Daemonos Νεοφερμένο μέλος Ο Daemonos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 45 μηνύματα. 13 Απριλίου 2009 στις 15:41 Ο Daemonos έγραψε: #6.881 13-04-09 15:41 Γειά σας γατόνια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 13 Απριλίου 2009 στις 15:56 Η Μαρία Γάτσιου: #6.882 13-04-09 15:56 Γεια σου σύντεκνε!Τι κάνει η μικρή;Καμιά νέα φωτογραφία έχουμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. helisabeta Νεοφερμένο μέλος Η helisabeta αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4 μηνύματα. 14 Απριλίου 2009 στις 21:06 Η helisabeta: #6.883 14-04-09 21:06 Και πάλι ήθελα να περάσω μια βόλτα από εδώ για να σας ευχαριστήσω για τη βοήθεια. Η Μάγια είναι μωλό ακόμα και ούτε το μισό ηρεμιστικό δεν μπορεί να κουμαντάρει...χεχε... Ευτυχώς τώρα είναι πολύ πιοήσυχη, βλέπω να κάνουμε οκ Πάσχα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 15 Απριλίου 2009 στις 13:38 Η Μαρία Γάτσιου: #6.884 15-04-09 13:38 Αρχική Δημοσίευση από helisabeta: Και πάλι ήθελα να περάσω μια βόλτα από εδώ για να σας ευχαριστήσω για τη βοήθεια. Η Μάγια είναι μωλό ακόμα και ούτε το μισό ηρεμιστικό δεν μπορεί να κουμαντάρει...χεχε... Ευτυχώς τώρα είναι πολύ πιοήσυχη, βλέπω να κάνουμε οκ Πάσχα! Click για ανάπτυξη... Γεια σου πολύ όμορφη η γατούλα σου,έχω μια υποψία οτι μπορεί να είναι η αδερφή του Φοίβου γιατί στον ιδιώτη που τον πήρα είχα δει την αδερφούλα του και έμοιαζε πολύ...29 Αυγούστου γεννήθηκε;Αν ναι είναι αδερφάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΑΖΗ ΕΛΕΝΗ Εκκολαπτόμενο μέλος Η ΓΑΖΗ ΕΛΕΝΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 65 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 179 μηνύματα. 15 Απριλίου 2009 στις 22:15 Η ΓΑΖΗ ΕΛΕΝΗ: #6.885 15-04-09 22:15 καλησπερουδια και απο μενα μετα απο πολυ καιρο. σας εβγαλα φωτο τα μωρα μου..τον μπαμπο και την τσιλι να τα δειτε...ποσο ομορφα ειναι...η γατομανα τι λεω....πρεπει να θυμοσαστε..και τα δυο τα πηρα μεσω του σαιτ αυτου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 21 03 2009 007.jpg 44,1 KB · Εμφανίσεις: 26 HPIM1113.JPG 84,1 KB · Εμφανίσεις: 29 HPIM0843.JPG 135,1 KB · Εμφανίσεις: 26 ΓΑΖΗ ΕΛΕΝΗ Εκκολαπτόμενο μέλος Η ΓΑΖΗ ΕΛΕΝΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 65 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 179 μηνύματα. 15 Απριλίου 2009 στις 22:20 Η ΓΑΖΗ ΕΛΕΝΗ: #6.886 15-04-09 22:20 και τωρα μια ερωτηση στους παλιους . πως θα καταλαβω οτι η θηλυκια θελει να ζευγαρωσει? ειναι ενος χρονου και σιγουρα ειναι πολυ μικρουλα,δεν θα την αφησω απο τωρα, αλλα για να ξερω τι μου γινεται και με αυτο το θεμα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΑΖΗ ΕΛΕΝΗ Εκκολαπτόμενο μέλος Η ΓΑΖΗ ΕΛΕΝΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 65 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 179 μηνύματα. 15 Απριλίου 2009 στις 22:22 Η ΓΑΖΗ ΕΛΕΝΗ: #6.887 15-04-09 22:22 καλη νυχτα παιδες... παω για δουλιτσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Daemonos Νεοφερμένο μέλος Ο Daemonos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 45 μηνύματα. 15 Απριλίου 2009 στις 22:53 Ο Daemonos έγραψε: #6.888 15-04-09 22:53 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Γεια σου σύντεκνε!Τι κάνει η μικρή;Καμιά νέα φωτογραφία έχουμε; Click για ανάπτυξη... Ο μικρός...σήμερα μου είπε ο κτινίατρος οτι τελικά είναι αγόρι...και τόσο καιρό τον έλεγα Ρίτα! Άσε έχω πέσει απο τα σύννεφα γαμότο! Ήθελα θυλικό και μου βγήκε αρσενικό... Είναι Gay... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Απριλίου 2009 στις 23:07 Η elvenstar: #6.889 15-04-09 23:07 Αρχική Δημοσίευση από helisabeta: Και πάλι ήθελα να περάσω μια βόλτα από εδώ για να σας ευχαριστήσω για τη βοήθεια. Η Μάγια είναι μωλό ακόμα και ούτε το μισό ηρεμιστικό δεν μπορεί να κουμαντάρει...χεχε... Ευτυχώς τώρα είναι πολύ πιοήσυχη, βλέπω να κάνουμε οκ Πάσχα! Click για ανάπτυξη... Το σημαντικό είναι ότι τώρα είναι καλά, πολύ χαίρομαι Αρχική Δημοσίευση από ΓΑΖΗ ΕΛΕΝΗ: καλησπερουδια και απο μενα μετα απο πολυ καιρο. σας εβγαλα φωτο τα μωρα μου..τον μπαμπο και την τσιλι να τα δειτε...ποσο ομορφα ειναι...η γατομανα τι λεω....πρεπει να θυμοσαστε..και τα δυο τα πηρα μεσω του σαιτ αυτου. Click για ανάπτυξη... Τέλειααααα τι καταπληκτικά μωρά ειναι αυτά; να βάζεις πιο συχνά φωτογραφίες Ελένη Αρχική Δημοσίευση από ΓΑΖΗ ΕΛΕΝΗ: και τωρα μια ερωτηση στους παλιους . πως θα καταλαβω οτι η θηλυκια θελει να ζευγαρωσει? ειναι ενος χρονου και σιγουρα ειναι πολυ μικρουλα,δεν θα την αφησω απο τωρα, αλλα για να ξερω τι μου γινεται και με αυτο το θεμα.... Click για ανάπτυξη... Θα το καταλάβεις αυτό είναι το μόνο σίγουρο, θα αρχίσει να κλαίει κ να σέρνεται στο πάτωμα το ζήτημα είναι τι θα κάνεις, πρέπει να είσαι προετοιμασμένη κ να έχεις αποφασίσει αν θα κάνεις στείρωση στη γατούλα σου Αρχική Δημοσίευση από Daemonos: Ο μικρός...σήμερα μου είπε ο κτινίατρος οτι τελικά είναι αγόρι...και τόσο καιρό τον έλεγα Ρίτα! Άσε έχω πέσει απο τα σύννεφα γαμότο! Ήθελα θυλικό και μου βγήκε αρσενικό... Είναι Gay... Click για ανάπτυξη... Αυτός είναι Gay ή εσύ είσαι άκυρος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Daemonos Νεοφερμένο μέλος Ο Daemonos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 45 μηνύματα. 16 Απριλίου 2009 στις 08:48 Ο Daemonos έγραψε: #6.890 16-04-09 08:48 Εμένα για θυλικό μου το δώσανε.μάλιστα και απο το pet shop του βγάζανε θυλικά ονόματα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marsieee Νεοφερμένο μέλος Η marsieee αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 16 Απριλίου 2009 στις 10:11 Η marsieee έγραψε: #6.891 16-04-09 10:11 γεια σας! γεια σας και απο εμενα!ειμαι καινουρια στο forum.εχετε κανει πολυ καλη δουλεια!και ειστε μια αξιολατρευτη παρεα! αυτη ειναι η μπεμπα!σταχτοπουτα την λεγαμε απο την αρχη αλλα τελικα εμεινε το μπεμπα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα (e)SP_A1028.jpg 74,6 KB · Εμφανίσεις: 33 DSC00005.jpg 163,3 KB · Εμφανίσεις: 26 moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 16 Απριλίου 2009 στις 10:18 Η moukelis έγραψε: #6.892 16-04-09 10:18 Καλημερα και καλωσηρθες! Τι ομορφη που ειναι...Τι χρωμα ειναι,μπλε κρεμ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 16 Απριλίου 2009 στις 10:44 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #6.893 16-04-09 10:44 Αρχική Δημοσίευση από marsieee: γεια σας και απο εμενα!ειμαι καινουρια στο forum.εχετε κανει πολυ καλη δουλεια!και ειστε μια αξιολατρευτη παρεα! αυτη ειναι η μπεμπα!σταχτοπουτα την λεγαμε απο την αρχη αλλα τελικα εμεινε το μπεμπα! Click για ανάπτυξη... Καλως ήρθατε!Πανέμορφο το γατούλι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vasiliki86 Πολύ δραστήριο μέλος Η Vasiliki86 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.118 μηνύματα. 16 Απριλίου 2009 στις 11:20 Η Vasiliki86: #6.894 16-04-09 11:20 Καλως ηρθες στην παρεα μας...! Η γατουλα σου ειναι πανεμορφη...!! Να τη χαιρεσαι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marsieee Νεοφερμένο μέλος Η marsieee αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 16 Απριλίου 2009 στις 17:02 Η marsieee έγραψε: #6.895 16-04-09 17:02 ευχαριστουμε για την υποδοχη!!!!!!ειναι γκρι σταχτυ μπλε! ειναι παρα πολυ καλη και ησυχη!και ολο κοιτιεται στον καθρεφτη... και οι δικες σας οι γατουλες ειναι παρα πολυ γλυκιες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 16 Απριλίου 2009 στις 17:11 Η Nonika έγραψε: #6.896 16-04-09 17:11 Οσες φαν των περσικων ριξτε μια ματια στη αγγελια του Κυρου,μετα θα ψαχνετε κ δεν θα βρισκετε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 16 Απριλίου 2009 στις 17:16 Η Anima έγραψε: #6.897 16-04-09 17:16 Να και μεις!!! (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα IMG_2331XanthosAndras xapla.jpg 153,7 KB · Εμφανίσεις: 25 IMG_2297 Hel.min.jpg 133,5 KB · Εμφανίσεις: 25 indrilgon Δραστήριο μέλος Η indrilgon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Πάρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 661 μηνύματα. 16 Απριλίου 2009 στις 18:28 Η indrilgon: #6.898 16-04-09 18:28 Αρχική Δημοσίευση από Vasiliki86: Οχι ακομα θα παω να το παρω στα αγγλικα πρωτα (γιατι δεν εχει βγει ακομα στα ελληνικα)και το Σεπτεμβρη που θα βγει με το καλο στα ελληνικα θα το διαβασω και τοτε... Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν κρατιόμουν ούτε να το αγοράσω στα αγγλικά τα διάβασα όλα σε e-book. (μια εβδομάδα ήμουν κολιμενη στην οθόνη) ειδικά το τέταρτο δεν μπορούσα να το αφήσω! (αν δεν σε κουράζουν τα e-book στο επίσημο siteτης writer έχει και το middle night sun που είναι το twilight από την πλευρά του Edward αλλά δεν είναι ολοκληρωμένο δίστιχος… Αρχική Δημοσίευση από staman2: Περσάκια γεια!!! Ο Περσουλης και η Ναλίτα σας χαιρετουν! Click για ανάπτυξη... Κουκλακια είναι!!! Φοβερή πόζα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 16 Απριλίου 2009 στις 18:33 Η staman2 έγραψε: #6.899 16-04-09 18:33 Αρχική Δημοσίευση από Daemonos: Γειά σας γατόνια!! Click για ανάπτυξη... Γεια σου κι εσένα και καλώς ήρθες! Αρχική Δημοσίευση από ΓΑΖΗ ΕΛΕΝΗ: καλησπερουδια και απο μενα μετα απο πολυ καιρο. σας εβγαλα φωτο τα μωρα μου..τον μπαμπο και την τσιλι να τα δειτε...ποσο ομορφα ειναι...η γατομανα τι λεω....πρεπει να θυμοσαστε..και τα δυο τα πηρα μεσω του σαιτ αυτου. Click για ανάπτυξη... Τι ομορφιές είναι αυτές Ελένη!! Απαιτούμε συχνότερες φωτο με τις ομορφιές αυτές να μας γεμίζουν χαρά! Αρχική Δημοσίευση από marsieee: γεια σας και απο εμενα!ειμαι καινουρια στο forum.εχετε κανει πολυ καλη δουλεια!και ειστε μια αξιολατρευτη παρεα! αυτη ειναι η μπεμπα!σταχτοπουτα την λεγαμε απο την αρχη αλλα τελικα εμεινε το μπεμπα! Click για ανάπτυξη... Καλώς ήρθες στην παρέα μας και να μας βάζεις φωτο συχνά να καμαρώνουμε το μωράκι σου.Ειναι μια κούκλα η μπέμπα σου! Να την χαίρεσαι. Αρχική Δημοσίευση από Anima: Να και μεις!!! (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Click για ανάπτυξη... Πω πω πω!!! Τι τεντώματα είναι αυτά! Τι ομορφιά είναι αυτή!! Δώσε παρακαλώ τα γατοφιλάκια μας απο όλη τη γατοπαρέα μας!!!!!Κουκλίιιιι μου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 16 Απριλίου 2009 στις 19:49 Η Nonika έγραψε: #6.900 16-04-09 19:49 Μια χαζη απορια,η Ναλα τι ρατσα ακριβως ειναι?Δεν ειναι περσικη?Γιατι μου φαινεται διαφορετικη απο τα αλλα περσικα,σαν πιο γλυκια νομιζω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 343 344 345 346 347 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 345 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 345 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Γειά σας γατόνια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 13 Απριλίου 2009 στις 15:56 Η Μαρία Γάτσιου: #6.882 13-04-09 15:56 Γεια σου σύντεκνε!Τι κάνει η μικρή;Καμιά νέα φωτογραφία έχουμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. helisabeta Νεοφερμένο μέλος Η helisabeta αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4 μηνύματα. 14 Απριλίου 2009 στις 21:06 Η helisabeta: #6.883 14-04-09 21:06 Και πάλι ήθελα να περάσω μια βόλτα από εδώ για να σας ευχαριστήσω για τη βοήθεια. Η Μάγια είναι μωλό ακόμα και ούτε το μισό ηρεμιστικό δεν μπορεί να κουμαντάρει...χεχε... Ευτυχώς τώρα είναι πολύ πιοήσυχη, βλέπω να κάνουμε οκ Πάσχα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 15 Απριλίου 2009 στις 13:38 Η Μαρία Γάτσιου: #6.884 15-04-09 13:38 Αρχική Δημοσίευση από helisabeta: Και πάλι ήθελα να περάσω μια βόλτα από εδώ για να σας ευχαριστήσω για τη βοήθεια. Η Μάγια είναι μωλό ακόμα και ούτε το μισό ηρεμιστικό δεν μπορεί να κουμαντάρει...χεχε... Ευτυχώς τώρα είναι πολύ πιοήσυχη, βλέπω να κάνουμε οκ Πάσχα! Click για ανάπτυξη... Γεια σου πολύ όμορφη η γατούλα σου,έχω μια υποψία οτι μπορεί να είναι η αδερφή του Φοίβου γιατί στον ιδιώτη που τον πήρα είχα δει την αδερφούλα του και έμοιαζε πολύ...29 Αυγούστου γεννήθηκε;Αν ναι είναι αδερφάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΑΖΗ ΕΛΕΝΗ Εκκολαπτόμενο μέλος Η ΓΑΖΗ ΕΛΕΝΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 65 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 179 μηνύματα. 15 Απριλίου 2009 στις 22:15 Η ΓΑΖΗ ΕΛΕΝΗ: #6.885 15-04-09 22:15 καλησπερουδια και απο μενα μετα απο πολυ καιρο. σας εβγαλα φωτο τα μωρα μου..τον μπαμπο και την τσιλι να τα δειτε...ποσο ομορφα ειναι...η γατομανα τι λεω....πρεπει να θυμοσαστε..και τα δυο τα πηρα μεσω του σαιτ αυτου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 21 03 2009 007.jpg 44,1 KB · Εμφανίσεις: 26 HPIM1113.JPG 84,1 KB · Εμφανίσεις: 29 HPIM0843.JPG 135,1 KB · Εμφανίσεις: 26 ΓΑΖΗ ΕΛΕΝΗ Εκκολαπτόμενο μέλος Η ΓΑΖΗ ΕΛΕΝΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 65 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 179 μηνύματα. 15 Απριλίου 2009 στις 22:20 Η ΓΑΖΗ ΕΛΕΝΗ: #6.886 15-04-09 22:20 και τωρα μια ερωτηση στους παλιους . πως θα καταλαβω οτι η θηλυκια θελει να ζευγαρωσει? ειναι ενος χρονου και σιγουρα ειναι πολυ μικρουλα,δεν θα την αφησω απο τωρα, αλλα για να ξερω τι μου γινεται και με αυτο το θεμα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΑΖΗ ΕΛΕΝΗ Εκκολαπτόμενο μέλος Η ΓΑΖΗ ΕΛΕΝΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 65 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 179 μηνύματα. 15 Απριλίου 2009 στις 22:22 Η ΓΑΖΗ ΕΛΕΝΗ: #6.887 15-04-09 22:22 καλη νυχτα παιδες... παω για δουλιτσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Daemonos Νεοφερμένο μέλος Ο Daemonos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 45 μηνύματα. 15 Απριλίου 2009 στις 22:53 Ο Daemonos έγραψε: #6.888 15-04-09 22:53 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Γεια σου σύντεκνε!Τι κάνει η μικρή;Καμιά νέα φωτογραφία έχουμε; Click για ανάπτυξη... Ο μικρός...σήμερα μου είπε ο κτινίατρος οτι τελικά είναι αγόρι...και τόσο καιρό τον έλεγα Ρίτα! Άσε έχω πέσει απο τα σύννεφα γαμότο! Ήθελα θυλικό και μου βγήκε αρσενικό... Είναι Gay... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Απριλίου 2009 στις 23:07 Η elvenstar: #6.889 15-04-09 23:07 Αρχική Δημοσίευση από helisabeta: Και πάλι ήθελα να περάσω μια βόλτα από εδώ για να σας ευχαριστήσω για τη βοήθεια. Η Μάγια είναι μωλό ακόμα και ούτε το μισό ηρεμιστικό δεν μπορεί να κουμαντάρει...χεχε... Ευτυχώς τώρα είναι πολύ πιοήσυχη, βλέπω να κάνουμε οκ Πάσχα! Click για ανάπτυξη... Το σημαντικό είναι ότι τώρα είναι καλά, πολύ χαίρομαι Αρχική Δημοσίευση από ΓΑΖΗ ΕΛΕΝΗ: καλησπερουδια και απο μενα μετα απο πολυ καιρο. σας εβγαλα φωτο τα μωρα μου..τον μπαμπο και την τσιλι να τα δειτε...ποσο ομορφα ειναι...η γατομανα τι λεω....πρεπει να θυμοσαστε..και τα δυο τα πηρα μεσω του σαιτ αυτου. Click για ανάπτυξη... Τέλειααααα τι καταπληκτικά μωρά ειναι αυτά; να βάζεις πιο συχνά φωτογραφίες Ελένη Αρχική Δημοσίευση από ΓΑΖΗ ΕΛΕΝΗ: και τωρα μια ερωτηση στους παλιους . πως θα καταλαβω οτι η θηλυκια θελει να ζευγαρωσει? ειναι ενος χρονου και σιγουρα ειναι πολυ μικρουλα,δεν θα την αφησω απο τωρα, αλλα για να ξερω τι μου γινεται και με αυτο το θεμα.... Click για ανάπτυξη... Θα το καταλάβεις αυτό είναι το μόνο σίγουρο, θα αρχίσει να κλαίει κ να σέρνεται στο πάτωμα το ζήτημα είναι τι θα κάνεις, πρέπει να είσαι προετοιμασμένη κ να έχεις αποφασίσει αν θα κάνεις στείρωση στη γατούλα σου Αρχική Δημοσίευση από Daemonos: Ο μικρός...σήμερα μου είπε ο κτινίατρος οτι τελικά είναι αγόρι...και τόσο καιρό τον έλεγα Ρίτα! Άσε έχω πέσει απο τα σύννεφα γαμότο! Ήθελα θυλικό και μου βγήκε αρσενικό... Είναι Gay... Click για ανάπτυξη... Αυτός είναι Gay ή εσύ είσαι άκυρος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Daemonos Νεοφερμένο μέλος Ο Daemonos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 45 μηνύματα. 16 Απριλίου 2009 στις 08:48 Ο Daemonos έγραψε: #6.890 16-04-09 08:48 Εμένα για θυλικό μου το δώσανε.