staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2009 στις 13:05 Η staman2 έγραψε: #7.521 31-07-09 13:05 Αρχική Δημοσίευση από rikos20: γεια σας παιδια.ειμαι καινουριος στην παρεα.εχω και εγω ενα περσικο αλλα δυστυχως επειδη ειμαι λιγο ασχετος με τη τεχνολογια δε μπορω να ανεβασω φωτογραφια.οταν θα ξυπνησουν οι υπολοιποι θα ανεβασω Click για ανάπτυξη... Καλώς μας ήρθες κι εσύ!!!! Σιγά σιγά θα τα καταλάβεις όλα. Κι εμεις στην αρχή δεν καταλαβαίναμε και πολλα. Με το καλό να μας συστήσεις και τον γατουλη σου!!! Περιμένουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rikos20 Νεοφερμένο μέλος Ο rikos20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Καλάβρυτα (Αχαΐα). Έχει γράψει 12 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2009 στις 13:08 Ο rikos20 έγραψε: #7.522 31-07-09 13:08 λοιπον, το παιδι μου σε λιγες μερες γινεται 8 μηνων.ειναι γκριζος με κιτρινοπρασινα ματια.ειναι τρελος και πολι εκδηλωτικος με τα συναισθηματα μου.το μονο μου παραπονο ειναι οτι η μουρη του δεν ειναι πλακουτσωτη οπωσ στα περισσοτερα περσικα αλλα ειναι ενας θεος που ειναι πολυ κακομαθημενος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2009 στις 13:08 Η staman2 έγραψε: #7.523 31-07-09 13:08 Αρχική Δημοσίευση από CuteKitty: Αχ, κι εγώ το ίδιο πρόβλημα έχω! Ούτε στην υπογραφή μπορώ να βάλω ούτε στην εικόνα του προφίλ. Δεν ξέρω τι να κάνω... Click για ανάπτυξη... Πρέπει να μπεις στην επεξεργασία προφίλ απο τις επιλογές επάνω και να τα φτιάξεις αυτά. Θα τα συμπληρώνεις ένα ένα. Θα επιλέξεις φωτο απο τον υπολογιστή σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2009 στις 13:08 Η moukelis έγραψε: #7.524 31-07-09 13:08 Για το ανέβασμα φωτογραφιών μπορειτε να δειτε εδω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2009 στις 13:09 Η staman2 έγραψε: #7.525 31-07-09 13:09 Αρχική Δημοσίευση από rikos20: λοιπον, το παιδι μου σε λιγες μερες γινεται 8 μηνων.ειναι γκριζος με κιτρινοπρασινα ματια.ειναι τρελος και πολι εκδηλωτικος με τα συναισθηματα μου.το μονο μου παραπονο ειναι οτι η μουρη του δεν ειναι πλακουτσωτη οπωσ στα περισσοτερα περσικα αλλα ειναι ενας θεος που ειναι πολυ κακομαθημενος. Click για ανάπτυξη... Να τον χαίρεσαι λοιπόν τον κουκλο σου!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2009 στις 13:10 Η staman2 έγραψε: #7.526 31-07-09 13:10 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Για το ανέβασμα φωτογραφιών μπορειτε να δειτε εδω. Click για ανάπτυξη... Γλυκιά μου γλυκιά μου Δωρουλα!!! Πάντα εξυπηρετική και καλή και πρόθυμη με όλους μας και με υπομονή.!!! ΚΑλημερουδια φιλεναδα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CuteKitty Δραστήριο μέλος Η Δήμητρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 633 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2009 στις 13:11 Η CuteKitty: #7.527 31-07-09 13:11 Αχ!! Ευχαριστώ που εινδιαφέρεσαι! Διστυχώς Περσίας δεν έχω (αλλά το όνειρό μου είναι ν' αποκτείσω...) γιατί 16χρονη οι γονείς μου δε θέελουν ζώα στο σπίτι. Έχω μια γάτα (διστυχως όχι δικια μου) που φροντιζω πισω απ' το σπιτι μου και τη φωναζω Sweety ! Η γάτα που ΕΧΩ βρισκεται στο χωριο μου και τη φωνάζω Λίλα! Όταν ήταν μικρή ήταν πάαααρα πολύ παιχριδιάρα αλλά τώρα διστυχώς σοβάρεψε... Αλλά ακόμα απετεί χάδια κάθε φορά που την επισκέπτομαι και αφού φάει πάντα κουρνιάζει στην αγκαλιά μου για να χωνέψει ! Είναι ασπρόμαυρη, 3 χρονών, έχει γεννήσει αρκετές φορές και όλα τα γατάκια είναι πάααρα πολύ χαρούμενα γιατί κόβουν βόλτες σ' όλο το χωριό και δε χανονατι ποτέ! Οπότε είπαμε να μη τη στειρώσουμε από τώρα, ε, αργότερα.. Πάντα περπατά με την ουρά ψηλά και λατρεύει να τη χαιδευουν ανάμεσα στ' αυτιά και στην κοιλιτσα ειναι τα αγαπημενα της σειμια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2009 στις 13:17 Η elvenstar: #7.528 31-07-09 13:17 rikos20 όπως σου είπα κ στο άλλο θέμα ανυπομονούμε να δούμε το νέο περσάκι καλώς μας ήρθατε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rikos20 Νεοφερμένο μέλος Ο rikos20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Καλάβρυτα (Αχαΐα). Έχει γράψει 12 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2009 στις 13:18 Ο rikos20 έγραψε: #7.529 31-07-09 13:18 ευχαριστω για τις πληροφοριες.αμα τα καταφερω θα τισ ανεβασω τωρα αλλιως το απογευματακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2009 στις 13:20 Η staman2 έγραψε: #7.530 31-07-09 13:20 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: rikos20 όπως σου είπα κ στο άλλο θέμα ανυπομονούμε να δούμε το νέο περσάκι καλώς μας ήρθατε Click για ανάπτυξη... Ελενάκι είδες τις ευχές για τον ΜΠΑΤΟΥΛΗ μου? εδώ?πές του ότι είμαι ασυγχώρητη το ξέρω αλλα δεν το συζητήσαμε καθόλου εκεινες τις μέρες κ έτσι μου διέφυγε...........Και ρώτα τον θα με αφήσει να τον ζουλήξω αμα τον δω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2009 στις 13:22 Η Felice έγραψε: #7.531 31-07-09 13:22 Αρχική Δημοσίευση από prince: μα τί γλυκιά γάτα πόσο τρελαίνομαι να βλέπω συνύπαρξη μεγάλων γατιών με κατσουλάκια Αλήθεια τράβα κανένα βίντεο την ώρα που τρώνε Click για ανάπτυξη... ok. Θα το φροντίσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2009 στις 13:25 Η Felice έγραψε: #7.532 31-07-09 13:25 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Αν και καθυστερημένα εύχομαι στον Μπατουλίνο μου τον κούκλο τον αγγελούδο και τον πανέμορφο ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΤΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΤΟΥ με πολλή αγάπη η θεία του και η γατοπαρέα μας! Click για ανάπτυξη... Καλέ τι ωραία κάρτα είναι αυτή?!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2009 στις 20:22 Η elvenstar: #7.533 31-07-09 20:22 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Αν και καθυστερημένα εύχομαι στον Μπατουλίνο μου τον κούκλο τον αγγελούδο και τον πανέμορφο ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΤΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΤΟΥ με πολλή αγάπη η θεία του και η γατοπαρέα μας! Click για ανάπτυξη... Δεν την είχα δει ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ Ευχαριστούμε πολύ θεία Αναστασία κ αγαπητή γατο-σκυλοπαρέα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CuteKitty Δραστήριο μέλος Η Δήμητρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 633 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2009 στις 21:32 Η CuteKitty: #7.534 31-07-09 21:32 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Δεν την είχα δει ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ Ευχαριστούμε πολύ θεία Αναστασία κ αγαπητή γατο-σκυλοπαρέα Click για ανάπτυξη... Συμφωνω με τη Σλιρι!!! Και χροοοοονια πολλα!!! Να τα χιλιοστισεις!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2009 στις 21:43 Η elvenstar: #7.535 31-07-09 21:43 Ο Μπατμαν σε ευχαριστεί πολύ για της ευχές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CuteKitty Δραστήριο μέλος Η Δήμητρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 633 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2009 στις 21:53 Η CuteKitty: #7.536 31-07-09 21:53 Ωραια!!! Να του πεις ευχαριστω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2009 στις 14:40 Η elvenstar: #7.537 01-08-09 14:40 Αρχική Δημοσίευση από CuteKitty: Ωραια!!! Να του πεις ευχαριστω!!! Click για ανάπτυξη... Του το είπα κ μου είπε ότι περιμένει κ το δώρο του εκτός από τις ευχαριστίες Σταυρούλα σου αφιερώνω την φωτογραφία μου κ κάτω χαμηλά έχω βάλει κ το αυτόγραφό μου Κάντυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CuteKitty Δραστήριο μέλος Η Δήμητρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 633 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2009 στις 17:10 Η CuteKitty: #7.538 01-08-09 17:10 Ουουουου!!! Αυτο θα πει αυτογραφο! Ειναι το πιο χαρητομενο πατουσακι που ειδα ποτε!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2009 στις 17:15 Η elvenstar: #7.539 01-08-09 17:15 Τώρα ήρθε κ η σειρά της Κάντυ να σε ευχαριστήσει το γατάκι που έχεις στην υπογραφή είναι δικό σου ή είναι απλά φωτογραφία από το ιντερνετ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CuteKitty Δραστήριο μέλος Η Δήμητρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 633 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2009 στις 17:18 Η CuteKitty: #7.540 01-08-09 17:18 Τη βρηκα στο google αλλα ειναι φτηστο με αυτο που εχω πισω απ' το σπιτι!!!! Δεν εχω ξαναδει τετοια ομοιοτητα!! Επι την ευκαιρια, μηπως ξερεις πως τη μικραθινεις την εικονα??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 375 376 377 378 379 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 377 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 377 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από rikos20: γεια σας παιδια.ειμαι καινουριος στην παρεα.εχω και εγω ενα περσικο αλλα δυστυχως επειδη ειμαι λιγο ασχετος με τη τεχνολογια δε μπορω να ανεβασω φωτογραφια.οταν θα ξυπνησουν οι υπολοιποι θα ανεβασω Click για ανάπτυξη... Καλώς μας ήρθες κι εσύ!!!! Σιγά σιγά θα τα καταλάβεις όλα. Κι εμεις στην αρχή δεν καταλαβαίναμε και πολλα. Με το καλό να μας συστήσεις και τον γατουλη σου!!! Περιμένουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
rikos20 Νεοφερμένο μέλος Ο rikos20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Καλάβρυτα (Αχαΐα). Έχει γράψει 12 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2009 στις 13:08 Ο rikos20 έγραψε: #7.522 31-07-09 13:08 λοιπον, το παιδι μου σε λιγες μερες γινεται 8 μηνων.ειναι γκριζος με κιτρινοπρασινα ματια.ειναι τρελος και πολι εκδηλωτικος με τα συναισθηματα μου.το μονο μου παραπονο ειναι οτι η μουρη του δεν ειναι πλακουτσωτη οπωσ στα περισσοτερα περσικα αλλα ειναι ενας θεος που ειναι πολυ κακομαθημενος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2009 στις 13:08 Η staman2 έγραψε: #7.523 31-07-09 13:08 Αρχική Δημοσίευση από CuteKitty: Αχ, κι εγώ το ίδιο πρόβλημα έχω! Ούτε στην υπογραφή μπορώ να βάλω ούτε στην εικόνα του προφίλ. Δεν ξέρω τι να κάνω... Click για ανάπτυξη... Πρέπει να μπεις στην επεξεργασία προφίλ απο τις επιλογές επάνω και να τα φτιάξεις αυτά. Θα τα συμπληρώνεις ένα ένα. Θα επιλέξεις φωτο απο τον υπολογιστή σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2009 στις 13:08 Η moukelis έγραψε: #7.524 31-07-09 13:08 Για το ανέβασμα φωτογραφιών μπορειτε να δειτε εδω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2009 στις 13:09 Η staman2 έγραψε: #7.525 31-07-09 13:09 Αρχική Δημοσίευση από rikos20: λοιπον, το παιδι μου σε λιγες μερες γινεται 8 μηνων.ειναι γκριζος με κιτρινοπρασινα ματια.ειναι τρελος και πολι εκδηλωτικος με τα συναισθηματα μου.το μονο μου παραπονο ειναι οτι η μουρη του δεν ειναι πλακουτσωτη οπωσ στα περισσοτερα περσικα αλλα ειναι ενας θεος που ειναι πολυ κακομαθημενος. Click για ανάπτυξη... Να τον χαίρεσαι λοιπόν τον κουκλο σου!