ΓΑΖΗ ΕΛΕΝΗ Εκκολαπτόμενο μέλος Η ΓΑΖΗ ΕΛΕΝΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 65 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 179 μηνύματα. 16 Απριλίου 2009 στις 19:50 Η ΓΑΖΗ ΕΛΕΝΗ: #6.901 16-04-09 19:50 παιδια καλησπερα. σας υποσχομαι να βαζω πιο συχνα φωτο απο τα μωρα μου. σας ευχομαι καλο πασχα να εχετε. με υγεια, χαρα και οτι αλλο θελετε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 16 Απριλίου 2009 στις 19:52 Η elvenstar: #6.902 16-04-09 19:52 Αρχική Δημοσίευση από ΓΑΖΗ ΕΛΕΝΗ: παιδια καλησπερα. σας υποσχομαι να βαζω πιο συχνα φωτο απο τα μωρα μου. σας ευχομαι καλο πασχα να εχετε. με υγεια, χαρα και οτι αλλο θελετε Click για ανάπτυξη... Και εμείς σας ευχόμαστε να περάσετε όμορφα κ να μας φιλησεις τα γλυκά σου τα μωρά:kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 16 Απριλίου 2009 στις 19:58 Η elvenstar: #6.903 16-04-09 19:58 Αρχική Δημοσίευση από marsieee: γεια σας και απο εμενα!ειμαι καινουρια στο forum.εχετε κανει πολυ καλη δουλεια!και ειστε μια αξιολατρευτη παρεα! αυτη ειναι η μπεμπα!σταχτοπουτα την λεγαμε απο την αρχη αλλα τελικα εμεινε το μπεμπα! Click για ανάπτυξη... Γει σου marsieee υπέροχη η μπέμπα σου κ τι ωραίο μάρσιπο που έχει για να κρύβεται Cinderella είναι το όνομα της μητέρας της Κάντυ αλλά κ το μπέμπα της πάει πολύ Αρχική Δημοσίευση από Anima: Να και μεις!!! Click για ανάπτυξη... Αυτός είναι ο Ήλιος; μεγάλωσε πολύ έ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 16 Απριλίου 2009 στις 21:24 Η Anima έγραψε: #6.904 16-04-09 21:24 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Γει σου marsieee υπέροχη η μπέμπα σου κ τι ωραίο μάρσιπο που έχει για να κρύβεται Cinderella είναι το όνομα της μητέρας της Κάντυ αλλά κ το μπέμπα της πάει πολύ Αυτός είναι ο Ήλιος; μεγάλωσε πολύ έ; Click για ανάπτυξη... Nαι ο Ήλιος είναι! τώρα είναι ακόμα πιο μεγάλος. Αυτός ο γατούλης έχει πολύ περίεργες στάσεις καθίσματος. Κάθεται με τα χέρια ίδια μπρόστά, πόδια και ουρά ίσια πίσω και κοιλιά στο έδαφος. Έτσι σηκώνει το κεφαλάκι του και είναι να τον ...φας!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marsieee Νεοφερμένο μέλος Η marsieee αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 16 Απριλίου 2009 στις 22:43 Η marsieee έγραψε: #6.905 16-04-09 22:43 να και αλλες!!!υπεροχες ολες οι γατουλες! ο ηλιος ποσο χρονων ειναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSC00001.jpg 184,9 KB · Εμφανίσεις: 33 DSC00004.jpg 129,5 KB · Εμφανίσεις: 29 elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 16 Απριλίου 2009 στις 22:48 Η elvenstar: #6.906 16-04-09 22:48 Αρχική Δημοσίευση από Anima: Nαι ο Ήλιος είναι! τώρα είναι ακόμα πιο μεγάλος. Αυτός ο γατούλης έχει πολύ περίεργες στάσεις καθίσματος. Κάθεται με τα χέρια ίδια μπρόστά, πόδια και ουρά ίσια πίσω και κοιλιά στο έδαφος. Έτσι σηκώνει το κεφαλάκι του και είναι να τον ...φας!!!! Click για ανάπτυξη... Καταλαβαίνω τι εννοείς κ εγώ αυτό κάνω με τα δικά μου όταν κοιμούνται τα φιλάω τα ρουφάω κ τα ζουλάω δεν είναι καθόλου περίεργο που εξαφανίζονται μερικές φορές όταν με βλέπουν Αρχική Δημοσίευση από marsieee: να και αλλες!!!υπεροχες ολες οι γατουλες! ο ηλιος ποσο χρονων ειναι? Click για ανάπτυξη... Τα κύπελλα είναι διακρίσεις της γατούλας ή άσχετα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marsieee Νεοφερμένο μέλος Η marsieee αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 16 Απριλίου 2009 στις 22:49 Η marsieee έγραψε: #6.907 16-04-09 22:49 ............. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα (e)SP_A0875..jpg 50,6 KB · Εμφανίσεις: 37 marsieee Νεοφερμένο μέλος Η marsieee αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 17 Απριλίου 2009 στις 13:43 Η marsieee έγραψε: #6.908 17-04-09 13:43 ασχετα!!!θελουμε να την παμε σε εκθεση ομως.αλλα δεν ξερω πως γινεται η διαδικασια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 17 Απριλίου 2009 στις 15:41 Η elvenstar: #6.909 17-04-09 15:41 Αρχική Δημοσίευση από marsieee: ασχετα!!!θελουμε να την παμε σε εκθεση ομως.αλλα δεν ξερω πως γινεται η διαδικασια! Click για ανάπτυξη... Στην επόμενη έκθεση που θα γίνει θα σου εξηγήσει η Νεκταρία που ειναι κ πρόεδρος του ΕΟΓ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 18 Απριλίου 2009 στις 00:06 Η Anima έγραψε: #6.910 18-04-09 00:06 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Καταλαβαίνω τι εννοείς κ εγώ αυτό κάνω με τα δικά μου όταν κοιμούνται τα φιλάω τα ρουφάω κ τα ζουλάω δεν είναι καθόλου περίεργο που εξαφανίζονται μερικές φορές όταν με βλέπουν Τα κύπελλα είναι διακρίσεις της γατούλας ή άσχετα Click για ανάπτυξη... O Ήλιος καλή μου δεν είναι χρονών είναι μηνών. 8 μηνών όλο κι όλο! Είναι ένα γλυκό σε σχήμα γάτας, ένα .... τριχωτό λουκουμάκι (αν είναι δυνατόν! τι άλλο θα πω!), ένα απίστευτα γλυκό πλασματάκι ... και παράλληλα αντράκι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 18 Απριλίου 2009 στις 00:12 Η elvenstar: #6.911 18-04-09 00:12 Αρχική Δημοσίευση από Anima: O Ήλιος καλή μου δεν είναι χρονών είναι μηνών. 8 μηνών όλο κι όλο! Είναι ένα γλυκό σε σχήμα γάτας, ένα .... τριχωτό λουκουμάκι (αν είναι δυνατόν! τι άλλο θα πω!), ένα απίστευτα γλυκό πλασματάκι ... και παράλληλα αντράκι! Click για ανάπτυξη... Δηλαδή ένα Περσάκι με τα όλα του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 18 Απριλίου 2009 στις 02:22 Η staman2 έγραψε: #6.912 18-04-09 02:22 Αρχική Δημοσίευση από Nonika: Μια χαζη απορια,η Ναλα τι ρατσα ακριβως ειναι?Δεν ειναι περσικη?Γιατι μου φαινεται διαφορετικη απο τα αλλα περσικα,σαν πιο γλυκια νομιζω! Click για ανάπτυξη... Η Νάλα είναι περσική τσιντσιλά. Εχει λίγο διαφορετικο σωματότυπο σε σχέση με τα πέκι φέις περσικά τα εντελώς δηλ. πλακουτσομούρικα. Αλλα κι αυτή είναι περσική ως ράτσα. Αρχική Δημοσίευση από Anima: O Ήλιος καλή μου δεν είναι χρονών είναι μηνών. 8 μηνών όλο κι όλο! Είναι ένα γλυκό σε σχήμα γάτας, ένα .... τριχωτό λουκουμάκι (αν είναι δυνατόν! τι άλλο θα πω!), ένα απίστευτα γλυκό πλασματάκι ... και παράλληλα αντράκι! Click για ανάπτυξη... Πραγματικα τα γατιά σου είναι ΥΠΕΡΟΧΑ τέλεια και πανέμορφα. Να τα χαίρεσαι. Κι ο Ηλιος ένα σκέτο ζαχαρωτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vasiliki86 Πολύ δραστήριο μέλος Η Vasiliki86 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.118 μηνύματα. 18 Απριλίου 2009 στις 15:54 Η Vasiliki86: #6.913 18-04-09 15:54 Περσακια...!! Χρονια σας πολλα και καλο Πασχα....!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 18 Απριλίου 2009 στις 16:14 Η moukelis έγραψε: #6.914 18-04-09 16:14 Περσακια και περσογονεις καλο Πασχα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 18 Απριλίου 2009 στις 16:16 Η Nonika έγραψε: #6.915 18-04-09 16:16 Τελικα αυτη ειναι η ρατσα που μ'αρεσει(εκτος απο τα εδεσποτακια),η περσικη τσιντσιλα,ειναι πιο γλυκουτσικα απο τα αλλα νομιζω.Κουκλα η Ναλα,θα την ματιασω! Και να φανταστεις δεν ημουν ποτε φαν των περσικων,τωρα με τον Κυρο το ψαχνω το θεμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 19 Απριλίου 2009 στις 23:52 Η Anima έγραψε: #6.916 19-04-09 23:52 Eυχαριστούμε για τις ευχές σας και αντευχόμαστε Αληθώς ανέστη και Χρόνια πολλά! πολλά φιλάκια σε γατάκια και μαμάδες! Ο Χουχουδίτος, η Ελίνα, ο Ήλιος και η μαμά τους Άνιμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 19 Απριλίου 2009 στις 23:59 Η elvenstar: #6.917 19-04-09 23:59 Αρχική Δημοσίευση από Vasiliki86: Περσακια...!! Χρονια σας πολλα και καλο Πασχα....!!! Click για ανάπτυξη... Καλό πάσχα κ σε σας σιαμάκια κ Τιμάκια Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Περσακια και περσογονεις καλο Πασχα! Click για ανάπτυξη... Το πρώτο έχει τα χρώματα της Κάντυ κ το δεύτερο το ύφος της μετά το χτένισμα Αρχική Δημοσίευση από Nonika: Τελικα αυτη ειναι η ρατσα που μ'αρεσει(εκτος απο τα εδεσποτακια),η περσικη τσιντσιλα,ειναι πιο γλυκουτσικα απο τα αλλα νομιζω.Κουκλα η Ναλα,θα την ματιασω! Και να φανταστεις δεν ημουν ποτε φαν των περσικων,τωρα με τον Κυρο το ψαχνω το θεμα. Click για ανάπτυξη... Και γιατί να το ψάξεις Νόνικά μου έχεις ήδη το λουκουμαδάκι μέσα στο σπίτι σου κράτησέ το κ έλα κ εσύ στο κλαμπ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 20 Απριλίου 2009 στις 00:42 Η staman2 έγραψε: #6.918 20-04-09 00:42 Αρχική Δημοσίευση από Nonika: Τελικα αυτη ειναι η ρατσα που μ'αρεσει(εκτος απο τα εδεσποτακια),η περσικη τσιντσιλα,ειναι πιο γλυκουτσικα απο τα αλλα νομιζω.Κουκλα η Ναλα,θα την ματιασω! Και να φανταστεις δεν ημουν ποτε φαν των περσικων,τωρα με τον Κυρο το ψαχνω το θεμα. Click για ανάπτυξη... Μα ήμουν σίγουρη πως θα τα λατρεψεις μετά τον Κύρο. ΔΕΝ υπάρχει άνθρωπος που να γνωρίσει τα περσικά γατάκια και να μην τα λατρέψει για τον χαρακτήρα τους. Είναι τέλεια και πολύ καλόψυχα. Εϊναι συγκινητικά εξαρτώμενα απο τον άνθρωπο και συγκινητικά υπομονετικά και υποχωρητικά ζωάκια.Ετσι γίνεται ...μπορει να μην το περιμένουμε και όταν γνωρίσουμε ένα πλάσμα να δεθουμε τοσο πολυ μαζί του... Κι εμένα είναι η αγαπημένη μου ράτσα. Και μετα απ΄αυτά τα βρετανάκια και τα βιρμανικά που κι αυτά μοιάζουν πολύ στα περσικά σε πολλα σημεία... Οσο για τη Νάλα μου, φτύσε την να μην την ματιάσεις! Αρχική Δημοσίευση από Anima: Eυχαριστούμε για τις ευχές σας και αντευχόμαστε Αληθώς ανέστη και Χρόνια πολλά! πολλά φιλάκια σε γατάκια και μαμάδες! Ο Χουχουδίτος, η Ελίνα, ο Ήλιος και η μαμά τους Άνιμα Click για ανάπτυξη... Ανιμα δεν χορταίνω να καμαρώνω τα μωράκια σου. Εϊναι τέλεια όλα τους! ΝΑ τα χαίρεσαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 20 Απριλίου 2009 στις 00:50 Η elvenstar: #6.919 20-04-09 00:50 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Μα ήμουν σίγουρη πως θα τα λατρεψεις μετά τον Κύρο. ΔΕΝ υπάρχει άνθρωπος που να γνωρίσει τα περσικά γατάκια και να μην τα λατρέψει για τον χαρακτήρα τους. Είναι τέλεια και πολύ καλόψυχα. Εϊναι συγκινητικά εξαρτώμενα απο τον άνθρωπο και .. Click για ανάπτυξη... Πραγματικά όποιος ζήσει τα περσάκια από κοντά έστω κ για λίγες ώρες θα γίνει φανατικος της ράτσας και για τον χαρακτήρα αλλά κ για την ομορφιά τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 20 Απριλίου 2009 στις 01:04 Η staman2 έγραψε: #6.920 20-04-09 01:04 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Πραγματικά όποιος ζήσει τα περσάκια από κοντά έστω κ για λίγες ώρες θα γίνει φανατικος της ράτσας και για τον χαρακτήρα αλλά κ για την ομορφιά τους Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ!!!! Θεία Έλενα σου αφιερώνω εξαιρετικά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 344 345 346 347 348 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 346 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 346 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
παιδια καλησπερα. σας υποσχομαι να βαζω πιο συχνα φωτο απο τα μωρα μου. σας ευχομαι καλο πασχα να εχετε. με υγεια, χαρα και οτι αλλο θελετε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 16 Απριλίου 2009 στις 19:52 Η elvenstar: #6.902 16-04-09 19:52 Αρχική Δημοσίευση από ΓΑΖΗ ΕΛΕΝΗ: παιδια καλησπερα. σας υποσχομαι να βαζω πιο συχνα φωτο απο τα μωρα μου. σας ευχομαι καλο πασχα να εχετε. με υγεια, χαρα και οτι αλλο θελετε Click για ανάπτυξη... Και εμείς σας ευχόμαστε να περάσετε όμορφα κ να μας φιλησεις τα γλυκά σου τα μωρά:kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 16 Απριλίου 2009 στις 19:58 Η elvenstar: #6.903 16-04-09 19:58 Αρχική Δημοσίευση από marsieee: γεια σας και απο εμενα!ειμαι καινουρια στο forum.εχετε κανει πολυ καλη δουλεια!και ειστε μια αξιολατρευτη παρεα! αυτη ειναι η μπεμπα!σταχτοπουτα την λεγαμε απο την αρχη αλλα τελικα εμεινε το μπεμπα! Click για ανάπτυξη... Γει σου marsieee υπέροχη η μπέμπα σου κ τι ωραίο μάρσιπο που έχει για να κρύβεται Cinderella είναι το όνομα της μητέρας της Κάντυ αλλά κ το μπέμπα της πάει πολύ Αρχική Δημοσίευση από Anima: Να και μεις!!! Click για ανάπτυξη... Αυτός είναι ο Ήλιος; μεγάλωσε πολύ έ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 16 Απριλίου 2009 στις 21:24 Η Anima έγραψε: #6.904 16-04-09 21:24 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Γει σου marsieee υπέροχη η μπέμπα σου κ τι ωραίο μάρσιπο που έχει για να κρύβεται Cinderella είναι το όνομα της μητέρας της Κάντυ αλλά κ το μπέμπα της πάει πολύ Αυτός είναι ο Ήλιος; μεγάλωσε πολύ έ; Click για ανάπτυξη... Nαι ο Ήλιος είναι! τώρα είναι ακόμα πιο μεγάλος. Αυτός ο γατούλης έχει πολύ περίεργες στάσεις καθίσματος. Κάθεται με τα χέρια ίδια μπρόστά, πόδια και ουρά ίσια πίσω και κοιλιά στο έδαφος. Έτσι σηκώνει το κεφαλάκι του και είναι να τον ...φας!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marsieee Νεοφερμένο μέλος Η marsieee αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 16 Απριλίου 2009 στις 22:43 Η marsieee έγραψε: #6.905 16-04-09 22:43 να και αλλες!!!υπεροχες ολες οι γατουλες! ο ηλιος ποσο χρονων ειναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSC00001.jpg 184,9 KB · Εμφανίσεις: 33 DSC00004.jpg 129,5 KB · Εμφανίσεις: 29 elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 16 Απριλίου 2009 στις 22:48 Η elvenstar: #6.906 16-04-09 22:48 Αρχική Δημοσίευση από Anima: Nαι ο Ήλιος είναι! τώρα είναι ακόμα πιο μεγάλος. Αυτός ο γατούλης έχει πολύ περίεργες στάσεις καθίσματος. Κάθεται με τα χέρια ίδια μπρόστά, πόδια και ουρά ίσια πίσω και κοιλιά στο έδαφος. Έτσι σηκώνει το κεφαλάκι του και είναι να τον ...φας!!!! Click για ανάπτυξη... Καταλαβαίνω τι εννοείς κ εγώ αυτό κάνω με τα δικά μου όταν κοιμούνται τα φιλάω τα ρουφάω κ τα ζουλάω δεν είναι καθόλου περίεργο που εξαφανίζονται μερικές φορές όταν με βλέπουν Αρχική Δημοσίευση από marsieee: να και αλλες!!!υπεροχες ολες οι γατουλες! ο ηλιος ποσο χρονων ειναι? Click για ανάπτυξη... Τα κύπελλα είναι διακρίσεις της γατούλας ή άσχετα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marsieee Νεοφερμένο μέλος Η marsieee αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 16 Απριλίου 2009 στις 22:49 Η marsieee έγραψε: #6.907 16-04-09 22:49 ............. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα (e)SP_A0875..jpg 50,6 KB · Εμφανίσεις: 37 marsieee Νεοφερμένο μέλος Η marsieee αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 17 Απριλίου 2009 στις 13:43 Η marsieee έγραψε: #6.908 17-04-09 13:43 ασχετα!!!θελουμε να την παμε σε εκθεση ομως.αλλα δεν ξερω πως γινεται η διαδικασια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 17 Απριλίου 2009 στις 15:41 Η elvenstar: #6.909 17-04-09 15:41 Αρχική Δημοσίευση από marsieee: ασχετα!!!θελουμε να την παμε σε εκθεση ομως.αλλα δεν ξερω πως γινεται η διαδικασια! Click για ανάπτυξη... Στην επόμενη έκθεση που θα γίνει θα σου εξηγήσει η Νεκταρία που ειναι κ πρόεδρος του ΕΟΓ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 18 Απριλίου 2009 στις 00:06 Η Anima έγραψε: #6.910 18-04-09 00:06 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Καταλαβαίνω τι εννοείς κ εγώ αυτό κάνω με τα δικά μου όταν κοιμούνται τα φιλάω τα ρουφάω κ τα ζουλάω δεν είναι καθόλου περίεργο που εξαφανίζονται μερικές φορές όταν με βλέπουν Τα κύπελλα είναι διακρίσεις της γατούλας ή άσχετα Click για ανάπτυξη... O Ήλιος καλή μου δεν είναι χρονών είναι μηνών. 8 μηνών όλο κι όλο! Είναι ένα γλυκό σε σχήμα γάτας, ένα .... τριχωτό λουκουμάκι (αν είναι δυνατόν! τι άλλο θα πω!), ένα απίστευτα γλυκό πλασματάκι ... και παράλληλα αντράκι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 18 Απριλίου 2009 στις 00:12 Η elvenstar: #6.911 18-04-09 00:12 Αρχική Δημοσίευση από Anima: O Ήλιος καλή μου δεν είναι χρονών είναι μηνών. 8 μηνών όλο κι όλο! Είναι ένα γλυκό σε σχήμα γάτας, ένα .... τριχωτό λουκουμάκι (αν είναι δυνατόν! τι άλλο θα πω!), ένα απίστευτα γλυκό πλασματάκι ... και παράλληλα αντράκι! Click για ανάπτυξη... Δηλαδή ένα Περσάκι με τα όλα του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 18 Απριλίου 2009 στις 02:22 Η staman2 έγραψε: #6.912 18-04-09 02:22 Αρχική Δημοσίευση από Nonika: Μια χαζη απορια,η Ναλα τι ρατσα ακριβως ειναι?Δεν ειναι περσικη?