11 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι το θυμαμαι,Λωρα δεν ειναι; Click για ανάπτυξη... Ναι Λώρα η τρελοκοτσιδού Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Απριλίου 2009 στις 18:17 Η moukelis έγραψε: #6.871 09-04-09 18:17 Α ωραια αφου το διασταυρωσαμε ολα ενταξει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Daemonos Νεοφερμένο μέλος Ο Daemonos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 45 μηνύματα. 9 Απριλίου 2009 στις 23:18 Ο Daemonos έγραψε: #6.872 09-04-09 23:18 Για όσους δυσκολευονται με το κολλύριο η με τον καθαρισμό των ματιών. Το Γατόνι μου δέν θέλει καθόλου την διαδικασία να της βάλω κολλύριο στα μάτια η να της τα καθαρίσω... Τα βοβάται όπως ο Δράκουλας το σκόρδο!!! Μια καλή μέθοδος λοιπών είναι το οτι της ποιάνω το δέρμα απο το σβέρκο με όλη μου την παλάμη και αυτή αμέσως κοκκαλώνει! αν πάει να φύγει απλά την σφίγγω λιγάκι και το καταλαβαίνει και κάθεται. Δέν έιναι επίπονο για αυτήν, απλά γενικά τις γάτες άν τις ποιάσεις απο εκεί δε ξέρουν τι να κάνουν. Η δικιά μου υπ' όψην είναι περσίας και νύχια δέν βγάζει...καλύτερα άν το επιχειρήσετε σε άλλη γάτα να είστε προστατευμένος/η για αρχή και μακρυά το πρόσωπό σας! Γατοκαληνύχτα σας! Cheers!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 12 Απριλίου 2009 στις 01:36 Η staman2 έγραψε: #6.873 12-04-09 01:36 Περσάκια γεια!!! Ο Περσουλης και η Ναλίτα σας χαιρετουν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Απριλίου 2009 στις 01:41 Η moukelis έγραψε: #6.874 12-04-09 01:41 Περση και Ναλιτα ειστε κουκλακια!Να σας χαιρεται η μαμα σας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 12 Απριλίου 2009 στις 01:44 Η staman2 έγραψε: #6.875 12-04-09 01:44 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Περση και Ναλιτα ειστε κουκλακια!Να σας χαιρεται η μαμα σας! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστουμε πολύ και περιμένουμε να ζητήσετε συγγνώμη απ΄την μαμα μας που την γράψατε στον κ$#%ο σας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. brigite Διάσημο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 64 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 3.087 μηνύματα. 12 Απριλίου 2009 στις 20:19 Η brigite έγραψε: #6.876 12-04-09 20:19 Επαναλαμβανομαι ,αλλα χαλαλι τους.Ο Περσης ειναι ο ερωτας μου.Βλεποντας και τη Ναλα στη μεγαλη φωτο εεεεεεε........τι να πω;Απιθανα μουτρακια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 12 Απριλίου 2009 στις 20:26 Η elvenstar: #6.877 12-04-09 20:26 Τι γλυκιά κ απίθανη ΠερσοΝαλοφωτογραφία είναι αυτή;;;;:kiss::kiss::kiss: Αρχική Δημοσίευση από brigite: Επαναλαμβανομαι ,αλλα χαλαλι τους.Ο Περσης ειναι ο ερωτας μου.Βλεποντας και τη Ναλα στη μεγαλη φωτο εεεεεεε........τι να πω;Απιθανα μουτρακια Click για ανάπτυξη... Νομίζω πάντως ότι όποιο περσάκι κ να δεις έχουν όλα απίθανα μουτράκια, όπως κ η δικιά σου, βάλε μια μεγαλύτερη φωτογραφία της να τη δούμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. brigite Διάσημο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 64 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 3.087 μηνύματα. 12 Απριλίου 2009 στις 21:27 Η brigite έγραψε: #6.878 12-04-09 21:27 Αυτη ειναι η φατσουλα μας σημερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα IMG_0218.JPG 83,7 KB · Εμφανίσεις: 24 staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 13 Απριλίου 2009 στις 10:13 Η staman2 έγραψε: #6.879 13-04-09 10:13 Αρχική Δημοσίευση από brigite: Επαναλαμβανομαι ,αλλα χαλαλι τους.Ο Περσης ειναι ο ερωτας μου.Βλεποντας και τη Ναλα στη μεγαλη φωτο εεεεεεε........τι να πω;Απιθανα μουτρακια Click για ανάπτυξη... Σ΄ευχαριστουμε πολύ για τα καλά σου λόγια. Ο Περσουλης σου στέλνει ένα μουσουδάκι και μια γλυκιά ανάσα στο αφτί σου Αρχική Δημοσίευση από brigite: Αυτη ειναι η φατσουλα μας σημερα. Click για ανάπτυξη... Τι ομορφιές!!!!!!!!!! Βάζε περισσότερες φωτο να απολαμβάνουμε την ομορφιά της κούκλας σου!!! Ειναι ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 13 Απριλίου 2009 στις 12:50 Η elvenstar: #6.880 13-04-09 12:50 Αρχική Δημοσίευση από brigite: Αυτη ειναι η φατσουλα μας σημερα. Click για ανάπτυξη... Τι γλυκιά φατσούλα είναι αυτή; Καταπληκτικό το μωράκι σου όπως λέει κ η Αναστασία θέλουμε κι άλλες φωτογραφίες από αυτή τη μουσούδα Εμείς κ. Πέρση δεν έχουμε μουσουδιές κ ανασίτσες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 342 343 344 345 346 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 344 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 344 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Δε θυμαμαι καλε λεω,μετα απο τρεις απανωτες μισθοδοσιες θες να θυμαμαι την αδερφη της Καντυ;Μετα βιας θυμαμαι το ονομα μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 9 Απριλίου 2009 στις 18:01 Η elvenstar: #6.868 09-04-09 18:01 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δε θυμαμαι καλε λεω,μετα απο τρεις απανωτες μισθοδοσιες θες να θυμαμαι την αδερφη της Καντυ;Μετα βιας θυμαμαι το ονομα μου! Click για ανάπτυξη... Μετα βίας αλλά το θυμάσαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Απριλίου 2009 στις 18:05 Η moukelis έγραψε: #6.869 09-04-09 18:05 Ναι το θυμαμαι,Λωρα δεν ειναι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 9 Απριλίου 2009 στις 18:11 Η elvenstar: #6.870 09-04-09 18:11 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι το θυμαμαι,Λωρα δεν ειναι; Click για ανάπτυξη... Ναι Λώρα η τρελοκοτσιδού Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Απριλίου 2009 στις 18:17 Η moukelis έγραψε: #6.871 09-04-09 18:17 Α ωραια αφου το διασταυρωσαμε ολα ενταξει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Daemonos Νεοφερμένο μέλος Ο Daemonos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 45 μηνύματα. 