Περσίας maniacs

Ξεθαφτηκε το τσεκουρι του πολεμου ...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δεν τσακωνομαστε ΜΑρια μου,δεν υπαρχει τιποτα για το οποιο χρειαζεται να τσακωθουμε,ποσο μαλλον για τον ΠΕΡΣΙΚΟ μου γατο.
Ο Σείριος δεν είναι Περσικός είναι Αυστριακός:lol::lol::lol:
ΥΓ.:Δώρα βλέπω ότι γράφεις κ στο θέμα Νευράκια:P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ο Σειριος ειναι περσικος τρισαθλια τρικαλινη,μη με κανεις παλι να βαλω τις αποδειξεις!

Ο Σειριος ειναι περσικος τρισαθλια τρικαλινη,μη με κανεις παλι να βαλω τις αποδειξεις!
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Βρήκα μια καταπληκτική λύση για τους κόμπους των περσικών.
Επειδή πάντα φοβόμουν τις ναρκώσεις για το κούρεμα έχω αγοράσει κατα καιρούς διάφορες μηχανές κουρέματος που όμως καμία δεν έκανε καλή δουλειά. Προχθές όμως βρήκα αυτή την καταπληκτική μηχανή:up::up::up: που λειτουργεί με μπαταρίες αλλά κάνει θαύματα για τα κομπάκια ειδικά αυτά κάτω από τις μασχάλες κ στα παντελόνια που υπάρχει κ το μεγαλύτερο πρόβλημα νομίζω γιατί εκεί πιάνουν αμέσως κόμπους.

Συνημμένα

• IMG893.jpg
    IMG893.jpg
    154 KB · Εμφανίσεις: 27
  • IMG894.jpg
    IMG894.jpg
    143,4 KB · Εμφανίσεις: 26
  • IMG895.jpg
    IMG895.jpg
    142,8 KB · Εμφανίσεις: 23
  • IMG896.jpg
    IMG896.jpg
    145,5 KB · Εμφανίσεις: 28
Οντως τωρα καταλαβαινω την διαφορα των περσικων με τα υπολοιπα,μονο τωρα που γνωριζω προσωπικα ενα γατι περσιας μπορω να πιστεψω οσα λεγονται για τον χαρακτηρα τους,πριν δεν τα πολυπιστευα να σας πω την αληθεια.Τετοιο ηρεμο κ ευγενικο γατι δεν εχω ξαναδει,εχουν οντως αλλου ειδους προσωπικοτητα,καταλαβαινω οσους τα προτιμουν.Χαιρομαι που τον εχω με την Μπιζου γιατι ειναι εκ διαμετρου αντιθετοι χαρακτηρες κ συμπληρωνει το ενα το αλλο,νομιζω ειναι το τελειο ζευγαρι!
Νονικα χαίρομαι τόσο πολύ που το λάτρεψες έτσι και το αγάπησες πραγματικά όσο του αξίζει... Ημουν σίγουρη βέβαια καθώς και η Ελενα στο είχαμε πει απο την πρώτη στιγμή οτι έτσι θα συνέβαινε... Και χαίρομαι που τα πάνε και τοσο καλά με την Μπιζου την κουκλίτσα σου... Για φαντάσου ΑΥΤΟ το πλάσμα πετάξανε τα καθίκια του κερατά. Οπως και τόσα άλλα βέβαια εγκαταλείπουν καθημερινώς. Να μου τον φιλήσεις πολύ πολύ.!!!:up:
Σημειωτέον κι εγώ μέχρι να αποκτήσω η ίδια περσικό γατί δεν πίστευα ούτε την εξαδέρφη μου που είχε εδώ και 9 χρόνια γάτα περσίας και μου έλεγε για τον μαγευτικό της χαρακτήρα. Ηταν η μοναδική γάτα ράτσας που είχε μέσα σε 7 κεραμιδάκια. Και μάλιστα οταν πριν χρόοοονια έκανε μια κ μοναδική φορά γατάκια η γάτα αυτη και μου χάριζε ένα δεν το πήρα. Αλλα ήρθε το πλήρωμα του χρόνου και απέκτησα τις δικές μου πια. ...Και ξετρελάθηκα. :D
Καλε αν δεν κλεισω την πορτα του μπανιου μπαινει κ ερχεται στα ποδια ,ουτε να....δεν μπορω!!!Ασε που οπου κ να παω ερχεται απο πισω κ ακολουθει κ η Μπιζου,ολοκληρο καραβανι σερνω απο πισω!