μάλιστα και απο το pet shop του βγάζανε θυλικά ονόματα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marsieee Νεοφερμένο μέλος Η marsieee αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 16 Απριλίου 2009 στις 10:11 Η marsieee έγραψε: #6.891 16-04-09 10:11 γεια σας! γεια σας και απο εμενα!ειμαι καινουρια στο forum.εχετε κανει πολυ καλη δουλεια!και ειστε μια αξιολατρευτη παρεα! αυτη ειναι η μπεμπα!σταχτοπουτα την λεγαμε απο την αρχη αλλα τελικα εμεινε το μπεμπα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα (e)SP_A1028.jpg 74,6 KB · Εμφανίσεις: 33 DSC00005.jpg 163,3 KB · Εμφανίσεις: 26 moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 16 Απριλίου 2009 στις 10:18 Η moukelis έγραψε: #6.892 16-04-09 10:18 Καλημερα και καλωσηρθες! Τι ομορφη που ειναι...Τι χρωμα ειναι,μπλε κρεμ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 16 Απριλίου 2009 στις 10:44 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #6.893 16-04-09 10:44 Αρχική Δημοσίευση από marsieee: γεια σας και απο εμενα!ειμαι καινουρια στο forum.εχετε κανει πολυ καλη δουλεια!και ειστε μια αξιολατρευτη παρεα! αυτη ειναι η μπεμπα!σταχτοπουτα την λεγαμε απο την αρχη αλλα τελικα εμεινε το μπεμπα! Click για ανάπτυξη... Καλως ήρθατε!Πανέμορφο το γατούλι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vasiliki86 Πολύ δραστήριο μέλος Η Vasiliki86 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.118 μηνύματα. 16 Απριλίου 2009 στις 11:20 Η Vasiliki86: #6.894 16-04-09 11:20 Καλως ηρθες στην παρεα μας...! Η γατουλα σου ειναι πανεμορφη...!! Να τη χαιρεσαι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marsieee Νεοφερμένο μέλος Η marsieee αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 16 Απριλίου 2009 στις 17:02 Η marsieee έγραψε: #6.895 16-04-09 17:02 ευχαριστουμε για την υποδοχη!!!!!!ειναι γκρι σταχτυ μπλε! ειναι παρα πολυ καλη και ησυχη!και ολο κοιτιεται στον καθρεφτη... και οι δικες σας οι γατουλες ειναι παρα πολυ γλυκιες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 16 Απριλίου 2009 στις 17:11 Η Nonika έγραψε: #6.896 16-04-09 17:11 Οσες φαν των περσικων ριξτε μια ματια στη αγγελια του Κυρου,μετα θα ψαχνετε κ δεν θα βρισκετε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 16 Απριλίου 2009 στις 17:16 Η Anima έγραψε: #6.897 16-04-09 17:16 Να και μεις!!! (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα IMG_2331XanthosAndras xapla.jpg 153,7 KB · Εμφανίσεις: 25 IMG_2297 Hel.min.jpg 133,5 KB · Εμφανίσεις: 25 indrilgon Δραστήριο μέλος Η indrilgon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Πάρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 661 μηνύματα. 16 Απριλίου 2009 στις 18:28 Η indrilgon: #6.898 16-04-09 18:28 Αρχική Δημοσίευση από Vasiliki86: Οχι ακομα θα παω να το παρω στα αγγλικα πρωτα (γιατι δεν εχει βγει ακομα στα ελληνικα)και το Σεπτεμβρη που θα βγει με το καλο στα ελληνικα θα το διαβασω και τοτε... Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν κρατιόμουν ούτε να το αγοράσω στα αγγλικά τα διάβασα όλα σε e-book. (μια εβδομάδα ήμουν κολιμενη στην οθόνη) ειδικά το τέταρτο δεν μπορούσα να το αφήσω! (αν δεν σε κουράζουν τα e-book στο επίσημο siteτης writer έχει και το middle night sun που είναι το twilight από την πλευρά του Edward αλλά δεν είναι ολοκληρωμένο δίστιχος… Αρχική Δημοσίευση από staman2: Περσάκια γεια!!! Ο Περσουλης και η Ναλίτα σας χαιρετουν! Click για ανάπτυξη... Κουκλακια είναι!!! Φοβερή πόζα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 16 Απριλίου 2009 στις 18:33 Η staman2 έγραψε: #6.899 16-04-09 18:33 Αρχική Δημοσίευση από Daemonos: Γειά σας γατόνια!! Click για ανάπτυξη... Γεια σου κι εσένα και καλώς ήρθες! Αρχική Δημοσίευση από ΓΑΖΗ ΕΛΕΝΗ: καλησπερουδια και απο μενα μετα απο πολυ καιρο. σας εβγαλα φωτο τα μωρα μου..τον μπαμπο και την τσιλι να τα δειτε...ποσο ομορφα ειναι...η γατομανα τι λεω....πρεπει να θυμοσαστε..και τα δυο τα πηρα μεσω του σαιτ αυτου. Click για ανάπτυξη... Τι ομορφιές είναι αυτές Ελένη!! Απαιτούμε συχνότερες φωτο με τις ομορφιές αυτές να μας γεμίζουν χαρά! Αρχική Δημοσίευση από marsieee: γεια σας και απο εμενα!ειμαι καινουρια στο forum.εχετε κανει πολυ καλη δουλεια!και ειστε μια αξιολατρευτη παρεα! αυτη ειναι η μπεμπα!σταχτοπουτα την λεγαμε απο την αρχη αλλα τελικα εμεινε το μπεμπα! Click για ανάπτυξη... Καλώς ήρθες στην παρέα μας και να μας βάζεις φωτο συχνά να καμαρώνουμε το μωράκι σου.Ειναι μια κούκλα η μπέμπα σου! Να την χαίρεσαι. Αρχική Δημοσίευση από Anima: Να και μεις!!! (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Click για ανάπτυξη... Πω πω πω!!! Τι τεντώματα είναι αυτά! Τι ομορφιά είναι αυτή!! Δώσε παρακαλώ τα γατοφιλάκια μας απο όλη τη γατοπαρέα μας!!!!!Κουκλίιιιι μου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 16 Απριλίου 2009 στις 19:49 Η Nonika έγραψε: #6.900 16-04-09 19:49 Μια χαζη απορια,η Ναλα τι ρατσα ακριβως ειναι?Δεν ειναι περσικη?Γιατι μου φαινεται διαφορετικη απο τα αλλα περσικα,σαν πιο γλυκια νομιζω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 343 344 345 346 347 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 345 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 345 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Γεια σου σύντεκνε!Τι κάνει η μικρή;Καμιά νέα φωτογραφία έχουμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
helisabeta Νεοφερμένο μέλος Η helisabeta αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4 μηνύματα. 14 Απριλίου 2009 στις 21:06 Η helisabeta: #6.883 14-04-09 21:06 Και πάλι ήθελα να περάσω μια βόλτα από εδώ για να σας ευχαριστήσω για τη βοήθεια. Η Μάγια είναι μωλό ακόμα και ούτε το μισό ηρεμιστικό δεν μπορεί να κουμαντάρει...χεχε... Ευτυχώς τώρα είναι πολύ πιοήσυχη, βλέπω να κάνουμε οκ Πάσχα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 15 Απριλίου 2009 στις 13:38 Η Μαρία Γάτσιου: #6.884 15-04-09 13:38 Αρχική Δημοσίευση από helisabeta: Και πάλι ήθελα να περάσω μια βόλτα από εδώ για να σας ευχαριστήσω για τη βοήθεια. Η Μάγια είναι μωλό ακόμα και ούτε το μισό ηρεμιστικό δεν μπορεί να κουμαντάρει...χεχε... Ευτυχώς τώρα είναι πολύ πιοήσυχη, βλέπω να κάνουμε οκ Πάσχα! Click για ανάπτυξη... Γεια σου πολύ όμορφη η γατούλα σου,έχω μια υποψία οτι μπορεί να είναι η αδερφή του Φοίβου γιατί στον ιδιώτη που τον πήρα είχα δει την αδερφούλα του και έμοιαζε πολύ...29 Αυγούστου γεννήθηκε;Αν ναι είναι αδερφάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΑΖΗ ΕΛΕΝΗ Εκκολαπτόμενο μέλος Η ΓΑΖΗ ΕΛΕΝΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 65 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 179 μηνύματα. 15 Απριλίου 2009 στις 22:15 Η ΓΑΖΗ ΕΛΕΝΗ: #6.885 15-04-09 22:15 καλησπερουδια και απο μενα μετα απο πολυ καιρο. σας εβγαλα φωτο τα μωρα μου..τον μπαμπο και την τσιλι να τα δειτε...ποσο ομορφα ειναι...η γατομανα τι λεω....πρεπει να θυμοσαστε..και τα δυο τα πηρα μεσω του σαιτ αυτου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 21 03 2009 007.jpg 44,1 KB · Εμφανίσεις: 26 HPIM1113.JPG 84,1 KB · Εμφανίσεις: 29 HPIM0843.JPG 135,1 KB · Εμφανίσεις: 26 ΓΑΖΗ ΕΛΕΝΗ Εκκολαπτόμενο μέλος Η ΓΑΖΗ ΕΛΕΝΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 65 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 179 μηνύματα. 15 Απριλίου 2009 στις 22:20 Η ΓΑΖΗ ΕΛΕΝΗ: #6.886 15-04-09 22:20 και τωρα μια ερωτηση στους παλιους . πως θα καταλαβω οτι η θηλυκια θελει να ζευγαρωσει? ειναι ενος χρονου και σιγουρα ειναι πολυ μικρουλα,δεν θα την αφησω απο τωρα, αλλα για να ξερω τι μου γινεται και με αυτο το θεμα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΑΖΗ ΕΛΕΝΗ Εκκολαπτόμενο μέλος Η ΓΑΖΗ ΕΛΕΝΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 65 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 179 μηνύματα. 15 Απριλίου 2009 στις 22:22 Η ΓΑΖΗ ΕΛΕΝΗ: #6.887 15-04-09 22:22 καλη νυχτα παιδες... παω για δουλιτσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Daemonos Νεοφερμένο μέλος Ο Daemonos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 45 μηνύματα. 15 Απριλίου 2009 στις 22:53 Ο Daemonos έγραψε: #6.888 15-04-09 22:53 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Γεια σου σύντεκνε!Τι κάνει η μικρή;Καμιά νέα φωτογραφία έχουμε; Click για ανάπτυξη... Ο μικρός...σήμερα μου είπε ο κτινίατρος οτι τελικά είναι αγόρι...και τόσο καιρό τον έλεγα Ρίτα! Άσε έχω πέσει απο τα σύννεφα γαμότο! Ήθελα θυλικό και μου βγήκε αρσενικό... Είναι Gay... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Απριλίου 2009 στις 23:07 Η elvenstar: #6.889 15-04-09 23:07 Αρχική Δημοσίευση από helisabeta: Και πάλι ήθελα να περάσω μια βόλτα από εδώ για να σας ευχαριστήσω για τη βοήθεια. Η Μάγια είναι μωλό ακόμα και ούτε το μισό ηρεμιστικό δεν μπορεί να κουμαντάρει...χεχε... Ευτυχώς τώρα είναι πολύ πιοήσυχη, βλέπω να κάνουμε οκ Πάσχα! Click για ανάπτυξη... Το σημαντικό είναι ότι τώρα είναι καλά, πολύ χαίρομαι Αρχική Δημοσίευση από ΓΑΖΗ ΕΛΕΝΗ: καλησπερουδια και απο μενα μετα απο πολυ καιρο. σας εβγαλα φωτο τα μωρα μου..τον μπαμπο και την τσιλι να τα δειτε...ποσο ομορφα ειναι...η γατομανα τι λεω....πρεπει να θυμοσαστε..και τα δυο τα πηρα μεσω του σαιτ αυτου. Click για ανάπτυξη... Τέλειααααα τι καταπληκτικά μωρά ειναι αυτά; να βάζεις πιο συχνά φωτογραφίες Ελένη Αρχική Δημοσίευση από ΓΑΖΗ ΕΛΕΝΗ: και τωρα μια ερωτηση στους παλιους . πως θα καταλαβω οτι η θηλυκια θελει να ζευγαρωσει? ειναι ενος χρονου και σιγουρα ειναι πολυ μικρουλα,δεν θα την αφησω απο τωρα, αλλα για να ξερω τι μου γινεται και με αυτο το θεμα.... Click για ανάπτυξη... Θα το καταλάβεις αυτό είναι το μόνο σίγουρο, θα αρχίσει να κλαίει κ να σέρνεται στο πάτωμα το ζήτημα είναι τι θα κάνεις, πρέπει να είσαι προετοιμασμένη κ να έχεις αποφασίσει αν θα κάνεις στείρωση στη γατούλα σου Αρχική Δημοσίευση από Daemonos: Ο μικρός...σήμερα μου είπε ο κτινίατρος οτι τελικά είναι αγόρι...και τόσο καιρό τον έλεγα Ρίτα! Άσε έχω πέσει απο τα σύννεφα γαμότο! Ήθελα θυλικό και μου βγήκε αρσενικό... Είναι Gay... Click για ανάπτυξη... Αυτός είναι Gay ή εσύ είσαι άκυρος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Daemonos Νεοφερμένο μέλος Ο Daemonos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 45 μηνύματα. 16 Απριλίου 2009 στις 08:48 Ο Daemonos έγραψε: #6.890 16-04-09 08:48 Εμένα για θυλικό μου το δώσανε.μάλιστα και απο το pet shop του βγάζανε θυλικά ονόματα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marsieee Νεοφερμένο μέλος Η marsieee αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 16 Απριλίου 2009 στις 10:11 Η marsieee έγραψε: #6.891 16-04-09 10:11 γεια σας! γεια σας και απο εμενα!ειμαι καινουρια στο forum.εχετε κανει πολυ καλη δουλεια!και ειστε μια αξιολατρευτη παρεα! αυτη ειναι η μπεμπα!σταχτοπουτα την λεγαμε απο την αρχη αλλα τελικα εμεινε το μπεμπα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα (e)SP_A1028.jpg 74,6 KB · Εμφανίσεις: 33 DSC00005.jpg 163,3 KB · Εμφανίσεις: 26 moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 16 Απριλίου 2009 στις 10:18 Η moukelis έγραψε: #6.892 16-04-09 10:18 Καλημερα και καλωσηρθες! Τι ομορφη που ειναι...Τι χρωμα ειναι,μπλε κρεμ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 16 Απριλίου 2009 στις 10:44 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #6.893 16-04-09 10:44 Αρχική Δημοσίευση από marsieee: γεια σας και απο εμενα!ειμαι καινουρια στο forum.εχετε κανει πολυ καλη δουλεια!και ειστε μια αξιολατρευτη παρεα! αυτη ειναι η μπεμπα!σταχτοπουτα την λεγαμε απο την αρχη αλλα τελικα εμεινε το μπεμπα! Click για ανάπτυξη... Καλως ήρθατε!Πανέμορφο το γατούλι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vasiliki86 Πολύ δραστήριο μέλος Η Vasiliki86 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.118 μηνύματα. 16 Απριλίου 2009 στις 11:20 Η Vasiliki86: #6.894 16-04-09 11:20 Καλως ηρθες στην παρεα μας...! Η γατουλα σου ειναι πανεμορφη...!! Να τη χαιρεσαι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marsieee Νεοφερμένο μέλος Η marsieee αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 16 Απριλίου 2009 στις 17:02 Η marsieee έγραψε: #6.895 16-04-09 17:02 ευχαριστουμε για την υποδοχη!!!!!!ειναι γκρι σταχτυ μπλε! ειναι παρα πολυ καλη και ησυχη!και ολο κοιτιεται στον καθρεφτη... και οι δικες σας οι γατουλες ειναι παρα πολυ γλυκιες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 16 Απριλίου 2009 στις 17:11 Η Nonika έγραψε: #6.896 16-04-09 17:11 Οσες φαν των περσικων ριξτε μια ματια στη αγγελια του Κυρου,μετα θα ψαχνετε κ δεν θα βρισκετε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 16 Απριλίου 2009 στις 17:16 Η Anima έγραψε: #6.897 16-04-09 17:16 Να και μεις!!! (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα IMG_2331XanthosAndras xapla.jpg 153,7 KB · Εμφανίσεις: 25 IMG_2297 Hel.min.jpg 133,5 KB · Εμφανίσεις: 25 indrilgon Δραστήριο μέλος Η indrilgon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Πάρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 661 μηνύματα. 16 Απριλίου 2009 στις 18:28 Η indrilgon: #6.898 16-04-09 18:28 Αρχική Δημοσίευση από Vasiliki86: Οχι ακομα θα παω να το παρω στα αγγλικα πρωτα (γιατι δεν εχει βγει ακομα στα ελληνικα)και το Σεπτεμβρη που θα βγει με το καλο στα ελληνικα θα το διαβασω και τοτε... Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν κρατιόμουν ούτε να το αγοράσω στα αγγλικά τα διάβασα όλα σε e-book. (μια εβδομάδα ήμουν κολιμενη στην οθόνη) ειδικά το τέταρτο δεν μπορούσα να το αφήσω! (αν δεν σε κουράζουν τα e-book στο επίσημο siteτης writer έχει και το middle night sun που είναι το twilight από την πλευρά του Edward αλλά δεν είναι ολοκληρωμένο δίστιχος… Αρχική Δημοσίευση από staman2: Περσάκια γεια!!! Ο Περσουλης και η Ναλίτα σας χαιρετουν! Click για ανάπτυξη... Κουκλακια είναι!!! Φοβερή πόζα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 16 Απριλίου 2009 στις 18:33 Η staman2 έγραψε: #6.899 16-04-09 18:33 Αρχική Δημοσίευση από Daemonos: Γειά σας γατόνια!! Click για ανάπτυξη... Γεια σου κι εσένα και καλώς ήρθες! Αρχική Δημοσίευση από ΓΑΖΗ ΕΛΕΝΗ: καλησπερουδια και απο μενα μετα απο πολυ καιρο. σας εβγαλα φωτο τα μωρα μου..τον μπαμπο και την τσιλι να τα δειτε...ποσο ομορφα ειναι...η γατομανα τι λεω....πρεπει να θυμοσαστε..και τα δυο τα πηρα μεσω του σαιτ αυτου. Click για ανάπτυξη... Τι ομορφιές είναι αυτές Ελένη!! Απαιτούμε συχνότερες φωτο με τις ομορφιές αυτές να μας γεμίζουν χαρά! Αρχική Δημοσίευση από marsieee: γεια σας και απο εμενα!ειμαι καινουρια στο forum.εχετε κανει πολυ καλη δουλεια!και ειστε μια αξιολατρευτη παρεα! αυτη ειναι η μπεμπα!σταχτοπουτα την λεγαμε απο την αρχη αλλα τελικα εμεινε το μπεμπα! Click για ανάπτυξη... Καλώς ήρθες στην παρέα μας και να μας βάζεις φωτο συχνά να καμαρώνουμε το μωράκι σου.Ειναι μια κούκλα η μπέμπα σου! Να την χαίρεσαι. Αρχική Δημοσίευση από Anima: Να και μεις!!! (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Click για ανάπτυξη... Πω πω πω!!! Τι τεντώματα είναι αυτά! Τι ομορφιά είναι αυτή!! Δώσε παρακαλώ τα γατοφιλάκια μας απο όλη τη γατοπαρέα μας!!!!!Κουκλίιιιι μου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 16 Απριλίου 2009 στις 19:49 Η Nonika έγραψε: #6.900 16-04-09 19:49 Μια χαζη απορια,η Ναλα τι ρατσα ακριβως ειναι?Δεν ειναι περσικη?Γιατι μου φαινεται διαφορετικη απο τα αλλα περσικα,σαν πιο γλυκια νομιζω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 343 344 345 346 347 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 345 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 345 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Και πάλι ήθελα να περάσω μια βόλτα από εδώ για να σας ευχαριστήσω για τη βοήθεια. Η Μάγια είναι μωλό ακόμα και ούτε το μισό ηρεμιστικό δεν μπορεί να κουμαντάρει...