9 Απριλίου 2009 στις 23:18 Ο Daemonos έγραψε: #6.872 09-04-09 23:18 Για όσους δυσκολευονται με το κολλύριο η με τον καθαρισμό των ματιών. Το Γατόνι μου δέν θέλει καθόλου την διαδικασία να της βάλω κολλύριο στα μάτια η να της τα καθαρίσω... Τα βοβάται όπως ο Δράκουλας το σκόρδο!!! Μια καλή μέθοδος λοιπών είναι το οτι της ποιάνω το δέρμα απο το σβέρκο με όλη μου την παλάμη και αυτή αμέσως κοκκαλώνει! αν πάει να φύγει απλά την σφίγγω λιγάκι και το καταλαβαίνει και κάθεται. Δέν έιναι επίπονο για αυτήν, απλά γενικά τις γάτες άν τις ποιάσεις απο εκεί δε ξέρουν τι να κάνουν. Η δικιά μου υπ' όψην είναι περσίας και νύχια δέν βγάζει...καλύτερα άν το επιχειρήσετε σε άλλη γάτα να είστε προστατευμένος/η για αρχή και μακρυά το πρόσωπό σας! Γατοκαληνύχτα σας! Cheers!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 12 Απριλίου 2009 στις 01:36 Η staman2 έγραψε: #6.873 12-04-09 01:36 Περσάκια γεια!!! Ο Περσουλης και η Ναλίτα σας χαιρετουν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Απριλίου 2009 στις 01:41 Η moukelis έγραψε: #6.874 12-04-09 01:41 Περση και Ναλιτα ειστε κουκλακια!Να σας χαιρεται η μαμα σας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 12 Απριλίου 2009 στις 01:44 Η staman2 έγραψε: #6.875 12-04-09 01:44 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Περση και Ναλιτα ειστε κουκλακια!Να σας χαιρεται η μαμα σας! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστουμε πολύ και περιμένουμε να ζητήσετε συγγνώμη απ΄την μαμα μας που την γράψατε στον κ$#%ο σας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. brigite Διάσημο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 64 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 3.087 μηνύματα. 12 Απριλίου 2009 στις 20:19 Η brigite έγραψε: #6.876 12-04-09 20:19 Επαναλαμβανομαι ,αλλα χαλαλι τους.Ο Περσης ειναι ο ερωτας μου.Βλεποντας και τη Ναλα στη μεγαλη φωτο εεεεεεε........τι να πω;Απιθανα μουτρακια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 12 Απριλίου 2009 στις 20:26 Η elvenstar: #6.877 12-04-09 20:26 Τι γλυκιά κ απίθανη ΠερσοΝαλοφωτογραφία είναι αυτή;;;;:kiss::kiss::kiss: Αρχική Δημοσίευση από brigite: Επαναλαμβανομαι ,αλλα χαλαλι τους.Ο Περσης ειναι ο ερωτας μου.Βλεποντας και τη Ναλα στη μεγαλη φωτο εεεεεεε........τι να πω;Απιθανα μουτρακια Click για ανάπτυξη... Νομίζω πάντως ότι όποιο περσάκι κ να δεις έχουν όλα απίθανα μουτράκια, όπως κ η δικιά σου, βάλε μια μεγαλύτερη φωτογραφία της να τη δούμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. brigite Διάσημο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 64 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 3.087 μηνύματα. 12 Απριλίου 2009 στις 21:27 Η brigite έγραψε: #6.878 12-04-09 21:27 Αυτη ειναι η φατσουλα μας σημερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα IMG_0218.JPG 83,7 KB · Εμφανίσεις: 24 staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 13 Απριλίου 2009 στις 10:13 Η staman2 έγραψε: #6.879 13-04-09 10:13 Αρχική Δημοσίευση από brigite: Επαναλαμβανομαι ,αλλα χαλαλι τους.Ο Περσης ειναι ο ερωτας μου.Βλεποντας και τη Ναλα στη μεγαλη φωτο εεεεεεε........τι να πω;Απιθανα μουτρακια Click για ανάπτυξη... Σ΄ευχαριστουμε πολύ για τα καλά σου λόγια. Ο Περσουλης σου στέλνει ένα μουσουδάκι και μια γλυκιά ανάσα στο αφτί σου Αρχική Δημοσίευση από brigite: Αυτη ειναι η φατσουλα μας σημερα. Click για ανάπτυξη... Τι ομορφιές!!!!!!!!!! Βάζε περισσότερες φωτο να απολαμβάνουμε την ομορφιά της κούκλας σου!!! Ειναι ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 13 Απριλίου 2009 στις 12:50 Η elvenstar: #6.880 13-04-09 12:50 Αρχική Δημοσίευση από brigite: Αυτη ειναι η φατσουλα μας σημερα. Click για ανάπτυξη... Τι γλυκιά φατσούλα είναι αυτή; Καταπληκτικό το μωράκι σου όπως λέει κ η Αναστασία θέλουμε κι άλλες φωτογραφίες από αυτή τη μουσούδα Εμείς κ. Πέρση δεν έχουμε μουσουδιές κ ανασίτσες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 342 343 344 345 346 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 344 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 344 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δε θυμαμαι καλε λεω,μετα απο τρεις απανωτες μισθοδοσιες θες να θυμαμαι την αδερφη της Καντυ;Μετα βιας θυμαμαι το ονομα μου! Click για ανάπτυξη... Μετα βίας αλλά το θυμάσαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Απριλίου 2009 στις 18:05 Η moukelis έγραψε: #6.869 09-04-09 18:05 Ναι το θυμαμαι,Λωρα δεν ειναι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 9 Απριλίου 2009 στις 18:11 Η elvenstar: #6.870 09-04-09 18:11 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι το θυμαμαι,Λωρα δεν ειναι; Click για ανάπτυξη... Ναι Λώρα η τρελοκοτσιδού Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Απριλίου 2009 στις 18:17 Η moukelis έγραψε: #6.871 09-04-09 18:17 Α ωραια αφου το διασταυρωσαμε ολα ενταξει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Daemonos Νεοφερμένο μέλος Ο Daemonos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 45 μηνύματα. 9 Απριλίου 2009 στις 23:18 Ο Daemonos έγραψε: #6.872 09-04-09 23:18 Για όσους δυσκολευονται με το κολλύριο η με τον καθαρισμό των ματιών. Το Γατόνι μου δέν θέλει καθόλου την διαδικασία να της βάλω κολλύριο στα μάτια η να της τα καθαρίσω... Τα βοβάται όπως ο Δράκουλας το σκόρδο!!! Μια καλή μέθοδος λοιπών είναι το οτι της ποιάνω το δέρμα απο το σβέρκο με όλη μου την παλάμη και αυτή αμέσως κοκκαλώνει! αν πάει να φύγει απλά την σφίγγω λιγάκι και το καταλαβαίνει και κάθεται. Δέν έιναι επίπονο για αυτήν, απλά γενικά τις γάτες άν τις ποιάσεις απο εκεί δε ξέρουν τι να κάνουν. Η δικιά μου υπ' όψην είναι περσίας και νύχια δέν βγάζει...καλύτερα άν το επιχειρήσετε σε άλλη γάτα να είστε προστατευμένος/η για αρχή και μακρυά το πρόσωπό σας! Γατοκαληνύχτα σας! Cheers!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 12 Απριλίου 2009 στις 01:36 Η staman2 έγραψε: #6.873 12-04-09 01:36 Περσάκια γεια!!! Ο Περσουλης και η Ναλίτα σας χαιρετουν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Απριλίου 2009 στις 01:41 Η moukelis έγραψε: #6.874 12-04-09 01:41 Περση και Ναλιτα ειστε κουκλακια!Να σας χαιρεται η μαμα σας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 12 Απριλίου 2009 στις 01:44 Η staman2 έγραψε: #6.875 12-04-09 01:44 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Περση και Ναλιτα ειστε κουκλακια!Να σας χαιρεται η μαμα σας! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστουμε πολύ και περιμένουμε να ζητήσετε συγγνώμη απ΄την μαμα μας που την γράψατε στον κ$#%ο σας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. brigite Διάσημο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 64 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 3.087 μηνύματα. 12 Απριλίου 2009 στις 20:19 Η brigite έγραψε: #6.876 12-04-09 20:19 Επαναλαμβανομαι ,αλλα χαλαλι τους.Ο Περσης ειναι ο ερωτας μου.Βλεποντας και τη Ναλα στη μεγαλη φωτο εεεεεεε........τι να πω;Απιθανα μουτρακια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 12 Απριλίου 2009 στις 20:26 Η elvenstar: #6.877 12-04-09 20:26 Τι γλυκιά κ απίθανη ΠερσοΝαλοφωτογραφία είναι αυτή;;;;:kiss::kiss::kiss: Αρχική Δημοσίευση από brigite: Επαναλαμβανομαι ,αλλα χαλαλι τους.Ο Περσης ειναι ο ερωτας μου.Βλεποντας και τη Ναλα στη μεγαλη φωτο εεεεεεε........τι να πω;Απιθανα μουτρακια Click για ανάπτυξη... Νομίζω πάντως ότι όποιο περσάκι κ να δεις έχουν όλα απίθανα μουτράκια, όπως κ η δικιά σου, βάλε μια μεγαλύτερη φωτογραφία της να τη δούμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. brigite Διάσημο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 64 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 3.087 μηνύματα. 12 Απριλίου 2009 στις 21:27 Η brigite έγραψε: #6.878 12-04-09 21:27 Αυτη ειναι η φατσουλα μας σημερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα IMG_0218.JPG 83,7 KB · Εμφανίσεις: 24 staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 13 Απριλίου 2009 στις 10:13 Η staman2 έγραψε: #6.879 13-04-09 10:13 Αρχική Δημοσίευση από brigite: Επαναλαμβανομαι ,αλλα χαλαλι τους.Ο Περσης ειναι ο ερωτας μου.Βλεποντας και τη Ναλα στη μεγαλη φωτο εεεεεεε........τι να πω;Απιθανα μουτρακια Click για ανάπτυξη... Σ΄ευχαριστουμε πολύ για τα καλά σου λόγια. Ο Περσουλης σου στέλνει ένα μουσουδάκι και μια γλυκιά ανάσα στο αφτί σου Αρχική Δημοσίευση από brigite: Αυτη ειναι η φατσουλα μας σημερα. Click για ανάπτυξη... Τι ομορφιές!!!!!!!!!! Βάζε περισσότερες φωτο να απολαμβάνουμε την ομορφιά της κούκλας σου!!! Ειναι ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 13 Απριλίου 2009 στις 12:50 Η elvenstar: #6.880 13-04-09 12:50 Αρχική Δημοσίευση από brigite: Αυτη ειναι η φατσουλα μας σημερα. Click για ανάπτυξη... Τι γλυκιά φατσούλα είναι αυτή; Καταπληκτικό το μωράκι σου όπως λέει κ η Αναστασία θέλουμε κι άλλες φωτογραφίες από αυτή τη μουσούδα Εμείς κ. Πέρση δεν έχουμε μουσουδιές κ ανασίτσες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 342 343 344 345 346 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 344 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 344 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ναι το θυμαμαι,Λωρα δεν ειναι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 9 Απριλίου 2009 στις 18:11 Η elvenstar: #6.870 09-04-09 18:11 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι το θυμαμαι,Λωρα δεν ειναι; Click για ανάπτυξη... Ναι Λώρα η τρελοκοτσιδού Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Απριλίου 2009 στις 18:17 Η moukelis έγραψε: #6.871 09-04-09 18:17 Α ωραια αφου το διασταυρωσαμε ολα ενταξει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Daemonos Νεοφερμένο μέλος Ο Daemonos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 45 μηνύματα. 9 Απριλίου 2009 στις 23:18 Ο Daemonos έγραψε: #6.872 09-04-09 23:18 Για όσους δυσκολευονται με το κολλύριο η με τον καθαρισμό των ματιών. Το Γατόνι μου δέν θέλει καθόλου την διαδικασία να της βάλω κολλύριο στα μάτια η να της τα καθαρίσω... Τα βοβάται όπως ο Δράκουλας το σκόρδο!!! Μια καλή μέθοδος λοιπών είναι το οτι της ποιάνω το δέρμα απο το σβέρκο με όλη μου την παλάμη και αυτή αμέσως κοκκαλώνει! αν πάει να φύγει απλά την σφίγγω λιγάκι και το καταλαβαίνει και κάθεται. Δέν έιναι επίπονο για αυτήν, απλά γενικά τις γάτες άν τις ποιάσεις απο εκεί δε ξέρουν τι να κάνουν. Η δικιά μου υπ' όψην είναι περσίας και νύχια δέν βγάζει...καλύτερα άν το επιχειρήσετε σε άλλη γάτα να είστε προστατευμένος/η για αρχή και μακρυά το πρόσωπό σας! Γατοκαληνύχτα σας! Cheers!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 12 Απριλίου 2009 στις 01:36 Η staman2 έγραψε: #6.873 12-04-09 01:36 Περσάκια γεια!!! Ο Περσουλης και η Ναλίτα σας χαιρετουν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Απριλίου 2009 στις 01:41 Η moukelis έγραψε: #6.874 12-04-09 01:41 Περση και Ναλιτα ειστε κουκλακια!Να σας χαιρεται η μαμα σας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 12 Απριλίου 2009 στις 01:44 Η staman2 έγραψε: #6.875 12-04-09 01:44 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Περση και Ναλιτα ειστε κουκλακια!Να σας χαιρεται η μαμα σας! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστουμε πολύ και περιμένουμε να ζητήσετε συγγνώμη απ΄την μαμα μας που την γράψατε στον κ$#%ο σας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. brigite Διάσημο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 64 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 3.087 μηνύματα. 12 Απριλίου 2009 στις 20:19 Η brigite έγραψε: #6.876 12-04-09 20:19 Επαναλαμβανομαι ,αλλα χαλαλι τους.Ο Περσης ειναι ο ερωτας μου.Βλεποντας και τη Ναλα στη μεγαλη φωτο εεεεεεε........τι να πω;Απιθανα μουτρακια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 12 Απριλίου 2009 στις 20:26 Η elvenstar: #6.877 12-04-09 20:26 Τι γλυκιά κ απίθανη ΠερσοΝαλοφωτογραφία είναι αυτή;;;;:kiss::kiss::kiss: Αρχική Δημοσίευση από brigite: Επαναλαμβανομαι ,αλλα χαλαλι τους.Ο Περσης ειναι ο ερωτας μου.Βλεποντας και τη Ναλα στη μεγαλη φωτο εεεεεεε........τι να πω;Απιθανα μουτρακια Click για ανάπτυξη... Νομίζω πάντως ότι όποιο περσάκι κ να δεις έχουν όλα απίθανα μουτράκια, όπως κ η δικιά σου, βάλε μια μεγαλύτερη φωτογραφία της να τη δούμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. brigite Διάσημο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 64 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 3.087 μηνύματα. 