Γιατι μου φαινεται διαφορετικη απο τα αλλα περσικα,σαν πιο γλυκια νομιζω! Click για ανάπτυξη... Η Νάλα είναι περσική τσιντσιλά. Εχει λίγο διαφορετικο σωματότυπο σε σχέση με τα πέκι φέις περσικά τα εντελώς δηλ. πλακουτσομούρικα. Αλλα κι αυτή είναι περσική ως ράτσα. Αρχική Δημοσίευση από Anima: O Ήλιος καλή μου δεν είναι χρονών είναι μηνών. 8 μηνών όλο κι όλο! Είναι ένα γλυκό σε σχήμα γάτας, ένα .... τριχωτό λουκουμάκι (αν είναι δυνατόν! τι άλλο θα πω!), ένα απίστευτα γλυκό πλασματάκι ... και παράλληλα αντράκι! Click για ανάπτυξη... Πραγματικα τα γατιά σου είναι ΥΠΕΡΟΧΑ τέλεια και πανέμορφα. Να τα χαίρεσαι. Κι ο Ηλιος ένα σκέτο ζαχαρωτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vasiliki86 Πολύ δραστήριο μέλος Η Vasiliki86 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.118 μηνύματα. 18 Απριλίου 2009 στις 15:54 Η Vasiliki86: #6.913 18-04-09 15:54 Περσακια...!! Χρονια σας πολλα και καλο Πασχα....!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 18 Απριλίου 2009 στις 16:14 Η moukelis έγραψε: #6.914 18-04-09 16:14 Περσακια και περσογονεις καλο Πασχα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 18 Απριλίου 2009 στις 16:16 Η Nonika έγραψε: #6.915 18-04-09 16:16 Τελικα αυτη ειναι η ρατσα που μ'αρεσει(εκτος απο τα εδεσποτακια),η περσικη τσιντσιλα,ειναι πιο γλυκουτσικα απο τα αλλα νομιζω.Κουκλα η Ναλα,θα την ματιασω! Και να φανταστεις δεν ημουν ποτε φαν των περσικων,τωρα με τον Κυρο το ψαχνω το θεμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 19 Απριλίου 2009 στις 23:52 Η Anima έγραψε: #6.916 19-04-09 23:52 Eυχαριστούμε για τις ευχές σας και αντευχόμαστε Αληθώς ανέστη και Χρόνια πολλά! πολλά φιλάκια σε γατάκια και μαμάδες! Ο Χουχουδίτος, η Ελίνα, ο Ήλιος και η μαμά τους Άνιμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 19 Απριλίου 2009 στις 23:59 Η elvenstar: #6.917 19-04-09 23:59 Αρχική Δημοσίευση από Vasiliki86: Περσακια...!! Χρονια σας πολλα και καλο Πασχα....!!! Click για ανάπτυξη... Καλό πάσχα κ σε σας σιαμάκια κ Τιμάκια Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Περσακια και περσογονεις καλο Πασχα! Click για ανάπτυξη... Το πρώτο έχει τα χρώματα της Κάντυ κ το δεύτερο το ύφος της μετά το χτένισμα Αρχική Δημοσίευση από Nonika: Τελικα αυτη ειναι η ρατσα που μ'αρεσει(εκτος απο τα εδεσποτακια),η περσικη τσιντσιλα,ειναι πιο γλυκουτσικα απο τα αλλα νομιζω.Κουκλα η Ναλα,θα την ματιασω! Και να φανταστεις δεν ημουν ποτε φαν των περσικων,τωρα με τον Κυρο το ψαχνω το θεμα. Click για ανάπτυξη... Και γιατί να το ψάξεις Νόνικά μου έχεις ήδη το λουκουμαδάκι μέσα στο σπίτι σου κράτησέ το κ έλα κ εσύ στο κλαμπ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 20 Απριλίου 2009 στις 00:42 Η staman2 έγραψε: #6.918 20-04-09 00:42 Αρχική Δημοσίευση από Nonika: Τελικα αυτη ειναι η ρατσα που μ'αρεσει(εκτος απο τα εδεσποτακια),η περσικη τσιντσιλα,ειναι πιο γλυκουτσικα απο τα αλλα νομιζω.Κουκλα η Ναλα,θα την ματιασω! Και να φανταστεις δεν ημουν ποτε φαν των περσικων,τωρα με τον Κυρο το ψαχνω το θεμα. Click για ανάπτυξη... Μα ήμουν σίγουρη πως θα τα λατρεψεις μετά τον Κύρο. ΔΕΝ υπάρχει άνθρωπος που να γνωρίσει τα περσικά γατάκια και να μην τα λατρέψει για τον χαρακτήρα τους. Είναι τέλεια και πολύ καλόψυχα. Εϊναι συγκινητικά εξαρτώμενα απο τον άνθρωπο και συγκινητικά υπομονετικά και υποχωρητικά ζωάκια.Ετσι γίνεται ...μπορει να μην το περιμένουμε και όταν γνωρίσουμε ένα πλάσμα να δεθουμε τοσο πολυ μαζί του... Κι εμένα είναι η αγαπημένη μου ράτσα. Και μετα απ΄αυτά τα βρετανάκια και τα βιρμανικά που κι αυτά μοιάζουν πολύ στα περσικά σε πολλα σημεία... Οσο για τη Νάλα μου, φτύσε την να μην την ματιάσεις! Αρχική Δημοσίευση από Anima: Eυχαριστούμε για τις ευχές σας και αντευχόμαστε Αληθώς ανέστη και Χρόνια πολλά! πολλά φιλάκια σε γατάκια και μαμάδες! Ο Χουχουδίτος, η Ελίνα, ο Ήλιος και η μαμά τους Άνιμα Click για ανάπτυξη... Ανιμα δεν χορταίνω να καμαρώνω τα μωράκια σου. Εϊναι τέλεια όλα τους! ΝΑ τα χαίρεσαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 20 Απριλίου 2009 στις 00:50 Η elvenstar: #6.919 20-04-09 00:50 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Μα ήμουν σίγουρη πως θα τα λατρεψεις μετά τον Κύρο. ΔΕΝ υπάρχει άνθρωπος που να γνωρίσει τα περσικά γατάκια και να μην τα λατρέψει για τον χαρακτήρα τους. Είναι τέλεια και πολύ καλόψυχα. Εϊναι συγκινητικά εξαρτώμενα απο τον άνθρωπο και .. Click για ανάπτυξη... Πραγματικά όποιος ζήσει τα περσάκια από κοντά έστω κ για λίγες ώρες θα γίνει φανατικος της ράτσας και για τον χαρακτήρα αλλά κ για την ομορφιά τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 20 Απριλίου 2009 στις 01:04 Η staman2 έγραψε: #6.920 20-04-09 01:04 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Πραγματικά όποιος ζήσει τα περσάκια από κοντά έστω κ για λίγες ώρες θα γίνει φανατικος της ράτσας και για τον χαρακτήρα αλλά κ για την ομορφιά τους Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ!!!! Θεία Έλενα σου αφιερώνω εξαιρετικά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 344 345 346 347 348 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 346 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 346 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΑΖΗ ΕΛΕΝΗ: παιδια καλησπερα. σας υποσχομαι να βαζω πιο συχνα φωτο απο τα μωρα μου. σας ευχομαι καλο πασχα να εχετε. με υγεια, χαρα και οτι αλλο θελετε Click για ανάπτυξη... Και εμείς σας ευχόμαστε να περάσετε όμορφα κ να μας φιλησεις τα γλυκά σου τα μωρά:kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 16 Απριλίου 2009 στις 19:58 Η elvenstar: #6.903 16-04-09 19:58 Αρχική Δημοσίευση από marsieee: γεια σας και απο εμενα!ειμαι καινουρια στο forum.εχετε κανει πολυ καλη δουλεια!και ειστε μια αξιολατρευτη παρεα! αυτη ειναι η μπεμπα!σταχτοπουτα την λεγαμε απο την αρχη αλλα τελικα εμεινε το μπεμπα! Click για ανάπτυξη... Γει σου marsieee υπέροχη η μπέμπα σου κ τι ωραίο μάρσιπο που έχει για να κρύβεται Cinderella είναι το όνομα της μητέρας της Κάντυ αλλά κ το μπέμπα της πάει πολύ Αρχική Δημοσίευση από Anima: Να και μεις!!! Click για ανάπτυξη... Αυτός είναι ο Ήλιος; μεγάλωσε πολύ έ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 16 Απριλίου 2009 στις 21:24 Η Anima έγραψε: #6.904 16-04-09 21:24 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Γει σου marsieee υπέροχη η μπέμπα σου κ τι ωραίο μάρσιπο που έχει για να κρύβεται Cinderella είναι το όνομα της μητέρας της Κάντυ αλλά κ το μπέμπα της πάει πολύ Αυτός είναι ο Ήλιος; μεγάλωσε πολύ έ; Click για ανάπτυξη... Nαι ο Ήλιος είναι! τώρα είναι ακόμα πιο μεγάλος. Αυτός ο γατούλης έχει πολύ περίεργες στάσεις καθίσματος. Κάθεται με τα χέρια ίδια μπρόστά, πόδια και ουρά ίσια πίσω και κοιλιά στο έδαφος. Έτσι σηκώνει το κεφαλάκι του και είναι να τον ...φας!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marsieee Νεοφερμένο μέλος Η marsieee αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 16 Απριλίου 2009 στις 22:43 Η marsieee έγραψε: #6.905 16-04-09 22:43 να και αλλες!!!υπεροχες ολες οι γατουλες! ο ηλιος ποσο χρονων ειναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSC00001.jpg 184,9 KB · Εμφανίσεις: 33 DSC00004.jpg 129,5 KB · Εμφανίσεις: 29 elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 16 Απριλίου 2009 στις 22:48 Η elvenstar: #6.906 16-04-09 22:48 Αρχική Δημοσίευση από Anima: Nαι ο Ήλιος είναι! τώρα είναι ακόμα πιο μεγάλος. Αυτός ο γατούλης έχει πολύ περίεργες στάσεις καθίσματος. Κάθεται με τα χέρια ίδια μπρόστά, πόδια και ουρά ίσια πίσω και κοιλιά στο έδαφος. Έτσι σηκώνει το κεφαλάκι του και είναι να τον ...φας!!!! Click για ανάπτυξη... Καταλαβαίνω τι εννοείς κ εγώ αυτό κάνω με τα δικά μου όταν κοιμούνται τα φιλάω τα ρουφάω κ τα ζουλάω δεν είναι καθόλου περίεργο που εξαφανίζονται μερικές φορές όταν με βλέπουν Αρχική Δημοσίευση από marsieee: να και αλλες!!!υπεροχες ολες οι γατουλες! ο ηλιος ποσο χρονων ειναι? Click για ανάπτυξη... Τα κύπελλα είναι διακρίσεις της γατούλας ή άσχετα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marsieee Νεοφερμένο μέλος Η marsieee αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 16 Απριλίου 2009 στις 22:49 Η marsieee έγραψε: #6.907 16-04-09 22:49 ............. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα (e)SP_A0875..jpg 50,6 KB · Εμφανίσεις: 37 marsieee Νεοφερμένο μέλος Η marsieee αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 17 Απριλίου 2009 στις 13:43 Η marsieee έγραψε: #6.908 17-04-09 13:43 ασχετα!!!θελουμε να την παμε σε εκθεση ομως.αλλα δεν ξερω πως γινεται η διαδικασια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 17 Απριλίου 2009 στις 15:41 Η elvenstar: #6.909 17-04-09 15:41 Αρχική Δημοσίευση από marsieee: ασχετα!!!θελουμε να την παμε σε εκθεση ομως.αλλα δεν ξερω πως γινεται η διαδικασια! Click για ανάπτυξη... Στην επόμενη έκθεση που θα γίνει θα σου εξηγήσει η Νεκταρία που ειναι κ πρόεδρος του ΕΟΓ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 18 Απριλίου 2009 στις 00:06 Η Anima έγραψε: #6.910 18-04-09 00:06 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Καταλαβαίνω τι εννοείς κ εγώ αυτό κάνω με τα δικά μου όταν κοιμούνται τα φιλάω τα ρουφάω κ τα ζουλάω δεν είναι καθόλου περίεργο που εξαφανίζονται μερικές φορές όταν με βλέπουν Τα κύπελλα είναι διακρίσεις της γατούλας ή άσχετα Click για ανάπτυξη... O Ήλιος καλή μου δεν είναι χρονών είναι μηνών. 8 μηνών όλο κι όλο! Είναι ένα γλυκό σε σχήμα γάτας, ένα .... τριχωτό λουκουμάκι (αν είναι δυνατόν! τι άλλο θα πω!), ένα απίστευτα γλυκό πλασματάκι ... και παράλληλα αντράκι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 18 Απριλίου 2009 στις 00:12 Η elvenstar: #6.911 18-04-09 00:12 Αρχική Δημοσίευση από Anima: O Ήλιος καλή μου δεν είναι χρονών είναι μηνών. 8 μηνών όλο κι όλο! Είναι ένα γλυκό σε σχήμα γάτας, ένα .... τριχωτό λουκουμάκι (αν είναι δυνατόν! τι άλλο θα πω!), ένα απίστευτα γλυκό πλασματάκι ... και παράλληλα αντράκι! Click για ανάπτυξη... Δηλαδή ένα Περσάκι με τα όλα του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 18 Απριλίου 2009 στις 02:22 Η staman2 έγραψε: #6.912 18-04-09 02:22 Αρχική Δημοσίευση από Nonika: Μια χαζη απορια,η Ναλα τι ρατσα ακριβως ειναι?Δεν ειναι περσικη?Γιατι μου φαινεται διαφορετικη απο τα αλλα περσικα,σαν πιο γλυκια νομιζω! Click για ανάπτυξη... Η Νάλα είναι περσική τσιντσιλά. Εχει λίγο διαφορετικο σωματότυπο σε σχέση με τα πέκι φέις περσικά τα εντελώς δηλ. πλακουτσομούρικα. Αλλα κι αυτή είναι περσική ως ράτσα. Αρχική Δημοσίευση από Anima: O Ήλιος καλή μου δεν είναι χρονών είναι μηνών. 8 μηνών όλο κι όλο! Είναι ένα γλυκό σε σχήμα γάτας, ένα .... τριχωτό λουκουμάκι (αν είναι δυνατόν! τι άλλο θα πω!), ένα απίστευτα γλυκό πλασματάκι ... και παράλληλα αντράκι! Click για ανάπτυξη... Πραγματικα τα γατιά σου είναι ΥΠΕΡΟΧΑ τέλεια και πανέμορφα. Να τα χαίρεσαι. Κι ο Ηλιος ένα σκέτο ζαχαρωτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vasiliki86 Πολύ δραστήριο μέλος Η Vasiliki86 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.118 μηνύματα. 18 Απριλίου 2009 στις 15:54 Η Vasiliki86: #6.913 18-04-09 15:54 Περσακια...!! Χρονια σας πολλα και καλο Πασχα....!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 18 Απριλίου 2009 στις 16:14 Η moukelis έγραψε: #6.914 18-04-09 16:14 Περσακια και περσογονεις καλο Πασχα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 18 Απριλίου 2009 στις 16:16 Η Nonika έγραψε: #6.915 18-04-09 16:16 Τελικα αυτη ειναι η ρατσα που μ'αρεσει(εκτος απο τα εδεσποτακια),η περσικη τσιντσιλα,ειναι πιο γλυκουτσικα απο τα αλλα νομιζω.Κουκλα η Ναλα,θα την ματιασω! Και να φανταστεις δεν ημουν ποτε φαν των περσικων,τωρα με τον Κυρο το ψαχνω το θεμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 19 Απριλίου 2009 στις 23:52 Η Anima έγραψε: #6.916 19-04-09 23:52 Eυχαριστούμε για τις ευχές σας και αντευχόμαστε Αληθώς ανέστη και Χρόνια πολλά! πολλά φιλάκια σε γατάκια και μαμάδες! Ο Χουχουδίτος, η Ελίνα, ο Ήλιος και η μαμά τους Άνιμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 19 Απριλίου 2009 στις 23:59 Η elvenstar: #6.917 19-04-09 23:59 Αρχική Δημοσίευση από Vasiliki86: Περσακια...!! Χρονια σας πολλα και καλο Πασχα....!!! Click για ανάπτυξη... Καλό πάσχα κ σε σας σιαμάκια κ Τιμάκια Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Περσακια και περσογονεις καλο Πασχα! Click για ανάπτυξη... Το πρώτο έχει τα χρώματα της Κάντυ κ το δεύτερο το ύφος της μετά το χτένισμα Αρχική Δημοσίευση από Nonika: Τελικα αυτη ειναι η ρατσα που μ'αρεσει(εκτος απο τα εδεσποτακια),η περσικη τσιντσιλα,ειναι πιο γλυκουτσικα απο τα αλλα νομιζω.Κουκλα η Ναλα,θα την ματιασω! Και να φανταστεις δεν ημουν ποτε φαν των περσικων,τωρα με τον Κυρο το ψαχνω το θεμα. Click για ανάπτυξη... Και γιατί να το ψάξεις Νόνικά μου έχεις ήδη το λουκουμαδάκι μέσα στο σπίτι σου κράτησέ το κ έλα κ εσύ στο κλαμπ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 20 Απριλίου 2009 στις 00:42 Η staman2 έγραψε: #6.918 20-04-09 00:42 Αρχική Δημοσίευση από Nonika: Τελικα αυτη ειναι η ρατσα που μ'αρεσει(εκτος απο τα εδεσποτακια),η περσικη τσιντσιλα,ειναι πιο γλυκουτσικα απο τα αλλα νομιζω.Κουκλα η Ναλα,θα την ματιασω! Και να φανταστεις δεν ημουν ποτε φαν των περσικων,τωρα με τον Κυρο το ψαχνω το θεμα. Click για ανάπτυξη... Μα ήμουν σίγουρη πως θα τα λατρεψεις μετά τον Κύρο. ΔΕΝ υπάρχει άνθρωπος που να γνωρίσει τα περσικά γατάκια και να μην τα λατρέψει για τον χαρακτήρα τους. Είναι τέλεια και πολύ καλόψυχα. Εϊναι συγκινητικά εξαρτώμενα απο τον άνθρωπο και συγκινητικά υπομονετικά και υποχωρητικά ζωάκια.Ετσι γίνεται ...μπορει να μην το περιμένουμε και όταν γνωρίσουμε ένα πλάσμα να δεθουμε τοσο πολυ μαζί του... Κι εμένα είναι η αγαπημένη μου ράτσα. Και μετα απ΄αυτά τα βρετανάκια και τα βιρμανικά που κι αυτά μοιάζουν πολύ στα περσικά σε πολλα σημεία... Οσο για τη Νάλα μου, φτύσε την να μην την ματιάσεις! Αρχική Δημοσίευση από Anima: Eυχαριστούμε για τις ευχές σας και αντευχόμαστε Αληθώς ανέστη και Χρόνια πολλά! πολλά φιλάκια σε γατάκια και μαμάδες! Ο Χουχουδίτος, η Ελίνα, ο Ήλιος και η μαμά τους Άνιμα Click για ανάπτυξη... Ανιμα δεν χορταίνω να καμαρώνω τα μωράκια σου. Εϊναι τέλεια όλα τους! ΝΑ τα χαίρεσαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 20 Απριλίου 2009 στις 00:50 Η elvenstar: #6.919 20-04-09 00:50 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Μα ήμουν σίγουρη πως θα τα λατρεψεις μετά τον Κύρο. ΔΕΝ υπάρχει άνθρωπος που να γνωρίσει τα περσικά γατάκια και να μην τα λατρέψει για τον χαρακτήρα τους. Είναι τέλεια και πολύ καλόψυχα. Εϊναι συγκινητικά εξαρτώμενα απο τον άνθρωπο και .. Click για ανάπτυξη... Πραγματικά όποιος ζήσει τα περσάκια από κοντά έστω κ για λίγες ώρες θα γίνει φανατικος της ράτσας και για τον χαρακτήρα αλλά κ για την ομορφιά τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 20 Απριλίου 2009 στις 01:04 Η staman2 έγραψε: #6.920 20-04-09 01:04 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Πραγματικά όποιος ζήσει τα περσάκια από κοντά έστω κ για λίγες ώρες θα γίνει φανατικος της ράτσας και για τον χαρακτήρα αλλά κ για την ομορφιά τους Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ!!!! Θεία Έλενα σου αφιερώνω εξαιρετικά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 344 345 346 347 348 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 346 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 346 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από marsieee: γεια σας και απο εμενα!ειμαι καινουρια στο forum.εχετε κανει πολυ καλη δουλεια!και ειστε μια αξιολατρευτη παρεα! αυτη ειναι η μπεμπα!