χεχε... Ευτυχώς τώρα είναι πολύ πιοήσυχη, βλέπω να κάνουμε οκ Πάσχα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 15 Απριλίου 2009 στις 13:38 Η Μαρία Γάτσιου: #6.884 15-04-09 13:38 Αρχική Δημοσίευση από helisabeta: Και πάλι ήθελα να περάσω μια βόλτα από εδώ για να σας ευχαριστήσω για τη βοήθεια. Η Μάγια είναι μωλό ακόμα και ούτε το μισό ηρεμιστικό δεν μπορεί να κουμαντάρει...χεχε... Ευτυχώς τώρα είναι πολύ πιοήσυχη, βλέπω να κάνουμε οκ Πάσχα! Click για ανάπτυξη... Γεια σου πολύ όμορφη η γατούλα σου,έχω μια υποψία οτι μπορεί να είναι η αδερφή του Φοίβου γιατί στον ιδιώτη που τον πήρα είχα δει την αδερφούλα του και έμοιαζε πολύ...29 Αυγούστου γεννήθηκε;Αν ναι είναι αδερφάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΑΖΗ ΕΛΕΝΗ Εκκολαπτόμενο μέλος Η ΓΑΖΗ ΕΛΕΝΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 65 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 179 μηνύματα. 15 Απριλίου 2009 στις 22:15 Η ΓΑΖΗ ΕΛΕΝΗ: #6.885 15-04-09 22:15 καλησπερουδια και απο μενα μετα απο πολυ καιρο. σας εβγαλα φωτο τα μωρα μου..τον μπαμπο και την τσιλι να τα δειτε...ποσο ομορφα ειναι...η γατομανα τι λεω....πρεπει να θυμοσαστε..και τα δυο τα πηρα μεσω του σαιτ αυτου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 21 03 2009 007.jpg 44,1 KB · Εμφανίσεις: 26 HPIM1113.JPG 84,1 KB · Εμφανίσεις: 29 HPIM0843.JPG 135,1 KB · Εμφανίσεις: 26 ΓΑΖΗ ΕΛΕΝΗ Εκκολαπτόμενο μέλος Η ΓΑΖΗ ΕΛΕΝΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 65 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 179 μηνύματα. 15 Απριλίου 2009 στις 22:20 Η ΓΑΖΗ ΕΛΕΝΗ: #6.886 15-04-09 22:20 και τωρα μια ερωτηση στους παλιους . πως θα καταλαβω οτι η θηλυκια θελει να ζευγαρωσει? ειναι ενος χρονου και σιγουρα ειναι πολυ μικρουλα,δεν θα την αφησω απο τωρα, αλλα για να ξερω τι μου γινεται και με αυτο το θεμα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΑΖΗ ΕΛΕΝΗ Εκκολαπτόμενο μέλος Η ΓΑΖΗ ΕΛΕΝΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 65 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 179 μηνύματα. 15 Απριλίου 2009 στις 22:22 Η ΓΑΖΗ ΕΛΕΝΗ: #6.887 15-04-09 22:22 καλη νυχτα παιδες... παω για δουλιτσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Daemonos Νεοφερμένο μέλος Ο Daemonos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 45 μηνύματα. 15 Απριλίου 2009 στις 22:53 Ο Daemonos έγραψε: #6.888 15-04-09 22:53 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Γεια σου σύντεκνε!Τι κάνει η μικρή;Καμιά νέα φωτογραφία έχουμε; Click για ανάπτυξη... Ο μικρός...σήμερα μου είπε ο κτινίατρος οτι τελικά είναι αγόρι...και τόσο καιρό τον έλεγα Ρίτα! Άσε έχω πέσει απο τα σύννεφα γαμότο! Ήθελα θυλικό και μου βγήκε αρσενικό... Είναι Gay... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Απριλίου 2009 στις 23:07 Η elvenstar: #6.889 15-04-09 23:07 Αρχική Δημοσίευση από helisabeta: Και πάλι ήθελα να περάσω μια βόλτα από εδώ για να σας ευχαριστήσω για τη βοήθεια. Η Μάγια είναι μωλό ακόμα και ούτε το μισό ηρεμιστικό δεν μπορεί να κουμαντάρει...χεχε... Ευτυχώς τώρα είναι πολύ πιοήσυχη, βλέπω να κάνουμε οκ Πάσχα! Click για ανάπτυξη... Το σημαντικό είναι ότι τώρα είναι καλά, πολύ χαίρομαι Αρχική Δημοσίευση από ΓΑΖΗ ΕΛΕΝΗ: καλησπερουδια και απο μενα μετα απο πολυ καιρο. σας εβγαλα φωτο τα μωρα μου..τον μπαμπο και την τσιλι να τα δειτε...ποσο ομορφα ειναι...η γατομανα τι λεω....πρεπει να θυμοσαστε..και τα δυο τα πηρα μεσω του σαιτ αυτου. Click για ανάπτυξη... Τέλειααααα τι καταπληκτικά μωρά ειναι αυτά; να βάζεις πιο συχνά φωτογραφίες Ελένη Αρχική Δημοσίευση από ΓΑΖΗ ΕΛΕΝΗ: και τωρα μια ερωτηση στους παλιους . πως θα καταλαβω οτι η θηλυκια θελει να ζευγαρωσει? ειναι ενος χρονου και σιγουρα ειναι πολυ μικρουλα,δεν θα την αφησω απο τωρα, αλλα για να ξερω τι μου γινεται και με αυτο το θεμα.... Click για ανάπτυξη... Θα το καταλάβεις αυτό είναι το μόνο σίγουρο, θα αρχίσει να κλαίει κ να σέρνεται στο πάτωμα το ζήτημα είναι τι θα κάνεις, πρέπει να είσαι προετοιμασμένη κ να έχεις αποφασίσει αν θα κάνεις στείρωση στη γατούλα σου Αρχική Δημοσίευση από Daemonos: Ο μικρός...σήμερα μου είπε ο κτινίατρος οτι τελικά είναι αγόρι...και τόσο καιρό τον έλεγα Ρίτα! Άσε έχω πέσει απο τα σύννεφα γαμότο! Ήθελα θυλικό και μου βγήκε αρσενικό... Είναι Gay... Click για ανάπτυξη... Αυτός είναι Gay ή εσύ είσαι άκυρος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Daemonos Νεοφερμένο μέλος Ο Daemonos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 45 μηνύματα. 16 Απριλίου 2009 στις 08:48 Ο Daemonos έγραψε: #6.890 16-04-09 08:48 Εμένα για θυλικό μου το δώσανε.μάλιστα και απο το pet shop του βγάζανε θυλικά ονόματα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marsieee Νεοφερμένο μέλος Η marsieee αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 16 Απριλίου 2009 στις 10:11 Η marsieee έγραψε: #6.891 16-04-09 10:11 γεια σας! γεια σας και απο εμενα!ειμαι καινουρια στο forum.εχετε κανει πολυ καλη δουλεια!και ειστε μια αξιολατρευτη παρεα! αυτη ειναι η μπεμπα!σταχτοπουτα την λεγαμε απο την αρχη αλλα τελικα εμεινε το μπεμπα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα (e)SP_A1028.jpg 74,6 KB · Εμφανίσεις: 33 DSC00005.jpg 163,3 KB · Εμφανίσεις: 26 moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 16 Απριλίου 2009 στις 10:18 Η moukelis έγραψε: #6.892 16-04-09 10:18 Καλημερα και καλωσηρθες! Τι ομορφη που ειναι...Τι χρωμα ειναι,μπλε κρεμ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 16 Απριλίου 2009 στις 10:44 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #6.893 16-04-09 10:44 Αρχική Δημοσίευση από marsieee: γεια σας και απο εμενα!ειμαι καινουρια στο forum.εχετε κανει πολυ καλη δουλεια!και ειστε μια αξιολατρευτη παρεα! αυτη ειναι η μπεμπα!σταχτοπουτα την λεγαμε απο την αρχη αλλα τελικα εμεινε το μπεμπα! Click για ανάπτυξη... Καλως ήρθατε!Πανέμορφο το γατούλι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vasiliki86 Πολύ δραστήριο μέλος Η Vasiliki86 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.118 μηνύματα. 16 Απριλίου 2009 στις 11:20 Η Vasiliki86: #6.894 16-04-09 11:20 Καλως ηρθες στην παρεα μας...! Η γατουλα σου ειναι πανεμορφη...!! Να τη χαιρεσαι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marsieee Νεοφερμένο μέλος Η marsieee αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 16 Απριλίου 2009 στις 17:02 Η marsieee έγραψε: #6.895 16-04-09 17:02 ευχαριστουμε για την υποδοχη!!!!!!ειναι γκρι σταχτυ μπλε! ειναι παρα πολυ καλη και ησυχη!και ολο κοιτιεται στον καθρεφτη... και οι δικες σας οι γατουλες ειναι παρα πολυ γλυκιες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 16 Απριλίου 2009 στις 17:11 Η Nonika έγραψε: #6.896 16-04-09 17:11 Οσες φαν των περσικων ριξτε μια ματια στη αγγελια του Κυρου,μετα θα ψαχνετε κ δεν θα βρισκετε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 16 Απριλίου 2009 στις 17:16 Η Anima έγραψε: #6.897 16-04-09 17:16 Να και μεις!!! (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα IMG_2331XanthosAndras xapla.jpg 153,7 KB · Εμφανίσεις: 25 IMG_2297 Hel.min.jpg 133,5 KB · Εμφανίσεις: 25 indrilgon Δραστήριο μέλος Η indrilgon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Πάρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 661 μηνύματα. 16 Απριλίου 2009 στις 18:28 Η indrilgon: #6.898 16-04-09 18:28 Αρχική Δημοσίευση από Vasiliki86: Οχι ακομα θα παω να το παρω στα αγγλικα πρωτα (γιατι δεν εχει βγει ακομα στα ελληνικα)και το Σεπτεμβρη που θα βγει με το καλο στα ελληνικα θα το διαβασω και τοτε... Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν κρατιόμουν ούτε να το αγοράσω στα αγγλικά τα διάβασα όλα σε e-book. (μια εβδομάδα ήμουν κολιμενη στην οθόνη) ειδικά το τέταρτο δεν μπορούσα να το αφήσω! (αν δεν σε κουράζουν τα e-book στο επίσημο siteτης writer έχει και το middle night sun που είναι το twilight από την πλευρά του Edward αλλά δεν είναι ολοκληρωμένο δίστιχος… Αρχική Δημοσίευση από staman2: Περσάκια γεια!!! Ο Περσουλης και η Ναλίτα σας χαιρετουν! Click για ανάπτυξη... Κουκλακια είναι!!! Φοβερή πόζα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 16 Απριλίου 2009 στις 18:33 Η staman2 έγραψε: #6.899 16-04-09 18:33 Αρχική Δημοσίευση από Daemonos: Γειά σας γατόνια!! Click για ανάπτυξη... Γεια σου κι εσένα και καλώς ήρθες! Αρχική Δημοσίευση από ΓΑΖΗ ΕΛΕΝΗ: καλησπερουδια και απο μενα μετα απο πολυ καιρο. σας εβγαλα φωτο τα μωρα μου..τον μπαμπο και την τσιλι να τα δειτε...ποσο ομορφα ειναι...η γατομανα τι λεω....πρεπει να θυμοσαστε..και τα δυο τα πηρα μεσω του σαιτ αυτου. Click για ανάπτυξη... Τι ομορφιές είναι αυτές Ελένη!! Απαιτούμε συχνότερες φωτο με τις ομορφιές αυτές να μας γεμίζουν χαρά! Αρχική Δημοσίευση από marsieee: γεια σας και απο εμενα!ειμαι καινουρια στο forum.εχετε κανει πολυ καλη δουλεια!και ειστε μια αξιολατρευτη παρεα! αυτη ειναι η μπεμπα!σταχτοπουτα την λεγαμε απο την αρχη αλλα τελικα εμεινε το μπεμπα! Click για ανάπτυξη... Καλώς ήρθες στην παρέα μας και να μας βάζεις φωτο συχνά να καμαρώνουμε το μωράκι σου.Ειναι μια κούκλα η μπέμπα σου! Να την χαίρεσαι. Αρχική Δημοσίευση από Anima: Να και μεις!!! (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Click για ανάπτυξη... Πω πω πω!!! Τι τεντώματα είναι αυτά! Τι ομορφιά είναι αυτή!! Δώσε παρακαλώ τα γατοφιλάκια μας απο όλη τη γατοπαρέα μας!!!!!Κουκλίιιιι μου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 16 Απριλίου 2009 στις 19:49 Η Nonika έγραψε: #6.900 16-04-09 19:49 Μια χαζη απορια,η Ναλα τι ρατσα ακριβως ειναι?Δεν ειναι περσικη?Γιατι μου φαινεται διαφορετικη απο τα αλλα περσικα,σαν πιο γλυκια νομιζω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 343 344 345 346 347 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 345 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 345 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από helisabeta: Και πάλι ήθελα να περάσω μια βόλτα από εδώ για να σας ευχαριστήσω για τη βοήθεια. Η Μάγια είναι μωλό ακόμα και ούτε το μισό ηρεμιστικό δεν μπορεί να κουμαντάρει...χεχε... Ευτυχώς τώρα είναι πολύ πιοήσυχη, βλέπω να κάνουμε οκ Πάσχα! Click για ανάπτυξη... Γεια σου πολύ όμορφη η γατούλα σου,έχω μια υποψία οτι μπορεί να είναι η αδερφή του Φοίβου γιατί στον ιδιώτη που τον πήρα είχα δει την αδερφούλα του και έμοιαζε πολύ...29 Αυγούστου γεννήθηκε;Αν ναι είναι αδερφάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΑΖΗ ΕΛΕΝΗ Εκκολαπτόμενο μέλος Η ΓΑΖΗ ΕΛΕΝΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 65 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 179 μηνύματα. 15 Απριλίου 2009 στις 22:15 Η ΓΑΖΗ ΕΛΕΝΗ: #6.885 15-04-09 22:15 καλησπερουδια και απο μενα μετα απο πολυ καιρο. σας εβγαλα φωτο τα μωρα μου..τον μπαμπο και την τσιλι να τα δειτε...ποσο ομορφα ειναι...η γατομανα τι λεω....πρεπει να θυμοσαστε..και τα δυο τα πηρα μεσω του σαιτ αυτου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 21 03 2009 007.jpg 44,1 KB · Εμφανίσεις: 26 HPIM1113.JPG 84,1 KB · Εμφανίσεις: 29 HPIM0843.JPG 135,1 KB · Εμφανίσεις: 26 ΓΑΖΗ ΕΛΕΝΗ Εκκολαπτόμενο μέλος Η ΓΑΖΗ ΕΛΕΝΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 65 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 179 μηνύματα. 15 Απριλίου 2009 στις 22:20 Η ΓΑΖΗ ΕΛΕΝΗ: #6.886 15-04-09 22:20 και τωρα μια ερωτηση στους παλιους . πως θα καταλαβω οτι η θηλυκια θελει να ζευγαρωσει? ειναι ενος χρονου και σιγουρα ειναι πολυ μικρουλα,δεν θα την αφησω απο τωρα, αλλα για να ξερω τι μου γινεται και με αυτο το θεμα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΑΖΗ ΕΛΕΝΗ Εκκολαπτόμενο μέλος Η ΓΑΖΗ ΕΛΕΝΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 65 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 179 μηνύματα. 15 Απριλίου 2009 στις 22:22 Η ΓΑΖΗ ΕΛΕΝΗ: #6.887 15-04-09 22:22 καλη νυχτα παιδες... παω για δουλιτσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Daemonos Νεοφερμένο μέλος Ο Daemonos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 45 μηνύματα. 15 Απριλίου 2009 στις 22:53 Ο Daemonos έγραψε: #6.888 15-04-09 22:53 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Γεια σου σύντεκνε!Τι κάνει η μικρή;Καμιά νέα φωτογραφία έχουμε; Click για ανάπτυξη... Ο μικρός...σήμερα μου είπε ο κτινίατρος οτι τελικά είναι αγόρι...και τόσο καιρό τον έλεγα Ρίτα! Άσε έχω πέσει απο τα σύννεφα γαμότο! Ήθελα θυλικό και μου βγήκε αρσενικό... Είναι Gay... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Απριλίου 2009 στις 23:07 Η elvenstar: #6.889 15-04-09 23:07 Αρχική Δημοσίευση από helisabeta: Και πάλι ήθελα να περάσω μια βόλτα από εδώ για να σας ευχαριστήσω για τη βοήθεια. Η Μάγια είναι μωλό ακόμα και ούτε το μισό ηρεμιστικό δεν μπορεί να κουμαντάρει...χεχε... Ευτυχώς τώρα είναι πολύ πιοήσυχη, βλέπω να κάνουμε οκ Πάσχα! Click για ανάπτυξη... Το σημαντικό είναι ότι τώρα είναι καλά, πολύ χαίρομαι Αρχική Δημοσίευση από ΓΑΖΗ ΕΛΕΝΗ: καλησπερουδια και απο μενα μετα απο πολυ καιρο. σας εβγαλα φωτο τα μωρα μου..τον μπαμπο και την τσιλι να τα δειτε...ποσο ομορφα ειναι...η γατομανα τι λεω....πρεπει να θυμοσαστε..και τα δυο τα πηρα μεσω του σαιτ αυτου. Click για ανάπτυξη... Τέλειααααα τι καταπληκτικά μωρά ειναι αυτά; να βάζεις πιο συχνά φωτογραφίες Ελένη Αρχική Δημοσίευση από ΓΑΖΗ ΕΛΕΝΗ: και τωρα μια ερωτηση στους παλιους . πως θα καταλαβω οτι η θηλυκια θελει να ζευγαρωσει? ειναι ενος χρονου και σιγουρα ειναι πολυ μικρουλα,δεν θα την αφησω απο τωρα, αλλα για να ξερω τι μου γινεται και με αυτο το θεμα.... Click για ανάπτυξη... Θα το καταλάβεις αυτό είναι το μόνο σίγουρο, θα αρχίσει να κλαίει κ να σέρνεται στο πάτωμα το ζήτημα είναι τι θα κάνεις, πρέπει να είσαι προετοιμασμένη κ να έχεις αποφασίσει αν θα κάνεις στείρωση στη γατούλα σου Αρχική Δημοσίευση από Daemonos: Ο μικρός...σήμερα μου είπε ο κτινίατρος οτι τελικά είναι αγόρι...και τόσο καιρό τον έλεγα Ρίτα! Άσε έχω πέσει απο τα σύννεφα γαμότο! Ήθελα θυλικό και μου βγήκε αρσενικό... Είναι Gay... Click για ανάπτυξη... Αυτός είναι Gay ή εσύ είσαι άκυρος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Daemonos Νεοφερμένο μέλος Ο Daemonos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 45 μηνύματα. 16 Απριλίου 2009 στις 08:48 Ο Daemonos έγραψε: #6.890 16-04-09 08:48 Εμένα για θυλικό μου το δώσανε.μάλιστα και απο το pet shop του βγάζανε θυλικά ονόματα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marsieee Νεοφερμένο μέλος Η marsieee αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 16 Απριλίου 2009 στις 10:11 Η marsieee έγραψε: #6.891 16-04-09 10:11 γεια σας! γεια σας και απο εμενα!ειμαι καινουρια στο forum.εχετε κανει πολυ καλη δουλεια!και ειστε μια αξιολατρευτη παρεα! αυτη ειναι η μπεμπα!σταχτοπουτα την λεγαμε απο την αρχη αλλα τελικα εμεινε το μπεμπα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα (e)SP_A1028.jpg 74,6 KB · Εμφανίσεις: 33 DSC00005.jpg 163,3 KB · Εμφανίσεις: 26 moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 16 Απριλίου 2009 στις 10:18 Η moukelis έγραψε: #6.892 16-04-09 10:18 Καλημερα και καλωσηρθες! Τι ομορφη που ειναι...Τι χρωμα ειναι,μπλε κρεμ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 16 Απριλίου 2009 στις 10:44 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #6.893 16-04-09 10:44 Αρχική Δημοσίευση από marsieee: γεια σας και απο εμενα!ειμαι καινουρια στο forum.εχετε κανει πολυ καλη δουλεια!και ειστε μια αξιολατρευτη παρεα! αυτη ειναι η μπεμπα!σταχτοπουτα την λεγαμε απο την αρχη αλλα τελικα εμεινε το μπεμπα! Click για ανάπτυξη... Καλως ήρθατε!Πανέμορφο το γατούλι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vasiliki86 Πολύ δραστήριο μέλος Η Vasiliki86 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.118 μηνύματα. 