12 Απριλίου 2009 στις 21:27 Η brigite έγραψε: #6.878 12-04-09 21:27 Αυτη ειναι η φατσουλα μας σημερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα IMG_0218.JPG 83,7 KB · Εμφανίσεις: 24 staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 13 Απριλίου 2009 στις 10:13 Η staman2 έγραψε: #6.879 13-04-09 10:13 Αρχική Δημοσίευση από brigite: Επαναλαμβανομαι ,αλλα χαλαλι τους.Ο Περσης ειναι ο ερωτας μου.Βλεποντας και τη Ναλα στη μεγαλη φωτο εεεεεεε........τι να πω;Απιθανα μουτρακια Click για ανάπτυξη... Σ΄ευχαριστουμε πολύ για τα καλά σου λόγια. Ο Περσουλης σου στέλνει ένα μουσουδάκι και μια γλυκιά ανάσα στο αφτί σου Αρχική Δημοσίευση από brigite: Αυτη ειναι η φατσουλα μας σημερα. Click για ανάπτυξη... Τι ομορφιές!!!!!!!!!! Βάζε περισσότερες φωτο να απολαμβάνουμε την ομορφιά της κούκλας σου!!! Ειναι ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 13 Απριλίου 2009 στις 12:50 Η elvenstar: #6.880 13-04-09 12:50 Αρχική Δημοσίευση από brigite: Αυτη ειναι η φατσουλα μας σημερα. Click για ανάπτυξη... Τι γλυκιά φατσούλα είναι αυτή; Καταπληκτικό το μωράκι σου όπως λέει κ η Αναστασία θέλουμε κι άλλες φωτογραφίες από αυτή τη μουσούδα Εμείς κ. Πέρση δεν έχουμε μουσουδιές κ ανασίτσες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 342 343 344 345 346 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 344 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 344 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι το θυμαμαι,Λωρα δεν ειναι; Click για ανάπτυξη... Ναι Λώρα η τρελοκοτσιδού Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Απριλίου 2009 στις 18:17 Η moukelis έγραψε: #6.871 09-04-09 18:17 Α ωραια αφου το διασταυρωσαμε ολα ενταξει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Daemonos Νεοφερμένο μέλος Ο Daemonos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 45 μηνύματα. 9 Απριλίου 2009 στις 23:18 Ο Daemonos έγραψε: #6.872 09-04-09 23:18 Για όσους δυσκολευονται με το κολλύριο η με τον καθαρισμό των ματιών. Το Γατόνι μου δέν θέλει καθόλου την διαδικασία να της βάλω κολλύριο στα μάτια η να της τα καθαρίσω... Τα βοβάται όπως ο Δράκουλας το σκόρδο!!! Μια καλή μέθοδος λοιπών είναι το οτι της ποιάνω το δέρμα απο το σβέρκο με όλη μου την παλάμη και αυτή αμέσως κοκκαλώνει! αν πάει να φύγει απλά την σφίγγω λιγάκι και το καταλαβαίνει και κάθεται. Δέν έιναι επίπονο για αυτήν, απλά γενικά τις γάτες άν τις ποιάσεις απο εκεί δε ξέρουν τι να κάνουν. Η δικιά μου υπ' όψην είναι περσίας και νύχια δέν βγάζει...καλύτερα άν το επιχειρήσετε σε άλλη γάτα να είστε προστατευμένος/η για αρχή και μακρυά το πρόσωπό σας! Γατοκαληνύχτα σας! Cheers!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 12 Απριλίου 2009 στις 01:36 Η staman2 έγραψε: #6.873 12-04-09 01:36 Περσάκια γεια!!! Ο Περσουλης και η Ναλίτα σας χαιρετουν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Απριλίου 2009 στις 01:41 Η moukelis έγραψε: #6.874 12-04-09 01:41 Περση και Ναλιτα ειστε κουκλακια!Να σας χαιρεται η μαμα σας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 12 Απριλίου 2009 στις 01:44 Η staman2 έγραψε: #6.875 12-04-09 01:44 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Περση και Ναλιτα ειστε κουκλακια!Να σας χαιρεται η μαμα σας! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστουμε πολύ και περιμένουμε να ζητήσετε συγγνώμη απ΄την μαμα μας που την γράψατε στον κ$#%ο σας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. brigite Διάσημο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 64 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 3.087 μηνύματα. 12 Απριλίου 2009 στις 20:19 Η brigite έγραψε: #6.876 12-04-09 20:19 Επαναλαμβανομαι ,αλλα χαλαλι τους.Ο Περσης ειναι ο ερωτας μου.Βλεποντας και τη Ναλα στη μεγαλη φωτο εεεεεεε........τι να πω;Απιθανα μουτρακια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 12 Απριλίου 2009 στις 20:26 Η elvenstar: #6.877 12-04-09 20:26 Τι γλυκιά κ απίθανη ΠερσοΝαλοφωτογραφία είναι αυτή;;;;:kiss::kiss::kiss: Αρχική Δημοσίευση από brigite: Επαναλαμβανομαι ,αλλα χαλαλι τους.Ο Περσης ειναι ο ερωτας μου.Βλεποντας και τη Ναλα στη μεγαλη φωτο εεεεεεε........τι να πω;Απιθανα μουτρακια Click για ανάπτυξη... Νομίζω πάντως ότι όποιο περσάκι κ να δεις έχουν όλα απίθανα μουτράκια, όπως κ η δικιά σου, βάλε μια μεγαλύτερη φωτογραφία της να τη δούμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. brigite Διάσημο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 64 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 3.087 μηνύματα. 12 Απριλίου 2009 στις 21:27 Η brigite έγραψε: #6.878 12-04-09 21:27 Αυτη ειναι η φατσουλα μας σημερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα IMG_0218.JPG 83,7 KB · Εμφανίσεις: 24 staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 13 Απριλίου 2009 στις 10:13 Η staman2 έγραψε: #6.879 13-04-09 10:13 Αρχική Δημοσίευση από brigite: Επαναλαμβανομαι ,αλλα χαλαλι τους.Ο Περσης ειναι ο ερωτας μου.Βλεποντας και τη Ναλα στη μεγαλη φωτο εεεεεεε........τι να πω;Απιθανα μουτρακια Click για ανάπτυξη... Σ΄ευχαριστουμε πολύ για τα καλά σου λόγια. Ο Περσουλης σου στέλνει ένα μουσουδάκι και μια γλυκιά ανάσα στο αφτί σου Αρχική Δημοσίευση από brigite: Αυτη ειναι η φατσουλα μας σημερα. Click για ανάπτυξη... Τι ομορφιές!!!!!!!!!! Βάζε περισσότερες φωτο να απολαμβάνουμε την ομορφιά της κούκλας σου!!! Ειναι ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 13 Απριλίου 2009 στις 12:50 Η elvenstar: #6.880 13-04-09 12:50 Αρχική Δημοσίευση από brigite: Αυτη ειναι η φατσουλα μας σημερα. Click για ανάπτυξη... Τι γλυκιά φατσούλα είναι αυτή; Καταπληκτικό το μωράκι σου όπως λέει κ η Αναστασία θέλουμε κι άλλες φωτογραφίες από αυτή τη μουσούδα Εμείς κ. Πέρση δεν έχουμε μουσουδιές κ ανασίτσες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 342 343 344 345 346 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 344 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 344 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Α ωραια αφου το διασταυρωσαμε ολα ενταξει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Daemonos Νεοφερμένο μέλος Ο Daemonos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 45 μηνύματα. 