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2009 στις 13:10 Η staman2 έγραψε: #7.526 31-07-09 13:10 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Για το ανέβασμα φωτογραφιών μπορειτε να δειτε εδω. Click για ανάπτυξη... Γλυκιά μου γλυκιά μου Δωρουλα!!! Πάντα εξυπηρετική και καλή και πρόθυμη με όλους μας και με υπομονή.!!! ΚΑλημερουδια φιλεναδα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CuteKitty Δραστήριο μέλος Η Δήμητρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 633 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2009 στις 13:11 Η CuteKitty: #7.527 31-07-09 13:11 Αχ!! Ευχαριστώ που εινδιαφέρεσαι! Διστυχώς Περσίας δεν έχω (αλλά το όνειρό μου είναι ν' αποκτείσω...) γιατί 16χρονη οι γονείς μου δε θέελουν ζώα στο σπίτι. Έχω μια γάτα (διστυχως όχι δικια μου) που φροντιζω πισω απ' το σπιτι μου και τη φωναζω Sweety ! Η γάτα που ΕΧΩ βρισκεται στο χωριο μου και τη φωνάζω Λίλα! Όταν ήταν μικρή ήταν πάαααρα πολύ παιχριδιάρα αλλά τώρα διστυχώς σοβάρεψε... Αλλά ακόμα απετεί χάδια κάθε φορά που την επισκέπτομαι και αφού φάει πάντα κουρνιάζει στην αγκαλιά μου για να χωνέψει ! Είναι ασπρόμαυρη, 3 χρονών, έχει γεννήσει αρκετές φορές και όλα τα γατάκια είναι πάααρα πολύ χαρούμενα γιατί κόβουν βόλτες σ' όλο το χωριό και δε χανονατι ποτέ! Οπότε είπαμε να μη τη στειρώσουμε από τώρα, ε, αργότερα.. Πάντα περπατά με την ουρά ψηλά και λατρεύει να τη χαιδευουν ανάμεσα στ' αυτιά και στην κοιλιτσα ειναι τα αγαπημενα της σειμια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2009 στις 13:17 Η elvenstar: #7.528 31-07-09 13:17 rikos20 όπως σου είπα κ στο άλλο θέμα ανυπομονούμε να δούμε το νέο περσάκι καλώς μας ήρθατε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rikos20 Νεοφερμένο μέλος Ο rikos20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Καλάβρυτα (Αχαΐα). Έχει γράψει 12 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2009 στις 13:18 Ο rikos20 έγραψε: #7.529 31-07-09 13:18 ευχαριστω για τις πληροφοριες.αμα τα καταφερω θα τισ ανεβασω τωρα αλλιως το απογευματακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2009 στις 13:20 Η staman2 έγραψε: #7.530 31-07-09 13:20 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: rikos20 όπως σου είπα κ στο άλλο θέμα ανυπομονούμε να δούμε το νέο περσάκι καλώς μας ήρθατε Click για ανάπτυξη... Ελενάκι είδες τις ευχές για τον ΜΠΑΤΟΥΛΗ μου? εδώ?πές του ότι είμαι ασυγχώρητη το ξέρω αλλα δεν το συζητήσαμε καθόλου εκεινες τις μέρες κ έτσι μου διέφυγε...........Και ρώτα τον θα με αφήσει να τον ζουλήξω αμα τον δω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2009 στις 13:22 Η Felice έγραψε: #7.531 31-07-09 13:22 Αρχική Δημοσίευση από prince: μα τί γλυκιά γάτα πόσο τρελαίνομαι να βλέπω συνύπαρξη μεγάλων γατιών με κατσουλάκια Αλήθεια τράβα κανένα βίντεο την ώρα που τρώνε Click για ανάπτυξη... ok. Θα το φροντίσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2009 στις 13:25 Η Felice έγραψε: #7.532 31-07-09 13:25 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Αν και καθυστερημένα εύχομαι στον Μπατουλίνο μου τον κούκλο τον αγγελούδο και τον πανέμορφο ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΤΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΤΟΥ με πολλή αγάπη η θεία του και η γατοπαρέα μας! Click για ανάπτυξη... Καλέ τι ωραία κάρτα είναι αυτή?!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2009 στις 20:22 Η elvenstar: #7.533 31-07-09 20:22 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Αν και καθυστερημένα εύχομαι στον Μπατουλίνο μου τον κούκλο τον αγγελούδο και τον πανέμορφο ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΤΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΤΟΥ με πολλή αγάπη η θεία του και η γατοπαρέα μας! Click για ανάπτυξη... Δεν την είχα δει ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ Ευχαριστούμε πολύ θεία Αναστασία κ αγαπητή γατο-σκυλοπαρέα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CuteKitty Δραστήριο μέλος Η Δήμητρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 633 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2009 στις 21:32 Η CuteKitty: #7.534 31-07-09 21:32 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Δεν την είχα δει ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ Ευχαριστούμε πολύ θεία Αναστασία κ αγαπητή γατο-σκυλοπαρέα Click για ανάπτυξη... Συμφωνω με τη Σλιρι!!! Και χροοοοονια πολλα!!! Να τα χιλιοστισεις!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2009 στις 21:43 Η elvenstar: #7.535 31-07-09 21:43 Ο Μπατμαν σε ευχαριστεί πολύ για της ευχές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CuteKitty Δραστήριο μέλος Η Δήμητρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 633 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2009 στις 21:53 Η CuteKitty: #7.536 31-07-09 21:53 Ωραια!!! Να του πεις ευχαριστω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2009 στις 14:40 Η elvenstar: #7.537 01-08-09 14:40 Αρχική Δημοσίευση από CuteKitty: Ωραια!!! Να του πεις ευχαριστω!!! Click για ανάπτυξη... Του το είπα κ μου είπε ότι περιμένει κ το δώρο του εκτός από τις ευχαριστίες Σταυρούλα σου αφιερώνω την φωτογραφία μου κ κάτω χαμηλά έχω βάλει κ το αυτόγραφό μου Κάντυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CuteKitty Δραστήριο μέλος Η Δήμητρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 633 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2009 στις 17:10 Η CuteKitty: #7.538 01-08-09 17:10 Ουουουου!!! Αυτο θα πει αυτογραφο! Ειναι το πιο χαρητομενο πατουσακι που ειδα ποτε!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2009 στις 17:15 Η elvenstar: #7.539 01-08-09 17:15 Τώρα ήρθε κ η σειρά της Κάντυ να σε ευχαριστήσει το γατάκι που έχεις στην υπογραφή είναι δικό σου ή είναι απλά φωτογραφία από το ιντερνετ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CuteKitty Δραστήριο μέλος Η Δήμητρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 633 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2009 στις 17:18 Η CuteKitty: #7.540 01-08-09 17:18 Τη βρηκα στο google αλλα ειναι φτηστο με αυτο που εχω πισω απ' το σπιτι!!!! Δεν εχω ξαναδει τετοια ομοιοτητα!! Επι την ευκαιρια, μηπως ξερεις πως τη μικραθινεις την εικονα??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 375 376 377 378 379 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 377 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 377 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
λοιπον, το παιδι μου σε λιγες μερες γινεται 8 μηνων.ειναι γκριζος με κιτρινοπρασινα ματια.ειναι τρελος και πολι εκδηλωτικος με τα συναισθηματα μου.το μονο μου παραπονο ειναι οτι η μουρη του δεν ειναι πλακουτσωτη οπωσ στα περισσοτερα περσικα αλλα ειναι ενας θεος που ειναι πολυ κακομαθημενος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2009 στις 13:08 Η staman2 έγραψε: #7.523 31-07-09 13:08 Αρχική Δημοσίευση από CuteKitty: Αχ, κι εγώ το ίδιο πρόβλημα έχω! Ούτε στην υπογραφή μπορώ να βάλω ούτε στην εικόνα του προφίλ. Δεν ξέρω τι να κάνω... Click για ανάπτυξη... Πρέπει να μπεις στην επεξεργασία προφίλ απο τις επιλογές επάνω και να τα φτιάξεις αυτά. Θα τα συμπληρώνεις ένα ένα. Θα επιλέξεις φωτο απο τον υπολογιστή σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2009 στις 13:08 Η moukelis έγραψε: #7.524 31-07-09 13:08 Για το ανέβασμα φωτογραφιών μπορειτε να δειτε εδω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2009 στις 13:09 Η staman2 έγραψε: #7.525 31-07-09 13:09 Αρχική Δημοσίευση από rikos20: λοιπον, το παιδι μου σε λιγες μερες γινεται 8 μηνων.ειναι γκριζος με κιτρινοπρασινα ματια.ειναι τρελος και πολι εκδηλωτικος με τα συναισθηματα μου.το μονο μου παραπονο ειναι οτι η μουρη του δεν ειναι πλακουτσωτη οπωσ στα περισσοτερα περσικα αλλα ειναι ενας θεος που ειναι πολυ κακομαθημενος. Click για ανάπτυξη... Να τον χαίρεσαι λοιπόν τον κουκλο σου!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2009 στις 13:10 Η staman2 έγραψε: #7.526 31-07-09 13:10 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Για το ανέβασμα φωτογραφιών μπορειτε να δειτε εδω. Click για ανάπτυξη... Γλυκιά μου γλυκιά μου Δωρουλα!!! Πάντα εξυπηρετική και καλή και πρόθυμη με όλους μας και με υπομονή.!!! ΚΑλημερουδια φιλεναδα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CuteKitty Δραστήριο μέλος Η Δήμητρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 633 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2009 στις 13:11 Η CuteKitty: #7.527 31-07-09 13:11 Αχ!! Ευχαριστώ που εινδιαφέρεσαι! Διστυχώς Περσίας δεν έχω (αλλά το όνειρό μου είναι ν' αποκτείσω...) γιατί 16χρονη οι γονείς μου δε θέελουν ζώα στο σπίτι. Έχω μια γάτα (διστυχως όχι δικια μου) που φροντιζω πισω απ' το σπιτι μου και τη φωναζω Sweety ! Η γάτα που ΕΧΩ βρισκεται στο χωριο μου και τη φωνάζω Λίλα! Όταν ήταν μικρή ήταν πάαααρα πολύ παιχριδιάρα αλλά τώρα διστυχώς σοβάρεψε... Αλλά ακόμα απετεί χάδια κάθε φορά που την επισκέπτομαι και αφού φάει πάντα κουρνιάζει στην αγκαλιά μου για να χωνέψει ! Είναι ασπρόμαυρη, 3 χρονών, έχει γεννήσει αρκετές φορές και όλα τα γατάκια είναι πάααρα πολύ χαρούμενα γιατί κόβουν βόλτες σ' όλο το χωριό και δε χανονατι ποτέ! Οπότε είπαμε να μη τη στειρώσουμε από τώρα, ε, αργότερα.. Πάντα περπατά με την ουρά ψηλά και λατρεύει να τη χαιδευουν ανάμεσα στ' αυτιά και στην κοιλιτσα ειναι τα αγαπημενα της σειμια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2009 στις 13:17 Η elvenstar: #7.528 31-07-09 13:17 rikos20 όπως σου είπα κ στο άλλο θέμα ανυπομονούμε να δούμε το νέο περσάκι καλώς μας ήρθατε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rikos20 Νεοφερμένο μέλος Ο rikos20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Καλάβρυτα (Αχαΐα). Έχει γράψει 12 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2009 στις 13:18 Ο rikos20 έγραψε: #7.529 31-07-09 13:18 ευχαριστω για τις πληροφοριες.αμα τα καταφερω θα τισ ανεβασω τωρα αλλιως το απογευματακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2009 στις 13:20 Η staman2 έγραψε: #7.530 31-07-09 13:20 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: rikos20 όπως σου είπα κ στο άλλο θέμα ανυπομονούμε να δούμε το νέο περσάκι καλώς μας ήρθατε Click για ανάπτυξη... Ελενάκι είδες τις ευχές για τον ΜΠΑΤΟΥΛΗ μου? εδώ?πές του ότι είμαι ασυγχώρητη το ξέρω αλλα δεν το συζητήσαμε καθόλου εκεινες τις μέρες κ έτσι μου διέφυγε...........Και ρώτα τον θα με αφήσει να τον ζουλήξω αμα τον δω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2009 στις 13:22 Η Felice έγραψε: #7.531 31-07-09 13:22 Αρχική Δημοσίευση από prince: μα τί γλυκιά γάτα πόσο τρελαίνομαι να βλέπω συνύπαρξη μεγάλων γατιών με κατσουλάκια Αλήθεια τράβα κανένα βίντεο την ώρα που τρώνε Click για ανάπτυξη... ok. Θα το φροντίσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2009 στις 13:25 Η Felice έγραψε: #7.532 31-07-09 13:25 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Αν και καθυστερημένα εύχομαι στον Μπατουλίνο μου τον κούκλο τον αγγελούδο και τον πανέμορφο ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΤΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΤΟΥ με πολλή αγάπη η θεία του και η γατοπαρέα μας! Click για ανάπτυξη... Καλέ τι ωραία κάρτα είναι αυτή?!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2009 στις 20:22 Η elvenstar: #7.533 31-07-09 20:22 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Αν και καθυστερημένα εύχομαι στον Μπατουλίνο μου τον κούκλο τον αγγελούδο και τον πανέμορφο ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΤΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΤΟΥ με πολλή αγάπη η θεία του και η γατοπαρέα μας! Click για ανάπτυξη... Δεν την είχα δει ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ Ευχαριστούμε πολύ θεία Αναστασία κ αγαπητή γατο-σκυλοπαρέα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CuteKitty Δραστήριο μέλος Η Δήμητρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 633 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2009 στις 21:32 Η CuteKitty: #7.534 31-07-09 21:32 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Δεν την είχα δει ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ Ευχαριστούμε πολύ θεία Αναστασία κ αγαπητή γατο-σκυλοπαρέα Click για ανάπτυξη... Συμφωνω με τη Σλιρι!!! Και χροοοοονια πολλα!!! Να τα χιλιοστισεις!