Ο Μπατμαν σε μας έχει θέμα με την τουαλέτα αν μπει κάποιος μέσα είτε για μπάνιο είτε για οτιδήποτε άλλο πρέπει να μπει μέσα αλλιώς γρατζουνάει την πόρτα με νεύρα κ κλαίει. Έτσι λοιπόν το δεχτήκαμε ως φετιχ κ κάθε φορά που μπαίνουμε μέσα έρχεται κ αυτός:lol:
:lol::lol:Ωστε έτσι ο Μπατουλίνος? ε? Να μου τον φιλήσεις τον κούκλο!!!! Και δεν χαίρεσαι που έχεις και συντροφιά?

βρε μπας και πρεπει να αλαξεις και να πας στους Μπριτις μανιακς? Φυγε δεν σε θελουμε ,εδω μονο αραχτοι και λαιτ Περσες... οι Βρετανοι να πανε να πιουν το τσαι τους σε αλλο τοπικ Μαρια παντως ιδιος ο Φοιβος ε ?
Αααα για παρακαλώ για παρακαλώ.!!! Και οι βρετανοί είναι καλεσμένοι μας εδώ. Εμεις κερνάμε καφέ ολο τον καλό γατόκοσμο. Κι όλοι καλοί χωράνε. Και τσάι κερνάμε και ψαράκια κ κροκέτες!!! Αλλωστε βρε κι οι βρετανοί ειναι το ίδιο ΥΠΕΡΟΧΑ πλάσματα όπως τα περσάκια και το ίδιο καλόβολα και ήρεμα... :lol::D
Δεν τσακωνομαστε ΜΑρια μου,δεν υπαρχει τιποτα για το οποιο χρειαζεται να τσακωθουμε,ποσο μαλλον για τον ΠΕΡΣΙΚΟ μου γατο.
Καλά βέβαια αυτο μάλιστα είναι και γραμμένο.:lol::lol:ΠΕΡΣΙΚΟΣ γάτος γκρι χρώματος. Και με την βούλα παρακαλω!!! Τύφλα να έχουν τα άλλα τα περσάκια.!!!:lol::lol::rolleyes:

:lol::lol::lol:Με κάνατε και ξεράθηκα στο γέλιο!!! :P
Τρισάθλια βολιότισσα, έκανες μια τρισάθλια Αθηναία να ξεκαρδίζεται εν τω μέσω της νυκτός και να χαχανίζει μόνη της.:lol:
:lol:

Βρήκα μια καταπληκτική λύση για τους κόμπους των περσικών.
Επειδή πάντα φοβόμουν τις ναρκώσεις για το κούρεμα έχω αγοράσει κατα καιρούς διάφορες μηχανές κουρέματος που όμως καμία δεν έκανε καλή δουλειά. Προχθές όμως βρήκα αυτή την καταπληκτική μηχανή:up::up::up: που λειτουργεί με μπαταρίες αλλά κάνει θαύματα για τα κομπάκια ειδικά αυτά κάτω από τις μασχάλες κ στα παντελόνια που υπάρχει κ το μεγαλύτερο πρόβλημα νομίζω γιατί εκεί πιάνουν αμέσως κόμπους.
ΕΛΕΝΑΚΙ!!!!!!!!!!!!! ΜΠΡΑΒΟ ΕΙΣΑΙ ΤΕΛΕΙΑ!!! ΦΟΒΕΡΗ ΛΥΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΊΝΑΙ. Περιέγραψέ μας πώς λειτουργει?:up::up::up::up:
Σωθήκαμε!!!! Τέλος τα ματς με τη Νάλα:lol::lol::up::up:

Τρισαθλια αθηναια πολυ χαρηκα που ξεκαρδιστικες εν μεσω της νυκτος.
Ελενααααααα θελω να δω ασημενια Καντυ και σοκολατομουρη.

ΕΛΕΝΑΚΙ!!!!!!!!!!!!! ΜΠΡΑΒΟ ΕΙΣΑΙ ΤΕΛΕΙΑ!!! ΦΟΒΕΡΗ ΛΥΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΊΝΑΙ. Περιέγραψέ μας πώς λειτουργει?:up::up::up::up:
Σωθήκαμε!!!! Τέλος τα ματς με τη Νάλα:lol::lol::up::up:
Είναι πολύ εύκολη η λειτουργία της Αναστασία λειτουργει οπως η μηχανή του γιτρού πατάς το κουμπάκι βρισκεις τον κόμπο κ περνάς από πάνω τη μηχανή κ τον κόβει αμέσως εγώ έκανα στρογγυλό κ το πρόσωπο του Μπατ γιατί μάσαγε τις τρίχες του κ τις έβαζε μέσα στο στόμα. έχει πολύ πλάκα τώρα γιατί ειναι ολοστρόγγυλος