9 Απριλίου 2009 στις 23:18 Ο Daemonos έγραψε: #6.872 09-04-09 23:18 Για όσους δυσκολευονται με το κολλύριο η με τον καθαρισμό των ματιών. Το Γατόνι μου δέν θέλει καθόλου την διαδικασία να της βάλω κολλύριο στα μάτια η να της τα καθαρίσω... Τα βοβάται όπως ο Δράκουλας το σκόρδο!!! Μια καλή μέθοδος λοιπών είναι το οτι της ποιάνω το δέρμα απο το σβέρκο με όλη μου την παλάμη και αυτή αμέσως κοκκαλώνει! αν πάει να φύγει απλά την σφίγγω λιγάκι και το καταλαβαίνει και κάθεται. Δέν έιναι επίπονο για αυτήν, απλά γενικά τις γάτες άν τις ποιάσεις απο εκεί δε ξέρουν τι να κάνουν. Η δικιά μου υπ' όψην είναι περσίας και νύχια δέν βγάζει...καλύτερα άν το επιχειρήσετε σε άλλη γάτα να είστε προστατευμένος/η για αρχή και μακρυά το πρόσωπό σας! Γατοκαληνύχτα σας! Cheers!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 12 Απριλίου 2009 στις 01:36 Η staman2 έγραψε: #6.873 12-04-09 01:36 Περσάκια γεια!!! Ο Περσουλης και η Ναλίτα σας χαιρετουν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Απριλίου 2009 στις 01:41 Η moukelis έγραψε: #6.874 12-04-09 01:41 Περση και Ναλιτα ειστε κουκλακια!Να σας χαιρεται η μαμα σας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 12 Απριλίου 2009 στις 01:44 Η staman2 έγραψε: #6.875 12-04-09 01:44 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Περση και Ναλιτα ειστε κουκλακια!Να σας χαιρεται η μαμα σας! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστουμε πολύ και περιμένουμε να ζητήσετε συγγνώμη απ΄την μαμα μας που την γράψατε στον κ$#%ο σας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. brigite Διάσημο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 64 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 3.087 μηνύματα. 12 Απριλίου 2009 στις 20:19 Η brigite έγραψε: #6.876 12-04-09 20:19 Επαναλαμβανομαι ,αλλα χαλαλι τους.Ο Περσης ειναι ο ερωτας μου.Βλεποντας και τη Ναλα στη μεγαλη φωτο εεεεεεε........τι να πω;Απιθανα μουτρακια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 12 Απριλίου 2009 στις 20:26 Η elvenstar: #6.877 12-04-09 20:26 Τι γλυκιά κ απίθανη ΠερσοΝαλοφωτογραφία είναι αυτή;;;;:kiss::kiss::kiss: Αρχική Δημοσίευση από brigite: Επαναλαμβανομαι ,αλλα χαλαλι τους.Ο Περσης ειναι ο ερωτας μου.Βλεποντας και τη Ναλα στη μεγαλη φωτο εεεεεεε........τι να πω;Απιθανα μουτρακια Click για ανάπτυξη... Νομίζω πάντως ότι όποιο περσάκι κ να δεις έχουν όλα απίθανα μουτράκια, όπως κ η δικιά σου, βάλε μια μεγαλύτερη φωτογραφία της να τη δούμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. brigite Διάσημο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 64 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 3.087 μηνύματα. 12 Απριλίου 2009 στις 21:27 Η brigite έγραψε: #6.878 12-04-09 21:27 Αυτη ειναι η φατσουλα μας σημερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα IMG_0218.JPG 83,7 KB · Εμφανίσεις: 24 staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 13 Απριλίου 2009 στις 10:13 Η staman2 έγραψε: #6.879 13-04-09 10:13 Αρχική Δημοσίευση από brigite: Επαναλαμβανομαι ,αλλα χαλαλι τους.Ο Περσης ειναι ο ερωτας μου.Βλεποντας και τη Ναλα στη μεγαλη φωτο εεεεεεε........τι να πω;Απιθανα μουτρακια Click για ανάπτυξη... Σ΄ευχαριστουμε πολύ για τα καλά σου λόγια. Ο Περσουλης σου στέλνει ένα μουσουδάκι και μια γλυκιά ανάσα στο αφτί σου Αρχική Δημοσίευση από brigite: Αυτη ειναι η φατσουλα μας σημερα. Click για ανάπτυξη... Τι ομορφιές!!!!!!!!!! Βάζε περισσότερες φωτο να απολαμβάνουμε την ομορφιά της κούκλας σου!!! Ειναι ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 13 Απριλίου 2009 στις 12:50 Η elvenstar: #6.880 13-04-09 12:50 Αρχική Δημοσίευση από brigite: Αυτη ειναι η φατσουλα μας σημερα. Click για ανάπτυξη... Τι γλυκιά φατσούλα είναι αυτή; Καταπληκτικό το μωράκι σου όπως λέει κ η Αναστασία θέλουμε κι άλλες φωτογραφίες από αυτή τη μουσούδα Εμείς κ. Πέρση δεν έχουμε μουσουδιές κ ανασίτσες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 342 343 344 345 346 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 344 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 344 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Για όσους δυσκολευονται με το κολλύριο η με τον καθαρισμό των ματιών. Το Γατόνι μου δέν θέλει καθόλου την διαδικασία να της βάλω κολλύριο στα μάτια η να της τα καθαρίσω... Τα βοβάται όπως ο Δράκουλας το σκόρδο!!! Μια καλή μέθοδος λοιπών είναι το οτι της ποιάνω το δέρμα απο το σβέρκο με όλη μου την παλάμη και αυτή αμέσως κοκκαλώνει! αν πάει να φύγει απλά την σφίγγω λιγάκι και το καταλαβαίνει και κάθεται. Δέν έιναι επίπονο για αυτήν, απλά γενικά τις γάτες άν τις ποιάσεις απο εκεί δε ξέρουν τι να κάνουν. Η δικιά μου υπ' όψην είναι περσίας και νύχια δέν βγάζει...καλύτερα άν το επιχειρήσετε σε άλλη γάτα να είστε προστατευμένος/η για αρχή και μακρυά το πρόσωπό σας! Γατοκαληνύχτα σας! Cheers!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 12 Απριλίου 2009 στις 01:36 Η staman2 έγραψε: #6.873 12-04-09 01:36 Περσάκια γεια!!! Ο Περσουλης και η Ναλίτα σας χαιρετουν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Απριλίου 2009 στις 01:41 Η moukelis έγραψε: #6.874 12-04-09 01:41 Περση και Ναλιτα ειστε κουκλακια!Να σας χαιρεται η μαμα σας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 12 Απριλίου 2009 στις 01:44 Η staman2 έγραψε: #6.875 12-04-09 01:44 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Περση και Ναλιτα ειστε κουκλακια!Να σας χαιρεται η μαμα σας! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστουμε πολύ και περιμένουμε να ζητήσετε συγγνώμη απ΄την μαμα μας που την γράψατε στον κ$#%ο σας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. brigite Διάσημο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 64 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 3.087 μηνύματα. 12 Απριλίου 2009 στις 20:19 Η brigite έγραψε: #6.876 12-04-09 20:19 Επαναλαμβανομαι ,αλλα χαλαλι τους.Ο Περσης ειναι ο ερωτας μου.Βλεποντας και τη Ναλα στη μεγαλη φωτο εεεεεεε........