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2009 στις 21:43 Η elvenstar: #7.535 31-07-09 21:43 Ο Μπατμαν σε ευχαριστεί πολύ για της ευχές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CuteKitty Δραστήριο μέλος Η Δήμητρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 633 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2009 στις 21:53 Η CuteKitty: #7.536 31-07-09 21:53 Ωραια!!! Να του πεις ευχαριστω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2009 στις 14:40 Η elvenstar: #7.537 01-08-09 14:40 Αρχική Δημοσίευση από CuteKitty: Ωραια!!! Να του πεις ευχαριστω!!! Click για ανάπτυξη... Του το είπα κ μου είπε ότι περιμένει κ το δώρο του εκτός από τις ευχαριστίες Σταυρούλα σου αφιερώνω την φωτογραφία μου κ κάτω χαμηλά έχω βάλει κ το αυτόγραφό μου Κάντυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CuteKitty Δραστήριο μέλος Η Δήμητρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 633 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2009 στις 17:10 Η CuteKitty: #7.538 01-08-09 17:10 Ουουουου!!! Αυτο θα πει αυτογραφο! Ειναι το πιο χαρητομενο πατουσακι που ειδα ποτε!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2009 στις 17:15 Η elvenstar: #7.539 01-08-09 17:15 Τώρα ήρθε κ η σειρά της Κάντυ να σε ευχαριστήσει το γατάκι που έχεις στην υπογραφή είναι δικό σου ή είναι απλά φωτογραφία από το ιντερνετ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CuteKitty Δραστήριο μέλος Η Δήμητρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 633 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2009 στις 17:18 Η CuteKitty: #7.540 01-08-09 17:18 Τη βρηκα στο google αλλα ειναι φτηστο με αυτο που εχω πισω απ' το σπιτι!!!! Δεν εχω ξαναδει τετοια ομοιοτητα!! Επι την ευκαιρια, μηπως ξερεις πως τη μικραθινεις την εικονα??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 375 376 377 378 379 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 377 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 377 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από CuteKitty: Αχ, κι εγώ το ίδιο πρόβλημα έχω! Ούτε στην υπογραφή μπορώ να βάλω ούτε στην εικόνα του προφίλ. Δεν ξέρω τι να κάνω... Click για ανάπτυξη... Πρέπει να μπεις στην επεξεργασία προφίλ απο τις επιλογές επάνω και να τα φτιάξεις αυτά. Θα τα συμπληρώνεις ένα ένα. Θα επιλέξεις φωτο απο τον υπολογιστή σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2009 στις 13:08 Η moukelis έγραψε: #7.524 31-07-09 13:08 Για το ανέβασμα φωτογραφιών μπορειτε να δειτε εδω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2009 στις 13:09 Η staman2 έγραψε: #7.525 31-07-09 13:09 Αρχική Δημοσίευση από rikos20: λοιπον, το παιδι μου σε λιγες μερες γινεται 8 μηνων.ειναι γκριζος με κιτρινοπρασινα ματια.ειναι τρελος και πολι εκδηλωτικος με τα συναισθηματα μου.το μονο μου παραπονο ειναι οτι η μουρη του δεν ειναι πλακουτσωτη οπωσ στα περισσοτερα περσικα αλλα ειναι ενας θεος που ειναι πολυ κακομαθημενος. Click για ανάπτυξη... Να τον χαίρεσαι λοιπόν τον κουκλο σου!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2009 στις 13:10 Η staman2 έγραψε: #7.526 31-07-09 13:10 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Για το ανέβασμα φωτογραφιών μπορειτε να δειτε εδω. Click για ανάπτυξη... Γλυκιά μου γλυκιά μου Δωρουλα!!! Πάντα εξυπηρετική και καλή και πρόθυμη με όλους μας και με υπομονή.!!! ΚΑλημερουδια φιλεναδα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CuteKitty Δραστήριο μέλος Η Δήμητρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 633 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2009 στις 13:11 Η CuteKitty: #7.527 31-07-09 13:11 Αχ!! Ευχαριστώ που εινδιαφέρεσαι! Διστυχώς Περσίας δεν έχω (αλλά το όνειρό μου είναι ν' αποκτείσω...) γιατί 16χρονη οι γονείς μου δε θέελουν ζώα στο σπίτι. Έχω μια γάτα (διστυχως όχι δικια μου) που φροντιζω πισω απ' το σπιτι μου και τη φωναζω Sweety ! Η γάτα που ΕΧΩ βρισκεται στο χωριο μου και τη φωνάζω Λίλα! Όταν ήταν μικρή ήταν πάαααρα πολύ παιχριδιάρα αλλά τώρα διστυχώς σοβάρεψε... Αλλά ακόμα απετεί χάδια κάθε φορά που την επισκέπτομαι και αφού φάει πάντα κουρνιάζει στην αγκαλιά μου για να χωνέψει ! Είναι ασπρόμαυρη, 3 χρονών, έχει γεννήσει αρκετές φορές και όλα τα γατάκια είναι πάααρα πολύ χαρούμενα γιατί κόβουν βόλτες σ' όλο το χωριό και δε χανονατι ποτέ! Οπότε είπαμε να μη τη στειρώσουμε από τώρα, ε, αργότερα.. Πάντα περπατά με την ουρά ψηλά και λατρεύει να τη χαιδευουν ανάμεσα στ' αυτιά και στην κοιλιτσα ειναι τα αγαπημενα της σειμια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2009 στις 13:17 Η elvenstar: #7.528 31-07-09 13:17 rikos20 όπως σου είπα κ στο άλλο θέμα ανυπομονούμε να δούμε το νέο περσάκι καλώς μας ήρθατε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rikos20 Νεοφερμένο μέλος Ο rikos20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Καλάβρυτα (Αχαΐα). Έχει γράψει 12 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2009 στις 13:18 Ο rikos20 έγραψε: #7.529 31-07-09 13:18 ευχαριστω για τις πληροφοριες.αμα τα καταφερω θα τισ ανεβασω τωρα αλλιως το απογευματακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2009 στις 13:20 Η staman2 έγραψε: #7.530 31-07-09 13:20 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: rikos20 όπως σου είπα κ στο άλλο θέμα ανυπομονούμε να δούμε το νέο περσάκι καλώς μας ήρθατε Click για ανάπτυξη... Ελενάκι είδες τις ευχές για τον ΜΠΑΤΟΥΛΗ μου? εδώ?πές του ότι είμαι ασυγχώρητη το ξέρω αλλα δεν το συζητήσαμε καθόλου εκεινες τις μέρες κ έτσι μου διέφυγε...........Και ρώτα τον θα με αφήσει να τον ζουλήξω αμα τον δω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2009 στις 13:22 Η Felice έγραψε: #7.531 31-07-09 13:22 Αρχική Δημοσίευση από prince: μα τί γλυκιά γάτα πόσο τρελαίνομαι να βλέπω συνύπαρξη μεγάλων γατιών με κατσουλάκια Αλήθεια τράβα κανένα βίντεο την ώρα που τρώνε Click για ανάπτυξη... ok. Θα το φροντίσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2009 στις 13:25 Η Felice έγραψε: #7.532 31-07-09 13:25 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Αν και καθυστερημένα εύχομαι στον Μπατουλίνο μου τον κούκλο τον αγγελούδο και τον πανέμορφο ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΤΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΤΟΥ με πολλή αγάπη η θεία του και η γατοπαρέα μας! Click για ανάπτυξη... Καλέ τι ωραία κάρτα είναι αυτή?!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2009 στις 20:22 Η elvenstar: #7.533 31-07-09 20:22 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Αν και καθυστερημένα εύχομαι στον Μπατουλίνο μου τον κούκλο τον αγγελούδο και τον πανέμορφο ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΤΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΤΟΥ με πολλή αγάπη η θεία του και η γατοπαρέα μας! Click για ανάπτυξη... Δεν την είχα δει ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ Ευχαριστούμε πολύ θεία Αναστασία κ αγαπητή γατο-σκυλοπαρέα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CuteKitty Δραστήριο μέλος Η Δήμητρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 633 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2009 στις 21:32 Η CuteKitty: #7.534 31-07-09 21:32 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Δεν την είχα δει ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ Ευχαριστούμε πολύ θεία Αναστασία κ αγαπητή γατο-σκυλοπαρέα Click για ανάπτυξη... Συμφωνω με τη Σλιρι!!! Και χροοοοονια πολλα!!! Να τα χιλιοστισεις!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2009 στις 21:43 Η elvenstar: #7.535 31-07-09 21:43 Ο Μπατμαν σε ευχαριστεί πολύ για της ευχές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CuteKitty Δραστήριο μέλος Η Δήμητρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 633 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2009 στις 21:53 Η CuteKitty: #7.536 31-07-09 21:53 Ωραια!!! Να του πεις ευχαριστω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2009 στις 14:40 Η elvenstar: #7.537 01-08-09 14:40 Αρχική Δημοσίευση από CuteKitty: Ωραια!!! Να του πεις ευχαριστω!!! Click για ανάπτυξη... Του το είπα κ μου είπε ότι περιμένει κ το δώρο του εκτός από τις ευχαριστίες Σταυρούλα σου αφιερώνω την φωτογραφία μου κ κάτω χαμηλά έχω βάλει κ το αυτόγραφό μου Κάντυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CuteKitty Δραστήριο μέλος Η Δήμητρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 633 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2009 στις 17:10 Η CuteKitty: #7.538 01-08-09 17:10 Ουουουου!!! Αυτο θα πει αυτογραφο! Ειναι το πιο χαρητομενο πατουσακι που ειδα ποτε!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2009 στις 17:15 Η elvenstar: #7.539 01-08-09 17:15 Τώρα ήρθε κ η σειρά της Κάντυ να σε ευχαριστήσει το γατάκι που έχεις στην υπογραφή είναι δικό σου ή είναι απλά φωτογραφία από το ιντερνετ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CuteKitty Δραστήριο μέλος Η Δήμητρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 633 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2009 στις 17:18 Η CuteKitty: #7.540 01-08-09 17:18 Τη βρηκα στο google αλλα ειναι φτηστο με αυτο που εχω πισω απ' το σπιτι!!!! Δεν εχω ξαναδει τετοια ομοιοτητα!! Επι την ευκαιρια, μηπως ξερεις πως τη μικραθινεις την εικονα??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 375 376 377 378 379 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 377 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 377 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Για το ανέβασμα φωτογραφιών μπορειτε να δειτε εδω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2009 στις 13:09 Η staman2 έγραψε: #7.525 31-07-09 13:09 Αρχική Δημοσίευση από rikos20: λοιπον, το παιδι μου σε λιγες μερες γινεται 8 μηνων.ειναι γκριζος με κιτρινοπρασινα ματια.ειναι τρελος και πολι εκδηλωτικος με τα συναισθηματα μου.το μονο μου παραπονο ειναι οτι η μουρη του δεν ειναι πλακουτσωτη οπωσ στα περισσοτερα περσικα αλλα ειναι ενας θεος που ειναι πολυ κακομαθημενος. Click για ανάπτυξη... Να τον χαίρεσαι λοιπόν τον κουκλο σου!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2009 στις 13:10 Η staman2 έγραψε: #7.526 31-07-09 13:10 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Για το ανέβασμα φωτογραφιών μπορειτε να δειτε εδω. Click για ανάπτυξη... Γλυκιά μου γλυκιά μου Δωρουλα!!! Πάντα εξυπηρετική και καλή και πρόθυμη με όλους μας και με υπομονή.!!! ΚΑλημερουδια φιλεναδα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CuteKitty Δραστήριο μέλος Η Δήμητρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 633 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2009 στις 13:11 Η CuteKitty: #7.527 31-07-09 13:11 Αχ!! Ευχαριστώ που εινδιαφέρεσαι! Διστυχώς Περσίας δεν έχω (αλλά το όνειρό μου είναι ν' αποκτείσω...) γιατί 16χρονη οι γονείς μου δε θέελουν ζώα στο σπίτι. Έχω μια γάτα (διστυχως όχι δικια μου) που φροντιζω πισω απ' το σπιτι μου και τη φωναζω Sweety ! Η γάτα που ΕΧΩ βρισκεται στο χωριο μου και τη φωνάζω Λίλα! Όταν ήταν μικρή ήταν πάαααρα πολύ παιχριδιάρα αλλά τώρα διστυχώς σοβάρεψε... Αλλά ακόμα απετεί χάδια κάθε φορά που την επισκέπτομαι και αφού φάει πάντα κουρνιάζει στην αγκαλιά μου για να χωνέψει ! Είναι ασπρόμαυρη, 3 χρονών, έχει γεννήσει αρκετές φορές και όλα τα γατάκια είναι πάααρα πολύ χαρούμενα γιατί κόβουν βόλτες σ' όλο το χωριό και δε χανονατι ποτέ! Οπότε είπαμε να μη τη στειρώσουμε από τώρα, ε, αργότερα.. Πάντα περπατά με την ουρά ψηλά και λατρεύει να τη χαιδευουν ανάμεσα στ' αυτιά και στην κοιλιτσα ειναι τα αγαπημενα της σειμια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2009 στις 13:17 Η elvenstar: #7.528 31-07-09 13:17 rikos20 όπως σου είπα κ στο άλλο θέμα ανυπομονούμε να δούμε το νέο περσάκι καλώς μας ήρθατε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rikos20 Νεοφερμένο μέλος Ο rikos20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Καλάβρυτα (Αχαΐα). Έχει γράψει 12 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2009 στις 13:18 Ο rikos20 έγραψε: #7.529 31-07-09 13:18 ευχαριστω για τις πληροφοριες.