σταχτοπουτα την λεγαμε απο την αρχη αλλα τελικα εμεινε το μπεμπα! Click για ανάπτυξη... Γει σου marsieee υπέροχη η μπέμπα σου κ τι ωραίο μάρσιπο που έχει για να κρύβεται Cinderella είναι το όνομα της μητέρας της Κάντυ αλλά κ το μπέμπα της πάει πολύ Αρχική Δημοσίευση από Anima: Να και μεις!!! Click για ανάπτυξη... Αυτός είναι ο Ήλιος; μεγάλωσε πολύ έ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 16 Απριλίου 2009 στις 21:24 Η Anima έγραψε: #6.904 16-04-09 21:24 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Γει σου marsieee υπέροχη η μπέμπα σου κ τι ωραίο μάρσιπο που έχει για να κρύβεται Cinderella είναι το όνομα της μητέρας της Κάντυ αλλά κ το μπέμπα της πάει πολύ Αυτός είναι ο Ήλιος; μεγάλωσε πολύ έ; Click για ανάπτυξη... Nαι ο Ήλιος είναι! τώρα είναι ακόμα πιο μεγάλος. Αυτός ο γατούλης έχει πολύ περίεργες στάσεις καθίσματος. Κάθεται με τα χέρια ίδια μπρόστά, πόδια και ουρά ίσια πίσω και κοιλιά στο έδαφος. Έτσι σηκώνει το κεφαλάκι του και είναι να τον ...φας!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marsieee Νεοφερμένο μέλος Η marsieee αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 16 Απριλίου 2009 στις 22:43 Η marsieee έγραψε: #6.905 16-04-09 22:43 να και αλλες!!!υπεροχες ολες οι γατουλες! ο ηλιος ποσο χρονων ειναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSC00001.jpg 184,9 KB · Εμφανίσεις: 33 DSC00004.jpg 129,5 KB · Εμφανίσεις: 29 elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 16 Απριλίου 2009 στις 22:48 Η elvenstar: #6.906 16-04-09 22:48 Αρχική Δημοσίευση από Anima: Nαι ο Ήλιος είναι! τώρα είναι ακόμα πιο μεγάλος. Αυτός ο γατούλης έχει πολύ περίεργες στάσεις καθίσματος. Κάθεται με τα χέρια ίδια μπρόστά, πόδια και ουρά ίσια πίσω και κοιλιά στο έδαφος. Έτσι σηκώνει το κεφαλάκι του και είναι να τον ...φας!!!! Click για ανάπτυξη... Καταλαβαίνω τι εννοείς κ εγώ αυτό κάνω με τα δικά μου όταν κοιμούνται τα φιλάω τα ρουφάω κ τα ζουλάω δεν είναι καθόλου περίεργο που εξαφανίζονται μερικές φορές όταν με βλέπουν Αρχική Δημοσίευση από marsieee: να και αλλες!!!υπεροχες ολες οι γατουλες! ο ηλιος ποσο χρονων ειναι? Click για ανάπτυξη... Τα κύπελλα είναι διακρίσεις της γατούλας ή άσχετα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marsieee Νεοφερμένο μέλος Η marsieee αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 16 Απριλίου 2009 στις 22:49 Η marsieee έγραψε: #6.907 16-04-09 22:49 ............. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα (e)SP_A0875..jpg 50,6 KB · Εμφανίσεις: 37 marsieee Νεοφερμένο μέλος Η marsieee αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 17 Απριλίου 2009 στις 13:43 Η marsieee έγραψε: #6.908 17-04-09 13:43 ασχετα!!!θελουμε να την παμε σε εκθεση ομως.αλλα δεν ξερω πως γινεται η διαδικασια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 17 Απριλίου 2009 στις 15:41 Η elvenstar: #6.909 17-04-09 15:41 Αρχική Δημοσίευση από marsieee: ασχετα!!!θελουμε να την παμε σε εκθεση ομως.αλλα δεν ξερω πως γινεται η διαδικασια! Click για ανάπτυξη... Στην επόμενη έκθεση που θα γίνει θα σου εξηγήσει η Νεκταρία που ειναι κ πρόεδρος του ΕΟΓ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 18 Απριλίου 2009 στις 00:06 Η Anima έγραψε: #6.910 18-04-09 00:06 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Καταλαβαίνω τι εννοείς κ εγώ αυτό κάνω με τα δικά μου όταν κοιμούνται τα φιλάω τα ρουφάω κ τα ζουλάω δεν είναι καθόλου περίεργο που εξαφανίζονται μερικές φορές όταν με βλέπουν Τα κύπελλα είναι διακρίσεις της γατούλας ή άσχετα Click για ανάπτυξη... O Ήλιος καλή μου δεν είναι χρονών είναι μηνών. 8 μηνών όλο κι όλο! Είναι ένα γλυκό σε σχήμα γάτας, ένα .... τριχωτό λουκουμάκι (αν είναι δυνατόν! τι άλλο θα πω!), ένα απίστευτα γλυκό πλασματάκι ... και παράλληλα αντράκι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 18 Απριλίου 2009 στις 00:12 Η elvenstar: #6.911 18-04-09 00:12 Αρχική Δημοσίευση από Anima: O Ήλιος καλή μου δεν είναι χρονών είναι μηνών. 8 μηνών όλο κι όλο! Είναι ένα γλυκό σε σχήμα γάτας, ένα .... τριχωτό λουκουμάκι (αν είναι δυνατόν! τι άλλο θα πω!), ένα απίστευτα γλυκό πλασματάκι ... και παράλληλα αντράκι! Click για ανάπτυξη... Δηλαδή ένα Περσάκι με τα όλα του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 18 Απριλίου 2009 στις 02:22 Η staman2 έγραψε: #6.912 18-04-09 02:22 Αρχική Δημοσίευση από Nonika: Μια χαζη απορια,η Ναλα τι ρατσα ακριβως ειναι?Δεν ειναι περσικη?Γιατι μου φαινεται διαφορετικη απο τα αλλα περσικα,σαν πιο γλυκια νομιζω! Click για ανάπτυξη... Η Νάλα είναι περσική τσιντσιλά. Εχει λίγο διαφορετικο σωματότυπο σε σχέση με τα πέκι φέις περσικά τα εντελώς δηλ. πλακουτσομούρικα. Αλλα κι αυτή είναι περσική ως ράτσα. Αρχική Δημοσίευση από Anima: O Ήλιος καλή μου δεν είναι χρονών είναι μηνών. 8 μηνών όλο κι όλο! Είναι ένα γλυκό σε σχήμα γάτας, ένα .... τριχωτό λουκουμάκι (αν είναι δυνατόν! τι άλλο θα πω!), ένα απίστευτα γλυκό πλασματάκι ... και παράλληλα αντράκι! Click για ανάπτυξη... Πραγματικα τα γατιά σου είναι ΥΠΕΡΟΧΑ τέλεια και πανέμορφα. Να τα χαίρεσαι. Κι ο Ηλιος ένα σκέτο ζαχαρωτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vasiliki86 Πολύ δραστήριο μέλος Η Vasiliki86 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.118 μηνύματα. 18 Απριλίου 2009 στις 15:54 Η Vasiliki86: #6.913 18-04-09 15:54 Περσακια...!! Χρονια σας πολλα και καλο Πασχα....!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 18 Απριλίου 2009 στις 16:14 Η moukelis έγραψε: #6.914 18-04-09 16:14 Περσακια και περσογονεις καλο Πασχα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 18 Απριλίου 2009 στις 16:16 Η Nonika έγραψε: #6.915 18-04-09 16:16 Τελικα αυτη ειναι η ρατσα που μ'αρεσει(εκτος απο τα εδεσποτακια),η περσικη τσιντσιλα,ειναι πιο γλυκουτσικα απο τα αλλα νομιζω.Κουκλα η Ναλα,θα την ματιασω! Και να φανταστεις δεν ημουν ποτε φαν των περσικων,τωρα με τον Κυρο το ψαχνω το θεμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 19 Απριλίου 2009 στις 23:52 Η Anima έγραψε: #6.916 19-04-09 23:52 Eυχαριστούμε για τις ευχές σας και αντευχόμαστε Αληθώς ανέστη και Χρόνια πολλά! πολλά φιλάκια σε γατάκια και μαμάδες! Ο Χουχουδίτος, η Ελίνα, ο Ήλιος και η μαμά τους Άνιμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 19 Απριλίου 2009 στις 23:59 Η elvenstar: #6.917 19-04-09 23:59 Αρχική Δημοσίευση από Vasiliki86: Περσακια...!! Χρονια σας πολλα και καλο Πασχα....!!! Click για ανάπτυξη... Καλό πάσχα κ σε σας σιαμάκια κ Τιμάκια Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Περσακια και περσογονεις καλο Πασχα! Click για ανάπτυξη... Το πρώτο έχει τα χρώματα της Κάντυ κ το δεύτερο το ύφος της μετά το χτένισμα Αρχική Δημοσίευση από Nonika: Τελικα αυτη ειναι η ρατσα που μ'αρεσει(εκτος απο τα εδεσποτακια),η περσικη τσιντσιλα,ειναι πιο γλυκουτσικα απο τα αλλα νομιζω.Κουκλα η Ναλα,θα την ματιασω! Και να φανταστεις δεν ημουν ποτε φαν των περσικων,τωρα με τον Κυρο το ψαχνω το θεμα. Click για ανάπτυξη... Και γιατί να το ψάξεις Νόνικά μου έχεις ήδη το λουκουμαδάκι μέσα στο σπίτι σου κράτησέ το κ έλα κ εσύ στο κλαμπ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 20 Απριλίου 2009 στις 00:42 Η staman2 έγραψε: #6.918 20-04-09 00:42 Αρχική Δημοσίευση από Nonika: Τελικα αυτη ειναι η ρατσα που μ'αρεσει(εκτος απο τα εδεσποτακια),η περσικη τσιντσιλα,ειναι πιο γλυκουτσικα απο τα αλλα νομιζω.Κουκλα η Ναλα,θα την ματιασω! Και να φανταστεις δεν ημουν ποτε φαν των περσικων,τωρα με τον Κυρο το ψαχνω το θεμα. Click για ανάπτυξη... Μα ήμουν σίγουρη πως θα τα λατρεψεις μετά τον Κύρο. ΔΕΝ υπάρχει άνθρωπος που να γνωρίσει τα περσικά γατάκια και να μην τα λατρέψει για τον χαρακτήρα τους. Είναι τέλεια και πολύ καλόψυχα. Εϊναι συγκινητικά εξαρτώμενα απο τον άνθρωπο και συγκινητικά υπομονετικά και υποχωρητικά ζωάκια.Ετσι γίνεται ...μπορει να μην το περιμένουμε και όταν γνωρίσουμε ένα πλάσμα να δεθουμε τοσο πολυ μαζί του... Κι εμένα είναι η αγαπημένη μου ράτσα. Και μετα απ΄αυτά τα βρετανάκια και τα βιρμανικά που κι αυτά μοιάζουν πολύ στα περσικά σε πολλα σημεία... Οσο για τη Νάλα μου, φτύσε την να μην την ματιάσεις! Αρχική Δημοσίευση από Anima: Eυχαριστούμε για τις ευχές σας και αντευχόμαστε Αληθώς ανέστη και Χρόνια πολλά! πολλά φιλάκια σε γατάκια και μαμάδες! Ο Χουχουδίτος, η Ελίνα, ο Ήλιος και η μαμά τους Άνιμα Click για ανάπτυξη... Ανιμα δεν χορταίνω να καμαρώνω τα μωράκια σου. Εϊναι τέλεια όλα τους! ΝΑ τα χαίρεσαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 20 Απριλίου 2009 στις 00:50 Η elvenstar: #6.919 20-04-09 00:50 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Μα ήμουν σίγουρη πως θα τα λατρεψεις μετά τον Κύρο. ΔΕΝ υπάρχει άνθρωπος που να γνωρίσει τα περσικά γατάκια και να μην τα λατρέψει για τον χαρακτήρα τους. Είναι τέλεια και πολύ καλόψυχα. Εϊναι συγκινητικά εξαρτώμενα απο τον άνθρωπο και .. Click για ανάπτυξη... Πραγματικά όποιος ζήσει τα περσάκια από κοντά έστω κ για λίγες ώρες θα γίνει φανατικος της ράτσας και για τον χαρακτήρα αλλά κ για την ομορφιά τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 20 Απριλίου 2009 στις 01:04 Η staman2 έγραψε: #6.920 20-04-09 01:04 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Πραγματικά όποιος ζήσει τα περσάκια από κοντά έστω κ για λίγες ώρες θα γίνει φανατικος της ράτσας και για τον χαρακτήρα αλλά κ για την ομορφιά τους Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ!!!! Θεία Έλενα σου αφιερώνω εξαιρετικά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 344 345 346 347 348 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 346 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 346 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Γει σου marsieee υπέροχη η μπέμπα σου κ τι ωραίο μάρσιπο που έχει για να κρύβεται Cinderella είναι το όνομα της μητέρας της Κάντυ αλλά κ το μπέμπα της πάει πολύ Αυτός είναι ο Ήλιος; μεγάλωσε πολύ έ; Click για ανάπτυξη... Nαι ο Ήλιος είναι! τώρα είναι ακόμα πιο μεγάλος. Αυτός ο γατούλης έχει πολύ περίεργες στάσεις καθίσματος. Κάθεται με τα χέρια ίδια μπρόστά, πόδια και ουρά ίσια πίσω και κοιλιά στο έδαφος. Έτσι σηκώνει το κεφαλάκι του και είναι να τον ...φας!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
marsieee Νεοφερμένο μέλος Η marsieee αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 16 Απριλίου 2009 στις 22:43 Η marsieee έγραψε: #6.905 16-04-09 22:43 να και αλλες!!!υπεροχες ολες οι γατουλες! ο ηλιος ποσο χρονων ειναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSC00001.jpg 184,9 KB · Εμφανίσεις: 33 DSC00004.jpg 129,5 KB · Εμφανίσεις: 29 elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 16 Απριλίου 2009 στις 22:48 Η elvenstar: #6.906 16-04-09 22:48 Αρχική Δημοσίευση από Anima: Nαι ο Ήλιος είναι! τώρα είναι ακόμα πιο μεγάλος. Αυτός ο γατούλης έχει πολύ περίεργες στάσεις καθίσματος. Κάθεται με τα χέρια ίδια μπρόστά, πόδια και ουρά ίσια πίσω και κοιλιά στο έδαφος. Έτσι σηκώνει το κεφαλάκι του και είναι να τον ...φας!!!! Click για ανάπτυξη... Καταλαβαίνω τι εννοείς κ εγώ αυτό κάνω με τα δικά μου όταν κοιμούνται τα φιλάω τα ρουφάω κ τα ζουλάω δεν είναι καθόλου περίεργο που εξαφανίζονται μερικές φορές όταν με βλέπουν Αρχική Δημοσίευση από marsieee: να και αλλες!!!υπεροχες ολες οι γατουλες! ο ηλιος ποσο χρονων ειναι? Click για ανάπτυξη... Τα κύπελλα είναι διακρίσεις της γατούλας ή άσχετα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marsieee Νεοφερμένο μέλος Η marsieee αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 16 Απριλίου 2009 στις 22:49 Η marsieee έγραψε: #6.907 16-04-09 22:49 ............. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα (e)SP_A0875..jpg 50,6 KB · Εμφανίσεις: 37 marsieee Νεοφερμένο μέλος Η marsieee αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 17 Απριλίου 2009 στις 13:43 Η marsieee έγραψε: #6.908 17-04-09 13:43 ασχετα!!!θελουμε να την παμε σε εκθεση ομως.αλλα δεν ξερω πως γινεται η διαδικασια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 17 Απριλίου 2009 στις 15:41 Η elvenstar: #6.909 17-04-09 15:41 Αρχική Δημοσίευση από marsieee: ασχετα!!!θελουμε να την παμε σε εκθεση ομως.αλλα δεν ξερω πως γινεται η διαδικασια! Click για ανάπτυξη... Στην επόμενη έκθεση που θα γίνει θα σου εξηγήσει η Νεκταρία που ειναι κ πρόεδρος του ΕΟΓ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 18 Απριλίου 2009 στις 00:06 Η Anima έγραψε: #6.910 18-04-09 00:06 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Καταλαβαίνω τι εννοείς κ εγώ αυτό κάνω με τα δικά μου όταν κοιμούνται τα φιλάω τα ρουφάω κ τα ζουλάω δεν είναι καθόλου περίεργο που εξαφανίζονται μερικές φορές όταν με βλέπουν Τα κύπελλα είναι διακρίσεις της γατούλας ή άσχετα Click για ανάπτυξη... O Ήλιος καλή μου δεν είναι χρονών είναι μηνών. 8 μηνών όλο κι όλο! Είναι ένα γλυκό σε σχήμα γάτας, ένα .... τριχωτό λουκουμάκι (αν είναι δυνατόν! τι άλλο θα πω!), ένα απίστευτα γλυκό πλασματάκι ... και παράλληλα αντράκι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 18 Απριλίου 2009 στις 00:12 Η elvenstar: #6.911 18-04-09 00:12 Αρχική Δημοσίευση από Anima: O Ήλιος καλή μου δεν είναι χρονών είναι μηνών. 8 μηνών όλο κι όλο! Είναι ένα γλυκό σε σχήμα γάτας, ένα .... τριχωτό λουκουμάκι (αν είναι δυνατόν! τι άλλο θα πω!), ένα απίστευτα γλυκό πλασματάκι ... και παράλληλα αντράκι! Click για ανάπτυξη... Δηλαδή ένα Περσάκι με τα όλα του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 18 Απριλίου 2009 στις 02:22 Η staman2 έγραψε: #6.912 18-04-09 02:22 Αρχική Δημοσίευση από Nonika: Μια χαζη απορια,η Ναλα τι ρατσα ακριβως ειναι?Δεν ειναι περσικη?Γιατι μου φαινεται διαφορετικη απο τα αλλα περσικα,σαν πιο γλυκια νομιζω! Click για ανάπτυξη... Η Νάλα είναι περσική τσιντσιλά. Εχει λίγο διαφορετικο σωματότυπο σε σχέση με τα πέκι φέις περσικά τα εντελώς δηλ. πλακουτσομούρικα. Αλλα κι αυτή είναι περσική ως ράτσα. Αρχική Δημοσίευση από Anima: O Ήλιος καλή μου δεν είναι χρονών είναι μηνών. 8 μηνών όλο κι όλο! Είναι ένα γλυκό σε σχήμα γάτας, ένα .... τριχωτό λουκουμάκι (αν είναι δυνατόν! τι άλλο θα πω!), ένα απίστευτα γλυκό πλασματάκι ... και παράλληλα αντράκι! Click για ανάπτυξη... Πραγματικα τα γατιά σου είναι ΥΠΕΡΟΧΑ τέλεια και πανέμορφα. Να τα χαίρεσαι. Κι ο Ηλιος ένα σκέτο ζαχαρωτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vasiliki86 Πολύ δραστήριο μέλος Η Vasiliki86 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.118 μηνύματα. 18 Απριλίου 2009 στις 15:54 Η Vasiliki86: #6.913 18-04-09 15:54 Περσακια...!! Χρονια σας πολλα και καλο Πασχα....!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 18 Απριλίου 2009 στις 16:14 Η moukelis έγραψε: #6.914 18-04-09 16:14 Περσακια και περσογονεις καλο Πασχα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 18 Απριλίου 2009 στις 16:16 Η Nonika έγραψε: #6.915 18-04-09 16:16 Τελικα αυτη ειναι η ρατσα που μ'αρεσει(εκτος απο τα εδεσποτακια),η περσικη τσιντσιλα,ειναι πιο γλυκουτσικα απο τα αλλα νομιζω.Κουκλα η Ναλα,θα την ματιασω! Και να φανταστεις δεν ημουν ποτε φαν των περσικων,τωρα με τον Κυρο το ψαχνω το θεμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 19 Απριλίου 2009 στις 23:52 Η Anima έγραψε: #6.916 19-04-09 23:52 Eυχαριστούμε για τις ευχές σας και αντευχόμαστε Αληθώς ανέστη και Χρόνια πολλά! πολλά φιλάκια σε γατάκια και μαμάδες! Ο Χουχουδίτος, η Ελίνα, ο Ήλιος και η μαμά τους Άνιμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 19 Απριλίου 2009 στις 23:59 Η elvenstar: #6.917 19-04-09 23:59 Αρχική Δημοσίευση από Vasiliki86: Περσακια...!! Χρονια σας πολλα και καλο Πασχα....!!! Click για ανάπτυξη... Καλό πάσχα κ σε σας σιαμάκια κ Τιμάκια Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Περσακια και περσογονεις καλο Πασχα! Click για ανάπτυξη... Το πρώτο έχει τα χρώματα της Κάντυ κ το δεύτερο το ύφος της μετά το χτένισμα Αρχική Δημοσίευση από Nonika: Τελικα αυτη ειναι η ρατσα που μ'αρεσει(εκτος απο τα εδεσποτακια),η περσικη τσιντσιλα,ειναι πιο γλυκουτσικα απο τα αλλα νομιζω.Κουκλα η Ναλα,θα την ματιασω! Και να φανταστεις δεν ημουν ποτε φαν των περσικων,τωρα με τον Κυρο το ψαχνω το θεμα. Click για ανάπτυξη... Και γιατί να το ψάξεις Νόνικά μου έχεις ήδη το λουκουμαδάκι μέσα στο σπίτι σου κράτησέ το κ έλα κ εσύ στο κλαμπ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 20 Απριλίου 2009 στις 00:42 Η staman2 έγραψε: #6.918 20-04-09 00:42 Αρχική Δημοσίευση από Nonika: Τελικα αυτη ειναι η ρατσα που μ'αρεσει(εκτος απο τα εδεσποτακια),η περσικη τσιντσιλα,ειναι πιο γλυκουτσικα απο τα αλλα νομιζω.Κουκλα η Ναλα,θα την ματιασω! Και να φανταστεις δεν ημουν ποτε φαν των περσικων,τωρα με τον Κυρο το ψαχνω το θεμα. Click για ανάπτυξη... Μα ήμουν σίγουρη πως θα τα λατρεψεις μετά τον Κύρο. ΔΕΝ υπάρχει άνθρωπος που να γνωρίσει τα περσικά γατάκια και να μην τα λατρέψει για τον χαρακτήρα τους. Είναι τέλεια και πολύ καλόψυχα. Εϊναι συγκινητικά εξαρτώμενα απο τον άνθρωπο και συγκινητικά υπομονετικά και υποχωρητικά ζωάκια.Ετσι γίνεται ...μπορει να μην το περιμένουμε και όταν γνωρίσουμε ένα πλάσμα να δεθουμε τοσο πολυ μαζί του... Κι εμένα είναι η αγαπημένη μου ράτσα. Και μετα απ΄αυτά τα βρετανάκια και τα βιρμανικά που κι αυτά μοιάζουν πολύ στα περσικά σε πολλα σημεία... Οσο για τη Νάλα μου, φτύσε την να μην την ματιάσεις! Αρχική Δημοσίευση από Anima: Eυχαριστούμε για τις ευχές σας και αντευχόμαστε Αληθώς ανέστη και Χρόνια πολλά! πολλά φιλάκια σε γατάκια και μαμάδες! Ο Χουχουδίτος, η Ελίνα, ο Ήλιος και η μαμά τους Άνιμα Click για ανάπτυξη... Ανιμα δεν χορταίνω να καμαρώνω τα μωράκια σου. Εϊναι τέλεια όλα τους! ΝΑ τα χαίρεσαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 20 Απριλίου 2009 στις 00:50 Η elvenstar: #6.919 20-04-09 00:50 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Μα ήμουν σίγουρη πως θα τα λατρεψεις μετά τον Κύρο. ΔΕΝ υπάρχει άνθρωπος που να γνωρίσει τα περσικά γατάκια και να μην τα λατρέψει για τον χαρακτήρα τους. Είναι τέλεια και πολύ καλόψυχα. Εϊναι συγκινητικά εξαρτώμενα απο τον άνθρωπο και .. Click για ανάπτυξη... Πραγματικά όποιος ζήσει τα περσάκια από κοντά έστω κ για λίγες ώρες θα γίνει φανατικος της ράτσας και για τον χαρακτήρα αλλά κ για την ομορφιά τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 20 Απριλίου 2009 στις 01:04 Η staman2 έγραψε: #6.920 20-04-09 01:04 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Πραγματικά όποιος ζήσει τα περσάκια από κοντά έστω κ για λίγες ώρες θα γίνει φανατικος της ράτσας και για τον χαρακτήρα αλλά κ για την ομορφιά τους Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ!!!! Θεία Έλενα σου αφιερώνω εξαιρετικά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 344 345 346 347 348 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 346 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 346 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