16 Απριλίου 2009 στις 11:20 Η Vasiliki86: #6.894 16-04-09 11:20 Καλως ηρθες στην παρεα μας...! Η γατουλα σου ειναι πανεμορφη...!! Να τη χαιρεσαι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marsieee Νεοφερμένο μέλος Η marsieee αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 16 Απριλίου 2009 στις 17:02 Η marsieee έγραψε: #6.895 16-04-09 17:02 ευχαριστουμε για την υποδοχη!!!!!!ειναι γκρι σταχτυ μπλε! ειναι παρα πολυ καλη και ησυχη!και ολο κοιτιεται στον καθρεφτη... και οι δικες σας οι γατουλες ειναι παρα πολυ γλυκιες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 16 Απριλίου 2009 στις 17:11 Η Nonika έγραψε: #6.896 16-04-09 17:11 Οσες φαν των περσικων ριξτε μια ματια στη αγγελια του Κυρου,μετα θα ψαχνετε κ δεν θα βρισκετε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 16 Απριλίου 2009 στις 17:16 Η Anima έγραψε: #6.897 16-04-09 17:16 Να και μεις!!! (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα IMG_2331XanthosAndras xapla.jpg 153,7 KB · Εμφανίσεις: 25 IMG_2297 Hel.min.jpg 133,5 KB · Εμφανίσεις: 25 indrilgon Δραστήριο μέλος Η indrilgon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Πάρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 661 μηνύματα. 16 Απριλίου 2009 στις 18:28 Η indrilgon: #6.898 16-04-09 18:28 Αρχική Δημοσίευση από Vasiliki86: Οχι ακομα θα παω να το παρω στα αγγλικα πρωτα (γιατι δεν εχει βγει ακομα στα ελληνικα)και το Σεπτεμβρη που θα βγει με το καλο στα ελληνικα θα το διαβασω και τοτε... Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν κρατιόμουν ούτε να το αγοράσω στα αγγλικά τα διάβασα όλα σε e-book. (μια εβδομάδα ήμουν κολιμενη στην οθόνη) ειδικά το τέταρτο δεν μπορούσα να το αφήσω! (αν δεν σε κουράζουν τα e-book στο επίσημο siteτης writer έχει και το middle night sun που είναι το twilight από την πλευρά του Edward αλλά δεν είναι ολοκληρωμένο δίστιχος… Αρχική Δημοσίευση από staman2: Περσάκια γεια!!! Ο Περσουλης και η Ναλίτα σας χαιρετουν! Click για ανάπτυξη... Κουκλακια είναι!!! Φοβερή πόζα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 16 Απριλίου 2009 στις 18:33 Η staman2 έγραψε: #6.899 16-04-09 18:33 Αρχική Δημοσίευση από Daemonos: Γειά σας γατόνια!! Click για ανάπτυξη... Γεια σου κι εσένα και καλώς ήρθες! Αρχική Δημοσίευση από ΓΑΖΗ ΕΛΕΝΗ: καλησπερουδια και απο μενα μετα απο πολυ καιρο. σας εβγαλα φωτο τα μωρα μου..τον μπαμπο και την τσιλι να τα δειτε...ποσο ομορφα ειναι...η γατομανα τι λεω....πρεπει να θυμοσαστε..και τα δυο τα πηρα μεσω του σαιτ αυτου. Click για ανάπτυξη... Τι ομορφιές είναι αυτές Ελένη!! Απαιτούμε συχνότερες φωτο με τις ομορφιές αυτές να μας γεμίζουν χαρά! Αρχική Δημοσίευση από marsieee: γεια σας και απο εμενα!ειμαι καινουρια στο forum.εχετε κανει πολυ καλη δουλεια!και ειστε μια αξιολατρευτη παρεα! αυτη ειναι η μπεμπα!σταχτοπουτα την λεγαμε απο την αρχη αλλα τελικα εμεινε το μπεμπα! Click για ανάπτυξη... Καλώς ήρθες στην παρέα μας και να μας βάζεις φωτο συχνά να καμαρώνουμε το μωράκι σου.Ειναι μια κούκλα η μπέμπα σου! Να την χαίρεσαι. Αρχική Δημοσίευση από Anima: Να και μεις!!! (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Click για ανάπτυξη... Πω πω πω!!! Τι τεντώματα είναι αυτά! Τι ομορφιά είναι αυτή!! Δώσε παρακαλώ τα γατοφιλάκια μας απο όλη τη γατοπαρέα μας!!!!!Κουκλίιιιι μου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 16 Απριλίου 2009 στις 19:49 Η Nonika έγραψε: #6.900 16-04-09 19:49 Μια χαζη απορια,η Ναλα τι ρατσα ακριβως ειναι?Δεν ειναι περσικη?Γιατι μου φαινεται διαφορετικη απο τα αλλα περσικα,σαν πιο γλυκια νομιζω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 343 344 345 346 347 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 345 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 345 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
καλησπερουδια και απο μενα μετα απο πολυ καιρο. σας εβγαλα φωτο τα μωρα μου..τον μπαμπο και την τσιλι να τα δειτε...ποσο ομορφα ειναι...η γατομανα τι λεω....πρεπει να θυμοσαστε..και τα δυο τα πηρα μεσω του σαιτ αυτου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΑΖΗ ΕΛΕΝΗ Εκκολαπτόμενο μέλος Η ΓΑΖΗ ΕΛΕΝΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 65 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 179 μηνύματα. 15 Απριλίου 2009 στις 22:20 Η ΓΑΖΗ ΕΛΕΝΗ: #6.886 15-04-09 22:20 και τωρα μια ερωτηση στους παλιους . πως θα καταλαβω οτι η θηλυκια θελει να ζευγαρωσει? ειναι ενος χρονου και σιγουρα ειναι πολυ μικρουλα,δεν θα την αφησω απο τωρα, αλλα για να ξερω τι μου γινεται και με αυτο το θεμα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΑΖΗ ΕΛΕΝΗ Εκκολαπτόμενο μέλος Η ΓΑΖΗ ΕΛΕΝΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 65 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 179 μηνύματα. 15 Απριλίου 2009 στις 22:22 Η ΓΑΖΗ ΕΛΕΝΗ: #6.887 15-04-09 22:22 καλη νυχτα παιδες... παω για δουλιτσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Daemonos Νεοφερμένο μέλος Ο Daemonos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 45 μηνύματα. 15 Απριλίου 2009 στις 22:53 Ο Daemonos έγραψε: #6.888 15-04-09 22:53 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Γεια σου σύντεκνε!Τι κάνει η μικρή;Καμιά νέα φωτογραφία έχουμε; Click για ανάπτυξη... Ο μικρός...σήμερα μου είπε ο κτινίατρος οτι τελικά είναι αγόρι...και τόσο καιρό τον έλεγα Ρίτα! Άσε έχω πέσει απο τα σύννεφα γαμότο! Ήθελα θυλικό και μου βγήκε αρσενικό... Είναι Gay... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Απριλίου 2009 στις 23:07 Η elvenstar: #6.889 15-04-09 23:07 Αρχική Δημοσίευση από helisabeta: Και πάλι ήθελα να περάσω μια βόλτα από εδώ για να σας ευχαριστήσω για τη βοήθεια. Η Μάγια είναι μωλό ακόμα και ούτε το μισό ηρεμιστικό δεν μπορεί να κουμαντάρει...χεχε... Ευτυχώς τώρα είναι πολύ πιοήσυχη, βλέπω να κάνουμε οκ Πάσχα! Click για ανάπτυξη... Το σημαντικό είναι ότι τώρα είναι καλά, πολύ χαίρομαι Αρχική Δημοσίευση από ΓΑΖΗ ΕΛΕΝΗ: καλησπερουδια και απο μενα μετα απο πολυ καιρο. σας εβγαλα φωτο τα μωρα μου..τον μπαμπο και την τσιλι να τα δειτε...ποσο ομορφα ειναι...η γατομανα τι λεω....πρεπει να θυμοσαστε..και τα δυο τα πηρα μεσω του σαιτ αυτου. Click για ανάπτυξη... Τέλειααααα τι καταπληκτικά μωρά ειναι αυτά; να βάζεις πιο συχνά φωτογραφίες Ελένη Αρχική Δημοσίευση από ΓΑΖΗ ΕΛΕΝΗ: και τωρα μια ερωτηση στους παλιους . πως θα καταλαβω οτι η θηλυκια θελει να ζευγαρωσει? ειναι ενος χρονου και σιγουρα ειναι πολυ μικρουλα,δεν θα την αφησω απο τωρα, αλλα για να ξερω τι μου γινεται και με αυτο το θεμα.... Click για ανάπτυξη... Θα το καταλάβεις αυτό είναι το μόνο σίγουρο, θα αρχίσει να κλαίει κ να σέρνεται στο πάτωμα το ζήτημα είναι τι θα κάνεις, πρέπει να είσαι προετοιμασμένη κ να έχεις αποφασίσει αν θα κάνεις στείρωση στη γατούλα σου Αρχική Δημοσίευση από Daemonos: Ο μικρός...σήμερα μου είπε ο κτινίατρος οτι τελικά είναι αγόρι...και τόσο καιρό τον έλεγα Ρίτα! Άσε έχω πέσει απο τα σύννεφα γαμότο! Ήθελα θυλικό και μου βγήκε αρσενικό... Είναι Gay... Click για ανάπτυξη... Αυτός είναι Gay ή εσύ είσαι άκυρος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Daemonos Νεοφερμένο μέλος Ο Daemonos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 45 μηνύματα. 16 Απριλίου 2009 στις 08:48 Ο Daemonos έγραψε: #6.890 16-04-09 08:48 Εμένα για θυλικό μου το δώσανε.μάλιστα και απο το pet shop του βγάζανε θυλικά ονόματα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marsieee Νεοφερμένο μέλος Η marsieee αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 16 Απριλίου 2009 στις 10:11 Η marsieee έγραψε: #6.891 16-04-09 10:11 γεια σας! γεια σας και απο εμενα!ειμαι καινουρια στο forum.εχετε κανει πολυ καλη δουλεια!και ειστε μια αξιολατρευτη παρεα! αυτη ειναι η μπεμπα!σταχτοπουτα την λεγαμε απο την αρχη αλλα τελικα εμεινε το μπεμπα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα (e)SP_A1028.jpg 74,6 KB · Εμφανίσεις: 33 DSC00005.jpg 163,3 KB · Εμφανίσεις: 26 moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 16 Απριλίου 2009 στις 10:18 Η moukelis έγραψε: #6.892 16-04-09 10:18 Καλημερα και καλωσηρθες! Τι ομορφη που ειναι...Τι χρωμα ειναι,μπλε κρεμ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 16 Απριλίου 2009 στις 10:44 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #6.893 16-04-09 10:44 Αρχική Δημοσίευση από marsieee: γεια σας και απο εμενα!ειμαι καινουρια στο forum.εχετε κανει πολυ καλη δουλεια!και ειστε μια αξιολατρευτη παρεα! αυτη ειναι η μπεμπα!σταχτοπουτα την λεγαμε απο την αρχη αλλα τελικα εμεινε το μπεμπα! Click για ανάπτυξη... Καλως ήρθατε!Πανέμορφο το γατούλι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vasiliki86 Πολύ δραστήριο μέλος Η Vasiliki86 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.118 μηνύματα. 16 Απριλίου 2009 στις 11:20 Η Vasiliki86: #6.894 16-04-09 11:20 Καλως ηρθες στην παρεα μας...! Η γατουλα σου ειναι πανεμορφη...!! Να τη χαιρεσαι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marsieee Νεοφερμένο μέλος Η marsieee αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 16 Απριλίου 2009 στις 17:02 Η marsieee έγραψε: #6.895 16-04-09 17:02 ευχαριστουμε για την υποδοχη!!!!!!ειναι γκρι σταχτυ μπλε! ειναι παρα πολυ καλη και ησυχη!και ολο κοιτιεται στον καθρεφτη... και οι δικες σας οι γατουλες ειναι παρα πολυ γλυκιες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 16 Απριλίου 2009 στις 17:11 Η Nonika έγραψε: #6.896 16-04-09 17:11 Οσες φαν των περσικων ριξτε μια ματια στη αγγελια του Κυρου,μετα θα ψαχνετε κ δεν θα βρισκετε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 16 Απριλίου 2009 στις 17:16 Η Anima έγραψε: #6.897 16-04-09 17:16 Να και μεις!!! (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα IMG_2331XanthosAndras xapla.jpg 153,7 KB · Εμφανίσεις: 25 IMG_2297 Hel.min.jpg 133,5 KB · Εμφανίσεις: 25 indrilgon Δραστήριο μέλος Η indrilgon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Πάρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 661 μηνύματα. 16 Απριλίου 2009 στις 18:28 Η indrilgon: #6.898 16-04-09 18:28 Αρχική Δημοσίευση από Vasiliki86: Οχι ακομα θα παω να το παρω στα αγγλικα πρωτα (γιατι δεν εχει βγει ακομα στα ελληνικα)και το Σεπτεμβρη που θα βγει με το καλο στα ελληνικα θα το διαβασω και τοτε... Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν κρατιόμουν ούτε να το αγοράσω στα αγγλικά τα διάβασα όλα σε e-book. (μια εβδομάδα ήμουν κολιμενη στην οθόνη) ειδικά το τέταρτο δεν μπορούσα να το αφήσω! (αν δεν σε κουράζουν τα e-book στο επίσημο siteτης writer έχει και το middle night sun που είναι το twilight από την πλευρά του Edward αλλά δεν είναι ολοκληρωμένο δίστιχος… Αρχική Δημοσίευση από staman2: Περσάκια γεια!!! Ο Περσουλης και η Ναλίτα σας χαιρετουν! Click για ανάπτυξη... Κουκλακια είναι!!! Φοβερή πόζα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 16 Απριλίου 2009 στις 18:33 Η staman2 έγραψε: #6.899 16-04-09 18:33 Αρχική Δημοσίευση από Daemonos: Γειά σας γατόνια!! Click για ανάπτυξη... Γεια σου κι εσένα και καλώς ήρθες! Αρχική Δημοσίευση από ΓΑΖΗ ΕΛΕΝΗ: καλησπερουδια και απο μενα μετα απο πολυ καιρο. σας εβγαλα φωτο τα μωρα μου..τον μπαμπο και την τσιλι να τα δειτε...ποσο ομορφα ειναι...η γατομανα τι λεω....πρεπει να θυμοσαστε..και τα δυο τα πηρα μεσω του σαιτ αυτου. Click για ανάπτυξη... Τι ομορφιές είναι αυτές Ελένη!! Απαιτούμε συχνότερες φωτο με τις ομορφιές αυτές να μας γεμίζουν χαρά! Αρχική Δημοσίευση από marsieee: γεια σας και απο εμενα!ειμαι καινουρια στο forum.εχετε κανει πολυ καλη δουλεια!και ειστε μια αξιολατρευτη παρεα! αυτη ειναι η μπεμπα!σταχτοπουτα την λεγαμε απο την αρχη αλλα τελικα εμεινε το μπεμπα! Click για ανάπτυξη... Καλώς ήρθες στην παρέα μας και να μας βάζεις φωτο συχνά να καμαρώνουμε το μωράκι σου.Ειναι μια κούκλα η μπέμπα σου! Να την χαίρεσαι. Αρχική Δημοσίευση από Anima: Να και μεις!!! (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Click για ανάπτυξη... Πω πω πω!!! Τι τεντώματα είναι αυτά! Τι ομορφιά είναι αυτή!! Δώσε παρακαλώ τα γατοφιλάκια μας απο όλη τη γατοπαρέα μας!!!!!Κουκλίιιιι μου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 16 Απριλίου 2009 στις 19:49 Η Nonika έγραψε: #6.900 16-04-09 19:49 Μια χαζη απορια,η Ναλα τι ρατσα ακριβως ειναι?Δεν ειναι περσικη?Γιατι μου φαινεται διαφορετικη απο τα αλλα περσικα,σαν πιο γλυκια νομιζω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 343 344 345 346 347 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 345 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 345 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
και τωρα μια ερωτηση στους παλιους . πως θα καταλαβω οτι η θηλυκια θελει να ζευγαρωσει? ειναι ενος χρονου και σιγουρα ειναι πολυ μικρουλα,δεν θα την αφησω απο τωρα, αλλα για να ξερω τι μου γινεται και με αυτο το θεμα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΑΖΗ ΕΛΕΝΗ Εκκολαπτόμενο μέλος Η ΓΑΖΗ ΕΛΕΝΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 65 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 179 μηνύματα. 15 Απριλίου 2009 στις 22:22 Η ΓΑΖΗ ΕΛΕΝΗ: #6.887 15-04-09 22:22 καλη νυχτα παιδες... παω για δουλιτσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Daemonos Νεοφερμένο μέλος Ο Daemonos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 45 μηνύματα. 15 Απριλίου 2009 στις 22:53 Ο Daemonos έγραψε: #6.888 15-04-09 22:53 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Γεια σου σύντεκνε!Τι κάνει η μικρή;Καμιά νέα φωτογραφία έχουμε; Click για ανάπτυξη... Ο μικρός...σήμερα μου είπε ο κτινίατρος οτι τελικά είναι αγόρι...και τόσο καιρό τον έλεγα Ρίτα! Άσε έχω πέσει απο τα σύννεφα γαμότο! Ήθελα θυλικό και μου βγήκε αρσενικό... Είναι Gay... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Απριλίου 2009 στις 23:07 Η elvenstar: #6.889 15-04-09 23:07 Αρχική Δημοσίευση από helisabeta: Και πάλι ήθελα να περάσω μια βόλτα από εδώ για να σας ευχαριστήσω για τη βοήθεια. Η Μάγια είναι μωλό ακόμα και ούτε το μισό ηρεμιστικό δεν μπορεί να κουμαντάρει...χεχε... Ευτυχώς τώρα είναι πολύ πιοήσυχη, βλέπω να κάνουμε οκ Πάσχα! Click για ανάπτυξη... Το σημαντικό είναι ότι τώρα είναι καλά, πολύ χαίρομαι Αρχική Δημοσίευση από ΓΑΖΗ ΕΛΕΝΗ: καλησπερουδια και απο μενα μετα απο πολυ καιρο. σας εβγαλα φωτο τα μωρα μου..τον μπαμπο και την τσιλι να τα δειτε...ποσο ομορφα ειναι...η γατομανα τι λεω....πρεπει να θυμοσαστε..και τα δυο τα πηρα μεσω του σαιτ αυτου. Click για ανάπτυξη... Τέλειααααα τι καταπληκτικά μωρά ειναι αυτά; να βάζεις πιο συχνά φωτογραφίες Ελένη Αρχική Δημοσίευση από ΓΑΖΗ ΕΛΕΝΗ: και τωρα μια ερωτηση στους παλιους . πως θα καταλαβω οτι η θηλυκια θελει να ζευγαρωσει? ειναι ενος χρονου και σιγουρα ειναι πολυ μικρουλα,δεν θα την αφησω απο τωρα, αλλα για να ξερω τι μου γινεται και με αυτο το θεμα.... Click για ανάπτυξη... Θα το καταλάβεις αυτό είναι το μόνο σίγουρο, θα αρχίσει να κλαίει κ να σέρνεται στο πάτωμα το ζήτημα είναι τι θα κάνεις, πρέπει να είσαι προετοιμασμένη κ να έχεις αποφασίσει αν θα κάνεις στείρωση στη γατούλα σου Αρχική Δημοσίευση από Daemonos: Ο μικρός...σήμερα μου είπε ο κτινίατρος οτι τελικά είναι αγόρι...και τόσο καιρό τον έλεγα Ρίτα! Άσε έχω πέσει απο τα σύννεφα γαμότο! Ήθελα θυλικό και μου βγήκε αρσενικό... Είναι Gay... Click για ανάπτυξη... Αυτός είναι Gay ή εσύ είσαι άκυρος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Daemonos Νεοφερμένο μέλος Ο Daemonos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 45 μηνύματα. 16 Απριλίου 2009 στις 08:48 Ο Daemonos έγραψε: #6.890 16-04-09 08:48 Εμένα για θυλικό μου το δώσανε.μάλιστα και απο το pet shop του βγάζανε θυλικά ονόματα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marsieee Νεοφερμένο μέλος Η marsieee αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 16 Απριλίου 2009 στις 10:11 Η marsieee έγραψε: #6.891 16-04-09 10:11 γεια σας! γεια σας και απο εμενα!ειμαι καινουρια στο forum.εχετε κανει πολυ καλη δουλεια!