αμα τα καταφερω θα τισ ανεβασω τωρα αλλιως το απογευματακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2009 στις 13:20 Η staman2 έγραψε: #7.530 31-07-09 13:20 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: rikos20 όπως σου είπα κ στο άλλο θέμα ανυπομονούμε να δούμε το νέο περσάκι καλώς μας ήρθατε Click για ανάπτυξη... Ελενάκι είδες τις ευχές για τον ΜΠΑΤΟΥΛΗ μου? εδώ?πές του ότι είμαι ασυγχώρητη το ξέρω αλλα δεν το συζητήσαμε καθόλου εκεινες τις μέρες κ έτσι μου διέφυγε...........Και ρώτα τον θα με αφήσει να τον ζουλήξω αμα τον δω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2009 στις 13:22 Η Felice έγραψε: #7.531 31-07-09 13:22 Αρχική Δημοσίευση από prince: μα τί γλυκιά γάτα πόσο τρελαίνομαι να βλέπω συνύπαρξη μεγάλων γατιών με κατσουλάκια Αλήθεια τράβα κανένα βίντεο την ώρα που τρώνε Click για ανάπτυξη... ok. Θα το φροντίσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2009 στις 13:25 Η Felice έγραψε: #7.532 31-07-09 13:25 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Αν και καθυστερημένα εύχομαι στον Μπατουλίνο μου τον κούκλο τον αγγελούδο και τον πανέμορφο ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΤΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΤΟΥ με πολλή αγάπη η θεία του και η γατοπαρέα μας! Click για ανάπτυξη... Καλέ τι ωραία κάρτα είναι αυτή?!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2009 στις 20:22 Η elvenstar: #7.533 31-07-09 20:22 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Αν και καθυστερημένα εύχομαι στον Μπατουλίνο μου τον κούκλο τον αγγελούδο και τον πανέμορφο ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΤΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΤΟΥ με πολλή αγάπη η θεία του και η γατοπαρέα μας! Click για ανάπτυξη... Δεν την είχα δει ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ Ευχαριστούμε πολύ θεία Αναστασία κ αγαπητή γατο-σκυλοπαρέα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CuteKitty Δραστήριο μέλος Η Δήμητρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 633 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2009 στις 21:32 Η CuteKitty: #7.534 31-07-09 21:32 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Δεν την είχα δει ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ Ευχαριστούμε πολύ θεία Αναστασία κ αγαπητή γατο-σκυλοπαρέα Click για ανάπτυξη... Συμφωνω με τη Σλιρι!!! Και χροοοοονια πολλα!!! Να τα χιλιοστισεις!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2009 στις 21:43 Η elvenstar: #7.535 31-07-09 21:43 Ο Μπατμαν σε ευχαριστεί πολύ για της ευχές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CuteKitty Δραστήριο μέλος Η Δήμητρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 633 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2009 στις 21:53 Η CuteKitty: #7.536 31-07-09 21:53 Ωραια!!! Να του πεις ευχαριστω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2009 στις 14:40 Η elvenstar: #7.537 01-08-09 14:40 Αρχική Δημοσίευση από CuteKitty: Ωραια!!! Να του πεις ευχαριστω!!! Click για ανάπτυξη... Του το είπα κ μου είπε ότι περιμένει κ το δώρο του εκτός από τις ευχαριστίες Σταυρούλα σου αφιερώνω την φωτογραφία μου κ κάτω χαμηλά έχω βάλει κ το αυτόγραφό μου Κάντυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CuteKitty Δραστήριο μέλος Η Δήμητρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 633 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2009 στις 17:10 Η CuteKitty: #7.538 01-08-09 17:10 Ουουουου!!! Αυτο θα πει αυτογραφο! Ειναι το πιο χαρητομενο πατουσακι που ειδα ποτε!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2009 στις 17:15 Η elvenstar: #7.539 01-08-09 17:15 Τώρα ήρθε κ η σειρά της Κάντυ να σε ευχαριστήσει το γατάκι που έχεις στην υπογραφή είναι δικό σου ή είναι απλά φωτογραφία από το ιντερνετ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CuteKitty Δραστήριο μέλος Η Δήμητρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 633 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2009 στις 17:18 Η CuteKitty: #7.540 01-08-09 17:18 Τη βρηκα στο google αλλα ειναι φτηστο με αυτο που εχω πισω απ' το σπιτι!!!! Δεν εχω ξαναδει τετοια ομοιοτητα!! Επι την ευκαιρια, μηπως ξερεις πως τη μικραθινεις την εικονα??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 375 376 377 378 379 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 377 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 377 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από rikos20: λοιπον, το παιδι μου σε λιγες μερες γινεται 8 μηνων.ειναι γκριζος με κιτρινοπρασινα ματια.ειναι τρελος και πολι εκδηλωτικος με τα συναισθηματα μου.το μονο μου παραπονο ειναι οτι η μουρη του δεν ειναι πλακουτσωτη οπωσ στα περισσοτερα περσικα αλλα ειναι ενας θεος που ειναι πολυ κακομαθημενος. Click για ανάπτυξη... Να τον χαίρεσαι λοιπόν τον κουκλο σου!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2009 στις 13:10 Η staman2 έγραψε: #7.526 31-07-09 13:10 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Για το ανέβασμα φωτογραφιών μπορειτε να δειτε εδω. Click για ανάπτυξη... Γλυκιά μου γλυκιά μου Δωρουλα!!! Πάντα εξυπηρετική και καλή και πρόθυμη με όλους μας και με υπομονή.!!! ΚΑλημερουδια φιλεναδα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CuteKitty Δραστήριο μέλος Η Δήμητρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 633 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2009 στις 13:11 Η CuteKitty: #7.527 31-07-09 13:11 Αχ!! Ευχαριστώ που εινδιαφέρεσαι! Διστυχώς Περσίας δεν έχω (αλλά το όνειρό μου είναι ν' αποκτείσω...) γιατί 16χρονη οι γονείς μου δε θέελουν ζώα στο σπίτι. Έχω μια γάτα (διστυχως όχι δικια μου) που φροντιζω πισω απ' το σπιτι μου και τη φωναζω Sweety ! Η γάτα που ΕΧΩ βρισκεται στο χωριο μου και τη φωνάζω Λίλα! Όταν ήταν μικρή ήταν πάαααρα πολύ παιχριδιάρα αλλά τώρα διστυχώς σοβάρεψε... Αλλά ακόμα απετεί χάδια κάθε φορά που την επισκέπτομαι και αφού φάει πάντα κουρνιάζει στην αγκαλιά μου για να χωνέψει ! Είναι ασπρόμαυρη, 3 χρονών, έχει γεννήσει αρκετές φορές και όλα τα γατάκια είναι πάααρα πολύ χαρούμενα γιατί κόβουν βόλτες σ' όλο το χωριό και δε χανονατι ποτέ! Οπότε είπαμε να μη τη στειρώσουμε από τώρα, ε, αργότερα.. Πάντα περπατά με την ουρά ψηλά και λατρεύει να τη χαιδευουν ανάμεσα στ' αυτιά και στην κοιλιτσα ειναι τα αγαπημενα της σειμια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2009 στις 13:17 Η elvenstar: #7.528 31-07-09 13:17 rikos20 όπως σου είπα κ στο άλλο θέμα ανυπομονούμε να δούμε το νέο περσάκι καλώς μας ήρθατε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rikos20 Νεοφερμένο μέλος Ο rikos20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Καλάβρυτα (Αχαΐα). Έχει γράψει 12 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2009 στις 13:18 Ο rikos20 έγραψε: #7.529 31-07-09 13:18 ευχαριστω για τις πληροφοριες.αμα τα καταφερω θα τισ ανεβασω τωρα αλλιως το απογευματακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2009 στις 13:20 Η staman2 έγραψε: #7.530 31-07-09 13:20 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: rikos20 όπως σου είπα κ στο άλλο θέμα ανυπομονούμε να δούμε το νέο περσάκι καλώς μας ήρθατε Click για ανάπτυξη... Ελενάκι είδες τις ευχές για τον ΜΠΑΤΟΥΛΗ μου? εδώ?πές του ότι είμαι ασυγχώρητη το ξέρω αλλα δεν το συζητήσαμε καθόλου εκεινες τις μέρες κ έτσι μου διέφυγε...........Και ρώτα τον θα με αφήσει να τον ζουλήξω αμα τον δω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2009 στις 13:22 Η Felice έγραψε: #7.531 31-07-09 13:22 Αρχική Δημοσίευση από prince: μα τί γλυκιά γάτα πόσο τρελαίνομαι να βλέπω συνύπαρξη μεγάλων γατιών με κατσουλάκια Αλήθεια τράβα κανένα βίντεο την ώρα που τρώνε Click για ανάπτυξη... ok. Θα το φροντίσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2009 στις 13:25 Η Felice έγραψε: #7.532 31-07-09 13:25 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Αν και καθυστερημένα εύχομαι στον Μπατουλίνο μου τον κούκλο τον αγγελούδο και τον πανέμορφο ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΤΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΤΟΥ με πολλή αγάπη η θεία του και η γατοπαρέα μας! Click για ανάπτυξη... Καλέ τι ωραία κάρτα είναι αυτή?!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2009 στις 20:22 Η elvenstar: #7.533 31-07-09 20:22 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Αν και καθυστερημένα εύχομαι στον Μπατουλίνο μου τον κούκλο τον αγγελούδο και τον πανέμορφο ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΤΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΤΟΥ με πολλή αγάπη η θεία του και η γατοπαρέα μας! Click για ανάπτυξη... Δεν την είχα δει ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ Ευχαριστούμε πολύ θεία Αναστασία κ αγαπητή γατο-σκυλοπαρέα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CuteKitty Δραστήριο μέλος Η Δήμητρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 633 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2009 στις 21:32 Η CuteKitty: #7.534 31-07-09 21:32 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Δεν την είχα δει ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ Ευχαριστούμε πολύ θεία Αναστασία κ αγαπητή γατο-σκυλοπαρέα Click για ανάπτυξη... Συμφωνω με τη Σλιρι!!! Και χροοοοονια πολλα!!! Να τα χιλιοστισεις!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2009 στις 21:43 Η elvenstar: #7.535 31-07-09 21:43 Ο Μπατμαν σε ευχαριστεί πολύ για της ευχές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CuteKitty Δραστήριο μέλος Η Δήμητρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 633 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2009 στις 21:53 Η CuteKitty: #7.536 31-07-09 21:53 Ωραια!!! Να του πεις ευχαριστω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2009 στις 14:40 Η elvenstar: #7.537 01-08-09 14:40 Αρχική Δημοσίευση από CuteKitty: Ωραια!!! Να του πεις ευχαριστω!!! Click για ανάπτυξη... Του το είπα κ μου είπε ότι περιμένει κ το δώρο του εκτός από τις ευχαριστίες Σταυρούλα σου αφιερώνω την φωτογραφία μου κ κάτω χαμηλά έχω βάλει κ το αυτόγραφό μου Κάντυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CuteKitty Δραστήριο μέλος Η Δήμητρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 633 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2009 στις 17:10 Η CuteKitty: #7.538 01-08-09 17:10 Ουουουου!!! Αυτο θα πει αυτογραφο! Ειναι το πιο χαρητομενο πατουσακι που ειδα ποτε!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2009 στις 17:15 Η elvenstar: #7.539 01-08-09 17:15 Τώρα ήρθε κ η σειρά της Κάντυ να σε ευχαριστήσει το γατάκι που έχεις στην υπογραφή είναι δικό σου ή είναι απλά φωτογραφία από το ιντερνετ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CuteKitty Δραστήριο μέλος Η Δήμητρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 633 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2009 στις 17:18 Η CuteKitty: #7.540 01-08-09 17:18 Τη βρηκα στο google αλλα ειναι φτηστο με αυτο που εχω πισω απ' το σπιτι!!!! Δεν εχω ξαναδει τετοια ομοιοτητα!! Επι την ευκαιρια, μηπως ξερεις πως τη μικραθινεις την εικονα??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 375 376 377 378 379 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 377 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 377 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Για το ανέβασμα φωτογραφιών μπορειτε να δειτε εδω. Click για ανάπτυξη... Γλυκιά μου γλυκιά μου Δωρουλα!!! Πάντα εξυπηρετική και καλή και πρόθυμη με όλους μας και με υπομονή.!!! ΚΑλημερουδια φιλεναδα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