να και αλλες!!!υπεροχες ολες οι γατουλες! ο ηλιος ποσο χρονων ειναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 16 Απριλίου 2009 στις 22:48 Η elvenstar: #6.906 16-04-09 22:48 Αρχική Δημοσίευση από Anima: Nαι ο Ήλιος είναι! τώρα είναι ακόμα πιο μεγάλος. Αυτός ο γατούλης έχει πολύ περίεργες στάσεις καθίσματος. Κάθεται με τα χέρια ίδια μπρόστά, πόδια και ουρά ίσια πίσω και κοιλιά στο έδαφος. Έτσι σηκώνει το κεφαλάκι του και είναι να τον ...φας!!!! Click για ανάπτυξη... Καταλαβαίνω τι εννοείς κ εγώ αυτό κάνω με τα δικά μου όταν κοιμούνται τα φιλάω τα ρουφάω κ τα ζουλάω δεν είναι καθόλου περίεργο που εξαφανίζονται μερικές φορές όταν με βλέπουν Αρχική Δημοσίευση από marsieee: να και αλλες!!!υπεροχες ολες οι γατουλες! ο ηλιος ποσο χρονων ειναι? Click για ανάπτυξη... Τα κύπελλα είναι διακρίσεις της γατούλας ή άσχετα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marsieee Νεοφερμένο μέλος Η marsieee αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 16 Απριλίου 2009 στις 22:49 Η marsieee έγραψε: #6.907 16-04-09 22:49 ............. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα (e)SP_A0875..jpg 50,6 KB · Εμφανίσεις: 37 marsieee Νεοφερμένο μέλος Η marsieee αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 17 Απριλίου 2009 στις 13:43 Η marsieee έγραψε: #6.908 17-04-09 13:43 ασχετα!!!θελουμε να την παμε σε εκθεση ομως.αλλα δεν ξερω πως γινεται η διαδικασια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 17 Απριλίου 2009 στις 15:41 Η elvenstar: #6.909 17-04-09 15:41 Αρχική Δημοσίευση από marsieee: ασχετα!!!θελουμε να την παμε σε εκθεση ομως.αλλα δεν ξερω πως γινεται η διαδικασια! Click για ανάπτυξη... Στην επόμενη έκθεση που θα γίνει θα σου εξηγήσει η Νεκταρία που ειναι κ πρόεδρος του ΕΟΓ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 18 Απριλίου 2009 στις 00:06 Η Anima έγραψε: #6.910 18-04-09 00:06 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Καταλαβαίνω τι εννοείς κ εγώ αυτό κάνω με τα δικά μου όταν κοιμούνται τα φιλάω τα ρουφάω κ τα ζουλάω δεν είναι καθόλου περίεργο που εξαφανίζονται μερικές φορές όταν με βλέπουν Τα κύπελλα είναι διακρίσεις της γατούλας ή άσχετα Click για ανάπτυξη... O Ήλιος καλή μου δεν είναι χρονών είναι μηνών. 8 μηνών όλο κι όλο! Είναι ένα γλυκό σε σχήμα γάτας, ένα .... τριχωτό λουκουμάκι (αν είναι δυνατόν! τι άλλο θα πω!), ένα απίστευτα γλυκό πλασματάκι ... και παράλληλα αντράκι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 18 Απριλίου 2009 στις 00:12 Η elvenstar: #6.911 18-04-09 00:12 Αρχική Δημοσίευση από Anima: O Ήλιος καλή μου δεν είναι χρονών είναι μηνών. 8 μηνών όλο κι όλο! Είναι ένα γλυκό σε σχήμα γάτας, ένα .... τριχωτό λουκουμάκι (αν είναι δυνατόν! τι άλλο θα πω!), ένα απίστευτα γλυκό πλασματάκι ... και παράλληλα αντράκι! Click για ανάπτυξη... Δηλαδή ένα Περσάκι με τα όλα του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 18 Απριλίου 2009 στις 02:22 Η staman2 έγραψε: #6.912 18-04-09 02:22 Αρχική Δημοσίευση από Nonika: Μια χαζη απορια,η Ναλα τι ρατσα ακριβως ειναι?Δεν ειναι περσικη?Γιατι μου φαινεται διαφορετικη απο τα αλλα περσικα,σαν πιο γλυκια νομιζω! Click για ανάπτυξη... Η Νάλα είναι περσική τσιντσιλά. Εχει λίγο διαφορετικο σωματότυπο σε σχέση με τα πέκι φέις περσικά τα εντελώς δηλ. πλακουτσομούρικα. Αλλα κι αυτή είναι περσική ως ράτσα. Αρχική Δημοσίευση από Anima: O Ήλιος καλή μου δεν είναι χρονών είναι μηνών. 8 μηνών όλο κι όλο! Είναι ένα γλυκό σε σχήμα γάτας, ένα .... τριχωτό λουκουμάκι (αν είναι δυνατόν! τι άλλο θα πω!), ένα απίστευτα γλυκό πλασματάκι ... και παράλληλα αντράκι! Click για ανάπτυξη... Πραγματικα τα γατιά σου είναι ΥΠΕΡΟΧΑ τέλεια και πανέμορφα. Να τα χαίρεσαι. Κι ο Ηλιος ένα σκέτο ζαχαρωτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vasiliki86 Πολύ δραστήριο μέλος Η Vasiliki86 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.118 μηνύματα. 18 Απριλίου 2009 στις 15:54 Η Vasiliki86: #6.913 18-04-09 15:54 Περσακια...!! Χρονια σας πολλα και καλο Πασχα....!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 18 Απριλίου 2009 στις 16:14 Η moukelis έγραψε: #6.914 18-04-09 16:14 Περσακια και περσογονεις καλο Πασχα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 18 Απριλίου 2009 στις 16:16 Η Nonika έγραψε: #6.915 18-04-09 16:16 Τελικα αυτη ειναι η ρατσα που μ'αρεσει(εκτος απο τα εδεσποτακια),η περσικη τσιντσιλα,ειναι πιο γλυκουτσικα απο τα αλλα νομιζω.Κουκλα η Ναλα,θα την ματιασω! Και να φανταστεις δεν ημουν ποτε φαν των περσικων,τωρα με τον Κυρο το ψαχνω το θεμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 19 Απριλίου 2009 στις 23:52 Η Anima έγραψε: #6.916 19-04-09 23:52 Eυχαριστούμε για τις ευχές σας και αντευχόμαστε Αληθώς ανέστη και Χρόνια πολλά! πολλά φιλάκια σε γατάκια και μαμάδες! Ο Χουχουδίτος, η Ελίνα, ο Ήλιος και η μαμά τους Άνιμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 19 Απριλίου 2009 στις 23:59 Η elvenstar: #6.917 19-04-09 23:59 Αρχική Δημοσίευση από Vasiliki86: Περσακια...!! Χρονια σας πολλα και καλο Πασχα....!!! Click για ανάπτυξη... Καλό πάσχα κ σε σας σιαμάκια κ Τιμάκια Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Περσακια και περσογονεις καλο Πασχα! Click για ανάπτυξη... Το πρώτο έχει τα χρώματα της Κάντυ κ το δεύτερο το ύφος της μετά το χτένισμα Αρχική Δημοσίευση από Nonika: Τελικα αυτη ειναι η ρατσα που μ'αρεσει(εκτος απο τα εδεσποτακια),η περσικη τσιντσιλα,ειναι πιο γλυκουτσικα απο τα αλλα νομιζω.Κουκλα η Ναλα,θα την ματιασω! Και να φανταστεις δεν ημουν ποτε φαν των περσικων,τωρα με τον Κυρο το ψαχνω το θεμα. Click για ανάπτυξη... Και γιατί να το ψάξεις Νόνικά μου έχεις ήδη το λουκουμαδάκι μέσα στο σπίτι σου κράτησέ το κ έλα κ εσύ στο κλαμπ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 20 Απριλίου 2009 στις 00:42 Η staman2 έγραψε: #6.918 20-04-09 00:42 Αρχική Δημοσίευση από Nonika: Τελικα αυτη ειναι η ρατσα που μ'αρεσει(εκτος απο τα εδεσποτακια),η περσικη τσιντσιλα,ειναι πιο γλυκουτσικα απο τα αλλα νομιζω.Κουκλα η Ναλα,θα την ματιασω! Και να φανταστεις δεν ημουν ποτε φαν των περσικων,τωρα με τον Κυρο το ψαχνω το θεμα. Click για ανάπτυξη... Μα ήμουν σίγουρη πως θα τα λατρεψεις μετά τον Κύρο. ΔΕΝ υπάρχει άνθρωπος που να γνωρίσει τα περσικά γατάκια και να μην τα λατρέψει για τον χαρακτήρα τους. Είναι τέλεια και πολύ καλόψυχα. Εϊναι συγκινητικά εξαρτώμενα απο τον άνθρωπο και συγκινητικά υπομονετικά και υποχωρητικά ζωάκια.Ετσι γίνεται ...μπορει να μην το περιμένουμε και όταν γνωρίσουμε ένα πλάσμα να δεθουμε τοσο πολυ μαζί του... Κι εμένα είναι η αγαπημένη μου ράτσα. Και μετα απ΄αυτά τα βρετανάκια και τα βιρμανικά που κι αυτά μοιάζουν πολύ στα περσικά σε πολλα σημεία... Οσο για τη Νάλα μου, φτύσε την να μην την ματιάσεις! Αρχική Δημοσίευση από Anima: Eυχαριστούμε για τις ευχές σας και αντευχόμαστε Αληθώς ανέστη και Χρόνια πολλά! πολλά φιλάκια σε γατάκια και μαμάδες! Ο Χουχουδίτος, η Ελίνα, ο Ήλιος και η μαμά τους Άνιμα Click για ανάπτυξη... Ανιμα δεν χορταίνω να καμαρώνω τα μωράκια σου. Εϊναι τέλεια όλα τους! ΝΑ τα χαίρεσαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 20 Απριλίου 2009 στις 00:50 Η elvenstar: #6.919 20-04-09 00:50 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Μα ήμουν σίγουρη πως θα τα λατρεψεις μετά τον Κύρο. ΔΕΝ υπάρχει άνθρωπος που να γνωρίσει τα περσικά γατάκια και να μην τα λατρέψει για τον χαρακτήρα τους. Είναι τέλεια και πολύ καλόψυχα. Εϊναι συγκινητικά εξαρτώμενα απο τον άνθρωπο και .. Click για ανάπτυξη... Πραγματικά όποιος ζήσει τα περσάκια από κοντά έστω κ για λίγες ώρες θα γίνει φανατικος της ράτσας και για τον χαρακτήρα αλλά κ για την ομορφιά τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 20 Απριλίου 2009 στις 01:04 Η staman2 έγραψε: #6.920 20-04-09 01:04 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Πραγματικά όποιος ζήσει τα περσάκια από κοντά έστω κ για λίγες ώρες θα γίνει φανατικος της ράτσας και για τον χαρακτήρα αλλά κ για την ομορφιά τους Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ!!!! Θεία Έλενα σου αφιερώνω εξαιρετικά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 344 345 346 347 348 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 346 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 346 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Anima: Nαι ο Ήλιος είναι! τώρα είναι ακόμα πιο μεγάλος. Αυτός ο γατούλης έχει πολύ περίεργες στάσεις καθίσματος. Κάθεται με τα χέρια ίδια μπρόστά, πόδια και ουρά ίσια πίσω και κοιλιά στο έδαφος. Έτσι σηκώνει το κεφαλάκι του και είναι να τον ...φας!!!! Click για ανάπτυξη... Καταλαβαίνω τι εννοείς κ εγώ αυτό κάνω με τα δικά μου όταν κοιμούνται τα φιλάω τα ρουφάω κ τα ζουλάω δεν είναι καθόλου περίεργο που εξαφανίζονται μερικές φορές όταν με βλέπουν Αρχική Δημοσίευση από marsieee: να και αλλες!!!υπεροχες ολες οι γατουλες! ο ηλιος ποσο χρονων ειναι? Click για ανάπτυξη... Τα κύπελλα είναι διακρίσεις της γατούλας ή άσχετα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
marsieee Νεοφερμένο μέλος Η marsieee αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 16 Απριλίου 2009 στις 22:49 Η marsieee έγραψε: #6.907 16-04-09 22:49 ............. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα (e)SP_A0875..jpg 50,6 KB · Εμφανίσεις: 37 marsieee Νεοφερμένο μέλος Η marsieee αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 17 Απριλίου 2009 στις 13:43 Η marsieee έγραψε: #6.908 17-04-09 13:43 ασχετα!!!θελουμε να την παμε σε εκθεση ομως.αλλα δεν ξερω πως γινεται η διαδικασια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 17 Απριλίου 2009 στις 15:41 Η elvenstar: #6.909 17-04-09 15:41 Αρχική Δημοσίευση από marsieee: ασχετα!!!θελουμε να την παμε σε εκθεση ομως.αλλα δεν ξερω πως γινεται η διαδικασια! Click για ανάπτυξη... Στην επόμενη έκθεση που θα γίνει θα σου εξηγήσει η Νεκταρία που ειναι κ πρόεδρος του ΕΟΓ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 18 Απριλίου 2009 στις 00:06 Η Anima έγραψε: #6.910 18-04-09 00:06 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Καταλαβαίνω τι εννοείς κ εγώ αυτό κάνω με τα δικά μου όταν κοιμούνται τα φιλάω τα ρουφάω κ τα ζουλάω δεν είναι καθόλου περίεργο που εξαφανίζονται μερικές φορές όταν με βλέπουν Τα κύπελλα είναι διακρίσεις της γατούλας ή άσχετα Click για ανάπτυξη... O Ήλιος καλή μου δεν είναι χρονών είναι μηνών. 8 μηνών όλο κι όλο! Είναι ένα γλυκό σε σχήμα γάτας, ένα .... τριχωτό λουκουμάκι (αν είναι δυνατόν! τι άλλο θα πω!), ένα απίστευτα γλυκό πλασματάκι ... και παράλληλα αντράκι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 18 Απριλίου 2009 στις 00:12 Η elvenstar: #6.911 18-04-09 00:12 Αρχική Δημοσίευση από Anima: O Ήλιος καλή μου δεν είναι χρονών είναι μηνών. 8 μηνών όλο κι όλο! Είναι ένα γλυκό σε σχήμα γάτας, ένα .... τριχωτό λουκουμάκι (αν είναι δυνατόν! τι άλλο θα πω!), ένα απίστευτα γλυκό πλασματάκι ... και παράλληλα αντράκι! Click για ανάπτυξη... Δηλαδή ένα Περσάκι με τα όλα του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 18 Απριλίου 2009 στις 02:22 Η staman2 έγραψε: #6.912 18-04-09 02:22 Αρχική Δημοσίευση από Nonika: Μια χαζη απορια,η Ναλα τι ρατσα ακριβως ειναι?Δεν ειναι περσικη?Γιατι μου φαινεται διαφορετικη απο τα αλλα περσικα,σαν πιο γλυκια νομιζω! Click για ανάπτυξη... Η Νάλα είναι περσική τσιντσιλά. Εχει λίγο διαφορετικο σωματότυπο σε σχέση με τα πέκι φέις περσικά τα εντελώς δηλ. πλακουτσομούρικα. Αλλα κι αυτή είναι περσική ως ράτσα. Αρχική Δημοσίευση από Anima: O Ήλιος καλή μου δεν είναι χρονών είναι μηνών. 8 μηνών όλο κι όλο! Είναι ένα γλυκό σε σχήμα γάτας, ένα .... τριχωτό λουκουμάκι (αν είναι δυνατόν! τι άλλο θα πω!), ένα απίστευτα γλυκό πλασματάκι ... και παράλληλα αντράκι! Click για ανάπτυξη... Πραγματικα τα γατιά σου είναι ΥΠΕΡΟΧΑ τέλεια και πανέμορφα. Να τα χαίρεσαι. Κι ο Ηλιος ένα σκέτο ζαχαρωτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vasiliki86 Πολύ δραστήριο μέλος Η Vasiliki86 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.118 μηνύματα. 18 Απριλίου 2009 στις 15:54 Η Vasiliki86: #6.913 18-04-09 15:54 Περσακια...!! Χρονια σας πολλα και καλο Πασχα....!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 18 Απριλίου 2009 στις 16:14 Η moukelis έγραψε: #6.914 18-04-09 16:14 Περσακια και περσογονεις καλο Πασχα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 18 Απριλίου 2009 στις 16:16 Η Nonika έγραψε: #6.915 18-04-09 16:16 Τελικα αυτη ειναι η ρατσα που μ'αρεσει(εκτος απο τα εδεσποτακια),η περσικη τσιντσιλα,ειναι πιο γλυκουτσικα απο τα αλλα νομιζω.Κουκλα η Ναλα,θα την ματιασω! Και να φανταστεις δεν ημουν ποτε φαν των περσικων,τωρα με τον Κυρο το ψαχνω το θεμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 19 Απριλίου 2009 στις 23:52 Η Anima έγραψε: #6.916 19-04-09 23:52 Eυχαριστούμε για τις ευχές σας και αντευχόμαστε Αληθώς ανέστη και Χρόνια πολλά! πολλά φιλάκια σε γατάκια και μαμάδες! Ο Χουχουδίτος, η Ελίνα, ο Ήλιος και η μαμά τους Άνιμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 19 Απριλίου 2009 στις 23:59 Η elvenstar: #6.917 19-04-09 23:59 Αρχική Δημοσίευση από Vasiliki86: Περσακια...!! Χρονια σας πολλα και καλο Πασχα....!!! Click για ανάπτυξη... Καλό πάσχα κ σε σας σιαμάκια κ Τιμάκια Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Περσακια και περσογονεις καλο Πασχα! Click για ανάπτυξη... Το πρώτο έχει τα χρώματα της Κάντυ κ το δεύτερο το ύφος της μετά το χτένισμα Αρχική Δημοσίευση από Nonika: Τελικα αυτη ειναι η ρατσα που μ'αρεσει(εκτος απο τα εδεσποτακια),η περσικη τσιντσιλα,ειναι πιο γλυκουτσικα απο τα αλλα νομιζω.