και ειστε μια αξιολατρευτη παρεα! αυτη ειναι η μπεμπα!σταχτοπουτα την λεγαμε απο την αρχη αλλα τελικα εμεινε το μπεμπα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα (e)SP_A1028.jpg 74,6 KB · Εμφανίσεις: 33 DSC00005.jpg 163,3 KB · Εμφανίσεις: 26 moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 16 Απριλίου 2009 στις 10:18 Η moukelis έγραψε: #6.892 16-04-09 10:18 Καλημερα και καλωσηρθες! Τι ομορφη που ειναι...Τι χρωμα ειναι,μπλε κρεμ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 16 Απριλίου 2009 στις 10:44 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #6.893 16-04-09 10:44 Αρχική Δημοσίευση από marsieee: γεια σας και απο εμενα!ειμαι καινουρια στο forum.εχετε κανει πολυ καλη δουλεια!και ειστε μια αξιολατρευτη παρεα! αυτη ειναι η μπεμπα!σταχτοπουτα την λεγαμε απο την αρχη αλλα τελικα εμεινε το μπεμπα! Click για ανάπτυξη... Καλως ήρθατε!Πανέμορφο το γατούλι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vasiliki86 Πολύ δραστήριο μέλος Η Vasiliki86 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.118 μηνύματα. 16 Απριλίου 2009 στις 11:20 Η Vasiliki86: #6.894 16-04-09 11:20 Καλως ηρθες στην παρεα μας...! Η γατουλα σου ειναι πανεμορφη...!! Να τη χαιρεσαι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marsieee Νεοφερμένο μέλος Η marsieee αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 16 Απριλίου 2009 στις 17:02 Η marsieee έγραψε: #6.895 16-04-09 17:02 ευχαριστουμε για την υποδοχη!!!!!!ειναι γκρι σταχτυ μπλε! ειναι παρα πολυ καλη και ησυχη!και ολο κοιτιεται στον καθρεφτη... και οι δικες σας οι γατουλες ειναι παρα πολυ γλυκιες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 16 Απριλίου 2009 στις 17:11 Η Nonika έγραψε: #6.896 16-04-09 17:11 Οσες φαν των περσικων ριξτε μια ματια στη αγγελια του Κυρου,μετα θα ψαχνετε κ δεν θα βρισκετε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 16 Απριλίου 2009 στις 17:16 Η Anima έγραψε: #6.897 16-04-09 17:16 Να και μεις!!! (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα IMG_2331XanthosAndras xapla.jpg 153,7 KB · Εμφανίσεις: 25 IMG_2297 Hel.min.jpg 133,5 KB · Εμφανίσεις: 25 indrilgon Δραστήριο μέλος Η indrilgon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Πάρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 661 μηνύματα. 16 Απριλίου 2009 στις 18:28 Η indrilgon: #6.898 16-04-09 18:28 Αρχική Δημοσίευση από Vasiliki86: Οχι ακομα θα παω να το παρω στα αγγλικα πρωτα (γιατι δεν εχει βγει ακομα στα ελληνικα)και το Σεπτεμβρη που θα βγει με το καλο στα ελληνικα θα το διαβασω και τοτε... Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν κρατιόμουν ούτε να το αγοράσω στα αγγλικά τα διάβασα όλα σε e-book. (μια εβδομάδα ήμουν κολιμενη στην οθόνη) ειδικά το τέταρτο δεν μπορούσα να το αφήσω! (αν δεν σε κουράζουν τα e-book στο επίσημο siteτης writer έχει και το middle night sun που είναι το twilight από την πλευρά του Edward αλλά δεν είναι ολοκληρωμένο δίστιχος… Αρχική Δημοσίευση από staman2: Περσάκια γεια!!! Ο Περσουλης και η Ναλίτα σας χαιρετουν! Click για ανάπτυξη... Κουκλακια είναι!!! Φοβερή πόζα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 16 Απριλίου 2009 στις 18:33 Η staman2 έγραψε: #6.899 16-04-09 18:33 Αρχική Δημοσίευση από Daemonos: Γειά σας γατόνια!! Click για ανάπτυξη... Γεια σου κι εσένα και καλώς ήρθες! Αρχική Δημοσίευση από ΓΑΖΗ ΕΛΕΝΗ: καλησπερουδια και απο μενα μετα απο πολυ καιρο. σας εβγαλα φωτο τα μωρα μου..τον μπαμπο και την τσιλι να τα δειτε...ποσο ομορφα ειναι...η γατομανα τι λεω....πρεπει να θυμοσαστε..και τα δυο τα πηρα μεσω του σαιτ αυτου. Click για ανάπτυξη... Τι ομορφιές είναι αυτές Ελένη!! Απαιτούμε συχνότερες φωτο με τις ομορφιές αυτές να μας γεμίζουν χαρά! Αρχική Δημοσίευση από marsieee: γεια σας και απο εμενα!ειμαι καινουρια στο forum.εχετε κανει πολυ καλη δουλεια!και ειστε μια αξιολατρευτη παρεα! αυτη ειναι η μπεμπα!σταχτοπουτα την λεγαμε απο την αρχη αλλα τελικα εμεινε το μπεμπα! Click για ανάπτυξη... Καλώς ήρθες στην παρέα μας και να μας βάζεις φωτο συχνά να καμαρώνουμε το μωράκι σου.Ειναι μια κούκλα η μπέμπα σου! Να την χαίρεσαι. Αρχική Δημοσίευση από Anima: Να και μεις!!! (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Click για ανάπτυξη... Πω πω πω!!! Τι τεντώματα είναι αυτά! Τι ομορφιά είναι αυτή!! Δώσε παρακαλώ τα γατοφιλάκια μας απο όλη τη γατοπαρέα μας!!!!!Κουκλίιιιι μου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 16 Απριλίου 2009 στις 19:49 Η Nonika έγραψε: #6.900 16-04-09 19:49 Μια χαζη απορια,η Ναλα τι ρατσα ακριβως ειναι?Δεν ειναι περσικη?Γιατι μου φαινεται διαφορετικη απο τα αλλα περσικα,σαν πιο γλυκια νομιζω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 343 344 345 346 347 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 345 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 345 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
καλη νυχτα παιδες... παω για δουλιτσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Daemonos Νεοφερμένο μέλος Ο Daemonos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 45 μηνύματα. 15 Απριλίου 2009 στις 22:53 Ο Daemonos έγραψε: #6.888 15-04-09 22:53 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Γεια σου σύντεκνε!Τι κάνει η μικρή;Καμιά νέα φωτογραφία έχουμε; Click για ανάπτυξη... Ο μικρός...σήμερα μου είπε ο κτινίατρος οτι τελικά είναι αγόρι...και τόσο καιρό τον έλεγα Ρίτα! Άσε έχω πέσει απο τα σύννεφα γαμότο! Ήθελα θυλικό και μου βγήκε αρσενικό... Είναι Gay... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Απριλίου 2009 στις 23:07 Η elvenstar: #6.889 15-04-09 23:07 Αρχική Δημοσίευση από helisabeta: Και πάλι ήθελα να περάσω μια βόλτα από εδώ για να σας ευχαριστήσω για τη βοήθεια. Η Μάγια είναι μωλό ακόμα και ούτε το μισό ηρεμιστικό δεν μπορεί να κουμαντάρει...χεχε... Ευτυχώς τώρα είναι πολύ πιοήσυχη, βλέπω να κάνουμε οκ Πάσχα! Click για ανάπτυξη... Το σημαντικό είναι ότι τώρα είναι καλά, πολύ χαίρομαι Αρχική Δημοσίευση από ΓΑΖΗ ΕΛΕΝΗ: καλησπερουδια και απο μενα μετα απο πολυ καιρο. σας εβγαλα φωτο τα μωρα μου..τον μπαμπο και την τσιλι να τα δειτε...ποσο ομορφα ειναι...η γατομανα τι λεω....πρεπει να θυμοσαστε..και τα δυο τα πηρα μεσω του σαιτ αυτου. Click για ανάπτυξη... Τέλειααααα τι καταπληκτικά μωρά ειναι αυτά; να βάζεις πιο συχνά φωτογραφίες Ελένη Αρχική Δημοσίευση από ΓΑΖΗ ΕΛΕΝΗ: και τωρα μια ερωτηση στους παλιους . πως θα καταλαβω οτι η θηλυκια θελει να ζευγαρωσει? ειναι ενος χρονου και σιγουρα ειναι πολυ μικρουλα,δεν θα την αφησω απο τωρα, αλλα για να ξερω τι μου γινεται και με αυτο το θεμα.... Click για ανάπτυξη... Θα το καταλάβεις αυτό είναι το μόνο σίγουρο, θα αρχίσει να κλαίει κ να σέρνεται στο πάτωμα το ζήτημα είναι τι θα κάνεις, πρέπει να είσαι προετοιμασμένη κ να έχεις αποφασίσει αν θα κάνεις στείρωση στη γατούλα σου Αρχική Δημοσίευση από Daemonos: Ο μικρός...σήμερα μου είπε ο κτινίατρος οτι τελικά είναι αγόρι...και τόσο καιρό τον έλεγα Ρίτα! Άσε έχω πέσει απο τα σύννεφα γαμότο! Ήθελα θυλικό και μου βγήκε αρσενικό... Είναι Gay... Click για ανάπτυξη... Αυτός είναι Gay ή εσύ είσαι άκυρος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Daemonos Νεοφερμένο μέλος Ο Daemonos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 45 μηνύματα. 16 Απριλίου 2009 στις 08:48 Ο Daemonos έγραψε: #6.890 16-04-09 08:48 Εμένα για θυλικό μου το δώσανε.μάλιστα και απο το pet shop του βγάζανε θυλικά ονόματα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marsieee Νεοφερμένο μέλος Η marsieee αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 16 Απριλίου 2009 στις 10:11 Η marsieee έγραψε: #6.891 16-04-09 10:11 γεια σας! γεια σας και απο εμενα!ειμαι καινουρια στο forum.εχετε κανει πολυ καλη δουλεια!και ειστε μια αξιολατρευτη παρεα! αυτη ειναι η μπεμπα!σταχτοπουτα την λεγαμε απο την αρχη αλλα τελικα εμεινε το μπεμπα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα (e)SP_A1028.jpg 74,6 KB · Εμφανίσεις: 33 DSC00005.jpg 163,3 KB · Εμφανίσεις: 26 moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 16 Απριλίου 2009 στις 10:18 Η moukelis έγραψε: #6.892 16-04-09 10:18 Καλημερα και καλωσηρθες! Τι ομορφη που ειναι...Τι χρωμα ειναι,μπλε κρεμ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 16 Απριλίου 2009 στις 10:44 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #6.893 16-04-09 10:44 Αρχική Δημοσίευση από marsieee: γεια σας και απο εμενα!ειμαι καινουρια στο forum.εχετε κανει πολυ καλη δουλεια!και ειστε μια αξιολατρευτη παρεα! αυτη ειναι η μπεμπα!σταχτοπουτα την λεγαμε απο την αρχη αλλα τελικα εμεινε το μπεμπα! Click για ανάπτυξη... Καλως ήρθατε!Πανέμορφο το γατούλι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vasiliki86 Πολύ δραστήριο μέλος Η Vasiliki86 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.118 μηνύματα. 16 Απριλίου 2009 στις 11:20 Η Vasiliki86: #6.894 16-04-09 11:20 Καλως ηρθες στην παρεα μας...! Η γατουλα σου ειναι πανεμορφη...!! Να τη χαιρεσαι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marsieee Νεοφερμένο μέλος Η marsieee αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 16 Απριλίου 2009 στις 17:02 Η marsieee έγραψε: #6.895 16-04-09 17:02 ευχαριστουμε για την υποδοχη!!!!!!ειναι γκρι σταχτυ μπλε! ειναι παρα πολυ καλη και ησυχη!και ολο κοιτιεται στον καθρεφτη... και οι δικες σας οι γατουλες ειναι παρα πολυ γλυκιες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 16 Απριλίου 2009 στις 17:11 Η Nonika έγραψε: #6.896 16-04-09 17:11 Οσες φαν των περσικων ριξτε μια ματια στη αγγελια του Κυρου,μετα θα ψαχνετε κ δεν θα βρισκετε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 16 Απριλίου 2009 στις 17:16 Η Anima έγραψε: #6.897 16-04-09 17:16 Να και μεις!!! (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα IMG_2331XanthosAndras xapla.jpg 153,7 KB · Εμφανίσεις: 25 IMG_2297 Hel.min.jpg 133,5 KB · Εμφανίσεις: 25 indrilgon Δραστήριο μέλος Η indrilgon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Πάρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 661 μηνύματα. 16 Απριλίου 2009 στις 18:28 Η indrilgon: #6.898 16-04-09 18:28 Αρχική Δημοσίευση από Vasiliki86: Οχι ακομα θα παω να το παρω στα αγγλικα πρωτα (γιατι δεν εχει βγει ακομα στα ελληνικα)και το Σεπτεμβρη που θα βγει με το καλο στα ελληνικα θα το διαβασω και τοτε... Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν κρατιόμουν ούτε να το αγοράσω στα αγγλικά τα διάβασα όλα σε e-book. (μια εβδομάδα ήμουν κολιμενη στην οθόνη) ειδικά το τέταρτο δεν μπορούσα να το αφήσω! (αν δεν σε κουράζουν τα e-book στο επίσημο siteτης writer έχει και το middle night sun που είναι το twilight από την πλευρά του Edward αλλά δεν είναι ολοκληρωμένο δίστιχος… Αρχική Δημοσίευση από staman2: Περσάκια γεια!!! Ο Περσουλης και η Ναλίτα σας χαιρετουν! Click για ανάπτυξη... Κουκλακια είναι!!! Φοβερή πόζα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 16 Απριλίου 2009 στις 18:33 Η staman2 έγραψε: #6.899 16-04-09 18:33 Αρχική Δημοσίευση από Daemonos: Γειά σας γατόνια!! Click για ανάπτυξη... Γεια σου κι εσένα και καλώς ήρθες! Αρχική Δημοσίευση από ΓΑΖΗ ΕΛΕΝΗ: καλησπερουδια και απο μενα μετα απο πολυ καιρο. σας εβγαλα φωτο τα μωρα μου..τον μπαμπο και την τσιλι να τα δειτε...ποσο ομορφα ειναι...η γατομανα τι λεω....πρεπει να θυμοσαστε..και τα δυο τα πηρα μεσω του σαιτ αυτου. Click για ανάπτυξη... Τι ομορφιές είναι αυτές Ελένη!! Απαιτούμε συχνότερες φωτο με τις ομορφιές αυτές να μας γεμίζουν χαρά! Αρχική Δημοσίευση από marsieee: γεια σας και απο εμενα!ειμαι καινουρια στο forum.εχετε κανει πολυ καλη δουλεια!και ειστε μια αξιολατρευτη παρεα! αυτη ειναι η μπεμπα!σταχτοπουτα την λεγαμε απο την αρχη αλλα τελικα εμεινε το μπεμπα! Click για ανάπτυξη... Καλώς ήρθες στην παρέα μας και να μας βάζεις φωτο συχνά να καμαρώνουμε το μωράκι σου.Ειναι μια κούκλα η μπέμπα σου! Να την χαίρεσαι. Αρχική Δημοσίευση από Anima: Να και μεις!!! (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Click για ανάπτυξη... Πω πω πω!!! Τι τεντώματα είναι αυτά! Τι ομορφιά είναι αυτή!! Δώσε παρακαλώ τα γατοφιλάκια μας απο όλη τη γατοπαρέα μας!!!!!Κουκλίιιιι μου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 16 Απριλίου 2009 στις 19:49 Η Nonika έγραψε: #6.900 16-04-09 19:49 Μια χαζη απορια,η Ναλα τι ρατσα ακριβως ειναι?Δεν ειναι περσικη?Γιατι μου φαινεται διαφορετικη απο τα αλλα περσικα,σαν πιο γλυκια νομιζω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 343 344 345 346 347 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 345 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 345 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Γεια σου σύντεκνε!Τι κάνει η μικρή;Καμιά νέα φωτογραφία έχουμε; Click για ανάπτυξη... Ο μικρός...σήμερα μου είπε ο κτινίατρος οτι τελικά είναι αγόρι...και τόσο καιρό τον έλεγα Ρίτα! Άσε έχω πέσει απο τα σύννεφα γαμότο! Ήθελα θυλικό και μου βγήκε αρσενικό... Είναι Gay... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Απριλίου 2009 στις 23:07 Η elvenstar: #6.889 15-04-09 23:07 Αρχική Δημοσίευση από helisabeta: Και πάλι ήθελα να περάσω μια βόλτα από εδώ για να σας ευχαριστήσω για τη βοήθεια. Η Μάγια είναι μωλό ακόμα και ούτε το μισό ηρεμιστικό δεν μπορεί να κουμαντάρει...χεχε... Ευτυχώς τώρα είναι πολύ πιοήσυχη, βλέπω να κάνουμε οκ Πάσχα! Click για ανάπτυξη... Το σημαντικό είναι ότι τώρα είναι καλά, πολύ χαίρομαι Αρχική Δημοσίευση από ΓΑΖΗ ΕΛΕΝΗ: καλησπερουδια και απο μενα μετα απο πολυ καιρο. σας εβγαλα φωτο τα μωρα μου..τον μπαμπο και την τσιλι να τα δειτε...ποσο ομορφα ειναι...η γατομανα τι λεω....πρεπει να θυμοσαστε..και τα δυο τα πηρα μεσω του σαιτ αυτου. Click για ανάπτυξη... Τέλειααααα τι καταπληκτικά μωρά ειναι αυτά; να βάζεις πιο συχνά φωτογραφίες Ελένη Αρχική Δημοσίευση από ΓΑΖΗ ΕΛΕΝΗ: και τωρα μια ερωτηση στους παλιους . πως θα καταλαβω οτι η θηλυκια θελει να ζευγαρωσει? ειναι ενος χρονου και σιγουρα ειναι πολυ μικρουλα,δεν θα την αφησω απο τωρα, αλλα για να ξερω τι μου γινεται και με αυτο το θεμα.... Click για ανάπτυξη... Θα το καταλάβεις αυτό είναι το μόνο σίγουρο, θα αρχίσει να κλαίει κ να σέρνεται στο πάτωμα το ζήτημα είναι τι θα κάνεις, πρέπει να είσαι προετοιμασμένη κ να έχεις αποφασίσει αν θα κάνεις στείρωση στη γατούλα σου Αρχική Δημοσίευση από Daemonos: Ο μικρός...σήμερα μου είπε ο κτινίατρος οτι τελικά είναι αγόρι...και τόσο καιρό τον έλεγα Ρίτα! Άσε έχω πέσει απο τα σύννεφα γαμότο! Ήθελα θυλικό και μου βγήκε αρσενικό... Είναι Gay... Click για ανάπτυξη... Αυτός είναι Gay ή εσύ είσαι άκυρος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Daemonos Νεοφερμένο μέλος Ο Daemonos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 45 μηνύματα. 16 Απριλίου 2009 στις 08:48 Ο Daemonos έγραψε: #6.890 16-04-09 08:48 Εμένα για θυλικό μου το δώσανε.μάλιστα και απο το pet shop του βγάζανε θυλικά ονόματα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marsieee Νεοφερμένο μέλος Η marsieee αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 16 Απριλίου 2009 στις 10:11 Η marsieee έγραψε: #6.891 16-04-09 10:11 γεια σας! γεια σας και απο εμενα!ειμαι καινουρια στο forum.εχετε κανει πολυ καλη δουλεια!και ειστε μια αξιολατρευτη παρεα! αυτη ειναι η μπεμπα!σταχτοπουτα την λεγαμε απο την αρχη αλλα τελικα εμεινε το μπεμπα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα (e)SP_A1028.jpg 74,6 KB · Εμφανίσεις: 33 DSC00005.jpg 163,3 KB · Εμφανίσεις: 26 moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 16 Απριλίου 2009 στις 10:18 Η moukelis έγραψε: #6.892 16-04-09 10:18 Καλημερα και καλωσηρθες! Τι ομορφη που ειναι...Τι χρωμα ειναι,μπλε κρεμ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 16 Απριλίου 2009 στις 10:44 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #6.893 16-04-09 10:44 Αρχική Δημοσίευση από marsieee: γεια σας και απο εμενα!ειμαι καινουρια στο forum.