τι να πω;Απιθανα μουτρακια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 12 Απριλίου 2009 στις 20:26 Η elvenstar: #6.877 12-04-09 20:26 Τι γλυκιά κ απίθανη ΠερσοΝαλοφωτογραφία είναι αυτή;;;;:kiss::kiss::kiss: Αρχική Δημοσίευση από brigite: Επαναλαμβανομαι ,αλλα χαλαλι τους.Ο Περσης ειναι ο ερωτας μου.Βλεποντας και τη Ναλα στη μεγαλη φωτο εεεεεεε........τι να πω;Απιθανα μουτρακια Click για ανάπτυξη... Νομίζω πάντως ότι όποιο περσάκι κ να δεις έχουν όλα απίθανα μουτράκια, όπως κ η δικιά σου, βάλε μια μεγαλύτερη φωτογραφία της να τη δούμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. brigite Διάσημο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 64 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 3.087 μηνύματα. 12 Απριλίου 2009 στις 21:27 Η brigite έγραψε: #6.878 12-04-09 21:27 Αυτη ειναι η φατσουλα μας σημερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα IMG_0218.JPG 83,7 KB · Εμφανίσεις: 24 staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 13 Απριλίου 2009 στις 10:13 Η staman2 έγραψε: #6.879 13-04-09 10:13 Αρχική Δημοσίευση από brigite: Επαναλαμβανομαι ,αλλα χαλαλι τους.Ο Περσης ειναι ο ερωτας μου.Βλεποντας και τη Ναλα στη μεγαλη φωτο εεεεεεε........τι να πω;Απιθανα μουτρακια Click για ανάπτυξη... Σ΄ευχαριστουμε πολύ για τα καλά σου λόγια. Ο Περσουλης σου στέλνει ένα μουσουδάκι και μια γλυκιά ανάσα στο αφτί σου Αρχική Δημοσίευση από brigite: Αυτη ειναι η φατσουλα μας σημερα. Click για ανάπτυξη... Τι ομορφιές!!!!!!!!!! Βάζε περισσότερες φωτο να απολαμβάνουμε την ομορφιά της κούκλας σου!!! Ειναι ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 13 Απριλίου 2009 στις 12:50 Η elvenstar: #6.880 13-04-09 12:50 Αρχική Δημοσίευση από brigite: Αυτη ειναι η φατσουλα μας σημερα. Click για ανάπτυξη... Τι γλυκιά φατσούλα είναι αυτή; Καταπληκτικό το μωράκι σου όπως λέει κ η Αναστασία θέλουμε κι άλλες φωτογραφίες από αυτή τη μουσούδα Εμείς κ. Πέρση δεν έχουμε μουσουδιές κ ανασίτσες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 342 343 344 345 346 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 344 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 344 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Περσάκια γεια!!! Ο Περσουλης και η Ναλίτα σας χαιρετουν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Απριλίου 2009 στις 01:41 Η moukelis έγραψε: #6.874 12-04-09 01:41 Περση και Ναλιτα ειστε κουκλακια!Να σας χαιρεται η μαμα σας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 12 Απριλίου 2009 στις 01:44 Η staman2 έγραψε: #6.875 12-04-09 01:44 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Περση και Ναλιτα ειστε κουκλακια!Να σας χαιρεται η μαμα σας! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστουμε πολύ και περιμένουμε να ζητήσετε συγγνώμη απ΄την μαμα μας που την γράψατε στον κ$#%ο σας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. brigite Διάσημο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 64 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 3.087 μηνύματα. 12 Απριλίου 2009 στις 20:19 Η brigite έγραψε: #6.876 12-04-09 20:19 Επαναλαμβανομαι ,αλλα χαλαλι τους.Ο Περσης ειναι ο ερωτας μου.Βλεποντας και τη Ναλα στη μεγαλη φωτο εεεεεεε........τι να πω;Απιθανα μουτρακια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 12 Απριλίου 2009 στις 20:26 Η elvenstar: #6.877 12-04-09 20:26 Τι γλυκιά κ απίθανη ΠερσοΝαλοφωτογραφία είναι αυτή;;;;:kiss::kiss::kiss: Αρχική Δημοσίευση από brigite: Επαναλαμβανομαι ,αλλα χαλαλι τους.Ο Περσης ειναι ο ερωτας μου.Βλεποντας και τη Ναλα στη μεγαλη φωτο εεεεεεε........τι να πω;Απιθανα μουτρακια Click για ανάπτυξη... Νομίζω πάντως ότι όποιο περσάκι κ να δεις έχουν όλα απίθανα μουτράκια, όπως κ η δικιά σου, βάλε μια μεγαλύτερη φωτογραφία της να τη δούμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. brigite Διάσημο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 64 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 3.087 μηνύματα. 12 Απριλίου 2009 στις 21:27 Η brigite έγραψε: #6.878 12-04-09 21:27 Αυτη ειναι η φατσουλα μας σημερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα IMG_0218.JPG 83,7 KB · Εμφανίσεις: 24 staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 13 Απριλίου 2009 στις 10:13 Η staman2 έγραψε: #6.879 13-04-09 10:13 Αρχική Δημοσίευση από brigite: Επαναλαμβανομαι ,αλλα χαλαλι τους.Ο Περσης ειναι ο ερωτας μου.Βλεποντας και τη Ναλα στη μεγαλη φωτο εεεεεεε........τι να πω;Απιθανα μουτρακια Click για ανάπτυξη... Σ΄ευχαριστουμε πολύ για τα καλά σου λόγια. Ο Περσουλης σου στέλνει ένα μουσουδάκι και μια γλυκιά ανάσα στο αφτί σου Αρχική Δημοσίευση από brigite: Αυτη ειναι η φατσουλα μας σημερα. Click για ανάπτυξη... Τι ομορφιές!!!!!!!!!! Βάζε περισσότερες φωτο να απολαμβάνουμε την ομορφιά της κούκλας σου!!! Ειναι ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 13 Απριλίου 2009 στις 12:50 Η elvenstar: #6.880 13-04-09 12:50 Αρχική Δημοσίευση από brigite: Αυτη ειναι η φατσουλα μας σημερα. Click για ανάπτυξη... Τι γλυκιά φατσούλα είναι αυτή; Καταπληκτικό το μωράκι σου όπως λέει κ η Αναστασία θέλουμε κι άλλες φωτογραφίες από αυτή τη μουσούδα Εμείς κ. Πέρση δεν έχουμε μουσουδιές κ ανασίτσες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 342 343 344 345 346 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 344 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 344 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Περση και Ναλιτα ειστε κουκλακια!Να σας χαιρεται η μαμα σας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 12 Απριλίου 2009 στις 01:44 Η staman2 έγραψε: #6.875 12-04-09 01:44 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Περση και Ναλιτα ειστε κουκλακια!Να σας χαιρεται η μαμα σας! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστουμε πολύ και περιμένουμε να ζητήσετε συγγνώμη απ΄την μαμα μας που την γράψατε στον κ$#%ο σας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. brigite Διάσημο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 64 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 3.087 μηνύματα. 