Κουκλα η Ναλα,θα την ματιασω! Και να φανταστεις δεν ημουν ποτε φαν των περσικων,τωρα με τον Κυρο το ψαχνω το θεμα. Click για ανάπτυξη... Και γιατί να το ψάξεις Νόνικά μου έχεις ήδη το λουκουμαδάκι μέσα στο σπίτι σου κράτησέ το κ έλα κ εσύ στο κλαμπ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 20 Απριλίου 2009 στις 00:42 Η staman2 έγραψε: #6.918 20-04-09 00:42 Αρχική Δημοσίευση από Nonika: Τελικα αυτη ειναι η ρατσα που μ'αρεσει(εκτος απο τα εδεσποτακια),η περσικη τσιντσιλα,ειναι πιο γλυκουτσικα απο τα αλλα νομιζω.Κουκλα η Ναλα,θα την ματιασω! Και να φανταστεις δεν ημουν ποτε φαν των περσικων,τωρα με τον Κυρο το ψαχνω το θεμα. Click για ανάπτυξη... Μα ήμουν σίγουρη πως θα τα λατρεψεις μετά τον Κύρο. ΔΕΝ υπάρχει άνθρωπος που να γνωρίσει τα περσικά γατάκια και να μην τα λατρέψει για τον χαρακτήρα τους. Είναι τέλεια και πολύ καλόψυχα. Εϊναι συγκινητικά εξαρτώμενα απο τον άνθρωπο και συγκινητικά υπομονετικά και υποχωρητικά ζωάκια.Ετσι γίνεται ...μπορει να μην το περιμένουμε και όταν γνωρίσουμε ένα πλάσμα να δεθουμε τοσο πολυ μαζί του... Κι εμένα είναι η αγαπημένη μου ράτσα. Και μετα απ΄αυτά τα βρετανάκια και τα βιρμανικά που κι αυτά μοιάζουν πολύ στα περσικά σε πολλα σημεία... Οσο για τη Νάλα μου, φτύσε την να μην την ματιάσεις! Αρχική Δημοσίευση από Anima: Eυχαριστούμε για τις ευχές σας και αντευχόμαστε Αληθώς ανέστη και Χρόνια πολλά! πολλά φιλάκια σε γατάκια και μαμάδες! Ο Χουχουδίτος, η Ελίνα, ο Ήλιος και η μαμά τους Άνιμα Click για ανάπτυξη... Ανιμα δεν χορταίνω να καμαρώνω τα μωράκια σου. Εϊναι τέλεια όλα τους! ΝΑ τα χαίρεσαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 20 Απριλίου 2009 στις 00:50 Η elvenstar: #6.919 20-04-09 00:50 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Μα ήμουν σίγουρη πως θα τα λατρεψεις μετά τον Κύρο. ΔΕΝ υπάρχει άνθρωπος που να γνωρίσει τα περσικά γατάκια και να μην τα λατρέψει για τον χαρακτήρα τους. Είναι τέλεια και πολύ καλόψυχα. Εϊναι συγκινητικά εξαρτώμενα απο τον άνθρωπο και .. Click για ανάπτυξη... Πραγματικά όποιος ζήσει τα περσάκια από κοντά έστω κ για λίγες ώρες θα γίνει φανατικος της ράτσας και για τον χαρακτήρα αλλά κ για την ομορφιά τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 20 Απριλίου 2009 στις 01:04 Η staman2 έγραψε: #6.920 20-04-09 01:04 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Πραγματικά όποιος ζήσει τα περσάκια από κοντά έστω κ για λίγες ώρες θα γίνει φανατικος της ράτσας και για τον χαρακτήρα αλλά κ για την ομορφιά τους Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ!!!! Θεία Έλενα σου αφιερώνω εξαιρετικά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 344 345 346 347 348 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 346 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 346 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
............. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
marsieee Νεοφερμένο μέλος Η marsieee αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 17 Απριλίου 2009 στις 13:43 Η marsieee έγραψε: #6.908 17-04-09 13:43 ασχετα!!!θελουμε να την παμε σε εκθεση ομως.αλλα δεν ξερω πως γινεται η διαδικασια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 17 Απριλίου 2009 στις 15:41 Η elvenstar: #6.909 17-04-09 15:41 Αρχική Δημοσίευση από marsieee: ασχετα!!!θελουμε να την παμε σε εκθεση ομως.αλλα δεν ξερω πως γινεται η διαδικασια! Click για ανάπτυξη... Στην επόμενη έκθεση που θα γίνει θα σου εξηγήσει η Νεκταρία που ειναι κ πρόεδρος του ΕΟΓ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 18 Απριλίου 2009 στις 00:06 Η Anima έγραψε: #6.910 18-04-09 00:06 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Καταλαβαίνω τι εννοείς κ εγώ αυτό κάνω με τα δικά μου όταν κοιμούνται τα φιλάω τα ρουφάω κ τα ζουλάω δεν είναι καθόλου περίεργο που εξαφανίζονται μερικές φορές όταν με βλέπουν Τα κύπελλα είναι διακρίσεις της γατούλας ή άσχετα Click για ανάπτυξη... O Ήλιος καλή μου δεν είναι χρονών είναι μηνών. 8 μηνών όλο κι όλο! Είναι ένα γλυκό σε σχήμα γάτας, ένα .... τριχωτό λουκουμάκι (αν είναι δυνατόν! τι άλλο θα πω!), ένα απίστευτα γλυκό πλασματάκι ... και παράλληλα αντράκι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 18 Απριλίου 2009 στις 00:12 Η elvenstar: #6.911 18-04-09 00:12 Αρχική Δημοσίευση από Anima: O Ήλιος καλή μου δεν είναι χρονών είναι μηνών. 8 μηνών όλο κι όλο! Είναι ένα γλυκό σε σχήμα γάτας, ένα .... τριχωτό λουκουμάκι (αν είναι δυνατόν! τι άλλο θα πω!), ένα απίστευτα γλυκό πλασματάκι ... και παράλληλα αντράκι! Click για ανάπτυξη... Δηλαδή ένα Περσάκι με τα όλα του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 18 Απριλίου 2009 στις 02:22 Η staman2 έγραψε: #6.912 18-04-09 02:22 Αρχική Δημοσίευση από Nonika: Μια χαζη απορια,η Ναλα τι ρατσα ακριβως ειναι?Δεν ειναι περσικη?Γιατι μου φαινεται διαφορετικη απο τα αλλα περσικα,σαν πιο γλυκια νομιζω! Click για ανάπτυξη... Η Νάλα είναι περσική τσιντσιλά. Εχει λίγο διαφορετικο σωματότυπο σε σχέση με τα πέκι φέις περσικά τα εντελώς δηλ. πλακουτσομούρικα. Αλλα κι αυτή είναι περσική ως ράτσα. Αρχική Δημοσίευση από Anima: O Ήλιος καλή μου δεν είναι χρονών είναι μηνών. 8 μηνών όλο κι όλο! Είναι ένα γλυκό σε σχήμα γάτας, ένα .... τριχωτό λουκουμάκι (αν είναι δυνατόν! τι άλλο θα πω!), ένα απίστευτα γλυκό πλασματάκι ... και παράλληλα αντράκι! Click για ανάπτυξη... Πραγματικα τα γατιά σου είναι ΥΠΕΡΟΧΑ τέλεια και πανέμορφα. Να τα χαίρεσαι. Κι ο Ηλιος ένα σκέτο ζαχαρωτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vasiliki86 Πολύ δραστήριο μέλος Η Vasiliki86 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.118 μηνύματα. 18 Απριλίου 2009 στις 15:54 Η Vasiliki86: #6.913 18-04-09 15:54 Περσακια...!! Χρονια σας πολλα και καλο Πασχα....!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 18 Απριλίου 2009 στις 16:14 Η moukelis έγραψε: #6.914 18-04-09 16:14 Περσακια και περσογονεις καλο Πασχα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 18 Απριλίου 2009 στις 16:16 Η Nonika έγραψε: #6.915 18-04-09 16:16 Τελικα αυτη ειναι η ρατσα που μ'αρεσει(εκτος απο τα εδεσποτακια),η περσικη τσιντσιλα,ειναι πιο γλυκουτσικα απο τα αλλα νομιζω.Κουκλα η Ναλα,θα την ματιασω! Και να φανταστεις δεν ημουν ποτε φαν των περσικων,τωρα με τον Κυρο το ψαχνω το θεμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 19 Απριλίου 2009 στις 23:52 Η Anima έγραψε: #6.916 19-04-09 23:52 Eυχαριστούμε για τις ευχές σας και αντευχόμαστε Αληθώς ανέστη και Χρόνια πολλά! πολλά φιλάκια σε γατάκια και μαμάδες! Ο Χουχουδίτος, η Ελίνα, ο Ήλιος και η μαμά τους Άνιμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 19 Απριλίου 2009 στις 23:59 Η elvenstar: #6.917 19-04-09 23:59 Αρχική Δημοσίευση από Vasiliki86: Περσακια...!! Χρονια σας πολλα και καλο Πασχα....!!! Click για ανάπτυξη... Καλό πάσχα κ σε σας σιαμάκια κ Τιμάκια Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Περσακια και περσογονεις καλο Πασχα! Click για ανάπτυξη... Το πρώτο έχει τα χρώματα της Κάντυ κ το δεύτερο το ύφος της μετά το χτένισμα Αρχική Δημοσίευση από Nonika: Τελικα αυτη ειναι η ρατσα που μ'αρεσει(εκτος απο τα εδεσποτακια),η περσικη τσιντσιλα,ειναι πιο γλυκουτσικα απο τα αλλα νομιζω.Κουκλα η Ναλα,θα την ματιασω! Και να φανταστεις δεν ημουν ποτε φαν των περσικων,τωρα με τον Κυρο το ψαχνω το θεμα. Click για ανάπτυξη... Και γιατί να το ψάξεις Νόνικά μου έχεις ήδη το λουκουμαδάκι μέσα στο σπίτι σου κράτησέ το κ έλα κ εσύ στο κλαμπ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 20 Απριλίου 2009 στις 00:42 Η staman2 έγραψε: #6.918 20-04-09 00:42 Αρχική Δημοσίευση από Nonika: Τελικα αυτη ειναι η ρατσα που μ'αρεσει(εκτος απο τα εδεσποτακια),η περσικη τσιντσιλα,ειναι πιο γλυκουτσικα απο τα αλλα νομιζω.Κουκλα η Ναλα,θα την ματιασω! Και να φανταστεις δεν ημουν ποτε φαν των περσικων,τωρα με τον Κυρο το ψαχνω το θεμα. Click για ανάπτυξη... Μα ήμουν σίγουρη πως θα τα λατρεψεις μετά τον Κύρο. ΔΕΝ υπάρχει άνθρωπος που να γνωρίσει τα περσικά γατάκια και να μην τα λατρέψει για τον χαρακτήρα τους. Είναι τέλεια και πολύ καλόψυχα. Εϊναι συγκινητικά εξαρτώμενα απο τον άνθρωπο και συγκινητικά υπομονετικά και υποχωρητικά ζωάκια.Ετσι γίνεται ...μπορει να μην το περιμένουμε και όταν γνωρίσουμε ένα πλάσμα να δεθουμε τοσο πολυ μαζί του... Κι εμένα είναι η αγαπημένη μου ράτσα. Και μετα απ΄αυτά τα βρετανάκια και τα βιρμανικά που κι αυτά μοιάζουν πολύ στα περσικά σε πολλα σημεία... Οσο για τη Νάλα μου, φτύσε την να μην την ματιάσεις! Αρχική Δημοσίευση από Anima: Eυχαριστούμε για τις ευχές σας και αντευχόμαστε Αληθώς ανέστη και Χρόνια πολλά! πολλά φιλάκια σε γατάκια και μαμάδες! Ο Χουχουδίτος, η Ελίνα, ο Ήλιος και η μαμά τους Άνιμα Click για ανάπτυξη... Ανιμα δεν χορταίνω να καμαρώνω τα μωράκια σου. Εϊναι τέλεια όλα τους! ΝΑ τα χαίρεσαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 20 Απριλίου 2009 στις 00:50 Η elvenstar: #6.919 20-04-09 00:50 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Μα ήμουν σίγουρη πως θα τα λατρεψεις μετά τον Κύρο. ΔΕΝ υπάρχει άνθρωπος που να γνωρίσει τα περσικά γατάκια και να μην τα λατρέψει για τον χαρακτήρα τους. Είναι τέλεια και πολύ καλόψυχα. Εϊναι συγκινητικά εξαρτώμενα απο τον άνθρωπο και .. Click για ανάπτυξη... Πραγματικά όποιος ζήσει τα περσάκια από κοντά έστω κ για λίγες ώρες θα γίνει φανατικος της ράτσας και για τον χαρακτήρα αλλά κ για την ομορφιά τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 20 Απριλίου 2009 στις 01:04 Η staman2 έγραψε: #6.920 20-04-09 01:04 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Πραγματικά όποιος ζήσει τα περσάκια από κοντά έστω κ για λίγες ώρες θα γίνει φανατικος της ράτσας και για τον χαρακτήρα αλλά κ για την ομορφιά τους Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ!!!! Θεία Έλενα σου αφιερώνω εξαιρετικά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 344 345 346 347 348 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 346 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 346 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ασχετα!!!θελουμε να την παμε σε εκθεση ομως.αλλα δεν ξερω πως γινεται η διαδικασια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 17 Απριλίου 2009 στις 15:41 Η elvenstar: #6.909 17-04-09 15:41 Αρχική Δημοσίευση από marsieee: ασχετα!!!θελουμε να την παμε σε εκθεση ομως.αλλα δεν ξερω πως γινεται η διαδικασια! Click για ανάπτυξη... Στην επόμενη έκθεση που θα γίνει θα σου εξηγήσει η Νεκταρία που ειναι κ πρόεδρος του ΕΟΓ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 18 Απριλίου 2009 στις 00:06 Η Anima έγραψε: #6.910 18-04-09 00:06 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Καταλαβαίνω τι εννοείς κ εγώ αυτό κάνω με τα δικά μου όταν κοιμούνται τα φιλάω τα ρουφάω κ τα ζουλάω δεν είναι καθόλου περίεργο που εξαφανίζονται μερικές φορές όταν με βλέπουν Τα κύπελλα είναι διακρίσεις της γατούλας ή άσχετα Click για ανάπτυξη... O Ήλιος καλή μου δεν είναι χρονών είναι μηνών. 8 μηνών όλο κι όλο! Είναι ένα γλυκό σε σχήμα γάτας, ένα .... τριχωτό λουκουμάκι (αν είναι δυνατόν! τι άλλο θα πω!), ένα απίστευτα γλυκό πλασματάκι ... και παράλληλα αντράκι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 18 Απριλίου 2009 στις 00:12 Η elvenstar: #6.911 18-04-09 00:12 Αρχική Δημοσίευση από Anima: O Ήλιος καλή μου δεν είναι χρονών είναι μηνών. 8 μηνών όλο κι όλο! Είναι ένα γλυκό σε σχήμα γάτας, ένα .... τριχωτό λουκουμάκι (αν είναι δυνατόν! τι άλλο θα πω!), ένα απίστευτα γλυκό πλασματάκι ... και παράλληλα αντράκι! Click για ανάπτυξη... Δηλαδή ένα Περσάκι με τα όλα του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 18 Απριλίου 2009 στις 02:22 Η staman2 έγραψε: #6.912 18-04-09 02:22 Αρχική Δημοσίευση από Nonika: Μια χαζη απορια,η Ναλα τι ρατσα ακριβως ειναι?Δεν ειναι περσικη?Γιατι μου φαινεται διαφορετικη απο τα αλλα περσικα,σαν πιο γλυκια νομιζω! Click για ανάπτυξη... Η Νάλα είναι περσική τσιντσιλά. Εχει λίγο διαφορετικο σωματότυπο σε σχέση με τα πέκι φέις περσικά τα εντελώς δηλ. πλακουτσομούρικα. Αλλα κι αυτή είναι περσική ως ράτσα. Αρχική Δημοσίευση από Anima: O Ήλιος καλή μου δεν είναι χρονών είναι μηνών. 8 μηνών όλο κι όλο! Είναι ένα γλυκό σε σχήμα γάτας, ένα .... τριχωτό λουκουμάκι (αν είναι δυνατόν! τι άλλο θα πω!), ένα απίστευτα γλυκό πλασματάκι ... και παράλληλα αντράκι! Click για ανάπτυξη... Πραγματικα τα γατιά σου είναι ΥΠΕΡΟΧΑ τέλεια και πανέμορφα. Να τα χαίρεσαι. Κι ο Ηλιος ένα σκέτο ζαχαρωτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vasiliki86 Πολύ δραστήριο μέλος Η Vasiliki86 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.118 μηνύματα. 18 Απριλίου 2009 στις 15:54 Η Vasiliki86: #6.913 18-04-09 15:54 Περσακια...!! Χρονια σας πολλα και καλο Πασχα....!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 18 Απριλίου 2009 στις 16:14 Η moukelis έγραψε: #6.914 18-04-09 16:14 Περσακια και περσογονεις καλο Πασχα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 18 Απριλίου 2009 στις 16:16 Η Nonika έγραψε: #6.915 18-04-09 16:16 Τελικα αυτη ειναι η ρατσα που μ'αρεσει(εκτος απο τα εδεσποτακια),η περσικη τσιντσιλα,ειναι πιο γλυκουτσικα απο τα αλλα νομιζω.Κουκλα η Ναλα,θα την ματιασω! Και να φανταστεις δεν ημουν ποτε φαν των περσικων,τωρα με τον Κυρο το ψαχνω το θεμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 19 Απριλίου 2009 στις 23:52 Η Anima έγραψε: #6.916 19-04-09 23:52 Eυχαριστούμε για τις ευχές σας και αντευχόμαστε Αληθώς ανέστη και Χρόνια πολλά! πολλά φιλάκια σε γατάκια και μαμάδες! Ο Χουχουδίτος, η Ελίνα, ο Ήλιος και η μαμά τους Άνιμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 19 Απριλίου 2009 στις 23:59 Η elvenstar: #6.917 19-04-09 23:59 Αρχική Δημοσίευση από Vasiliki86: Περσακια...!! Χρονια σας πολλα και καλο Πασχα....!!! Click για ανάπτυξη... Καλό πάσχα κ σε σας σιαμάκια κ Τιμάκια Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Περσακια και περσογονεις καλο Πασχα! Click για ανάπτυξη... Το πρώτο έχει τα χρώματα της Κάντυ κ το δεύτερο το ύφος της μετά το χτένισμα Αρχική Δημοσίευση από Nonika: Τελικα αυτη ειναι η ρατσα που μ'αρεσει(εκτος απο τα εδεσποτακια),η περσικη τσιντσιλα,ειναι πιο γλυκουτσικα απο τα αλλα νομιζω.Κουκλα η Ναλα,θα την ματιασω! Και να φανταστεις δεν ημουν ποτε φαν των περσικων,τωρα με τον Κυρο το ψαχνω το θεμα. Click για ανάπτυξη... Και γιατί να το ψάξεις Νόνικά μου έχεις ήδη το λουκουμαδάκι μέσα στο σπίτι σου κράτησέ το κ έλα κ εσύ στο κλαμπ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 20 Απριλίου 2009 στις 00:42 Η staman2 έγραψε: #6.918 20-04-09 00:42 Αρχική Δημοσίευση από Nonika: Τελικα αυτη ειναι η ρατσα που μ'αρεσει(εκτος απο τα εδεσποτακια),η περσικη τσιντσιλα,ειναι πιο γλυκουτσικα απο τα αλλα νομιζω.Κουκλα η Ναλα,θα την ματιασω! Και να φανταστεις δεν ημουν ποτε φαν των περσικων,τωρα με τον Κυρο το ψαχνω το θεμα. Click για ανάπτυξη... Μα ήμουν σίγουρη πως θα τα λατρεψεις μετά τον Κύρο. ΔΕΝ υπάρχει άνθρωπος που να γνωρίσει τα περσικά γατάκια και να μην τα λατρέψει για τον χαρακτήρα τους. Είναι τέλεια και πολύ καλόψυχα. Εϊναι συγκινητικά εξαρτώμενα απο τον άνθρωπο και συγκινητικά υπομονετικά και υποχωρητικά ζωάκια.Ετσι γίνεται ...μπορει να μην το περιμένουμε και όταν γνωρίσουμε ένα πλάσμα να δεθουμε τοσο πολυ μαζί του... Κι εμένα είναι η αγαπημένη μου ράτσα. Και μετα απ΄αυτά τα βρετανάκια και τα βιρμανικά που κι αυτά μοιάζουν πολύ στα περσικά σε πολλα σημεία... Οσο για τη Νάλα μου, φτύσε την να μην την ματιάσεις! Αρχική Δημοσίευση από Anima: Eυχαριστούμε για τις ευχές σας και αντευχόμαστε Αληθώς ανέστη και Χρόνια πολλά! πολλά φιλάκια σε γατάκια και μαμάδες! Ο Χουχουδίτος, η Ελίνα, ο Ήλιος και η μαμά τους Άνιμα Click για ανάπτυξη... Ανιμα δεν χορταίνω να καμαρώνω τα μωράκια σου. Εϊναι τέλεια όλα τους! ΝΑ τα χαίρεσαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 20 Απριλίου 2009 στις 00:50 Η elvenstar: #6.919 20-04-09 00:50 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Μα ήμουν σίγουρη πως θα τα λατρεψεις μετά τον Κύρο. ΔΕΝ υπάρχει άνθρωπος που να γνωρίσει τα περσικά γατάκια και να μην τα λατρέψει για τον χαρακτήρα τους. Είναι τέλεια και πολύ καλόψυχα. Εϊναι συγκινητικά εξαρτώμενα απο τον άνθρωπο και .. Click για ανάπτυξη... Πραγματικά όποιος ζήσει τα περσάκια από κοντά έστω κ για λίγες ώρες θα γίνει φανατικος της ράτσας και για τον χαρακτήρα αλλά κ για την ομορφιά τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 20 Απριλίου 2009 στις 01:04 Η staman2 έγραψε: #6.920 20-04-09 01:04 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Πραγματικά όποιος ζήσει τα περσάκια από κοντά έστω κ για λίγες ώρες θα γίνει φανατικος της ράτσας και για τον χαρακτήρα αλλά κ για την ομορφιά τους Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ!!!! Θεία Έλενα σου αφιερώνω εξαιρετικά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 344 345 346 347 348 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 346 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 346 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από marsieee: ασχετα!!!