CuteKitty Δραστήριο μέλος Η Δήμητρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 633 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2009 στις 13:11 Η CuteKitty: #7.527 31-07-09 13:11 Αχ!! Ευχαριστώ που εινδιαφέρεσαι! Διστυχώς Περσίας δεν έχω (αλλά το όνειρό μου είναι ν' αποκτείσω...) γιατί 16χρονη οι γονείς μου δε θέελουν ζώα στο σπίτι. Έχω μια γάτα (διστυχως όχι δικια μου) που φροντιζω πισω απ' το σπιτι μου και τη φωναζω Sweety ! Η γάτα που ΕΧΩ βρισκεται στο χωριο μου και τη φωνάζω Λίλα! Όταν ήταν μικρή ήταν πάαααρα πολύ παιχριδιάρα αλλά τώρα διστυχώς σοβάρεψε... Αλλά ακόμα απετεί χάδια κάθε φορά που την επισκέπτομαι και αφού φάει πάντα κουρνιάζει στην αγκαλιά μου για να χωνέψει ! Είναι ασπρόμαυρη, 3 χρονών, έχει γεννήσει αρκετές φορές και όλα τα γατάκια είναι πάααρα πολύ χαρούμενα γιατί κόβουν βόλτες σ' όλο το χωριό και δε χανονατι ποτέ! Οπότε είπαμε να μη τη στειρώσουμε από τώρα, ε, αργότερα.. Πάντα περπατά με την ουρά ψηλά και λατρεύει να τη χαιδευουν ανάμεσα στ' αυτιά και στην κοιλιτσα ειναι τα αγαπημενα της σειμια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2009 στις 13:17 Η elvenstar: #7.528 31-07-09 13:17 rikos20 όπως σου είπα κ στο άλλο θέμα ανυπομονούμε να δούμε το νέο περσάκι καλώς μας ήρθατε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rikos20 Νεοφερμένο μέλος Ο rikos20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Καλάβρυτα (Αχαΐα). Έχει γράψει 12 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2009 στις 13:18 Ο rikos20 έγραψε: #7.529 31-07-09 13:18 ευχαριστω για τις πληροφοριες.αμα τα καταφερω θα τισ ανεβασω τωρα αλλιως το απογευματακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2009 στις 13:20 Η staman2 έγραψε: #7.530 31-07-09 13:20 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: rikos20 όπως σου είπα κ στο άλλο θέμα ανυπομονούμε να δούμε το νέο περσάκι καλώς μας ήρθατε Click για ανάπτυξη... Ελενάκι είδες τις ευχές για τον ΜΠΑΤΟΥΛΗ μου? εδώ?πές του ότι είμαι ασυγχώρητη το ξέρω αλλα δεν το συζητήσαμε καθόλου εκεινες τις μέρες κ έτσι μου διέφυγε...........Και ρώτα τον θα με αφήσει να τον ζουλήξω αμα τον δω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2009 στις 13:22 Η Felice έγραψε: #7.531 31-07-09 13:22 Αρχική Δημοσίευση από prince: μα τί γλυκιά γάτα πόσο τρελαίνομαι να βλέπω συνύπαρξη μεγάλων γατιών με κατσουλάκια Αλήθεια τράβα κανένα βίντεο την ώρα που τρώνε Click για ανάπτυξη... ok. Θα το φροντίσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2009 στις 13:25 Η Felice έγραψε: #7.532 31-07-09 13:25 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Αν και καθυστερημένα εύχομαι στον Μπατουλίνο μου τον κούκλο τον αγγελούδο και τον πανέμορφο ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΤΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΤΟΥ με πολλή αγάπη η θεία του και η γατοπαρέα μας! Click για ανάπτυξη... Καλέ τι ωραία κάρτα είναι αυτή?!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2009 στις 20:22 Η elvenstar: #7.533 31-07-09 20:22 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Αν και καθυστερημένα εύχομαι στον Μπατουλίνο μου τον κούκλο τον αγγελούδο και τον πανέμορφο ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΤΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΤΟΥ με πολλή αγάπη η θεία του και η γατοπαρέα μας! Click για ανάπτυξη... Δεν την είχα δει ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ Ευχαριστούμε πολύ θεία Αναστασία κ αγαπητή γατο-σκυλοπαρέα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CuteKitty Δραστήριο μέλος Η Δήμητρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 633 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2009 στις 21:32 Η CuteKitty: #7.534 31-07-09 21:32 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Δεν την είχα δει ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ Ευχαριστούμε πολύ θεία Αναστασία κ αγαπητή γατο-σκυλοπαρέα Click για ανάπτυξη... Συμφωνω με τη Σλιρι!!! Και χροοοοονια πολλα!!! Να τα χιλιοστισεις!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2009 στις 21:43 Η elvenstar: #7.535 31-07-09 21:43 Ο Μπατμαν σε ευχαριστεί πολύ για της ευχές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CuteKitty Δραστήριο μέλος Η Δήμητρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 633 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2009 στις 21:53 Η CuteKitty: #7.536 31-07-09 21:53 Ωραια!!! Να του πεις ευχαριστω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2009 στις 14:40 Η elvenstar: #7.537 01-08-09 14:40 Αρχική Δημοσίευση από CuteKitty: Ωραια!!! Να του πεις ευχαριστω!!! Click για ανάπτυξη... Του το είπα κ μου είπε ότι περιμένει κ το δώρο του εκτός από τις ευχαριστίες Σταυρούλα σου αφιερώνω την φωτογραφία μου κ κάτω χαμηλά έχω βάλει κ το αυτόγραφό μου Κάντυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CuteKitty Δραστήριο μέλος Η Δήμητρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 633 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2009 στις 17:10 Η CuteKitty: #7.538 01-08-09 17:10 Ουουουου!!! Αυτο θα πει αυτογραφο! Ειναι το πιο χαρητομενο πατουσακι που ειδα ποτε!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2009 στις 17:15 Η elvenstar: #7.539 01-08-09 17:15 Τώρα ήρθε κ η σειρά της Κάντυ να σε ευχαριστήσει το γατάκι που έχεις στην υπογραφή είναι δικό σου ή είναι απλά φωτογραφία από το ιντερνετ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CuteKitty Δραστήριο μέλος Η Δήμητρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 633 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2009 στις 17:18 Η CuteKitty: #7.540 01-08-09 17:18 Τη βρηκα στο google αλλα ειναι φτηστο με αυτο που εχω πισω απ' το σπιτι!!!! Δεν εχω ξαναδει τετοια ομοιοτητα!! Επι την ευκαιρια, μηπως ξερεις πως τη μικραθινεις την εικονα??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 375 376 377 378 379 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 377 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 377 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αχ!! Ευχαριστώ που εινδιαφέρεσαι! Διστυχώς Περσίας δεν έχω (αλλά το όνειρό μου είναι ν' αποκτείσω...) γιατί 16χρονη οι γονείς μου δε θέελουν ζώα στο σπίτι. Έχω μια γάτα (διστυχως όχι δικια μου) που φροντιζω πισω απ' το σπιτι μου και τη φωναζω Sweety ! Η γάτα που ΕΧΩ βρισκεται στο χωριο μου και τη φωνάζω Λίλα! Όταν ήταν μικρή ήταν πάαααρα πολύ παιχριδιάρα αλλά τώρα διστυχώς σοβάρεψε... Αλλά ακόμα απετεί χάδια κάθε φορά που την επισκέπτομαι και αφού φάει πάντα κουρνιάζει στην αγκαλιά μου για να χωνέψει ! Είναι ασπρόμαυρη, 3 χρονών, έχει γεννήσει αρκετές φορές και όλα τα γατάκια είναι πάααρα πολύ χαρούμενα γιατί κόβουν βόλτες σ' όλο το χωριό και δε χανονατι ποτέ! Οπότε είπαμε να μη τη στειρώσουμε από τώρα, ε, αργότερα.. Πάντα περπατά με την ουρά ψηλά και λατρεύει να τη χαιδευουν ανάμεσα στ' αυτιά και στην κοιλιτσα ειναι τα αγαπημενα της σειμια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2009 στις 13:17 Η elvenstar: #7.528 31-07-09 13:17 rikos20 όπως σου είπα κ στο άλλο θέμα ανυπομονούμε να δούμε το νέο περσάκι καλώς μας ήρθατε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rikos20 Νεοφερμένο μέλος Ο rikos20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Καλάβρυτα (Αχαΐα). Έχει γράψει 12 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2009 στις 13:18 Ο rikos20 έγραψε: #7.529 31-07-09 13:18 ευχαριστω για τις πληροφοριες.αμα τα καταφερω θα τισ ανεβασω τωρα αλλιως το απογευματακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2009 στις 13:20 Η staman2 έγραψε: #7.530 31-07-09 13:20 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: rikos20 όπως σου είπα κ στο άλλο θέμα ανυπομονούμε να δούμε το νέο περσάκι καλώς μας ήρθατε Click για ανάπτυξη... Ελενάκι είδες τις ευχές για τον ΜΠΑΤΟΥΛΗ μου? εδώ?πές του ότι είμαι ασυγχώρητη το ξέρω αλλα δεν το συζητήσαμε καθόλου εκεινες τις μέρες κ έτσι μου διέφυγε...........Και ρώτα τον θα με αφήσει να τον ζουλήξω αμα τον δω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2009 στις 13:22 Η Felice έγραψε: #7.531 31-07-09 13:22 Αρχική Δημοσίευση από prince: μα τί γλυκιά γάτα πόσο τρελαίνομαι να βλέπω συνύπαρξη μεγάλων γατιών με κατσουλάκια Αλήθεια τράβα κανένα βίντεο την ώρα που τρώνε Click για ανάπτυξη... ok. Θα το φροντίσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2009 στις 13:25 Η Felice έγραψε: #7.532 31-07-09 13:25 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Αν και καθυστερημένα εύχομαι στον Μπατουλίνο μου τον κούκλο τον αγγελούδο και τον πανέμορφο ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΤΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΤΟΥ με πολλή αγάπη η θεία του και η γατοπαρέα μας! Click για ανάπτυξη... Καλέ τι ωραία κάρτα είναι αυτή?!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2009 στις 20:22 Η elvenstar: #7.533 31-07-09 20:22 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Αν και καθυστερημένα εύχομαι στον Μπατουλίνο μου τον κούκλο τον αγγελούδο και τον πανέμορφο ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΤΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΤΟΥ με πολλή αγάπη η θεία του και η γατοπαρέα μας! Click για ανάπτυξη... Δεν την είχα δει ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ Ευχαριστούμε πολύ θεία Αναστασία κ αγαπητή γατο-σκυλοπαρέα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CuteKitty Δραστήριο μέλος Η Δήμητρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 633 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2009 στις 21:32 Η CuteKitty: #7.534 31-07-09 21:32 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Δεν την είχα δει ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ Ευχαριστούμε πολύ θεία Αναστασία κ αγαπητή γατο-σκυλοπαρέα Click για ανάπτυξη... Συμφωνω με τη Σλιρι!!! Και χροοοοονια πολλα!!! Να τα χιλιοστισεις!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2009 στις 21:43 Η elvenstar: #7.535 31-07-09 21:43 Ο Μπατμαν σε ευχαριστεί πολύ για της ευχές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CuteKitty Δραστήριο μέλος Η Δήμητρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 633 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2009 στις 21:53 Η CuteKitty: #7.536 31-07-09 21:53 Ωραια!!! Να του πεις ευχαριστω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2009 στις 14:40 Η elvenstar: #7.537 01-08-09 14:40 Αρχική Δημοσίευση από CuteKitty: Ωραια!!! Να του πεις ευχαριστω!!! Click για ανάπτυξη... Του το είπα κ μου είπε ότι περιμένει κ το δώρο του εκτός από τις ευχαριστίες Σταυρούλα σου αφιερώνω την φωτογραφία μου κ κάτω χαμηλά έχω βάλει κ το αυτόγραφό μου Κάντυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CuteKitty Δραστήριο μέλος Η Δήμητρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 633 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2009 στις 17:10 Η CuteKitty: #7.538 01-08-09 17:10 Ουουουου!!! Αυτο θα πει αυτογραφο! Ειναι το πιο χαρητομενο πατουσακι που ειδα ποτε!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2009 στις 17:15 Η elvenstar: #7.539 01-08-09 17:15 Τώρα ήρθε κ η σειρά της Κάντυ να σε ευχαριστήσει το γατάκι που έχεις στην υπογραφή είναι δικό σου ή είναι απλά φωτογραφία από το ιντερνετ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CuteKitty Δραστήριο μέλος Η Δήμητρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 633 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2009 στις 17:18 Η CuteKitty: #7.540 01-08-09 17:18 Τη βρηκα στο google αλλα ειναι φτηστο με αυτο που εχω πισω απ' το σπιτι!!!! Δεν εχω ξαναδει τετοια ομοιοτητα!! Επι την ευκαιρια, μηπως ξερεις πως τη μικραθινεις την εικονα??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 375 376 377 378 379 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 377 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 377 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