12 Απριλίου 2009 στις 20:19 Η brigite έγραψε: #6.876 12-04-09 20:19 Επαναλαμβανομαι ,αλλα χαλαλι τους.Ο Περσης ειναι ο ερωτας μου.Βλεποντας και τη Ναλα στη μεγαλη φωτο εεεεεεε........τι να πω;Απιθανα μουτρακια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 12 Απριλίου 2009 στις 20:26 Η elvenstar: #6.877 12-04-09 20:26 Τι γλυκιά κ απίθανη ΠερσοΝαλοφωτογραφία είναι αυτή;;;;:kiss::kiss::kiss: Αρχική Δημοσίευση από brigite: Επαναλαμβανομαι ,αλλα χαλαλι τους.Ο Περσης ειναι ο ερωτας μου.Βλεποντας και τη Ναλα στη μεγαλη φωτο εεεεεεε........τι να πω;Απιθανα μουτρακια Click για ανάπτυξη... Νομίζω πάντως ότι όποιο περσάκι κ να δεις έχουν όλα απίθανα μουτράκια, όπως κ η δικιά σου, βάλε μια μεγαλύτερη φωτογραφία της να τη δούμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. brigite Διάσημο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 64 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 3.087 μηνύματα. 12 Απριλίου 2009 στις 21:27 Η brigite έγραψε: #6.878 12-04-09 21:27 Αυτη ειναι η φατσουλα μας σημερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα IMG_0218.JPG 83,7 KB · Εμφανίσεις: 24 staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 13 Απριλίου 2009 στις 10:13 Η staman2 έγραψε: #6.879 13-04-09 10:13 Αρχική Δημοσίευση από brigite: Επαναλαμβανομαι ,αλλα χαλαλι τους.Ο Περσης ειναι ο ερωτας μου.Βλεποντας και τη Ναλα στη μεγαλη φωτο εεεεεεε........τι να πω;Απιθανα μουτρακια Click για ανάπτυξη... Σ΄ευχαριστουμε πολύ για τα καλά σου λόγια. Ο Περσουλης σου στέλνει ένα μουσουδάκι και μια γλυκιά ανάσα στο αφτί σου Αρχική Δημοσίευση από brigite: Αυτη ειναι η φατσουλα μας σημερα. Click για ανάπτυξη... Τι ομορφιές!!!!!!!!!! Βάζε περισσότερες φωτο να απολαμβάνουμε την ομορφιά της κούκλας σου!!! Ειναι ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 13 Απριλίου 2009 στις 12:50 Η elvenstar: #6.880 13-04-09 12:50 Αρχική Δημοσίευση από brigite: Αυτη ειναι η φατσουλα μας σημερα. Click για ανάπτυξη... Τι γλυκιά φατσούλα είναι αυτή; Καταπληκτικό το μωράκι σου όπως λέει κ η Αναστασία θέλουμε κι άλλες φωτογραφίες από αυτή τη μουσούδα Εμείς κ. Πέρση δεν έχουμε μουσουδιές κ ανασίτσες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 342 343 344 345 346 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 344 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 344 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Περση και Ναλιτα ειστε κουκλακια!Να σας χαιρεται η μαμα σας! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστουμε πολύ και περιμένουμε να ζητήσετε συγγνώμη απ΄την μαμα μας που την γράψατε στον κ$#%ο σας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
brigite Διάσημο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 64 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 3.087 μηνύματα. 12 Απριλίου 2009 στις 20:19 Η brigite έγραψε: #6.876 12-04-09 20:19 Επαναλαμβανομαι ,αλλα χαλαλι τους.Ο Περσης ειναι ο ερωτας μου.Βλεποντας και τη Ναλα στη μεγαλη φωτο εεεεεεε........τι να πω;Απιθανα μουτρακια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 12 Απριλίου 2009 στις 20:26 Η elvenstar: #6.877 12-04-09 20:26 Τι γλυκιά κ απίθανη ΠερσοΝαλοφωτογραφία είναι αυτή;;;;:kiss::kiss::kiss: Αρχική Δημοσίευση από brigite: Επαναλαμβανομαι ,αλλα χαλαλι τους.Ο Περσης ειναι ο ερωτας μου.Βλεποντας και τη Ναλα στη μεγαλη φωτο εεεεεεε........τι να πω;Απιθανα μουτρακια Click για ανάπτυξη... Νομίζω πάντως ότι όποιο περσάκι κ να δεις έχουν όλα απίθανα μουτράκια, όπως κ η δικιά σου, βάλε μια μεγαλύτερη φωτογραφία της να τη δούμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. brigite Διάσημο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 64 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 3.087 μηνύματα. 12 Απριλίου 2009 στις 21:27 Η brigite έγραψε: #6.878 12-04-09 21:27 Αυτη ειναι η φατσουλα μας σημερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα IMG_0218.JPG 83,7 KB · Εμφανίσεις: 24 staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 13 Απριλίου 2009 στις 10:13 Η staman2 έγραψε: #6.879 13-04-09 10:13 Αρχική Δημοσίευση από brigite: Επαναλαμβανομαι ,αλλα χαλαλι τους.Ο Περσης ειναι ο ερωτας μου.Βλεποντας και τη Ναλα στη μεγαλη φωτο εεεεεεε........τι να πω;Απιθανα μουτρακια Click για ανάπτυξη... Σ΄ευχαριστουμε πολύ για τα καλά σου λόγια. Ο Περσουλης σου στέλνει ένα μουσουδάκι και μια γλυκιά ανάσα στο αφτί σου Αρχική Δημοσίευση από brigite: Αυτη ειναι η φατσουλα μας σημερα. Click για ανάπτυξη... Τι ομορφιές!!!!!!!!!! Βάζε περισσότερες φωτο να απολαμβάνουμε την ομορφιά της κούκλας σου!!! Ειναι ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 13 Απριλίου 2009 στις 12:50 Η elvenstar: #6.880 13-04-09 12:50 Αρχική Δημοσίευση από brigite: Αυτη ειναι η φατσουλα μας σημερα. Click για ανάπτυξη... Τι γλυκιά φατσούλα είναι αυτή; Καταπληκτικό το μωράκι σου όπως λέει κ η Αναστασία θέλουμε κι άλλες φωτογραφίες από αυτή τη μουσούδα Εμείς κ. Πέρση δεν έχουμε μουσουδιές κ ανασίτσες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 342 343 344 345 346 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 344 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 344 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Επαναλαμβανομαι ,αλλα χαλαλι τους.Ο Περσης ειναι ο ερωτας μου.Βλεποντας και τη Ναλα στη μεγαλη φωτο εεεεεεε........τι να πω;Απιθανα μουτρακια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 12 Απριλίου 2009 στις 20:26 Η elvenstar: #6.877 12-04-09 20:26 Τι γλυκιά κ απίθανη ΠερσοΝαλοφωτογραφία είναι αυτή;;;;:kiss::kiss::kiss: Αρχική Δημοσίευση από brigite: Επαναλαμβανομαι ,αλλα χαλαλι τους.Ο Περσης ειναι ο ερωτας μου.Βλεποντας και τη Ναλα στη μεγαλη φωτο εεεεεεε........τι να πω;Απιθανα μουτρακια Click για ανάπτυξη... Νομίζω πάντως ότι όποιο περσάκι κ να δεις έχουν όλα απίθανα μουτράκια, όπως κ η δικιά σου, βάλε μια μεγαλύτερη φωτογραφία της να τη δούμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. brigite Διάσημο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 64 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 3.087 μηνύματα. 