θελουμε να την παμε σε εκθεση ομως.αλλα δεν ξερω πως γινεται η διαδικασια! Click για ανάπτυξη... Στην επόμενη έκθεση που θα γίνει θα σου εξηγήσει η Νεκταρία που ειναι κ πρόεδρος του ΕΟΓ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 18 Απριλίου 2009 στις 00:06 Η Anima έγραψε: #6.910 18-04-09 00:06 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Καταλαβαίνω τι εννοείς κ εγώ αυτό κάνω με τα δικά μου όταν κοιμούνται τα φιλάω τα ρουφάω κ τα ζουλάω δεν είναι καθόλου περίεργο που εξαφανίζονται μερικές φορές όταν με βλέπουν Τα κύπελλα είναι διακρίσεις της γατούλας ή άσχετα Click για ανάπτυξη... O Ήλιος καλή μου δεν είναι χρονών είναι μηνών. 8 μηνών όλο κι όλο! Είναι ένα γλυκό σε σχήμα γάτας, ένα .... τριχωτό λουκουμάκι (αν είναι δυνατόν! τι άλλο θα πω!), ένα απίστευτα γλυκό πλασματάκι ... και παράλληλα αντράκι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 18 Απριλίου 2009 στις 00:12 Η elvenstar: #6.911 18-04-09 00:12 Αρχική Δημοσίευση από Anima: O Ήλιος καλή μου δεν είναι χρονών είναι μηνών. 8 μηνών όλο κι όλο! Είναι ένα γλυκό σε σχήμα γάτας, ένα .... τριχωτό λουκουμάκι (αν είναι δυνατόν! τι άλλο θα πω!), ένα απίστευτα γλυκό πλασματάκι ... και παράλληλα αντράκι! Click για ανάπτυξη... Δηλαδή ένα Περσάκι με τα όλα του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 18 Απριλίου 2009 στις 02:22 Η staman2 έγραψε: #6.912 18-04-09 02:22 Αρχική Δημοσίευση από Nonika: Μια χαζη απορια,η Ναλα τι ρατσα ακριβως ειναι?Δεν ειναι περσικη?Γιατι μου φαινεται διαφορετικη απο τα αλλα περσικα,σαν πιο γλυκια νομιζω! Click για ανάπτυξη... Η Νάλα είναι περσική τσιντσιλά. Εχει λίγο διαφορετικο σωματότυπο σε σχέση με τα πέκι φέις περσικά τα εντελώς δηλ. πλακουτσομούρικα. Αλλα κι αυτή είναι περσική ως ράτσα. Αρχική Δημοσίευση από Anima: O Ήλιος καλή μου δεν είναι χρονών είναι μηνών. 8 μηνών όλο κι όλο! Είναι ένα γλυκό σε σχήμα γάτας, ένα .... τριχωτό λουκουμάκι (αν είναι δυνατόν! τι άλλο θα πω!), ένα απίστευτα γλυκό πλασματάκι ... και παράλληλα αντράκι! Click για ανάπτυξη... Πραγματικα τα γατιά σου είναι ΥΠΕΡΟΧΑ τέλεια και πανέμορφα. Να τα χαίρεσαι. Κι ο Ηλιος ένα σκέτο ζαχαρωτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vasiliki86 Πολύ δραστήριο μέλος Η Vasiliki86 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.118 μηνύματα. 18 Απριλίου 2009 στις 15:54 Η Vasiliki86: #6.913 18-04-09 15:54 Περσακια...!! Χρονια σας πολλα και καλο Πασχα....!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 18 Απριλίου 2009 στις 16:14 Η moukelis έγραψε: #6.914 18-04-09 16:14 Περσακια και περσογονεις καλο Πασχα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 18 Απριλίου 2009 στις 16:16 Η Nonika έγραψε: #6.915 18-04-09 16:16 Τελικα αυτη ειναι η ρατσα που μ'αρεσει(εκτος απο τα εδεσποτακια),η περσικη τσιντσιλα,ειναι πιο γλυκουτσικα απο τα αλλα νομιζω.Κουκλα η Ναλα,θα την ματιασω! Και να φανταστεις δεν ημουν ποτε φαν των περσικων,τωρα με τον Κυρο το ψαχνω το θεμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 19 Απριλίου 2009 στις 23:52 Η Anima έγραψε: #6.916 19-04-09 23:52 Eυχαριστούμε για τις ευχές σας και αντευχόμαστε Αληθώς ανέστη και Χρόνια πολλά! πολλά φιλάκια σε γατάκια και μαμάδες! Ο Χουχουδίτος, η Ελίνα, ο Ήλιος και η μαμά τους Άνιμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 19 Απριλίου 2009 στις 23:59 Η elvenstar: #6.917 19-04-09 23:59 Αρχική Δημοσίευση από Vasiliki86: Περσακια...!! Χρονια σας πολλα και καλο Πασχα....!!! Click για ανάπτυξη... Καλό πάσχα κ σε σας σιαμάκια κ Τιμάκια Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Περσακια και περσογονεις καλο Πασχα! Click για ανάπτυξη... Το πρώτο έχει τα χρώματα της Κάντυ κ το δεύτερο το ύφος της μετά το χτένισμα Αρχική Δημοσίευση από Nonika: Τελικα αυτη ειναι η ρατσα που μ'αρεσει(εκτος απο τα εδεσποτακια),η περσικη τσιντσιλα,ειναι πιο γλυκουτσικα απο τα αλλα νομιζω.Κουκλα η Ναλα,θα την ματιασω! Και να φανταστεις δεν ημουν ποτε φαν των περσικων,τωρα με τον Κυρο το ψαχνω το θεμα. Click για ανάπτυξη... Και γιατί να το ψάξεις Νόνικά μου έχεις ήδη το λουκουμαδάκι μέσα στο σπίτι σου κράτησέ το κ έλα κ εσύ στο κλαμπ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 20 Απριλίου 2009 στις 00:42 Η staman2 έγραψε: #6.918 20-04-09 00:42 Αρχική Δημοσίευση από Nonika: Τελικα αυτη ειναι η ρατσα που μ'αρεσει(εκτος απο τα εδεσποτακια),η περσικη τσιντσιλα,ειναι πιο γλυκουτσικα απο τα αλλα νομιζω.Κουκλα η Ναλα,θα την ματιασω! Και να φανταστεις δεν ημουν ποτε φαν των περσικων,τωρα με τον Κυρο το ψαχνω το θεμα. Click για ανάπτυξη... Μα ήμουν σίγουρη πως θα τα λατρεψεις μετά τον Κύρο. ΔΕΝ υπάρχει άνθρωπος που να γνωρίσει τα περσικά γατάκια και να μην τα λατρέψει για τον χαρακτήρα τους. Είναι τέλεια και πολύ καλόψυχα. Εϊναι συγκινητικά εξαρτώμενα απο τον άνθρωπο και συγκινητικά υπομονετικά και υποχωρητικά ζωάκια.Ετσι γίνεται ...μπορει να μην το περιμένουμε και όταν γνωρίσουμε ένα πλάσμα να δεθουμε τοσο πολυ μαζί του... Κι εμένα είναι η αγαπημένη μου ράτσα. Και μετα απ΄αυτά τα βρετανάκια και τα βιρμανικά που κι αυτά μοιάζουν πολύ στα περσικά σε πολλα σημεία... Οσο για τη Νάλα μου, φτύσε την να μην την ματιάσεις! Αρχική Δημοσίευση από Anima: Eυχαριστούμε για τις ευχές σας και αντευχόμαστε Αληθώς ανέστη και Χρόνια πολλά! πολλά φιλάκια σε γατάκια και μαμάδες! Ο Χουχουδίτος, η Ελίνα, ο Ήλιος και η μαμά τους Άνιμα Click για ανάπτυξη... Ανιμα δεν χορταίνω να καμαρώνω τα μωράκια σου. Εϊναι τέλεια όλα τους! ΝΑ τα χαίρεσαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 20 Απριλίου 2009 στις 00:50 Η elvenstar: #6.919 20-04-09 00:50 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Μα ήμουν σίγουρη πως θα τα λατρεψεις μετά τον Κύρο. ΔΕΝ υπάρχει άνθρωπος που να γνωρίσει τα περσικά γατάκια και να μην τα λατρέψει για τον χαρακτήρα τους. Είναι τέλεια και πολύ καλόψυχα. Εϊναι συγκινητικά εξαρτώμενα απο τον άνθρωπο και .. Click για ανάπτυξη... Πραγματικά όποιος ζήσει τα περσάκια από κοντά έστω κ για λίγες ώρες θα γίνει φανατικος της ράτσας και για τον χαρακτήρα αλλά κ για την ομορφιά τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 20 Απριλίου 2009 στις 01:04 Η staman2 έγραψε: #6.920 20-04-09 01:04 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Πραγματικά όποιος ζήσει τα περσάκια από κοντά έστω κ για λίγες ώρες θα γίνει φανατικος της ράτσας και για τον χαρακτήρα αλλά κ για την ομορφιά τους Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ!!!! Θεία Έλενα σου αφιερώνω εξαιρετικά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 344 345 346 347 348 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 346 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 346 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Καταλαβαίνω τι εννοείς κ εγώ αυτό κάνω με τα δικά μου όταν κοιμούνται τα φιλάω τα ρουφάω κ τα ζουλάω δεν είναι καθόλου περίεργο που εξαφανίζονται μερικές φορές όταν με βλέπουν Τα κύπελλα είναι διακρίσεις της γατούλας ή άσχετα Click για ανάπτυξη... O Ήλιος καλή μου δεν είναι χρονών είναι μηνών. 8 μηνών όλο κι όλο! Είναι ένα γλυκό σε σχήμα γάτας, ένα .... τριχωτό λουκουμάκι (αν είναι δυνατόν! τι άλλο θα πω!), ένα απίστευτα γλυκό πλασματάκι ... και παράλληλα αντράκι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 18 Απριλίου 2009 στις 00:12 Η elvenstar: #6.911 18-04-09 00:12 Αρχική Δημοσίευση από Anima: O Ήλιος καλή μου δεν είναι χρονών είναι μηνών. 8 μηνών όλο κι όλο! Είναι ένα γλυκό σε σχήμα γάτας, ένα .... τριχωτό λουκουμάκι (αν είναι δυνατόν! τι άλλο θα πω!), ένα απίστευτα γλυκό πλασματάκι ... και παράλληλα αντράκι! Click για ανάπτυξη... Δηλαδή ένα Περσάκι με τα όλα του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 18 Απριλίου 2009 στις 02:22 Η staman2 έγραψε: #6.912 18-04-09 02:22 Αρχική Δημοσίευση από Nonika: Μια χαζη απορια,η Ναλα τι ρατσα ακριβως ειναι?Δεν ειναι περσικη?Γιατι μου φαινεται διαφορετικη απο τα αλλα περσικα,σαν πιο γλυκια νομιζω! Click για ανάπτυξη... Η Νάλα είναι περσική τσιντσιλά. Εχει λίγο διαφορετικο σωματότυπο σε σχέση με τα πέκι φέις περσικά τα εντελώς δηλ. πλακουτσομούρικα. Αλλα κι αυτή είναι περσική ως ράτσα. Αρχική Δημοσίευση από Anima: O Ήλιος καλή μου δεν είναι χρονών είναι μηνών. 8 μηνών όλο κι όλο! Είναι ένα γλυκό σε σχήμα γάτας, ένα .... τριχωτό λουκουμάκι (αν είναι δυνατόν! τι άλλο θα πω!), ένα απίστευτα γλυκό πλασματάκι ... και παράλληλα αντράκι! Click για ανάπτυξη... Πραγματικα τα γατιά σου είναι ΥΠΕΡΟΧΑ τέλεια και πανέμορφα. Να τα χαίρεσαι. Κι ο Ηλιος ένα σκέτο ζαχαρωτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vasiliki86 Πολύ δραστήριο μέλος Η Vasiliki86 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.118 μηνύματα. 18 Απριλίου 2009 στις 15:54 Η Vasiliki86: #6.913 18-04-09 15:54 Περσακια...!! Χρονια σας πολλα και καλο Πασχα....!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 18 Απριλίου 2009 στις 16:14 Η moukelis έγραψε: #6.914 18-04-09 16:14 Περσακια και περσογονεις καλο Πασχα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 18 Απριλίου 2009 στις 16:16 Η Nonika έγραψε: #6.915 18-04-09 16:16 Τελικα αυτη ειναι η ρατσα που μ'αρεσει(εκτος απο τα εδεσποτακια),η περσικη τσιντσιλα,ειναι πιο γλυκουτσικα απο τα αλλα νομιζω.Κουκλα η Ναλα,θα την ματιασω! Και να φανταστεις δεν ημουν ποτε φαν των περσικων,τωρα με τον Κυρο το ψαχνω το θεμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 19 Απριλίου 2009 στις 23:52 Η Anima έγραψε: #6.916 19-04-09 23:52 Eυχαριστούμε για τις ευχές σας και αντευχόμαστε Αληθώς ανέστη και Χρόνια πολλά! πολλά φιλάκια σε γατάκια και μαμάδες! Ο Χουχουδίτος, η Ελίνα, ο Ήλιος και η μαμά τους Άνιμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 19 Απριλίου 2009 στις 23:59 Η elvenstar: #6.917 19-04-09 23:59 Αρχική Δημοσίευση από Vasiliki86: Περσακια...!! Χρονια σας πολλα και καλο Πασχα....!!! Click για ανάπτυξη... Καλό πάσχα κ σε σας σιαμάκια κ Τιμάκια Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Περσακια και περσογονεις καλο Πασχα! Click για ανάπτυξη... Το πρώτο έχει τα χρώματα της Κάντυ κ το δεύτερο το ύφος της μετά το χτένισμα Αρχική Δημοσίευση από Nonika: Τελικα αυτη ειναι η ρατσα που μ'αρεσει(εκτος απο τα εδεσποτακια),η περσικη τσιντσιλα,ειναι πιο γλυκουτσικα απο τα αλλα νομιζω.Κουκλα η Ναλα,θα την ματιασω! Και να φανταστεις δεν ημουν ποτε φαν των περσικων,τωρα με τον Κυρο το ψαχνω το θεμα. Click για ανάπτυξη... Και γιατί να το ψάξεις Νόνικά μου έχεις ήδη το λουκουμαδάκι μέσα στο σπίτι σου κράτησέ το κ έλα κ εσύ στο κλαμπ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 20 Απριλίου 2009 στις 00:42 Η staman2 έγραψε: #6.918 20-04-09 00:42 Αρχική Δημοσίευση από Nonika: Τελικα αυτη ειναι η ρατσα που μ'αρεσει(εκτος απο τα εδεσποτακια),η περσικη τσιντσιλα,ειναι πιο γλυκουτσικα απο τα αλλα νομιζω.Κουκλα η Ναλα,θα την ματιασω! Και να φανταστεις δεν ημουν ποτε φαν των περσικων,τωρα με τον Κυρο το ψαχνω το θεμα. Click για ανάπτυξη... Μα ήμουν σίγουρη πως θα τα λατρεψεις μετά τον Κύρο. ΔΕΝ υπάρχει άνθρωπος που να γνωρίσει τα περσικά γατάκια και να μην τα λατρέψει για τον χαρακτήρα τους. Είναι τέλεια και πολύ καλόψυχα. Εϊναι συγκινητικά εξαρτώμενα απο τον άνθρωπο και συγκινητικά υπομονετικά και υποχωρητικά ζωάκια.Ετσι γίνεται ...μπορει να μην το περιμένουμε και όταν γνωρίσουμε ένα πλάσμα να δεθουμε τοσο πολυ μαζί του... Κι εμένα είναι η αγαπημένη μου ράτσα. Και μετα απ΄αυτά τα βρετανάκια και τα βιρμανικά που κι αυτά μοιάζουν πολύ στα περσικά σε πολλα σημεία... Οσο για τη Νάλα μου, φτύσε την να μην την ματιάσεις! Αρχική Δημοσίευση από Anima: Eυχαριστούμε για τις ευχές σας και αντευχόμαστε Αληθώς ανέστη και Χρόνια πολλά! πολλά φιλάκια σε γατάκια και μαμάδες! Ο Χουχουδίτος, η Ελίνα, ο Ήλιος και η μαμά τους Άνιμα Click για ανάπτυξη... Ανιμα δεν χορταίνω να καμαρώνω τα μωράκια σου. Εϊναι τέλεια όλα τους! ΝΑ τα χαίρεσαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 20 Απριλίου 2009 στις 00:50 Η elvenstar: #6.919 20-04-09 00:50 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Μα ήμουν σίγουρη πως θα τα λατρεψεις μετά τον Κύρο. ΔΕΝ υπάρχει άνθρωπος που να γνωρίσει τα περσικά γατάκια και να μην τα λατρέψει για τον χαρακτήρα τους. Είναι τέλεια και πολύ καλόψυχα. Εϊναι συγκινητικά εξαρτώμενα απο τον άνθρωπο και .. Click για ανάπτυξη... Πραγματικά όποιος ζήσει τα περσάκια από κοντά έστω κ για λίγες ώρες θα γίνει φανατικος της ράτσας και για τον χαρακτήρα αλλά κ για την ομορφιά τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 20 Απριλίου 2009 στις 01:04 Η staman2 έγραψε: #6.920 20-04-09 01:04 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Πραγματικά όποιος ζήσει τα περσάκια από κοντά έστω κ για λίγες ώρες θα γίνει φανατικος της ράτσας και για τον χαρακτήρα αλλά κ για την ομορφιά τους Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ!!!! Θεία Έλενα σου αφιερώνω εξαιρετικά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 344 345 346 347 348 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 346 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 346 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Anima: O Ήλιος καλή μου δεν είναι χρονών είναι μηνών. 8 μηνών όλο κι όλο! Είναι ένα γλυκό σε σχήμα γάτας, ένα .... τριχωτό λουκουμάκι (αν είναι δυνατόν! τι άλλο θα πω!), ένα απίστευτα γλυκό πλασματάκι ... και παράλληλα αντράκι! Click για ανάπτυξη... Δηλαδή ένα Περσάκι με τα όλα του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 18 Απριλίου 2009 στις 02:22 Η staman2 έγραψε: #6.912 18-04-09 02:22 Αρχική Δημοσίευση από Nonika: Μια χαζη απορια,η Ναλα τι ρατσα ακριβως ειναι?Δεν ειναι περσικη?Γιατι μου φαινεται διαφορετικη απο τα αλλα περσικα,σαν πιο γλυκια νομιζω! Click για ανάπτυξη... Η Νάλα είναι περσική τσιντσιλά. Εχει λίγο διαφορετικο σωματότυπο σε σχέση με τα πέκι φέις περσικά τα εντελώς δηλ. πλακουτσομούρικα. Αλλα κι αυτή είναι περσική ως ράτσα. Αρχική Δημοσίευση από Anima: O Ήλιος καλή μου δεν είναι χρονών είναι μηνών. 8 μηνών όλο κι όλο! Είναι ένα γλυκό σε σχήμα γάτας, ένα .... τριχωτό λουκουμάκι (αν είναι δυνατόν! τι άλλο θα πω!), ένα απίστευτα γλυκό πλασματάκι ... και παράλληλα αντράκι! Click για ανάπτυξη... Πραγματικα τα γατιά σου είναι ΥΠΕΡΟΧΑ τέλεια και πανέμορφα. Να τα χαίρεσαι. Κι ο Ηλιος ένα σκέτο ζαχαρωτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vasiliki86 Πολύ δραστήριο μέλος Η Vasiliki86 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.118 μηνύματα. 18 Απριλίου 2009 στις 15:54 Η Vasiliki86: #6.913 18-04-09 15:54 Περσακια...!! Χρονια σας πολλα και καλο Πασχα....!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 18 Απριλίου 2009 στις 16:14 Η moukelis έγραψε: #6.914 18-04-09 16:14 Περσακια και περσογονεις καλο Πασχα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 18 Απριλίου 2009 στις 16:16 Η Nonika έγραψε: #6.915 18-04-09 16:16 Τελικα αυτη ειναι η ρατσα που μ'αρεσει(εκτος απο τα εδεσποτακια),η περσικη τσιντσιλα,ειναι πιο γλυκουτσικα απο τα αλλα νομιζω.