rikos20 όπως σου είπα κ στο άλλο θέμα ανυπομονούμε να δούμε το νέο περσάκι καλώς μας ήρθατε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
rikos20 Νεοφερμένο μέλος Ο rikos20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Καλάβρυτα (Αχαΐα). Έχει γράψει 12 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2009 στις 13:18 Ο rikos20 έγραψε: #7.529 31-07-09 13:18 ευχαριστω για τις πληροφοριες.αμα τα καταφερω θα τισ ανεβασω τωρα αλλιως το απογευματακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2009 στις 13:20 Η staman2 έγραψε: #7.530 31-07-09 13:20 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: rikos20 όπως σου είπα κ στο άλλο θέμα ανυπομονούμε να δούμε το νέο περσάκι καλώς μας ήρθατε Click για ανάπτυξη... Ελενάκι είδες τις ευχές για τον ΜΠΑΤΟΥΛΗ μου? εδώ?πές του ότι είμαι ασυγχώρητη το ξέρω αλλα δεν το συζητήσαμε καθόλου εκεινες τις μέρες κ έτσι μου διέφυγε...........Και ρώτα τον θα με αφήσει να τον ζουλήξω αμα τον δω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2009 στις 13:22 Η Felice έγραψε: #7.531 31-07-09 13:22 Αρχική Δημοσίευση από prince: μα τί γλυκιά γάτα πόσο τρελαίνομαι να βλέπω συνύπαρξη μεγάλων γατιών με κατσουλάκια Αλήθεια τράβα κανένα βίντεο την ώρα που τρώνε Click για ανάπτυξη... ok. Θα το φροντίσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2009 στις 13:25 Η Felice έγραψε: #7.532 31-07-09 13:25 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Αν και καθυστερημένα εύχομαι στον Μπατουλίνο μου τον κούκλο τον αγγελούδο και τον πανέμορφο ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΤΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΤΟΥ με πολλή αγάπη η θεία του και η γατοπαρέα μας! Click για ανάπτυξη... Καλέ τι ωραία κάρτα είναι αυτή?!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2009 στις 20:22 Η elvenstar: #7.533 31-07-09 20:22 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Αν και καθυστερημένα εύχομαι στον Μπατουλίνο μου τον κούκλο τον αγγελούδο και τον πανέμορφο ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΤΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΤΟΥ με πολλή αγάπη η θεία του και η γατοπαρέα μας! Click για ανάπτυξη... Δεν την είχα δει ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ Ευχαριστούμε πολύ θεία Αναστασία κ αγαπητή γατο-σκυλοπαρέα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CuteKitty Δραστήριο μέλος Η Δήμητρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 633 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2009 στις 21:32 Η CuteKitty: #7.534 31-07-09 21:32 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Δεν την είχα δει ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ Ευχαριστούμε πολύ θεία Αναστασία κ αγαπητή γατο-σκυλοπαρέα Click για ανάπτυξη... Συμφωνω με τη Σλιρι!!! Και χροοοοονια πολλα!!! Να τα χιλιοστισεις!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2009 στις 21:43 Η elvenstar: #7.535 31-07-09 21:43 Ο Μπατμαν σε ευχαριστεί πολύ για της ευχές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CuteKitty Δραστήριο μέλος Η Δήμητρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 633 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2009 στις 21:53 Η CuteKitty: #7.536 31-07-09 21:53 Ωραια!!! Να του πεις ευχαριστω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2009 στις 14:40 Η elvenstar: #7.537 01-08-09 14:40 Αρχική Δημοσίευση από CuteKitty: Ωραια!!! Να του πεις ευχαριστω!!! Click για ανάπτυξη... Του το είπα κ μου είπε ότι περιμένει κ το δώρο του εκτός από τις ευχαριστίες Σταυρούλα σου αφιερώνω την φωτογραφία μου κ κάτω χαμηλά έχω βάλει κ το αυτόγραφό μου Κάντυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CuteKitty Δραστήριο μέλος Η Δήμητρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 633 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2009 στις 17:10 Η CuteKitty: #7.538 01-08-09 17:10 Ουουουου!!! Αυτο θα πει αυτογραφο! Ειναι το πιο χαρητομενο πατουσακι που ειδα ποτε!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2009 στις 17:15 Η elvenstar: #7.539 01-08-09 17:15 Τώρα ήρθε κ η σειρά της Κάντυ να σε ευχαριστήσει το γατάκι που έχεις στην υπογραφή είναι δικό σου ή είναι απλά φωτογραφία από το ιντερνετ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CuteKitty Δραστήριο μέλος Η Δήμητρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 633 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2009 στις 17:18 Η CuteKitty: #7.540 01-08-09 17:18 Τη βρηκα στο google αλλα ειναι φτηστο με αυτο που εχω πισω απ' το σπιτι!!!! Δεν εχω ξαναδει τετοια ομοιοτητα!! Επι την ευκαιρια, μηπως ξερεις πως τη μικραθινεις την εικονα??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 375 376 377 378 379 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 377 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 377 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ευχαριστω για τις πληροφοριες.αμα τα καταφερω θα τισ ανεβασω τωρα αλλιως το απογευματακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2009 στις 13:20 Η staman2 έγραψε: #7.530 31-07-09 13:20 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: rikos20 όπως σου είπα κ στο άλλο θέμα ανυπομονούμε να δούμε το νέο περσάκι καλώς μας ήρθατε Click για ανάπτυξη... Ελενάκι είδες τις ευχές για τον ΜΠΑΤΟΥΛΗ μου? εδώ?πές του ότι είμαι ασυγχώρητη το ξέρω αλλα δεν το συζητήσαμε καθόλου εκεινες τις μέρες κ έτσι μου διέφυγε...........Και ρώτα τον θα με αφήσει να τον ζουλήξω αμα τον δω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2009 στις 13:22 Η Felice έγραψε: #7.531 31-07-09 13:22 Αρχική Δημοσίευση από prince: μα τί γλυκιά γάτα πόσο τρελαίνομαι να βλέπω συνύπαρξη μεγάλων γατιών με κατσουλάκια Αλήθεια τράβα κανένα βίντεο την ώρα που τρώνε Click για ανάπτυξη... ok. Θα το φροντίσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2009 στις 13:25 Η Felice έγραψε: #7.532 31-07-09 13:25 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Αν και καθυστερημένα εύχομαι στον Μπατουλίνο μου τον κούκλο τον αγγελούδο και τον πανέμορφο ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΤΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΤΟΥ με πολλή αγάπη η θεία του και η γατοπαρέα μας! Click για ανάπτυξη... Καλέ τι ωραία κάρτα είναι αυτή?!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2009 στις 20:22 Η elvenstar: #7.533 31-07-09 20:22 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Αν και καθυστερημένα εύχομαι στον Μπατουλίνο μου τον κούκλο τον αγγελούδο και τον πανέμορφο ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΤΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΤΟΥ με πολλή αγάπη η θεία του και η γατοπαρέα μας! Click για ανάπτυξη... Δεν την είχα δει ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ Ευχαριστούμε πολύ θεία Αναστασία κ αγαπητή γατο-σκυλοπαρέα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CuteKitty Δραστήριο μέλος Η Δήμητρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 633 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2009 στις 21:32 Η CuteKitty: #7.534 31-07-09 21:32 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Δεν την είχα δει ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ Ευχαριστούμε πολύ θεία Αναστασία κ αγαπητή γατο-σκυλοπαρέα Click για ανάπτυξη... Συμφωνω με τη Σλιρι!!! Και χροοοοονια πολλα!!! Να τα χιλιοστισεις!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2009 στις 21:43 Η elvenstar: #7.535 31-07-09 21:43 Ο Μπατμαν σε ευχαριστεί πολύ για της ευχές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CuteKitty Δραστήριο μέλος Η Δήμητρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 633 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2009 στις 21:53 Η CuteKitty: #7.536 31-07-09 21:53 Ωραια!!! Να του πεις ευχαριστω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2009 στις 14:40 Η elvenstar: #7.537 01-08-09 14:40 Αρχική Δημοσίευση από CuteKitty: Ωραια!!! Να του πεις ευχαριστω!!! Click για ανάπτυξη... Του το είπα κ μου είπε ότι περιμένει κ το δώρο του εκτός από τις ευχαριστίες Σταυρούλα σου αφιερώνω την φωτογραφία μου κ κάτω χαμηλά έχω βάλει κ το αυτόγραφό μου Κάντυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CuteKitty Δραστήριο μέλος Η Δήμητρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 633 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2009 στις 17:10 Η CuteKitty: #7.538 01-08-09 17:10 Ουουουου!!! Αυτο θα πει αυτογραφο! Ειναι το πιο χαρητομενο πατουσακι που ειδα ποτε!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2009 στις 17:15 Η elvenstar: #7.539 01-08-09 17:15 Τώρα ήρθε κ η σειρά της Κάντυ να σε ευχαριστήσει το γατάκι που έχεις στην υπογραφή είναι δικό σου ή είναι απλά φωτογραφία από το ιντερνετ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CuteKitty Δραστήριο μέλος Η Δήμητρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 633 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2009 στις 17:18 Η CuteKitty: #7.540 01-08-09 17:18 Τη βρηκα στο google αλλα ειναι φτηστο με αυτο που εχω πισω απ' το σπιτι!!!! Δεν εχω ξαναδει τετοια ομοιοτητα!! Επι την ευκαιρια, μηπως ξερεις πως τη μικραθινεις την εικονα??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 375 376 377 378 379 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 377 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 377 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: rikos20 όπως σου είπα κ στο άλλο θέμα ανυπομονούμε να δούμε το νέο περσάκι καλώς μας ήρθατε Click για ανάπτυξη... Ελενάκι είδες τις ευχές για τον ΜΠΑΤΟΥΛΗ μου? εδώ?πές του ότι είμαι ασυγχώρητη το ξέρω αλλα δεν το συζητήσαμε καθόλου εκεινες τις μέρες κ έτσι μου διέφυγε...........Και ρώτα τον θα με αφήσει να τον ζουλήξω αμα τον δω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2009 στις 13:22 Η Felice έγραψε: #7.531 31-07-09 13:22 Αρχική Δημοσίευση από prince: μα τί γλυκιά γάτα πόσο τρελαίνομαι να βλέπω συνύπαρξη μεγάλων γατιών με κατσουλάκια Αλήθεια τράβα κανένα βίντεο την ώρα που τρώνε Click για ανάπτυξη... ok. Θα το φροντίσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2009 στις 13:25 Η Felice έγραψε: #7.532 31-07-09 13:25 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Αν και καθυστερημένα εύχομαι στον Μπατουλίνο μου τον κούκλο τον αγγελούδο και τον πανέμορφο ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΤΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΤΟΥ με πολλή αγάπη η θεία του και η γατοπαρέα μας! Click για ανάπτυξη... Καλέ τι ωραία κάρτα είναι αυτή?!