Περσίας maniacs

Τα ζώα πολλές φορές είναι καλύτερα απο τους ανθρώπους... Δενώμαστε τόσο πολύ και τους δίνουμε ανθρώπινη υπόσταση, με αποτέλεσμα όταν φύγουν απο τη ζωή να πονάμε σαν να χάσαμε κάτι απο τον εαυτό μας... Ο Χαρίτος ήταν ενα μικρό κομμάτι της ζωής μας και όμως θα τον θυμώμαστε για πάντα... Αντίο Χαρίτο....

5056_1194550583129_1209362665_30560236_3022143_n.jpg

Ο χαρίτος μου απεβίωσε το σάββατο το πρωί, τα αίτια ήταν οξύ πνευμονικό οίδημα και κληρονομική καρδιακή ανεπάρκεια...
Περιττό να σας πώ οτι κλαίμε τρείς μέρες τώρα παρόλο που το είχαμε μόλις 4 μήνες...

Ήταν μέσα στην εγγύηση απο το μαγαζί που τον είχα αγοράσει και έτσι τώρα θα πρέπει να πάρω ενα άλλο...
Θα ήθελα να σας ρωτήσω αν πάρω θυλικό και το στειρώσω, η στείρωση γίνεται με ενχείρηση? και ποσο καιρό θέλουν να επουλωθούν τα ράμματα? είναι δύσκολη η φροντίδα του?
Λυπάμαι πάρα πολύ για τον Χαρίτο σου... Τι κρίμα τοσο μικρουλι και τοσο αδικα να φύγει... Λάβε σοβαρά αυτα που σου είπαν πιο πάνω τα κορίτσια όμως οσον αφορά τα πετ σοπ:hmm:

το συγκεκριμένο pet shop είναι καλός μου φίλος και τον εμπιστευομαι γιατι και αυτός απο εκτροφέα απευθείας μου το φέρνει.οπότε είναι το ίδιο πράγμα σχεδόν.
Το θέμα είναι για το θυλικό τι γίνεται με τη στείρωση
Συμφωνώ ότι ο άνθρωπος μπορει να ειναι καλός σου φίλος αλλα δεν ξέρεις τι παίζεται στα υποτιθέμενα σωστά εκτροφεια τα οποια του προμηθεύουν γατακια. Μπορει ο ίδιος να έχει κάθε καλη διάθεση να σου φέρει το καλλίτερο αλλα να μην είναι σωστο το γενεολογικό δέντρο του ζώου και οι γονεις να μην είναι ελεγμένοι.
Και στα ζωάκια ευαίσθητων ρατσων παίζει μεγάλο ρόλο η σωστή και ελεγμένη εκτροφή.:hmm:Μήπως να σκεφτόσουν σοβαρά το ενδεχόμενο να πάρεις απο υπεύθυνο εκτροφέα εσύ προσωπικά το γατάκι και να κάνεις κανονίσεις το ποσον απο τον Χαρίτο που έφυγε να το πατσίσεις με τροφές οπως σου είπε η Νόνικα?
Οσο για τη στείρωση της θηλυκιάς γατουλας αν πάρεις, μην φοβάσαι. Γίνεται περίπου μετά τον 1ο της οίστρο, και αν δεν της έχει έρθει μέχρι τους 11 μήνες τότε μπορεις να την κάνεις, και η τομή είναι μικρή, και συνέρχονται πολύ γρήγορα, φτάνει να είναι προσεκτικος και καλός ο γιατρος.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

το συγκεκριμένο pet shop είναι καλός μου φίλος και τον εμπιστευομαι γιατι και αυτός απο εκτροφέα απευθείας μου το φέρνει.οπότε είναι το ίδιο πράγμα σχεδόν.
Το θέμα είναι για το θυλικό τι γίνεται με τη στείρωση