Κουκλα η Ναλα,θα την ματιασω! Και να φανταστεις δεν ημουν ποτε φαν των περσικων,τωρα με τον Κυρο το ψαχνω το θεμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 19 Απριλίου 2009 στις 23:52 Η Anima έγραψε: #6.916 19-04-09 23:52 Eυχαριστούμε για τις ευχές σας και αντευχόμαστε Αληθώς ανέστη και Χρόνια πολλά! πολλά φιλάκια σε γατάκια και μαμάδες! Ο Χουχουδίτος, η Ελίνα, ο Ήλιος και η μαμά τους Άνιμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 19 Απριλίου 2009 στις 23:59 Η elvenstar: #6.917 19-04-09 23:59 Αρχική Δημοσίευση από Vasiliki86: Περσακια...!! Χρονια σας πολλα και καλο Πασχα....!!! Click για ανάπτυξη... Καλό πάσχα κ σε σας σιαμάκια κ Τιμάκια Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Περσακια και περσογονεις καλο Πασχα! Click για ανάπτυξη... Το πρώτο έχει τα χρώματα της Κάντυ κ το δεύτερο το ύφος της μετά το χτένισμα Αρχική Δημοσίευση από Nonika: Τελικα αυτη ειναι η ρατσα που μ'αρεσει(εκτος απο τα εδεσποτακια),η περσικη τσιντσιλα,ειναι πιο γλυκουτσικα απο τα αλλα νομιζω.Κουκλα η Ναλα,θα την ματιασω! Και να φανταστεις δεν ημουν ποτε φαν των περσικων,τωρα με τον Κυρο το ψαχνω το θεμα. Click για ανάπτυξη... Και γιατί να το ψάξεις Νόνικά μου έχεις ήδη το λουκουμαδάκι μέσα στο σπίτι σου κράτησέ το κ έλα κ εσύ στο κλαμπ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 20 Απριλίου 2009 στις 00:42 Η staman2 έγραψε: #6.918 20-04-09 00:42 Αρχική Δημοσίευση από Nonika: Τελικα αυτη ειναι η ρατσα που μ'αρεσει(εκτος απο τα εδεσποτακια),η περσικη τσιντσιλα,ειναι πιο γλυκουτσικα απο τα αλλα νομιζω.Κουκλα η Ναλα,θα την ματιασω! Και να φανταστεις δεν ημουν ποτε φαν των περσικων,τωρα με τον Κυρο το ψαχνω το θεμα. Click για ανάπτυξη... Μα ήμουν σίγουρη πως θα τα λατρεψεις μετά τον Κύρο. ΔΕΝ υπάρχει άνθρωπος που να γνωρίσει τα περσικά γατάκια και να μην τα λατρέψει για τον χαρακτήρα τους. Είναι τέλεια και πολύ καλόψυχα. Εϊναι συγκινητικά εξαρτώμενα απο τον άνθρωπο και συγκινητικά υπομονετικά και υποχωρητικά ζωάκια.Ετσι γίνεται ...μπορει να μην το περιμένουμε και όταν γνωρίσουμε ένα πλάσμα να δεθουμε τοσο πολυ μαζί του... Κι εμένα είναι η αγαπημένη μου ράτσα. Και μετα απ΄αυτά τα βρετανάκια και τα βιρμανικά που κι αυτά μοιάζουν πολύ στα περσικά σε πολλα σημεία... Οσο για τη Νάλα μου, φτύσε την να μην την ματιάσεις! Αρχική Δημοσίευση από Anima: Eυχαριστούμε για τις ευχές σας και αντευχόμαστε Αληθώς ανέστη και Χρόνια πολλά! πολλά φιλάκια σε γατάκια και μαμάδες! Ο Χουχουδίτος, η Ελίνα, ο Ήλιος και η μαμά τους Άνιμα Click για ανάπτυξη... Ανιμα δεν χορταίνω να καμαρώνω τα μωράκια σου. Εϊναι τέλεια όλα τους! ΝΑ τα χαίρεσαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 20 Απριλίου 2009 στις 00:50 Η elvenstar: #6.919 20-04-09 00:50 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Μα ήμουν σίγουρη πως θα τα λατρεψεις μετά τον Κύρο. ΔΕΝ υπάρχει άνθρωπος που να γνωρίσει τα περσικά γατάκια και να μην τα λατρέψει για τον χαρακτήρα τους. Είναι τέλεια και πολύ καλόψυχα. Εϊναι συγκινητικά εξαρτώμενα απο τον άνθρωπο και .. Click για ανάπτυξη... Πραγματικά όποιος ζήσει τα περσάκια από κοντά έστω κ για λίγες ώρες θα γίνει φανατικος της ράτσας και για τον χαρακτήρα αλλά κ για την ομορφιά τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 20 Απριλίου 2009 στις 01:04 Η staman2 έγραψε: #6.920 20-04-09 01:04 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Πραγματικά όποιος ζήσει τα περσάκια από κοντά έστω κ για λίγες ώρες θα γίνει φανατικος της ράτσας και για τον χαρακτήρα αλλά κ για την ομορφιά τους Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ!!!! Θεία Έλενα σου αφιερώνω εξαιρετικά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 344 345 346 347 348 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 346 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 346 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Nonika: Μια χαζη απορια,η Ναλα τι ρατσα ακριβως ειναι?Δεν ειναι περσικη?Γιατι μου φαινεται διαφορετικη απο τα αλλα περσικα,σαν πιο γλυκια νομιζω! Click για ανάπτυξη... Η Νάλα είναι περσική τσιντσιλά. Εχει λίγο διαφορετικο σωματότυπο σε σχέση με τα πέκι φέις περσικά τα εντελώς δηλ. πλακουτσομούρικα. Αλλα κι αυτή είναι περσική ως ράτσα. Αρχική Δημοσίευση από Anima: O Ήλιος καλή μου δεν είναι χρονών είναι μηνών. 8 μηνών όλο κι όλο! Είναι ένα γλυκό σε σχήμα γάτας, ένα .... τριχωτό λουκουμάκι (αν είναι δυνατόν! τι άλλο θα πω!), ένα απίστευτα γλυκό πλασματάκι ... και παράλληλα αντράκι! Click για ανάπτυξη... Πραγματικα τα γατιά σου είναι ΥΠΕΡΟΧΑ τέλεια και πανέμορφα. Να τα χαίρεσαι. Κι ο Ηλιος ένα σκέτο ζαχαρωτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vasiliki86 Πολύ δραστήριο μέλος Η Vasiliki86 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.118 μηνύματα. 18 Απριλίου 2009 στις 15:54 Η Vasiliki86: #6.913 18-04-09 15:54 Περσακια...!! Χρονια σας πολλα και καλο Πασχα....!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 18 Απριλίου 2009 στις 16:14 Η moukelis έγραψε: #6.914 18-04-09 16:14 Περσακια και περσογονεις καλο Πασχα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 18 Απριλίου 2009 στις 16:16 Η Nonika έγραψε: #6.915 18-04-09 16:16 Τελικα αυτη ειναι η ρατσα που μ'αρεσει(εκτος απο τα εδεσποτακια),η περσικη τσιντσιλα,ειναι πιο γλυκουτσικα απο τα αλλα νομιζω.Κουκλα η Ναλα,θα την ματιασω! Και να φανταστεις δεν ημουν ποτε φαν των περσικων,τωρα με τον Κυρο το ψαχνω το θεμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 19 Απριλίου 2009 στις 23:52 Η Anima έγραψε: #6.916 19-04-09 23:52 Eυχαριστούμε για τις ευχές σας και αντευχόμαστε Αληθώς ανέστη και Χρόνια πολλά! πολλά φιλάκια σε γατάκια και μαμάδες! Ο Χουχουδίτος, η Ελίνα, ο Ήλιος και η μαμά τους Άνιμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 19 Απριλίου 2009 στις 23:59 Η elvenstar: #6.917 19-04-09 23:59 Αρχική Δημοσίευση από Vasiliki86: Περσακια...!! Χρονια σας πολλα και καλο Πασχα....!!! Click για ανάπτυξη... Καλό πάσχα κ σε σας σιαμάκια κ Τιμάκια Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Περσακια και περσογονεις καλο Πασχα! Click για ανάπτυξη... Το πρώτο έχει τα χρώματα της Κάντυ κ το δεύτερο το ύφος της μετά το χτένισμα Αρχική Δημοσίευση από Nonika: Τελικα αυτη ειναι η ρατσα που μ'αρεσει(εκτος απο τα εδεσποτακια),η περσικη τσιντσιλα,ειναι πιο γλυκουτσικα απο τα αλλα νομιζω.Κουκλα η Ναλα,θα την ματιασω! Και να φανταστεις δεν ημουν ποτε φαν των περσικων,τωρα με τον Κυρο το ψαχνω το θεμα. Click για ανάπτυξη... Και γιατί να το ψάξεις Νόνικά μου έχεις ήδη το λουκουμαδάκι μέσα στο σπίτι σου κράτησέ το κ έλα κ εσύ στο κλαμπ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 20 Απριλίου 2009 στις 00:42 Η staman2 έγραψε: #6.918 20-04-09 00:42 Αρχική Δημοσίευση από Nonika: Τελικα αυτη ειναι η ρατσα που μ'αρεσει(εκτος απο τα εδεσποτακια),η περσικη τσιντσιλα,ειναι πιο γλυκουτσικα απο τα αλλα νομιζω.Κουκλα η Ναλα,θα την ματιασω! Και να φανταστεις δεν ημουν ποτε φαν των περσικων,τωρα με τον Κυρο το ψαχνω το θεμα. Click για ανάπτυξη... Μα ήμουν σίγουρη πως θα τα λατρεψεις μετά τον Κύρο. ΔΕΝ υπάρχει άνθρωπος που να γνωρίσει τα περσικά γατάκια και να μην τα λατρέψει για τον χαρακτήρα τους. Είναι τέλεια και πολύ καλόψυχα. Εϊναι συγκινητικά εξαρτώμενα απο τον άνθρωπο και συγκινητικά υπομονετικά και υποχωρητικά ζωάκια.Ετσι γίνεται ...μπορει να μην το περιμένουμε και όταν γνωρίσουμε ένα πλάσμα να δεθουμε τοσο πολυ μαζί του... Κι εμένα είναι η αγαπημένη μου ράτσα. Και μετα απ΄αυτά τα βρετανάκια και τα βιρμανικά που κι αυτά μοιάζουν πολύ στα περσικά σε πολλα σημεία... Οσο για τη Νάλα μου, φτύσε την να μην την ματιάσεις! Αρχική Δημοσίευση από Anima: Eυχαριστούμε για τις ευχές σας και αντευχόμαστε Αληθώς ανέστη και Χρόνια πολλά! πολλά φιλάκια σε γατάκια και μαμάδες! Ο Χουχουδίτος, η Ελίνα, ο Ήλιος και η μαμά τους Άνιμα Click για ανάπτυξη... Ανιμα δεν χορταίνω να καμαρώνω τα μωράκια σου. Εϊναι τέλεια όλα τους! ΝΑ τα χαίρεσαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 20 Απριλίου 2009 στις 00:50 Η elvenstar: #6.919 20-04-09 00:50 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Μα ήμουν σίγουρη πως θα τα λατρεψεις μετά τον Κύρο. ΔΕΝ υπάρχει άνθρωπος που να γνωρίσει τα περσικά γατάκια και να μην τα λατρέψει για τον χαρακτήρα τους. Είναι τέλεια και πολύ καλόψυχα. Εϊναι συγκινητικά εξαρτώμενα απο τον άνθρωπο και .. Click για ανάπτυξη... Πραγματικά όποιος ζήσει τα περσάκια από κοντά έστω κ για λίγες ώρες θα γίνει φανατικος της ράτσας και για τον χαρακτήρα αλλά κ για την ομορφιά τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 20 Απριλίου 2009 στις 01:04 Η staman2 έγραψε: #6.920 20-04-09 01:04 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Πραγματικά όποιος ζήσει τα περσάκια από κοντά έστω κ για λίγες ώρες θα γίνει φανατικος της ράτσας και για τον χαρακτήρα αλλά κ για την ομορφιά τους Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ!!!! Θεία Έλενα σου αφιερώνω εξαιρετικά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 344 345 346 347 348 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 346 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 346 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Περσακια...!! Χρονια σας πολλα και καλο Πασχα....!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 18 Απριλίου 2009 στις 16:14 Η moukelis έγραψε: #6.914 18-04-09 16:14 Περσακια και περσογονεις καλο Πασχα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 18 Απριλίου 2009 στις 16:16 Η Nonika έγραψε: #6.915 18-04-09 16:16 Τελικα αυτη ειναι η ρατσα που μ'αρεσει(εκτος απο τα εδεσποτακια),η περσικη τσιντσιλα,ειναι πιο γλυκουτσικα απο τα αλλα νομιζω.Κουκλα η Ναλα,θα την ματιασω! Και να φανταστεις δεν ημουν ποτε φαν των περσικων,τωρα με τον Κυρο το ψαχνω το θεμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 19 Απριλίου 2009 στις 23:52 Η Anima έγραψε: #6.916 19-04-09 23:52 Eυχαριστούμε για τις ευχές σας και αντευχόμαστε Αληθώς ανέστη και Χρόνια πολλά! πολλά φιλάκια σε γατάκια και μαμάδες! Ο Χουχουδίτος, η Ελίνα, ο Ήλιος και η μαμά τους Άνιμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 19 Απριλίου 2009 στις 23:59 Η elvenstar: #6.917 19-04-09 23:59 Αρχική Δημοσίευση από Vasiliki86: Περσακια...!! Χρονια σας πολλα και καλο Πασχα....!!! Click για ανάπτυξη... Καλό πάσχα κ σε σας σιαμάκια κ Τιμάκια Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Περσακια και περσογονεις καλο Πασχα! Click για ανάπτυξη... Το πρώτο έχει τα χρώματα της Κάντυ κ το δεύτερο το ύφος της μετά το χτένισμα Αρχική Δημοσίευση από Nonika: Τελικα αυτη ειναι η ρατσα που μ'αρεσει(εκτος απο τα εδεσποτακια),η περσικη τσιντσιλα,ειναι πιο γλυκουτσικα απο τα αλλα νομιζω.Κουκλα η Ναλα,θα την ματιασω! Και να φανταστεις δεν ημουν ποτε φαν των περσικων,τωρα με τον Κυρο το ψαχνω το θεμα. Click για ανάπτυξη... Και γιατί να το ψάξεις Νόνικά μου έχεις ήδη το λουκουμαδάκι μέσα στο σπίτι σου κράτησέ το κ έλα κ εσύ στο κλαμπ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 20 Απριλίου 2009 στις 00:42 Η staman2 έγραψε: #6.918 20-04-09 00:42 Αρχική Δημοσίευση από Nonika: Τελικα αυτη ειναι η ρατσα που μ'αρεσει(εκτος απο τα εδεσποτακια),η περσικη τσιντσιλα,ειναι πιο γλυκουτσικα απο τα αλλα νομιζω.Κουκλα η Ναλα,θα την ματιασω! Και να φανταστεις δεν ημουν ποτε φαν των περσικων,τωρα με τον Κυρο το ψαχνω το θεμα. Click για ανάπτυξη... Μα ήμουν σίγουρη πως θα τα λατρεψεις μετά τον Κύρο. ΔΕΝ υπάρχει άνθρωπος που να γνωρίσει τα περσικά γατάκια και να μην τα λατρέψει για τον χαρακτήρα τους. Είναι τέλεια και πολύ καλόψυχα. Εϊναι συγκινητικά εξαρτώμενα απο τον άνθρωπο και συγκινητικά υπομονετικά και υποχωρητικά ζωάκια.Ετσι γίνεται ...μπορει να μην το περιμένουμε και όταν γνωρίσουμε ένα πλάσμα να δεθουμε τοσο πολυ μαζί του... Κι εμένα είναι η αγαπημένη μου ράτσα. Και μετα απ΄αυτά τα βρετανάκια και τα βιρμανικά που κι αυτά μοιάζουν πολύ στα περσικά σε πολλα σημεία... Οσο για τη Νάλα μου, φτύσε την να μην την ματιάσεις! Αρχική Δημοσίευση από Anima: Eυχαριστούμε για τις ευχές σας και αντευχόμαστε Αληθώς ανέστη και Χρόνια πολλά! πολλά φιλάκια σε γατάκια και μαμάδες! Ο Χουχουδίτος, η Ελίνα, ο Ήλιος και η μαμά τους Άνιμα Click για ανάπτυξη... Ανιμα δεν χορταίνω να καμαρώνω τα μωράκια σου. Εϊναι τέλεια όλα τους! ΝΑ τα χαίρεσαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 20 Απριλίου 2009 στις 00:50 Η elvenstar: #6.919 20-04-09 00:50 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Μα ήμουν σίγουρη πως θα τα λατρεψεις μετά τον Κύρο. ΔΕΝ υπάρχει άνθρωπος που να γνωρίσει τα περσικά γατάκια και να μην τα λατρέψει για τον χαρακτήρα τους. Είναι τέλεια και πολύ καλόψυχα. Εϊναι συγκινητικά εξαρτώμενα απο τον άνθρωπο και .. Click για ανάπτυξη... Πραγματικά όποιος ζήσει τα περσάκια από κοντά έστω κ για λίγες ώρες θα γίνει φανατικος της ράτσας και για τον χαρακτήρα αλλά κ για την ομορφιά τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 20 Απριλίου 2009 στις 01:04 Η staman2 έγραψε: #6.920 20-04-09 01:04 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Πραγματικά όποιος ζήσει τα περσάκια από κοντά έστω κ για λίγες ώρες θα γίνει φανατικος της ράτσας και για τον χαρακτήρα αλλά κ για την ομορφιά τους Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ!!!! Θεία Έλενα σου αφιερώνω εξαιρετικά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 344 345 346 347 348 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 346 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 346 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Περσακια και περσογονεις καλο Πασχα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 18 Απριλίου 2009 στις 16:16 Η Nonika έγραψε: #6.915 18-04-09 16:16 Τελικα αυτη ειναι η ρατσα που μ'αρεσει(εκτος απο τα εδεσποτακια),η περσικη τσιντσιλα,ειναι πιο γλυκουτσικα απο τα αλλα νομιζω.Κουκλα η Ναλα,θα την ματιασω! Και να φανταστεις δεν ημουν ποτε φαν των περσικων,τωρα με τον Κυρο το ψαχνω το θεμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 19 Απριλίου 2009 στις 23:52 Η Anima έγραψε: #6.916 19-04-09 23:52 Eυχαριστούμε για τις ευχές σας και αντευχόμαστε Αληθώς ανέστη και Χρόνια πολλά! πολλά φιλάκια σε γατάκια και μαμάδες! Ο Χουχουδίτος, η Ελίνα, ο Ήλιος και η μαμά τους Άνιμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 19 Απριλίου 2009 στις 23:59 Η elvenstar: #6.917 19-04-09 23:59 Αρχική Δημοσίευση από Vasiliki86: Περσακια...!! Χρονια σας πολλα και καλο Πασχα....!!! Click για ανάπτυξη... Καλό πάσχα κ σε σας σιαμάκια κ Τιμάκια Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Περσακια και περσογονεις καλο Πασχα! Click για ανάπτυξη... Το πρώτο έχει τα χρώματα της Κάντυ κ το δεύτερο το ύφος της μετά το χτένισμα Αρχική Δημοσίευση από Nonika: Τελικα αυτη ειναι η ρατσα που μ'αρεσει(εκτος απο τα εδεσποτακια),η περσικη τσιντσιλα,ειναι πιο γλυκουτσικα απο τα αλλα νομιζω.Κουκλα η Ναλα,θα την ματιασω! Και να φανταστεις δεν ημουν ποτε φαν των περσικων,τωρα με τον Κυρο το ψαχνω το θεμα. Click για ανάπτυξη... Και γιατί να το ψάξεις Νόνικά μου έχεις ήδη το λουκουμαδάκι μέσα στο σπίτι σου κράτησέ το κ έλα κ εσύ στο κλαμπ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 20 Απριλίου 2009 στις 00:42 Η staman2 έγραψε: #6.918 20-04-09 00:42 Αρχική Δημοσίευση από Nonika: Τελικα αυτη ειναι η ρατσα που μ'αρεσει(εκτος απο τα εδεσποτακια),η περσικη τσιντσιλα,ειναι πιο γλυκουτσικα απο τα αλλα νομιζω.Κουκλα η Ναλα,θα την ματιασω! Και να φανταστεις δεν ημουν ποτε φαν των περσικων,τωρα με τον Κυρο το ψαχνω το θεμα. Click για ανάπτυξη... Μα ήμουν σίγουρη πως θα τα λατρεψεις μετά τον Κύρο. ΔΕΝ υπάρχει άνθρωπος που να γνωρίσει τα περσικά γατάκια και να μην τα λατρέψει για τον χαρακτήρα τους. Είναι τέλεια και πολύ καλόψυχα. Εϊναι συγκινητικά εξαρτώμενα απο τον άνθρωπο και συγκινητικά υπομονετικά και υποχωρητικά ζωάκια.Ετσι γίνεται ...