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2009 στις 20:22 Η elvenstar: #7.533 31-07-09 20:22 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Αν και καθυστερημένα εύχομαι στον Μπατουλίνο μου τον κούκλο τον αγγελούδο και τον πανέμορφο ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΤΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΤΟΥ με πολλή αγάπη η θεία του και η γατοπαρέα μας! Click για ανάπτυξη... Δεν την είχα δει ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ Ευχαριστούμε πολύ θεία Αναστασία κ αγαπητή γατο-σκυλοπαρέα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CuteKitty Δραστήριο μέλος Η Δήμητρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 633 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2009 στις 21:32 Η CuteKitty: #7.534 31-07-09 21:32 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Δεν την είχα δει ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ Ευχαριστούμε πολύ θεία Αναστασία κ αγαπητή γατο-σκυλοπαρέα Click για ανάπτυξη... Συμφωνω με τη Σλιρι!!! Και χροοοοονια πολλα!!! Να τα χιλιοστισεις!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2009 στις 21:43 Η elvenstar: #7.535 31-07-09 21:43 Ο Μπατμαν σε ευχαριστεί πολύ για της ευχές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CuteKitty Δραστήριο μέλος Η Δήμητρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 633 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2009 στις 21:53 Η CuteKitty: #7.536 31-07-09 21:53 Ωραια!!! Να του πεις ευχαριστω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2009 στις 14:40 Η elvenstar: #7.537 01-08-09 14:40 Αρχική Δημοσίευση από CuteKitty: Ωραια!!! Να του πεις ευχαριστω!!! Click για ανάπτυξη... Του το είπα κ μου είπε ότι περιμένει κ το δώρο του εκτός από τις ευχαριστίες Σταυρούλα σου αφιερώνω την φωτογραφία μου κ κάτω χαμηλά έχω βάλει κ το αυτόγραφό μου Κάντυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CuteKitty Δραστήριο μέλος Η Δήμητρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 633 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2009 στις 17:10 Η CuteKitty: #7.538 01-08-09 17:10 Ουουουου!!! Αυτο θα πει αυτογραφο! Ειναι το πιο χαρητομενο πατουσακι που ειδα ποτε!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2009 στις 17:15 Η elvenstar: #7.539 01-08-09 17:15 Τώρα ήρθε κ η σειρά της Κάντυ να σε ευχαριστήσει το γατάκι που έχεις στην υπογραφή είναι δικό σου ή είναι απλά φωτογραφία από το ιντερνετ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CuteKitty Δραστήριο μέλος Η Δήμητρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 633 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2009 στις 17:18 Η CuteKitty: #7.540 01-08-09 17:18 Τη βρηκα στο google αλλα ειναι φτηστο με αυτο που εχω πισω απ' το σπιτι!!!! Δεν εχω ξαναδει τετοια ομοιοτητα!! Επι την ευκαιρια, μηπως ξερεις πως τη μικραθινεις την εικονα??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 375 376 377 378 379 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 377 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 377 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από prince: μα τί γλυκιά γάτα πόσο τρελαίνομαι να βλέπω συνύπαρξη μεγάλων γατιών με κατσουλάκια Αλήθεια τράβα κανένα βίντεο την ώρα που τρώνε Click για ανάπτυξη... ok. Θα το φροντίσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2009 στις 13:25 Η Felice έγραψε: #7.532 31-07-09 13:25 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Αν και καθυστερημένα εύχομαι στον Μπατουλίνο μου τον κούκλο τον αγγελούδο και τον πανέμορφο ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΤΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΤΟΥ με πολλή αγάπη η θεία του και η γατοπαρέα μας! Click για ανάπτυξη... Καλέ τι ωραία κάρτα είναι αυτή?!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2009 στις 20:22 Η elvenstar: #7.533 31-07-09 20:22 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Αν και καθυστερημένα εύχομαι στον Μπατουλίνο μου τον κούκλο τον αγγελούδο και τον πανέμορφο ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΤΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΤΟΥ με πολλή αγάπη η θεία του και η γατοπαρέα μας! Click για ανάπτυξη... Δεν την είχα δει ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ Ευχαριστούμε πολύ θεία Αναστασία κ αγαπητή γατο-σκυλοπαρέα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CuteKitty Δραστήριο μέλος Η Δήμητρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 633 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2009 στις 21:32 Η CuteKitty: #7.534 31-07-09 21:32 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Δεν την είχα δει ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ Ευχαριστούμε πολύ θεία Αναστασία κ αγαπητή γατο-σκυλοπαρέα Click για ανάπτυξη... Συμφωνω με τη Σλιρι!!! Και χροοοοονια πολλα!!! Να τα χιλιοστισεις!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2009 στις 21:43 Η elvenstar: #7.535 31-07-09 21:43 Ο Μπατμαν σε ευχαριστεί πολύ για της ευχές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CuteKitty Δραστήριο μέλος Η Δήμητρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 633 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2009 στις 21:53 Η CuteKitty: #7.536 31-07-09 21:53 Ωραια!!! Να του πεις ευχαριστω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2009 στις 14:40 Η elvenstar: #7.537 01-08-09 14:40 Αρχική Δημοσίευση από CuteKitty: Ωραια!!! Να του πεις ευχαριστω!!! Click για ανάπτυξη... Του το είπα κ μου είπε ότι περιμένει κ το δώρο του εκτός από τις ευχαριστίες Σταυρούλα σου αφιερώνω την φωτογραφία μου κ κάτω χαμηλά έχω βάλει κ το αυτόγραφό μου Κάντυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CuteKitty Δραστήριο μέλος Η Δήμητρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 633 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2009 στις 17:10 Η CuteKitty: #7.538 01-08-09 17:10 Ουουουου!!! Αυτο θα πει αυτογραφο! Ειναι το πιο χαρητομενο πατουσακι που ειδα ποτε!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2009 στις 17:15 Η elvenstar: #7.539 01-08-09 17:15 Τώρα ήρθε κ η σειρά της Κάντυ να σε ευχαριστήσει το γατάκι που έχεις στην υπογραφή είναι δικό σου ή είναι απλά φωτογραφία από το ιντερνετ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CuteKitty Δραστήριο μέλος Η Δήμητρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 633 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2009 στις 17:18 Η CuteKitty: #7.540 01-08-09 17:18 Τη βρηκα στο google αλλα ειναι φτηστο με αυτο που εχω πισω απ' το σπιτι!!!! Δεν εχω ξαναδει τετοια ομοιοτητα!! Επι την ευκαιρια, μηπως ξερεις πως τη μικραθινεις την εικονα??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 375 376 377 378 379 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 377 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 377 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από staman2: Αν και καθυστερημένα εύχομαι στον Μπατουλίνο μου τον κούκλο τον αγγελούδο και τον πανέμορφο ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΤΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΤΟΥ με πολλή αγάπη η θεία του και η γατοπαρέα μας! Click για ανάπτυξη... Καλέ τι ωραία κάρτα είναι αυτή?!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2009 στις 20:22 Η elvenstar: #7.533 31-07-09 20:22 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Αν και καθυστερημένα εύχομαι στον Μπατουλίνο μου τον κούκλο τον αγγελούδο και τον πανέμορφο ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΤΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΤΟΥ με πολλή αγάπη η θεία του και η γατοπαρέα μας! Click για ανάπτυξη... Δεν την είχα δει ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ Ευχαριστούμε πολύ θεία Αναστασία κ αγαπητή γατο-σκυλοπαρέα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CuteKitty Δραστήριο μέλος Η Δήμητρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 633 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2009 στις 21:32 Η CuteKitty: #7.534 31-07-09 21:32 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Δεν την είχα δει ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ Ευχαριστούμε πολύ θεία Αναστασία κ αγαπητή γατο-σκυλοπαρέα Click για ανάπτυξη... Συμφωνω με τη Σλιρι!!! Και χροοοοονια πολλα!!! Να τα χιλιοστισεις!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2009 στις 21:43 Η elvenstar: #7.535 31-07-09 21:43 Ο Μπατμαν σε ευχαριστεί πολύ για της ευχές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CuteKitty Δραστήριο μέλος Η Δήμητρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 633 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2009 στις 21:53 Η CuteKitty: #7.536 31-07-09 21:53 Ωραια!!! Να του πεις ευχαριστω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2009 στις 14:40 Η elvenstar: #7.537 01-08-09 14:40 Αρχική Δημοσίευση από CuteKitty: Ωραια!!! Να του πεις ευχαριστω!!! Click για ανάπτυξη... Του το είπα κ μου είπε ότι περιμένει κ το δώρο του εκτός από τις ευχαριστίες Σταυρούλα σου αφιερώνω την φωτογραφία μου κ κάτω χαμηλά έχω βάλει κ το αυτόγραφό μου Κάντυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CuteKitty Δραστήριο μέλος Η Δήμητρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 633 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2009 στις 17:10 Η CuteKitty: #7.538 01-08-09 17:10 Ουουουου!!! Αυτο θα πει αυτογραφο! Ειναι το πιο χαρητομενο πατουσακι που ειδα ποτε!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2009 στις 17:15 Η elvenstar: #7.539 01-08-09 17:15 Τώρα ήρθε κ η σειρά της Κάντυ να σε ευχαριστήσει το γατάκι που έχεις στην υπογραφή είναι δικό σου ή είναι απλά φωτογραφία από το ιντερνετ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CuteKitty Δραστήριο μέλος Η Δήμητρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 633 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2009 στις 17:18 Η CuteKitty: #7.540 01-08-09 17:18 Τη βρηκα στο google αλλα ειναι φτηστο με αυτο που εχω πισω απ' το σπιτι!!!! Δεν εχω ξαναδει τετοια ομοιοτητα!! Επι την ευκαιρια, μηπως ξερεις πως τη μικραθινεις την εικονα??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 375 376 377 378 379 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 377 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 377 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από staman2: Αν και καθυστερημένα εύχομαι στον Μπατουλίνο μου τον κούκλο τον αγγελούδο και τον πανέμορφο ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΤΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΤΟΥ με πολλή αγάπη η θεία του και η γατοπαρέα μας! Click για ανάπτυξη... Δεν την είχα δει ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ Ευχαριστούμε πολύ θεία Αναστασία κ αγαπητή γατο-σκυλοπαρέα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