ναι δεν θέλω να αμφισβητήσω τον φίλο σου αλλά μη νομίζεις ότι επειδή έχει πετ σοπ ξέρει τα πάντα για την εκτροφή κ μάλιστα κάθε ράτσας όσο κ καλές προθέσεις να έχεις αν δεν ξέρεις τα υπερ κ τα κατά της φυλής κ αν δεν το ψάξεις καλά κ το κυριότερο αν δεν ξέρεις του γονείς κ τους προγόνους της γάτας μπορεί να υπάρξουν προβλήματα κ μάλιστα μη αναστρέψιμα. Η θηλυκή γάτα στειρώνεται περίπου στους 6-8 μήνες ανάλογα ποτέ θα έχει τον 1ο οίστρο της με επέμβαση γι αυτό θα πρέπει να είσαι προσεκτικός σε ποιο γιατρό θα πας για την στείρωση, διαφορετικά μπορείς να πάρεις μία μεγαλύτερη σε ηλικία γατούλα που θα είναι ήδη στειρωμένη. Βέβαια στα εκτροφεία του εξωτερικού αν ζητήσεις ζώο συντροφιάς σου το δίνουν ήδη στειρωμένο

Ελενα καλα που μου ειπες για την δικη σου τη μπουμπου γιατι ειχα αρχισει να ανησυχω.Μαλλον ειναι το σουλουπι του ετσι γιατι τρωει τον αμπακο και παλι πειναει,εχει τον κλασσικο ανδρικο μεταβολισμο που ζηλευουμε ολες:P
Επειδή το έχω συζητήσει με την εκτροφέα της μου είπε να μην ανησυχώ κ ότι κ η γάτες είναι σαν τους ανθρώπους, όπως υπάρχουν κ άνθρωποι που είναι ξέρεις λεπτεπίλεπτοι έτσι υπάρχουν κ γάτες μινιατούρες γι αυτό μην ανησυχείς, αλώστε ο Ραμσης είχε τόσο καιρό στο δρόμο σιγά σιγά θα πάρει κι άλλα κιλά πιστεύω δεν έχει ηρεμήσει ακόμα το ζώο από την ταλαιπωρία που πέρασε, θα δεις ότι θα παχύνει κι άλλο, αλλά είναι η φύση του να είναι αδύνατος κ πάλι μην ανησυχείς αν τρώει, είναι ζωηρούλης πάει τουαλέτα όλα πάνε μια χαρά απλά ειναι αδύνατος άλλωστε κ της Αναστασίας το Ναλάκι κ αυτό ειναι αδύνατο δεν χρειάζεται να στεναχωριέσαι

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Επειδή το έχω συζητήσει με την εκτροφέα της μου είπε να μην ανησυχώ κ ότι κ η γάτες είναι σαν τους ανθρώπους, όπως υπάρχουν κ άνθρωποι που είναι ξέρεις λεπτεπίλεπτοι έτσι υπάρχουν κ γάτες μινιατούρες γι αυτό μην ανησυχείς, αλώστε ο Ραμσης είχε τόσο καιρό στο δρόμο σιγά σιγά θα πάρει κι άλλα κιλά πιστεύω δεν έχει ηρεμήσει ακόμα το ζώο από την ταλαιπωρία που πέρασε, θα δεις ότι θα παχύνει κι άλλο, αλλά είναι η φύση του να είναι αδύνατος κ πάλι μην ανησυχείς αν τρώει, είναι ζωηρούλης πάει τουαλέτα όλα πάνε μια χαρά απλά ειναι αδύνατος άλλωστε κ της Αναστασίας το Ναλάκι κ αυτό ειναι αδύνατο δεν χρειάζεται να στεναχωριέσαι
Ακριβώς έτσι είναι τα πράγματα. Και μην στενοχωριέσαι. Η Νάλα μου είναι 2.5 κιλά μόνον και στις 17 Ιουλίου γίνεται 2 χρονών το μωράκι μου... Ειναι το σουλούπι της έτσι. Μικροσωμος ήταν και ο μπαμπας της.:)