12 Απριλίου 2009 στις 21:27 Η brigite έγραψε: #6.878 12-04-09 21:27 Αυτη ειναι η φατσουλα μας σημερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα IMG_0218.JPG 83,7 KB · Εμφανίσεις: 24 staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 13 Απριλίου 2009 στις 10:13 Η staman2 έγραψε: #6.879 13-04-09 10:13 Αρχική Δημοσίευση από brigite: Επαναλαμβανομαι ,αλλα χαλαλι τους.Ο Περσης ειναι ο ερωτας μου.Βλεποντας και τη Ναλα στη μεγαλη φωτο εεεεεεε........τι να πω;Απιθανα μουτρακια Click για ανάπτυξη... Σ΄ευχαριστουμε πολύ για τα καλά σου λόγια. Ο Περσουλης σου στέλνει ένα μουσουδάκι και μια γλυκιά ανάσα στο αφτί σου Αρχική Δημοσίευση από brigite: Αυτη ειναι η φατσουλα μας σημερα. Click για ανάπτυξη... Τι ομορφιές!!!!!!!!!! Βάζε περισσότερες φωτο να απολαμβάνουμε την ομορφιά της κούκλας σου!!! Ειναι ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 13 Απριλίου 2009 στις 12:50 Η elvenstar: #6.880 13-04-09 12:50 Αρχική Δημοσίευση από brigite: Αυτη ειναι η φατσουλα μας σημερα. Click για ανάπτυξη... Τι γλυκιά φατσούλα είναι αυτή; Καταπληκτικό το μωράκι σου όπως λέει κ η Αναστασία θέλουμε κι άλλες φωτογραφίες από αυτή τη μουσούδα Εμείς κ. Πέρση δεν έχουμε μουσουδιές κ ανασίτσες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 342 343 344 345 346 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 344 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 344 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Τι γλυκιά κ απίθανη ΠερσοΝαλοφωτογραφία είναι αυτή;;;;:kiss::kiss::kiss: Αρχική Δημοσίευση από brigite: Επαναλαμβανομαι ,αλλα χαλαλι τους.Ο Περσης ειναι ο ερωτας μου.Βλεποντας και τη Ναλα στη μεγαλη φωτο εεεεεεε........τι να πω;Απιθανα μουτρακια Click για ανάπτυξη... Νομίζω πάντως ότι όποιο περσάκι κ να δεις έχουν όλα απίθανα μουτράκια, όπως κ η δικιά σου, βάλε μια μεγαλύτερη φωτογραφία της να τη δούμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
brigite Διάσημο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 64 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 3.087 μηνύματα. 12 Απριλίου 2009 στις 21:27 Η brigite έγραψε: #6.878 12-04-09 21:27 Αυτη ειναι η φατσουλα μας σημερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα IMG_0218.JPG 83,7 KB · Εμφανίσεις: 24 staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 13 Απριλίου 2009 στις 10:13 Η staman2 έγραψε: #6.879 13-04-09 10:13 Αρχική Δημοσίευση από brigite: Επαναλαμβανομαι ,αλλα χαλαλι τους.Ο Περσης ειναι ο ερωτας μου.Βλεποντας και τη Ναλα στη μεγαλη φωτο εεεεεεε........τι να πω;Απιθανα μουτρακια Click για ανάπτυξη... Σ΄ευχαριστουμε πολύ για τα καλά σου λόγια. Ο Περσουλης σου στέλνει ένα μουσουδάκι και μια γλυκιά ανάσα στο αφτί σου Αρχική Δημοσίευση από brigite: Αυτη ειναι η φατσουλα μας σημερα. Click για ανάπτυξη... Τι ομορφιές!!!!!!!!!! Βάζε περισσότερες φωτο να απολαμβάνουμε την ομορφιά της κούκλας σου!!! Ειναι ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 13 Απριλίου 2009 στις 12:50 Η elvenstar: #6.880 13-04-09 12:50 Αρχική Δημοσίευση από brigite: Αυτη ειναι η φατσουλα μας σημερα. Click για ανάπτυξη... Τι γλυκιά φατσούλα είναι αυτή; Καταπληκτικό το μωράκι σου όπως λέει κ η Αναστασία θέλουμε κι άλλες φωτογραφίες από αυτή τη μουσούδα Εμείς κ. Πέρση δεν έχουμε μουσουδιές κ ανασίτσες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 342 343 344 345 346 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 344 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 344 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αυτη ειναι η φατσουλα μας σημερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 13 Απριλίου 2009 στις 10:13 Η staman2 έγραψε: #6.879 13-04-09 10:13 Αρχική Δημοσίευση από brigite: Επαναλαμβανομαι ,αλλα χαλαλι τους.Ο Περσης ειναι ο ερωτας μου.Βλεποντας και τη Ναλα στη μεγαλη φωτο εεεεεεε........τι να πω;Απιθανα μουτρακια Click για ανάπτυξη... Σ΄ευχαριστουμε πολύ για τα καλά σου λόγια. Ο Περσουλης σου στέλνει ένα μουσουδάκι και μια γλυκιά ανάσα στο αφτί σου Αρχική Δημοσίευση από brigite: Αυτη ειναι η φατσουλα μας σημερα. Click για ανάπτυξη... Τι ομορφιές!!!!!!!!!! Βάζε περισσότερες φωτο να απολαμβάνουμε την ομορφιά της κούκλας σου!!! Ειναι ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 13 Απριλίου 2009 στις 12:50 Η elvenstar: #6.880 13-04-09 12:50 Αρχική Δημοσίευση από brigite: Αυτη ειναι η φατσουλα μας σημερα. Click για ανάπτυξη... Τι γλυκιά φατσούλα είναι αυτή; Καταπληκτικό το μωράκι σου όπως λέει κ η Αναστασία θέλουμε κι άλλες φωτογραφίες από αυτή τη μουσούδα Εμείς κ. Πέρση δεν έχουμε μουσουδιές κ ανασίτσες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 342 343 344 345 346 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 344 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 344 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από brigite: Επαναλαμβανομαι ,αλλα χαλαλι τους.Ο Περσης ειναι ο ερωτας μου.Βλεποντας και τη Ναλα στη μεγαλη φωτο εεεεεεε........τι να πω;Απιθανα μουτρακια Click για ανάπτυξη... Σ΄ευχαριστουμε πολύ για τα καλά σου λόγια. Ο Περσουλης σου στέλνει ένα μουσουδάκι και μια γλυκιά ανάσα στο αφτί σου Αρχική Δημοσίευση από brigite: Αυτη ειναι η φατσουλα μας σημερα. Click για ανάπτυξη... Τι ομορφιές!!!!!!!!!! Βάζε περισσότερες φωτο να απολαμβάνουμε την ομορφιά της κούκλας σου!!! Ειναι ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 13 Απριλίου 2009 στις 12:50 Η elvenstar: #6.880 13-04-09 12:50 Αρχική Δημοσίευση από brigite: Αυτη ειναι η φατσουλα μας σημερα. Click για ανάπτυξη... Τι γλυκιά φατσούλα είναι αυτή; Καταπληκτικό το μωράκι σου όπως λέει κ η Αναστασία θέλουμε κι άλλες φωτογραφίες από αυτή τη μουσούδα Εμείς κ. Πέρση δεν έχουμε μουσουδιές κ ανασίτσες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από brigite: Αυτη ειναι η φατσουλα μας σημερα. Click για ανάπτυξη... Τι γλυκιά φατσούλα είναι αυτή; Καταπληκτικό το μωράκι σου όπως λέει κ η Αναστασία θέλουμε κι άλλες φωτογραφίες από αυτή τη μουσούδα Εμείς κ. Πέρση δεν έχουμε μουσουδιές κ ανασίτσες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.