εχετε κανει πολυ καλη δουλεια!και ειστε μια αξιολατρευτη παρεα! αυτη ειναι η μπεμπα!σταχτοπουτα την λεγαμε απο την αρχη αλλα τελικα εμεινε το μπεμπα! Click για ανάπτυξη... Καλως ήρθατε!Πανέμορφο το γατούλι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vasiliki86 Πολύ δραστήριο μέλος Η Vasiliki86 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.118 μηνύματα. 16 Απριλίου 2009 στις 11:20 Η Vasiliki86: #6.894 16-04-09 11:20 Καλως ηρθες στην παρεα μας...! Η γατουλα σου ειναι πανεμορφη...!! Να τη χαιρεσαι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marsieee Νεοφερμένο μέλος Η marsieee αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 16 Απριλίου 2009 στις 17:02 Η marsieee έγραψε: #6.895 16-04-09 17:02 ευχαριστουμε για την υποδοχη!!!!!!ειναι γκρι σταχτυ μπλε! ειναι παρα πολυ καλη και ησυχη!και ολο κοιτιεται στον καθρεφτη... και οι δικες σας οι γατουλες ειναι παρα πολυ γλυκιες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 16 Απριλίου 2009 στις 17:11 Η Nonika έγραψε: #6.896 16-04-09 17:11 Οσες φαν των περσικων ριξτε μια ματια στη αγγελια του Κυρου,μετα θα ψαχνετε κ δεν θα βρισκετε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 16 Απριλίου 2009 στις 17:16 Η Anima έγραψε: #6.897 16-04-09 17:16 Να και μεις!!! (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα IMG_2331XanthosAndras xapla.jpg 153,7 KB · Εμφανίσεις: 25 IMG_2297 Hel.min.jpg 133,5 KB · Εμφανίσεις: 25 indrilgon Δραστήριο μέλος Η indrilgon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Πάρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 661 μηνύματα. 16 Απριλίου 2009 στις 18:28 Η indrilgon: #6.898 16-04-09 18:28 Αρχική Δημοσίευση από Vasiliki86: Οχι ακομα θα παω να το παρω στα αγγλικα πρωτα (γιατι δεν εχει βγει ακομα στα ελληνικα)και το Σεπτεμβρη που θα βγει με το καλο στα ελληνικα θα το διαβασω και τοτε... Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν κρατιόμουν ούτε να το αγοράσω στα αγγλικά τα διάβασα όλα σε e-book. (μια εβδομάδα ήμουν κολιμενη στην οθόνη) ειδικά το τέταρτο δεν μπορούσα να το αφήσω! (αν δεν σε κουράζουν τα e-book στο επίσημο siteτης writer έχει και το middle night sun που είναι το twilight από την πλευρά του Edward αλλά δεν είναι ολοκληρωμένο δίστιχος… Αρχική Δημοσίευση από staman2: Περσάκια γεια!!! Ο Περσουλης και η Ναλίτα σας χαιρετουν! Click για ανάπτυξη... Κουκλακια είναι!!! Φοβερή πόζα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 16 Απριλίου 2009 στις 18:33 Η staman2 έγραψε: #6.899 16-04-09 18:33 Αρχική Δημοσίευση από Daemonos: Γειά σας γατόνια!! Click για ανάπτυξη... Γεια σου κι εσένα και καλώς ήρθες! Αρχική Δημοσίευση από ΓΑΖΗ ΕΛΕΝΗ: καλησπερουδια και απο μενα μετα απο πολυ καιρο. σας εβγαλα φωτο τα μωρα μου..τον μπαμπο και την τσιλι να τα δειτε...ποσο ομορφα ειναι...η γατομανα τι λεω....πρεπει να θυμοσαστε..και τα δυο τα πηρα μεσω του σαιτ αυτου. Click για ανάπτυξη... Τι ομορφιές είναι αυτές Ελένη!! Απαιτούμε συχνότερες φωτο με τις ομορφιές αυτές να μας γεμίζουν χαρά! Αρχική Δημοσίευση από marsieee: γεια σας και απο εμενα!ειμαι καινουρια στο forum.εχετε κανει πολυ καλη δουλεια!και ειστε μια αξιολατρευτη παρεα! αυτη ειναι η μπεμπα!σταχτοπουτα την λεγαμε απο την αρχη αλλα τελικα εμεινε το μπεμπα! Click για ανάπτυξη... Καλώς ήρθες στην παρέα μας και να μας βάζεις φωτο συχνά να καμαρώνουμε το μωράκι σου.Ειναι μια κούκλα η μπέμπα σου! Να την χαίρεσαι. Αρχική Δημοσίευση από Anima: Να και μεις!!! (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Click για ανάπτυξη... Πω πω πω!!! Τι τεντώματα είναι αυτά! Τι ομορφιά είναι αυτή!! Δώσε παρακαλώ τα γατοφιλάκια μας απο όλη τη γατοπαρέα μας!!!!!Κουκλίιιιι μου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 16 Απριλίου 2009 στις 19:49 Η Nonika έγραψε: #6.900 16-04-09 19:49 Μια χαζη απορια,η Ναλα τι ρατσα ακριβως ειναι?Δεν ειναι περσικη?Γιατι μου φαινεται διαφορετικη απο τα αλλα περσικα,σαν πιο γλυκια νομιζω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 343 344 345 346 347 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 345 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 345 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από helisabeta: Και πάλι ήθελα να περάσω μια βόλτα από εδώ για να σας ευχαριστήσω για τη βοήθεια. Η Μάγια είναι μωλό ακόμα και ούτε το μισό ηρεμιστικό δεν μπορεί να κουμαντάρει...χεχε... Ευτυχώς τώρα είναι πολύ πιοήσυχη, βλέπω να κάνουμε οκ Πάσχα! Click για ανάπτυξη... Το σημαντικό είναι ότι τώρα είναι καλά, πολύ χαίρομαι Αρχική Δημοσίευση από ΓΑΖΗ ΕΛΕΝΗ: καλησπερουδια και απο μενα μετα απο πολυ καιρο. σας εβγαλα φωτο τα μωρα μου..τον μπαμπο και την τσιλι να τα δειτε...ποσο ομορφα ειναι...η γατομανα τι λεω....πρεπει να θυμοσαστε..και τα δυο τα πηρα μεσω του σαιτ αυτου. Click για ανάπτυξη... Τέλειααααα τι καταπληκτικά μωρά ειναι αυτά; να βάζεις πιο συχνά φωτογραφίες Ελένη Αρχική Δημοσίευση από ΓΑΖΗ ΕΛΕΝΗ: και τωρα μια ερωτηση στους παλιους . πως θα καταλαβω οτι η θηλυκια θελει να ζευγαρωσει? ειναι ενος χρονου και σιγουρα ειναι πολυ μικρουλα,δεν θα την αφησω απο τωρα, αλλα για να ξερω τι μου γινεται και με αυτο το θεμα.... Click για ανάπτυξη... Θα το καταλάβεις αυτό είναι το μόνο σίγουρο, θα αρχίσει να κλαίει κ να σέρνεται στο πάτωμα το ζήτημα είναι τι θα κάνεις, πρέπει να είσαι προετοιμασμένη κ να έχεις αποφασίσει αν θα κάνεις στείρωση στη γατούλα σου Αρχική Δημοσίευση από Daemonos: Ο μικρός...σήμερα μου είπε ο κτινίατρος οτι τελικά είναι αγόρι...και τόσο καιρό τον έλεγα Ρίτα! Άσε έχω πέσει απο τα σύννεφα γαμότο! Ήθελα θυλικό και μου βγήκε αρσενικό... Είναι Gay... Click για ανάπτυξη... Αυτός είναι Gay ή εσύ είσαι άκυρος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Daemonos Νεοφερμένο μέλος Ο Daemonos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 45 μηνύματα. 16 Απριλίου 2009 στις 08:48 Ο Daemonos έγραψε: #6.890 16-04-09 08:48 Εμένα για θυλικό μου το δώσανε.μάλιστα και απο το pet shop του βγάζανε θυλικά ονόματα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marsieee Νεοφερμένο μέλος Η marsieee αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 16 Απριλίου 2009 στις 10:11 Η marsieee έγραψε: #6.891 16-04-09 10:11 γεια σας! γεια σας και απο εμενα!ειμαι καινουρια στο forum.εχετε κανει πολυ καλη δουλεια!και ειστε μια αξιολατρευτη παρεα! αυτη ειναι η μπεμπα!σταχτοπουτα την λεγαμε απο την αρχη αλλα τελικα εμεινε το μπεμπα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα (e)SP_A1028.jpg 74,6 KB · Εμφανίσεις: 33 DSC00005.jpg 163,3 KB · Εμφανίσεις: 26 moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 16 Απριλίου 2009 στις 10:18 Η moukelis έγραψε: #6.892 16-04-09 10:18 Καλημερα και καλωσηρθες! Τι ομορφη που ειναι...Τι χρωμα ειναι,μπλε κρεμ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 16 Απριλίου 2009 στις 10:44 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #6.893 16-04-09 10:44 Αρχική Δημοσίευση από marsieee: γεια σας και απο εμενα!ειμαι καινουρια στο forum.εχετε κανει πολυ καλη δουλεια!και ειστε μια αξιολατρευτη παρεα! αυτη ειναι η μπεμπα!σταχτοπουτα την λεγαμε απο την αρχη αλλα τελικα εμεινε το μπεμπα! Click για ανάπτυξη... Καλως ήρθατε!Πανέμορφο το γατούλι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vasiliki86 Πολύ δραστήριο μέλος Η Vasiliki86 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.118 μηνύματα. 16 Απριλίου 2009 στις 11:20 Η Vasiliki86: #6.894 16-04-09 11:20 Καλως ηρθες στην παρεα μας...! Η γατουλα σου ειναι πανεμορφη...!! Να τη χαιρεσαι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marsieee Νεοφερμένο μέλος Η marsieee αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 16 Απριλίου 2009 στις 17:02 Η marsieee έγραψε: #6.895 16-04-09 17:02 ευχαριστουμε για την υποδοχη!!!!!!ειναι γκρι σταχτυ μπλε! ειναι παρα πολυ καλη και ησυχη!και ολο κοιτιεται στον καθρεφτη... και οι δικες σας οι γατουλες ειναι παρα πολυ γλυκιες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 16 Απριλίου 2009 στις 17:11 Η Nonika έγραψε: #6.896 16-04-09 17:11 Οσες φαν των περσικων ριξτε μια ματια στη αγγελια του Κυρου,μετα θα ψαχνετε κ δεν θα βρισκετε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 16 Απριλίου 2009 στις 17:16 Η Anima έγραψε: #6.897 16-04-09 17:16 Να και μεις!!! (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα IMG_2331XanthosAndras xapla.jpg 153,7 KB · Εμφανίσεις: 25 IMG_2297 Hel.min.jpg 133,5 KB · Εμφανίσεις: 25 indrilgon Δραστήριο μέλος Η indrilgon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Πάρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 661 μηνύματα. 16 Απριλίου 2009 στις 18:28 Η indrilgon: #6.898 16-04-09 18:28 Αρχική Δημοσίευση από Vasiliki86: Οχι ακομα θα παω να το παρω στα αγγλικα πρωτα (γιατι δεν εχει βγει ακομα στα ελληνικα)και το Σεπτεμβρη που θα βγει με το καλο στα ελληνικα θα το διαβασω και τοτε... Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν κρατιόμουν ούτε να το αγοράσω στα αγγλικά τα διάβασα όλα σε e-book. (μια εβδομάδα ήμουν κολιμενη στην οθόνη) ειδικά το τέταρτο δεν μπορούσα να το αφήσω! (αν δεν σε κουράζουν τα e-book στο επίσημο siteτης writer έχει και το middle night sun που είναι το twilight από την πλευρά του Edward αλλά δεν είναι ολοκληρωμένο δίστιχος… Αρχική Δημοσίευση από staman2: Περσάκια γεια!!! Ο Περσουλης και η Ναλίτα σας χαιρετουν! Click για ανάπτυξη... Κουκλακια είναι!!! Φοβερή πόζα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 16 Απριλίου 2009 στις 18:33 Η staman2 έγραψε: #6.899 16-04-09 18:33 Αρχική Δημοσίευση από Daemonos: Γειά σας γατόνια!! Click για ανάπτυξη... Γεια σου κι εσένα και καλώς ήρθες! Αρχική Δημοσίευση από ΓΑΖΗ ΕΛΕΝΗ: καλησπερουδια και απο μενα μετα απο πολυ καιρο. σας εβγαλα φωτο τα μωρα μου..τον μπαμπο και την τσιλι να τα δειτε...ποσο ομορφα ειναι...η γατομανα τι λεω....πρεπει να θυμοσαστε..και τα δυο τα πηρα μεσω του σαιτ αυτου. Click για ανάπτυξη... Τι ομορφιές είναι αυτές Ελένη!! Απαιτούμε συχνότερες φωτο με τις ομορφιές αυτές να μας γεμίζουν χαρά! Αρχική Δημοσίευση από marsieee: γεια σας και απο εμενα!ειμαι καινουρια στο forum.εχετε κανει πολυ καλη δουλεια!και ειστε μια αξιολατρευτη παρεα! αυτη ειναι η μπεμπα!σταχτοπουτα την λεγαμε απο την αρχη αλλα τελικα εμεινε το μπεμπα! Click για ανάπτυξη... Καλώς ήρθες στην παρέα μας και να μας βάζεις φωτο συχνά να καμαρώνουμε το μωράκι σου.Ειναι μια κούκλα η μπέμπα σου! Να την χαίρεσαι. Αρχική Δημοσίευση από Anima: Να και μεις!!! (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Click για ανάπτυξη... Πω πω πω!!! Τι τεντώματα είναι αυτά! Τι ομορφιά είναι αυτή!! Δώσε παρακαλώ τα γατοφιλάκια μας απο όλη τη γατοπαρέα μας!!!!!Κουκλίιιιι μου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 16 Απριλίου 2009 στις 19:49 Η Nonika έγραψε: #6.900 16-04-09 19:49 Μια χαζη απορια,η Ναλα τι ρατσα ακριβως ειναι?Δεν ειναι περσικη?Γιατι μου φαινεται διαφορετικη απο τα αλλα περσικα,σαν πιο γλυκια νομιζω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 343 344 345 346 347 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 345 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 345 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εμένα για θυλικό μου το δώσανε.μάλιστα και απο το pet shop του βγάζανε θυλικά ονόματα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
marsieee Νεοφερμένο μέλος Η marsieee αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 16 Απριλίου 2009 στις 10:11 Η marsieee έγραψε: #6.891 16-04-09 10:11 γεια σας! γεια σας και απο εμενα!ειμαι καινουρια στο forum.εχετε κανει πολυ καλη δουλεια!και ειστε μια αξιολατρευτη παρεα! αυτη ειναι η μπεμπα!σταχτοπουτα την λεγαμε απο την αρχη αλλα τελικα εμεινε το μπεμπα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα (e)SP_A1028.jpg 74,6 KB · Εμφανίσεις: 33 DSC00005.jpg 163,3 KB · Εμφανίσεις: 26 moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 16 Απριλίου 2009 στις 10:18 Η moukelis έγραψε: #6.892 16-04-09 10:18 Καλημερα και καλωσηρθες! Τι ομορφη που ειναι...Τι χρωμα ειναι,μπλε κρεμ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 16 Απριλίου 2009 στις 10:44 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #6.893 16-04-09 10:44 Αρχική Δημοσίευση από marsieee: γεια σας και απο εμενα!ειμαι καινουρια στο forum.εχετε κανει πολυ καλη δουλεια!και ειστε μια αξιολατρευτη παρεα! αυτη ειναι η μπεμπα!σταχτοπουτα την λεγαμε απο την αρχη αλλα τελικα εμεινε το μπεμπα! Click για ανάπτυξη... Καλως ήρθατε!Πανέμορφο το γατούλι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vasiliki86 Πολύ δραστήριο μέλος Η Vasiliki86 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.118 μηνύματα. 16 Απριλίου 2009 στις 11:20 Η Vasiliki86: #6.894 16-04-09 11:20 Καλως ηρθες στην παρεα μας...! Η γατουλα σου ειναι πανεμορφη...!! Να τη χαιρεσαι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marsieee Νεοφερμένο μέλος Η marsieee αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 16 Απριλίου 2009 στις 17:02 Η marsieee έγραψε: #6.895 16-04-09 17:02 ευχαριστουμε για την υποδοχη!!!!!!ειναι γκρι σταχτυ μπλε! ειναι παρα πολυ καλη και ησυχη!και ολο κοιτιεται στον καθρεφτη... και οι δικες σας οι γατουλες ειναι παρα πολυ γλυκιες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 16 Απριλίου 2009 στις 17:11 Η Nonika έγραψε: #6.896 16-04-09 17:11 Οσες φαν των περσικων ριξτε μια ματια στη αγγελια του Κυρου,μετα θα ψαχνετε κ δεν θα βρισκετε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 16 Απριλίου 2009 στις 17:16 Η Anima έγραψε: #6.897 16-04-09 17:16 Να και μεις!!! (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα IMG_2331XanthosAndras xapla.jpg 153,7 KB · Εμφανίσεις: 25 IMG_2297 Hel.min.jpg 133,5 KB · Εμφανίσεις: 25 indrilgon Δραστήριο μέλος Η indrilgon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Πάρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 661 μηνύματα. 16 Απριλίου 2009 στις 18:28 Η indrilgon: #6.898 16-04-09 18:28 Αρχική Δημοσίευση από Vasiliki86: Οχι ακομα θα παω να το παρω στα αγγλικα πρωτα (γιατι δεν εχει βγει ακομα στα ελληνικα)και το Σεπτεμβρη που θα βγει με το καλο στα ελληνικα θα το διαβασω και τοτε... Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν κρατιόμουν ούτε να το αγοράσω στα αγγλικά τα διάβασα όλα σε e-book. (μια εβδομάδα ήμουν κολιμενη στην οθόνη) ειδικά το τέταρτο δεν μπορούσα να το αφήσω! (αν δεν σε κουράζουν τα e-book στο επίσημο siteτης writer έχει και το middle night sun που είναι το twilight από την πλευρά του Edward αλλά δεν είναι ολοκληρωμένο δίστιχος… Αρχική Δημοσίευση από staman2: Περσάκια γεια!!! Ο Περσουλης και η Ναλίτα σας χαιρετουν! Click για ανάπτυξη... Κουκλακια είναι!!! Φοβερή πόζα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 16 Απριλίου 2009 στις 18:33 Η staman2 έγραψε: #6.899 16-04-09 18:33 Αρχική Δημοσίευση από Daemonos: Γειά σας γατόνια!! Click για ανάπτυξη... Γεια σου κι εσένα και καλώς ήρθες! Αρχική Δημοσίευση από ΓΑΖΗ ΕΛΕΝΗ: καλησπερουδια και απο μενα μετα απο πολυ καιρο. σας εβγαλα φωτο τα μωρα μου..τον μπαμπο και την τσιλι να τα δειτε...ποσο ομορφα ειναι...η γατομανα τι λεω....πρεπει να θυμοσαστε..και τα δυο τα πηρα μεσω του σαιτ αυτου. Click για ανάπτυξη... Τι ομορφιές είναι αυτές Ελένη!! Απαιτούμε συχνότερες φωτο με τις ομορφιές αυτές να μας γεμίζουν χαρά! Αρχική Δημοσίευση από marsieee: γεια σας και απο εμενα!ειμαι καινουρια στο forum.εχετε κανει πολυ καλη δουλεια!και ειστε μια αξιολατρευτη παρεα! αυτη ειναι η μπεμπα!σταχτοπουτα την λεγαμε απο την αρχη αλλα τελικα εμεινε το μπεμπα! Click για ανάπτυξη... Καλώς ήρθες στην παρέα μας και να μας βάζεις φωτο συχνά να καμαρώνουμε το μωράκι σου.Ειναι μια κούκλα η μπέμπα σου! Να την χαίρεσαι. Αρχική Δημοσίευση από Anima: Να και μεις!!! (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Click για ανάπτυξη... Πω πω πω!!! Τι τεντώματα είναι αυτά! Τι ομορφιά είναι αυτή!! Δώσε παρακαλώ τα γατοφιλάκια μας απο όλη τη γατοπαρέα μας!!!!!Κουκλίιιιι μου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 16 Απριλίου 2009 στις 19:49 Η Nonika έγραψε: #6.900 16-04-09 19:49 Μια χαζη απορια,η Ναλα τι ρατσα ακριβως ειναι?Δεν ειναι περσικη?Γιατι μου φαινεται διαφορετικη απο τα αλλα περσικα,σαν πιο γλυκια νομιζω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 343 344 345 346 347 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 345 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 345 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