Ακριβώς έτσι είναι τα πράγματα. Και μην στενοχωριέσαι. Η Νάλα μου είναι 2.5 κιλά μόνον και στις 17 Ιουλίου γίνεται 2 χρονών το μωράκι μου... Ειναι το σουλούπι της έτσι. Μικροσωμος ήταν και ο μπαμπας της.:)
Aναστασάκι βάλε μια Περσοφωτογραφία να φτιάχνει το κέφι μου κάθε φορά που την κοιτάω

Εδω στην Μήλος, σ'ένα ταβερνάκι υπάρχει μία γάτα σαν αυτες στις οικόνες σας! Είναι άσπρη, με γαλάζια μάτια και το τρίχωμα στα ποδαρακια της είναι σαν μποτάκια. Δεν μπορείτε να μαντέψετε πόσο όμορφη γατούλα ειναι. !!!:)

Που είναι καλέ όλες οι περσομαμάδες;;Που χαθήκατε;;:hmm:

Καλέ εδώ είμαστε! Καλημερούδια!!! :):)
Και να ΄μαστε και να μας καμαρώσετε!:)

Περσούλης για τη νονα Έλενα με αγάπη!
DSC00785.jpg

Ναλίτα!
DSC00453.jpg

να ρωτησω κατι??χτες κουρεψα τον γατουλη μου(λογο των κομπων που μετα απο μαχες μηνων ξεφυγαν απο τον ελενχο μου και λογο τριχων που εχανε καθημερινα καθως το σπιτι με το που ανοιγα ανεμιστηρα ηταν ομιχλοδες)...αυτο που θελω να ρωτησω ειναι αν τωρα οταν ανοιγω το κλιματιστικο ο γατουλης μου κρυωνει πιο ευκολα???και αν τωρα που εχει λιγοτερες τρυχες δροσιζεται πιο ευκολα οταν εχει πολυ ζεστη????

να ρωτησω κατι??χτες κουρεψα τον γατουλη μου(λογο των κομπων που μετα απο μαχες μηνων ξεφυγαν απο τον ελενχο μου και λογο τριχων που εχανε καθημερινα καθως το σπιτι με το που ανοιγα ανεμιστηρα ηταν ομιχλοδες)...αυτο που θελω να ρωτησω ειναι αν τωρα οταν ανοιγω το κλιματιστικο ο γατουλης μου κρυωνει πιο ευκολα???και αν τωρα που εχει λιγοτερες τρυχες δροσιζεται πιο ευκολα οταν εχει πολυ ζεστη????
Το τρίχωμα στα γατάκια λειτουργει ως θερμομονωτικό μέσον... Δηλ. με το κρύο τους παρέχει ζέστη και με τη ζέστη ναι μεν ζεσταίνονται αλλα και τους κρατά και μια μόνωση. Νομίζω πως με τον κλιματισμό ναι θα κρυώνει πιο εύκολα και πρέπει να το προσέξεις να μην είναι πολύ χαμηλή η θερμοκρασία. Αν μπορεις να το αποφύγεις να τον κουρέψεις πάλι, καλό θα ήταν. Αρχισε απο τωρα να τον χτενίζεις καθημερινά για να συνηθίσει στην ιδέα της χτένας και έτσι θα ελέγχεις το τρίχωμα και δεν θα ξαναφτάσεις στο σημείο να κάνει κόμπους και να χρειαστει κούρεμα ξανα. Καλή τύχη.:)

Καλέ εδώ είμαστε! Καλημερούδια!!! :):)
Και να ΄μαστε και να μας καμαρώσετε!:)

Περσούλης για τη νονα Έλενα με αγάπη!
DSC00785.jpg

Ναλίτα!
DSC00453.jpg
Τι ωραίες φωτογραφίες
heart.gif
:inlove::inlove: Ευχαριστώ πολύ ανιψάκια μου
heart.gif

Παρακαλούμε νονά. Αλλα θέλουμε κι εμεις φωτο αφιερωμένες του Μπατουλη και της Κάντυς!:)