μπορει να μην το περιμένουμε και όταν γνωρίσουμε ένα πλάσμα να δεθουμε τοσο πολυ μαζί του... Κι εμένα είναι η αγαπημένη μου ράτσα. Και μετα απ΄αυτά τα βρετανάκια και τα βιρμανικά που κι αυτά μοιάζουν πολύ στα περσικά σε πολλα σημεία... Οσο για τη Νάλα μου, φτύσε την να μην την ματιάσεις! Αρχική Δημοσίευση από Anima: Eυχαριστούμε για τις ευχές σας και αντευχόμαστε Αληθώς ανέστη και Χρόνια πολλά! πολλά φιλάκια σε γατάκια και μαμάδες! Ο Χουχουδίτος, η Ελίνα, ο Ήλιος και η μαμά τους Άνιμα Click για ανάπτυξη... Ανιμα δεν χορταίνω να καμαρώνω τα μωράκια σου. Εϊναι τέλεια όλα τους! ΝΑ τα χαίρεσαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 20 Απριλίου 2009 στις 00:50 Η elvenstar: #6.919 20-04-09 00:50 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Μα ήμουν σίγουρη πως θα τα λατρεψεις μετά τον Κύρο. ΔΕΝ υπάρχει άνθρωπος που να γνωρίσει τα περσικά γατάκια και να μην τα λατρέψει για τον χαρακτήρα τους. Είναι τέλεια και πολύ καλόψυχα. Εϊναι συγκινητικά εξαρτώμενα απο τον άνθρωπο και .. Click για ανάπτυξη... Πραγματικά όποιος ζήσει τα περσάκια από κοντά έστω κ για λίγες ώρες θα γίνει φανατικος της ράτσας και για τον χαρακτήρα αλλά κ για την ομορφιά τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 20 Απριλίου 2009 στις 01:04 Η staman2 έγραψε: #6.920 20-04-09 01:04 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Πραγματικά όποιος ζήσει τα περσάκια από κοντά έστω κ για λίγες ώρες θα γίνει φανατικος της ράτσας και για τον χαρακτήρα αλλά κ για την ομορφιά τους Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ!!!! Θεία Έλενα σου αφιερώνω εξαιρετικά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 344 345 346 347 348 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 346 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 346 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Τελικα αυτη ειναι η ρατσα που μ'αρεσει(εκτος απο τα εδεσποτακια),η περσικη τσιντσιλα,ειναι πιο γλυκουτσικα απο τα αλλα νομιζω.Κουκλα η Ναλα,θα την ματιασω! Και να φανταστεις δεν ημουν ποτε φαν των περσικων,τωρα με τον Κυρο το ψαχνω το θεμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 19 Απριλίου 2009 στις 23:52 Η Anima έγραψε: #6.916 19-04-09 23:52 Eυχαριστούμε για τις ευχές σας και αντευχόμαστε Αληθώς ανέστη και Χρόνια πολλά! πολλά φιλάκια σε γατάκια και μαμάδες! Ο Χουχουδίτος, η Ελίνα, ο Ήλιος και η μαμά τους Άνιμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 19 Απριλίου 2009 στις 23:59 Η elvenstar: #6.917 19-04-09 23:59 Αρχική Δημοσίευση από Vasiliki86: Περσακια...!! Χρονια σας πολλα και καλο Πασχα....!!! Click για ανάπτυξη... Καλό πάσχα κ σε σας σιαμάκια κ Τιμάκια Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Περσακια και περσογονεις καλο Πασχα! Click για ανάπτυξη... Το πρώτο έχει τα χρώματα της Κάντυ κ το δεύτερο το ύφος της μετά το χτένισμα Αρχική Δημοσίευση από Nonika: Τελικα αυτη ειναι η ρατσα που μ'αρεσει(εκτος απο τα εδεσποτακια),η περσικη τσιντσιλα,ειναι πιο γλυκουτσικα απο τα αλλα νομιζω.Κουκλα η Ναλα,θα την ματιασω! Και να φανταστεις δεν ημουν ποτε φαν των περσικων,τωρα με τον Κυρο το ψαχνω το θεμα. Click για ανάπτυξη... Και γιατί να το ψάξεις Νόνικά μου έχεις ήδη το λουκουμαδάκι μέσα στο σπίτι σου κράτησέ το κ έλα κ εσύ στο κλαμπ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 20 Απριλίου 2009 στις 00:42 Η staman2 έγραψε: #6.918 20-04-09 00:42 Αρχική Δημοσίευση από Nonika: Τελικα αυτη ειναι η ρατσα που μ'αρεσει(εκτος απο τα εδεσποτακια),η περσικη τσιντσιλα,ειναι πιο γλυκουτσικα απο τα αλλα νομιζω.Κουκλα η Ναλα,θα την ματιασω! Και να φανταστεις δεν ημουν ποτε φαν των περσικων,τωρα με τον Κυρο το ψαχνω το θεμα. Click για ανάπτυξη... Μα ήμουν σίγουρη πως θα τα λατρεψεις μετά τον Κύρο. ΔΕΝ υπάρχει άνθρωπος που να γνωρίσει τα περσικά γατάκια και να μην τα λατρέψει για τον χαρακτήρα τους. Είναι τέλεια και πολύ καλόψυχα. Εϊναι συγκινητικά εξαρτώμενα απο τον άνθρωπο και συγκινητικά υπομονετικά και υποχωρητικά ζωάκια.Ετσι γίνεται ...μπορει να μην το περιμένουμε και όταν γνωρίσουμε ένα πλάσμα να δεθουμε τοσο πολυ μαζί του... Κι εμένα είναι η αγαπημένη μου ράτσα. Και μετα απ΄αυτά τα βρετανάκια και τα βιρμανικά που κι αυτά μοιάζουν πολύ στα περσικά σε πολλα σημεία... Οσο για τη Νάλα μου, φτύσε την να μην την ματιάσεις! Αρχική Δημοσίευση από Anima: Eυχαριστούμε για τις ευχές σας και αντευχόμαστε Αληθώς ανέστη και Χρόνια πολλά! πολλά φιλάκια σε γατάκια και μαμάδες! Ο Χουχουδίτος, η Ελίνα, ο Ήλιος και η μαμά τους Άνιμα Click για ανάπτυξη... Ανιμα δεν χορταίνω να καμαρώνω τα μωράκια σου. Εϊναι τέλεια όλα τους! ΝΑ τα χαίρεσαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 20 Απριλίου 2009 στις 00:50 Η elvenstar: #6.919 20-04-09 00:50 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Μα ήμουν σίγουρη πως θα τα λατρεψεις μετά τον Κύρο. ΔΕΝ υπάρχει άνθρωπος που να γνωρίσει τα περσικά γατάκια και να μην τα λατρέψει για τον χαρακτήρα τους. Είναι τέλεια και πολύ καλόψυχα. Εϊναι συγκινητικά εξαρτώμενα απο τον άνθρωπο και .. Click για ανάπτυξη... Πραγματικά όποιος ζήσει τα περσάκια από κοντά έστω κ για λίγες ώρες θα γίνει φανατικος της ράτσας και για τον χαρακτήρα αλλά κ για την ομορφιά τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 20 Απριλίου 2009 στις 01:04 Η staman2 έγραψε: #6.920 20-04-09 01:04 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Πραγματικά όποιος ζήσει τα περσάκια από κοντά έστω κ για λίγες ώρες θα γίνει φανατικος της ράτσας και για τον χαρακτήρα αλλά κ για την ομορφιά τους Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ!!!! Θεία Έλενα σου αφιερώνω εξαιρετικά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 344 345 346 347 348 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 346 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 346 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Eυχαριστούμε για τις ευχές σας και αντευχόμαστε Αληθώς ανέστη και Χρόνια πολλά! πολλά φιλάκια σε γατάκια και μαμάδες! Ο Χουχουδίτος, η Ελίνα, ο Ήλιος και η μαμά τους Άνιμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 19 Απριλίου 2009 στις 23:59 Η elvenstar: #6.917 19-04-09 23:59 Αρχική Δημοσίευση από Vasiliki86: Περσακια...!! Χρονια σας πολλα και καλο Πασχα....!!! Click για ανάπτυξη... Καλό πάσχα κ σε σας σιαμάκια κ Τιμάκια Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Περσακια και περσογονεις καλο Πασχα! Click για ανάπτυξη... Το πρώτο έχει τα χρώματα της Κάντυ κ το δεύτερο το ύφος της μετά το χτένισμα Αρχική Δημοσίευση από Nonika: Τελικα αυτη ειναι η ρατσα που μ'αρεσει(εκτος απο τα εδεσποτακια),η περσικη τσιντσιλα,ειναι πιο γλυκουτσικα απο τα αλλα νομιζω.Κουκλα η Ναλα,θα την ματιασω! Και να φανταστεις δεν ημουν ποτε φαν των περσικων,τωρα με τον Κυρο το ψαχνω το θεμα. Click για ανάπτυξη... Και γιατί να το ψάξεις Νόνικά μου έχεις ήδη το λουκουμαδάκι μέσα στο σπίτι σου κράτησέ το κ έλα κ εσύ στο κλαμπ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 20 Απριλίου 2009 στις 00:42 Η staman2 έγραψε: #6.918 20-04-09 00:42 Αρχική Δημοσίευση από Nonika: Τελικα αυτη ειναι η ρατσα που μ'αρεσει(εκτος απο τα εδεσποτακια),η περσικη τσιντσιλα,ειναι πιο γλυκουτσικα απο τα αλλα νομιζω.Κουκλα η Ναλα,θα την ματιασω! Και να φανταστεις δεν ημουν ποτε φαν των περσικων,τωρα με τον Κυρο το ψαχνω το θεμα. Click για ανάπτυξη... Μα ήμουν σίγουρη πως θα τα λατρεψεις μετά τον Κύρο. ΔΕΝ υπάρχει άνθρωπος που να γνωρίσει τα περσικά γατάκια και να μην τα λατρέψει για τον χαρακτήρα τους. Είναι τέλεια και πολύ καλόψυχα. Εϊναι συγκινητικά εξαρτώμενα απο τον άνθρωπο και συγκινητικά υπομονετικά και υποχωρητικά ζωάκια.Ετσι γίνεται ...μπορει να μην το περιμένουμε και όταν γνωρίσουμε ένα πλάσμα να δεθουμε τοσο πολυ μαζί του... Κι εμένα είναι η αγαπημένη μου ράτσα. Και μετα απ΄αυτά τα βρετανάκια και τα βιρμανικά που κι αυτά μοιάζουν πολύ στα περσικά σε πολλα σημεία... Οσο για τη Νάλα μου, φτύσε την να μην την ματιάσεις! Αρχική Δημοσίευση από Anima: Eυχαριστούμε για τις ευχές σας και αντευχόμαστε Αληθώς ανέστη και Χρόνια πολλά! πολλά φιλάκια σε γατάκια και μαμάδες! Ο Χουχουδίτος, η Ελίνα, ο Ήλιος και η μαμά τους Άνιμα Click για ανάπτυξη... Ανιμα δεν χορταίνω να καμαρώνω τα μωράκια σου. Εϊναι τέλεια όλα τους! ΝΑ τα χαίρεσαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 20 Απριλίου 2009 στις 00:50 Η elvenstar: #6.919 20-04-09 00:50 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Μα ήμουν σίγουρη πως θα τα λατρεψεις μετά τον Κύρο. ΔΕΝ υπάρχει άνθρωπος που να γνωρίσει τα περσικά γατάκια και να μην τα λατρέψει για τον χαρακτήρα τους. Είναι τέλεια και πολύ καλόψυχα. Εϊναι συγκινητικά εξαρτώμενα απο τον άνθρωπο και .. Click για ανάπτυξη... Πραγματικά όποιος ζήσει τα περσάκια από κοντά έστω κ για λίγες ώρες θα γίνει φανατικος της ράτσας και για τον χαρακτήρα αλλά κ για την ομορφιά τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 20 Απριλίου 2009 στις 01:04 Η staman2 έγραψε: #6.920 20-04-09 01:04 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Πραγματικά όποιος ζήσει τα περσάκια από κοντά έστω κ για λίγες ώρες θα γίνει φανατικος της ράτσας και για τον χαρακτήρα αλλά κ για την ομορφιά τους Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ!!!! Θεία Έλενα σου αφιερώνω εξαιρετικά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 344 345 346 347 348 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 346 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 346 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Vasiliki86: Περσακια...!! Χρονια σας πολλα και καλο Πασχα....!!! Click για ανάπτυξη... Καλό πάσχα κ σε σας σιαμάκια κ Τιμάκια Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Περσακια και περσογονεις καλο Πασχα! Click για ανάπτυξη... Το πρώτο έχει τα χρώματα της Κάντυ κ το δεύτερο το ύφος της μετά το χτένισμα Αρχική Δημοσίευση από Nonika: Τελικα αυτη ειναι η ρατσα που μ'αρεσει(εκτος απο τα εδεσποτακια),η περσικη τσιντσιλα,ειναι πιο γλυκουτσικα απο τα αλλα νομιζω.Κουκλα η Ναλα,θα την ματιασω! Και να φανταστεις δεν ημουν ποτε φαν των περσικων,τωρα με τον Κυρο το ψαχνω το θεμα. Click για ανάπτυξη... Και γιατί να το ψάξεις Νόνικά μου έχεις ήδη το λουκουμαδάκι μέσα στο σπίτι σου κράτησέ το κ έλα κ εσύ στο κλαμπ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 20 Απριλίου 2009 στις 00:42 Η staman2 έγραψε: #6.918 20-04-09 00:42 Αρχική Δημοσίευση από Nonika: Τελικα αυτη ειναι η ρατσα που μ'αρεσει(εκτος απο τα εδεσποτακια),η περσικη τσιντσιλα,ειναι πιο γλυκουτσικα απο τα αλλα νομιζω.Κουκλα η Ναλα,θα την ματιασω! Και να φανταστεις δεν ημουν ποτε φαν των περσικων,τωρα με τον Κυρο το ψαχνω το θεμα. Click για ανάπτυξη... Μα ήμουν σίγουρη πως θα τα λατρεψεις μετά τον Κύρο. ΔΕΝ υπάρχει άνθρωπος που να γνωρίσει τα περσικά γατάκια και να μην τα λατρέψει για τον χαρακτήρα τους. Είναι τέλεια και πολύ καλόψυχα. Εϊναι συγκινητικά εξαρτώμενα απο τον άνθρωπο και συγκινητικά υπομονετικά και υποχωρητικά ζωάκια.Ετσι γίνεται ...μπορει να μην το περιμένουμε και όταν γνωρίσουμε ένα πλάσμα να δεθουμε τοσο πολυ μαζί του... Κι εμένα είναι η αγαπημένη μου ράτσα. Και μετα απ΄αυτά τα βρετανάκια και τα βιρμανικά που κι αυτά μοιάζουν πολύ στα περσικά σε πολλα σημεία... Οσο για τη Νάλα μου, φτύσε την να μην την ματιάσεις! Αρχική Δημοσίευση από Anima: Eυχαριστούμε για τις ευχές σας και αντευχόμαστε Αληθώς ανέστη και Χρόνια πολλά! πολλά φιλάκια σε γατάκια και μαμάδες! Ο Χουχουδίτος, η Ελίνα, ο Ήλιος και η μαμά τους Άνιμα Click για ανάπτυξη... Ανιμα δεν χορταίνω να καμαρώνω τα μωράκια σου. Εϊναι τέλεια όλα τους! ΝΑ τα χαίρεσαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 20 Απριλίου 2009 στις 00:50 Η elvenstar: #6.919 20-04-09 00:50 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Μα ήμουν σίγουρη πως θα τα λατρεψεις μετά τον Κύρο. ΔΕΝ υπάρχει άνθρωπος που να γνωρίσει τα περσικά γατάκια και να μην τα λατρέψει για τον χαρακτήρα τους. Είναι τέλεια και πολύ καλόψυχα. Εϊναι συγκινητικά εξαρτώμενα απο τον άνθρωπο και .. Click για ανάπτυξη... Πραγματικά όποιος ζήσει τα περσάκια από κοντά έστω κ για λίγες ώρες θα γίνει φανατικος της ράτσας και για τον χαρακτήρα αλλά κ για την ομορφιά τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 20 Απριλίου 2009 στις 01:04 Η staman2 έγραψε: #6.920 20-04-09 01:04 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Πραγματικά όποιος ζήσει τα περσάκια από κοντά έστω κ για λίγες ώρες θα γίνει φανατικος της ράτσας και για τον χαρακτήρα αλλά κ για την ομορφιά τους Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ!!!! Θεία Έλενα σου αφιερώνω εξαιρετικά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 344 345 346 347 348 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 346 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 346 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Nonika: Τελικα αυτη ειναι η ρατσα που μ'αρεσει(εκτος απο τα εδεσποτακια),η περσικη τσιντσιλα,ειναι πιο γλυκουτσικα απο τα αλλα νομιζω.Κουκλα η Ναλα,θα την ματιασω! Και να φανταστεις δεν ημουν ποτε φαν των περσικων,τωρα με τον Κυρο το ψαχνω το θεμα. Click για ανάπτυξη... Μα ήμουν σίγουρη πως θα τα λατρεψεις μετά τον Κύρο. ΔΕΝ υπάρχει άνθρωπος που να γνωρίσει τα περσικά γατάκια και να μην τα λατρέψει για τον χαρακτήρα τους. Είναι τέλεια και πολύ καλόψυχα. Εϊναι συγκινητικά εξαρτώμενα απο τον άνθρωπο και συγκινητικά υπομονετικά και υποχωρητικά ζωάκια.Ετσι γίνεται ...μπορει να μην το περιμένουμε και όταν γνωρίσουμε ένα πλάσμα να δεθουμε τοσο πολυ μαζί του... Κι εμένα είναι η αγαπημένη μου ράτσα. Και μετα απ΄αυτά τα βρετανάκια και τα βιρμανικά που κι αυτά μοιάζουν πολύ στα περσικά σε πολλα σημεία... Οσο για τη Νάλα μου, φτύσε την να μην την ματιάσεις! Αρχική Δημοσίευση από Anima: Eυχαριστούμε για τις ευχές σας και αντευχόμαστε Αληθώς ανέστη και Χρόνια πολλά! πολλά φιλάκια σε γατάκια και μαμάδες! Ο Χουχουδίτος, η Ελίνα, ο Ήλιος και η μαμά τους Άνιμα Click για ανάπτυξη... Ανιμα δεν χορταίνω να καμαρώνω τα μωράκια σου. Εϊναι τέλεια όλα τους! ΝΑ τα χαίρεσαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 20 Απριλίου 2009 στις 00:50 Η elvenstar: #6.919 20-04-09 00:50 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Μα ήμουν σίγουρη πως θα τα λατρεψεις μετά τον Κύρο. ΔΕΝ υπάρχει άνθρωπος που να γνωρίσει τα περσικά γατάκια και να μην τα λατρέψει για τον χαρακτήρα τους. Είναι τέλεια και πολύ καλόψυχα. Εϊναι συγκινητικά εξαρτώμενα απο τον άνθρωπο και .. Click για ανάπτυξη... Πραγματικά όποιος ζήσει τα περσάκια από κοντά έστω κ για λίγες ώρες θα γίνει φανατικος της ράτσας και για τον χαρακτήρα αλλά κ για την ομορφιά τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 20 Απριλίου 2009 στις 01:04 Η staman2 έγραψε: #6.920 20-04-09 01:04 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Πραγματικά όποιος ζήσει τα περσάκια από κοντά έστω κ για λίγες ώρες θα γίνει φανατικος της ράτσας και για τον χαρακτήρα αλλά κ για την ομορφιά τους Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ!!!! Θεία Έλενα σου αφιερώνω εξαιρετικά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 344 345 346 347 348 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 346 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 346 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από staman2: Μα ήμουν σίγουρη πως θα τα λατρεψεις μετά τον Κύρο. ΔΕΝ υπάρχει άνθρωπος που να γνωρίσει τα περσικά γατάκια και να μην τα λατρέψει για τον χαρακτήρα τους. Είναι τέλεια και πολύ καλόψυχα. Εϊναι συγκινητικά εξαρτώμενα απο τον άνθρωπο και .. Click για ανάπτυξη... Πραγματικά όποιος ζήσει τα περσάκια από κοντά έστω κ για λίγες ώρες θα γίνει φανατικος της ράτσας και για τον χαρακτήρα αλλά κ για την ομορφιά τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 20 Απριλίου 2009 στις 01:04 Η staman2 έγραψε: #6.920 20-04-09 01:04 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Πραγματικά όποιος ζήσει τα περσάκια από κοντά έστω κ για λίγες ώρες θα γίνει φανατικος της ράτσας και για τον χαρακτήρα αλλά κ για την ομορφιά τους Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ!!!! Θεία Έλενα σου αφιερώνω εξαιρετικά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Πραγματικά όποιος ζήσει τα περσάκια από κοντά έστω κ για λίγες ώρες θα γίνει φανατικος της ράτσας και για τον χαρακτήρα αλλά κ για την ομορφιά τους Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ!!!! Θεία Έλενα σου αφιερώνω εξαιρετικά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.