γεια σας! γεια σας και απο εμενα!ειμαι καινουρια στο forum.εχετε κανει πολυ καλη δουλεια!και ειστε μια αξιολατρευτη παρεα! αυτη ειναι η μπεμπα!σταχτοπουτα την λεγαμε απο την αρχη αλλα τελικα εμεινε το μπεμπα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 16 Απριλίου 2009 στις 10:18 Η moukelis έγραψε: #6.892 16-04-09 10:18 Καλημερα και καλωσηρθες! Τι ομορφη που ειναι...Τι χρωμα ειναι,μπλε κρεμ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 16 Απριλίου 2009 στις 10:44 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #6.893 16-04-09 10:44 Αρχική Δημοσίευση από marsieee: γεια σας και απο εμενα!ειμαι καινουρια στο forum.εχετε κανει πολυ καλη δουλεια!και ειστε μια αξιολατρευτη παρεα! αυτη ειναι η μπεμπα!σταχτοπουτα την λεγαμε απο την αρχη αλλα τελικα εμεινε το μπεμπα! Click για ανάπτυξη... Καλως ήρθατε!Πανέμορφο το γατούλι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vasiliki86 Πολύ δραστήριο μέλος Η Vasiliki86 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.118 μηνύματα. 16 Απριλίου 2009 στις 11:20 Η Vasiliki86: #6.894 16-04-09 11:20 Καλως ηρθες στην παρεα μας...! Η γατουλα σου ειναι πανεμορφη...!! Να τη χαιρεσαι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marsieee Νεοφερμένο μέλος Η marsieee αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 16 Απριλίου 2009 στις 17:02 Η marsieee έγραψε: #6.895 16-04-09 17:02 ευχαριστουμε για την υποδοχη!!!!!!ειναι γκρι σταχτυ μπλε! ειναι παρα πολυ καλη και ησυχη!και ολο κοιτιεται στον καθρεφτη... και οι δικες σας οι γατουλες ειναι παρα πολυ γλυκιες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 16 Απριλίου 2009 στις 17:11 Η Nonika έγραψε: #6.896 16-04-09 17:11 Οσες φαν των περσικων ριξτε μια ματια στη αγγελια του Κυρου,μετα θα ψαχνετε κ δεν θα βρισκετε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 16 Απριλίου 2009 στις 17:16 Η Anima έγραψε: #6.897 16-04-09 17:16 Να και μεις!!! (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα IMG_2331XanthosAndras xapla.jpg 153,7 KB · Εμφανίσεις: 25 IMG_2297 Hel.min.jpg 133,5 KB · Εμφανίσεις: 25 indrilgon Δραστήριο μέλος Η indrilgon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Πάρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 661 μηνύματα. 16 Απριλίου 2009 στις 18:28 Η indrilgon: #6.898 16-04-09 18:28 Αρχική Δημοσίευση από Vasiliki86: Οχι ακομα θα παω να το παρω στα αγγλικα πρωτα (γιατι δεν εχει βγει ακομα στα ελληνικα)και το Σεπτεμβρη που θα βγει με το καλο στα ελληνικα θα το διαβασω και τοτε... Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν κρατιόμουν ούτε να το αγοράσω στα αγγλικά τα διάβασα όλα σε e-book. (μια εβδομάδα ήμουν κολιμενη στην οθόνη) ειδικά το τέταρτο δεν μπορούσα να το αφήσω! (αν δεν σε κουράζουν τα e-book στο επίσημο siteτης writer έχει και το middle night sun που είναι το twilight από την πλευρά του Edward αλλά δεν είναι ολοκληρωμένο δίστιχος… Αρχική Δημοσίευση από staman2: Περσάκια γεια!!! Ο Περσουλης και η Ναλίτα σας χαιρετουν! Click για ανάπτυξη... Κουκλακια είναι!!! Φοβερή πόζα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 16 Απριλίου 2009 στις 18:33 Η staman2 έγραψε: #6.899 16-04-09 18:33 Αρχική Δημοσίευση από Daemonos: Γειά σας γατόνια!! Click για ανάπτυξη... Γεια σου κι εσένα και καλώς ήρθες! Αρχική Δημοσίευση από ΓΑΖΗ ΕΛΕΝΗ: καλησπερουδια και απο μενα μετα απο πολυ καιρο. σας εβγαλα φωτο τα μωρα μου..τον μπαμπο και την τσιλι να τα δειτε...ποσο ομορφα ειναι...η γατομανα τι λεω....πρεπει να θυμοσαστε..και τα δυο τα πηρα μεσω του σαιτ αυτου. Click για ανάπτυξη... Τι ομορφιές είναι αυτές Ελένη!! Απαιτούμε συχνότερες φωτο με τις ομορφιές αυτές να μας γεμίζουν χαρά! Αρχική Δημοσίευση από marsieee: γεια σας και απο εμενα!ειμαι καινουρια στο forum.εχετε κανει πολυ καλη δουλεια!και ειστε μια αξιολατρευτη παρεα! αυτη ειναι η μπεμπα!σταχτοπουτα την λεγαμε απο την αρχη αλλα τελικα εμεινε το μπεμπα! Click για ανάπτυξη... Καλώς ήρθες στην παρέα μας και να μας βάζεις φωτο συχνά να καμαρώνουμε το μωράκι σου.Ειναι μια κούκλα η μπέμπα σου! Να την χαίρεσαι. Αρχική Δημοσίευση από Anima: Να και μεις!!! (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Click για ανάπτυξη... Πω πω πω!!! Τι τεντώματα είναι αυτά! Τι ομορφιά είναι αυτή!! Δώσε παρακαλώ τα γατοφιλάκια μας απο όλη τη γατοπαρέα μας!!!!!Κουκλίιιιι μου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 16 Απριλίου 2009 στις 19:49 Η Nonika έγραψε: #6.900 16-04-09 19:49 Μια χαζη απορια,η Ναλα τι ρατσα ακριβως ειναι?Δεν ειναι περσικη?Γιατι μου φαινεται διαφορετικη απο τα αλλα περσικα,σαν πιο γλυκια νομιζω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 343 344 345 346 347 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 345 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 345 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλημερα και καλωσηρθες! Τι ομορφη που ειναι...Τι χρωμα ειναι,μπλε κρεμ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 16 Απριλίου 2009 στις 10:44 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #6.893 16-04-09 10:44 Αρχική Δημοσίευση από marsieee: γεια σας και απο εμενα!ειμαι καινουρια στο forum.εχετε κανει πολυ καλη δουλεια!και ειστε μια αξιολατρευτη παρεα! αυτη ειναι η μπεμπα!σταχτοπουτα την λεγαμε απο την αρχη αλλα τελικα εμεινε το μπεμπα! Click για ανάπτυξη... Καλως ήρθατε!Πανέμορφο το γατούλι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vasiliki86 Πολύ δραστήριο μέλος Η Vasiliki86 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.118 μηνύματα. 16 Απριλίου 2009 στις 11:20 Η Vasiliki86: #6.894 16-04-09 11:20 Καλως ηρθες στην παρεα μας...! Η γατουλα σου ειναι πανεμορφη...!! Να τη χαιρεσαι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marsieee Νεοφερμένο μέλος Η marsieee αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 16 Απριλίου 2009 στις 17:02 Η marsieee έγραψε: #6.895 16-04-09 17:02 ευχαριστουμε για την υποδοχη!!!!!!ειναι γκρι σταχτυ μπλε! ειναι παρα πολυ καλη και ησυχη!και ολο κοιτιεται στον καθρεφτη... και οι δικες σας οι γατουλες ειναι παρα πολυ γλυκιες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 16 Απριλίου 2009 στις 17:11 Η Nonika έγραψε: #6.896 16-04-09 17:11 Οσες φαν των περσικων ριξτε μια ματια στη αγγελια του Κυρου,μετα θα ψαχνετε κ δεν θα βρισκετε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 16 Απριλίου 2009 στις 17:16 Η Anima έγραψε: #6.897 16-04-09 17:16 Να και μεις!!! (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα IMG_2331XanthosAndras xapla.jpg 153,7 KB · Εμφανίσεις: 25 IMG_2297 Hel.min.jpg 133,5 KB · Εμφανίσεις: 25 indrilgon Δραστήριο μέλος Η indrilgon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Πάρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 661 μηνύματα. 16 Απριλίου 2009 στις 18:28 Η indrilgon: #6.898 16-04-09 18:28 Αρχική Δημοσίευση από Vasiliki86: Οχι ακομα θα παω να το παρω στα αγγλικα πρωτα (γιατι δεν εχει βγει ακομα στα ελληνικα)και το Σεπτεμβρη που θα βγει με το καλο στα ελληνικα θα το διαβασω και τοτε... Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν κρατιόμουν ούτε να το αγοράσω στα αγγλικά τα διάβασα όλα σε e-book. (μια εβδομάδα ήμουν κολιμενη στην οθόνη) ειδικά το τέταρτο δεν μπορούσα να το αφήσω! (αν δεν σε κουράζουν τα e-book στο επίσημο siteτης writer έχει και το middle night sun που είναι το twilight από την πλευρά του Edward αλλά δεν είναι ολοκληρωμένο δίστιχος… Αρχική Δημοσίευση από staman2: Περσάκια γεια!!! Ο Περσουλης και η Ναλίτα σας χαιρετουν! Click για ανάπτυξη... Κουκλακια είναι!!! Φοβερή πόζα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 16 Απριλίου 2009 στις 18:33 Η staman2 έγραψε: #6.899 16-04-09 18:33 Αρχική Δημοσίευση από Daemonos: Γειά σας γατόνια!! Click για ανάπτυξη... Γεια σου κι εσένα και καλώς ήρθες! Αρχική Δημοσίευση από ΓΑΖΗ ΕΛΕΝΗ: καλησπερουδια και απο μενα μετα απο πολυ καιρο. σας εβγαλα φωτο τα μωρα μου..τον μπαμπο και την τσιλι να τα δειτε...ποσο ομορφα ειναι...η γατομανα τι λεω....πρεπει να θυμοσαστε..και τα δυο τα πηρα μεσω του σαιτ αυτου. Click για ανάπτυξη... Τι ομορφιές είναι αυτές Ελένη!! Απαιτούμε συχνότερες φωτο με τις ομορφιές αυτές να μας γεμίζουν χαρά! Αρχική Δημοσίευση από marsieee: γεια σας και απο εμενα!ειμαι καινουρια στο forum.εχετε κανει πολυ καλη δουλεια!και ειστε μια αξιολατρευτη παρεα! αυτη ειναι η μπεμπα!σταχτοπουτα την λεγαμε απο την αρχη αλλα τελικα εμεινε το μπεμπα! Click για ανάπτυξη... Καλώς ήρθες στην παρέα μας και να μας βάζεις φωτο συχνά να καμαρώνουμε το μωράκι σου.Ειναι μια κούκλα η μπέμπα σου! Να την χαίρεσαι. Αρχική Δημοσίευση από Anima: Να και μεις!!! (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Click για ανάπτυξη... Πω πω πω!!! Τι τεντώματα είναι αυτά! Τι ομορφιά είναι αυτή!! Δώσε παρακαλώ τα γατοφιλάκια μας απο όλη τη γατοπαρέα μας!!!!!Κουκλίιιιι μου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 16 Απριλίου 2009 στις 19:49 Η Nonika έγραψε: #6.900 16-04-09 19:49 Μια χαζη απορια,η Ναλα τι ρατσα ακριβως ειναι?Δεν ειναι περσικη?Γιατι μου φαινεται διαφορετικη απο τα αλλα περσικα,σαν πιο γλυκια νομιζω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 343 344 345 346 347 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 345 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 345 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από marsieee: γεια σας και απο εμενα!ειμαι καινουρια στο forum.εχετε κανει πολυ καλη δουλεια!και ειστε μια αξιολατρευτη παρεα! αυτη ειναι η μπεμπα!σταχτοπουτα την λεγαμε απο την αρχη αλλα τελικα εμεινε το μπεμπα! Click για ανάπτυξη... Καλως ήρθατε!Πανέμορφο το γατούλι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vasiliki86 Πολύ δραστήριο μέλος Η Vasiliki86 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.118 μηνύματα. 16 Απριλίου 2009 στις 11:20 Η Vasiliki86: #6.894 16-04-09 11:20 Καλως ηρθες στην παρεα μας...! Η γατουλα σου ειναι πανεμορφη...!! Να τη χαιρεσαι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marsieee Νεοφερμένο μέλος Η marsieee αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 16 Απριλίου 2009 στις 17:02 Η marsieee έγραψε: #6.895 16-04-09 17:02 ευχαριστουμε για την υποδοχη!!!!!!ειναι γκρι σταχτυ μπλε! ειναι παρα πολυ καλη και ησυχη!και ολο κοιτιεται στον καθρεφτη... και οι δικες σας οι γατουλες ειναι παρα πολυ γλυκιες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 16 Απριλίου 2009 στις 17:11 Η Nonika έγραψε: #6.896 16-04-09 17:11 Οσες φαν των περσικων ριξτε μια ματια στη αγγελια του Κυρου,μετα θα ψαχνετε κ δεν θα βρισκετε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 16 Απριλίου 2009 στις 17:16 Η Anima έγραψε: #6.897 16-04-09 17:16 Να και μεις!!! (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα IMG_2331XanthosAndras xapla.jpg 153,7 KB · Εμφανίσεις: 25 IMG_2297 Hel.min.jpg 133,5 KB · Εμφανίσεις: 25 indrilgon Δραστήριο μέλος Η indrilgon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Πάρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 661 μηνύματα. 16 Απριλίου 2009 στις 18:28 Η indrilgon: #6.898 16-04-09 18:28 Αρχική Δημοσίευση από Vasiliki86: Οχι ακομα θα παω να το παρω στα αγγλικα πρωτα (γιατι δεν εχει βγει ακομα στα ελληνικα)και το Σεπτεμβρη που θα βγει με το καλο στα ελληνικα θα το διαβασω και τοτε... Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν κρατιόμουν ούτε να το αγοράσω στα αγγλικά τα διάβασα όλα σε e-book. (μια εβδομάδα ήμουν κολιμενη στην οθόνη) ειδικά το τέταρτο δεν μπορούσα να το αφήσω! (αν δεν σε κουράζουν τα e-book στο επίσημο siteτης writer έχει και το middle night sun που είναι το twilight από την πλευρά του Edward αλλά δεν είναι ολοκληρωμένο δίστιχος… Αρχική Δημοσίευση από staman2: Περσάκια γεια!!! Ο Περσουλης και η Ναλίτα σας χαιρετουν! Click για ανάπτυξη... Κουκλακια είναι!!! Φοβερή πόζα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 16 Απριλίου 2009 στις 18:33 Η staman2 έγραψε: #6.899 16-04-09 18:33 Αρχική Δημοσίευση από Daemonos: Γειά σας γατόνια!! Click για ανάπτυξη... Γεια σου κι εσένα και καλώς ήρθες! Αρχική Δημοσίευση από ΓΑΖΗ ΕΛΕΝΗ: καλησπερουδια και απο μενα μετα απο πολυ καιρο. σας εβγαλα φωτο τα μωρα μου..τον μπαμπο και την τσιλι να τα δειτε...ποσο ομορφα ειναι...η γατομανα τι λεω....πρεπει να θυμοσαστε..και τα δυο τα πηρα μεσω του σαιτ αυτου. Click για ανάπτυξη... Τι ομορφιές είναι αυτές Ελένη!! Απαιτούμε συχνότερες φωτο με τις ομορφιές αυτές να μας γεμίζουν χαρά! Αρχική Δημοσίευση από marsieee: γεια σας και απο εμενα!ειμαι καινουρια στο forum.εχετε κανει πολυ καλη δουλεια!και ειστε μια αξιολατρευτη παρεα! αυτη ειναι η μπεμπα!σταχτοπουτα την λεγαμε απο την αρχη αλλα τελικα εμεινε το μπεμπα! Click για ανάπτυξη... Καλώς ήρθες στην παρέα μας και να μας βάζεις φωτο συχνά να καμαρώνουμε το μωράκι σου.Ειναι μια κούκλα η μπέμπα σου! Να την χαίρεσαι. Αρχική Δημοσίευση από Anima: Να και μεις!!! (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Click για ανάπτυξη... Πω πω πω!!! Τι τεντώματα είναι αυτά! Τι ομορφιά είναι αυτή!! Δώσε παρακαλώ τα γατοφιλάκια μας απο όλη τη γατοπαρέα μας!!!!!Κουκλίιιιι μου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 16 Απριλίου 2009 στις 19:49 Η Nonika έγραψε: #6.900 16-04-09 19:49 Μια χαζη απορια,η Ναλα τι ρατσα ακριβως ειναι?Δεν ειναι περσικη?Γιατι μου φαινεται διαφορετικη απο τα αλλα περσικα,σαν πιο γλυκια νομιζω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 343 344 345 346 347 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 345 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 345 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλως ηρθες στην παρεα μας...! Η γατουλα σου ειναι πανεμορφη...!! Να τη χαιρεσαι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