CuteKitty Δραστήριο μέλος Η Δήμητρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 633 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2009 στις 21:32 Η CuteKitty: #7.534 31-07-09 21:32 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Δεν την είχα δει ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ Ευχαριστούμε πολύ θεία Αναστασία κ αγαπητή γατο-σκυλοπαρέα Click για ανάπτυξη... Συμφωνω με τη Σλιρι!!! Και χροοοοονια πολλα!!! Να τα χιλιοστισεις!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2009 στις 21:43 Η elvenstar: #7.535 31-07-09 21:43 Ο Μπατμαν σε ευχαριστεί πολύ για της ευχές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CuteKitty Δραστήριο μέλος Η Δήμητρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 633 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2009 στις 21:53 Η CuteKitty: #7.536 31-07-09 21:53 Ωραια!!! Να του πεις ευχαριστω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2009 στις 14:40 Η elvenstar: #7.537 01-08-09 14:40 Αρχική Δημοσίευση από CuteKitty: Ωραια!!! Να του πεις ευχαριστω!!! Click για ανάπτυξη... Του το είπα κ μου είπε ότι περιμένει κ το δώρο του εκτός από τις ευχαριστίες Σταυρούλα σου αφιερώνω την φωτογραφία μου κ κάτω χαμηλά έχω βάλει κ το αυτόγραφό μου Κάντυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CuteKitty Δραστήριο μέλος Η Δήμητρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 633 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2009 στις 17:10 Η CuteKitty: #7.538 01-08-09 17:10 Ουουουου!!! Αυτο θα πει αυτογραφο! Ειναι το πιο χαρητομενο πατουσακι που ειδα ποτε!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2009 στις 17:15 Η elvenstar: #7.539 01-08-09 17:15 Τώρα ήρθε κ η σειρά της Κάντυ να σε ευχαριστήσει το γατάκι που έχεις στην υπογραφή είναι δικό σου ή είναι απλά φωτογραφία από το ιντερνετ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CuteKitty Δραστήριο μέλος Η Δήμητρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 633 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2009 στις 17:18 Η CuteKitty: #7.540 01-08-09 17:18 Τη βρηκα στο google αλλα ειναι φτηστο με αυτο που εχω πισω απ' το σπιτι!!!! Δεν εχω ξαναδει τετοια ομοιοτητα!! Επι την ευκαιρια, μηπως ξερεις πως τη μικραθινεις την εικονα??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 375 376 377 378 379 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 377 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 377 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Δεν την είχα δει ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ Ευχαριστούμε πολύ θεία Αναστασία κ αγαπητή γατο-σκυλοπαρέα Click για ανάπτυξη... Συμφωνω με τη Σλιρι!!! Και χροοοοονια πολλα!!! Να τα χιλιοστισεις!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2009 στις 21:43 Η elvenstar: #7.535 31-07-09 21:43 Ο Μπατμαν σε ευχαριστεί πολύ για της ευχές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CuteKitty Δραστήριο μέλος Η Δήμητρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 633 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2009 στις 21:53 Η CuteKitty: #7.536 31-07-09 21:53 Ωραια!!! Να του πεις ευχαριστω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2009 στις 14:40 Η elvenstar: #7.537 01-08-09 14:40 Αρχική Δημοσίευση από CuteKitty: Ωραια!!! Να του πεις ευχαριστω!!! Click για ανάπτυξη... Του το είπα κ μου είπε ότι περιμένει κ το δώρο του εκτός από τις ευχαριστίες Σταυρούλα σου αφιερώνω την φωτογραφία μου κ κάτω χαμηλά έχω βάλει κ το αυτόγραφό μου Κάντυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CuteKitty Δραστήριο μέλος Η Δήμητρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 633 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2009 στις 17:10 Η CuteKitty: #7.538 01-08-09 17:10 Ουουουου!!! Αυτο θα πει αυτογραφο! Ειναι το πιο χαρητομενο πατουσακι που ειδα ποτε!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2009 στις 17:15 Η elvenstar: #7.539 01-08-09 17:15 Τώρα ήρθε κ η σειρά της Κάντυ να σε ευχαριστήσει το γατάκι που έχεις στην υπογραφή είναι δικό σου ή είναι απλά φωτογραφία από το ιντερνετ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CuteKitty Δραστήριο μέλος Η Δήμητρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 633 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2009 στις 17:18 Η CuteKitty: #7.540 01-08-09 17:18 Τη βρηκα στο google αλλα ειναι φτηστο με αυτο που εχω πισω απ' το σπιτι!!!! Δεν εχω ξαναδει τετοια ομοιοτητα!! Επι την ευκαιρια, μηπως ξερεις πως τη μικραθινεις την εικονα??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 375 376 377 378 379 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 377 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 377 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ο Μπατμαν σε ευχαριστεί πολύ για της ευχές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
CuteKitty Δραστήριο μέλος Η Δήμητρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 633 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2009 στις 21:53 Η CuteKitty: #7.536 31-07-09 21:53 Ωραια!!! Να του πεις ευχαριστω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2009 στις 14:40 Η elvenstar: #7.537 01-08-09 14:40 Αρχική Δημοσίευση από CuteKitty: Ωραια!!! Να του πεις ευχαριστω!!! Click για ανάπτυξη... Του το είπα κ μου είπε ότι περιμένει κ το δώρο του εκτός από τις ευχαριστίες Σταυρούλα σου αφιερώνω την φωτογραφία μου κ κάτω χαμηλά έχω βάλει κ το αυτόγραφό μου Κάντυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CuteKitty Δραστήριο μέλος Η Δήμητρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 633 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2009 στις 17:10 Η CuteKitty: #7.538 01-08-09 17:10 Ουουουου!!! Αυτο θα πει αυτογραφο! Ειναι το πιο χαρητομενο πατουσακι που ειδα ποτε!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2009 στις 17:15 Η elvenstar: #7.539 01-08-09 17:15 Τώρα ήρθε κ η σειρά της Κάντυ να σε ευχαριστήσει το γατάκι που έχεις στην υπογραφή είναι δικό σου ή είναι απλά φωτογραφία από το ιντερνετ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CuteKitty Δραστήριο μέλος Η Δήμητρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 633 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2009 στις 17:18 Η CuteKitty: #7.540 01-08-09 17:18 Τη βρηκα στο google αλλα ειναι φτηστο με αυτο που εχω πισω απ' το σπιτι!!!! Δεν εχω ξαναδει τετοια ομοιοτητα!! Επι την ευκαιρια, μηπως ξερεις πως τη μικραθινεις την εικονα??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 375 376 377 378 379 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 377 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 377 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ωραια!!! Να του πεις ευχαριστω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2009 στις 14:40 Η elvenstar: #7.537 01-08-09 14:40 Αρχική Δημοσίευση από CuteKitty: Ωραια!!! Να του πεις ευχαριστω!!! Click για ανάπτυξη... Του το είπα κ μου είπε ότι περιμένει κ το δώρο του εκτός από τις ευχαριστίες Σταυρούλα σου αφιερώνω την φωτογραφία μου κ κάτω χαμηλά έχω βάλει κ το αυτόγραφό μου Κάντυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CuteKitty Δραστήριο μέλος Η Δήμητρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 633 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2009 στις 17:10 Η CuteKitty: #7.538 01-08-09 17:10 Ουουουου!!! Αυτο θα πει αυτογραφο! Ειναι το πιο χαρητομενο πατουσακι που ειδα ποτε!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2009 στις 17:15 Η elvenstar: #7.539 01-08-09 17:15 Τώρα ήρθε κ η σειρά της Κάντυ να σε ευχαριστήσει το γατάκι που έχεις στην υπογραφή είναι δικό σου ή είναι απλά φωτογραφία από το ιντερνετ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CuteKitty Δραστήριο μέλος Η Δήμητρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 633 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2009 στις 17:18 Η CuteKitty: #7.540 01-08-09 17:18 Τη βρηκα στο google αλλα ειναι φτηστο με αυτο που εχω πισω απ' το σπιτι!!!! Δεν εχω ξαναδει τετοια ομοιοτητα!! Επι την ευκαιρια, μηπως ξερεις πως τη μικραθινεις την εικονα??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 375 376 377 378 379 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 377 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 377 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από CuteKitty: Ωραια!!! Να του πεις ευχαριστω!!! Click για ανάπτυξη... Του το είπα κ μου είπε ότι περιμένει κ το δώρο του εκτός από τις ευχαριστίες Σταυρούλα σου αφιερώνω την φωτογραφία μου κ κάτω χαμηλά έχω βάλει κ το αυτόγραφό μου Κάντυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
CuteKitty Δραστήριο μέλος Η Δήμητρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 633 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2009 στις 17:10 Η CuteKitty: #7.538 01-08-09 17:10 Ουουουου!!! Αυτο θα πει αυτογραφο! Ειναι το πιο χαρητομενο πατουσακι που ειδα ποτε!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2009 στις 17:15 Η elvenstar: #7.539 01-08-09 17:15 Τώρα ήρθε κ η σειρά της Κάντυ να σε ευχαριστήσει το γατάκι που έχεις στην υπογραφή είναι δικό σου ή είναι απλά φωτογραφία από το ιντερνετ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CuteKitty Δραστήριο μέλος Η Δήμητρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 633 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2009 στις 17:18 Η CuteKitty: #7.540 01-08-09 17:18 Τη βρηκα στο google αλλα ειναι φτηστο με αυτο που εχω πισω απ' το σπιτι!!!! Δεν εχω ξαναδει τετοια ομοιοτητα!! Επι την ευκαιρια, μηπως ξερεις πως τη μικραθινεις την εικονα??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 375 376 377 378 379 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 377 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 377 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ουουουου!!! Αυτο θα πει αυτογραφο! Ειναι το πιο χαρητομενο πατουσακι που ειδα ποτε!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2009 στις 17:15 Η elvenstar: #7.539 01-08-09 17:15 Τώρα ήρθε κ η σειρά της Κάντυ να σε ευχαριστήσει το γατάκι που έχεις στην υπογραφή είναι δικό σου ή είναι απλά φωτογραφία από το ιντερνετ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CuteKitty Δραστήριο μέλος Η Δήμητρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 633 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2009 στις 17:18 Η CuteKitty: #7.540 01-08-09 17:18 Τη βρηκα στο google αλλα ειναι φτηστο με αυτο που εχω πισω απ' το σπιτι!!!! Δεν εχω ξαναδει τετοια ομοιοτητα!! Επι την ευκαιρια, μηπως ξερεις πως τη μικραθινεις την εικονα??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 375 376 377 378 379 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 377 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 377 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Τώρα ήρθε κ η σειρά της Κάντυ να σε ευχαριστήσει το γατάκι που έχεις στην υπογραφή είναι δικό σου ή είναι απλά φωτογραφία από το ιντερνετ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
CuteKitty Δραστήριο μέλος Η Δήμητρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 633 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2009 στις 17:18 Η CuteKitty: #7.540 01-08-09 17:18 Τη βρηκα στο google αλλα ειναι φτηστο με αυτο που εχω πισω απ' το σπιτι!!!! Δεν εχω ξαναδει τετοια ομοιοτητα!! Επι την ευκαιρια, μηπως ξερεις πως τη μικραθινεις την εικονα??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Τη βρηκα στο google αλλα ειναι φτηστο με αυτο που εχω πισω απ' το σπιτι!!!! Δεν εχω ξαναδει τετοια ομοιοτητα!! Επι την ευκαιρια, μηπως ξερεις πως τη μικραθινεις την εικονα??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.