Παρακαλούμε νονά. Αλλα θέλουμε κι εμεις φωτο αφιερωμένες του Μπατουλη και της Κάντυς!:)
με αγάπη Καντυ κ Μπατ

Συνημμένα

• IMG045.jpg
    IMG045.jpg
    103,2 KB · Εμφανίσεις: 33
  • IMG999.jpg
    IMG999.jpg
    125,4 KB · Εμφανίσεις: 28
  • IMG039.jpg
    IMG039.jpg
    178 KB · Εμφανίσεις: 27
  • IMG915.jpg
    IMG915.jpg
    137,1 KB · Εμφανίσεις: 28
Καντυυυυυυυυυ!Τι ομορφη στριγγλα εισαι εσυ κοριτσι μου.
Καλημερα και σε σενα σοκολατομουρη,τωρα που επεστρεψα στα πατρια ελπιζω να εχω την ευκαιρια να σας γνωριζω και απο κοντα.

με αγάπη Καντυ κ Μπατ
Αγάαααααπες μου ομορφες!!!:up: ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!
Η Κάντυ έχει το γλωσσάκι έξω και με τρελαίνει η ζουζουνα!!! Τι κουκλάρα!! :up:Και το Μπατουλίνι το πανέμορφο!!:up:Οπως κοιτάζει Έλενα μου θυμίζει τον Περσουλη μου. Τι αθώα που είναι και τα δυο τους. Ενω η Καντυ είναι εντελώς σε εγρήγορση η άτιμη
:lol::lol::lol:

Καντυυυυυυυυυ!Τι ομορφη στριγγλα εισαι εσυ κοριτσι μου.
Καλημερα και σε σενα σοκολατομουρη,τωρα που επεστρεψα στα πατρια ελπιζω να εχω την ευκαιρια να σας γνωριζω και απο κοντα.
Είδες τι ωραία bitch είναι; :lol: φυσικά κ θα ρθεις να μας γνωρίσεις από κοντά τώρα το αν θα φύγεις (και πως) δεν ξέρω:hmm:
Αγάαααααπες μου ομορφες!!!:up: ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!
Η Κάντυ έχει το γλωσσάκι έξω και με τρελαίνει η ζουζουνα!!! Τι κουκλάρα!! :up:Και το Μπατουλίνι το πανέμορφο!!:up:Οπως κοιτάζει Έλενα μου θυμίζει τον Περσουλη μου. Τι αθώα που είναι και τα δυο τους. Ενω η Καντυ είναι εντελώς σε εγρήγορση η άτιμη
:lol::lol::lol:
Ναι σαν την Νάλα βρομοθήλυκα τι περιμένεις;:lol: ναι μωρέ είδες τι αθώος κ αγαθός είναι; ειδικά όταν κοιμούνται είναι σαν μωρά εγώ πάω κ τα φιλάω κ τα εκνευρίζω:mad: αλλά δεν μπορώ να αντισταθώ σ αυτά τα μουσουδια όταν κοιμούνται:happy: Χθες με την Κάντυ είχαμε δράματα γιατί προσπάθησαν να κουρέψω τις μασχάλες της μετά το μπάνιο που ειχαν πιάσει 1-2 κομπάκια κ έγινε της κακομοίρας άρχισε να γκαρίζει σαν τον φορτηγατζή κ δεν πρόλαβα να τα κόψω όλα πρέπει όμως να ξαναεπιχειρήσω γιατί θα γεμίσει παντού:/:

Δεν ειναι bitch η νυφουλα μου,ειναι γατα με προσωπικοτητα.:D

Ετσι λένε όλες οι bitches Δώρα ότι αυτό που έχουν λέγεται προσωπικότητα:lol:

Είδες τι ωραία bitch είναι; :lol: φυσικά κ θα ρθεις να μας γνωρίσεις από κοντά τώρα το αν θα φύγεις (και πως) δεν ξέρω:hmm:

Ναι σαν την Νάλα βρομοθήλυκα τι περιμένεις;:lol: ναι μωρέ είδες τι αθώος κ αγαθός είναι; ειδικά όταν κοιμούνται είναι σαν μωρά εγώ πάω κ τα φιλάω κ τα εκνευρίζω:mad: αλλά δεν μπορώ να αντισταθώ σ αυτά τα μουσουδια όταν κοιμούνται:happy: Χθες με την Κάντυ είχαμε δράματα γιατί προσπάθησαν να κουρέψω τις μασχάλες της μετά το μπάνιο που ειχαν πιάσει 1-2 κομπάκια κ έγινε της κακομοίρας άρχισε να γκαρίζει σαν τον φορτηγατζή κ δεν πρόλαβα να τα κόψω όλα πρέπει όμως να ξαναεπιχειρήσω γιατί θα γεμίσει παντού:/:
:lol::lol::lol::lol:Καλά ξεράθηκα με την περιγραφή σου και σε καταννοώ απόλυτα εκεινη τη στιγμή για την ταραχή σου. Εγώ είχα τα ίδια επεισόδια και μάλιστα τα ζωάκια όλα εκτος της Λούσης έπαθαν πλάκα και έμειναν αναυδα ακούγοντας τη Νάλα η οποία επαθε ταρακουλο και υστερία επειδή προσπαθουσα να της καθαρίσω τον πωπο που ετυχε να κολλησουν ακαθαρσίες. Αλλα τα πήρα κι εγώ στο κρανίο. Σου έστειλα και μέιλ με τις λεπτομερειες.:lol:

:lol::lol::lol::lol:Καλά ξεράθηκα με την περιγραφή σου και σε καταννοώ απόλυτα εκεινη τη στιγμή για την ταραχή σου. Εγώ είχα τα ίδια επεισόδια και μάλιστα τα ζωάκια όλα εκτος της Λούσης έπαθαν πλάκα και έμειναν αναυδα ακούγοντας τη Νάλα η οποία επαθε ταρακουλο και υστερία επειδή προσπαθουσα να της καθαρίσω τον πωπο που ετυχε να κολλησουν ακαθαρσίες. Αλλα τα πήρα κι εγώ στο κρανίο. Σου έστειλα και μέιλ με τις λεπτομερειες.:lol:
Καλά η Λούσυ ως γυναίκα θα σκέφτηκε πάλι η Νάλα είναι στις δύσκολες μέρες της γι αυτό έχει κ νεύρα:lol: κ δεν έδωσε σημασία, το προσπέρασε:lol:
Φαντάζεσαι να βάζαμε την Νάλα κ την Κάντυ σε ένα δωμάτιο κ να αρχίσαμε να τις χτενίζουμε τι θα γινόταν; θα φεύγαμε με μαυρισμένα μάτια σκισμένα ρούχα κ τσουρομαδημένες :lol::lol:

Καλά η Λούσυ ως γυναίκα θα σκέφτηκε πάλι η Νάλα είναι στις δύσκολες μέρες της γι αυτό έχει κ νεύρα:lol: κ δεν έδωσε σημασία, το προσπέρασε:lol:
Φαντάζεσαι να βάζαμε την Νάλα κ την Κάντυ σε ένα δωμάτιο κ να αρχίσαμε να τις χτενίζουμε τι θα γινόταν; θα φεύγαμε με μαυρισμένα μάτια σκισμένα ρούχα κ τσουρομαδημένες :lol::lol:
:lol::lol:Καλό....
Αλλα μόνον που η Λούση δεν ταράχτηκε αλλα γαύγιζε και δεν κρατιόταν. ΗΘΕΛΕ να τη φάει νομίζω Κάθε φορά που η Νάλα τσιρίζει στο χτένισμα η Λούση θέλει να την κυνηγήσει και να την δαγκώσει στην ουρα. Σα να λεει: Μωρή ρουφιάνα μονον εμενα θα μαλώνουν? Θα σε φτιάξω εγώ τωρα που τους βγάζεις γλώσσα κι εχεις και νευράκια....:lol:
:lol::lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back