marsieee Νεοφερμένο μέλος Η marsieee αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 16 Απριλίου 2009 στις 17:02 Η marsieee έγραψε: #6.895 16-04-09 17:02 ευχαριστουμε για την υποδοχη!!!!!!ειναι γκρι σταχτυ μπλε! ειναι παρα πολυ καλη και ησυχη!και ολο κοιτιεται στον καθρεφτη... και οι δικες σας οι γατουλες ειναι παρα πολυ γλυκιες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 16 Απριλίου 2009 στις 17:11 Η Nonika έγραψε: #6.896 16-04-09 17:11 Οσες φαν των περσικων ριξτε μια ματια στη αγγελια του Κυρου,μετα θα ψαχνετε κ δεν θα βρισκετε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 16 Απριλίου 2009 στις 17:16 Η Anima έγραψε: #6.897 16-04-09 17:16 Να και μεις!!! (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα IMG_2331XanthosAndras xapla.jpg 153,7 KB · Εμφανίσεις: 25 IMG_2297 Hel.min.jpg 133,5 KB · Εμφανίσεις: 25 indrilgon Δραστήριο μέλος Η indrilgon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Πάρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 661 μηνύματα. 16 Απριλίου 2009 στις 18:28 Η indrilgon: #6.898 16-04-09 18:28 Αρχική Δημοσίευση από Vasiliki86: Οχι ακομα θα παω να το παρω στα αγγλικα πρωτα (γιατι δεν εχει βγει ακομα στα ελληνικα)και το Σεπτεμβρη που θα βγει με το καλο στα ελληνικα θα το διαβασω και τοτε... Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν κρατιόμουν ούτε να το αγοράσω στα αγγλικά τα διάβασα όλα σε e-book. (μια εβδομάδα ήμουν κολιμενη στην οθόνη) ειδικά το τέταρτο δεν μπορούσα να το αφήσω! (αν δεν σε κουράζουν τα e-book στο επίσημο siteτης writer έχει και το middle night sun που είναι το twilight από την πλευρά του Edward αλλά δεν είναι ολοκληρωμένο δίστιχος… Αρχική Δημοσίευση από staman2: Περσάκια γεια!!! Ο Περσουλης και η Ναλίτα σας χαιρετουν! Click για ανάπτυξη... Κουκλακια είναι!!! Φοβερή πόζα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 16 Απριλίου 2009 στις 18:33 Η staman2 έγραψε: #6.899 16-04-09 18:33 Αρχική Δημοσίευση από Daemonos: Γειά σας γατόνια!! Click για ανάπτυξη... Γεια σου κι εσένα και καλώς ήρθες! Αρχική Δημοσίευση από ΓΑΖΗ ΕΛΕΝΗ: καλησπερουδια και απο μενα μετα απο πολυ καιρο. σας εβγαλα φωτο τα μωρα μου..τον μπαμπο και την τσιλι να τα δειτε...ποσο ομορφα ειναι...η γατομανα τι λεω....πρεπει να θυμοσαστε..και τα δυο τα πηρα μεσω του σαιτ αυτου. Click για ανάπτυξη... Τι ομορφιές είναι αυτές Ελένη!! Απαιτούμε συχνότερες φωτο με τις ομορφιές αυτές να μας γεμίζουν χαρά! Αρχική Δημοσίευση από marsieee: γεια σας και απο εμενα!ειμαι καινουρια στο forum.εχετε κανει πολυ καλη δουλεια!και ειστε μια αξιολατρευτη παρεα! αυτη ειναι η μπεμπα!σταχτοπουτα την λεγαμε απο την αρχη αλλα τελικα εμεινε το μπεμπα! Click για ανάπτυξη... Καλώς ήρθες στην παρέα μας και να μας βάζεις φωτο συχνά να καμαρώνουμε το μωράκι σου.Ειναι μια κούκλα η μπέμπα σου! Να την χαίρεσαι. Αρχική Δημοσίευση από Anima: Να και μεις!!! (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Click για ανάπτυξη... Πω πω πω!!! Τι τεντώματα είναι αυτά! Τι ομορφιά είναι αυτή!! Δώσε παρακαλώ τα γατοφιλάκια μας απο όλη τη γατοπαρέα μας!!!!!Κουκλίιιιι μου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 16 Απριλίου 2009 στις 19:49 Η Nonika έγραψε: #6.900 16-04-09 19:49 Μια χαζη απορια,η Ναλα τι ρατσα ακριβως ειναι?Δεν ειναι περσικη?Γιατι μου φαινεται διαφορετικη απο τα αλλα περσικα,σαν πιο γλυκια νομιζω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 343 344 345 346 347 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 345 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 345 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ευχαριστουμε για την υποδοχη!!!!!!ειναι γκρι σταχτυ μπλε! ειναι παρα πολυ καλη και ησυχη!και ολο κοιτιεται στον καθρεφτη... και οι δικες σας οι γατουλες ειναι παρα πολυ γλυκιες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 16 Απριλίου 2009 στις 17:11 Η Nonika έγραψε: #6.896 16-04-09 17:11 Οσες φαν των περσικων ριξτε μια ματια στη αγγελια του Κυρου,μετα θα ψαχνετε κ δεν θα βρισκετε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 16 Απριλίου 2009 στις 17:16 Η Anima έγραψε: #6.897 16-04-09 17:16 Να και μεις!!! (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα IMG_2331XanthosAndras xapla.jpg 153,7 KB · Εμφανίσεις: 25 IMG_2297 Hel.min.jpg 133,5 KB · Εμφανίσεις: 25 indrilgon Δραστήριο μέλος Η indrilgon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Πάρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 661 μηνύματα. 16 Απριλίου 2009 στις 18:28 Η indrilgon: #6.898 16-04-09 18:28 Αρχική Δημοσίευση από Vasiliki86: Οχι ακομα θα παω να το παρω στα αγγλικα πρωτα (γιατι δεν εχει βγει ακομα στα ελληνικα)και το Σεπτεμβρη που θα βγει με το καλο στα ελληνικα θα το διαβασω και τοτε... Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν κρατιόμουν ούτε να το αγοράσω στα αγγλικά τα διάβασα όλα σε e-book. (μια εβδομάδα ήμουν κολιμενη στην οθόνη) ειδικά το τέταρτο δεν μπορούσα να το αφήσω! (αν δεν σε κουράζουν τα e-book στο επίσημο siteτης writer έχει και το middle night sun που είναι το twilight από την πλευρά του Edward αλλά δεν είναι ολοκληρωμένο δίστιχος… Αρχική Δημοσίευση από staman2: Περσάκια γεια!!! Ο Περσουλης και η Ναλίτα σας χαιρετουν! Click για ανάπτυξη... Κουκλακια είναι!!! Φοβερή πόζα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 16 Απριλίου 2009 στις 18:33 Η staman2 έγραψε: #6.899 16-04-09 18:33 Αρχική Δημοσίευση από Daemonos: Γειά σας γατόνια!! Click για ανάπτυξη... Γεια σου κι εσένα και καλώς ήρθες! Αρχική Δημοσίευση από ΓΑΖΗ ΕΛΕΝΗ: καλησπερουδια και απο μενα μετα απο πολυ καιρο. σας εβγαλα φωτο τα μωρα μου..τον μπαμπο και την τσιλι να τα δειτε...ποσο ομορφα ειναι...η γατομανα τι λεω....πρεπει να θυμοσαστε..και τα δυο τα πηρα μεσω του σαιτ αυτου. Click για ανάπτυξη... Τι ομορφιές είναι αυτές Ελένη!! Απαιτούμε συχνότερες φωτο με τις ομορφιές αυτές να μας γεμίζουν χαρά! Αρχική Δημοσίευση από marsieee: γεια σας και απο εμενα!ειμαι καινουρια στο forum.εχετε κανει πολυ καλη δουλεια!και ειστε μια αξιολατρευτη παρεα! αυτη ειναι η μπεμπα!σταχτοπουτα την λεγαμε απο την αρχη αλλα τελικα εμεινε το μπεμπα! Click για ανάπτυξη... Καλώς ήρθες στην παρέα μας και να μας βάζεις φωτο συχνά να καμαρώνουμε το μωράκι σου.Ειναι μια κούκλα η μπέμπα σου! Να την χαίρεσαι. Αρχική Δημοσίευση από Anima: Να και μεις!!! (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Click για ανάπτυξη... Πω πω πω!!! Τι τεντώματα είναι αυτά! Τι ομορφιά είναι αυτή!! Δώσε παρακαλώ τα γατοφιλάκια μας απο όλη τη γατοπαρέα μας!!!!!Κουκλίιιιι μου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 16 Απριλίου 2009 στις 19:49 Η Nonika έγραψε: #6.900 16-04-09 19:49 Μια χαζη απορια,η Ναλα τι ρατσα ακριβως ειναι?Δεν ειναι περσικη?Γιατι μου φαινεται διαφορετικη απο τα αλλα περσικα,σαν πιο γλυκια νομιζω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 343 344 345 346 347 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 345 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 345 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Οσες φαν των περσικων ριξτε μια ματια στη αγγελια του Κυρου,μετα θα ψαχνετε κ δεν θα βρισκετε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 16 Απριλίου 2009 στις 17:16 Η Anima έγραψε: #6.897 16-04-09 17:16 Να και μεις!!! (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα IMG_2331XanthosAndras xapla.jpg 153,7 KB · Εμφανίσεις: 25 IMG_2297 Hel.min.jpg 133,5 KB · Εμφανίσεις: 25 indrilgon Δραστήριο μέλος Η indrilgon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Πάρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 661 μηνύματα. 16 Απριλίου 2009 στις 18:28 Η indrilgon: #6.898 16-04-09 18:28 Αρχική Δημοσίευση από Vasiliki86: Οχι ακομα θα παω να το παρω στα αγγλικα πρωτα (γιατι δεν εχει βγει ακομα στα ελληνικα)και το Σεπτεμβρη που θα βγει με το καλο στα ελληνικα θα το διαβασω και τοτε... Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν κρατιόμουν ούτε να το αγοράσω στα αγγλικά τα διάβασα όλα σε e-book. (μια εβδομάδα ήμουν κολιμενη στην οθόνη) ειδικά το τέταρτο δεν μπορούσα να το αφήσω! (αν δεν σε κουράζουν τα e-book στο επίσημο siteτης writer έχει και το middle night sun που είναι το twilight από την πλευρά του Edward αλλά δεν είναι ολοκληρωμένο δίστιχος… Αρχική Δημοσίευση από staman2: Περσάκια γεια!!! Ο Περσουλης και η Ναλίτα σας χαιρετουν! Click για ανάπτυξη... Κουκλακια είναι!!! Φοβερή πόζα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 16 Απριλίου 2009 στις 18:33 Η staman2 έγραψε: #6.899 16-04-09 18:33 Αρχική Δημοσίευση από Daemonos: Γειά σας γατόνια!! Click για ανάπτυξη... Γεια σου κι εσένα και καλώς ήρθες! Αρχική Δημοσίευση από ΓΑΖΗ ΕΛΕΝΗ: καλησπερουδια και απο μενα μετα απο πολυ καιρο. σας εβγαλα φωτο τα μωρα μου..τον μπαμπο και την τσιλι να τα δειτε...ποσο ομορφα ειναι...η γατομανα τι λεω....πρεπει να θυμοσαστε..και τα δυο τα πηρα μεσω του σαιτ αυτου. Click για ανάπτυξη... Τι ομορφιές είναι αυτές Ελένη!! Απαιτούμε συχνότερες φωτο με τις ομορφιές αυτές να μας γεμίζουν χαρά! Αρχική Δημοσίευση από marsieee: γεια σας και απο εμενα!ειμαι καινουρια στο forum.εχετε κανει πολυ καλη δουλεια!και ειστε μια αξιολατρευτη παρεα! αυτη ειναι η μπεμπα!σταχτοπουτα την λεγαμε απο την αρχη αλλα τελικα εμεινε το μπεμπα! Click για ανάπτυξη... Καλώς ήρθες στην παρέα μας και να μας βάζεις φωτο συχνά να καμαρώνουμε το μωράκι σου.Ειναι μια κούκλα η μπέμπα σου! Να την χαίρεσαι. Αρχική Δημοσίευση από Anima: Να και μεις!!! (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Click για ανάπτυξη... Πω πω πω!!! Τι τεντώματα είναι αυτά! Τι ομορφιά είναι αυτή!! Δώσε παρακαλώ τα γατοφιλάκια μας απο όλη τη γατοπαρέα μας!!!!!Κουκλίιιιι μου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 16 Απριλίου 2009 στις 19:49 Η Nonika έγραψε: #6.900 16-04-09 19:49 Μια χαζη απορια,η Ναλα τι ρατσα ακριβως ειναι?Δεν ειναι περσικη?Γιατι μου φαινεται διαφορετικη απο τα αλλα περσικα,σαν πιο γλυκια νομιζω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 343 344 345 346 347 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 345 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 345 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Να και μεις!!! (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
indrilgon Δραστήριο μέλος Η indrilgon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Πάρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 661 μηνύματα. 16 Απριλίου 2009 στις 18:28 Η indrilgon: #6.898 16-04-09 18:28 Αρχική Δημοσίευση από Vasiliki86: Οχι ακομα θα παω να το παρω στα αγγλικα πρωτα (γιατι δεν εχει βγει ακομα στα ελληνικα)και το Σεπτεμβρη που θα βγει με το καλο στα ελληνικα θα το διαβασω και τοτε... Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν κρατιόμουν ούτε να το αγοράσω στα αγγλικά τα διάβασα όλα σε e-book. (μια εβδομάδα ήμουν κολιμενη στην οθόνη) ειδικά το τέταρτο δεν μπορούσα να το αφήσω! (αν δεν σε κουράζουν τα e-book στο επίσημο siteτης writer έχει και το middle night sun που είναι το twilight από την πλευρά του Edward αλλά δεν είναι ολοκληρωμένο δίστιχος… Αρχική Δημοσίευση από staman2: Περσάκια γεια!!! Ο Περσουλης και η Ναλίτα σας χαιρετουν! Click για ανάπτυξη... Κουκλακια είναι!!! Φοβερή πόζα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 16 Απριλίου 2009 στις 18:33 Η staman2 έγραψε: #6.899 16-04-09 18:33 Αρχική Δημοσίευση από Daemonos: Γειά σας γατόνια!! Click για ανάπτυξη... Γεια σου κι εσένα και καλώς ήρθες! Αρχική Δημοσίευση από ΓΑΖΗ ΕΛΕΝΗ: καλησπερουδια και απο μενα μετα απο πολυ καιρο. σας εβγαλα φωτο τα μωρα μου..τον μπαμπο και την τσιλι να τα δειτε...ποσο ομορφα ειναι...η γατομανα τι λεω....πρεπει να θυμοσαστε..και τα δυο τα πηρα μεσω του σαιτ αυτου. Click για ανάπτυξη... Τι ομορφιές είναι αυτές Ελένη!! Απαιτούμε συχνότερες φωτο με τις ομορφιές αυτές να μας γεμίζουν χαρά! Αρχική Δημοσίευση από marsieee: γεια σας και απο εμενα!ειμαι καινουρια στο forum.εχετε κανει πολυ καλη δουλεια!και ειστε μια αξιολατρευτη παρεα! αυτη ειναι η μπεμπα!σταχτοπουτα την λεγαμε απο την αρχη αλλα τελικα εμεινε το μπεμπα! Click για ανάπτυξη... Καλώς ήρθες στην παρέα μας και να μας βάζεις φωτο συχνά να καμαρώνουμε το μωράκι σου.Ειναι μια κούκλα η μπέμπα σου! Να την χαίρεσαι. Αρχική Δημοσίευση από Anima: Να και μεις!!! (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Click για ανάπτυξη... Πω πω πω!!! Τι τεντώματα είναι αυτά! Τι ομορφιά είναι αυτή!! Δώσε παρακαλώ τα γατοφιλάκια μας απο όλη τη γατοπαρέα μας!!!!!Κουκλίιιιι μου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 16 Απριλίου 2009 στις 19:49 Η Nonika έγραψε: #6.900 16-04-09 19:49 Μια χαζη απορια,η Ναλα τι ρατσα ακριβως ειναι?Δεν ειναι περσικη?Γιατι μου φαινεται διαφορετικη απο τα αλλα περσικα,σαν πιο γλυκια νομιζω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 343 344 345 346 347 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 345 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 345 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Vasiliki86: Οχι ακομα θα παω να το παρω στα αγγλικα πρωτα (γιατι δεν εχει βγει ακομα στα ελληνικα)και το Σεπτεμβρη που θα βγει με το καλο στα ελληνικα θα το διαβασω και τοτε... Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν κρατιόμουν ούτε να το αγοράσω στα αγγλικά τα διάβασα όλα σε e-book. (μια εβδομάδα ήμουν κολιμενη στην οθόνη) ειδικά το τέταρτο δεν μπορούσα να το αφήσω! (αν δεν σε κουράζουν τα e-book στο επίσημο siteτης writer έχει και το middle night sun που είναι το twilight από την πλευρά του Edward αλλά δεν είναι ολοκληρωμένο δίστιχος… Αρχική Δημοσίευση από staman2: Περσάκια γεια!!! Ο Περσουλης και η Ναλίτα σας χαιρετουν! Click για ανάπτυξη... Κουκλακια είναι!!! Φοβερή πόζα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 16 Απριλίου 2009 στις 18:33 Η staman2 έγραψε: #6.899 16-04-09 18:33 Αρχική Δημοσίευση από Daemonos: Γειά σας γατόνια!! Click για ανάπτυξη... Γεια σου κι εσένα και καλώς ήρθες! Αρχική Δημοσίευση από ΓΑΖΗ ΕΛΕΝΗ: καλησπερουδια και απο μενα μετα απο πολυ καιρο. σας εβγαλα φωτο τα μωρα μου..τον μπαμπο και την τσιλι να τα δειτε...ποσο ομορφα ειναι...η γατομανα τι λεω....πρεπει να θυμοσαστε..και τα δυο τα πηρα μεσω του σαιτ αυτου. Click για ανάπτυξη... Τι ομορφιές είναι αυτές Ελένη!! Απαιτούμε συχνότερες φωτο με τις ομορφιές αυτές να μας γεμίζουν χαρά! Αρχική Δημοσίευση από marsieee: γεια σας και απο εμενα!ειμαι καινουρια στο forum.εχετε κανει πολυ καλη δουλεια!και ειστε μια αξιολατρευτη παρεα! αυτη ειναι η μπεμπα!σταχτοπουτα την λεγαμε απο την αρχη αλλα τελικα εμεινε το μπεμπα! Click για ανάπτυξη... Καλώς ήρθες στην παρέα μας και να μας βάζεις φωτο συχνά να καμαρώνουμε το μωράκι σου.Ειναι μια κούκλα η μπέμπα σου! Να την χαίρεσαι. Αρχική Δημοσίευση από Anima: Να και μεις!!! (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Click για ανάπτυξη... Πω πω πω!!! Τι τεντώματα είναι αυτά! Τι ομορφιά είναι αυτή!! Δώσε παρακαλώ τα γατοφιλάκια μας απο όλη τη γατοπαρέα μας!!!!!Κουκλίιιιι μου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 16 Απριλίου 2009 στις 19:49 Η Nonika έγραψε: #6.900 16-04-09 19:49 Μια χαζη απορια,η Ναλα τι ρατσα ακριβως ειναι?Δεν ειναι περσικη?Γιατι μου φαινεται διαφορετικη απο τα αλλα περσικα,σαν πιο γλυκια νομιζω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 343 344 345 346 347 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 345 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 345 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Daemonos: Γειά σας γατόνια!! Click για ανάπτυξη... Γεια σου κι εσένα και καλώς ήρθες! Αρχική Δημοσίευση από ΓΑΖΗ ΕΛΕΝΗ: καλησπερουδια και απο μενα μετα απο πολυ καιρο. σας εβγαλα φωτο τα μωρα μου..τον μπαμπο και την τσιλι να τα δειτε...ποσο ομορφα ειναι...η γατομανα τι λεω....πρεπει να θυμοσαστε..και τα δυο τα πηρα μεσω του σαιτ αυτου. Click για ανάπτυξη... Τι ομορφιές είναι αυτές Ελένη!! Απαιτούμε συχνότερες φωτο με τις ομορφιές αυτές να μας γεμίζουν χαρά! Αρχική Δημοσίευση από marsieee: γεια σας και απο εμενα!ειμαι καινουρια στο forum.εχετε κανει πολυ καλη δουλεια!και ειστε μια αξιολατρευτη παρεα! αυτη ειναι η μπεμπα!σταχτοπουτα την λεγαμε απο την αρχη αλλα τελικα εμεινε το μπεμπα! Click για ανάπτυξη... Καλώς ήρθες στην παρέα μας και να μας βάζεις φωτο συχνά να καμαρώνουμε το μωράκι σου.Ειναι μια κούκλα η μπέμπα σου! Να την χαίρεσαι. Αρχική Δημοσίευση από Anima: Να και μεις!!! (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Click για ανάπτυξη... Πω πω πω!!! Τι τεντώματα είναι αυτά! Τι ομορφιά είναι αυτή!! Δώσε παρακαλώ τα γατοφιλάκια μας απο όλη τη γατοπαρέα μας!!!!!Κουκλίιιιι μου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 16 Απριλίου 2009 στις 19:49 Η Nonika έγραψε: #6.900 16-04-09 19:49 Μια χαζη απορια,η Ναλα τι ρατσα ακριβως ειναι?Δεν ειναι περσικη?Γιατι μου φαινεται διαφορετικη απο τα αλλα περσικα,σαν πιο γλυκια νομιζω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μια χαζη απορια,η Ναλα τι ρατσα ακριβως ειναι?Δεν ειναι περσικη?Γιατι μου φαινεται διαφορετικη απο τα αλλα περσικα,σαν πιο γλυκια νομιζω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.