Τρισαθλια αθηναια πολυ χαρηκα που ξεκαρδιστικες εν μεσω της νυκτος.
Ελενααααααα θελω να δω ασημενια Καντυ και σοκολατομουρη.
Από την 3σάθλια 3καλινή με αγάπη

Συνημμένα

• IMG892.jpg
    IMG892.jpg
    140,7 KB · Εμφανίσεις: 20
  • IMG889.jpg
    IMG889.jpg
    149,7 KB · Εμφανίσεις: 28
  • IMG825.jpg
    IMG825.jpg
    160,7 KB · Εμφανίσεις: 40
  • IMG876.jpg
    IMG876.jpg
    189,1 KB · Εμφανίσεις: 30
Αυτη τη στριτζοφατσα την αγαπαααααααωωωωωωωω!Ενταξει και ο κομπαρσος με τη σοκολατοφατσα καλος ειναι...

Αυτη τη στριτζοφατσα την αγαπαααααααωωωωωωωω!Ενταξει και ο κομπαρσος με τη σοκολατοφατσα καλος ειναι...
Μα είναι να μην την αγαπήσεις; έχει όλα όσα θες κ ασημένια κ κακιασμένη
Ναι συμπαθητικός είναι κ ο σοκολατόφατσας αλλά τι να σου κάνει ο κακομοίρης ο κομπάρσος

Ναι μωρε,ειναι απλα αναπληρωματικος...Ετσι οπως ειναι και η Μόιρα στο σπιτι μας...Μια ωραια νορβηγιδα που βρηκα,την εδειξα σε μια γειτονισσα και μου ειπε οτι ειναι σαν διαολος.:(

Ναι μωρε,ειναι απλα αναπληρωματικος...Ετσι οπως ειναι και η Μόιρα στο σπιτι μας...Μια ωραια νορβηγιδα που βρηκα,την εδειξα σε μια γειτονισσα και μου ειπε οτι ειναι σαν διαολος.:(
Πωπω καταπληκτική θα είναι μ αρέσουν αυτά τα γατιά που τα φοβούνται έχουν εκτόπισμα:D:up: Για βάλε λινκ να την δω κ εγώ

hembra44.jpg

Αντε βρε που είναι σαν διάολος αυτό το κουκλί εγώ νόμιζα ότι θα είναι άγριο στο πρόσωπο, αυτό είναι πολύ γλυκό. Αλλά πως κ έτσι σου άρεσε σκούρος χρωματισμός εσένα:rolleyes: Δεν θα πάρεις ασημένια τελικά ή θα πάρεις ένα κ ένα για να πετύχεις κι άλλους συνδυασμούς ; Βάλε μου κ κανένα σιλβερ να δω

a020808_Canoncamera08-42_400.jpg
five1.jpg

Πωπω σαν τιγρη Βεγγάλης είναι τα σιλβερ, καταπληκτικά:up::up::up: Τελικά τι θα κάνεις; για ποιους χρωματισμούς σκέφτεσαι;

Αντε βρε που είναι σαν διάολος αυτό το κουκλί εγώ νόμιζα ότι θα είναι άγριο στο πρόσωπο, αυτό είναι πολύ γλυκό. Αλλά πως κ έτσι σου άρεσε σκούρος χρωματισμός εσένα:rolleyes: Δεν θα πάρεις ασημένια τελικά ή θα πάρεις ένα κ ένα για να πετύχεις κι άλλους συνδυασμούς ; Βάλε μου κ κανένα σιλβερ να δω
Δε μου αρεσει ο χρωματισμος,η συγκεκριμενη γατα με ξετρελανε.:D

Δε μου αρεσει ο χρωματισμος,η συγκεκριμενη γατα με ξετρελανε.:D
Και εμένα μου άρεσε Δώρα είναι πολύ όμορφη σκέφτεσαι να την πάρεις;

Μωρε εγω σκεφτομαι να την παρω αλλα σιγα μη μου τη δωσουν!:lol:Ειναι βασιλισσα τους βρε,δεν διδεται.Τωρα ειναι πολυ γλυκια,αλα μεγαλωνοντας αγριευουν στη φατσουλα και δε μου πολυαρεσουν.
Εχω στο μυαλο μου ενα μπλε-κρεμ κοριτσακι που θα εχει πιθανοτητες για πολλα χρωματα,και ενα μαυρο καπνιστο με λιγο λευκο αγορακι.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back